abonnement bol.com Coolblue
pi_203200002quote:
Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

AMSTERDAM - Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Met de aangifte verzoekt de vrouw om strafrechtelijke vervolging voor het delict aanranding. Ze stelt in haar aangifte dat gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Bij aanranding gaat het dan om ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in beslag genomen, dat de aangifte kan ondersteunen.

Het is voor het eerst dat officieel aangifte volgt tegen Borsato, die al geruime tijd onder vuur ligt vanwege geruchten van grensoverschrijdend gedrag.

Het Openbaar Ministerie zegt in een reactie: ,,We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven."

Het advocatenechtpaar Knoops, dat Borsato bijstaat, blijft bij een vorige week uitgegeven verklaring dat het Openbaar Ministerie om een 'onafhankelijk onderzoek' is verzocht en dat verder geen vragen worden beantwoord. Borsato zelf laat weten 'kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.'
https://www.telegraaf.nl/(...)-tegen-marco-borsato

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:35 schreef Mylene het volgende:
Dochter van werkneemster zanger zegt aangerand te zijn (meisje met het dagboek). Het misbruik duurde volgens de aangeefster van 2014 tot in 2019. Hij zat volgens haar talloze malen aan borsten, billen en en gleed met zijn handen onder haar rokje om tussen benen te strelen. (Telegraaf Premium).
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:51 schreef Mylene het volgende:
In het premium artikel staat ook dat Borsato volgens de aangifte aanwezig was tijdens sessies met psychologen en huilend zijn verontschuldigen aanbood.
Na het overlijden vader, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een pleegvader.
twitter


SPOILER: Artikel
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:11 schreef JourneyBlue het volgende:
Tijdlijn:

In 2019 heeft de moeder van de vrouw een dagboek ontdekt waarin het seksueel misbruik gedetailleerd is beschreven.

Op 4 juli 2019 confronteerde de moeder van het slachtoffer Marco op kantoor met de gevonden info uit het dagboek.
Op die dag zou er dus ook een geluidsopname zijn gemaakt. Het vermeende slachtoffer heeft daarna therapie gevolgd, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn geweest. Borsato zou daar huilend zijn excuses hebben aangeboden

- In september 2019 heeft moeder de samenwerking met MB beindigd en verklaart in Story week 49/2021: ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken!.' (https://www.tijdschrift.n(...)rondom-marco-borsato). Wanneer waren die sessies bij de psycholoog dan?

- In januari 2020 kwam naar buiten dat Marco mogelijk het seizoen van TVK niet af zou maken: https://www.telegraaf.nl/(...)ids-mogelijk-niet-af

- februari 2020: Marco en Leontine gaan scheiden

- maart 2020: Ilse vervangt Marco bij de finale van TVK:
https://www.televizier.nl(...)e-van-the-voice-kids

- maart 2020 Evert Santegoeds zou door moeder zijn benaderd ("Er zouden (toen ook al) dagboekaantekeningen en een bandopname zijn, maar men kwam niet met bewijs over de brug”(https://www.mediacourant.(...)al-sinds-maart-2020/)

- juni 2020: Marco keert niet terug bij TVK:
https://www.televizier.nl(...)co-borsato-op-straat

- (Reeds) medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

- juni 2021: Marco en Leontine weer samen

- 24-11-2021 (en eerder): RoddelPraat beweert dat MB aan jonge meisjes heeft gezeten

- rond 20-08-2021: Yvonne zegt contact te hebben met een slachtoffer. En is 14-12 trots op "haar 2 leeuwinnen"

-25-11-2021: Fawry van RUMAG TV/De Roddelloog: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren. Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Itali een stukje grond heeft gekocht

- 09-12-2021: Knoops' Advocaten maakt donderdagavond om 19.00 uur bekend dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag door de zanger. Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn ,,persoonlijke integriteit en reputatie", zo stellen de advocaten. Geert-Jan voegt daar aan toe: ,,En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties."

- 13-12-2021: Volgens de 22-jarige vrouw zou Marco Borsato haar al vanaf haar vijftiende seksueel hebben misbruikt, tot ze twintig jaar was. "In de aangifte, die maandag bij zedenrechercheurs van de politie-eenheid Midden-Nederland is gedaan, verklaart de vrouw dat Borsato talloze malen aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde"

- 14-12-2021: John van den Heuvel heeft samen met Mick van Wely (al in het voorjaar van 2021 contact met moeder en dochter) en Martin Groenewold een half jaar gewerkt aan deze zaak, heeft nu blijkbaar wel het dagboek+ondersteunend bewijs. Roept mogelijke andere slachtoffers op zich (bij hem/politie) te melden.
Twee mensen zouden zich hebben gemeld en die zaken gaan Mick en John nader onderzoeken.

- MB stelt via Knoops (medio 2020 ingeschakeld) tot vandaag (14-12-2021) niet te hebben geweten waar de geruchten vandaan kwamen.

Tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato
quote:
OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'

16-12-2021 13:14

OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'
Marco Borsato

De aangifte tegen Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken, waardoor die langer moeten wachten voor ze behandeld worden. Dat zegt het OM Midden-Nederland.

Onlangs meldden we nog dat ruim 800 zedenzaken door een gebrek aan personeel nog altijd op de plank liggen, sommigen zelfs jarenlang. Toch gaat de aangifte tegen Marco Borsato van 'onzedelijke betastingen' die maandag werd ingediend dus voor.

Voorpaginanieuws

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt persvoorlichter Ties Kortmann. Hij vertelt dat bij de afweging gekeken wordt naar de ernst van de feiten en hoe lang geleden ze zijn gepleegd. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat de aangifte tegen Borsato nu toch snel wordt opgepakt komt volgens de persvoorlichter door de 'geschokte rechtsorde'. Hij doelt daarmee op de 'enorme maatschappelijke impact' en het feit dat de aangifte voorpaginanieuws was. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", zegt de persvoorlichter.

Vertraging voor anderen

"Elke dag dat het langer onduidelijk blijft, neemt de schade toe voor zowel de aangeefster als degene tegen wie aangifte is gedaan. Daarom is de afweging zeer bewust gemaakt om voorrang te geven aan de zaak", vertelt Kortmann.

Dat is volgens hem geen standaardprocedure, maar wordt per zaak bekeken. Dat de aangifte tegen Borsato nu voorrang heeft gekregen, heeft wel gevolgen voor andere zaken. "Als je bepaalde zaken voorrang geeft, dan weet je dat anderen weer wat langer moeten blijven zitten."

'Heel erg om te horen'

Advocate Nelleke Stolk die veel zedenzaken behandelt, reageert geschokt: "Ik vind het heel erg om te horen. Het stuit me echt tegen de borst, want nu blijven andere zaken nog langer liggen."

"En de slachtoffers die nu zitten te wachten, voelen zich hierdoor niet serieus genomen. Ik vind het schandalig."

Eva wacht al 1,5 jaar

Eva Peters deed anderhalf jaar geleden aangifte van een ernstig zedendelict, maar de verdachte in haar zaak is nog steeds niet verhoord. Ze benadrukt nog eens dat er meer dan 800 soortgelijke zedenzaken op de plank liggen: "Al die zaken hebben evenveel recht op een snel onderzoek. Ik voel mij echt een tweederangsburger."

Het stoort haar enorm dat het Openbaar Ministerie in de zaak Borsato zegt meteen in actie te komen: "Ik heb respect voor de vrouw die de aangifte heeft aangedurfd, want ik weet als geen ander dat dat niet zomaar een gesprekje is. Maar nu lijkt het erop dat het OM snel handelt bij zedenzaken en dat is een schijnvertoning. De werkelijkheid is dat er honderden zaken op de plank liggen."

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
SPOILER: vorige OP
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


Marco Borsato doet aangifte wegens smaad en laster tegen de vrouw die hem aanklaagt

Marco Borsato heeft de vrouw aangeklaagd die hem eerder deze week aanklaagde wegens seksueel overschrijdend gedrag. Borsato deed aangifte voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Hij klaagt ook de moeder van de vrouw aan, wegens uitlokking en medeplichtigheid.
Dat bevestigen de advocaten van Borsato en het Openbaar Ministerie aan RTL Nieuws.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)uw-die-hem-aanklaagt

En we hebben ook SHO / [VOICE-GATE #1] Op zoek naar jong talent

[ Bericht 1% gewijzigd door Deisyy op 15-01-2022 12:53:06 ]
If you dance with the devil, then you haven’t got a clue. For you think you’ll change the devil, but the devil changes you.
  zaterdag 15 januari 2022 @ 11:18:17 #2
179307 Saboo
Hoi ik zit op fok
pi_203200036
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:10 schreef Momo het volgende:
Van 6 januari

Ali B nog steeds onder vuur: ‘Twee dames voelen zich aangerand’

De storm rondom Ali B is nog steeds niet gaan liggen. Na de hardnekkige geruchten over vreemdgaan, melden zich nu twee dames bij RoddelPraat die zich ‘aangerand voelen’. “Ze zitten vol schaamte.”

li B’s reputatie werd vorige week flink besmeurd in de kijkcijferhit RoddelPraat van presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos. De heren meldden dat de RTL 4-rapper helemaal niet de perfecte familieman is, maar ongelooflijk vaak vreemdgaat en bovendien drugs gebruikt. Al snel besloot de rapper de comments op zijn Instagram-pagina uit te zetten.
Veel meldingen

Showbizzwatcher Farja Farvardin vindt het verhaal dat Ali zou zijn vreemdgegaan met een meisje van 19 ‘te smerig voor woorden‘ en BN’er-slachter Yvonne Coldeweijer heeft zelfs een video over Ali aangekondigd. “Ik heb heeeel veel Ali-juice verzameld afgelopen jaar. Dat hij veel vreemdgaat kan ik bevestigen”, zegt ze.

Na de RoddelPraat-onthulling over de ‘vreemdgaande’ Ali stroomden soortgelijke ervaringen binnen bij de juice channels, maar die werden al snel weer verwijderd. Zelf zegt RoddelPraat ook veel reacties te hebben ontvangen. “Er zijn nog heel veel mensen die zich hebben gemeld”, zegt Dennis Schouten in de aflevering van deze week.
‘Wij waren 18’

Er is volgens Dennis n verhaal dat eruitspringt. Hij deelt in de nieuwste RoddelPraat, die in nog geen etmaal tijd al meer dan 250 duizend keer bekeken is, het verhaal van een jongedame. “Het was 2015, wij waren 18 ongeveer. Mijn vriendin en ik gingen een avondje stappen met z’n tween”, schrijft ze.

Ze liepen toen Ali B en collega Brownie Dutch tegen het lijf, klinkt het. Zij zouden de dames hebben gevraagd om naar hun studio te komen. “Wij als jonge meiden dachten: hoe gaaf is het als wij in de studio zijn terwijl zij een nieuw nummer aan het opnemen zijn?”
‘Je hebt een vrouw!’

Eenmaal in de studio lagen er volgens deze dame drank en jointjes op tafel. “Uiteindelijk ben ik met Ali meegelopen naar achter dat glas waar je altijd moet staan om te zingen en toen zoende hij met mij. Ik zei tegen hem: ‘Wat doe je? Je hebt vrouw en kinderen.’ Hij zei: ‘Ja, wat maakt het uit? Ik wil niet dat je praat over mijn gezin.’”

De dame in kwestie: “Ik ben direct teruggelopen naar mijn vriendin en mijn vriendin was aan het huilen. Zij vertelde mij dat Brownie Dutch haar tegen hem aan wilde duwen en dat hij haar probeerde te zoenen tegen haar zin in.”
‘Dat is aanranding’

Vreselijk, vindt Dennis. “De dames zaten vol schaamte en ongeloof. Ze durven nu met het verhaal te komen. Ze voelden zich aangerand. Het is niet prettig als je een vrouw zoent, terwijl een vrouw dat niet wil.”

Jan: “Nee, dat is aanranding.”

az
a

Ik vind dit dus wel een raar verhaal. Iemand proberen te zoenen geen aanranding toch? Die brownie dutch vind ik nav dit verhaal iets zorgwekkender. Marja,die heeft niet zo'n giga tv-presence als Ali.
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:19:49 #3
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_203200071
Even ook voor dit deel

twitter
pi_203200077
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:19 schreef Momo het volgende:
Even ook voor dit deel

[ twitter ]
Kan wel in de OP ;)
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:20:46 #5
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_203200087
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:20 schreef ESF1Gamer het volgende:

[..]
Kan wel in de OP ;)
Ja, maar het kan technisch gezien natuurlijk wel los staan van Marco.
pi_203200108
Dit gaat niet enkel om Ali of Marco, denk ik. Het lijkt iets groters te zijn.
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:22:35 #7
255123 crew  Benny
pi_203200118
twitter


Tim _O_
KutMarije _O_
#Boos _O_
pi_203200132
Geen idee of dit (ook) over Marco gaat, maar toch genot. Ben erg benieuwd.
Koel en donker bewaren
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:24:20 #9
255123 crew  Benny
pi_203200158
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:21 schreef Eikenbomen het volgende:
Dit gaat niet enkel om Ali of Marco, denk ik. Het lijkt iets groters te zijn.
Ik zet in op Ali B en Marco B. Inclusief valse beloftes, kleedkamerverhalen en toegeknepen oogjes rondom betaling in natura
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:27:06 #10
255123 crew  Benny
pi_203200218
Het is mij te toevallig dat Marco volledig gecanceld wordt, hij volkomen buiten beeld is en dat nu groots wordt aangekondigd dat een van de grootste talentenjachten van Nederland wordt gestopt.

Hier spelen grote dingen.

De mediarel van 2022 staat op het punt van beginnen. Want heel media Nederland duikt nu op deze beerput
  zaterdag 15 januari 2022 @ 11:27:43 #11
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_203200235
quote:
2s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:24 schreef Benny het volgende:

[..]
Ik zet in op Ali B en Marco B. Inclusief valse beloftes, kleedkamerverhalen en toegeknepen oogjes rondom betaling in natura
Alles verbleekt natuurlijk bij de loze beloften van Lil Kleine, maar die twee konden er ook wat van, van wat je in de show zelf zag.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_203200247
quote:
2s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:27 schreef Benny het volgende:
De mediarel van 2022 staat op het punt van beginnen. Want heel media Nederland duikt nu op deze beerput
Genot.
Koel en donker bewaren
pi_203200256
Oh man, ik ben nog bezig om in mijn eentje een tafel in elkaar te zetten...
Had dit niet een paar uur later kunnen komen? Nou moet ik van pure ellende steeds Fokken en F5 :-))

Ik ben benieuwd wat er allemaal speelt :-(
*geboren in Rotterdam, woonachtig in Duitsland, verlangt naar Zweden*
pi_203200279
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:27 schreef ijs_beer het volgende:

[..]
Alles verbleekt natuurlijk bij de loze beloften van Lil Kleine, maar die twee konden er ook wat van, van wat je in de show zelf zag.
Zat Lil Kleine er ook als jurylid?
  zaterdag 15 januari 2022 @ 11:31:36 #15
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_203200312
Moet er niet misschien een aparte gate voor the voice topic nu?

De aantijgingen tegen Marco was in priv situatie, niet the voice...
pi_203200352
Ik zie de link met Marco niet, hij is al jaren weg bij the voice. Dat rechtvaardigd niet het cancelen van een compleet seizoen. Hoewel the voice relatief slecht bekeken was is het nog steeds een kijkcijfertopper.
speak only if it improves the silence.
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:37:41 #17
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_203200439
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:33 schreef TjjWester het volgende:
Ik zie de link met Marco niet, hij is al jaren weg bij the voice. Dat rechtvaardigd niet het cancelen van een compleet seizoen. Hoewel the voice relatief slecht bekeken was is het nog steeds een kijkcijfertopper.
Hij zat er nog tot 2020, als Marco het zou zijn en ook de enige zouden ze nu het programma niet stop zetten gok ik?
pi_203200453
Vanavond RTL Boulevard kijken

It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:40:37 #19
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_203200506
  zaterdag 15 januari 2022 @ 11:40:54 #20
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203200513
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:37 schreef Momo het volgende:

[..]
Hij zat er nog tot 2020, als Marco het zou zijn en ook de enige zouden ze nu het programma niet stop zetten gok ik?
The voice kids bedoel je dan? De volwassen versie is hij al jaren weg toch.
pi_203200515
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:37 schreef Momo het volgende:

[..]
Hij zat er nog tot 2020, als Marco het zou zijn en ook de enige zouden ze nu het programma niet stop zetten gok ik?
Ik denk het ook niet. The Voice is wel een goede bron qua reclame inkomsten voort RTL. Om zomaar stop te zetten, zouden ze veel reclame inkomsten verliezen en levert reputatieschade op.

Dus er zal wel meer aan de hand zijn dan alleen Marco Borsato bij dat programma.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_203200529
RTL bevestigd dat het niet om Waylon gaat.
Lifeofyvonne zegt dat het om Ali gaat.
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:42:01 #23
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_203200539
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:40 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
The voice kids bedoel je dan? De volwassen versie is hij al jaren weg toch.
Klopt volwassen versie heeft hij tot 2016 gedaan
pi_203200544
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:40 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]
Knuffelmarokkaan iets te letterlijk genomen dus.
pi_203200568
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:40 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]
Omroepspionnen :')?
pi_203200580
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:42 schreef Momo het volgende:

[..]
Klopt volwassen versie heeft hij tot 2016 gedaan
Dan weet je nu gelijk waarom :')
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:45:06 #27
388664 crew  Dotteke
pi_203200597
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:02 schreef ESF1Gamer het volgende:

[..]
Geldt het ook vooraf opgenomen blind auditions enzo?
IK heb echt geen idee, weet ook niet meer dan wat er in dat bericht staat helaas

quote:
2s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:04 schreef Benny het volgende:

[..]
Over Ali B gaan ook al een aantal weken verhalen rond dat hij z'n lul achterna loopt
DIe heb ik dan allemaal gemist :@ Lees net gequote bericht van @maily
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_203200676
quote:
13s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:09 schreef Lienekien het volgende: [..] ’Is gewoon jaloers’ is niveau schoolplein qua benoemen van andermans beweegredenen.
lol moet jij weten
Op donderdag 15 april 2021 11:47 schreef ChevyCaprice het volgende:
Pedofilie en homoseksualiteit, daar bestaat natuurlijk ook een link tussen, maar dat hoor je nooit om homoseksuelen te beschermen.
pi_203200692
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:40 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]
Ik las hoogaangerande :')
pi_203200704
Nogal rigoureus om het programma stil te leggen. Als het om Ali B gaat dat zet je hem er toch uit? Genoeg flutzangers of rappertjes die hem kunnen vervangen.
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:55:52 #31
255123 crew  Benny
pi_203200760
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:51 schreef MeesterVanDam het volgende:
Nogal rigoureus om het programma stil te leggen. Als het om Ali B gaat dat zet je hem er toch uit? Genoeg flutzangers of rappertjes die hem kunnen vervangen.
Ali B is coach in het huidige seizoen, toch? Dat betekent dat er voor de komende weken uitzendingen met z'n kop erin te zien zullen zijn. Audities en volgende ronde zijn al opgenomen.

Daar wil je als programma, als tv zender en sponsor niet aan gelinkt zijn
  zaterdag 15 januari 2022 @ 11:55:56 #32
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_203200762
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:51 schreef MeesterVanDam het volgende:
Nogal rigoureus om het programma stil te leggen. Als het om Ali B gaat dat zet je hem er toch uit? Genoeg flutzangers of rappertjes die hem kunnen vervangen.
Als het Ali B. betreft, dat kan dat pas bij de liveshows. Waarschijnlijk is de rest al (grotendeels) opgenomen.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 11:56:49 #33
184769 crew  Deisyy
pi_203200776
Wat gebeurt er allemaal? :o
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_203200792
Hoe kunnen je andermans tijdlijn op Twitter bekijken (als je zelf geen Twitteraccount hebt)?

Een oud cameraman van The Voice geeft aan dat hij hier al veel tweets (en aangiften) over heeft gedaan. Of iig een aangifte in 2018.

https://mobile.twitter.com/WalterW25/with_replies
pi_203200816
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:56 schreef Deisyy het volgende:
Wat gebeurt er allemaal? :o
The gate is going Big :+
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 12:01:58 #36
184769 crew  Deisyy
pi_203200846
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:57 schreef proud_mami het volgende:
Hoe kunnen je andermans tijdlijn op Twitter bekijken (als je zelf geen Twitteraccount hebt)?

Een oud cameraman van The Voice geeft aan dat hij hier al veel tweets (en aangiften) over heeft gedaan. Of iig een aangifte in 2018.

https://mobile.twitter.com/WalterW25/with_replies
Dit is een beerput :o
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Moderator / FOK!Fotograaf zaterdag 15 januari 2022 @ 12:03:49 #37
132619 crew  D_A
Ben jij van die ?
pi_203200870
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:01 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Dit is een beerput :o
[ afbeelding ]
Oeh :7 B:)B
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_203200883
Sterkheidsbaas van alles.
pi_203200888
Is dit dan de "casus" van de bekende Ned. Presentator, waarvan niemand het verwacht???
pi_203200937
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:57 schreef proud_mami het volgende:
Hoe kunnen je andermans tijdlijn op Twitter bekijken (als je zelf geen Twitteraccount hebt)?

Een oud cameraman van The Voice geeft aan dat hij hier al veel tweets (en aangiften) over heeft gedaan. Of iig een aangifte in 2018.

https://mobile.twitter.com/WalterW25/with_replies
Als je de link in een priv tabblad opent (incognito scherm), dan zou je alles moeten kunnen zien
pi_203200948
Oh wauw jongens wat een gate. Wat een smeerpijperij dat wereldje. Respect voor Tim ^O^
Alius aliud dicit
pi_203200954
Is het al bijna donderdag? :7
pi_203200958
twitter


:o
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_203200964
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:08 schreef ikbent het volgende:

[..]
Als je de link in een priv tabblad opent (incognito scherm), dan zou je alles moeten kunnen zien
Thanks, ik ga even loeren, die cameraman heeft het zelfs over angstaanjagende dingen die hij heeft gezien! Ben benieuwd naar de beerput!
pi_203200966
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:09 schreef ESF1Gamer het volgende:
[ twitter ]

:o
Wat heeft Maan ermee te maken.
pi_203200996
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Wat heeft Maan ermee te maken.
Maan zou slachtoffer zijn van Marco, beweert men...........
speak only if it improves the silence.
pi_203201013
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Wat heeft Maan ermee te maken.
Maan is sinds dit seizoen ook coach (coach van kandidaten waar niemand voor draaide maar toch potentie in zit; volgt een Videoland serie op "The Voice Comeback Stage"). Doet ze samen met Typhoon.
  Moderator zaterdag 15 januari 2022 @ 12:13:57 #48
255123 crew  Benny
pi_203201015
We gaan de komende weken een voorraad popcorn nodig hebben
  zaterdag 15 januari 2022 @ 12:14:04 #49
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203201019
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:12 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Maan zou slachtoffer zijn van Marco, beweert men...........
Dat heeft in alle kranten gestaan.
  Moderator / FOK!Fotograaf zaterdag 15 januari 2022 @ 12:14:39 #50
132619 crew  D_A
Ben jij van die ?
pi_203201030
quote:
11s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:13 schreef Benny het volgende:
We gaan de komende weken een voorraad popcorn nodig hebben
Gelijk ff naar de AP zo.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')