| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:04 |
| Tot voor kort bestelde ik weleens pizza's bij New York Pizza. Maar mijn ervaringen zijn de laatste tijd niet erg positief. Zo duurde het toen ik er vorige week een bestelde twee uur voordat ik hem kreeg en toen was hij nog koud ook. Daarom ben ik van plan ze voortaan gewoon af te halen. Omdat het best een stukje fietsen is, is hij dan koud weer ik thuis ben. Nu vroeg ik me af wat de beste manier is om de pizza in de over op te warmen. Op deze pagina op de site van New York Pizza staat het volgende: 25 minuten lijkt me erg lang. Ik snap natuurlijk dat ik hem er gewoon tien minuten in kan zetten op 180 graden, maar het gaat me erom dat ik de optimale manier zoek om hgem op te warmen, want ik wil voorkomen dat hij uitdroogt. Dus hoe lang en op hoe veel graden kan ik hem het best opwarmen en is het inderdaad handig om hem al tijdens het voorverwarmen in de oven te zetten? | |
| golfer | vrijdag 24 december 2021 @ 14:13 |
| Waarom volg je het advies van de pizzaboer niet gewoon en probeer je dat eerst even uit? | |
| Zwansen | vrijdag 24 december 2021 @ 14:14 |
| Snij de pizza in 1000 stukken en varieer per stuk met tijd en temperatuur (en eventueel luchtdruk). Ik hoor graag de uitkomsten.. | |
| Id_do_her | vrijdag 24 december 2021 @ 14:17 |
| Pizza erin doen en oven aanzetten. | |
| Schakeltopia | vrijdag 24 december 2021 @ 14:18 |
zo simpel is het! | |
| Isdatzo | vrijdag 24 december 2021 @ 14:18 |
Slecht idee. Een stukje pizza warmt natuurlijk heel anders op dan een hele pizza, dus ik stel voor dit met 1000 pizza's te doen. | |
| Schakeltopia | vrijdag 24 december 2021 @ 14:19 |
| ondertussen bestel je gewoon alvast een nieuwe voor het geval dat het toch mislukt | |
| Postbus100 | vrijdag 24 december 2021 @ 14:19 |
| Ik zou NYP niet vertrouwen. Het is allemaal één groot complot. | |
| Id_do_her | vrijdag 24 december 2021 @ 14:20 |
Ja, ik begrijp oprecht niet dat er mensen zijn die dit zelf niet uit kunnen vogelen. | |
| Postbus100 | vrijdag 24 december 2021 @ 14:20 |
Waar is dat feestje? | |
| Id_do_her | vrijdag 24 december 2021 @ 14:20 |
Zit in werkelijkheid een deegverkoper achter ja, Euro Pizza Products. "It's the dough!" | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:20 |
Omdat het zo vreemd overkomt. | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:22 |
Ja, maar het gaat erom hoe lang en op hoe veel graden en of ik hem erin moet zetten tijdens het voorverwarmen. | |
| #ANONIEM | vrijdag 24 december 2021 @ 14:22 |
pizzapunt in een pan, pan iets schuin met de deksel er op, en dan in de onderstehoek af en toe een beetje water. De korst bakt hierdoor krokant de topping wordt met vochtige lucht verwarmd zodat hij niet uitdroogd [ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2021 14:23:04 ] | |
| golfer | vrijdag 24 december 2021 @ 14:22 |
Ik vind het vreemd overkomen dat je het advies van zo'n professionele organisatie in de wind slaat. | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:22 |
Ja, maar die is dan ook weer koud. | |
| Schakeltopia | vrijdag 24 december 2021 @ 14:24 |
pan pizza | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:24 |
Ik heb gewoon de neiging om kritisch te zijn en om meer waarde tye hechten aan de mening van de mensen hier. Die pizza is al een keer gebakken geweest dus je zou zeggen dat hij alleen even warm hoeft te worden. Dan is een half uur nogal lang vind ik. | |
| Id_do_her | vrijdag 24 december 2021 @ 14:24 |
Gewoon beginnen met een lagere temperatuur en dan er even bij blijven om te kijken of het goed gaat. | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:25 |
Ja, alleen ik heb moment geen kookplaat tot mijn beschikking, dus het moet in de oven. | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:25 |
Bedankt heer. | |
| Schakeltopia | vrijdag 24 december 2021 @ 14:25 |
| nou oven aan. 10 minuten erin, eruit halen. kijken of hij warm genoeg is, zo niet nog 10 minuten en anders lekker eten. | |
| Schakeltopia | vrijdag 24 december 2021 @ 14:26 |
succes! you can do it! | |
| Id_do_her | vrijdag 24 december 2021 @ 14:26 |
Graag gedaan, paisano. | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:27 |
| |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:27 |
En meebakken tijdens het voorverwarmen of pas na het voorverwarmen erin? | |
| Schakeltopia | vrijdag 24 december 2021 @ 14:28 |
ik persoonlijk verwarm altijd eerst mijn oven voor, voordat ik er iets in doe, meestal is bij het voorverwarmen op vol vermogen om snel op temperatuur te komen. zoals een grill die mee staat te loeien en zulks. maar dat kan verschillen per oven natuurlijk | |
| Geerd | vrijdag 24 december 2021 @ 14:39 |
| Ik zou beginnen met het deurtje open doen van de oven, pizza op een rekje, en dan kijken of de oven voeding krijgt,,zoja probeer eens de oven aan te zetten en dan op 220 graden voor 10 min... | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:41 |
Bedankt, en ik snap uiteraard hoe ik een pizza kan opwarmen, maar het gaat me erom dat ik de beste manier zoek om hem op te warmen - de manier die het dichtst in de buurt komt van de pizza wanneer hij zo uit de oven wordt bezorgd. | |
| Isdatzo | vrijdag 24 december 2021 @ 14:41 |
220? Doe normaal man. Ik zou voor minstens 700 graden gaan. Je gaat toch geen koude pizza vreten? | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 14:44 |
700 graden? | |
| Farenji | vrijdag 24 december 2021 @ 14:57 |
| Koude pizza is ook prima te doen. Alleen vind ik de New York Pizza zelf niet zo lekker. Hoe dan ook alls je klachten over de bezorging en dus de kwaliteit hebt zou ik dan ook een van de tig andere pizzatoko's proberen ipv voor deze non-oplossing (zelf fietsen en dan nog zelf opwarmen) te gaan. | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 15:07 |
Ik vind New York Pizza wel kekker. De vorige keer dat ik hem opwarmde, was hij ook best te doen. Maar ik wilde kijken wat de beste manier is. | |
| spierbal | vrijdag 24 december 2021 @ 15:23 |
| Besprenkelen met water en dan in de oven slimme. | |
| marc0871 | vrijdag 24 december 2021 @ 15:24 |
Als het daarom gaat, zou ik Tante Fanny aanraden. ![]() Oven voorverwarmen op de hoogste stand. Deeg uitrollen op een bakplaat. Tomatensaus, kaas en toppings erop en 10 minuten in de oven. Niet zo lekker als bij de Italiaan, maar zeker lekkerder dan bij welke andere willekeurige pizzatoko. Om maar te zwijgen van diepvries. | |
| golfer | vrijdag 24 december 2021 @ 15:26 |
| Tips over hoe je zelf het beste pizza kunt maken kan je winden in dit topic of in 1 van de 22 voorgaande topics erover: CUL / [Pizza] Zelf pizza maken, beginners en gevorderden #23 | |
| Id_do_her | vrijdag 24 december 2021 @ 15:33 |
Klopt. Maar dan gooi ik wel liever een pizzabodem de lucht in. | |
| halfway | vrijdag 24 december 2021 @ 15:43 |
| Als je toch een oven hebt waarom maak je ze niet zelf? | |
| #ANONIEM | vrijdag 24 december 2021 @ 15:54 |
[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2021 15:55:11 ] | |
| Id_do_her | vrijdag 24 december 2021 @ 16:00 |
Jackie Chan had dat wel zelf kunnen bedenken. | |
| #ANONIEM | vrijdag 24 december 2021 @ 16:04 |
| Om toch nog enigszins een bijdrage te doen: kort in magnetron (niet zo lang dat het slappe hap wordt) en dan wat langer in oven en na 5 min of zo zou je een "verse" warme pizza moeten hebben. Ben ik zelf ook achtergekomen na wat exprimenteren, gewoon domweg in oven doen = binnenkant pizza lauw en onderkant en rand iets te krokant. Vandaar kort in magnetron. (nou ja baseer ik eigenlijk op een pizza dat in koelkast bewaard is, mogelijk hoeft ie niet eens in magnetron als ie toch al lauw is) Eet smakelijk! [ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2021 16:11:14 ] | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 16:13 |
Bedankt. | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 16:18 |
Kan ook, maar ik vind de afhaalpizza's tot nu toe lekkerder dan wat ik zelf maak. | |
| #ANONIEM | vrijdag 24 december 2021 @ 16:22 |
Ik ben het niet eens met hem als dat een serieuze reactie is. Wel is wat water over rijst wat uit de koelkast komt sprenkelen een goed idee. Anders wordt het zo een droge hap als ie eenmaal uit de magnetron komt. | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 16:25 |
Ik kon me er iets bij voorstellen dat het dan minder of niet droog wordt. Maar ik voelde me gevleid door het compliment. Dan krijg je sowieso een like van me. | |
| Schakeltopia | vrijdag 24 december 2021 @ 16:30 |
| hoe is dit avontuur afgelopen? | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 16:33 |
Het avontuur is nog bezig. Momentele regent het en heb ik geen zin om naar New York Pizza te fietsen. | |
| Isdatzo | vrijdag 24 december 2021 @ 16:45 |
Ze bezorgen ook hè | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 16:49 |
Ja, klopt. Maar laatst zat ik dus twee uur te wachten. Edit: Jij je zin, ik heb hem telefonisch besteld. | |
| matigeuser | vrijdag 24 december 2021 @ 16:51 |
| Ik gooi overgebleven stukken pizza altijd in de airfryer. Direct erin. Als de airfryer opgewarmd en ping zegt dan is de pizza ook klaar. Smaakt bijna net zo lekker als vers. | |
| #ANONIEM | vrijdag 24 december 2021 @ 16:53 |
| |
| Schakeltopia | vrijdag 24 december 2021 @ 17:02 |
geniet ervan | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 17:10 |
Dank je wel. | |
| Zwansen | vrijdag 24 december 2021 @ 17:26 |
Oei, dat is inderdaad niet vergelijkbaar. | |
| Postbus100 | vrijdag 24 december 2021 @ 20:49 |
| Nooit NYP gehad, maar gisteren weer bij de Italiaan besteld. Ik vrees dat ik verpest ben voor het leven. Er bestaat geen betere pizza dan die van deze Italiaan. Een diepvriespizza zal nooit meer hetzelfde zijn, een pizza van NYP kan alleen maar teleurstellen. Italiaanse pizza's FTW | |
| Federer-fan | vrijdag 24 december 2021 @ 21:18 |
| Voor degenen die zich afvragen hoe het avontuur is afgelopen: ik heb dus uiteindelijk telefonisch een pizza besteld bij NYP en hij was nog goed te doen toen hij werd bezorgd. | |
| marc0871 | vrijdag 24 december 2021 @ 21:39 |
Alles beter dan een diepvriespizza. In dat opzicht is een NYP nog redelijk te eten. Maar een Italiaanse pizza is niet te evenaren. Alhoewel mijn laatste creatie er kort aan kwam. Alweer te lang geleden. Geen oven meer, dus geen pizza of ander lekkers kunnen maken. Wordt aan gewerkt. Plannen zat. Nu de moed nog | |
| Schakeltopia | vrijdag 24 december 2021 @ 21:49 |
hahaha geweldig | |
| Isdatzo | vrijdag 24 december 2021 @ 22:37 |
EN WIE GA JE HIERVOOR BEDANKEN??? | |
| Federer-fan | zaterdag 25 december 2021 @ 12:14 |
Ja, en dan zijn er mensen die zeggen dat ik niet avontuurlijk ben. Jou. | |
| Jan_Onderwater | zaterdag 25 december 2021 @ 16:06 |
| Koude pizza in een bierbeslagje dunken en daarna frituren. | |
| Federer-fan | zaterdag 1 januari 2022 @ 16:51 |
| Ik denk dat er hier waarschijnlijk wel wat mensen zijn die branden van nieuwsgierigheid om te horen hoe dit verder is gegaan. Nou, dat zal ik jullie vertellen. Gisteren heb ik een pizza gekocht bij New York Pizza, die ik met de fiets naar huis heb vervoerd. Daar aangekomen was hij koud, maar daarop was ik natuurlijk bedacht. | |
| praadje | zondag 2 januari 2022 @ 11:14 |
| Ik vraag altijd bij de plaatselijke pizzaboer of ze hem niet helemaal af willen bakken. Dan thuis nog een minuut of 8 op 180/190 graden en hij is perfect. | |
| DeHovenier | zaterdag 8 januari 2022 @ 17:54 |
| Ik gooi overgebleven pizzapunten altijd in de magnetron, anderhalve minuut op 900 graden met een schaaltje water ernaast. | |
| golfer | zaterdag 8 januari 2022 @ 18:38 |
900 graden nog wel. | |
| Federer-fan | zaterdag 8 januari 2022 @ 19:32 |
| Vanavond heb ik er een besteld en kou laten worden. Vervolgens 9,5 minuut op 210 graden. Superlekker. Het enige is dus dat die kortst hard/knapperig is. Aan de andere kant, dat is ook niet verkeerd. En het is fijn dat hij heet is, want wanneer ze hem bezorgen is hij meestal warm en heel zelden heet. |