abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 16 februari 2022 @ 10:00:11 #1
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686437


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 10:01:11 #2
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686445
Wat vinden jullie een mooie prijs voor bitcoin?
Man of Steal.
pi_203686454
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:01 schreef SuperNeger het volgende:
Wat vinden jullie een mooie prijs voor bitcoin?
Ligt eraan of ik wil kopen of verkopen.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 16 februari 2022 @ 10:03:24 #4
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686461
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:02 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ligt eraan of ik wil kopen of verkopen.
Kopen $20k
Verkopen $1m
Man of Steal.
pi_203686494
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:03 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Kopen $20k
Verkopen $1m
Van mij mogen we nog wel een tijdje in de range tussen de 30 en 50k blijven ronddrijven. Mooie prijs om te DCA'en. Verkopen wil ik liever nooit. Ik hoop liever op een scenario zoals Saylor het beschrijft: je bitcoin als onderpand voor een lening mocht je dat nodig zijn.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203686858
Hopen, lenen... allemaal woorden waar ik allergisch voor ben.

Zowel een neerwaartse, zijwaartse als stijgende Bitcoin koers ben ik blij mee.Neerwaarts om super goedkoop bij te kopen, zijwaarts om zowel mijn crypto als farms uit te breiden, en opwaarts om mijn farms en bank bij te vullen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203686934
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:37 schreef firefly3 het volgende:
Hopen, lenen... allemaal woorden waar ik allergisch voor ben.
Had ik maar een magische bol zodat ik in de toekomst kon kijken, maar helaas.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 16 februari 2022 @ 10:49:53 #8
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686992
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:42 schreef dimmak het volgende:

[..]
Had ik maar een magische bol zodat ik in de toekomst kon kijken, maar helaas.
Naar de grafieken kijken en aan de hand daarvan bepalen wat het meest waarschijnlijke is komt in de buurt,.
Man of Steal.
pi_203687043
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:42 schreef dimmak het volgende:

[..]
Had ik maar een magische bol zodat ik in de toekomst kon kijken, maar helaas.
Waarom zou je een glazen bol nodig moeten hebben als je handig gebruik kunt maken van alle mogelijke scenario's?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203687053
Conocophillips is de eerste experimenten met bitcoin mining aan het doen.

We zijn letterlijk in een nieuw stadium van de bitcoin revolutie aangekomen. Dit was te voorzien en voorspelt door sommige, het blijft mooi om de ontwikkelingen live mee te maken. Binnen niet al te lange tijd zullen de Shells en Exons van de wereld ook volgen. Hack zelfs Rusland begint zich al klaar te maken hiervoor.

Overings lijkt het erop dat een latijns amerikaans land gaat volgen dit jaar en bitcoin ook legal tender gaat maken. Het tweede schaap is eigenlijk nog belangrijker dan de eerste. Mooie tijden breken aan voor ons die dit allemaal wel zagen aankomen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-02-2022 10:55:06 ]
pi_203687115
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:54 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Conocophillips is de eerste experimenten met bitcoin mining aan het doen.

We zijn letterlijk in een nieuw stadium van de bitcoin revolutie aangekomen. Dit was te voorzien en voorspelt door sommige, het blijft mooi om de ontwikkelingen live mee te maken. Binnen niet al te lange tijd zullen de Shells en Exons van de wereld ook volgen. Hack zelfs Rusland begint zich al klaar te maken hiervoor.

Overings lijkt het erop dat een latijns amerikaans land gaat volgen dit jaar en bitcoin ook legal tender gaat maken. Het tweede schaap is eigenlijk nog belangrijker dan de eerste. Mooie tijden breken aan voor ons die dit allemaal wel zagen aankomen.
Ben zelf ook wel benieuwd naar de Bitcoin mining chips van Intel die dit jaar gaan komen.

Wat de politieke ontwikkelingen betreft verwacht ik nog wel heel veel pushback de komende maanden en jaren. Het zal echt allemaal niet zo van een leien dakje gaan. Overheden en centrale banken zijn tot nu toe nog erg lief op wat geblaf in de marge na.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203687125
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:59 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Ben zelf ook wel benieuwd naar de Bitcoin mining chips van Intel die dit jaar gaat komen.
Dat ook nog ja. Eigenlijk begint het balletje op letterlijk elk vlak te rollen nu.
pi_203687269
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:49 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Naar de grafieken kijken en aan de hand daarvan bepalen wat het meest waarschijnlijke is komt in de buurt,.
Ja want dat gaat iedereen zo goed af. :')
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:53 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom zou je een glazen bol nodig moeten hebben als je handig gebruik kunt maken van alle mogelijke scenario's?
Ik heb niks nodig. Het sats stacken gaat al jaren prima. ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 16 februari 2022 @ 11:13:31 #14
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203687292
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:11 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ja want dat gaat iedereen zo goed af. :')

Precies voorspellen hoe het gaat is natuurlijk vrijwel onmogelijk.

Maar het kan wel een goed beeld schetsen van wat eraan zit te komen.

Man of Steal.
pi_203687308
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:11 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik heb niks nodig. Het sats stacken gaat al jaren prima. ^O^
Als het cht zo goed ging, had je nu niet meer hoeven te hopen of in de toekomst aan lenen te denken.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203687313
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:13 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Precies voorspellen hoe het gaat is natuurlijk vrijwel onmogelijk.

Maar het kan wel een goed beeld schetsen van wat eraan zit te komen.

[ afbeelding ]
Enige probleem dat we al dik boven de 50ma zitten
pi_203687340
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:15 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als het cht zo goed ging, had je nu niet meer hoeven te hopen of in de toekomst aan lenen te denken.
:+ :+ :+

En dan gaan janken als mensen je niet serieus nemen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203687368
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:19 schreef dimmak het volgende:

[..]
:+ :+ :+

En dan gaan janken als mensen je niet serieus nemen.
Dan heb ik het toch beter gedaan met mijn dogecoin en shiba enz in die korte tijd lijkt het.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203687440
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:54 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Conocophillips is de eerste experimenten met bitcoin mining aan het doen.

We zijn letterlijk in een nieuw stadium van de bitcoin revolutie aangekomen. Dit was te voorzien en voorspelt door sommige, het blijft mooi om de ontwikkelingen live mee te maken. Binnen niet al te lange tijd zullen de Shells en Exons van de wereld ook volgen. Hack zelfs Rusland begint zich al klaar te maken hiervoor.

Overings lijkt het erop dat een latijns amerikaans land gaat volgen dit jaar en bitcoin ook legal tender gaat maken. Het tweede schaap is eigenlijk nog belangrijker dan de eerste. Mooie tijden breken aan voor ons die dit allemaal wel zagen aankomen.
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:59 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Ben zelf ook wel benieuwd naar de Bitcoin mining chips van Intel die dit jaar gaan komen.

Wat de politieke ontwikkelingen betreft verwacht ik nog wel heel veel pushback de komende maanden en jaren. Het zal echt allemaal niet zo van een leien dakje gaan. Overheden en centrale banken zijn tot nu toe nog erg lief op wat geblaf in de marge na.
Wat dat betreft ben ik wel blij met de ontwikkelingen in USA. Diverse senatoren (dan wel kandidaten) zijn bezig met wetten over Bitcoin. Over legal tender maar ook custody wetten. Ongetwijfeld krijgen deze mensen ook aardig wat donaties in Bitcoin. De wereld loopt toch achter Amerika aan en ik zie ze liever voorlopen op Bitcoin dan dat Rusland nu ineens het voortouw neemt. Dan wordt het een nog groter geopolitiek spel.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203687460
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dan heb ik het toch beter gedaan met mijn dogecoin en shiba enz in die korte tijd lijkt het.
Ja ik denk het ook pik.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203687521
quote:
7s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:32 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ja ik denk het ook pik.
Een maat van me had in 2020 zo'n 5 duizend euro in Bitcoin en 5 duizend euro aan Cardano. Toen begon ik een beetje meer in te stappen en werd alleen mijn Dogecoin al snel meer dan 25K terwijl hij op 20K bleef hangen. Het is niet zo dat ik een inschatting maak, heb het live mogen meemaken dat ik diegene voorbijschoot. Ik bleef Dogecoin hodlen terwjil hij er telkens weer uitstapte en opnieuw hoger dogecoin bijkocht.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203687524
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:30 schreef dimmak het volgende:

[..]
[..]
Wat dat betreft ben ik wel blij met de ontwikkelingen in USA. Diverse senatoren (dan wel kandidaten) zijn bezig met wetten over Bitcoin. Over legal tender maar ook custody wetten. Ongetwijfeld krijgen deze mensen ook aardig wat donaties in Bitcoin. De wereld loopt toch achter Amerika aan en ik zie ze liever voorlopen op Bitcoin dan dat Rusland nu ineens het voortouw neemt. Dan wordt het een nog groter geopolitiek spel.
Ben ook benieuwd (bang) hoe de VS gaat reageren als Rusland Bitcoin helemaal zou omarmen, dat kan een reden zijn voor de VS om 180 graden te draaien. Maar goed, voorlopig omarmt het grootkapitaal Bitcoin en zien we adoptie met acceptabele regelgeving eromheen ontstaan.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203687541
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:00 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Dat ook nog ja. Eigenlijk begint het balletje op letterlijk elk vlak te rollen nu.
Misschien wel net zo belangrijk: Lightning adoptie groeit, met name de adoptie van Lightning door Cash App kan anderen doen volgen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203687551
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:40 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Misschien wel net zo belangrijk: Lightning adoptie groeit, met name de adoptie van Lightning door Cash App kan anderen doen volgen.
https://d.elor.me/2022/02(...)ightning-user-flows/

Er is alleen nog wel wat werk aan de winkel, toch wel een slordige implementatie.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203687589
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:41 schreef dimmak het volgende:

[..]
https://d.elor.me/2022/02(...)ightning-user-flows/

Er is alleen nog wel wat werk aan de winkel, toch wel een slordige implementatie.
Dit artikel kan rechtstreeks door naar het dev team van Cash App. Lijken gelukkig vooral UX gerelateerde slordigheden te zijn die makkelijk op te lossen zijn :)
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203687789
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:38 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Een maat van me had in 2020 zo'n 5 duizend euro in Bitcoin en 5 duizend euro aan Cardano. Toen begon ik een beetje meer in te stappen en werd alleen mijn Dogecoin al snel meer dan 25K terwijl hij op 20K bleef hangen. Het is niet zo dat ik een inschatting maak, heb het live mogen meemaken dat ik diegene voorbijschoot. Ik bleef Dogecoin hodlen terwjil hij er telkens weer uitstapte en opnieuw hoger dogecoin bijkocht.
Blijkbaar niet genoeg als je echt om het uur validatie zoekt op een anoniem forum.

Als je echt geld maakt ben je blij van binnen en stil naar buiten. En de voldoening alleen al is genoeg.
pi_203687795
Nog los van renteverhogingen waren 2020 en 2021 toch wel redelijk uniek,heel veel mensen hielden honderden zo niet duizenden euro's per maand over door al die lockdowns en beperkingen. Lijkt me dat er mondiaal veel minder geld is nu men weer een beetje kan leven (en er achter komt dat alles reteduur is geworden :P )

Als je ook ziet waar de prijzen voor coins op stonden en wat ze nu doen is er realistisch gezien toch meer ruimte voor krimp dan groei.
blablablabla
pi_203687829
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 11:40 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Misschien wel net zo belangrijk: Lightning adoptie groeit, met name de adoptie van Lightning door Cash App kan anderen doen volgen.
Dat ook ja. Bizar om te denken dat ik in 2018 al met LN bezig was en toen al wel begreep waar het naar toe zou gaan. En om ook daar nu opeens een Exponentile groei in te zien is mooi! Max Hillebrand <3
pi_203687849
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:07 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Blijkbaar niet genoeg als je echt om het uur validatie zoekt op een anoniem forum.

Als je echt geld maakt ben je blij van binnen en stil naar buiten. En de voldoening alleen al is genoeg.
Ik ben hier om andere mensen ook rijk te maken en mensen een schop onder hun kont te geven als zij in hun comfortzone zitten.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 16 februari 2022 @ 12:14:03 #30
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203687858
quote:
1s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:07 schreef Elan het volgende:
Nog los van renteverhogingen waren 2020 en 2021 toch wel redelijk uniek,heel veel mensen hielden honderden zo niet duizenden euro's per maand over door al die lockdowns en beperkingen. Lijkt me dat er mondiaal veel minder geld is nu men weer een beetje kan leven (en er achter komt dat alles reteduur is geworden :P )

Als je ook ziet waar de prijzen voor coins op stonden en wat ze nu doen is er realistisch gezien toch meer ruimte voor krimp dan groei.
pas op straks maken ze je nog uit voor troll
Man of Steal.
pi_203687871
Uiteindelijk ben ik ver van politiek verwijderd. Het maakt mijn niet meer uit of het Rusland of USA is die het voortouw gaat nemen. Of natuurlijk eigenlijk Bukele, zeker nu hij bitcoin bonds gaat uitbrengen gaat hij in directe aanval met de dollar en het IMF.

Game theorie wijst wel uit dat er maar 1 mogelijkheid meer is en dat is adoptie. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het kan nog wel eens snel gaan in de komende jaren als iedereen er opeens bovenop springt.
pi_203687884
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:13 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik ben hier om andere mensen ook rijk te maken en mensen een schop onder hun kont te geven als zij in hun comfortzone zitten.
Ja want 25k in dogecoin is echt het begrip "rijk" waard inderdaad :')
pi_203687902
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:15 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ja want 25k in dogecoin is echt het begrip "rijk" waard inderdaad :')
Is maar 1 van mijn coins..
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203687918
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:15 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ja want 25k in dogecoin is echt het begrip "rijk" waard inderdaad :')
Hij bezit zo ongeveer de hele top 100 hoor!
blablablabla
pi_203687947
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:14 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
pas op straks maken ze je nog uit voor troll
:D

Zat beetje te lezen over Solana, eventueel wat bijkopen. Dan heb je van die bijgoochems die roepen dat deze dip een ultieme kans is omdat het nu bizar laag staat, koers rond de 100 dollar. Terwijl dat een jaar geleden nog 5 dollar was :')
blablablabla
  woensdag 16 februari 2022 @ 12:22:35 #36
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203687967
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:20 schreef Elan het volgende:

[..]
:D

Zat beetje te lezen over Solana, eventueel wat bijkopen. Dan heb je van die bijgoochems die roepen dat deze dip een ultieme kans is omdat het nu bizar laag staat, koers rond de 100 dollar. Terwijl dat een jaar geleden nog 5 dollar was :')
Avax die was slechts 1 euro
Man of Steal.
pi_203687994
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:22 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Avax die was slechts 1 euro
Ja het is extreem lekker als je er heel vroeg bij bent en en het momentum van een piekende BTC mee pakt, dan kun je echt lekker geld maken.
blablablabla
pi_203687996
Met zoveel zelfliefde heb je geen partner nodig.
  woensdag 16 februari 2022 @ 12:27:15 #39
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203688002
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:25 schreef Elan het volgende:

[..]
Ja het is extreem lekker als je er heel vroeg bij bent en en het momentum van een piekende BTC mee pakt, dan kun je echt lekker geld maken.
Ja en naar mijn gevoel zit dat er nu gewoon ff niet in. Hoop dat bitcoin snel richting de bodem gaat dat wordt een accumulation phase of a lifetime. Of ik 200 verschillende coins ga hebben denk ik niet ,maar wel een paar dozijn
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 12:30:50 #40
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203688044
Trouwens zouden ook de bulls in dit topic daar blij moeten zijn. Zoveel accumulation fases zijn er niet meer. het is nog maar de vraag of we er uberhaupt nog 1 krijgen met hoe groter bitcoin/crypto wordt zullen de highs en lows steeds minder ver uit elkaar gaan liggen en het stabieler wordt. Maar als je nog echt ff dik wilt verdienen met crypto moet bitcoin hard crashen zodat alle alts nog harder crashen en je dan echt je zakken kan vullen.

Behalve als je nu al al je geld in crypto hebt zitten en geen fiat over hebt. Dan snap ik dat het kut is. :D
Man of Steal.
pi_203688093
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:30 schreef SuperNeger het volgende:
Trouwens zouden ook de bulls in dit topic daar blij moeten zijn. Zoveel accumulation fases zijn er niet meer. het is nog maar de vraag of we er uberhaupt nog 1 krijgen met hoe groter bitcoin/crypto wordt zullen de highs en lows steeds minder ver uit elkaar gaan liggen en het stabieler wordt. Maar als je nog echt ff dik wilt verdienen met crypto moet bitcoin hard crashen zodat alle alts nog harder crashen en je dan echt je zakken kan vullen.

Behalve als je nu al al je geld in crypto hebt zitten en geen fiat over hebt. Dan snap ik dat het kut is. :D
Pas maar op dat je die fase niet mist!

twitter
pi_203688096
Mochten mensen toch nog interesse hebben in mijn strategie: Ik had mijn geld vanuit Dogecoin grotendeels in Shiba gestopt,voordat Shiba meer dan 10x omhoog ging. Nu heb ik mijn geld deels verplaatst naar diverse potentile sub-topper memecoins met utility, uitgebreide teams en social media coverage.

Er komt altijd een "memecoin season", al sinds 2017. Zodra Bitcoin verdubbeld, zullen deze memecoins minstens x5 doen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203688141
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:27 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja en naar mijn gevoel zit dat er nu gewoon ff niet in. Hoop dat bitcoin snel richting de bodem gaat dat wordt een accumulation phase of a lifetime. Of ik 200 verschillende coins ga hebben denk ik niet ,maar wel een paar dozijn
Persoonlijk geloof ik wel dat die bodem bereikt was een maand of wat geleden. De vraag is alleen of de markt voor alts op de huidige manier blijft bestaan en meegolven op de koers Bitcoin. Of dat we straks veel meer Bitcoindominantie gaan zien.

Je ziet al dat veel coins uit de top 50 na hun ATH's in april/mei van vorig jaar (Waves, Cardano bijv) niet eens meer in de buurt zijn gekomen van dat prijspeil. Terwijl Bitcoin in november nog een nieuwe ATH wist te realiseren.
blablablabla
  woensdag 16 februari 2022 @ 12:36:49 #44
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203688146
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:34 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Pas maar op dat je die fase niet mist!

[ twitter ]
En in andere grafieken zit bitcoin nu alsnog in een zware bubble.



Niemand weet precies wat er gaat gebeuren, dus het is gewoon inschatten wat de grootste kans is en dat is denk ik nog steeds naar beneden.
Man of Steal.
pi_203688151
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:34 schreef firefly3 het volgende:
Mochten mensen toch nog interesse hebben in mijn strategie: Ik had mijn geld vanuit Dogecoin grotendeels in Shiba gestopt,voordat Shiba meer dan 10x omhoog ging. Nu heb ik mijn geld deels verplaatst naar diverse potentile sub-topper memecoins met utility, uitgebreide teams en social media coverage.

Er komt altijd een "memecoin season", al sinds 2017. Zodra Bitcoin verdubbeld, zullen deze memecoins minstens x5 doen.
Namen en rugnummers willen we horen.
blablablabla
  woensdag 16 februari 2022 @ 12:38:09 #46
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203688169
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:36 schreef Elan het volgende:

[..]
Persoonlijk geloof ik wel dat die bodem bereikt was een maand of wat geleden. De vraag is alleen of de markt voor alts op de huidige manier blijft bestaan en meegolven op de koers Bitcoin. Of dat we straks veel meer Bitcoindominantie gaan zien.

Je ziet al dat veel coins uit de top 50 na hun ATH's in april/mei van vorig jaar (Waves, Cardano bijv) niet eens meer in de buurt zijn gekomen van dat prijspeil. Terwijl Bitcoin in november nog een nieuwe ATH wist te realiseren.
Ja daar maak ik me ook zorgen. Is echt lastig die hele double top. Er zijn paar alts waar ik interesse in heb die in Mei echt veel hoger stonden dan in November.

Maar alsnog volgen de meeste alts nog steeds de bitcoin koers. Gaat echt gewoon op de seconde mee.
Man of Steal.
pi_203688264
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:37 schreef Elan het volgende:

[..]
Namen en rugnummers willen we horen.
Kishu & Luffy. Deze gaan zo erg gigantisch stijgen als Bitcoin boven de 50K zit.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 16 februari 2022 @ 12:46:50 #48
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203688329
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:20 schreef Elan het volgende:

[..]
:D

Zat beetje te lezen over Solana, eventueel wat bijkopen. Dan heb je van die bijgoochems die roepen dat deze dip een ultieme kans is omdat het nu bizar laag staat, koers rond de 100 dollar. Terwijl dat een jaar geleden nog 5 dollar was :')
Solana. Die gaan ongeveer net zo vaak plat als de stroom in Jakarta :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 16 februari 2022 @ 12:56:59 #49
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_203688464
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 10:54 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Conocophillips is de eerste experimenten met bitcoin mining aan het doen.

We zijn letterlijk in een nieuw stadium van de bitcoin revolutie aangekomen. Dit was te voorzien en voorspelt door sommige, het blijft mooi om de ontwikkelingen live mee te maken. Binnen niet al te lange tijd zullen de Shells en Exons van de wereld ook volgen. Hack zelfs Rusland begint zich al klaar te maken hiervoor.

Overings lijkt het erop dat een latijns amerikaans land gaat volgen dit jaar en bitcoin ook legal tender gaat maken. Het tweede schaap is eigenlijk nog belangrijker dan de eerste. Mooie tijden breken aan voor ons die dit allemaal wel zagen aankomen.
Ben jij @Piva?
pi_203688473
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:56 schreef Plots het volgende:

[..]
Ben jij @:Piva?
?
pi_203688505
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:56 schreef Plots het volgende:

[..]
Ben jij @:Piva?
Is inderdaad Piva, ineens opnieuw geregistreerd om het Bitcoin geloof te verspreiden.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203688851
quote:
14s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:46 schreef fathank het volgende:

[..]
Solana. Die gaan ongeveer net zo vaak plat als de stroom in Jakarta :')
Mwa dat valt ook wel mee. Het is een van de meest gebruikte alternatieven voor ETH. Niet een ETH killer, maar wel een project met enorm veel potentie door zijn praktische toepasbaarheid. ETH is ook verre van perfect door de hoge gasfees. Daarbij wordt er wel erg makkelijk gedacht over de hele transitie naar PoS.
blablablabla
pi_203689049
Bybit sponsort Red Bull Racing voor 132 miljoen. Het zoveelste crypto bedrijf in de F1.
  woensdag 16 februari 2022 @ 16:44:11 #54
131603 Afwazig
Serious business
pi_203691724
quote:
1s.gif Op woensdag 16 februari 2022 13:20 schreef Elan het volgende:

[..]
Mwa dat valt ook wel mee. Het is een van de meest gebruikte alternatieven voor ETH. Niet een ETH killer, maar wel een project met enorm veel potentie door zijn praktische toepasbaarheid. ETH is ook verre van perfect door de hoge gasfees. Daarbij wordt er wel erg makkelijk gedacht over de hele transitie naar PoS.
Het ligt er alleen om de week een paar dagen uit, maar dat kan gebeuren heh.
pi_203691778
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:56 schreef Plots het volgende:

[..]
Ben jij @:Piva?
Ik denk Plan B. Zelfde soort Twitter handle alleen een ander bedrag :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203692140
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 16:44 schreef Afwazig het volgende:

[..]
Het ligt er alleen om de week een paar dagen uit, maar dat kan gebeuren heh.
Overbelasting krijg je niet door een gebrek aan animo voor je netwerk.
blablablabla
  woensdag 16 februari 2022 @ 17:47:06 #57
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203692323
Nee dat krijg je als je een stel hobbyisten wat in elkaar laat knutselen.

EOS 2.0.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203692387
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:34 schreef firefly3 het volgende:

Er komt altijd een "memecoin season", al sinds 2017. Zodra Bitcoin verdubbeld, zullen deze memecoins minstens x5 doen.
Sinds 2017, dat is dus 1 halving cycle geleden. Door twee punten kan iedereen een lijn trekken, maar jij trekt 'm zelfs door 1 punt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203692768
Wat is paperclips crypto voor iets ?
Zag het op Tweakers staan zie link.

Lijk me wel wat om te doen
Link is de foto er van
En nee ben niet lid van Tweakers dus daar kan ik het niet meer aanvragen.

Ben de internet aan het zoeken er over maar vind geen info er over

https://tweakers.net/g/fo(...)filters%3Ano_upscale()%3Afill(white)%3Astrip_exif()%2Ff%2Fimage%2F2eezd67T2ZSIGj8urm07qm6C.png%3Ff%3Duser_large
pi_203695150
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 17:52 schreef recursief het volgende:

[..]
Sinds 2017, dat is dus 1 halving cycle geleden. Door twee punten kan iedereen een lijn trekken, maar jij trekt 'm zelfs door 1 punt.
Er zijn al een stuk of 5 memeseasons voorbij gekomen de laatste paar jaar. Al sinds 2017, het bestaan van memes begon het al
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203695493
quote:
10s.gif Op woensdag 16 februari 2022 17:47 schreef fathank het volgende:
Nee dat krijg je als je een stel hobbyisten wat in elkaar laat knutselen.

EOS 2.0.

Is dat een Volkswagen? Ja toch...
pi_203695569
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 13:31 schreef Gehrman het volgende:
Bybit sponsort Red Bull Racing voor 132 miljoen. Het zoveelste crypto bedrijf in de F1.
Itt Red Bull - Tezos gaat dit echt puur om de sponsoring. Misschien zit er in die combi nog wel iets. (Bybit - tezos - Redbull F1). Maar ff aanzien
pi_203696105
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 20:48 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Er zijn al een stuk of 5 memeseasons voorbij gekomen de laatste paar jaar. Al sinds 2017, het bestaan van memes begon het al
Als dat al zo is: je relateert het aan een BTC cycle.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203697165
Jullie mening over bonfida coin???

Staat erg laag ben me aan het verdiepen er in.

https://bonfida.org/#/
  donderdag 17 februari 2022 @ 06:30:49 #65
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_203698232
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 22:43 schreef suijkerbuijk het volgende:
Jullie mening over bonfida coin???

Staat erg laag ben me aan het verdiepen er in.

https://bonfida.org/#/
Nummer 1 shitcoin van de maand.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 17 februari 2022 @ 06:33:12 #66
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_203698235
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 16:44 schreef Afwazig het volgende:

[..]
Het ligt er alleen om de week een paar dagen uit, maar dat kan gebeuren heh.
Ah joh dan pauzeren we even de bloktjeen en gaan we daarna gewoon weer verder
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 17 februari 2022 @ 07:14:26 #67
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203698346
Wat vinden jullie van XRP dan? Ik heb gehoord dat als ze de knop omzetten het naar de $37500 gaat.
Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 07:43:13 #68
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203698462
twitter


quote:
“If the United States wishes to combat money laundering and preserve the role of the dollar as a reserve currency of the world, we must tackle this issue head on.”

quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 07:14 schreef SuperNeger het volgende:
Wat vinden jullie van XRP dan? Ik heb gehoord dat als ze de knop omzetten het naar de $37500 gaat.
Vind 37500 wel een beetje aan de lage kant. Mik zelf meer op 53k

[ Bericht 7% gewijzigd door fathank op 17-02-2022 07:48:40 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 17 februari 2022 @ 07:45:05 #69
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203698469
quote:
10s.gif Op donderdag 17 februari 2022 07:43 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]
[..]
Vind 37500 wel een beetje aan de lage kant. Mik zelf meer op 53k
Hij is wel echt baas _O_ Vraag me af hoe "ze" hem gaan proberen te stoppen.

Oh ik had gehoord dat het tussen de $2k of $37,5k of zo zou gaan omdat het Swift gaat vervangen of iets.
Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 08:32:27 #70
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203698829
THE GREATEST THREAT TO OUR DEMOCRACY

Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 08:40:40 #71
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203698948
Ik ben die crab nou een beetje zat. Doe eens iets meneer bitcoin. In voorkeur richting het zuiden.
Man of Steal.
pi_203698956
quote:
10s.gif Op donderdag 17 februari 2022 07:43 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]
[..]
[..]
Coolest Dictator
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 17 februari 2022 @ 08:43:12 #73
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203698968
quote:
6s.gif Op donderdag 17 februari 2022 08:41 schreef dimmak het volgende:

[..]
Coolest Dictator
CEO*

Ik ben wel een beetje bang dat er ooit een John F Kenedy gaat gebeuren namens de US als dat hele bitcoin verhaal te succesvol gaat uitpakken
Man of Steal.
pi_203699849
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 21:30 schreef recursief het volgende:

[..]
Als dat al zo is: je relateert het aan een BTC cycle.
Ben je hier niet bekend mee? Meestal als het geld tussen Mid Caps en Low Caps zit gaan memecoins pumpen. Dit gebeurt zeer vaak.

Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203700261
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 09:52 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ben je hier niet bekend mee? Meestal als het geld tussen Mid Caps en Low Caps zit gaan memecoins pumpen. Dit gebeurt zeer vaak.

[ afbeelding ]
Je zei wat anders:
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:34 schreef firefly3 het volgende:
Zodra Bitcoin verdubbeld, zullen deze memecoins minstens x5 doen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203700297
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 10:19 schreef recursief het volgende:

[..]
Je zei wat anders:
[..]

Yep 5x zal ook het geval zijn, maar het zal gefaseerd in stappen zijn. het gaat niet in een rechte lijn omhoog.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203700540
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 12:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Is inderdaad Piva, ineens opnieuw geregistreerd om het Bitcoin geloof te verspreiden.
  donderdag 17 februari 2022 @ 10:32:25 #78
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203700619
wie was piva ook alweer
Man of Steal.
pi_203700692
Canada die nog liever een bankrun realiseert dan het afschaffen van de mandate.

Wat een wilde tijden leven we in!
pi_203701157
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 10:34 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Canada die nog liever een bankrun realiseert dan het afschaffen van de mandate.

Wat een wilde tijden leven we in!
Ik ga zaterdag naar Canada, betaald met Bitcoin uiteraard :7
  donderdag 17 februari 2022 @ 11:08:38 #81
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203701349
Zijn jullie ook verslaafd aan kijken naar grafiekjes? Ik merk wel dat ik mijn vrije tijd veel minder nuttig besteed sinds ik met crypto bezig ben.
Man of Steal.
pi_203701416
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 11:08 schreef SuperNeger het volgende:
Zijn jullie ook verslaafd aan kijken naar grafiekjes?
Totaal niet.
quote:
Ik merk wel dat ik mijn vrije tijd veel minder nuttig besteed sinds ik met crypto bezig ben.
Ik besteed heel veel tijd aan crypto. Maar dan vooral het opdoen van informatie en andere helpen verder te komen met crypto.

Ik heb dat vroeger ook wel gedaan. Dat naar charts kijken. Maar ik ben geen trader. Ik verdiep mij liever in fundamentals. Ik koop dingen omdat ik denk dat hier toekomst in zit. En of dit nou volgende week, volgende maand of volgend jaar pas komt, geduld hebben. We kunnen niet in de (nabije) toekomst kijken, dus vergeet charts

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-02-2022 11:14:20 ]
  donderdag 17 februari 2022 @ 11:14:58 #83
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203701440
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 11:13 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Totaal niet.
[..]
Ik besteed heel veel tijd aan crypto. Maar dan vooral het opdoen van informatie en andere helpen verder te komen met crypto.

Ik heb dat vroeger ook wel gedaan. Dat naar charts kijken. Maar ik ben geen trader. Ik verdiep mij liever in fundamentals. Ik koop dingen omdat ik denk dat hier toekomst in zit. En of dit nou volgende week, volgende maand of volgend jaar pas komt, geduld hebben. We kunnen niet in de (nabije) toekomst kijken, dus vergeet charts
ja dat doe ik vooral als ik bullish ben. Nu is het vooral in tijddoden omgeschakeld
Man of Steal.
pi_203701530
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 11:14 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
ja dat doe ik vooral als ik bullish ben. Nu is het vooral in tijddoden omgeschakeld
Nu laat je bullish of bearish afhangen van de grafieken. Laat dat los.

Ik ben bullish over Bitcoin. Dat heeft niks met de grafiek te maken. Ook al gaan we op de grafiek maanden naar beneden. Het enige dat ik dan denk, mooi. Ik kan steeds goedkoper Bitcoin kopen :)
Qua fundaments is er namelijk over de afgelopen maanden niks op achteruit gegaan.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 17-02-2022 11:21:04 ]
  donderdag 17 februari 2022 @ 11:21:05 #85
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203701538
Gewoon een bullish Twitteraccount beginnen met mooie grafiekjes en een tipping jar
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 17 februari 2022 @ 13:56:27 #86
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_203703603
Zijn er mensen die succes hebben met handelen in NFT´s?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  donderdag 17 februari 2022 @ 13:58:24 #87
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203703643
Snappen jullie trouwens die heatmap graphs die je tegenwoordig vaak ziet?

Beetje die infrarood warmte beeld camera dingen
Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 14:31:20 #88
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203704142
AY CARAMBA
Man of Steal.
pi_203704162
klote dumps
  donderdag 17 februari 2022 @ 14:33:53 #90
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203704171
Dat is 1 dikke druiper
Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 14:35:28 #91
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203704195
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 13:58 schreef SuperNeger het volgende:
Snappen jullie trouwens die heatmap graphs die je tegenwoordig vaak ziet?

Beetje die infrarood warmte beeld camera dingen
Heatmaps? Nooit gezien. Voorbeeldje?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 17 februari 2022 @ 14:36:00 #92
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203704203
quote:
14s.gif Op donderdag 17 februari 2022 14:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Heatmaps? Nooit gezien. Voorbeeldje?
Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 14:38:48 #93
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203704233
Volgens mij komt het hier vandaan: https://www.tradinglite.com/learn/tags/heatmap
Man of Steal.
pi_203704245
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 14:38 schreef SuperNeger het volgende:
Volgens mij komt het hier vandaan: https://www.tradinglite.com/learn/tags/heatmap
Sellwalls kun je daarmee spotten
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 17 februari 2022 @ 14:40:10 #95
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203704254
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 14:39 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Sellwalls kun je daarmee spotten
Ik vind die normale chart al ingewikkeld genoeg om te leren komt dit er ook nog eens bij. :')
Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 14:41:16 #96
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203704269
Maar goed, $39k dus soon?
Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 14:54:49 #97
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203704479
Wat is het stil hier. Ben ik de enige die dit zo spannend vind? :o

Damn ETH ook weer onder de 3k.

@dimmak @Rossdale @fathank @Roellie80

wat denken jullie dat er gaat gebeuren?
Man of Steal.
pi_203704495
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 14:54 schreef SuperNeger het volgende:
Wat is het stil hier. Ben ik de enige die dit zo spannend vind? :o

Damn ETH ook weer onder de 3k.

@:dimmak @:Rossdale @:fathank @:Roellie80

wat denken jullie dat er gaat gebeuren?
Wat is er spannend, zie het vanzelf toch
pi_203704584
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 14:54 schreef SuperNeger het volgende:
Wat is het stil hier. Ben ik de enige die dit zo spannend vind? :o

Damn ETH ook weer onder de 3k.

@:dimmak @:Rossdale @:fathank @:Roellie80

wat denken jullie dat er gaat gebeuren?
Ik denk dat we naar rechts gaan
pi_203704646
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 14:54 schreef SuperNeger het volgende:
Wat is het stil hier. Ben ik de enige die dit zo spannend vind? :o

Damn ETH ook weer onder de 3k.

@:dimmak @:Rossdale @:fathank @:Roellie80

wat denken jullie dat er gaat gebeuren?
Rijk of rekt. Een van de twee.
  donderdag 17 februari 2022 @ 15:17:56 #101
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203704825
Denk dat we richting de $38.5k gaan



We hadden een kleine double top dus dat zegt hetzelfde als de grote double top
Man of Steal.
pi_203704879
ok
pi_203704949
twitter


EdGod rijdt Ferrari.
pi_203704995
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 15:17 schreef SuperNeger het volgende:
Denk dat we richting de $38.5k gaan

[ afbeelding ]

We hadden een kleine double top dus dat zegt hetzelfde als de grote double top
Wat zegt die lul in de grafiek ?
  donderdag 17 februari 2022 @ 15:28:07 #105
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203705002
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 15:27 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
Wat zegt die lul in de grafiek ?
Lul? Twee cirkels om die double top en dat andere is de richting waar we op gaan.
Man of Steal.
pi_203705051
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 15:28 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Lul? Twee cirkels om die double top en dat andere is de richting waar we op gaan.
Oh ik dacht 2 ballen en een slappe 30cm.
  donderdag 17 februari 2022 @ 15:33:08 #107
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203705081
Is wel de dikste rode druiper in tijden volgens mij?
Man of Steal.
pi_203705243
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 15:33 schreef SuperNeger het volgende:
Is wel de dikste rode druiper in tijden volgens mij?
Zucht, dat eindeloze gezever van je...Het is dat ik even tijd heb..
De drop van 2 februari was heftiger dan deze.

Dus tenzij jij 2 weken een lange tijd vind.. Maar dan denk ik dat je eigenlijk ook niks in crypto te zoeken hebt

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-02-2022 15:46:49 ]
  donderdag 17 februari 2022 @ 16:00:20 #109
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203705437
Dit is wel de dikste rode druiper sinds 2 weken volgens mij.

Onder de $42k

Exciting times
Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 16:09:14 #110
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203705532
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 14:54 schreef SuperNeger het volgende:
Wat is het stil hier. Ben ik de enige die dit zo spannend vind? :o

Damn ETH ook weer onder de 3k.

@:dimmak @:Rossdale @:fathank @:Roellie80

wat denken jullie dat er gaat gebeuren?
Geen idee, net zoals jij
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 17 februari 2022 @ 16:10:55 #111
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203705548
quote:
6s.gif Op donderdag 17 februari 2022 15:24 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

EdGod rijdt Ferrari.
Genoeg geld afgetroggeld van zijn subscribers om een dagje een Ferrari te huren *O*
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 17 februari 2022 @ 16:21:19 #112
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203705630
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 14:54 schreef SuperNeger het volgende:
Wat is het stil hier. Ben ik de enige die dit zo spannend vind? :o

Damn ETH ook weer onder de 3k.

@:dimmak @:Rossdale @:fathank @:Roellie80

wat denken jullie dat er gaat gebeuren?
Schattig groentje

Wordt hier niet warm of koud van.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 17 februari 2022 @ 17:02:59 #113
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_203706124
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 15:17 schreef SuperNeger het volgende:
Denk dat we richting de $38.5k gaan

[ afbeelding ]

We hadden een kleine double top dus dat zegt hetzelfde als de grote double top
Deze posts hebben nul komma nul waarde
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_203707454
Breaking news

twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_203707639
En dan nog een beetje goed nieuws

twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_203707654
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 15:17 schreef SuperNeger het volgende:
Denk dat we richting de $38.5k gaan

[ afbeelding ]

We hadden een kleine double top dus dat zegt hetzelfde als de grote double top
Ben onder de indruk , heb je een eigen telegram groep toevallig ?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_203707668
Ik heb medelijden met de mensen die vol overtuiging alleen in Bitcoin zitten en sats hebben.. Mijn volledige levensonderhoud als inkomen wordt door farms verzorgt bij deze zijwaartse Bitcoin beweging terwijl ik een deel compound zodat ik iedere maand een "loonsverhoging" krijg..
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203707927
Misschien een idee om je doel te verzetten van "zoveel mogelijk bitcoins sparen", naar "bitcoins en andere crypto sparen" en tegelijk passieve inkomenstromen opzetten?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 17 februari 2022 @ 19:29:18 #119
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203707948
Hoe is het hier vanavond dan?
Man of Steal.
pi_203707961
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 19:11 schreef Ali_boo het volgende:
En dan nog een beetje goed nieuws

[ twitter ]
En dit vlak na het goede nieuws uit Rusland, nu zullen ze ongetwijfeld cryptobroeders worden. Vrede op aarde door crypto _O_
pi_203707976
quote:
10s.gif Op donderdag 17 februari 2022 19:29 schreef SuperNeger het volgende:
Hoe is het hier vanavond dan?
Ruk.
Alles dipt weer .
Had zelf niet anders verwacht .
Zaterdag zal het wel weer wat gaan stijgen.
  donderdag 17 februari 2022 @ 19:31:22 #122
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203707990
Oh wow, ETH kost nu maar $2900
Man of Steal.
  donderdag 17 februari 2022 @ 19:36:37 #123
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203708110


Blijft sick dat het gewoon nog precies hetzelfde doet
Man of Steal.
pi_203708157
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 19:13 schreef firefly3 het volgende:
Ik heb medelijden met de mensen die vol overtuiging alleen in Bitcoin zitten en sats hebben.. Mijn volledige levensonderhoud als inkomen wordt door farms verzorgt bij deze zijwaartse Bitcoin beweging terwijl ik een deel compound zodat ik iedere maand een "loonsverhoging" krijg..
Met Bitcoin, zonder met leverage te klooien, kom je misschien een 2x tegen de komende jaren. Dat is niet veel vergeleken met bijvoorbeeld staking van andere coins en daar bovenop nog eens price performance van de coin zelf. Het geeft heel wat rust door gewoon elke dag je portfolio te zien groeien. Tuurlijk heb je overal prijzen die af en toe flink zakken maar als je automatisch meer coins erbij krijgt zit je op de lange termijn gewoon goed. Herkenbaar

[ Bericht 6% gewijzigd door metallicelmo op 17-02-2022 19:40:47 (Foutje) ]
pi_203708299
quote:
1s.gif Op donderdag 17 februari 2022 19:39 schreef metallicelmo het volgende:

[..]
Met Bitcoin, zonder met leverage te klooien, kom je misschien een 2x tegen de komende jaren. Dat is niet veel vergeleken met bijvoorbeeld staking van andere coins en daar bovenop nog eens price performance van de coin zelf. Het geeft heel wat rust door gewoon elke dag je portfolio te zien groeien. Tuurlijk heb je overal prijzen die af en toe flink zakken maar als je automatisch meer coins erbij krijgt zit je op de lange termijn gewoon goed. Herkenbaar
Het lijkt idd iets psychisch. Mensen zijn bang om risico te nemen en werken liever tientallen jaren door en stoppen alles in Bitcoin, dan dat zij dat risico nemen. Als je je vermogen in verschillende farms stopt en van de opbrengsten weer Bitcoin koopt en andere munten, hoeven mensen niet tot hun pensioensleeftijd te werken.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203708457
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 15:17 schreef SuperNeger het volgende:
Denk dat we richting de $38.5k gaan

[ afbeelding ]

We hadden een kleine double top dus dat zegt hetzelfde als de grote double top
_O-
pi_203708832
Wtf is er nou weer aan de hand
blablablabla
pi_203708997
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 20:02 schreef Elan het volgende:
Wtf is er nou weer aan de hand
Het zou kunnen zijn dat naar aanleiding van technische analyse en mooie lijntjes iedereen besluit nu te verkopen... Het zou ook kunnen zijn dat de kans op escalatie bij Rusland Oekrane steeds groter wordt geacht.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 17 februari 2022 @ 20:08:37 #129
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203709009
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 20:02 schreef Elan het volgende:
Wtf is er nou weer aan de hand
Is allemaal voorspeld in dit topic
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_203709659
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 20:02 schreef Elan het volgende:
Wtf is er nou weer aan de hand
Niet echt veel. Zoom uit op 30 dagen :)
pi_203710014
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 20:02 schreef Elan het volgende:
Wtf is er nou weer aan de hand
Weinig gewoon wat het altijd doet 15% up en 15% down.
En dan iedereen vreemd vinden dat ik afroomt .

Ondertussen sta ik hoger dan paar weken terug .
Niet veel het is maar een paar dollar maar toch elke dollar weer een dollar die je in een anderen coin kan stoppen.
pi_203711138
Jordan Peterson confirmed als spreker op de/een(?) Bitcoin conferentie. Vandaar die drop.
What Would Goku Do
pi_203711190
quote:
1s.gif Op donderdag 17 februari 2022 20:08 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Is allemaal voorspeld in dit topic
Waar precies en door wie dan?
blablablabla
  donderdag 17 februari 2022 @ 22:09:55 #134
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203711252
Damn



of eerder zo

Man of Steal.
pi_203712453
Kan iemand mij uitleggen waarom een invasie van Rusland in Oekraine van invloed zou kunnen zijn op beurskoersen in de US en de Bitcoin koers? Ik zie de relevantie niet. Het is niet zo dat Rusland atoombommen op Amerika gaat gooien ofzo....
pi_203712581
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 20:02 schreef Elan het volgende:
Wtf is er nou weer aan de hand
Bitcoin gaat omlaag maar mijn farms blijven hard geld genereren. Passieve inkomsten van stabiele tokens in neerwaartse en zijwaartse markt. Dat is er aan de hand.

Maar maakt niet uit, maximalisten zitten al een jaar lang op dood geld (Bitcoin) en leren het ng niet dat je moet spreiden.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203712657
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 23:34 schreef ThijsTH het volgende:
Kan iemand mij uitleggen waarom een invasie van Rusland in Oekraine van invloed zou kunnen zijn op beurskoersen in de US en de Bitcoin koers? Ik zie de relevantie niet. Het is niet zo dat Rusland atoombommen op Amerika gaat gooien ofzo....
In principe heeft het natuurlijk niet veel met elkaar te maken, maar het is onzekerheid en daarvan worden veel mensen onzeker en halen ze geld uit risicovolle markten. Pure emotie. Mocht het echt escaleren, dan verwacht ik dat het heel hard gaat dalen, maar kort daarna ook heel hard weer gaat stijgen. Heeft verder niks met de crypto markt zelf te maken, alleen emotie. Als mensen al in paniek raken van een eventuele rente verhoging, dan is een oorlog een nog veel grotere paniekzaaier. Plus dat dat natuurlijk vooral veel echte ellende veroorzaakt en dat of de Bitcoin stijgt of daalt alleen een onbelangrijke bijzaak is.
pi_203712994
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 23:57 schreef nirvana het volgende:

[..]
In principe heeft het natuurlijk niet veel met elkaar te maken, maar het is onzekerheid en daarvan worden veel mensen onzeker en halen ze geld uit risicovolle markten. Pure emotie. Mocht het echt escaleren, dan verwacht ik dat het heel hard gaat dalen, maar kort daarna ook heel hard weer gaat stijgen. Heeft verder niks met de crypto markt zelf te maken, alleen emotie. Als mensen al in paniek raken van een eventuele rente verhoging, dan is een oorlog een nog veel grotere paniekzaaier. Plus dat dat natuurlijk vooral veel echte ellende veroorzaakt en dat of de Bitcoin stijgt of daalt alleen een onbelangrijke bijzaak is.
Maar zakten de beurzen en crypto ook toen USA in Afghanistan en Irak bezig was?
Is toch hetzelfde als nu....een oorlog die op tienduizenden kilometers buiten het eigen land wordt uitgevoerd, met 0,0 kans op fysieke schade in eigen land.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 06:29:40 #139
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_203713123
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 01:44 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Maar zakten de beurzen en crypto ook toen USA in Afghanistan en Irak bezig was?
Is toch hetzelfde als nu....een oorlog die op tienduizenden kilometers buiten het eigen land wordt uitgevoerd, met 0,0 kans op fysieke schade in eigen land.
Rusland is andere koek dan Afghanistan of Irak.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 06:39:06 #140
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203713137
Hebben jullie wel eens crypto dromen?

Ik had vannacht gedroomd dat Avax weer naar 1 ging en dat het daarna weer naar 140 zou gaan :D
Man of Steal.
pi_203713173
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 01:44 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Maar zakten de beurzen en crypto ook toen USA in Afghanistan en Irak bezig was?
Is toch hetzelfde als nu....een oorlog die op tienduizenden kilometers buiten het eigen land wordt uitgevoerd, met 0,0 kans op fysieke schade in eigen land.
Dat is de eerste blinde paniek. Enmaal alles goed bezig is herstelt dat langzaam aan weer hoor.
Cindy De Vuyst
pi_203713429
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 19:13 schreef firefly3 het volgende:
Ik heb medelijden met de mensen die vol overtuiging alleen in Bitcoin zitten en sats hebben.. Mijn volledige levensonderhoud als inkomen wordt door farms verzorgt bij deze zijwaartse Bitcoin beweging terwijl ik een deel compound zodat ik iedere maand een "loonsverhoging" krijg..
Welke farms gebruik je zoal?
No bitch to me
pi_203713787
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 01:44 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Maar zakten de beurzen en crypto ook toen USA in Afghanistan en Irak bezig was?
Is toch hetzelfde als nu....een oorlog die op tienduizenden kilometers buiten het eigen land wordt uitgevoerd, met 0,0 kans op fysieke schade in eigen land.
Er is niet lang een oorlog gevoerd, het was de 10 jaar daarna nog wel onrustig, maar dat stond niet in verhouding met de huidige spanningen. Daarnaast was het toen ook nog veel minder gebruikelijk voor ons retailers om te investeren. Die hyper emotie van vandaag de dag is hier ook mede een oorzaak van imo
pi_203713839
De bram krikke nft is helemaal uitverkocht dus no worries er is ng genoeg dom geld ;)
pi_203713848
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 08:12 schreef TornadoDK het volgende:

[..]
Welke farms gebruik je zoal?
Anchor, Vires, Maiar (20% tot 200% apr)
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203713853
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 06:39 schreef SuperNeger het volgende:
Hebben jullie wel eens crypto dromen?

Ik had vannacht gedroomd dat Avax weer naar 1 ging en dat het daarna weer naar 140 zou gaan :D

Yep :D
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 08:54:14 #147
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203713876
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 08:12 schreef TornadoDK het volgende:

[..]
Welke farms gebruik je zoal?
vet-vex via vexchange.io

nu redelijk stabiel rond de 56% apr. Begonnen op 160% toen de pool nog een stuk kleiner was.

Daarnaast CRO staken op crypto.com tegen 10%, een deel BTC staat daar tegen 6%.

Een klein deel van m'n staking rewards van vexchange heb ik een paar planeten van Exoworlds gekocht. De rest gaat 1x in de zoveel tijd naar VET of BTC.

[ Bericht 17% gewijzigd door fathank op 18-02-2022 09:37:10 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203713885
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 08:54 schreef fathank het volgende:

[..]
vet-vex via vexchange.io

nu redelijk stabiel rond de 56% apr. Begonnen op 160% toen de pool nog een stuk kleiner was.
En hoe gaat het met de impermanent loss?
  vrijdag 18 februari 2022 @ 08:58:22 #149
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203713918
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 08:51 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Yep :D
Vertel dan
Man of Steal.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 08:59:38 #150
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203713931
Alles wijst er trouwens op dat we naar $20k gaan.

Dat is dus een 50% drop voor bitcoin waar alts dus wel met 75% naar beneden zullen gaan.

Spannende tijden.
Man of Steal.
pi_203713965
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 08:59 schreef SuperNeger het volgende:
Alles wijst er trouwens op dat we naar $20k gaan.

Dat is dus een 50% drop voor bitcoin waar alts dus wel met 75% naar beneden zullen gaan.

Spannende tijden.
Zou geweldig zijn maar ik betwijfel het!
Cindy De Vuyst
  vrijdag 18 februari 2022 @ 09:03:04 #152
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203713983
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 09:02 schreef einzeinz het volgende:

[..]
Zou geweldig zijn maar ik betwijfel het!
Ik hoop het wel. Kan me dan misschien 0.25 tot 0.5 BTC permitteren :7
Man of Steal.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 09:07:51 #153
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203714044
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 08:55 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
En hoe gaat het met de impermanent loss?
Is niet zo spannend op dit moment. Exacte cijfers check ik straks voor je.

edit: Als ik het nu uit de pool haal krijg ik 1,21% minder terug dan ik ingelegd heb op 12 november.

[ Bericht 9% gewijzigd door fathank op 18-02-2022 09:34:21 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203714212
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 20:53 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Weinig gewoon wat het altijd doet 15% up en 15% down.
En dan iedereen vreemd vinden dat ik afroomt .

Ondertussen sta ik hoger dan paar weken terug .
Niet veel het is maar een paar dollar maar toch elke dollar weer een dollar die je in een anderen coin kan stoppen.
Wel mooi dat jij, ongeacht de situatie, altijd de juiste beslissingen neemt en spekkoper bent.
Mag ik je aanraken?

[ Bericht 0% gewijzigd door Lokale_Notabele op 18-02-2022 09:25:09 ]
Op vrijdag 14 april 2023 07:00 schreef Lokale_Notabele het volgende:
"Orkun Kokcu is een dynamischere verbeterde versie van Andrea Pirlo".
pi_203714438
Nice, zelfs Fidelity weet dat we naar de 10 mil gaan _O_

twitter


De meeste zullen het door de ruis, angst en onnodige risico's niet gaan halen helaas.
pi_203714453
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 09:07 schreef fathank het volgende:

[..]
Is niet zo spannend op dit moment. Exacte cijfers check ik straks voor je.

edit: Als ik het nu uit de pool haal krijg ik 1,21% minder terug dan ik ingelegd heb op 12 november.

Dat valt mee inderdaad. Het blijft altijd natuurlijk wel aardig onvoorspelbaar wat de munten te opzichte van elkaar gaan bewegen. Maar ik hoop oprecht dat liquiditeitspools een succes gaan worden. Goed voor de prijs van m'n BIFI :Y)
  vrijdag 18 februari 2022 @ 09:39:03 #157
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203714488
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 09:36 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat valt mee inderdaad. Het blijft altijd natuurlijk wel aardig onvoorspelbaar wat de munten te opzichte van elkaar gaan bewegen. Maar ik hoop oprecht dat liquiditeitspools een succes gaan worden. Goed voor de prijs van m'n BIFI :Y)
Ja als 1 van de 2 munten op maanmissie gaat kan het nog wel eens vervelend worden inderdaad. Heb nog getwijfeld om nog meer te farmen maar dat risico wordt me te groot. Teveel exposed op 1 asset hou ik niet van.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203714500
Tijd voor een bearmarket, die trolls worden een beetje vermoeiend.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203714530
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 01:44 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Maar zakten de beurzen en crypto ook toen USA in Afghanistan en Irak bezig was?
Is toch hetzelfde als nu....een oorlog die op tienduizenden kilometers buiten het eigen land wordt uitgevoerd, met 0,0 kans op fysieke schade in eigen land.
De beurzen zakken niet vanwege het Rusland conflict. Dat wordt meer gebruikt als scapegoat..

De beurzen hebben een ATH gehaald met onrealistische hoge waarderingen (Check de PE ratio van de nasdaq voor de grap). Of de Shiller PE Ratio nog beter eingelijk.

Daarnaast is er veels te veel geld in de omloop gebracht in de afgelopen twee jaar. Ook nog eens met 0% rente niveau. Waardoor de inflatie aardig begint op te lopen (double digits).

Nu kunnen ze bij de fed twee dingen doen. Of gewoon nog meer geld printen en de rente laag houden (waardoor je een nog grotere asset bubble krijgt).

Of de rente verhogen en liquiditeit uit de markt halen. Dit zal voor een resessie zorgen en de asset bubble stort in elkaar (zoals de Amerikaanse huizenmarkt in 2008).

Door jaren lange misbeleid zitten ze nu vast in een uiterst zorgelijke situatie. In Europa bij de ECB zijn de problemen nog een stukje groter zelfs.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 18-02-2022 09:45:41 ]
pi_203714660
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 09:35 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Nice, zelfs Fidelity weet dat we naar de 10 mil gaan _O_

[ twitter ]

De meeste zullen het door de ruis, angst en onnodige risico's niet gaan halen helaas.
Mooie tweetstorm. En ook grappig dat deze pro tussen de regels door nog even reageert op @SuperNeger
"The up-or-down debate continues to be a favorite hobby for many, but it’s mostly noise"
  vrijdag 18 februari 2022 @ 10:04:00 #161
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203714957
Wauw nu moeten we wel snel omhoog gaan idd.

Iemand die op twitter iets zegt is altijd nog een beter signaal dan al het andere wat er in de wereld gebeurt _O_

Behalve als het Elon Musk is dan
Man of Steal.
pi_203715488
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 09:20 schreef Lokale_Notabele het volgende:

[..]
Wel mooi dat jij, ongeacht de situatie, altijd de juiste beslissingen neemt en spekkoper bent.
Mag ik je aanraken?
Nee ik heb gewoon een combinatie van hodl en afromen.

Komt denk ik omdat ik te vreden met kleine winst als grote winst .
De afromen gaat ook maar om een paar honderd euro niet om duizenden als anderen mensen.
Winst is laag de verlies ook.

En zet je er een bot op die het voor je doet.
En zet je de winst van de bot in hodl crypto die je wilt hebben.
pi_203716196
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 08:58 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Vertel dan
Over allerlei coins die omhoog gingen of dat ik de Bitcoin grafiek voor me zag. Vrij abstracte dromen
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 10:51:27 #164
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203716336
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 10:46 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Over allerlei coins die omhoog gingen of dat ik de Bitcoin grafiek voor me zag. Vrij abstracte dromen
Ja ik heb dat ook vaak dat ik dan droom of dat bitcoin heel laag staat of dat ik echt xmiljoenmiljard ben gegaan op een andere alt
Man of Steal.
pi_203717111
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 09:39 schreef dimmak het volgende:
Tijd voor een bearmarket, die trolls worden een beetje vermoeiend.
Ik denk dat mensen gewoon grote levensdoelen hebben, ten opzichte van slechts sats stacken. Mensen die alleen dit gedaan hebben, zijn niet ver gekomen want Bitcoin heeft nog dezelfde waarde als een jaar geleden.

Leuk voor de verzamelaars, maar het "echte" leven bestaat voor mij meer uit genieten. Restaurants, uitgaan, stappen, reizen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203718167
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 11:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik denk dat mensen gewoon grote levensdoelen hebben, ten opzichte van slechts sats stacken. Mensen die alleen dit gedaan hebben, zijn niet ver gekomen want Bitcoin heeft nog dezelfde waarde als een jaar geleden.

Leuk voor de verzamelaars, maar het "echte" leven bestaat voor mij meer uit genieten. Restaurants, uitgaan, stappen, reizen.
Gast, waar is dit nou voor nodig? Steeds die achterlijke aannames over bepaalde mensen. Vanaf 2013 is het stacken van sats mijn beste investering geweest ja. Maar ik heb door de laatste jaren ook wel andere leuke zetjes gedaan waardoor ik prima een "echt leven" kan leiden. Zie bijv. mijn beste call van 2021 die ik op de top verkocht:

quote:
0s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 19:51 schreef dimmak het volgende:
Teveel concurrentie voor de shitcoin dapps chains. Na deze bullrun bloedt het allemaal weer dood. Maar als ik dan toch eentje mag kiezen die gaat winnen deze bullrun is het Solana. Alles waar Alameda Research mee te maken heeft verandert in goud. Zie o.a. FTX, SRM, LINA en REN. Wil je satjes verdienen of dollars maken flip Alameda coins.
Maar ik heb niet de desillusie dat er ook maar iets kan tippen aan koning Bitcoin. Alle andere crypto zijn te flawed om ook maar enige rol van betekenis te hebben in de toekomst. Bovendien zijn de meeste alts die ik in 2013 had verdwenen, de alts uit 2017 nog maar een fractie waard van toen en waarschijnlijk over een paar jaar ook verdwenen. Nee laat mij dan maar lekker een Bitcoin dino blijven.

Leuk dat je dit jaar mooie winsten heb behaald met je trades en farms, maar dat is slechts op korte termijn basis en ik hoop van harte voor je dat je dat door blijft zetten. Maar tyft vanaf nu lekker op met je getroll en post gezellig mee met de rest.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203718374
quote:
4s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:23 schreef dimmak het volgende:

[..]
Gast, waar is dit nou voor nodig? Steeds die achterlijke aannames over bepaalde mensen. Vanaf 2013 is het stacken van sats mijn beste investering geweest ja. Maar ik heb door de laatste jaren ook wel andere leuke zetjes gedaan waardoor ik prima een "echt leven" kan leiden. Zie bijv. mijn beste call van 2021 die ik op de top verkocht:
[..]
Maar ik heb niet de desillusie dat er ook maar iets kan tippen aan koning Bitcoin. Alle andere crypto zijn te flawed om ook maar enige rol van betekenis te hebben in de toekomst. Bovendien zijn de meeste alts die ik in 2013 had verdwenen, de alts uit 2017 nog maar een fractie waard van toen en waarschijnlijk over een paar jaar ook verdwenen. Nee laat mij dan maar lekker een Bitcoin dino blijven.

Leuk dat je dit jaar mooie winsten heb behaald met je trades en farms, maar dat is slechts op korte termijn basis en ik hoop van harte voor je dat je dat door blijft zetten. Maar tyft vanaf nu lekker op met je getroll en post gezellig mee met de rest.
Wij zijn in een crypto supercycle beland met altcoins met echte use cases. Dips en stijgingen zullen niet meer zo extreem zijn als 2013 en 2017. Mis de altcoin boot niet, anders zul je over een paar jaar eeuwig spijt krijgen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 12:36:21 #168
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203718381
Moeten jullie eens die bitcoin chart zien
Man of Steal.
pi_203718415
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Wij zijn in een crypto supercycle beland met altcoins met echte use cases. Dips en stijgingen zullen niet meer zo extreem zijn als 2013 en 2017. Mis de altcoin boot niet, anders zul je over een paar jaar eeuwig spijt krijgen.
:')
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 12:39:32 #170
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203718428
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Wij zijn in een crypto supercycle beland met altcoins met echte use cases. Dips en stijgingen zullen niet meer zo extreem zijn als 2013 en 2017. Mis de altcoin boot niet, anders zul je over een paar jaar eeuwig spijt krijgen.
Ik zou eerst ff afwachten wat bitcoin doet. Als bitcoin crasht dan crashen de alts nog gewoon mee.

En we zitten weer bijna onder de $40k *popcorn pakt*
Man of Steal.
pi_203718429
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 11:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik denk dat mensen gewoon grote levensdoelen hebben, ten opzichte van slechts sats stacken. Mensen die alleen dit gedaan hebben, zijn niet ver gekomen want Bitcoin heeft nog dezelfde waarde als een jaar geleden.

Leuk voor de verzamelaars, maar het "echte" leven bestaat voor mij meer uit genieten. Restaurants, uitgaan, stappen, reizen.
Ik heb meer inkomstenbronnen dan alleen BTC waarmee ik al die dingen die je noemt kan doen. Ik kan zelfs m'n hele stack verliezen (flink deel van m'n net worth) zonder n van die dingen te hoeven opgeven.. Ben niet rijk maar ook niet arm en zo waarschijnlijk nog velen met mij.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203718451
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:39 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik zou eerst ff afwachten wat bitcoin doet. Als bitcoin crasht dan crashen de alts nog gewoon mee.

En we zitten weer bijna onder de $40k *popcorn pakt*
Ja dat is mijn tactiek momenteel
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 12:40:56 #173
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203718457
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:40 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ja dat is mijn tactiek momenteel
Mjine ook,

ooooh kijk deze kaars

Man of Steal.
pi_203718458
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:39 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Ik heb meer inkomstenbronnen dan alleen BTC waarmee ik al die dingen die je noemt kan doen. Ik kan zelfs m'n hele stack verliezen (flink deel van m'n net worth) zonder n van die dingen te hoeven opgeven.. Ben niet rijk maar ook niet arm en zo waarschijnlijk nog velen met mij.
Goed bezig!
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 12:42:35 #175
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203718490
Such a tease ~O>
Man of Steal.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 12:44:01 #176
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203718515
Waarom moeten ze me altijd met blauwe ballen laten zitten? Hebben ze hier plezier van of zo? We waren zo dichtbij de $39k en dan toch op 100 euro na

Fuck dit man
Man of Steal.
pi_203718541
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:38 schreef dimmak het volgende:

[..]
:')
Meningen verschillen. No risk-no-gain zeg ik altijd maar. Dus sats stacken zie ik als een low risk investment.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 12:47:06 #178
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203718577
En het is niet alsof ik niks anders te doen heb. Zou ook een hobby kunnen zoeken, of een extra dag werken, of m'n huis schoonmaken, sporten. Maar nee omdat bitcoin zo moeilijk doet moet ik de hele dag hier naar grafieken kijken en jullie ervan op de hoogte stellen dat we bijna door de $40k zakken. Maar net elke keer redden we het niet. Ik zou het bijna als tijdsverspilling willen zien.
Man of Steal.
pi_203718646
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Wij zijn in een crypto supercycle beland met altcoins met echte use cases. Dips en stijgingen zullen niet meer zo extreem zijn als 2013 en 2017. Mis de altcoin boot niet, anders zul je over een paar jaar eeuwig spijt krijgen.
Eventjes los van het feit of je gelijk hebt of niet... BTC maximalisten hebben vaak al teveel meegemaakt om nog in altcoins te geloven en zijn ze BTC maxi omdat ze fundamenteel anders aankijken tegen waar een blockchain aan moet voldoen. Is het geen PoW? Prullenbak in. Is het niet decentraal? Prullenbak in. Kan je het ook met een database doen en heb je eigenlijk geen blockchain of munt nodig? Prullenbak in. Zo vallen alle altcoins af.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203718665
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Meningen verschillen. No risk-no-gain zeg ik altijd maar. Dus sats stacken zie ik als een low risk investment.

Je bent echt de enige ervaren belegger die bitcoin als low risk investment ziet :')

Maar toegeven ik hoop dat bitcoin ooit naar $10,000,000 gaat. Want ik zou ook heel graag een keer willen gaan stappen en zou kapot graag eens in een restaurant willen eten. Die ramen noodles komen mijn neus uit!
pi_203718871
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:51 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Eventjes los van het feit of je gelijk hebt of niet... BTC maximalisten hebben vaak al teveel meegemaakt om nog in altcoins te geloven en zijn ze BTC maxi omdat ze fundamenteel anders aankijken tegen waar een blockchain aan moet voldoen. Is het geen PoW? Prullenbak in. Is het niet decentraal? Prullenbak in. Kan je het ook met een database doen en heb je eigenlijk geen blockchain of munt nodig? Prullenbak in. Zo vallen alle altcoins af.
Ik snap het, maarja, als je niet begrijpt wat het nut is van smartcontracts of het wilt erkennen, is het meer een emotionele beslissing dan een rationele en ben je een dief van je eigen portemonnee. Beetje alsof je het nut van Google Chrome negeert of anti-Apple bent terwijl er gigantisch veel Apple gebruikers zijn.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203718906
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:51 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]

Je bent echt de enige ervaren belegger die bitcoin als low risk investment ziet :')

Maar toegeven ik hoop dat bitcoin ooit naar $10,000,000 gaat. Want ik zou ook heel graag een keer willen gaan stappen en zou kapot graag eens in een restaurant willen eten. Die ramen noodles komen mijn neus uit!
Blij dat je toegeeft ;)
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203718957
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik snap het, maarja, als je niet begrijpt wat het nut is van smartcontracts of het wilt erkennen, is het meer een emotionele beslissing dan een rationele en ben je een dief van je eigen portemonnee. Beetje alsof je het nut van Google Chrome negeert of anti-Apple bent terwijl er gigantisch veel Apple gebruikers zijn.
Smart contracts op Bitcoin zie ik wel zitten hoor :P . Juist smart contracts moet je op een goed fundament bouwen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203719094
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:05 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Blij dat je toegeeft ;)
Maar sinds 2022 kan ik steeds vaker op restaurant gaan in de metaverse. Die blocksjain technologie is zo gek nog niet idd
pi_203719162
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:07 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Smart contracts op Bitcoin zie ik wel zitten hoor :P . Juist smart contracts moet je op een goed fundament bouwen.
Technisch is dit nog lang niet handig. Ondertussen gebruikt men de komende 20 jaar Solana en Ethereum etc. Of je kunt "hopen" dat het alleen Bitcoin gaat worden, maar ik zou niet op 1 paard wedden, en vooral niet een langzaam paard.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 13:25:01 #186
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203719244
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:19 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Technisch is dit nog lang niet handig. Ondertussen gebruikt men de komende 20 jaar Solana en Ethereum etc. Of je kunt "hopen" dat het alleen Bitcoin gaat worden, maar ik zou niet op 1 paard wedden, en vooral niet een langzaam paard.
Solana en ethereum zijn allebei onbruikbaar voor massa-adoptie

Die verdwijnen vanzelf van het toneel.

Centralised shitshows. Als je dan toch iets centralised wil regelen doe het dan goed of doe het niet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 18 februari 2022 @ 13:28:35 #187
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203719304
'pls stop trading guys'
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203719344
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:19 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Technisch is dit nog lang niet handig. Ondertussen gebruikt men de komende 20 jaar Solana en Ethereum etc. Of je kunt "hopen" dat het alleen Bitcoin gaat worden, maar ik zou niet op 1 paard wedden, en vooral niet een langzaam paard.
Smart contracts op LN zijn geen langzaam paard, het staat alleen nog in de kinderschoenen qua ontwikkeling. En verder wat fathank zegt.

edit: of je bedoelt dat BTC/LN een langzaam paard is qua ontwikkeling?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203719360
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:25 schreef fathank het volgende:

[..]
Solana en ethereum zijn allebei onbruikbaar voor massa-adoptie

Die verdwijnen vanzelf van het toneel.

Centralised shitshows. Als je dan toch iets centralised wil regelen doe het dan goed of doe het niet.
Zeg dat maar tegen alle gebruikers. Niet iedereen boeit het dat alles zo decentraal mogelijk is. De gemiddelde tiktok gebruiker al helemaal niet.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203719379
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:30 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Smart contracts op LN zijn geen langzaam paard, het staat alleen nog in de kinderschoenen. En verder wat fathank zegt.

edit: of je bedoelt dat BTC/LN een langzaam paard is qua ontwikkeling?
Met langzaam paard bedoel ik dat het langzaam geld opbrengt.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203719387
Ken toch genoeg mensen zonder crypto die lekker leven.
pi_203719393
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:32 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Met langzaam paard bedoel ik dat het langzaam geld opbrengt.
Ah oke. Ja voor Bitcoin heb je geduld nodig.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203719459
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:33 schreef potjecreme het volgende:
Ken toch genoeg mensen zonder crypto die lekker leven.
Ik ook. Maar als je geld nog meer voor je kunt werken, why not?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203719468
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:33 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Ah oke. Ja voor Bitcoin heb je geduld nodig.
Ja, leuk voor erbij. het kan zijn dat je over 8 jaar of 4 jaar niet meer leeft of niet meer kunt genieten. Daarom k een korte-termijn strategie hanteren naast je lange termijn.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 13:41:49 #195
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203719516
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:31 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Zeg dat maar tegen alle gebruikers. Niet iedereen boeit het dat alles zo decentraal mogelijk is. De gemiddelde tiktok gebruiker al helemaal niet.
Alle gebruikers van eth zouden graag minder fees willen betalen en de gebruikers van solana zouden graag 24/7/365 uptime zien

Allemaal geneuzel in de marge. Spielerei, meer niet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203719539
Bestaan er makelaars die direkt crypto aannemen zodat je geen extra belasting hoeft te betalen (voor conversie crypto naar priv rekening). Of werkt dit niet zo.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 13:45:21 #197
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203719557
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:43 schreef Gunnter het volgende:
Bestaan er makelaars die direkt crypto willen aannemen zodat je geen extra belasting hoeft te betalen (Conversie crypto naar priv rekening). Of werkt dit niet zo.
Hoe bedoel je? Wil je een huis kopen met crypto? Of wil je gewoon zo goedkoop mogelijk uitcashen zodat je op restaurant kan gaan vanavond?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203719559
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:41 schreef fathank het volgende:

[..]
Alle gebruikers van eth zouden graag minder fees willen betalen en de gebruikers van solana zouden graag 24/7/365 uptime zien

Allemaal geneuzel in de marge. Spielerei, meer niet.
Maar desondanks gebruiken mensen alsnog Eth en Solana :) net zoals Apple gebruikers Apple blijven gebruiken ondanks dat het duurder is, en dat Windows gebruikers Windows blijven gebruiken ondanks dat je er minder kan dan Unix systemen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 13:49:07 #199
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203719602
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Maar desondanks gebruiken mensen alsnog Eth en Solana :) net zoals Apple gebruikers Apple blijven gebruiken ondanks dat het duurder is, en dat Windows gebruikers Windows blijven gebruiken ondanks dat je er minder kan dan Unix systemen.
Mensen gebruiken ook herone ondanks dat het niet zo goed voor je is plus dat ketamine veel lekkerder en minder verslavingsgevoelig is.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 18 februari 2022 @ 13:49:57 #200
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203719618
Denken jullie niet dat avax beter is dan solana? Denk dat het binnenkort (of volgende run) wel geflipt gaat worden. En avax heeft n veel kleinere supply dan solana
Man of Steal.
pi_203719672
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:45 schreef fathank het volgende:

[..]
Hoe bedoel je? Wil je een huis kopen met crypto? Of wil je gewoon zo goedkoop mogelijk uitcashen zodat je op restaurant kan gaan vanavond?
Stel dat ik genoeg crypto heb om een huis te kopen. Wat is dan het slimst.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 13:54:55 #202
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203719708
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:52 schreef Gunnter het volgende:

[..]
Stel dat ik genoeg crypto heb om een huis te kopen. Wat is dan het slimst.
Als de verkoper crypto accepteert zou je met crypto kunnen betalen. Moet je wel een notaris vinden die daar aan mee wil werken. Die gaat sowieso vragen waar je geld vandaan komt als je zo ineens aftikt en geen financiering nodig hebt. Dus zorg maar dat je je administratie op orde hebt want grote kans dat de belastingdienst er wel het fijne van wil weten.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203719927
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:52 schreef Gunnter het volgende:

[..]
Stel dat ik genoeg crypto heb om een huis te kopen. Wat is dan het slimst.
Het beste is om alsnog een hypotheek aan te vragen en een deel van je crypto in farms te stoppen die je hypotheek gratis voor je aflossen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 14:07:44 #204
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203719946
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:52 schreef Gunnter het volgende:

[..]
Stel dat ik genoeg crypto heb om een huis te kopen. Wat is dan het slimst.
Met de huidige hypotheekrente? Volledig financieren.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  vrijdag 18 februari 2022 @ 14:08:50 #205
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_203719966
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:52 schreef Gunnter het volgende:

[..]
Stel dat ik genoeg crypto heb om een huis te kopen. Wat is dan het slimst.
50% betalen met crypto, de andere 50% aflossingsvrij. Lekker lage maandlasten en spreiding van je assets terwijl je wel gebruik maakt van een rente onder inflatieniveau (= gratis geld)
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_203720272
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:43 schreef Gunnter het volgende:
Bestaan er makelaars die direkt crypto aannemen zodat je geen extra belasting hoeft te betalen (voor conversie crypto naar priv rekening). Of werkt dit niet zo.
Er is helemaal geen belasting over de conversie van crypto naar euro's of andersom...
pi_203720645
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik snap het, maarja, als je niet begrijpt wat het nut is van smartcontracts of het wilt erkennen, is het meer een emotionele beslissing dan een rationele en ben je een dief van je eigen portemonnee. Beetje alsof je het nut van Google Chrome negeert of anti-Apple bent terwijl er gigantisch veel Apple gebruikers zijn.
Jij komt meer over dat jij bewust Bitcoin negeert, maar bitcoin heeft eigenlijk al alles wat je zoekt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203720682
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 14:52 schreef dimmak het volgende:

[..]
Jij komt meer over dat jij bewust Bitcoin negeert, maar bitcoin heeft eigenlijk al alles wat je zoekt.
Het opblazen van al die alts heeft sowieso maar n doel gehad, meer Bitcoin vergaren.

Blijf voorlopig primair BTC dca'en denk ik.
blablablabla
pi_203720710
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 14:52 schreef dimmak het volgende:

[..]
Jij komt meer over dat jij bewust Bitcoin negeert, maar bitcoin heeft eigenlijk al alles wat je zoekt.
Ik heb k Bitcoin. Wat ik zoek is zo snel mogelijk meer vermogen opbouwen, en dat heeft Bitcoin afgelopen jaar beslist niet gedaan.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203720763
twitter

Kraken CEO met een goed advies over je crypto opslaan op een exchange.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203720838
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 14:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik heb k Bitcoin. Wat ik zoek is zo snel mogelijk meer vermogen opbouwen, en dat heeft Bitcoin afgelopen jaar beslist niet gedaan.
Dan moet je ook eerlijk zijn en zeggen dat je alleen wil cashen. Daar heb ik verder ook respect voor. Maar bitcoiners hebben een andere tijdsvoorkeur dan shitcoiners. Al je onzin argumenten die je er dan bij trekt zijn dan ook overbodig en kunnen we het beestje gewoon bij de naam noemen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203721051
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:02 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dan moet je ook eerlijk zijn en zeggen dat je alleen wil cashen. Daar heb ik verder ook respect voor. Maar bitcoiners hebben een andere tijdsvoorkeur dan shitcoiners. Al je onzin argumenten die je er dan bij trekt zijn dan ook overbodig en kunnen we het beestje gewoon bij de naam noemen.
Uiteraard zoveel mogelijk cashen in een zo'n kort mogelijke tijd. Daarmee kun je genieten & leven. Waarom zou je anders iets niet-tastbaars gaan verzamelen? Anders kun je beter soldaatjes verzamelen, die kun je tenminste aanraken. Dit meen ik serieus, als je het niet doet voor het cashen, waarom doe je het anders?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203721144
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:13 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Uiteraard zoveel mogelijk cashen in een zo'n kort mogelijke tijd. Daarmee kun je genieten & leven. Waarom zou je anders iets niet-tastbaars gaan verzamelen? Anders kun je beter soldaatjes verzamelen, die kun je tenminste aanraken. Dit meen ik serieus, als je het niet doet voor het cashen, waarom doe je het anders?
1. Ik hoef het niet meer om het cashen te doen.
2. Wie wil er nou fiat geld wanneer je Bitcoin kunt hebben? Het is niet zo dat je niets met je Bitcoin kunt doen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203721187
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:19 schreef dimmak het volgende:

[..]
1. Ik hoef het niet meer om het cashen te doen.
Al ben je multi-millionair, dan ng kun je meer cashen voor een superjacht of het kopen van clubs rondom de Middelandse zee en een priv vliegtuig.
quote:
2. Wie wil er nou fiat geld wanneer je Bitcoin kunt hebben? Het is niet zo dat je niets met je Bitcoin kunt doen.
Boeit me niet echt, gaat mij meer om het product of gelegenheid waar ik van kan genieten. Al moest ik met een "shitcoin" betalen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203721199
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:13 schreef firefly3 het volgende:
Dit meen ik serieus, als je het niet doet voor het cashen, waarom doe je het anders?
Financieel onafhankelijk willen worden is n ding. Het blijven is heel wat moeilijker. Bitcoiners zijn vooral bezig met het laaste. (Kijk naar MS bijvoorbeeld). En bitcoiners zijn niet bezig met de vraag om in zo'n snel mogelijke tijd zo'n hoog mogelijk rendement bij elkaar proberen te gokken..

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 18-02-2022 15:24:20 ]
pi_203721243
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Al ben je multi-millionair, dan ng kun je meer cashen voor een superjacht of het kopen van clubs rondom de Middelandse zee en een priv vliegtuig.
Misschien komt dat ooit nog als de hyperbitcoinization komt. Voor nu ben ik tevreden met mijn burgerlijke leven.
quote:
[..]
Boeit me niet echt, gaat mij meer om het product of gelegenheid waar ik van kan genieten. Al moest ik met een "shitcoin" betalen.
En daar zit ook het verschil. Ik wil graag mijn waarde behouden en ik ben van mening dat ik met Bitcoin de beste kans heb.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203721259
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:23 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Financieel onafhankelijk willen worden is n ding. Het blijven is heel wat moeilijker. Bitcoiners zijn vooral bezig met het laaste. (Kijk naar MS bijvoorbeeld). En bitcoiners zijn niet bezig met de vraag om in zo'n snel mogelijke tijd zo'n hoog mogelijk rendement bij elkaar proberen te gokken..
Angst is een slechte raadgever en no risk no gain. Verder: als je moeite hebt om financieel onafhankelijk te blijven, ben je niet echt financieel onafhankelijk.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 15:36:45 #218
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203721484
Oh damn
Man of Steal.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 15:42:47 #219
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203721618


$39,6 bijna al... Hoe laag gaan we vandaag?
Man of Steal.
pi_203721695
Wat vind men overigens financieel onafhankelijk? Als je in een sociale huurwoning woont en geen baan hebt, maar nt kunt rondkomen met Bitcoin noem ik trouwens niet financieel onafhankelijk
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 15:47:33 #221
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203721709
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:46 schreef firefly3 het volgende:
Wat vind men overigens financieel onafhankelijk? Als je in een sociale huurwoning woont en geen baan hebt, maar nt kunt rondkomen met Bitcoin noem ik trouwens niet financieel onafhankelijk
Kunnen leven van passief inkomen.
Man of Steal.
pi_203721822
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:47 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Kunnen leven van passief inkomen.
Dit.

Maar je hoeft niet persee een inkomen de generen overinges. Als je bijvoorbeeld bitcoin bezit en langzaam inteert op je kapitaal is dat ook goed.

Over het algemeen 25X je jaarlijkse uitgaven (4% withdrawal rate)
pi_203721922
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:47 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Kunnen leven van passief inkomen.
Ik zou toevoegen dat je in een koopwoning moet wonen. Mensen die in een sociale huurwoning wonen of normale huurwoning zijn nog steeds zo afhankelijk als wat.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203721955
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 16:01 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik zou toevoegen dat je in een koopwoning moet wonen. Mensen die in een sociale huurwoning wonen of normale huurwoning zijn nog steeds zo afhankelijk als wat.
:')
pi_203722026
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 15:46 schreef firefly3 het volgende:
Wat vind men overigens financieel onafhankelijk? Als je in een sociale huurwoning woont en geen baan hebt, maar nt kunt rondkomen met Bitcoin noem ik trouwens niet financieel onafhankelijk
Rondkomen van bitcoin? Geen idee hoe het er nu voor staat, maar als je aan hodlen doet, dan ben je nu toch zo'n 80% kwijt of niet?
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_203722196
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 16:06 schreef Apotheose het volgende:

[..]
Rondkomen van bitcoin? Geen idee hoe het er nu voor staat, maar als je aan hodlen doet, dan ben je nu toch zo'n 80% kwijt of niet?
Dat is nogal afhankelijk van wanneer je bent begonnen h
pi_203722244
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 16:06 schreef Apotheose het volgende:

[..]
Rondkomen van bitcoin? Geen idee hoe het er nu voor staat, maar als je aan hodlen doet, dan ben je nu toch zo'n 80% kwijt of niet?
Idd of in ieder geval niets opgeschoten afgelopen jaar
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203722282
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 16:03 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
:')
Tja als je over onafhankelijkheid gaat praten, is een woonplek voor jezelf toch wel het eerste wat je moet hebben om niet uit het huis geschopt te kunnen worden of niet tegen huurverhogingen aan te vechten.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203722362
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 16:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Idd of in ieder geval niets opgeschoten afgelopen jaar
Ik heb 6.75% meer Bitcoin dan een jaar geleden

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-02-2022 16:22:40 ]
pi_203722403
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 16:19 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Tja als je over onafhankelijkheid gaat praten, is een woonplek voor jezelf toch wel het eerste wat je moet hebben om niet uit het huis geschopt te kunnen worden of niet tegen huurverhogingen aan te vechten.
Het idee van onafhankelijkheid is juist dat je je niet meer over zulke dingen druk hoeft te maken.. Je kan namelijk die huur ook makkelijk zat betalen.

Dus of je nou een grachtenpandje huurt of koop zit geen verschil in. Huren is vaak duurder maar geeft je weer andere voordelen.

Maar Huis bezit (huren of kopen) geeft je juist geen vrijheid imo. Genoeg mensen die bijvoorbeeld op een boot de wereld over varen. Met een backpack reizen. Of wat dan ook. Het idee is, dat je een levenstijl kan financieren dat je graag wilt. (whatever die levenstijl mag zijn).

Of lekker cheap ass, om zo snel mogenlijk FI te zijn er genoeg gekken stories te vinden op reddit

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-02-2022 16:25:17 ]
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 18 februari 2022 @ 16:24:20 #231
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203722407
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 16:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat is nogal afhankelijk van wanneer je bent begonnen h
Je moet altijd vanaf de top rekenen!
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_203722413
twitter

De CEO van Kraken met een bericht voor de "exchanges zijn tegenwoordig veilig" gebruikers
pi_203722457
Pentoshi knows best :(

twitter
pi_203722492
Wel kudo's dat die meneer van Kraken gewoon eerlijk is.
What Would Goku Do
pi_203722616
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 16:24 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Het idee van onafhankelijkheid is juist dat je je niet meer over zulke dingen druk hoeft te maken.. Je kan namelijk die huur ook makkelijk zat betalen.

Dus of je nou een grachtenpandje huurt of koop zit geen verschil in. Huren is vaak duurder maar geeft je weer andere voordelen.

Maar Huis bezit (huren of kopen) geeft je juist geen vrijheid imo. Genoeg mensen die bijvoorbeeld op een boot de wereld over varen. Met een backpack reizen. Of wat dan ook. Het idee is, dat je een levenstijl kan financieren dat je graag wilt. (whatever die levenstijl mag zijn).

Of lekker cheap ass, om zo snel mogenlijk FI te zijn er genoeg gekken stories te vinden op reddit
Of je zo wilt leven is een ander verhaal
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 16:35:37 #236
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203722660


:7
Man of Steal.
pi_203723281
twitter


[ Bericht 72% gewijzigd door #ANONIEM op 18-02-2022 17:00:14 ]
pi_203725612
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 13:52 schreef Gunnter het volgende:

[..]
Stel dat ik genoeg crypto heb om een huis te kopen. Wat is dan het slimst.
Weg gaan uit Nederland en lekker ergens in de goedkope land gaan zitten

Indonesi zit je goed.
Met 500 euro.per maand woon je daar al .
Met 1000 per maand ben je koning .
pi_203725769
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:39 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik zou eerst ff afwachten wat bitcoin doet. Als bitcoin crasht dan crashen de alts nog gewoon mee.

En we zitten weer bijna onder de $40k *popcorn pakt*
Ik verwacht weer 36k als bodem.
Waarom ?
36k plus 15% is 41.4 k
36k plus 25% is 45k.
Valt precies hoe alles heen en weer gaat .
  vrijdag 18 februari 2022 @ 19:36:42 #240
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203726848
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 18:45 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Ik verwacht weer 36k als bodem.
Waarom ?
36k plus 15% is 41.4 k
36k plus 25% is 45k.
Valt precies hoe alles heen en weer gaat .
Veel mensen zeggen toch echt $20k. Lees ook over scenarios waar het weer richting de $10k kan gaan.
Man of Steal.
pi_203728066
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 19:36 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Veel mensen zeggen toch echt $20k. Lees ook over scenarios waar het weer richting de $10k kan gaan.
Dan moeten de maximalisten hun huurhuis verlaten want zij zijn all in op Bitcoin
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203728951
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 20:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dan moeten de maximalisten hun huurhuis verlaten want zij zijn all in op Bitcoin
Kap nou eens met die grijsgedraaide plaat man. Ik ben we een beetje klaar met die azijnpisserij van jou.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203730907
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 19:36 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Veel mensen zeggen toch echt $20k. Lees ook over scenarios waar het weer richting de $10k kan gaan.
Het zal zaterdag nog wel wat lager gaan dan de $39,8k die we nu aantikken.
Maar nee, niet naar 20k of 10k :P [[bergt zijn glazen bol weer op]]
  Redactie Frontpage zaterdag 19 februari 2022 @ 02:25:19 #244
4530 crew  Crazy Harry
pi_203732095
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 12:51 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Is het geen PoW? Prullenbak in. Is het niet decentraal? Prullenbak in. Kan je het ook met een database doen en heb je eigenlijk geen blockchain of munt nodig? Prullenbak in. Zo vallen alle altcoins af.
En dat is het m dus met BTC maximalisten, die hebben niet door dat ontwikkelingen als LN ervoor zorgen dat ook BTC afgekeurd zou worden als ze er objectief tegenaan kijken.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_203732446
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 02:25 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
En dat is het m dus met BTC maximalisten, die hebben niet door dat ontwikkelingen als LN ervoor zorgen dat ook BTC afgekeurd zou worden als ze er objectief tegenaan kijken.
Je doelt op de (gebrek aan) decentraliteit van LN?

LN is een laag bovenop Bitcoin dus niet helemaal een terecht vergelijk met altcoins. Het mooie van lagen bovenop is dat je meelift op het fundament waardoor je wat kan inboeten op eigenschappen die je normaal niet zou accepteren. De schade daarvan blijft redelijk beperkt. Neemt niet weg dat lagen bovenop Bitcoin ook slecht of nutteloos kunnen zijn... zo zijn de meningen bijv. erg verdeeld over Liquid en is er niemand echt fan van.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 07:55:00 #246
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203732447
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 23:23 schreef Arthur1983 het volgende:

[..]
Het zal zaterdag nog wel wat lager gaan dan de $39,8k die we nu aantikken.
Maar nee, niet naar 20k of 10k :P [[bergt zijn glazen bol weer op]]
Met alles wat er staat te gebeuren in de wereld is het helemaal niet zo ver gezocht dat we in nu en een paar maanden echt dieper gaan. Zo'n beetje alle markten zijn aan het crashen. De Nasdaq en zo. En bitcoin doet vrolijk mee.
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 08:18:01 #247
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_203732720
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 20:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dan moeten de maximalisten hun huurhuis verlaten want zij zijn all in op Bitcoin
Ben je nou echt een mongool of is dit gewoon een act?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_203732818
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 21:28 schreef recursief het volgende:

[..]
Kap nou eens met die grijsgedraaide plaat man. Ik ben we een beetje klaar met die azijnpisserij van jou.
Het is een feit dat als mensen volledig maximalist zijn, geen vastgoed hebben, geen fiat of stablecoins, en zij nu net kunnen rondkomen, zij op straat komen te staan als bitcoin een half jaartje naar 10/5K zou dalen.

Dit is wat @10mil.bitcoin bevestigd, huurhuis en afhankelijkheid aan Bitcoin. Ik maak me zorgen om de mensen die all-in gaan op 1 asset.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 08:25:13 #249
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203732845
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 08:24 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is een feit dat als mensen volledig maximalist zijn, geen vastgoed hebben, geen fiat of stablecoins, en zij nu net kunnen rondkomen, zij op straat komen te staan als bitcoin een half jaartje naar 10/5K zou dalen.

Dit is wat @:10mil.bitcoin bevestigd, huurhuis en afhankelijkheid aan Bitcoin. Ik maak me zorgen om de mensen die all-in gaan op 1 asset.
Lijkt me niet dat iemand zo dom is om schulden te maken om te investeren in bitcoin.

Waarschijnlijk kunnen ze wel overleven als bitcoin naar de $10k gaat. Denk ik. Lijkt me.
Man of Steal.
pi_203732879
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 08:25 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Lijkt me niet dat iemand zo dom is om schulden te maken om te investeren in bitcoin.

Waarschijnlijk kunnen ze wel overleven als bitcoin naar de $10k gaat. Denk ik. Lijkt me.
10mil.bitcoin had het over "net financieel onafhankelijk zijn". Als Bitcoin halveert, is je huur eigenlijk ineens twee keer zo duur
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 08:29:21 #251
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203732910
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 08:26 schreef firefly3 het volgende:

[..]
10mil.bitcoin had het over "net financieel onafhankelijk zijn". Als Bitcoin halveert, is je huur eigenlijk ineens twee keer zo duur
Tsja misschien kan je aan die username idd opmaken dat hij weinig rekening houdt met enige downside.

Altijd met beide scenarios rekening houden.

Als je echt denkt dat bitcoin zonder slag of stoot in deze huidige wereld naar de $10m gaat dan zie je ze wel een beetje vliegen :D

$69k is al hoog voor een muntje. De hele crypto markt heeft gewoon een reset nodig. alle domme hondencoins weg uit de top.

Dat is het gezondst voor iedereen en de hele markt. En het beste voor mensen die willen instappen :7
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 08:40:45 #252
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203733011
Bitcoin gaat naar 100k die garantie geef ik je.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 19 februari 2022 @ 08:45:50 #253
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203733080
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 08:40 schreef fathank het volgende:
Bitcoin gaat naar 100k die garantie geef ik je.
De kans zit er zeker in over paar jaar, maar grote kans dat we eerst nog dieper zakken voor we naar die $100k gaan.

Vraag me trouwens wel af of bitcoin altijd de koploper zal blijven. Je hebt betere systemen na al die jaren.

Deze markt heeft gewoon een great reset nodig.
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 08:59:29 #254
131603 Afwazig
Serious business
pi_203733278
Ik kan dit topic niet meer lezen zonder constant zo te kijken: :')
pi_203733294
quote:
0s.gif [b]Op zaterdag 19 februari 2022 08:45 schreef SuperNeger
Vraag me trouwens wel af of bitcoin altijd de koploper zal blijven. Je hebt betere systemen na al die jaren.
Zoals?
  zaterdag 19 februari 2022 @ 09:01:15 #256
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203733303
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:00 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Zoals?
XRP
Man of Steal.
pi_203733404
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:01 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
XRP
Ja. Daar heb je gelijk in
pi_203733414
Vies mad die user.

Ik zou maar niet zeggen dat ik etherium gekocht heb voor 92 euro en vorig jaar verkocht tussen de 3100 en 3500 dan wordt ie helemaal woest
  zaterdag 19 februari 2022 @ 09:11:14 #259
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203733437
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:09 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ja. Daar heb je gelijk in
Bitcoin zal altijd wel wat klassieke waarde behouden omdat het de eerste/grootste is/was. Maar na 10 jaar is het wel tijd voor verbetering.

quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:10 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Vies mad die user.

Ik zou maar niet zeggen dat ik etherium gekocht heb voor 92 euro en vorig jaar verkocht tussen de 3100 en 3500 dan wordt ie helemaal woest
Wie?
Man of Steal.
pi_203733511
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:11 schreef SuperNeger het volgende:
Maar na 10 jaar is het wel tijd voor verbetering.
Heb je berhaupt al wel eens LN gebruikt?
  zaterdag 19 februari 2022 @ 09:17:37 #261
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203733518
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:01 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
XRP
Ja klopt die gaan het hele internationale bancaire verkeer disrupten _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 19 februari 2022 @ 09:18:08 #262
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203733527
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:17 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Heb je berhaupt al wel eens LN gebruikt?
nope

quote:
14s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:17 schreef fathank het volgende:

[..]
Ja klopt die gaan het hele internationale bancaire verkeer disrupten _O_
Over twee weken toch? Als de SEC case over is?

twitter


twitter


Toch zijn er weer recente ontwikkelingen. Zijn ook nieuwe documenten vrijgegeven. Maar duurt allemaal wel erg lang dus is wel raar
Man of Steal.
pi_203733590
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 08:24 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is een feit dat als mensen volledig maximalist zijn, geen vastgoed hebben, geen fiat of stablecoins, en zij nu net kunnen rondkomen, zij op straat komen te staan als bitcoin een half jaartje naar 10/5K zou dalen.

Dit is wat @:10mil.bitcoin bevestigd, huurhuis en afhankelijkheid aan Bitcoin. Ik maak me zorgen om de mensen die all-in gaan op 1 asset.
We kennen je standpunt. Je herhaalt jezelf. Op een nogal betweterig arrogant toontje. Je hebt nu vaak genoeg laten weten dat maxi's dom zijn en firefly3 hardstikke slim.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  zaterdag 19 februari 2022 @ 09:36:52 #264
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203733825
Sowieso is het altijd dom een maxi te zijn van welke cryptocurrency dan ook.

Alleen goud of zo kan je een maxi van zijn.

Er is nog nooit bewezen in de geschiedenis dat cryptocurrency waardevast is. In tegendeel juist. Terwijl dingen als goud, munitie, sigaretten wel altijd waarde blijven houden.

Zeker als de hele wereld op het punt van een globale recessie staat moet je voorzichtig zijn om all in te gaan op crypto/bitcoin.

When shits hits the fan kiezen mensen gewoon eieren voor hun geld en speculatieve denkbeeldige internetmuntjes zijn dan niks meer waard.
Man of Steal.
pi_203734033
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 08:25 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Lijkt me niet dat iemand zo dom is om schulden te maken om te investeren in bitcoin.

Waarschijnlijk kunnen ze wel overleven als bitcoin naar de $10k gaat. Denk ik. Lijkt me.
Amerikanen zijn zo dom geweest .
Gratis geld naar btc gegaan.
Was zelfs een nieuwe bericht over geweest .

https://www.google.com/am(...)e-crypto-11631266200
  zaterdag 19 februari 2022 @ 09:46:20 #266
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203734045
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:45 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Amerikanen zijn zo dom geweest .
Gratis geld naar btc gegaan.
Was zelfs een nieuwe bericht over geweest .

https://www.google.com/am(...)e-crypto-11631266200
Ja dat zou ik zelf dus nooit doen. Lenen om te investeren. Hoe goed je informatie ook is en hoe erg je ook denkt dat het goed komt. Je riskeert dingen die je niet hebt en dus niet kan verliezen.

Snap alleen niet dat ze zeggen "borrow to buy homes" dat is volgens mij vrij normaal :')
Man of Steal.
pi_203734105
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:46 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja dat zou ik zelf dus nooit doen. Lenen om te investeren. Hoe goed je informatie ook is en hoe erg je ook denkt dat het goed komt. Je riskeert dingen die je niet hebt en dus niet kan verliezen.
Tja als kan lenen met 0 renten .
Waarom niet ?
Tot dat .

Zo was ook de corona support geld in btc gegaan in Amerika.
Oke dat hoef je niet terug te betalen is dat is wel slim geweest .
Dat is ook de verklaring waarom btc zo hard om hoog is gegaan.
Er zit dus veel geld in gepompt wat er niet had moeten zitten.
Daarom zweten veel Amerikanen nu als de rente omhaag gaat .
  zaterdag 19 februari 2022 @ 09:52:40 #268
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203734171
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:49 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Tja als kan lenen met 0 renten .
Waarom niet ?
Tot dat .

Zo was ook de corona support geld in btc gegaan in Amerika.
Oke dat hoef je niet terug te betalen is dat is wel slim geweest .
Dat is ook de verklaring waarom btc zo hard om hoog is gegaan.
Er zit dus veel geld in gepompt wat er niet had moeten zitten.
Daarom zweten veel Amerikanen nu als de rente omhaag gaat .
Klinkt allemaal echt super bearish tbh
Man of Steal.
pi_203734357
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:52 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Klinkt allemaal echt super bearish tbh
Is het ook daarom blijven we zo hangen.
Hoeveel mensen hebben in de verkeerde hoogte in gestapt
En dan lekker nu wachten om weer uit te stappen .
Voor al die gekke die YouTube volgers , volgen die nu al weer beweren dat btc 200k gaat worden of alle anderen shit coins.

Ik volg ook wel een paar maar dat is meer over de inhoud van bepaalde coins of gewoon omdat die persoon gewoon positief brengt .
Crypto rush is zo een die ik volg .
Maar als.je de reactie lees van mensen die in paniek zijn om dat ze tijdelijk geld er in hebben gestopt en nu nodig hebben.
Tja crypto Rus zij al dat btc en crypto lange termijn is en dat je moet hodl en lage dips je moet kopen.
En daar heeft een punt en heeft dat ook laten zien met een wallet waar elke week een kleinen bedrag is in gegaan in bepaalde coins die langzaam maar zeker stijgen.
Tuurlijk is die wallet ook gezagt met iets van 25% maar die bedrag word steeds kleiner aangezien er gewoon door word gekocht .
En dan krijg je dus dollar per koop terecht .
Wat je totalen koop dus zakt per coin omdat je ook lager inkoopt.

Nu ben ik daar wel mee eens.
Maar ik zeg ook room wat af als de bedragen goed stijgen en laat zeker niet de hele bedrag staan.
Iets wat ik ook doet .
Ik verkoop rustig shit coins en stap lager weer in.
Dat doe ik met alle shit coins.
Maar zo shit coin heeft niet meer dan 50 tot 100 dollar .
De winst zeg ik weer weg voor anderen coins of dips van btc / Ada.

[ Bericht 0% gewijzigd door suijkerbuijk op 19-02-2022 12:02:28 ]
  zaterdag 19 februari 2022 @ 10:27:34 #270
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203734902
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 10:03 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Is het ook daarom blijven we zo handen.
Hoeveel mensen hebben in de verkeerde hoogte in gestapt
En dan lekker nu wachten om weer uit te stappen .
Voor al die gekke die YouTube volgers , volgen die nu al weer beweren dat btc 200k gaat worden of alle anderen shit coins.

Ik volg ook wel een paar maar dat is meer over de inhoud van bepaalde coins of gewoon omdat die persoon gewoon positief brengt .
Crypto rush is zo een die ik volg .
Maar als.je de reactie lees van mensen die in paniek zijn om dat ze tijdelijk geld er in hebben gestopt en nu nodig hebben.
Tja crypto Rus zij al dat btc en crypto lange termijn is en dat je moet hodl en lage dips je moet kopen.
En daar heeft een punt en heeft dat ook laten zien met een wallet waar elke week een kleinen bedrag is in gegaan in bepaalde coins die langzaam maar zeker stijgen.
Tuurlijk is die wallet ook gezagt met iets van 25% maar die bedrag word steeds kleiner aangezien er gewoon door word gekocht .
En dan krijg je dus dollar per koop terecht .
Wat je totalen koop dus zakt per coin omdat je ook lager inkoopt.

Nu ben ik daar wel mee eens.
Maar ik zeg ook room wat af als de bedragen goed stijgen en laat zeker niet de hele bedrag staan.
Iets wat ik ook doet .
Ik verkoop rustig shit coins en stap lager weer in.
Dat doe ik met alle shit coins.
Maar zo shit coin heeft niet meer dan 50 tot 100 dollar .
De winst zeg ik weer weg voor anderen coins of dips van btc / Ada.
Ja bitcoin trekt wel echt een hoop mensen aan. Als je je je zelfs registreert met $10milbitcoin als username dan weet je dat de bubbel op barsten staat.

De top signalen waren duidelijk. Het kan zo niet langer en met al het andere wat er financieel aan de hand is in de wereld is het niet de vraag of maar de vraag wanneer de reset komt.

Maar goed ook eigenlijk, de hele crypto markt was verziekt. Iedereen en zijn oma hadden het over "bitcoin naar de $100k eind 2021"
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 10:33:43 #271
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_203735004
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 08:59 schreef Afwazig het volgende:
Ik kan dit topic niet meer lezen zonder constant zo te kijken: :')
Zoveel idioten hier, niet normaal.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_203735052
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 10:27 schreef SuperNeger het volgende:
Als je je je zelfs registreert met $10milbitcoin als username dan weet je dat de bubbel op barsten staat.
Ik denk dat je investment timelines niet echt heel goed begrijpt.

11 - januari 2009! Maar sommige zullen het nog niet inzien als we op 9.999.000 staan..



[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 19-02-2022 10:37:50 ]
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 19 februari 2022 @ 10:38:06 #273
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203735079
Dit topic is wel klaar
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 19 februari 2022 @ 10:38:14 #274
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203735081
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 10:33 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Zoveel idioten hier, niet normaal.
"idioten"

"trollen"

misschien moeten jullie permabulls eens een keer met een fucking reden komen waarom bitcoin omhoog zou gaan in deze tijden.

Zien jullie niet in hoe blind en wanhopig jullie zijn? "Iedereen die niet bullish is die is een idioot!" Of ze zijn aan het "trollen" of het is een "act" Tenenkrommend gewoon. Kom eens met een fucking argument een keer.

Zo vermoeiend dit. Kan echt niet wachten tot bitcoin harder crasht zodat jullie eindelijk eens een keer een stukje realiteitsbesef gaan krijgen.
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 10:39:20 #275
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203735103
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 10:36 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ik denk dat je investment timelines niet echt heel goed begrijpt.

11 - januari 2009! Maar sommige zullen het nog niet inzien als we op 9.999.000 staan..

[ afbeelding ]
Ja ik ken de theorie van deflatie.
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 10:38 schreef Mortaxx het volgende:
Dit topic is wel klaar
"Het topic is wel klaar"

Inderdaad, mensen roepen niet BITCOIN NAAR DE 100 MILJOEN!!!

Het topic is wel klaar idd! Duidelijk te zien ja.
Man of Steal.
pi_203735138
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 09:36 schreef SuperNeger het volgende:
Sowieso is het altijd dom een maxi te zijn van welke cryptocurrency dan ook.

Alleen goud of zo kan je een maxi van zijn.

Er is nog nooit bewezen in de geschiedenis dat cryptocurrency waardevast is. In tegendeel juist. Terwijl dingen als goud, munitie, sigaretten wel altijd waarde blijven houden.

Zeker als de hele wereld op het punt van een globale recessie staat moet je voorzichtig zijn om all in te gaan op crypto/bitcoin.

When shits hits the fan kiezen mensen gewoon eieren voor hun geld en speculatieve denkbeeldige internetmuntjes zijn dan niks meer waard.
Ja precies, 100% mee eens. Hier is geen ontkenning aan. Helaas schieten mensen in de verdediging terwijl je rationeel gezien altijd moet spreiden.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 10:44:11 #277
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203735192
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 10:40 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ja precies, 100% mee eens. Hier is geen ontkenning aan. Helaas schieten mensen in de verdediging terwijl je rationeel gezien altijd moet spreiden.
Maar ze moeten het ook geloven. Daarom worden ze zo boos. Het moet zo uitpakken, omdat in hun positie geen andere situatie kan. Ze hebben zichzelf eigenlijk klem gezet. En daarom krijg je zulke biassed meningen hier en reageren ze zo fel tegen realisten.

Ik geef eerlijk toe dat ik waarschijnlijk hetzelfde zou doen als ik erin zou zitten. Dan moet je wel willen dat we omhoog gaan en is iedereen die het oneens is mijn vijand.
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 10:55:20 #278
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203735392
Kijk naar de markten zoals:

- SPX
- Nasdaq
- Dow Jones

Staat echt op het punt van instorten.

Kijk naar aandelen zoals:

- Apple
- Tesla
- Facebook/Meta
- Netflix
- Paypal.

Is allemaal rekt.

- Alle financiele schade die nog het gevolg is van de coronacrisis.

Dan hebben we nog:

- Inflatie
- Rate hikes
- Huizenmarkt
- Canada war-on-crypto
- Eigenlijk sowieso het hele totalitaire china 2.0 gebeuren in de westerse wereld
- Rusland/Oekraine

Ik weet niet hoe je hieruit de conclusie kan trekken dat het binnenkort heel erg goed met bitcoin of cryptocurrency zal gaan.

Als alles neer gaat gaat bitcoin en crypto gewoon mee. En zo redeneren dat bitcoin deflationary is en dat daarom mensen wel hun heil gaan zoeken in dit i.p.v. fiat is een leuke theorie maar ik denk dat de wereld nog niet zo werkt.
Man of Steal.
pi_203735674
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 10:55 schreef SuperNeger het volgende:
Kijk naar de markten zoals:

- SPX
- Nasdaq
- Dow Jones

Staat echt op het punt van instorten.

Kijk naar aandelen zoals:

- Apple
- Tesla
- Facebook/Meta
- Netflix
- Paypal.

Is allemaal rekt.

- Alle financiele schade die nog het gevolg is van de coronacrisis.

Dan hebben we nog:

- Inflatie
- Rate hikes
- Huizenmarkt
- Canada war-on-crypto
- Eigenlijk sowieso het hele totalitaire china 2.0 gebeuren in de westerse wereld
- Rusland/Oekraine

Ik weet niet hoe je hieruit de conclusie kan trekken dat het binnenkort heel erg goed met bitcoin of cryptocurrency zal gaan.

Als alles neer gaat gaat bitcoin en crypto gewoon mee. En zo redeneren dat bitcoin deflationary is en dat daarom mensen wel hun heil gaan zoeken in dit i.p.v. fiat is een leuke theorie maar ik denk dat de wereld nog niet zo werkt.
En hoeveel shorts heb je inmiddels open?

Altijd de trolls die het hardst roepen, durven vaak niets in te zetten op hun "visie"

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-02-2022 11:17:44 ]
  zaterdag 19 februari 2022 @ 11:18:01 #280
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203735686
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 11:17 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
En hoeveel shorts heb je inmiddels open?

Altijd de trolls die het hardst roepen, durven vaak niets in te zetten op hun "visie"
Dus je mag alleen iets denken als je er een weddenschap van maakt?

Het is gewoon uitzoeken en aan de hand daarvan conclusies trekken wat het meest waarschijnlijke is.

En nogmaals: kap eens met dat mensen uitmaken voor troll omdat ze niet staan te roeptoeren dat bitcoin binnenkort naar de 10mil gaat want dat komt steeds minder intelligent over.
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 11:21:33 #281
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203735728
Verder doe ik sowieso niet aan leverage trading. Lijkt me iets van gokken weghebben en vind het verstandiger om daar weg te blijven. Mijn bewijs is dus dat ik nu niet in de markt zit, en daarom die potentiele 10mil bitcoin misloop! Is dat niet genoeg dan? Ik ga pas weer in de markt als ik denk dat bitcoin laag genoeg staat. De exacte bodem is niet te timen, maar $40k is zeker niet de bodem als je al die andere dingen meeneemt.
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 11:23:33 #282
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203735741
Ik geloof echt dat er wel weer een enorme piek gaat komen, maar dat is wel op middel tot lange termijn.

Voorlopig bouw ik bijna overal posities in af, ook aandelen. Rente, energie, regelgeving, Ukraine, de boel gaat gewoon omlaag. Dan nog kun je best dca’n, maar een piekje omhoog pak ik mooi mee voor een snelle kleine winst.

En ‘kijk naar de historie…’ crypto heeft helemaal geen historie, alleen potentie
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203735783
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 11:18 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dus je mag alleen iets denken als je er een weddenschap van maakt?

Het is gewoon uitzoeken en aan de hand daarvan conclusies trekken wat het meest waarschijnlijke is.

En nogmaals: kap eens met dat mensen uitmaken voor troll omdat ze niet staan te roeptoeren dat bitcoin binnenkort naar de 10mil gaat want dat komt steeds minder intelligent over.
Niemand behalve jij claimt te weten waar het heen gaat op korte termijn.

En jij bent dan juist degene die niet op je eigen visie durft in te zetten. FYI bears verdienen juist extreem veel in korte termijn, dus waarom je die kans overslaat mag joost weten

Duidelijke trol.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 19-02-2022 11:29:38 ]
  zaterdag 19 februari 2022 @ 11:30:04 #284
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203735794
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 11:28 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Niemand behalve jij claimt te weten waar het heen gaat op korte termijn.

En jij bent dan juist degene die niet op je eigen visie durft in te zetten.

Duidelijke trol.
Er zijn anders genoeg mensen buiten dit topic die denken dat we naar beneden gaan hoor.
Man of Steal.
pi_203735954
Geweldige het gaat weer goed .
Mensen kap er eens mee op de man af te spelen.

Waarheid is dat alles onzeker is.
De waarheid is dat velen mensen te hoog zijn ingestapt .
De waarheid is dat alles andere is nu banken tot beleggers en zelfs landen in de crypto bezig om in te stappen.
Meer mensen hoe achterlijke alles gaat draaien.
Zeker winst belang van banken en beleggers
Dat zijn de zwakke handen niet Jantje en Sara .
Terwijl Jantje en co proberen te sparen gaan de rest voor kort termijn winst van 25% .
En dat zie je ook als je de gegevens bekijkt.

Daarnaast heb je gokkers die bereken op die 15% en daardoor heb je die achterlijk dips.
Aangezien dips makkelijker te voorspellen zijn dan stijgingen.

En zo zakt alles de afgrond weer in.
Enigste reden dat sommige coins niet helemaal in elkaar storten is dat ze gelockt staan op langere termijn.
Dit kan zoals eth naar eth2 zijn of gewoon de % van staken.


Beers en Bulls zijn allebij al afgeschoten door de banken en de beursen met landen die alles willen gaan regelen.

[ Bericht 0% gewijzigd door suijkerbuijk op 19-02-2022 12:00:00 ]
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:08:28 #286
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203736130
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 11:46 schreef suijkerbuijk het volgende:
Geweldige het gaat weer goed .
Mensen kap er eens mee op de man af te spelen.

Waarheid is dat alles onzeker is.
De waarheid is dat velen mensen te hoog zijn ingestapt .
De waarheid is dat alles andere is nu banken tot beleggers en zelfs landen in de crypto bezig om in te stappen.
Meer mensen hoe achterlijke alles gaat draaien.
Zeker winst belang van banken en beleggers
Dat zijn de zwakke handen niet Jantje en Sara .
Terwijl Jantje en co proberen te sparen gaan de rest voor kort termijn winst van 25% .
En dat zie je ook als je de gegevens bekijkt.

Daarnaast heb je gokkers die bereken op die 15% en daardoor heb je die achterlijk dips.
Aangezien dips makkelijker te voorspellen zijn dan stijgingen.

En zo zakt alles de afgrond weer in.
Enigste reden dat sommige coins niet helemaal in elkaar storten is dat ze gelockt staan op langere termijn.
Dit kan zoals eth naar eth2 zijn of gewoon de % van staken.

Beers en Bulls zijn allebij al afgeschoten door de banken en de beursen met landen die alles willen gaan regelen.
Wat is eigenlijk precies jouw diagnose? Moet altijd alles 3x lezen om het een beetje te begrijpen.

Ben het er helemaal mee eens een groot probleem is dat er zoveel mensen hoog zijn ingestapt en dus het beste moeten hopen. Ik denk dat het beter is voor deze mensen om gewoon te accepteren wat er gaande is en te hodlen voor langere tijd (zolang het bitcoin/ethereum is). Als je veel zwakke altcoins hebt die het mogelijk niet overleven is het idd wel goed om te kijken welke je vast wilt houden voor lange termijn en welke je beter weg kan doen/kan ruilen voor iets zekerders.
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:19:14 #287
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203736225
Shiba wordt eerder $1 dan Bitcoin $10K
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:20:00 #288
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203736234
Mensen hier moeten in een bioscoop gaan werken. Zoveel projecties.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:20:58 #289
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203736244
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:19 schreef fathank het volgende:
Shiba wordt eerder $1 dan Bitcoin $10K
En waar baseer je dat op?

Want jullie bulls hebben NOOIT een argument.

Terwijl voor de bears er zat argumenten zijn:
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 10:55 schreef SuperNeger het volgende:
Kijk naar de markten zoals:

- SPX
- Nasdaq
- Dow Jones

Staat echt op het punt van instorten.

Kijk naar aandelen zoals:

- Apple
- Tesla
- Facebook/Meta
- Netflix
- Paypal.

Is allemaal rekt.

- Alle financiele schade die nog het gevolg is van de coronacrisis.

Dan hebben we nog:

- Inflatie
- Rate hikes
- Huizenmarkt
- Canada war-on-crypto
- Eigenlijk sowieso het hele totalitaire china 2.0 gebeuren in de westerse wereld
- Rusland/Oekraine

Ik weet niet hoe je hieruit de conclusie kan trekken dat het binnenkort heel erg goed met bitcoin of cryptocurrency zal gaan.

Als alles neer gaat gaat bitcoin en crypto gewoon mee. En zo redeneren dat bitcoin deflationary is en dat daarom mensen wel hun heil gaan zoeken in dit i.p.v. fiat is een leuke theorie maar ik denk dat de wereld nog niet zo werkt.
Dus kap gewoon met je domme gelul want het is echt belachelijk. Verwijten als trollen en projectie omdat je zo bang bent op korte termijn verlies te maken. Als je in bitcoin zit en paar jaar geduld hebt is er toch niks aan de hand? ;)
Man of Steal.
pi_203736254
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:08 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Wat is eigenlijk precies jouw diagnose? Moet altijd alles 3x lezen om het een beetje te begrijpen.

Ben het er helemaal mee eens een groot probleem is dat er zoveel mensen hoog zijn ingestapt en dus het beste moeten hopen. Ik denk dat het beter is voor deze mensen om gewoon te accepteren wat er gaande is en te hodlen voor langere tijd (zolang het bitcoin/ethereum is). Als je veel zwakke altcoins hebt die het mogelijk niet overleven is het idd wel goed om te kijken welke je vast wilt houden voor lange termijn en welke je beter weg kan doen.
Ben dyslectische vandaar dat alles een beetje vreemd lees.

Ik kijk waar ik de beste % kan halen met staken.
Dfi doe ik niet aan en staak alleen bij de grote en betrouwbare handelaars zoals binance , coinbase en bitvavo.
Vaste renten ga ik voor omdat het een vaste waarde is om te gaan staken.

Waar handel ik dan ? Wel ik handel op coinbase .
En staak op binance .
Ik ben flexibel met wat ik doe.
Daarom heb ik alles op een budget gezet.
Deel word gestaakt en dca .
Deel word mee gehandeld
Deel waar je mee handel kijk je niet naar wat de coin waard is .
Je kijk naar de % wat zakt en stijgt en waar mensen op eens intressen in heb.
Dit is bijna een dag taak en hoe lullige het klinkt het is nachttaak omdat juist die tijden veel gehandeld word door Amerika .

Zak de boel weer ?
Ja maar niet zo erg omdat veel geld gelockt staat .
Veel mensen proberen een passief inkomen te maken en dat zijn vaak personen die al laag zijn ingestapt of jaren terug.
Dit zorg voor die type coins dat het niet snel zal zakken.

Ik verwacht niet dat btc onder de 20k gaat komen .
Als dat wel gaat gebeuren is crypto echt naar de klote aangezien er alleen nog maar verkoop order en gelokt staking worden gecanceld.

Dit iets wat de banken , stock market en landen niet zal willen gebeuren omdat ze zelf ook zijn ingestapt .
Of ze hebben een dubbele agenda en doen het juist om alles te gaan slopen.
En dat een van de reden de renten laag zijn gehouden om meer aan overvloed van valuta te maken.

Een reset zie ik niet gebeuren .
Dat zal een Economische drama gaan worden.
Omdat niet alleen de valuta maar goud tot aandelen en crypto in zullen storten van waarde.
pi_203736269
Bitcoin 2012-02-19 - $5
Bitcoin 2022-02-19 - $40,000

Bitcoin is in die tijd 7x -50%+ gegaan

Maar nu is het echt over aldus de beara trollen. Zeker nu landen, politici, bedrijven, Institutionele beleggers en rijke mensen bitcoin serieus beginnen te nemen is het echt het moment om te je bitcoin te verkopen :')

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-02-2022 12:23:42 ]
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:24:48 #292
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203736285
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:23 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Bitcoin 2012-02-19 - $5
Bitcoin 2022-02-19 - $40,000

Bitcoin is in die tijd 7x -50%+ gegaan

Maar nu is het echt over aldus de beara trollen. Zeker nu landen, politici, bedrijven, Institutionele beleggers en rijke mensen bitcoin serieus beginnen te nemen is het echt het moment om te je bitcoin te verkopen :')
Nogmaals:

ER IS 0 REDEN OM AAN TE NEMEN DAT BITCOIN OMHOOG GAAT
ER ZIJN 1283789292 REDENEN OM AAN TE NEMEN DAT BITCOIN OMLAAG GAAT

Verkopen met verlies is niet aan te raden. Maar als je nu bitcoin gaat kopen gooi je je geld weg.
Man of Steal.
pi_203736304
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:24 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Nogmaals:

ER IS 0 REDEN OM AAN TE NEMEN DAT BITCOIN OMHOOG GAAT
ER ZIJN 1283789292 REDENEN OM AAN TE NEMEN DAT BITCOIN OMLAAG GAAT

Verkopen met verlies is niet aan te raden. Maar als je nu bitcoin gaat kopen gooi je je geld weg.
1283789292 REDENEN en nog durf je niet te investeren in je eigen inzicht. Hoeveel redenen moet je precies hebben voordat je het wel durft?

Ga lekker ergens anders trollen

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-02-2022 12:26:29 ]
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:27:53 #294
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203736330
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:26 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
1283789292 REDENEN en nog durf je niet te investeren in je eigen inzicht. Hoeveel redenen moet je precies hebben voordat je het wel durft?

Ga lekker ergens anders trollen
TROLL!!!

JE ZEGT NIET DAT BITCOIN OMHOOG GAAT!! TROLL!!!! HET IS EEN TROLL!!!!!! BITCOIN ANAR DE 10 MILJOEN BINNENKORT!!! TROLL ALS JE DIT NIET ZIET!!! TROLL!!!!!
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:28:26 #295
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_203736336
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 10:38 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
"idioten"

"trollen"

misschien moeten jullie permabulls eens een keer met een fucking reden komen waarom bitcoin omhoog zou gaan in deze tijden.

Zien jullie niet in hoe blind en wanhopig jullie zijn? "Iedereen die niet bullish is die is een idioot!" Of ze zijn aan het "trollen" of het is een "act" Tenenkrommend gewoon. Kom eens met een fucking argument een keer.

Zo vermoeiend dit. Kan echt niet wachten tot bitcoin harder crasht zodat jullie eindelijk eens een keer een stukje realiteitsbesef gaan krijgen.
Waarom noem je mij een permabull ontzettende slappe tosti dat je er bent :D ga met je verheven moralistische onzin lekker op straat staan roepen _O-
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:28:59 #296
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203736341
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:28 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Waarom noem je mij een permabull ontzettende slappe tosti dat je er bent :D ga met je verheven moralistische onzin lekker op straat staan roepen _O-
Bedankt voor het nog steeds niet kunnen geven van een reden jongens!

Blijf lekker persoonlijk reageren en mensen voor troll uitmaken.
Man of Steal.
pi_203736342
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:26 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
1283789292 REDENEN en nog durf je niet te investeren in je eigen inzicht. Hoeveel redenen moet je precies hebben voordat je het wel durft?

Ga lekker ergens anders trollen
Het heeft helaas geen enkele zin om te reageren. Lekker in zn eigen waan laten
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:29:27 #298
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203736350
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:28 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Het heeft helaas geen enkele zin om te reageren. Lekker in zn eigen waan laten
Juist ja... In een waan.

Wie zitten hier nou eigenlijk in een waan?

Volgens mij zijn dat de bagholders. Maar dat heb je op elk online forum in een bearmarket.
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:30:17 #299
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_203736362
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:28 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Bedankt voor het nog steeds niet kunnen geven van een reden jongens!

Blijf lekker persoonlijk reageren en mensen voor troll uitmaken.
quote:
9s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:27 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
TROLL!!!

JE ZEGT NIET DAT BITCOIN OMHOOG GAAT!! TROLL!!!! HET IS EEN TROLL!!!!!! BITCOIN ANAR DE 10 MILJOEN BINNENKORT!!! TROLL ALS JE DIT NIET ZIET!!! TROLL!!!!!
Je klinkt nogal gefrustreerd. Ben je niet 100x short gegaan dan ?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:31:23 #300
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203736382
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 12:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]
[..]
Je klinkt nogal gefrustreerd. Ben je niet 100x short gegaan dan ?
Gefrustreerd omdat er geen inhoudelijke discussie mogelijk is op een Nederlands crypto forum.

Ik lach me straks te pletter als de markt gewoon naar beneden gaat (alles wijst erop) en ik kan tegen een betere prijs in kopen.

Als je mij voor troll uitmaakt omdat je het overduidelijke niet ziet dan verdien je het ook.
Man of Steal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 12:31:38 #301
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203736386
Kom eens met argumenten in het volgende topic
Man of Steal.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')