abonnement Unibet Coolblue
pi_203310730


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Plaats hier uw advertentie
pi_203310863
fir3fly weer eens ontmaskerd als ubertroll :')

Maar ff alle stokpaardjes op een rijtje, deze correlatie met de aandelenbeurzen valt me wel tegen.
What Would Goku Do
pi_203310980
Wat ziet het er lekker bloederig uit vandaag. })
pi_203311055
Goede TT.
pi_203311065
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 01:42 schreef viagraap het volgende:
fir3fly weer eens ontmaskerd als ubertroll :')

Maar ff alle stokpaardjes op een rijtje, deze correlatie met de aandelenbeurzen valt me wel tegen.
STORE OF VALUE
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_203311154
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 00:31 schreef firefly3 het volgende:
Totale vernietiging van elke youtuber en whale momenteel. Zelfs Michael Saylor, Elon Musk, Carl the Moon, Michäel, Crypto Rover, "everyone is spitting", El Salvador, Jason non hopium, George Macdonalds, hadden het mis.
LOL je snapt er helemaal niets van, jij bent vast de dommerik die altijd aandelen koopt die het "goed" doen, dat een kennis zegt:Heb je gezien hoe Shell gestegen is!
Een echte Bull koopt in de bearmarkt, komt omdat dommeriken als jou niet het belang van Liquiditeit begrijpen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203311157
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 19:10 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Het is pas verlies als je verkoopt met minder hebt dan je inleg
Fixed
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 07:42:11 #8
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311362
$35k _O-

Je zou nu nog maar hodlen :')
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 07:56:35 #9
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311404
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 00:31 schreef firefly3 het volgende:
Totale vernietiging van elke youtuber en whale momenteel. Zelfs Michael Saylor, Elon Musk, Carl the Moon, Michäel, Crypto Rover, "everyone is spitting", El Salvador, Jason non hopium, George Macdonalds, hadden het mis.
Dat is het allerleukste om te zien idd die permabull youtubers die opeens keihard de plank mis hebben geslagen en al die domme mensen die geld verliezen door hem.

Benjamin van de Cryptovers zit nu zielig te doen op twitter in de hoop dat mensen z'n huis niet komen afbranden



Eigenlijk is hij het echte slachtoffer hier.
Man of Steal.
pi_203311409
Nu toch te laat met verkopen. Kan er nu beter binnenkort extra in pompen.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 07:59:49 #11
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311419
Sowieso je informatie van youtube halen :')

Die mensen verdienen geld of de markt nu omhoog of omlaag gaat. En bullish zijn trekt nu eenmaal meer views/followers.





:o :o :o :o :o :o :o :o

[ Bericht 33% gewijzigd door SuperNeger op 22-01-2022 08:06:37 ]
Man of Steal.
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 08:06:59 #12
42184 crew  DaMart
pi_203311441
Misschien toch tijd om de alts die nog in de plus staan tov BTC te verkopen om over een paar dagen meer ervan terug te kopen als de koers nog verder is gezakt :9.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 08:12:11 #13
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203311452
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 07:42 schreef SuperNeger het volgende:
$35k _O-

Je zou nu nog maar hodlen :')
Beter verlies nemen en terugkopen op 65k
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203311455
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:06 schreef DaMart het volgende:
Misschien toch tijd om de alts die nog in de plus staan tov BTC te verkopen om over een paar dagen meer ervan terug te kopen als de koers nog verder is gezakt :9.
Moet het wel in de plus staan. :-)
Zoveel zijn er daar volgens mij niet met van
  zaterdag 22 januari 2022 @ 08:14:19 #15
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311460
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:06 schreef DaMart het volgende:
Misschien toch tijd om de alts die nog in de plus staan tov BTC te verkopen om over een paar dagen meer ervan terug te kopen als de koers nog verder is gezakt :9.
Heb jij alts die nog in de plus staan?
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 08:15:16 #16
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311464
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:12 schreef fathank het volgende:

[..]
Beter verlies nemen en terugkopen op 65k
Rond de $10k denk... Maar dat duurt denk ik nog een paar maandjes.
Man of Steal.
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 08:15:53 #17
42184 crew  DaMart
pi_203311467
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:13 schreef Den_Haag het volgende:

[..]
Moet het wel in de plus staan. :-)
Zoveel zijn er daar volgens mij niet met van
Ik heb er nog een aantal die bijna x2 staan tov mijn instapmoment. Alleen als ik nu verkoop, zul je zien dat dit de bodem is en goedkoper terugkopen dus lastig wordt :+.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 08:18:00 #18
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311470
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:15 schreef DaMart het volgende:

[..]
Ik heb er nog een aantal die bijna x2 staan tov mijn instapmoment. Alleen als ik nu verkoop, zul je zien dat dit de bodem is en goedkoper terugkopen dus lastig wordt :+.
We zijn 50% gezakt van de ATH 2 a 3 maanden terug, waarom zou dit dan precies de bodem zijn?

Ik kom het vaker tegen maar vraag me echt af waar mensen het op baseren. Is het gewoon uit de lucht gegrepen?
Man of Steal.
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 08:20:23 #19
42184 crew  DaMart
pi_203311483
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:18 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
We zijn 50% gezakt van de ATH 2 a 3 maanden terug, waarom zou dit dan precies de bodem zijn?

Ik kom het vaker tegen maar vraag me echt af waar mensen het op baseren. Is het gewoon uit de lucht gegrepen?
Omdat op Twitter iedereen die claimt er verstand van te hebben, het zegt natuurlijk :P.

Maar serieus: ik heb geen idee wat de bodem wordt. Bedoelde vooral dat het typisch zou zijn om te verkopen om lager terug te kopen en dat precies op de bodem te timen :D.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 08:24:56 #20
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311496
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:20 schreef DaMart het volgende:

[..]
Omdat op Twitter iedereen die claimt er verstand van te hebben, het zegt natuurlijk :P.

Maar serieus: ik heb geen idee wat de bodem wordt. Bedoelde vooral dat het typisch zou zijn om te verkopen om lager terug te kopen en dat precies op de bodem te timen :D.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het zou natuurlijk altijd anders kunnen gaan, maar dit is tenminste nog enigszins ergens op gebasseerd i.p.v. "gevoel"
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 08:29:16 #21
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311516
Dit gaat een lang jaar worden denk ik wel.
Man of Steal.
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 08:34:07 #22
18653 crew  D.
pi_203311533
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:29 schreef SuperNeger het volgende:
Dit gaat een lang jaar worden denk ik wel.
Nog minstens 11 maanden :Y
  zaterdag 22 januari 2022 @ 08:38:35 #23
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311557
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:34 schreef D. het volgende:

[..]
Nog minstens 11 maanden :Y
400 dagen vanaf November 2021 zou dan januari 2023 zijn ongeveer maar het kan natuurlijk ook ietsje langer duren.

Of bitcoin/crypto is nu "zo groot" dat het niet opeens allemaal anders is. Maar dat dachten ze vorige cycles ook.
Man of Steal.
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 08:42:58 #24
18653 crew  D.
pi_203311592
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:38 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
400 dagen vanaf November 2021 zou dan januari 2023 zijn ongeveer maar het kan natuurlijk ook ietsje langer duren.

Of bitcoin/crypto is nu "zo groot" dat het niet opeens allemaal anders is. Maar dat dachten ze vorige cycles ook.
Iedereen denkt van alles, maar niemand die het weet.

Ik vind dit weekenddipje nu wel weer leuk genoeg, het mag wel weer omhoog :Y
  zaterdag 22 januari 2022 @ 08:48:10 #25
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311624
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:42 schreef D. het volgende:

[..]
Iedereen denkt van alles, maar niemand die het weet.

Ik vind dit weekenddipje nu wel weer leuk genoeg, het mag wel weer omhoog :Y
Maar het is nog nooit 50% gezakt en daarna weer 50% omhoog gegaan. En er zijn ook niet echt dingen in de wereld wat hiertoe zouden kunnen leiden. Alles zakt en de pleuris breekt uit. Zie weinig redenen om bullish te zijn, eerder bearish.
Man of Steal.
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 08:52:33 #26
18653 crew  D.
pi_203311659
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:48 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Maar het is nog nooit 50% gezakt en daarna weer 50% omhoog gegaan. En er zijn ook niet echt dingen in de wereld wat hiertoe zouden kunnen leiden. Alles zakt en de pleuris breekt uit. Zie weinig redenen om bullish te zijn, eerder bearish.
We hadden in april een ath, 4 maanden later 50% minder, daarna weer een nieuwe ath.
Nu dus weer 50% minder. Straks weer een nieuwe ath?
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 08:54:29 #27
42184 crew  DaMart
pi_203311679
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:42 schreef D. het volgende:

[..]
Iedereen denkt van alles, maar niemand die het weet.

Ik vind dit weekenddipje nu wel weer leuk genoeg, het mag wel weer omhoog :Y
Als de uitverkoop klaar is, zie ik het eerder schommelen rond de koersen die er dan zijn dan dat het flink omhoog gaat. Aangezien de cryptokoersen die van de techaandelen een beetje volgden de afgelopen dagen, heb je kans dat men eerst afwacht wat die aandelen komende tijd doen.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 08:56:01 #28
42184 crew  DaMart
pi_203311694
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:52 schreef D. het volgende:

[..]
We hadden in april een ath, 4 maanden later 50% minder, daarna weer een nieuwe ath.
Nu dus weer 50% minder. Straks weer een nieuwe ath?
De omstandigheden zijn nu wel anders natuurlijk. Hoge inflatie en rentestijgingen in het vooruitzicht, wat ook zijn invloed heeft op het marktsentiment.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 08:56:12 #29
18653 crew  D.
pi_203311695
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:54 schreef DaMart het volgende:

[..]
Als de uitverkoop klaar is, zie ik het eerder schommelen rond de koersen die er dan zijn dan dat het flink omhoog gaat. Aangezien de cryptokoersen die van de techaandelen een beetje volgden de afgelopen dagen, heb je kans dat men eerst afwacht wat die aandelen komende tijd doen.
Het gaat omhoog, of omlaag, of zijwaarts :Y
  zaterdag 22 januari 2022 @ 08:58:34 #30
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311712
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:52 schreef D. het volgende:

[..]
We hadden in april een ath, 4 maanden later 50% minder, daarna weer een nieuwe ath.
Nu dus weer 50% minder. Straks weer een nieuwe ath?
Dat zou dan een triple top zijn dat is ook nog nooit gebeurd. En die 50% drop kwam door Elon Musk die de markt aan het beïnvloeden was. Volgens mij niet onderdeel van een normale cycle.



En echt daarna kelderde het.
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 09:04:33 #31
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203311764




Als die tweet er niet was hadden we denk ik geen double top maar gewoon een echte top en blow-off. Hadden we misschien wel gewoon die $100k in december gehaald.

Kan me echt niet voorstellen dat het nu nog naar de $100k gaat in 2022. Dan kan je echt alles vergeten wat tot nu toe is gebeurd en heeft echt niemand meer een idee hoe of wat en valt er echt niks meer te voorspellen of te analyseren.
Man of Steal.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 22 januari 2022 @ 09:18:37 #32
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_203311871
Gelukkig hebben we Mina nog.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 09:28:58 #33
42184 crew  DaMart
pi_203312000
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 09:18 schreef Nattekat het volgende:
Gelukkig hebben we Mina nog.
Is dat je huishoudster?
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_203312100
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 05:09 schreef raptorix het volgende:

[..]
LOL je snapt er helemaal niets van, jij bent vast de dommerik die altijd aandelen koopt die het "goed" doen, dat een kennis zegt:Heb je gezien hoe Shell gestegen is!
Een echte Bull koopt in de bearmarkt, komt omdat dommeriken als jou niet het belang van Liquiditeit begrijpen.
Ik dca al heel lang en heb altijd liquiditeit. Een potje stablecoins op Terra. Misschien ben je door de war?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 22 januari 2022 @ 09:56:03 #35
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_203312214
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 09:28 schreef DaMart het volgende:

[..]
Is dat je huishoudster?
Coin die het bij lange na niet zo slecht doet als Ethereum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:02:56 #36
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203312258
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 09:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Coin die het bij lange na niet zo slecht doet als Ethereum.
24h -20% volgens coingecko en eth -14%

60d -42% en eth -39,5%

Alleen op de 30d doet ie t significant beter dan ETH (-23% tegen over -38%)
:B
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:06:29 #37
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203312294
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 08:58 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dat zou dan een triple top zijn dat is ook nog nooit gebeurd. En die 50% drop kwam door Elon Musk die de markt aan het beïnvloeden was. Volgens mij niet onderdeel van een normale cycle.

[ afbeelding ]

En echt daarna kelderde het.

Hoe kan je het over 'normale cycles' hebben en tegelijkertijd zeggen dat een tweetje van Musk er al voor zorgt dat de hele boel klapt?
Huilen dan.
pi_203312312
Kan ook maar zo de grote barst in de bubbel zijn.
Of toch opnieuw weer naar 100K
Vakman pur sang
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:16:05 #39
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203312360
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:06 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Hoe kan je het over 'normale cycles' hebben en tegelijkertijd zeggen dat een tweetje van Musk er al voor zorgt dat de hele boel klapt?
Zonder de Elon Musk tweet hadden we een normale cycle. Dus gewoon de $100k aangetikt zoals de stock to flow aangaf. Door die Elon Musk tweet kregen we dus een grote dip in de zomer en uiteindelijk een double top zonder die $100k te hebben aangetikt. Dus het zou een normale cycle zijn zonder de Elon Musk tweet.

En dat baseer ik zoals elke andere crypto expert gebaseerd op mijn onderbuik gevoelens. Maar ik heb wel vaak gelijk en weet alles.
Man of Steal.
pi_203312365
Net bijgekocht :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:17:53 #41
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203312380
Daarom moet je ook een gezonde hoeveelheid dogeloncumrockets in je portfolio hebben
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203312399
Ethereum word hard aangepakt zeg :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:19:47 #43
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203312400
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:17 schreef fathank het volgende:
Daarom moet je ook een gezonde hoeveelheid dogeloncumrockets in je portfolio hebben
Niet all in gaan op harrypottersonicobamainu :')
Man of Steal.
pi_203312422
Gelukkig alles in btc zitten in plaats van een Chinees rommelmuntje


@onlogisch @fathank
pi_203312438
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:21 schreef Wereldgozer het volgende:
Gelukkig alles in btc zitten in plaats van een Chinees rommelmuntje

@:onlogisch @:fathank
Waar zit @Nattekat tegenwoordig in?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312447
@zeventiendeverdieping heb je nog brood dit weekend, anders open ik een gofundme :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312452
Op naar het miljoen!!!!
@Piva
blablablabla
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:24:51 #48
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203312454
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:16 schreef raptorix het volgende:
Net bijgekocht :)
Ik wacht nog even
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_203312456
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:24 schreef Elan het volgende:
Op naar het miljoen!!!!
@:Piva
MINIMAAL!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:25:08 #50
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203312458
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Zonder de Elon Musk tweet hadden we een normale cycle. Dus gewoon de $100k aangetikt zoals de stock to flow aangaf. Door die Elon Musk tweet kregen we dus een grote dip in de zomer en uiteindelijk een double top zonder die $100k te hebben aangetikt. Dus het zou een normale cycle zijn zonder de Elon Musk tweet.
Als de markt continu panisch reageert op elke scheet van 140 tekens die Musk laat, is dat dan geen teken dat dat juist onderdeel is van het normaal?
quote:
En dat baseer ik zoals elke andere crypto expert gebaseerd op mijn onderbuik gevoelens. Maar ik heb wel vaak gelijk en weet alles.
Dat is duidelijk, ja.
Huilen dan.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:25:58 #51
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203312464
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:21 schreef Wereldgozer het volgende:
Gelukkig alles in btc zitten in plaats van een Chinees rommelmuntje


@:onlogisch @:fathank
Geen Chinees rommelmuntje gebruiken om te pingpongen :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203312467
Koers is alleen interessant als je wilt kopen of verkopen. Mensen die nu in paniek verkopen met hun papieren vingers :')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312484
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:26 schreef raptorix het volgende:
Koers is alleen interessant als je wilt kopen of verkopen. Mensen die nu in paniek verkopen met hun papieren vingers :')
1 sat is 1 sat
pi_203312497
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:27 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
1 sat is 1 sat
Je kut er altijd nog een NFT van bakken, uitprinten en aan de muur hangen :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:28:58 #55
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203312500
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:26 schreef raptorix het volgende:
Koers is alleen interessant als je wilt kopen of verkopen. Mensen die nu in paniek verkopen met hun papieren vingers :')
Dat zijn dezelfde mensen die nooit winst gepakt hebben omdat ze dachten dat de bomen tot in de hemel zouden groeien en nu een reality check krijgen en daarvan Musk de schuld geven.
Huilen dan.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:29:33 #56
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203312506
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:25 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Als de markt continu panisch reageert op elke scheet van 140 tekens die Musk laat, is dat dan geen teken dat dat juist onderdeel is van het normaal?
[..]
Dat is duidelijk, ja.
Ik heb anders wel begin december alles verkocht. Of naja 90% de rest speel ik mee om de tijd te verspillen maar daar ben ik ook al de helft van verloren inmiddels.

Bitcoin staat nog redelijk aan het begin (we zijn vroeg met laat zijn) en de markt is gewoon hard gemanipuleerd (eerst gaat Tesla bitcoin accepteren en vervolgens niet meer accepteren). Dat heeft echt ontzettend grote invloed op het retail sentiment. Denk dat mensen er nu ook wat minder in gaan trappen, al hoewel sinds zijn tweet van 14 december doge coin wel weer flink omhoog schoot. Maar z'n tweets gaan wel steeds minder uitmaken denk ik. Tenzij het weer lang geleden is en we zitten op het diepste van de bear. Hopelijk tweet hij dan weer iets positiefs. Al hoewel ik heb vernomen dat hij niet meer over crypto mocht tweeten of zo?
Man of Steal.
pi_203312512
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:28 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Dat zijn dezelfde mensen die nooit winst gepakt hebben omdat ze dachten dat de bomen tot in de hemel zouden groeien en nu een reality check krijgen en daarvan Musk de schuld geven.
Ik ben niet zo van winst pakken, wel mijn BTC uitbreiden, rond 63K uitgestapt, en meeste weer ingekocht op 1 Jan, wat ik nog over had net bijgekocht :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312558
30k verlies in een paar weken hier... ik weet niet of ik moet lachen of huilen
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 22 januari 2022 @ 10:37:12 #59
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_203312570
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:02 schreef fathank het volgende:

[..]
24h -20% volgens coingecko en eth -14%

60d -42% en eth -39,5%

Alleen op de 30d doet ie t significant beter dan ETH (-23% tegen over -38%)
:B
30d is wat telt :T
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:38:32 #60
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203312583
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:35 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
30k verlies in een paar weken hier... ik weet niet of ik moet lachen of huilen
Als het goed is doet het je niks, want je speelt toch niet met meer geld dan je bereid bent om kwijt te raken?
Huilen dan.
pi_203312644
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:38 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Als het goed is doet het je niks, want je speelt toch niet met meer geld dan je bereid bent om kwijt te raken?
Hij moest verkopen om boodschappen te kunnen doen, dus ik vrees het ergste :')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312652
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:35 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
30k verlies in een paar weken hier... ik weet niet of ik moet lachen of huilen
Verlies als in koerswinst, of verlies als in je bent je geld kwijt?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312694
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:49:32 #64
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203312696
Gaat ie zo de 30K euro breken? :o
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:49:52 #65
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203312702
$34k
Man of Steal.
pi_203312707
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:35 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
30k verlies in een paar weken hier... ik weet niet of ik moet lachen of huilen
Rookie numbers :'(
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203312720
Alts straks door het putje als het zo door gaat
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:51:54 #68
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203312728
Hele zaterdag naar grafiekjes kijken en bagholders klieren op het internet *O*

Wijn en kaasplankje erbij, heerlijk.
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:53:02 #69
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203312738
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:51 schreef SuperNeger het volgende:
Hele zaterdag naar grafiekjes kijken en bagholders klieren op het internet *O*

Wijn en kaasplankje erbij, heerlijk.
Ah, ik zie dat je om dezelfde reden als ik in Crypto zit. Het entertainment gehalte is soms groter dan het verlies wat ik maak :@
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203312740
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:51 schreef michiel_merk het volgende:
Alts straks door het putje als het zo door gaat
Prima, NFT meuk eerst graag. Hoop dat Cardano er sterker uit komt, je wilt echt een munt die door de wetenschap is ontwikkelt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 10:57:40 #71
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203312793
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:53 schreef raptorix het volgende:

[..]
Hoop dat Cardano er sterker uit komt, je wilt echt een munt die door de wetenschap is ontwikkelt.
Man of Steal.
pi_203312844
Ik hoop dat het nog verder naar beneden gaat allemaal. Dit biedt alleen maar kansen.

Laat BTC gewoon maar weer naar onder de 10000 gaan.....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203312848
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:03 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik hoop dat het nog verder naar beneden gaat allemaal. Dit biedt alleen maar kansen.

Laat BTC gewoon maar weer naar onder de 10000 gaan.....
Dikke prima als dat voor de komende 3-5 jaar is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312865
Mij voorspelling is dat het potentieel van BTC pas zichtbaar word als de (geld) markten instorten, grootste protip: Zorg dat je ervoor koopt. En bovenal, zorg dat je er geen kopzorgen van krijgt, koop gewoon regelmatig bij wat je kan missen, je wilt niet wakker liggen van de koers.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 11:05:41 #75
42184 crew  DaMart
pi_203312866
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:49 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Gaat ie zo de 30K euro breken? :o
Is gisteren ook al gebeurd. Op Bl3p heeft hij toen op 28028 gestaan.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:06:05 #76
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203312871
BTC onder de 10k? Ik denk dat dat wel langzaam moet gebeuren dan. Anders zien mensen het als goedkoop en wordt er massaal gekocht.

Ik zie wel zorgwekkende reacties op Reddit, mensen die hun college funding volledig in crypto hebben gestopt en het binnen een paar maanden terug moeten hebben... dan ben je wel fucked...
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203312882
Paniek paniek
pi_203312884
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:06 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
BTC onder de 10k? Ik denk dat dat wel langzaam moet gebeuren dan. Anders zien mensen het als goedkoop en wordt er massaal gekocht.

Ik zie wel zorgwekkende reacties op Reddit, mensen die hun college funding volledig in crypto hebben gestopt en het binnen een paar maanden terug moeten hebben... dan ben je wel fucked...
Dat is ook wel domste wat je kut doen, dan kun je beter naar Casino gaan, krijg je tenminste nog gratis drank erbij.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:07:54 #79
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203312889
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:05 schreef DaMart het volgende:

[..]
Is gisteren ook al gebeurd. Op Bl3p heeft hij toen op 28028 gestaan.
Oh vaag, ik zie dat nergens terug in de grafieken.

Edit: bedoel letterlijk de grafiek. Zie het idd als low staan.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203312892
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:07 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Bl3p
Prijs staat op 28K in euro, wellicht verkeerd gekeken?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312897
RIP crypto
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:09:44 #82
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203312900
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:08 schreef raptorix het volgende:

[..]
Prijs staat op 28K in euro, wellicht verkeerd gekeken?
Maar wat een enorm verschil dan met andere exchanges? Op binance kwam ie niet onder de 30k euro afgelopen 24h
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:09:47 #83
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203312901
$33k here we come c_/
Man of Steal.
pi_203312915
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:08 schreef raptorix het volgende:

[..]
Prijs staat op 28K in euro, wellicht verkeerd gekeken?
Daar stond ie. Intussen weer iets boven 30k
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203312919
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:09 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Maar wat een enorm verschil dan met andere exchanges? Op binance kwam ie niet onder de 30k euro afgelopen 24h
Je ziet bij snelle koersschommelingen vaak dat Exchanges overbelast raken en dat er grotere verschillen ontstaan.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312923
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:06 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
BTC onder de 10k? Ik denk dat dat wel langzaam moet gebeuren dan. Anders zien mensen het als goedkoop en wordt er massaal gekocht.

Ik zie wel zorgwekkende reacties op Reddit, mensen die hun college funding volledig in crypto hebben gestopt en het binnen een paar maanden terug moeten hebben... dan ben je wel fucked...
Ik denk juist dat het heel snel moet gebeuren dat die koers moet klappen op dit moment.

Bij een lage koers gaan mensen inderdaad massaal inkopen waardoor de munt weer relatief gaat stijgen. Daar kan je juist je winst op pakken.

Het zou zomaar kunnen zijn en ik denk dat dit ook gaat gebeuren dat de koers dit jaar nog op 80000 kan staan.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:11:45 #87
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203312925
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:06 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

Ik zie wel zorgwekkende reacties op Reddit, mensen die hun college funding volledig in crypto hebben gestopt en het binnen een paar maanden terug moeten hebben... dan ben je wel fucked...
Dan ben je ook wel echt een gigantische staatsmongool hoor.
Huilen dan.
pi_203312951
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:11 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Dan ben je ook wel echt een gigantische staatsmongool hoor.
@ZeventiendeEtage al nagedacht om nu bij te kopen met een flitslening? :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203312971
gaan we richting 25k
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:16:51 #90
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203312975
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:11 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Dan ben je ook wel echt een gigantische staatsmongool hoor.
Mensen willen snel rijk worden en branden zich. Waarom denk je dat bij elke grote crash de suicide hotline gepost wordt daar :')
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203312985
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:16 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Mensen willen snel rijk worden en branden zich. Waarom denk je dat bij elke grote crash de suicide hotline gepost wordt daar :')
dat denken ze
pi_203312999
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:17 schreef amp25 het volgende:

[..]
dat denken ze
solana maar 80 euro 2 maanden geleden nog 224
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:19:49 #93
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313008
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:18 schreef amp25 het volgende:

[..]
solana maar 80 euro 2 maanden geleden nog 224
En binnenkort 40 euro _O_
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:20:28 #94
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203313015
Sowieso kon je merken de laatste tijd dat crypto enorm gepushed werd. Advertenties op trams (Floki coin :') ) en familieleden zonder enige kennis die willen instappen.

Meestal toch een signaal dat je ergens aan de bovenkant zit.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:21:36 #95
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313022
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:20 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Sowieso kon je merken de laatste tijd dat crypto enorm gepushed werd. Advertenties op trams (Floki coin :') ) en familieleden zonder enige kennis die willen instappen.

Meestal toch een signaal dat je ergens aan de bovenkant zit.
Voor mij was het top signal toen vrouwen over crypto gingen posten op social media.
Man of Steal.
pi_203313034
Dit is een trend.

Je kan gewoon conclusies trekken. De volgende golf omhoog zal gewoon boven de top komen van de laatste high

"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203313040
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:45 schreef raptorix het volgende:

[..]
Verlies als in koerswinst, of verlies als in je bent je geld kwijt?
koerswinst, Im NEVER fucking selling diamond hands, hodl enzovoorts
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_203313044
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:21 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Voor mij was het top signal toen vrouwen over crypto gingen posten op social media.
ja of vrouwen die opeens nft experst zijn en hun voorgaand carriere ergens op onlyfans ofzo :r
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:24:20 #99
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203313045
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:14 schreef raptorix het volgende:

[..]
@:ZeventiendeEtage al nagedacht om nu bij te kopen met een flitslening? :+
Lenen om bij te kopen, ben je compleet achterlijk of wat? Als je slim bent dan leen je om te shorten.
Huilen dan.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:24:56 #100
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313053
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:22 schreef klaasweetalles het volgende:
Dit is een trend.

Je kan gewoon conclusies trekken. De volgende golf omhoog zal gewoon boven de top komen van de laatste high

[ link | afbeelding ]
Man of Steal.
pi_203313058
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:06 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
BTC onder de 10k? Ik denk dat dat wel langzaam moet gebeuren dan. Anders zien mensen het als goedkoop en wordt er massaal gekocht.

Ik zie wel zorgwekkende reacties op Reddit, mensen die hun college funding volledig in crypto hebben gestopt en het binnen een paar maanden terug moeten hebben... dan ben je wel fucked...
Als ik dat soort shit lees dan heb ik het niet zo slecht
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:25:58 #102
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313064
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:25 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Als ik dat soort shit lees dan heb ik het niet zo slecht
Amerikanen zijn ook echt dom met hun leningen en creditcards en zo. Ze kopen nog een brood op afbetaling. Snap dat echt niet. Daar is "don't invest what you can't afford to lose" echt geheime informatie of zo.
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:26:54 #103
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313076
Jongens we pumpen *O*

$35k here we come
Man of Steal.
pi_203313078
Mensen, rustig aan. Op 10 mei vorig jaar was de koers 48K euros en op 24 mei 28K. Dat was 20K daling in 2 weken. En die zijn we al lang vergeten. En als we nu 2 weken terug gaan dan zagen we 36K. Van 36 naar 31K is een 2-weken daling die niet eens in de top 10 van dalingen van de laatste 5 jaar komt.
Over een jaar is wat er nu deze paar dagen gebeurt ook weer een niemendalletje. Je weet nooit hoe lang het gaat duren maar er komt altijd weer een nieuwe high.
pi_203313079


dit gebeurt gewoon binnen een jaar

Het is een structureel gebeuren dat het massaal gedumpt wordt

de grootste domboos hebben natuurlijk op het hoogste punt gekocht gebasseerd op verhalen dat het naar 150000 zou gaan
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203313081
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:25 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Amerikanen zijn ook echt dom met hun leningen en creditcards en zo. Ze kopen nog een brood op afbetaling. Snap dat echt niet. Daar is "don't invest what you can't afford to lose" echt geheime informatie of zo.
Teveel scammers daar. Wat wij zien als liegen en keihard bedriegen wordt daar vermomd onder marketing en sales.

Met het lage IQ en corn food helpt het dep lebs ook niet.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:28:42 #107
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313097
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:27 schreef klaasweetalles het volgende:
[ link | afbeelding ]

dit gebeurt gewoon binnen een jaar

Het is een structureel gebeuren dat het massaal gedumpt wordt

de grootste domboos hebben natuurlijk op het hoogste punt gekocht gebasseerd op verhalen dat het naar 150000 zou gaan
Beetje lief zijn voor alle dombo's. Zonder hun verdienden wij geen geld met deze ponzi.
Man of Steal.
pi_203313103
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:24 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Ik wacht nog even
Ik twijfel. Heb geld gereserveerd om pandje te flippen.
pi_203313105
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:27 schreef klaasweetalles het volgende:
[ link | afbeelding ]

dit gebeurt gewoon binnen een jaar

Het is een structureel gebeuren dat het massaal gedumpt wordt

de grootste domboos hebben natuurlijk op het hoogste punt gekocht gebasseerd op verhalen dat het naar 150000 zou gaan
Q2 mogen de instetutionals instappen, dan gaan we vuurwerk zien :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:29:48 #110
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203313112
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:25 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Amerikanen zijn ook echt dom met hun leningen en creditcards en zo. Ze kopen nog een brood op afbetaling. Snap dat echt niet. Daar is "don't invest what you can't afford to lose" echt geheime informatie of zo.
Worden ze ook door gepushed. Mooie credit score krijg je alleen maar als je credit cards veel gebruikt (en op tijd alles afbetaald).

Je leest ook wel horrorverhalen over banken daar. Iemand die een resterende lening volledig wou afbetalen dus het geld naar die bank stort. Vervolgens na een paar maanden erachter komt dat de bank dat geld gebruikte om de rente telkens mee te betalen, en niet de lening zelf :')
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:30:23 #111
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203313117
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:29 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Ik twijfel. Heb geld gereserveerd om pandje te flippen.
Dat zou ik lekker bewaren voor het flippen dan.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:30:29 #112
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203313120
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:27 schreef klaasweetalles het volgende:
[ link | afbeelding ]

dit gebeurt gewoon binnen een jaar

Het is een structureel gebeuren dat het massaal gedumpt wordt

de grootste domboos hebben natuurlijk op het hoogste punt gekocht gebasseerd op verhalen dat het naar 150000 zou gaan
Wat zou er gebeuren wanneer niemand op het hoogste punt zou kopen...
Huilen dan.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:30:38 #113
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313121
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:29 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Worden ze ook door gepushed. Mooie credit score krijg je alleen maar als je credit cards veel gebruikt (en op tijd alles afbetaald).

Je leest ook wel horrorverhalen over banken daar. Iemand die een resterende lening volledig wou afbetalen dus het geld naar die bank stort. Vervolgens na een paar maanden erachter komt dat de bank dat geld gebruikte om de rente telkens mee te betalen, en niet de lening zelf :')
Vroeger dacht ik door televisie etc altijd dat Amerika echt het beloofde land was. Land of the free etc. Inmiddels weet ik dat het eigenlijk gewoon een 3e wereldland is.
Man of Steal.
pi_203313122
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:21 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Voor mij was het top signal toen vrouwen over crypto gingen posten op social media.
Och kijk daar heb je een alfamannetje
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:31:03 #115
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313125
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:30 schreef recursief het volgende:

[..]
Och kijk daar heb je een alfamannetje
Bedankt bedankt *)
Man of Steal.
pi_203313132
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:21 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Voor mij was het top signal toen vrouwen over crypto gingen posten op social media.
Vrouwen zijn bewezen betere beleggers, dus zou niet te hard juichen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:32:33 #117
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313141
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:31 schreef raptorix het volgende:

[..]
Vrouwen zijn bewezen betere beleggers, dus zou niet te hard juichen.
Broodbeleg zeker

Man of Steal.
pi_203313149
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:32 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Broodbeleg zeker

[ afbeelding ]
Ja grote bek, wanneer ga eens lekker Rotti voor ons bakken, of anders lekkere broodjes Pom ja!

*;
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313152
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:31 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Bedankt bedankt *)
De vrouwen in finance die ik ken zijn veel beter dan mannen in staat om op het moment dat er belangrijke beslissingen genomen moeten worden dat te doen op basis van data en niet op basis van hun emoties.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203313155


Het heeft eigenlijk maar 2-3 maanden nodig om van 20-30k naar boven de 60k te komen als je van augustus naar oktober kijkt.

Het is te debiel voor woorden dat het kan....

maar met crypto kan alles
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203313160
Hoppa 31.5 K and to the moon
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:35:11 #122
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313162
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:33 schreef recursief het volgende:

[..]
De vrouwen in finance die ik ken zijn veel beter dan mannen in staat om op het moment dat er belangrijke beslissingen genomen moeten worden dat te doen op basis van data en niet op basis van hun emoties.
Vreemd dat het met finance dan zo zou zijn maar op alle andere dingen wel puur uit emotie handelen.
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:36:12 #123
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203313174
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:09 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Maar wat een enorm verschil dan met andere exchanges? Op binance kwam ie niet onder de 30k euro afgelopen 24h
Grote sell icm lage liquiditeit tov binance waar miljarden op een dag doorheen gaan
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 11:37:54 #124
42184 crew  DaMart
pi_203313185
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:36 schreef fathank het volgende:

[..]
Grote sell icm lage liquiditeit tov binance waar miljarden op een dag doorheen gaan
En ze waren weer even offline voor onderhoud, dus grote kans dat wat mensen die ondertussen de koers elders zagen instorten, in paniek snel verkocht hebben toen de site weer beschikbaar was.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_203313186
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:35 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Vreemd dat het met finance dan zo zou zijn maar op alle andere dingen wel puur uit emotie handelen.
Er zijn bepaalde zaken die je Emotioneel beter afhandelt, sterker nog 99.9% zaken doe je op basis van intiuitie of gewoonte, zou je dat niet doen dan zouden je hersens overkoken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:38:27 #126
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_203313195
Zijn er eigenlijk nog manieren om fiat op binance te storten? Of hebben ze dat over de breedte dicht gezet ;( .
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:38:57 #127
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203313203
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:25 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Amerikanen zijn ook echt dom met hun leningen en creditcards en zo. Ze kopen nog een brood op afbetaling. Snap dat echt niet. Daar is "don't invest what you can't afford to lose" echt geheime informatie of zo.
Je moet een creditscore opbouwen anders krijg je geen hypotheek :')

Eerst bewijzen dat je schulden kan afbetalen zodat je nog meer schulden kunt maken _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203313205
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:37 schreef DaMart het volgende:

[..]
En ze waren weer even offline voor onderhoud, dus grote kans dat wat mensen die ondertussen de koers elders zagen instorten, in paniek snel verkocht hebben toen de site weer beschikbaar was.
"Onderhoud" ik kan je vertellen dat dit bij dit soort platforms geen onderhoud is, we leven niet meer in 2005 waar de servers geupgrade moete worden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 11:40:27 #129
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313215
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:39 schreef raptorix het volgende:

[..]
"Onderhoud" ik kan je vertellen dat dit bij dit soort platforms geen onderhoud is, we leven niet meer in 2005 waar de servers geupgrade moete worden.
Gebeurt ook vaak op coinbase. "Tijdelijk onderhoud" op cruciale momenten. Deze markt is zo nep als het maar kan.
Man of Steal.
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 11:41:51 #130
42184 crew  DaMart
pi_203313231
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:39 schreef raptorix het volgende:

[..]
"Onderhoud" ik kan je vertellen dat dit bij dit soort platforms geen onderhoud is, we leven niet meer in 2005 waar de servers geupgrade moete worden.
Volgens mij was dit wel een paar dagen van tevoren aangekondigd, voordat BTC flink omlaag ging.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_203313268
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:41 schreef DaMart het volgende:

[..]
Volgens mij was dit wel een paar dagen van tevoren aangekondigd, voordat BTC flink omlaag ging.
Het is mogelijk, maar over algemeen echt niet nodig, er zijn bepaalde zaken waarbij je echt uit de lucht kan zijn, bijvoorbeeld wanneer je je netwerk configuratie moet aanpassen, maar dat komt maar hoogst zelden voor, uit mijn eigen ervaring is dat minder als eens per X jaar. En zelfs dan dat hooguit een paar minuten.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313361
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:45 schreef raptorix het volgende:

[..]
Het is mogelijk, maar over algemeen echt niet nodig, er zijn bepaalde zaken waarbij je echt uit de lucht kan zijn, bijvoorbeeld wanneer je je netwerk configuratie moet aanpassen, maar dat komt maar hoogst zelden voor, uit mijn eigen ervaring is dat minder als eens per X jaar. En zelfs dan dat hooguit een paar minuten.
Het is gewoon manipulatie

Als ze toevallig geen onderhoud hadden gehad op dit moment was de koers nog verder naar beneden gekelderd

Heleboel van die mensen die daar werken zullen zelf ook wel de btc tjes en andere coins hebben

allemaal heel toevallig.....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:00:56 #133
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313443
Ik heb echt spijt dat ik de 10% die ik in crypto had gelaten na december nu als sneeuw voor de zon zie verdampen :')
Man of Steal.
pi_203313531
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:00 schreef SuperNeger het volgende:
Ik heb echt spijt dat ik de 10% die ik in crypto had gelaten na december nu als sneeuw voor de zon zie verdampen :')
Wel Lambo gekocht?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:10:24 #135
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313561
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:07 schreef raptorix het volgende:

[..]
Wel Lambo gekocht?
ik heb het nog niet gemaakt
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:11:37 #136
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203313570
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:10 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
ik heb het nog niet gemaakt
Je bent er mee bezig zie ik.

Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:12:30 #137
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313578
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:11 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Je bent er mee bezig zie ik.

[ afbeelding ]
Ik moet geduld hebben en dat heb ik niet
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:13:30 #138
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203313584
Nevermind
Stijgt alweer
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203313586
Net 0.08 BTC verkocht voor dit monster :)

🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:14:26 #140
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203313595
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:13 schreef raptorix het volgende:
Net 0.08 BTC verkocht voor dit monster :)

[ afbeelding ]
Best veel geld voor een minecraft skin.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:14:37 #141
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313600
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:13 schreef stinkie het volgende:
Nevermind
Stijgt alweer
:')
Man of Steal.
pi_203313604
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:14 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Best veel geld voor een minecraft skin.
Het is echt he! Geen ETF rommel!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313615
In hoeverre denken jullie dat crypto van groot belang zal zijn in de toekomst qua toepassingen?
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:18:03 #144
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313648
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:15 schreef Medusa666 het volgende:
In hoeverre denken jullie dat crypto van groot belang zal zijn in de toekomst qua toepassingen?
0
Man of Steal.
pi_203313651
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:13 schreef stinkie het volgende:
Nevermind
Stijgt alweer
Ik denk dat het na het weekend een klapje naar beneden gaat krijgen

Als straks al die zogenaamde onderhoud overal voorbij is zal pas de realiteit zichtbaar worden...
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203313711
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:18 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
0
Leg eens uit, waarom denk je dat?
pi_203313727
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:15 schreef Medusa666 het volgende:
In hoeverre denken jullie dat crypto van groot belang zal zijn in de toekomst qua toepassingen?
Enorm, al was het maar om het potentieel, de financiële sector is niet alleen de grootste sector ter wereld, het is ook de meest traditionele, hier geld namelijk de wet van de remmende voorsprong, de gene die vroeg begonnen met digitaliseren dragen nu de zwaarste legacy, in combinatie met decentralisatie zijn crypto toepassingen daan ook enorm interessant. Als het over crypto gaat, dan denkt men vaak aan geld en betalingen, maar wat nog veel interessanter is, is bezit! NFT's gaan daarbij enorm helpen, en dan heb ik het niet over NFT gimmicks, maar bedrijven en landen die hun aandeel digitaal zullen uitgeven, persoonlijk denk ik dat de NFT markt mischien nog wel een factoor 100 groter zal worden dan crypto valuta.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:23:28 #148
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313744
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:21 schreef Medusa666 het volgende:

[..]
Leg eens uit, waarom denk je dat?
De illuminatie gaat het nooit toestaan. Zij willen de 99% in handen hebben. Wat ze niet gaat lukken met Bitcoin.

Blockchain en cryptocurrency an sich misschien wel ooit, maar dan hun eigen.
Man of Steal.
pi_203313755
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:22 schreef raptorix het volgende:

[..]
Enorm, al was het maar om het potentieel, de financiële sector is niet alleen de grootste sector ter wereld, het is ook de meest traditionele, hier geld namelijk de wet van de remmende voorsprong, de gene die vroeg begonnen met digitaliseren dragen nu de zwaarste legacy, in combinatie met decentralisatie zijn crypto toepassingen daan ook enorm interessant. Als het over crypto gaat, dan denkt men vaak aan geld en betalingen, maar wat nog veel interessanter is, is bezit! NFT's gaan daarbij enorm helpen, en dan heb ik het niet over NFT gimmicks, maar bedrijven en landen die hun aandeel digitaal zullen uitgeven, persoonlijk denk ik dat de NFT markt mischien nog wel een factoor 100 groter zal worden dan crypto valuta.
Maar je denkt bij crypto dus voornamelijk als betaalmiddel? Er zijn toch ook andere toepassingen ofzo met crypto als ethereum en cardano denkbaar?

Nft zal ik mij inderdaad in verdiepen.
pi_203313764
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:23 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De illuminatie gaat het nooit toestaan. Zij willen de 99% in handen hebben. Wat ze niet gaat lukken met Bitcoin.
De machthebbers konden controleren via banken en politici, net zoals ze dat vroeger konden op de media, wat we gezien hebben met het internet zullen we ook gaan zien met ons geld, ze zullen het proberen te bevechten, maar op de lange termijn zullen ze verliezen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313774
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:23 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De illuminatie gaat het nooit toestaan. Zij willen de 99% in handen hebben. Wat ze niet gaat lukken met Bitcoin.

Blockchain en cryptocurrency an sich misschien wel ooit, maar dan hun eigen.
Hoe komt het dan dat andere grote bedrijven wel degelijk al samenwerkingen aangaan met crypto’s?

De illuminatie heeft toch al die grote bedrijven in hun macht en elon musk zit toch ook in de illuminatie?
pi_203313778
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:24 schreef Medusa666 het volgende:

[..]
Maar je denkt bij crypto dus voornamelijk als betaalmiddel? Er zijn toch ook andere toepassingen ofzo met crypto als ethereum en cardano denkbaar?

Nft zal ik mij inderdaad in verdiepen.
Betaalmiddel is al bewezen via Lightning en andere apps, NFT's geloof ik heilig in omdat decentraal bezit een enorm potentieel heeft.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313784
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:25 schreef raptorix het volgende:

[..]
De machthebbers konden controleren via banken en politici, net zoals ze dat vroeger konden op de media, wat we gezien hebben met het internet zullen we ook gaan zien met ons geld, ze zullen het proberen te bevechten, maar op de lange termijn zullen ze verliezen.
Het zou ook kunnen dat ze gewoon wel grip hebben op de andere cryptovaluta buiten bitcoin, wat kan betekenen dat die andere munten niet failliet gaan.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:29:03 #154
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313805
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:25 schreef Medusa666 het volgende:

[..]
Hoe komt het dan dat andere grote bedrijven wel degelijk al samenwerkingen aangaan met crypto’s?

De illuminatie heeft toch al die grote bedrijven in hun macht en elon musk zit toch ook in de illuminatie?
Ik kan ook slechts een speculatief antwoord geven op de vraag over de toekomst. Niemand heeft een glazen bol. Maar ik betwijfel dat bitcoin ooit echt een groot betaalmiddel gaat worden. Op een paar memelanden na dan. Als bitcoin echt wereldwijd en zo gebruikt zou worden dan zou dat bijna te eerlijk zijn en dat gaan ze nooit toelaten.

Misschien dat er wel ooit iets gaat gebeuren met Ripple/XRP als die rechtszaak ooit aan een einde komt. Of er komt een hele nieuwe digitale munt.

En dit alles zuig ik uit m'n duim omdat niemand de toekomst kan voorspellen.
Man of Steal.
pi_203313808
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:26 schreef Medusa666 het volgende:

[..]
Het zou ook kunnen dat ze gewoon wel grip hebben op de andere cryptovaluta buiten bitcoin, wat kan betekenen dat die andere munten niet failliet gaan.
Natuurlijk, maar als je naar de onderliggende gedachte kijkt van Crypto valuta is dat ze daadwerkelijk decentraal zijn, zo niet neem ik het niet echt serieus, zelfs beslissingen hoe een crypto aangepast dient te worden kan decentraal geregeld worden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313849
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:29 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik kan ook slechts een speculatief antwoord geven op de vraag over de toekomst. Niemand heeft een glazen bol. Maar ik betwijfel dat bitcoin ooit echt een groot betaalmiddel gaat worden. Op een paar memelanden na dan. Als bitcoin echt wereldwijd en zo gebruikt zou worden dan zou dat bijna te eerlijk zijn en dat gaan ze nooit toelaten.

Misschien dat er wel ooit iets gaat gebeuren met Ripple/XRP als die rechtszaak ooit aan een einde komt. Of er komt een hele nieuwe digitale munt.

En dit alles zuig ik uit m'n duim omdat niemand de toekomst kan voorspellen.
Als je het over betalen hebt, dan heeft Bitcoin zich al bewezen, echter geld is wat anders dan alleen betalen, hebben we het over store of value, ja dat is lastig omdat BTC een relatief korte geschiedenis heeft, echter het voordeel is dat BTC als vrijwel de eerste ook heeft aangetoond dat het betrouwbaar is, en de geschiedenis leert dat dat ook vaak een lange termijn winnaar is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313867
Cryptomunten zullen nooit serieus genomen worden als betaaldmiddel zolang banken en overheden ze weigeren,

Heel de cryptomarkt is gewoon een GAME.

Het is een vraag en aanbod Game. Meer is het niet.

Je kan het vergelijken met pokemon kaarten.....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:35:10 #158
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313887
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:32 schreef raptorix het volgende:

[..]
Als je het over betalen hebt, dan heeft Bitcoin zich al bewezen, echter geld is wat anders dan alleen betalen, hebben we het over store of value, ja dat is lastig omdat BTC een relatief korte geschiedenis heeft, echter het voordeel is dat BTC als vrijwel de eerste ook heeft aangetoond dat het betrouwbaar is, en de geschiedenis leert dat dat ook vaak een lange termijn winnaar is.
Alleen erg prijzig in gebruik. Daarom denk ik niet dat het een toekomst zal hebben. Tenzij het energie en opwarmings probleem opgelost wordt.

Het is idd de grondzetter, maar niks is perfect in het begin.

quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:33 schreef klaasweetalles het volgende:
Cryptomunten zullen nooit serieus genomen worden als betaaldmiddel zolang banken en overheden ze weigeren,

Heel de cryptomarkt is gewoon een GAME.

Het is een vraag en aanbod Game. Meer is het niet.

Je kan het vergelijken met pokemon kaarten.....
Of tulpenbollen.
Man of Steal.
pi_203313900
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:35 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Alleen erg prijzig in gebruik. Daarom denk ik niet dat het een toekomst zal hebben. Tenzij het energie en opwarmings probleem opgelost wordt.
[..]
Of tulpenbollen.
Of tegenwoordig zelfs Rolexen....maar dan heb je tenminste nog wat tastbaars in je handen....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203313906
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:33 schreef klaasweetalles het volgende:
Cryptomunten zullen nooit serieus genomen worden als betaaldmiddel zolang banken en overheden ze weigeren,

Heel de cryptomarkt is gewoon een GAME.

Het is een vraag en aanbod Game. Meer is het niet.

Je kan het vergelijken met pokemon kaarten.....
Je snapt er helemaal niks van, ga eerst eens lezen over het lightning network en de bedrijven die dit voor payments gebruiken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313925
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:36 schreef raptorix het volgende:

[..]
Je snapt er helemaal niks van, ga eerst eens lezen over het lightning network en de bedrijven die dit voor payments gebruiken.
ja dat is 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 van de wereldeconomie

en ik denk dat ik nog duizenden 0 erbij moet typen
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203313936
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:35 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Alleen erg prijzig in gebruik. Daarom denk ik niet dat het een toekomst zal hebben. Tenzij het energie en opwarmings probleem opgelost wordt.

Het is idd de grondzetter, maar niks is perfect in het begin.
[..]
Of tulpenbollen.
Hoezo prijzig? Voor ons gezegend met een relatief goed betaal systeem, en een relatief lage inflatie (hoewel?), vertel dat aan iemand die moet leven meet 50% inflatie per jaar, iemand die 20% van zijn geld kwijt is aan transactie kosten, of wat te denken iemand die leeft onder een dictatuur waar zijn geld niet veilig is, kom uit je bubbel....
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313952
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:38 schreef raptorix het volgende:

[..]
Hoezo prijzig? Voor ons gezegend met een relatief goed betaal systeem, en een relatief lage inflatie (hoewel?), vertel dat aan iemand die moet leven meet 50% inflatie per jaar, iemand die 20% van zijn geld kwijt is aan transactie kosten, of wat te denken iemand die leeft onder een dictatuur waar zijn geld niet veilig is, kom uit je bubbel....
Er is helemaal niets mis met het huidige betalings systeem

niemand zit erop te wachten dat crypto echt geld wordt

het is een GAME

en soms is het GAME OVER
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203313965
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:37 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
ja dat is 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 van de wereldeconomie

en ik denk dat ik nog duizenden 0 erbij moet typen
Daar gaat het niet om, het gemak van het lightning network is net zo makkelijk als het doen van een Tikkie, met dit verschil dat het wereldwijd al uitgerold is, dat je niet afhankelijk van een bank bent, en dat het niet gestopt kan worden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:41:12 #165
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203313979
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:38 schreef raptorix het volgende:

[..]
Hoezo prijzig? Voor ons gezegend met een relatief goed betaal systeem, en een relatief lage inflatie (hoewel?), vertel dat aan iemand die moet leven meet 50% inflatie per jaar, iemand die 20% van zijn geld kwijt is aan transactie kosten, of wat te denken iemand die leeft onder een dictatuur waar zijn geld niet veilig is, kom uit je bubbel....
Niet eco-friendly bedoel ik meer. Niet dat ik nou zo'n hippie ben, maar denk dat het op de lange termijn wel betere technologie omarmd gaat worden.
Man of Steal.
pi_203313981
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:39 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Er is helemaal niets mis met het huidige betalings systeem

niemand zit erop te wachten dat crypto echt geld wordt

het is een GAME

en soms is het GAME OVER
Er is van alles mis met het betalingssysteem, bijvoorbeeld dat jouw bank beslist of het verstandig is om geld te investeren in een bepaalde asset.
Sterker nog, hele groepen in Nederland worden geweigerd bij banken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203313985
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:40 schreef raptorix het volgende:

[..]
Daar gaat het niet om, het gemak van het lightning network is net zo makkelijk als het doen van een Tikkie, met dit verschil dat het wereldwijd al uitgerold is, dat je niet afhankelijk van een bank bent, en dat het niet gestopt kan worden.
Tot nu toe willen overheden niet mee werken

En banken ook niet.

Dus het is helemaal niets tot nu toe
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203314001
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:41 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Niet eco-friendly bedoel ik meer. Niet dat ik nou zo'n hippie ben, maar denk dat het op de lange termijn wel betere technologie omarmd gaat worden.
Klopt, helemaal mee eens, maar dat is de waarde die er tegenover staat, ik kan ook wel roepen:Gas verbranden is slecht voor het millieu, maar iemand die in zijn hutje zit bij -10 heeft daar een andere mening over. Zo is het ook met Crypto, voor iemand die in een repressieve situatie zit, heeft het een stuk meer waarde.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203314024
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:41 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Tot nu toe willen overheden niet mee werken

En banken ook niet.

Dus het is helemaal niets tot nu toe
Kan mij overheden nu schelen, dat bedoel ik nou, je snapt er helemaal niets van.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:45:58 #170
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203314039
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:44 schreef raptorix het volgende:

[..]
Kan mij overheden nu schelen, dat bedoel ik nou, je snapt er helemaal niets van.
Dat is een mooi idee maar dat laten hunnie dus nooit toe. De aller rijksten zullen altijd de allerrijksten blijven en die hebben het voor het zeggen in de wereld en daar gaat bitcoin echt nooit verandering in brengen. Zo gaat het al generaties lang. En zo mooi is de wereld niet dat dat opeens verandert
Man of Steal.
pi_203314042
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:44 schreef raptorix het volgende:

[..]
Kan mij overheden nu schelen, dat bedoel ik nou, je snapt er helemaal niets van.
Dat is het probleem van jou

Je snapt niet dat overheden en banken alles op deze wereld bepalen

China zegt nu dat ze niets met crypto te maken willen hebben dus daalt de koers met giga cijfers.....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203314043
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:33 schreef klaasweetalles het volgende:
Cryptomunten zullen nooit serieus genomen worden als betaaldmiddel zolang banken en overheden ze weigeren,

Heel de cryptomarkt is gewoon een GAME.

Het is een vraag en aanbod Game. Meer is het niet.

Je kan het vergelijken met pokemon kaarten.....
De cryptomarkt heeft in tegenstelling tot pokemon kaarten wel een belangrijke functie die kan werken voor vele mensen/ waar men echt iets aan heeft.
pi_203314069
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:45 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dat is een mooi idee maar dat laten hunnie dus nooit toe. De aller rijksten zullen altijd de allerrijksten blijven en die hebben het voor het zeggen in de wereld en daar gaat bitcoin echt nooit verandering in brengen. Zo gaat het al generaties lang. En zo mooi is de wereld niet dat dat opeens verandert
Hoe verklaar je dan dat de allerrijksten ter wereld bitcoin aanraden als investeringsmiddel?
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:49:56 #174
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203314091
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:48 schreef Medusa666 het volgende:

[..]
Hoe verklaar je dan dat de allerrijksten ter wereld bitcoin aanraden als investeringsmiddel?
Je bedoelt Elon Musk en zo? Ik denk dat dat slechts een druppel is in de emmer. Ik heb het over de echte engerds op de wereld. Die je niet op twitter en zo tegenkomt.
Man of Steal.
pi_203314100
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:46 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Dat is het probleem van jou

Je snapt niet dat overheden en banken alles op deze wereld bepalen

China zegt nu dat ze niets met crypto te maken willen hebben dus daalt de koers met giga cijfers.....
LOL, oh China heeft voor de zevende keer dit jaar aangekondigd dat Crypto nu echt verboden is?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203314157
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:49 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Je bedoelt Elon Musk en zo? Ik denk dat dat slechts een druppel is in de emmer. Ik heb het over de echte engerds op de wereld. Die je niet op twitter en zo tegenkomt.
Deze "Engerds" staan aan de voet van het Monetaire systeem, en het is oorlog, helaas is informatie niet meer te stoppen, de keuze is aan je zelf, kies je de kant van de engerds, of de kant van het goede?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 12:59:37 #177
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203314221
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:23 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De illuminatie gaat het nooit toestaan. Zij willen de 99% in handen hebben. Wat ze niet gaat lukken met Bitcoin.

Blockchain en cryptocurrency an sich misschien wel ooit, maar dan hun eigen.
Lol hoe gaan ze Bitcoin stoppen dan zonder het hele internet plat te leggen _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203314244
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:59 schreef fathank het volgende:

[..]
Lol hoe gaan ze Bitcoin stoppen dan zonder het hele internet plat te leggen _O-
Je kunt gewoon offline Bitcoin ontvangen :)
Daarnaast kun je gewoon Internet ontvangen via de sateliet :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:02:36 #179
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203314273
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:59 schreef fathank het volgende:

[..]
Lol hoe gaan ze Bitcoin stoppen dan zonder het hele internet plat te leggen _O-
fiat on and off ramps
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:03:19 #180
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203314283
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:02 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
fiat on and off ramps
Als je je euros niet naar btc kan omzetten en je btc niet naar euros blijft er weinig mee te doen
Man of Steal.
pi_203314329
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:03 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Als je je euros niet naar btc kan omzetten en je btc niet naar euros blijft er weinig mee te doen
Hoezo? Geef me maar 10 BTC dan krijg je van mij 1000 euro cash, of eten, of peuken of een pijpbeurt, zeg het maar.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:06:27 #182
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203314342
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:05 schreef raptorix het volgende:

[..]
Hoezo? Geef me maar 10 BTC dan krijg je van mij 1000 euro cash, of eten, of peuken of een pijpbeurt, zeg het maar.
Cash is over een paar jaar ook nutteloos
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:08:24 #183
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203314379
Verder hoop ik dat je gelijk hebt hoor, anders was ik hier niet en deed ik niet mee. Maar ik ben wel voorzichtig met optimistisch zijn en zal de overheid/banken/illuminatie nooit vertrouwen dat ze er niet alles aan doen om mijn leven niet te proberen zuur te maken. You will own nothing and you will be happy.
Man of Steal.
pi_203314380
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:06 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Cash is over een paar jaar ook nutteloos
En waarom denk je dat de banken zo graag van Cash afwillen?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203314402
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:08 schreef raptorix het volgende:

[..]
En waarom denk je dat de banken zo graag van Cash afwillen?
Zei je nou Bitcoin Cash!!!!!!11!!1!11!1!1’qnqnqnnqq
MOoOOOON
U MAD?
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:09:58 #186
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203314412
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:08 schreef raptorix het volgende:

[..]
En waarom denk je dat de banken zo graag van Cash afwillen?
De overheid meer. Omdat ze alles willen tracken, dat hebben de afgelopen jaren wel duidelijk gemaakt. Geen witwassen meer. Geen crimineel geld meer. Geen zwartbetalen meer. Ze zijn er trouwens al actief mee bezig hoor om een einde aan cash te maken. Bijna alle pinapparaten gaan weg. Grote biljetten zijn niet meer te krijgen enzovoort.
Man of Steal.
pi_203314420
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:08 schreef SuperNeger het volgende:
Verder hoop ik dat je gelijk hebt hoor, anders was ik hier niet en deed ik niet mee. Maar ik ben wel voorzichtig met optimistisch zijn en zal de overheid/banken/illuminatie nooit vertrouwen dat ze er niet alles aan doen om mijn leven niet te proberen zuur te maken. You will own nothing and you will be happy.
Je hoeft ook echt niet alles in crypto te steken, en de Euro zal voorlopig gewoon nog een betaalmiddel zijn, echter als we naar de monetaire geschiedenis kijken, dan heeft Fiat gewoon een houdbaarheids datum, ook in Nederland hebben we vorige eeuw gewoon een reset gehad.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203314444
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:50 schreef raptorix het volgende:

[..]
LOL, oh China heeft voor de zevende keer dit jaar aangekondigd dat Crypto nu echt verboden is?
Dan dalen de koersen weer

We zijn al zolang met digitale munten bezig maar er is geen progressie

Wat is het verschil tussen Apple Pay en digitale munten?
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203314501
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:12 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Dan dalen de koersen weer

We zijn al zolang met digitale munten bezig maar er is geen progressie

Wat is het verschil tussen Apple Pay en digitale munten?
Je bent nogal warrig, hebben we het nu over betalen of over vermogen veilig stellen?
Zoals ik al zei kan betalen overal ter wereld, sterker nog, je hebt niet eens door dat het onderwater via een crypto netwerk gaat. En verschil met Apple pay? Nou wat dacht je er van om niet afhankelijk te zijn van Appel? Wat dacht er er van om geen belachelijke fees te betalen? Wat dacht je er van als je slachtoffer bent van Appel omdat ze vinden dat je werk oneervol is? Dat verschil?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:17:09 #190
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203314520
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:10 schreef raptorix het volgende:

[..]
Je hoeft ook echt niet alles in crypto te steken, en de Euro zal voorlopig gewoon nog een betaalmiddel zijn, echter als we naar de monetaire geschiedenis kijken, dan heeft Fiat gewoon een houdbaarheids datum, ook in Nederland hebben we vorige eeuw gewoon een reset gehad.
Ik denk ook dat we het einde naderen van euro/dollar. Maar denken dat bitcoin het wordt lijkt me ook niet. Eerder gewoon een door de illuminatie gemaakte en goedgekeurde digitale valuta. Zij zullen namelijk altijd boven ons verheven blijven en er alles aan doen dat dit echt zo blijft. Maar het einde van cash is zeker in zicht en je financiele waarde wordt gewoon aan jou als persoon gekoppeld. Hoe dat precies zal zijn zal nog moeten blijken over een aantal jaren, maar het gaat gebeuren. Met corona/klimaat als afleiding zijn de eerste stappen hier al mee gezet. Cash in ieder geval en mens-op-mens betaling met crypto zal ook niet altijd mogelijk blijven. Je kan denk ik nog wel altijd met seks blijven betalen, tenzij ze dat ook gaan tracken.
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:33:02 #191
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203314790
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:33:51 #192
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203314803
Als mensen spiegels kraaltjes Pokemon kaarten 🃏 f crypto accepteren als ruilmiddel (dus als geld) dan is het t dat. Simpel.

Het overheids verhaal qua controle speelt ook mee. Als wij buiten een instelling (bank, verzekeraar, cash, notaris) om handelen heeft de overheid er geen zicht. En dat vinden ze niet fijn. Dat was ook een van de grote problemen met de oude chipknip. Daarom zijn ze ook zo’n voorstander van overheids crypto munt. Alleen daar heb ik als particulier dus niet de private keus van. Sterker nog, ik heb niet eens controle over de prijs van een artikel als alles zo afgerekend gaat worden.

En ergens in die wereld is een plekje voor ons om een heleboel geld te verdienen.

Overigens denk ik dat qua gebruik ETH btc zal gaan overstijgen. NFt’s moet ik nog gaan zien. Voor digitale eigendomsrechten zeker. Maar het stuk over ‘gedigitaliseerde’ meuk door verkopen zodat bij elke transactie de maker steeds wat opstrijkt…… kweet het niet, dat betekend namelijk ook dat het eigendom nooit volledig overgaat op de koper
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203314978
Mensen moeten het zelf ook willen he.. btc als betaalmiddel. Hoorde op cnbc een x dat een grote bank mensen hun aanbetaling voor een hypotheek/huis in btc konden doen. Waren er over een jaar tijd 3 man die dat hadden gedaan :')

Waar is die grootschalige acceptatie dan? 2022 is nog steeds grotendeels dezelfde situatie als de hype in 2017. Partnership dit partnership dat. Planning v dit planning van dat. Nft is wel een dingetje maar 99 procent van het geld zit in plaatjes van apen bij wijze van. Nft zie ik wel een usecase hebben als eigendomsrecht. Maar verder zijn we vanaf 2017 geen bal opgeschoten eigk. Hoelang moeten we nog wachten dan?

Ondertussen zijn de scams en memes alleen maar geëxplodeerd. Elke tjappie heeft crypto terwijl de mensen met een hogere opleiding traditioneel in de aandelen zitten.

Hoorde op cnbc dat 50 procent van de cryptobezitters vorig jaar is ingestapt. Tot nu toe vergroot crypto de kloof tussen rijk en armer een stuk erger dan de normale economie. Een mega klein deel pakt winst. De schapen die er achter aanlopen zitten met de gebakken peren.

Om ng maar te zwijgen over dat je alles kwijt bent als je een fout maakt in een transactie of als je je sleutels kwijt raakt. Als ik mijn pasje vd bank kwijt ben dan krijg ik netjes binnen 5 werkdagen een nieuwe ^O^
pi_203314995
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 11:31 schreef raptorix het volgende:

[..]
Vrouwen zijn bewezen betere beleggers, dus zou niet te hard juichen.
Was er niet een vrouw die haar code kwijtraakte en nu never bij dr btc kan komen
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:50:56 #195
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203315017
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:48 schreef SOG het volgende:
Hoorde op cnbc dat 50 procent van de cryptobezitters vorig jaar is ingestapt.
Dat is meestal met exponentiële toename.

Voor de rest wel blij dat we weer terug bij 2017 zijn. Kan ik ook nog een poging wagen om uit de ratrace te komen.

De wereld is nu eenmaal oneerlijk en de kloof tussen rijk en arm werd al groter zonder crypto. Nu hebben de losers tenminste ook 1 kans.
Man of Steal.
pi_203315018
Ik hoop dat niemand in Superfarm zit ik las hier wat verhalen over

Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:52:54 #197
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203315041
Get rich or die trying
Man of Steal.
pi_203315044
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:49 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Was er niet een vrouw die haar code kwijtraakte en nu never bij dr btc kan komen
En wat heeft dat met beleggen te maken?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 13:53:25 #199
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203315047
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:52 schreef raptorix het volgende:

[..]
En wat heeft dat met beleggen te maken?
Dat ze beter boterhammen had kunnen beleggen dus hehehe
Man of Steal.
pi_203315126
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:50 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Ik hoop dat niemand in Superfarm zit ik las hier wat verhalen over

Nee, als je in dit soort munten stapt dan weet je dat 99% een scam is, en tenzij je niet bij de scammers hoort ga je het schip in, sjonge jonge, als dit in 2022 nog niet duidelijk is :') :') :')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 14:01:35 #201
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203315131
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_203315145
quote:
Straks maar weer ff inkopen wanneer de V.S. wakker word
  zaterdag 22 januari 2022 @ 14:05:40 #203
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203315179
quote:
Iedereen wil gewoon de beste prijs betalen. Zeker wij Nederlanders omdat wij gierige mensen zijn. $35k is nog een beetje duur, heb het idee dat er nog 50% korting vanaf kan.

Zal wel heel lullig zijn als $20k de bodem is en ik het net mis.

[ Bericht 1% gewijzigd door D. op 22-01-2022 17:56:10 ]
Man of Steal.
pi_203315254
quote:
Ooit heeft die kapotte klok gelijk. Je ziet al dat in tijden van dalende beurzen de crypto gewoon meegaat. Alleen als het bloed door de straten vloeit zullen mensen niet gaan vluchten naar shitproducten die dagelijks 20% fluctureren.

Bij het begin van de volgende beurscrisis a la 2008 is het snel gedaan met deze onzin.
pi_203315419
pi_203315606
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:16 schreef raptorix het volgende:

[..]
Je bent nogal warrig, hebben we het nu over betalen of over vermogen veilig stellen?
Zoals ik al zei kan betalen overal ter wereld, sterker nog, je hebt niet eens door dat het onderwater via een crypto netwerk gaat. En verschil met Apple pay? Nou wat dacht je er van om niet afhankelijk te zijn van Appel? Wat dacht er er van om geen belachelijke fees te betalen? Wat dacht je er van als je slachtoffer bent van Appel omdat ze vinden dat je werk oneervol is? Dat verschil?
Jij wil vermogen veilig stellen met crypto

En toen stopte ik met lezen😎
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203315805
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 14:44 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Jij wil vermogen veilig stellen met crypto

En toen stopte ik met lezen😎
En waarom zou dat vreemd zijn? Ik ben geen debiel die zijn geld steekt in vage muntjes, ik heb gewoon een gezond deel van mijn vermogen in crypto en een deel in een cryptobedrijf. Overigens zou het voor mij geen ramp zijn als ik dat kwijt raak, mijn huis bijna afbetaald, geen kinderen, en verdien 3 keer modaal. Daarnaast geef ik niets om rijk worden, de dingen die ik leuk vind kosten relatief weinig geld.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator zaterdag 22 januari 2022 @ 15:15:49 #208
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203315899
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 14:13 schreef Confetti het volgende:

[..]
Ooit heeft die kapotte klok gelijk.

Daarom #hodl en niet bitchen als we een keertje rekt gaan.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_203316119
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:05 schreef raptorix het volgende:

[..]
En waarom zou dat vreemd zijn? Ik ben geen debiel die zijn geld steekt in vage muntjes, ik heb gewoon een gezond deel van mijn vermogen in crypto en een deel in een cryptobedrijf. Overigens zou het voor mij geen ramp zijn als ik dat kwijt raak, mijn huis bijna afbetaald, geen kinderen, en verdien 3 keer modaal. Daarnaast geef ik niets om rijk worden, de dingen die ik leuk vind kosten relatief weinig geld.
Zoals je aan de koersen kunt zien is het allemaal niet zo verstandig,

Misschien is dit wel het definitieve einde van Crypto. Misschien komt het deze klap nooit meer te boven nu regeringen in zuid oost azie duidelijk aangeven dat het crypto nooit serieus genomen zal worden

Doe net als ik ...koop gewoon een paar rolexen...o wacht daar ben jij ook al te laat mee.

Crypto is speculeren,,,,.

Zoals ik al eerder gemeld heb het is een GAME voor mij,...ik hou wel van speculeren...alleen ik doe dat alleen als de koersen heel laag staan of heeeel hoog staan. Er tussenin doe ik nooit wat. .
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203316221
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:32 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Zoals je aan de koersen kunt zien is het allemaal niet zo verstandig,

Misschien is dit wel het definitieve einde van Crypto. Misschien komt het deze klap nooit meer te boven nu regeringen in zuid oost azie duidelijk aangeven dat het crypto nooit serieus genomen zal worden

Doe net als ik ...koop gewoon een paar rolexen...o wacht daar ben jij ook al te laat mee.

Crypto is speculeren,,,,.

Zoals ik al eerder gemeld heb het is een GAME voor mij,...ik hou wel van speculeren...alleen ik doe dat alleen als de koersen heel laag staan of heeeel hoog staan. Er tussenin doe ik nooit wat. .
Voor jou is het een game, voor mij is het gewoon mijn werk, kortom ik denk dat ik aardig inzicht heb in de mogelijkheden en het belang van een koers, maar goed jij hebt die Rolexen 10 jaar terug gekocht? Of heb je dat gedaan toen het populair werd om in klokkies te investeren?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203316260
quote:
Maar echt. Crypto bestaat inmiddels al zo lang. Ik geloof niet dat het zomaar verboden kan worden.
pi_203316305
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:44 schreef Medusa666 het volgende:

[..]
Maar echt. Crypto bestaat inmiddels al zo lang. Ik geloof niet dat het zomaar verboden kan worden.
Men wil het berekenen van sommetjes verbieden? Zo, best knap :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 15:52:12 #213
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203316356
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:47 schreef raptorix het volgende:

[..]
Men wil het berekenen van sommetjes verbieden? Zo, best knap :)
Nouja verbieden kan prima, of je het ook kan handhaven is iets anders :P.

Het wordt hooguit lastiger om aan crypto te komen.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  zaterdag 22 januari 2022 @ 15:53:11 #214
131603 Afwazig
Serious business
pi_203316368
Wel fijn dat we weer een paar maanden rijk mochten zijn. Ik zie jullie maandag weer op kantoor.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 15:55:33 #215
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203316405
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:32 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Zoals je aan de koersen kunt zien is het allemaal niet zo verstandig,

Waarom?
Huilen dan.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 15:59:15 #216
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203316461
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:41 schreef raptorix het volgende:

[..]
Voor jou is het een game, voor mij is het gewoon mijn werk, kortom ik denk dat ik aardig inzicht heb in de mogelijkheden en het belang van een koers, maar goed jij hebt die Rolexen 10 jaar terug gekocht? Of heb je dat gedaan toen het populair werd om in klokkies te investeren?
Rolexen? Heb hier een holo Charizard, een 1st edition Light Lugia kaart een 1st edition dark Raichu vriend. :7
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203316491
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:59 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Rolexen? Heb hier een holo Charizard, een 1st edition Light Lugia kaart een 1st edition dark Raichu vriend. :7
En scheur je die ook door midden als je Full Contact Pokemon speelt?

8-) 8-) 8-)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 22 januari 2022 @ 16:02:25 #218
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203316514
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:00 schreef raptorix het volgende:

[..]
En scheur je die ook door midden als je Full Contact Pokemon speelt?

8-) 8-) 8-)
Wat is da? :@ Google vind niks...
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203316580
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:02 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Wat is da? :@ Google vind niks...
Oh kan ook zo een ander spel zijn waar ze dat met dure kaarten doen, volgens mij Magic :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203316597
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:05 schreef raptorix het volgende:

[..]
En waarom zou dat vreemd zijn? Ik ben geen debiel die zijn geld steekt in vage muntjes, ik heb gewoon een gezond deel van mijn vermogen in crypto en een deel in een cryptobedrijf. Overigens zou het voor mij geen ramp zijn als ik dat kwijt raak, mijn huis bijna afbetaald, geen kinderen, en verdien 3 keer modaal. Daarnaast geef ik niets om rijk worden, de dingen die ik leuk vind kosten relatief weinig geld.
3x modaal? Wat doe je als k vragen mag?

En wat je zei over transactiekosten heb je die in crypto ook en die zijn aardig aan de prijs.

Crypto is qua prijzen flink gestegen, maar de hele blockchain revolutie die ons voorgekauwd werd in 2017 is nergens te bekennen. Dat vind ik zo raar.
pi_203316628
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:32 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Zoals je aan de koersen kunt zien is het allemaal niet zo verstandig,

Misschien is dit wel het definitieve einde van Crypto. Misschien komt het deze klap nooit meer te boven nu regeringen in zuid oost azie duidelijk aangeven dat het crypto nooit serieus genomen zal worden

Doe net als ik ...koop gewoon een paar rolexen...o wacht daar ben jij ook al te laat mee.

Crypto is speculeren,,,,.

Zoals ik al eerder gemeld heb het is een GAME voor mij,...ik hou wel van speculeren...alleen ik doe dat alleen als de koersen heel laag staan of heeeel hoog staan. Er tussenin doe ik nooit wat. .
Hoezo. Heb je de markt wel gevolgd? Het gros is gigantisch gestegen, zelfs met de huidige prijzen.

Of het een "spelletje" kan alleen de toekomst uitwijzen.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 16:12:07 #222
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203316661
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:07 schreef raptorix het volgende:

[..]
Oh kan ook zo een ander spel zijn waar ze dat met dure kaarten doen, volgens mij Magic :)
Ah, ik snap het. Dat maakt verliezen heel pijnlijk idd ja
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203316676
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:08 schreef SOG het volgende:

[..]
3x modaal? Wat doe je als k vragen mag?

En wat je zei over transactiekosten heb je die in crypto ook en die zijn aardig aan de prijs.

Crypto is qua prijzen flink gestegen, maar de hele blockchain revolutie die ons voorgekauwd werd in 2017 is nergens te bekennen. Dat vind ik zo raar.
Ik doe iets in IT ;)
Overigens hangen transactiekosten sterk van het platform af, als particulier betaal je doorgaans een heel stuk meer.

Blockchain is veelal verkeerd begrepen, het is veelal ingezet op dat het een publiek grootboek/database is, terwijl mij inziens het grootste voordeel is de onomkeerbaarheid hoewel je dit nu via o.a. smartcontracts wel weer ziet terugkomen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203316813
Ojee, Bitcoin zwaar in het nieuws... je kunt er haast niet omheen...
Ik lees zelfs dat een koers beneden de 10.000,- US-Dollar heel goed mogelijk is....

Maargoed, wie geschoren wordt moet stilzitten! ;) (Geldt dus ook voor de Cryptomarkt!) :Y
pi_203316871
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:20 schreef Bocaj het volgende:
Ojee, Bitcoin zwaar in het nieuws... je kunt er haast niet omheen...
Ik lees zelfs dat een koers beneden de 10.000,- US-Dollar heel goed mogelijk is....

Maargoed, wie geschoren wordt moet stilzitten! ;) (Geldt dus ook voor de Cryptomarkt!) :Y
Waar las je dat ;) ?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203316926
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 15:41 schreef raptorix het volgende:

[..]
Voor jou is het een game, voor mij is het gewoon mijn werk, kortom ik denk dat ik aardig inzicht heb in de mogelijkheden en het belang van een koers, maar goed jij hebt die Rolexen 10 jaar terug gekocht? Of heb je dat gedaan toen het populair werd om in klokkies te investeren?
Als jij een profesional bent qua crypto dan snap ik best dat jij het hier loopt te verdedigen,

Er worden door brokers en alles wat eromheen heen hangt aardig wat geld verdient door middel van fees
en dergelijk. Daar zit brood in,

Maar dat crypto een geaccepteerd betaalmiddel zal worden die geaccepteerd zal worden door overheden is complete luchtfietserij,

Hoe lang hebben we de cryptohype al? En ze zijn geen stap verder gekomen

Het is een spel die door miljarden mensen gespeeld wordt op internet en het is alleen maar gebaseerd op vraag en aanbod,
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203316946
quote:
Ah arme Peter die al 40 jaar nul rendement op zijn goud heeft ;)

🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203316956
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:29 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ah arme Peter die al 40 jaar nul rendement op zijn goud heeft ;)

[ afbeelding ]
Ja, las ik ook... het is natuurlijk ook maar één van de vele meningen natuurlijk! ;)
pi_203316974
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:27 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Als jij een profesional bent qua crypto dan snap ik best dat jij het hier loopt te verdedigen,

Er worden door brokers en alles wat eromheen heen hangt aardig wat geld verdient door middel van fees
en dergelijk. Daar zit brood in,

Maar dat crypto een geaccepteerd betaalmiddel zal worden die geaccepteerd zal worden door overheden is complete luchtfietserij,

Hoe lang hebben we de cryptohype al? En ze zijn geen stap verder gekomen

Het is een spel die door miljarden mensen gespeeld wordt op internet en het is alleen maar gebaseerd op vraag en aanbod,
Ik hoef helemaal niets te verdedigen, sterker nog ik ben uiterst kritisch over de prijs van crypto, juist omdat er veel hype in de markt zit, voor mij is crypto vooral vrijheid en techniek, daarnaast zijn er veel meer verdienmodellen voor professionals dan wisselkantoortje te spelen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203317004
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:30 schreef Bocaj het volgende:

[..]
Ja, las ik ook... het is natuurlijk ook maar één van de vele meningen natuurlijk! ;)
Overigens ben ik op veel punten eens met Peter, met name zijn visie op monetair beleid, overigens denk ik en velen andere dat Schiff de grootste Trol actie ooit heeft uitghaald door dik in BTC te zitten, Peter is namelijk behoorlijk van het speculeren, het zou dus onrealistisch zijn dat hij niet zijn graantjes mee pikt ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203317135
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:27 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Als jij een profesional bent qua crypto dan snap ik best dat jij het hier loopt te verdedigen,

Er worden door brokers en alles wat eromheen heen hangt aardig wat geld verdient door middel van fees
en dergelijk. Daar zit brood in,

Maar dat crypto een geaccepteerd betaalmiddel zal worden die geaccepteerd zal worden door overheden is complete luchtfietserij,

Hoe lang hebben we de cryptohype al? En ze zijn geen stap verder gekomen

Het is een spel die door miljarden mensen gespeeld wordt op internet en het is alleen maar gebaseerd op vraag en aanbod,
Met dit soort reacties weet je gewoon dat de koers gaat stijgen _O-
  zaterdag 22 januari 2022 @ 17:22:04 #233
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_203317574
quote:
Net zoals dat bijna elke zelfverklaarde "expert" zei dat de crypto naar 100k zou gaan in december (van bijna elk jaar)?

NIEMAND weet hoe de koers loopt. Opzouten met je kaarsjes en onzin. Gewoon laag kopen en boven je winst verkopen, zo simpel is het.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 17:31:25 #234
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203317722
quote:
Bitcoin zwaar in het nieuws op een crypto website
Man of Steal.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 17:34:16 #235
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203317762
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 17:22 schreef Rickocum het volgende:

[..]
Net zoals dat bijna elke zelfverklaarde "expert" zei dat de crypto naar 100k zou gaan in december (van bijna elk jaar)?

NIEMAND weet hoe de koers loopt. Opzouten met je kaarsjes en onzin. Gewoon laag kopen en boven je winst verkopen, zo simpel is het.
Ho ho ho, market cycles zijn anders wel een dingetje hoor.

Zal wel lullig zijn vanaf nu dus niet meer en ik achter het net vis, maar verder kan je gewoon grafiekjes aflezen.
Man of Steal.
pi_203317825
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 10:23 schreef raptorix het volgende:

[..]
Waar zit @:nattekat tegenwoordig in?
In de put
pi_203317865
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 17:31 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Bitcoin zwaar in het nieuws op een crypto website
Staat gewoon in de T.

https://www.telegraaf.nl/(...)an-25-in-nieuwe-jaar
  zaterdag 22 januari 2022 @ 17:41:20 #238
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203317870
quote:
Ah, in orde.
Man of Steal.
pi_203317921
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 12:26 schreef raptorix het volgende:

[..]
Betaalmiddel is al bewezen via Lightning en andere apps, NFT's geloof ik heilig in omdat decentraal bezit een enorm potentieel heeft.
Maar dingen als decentralisatie blijven tot nu toe vooral marketing. De meeste NFT's verwijzen gewoon naar een server omdat het te duur is om het op de blockchain te zetten — er zijn al genoeg voorbeelden te vinden waarbij het kunstwerk offline is. En ook in het gehele ecosysteem is ontzettend veel centralisatie te vinden. Moxie Marlinspike publiceerde laatst een interessant artikel over hoe de meeste Ethereum apps uit een paar gecentraliseerde API's bestaan (Infura, Alchemy).

En dat veel developers naar externe centrale API's overstappen kan ik ook goed begrijpen want de developer experience is gewoon best wel ruk met crypto.

Decentralisatie met crypto is leuk in theorie, maar in de praktijk valt het echt tegen.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 18:13:51 #240
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203318240
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 22 januari 2022 @ 18:16:07 #241
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203318279
Leuk vermaak afgelopen pagina's.

'muh adoptie' 'transacties kosten duur hurdur' 'het is te omslachtig als betaalmiddel'

:B
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203326958
pi_203326974
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 17:46 schreef irishspring het volgende:

[..]
Maar dingen als decentralisatie blijven tot nu toe vooral marketing. De meeste NFT's verwijzen gewoon naar een server omdat het te duur is om het op de blockchain te zetten — er zijn al genoeg voorbeelden te vinden waarbij het kunstwerk offline is. En ook in het gehele ecosysteem is ontzettend veel centralisatie te vinden. Moxie Marlinspike publiceerde laatst een interessant artikel over hoe de meeste Ethereum apps uit een paar gecentraliseerde API's bestaan (Infura, Alchemy).

En dat veel developers naar externe centrale API's overstappen kan ik ook goed begrijpen want de developer experience is gewoon best wel ruk met crypto.

Decentralisatie met crypto is leuk in theorie, maar in de praktijk valt het echt tegen.
99 procent van de NFT' makers klungelt maar wat aan :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zondag 23 januari 2022 @ 06:59:10 #244
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203327278
Al die fantastische twitter-traders zijn verdacht stil _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 23 januari 2022 @ 07:34:54 #245
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203327334
quote:
1s.gif Op zondag 23 januari 2022 01:35 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]




Zal het morgen black monday worden als de beurzen open gaan? Ben echt benieuwd
Man of Steal.
  zondag 23 januari 2022 @ 11:31:05 #246
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203329244
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 07:34 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zal het morgen black monday worden als de beurzen open gaan? Ben echt benieuwd
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203331527
quote:
14s.gif Op zondag 23 januari 2022 06:59 schreef fathank het volgende:
Al die fantastische twitter-traders zijn verdacht stil _O-
In een bull market is iedereen plots een expert inderdaad.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_203331776
quote:
14s.gif Op zondag 23 januari 2022 06:59 schreef fathank het volgende:
Al die fantastische twitter-traders zijn verdacht stil _O-
Ed niet hoor _O_

twitter
pi_203335843
twitter


#hopium
pi_203335970
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:27 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Als jij een profesional bent qua crypto dan snap ik best dat jij het hier loopt te verdedigen,

Er worden door brokers en alles wat eromheen heen hangt aardig wat geld verdient door middel van fees
en dergelijk. Daar zit brood in,

Maar dat crypto een geaccepteerd betaalmiddel zal worden die geaccepteerd zal worden door overheden is complete luchtfietserij,

Hoe lang hebben we de cryptohype al? En ze zijn geen stap verder gekomen

Het is een spel die door miljarden mensen gespeeld wordt op internet en het is alleen maar gebaseerd op vraag en aanbod,
Nope


https://www.trouw.nl/econ(...)iteit-zijn~b3ac71af/

Dit is de werkelijkheid.
Crypto is er en blijft bestaan.
Aangezien crypto ook makkelijke in beslag genomen kan worden door dat je kan achterhalen waar de transactie heen is gegaan naar welke wallet

En aangezien de wallet dadelijk verplicht is om te registreren .
Kan de overheid maximaal invloed op gaan hebben.
pi_203336173
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 07:34 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zal het morgen black monday worden als de beurzen open gaan? Ben echt benieuwd
Ja alles crash op dit moment.
Omdat de Amerikanen niet de renten omhoog willen hebben.
Alles staat in de uitverkoop en laten de boel klappen.
Logies omdat als er renten komen alle leningen en hypotheken gaan crashen .
Laat staan de staatsschuld die als een gek gaan oplopen.

Vergis je niet.
De FED is niet de overheid .
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Federal_Reserve

En wat Amerika wilt gaan doen

https://www.msn.com/nl-nl(...)-aanhoudt/ar-AAStdRD

https://www.beleggen.nl/n(...)teverhoging-Fed.aspx
pi_203336358
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 18:34 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Nope

https://www.trouw.nl/econ(...)iteit-zijn~b3ac71af/

Dit is de werkelijkheid.
Crypto is er en blijft bestaan.
Aangezien crypto ook makkelijke in beslag genomen kan worden door dat je kan achterhalen waar de transactie heen is gegaan naar welke wallet

En aangezien de wallet dadelijk verplicht is om te registreren .
Kan de overheid maximaal invloed op gaan hebben.
Ik zeg ook nergens dat crypto niet blijft bestaan

Ik zeg alleen dat crypto niets anders is dan een spel van vraag en aanbod

Dat spel gaat nog minimaal 10 jaar gespeeld worden

Maar de munten zullen over 10 jaar nergens nog geaccepteerd zijn....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203337106
De bubbel is zo te zien aan het barsten. Was slechts een kwestie van tijd. Komende week sowieso onder $30k. Misschien hier en daar een kleine relief rally (exit liquidity voor de wavissen), maar dat zal van korte duur zijn. De klok tikt; exit je nu en neem je je verlies (of minder winst) voor lief, of "hodl" je tot het niks waard is?
pi_203337149
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 19:54 schreef craziness het volgende:
De bubbel is zo te zien aan het barsten. Was slechts een kwestie van tijd. Komende week sowieso onder $30k. Misschien hier en daar een kleine relief rally (exit liquidity voor de wavissen), maar dat zal van korte duur zijn. De klok tikt; exit je nu en neem je je verlies (of minder winst) voor lief, of "hodl" je tot het niks waard is?
Ok :')
pi_203337210
Als er 1 iemand volledig voor lul staat, is het plan b wel. Zijn modellen zijn volstrekt ongeloofwaardig geworden. Sowieso, een range aanhouden van 30k tot 500k. Ja, zo kan ik het ook.
pi_203337310
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 18:56 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Ik zeg ook nergens dat crypto niet blijft bestaan

Ik zeg alleen dat crypto niets anders is dan een spel van vraag en aanbod

Dat spel gaat nog minimaal 10 jaar gespeeld worden

Maar de munten zullen over 10 jaar nergens nog geaccepteerd zijn....
Zelfde met valuta en aandelen.
Alles is vraag en aanbod.
En zo lang de mens meer en meer en meer wilt hebben .
Blijft het door gaan.
En er zullen juist wel crypto munten zijn die blijven bestaan.
Aangezien sommige crypto net zo werkt al in de beurs
Handelen.
pi_203337338
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 20:07 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Zelfde met valuta en aandelen.
Alles is vraag en aanbod.
En zo lang de mens meer en meer en meer wilt hebben .
Blijft het door gaan.
En er zullen juist wel crypto munten zijn die blijven bestaan.
Aangezien sommige crypto net zo werkt al in de beurs
Handelen.
Nee de vergelijking met valuta en aandelen is niet terecht. Aandelen worden uitgeven door bedrijven die echt bestaan en goederen en diensten verkopen. Valuta is gebaseerd op het monetair stelsel

Vergelijking met crypto is dus niet reeel want crypto is nergens op gebaseerd.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203337384
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 19:54 schreef craziness het volgende:
De bubbel is zo te zien aan het barsten. Was slechts een kwestie van tijd. Komende week sowieso onder $30k. Misschien hier en daar een kleine relief rally (exit liquidity voor de wavissen), maar dat zal van korte duur zijn. De klok tikt; exit je nu en neem je je verlies (of minder winst) voor lief, of "hodl" je tot het niks waard is?
Dat is het probleem
De walvis koop juist meer en meer.
En dan kunnen ze zien aan de wallet waar het naar toe gaat.
En sommige Wallets zijn bekent van wie het zijn .
Ook de mijners en hun wallet lopen niet leeg.
De hele handel wat om laag gaat zijn de mensen die in de beurzen werken.
Aangezien de crypto ook op de beurs gehandeld kan worden in Amerika

Maar goed kijk even naar de beurs hoever die in elkaar is gezakt.
Neem bv Netflix op de beurs.
Die heeft een klap van 20% gehad

https://www.lynx.nl/beurs(...)beursnieuws-vandaag/
pi_203337519
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 20:10 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Nee de vergelijking met valuta en aandelen is niet terecht. Aandelen worden uitgeven door bedrijven die echt bestaan en goederen en diensten verkopen. Valuta is gebaseerd op het monetair stelsel

Vergelijking met crypto is dus niet reeel want crypto is nergens op gebaseerd.
Crypto word vandaag de dag gebruikt als investering in een bedrijf .
Een bedrijf maakt zijn eigen crypto en zet het op de markt
Voordelen het is beveiligt en kan niet gestolen worden.
Word het wel gejat kan het op slot gezet worden.
Verdwr kan er 24/7 het hele jaar door gehandeld worden

Nee het is niet alleen maar gebakken lucht toen het net op de markt is gekomen.
Zelfs casino's gaan er instappen juist voor online gokken.
En de munten staan onder hun beheer.
Aandelen is de ook maar een Joke geworden.
De echte aandelen zijn niet die jij of ik kan kopen.
Maar omdat te gaan uitleggen zie zo even niet zitten omdat het erg ingewikkeld is hoe ze het hebben opgezet.
Maar kort gezegt.
De echte aandeel is verdeelt in stukken en die stukken zetten ze met overprijs op de markt
Op die manier houden ze hun aandeel en krijg je maar een stukje van dat deel.
Aandelen zijn net zo groot piramide spel als Bitcoin.


https://www.trouw.nl/econ(...)et-de-rest~b99247f8/
pi_203337621
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 20:23 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Crypto word vandaag de dag gebruikt als investering in een bedrijf .
Een bedrijf maakt zijn eigen crypto en zet het op de markt
Voordelen het is beveiligt en kan niet gestolen worden.
Word het wel gejat kan het op slot gezet worden.
Verdwr kan er 24/7 het hele jaar door gehandeld worden

Nee het is niet alleen maar gebakken lucht toen het net op de markt is gekomen.
Zelfs casino's gaan er instappen juist voor online gokken.
En de munten staan onder hun beheer.
Aandelen is de ook maar een Joke geworden.
De echte aandelen zijn niet die jij of ik kan kopen.
Maar omdat te gaan uitleggen zie zo even niet zitten omdat het erg ingewikkeld is hoe ze het hebben opgezet.
Maar kort gezegt.
De echte aandeel is verdeelt in stukken en die stukken zetten ze met overprijs op de markt
Op die manier houden ze hun aandeel en krijg je maar een stukje van dat deel.
Aandelen zijn net zo groot piramide spel als Bitcoin.

https://www.trouw.nl/econ(...)et-de-rest~b99247f8/
Ik vind het allemaal prima jongen :s)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203337645
quote:
Hehe totale vernietiging
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203337675
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 20:01 schreef Homey het volgende:
Als er 1 iemand volledig voor lul staat, is het plan b wel. Zijn modellen zijn volstrekt ongeloofwaardig geworden. Sowieso, een range aanhouden van 30k tot 500k. Ja, zo kan ik het ook.
Idd. Hij had overigens een stock 2 flow x model die nog hoger bereikte dan het origineel. Opeens hoor je niets meer van dit model
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203337925
twitter

Groene boxjes van EdGOD _O_
pi_203338363
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 20:35 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Idd. Hij had overigens een stock 2 flow x model die nog hoger bereikte dan het origineel. Opeens hoor je niets meer van dit model
Hij gaf wel toe dat 1 model niet meer opgaat. Zijn andere model is ook broken, maar dat wil hij nog niet toegeven.

Ik denk dat hij zijn beste jaren wel heeft gehad.

Als je echt wil lachen; volg het youtube kanaal van the dogecoin millionaire. Die kocht de ene shitcoin na de andere, en nu uploadt hij geen video's meer.
pi_203338508
Ik geloof niet in modellen en ik ga nooit in modellen geloven.

Als er morgen iets wereldwijds gebeurd dan zijn al die modellen gewoon poep.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203338891
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 21:23 schreef Homey het volgende:

[..]
Hij gaf wel toe dat 1 model niet meer opgaat. Zijn andere model is ook broken, maar dat wil hij nog niet toegeven.

Ik denk dat hij zijn beste jaren wel heeft gehad.

Als je echt wil lachen; volg het youtube kanaal van the dogecoin millionaire. Die kocht de ene shitcoin na de andere, en nu uploadt hij geen video's meer.
Ohja die floormodel.

Ik zie idd dat hij laat zien dat hij bijv Floki koopt en nu is hij pleite :D
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zondag 23 januari 2022 @ 23:14:49 #268
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203339801
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 21:31 schreef klaasweetalles het volgende:

Als er morgen iets wereldwijds gebeurd dan zijn al die modellen gewoon poep.
Oh? iets van Poetin gehoord Klaas?
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203340355
Aardige rally zo op de late zondagavond
  maandag 24 januari 2022 @ 00:57:12 #270
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203340399
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 00:38 schreef ThijsTH het volgende:
Aardige rally zo op de late zondagavond
Nasdaq futures zijn net open. Ging precies met de opening beide omhoog. Exact op de minuut.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203340413
quote:
2s.gif Op maandag 24 januari 2022 00:57 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Nasdaq futures zijn net open. Ging precies met de opening beide omhoog. Exact op de minuut.
Best kut die samenhang. Al betekent het wel dat Bitcoin nooit compleet in kan storten, want dat zullen overheden met de Nasdaq en andere Tech ook nooit laten gebeuren
  maandag 24 januari 2022 @ 01:09:08 #272
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203340420
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 01:06 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Best kut die samenhang. Al betekent het wel dat Bitcoin nooit compleet in kan storten
Lijkt me wat voorbarig.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203340452
twitter
Plaats hier uw advertentie
  maandag 24 januari 2022 @ 01:35:04 #274
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203340471
https://www.reddit.com/r/(...)_year_jail_time_for/

Bijzonder topic wel. (kerel die in Myanmar woont, waar nu celstraf staat op het gebruiken crypto. En celstraf betekend eigenlijk gewoon dood gemarteld worden nu)
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 24 januari 2022 @ 08:41:18 #275
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203341262
Wat nou als het niet een bearmarket wordt maar een echte crypto winter? 5 jaar lang en bitcoin naar de $1000 usd
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 08:51:38 #276
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203341330
Ja, dan wat?
Huilen dan.
  maandag 24 januari 2022 @ 08:52:12 #277
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203341335
quote:
1s.gif Op zondag 23 januari 2022 20:52 schreef Wereldgozer het volgende:
[ twitter ]
Groene boxjes van EdGOD _O_
ik zie niks

de beste man zal me wel geblokkeerd hebben nadat ik em Edraket noemde
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203341363
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 08:41 schreef SuperNeger het volgende:
Wat nou als het niet een bearmarket wordt maar een echte crypto winter? 5 jaar lang en bitcoin naar de $1000 usd
Dan ben ik heel blij dat ik bijna alles heb weggedaan met maar 500 verlies.
  maandag 24 januari 2022 @ 09:01:00 #279
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203341405
quote:
7s.gif Op maandag 24 januari 2022 08:51 schreef Isdatzo het volgende:
Ja, dan wat?
Puur hypothetisch

quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 08:55 schreef JF_ het volgende:

[..]
Dan ben ik heel blij dat ik bijna alles heb weggedaan met maar 500 verlies.
Ik baal dat ik zo laat begonnen ben maar wel op tijd zag dat we aan het einde zaten en alsnog een klein beetje winst heb gepakt.

Maar ik denk niet meer dat we echt cycles gaan krijgen die zo makkelijk te voorspellen waren als in het begin. Als iedereen hier zo te optimistisch over is met modellen en grafieken ga ik argwaan krijgen
Man of Steal.
  Moderator maandag 24 januari 2022 @ 09:19:59 #280
18653 crew  D.
pi_203341597
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 09:01 schreef SuperNeger het volgende:


[..]
Ik baal dat ik zo laat begonnen ben maar wel op tijd zag dat we aan het einde zaten en alsnog een klein beetje winst heb gepakt.

Jij zag dat we aan het eind zaten? :D
  maandag 24 januari 2022 @ 09:23:27 #281
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203341633
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 09:19 schreef D. het volgende:

[..]
Jij zag dat we aan het eind zaten? :D
Ja.

Dat was niet super moeilijk als je dingen zoals een double top en zo kent.
Man of Steal.
pi_203341653
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 20:35 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Idd. Hij had overigens een stock 2 flow x model die nog hoger bereikte dan het origineel. Opeens hoor je niets meer van dit model
Plan b heeft me op twitter geblockt en ik zei niet eens wat

Vieze leugenaars zijn het ook
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 24 januari 2022 @ 09:28:07 #283
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203341694
Ik was begonnen met fomo door al die $100k eoy dingen. Toen in november duidelijk werd dat we dat niet gingen halen begonnen de alarmbellen al snel te rinkelen. Toen ik naar onder m'n inzet dropte (zoals ik al zei laat begonnen) en toen er net weer bovenop kwam heb ik eieren voor m'n geld gekozen en ha dik zoiets van "ik doe volgende run wel vanaf het begin mee"
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 09:39:56 #284
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203341830
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 09:52:09 #285
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_203341960
Altijd hetzelfde liedje. Bij een vrije val is bitcoin opgegeven, klaar, einde tijdperk. Komen de users hier posten die net op tijd waren met verkopen, zus en zo, dit en dat etc. etc.

Over een tijdje gaan we weer richting 60/70k en vervolgens komen er hier weer users dat fiat geld op zijn einde is, de big reset eraan komt, bitcoin de ideale hedge is tegen hyperinflatie, je dom bent om nog in fiat te sparen zus en zo, dit en dat etc. etc.

Zullen we het erop houden dat de waarheid ergens in het midden ligt?
Zolang er geen wereldwijde ban komt heeft bitcoin gewoon de potentie om een serieuze asset te worden in de toekomst.
  maandag 24 januari 2022 @ 09:59:33 #286
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342024
quote:
1s.gif Op maandag 24 januari 2022 09:52 schreef RamboDirk het volgende:
Altijd hetzelfde liedje. Bij een vrije val is bitcoin opgegeven, klaar, einde tijdperk. Komen de users hier posten die net op tijd waren met verkopen, zus en zo, dit en dat etc. etc.

Over een tijdje gaan we weer richting 60/70k en vervolgens komen er hier weer users dat fiat geld op zijn einde is, de big reset eraan komt, bitcoin de ideale hedge is tegen hyperinflatie, je dom bent om nog in fiat te sparen zus en zo, dit en dat etc. etc.

Zullen we het erop houden dat de waarheid ergens in het midden ligt?
Zolang er geen wereldwijde ban komt heeft bitcoin gewoon de potentie om een serieuze asset te worden in de toekomst.
Over een tijdje, een paar jaar zal bitcoin idd weer naar de 60k en 70k gaan. Maar mensen die zeggen dat je nu vast moet houden omdat dit binnenkort weer zal gebeuren zijn gewoon wanhopig.

Trouwens, bitcoin naar de 60k of 70k is ook kleinere kans dan eerst. Er zijn betere alternatieve cryptocurrencies. The flippening zou best nog eens kunnen gebeuren.

Zal best mooi zijn dan hangt de markt niet meer van de bitcoinkoers af.

Wordt wel een stuk moeilijker geld verdienen en je moet echt de juiste coins kiezen ipv een beetje je inzet te verdelen zoals bij roulette omdat de andere munten gewoon vrolijk bitcoin volgen

En great reset is trouwens gewoon een feit, wat crypto/btc ook doet
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 10:33:36 #287
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_203342328
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 09:59 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Over een tijdje, een paar jaar zal bitcoin idd weer naar de 60k en 70k gaan. Maar mensen die zeggen dat je nu vast moet houden omdat dit binnenkort weer zal gebeuren zijn gewoon wanhopig.

Trouwens, bitcoin naar de 60k of 70k is ook kleinere kans dan eerst. Er zijn betere alternatieve cryptocurrencies. The flippening zou best nog eens kunnen gebeuren.

Zal best mooi zijn dan hangt de markt niet meer van de bitcoinkoers af.

Wordt wel een stuk moeilijker geld verdienen en je moet echt de juiste coins kiezen ipv een beetje je inzet te verdelen zoals bij roulette omdat de andere munten gewoon vrolijk bitcoin volgen

En great reset is trouwens gewoon een feit, wat crypto/btc ook doet
Oké SuperNegert van het fok! forum.
pi_203342424
Altijd zo typisch, al die users die nooit posten wanneer het goed gaat maar dan bij iedere dip massaal hier komen verkondigen dat dit het einde is.

Iedere keer weer.
  maandag 24 januari 2022 @ 10:48:54 #289
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342479
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 10:42 schreef MaximumRush het volgende:
Altijd zo typisch, al die users die nooit posten wanneer het goed gaat maar dan bij iedere dip massaal hier komen verkondigen dat dit het einde is.

Iedere keer weer.
Cope
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 10:52:29 #290
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342503


c_/
Man of Steal.
pi_203342620
quote:
Alsof dit ooit heeft gewerkt voor crypto

Als die idioten van crypto twitter houden hun bek nu het bear market is

Heb zelf de dip in fantom gekocht :)
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_203342632
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 10:42 schreef MaximumRush het volgende:
Altijd zo typisch, al die users die nooit posten wanneer het goed gaat maar dan bij iedere dip massaal hier komen verkondigen dat dit het einde is.

Iedere keer weer.
Broer denk je dat MCC en Floki de volgende safemoon is ?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 24 januari 2022 @ 11:09:29 #293
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342672
It's starting btw
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 11:11:06 #294
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203342695
quote:
Haha wel heel bizar ja, die tijd ook ( 9 over 9, heel vage tijd om ergens mee te beginnen)
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 24 januari 2022 @ 11:12:07 #295
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342703
Die $34k ziet er wel een beetje wankel uit.
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 11:12:36 #296
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342706
Holy shit free falling
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 11:12:50 #297
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203342709
Kiek em gaan.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 24 januari 2022 @ 11:14:18 #298
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342726
Gaan we de $30k aantikken vandaag?

gvd ik moet zo weg kon ik maar de hele dag naar de grafieken kijken en mensen online uitlachen
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 11:16:58 #299
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203342757
https://trading.bitfinex.com/t/BTCUSD?type=exchange

Leuk om het gevecht te zien haha, tot nu toe houdt BTC het redelijk goed vol. Hopelijk straks alle shorts keihard rekt
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 24 januari 2022 @ 11:18:07 #300
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342774
$30k vandaag of niet?
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 11:18:19 #301
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342776
ikke nieuw deel
Man of Steal.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')