abonnement Unibet Coolblue
pi_203605837


Ambachtelijk consumentenprogramma. Simpele vragen, hilarische antwoorden, wonderlijke televisie. De verslaggevers van de Keuringsdienst vragen zich af wat fabrikanten ze wijs willen maken. Op doodgewone vragen krijgen ze de meest bizarre antwoorden.

http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_203605866
Sosha Duysker.


Sosha is vanaf januari 2022 een nieuw vast gezicht bij omroep KRO-NCRV en is daar onder meer verbonden aan de programma’s Keuringsdienst van Waarde en Brandpunt+ en het online platform Spot On. Ze begon in 2017 als presentatrice bij NPO Zapp en was onder meer vijf jaar werkzaam bij Het Klokhuis. Verder is Sosha actief als (stem)actrice en als presentatrice voor onder meer het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, het Nederlands Film Festival en het Gouden Kalveren Gala. Eind 2020 kreeg ze de Philip Bloemendal Prijs toegekend als ‘grootste journalistieke presentatietalent’ en in 2021 ontving ze veel lof voor haar rol in de documentaire Opstand op de Neptunus.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_203606046
Koekoek
U MAD?
  vrijdag 11 februari 2022 @ 00:19:21 #4
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203607531
Ik vond haar Italiaans voldoende :@
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
pi_203608307
quote:
99s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 00:19 schreef chufi het volgende:
Ik vond haar Italiaans voldoende :@
Vond het wel een pluspunt dat ze meteen in prima italiaans haar item opende, jammer dat ze vervolgens in het Engels verder gaat :`)
  vrijdag 11 februari 2022 @ 08:34:54 #6
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203608590
Ze waren bij 1 varkensboer die zijn eigen salami maakt, en dát is dé Italiaanse Salami?
  vrijdag 11 februari 2022 @ 08:39:10 #7
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203608632
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 07:53 schreef 111210 het volgende:

[..]
Vond het wel een pluspunt dat ze meteen in prima italiaans haar item opende, jammer dat ze vervolgens in het Engels verder gaat :`)
Dit
werkt ook nogal onbeleefd, als zij goed italiaans spreekt, vervolgens Engels vragen stelt en hij italiaans antwoord, dat werkt nogal vreemd
pi_203608690
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:34 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ze waren bij 1 varkensboer die zijn eigen salami maakt, en dát is dé Italiaanse Salami?
Alsof ze in Italië alleen maar van die ambachtelijke worst eten :') Ook daar liggen de supermarkten vol met die rotzooi wat ze bij ons verkopen.
U MAD?
pi_203608699
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:34 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ze waren bij 1 varkensboer die zijn eigen salami maakt, en dát is dé Italiaanse Salami?
In heel italie heb je dit soort salami, die rommel bij de supermarkten hier heeft niks met “salami” te maken. Overigens niks mis mee, maar het is geen salami
  vrijdag 11 februari 2022 @ 08:47:22 #10
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203608702
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:46 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
Alsof ze in Italië alleen maar van die ambachtelijke worst eten :') Ook daar liggen de supermarkten vol met die rotzooi wat ze bij ons verkopen.
Dit dus.
pi_203608712
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:46 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
Alsof ze in Italië alleen maar van die ambachtelijke worst eten :') Ook daar liggen de supermarkten vol met die rotzooi wat ze bij ons verkopen.
Dat idd inmiddels ook ja, is echt iets van de laatste 10/15 jaar dat je daar in de supermarkten ook potjes bertolli saus en kant en klare fabrieks meuk vind.

Zal een generatie dingetje zijn.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 08:54:41 #12
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203608776
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:47 schreef 111210 het volgende:

[..]
In heel italie heb je dit soort salami, die rommel bij de supermarkten hier heeft niks met “salami” te maken. Overigens niks mis mee, maar het is geen salami
Ook in Italie ligt er Industrievleeswaar in de Supermarkt, veel zelfs, maar is de echt goede salami ook te koop.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 08:59:26 #13
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203608828
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:48 schreef 111210 het volgende:

[..]
Dat idd inmiddels ook ja, is echt iets van de laatste 10/15 jaar dat je daar in de supermarkten ook potjes bertolli saus en kant en klare fabrieks meuk vind.

Zal een generatie dingetje zijn.
Na, ik kom in de grote italiaanse supermarkten dat al zeker 25-30 jaar tegen, het wordt wel steeds meer, dat klopt. Maar je komt wel meer mooie producten tegen, maar dat is in bv Kroatie, Spanje, Portugal en Frankrijk ook zo.
Ik denk eerlijk gezegt dat de meeste Nederlanders, maar Duitsers net zo goed, alleen maar industrieproducten kennen, itt zuid europa, maar het is zeker niet zo dat er in Italie ofzo alleen maar de echte ambachtelijke producten worden gegeten.
pi_203608880
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:59 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Na, ik kom in de grote italiaanse supermarkten dat al zeker 25-30 jaar tegen, het wordt wel steeds meer, dat klopt. Maar je komt wel meer mooie producten tegen, maar dat is in bv Kroatie, Spanje, Portugal en Frankrijk ook zo.
Ik denk eerlijk gezegt dat de meeste Nederlanders, maar Duitsers net zo goed, alleen maar industrieproducten kennen, itt zuid europa, maar het is zeker niet zo dat er in Italie ofzo alleen maar de echte ambachtelijke producten worden gegeten.
Nee dat zal denk ik gewoon met de tijd te maken hebben. Heb wel weer het idee dat we juist in nederland de echte ambachtelijke dingen iets meer gaan waarderen dan vroeger. Brandt en levie zijn daar een voorbeeld van, die lopen als een trein, ondanks dat een worstje daar inmiddels 8,- kost volgens mij
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:02:53 #15
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203608882
Wat ik mis in het hele verhaal is eigenlijk het belangrijkste, wat je bij die Italiaanse boer zag, maar waar niet over gesproken werd. De witte schimmel
Een goede salami heeft een witte schimmel aan de buitenkant, bij Industrie producten die er op willen lijken vervangen door wit plastic, of rijstpoeder, en bij gesneden vleeswaren helemaal niet aanwezig. Ook die ambachtelijke Nederlandse worstmaker had het er niet over. Maar een goede salami heeft imho een schimmel aan de buitenkant, die zorgt, net als bij brie, voor een specifieke smaak.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:04:00 #16
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203608896
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:02 schreef 111210 het volgende:

[..]
Nee dat zal denk ik gewoon met de tijd te maken hebben. Heb wel weer het idee dat we juist in nederland de echte ambachtelijke dingen iets meer gaan waarderen dan vroeger. Brandt en levie zijn daar een voorbeeld van, die lopen als een trein, ondanks dat een worstje daar inmiddels 8,- kost volgens mij
Ja klopt, hopelijk zet dat door.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:04:22 #17
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_203608902
Rijstpoeder op je worst ipv schimmel? :{
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Moderator vrijdag 11 februari 2022 @ 09:04:48 #18
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_203608911
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:39 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Dit
werkt ook nogal onbeleefd, als zij goed italiaans spreekt, vervolgens Engels vragen stelt en hij italiaans antwoord, dat werkt nogal vreemd
Of het was ingestudeerd?
Als ze bij een Duitse firma zijn, gaat het ook vaak in het Engels. Kom op zeg, er is toch wel één iemand in het prestantorenteam die de grootste eerste taal van Europa spreekt :?
Kranplätze müssen verdichtet sein
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:06:38 #19
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203608933
quote:
11s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:04 schreef Molo het volgende:
Rijstpoeder op je worst ipv schimmel? :{
Ja, wordt gedaan omdat dat dan een beetje op schimmel lijkt.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:09:24 #20
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203608973
Ook over melkzuurbacterien die mede voor de rijping zorgen werd niets gezegd. Jammer, ipv de telefoongesprekken hadden ze het beter over het ambachtelijke worstmaken kunnen hebben,
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:12:00 #21
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_203609018
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:06 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Ja, wordt gedaan omdat dat dan een beetje op schimmel lijkt.
Treurig

Harde worst, met schimmel en darm _O_ _O_ _O_
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:12:19 #22
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_203609023
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:04 schreef derLudolf het volgende:

[..]
Of het was ingestudeerd?
Als ze bij een Duitse firma zijn, gaat het ook vaak in het Engels. Kom op zeg, er is toch wel één iemand in het prestantorenteam die de grootste eerste taal van Europa spreekt :?
Dat is Russisch denk ik….
Siesta & Fiesta!
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:13:59 #23
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_203609053
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:12 schreef Bramito het volgende:

[..]
Dat is Russisch denk ik….
:D
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:24:19 #24
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_203609326
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:04 schreef derLudolf het volgende:

[..]
Of het was ingestudeerd?
Als ze bij een Duitse firma zijn, gaat het ook vaak in het Engels. Kom op zeg, er is toch wel één iemand in het prestantorenteam die de grootste eerste taal van Europa spreekt :?
Maar waarom in godsnaam, wat voegt het toe vragen in het Engels te stellen en in het Italiaans te laten beantwoorden en beide te ondertitelen, ipv zo beleefd te zijn dat als je italiaans spreekt ook de vragen in het italiaans te stellen.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:26:39 #25
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_203609384
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:24 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Maar waarom in godsnaam, wat voegt het toe vragen in het Engels te stellen en in het Italiaans te laten beantwoorden en beide te ondertitelen, ipv zo beleefd te zijn dat als je italiaans spreekt ook de vragen in het italiaans te stellen.
Of ze spreekt niet echt Italiaans, of er zat een tolk tussen. Ik denk het tweede.
Siesta & Fiesta!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')