abonnement Unibet Coolblue
  zondag 16 januari 2022 @ 09:57:00 #1
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_203216326



quote:
Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

AMSTERDAM - Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Met de aangifte verzoekt de vrouw om strafrechtelijke vervolging voor het delict aanranding. Ze stelt in haar aangifte dat gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Bij aanranding gaat het dan om ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in beslag genomen, dat de aangifte kan ondersteunen.

Het is voor het eerst dat officieel aangifte volgt tegen Borsato, die al geruime tijd onder vuur ligt vanwege geruchten van grensoverschrijdend gedrag.

Het Openbaar Ministerie zegt in een reactie: ,,We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven."

Het advocatenechtpaar Knoops, dat Borsato bijstaat, blijft bij een vorige week uitgegeven verklaring dat het Openbaar Ministerie om een 'onafhankelijk onderzoek' is verzocht en dat verder geen vragen worden beantwoord. Borsato zelf laat weten 'kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.'
https://www.telegraaf.nl/(...)-tegen-marco-borsato

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:35 schreef Mylene het volgende:
Dochter van werkneemster zanger zegt aangerand te zijn (meisje met het dagboek). Het misbruik duurde volgens de aangeefster van 2014 tot in 2019. Hij zat volgens haar talloze malen aan borsten, billen en en gleed met zijn handen onder haar rokje om tussen benen te strelen. (Telegraaf Premium).
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:51 schreef Mylene het volgende:
In het premium artikel staat ook dat Borsato volgens de aangifte aanwezig was tijdens sessies met psychologen en huilend zijn verontschuldigen aanbood.
Na het overlijden vader, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een pleegvader.
twitter


SPOILER: Artikel
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:11 schreef JourneyBlue het volgende:
Tijdlijn:

In 2019 heeft de moeder van de vrouw een dagboek ontdekt waarin het seksueel misbruik gedetailleerd is beschreven.

Op 4 juli 2019 confronteerde de moeder van het slachtoffer Marco op kantoor met de gevonden info uit het dagboek.
Op die dag zou er dus ook een geluidsopname zijn gemaakt. Het vermeende slachtoffer heeft daarna therapie gevolgd, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn geweest. Borsato zou daar huilend zijn excuses hebben aangeboden

- In september 2019 heeft moeder de samenwerking met MB beëindigd en verklaart in Story week 49/2021: ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken!.' (https://www.tijdschrift.n(...)rondom-marco-borsato). Wanneer waren die sessies bij de psycholoog dan?

- In januari 2020 kwam naar buiten dat Marco mogelijk het seizoen van TVK niet af zou maken: https://www.telegraaf.nl/(...)ids-mogelijk-niet-af

- februari 2020: Marco en Leontine gaan scheiden

- maart 2020: Ilse vervangt Marco bij de finale van TVK:
https://www.televizier.nl(...)e-van-the-voice-kids

- maart 2020 Evert Santegoeds zou door moeder zijn benaderd ("Er zouden (toen ook al) dagboekaantekeningen en een bandopname zijn, maar men kwam niet met bewijs over de brug”(https://www.mediacourant.(...)al-sinds-maart-2020/)

- juni 2020: Marco keert niet terug bij TVK:
https://www.televizier.nl(...)co-borsato-op-straat

- (Reeds) medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

- juni 2021: Marco en Leontine weer samen

- 24-11-2021 (en eerder): RoddelPraat beweert dat MB aan jonge meisjes heeft gezeten

- rond 20-08-2021: Yvonne zegt contact te hebben met een slachtoffer. En is 14-12 trots op "haar 2 leeuwinnen"

-25-11-2021: Fawry van RUMAG TV/De Roddelloog: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren. Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht

- 09-12-2021: Knoops' Advocaten maakt donderdagavond om 19.00 uur bekend dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag door de zanger. Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn ,,persoonlijke integriteit en reputatie", zo stellen de advocaten. Geert-Jan voegt daar aan toe: ,,En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties."

- 13-12-2021: Volgens de 22-jarige vrouw zou Marco Borsato haar al vanaf haar vijftiende seksueel hebben misbruikt, tot ze twintig jaar was. "In de aangifte, die maandag bij zedenrechercheurs van de politie-eenheid Midden-Nederland is gedaan, verklaart de vrouw dat Borsato talloze malen aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde"

- 14-12-2021: John van den Heuvel heeft samen met Mick van Wely (al in het voorjaar van 2021 contact met moeder en dochter) en Martin Groenewold een half jaar gewerkt aan deze zaak, heeft nu blijkbaar wel het dagboek+ondersteunend bewijs. Roept mogelijke andere slachtoffers op zich (bij hem/politie) te melden.
Twee mensen zouden zich hebben gemeld en die zaken gaan Mick en John nader onderzoeken.

- MB stelt via Knoops (medio 2020 ingeschakeld) tot vandaag (14-12-2021) niet te hebben geweten waar de geruchten vandaan kwamen.

Tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato
quote:
OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'

16-12-2021 13:14

OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'
Marco Borsato

De aangifte tegen Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken, waardoor die langer moeten wachten voor ze behandeld worden. Dat zegt het OM Midden-Nederland.

Onlangs meldden we nog dat ruim 800 zedenzaken door een gebrek aan personeel nog altijd op de plank liggen, sommigen zelfs jarenlang. Toch gaat de aangifte tegen Marco Borsato van 'onzedelijke betastingen' die maandag werd ingediend dus voor.

Voorpaginanieuws

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt persvoorlichter Ties Kortmann. Hij vertelt dat bij de afweging gekeken wordt naar de ernst van de feiten en hoe lang geleden ze zijn gepleegd. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat de aangifte tegen Borsato nu toch snel wordt opgepakt komt volgens de persvoorlichter door de 'geschokte rechtsorde'. Hij doelt daarmee op de 'enorme maatschappelijke impact' en het feit dat de aangifte voorpaginanieuws was. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", zegt de persvoorlichter.

Vertraging voor anderen

"Elke dag dat het langer onduidelijk blijft, neemt de schade toe voor zowel de aangeefster als degene tegen wie aangifte is gedaan. Daarom is de afweging zeer bewust gemaakt om voorrang te geven aan de zaak", vertelt Kortmann.

Dat is volgens hem geen standaardprocedure, maar wordt per zaak bekeken. Dat de aangifte tegen Borsato nu voorrang heeft gekregen, heeft wel gevolgen voor andere zaken. "Als je bepaalde zaken voorrang geeft, dan weet je dat anderen weer wat langer moeten blijven zitten."

'Heel erg om te horen'

Advocate Nelleke Stolk die veel zedenzaken behandelt, reageert geschokt: "Ik vind het heel erg om te horen. Het stuit me echt tegen de borst, want nu blijven andere zaken nog langer liggen."

"En de slachtoffers die nu zitten te wachten, voelen zich hierdoor niet serieus genomen. Ik vind het schandalig."

Eva wacht al 1,5 jaar

Eva Peters deed anderhalf jaar geleden aangifte van een ernstig zedendelict, maar de verdachte in haar zaak is nog steeds niet verhoord. Ze benadrukt nog eens dat er meer dan 800 soortgelijke zedenzaken op de plank liggen: "Al die zaken hebben evenveel recht op een snel onderzoek. Ik voel mij echt een tweederangsburger."

Het stoort haar enorm dat het Openbaar Ministerie in de zaak Borsato zegt meteen in actie te komen: "Ik heb respect voor de vrouw die de aangifte heeft aangedurfd, want ik weet als geen ander dat dat niet zomaar een gesprekje is. Maar nu lijkt het erop dat het OM snel handelt bij zedenzaken en dat is een schijnvertoning. De werkelijkheid is dat er honderden zaken op de plank liggen."

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
SPOILER: vorige OP
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


Marco Borsato doet aangifte wegens smaad en laster tegen de vrouw die hem aanklaagt

Marco Borsato heeft de vrouw aangeklaagd die hem eerder deze week aanklaagde wegens seksueel overschrijdend gedrag. Borsato deed aangifte voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Hij klaagt ook de moeder van de vrouw aan, wegens uitlokking en medeplichtigheid.
Dat bevestigen de advocaten van Borsato en het Openbaar Ministerie aan RTL Nieuws.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)uw-die-hem-aanklaagt

En we hebben ook SHO / [VOICE-GATE #1] Op zoek naar jong talent
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  zondag 16 januari 2022 @ 11:06:43 #2
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_203217161
Wat een stel smeerlappen daar in Hilversum. Dit is officieel het einde van een tijdperk. #cancelBNers
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zondag 16 januari 2022 @ 13:04:27 #3
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_203218942
quote:
4s.gif Op zondag 16 januari 2022 11:06 schreef Draak31 het volgende:
Wat een stel smeerlappen daar in Hilversum. Dit is officieel het einde van een tijdperk. #cancelBNers
Laten we het hopen. Dit kan ook weer zo’n bom zijn die lijkt te ontploffen maar uiteindelijk toch langzaam wordt ontmanteld door de EOD. Uit als een nachtkaars. Er zijn gekkere dingen gebeurd.

Er zullen vast BN’ers lopen te zweten nu.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  Moderator zondag 16 januari 2022 @ 13:13:02 #4
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_203219149
quote:
4s.gif Op zondag 16 januari 2022 11:06 schreef Draak31 het volgende:
Wat een stel smeerlappen daar in Hilversum. Dit is officieel het einde van een tijdperk. #cancelBNers
Opgeblazen onzin dit.

Gaat helemaal nergens over
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  FOK!fotograaf zondag 16 januari 2022 @ 14:30:33 #5
842 Zorro
Z
pi_203220599
Gaat dit topic over Bill?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_203223851
Ik denk dat Marco. B wel blij is, dat de aandacht even naar wat anderen gaat :')
  zondag 16 januari 2022 @ 18:14:04 #7
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_203224432
Een troost voor Marco is dat de media de aandacht voor alle schandalen nu moet gaan verdelen.
pi_203224809
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2022 17:32 schreef GM78 het volgende:
Ik denk dat Marco. B wel blij is, dat de aandacht even naar wat anderen gaat :')
Nou, de naam van Borsato is juist weer genoemd. Laat die Borsato nou net meegedaan hebben als coach aan dit programma....

Hoe dan ook iemand. Is er iemand die een rode lederen stoel wil kopen die kan draaien? vier stuks in de aanbieding.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zondag 16 januari 2022 @ 18:49:46 #9
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_203225023
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 18:38 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Nou, de naam van Borsato is juist weer genoemd. Laat die Borsato nou net meegedaan hebben als coach aan dit programma....

Hoe dan ook iemand. Is er iemand die een rode lederen stoel wil kopen die kan draaien? vier stuks in de aanbieding.
Toch richten alle peilen zich nu op Jeroen en Ali. Wellicht omdat Marco al gedag is gezegd.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_203225471
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 18:38 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Nou, de naam van Borsato is juist weer genoemd. Laat die Borsato nou net meegedaan hebben als coach aan dit programma....

Hoe dan ook iemand. Is er iemand die een rode lederen stoel wil kopen die kan draaien? vier stuks in de aanbieding.
Een woordvoerder van het OM ontkent dat marco borsato onderdeel is van the voice aangiftes.
speak only if it improves the silence.
pi_203226501
quote:
17s.gif Op zondag 16 januari 2022 18:49 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Toch richten alle peilen zich nu op Jeroen en Ali. Wellicht omdat Marco al gedag is gezegd.
de naam Borsato komt wel aan bod bij BOOS.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_203227171
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 19:59 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
de naam Borsato komt wel aan bod bij BOOS.
In deel twee pas, Ali deel een.
  Vis een optie? zondag 16 januari 2022 @ 22:13:49 #13
70532 loveli
N
pi_203229118
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 20:33 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
In deel twee pas, Ali deel een.
Hoeveel delen zijn er?

En zou het er bij de publieke omroep zoveel beter aan toe gaan?
crap in = crap out
  Moderator zondag 16 januari 2022 @ 22:14:22 #14
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_203229127
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 20:33 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
In deel twee pas, Ali deel een.
Bron?
pi_203229213
Verkeerde topic. Excuus
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
  zondag 16 januari 2022 @ 22:22:24 #16
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_203229236
Verkeerde topic, idem.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  zondag 16 januari 2022 @ 22:35:17 #18
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_203229456
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2022 17:32 schreef GM78 het volgende:
Ik denk dat Marco. B wel blij is, dat de aandacht even naar wat anderen gaat :')
En Douwe Bob ook :D
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  Vis een optie? zondag 16 januari 2022 @ 22:45:22 #19
70532 loveli
N
pi_203229648
En Rutte.
crap in = crap out
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 17 januari 2022 @ 01:21:05 #20
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_203231153
Ik zou het wel mooi vinden als Marco eea via via heeft doorgespeeld om de aandacht te verleggen, :9.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_203231424
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 20:33 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
In deel twee pas, Ali deel een.
Vandaag in de Telegraaf meldt John van den Heuvel dat ook in de Voice-gate opnieuw de naam van Borsato is gevallen.

Volgens Van den Heuvel is het absurd dat ITV nu zelf zegt dit door een extern bureau te willen laten onderzoeken. Hij vindt dat dit door de politie en het OM uitgezocht moet worden en dat de politiek in Den Haag wakker moet worden. Het gaat niet om geringe zaken:

Machtsmisbruik, nepotisme, seksueel wangedrag.
pi_203231448
quote:
0s.gif Op maandag 17 januari 2022 06:30 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Vandaag in de Telegraaf meldt John van den Heuvel dat ook in de Voice-gate opnieuw de naam van Borsato is gevallen.

Volgens Van den Heuvel is het absurd dat ITV nu zelf zegt dit door een extern bureau te willen laten onderzoeken. Hij vindt dat dit door de politie en het OM uitgezocht moet worden en dat de politiek in Den Haag wakker moet worden. Het gaat niet om geringe zaken:

Machtsmisbruik, nepotisme, seksueel wangedrag.
?
pi_203231452
quote:
0s.gif Op maandag 17 januari 2022 06:58 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
?
?
pi_203231496
quote:
17s.gif Op maandag 17 januari 2022 01:21 schreef ChipsZak. het volgende:
Ik zou het wel mooi vinden als Marco eea via via heeft doorgespeeld om de aandacht te verleggen, :9.
Tenzij hij zelf een schakel in het geheel is. Dat zou nl logischer zijn dan dat die niet betrokken is bij deze zaak gezien zijn track record.
Go hard or go home
pi_203235757
Linda de Mol heeft haar relatie verbroken. Wat goed van haar. Denk dat ze het altijd wel vermoed heeft, maar het voor haarzelf heeft lopen sussen.
  Tettenkoning maandag 17 januari 2022 @ 13:15:06 #26
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_203235804
quote:
0s.gif Op maandag 17 januari 2022 13:11 schreef Rupibma het volgende:
Linda de Mol heeft haar relatie verbroken. Wat goed van haar. Denk dat ze het altijd wel vermoed heeft, maar het voor haarzelf heeft lopen sussen.
Ze wist ervan, ze zijn indertijd al even uit elkaar geweest. Rietbergen is er zelfs voor in therapie geweest. Dat hebben ze altijd onder de pet weten te houden. Maar nu de beerput helemaal opengaat kan Linda moeilijk anders meer :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_203236073
quote:
10s.gif Op maandag 17 januari 2022 13:15 schreef Nine. het volgende:

[..]
Ze wist ervan, ze zijn indertijd al even uit elkaar geweest. Rietbergen is er zelfs voor in therapie geweest. Dat hebben ze altijd onder de pet weten te houden. Maar nu de beerput helemaal opengaat kan Linda moeilijk anders meer :')
Ze wist er wel van, maar ze geeft aan dat ze nu nieuwe informatie heeft gekregen.
  maandag 17 januari 2022 @ 13:46:28 #28
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_203236263
quote:
0s.gif Op maandag 17 januari 2022 06:30 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

Het gaat niet om geringe zaken:

Machtsmisbruik, nepotisme, seksueel wangedrag.
Ohhh :o over wie gaat het nepotisme-deel? Linda/Johnny/etc?
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  Moderator maandag 17 januari 2022 @ 13:53:50 #29
184769 crew  Deisyy
pi_203236353
quote:
0s.gif Op maandag 17 januari 2022 13:11 schreef Rupibma het volgende:
Linda de Mol heeft haar relatie verbroken. Wat goed van haar. Denk dat ze het altijd wel vermoed heeft, maar het voor haarzelf heeft lopen sussen.
Dit mag hier SHO / [BOOSGATE #6] Komt de Voice nog wel terug???
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_203236559
quote:
Dacht dat ik daar zat. Oeps
  Moderator maandag 17 januari 2022 @ 14:14:04 #31
184769 crew  Deisyy
pi_203236611
quote:
0s.gif Op maandag 17 januari 2022 14:10 schreef Rupibma het volgende:

[..]
Dacht dat ik daar zat. Oeps
De namen lijken ook teveel op elkaar ;)
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_203241823
Marco B. (naam bij de redactie bekend) is ook betrokken bij de Voice-gate én heeft dus nog een aparte aangifte aan de broek hangen.

Dubbelfeest, zeg maar.

Nu had Leontien hem vorig jaar al op de keien geflikkerd, maar ze hielden nog steeds contact en hadden zelfs een "familiering".

Ben benieuwd of Leontien die ring nog draagt.
pi_203245979
Is dat zo? Laatste bericht was toch echt dat de aangifte tegen Ali B. (naam bij de redactie bekend) was.

De naam van de artiest hoeft niet afgekort te worden en zal in alle dossiers verder met Ali B. aangeduid worden.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_203249582
Nou dat was dus vechten daar om de meiden.

Ali, Jeroen en dan ook nog Borsato die achter achter ze aanzaten. Wellicht dat als Maan bv. 60 is dat ze dan zal toegeven dat ze is geborsato'd. Nu is haar carrière nog te broos.
  Tettenkoning dinsdag 18 januari 2022 @ 13:18:17 #36
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_203252988
quote:
Even wat crossposten uit het algemene gate-topic.



Marco B met Verona

Marco B met Maan

Geen idee wie Marco B hier in haar been bijt :')

Marco B met Maan




twitter

Marco B met diverse meisjes op z'n bbq's.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  Moderator dinsdag 18 januari 2022 @ 13:34:29 #37
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_203253252

Dit was wel met Ariana Grande

Op 1:18 heeft Ali ook wel een merkwaardig gebaar
  Moderator dinsdag 18 januari 2022 @ 13:40:42 #38
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_203253352
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 13:34 schreef Momo het volgende:

Dit was wel met Ariana Grande

Op 1:18 heeft Ali ook wel een merkwaardig gebaar
  dinsdag 18 januari 2022 @ 14:24:35 #39
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_203253966
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 13:34 schreef Momo het volgende:

Dit was wel met Ariana Grande

Op 1:18 heeft Ali ook wel een merkwaardig gebaar
Ze was 20. Prima toch? Verder weinig aan de hand. De één danst en de ander doet iets met zijn handen. Of mag een man dat nu ook al niet meer..?
  Tettenkoning dinsdag 18 januari 2022 @ 14:46:10 #40
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_203254260
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 13:34 schreef Momo het volgende:

Dit was wel met Ariana Grande

Op 1:18 heeft Ali ook wel een merkwaardig gebaar
My bad. Dan was dat twitter-account abuis (daar heb ik hem vandaan).
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_203268015
Om de anonimiteit van Ali B te waarborgen kun je in zijn geval beter wél zijn achternaam voluit schrijve; Ali Bouali. Zal minder belletjes doen rinkelen dan zijn bekende artiestennaam.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_203303066
quote:
6s.gif Op woensdag 19 januari 2022 12:43 schreef Nielsch het volgende:
Om de anonimiteit van Ali B te waarborgen kun je in zijn geval beter wél zijn achternaam voluit schrijve; Ali Bouali. Zal minder belletjes doen rinkelen dan zijn bekende artiestennaam.
Sowieso de voorkeur omdat hij als artiest nooit meer mag terugkeren op het podium
pi_203303086
Maan heeft overigens een statement uitgebracht waar ze zegt nooit iets meegemaakt te hebben. Voorspelbaar om natuurlijk niet aan je te hebben hangen dat er iets is gebeurd ooit.

Zij heeft immers al een carriere
  woensdag 22 juni 2022 @ 20:10:13 #44
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205123182
’Seksuele handelingen, intimidatie en pesten risico’s in cultuursector’

Rapport over MeToo bij media: ‘Presentator gedroeg zich monsterlijk’

Den Haag - Het schandaal bij The Voice of Holland van begin dit jaar zit nog vers in ieders geheugen. Maar dat het bij het talentenprogramma zo kon ontsporen, is in de media- en cultuursector bepaald niet uniek.

quote:
Sterker nog, de bekende gevallen van de afgelopen tijd zijn slechts het ’topje van de ijsberg’, concludeert de Raad voor Cultuur in een nieuw rapport.
https://www.telegraaf.nl/(...)oeg-zich-monsterlijk

:o :o
John de Mol ons dus voorgelogen :? o|O
  woensdag 22 juni 2022 @ 20:11:40 #45
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205123203
Incidenten grensoverschrijdend gedrag slechts topje van de ijsberg

Grensoverschrijdend gedrag in de cultuur- en mediasector is een hardnekkig en urgent probleem dat niet eenvoudig kan worden opgelost. Het oplopend aantal meldingen van de afgelopen tijd laat alleen het topje van de ijsberg zien. Dat staat in het advies 'Over de grens, op weg naar een gedeelde cultuur' dat de Raad voor Cultuur vandaag heeft aangeboden aan staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media. Mariëtte Hamer was als regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld aanwezig bij de inontvangstname. Het is nodig dat het goede gesprek hierover op elke werkvloer in de cultuur- en mediasector op gang komt.

Grensoverschrijdend gedrag gaat volgens het advies niet alleen om seksuele intimidatie en misbruik. Het kan ook gaan om pestgedrag, racisme, seksisme, discriminatie en andere vormen van ongewenst gedrag, die zorgen voor een onveilige werkomgeving. Slachtoffers ontwikkelen vaak fysieke en mentale klachten zoals stress, burn-out en depressie.

Het komt ook in andere sectoren voor, maar in de cultuur- en mediasector zijn er specifieke risicofactoren die zorgen voor extra kwetsbaarheid, stelt de raad. Zo wordt in de sector vaak geselecteerd uit een groot aanbod van talent, terwijl er maar een beperkt aantal speel- en toonplekken zijn. Castingdirecteuren, curatoren, docenten en artistiek leiders fungeren daarbij noodzakelijkerwijs als poortwachter, wat zorgt voor ongelijke machtsverhoudingen. Zeker als zij, bewust of onbewust, handelen vanuit vooroordelen en stereotypering ontstaat een onveilig werkklimaat.

Daar komt bij dat vaak sprake is van los-vaste arbeidsverbanden en baanonzekerheid. Met name zzp'ers zijn extra kwetsbaar. Ook wordt de sector gekenmerkt door een sterke prestatiecultuur en is fysiek contact in menig genre onlosmakelijk onderdeel van het werk.

Uit angst, ongemak en schaamte durven slachtoffers ongewenst gedrag vaak niet te melden en kijken omstanders de andere kant op. De raad spreekt in dit opzicht van een zwijgcultuur. Bestaande structuren gericht op sociale veiligheid, zoals meldpunten en vertrouwenspersonen zijn voor slachtoffers bovendien vaak niet goed vindbaar, of het ontbreekt hen aan vertrouwen om er gebruik van te maken.

De raad adviseert om eerst en vooral in te zetten op preventie. Dat begint met het goede gesprek op de werkvloer over machtsverhoudingen en veiligheid en over wat gewenst en ongewenst gedrag is. Onderdeel van dat gesprek moet in ieder geval zijn bewustwording van het eigen gedrag en hoe signalen van anderen op te vangen. Maar ook bewustwording van eigen grenzen en hoe deze aan te geven. Op basis hiervan kan tot concrete afspraken gekomen worden over wat wel en wat niet kan in specifieke situaties. Dit moet handelingsperspectief bieden aan alle betrokkenen.

Maar er is meer nodig: een eerlijker beloning en een betere rechtspositie van met name zzp'ers zou een speerpunt moeten zijn van cultuur- en media-instellingen. Ook moet sociale veiligheid in het kunstvakonderwijs een standaard onderdeel van het curriculum worden. De raad adviseert verder om een didactische aantekening voor alle docenten verplicht te stellen, dus ook voor deeltijddocenten die veelal uit het werkveld komen.

Het meldpunt Mores heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot het centrale meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag in de cultuur- en mediasector. Om het hoofd te bieden aan het oplopende aantal meldingen is structurele ondersteuning vanuit het Rijk een vereiste. De raad constateert ten slotte dat er een grote behoefte is aan terugkerend structureel onderzoek naar en monitoring van de aard en omvang van de problematiek. Een nieuw op te richten kenniscentrum moet hierin voorzien.

https://www.raadvoorcultu(...)topje-van-de-ijsberg

:D
  woensdag 22 juni 2022 @ 20:13:30 #46
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205123229
Download in Nederlands: Over de grens

PDF document | 84 pagina's | 647 kB

Advies | 21-06-2022

https://www.raadvoorcultu(...)ns/Over+de+grens.pdf
pi_205127047
Maar hoe is het nu met Marco? En Leontine?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  Tettenkoning donderdag 23 juni 2022 @ 14:53:54 #48
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_205128710
quote:
5s.gif Op donderdag 23 juni 2022 11:24 schreef Claudia_x het volgende:
Maar hoe is het nu met Marco? En Leontine?
Goede vraag. Qua berichtgeving rond The Voice is het soberso stil.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_205173564
quote:
7s.gif Op donderdag 23 juni 2022 14:53 schreef Nine. het volgende:

[..]
Goede vraag. Qua berichtgeving rond The Voice is het soberso stil.
Eenzaam, gebroken en door (bijna) iedereen geboycot: zo gaat het vandaag met Marco Borsato
SHOWBIZZJuni vorig jaar: een van verliefdheid glunderende Marco Borsato (55). Vandaag: een gevallen ster, die er - áls hij nog eens buitenkomt - bedrukt bij zit. Door ‘het grote schandaal in ‘The Voice Holland’’ verloor de Nederlandse zanger alles wat hem dierbaar is, weet Dag Allemaal. Terecht, vinden sommigen, schandalig volgens anderen: “Zóveel stelt het dus voor om als artiest geroemd te worden. Geen flikker.

De rest staat achter paywall.

https://www.hln.be/showbi(...)co-borsato~a67844a7/

Op zijn insta is het ook al geruime tijd stil. Ik denk wel dat we ervan uit kunnen gaan dat Marco passé is.
  Miss 200.000.000! dinsdag 28 juni 2022 @ 20:37:20 #50
367000 roos94
pi_205174114
Ja die imagoschade is veel te groot. Dit lul je niet meer goed bij Humberto.
pi_205174653
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:37 schreef roos94 het volgende:
Ja die imagoschade is veel te groot. Dit lul je niet meer goed bij Humberto.
Als je eenmaal aan (te) jonge meiden zit, ben je gewoon klaar.
Tot ziens, Marco. :W
  Tettenkoning dinsdag 28 juni 2022 @ 21:33:46 #52
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_205174885
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:37 schreef roos94 het volgende:
Ja die imagoschade is veel te groot. Dit lul je niet meer goed bij Humberto.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  Trouwste user 2022 donderdag 30 juni 2022 @ 10:37:27 #53
7889 tong80
Spleenheup
pi_205188003
De familie Borsato heeft een roerige periode achter de rug. Niet alleen Marco, maar ook zijn kinderen waren de dupe van de vele aantijgingen richting de zanger. Op Instagram laat Luca Borsato nu van zich horen en deelt hij een openhartig bericht.

Haatberichten
Luca schrijft in een emotioneel bericht dat hij zijn muziekplannen abrupt heeft moeten stoppen, vanwege vele haatberichten en doodsbedreigingen.

“Waar ik mij er zeker bewust van ben dat het hebben van een bekende naam een privilege kan zijn, heb ik de afgelopen jaren ervaren wat de gevolgen zijn wanneer het roer omslaat. Samenwerkingen omtrent mijn muziek kwamen stil te liggen en vielen uiteen”, vertelt Luca. “Zowel haatcomments als doodsbedreigingen zijn mij vandaag de dag niet meer vreemd. En hoe graag ik mijzelf ook zou willen losbreken van iets waar ik los van sta, lijkt hier geen mogelijkheid toe.”

Eigen persoon
Luca geeft aan dat hij zich niet langer wil verschuilen en dat hij daarom heeft besloten om zijn muziek zelf uit te gaan brengen. “Zonder label, zonder managers, zonder foto- of videografen, zonder mediateam.” Hij hoopt dat mensen daar begrip voor hebben en hem in zijn waarde laten. “Ik ben mijn eigen persoon, met mijn eigen verhaal en eigen geluid. Dat is waarmee ik naar buiten wil treden en waarom ik mij genoodzaakt voel om met dit statement te beginnen.”

Verder wil Luca geen woorden vuil maken aan de situatie en zich vanaf nu alleen maar focussen op zijn muziek. “Ik weet niet hoe het allemaal uit zal gaan pakken, maar ik kan niet wachten om de nummers nu eindelijk met de wereld te kunnen delen.” Duidelijk!

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_205715866
Appel valt niet ver van de boom: Luca (zijn oudste zoon) is ook vreemdgegaan


https://www.rtlboulevard.(...)sy-piras-over-en-uit
pi_205718609
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2022 21:01 schreef Sunshine1982 het volgende:
Appel valt niet ver van de boom: Luca (zijn oudste zoon) is ook vreemdgegaan


https://www.rtlboulevard.(...)sy-piras-over-en-uit
De carrière is al over voordat die begonnen is…
  dinsdag 23 augustus 2022 @ 06:19:14 #56
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_205718639
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2022 05:34 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
De carrière is al over voordat die begonnen is…
Of we daar veel aan missen, is de vraag.
pi_205718663
Wie?
pi_205718683
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2022 05:34 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
De carrière is al over voordat die begonnen is…
Daar zat ik aan te denken.
Ik hoorde hehem nog 2 weken geleden op een radiozender zijn nieuwe plaat promoten.

Wat een domme zak is dat toch :W
pi_205718694
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2022 06:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Daar zat ik aan te denken.
Ik hoorde hehem nog 2 weken geleden op een radiozender zijn nieuwe plaat promoten.

Wat een domme zak is dat toch :W
Ja echt zo dom, zeker na wat er het afgelopen jaar in zijn familie gebeurt is.
pi_205718721
Maar ook, je ziet (neem ik aan) hoeveel verdriet je moeder van zoiets heeft gehad. En dan zelf ook zo de mist in gaan :N

Het zou een klap in mijn gezicht zijn als naast mijn man, mijn zoon ook vreemd zou gaan.
  Miss 200.000.000! dinsdag 23 augustus 2022 @ 07:34:21 #61
367000 roos94
pi_205718760
Het is een over de paard getild rijkeluisventje die wat aanhang op Insta heeft inclusief de dames vanwege zijn achternaam. Tuurlijk doet hij een Marcootje.
  dinsdag 23 augustus 2022 @ 10:29:14 #62
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205719851
Leontine zal wel trots en blij zijn :') :|W
  dinsdag 23 augustus 2022 @ 10:30:53 #63
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_205719869
Hij heeft wel net zo'n eng smoelwerk als zijn pappie
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_205720139
Als een kaartenhuis...
  Spellchecker woensdag 24 augustus 2022 @ 17:22:52 #65
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_205733082
Luca Borsato geeft toe; ik ben een flinke grens overgegaan
quote:
Luca Borsato gaat op sociale media behoorlijk door het stof nadat eerder deze week bekend werd dat zijn relatie met Daisy Piras op de klippen is gelopen. „Ik ben een flinke grens overgegaan...”

In een statement op zijn Instagram Stories schrijft de zanger dat hij „overschrijdend contact met andere vrouwen” heeft gehad. Dat contact en het „zwart praten” over zijn relatie noemt hij „schandalig”.

Luca is zich „heel erg bewust” van zijn verkeerde acties. „Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor. Ik wil een beter mens worden en ga hier hard voor werken met alle hulp van dien.”

Verder laat de 23-jarige zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters weten dat de beslissing om de relatie met Daisy te beëindigen „niet makkelijk is” voor hun allebei. „We houden zielsveel van elkaar, maar voor nu gaan we als vrienden verder. Daisy is een wereldvrouw en ik houd van haar met alles wat ik heb. Dat zal niet veranderen.”
Niet één andere vrouw, maar meerdere .....

[ Bericht 1% gewijzigd door maily op 24-08-2022 17:28:44 ]
  Miss 200.000.000! woensdag 24 augustus 2022 @ 17:29:34 #66
367000 roos94
pi_205733147
_O-
pi_205733161
Wat moet je hier nou nog over zeggen...
pi_205733192
Man man man
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  woensdag 24 augustus 2022 @ 17:37:44 #69
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_205733199
"Ik wil een beter mens worden en ga hier hard voor werken met alle hulp van dien"

Wat is dat voor bullshit, dat wil ie helemaal niet man. Hij wil er gewoon mee weg komen met een kweelverhaaltje net zoals iedereen die vreemdgaat

Hou toch op met die poppenkast zeg
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_205733229
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 17:31 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat moet je hier nou nog over zeggen...
Dat papa heel trots is :+ _O- _O-
  Spellchecker woensdag 24 augustus 2022 @ 17:46:39 #71
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_205733266
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 17:37 schreef Molo het volgende:
"Ik wil een beter mens worden en ga hier hard voor werken met alle hulp van dien"

Wat is dat voor bullshit, dat wil ie helemaal niet man. Hij wil er gewoon mee weg komen met een kweelverhaaltje net zoals iedereen die vreemdgaat

Hou toch op met die poppenkast zeg
Dit is eigenlijk een hele rare zin ......

Je gebruikt "van dien" na "gevolgen" of "bezwaren"
  woensdag 24 augustus 2022 @ 17:55:33 #72
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205733374
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 17:31 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat moet je hier nou nog over zeggen...
De appel valt niet ver van de boom
pi_205733385
Niet zo slim. Maar om daar nu zo hysterisch over te doen in de media? Geef de jongen een break. :')

Zoveel jongelui die uit elkaar gaan door dit soort fratsen en misschien is het ook wel geen leuk mokkel, weten wij veel? Ik vind haar wel een beetje een aandachtshoer, zo eentje die deze break gaat uitmelken en aangrijpen om IG als een soort Only Fans te gaan gebruiken. Ze is in ieder geval ontzettend dol op zichzelf dus dat is een goed begin. :Y)
  woensdag 24 augustus 2022 @ 17:58:09 #74
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205733406
Ik vraag me wel af waarom nieuws over dit soort nobodys who no one really gives a crap about zo breed uitgemeten moet worden in media
  Spellchecker woensdag 24 augustus 2022 @ 17:58:52 #75
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_205733411
quote:
2s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 17:58 schreef Gunner het volgende:
Ik vraag me wel af waarom nieuws over dit soort nobodys who no one really gives a crap about zo breed uitgemeten moet worden in media
Omdat #Borsato#twitter#liefdesverdriet#gunonsdeprivacyomditverliesteverwerken
  Moderator woensdag 24 augustus 2022 @ 17:59:26 #76
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_205733417
quote:
2s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 17:55 schreef Gunner het volgende:

[..]
De appel valt niet ver van de boom
Nou hopelijk gaat Luca niet aan 13-jarige meisjes zitten
pi_205733423
Wat ik begrepen heb is hij niet 'fysiek' vreemd gegaan meen ik van de week ergens gelezen te hebben. Zal dus wel appjes en foto's oid geweest zijn.
  User die overal opduikt 2022 woensdag 24 augustus 2022 @ 18:00:30 #78
186611 Haags
pi_205733428
Ik had nog nooit van die hele Luca Borsato gehoord.
Zonder wrijving geen glans
  woensdag 24 augustus 2022 @ 18:11:13 #79
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205733500
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 18:00 schreef Haags het volgende:
Ik had nog nooit van die hele Luca Borsato gehoord.
Nu wel.
  woensdag 24 augustus 2022 @ 18:17:52 #80
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205733549
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2022 21:01 schreef Sunshine1982 het volgende:
Appel valt niet ver van de boom: Luca (zijn oudste zoon) is ook vreemdgegaan


https://www.rtlboulevard.(...)sy-piras-over-en-uit
Coldeweijer strikes again
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 24 augustus 2022 @ 18:26:19 #81
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_205733623
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 18:00 schreef praadje het volgende:
Wat ik begrepen heb is hij niet 'fysiek' vreemd gegaan meen ik van de week ergens gelezen te hebben. Zal dus wel appjes en foto's oid geweest zijn.
Wat boeit dat

Laat die mensen dat lekker zelf uitvechten, al dat gejank erover in de media
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  woensdag 24 augustus 2022 @ 18:27:31 #82
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_205733632
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 17:46 schreef maily het volgende:

[..]
Dit is eigenlijk een hele rare zin ......

Je gebruikt "van dien" na "gevolgen" of "bezwaren"
Yep

Dat wijffie was iig duidelijk niet voor zijn intellect bij hem
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_205733649
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 18:26 schreef Molo het volgende:

[..]
Wat boeit dat

Laat die mensen dat lekker zelf uitvechten, al dat gejank erover in de media
Ja, dat bedoelde ik ook. Dat het sop de kool niet waard is. En dat ze het lekker zelf uitzoeken.
pi_205733662
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 18:26 schreef Molo het volgende:

[..]
Wat boeit dat

Laat die mensen dat lekker zelf uitvechten, al dat gejank erover in de media
Daar ben ik het helemaal mee eens. Wat vreemdgaan betreft en aan de schandpaal nagelen. Alsof iedereen die zich ermee bemoeit in de media zo heilig is.
  woensdag 24 augustus 2022 @ 18:36:21 #85
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_205733702
Is er eigenlijk al 'juice' naar buiten gekomen over dat vreselijke gedrocht van een Coldenwei of hoe ze ook heet?

Die mogen ze ook een enkeltje Kamtsjatka geven als het aan mij lag
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Miss 200.000.000! woensdag 24 augustus 2022 @ 18:41:09 #86
367000 roos94
pi_205733742
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 18:26 schreef Molo het volgende:

[..]
Wat boeit dat

Laat die mensen dat lekker zelf uitvechten, al dat gejank erover in de media
Maar de mensen over wie het gaat zitten zelf 24.7 op die media en leven daarvan _O-
  woensdag 24 augustus 2022 @ 18:42:23 #87
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_205733757
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 18:41 schreef roos94 het volgende:

[..]
Maar de mensen over wie het gaat zitten zelf 24.7 op die media en leven daarvan _O-
Trieste wereld is het toch. Je zou bijna zeggen 'er mag wel weer eens een goeie oorlog ter opruiming van dit soort aids komen'
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_205734033
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 18:26 schreef Molo het volgende:

[..]
Wat boeit dat

Laat die mensen dat lekker zelf uitvechten, al dat gejank erover in de media
Ze hebben zelf de media opgezocht... Althans Daisy heeft dat gedaan. Luca later ook.
pi_205734604


Leontien neukt ook alweer :D
pi_205734638
quote:
6s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 20:06 schreef ikweethetookniet het volgende:
[ afbeelding ]

Leontien neukt ook alweer :D
Teun Föhn is een leugenaar :D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Miss 200.000.000! woensdag 24 augustus 2022 @ 20:24:28 #91
367000 roos94
pi_205734780
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 20:09 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Teun Föhn is een leugenaar :D
Wie de fuck is dat _O-
pi_205735145
quote:
81s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 18:36 schreef Molo het volgende:
Is er eigenlijk al 'juice' naar buiten gekomen over dat vreselijke gedrocht van een Coldenwei of hoe ze ook heet?

Die mogen ze ook een enkeltje Kamtsjatka geven als het aan mij lag
Bijvoorbeeld dat als BNN-ers haar grof veel geld betalen, deze niet in haar kanaal benoemd worden. (Gordon bijvoorbeeld). Ze is zó hypocriet.
pi_205735262
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 20:48 schreef Jauke het volgende:

[..]
Bijvoorbeeld dat als BNN-ers haar grof veel geld betalen, deze niet in haar kanaal benoemd worden. (Gordon bijvoorbeeld). Ze is zó hypocriet.
Ja? Gaat dat zo? Dat wist ik niet
pi_205737049
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 20:48 schreef Jauke het volgende:

[..]
Bijvoorbeeld dat als BNN-ers haar grof veel geld betalen, deze niet in haar kanaal benoemd worden. (Gordon bijvoorbeeld). Ze is zó hypocriet.
Maar dat is helaas geen persoonlijke juice.

Zou wel lachen zijn als iemand bij haar een pijnpunt vindt.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_205737536
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 22:38 schreef Pisces29 het volgende:
Zou wel lachen zijn als iemand bij haar een pijnpunt vindt.
Foute mannen: ze komen in allerlei soorten en maten. Helaas weet Yvonne Coldeweijer er alles van. In 2012 was ze samen met Ben Saunders. “Ik heb nooit gedacht: spannend, een bad guy met een strafblad. Dat is gewoon pech”, vertelt ze in de nieuwste Beau Monde.

https://www.rtlboulevard.(...)open-dat-gewoon-pech

Relatie gehad met dorpsmongool met strafblad ;) Is dat pijnlijk genoeg :?
  Spellchecker woensdag 24 augustus 2022 @ 23:09:14 #96
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_205737642
quote:
6s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 23:01 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Foute mannen: ze komen in allerlei soorten en maten. Helaas weet Yvonne Coldeweijer er alles van. In 2012 was ze samen met Ben Saunders. “Ik heb nooit gedacht: spannend, een bad guy met een strafblad. Dat is gewoon pech”, vertelt ze in de nieuwste Beau Monde.

https://www.rtlboulevard.(...)open-dat-gewoon-pech

Relatie gehad met dorpsmongool met strafblad ;) Is dat pijnlijk genoeg :?
"Gewoon pech" met eentje van Saunders :D
pi_205738274
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 20:24 schreef roos94 het volgende:

[..]
Wie de fuck is dat _O-
Eerder wat de fuck is dat....
Wakadoodle!
pi_205739800
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 20:24 schreef roos94 het volgende:

[..]
Wie de fuck is dat _O-
Ben ik nou de enige die weet wie Teun Föhn is? :D

Ik die 9 vd 10 keer niet weet wie de mensen uit de SHO-topics zijn? Geen tv kijkt. Nieteens een tv heeft. Alleen op insta kijkt als er hier iets in de topics wordt gepost en er geen screenshot wordt gedeeld?

Moet niet gekker worden :')

Teun Föhn is een kapper op Urk. Jaren geleden ofzo keek ik bij een vriend tv en viel middenin de RLS Urk!
Vond het fascinerend en heb toen 2 seizoenen op SBS gemist gekeken :@ :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Miss 200.000.000! donderdag 25 augustus 2022 @ 12:13:53 #99
367000 roos94
pi_205740801
Oh ik kijk geen sbs
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie donderdag 25 augustus 2022 @ 12:22:06 #100
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_205740892
Yvonne heeft een hele video over haar relatie met Saunders gemaakt (maanden terug al). Betwijfel of daar nog iets spannends uitrolt, ;).
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')