25 minuten lijkt me erg lang. Ik snap natuurlijk dat ik hem er gewoon tien minuten in kan zetten op 180 graden, maar het gaat me erom dat ik de optimale manier zoek om hgem op te warmen, want ik wil voorkomen dat hij uitdroogt. Dus hoe lang en op hoe veel graden kan ik hem het best opwarmen en is het inderdaad handig om hem al tijdens het voorverwarmen in de oven te zetten?quote:Klassiek en langzaam: pizza opwarmen in de oven
Pizzapunten: * * *
Terug naar de roots. Pizza kómt uit de oven. Je zou denken dat opwarmen in de oven dan ook geen slecht idee is. Deels klopt dat. Toch is pizza opnieuw opwarmen in de oven niet onze favoriet. Het duurt namelijk best lang (± 25 minuten) en uitdroging ligt
op de loer. Kies je toch voor deze methode? Volg dan de onderstaande stappen.
Zo werkt het:
Bedek de onderste bakplaat met aluminiumfolie.
Leg de pizza op de plaat.
Op hoeveel graden je de pizza het beste kunt opwarmen, hangt af van je oven. Wij zetten ‘m op 180°C. Voorverwarmen hoeft niet. De pizza wordt namelijk het lekkerst als ie in hetzelfde tempo als de oven opwarmt.
Wacht ± 25 minuten.
Eetsmakelijk!
Slecht idee. Een stukje pizza warmt natuurlijk heel anders op dan een hele pizza, dus ik stel voor dit met 1000 pizza's te doen.quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:14 schreef Zwansen het volgende:
Snij de pizza in 1000 stukken en varieer per stuk met tijd en temperatuur (en eventueel luchtdruk). Ik hoor graag de uitkomsten..
Ja, ik begrijp oprecht niet dat er mensen zijn die dit zelf niet uit kunnen vogelen.quote:
Waar is dat feestje?quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:18 schreef Isdatzo het volgende:
[..]
Slecht idee. Een stukje pizza warmt natuurlijk heel anders op dan een hele pizza, dus ik stel voor dit met 1000 pizza's te doen.
Zit in werkelijkheid een deegverkoper achter ja, Euro Pizza Products.quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:19 schreef Postbus100 het volgende:
Ik zou NYP niet vertrouwen. Het is allemaal één groot complot.
Omdat het zo vreemd overkomt.quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:13 schreef golfer het volgende:
Waarom volg je het advies van de pizzaboer niet gewoon en probeer je dat eerst even uit?
Ja, maar het gaat erom hoe lang en op hoe veel graden en of ik hem erin moet zetten tijdens het voorverwarmen.quote:
pizzapunt in een pan, pan iets schuin met de deksel er op, en dan in de onderstehoek af en toe een beetje water.quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:20 schreef Federer-fan het volgende:
[..]
Omdat het zo vreemd overkomt.
Ik vind het vreemd overkomen dat je het advies van zo'n professionele organisatie in de wind slaat.quote:
Ja, maar die is dan ook weer koud.quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:19 schreef Schakeltopia het volgende:
ondertussen bestel je gewoon alvast een nieuwe voor het geval dat het toch mislukt
pan pizzaquote:Op vrijdag 24 december 2021 14:22 schreef Dries4Ever het volgende:
[..]
pizzapunt in een pan, pan iets schuin met de deksel er op, en dan in de onderstehoek af en toe een beetje water.
De korst bakt hierdoor krokant de topping wordt met vochtige lucht verwarmd zodat hij niet uitdroogd
Ik heb gewoon de neiging om kritisch te zijn en om meer waarde tye hechten aan de mening van de mensen hier. Die pizza is al een keer gebakken geweest dus je zou zeggen dat hij alleen even warm hoeft te worden. Dan is een half uur nogal lang vind ik.quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik vind het vreemd overkomen dat je het advies van zo'n professionele organisatie in de wind slaat.
Gewoon beginnen met een lagere temperatuur en dan er even bij blijven om te kijken of het goed gaat.quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:22 schreef Federer-fan het volgende:
[..]
Ja, maar het gaat erom hoe lang en op hoe veel graden en of ik hem erin moet zetten tijdens het voorverwarmen.
Ja, alleen ik heb moment geen kookplaat tot mijn beschikking, dus het moet in de oven.quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:22 schreef Dries4Ever het volgende:
[..]
pizzapunt in een pan, pan iets schuin met de deksel er op, en dan in de onderstehoek af en toe een beetje water.
De korst bakt hierdoor krokant de topping wordt met vochtige lucht verwarmd zodat hij niet uitdroogd
Bedankt heer.quote:Op vrijdag 24 december 2021 14:24 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Gewoon beginnen met een lagere temperatuur en dan er even bij blijven om te kijken of het goed gaat.
quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |