abonnement Unibet Coolblue
pi_202545546


De tijd van onbezorgdheid is voorbij... De relatieperikelen vieren weer hoogtij in Meerdijk! Billy de Palma legde 3 maanden geleden Leon nog om, nu is ze veranderd in een suf huismoedertje dat wil dat haar ex een band opbouwt met hun dochter.

Daan, Ludo en Richard zijn ondertussen door die moord in een rare driehoek terecht gekomen; wie wil wie nu eigenlijk te gronde richten? Rik heeft een nieuwe gastrol als Robin bij Batman Daan; al net zo geloofwaardig.

Shanti likt zich in bij haar nieuwe familie, maar Pieter lijkt niet lang in Meerdijk rond te lopen.

En dat terwijl Anton en Linda zijn geloosd omdat ze meer langdurige gastrollen willen introduceren... Zoals Jada Borsato zeker. Ach, heeft Julian iets om over te praten met de schoonvader van zijn zoon ;)

Een hoogtepuntje deze maand:


Hier zijn we in december 2021:

(Vol met dromen, visioenen en misplaatste quotes)

De huidige cast:



...Soms geluk, en soms verdriet... ;(



Handige links:
De officiële GTST site
GTST tunes/themes
Bol.com
GTST Courant

[/quote]
't Echte en 't ware!
pi_202546404
Raar einde inderdaad.....zeker van Linda waren er nog genoeg herinneringen om op te halen....
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 9 december 2021 @ 22:56:39 #3
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_202547461
quote:
0s.gif Op donderdag 9 december 2021 21:08 schreef Japepk het volgende:
Wat me vooral stoort is Ludo die een beetje zonder plan achter mensen aan loopt te gaan, en dat terwijl de grootste prooi (Billy) rustig door Meerdijk fladdert
Klopt ze gaan sinds vorig seizoen weer alle kanten met hem op.

Eerst helemaal verwilderd daarna ghandi en dit seizoen mensen lastig vallen om nagenoeg niks iets wat we Ludo al heel lang niet meer hebben zien doen. Voor Ludo is het ook heel jammer dat Anton weg is.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_202551052
Ik vind het ook apart dat Ludo nadat hij Daan betrapt bij die stoeterij, hem nog steeds in dienst wil en ook nog eens met hogere salaris.

Dat is toch niks voor Ludo? Hij zou nu toch wel moeten doorhebben dat Daan niet te vertrouwen is?

Vind het wel lachen dat Janine steeds meer respect krijgt voor Richard en Ludo zich daar dood aan ergert.
India, ga er na toe!
pi_202605468
Ik snap inderdaad niet dat Ludo zoveel energie in Richard steekt terwijl hij zich beter met Billy of Daan kan bezighouden.

Ik heb er toch een hard hoofd in en verwacht om de een of andere reden dat Edwin Jonker over niet al te lange termijn de serie gaat verlaten. Zou dat wel echt jammer vinden. Met hele grote afstand de meest interessante toevoeging in hele lange tijd.
pi_202611495
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 20:33 schreef 1222 het volgende:
Ik snap inderdaad niet dat Ludo zoveel energie in Richard steekt terwijl hij zich beter met Billy of Daan kan bezighouden.

Ik heb er toch een hard hoofd in en verwacht om de een of andere reden dat Edwin Jonker over niet al te lange termijn de serie gaat verlaten. Zou dat wel echt jammer vinden. Met hele grote afstand de meest interessante toevoeging in hele lange tijd.
Dank u.idd.
India, ga er na toe!
  dinsdag 14 december 2021 @ 12:31:07 #7
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_202612595
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 20:33 schreef 1222 het volgende:
Edwin Jonker
Ja, Edwin Jonker (Richard) gaat er binnenkort wel uit. Schijnt ook dat hij naast GTST wel heel veel ander werk heeft. Inderdaad erg zuur. Laat Anton maar terugkomen en samen met Ludo het slechte pad opgaan.
  dinsdag 14 december 2021 @ 12:52:21 #8
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_202612877
Edwin Jonker is een uitstekend acteur en het personage Richard van Nooten is goed geschreven, maar begint inmiddels wel een beetje eentonig te worden.

Dat Ludo zich nu ineens tegen Richard keert (of nog altijd gekeerd is) terwijl Richard behoorlijk loyaal naar hem is geweest, is ook gewoon niet logisch. Ludo's loyaliteit naar Daan is niet logisch, Ludo had hoegezegd geen moeite met het ontslag van Léon terwijl die hem altijd trouw is geweest... Daan is op heterdaad betrapt maar krijgt nu een tweede kans?
pi_202614202
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 12:52 schreef James1988 het volgende:
Daan is op heterdaad betrapt maar krijgt nu een tweede kans?
Dat is volgens mij wel onderdeel van een dubbele agenda. Ludo had dat gesprekje met Daan bovenop het graf van Leon... Het is alleen wel steeds onduidelijker aan het worden omdat er maar geen einde of climax aan al die fucking verhalen komt.
't Echte en 't ware!
pi_202628148
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 14:16 schreef Japepk het volgende:

[..]
Dat is volgens mij wel onderdeel van een dubbele agenda. Ludo had dat gesprekje met Daan bovenop het graf van Leon... Het is alleen wel steeds onduidelijker aan het worden omdat er maar geen einde of climax aan al die fucking verhalen komt.
Het is natuurlijk al een hele tijd geleden dat hoofdpersonages iets met een moord van doen gemaakt te hebben (laat staan een moord gepleegd hebben); dat moet natuurlijk wel zoveel mogelijk gerekt worden :+

Moet je nagaan als Ludo weer eens zelf iemand laat 'verdwijnen'; dat zou natuurlijk gerekt worden tot maar liefst drie seizoenen!
  maandag 20 december 2021 @ 14:55:42 #11
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_202719559
Lijkt wel een slowchat, hier🤣
  maandag 20 december 2021 @ 17:39:38 #12
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_202721708
Videoland spoiller allert met een knipoog😉
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
🤣🤣
pi_202724875
Ik snap er niets meer van. Daan is tegen Ludo en Richard. Nu zijn Ludo en Daan ook weer samen tegen Richard ofzo?
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 21 december 2021 @ 11:00:31 #14
335263 freaky40
pi_202733139
Beetje krom verhaallijntje inderdaad. Weet nog steeds niet wat de bedoeling is. Richard op zijn bek te laten gaan en hem de bak in te laten draaien d.m.v. het kopen en verkopen van vervalsingen van schilderijen. Maar Richard op zijn beurt wil dat weer bij Ludo maar dan...anders. En Daan zijn intenties zijn me al sinds zijn komst in Meerdijk al onduidelijk. Ook een beetje vermoeiend en kansloos karakter die gozer.
Allemaal cabaretteketet!
pi_202733712
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 december 2021 11:00 schreef freaky40 het volgende:
En Daan zijn intenties zijn me al sinds zijn komst in Meerdijk al onduidelijk. Ook een beetje vermoeiend en kansloos karakter die gozer.
Daan vind ik dan weer een van de interessantere karakters. Met dat hele verhaal omtrent Louise heeft hij echt al sporen en een verleden in de serie. Hij was origineler als broer van Rik dan Danny. Na dat hele gedoe met Nina is hij wel een beetje gaan zwerven ja. De alcoholist was leuk, maar nu is het inderdaad het spoor een beetje bijster.

Ik krijg er zo langzamerhand weer seizoen 28/29 vibes bij, voor de grote ommezwaai. Er is nu een spannend verhaal (of was, eigenlijk). De driehoek Ludo/Billy/Richard en de moord op Leon. Dat zijn we nu weer helemaal vergeten en dat is een beetje doorgesijpeld in Ludo/Richard/Daan, die nu dus gebaseerd op vage motieven elkaar tegenwerken. Voelt net als Ludo die trouwt met Billy en dat hele verhaal eromheen.

Ik snap het echt niet. Het is oprecht lang geleden dat een verhaal een échte climax had die dingen veranderde. Ludo sloeg overboord maar kwam natuurlijk terug, dat hele gedoe met L'Abscence en die sjeik heeft niemand de kop gekost, de moord op Léon kent geen dader en ook dat neersteken van Ilyas heeft niks gedaan. Als ze hem eruit hadden gewild hadden ze dat op 10 andere manieren kunnen doen. Alsnog die stage ofzo.

Met als gevolg dat ook karakters die het echt zouden verdienen met een wissewasje worden weggestuurd. Dat hele gedoe met Judith heeft Anton even in het ziekenhuis doen bijkomen en een week later is er niets aan de hand. Vervolgens zijn hij en Linda een paar maanden helemaal niet te zien geweest en hebben ze nog een lullig (pun intended) lijntje gehad. Denk daar verdomme nou eens wat beter over na. Hoe cool was het bijvoorbeeld geweest als Judith Anton en Linda had laten verdwijnen/vermoord/opgesloten whatever? En daarna nog een paar maanden vrolijk in hun huis had verder gewoond en uiteindelijk ook met de noorderzon vertrok. Zodat we nooit écht weten wat er met Anton en Linda is gebeurd. Ik verzin ook maar wat, maar het kabbelt allemaal maar zo voort nu, en doordat er nooit een climax komt, weet je als schrijver volgens mij op den duur ook niet waar je naartoe schrijft.

De leukste GTST momenten vind ik als random castleden bij elkaar uitkomen. 'Vroeger' gebeurde dat weleens op originele wijze, zo vanaf seizoen 17 was het vaak op een feest ofzo waardoor het niet altijd spontaan meer was. En op die momenten sloeg het noodlot dan toe. Intriges kwamen uit, vergiftiging, aanslagen, etc. Je wist gewoon al, als er iets werd aangekondigd van 'feestje bij ons' dat het uit de hand ging lopen. Dat mis ik nu totaal. Soms dan is de setting er, en dan zitten we gewoon naar een stukje huiselijkheid te kijken. Lord Kingsley leek even weer die kant op te gaan, maar ook dát was een blindganger.

Vorig seizoen was een topseizoen, met het booreiland en Tom. Mooie scènes gezien, mooi in elkaar, maar je merkt dat het nu weer slappe soep begint te worden. Ze willen hetzelfde trucje opnieuw doen, maar dat werkt niet. Van Ludo accepteren we dat hij overal mee wegkomt en keer op keer overwint, maar dat hebben niet veel karakters. Zo'n Richard had allang een keer op zijn bek moeten gaan, hard zeg maar.
't Echte en 't ware!
pi_202743652
Dubbelpost, maar het ging in het vorige topic even over leeftijden van verschillende karakters. Op 27 december wordt gezegd dat Demi 16 is en dat Shanti het 'meer dan 30 jaar' zonder haar vader heeft moeten doen. We zaten toch aardig in de goede richting denk ik. Het klopt nog niet helemaal lekker met Rik, maar het zou kunnen. Als Shanti 33 is en Rik 42 ofzo. Weliswaar een groot verschil, maar te overbruggen. Dan werd hij opa rond zijn 32e, wat wel jong is. Rikki was dan ook een tienermoeder. Da's het nadel van SORAS, ergens raakt het in de knoop.
't Echte en 't ware!
pi_202758762
Dit ruikt naar een exit verhaallijntje voor Richard (helaas).

Overigens eens met de observaties hierboven. Alles voelt ook zo geforceerd... Merel die opeens op Marwan is omdat het dan conflict geeft met Demi. Lekker makkelijk. Daan die opeens de rechter hand is van Ludo. Richard die in een simpel trucje van Ludo trapt. Mare die binnen 2 afleveringen naakt in het huis bij Bing staat.. Zoveel moeite doen ze (maanden) voor de opbouw van Roman en ikweethaarnaamevennietmeer maar o ja we moeten ook nog even wat voor Bing en Nina verzinnen als Nina weer terugkomt. Geeft wel aan dat Bing en Nina op dit moment echt derderangskarakters zijn voor de schrijvers. Even snel een conflict inbrengen zonder enige aanleiding. En toch gewoon met die Mare in zee gaan alsof het niet op z'n minst een beetje vreemd is.

Vraag me nog steeds af of Roman een tijdelijk of blijvend karakter is. Ik hoop wel dat hij echt een keer knapt en dat het niet allemaal met een sisser afloopt. Dan kan hij nog een interessant karakter worden.
pi_202768470
Ze maken ook weer dezelfde fouten als 3 jaar geleden: de verkeerde personages worden uit de serie geschreven, de verhaallijnen zijn anticlimactisch en ze doen weer een kansloze poging om jongere kijkers aan te trekken met die rol van Jada Borsato.. Ik merk ook bijna niets meer van al die veranderingen die ze hadden doorgevoerd.

Vorig seizoen zat er op zich wel een stijgende lijn in voor mijn gevoel, maar het huidige seizoen slaat de plank weer behoorlijk mis.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 23 december 2021 @ 20:35:45 #19
335263 freaky40
pi_202776254
Ja het hangt weer van puberverhaallijntjes aan elkaar inmiddels op het moment.
Overigens zou ik op Videoland van 4 naar 5 aflevering gaan. Dat de maandagaflevering al op vrijdag op Videoland staat. Denk ook dat dit een zuigende werking heeft op het platform en bovendien wordt de prijs al verhoogd van Videoland dus mag dat ondertussen wel eens. :Y
Allemaal cabaretteketet!
pi_202845311
Zo, bijna vijf jaar na de release heb ik dan ein-de-lijk seizoen 15 op dvd aangeschaft :P En ja, gewoon in alles is de eerste week van dat seizoen al beter dan wat ze de laatste jaren hebben voorgeschoteld.

Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 27 december 2021 @ 19:45:31 #21
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202847167
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:37 schreef PeterKelder het volgende:
Zo, bijna vijf jaar na de release heb ik dan ein-de-lijk seizoen 15 op dvd aangeschaft :P En ja, gewoon in alles is de eerste week van dat seizoen al beter dan wat ze de laatste jaren hebben voorgeschoteld.

Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kijk eens aan. :)
Destijds wou je er ook echt niet aan beginnen staat mij nog bij. :P

Ik ben een beetje in jaren 90 blijven hangen met de dvd's. ;)
pi_202847257
Ik kom er maar niet aan toe om seizoen 3 af te kijken op Videoland. Heb lang geen classics gekeken en zie dat ze nu al bij seizoen 8 zijn. De verleiding is groot om lekker ergens in seizoen 6 te beginnen, maar ik wil op mijn bucketlist hebben dat ik gewoon alles gezien heb zometeen _O-
't Echte en 't ware!
  maandag 27 december 2021 @ 19:53:59 #23
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202847394
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 19:48 schreef Japepk het volgende:
Ik kom er maar niet aan toe om seizoen 3 af te kijken op Videoland. Heb lang geen classics gekeken en zie dat ze nu al bij seizoen 8 zijn. De verleiding is groot om lekker ergens in seizoen 6 te beginnen, maar ik wil op mijn bucketlist hebben dat ik gewoon alles gezien heb zometeen _O-
Seizoen 3 is toch wel 1 van de leukere seizoenen. Zou toch moeten lukken denk ik. :)
Zeker het 2e deel van dat seizoen vond ik erg goed.
pi_202847540
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 19:53 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Seizoen 3 is toch wel 1 van de leukere seizoenen. Zou toch moeten lukken denk ik. :)
Zeker het 2e deel van dat seizoen vond ik erg goed.
Oh het is zeker boeiend. Janine doet een paar weken mee en Laura is terug met Lotje, die gaat nu niet meer weg volgens mij. Grappig om te zien dat die karakters zo anders zijn ineens. In het huidige seizoen heeft Janine een borrel met haar jaarclub. Anton kende ze ook van de universiteit volgens mij. Daar hoor of zie je helemaal niets over als ze daar als twintiger door het beeld huppelt. (of ontvoert in een kelder ligt, op het moment haha)

Het is alleen meer dat ik er niet aan toe kom om ff door te 'bingen' haha.
't Echte en 't ware!
  maandag 27 december 2021 @ 20:08:33 #25
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202847830
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 19:59 schreef Japepk het volgende:

[..]
Oh het is zeker boeiend. Janine doet een paar weken mee en Laura is terug met Lotje, die gaat nu niet meer weg volgens mij. Grappig om te zien dat die karakters zo anders zijn ineens. In het huidige seizoen heeft Janine een borrel met haar jaarclub. Anton kende ze ook van de universiteit volgens mij. Daar hoor of zie je helemaal niets over als ze daar als twintiger door het beeld huppelt. (of ontvoert in een kelder ligt, op het moment haha)

Het is alleen meer dat ik er niet aan toe kom om ff door te 'bingen' haha.
Oke! :)
Ja, er komt een heftige periode aan voor Laura. ;) Ik zou destijds gedacht hebben dat ze na die periode niet in de serie zou blijven.
Dat van Janine en Anton zegt mij niets. Maar daarvoor volg ik de huidige serie eigenlijk al jaren niet meer goed genoeg voor.
pi_202847918
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 20:08 schreef Koosnaam het volgende:
Dat van Janine en Anton zegt mij niets. Maar daarvoor volg ik de huidige serie eigenlijk al jaren niet meer goed genoeg voor.
Volgens mij was dat destijds de introductie van de hele familie Bouwhuis. Janine die een oud studiegenootje/klasgenootje tegen het lijf liep.

Overigens, 3 januari:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
't Echte en 't ware!
  maandag 27 december 2021 @ 20:21:20 #27
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202848264
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 20:11 schreef Japepk het volgende:

[..]
Volgens mij was dat destijds de introductie van de hele familie Bouwhuis. Janine die een oud studiegenootje/klasgenootje tegen het lijf liep.

Overigens, 3 januari:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oke! Dat is mij niet zo bij gebleven. Wel dat ze de praktijk overnamen van Martijn en Irene Huygens. En dat het hele gebeuren tussen Edwin en Lucas ook wel vrij snel daarna kwam.
pi_202848601
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 20:21 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Oke! Dat is mij niet zo bij gebleven. Wel dat ze de praktijk overnamen van Martijn en Irene Huygens. En dat het hele gebeuren tussen Edwin en Lucas ook wel vrij snel daarna kwam.
Anton, Bianca, Edwin en Sjoerd trokken inderdaad in eerste instantie in het Huygens huis in, maar verhuisden naar wat nu het Bouwhuis huis is, na die zaak met Lucas.

Maar Anton werd in eerste instantie opgemerkt door Janine in wat toen nog Lorena's was, en ze herkende hem als studievriend en ze hadden zelfs nog kort iets gehad destijds volgens mij. Toen zijn de twee stellen met elkaar gaan afspreken en zodoende zijn de Anton/Ludo en Bianca/Janine vriendschappen ontstaan, die sindsdien altijd vrij stabiel zijn gebleven.

Daarom vond ik Anton en Linda ook best een goed gevonden combi, want Linda was al zo lang een goede vriendin van Janine, en kon makkelijk instappen binnen het vriendenclubje.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
  maandag 27 december 2021 @ 20:41:23 #29
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202849021
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 20:29 schreef Aoibhin het volgende:

[..]
Anton, Bianca, Edwin en Sjoerd trokken inderdaad in eerste instantie in het Huygens huis in, maar verhuisden naar wat nu het Bouwhuis huis is, na die zaak met Lucas.

Maar Anton werd in eerste instantie opgemerkt door Janine in wat toen nog Lorena's was, en ze herkende hem als studievriend en ze hadden zelfs nog kort iets gehad destijds volgens mij. Toen zijn de twee stellen met elkaar gaan afspreken en zodoende zijn de Anton/Ludo en Bianca/Janine vriendschappen ontstaan, die sindsdien altijd vrij stabiel zijn gebleven.

Daarom vond ik Anton en Linda ook best een goed gevonden combi, want Linda was al zo lang een goede vriendin van Janine, en kon makkelijk instappen binnen het vriendenclubje.
Dank!
Ja de combinatie van Anton en Linda was wel leuk. Maar ook heel logisch gezien hun leeftijd natuurlijk.
Ik heb wel meegekregen dat Babette van Veen niet blij was dat ze uit de serie moesten vertrekken.
Ik weet niet of jij de huidige serie goed volgt. Maar waren hun personages een beetje klaar in de serie?
pi_202849978
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 20:41 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Dank!
Ja de combinatie van Anton en Linda was wel leuk. Maar ook heel logisch gezien hun leeftijd natuurlijk.
Ik heb wel meegekregen dat Babette van Veen niet blij was dat ze uit de serie moesten vertrekken.
Ik weet niet of jij de huidige serie goed volgt. Maar waren hun personages een beetje klaar in de serie?
Ik volg de huidige serie nog wel redelijk, in dat ik per week even de afleveringen doorloop via TV Gemist.

De personages waren wel echt uitgespeeld vind ik. Hadden al een tijd geen goede verhaallijnen meer en als ze al geen achtergrondopvulling waren, werd er elke keer weer wat krampachtigs verzonnen voor hen, maar het was allemaal niet veel. Dat kan natuurlijk altijd opgelost worden door de schrijvers om betere verhaallijnen te bedenken, maar ik zou ook niet gauw weten wat ze dan nu voor hen hadden kunnen verzinnen zonder dat de personages een 180 draai namen.

Zij werden toch destijds geïntroduceerd als het "nieuwe" gezin in de serie, samengesteld Bouwhuis/Dekker. Maar de kinderen zijn allang volwassen en het huis (en de serie) uit, verder had je ook nog Ludo & Janine als stabiel gevestigd stel van die leeftijd (maar zij hebben dan tenminste nog hun kinderen en kleinkinderen in de serie, en zijn toch wat meer iconische karakters), en we kregen ook nog de Verduyn familie als nieuw "gezin-gezin". Anton en Linda hadden nog de huisartsenpraktijk, maar het verhaallijntje dat ze daarmee hadden is een van de meest tenenkrommende ooit geworden.

Ik snap het wel, maar toch jammer, want echt gevestigde karakters en ik heb het ook altijd wel verfrissend gevonden dat Ludo in Anton gewoon een echt goede, stabiele, beste vriend had in de serie. Linda en Janine zijn ook vriendinnen met een lange geschiedenis.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_202851936
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 19:45 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Kijk eens aan. :)
Destijds wou je er ook echt niet aan beginnen staat mij nog bij. :P

Ik ben een beetje in jaren 90 blijven hangen met de dvd's. ;)
Om te echoën: kijk eens aan! Heb ik Daniël Daniël zomaar terug weten te halen van zijn sigarenzoektocht :7
Nou ja, ik wilde wel nog aan seizoen 15 beginnen, het kwam er alleen niet van nadat ik seizoen 14 in een sneltreinvaart had bekeken. En nu was-ie nog eens voordelig te krijgen, dus ach, waarom niet.

Het is er niet meer van gekomen of je hebt er gewoon geen zin in om de '00s in te gaan? :P
Overigens zie ik nu 's ochtends in alle vroegte afleveringen van seizoen 9 voorbijkomen op RTL Lounge. Dat hele verhaal met 'John' is fascinerend en lachwekkend tegelijk _O-

Over fascinerend en lachwekkend tegelijk gesproken, Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 27 december 2021 @ 22:02:13 #32
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202852250
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:05 schreef Aoibhin het volgende:

[..]
Ik volg de huidige serie nog wel redelijk, in dat ik per week even de afleveringen doorloop via TV Gemist.

De personages waren wel echt uitgespeeld vind ik. Hadden al een tijd geen goede verhaallijnen meer en als ze al geen achtergrondopvulling waren, werd er elke keer weer wat krampachtigs verzonnen voor hen, maar het was allemaal niet veel. Dat kan natuurlijk altijd opgelost worden door de schrijvers om betere verhaallijnen te bedenken, maar ik zou ook niet gauw weten wat ze dan nu voor hen hadden kunnen verzinnen zonder dat de personages een 180 draai namen.

Zij werden toch destijds geïntroduceerd als het "nieuwe" gezin in de serie, samengesteld Bouwhuis/Dekker. Maar de kinderen zijn allang volwassen en het huis (en de serie) uit, verder had je ook nog Ludo & Janine als stabiel gevestigd stel van die leeftijd (maar zij hebben dan tenminste nog hun kinderen en kleinkinderen in de serie, en zijn toch wat meer iconische karakters), en we kregen ook nog de Verduyn familie als nieuw "gezin-gezin". Anton en Linda hadden nog de huisartsenpraktijk, maar het verhaallijntje dat ze daarmee hadden is een van de meest tenenkrommende ooit geworden.

Ik snap het wel, maar toch jammer, want echt gevestigde karakters en ik heb het ook altijd wel verfrissend gevonden dat Ludo in Anton gewoon een echt goede, stabiele, beste vriend had in de serie. Linda en Janine zijn ook vriendinnen met een lange geschiedenis.
Mooi uitgebreid antwoord weer. Ja jammer dat ze niet meer mooie verhalen gekregen hebben. Ja als er dan weer een 'ontslagronde' aankomt weet je dat erbij kunt zitten als je misschien toch 'te' weinig binding hebt met de rest van de cast.
  maandag 27 december 2021 @ 22:11:51 #33
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202852538
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:50 schreef PeterKelder het volgende:

[..]
Om te echoën: kijk eens aan! Heb ik Daniël Daniël zomaar terug weten te halen van zijn sigarenzoektocht :7
Nou ja, ik wilde wel nog aan seizoen 15 beginnen, het kwam er alleen niet van nadat ik seizoen 14 in een sneltreinvaart had bekeken. En nu was-ie nog eens voordelig te krijgen, dus ach, waarom niet.

Het is er niet meer van gekomen of je hebt er gewoon geen zin in om de '00s in te gaan? :P
Overigens zie ik nu 's ochtends in alle vroegte afleveringen van seizoen 9 voorbijkomen op RTL Lounge. Dat hele verhaal met 'John' is fascinerend en lachwekkend tegelijk _O-

Over fascinerend en lachwekkend tegelijk gesproken, Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Haha ik kwam eigenlijk toevallig weer eens langs. Is zeker niet meer zo'n gewoonte als dat het ooit was. ;)
Wel leuk dat je vlak daarvoor die update van seizoen 15 plaatste.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, ik ben ooit gestopt ongeveer halverwege seizoen 10.
Nu ben ik weer bij dvd 8 van seizoen 2. :P Toen het oorspronkelijke gezin van Jef eigenlijk dominant in de serie was.
pi_202852614
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 22:02 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Mooi uitgebreid antwoord weer. Ja jammer dat ze niet meer mooie verhalen gekregen hebben. Ja als er dan weer een 'ontslagronde' aankomt weet je dat erbij kunt zitten als je misschien toch 'te' weinig binding hebt met de rest van de cast.
Ja, wel jammer gezien de personages waar het om gaat

Ik snap ook nog steeds niet waarom een personage als Bing persé moet blijven en ook persé getrouwd met Nina moet blijven (af en toe is er even iets, maar ze zijn binnen no time weer bij elkaar). Die heeft geen familiebanden verder met de serie, en die hele romance met Nina was destijds er ook maar even snel ingeschreven omdat die twee karakters net even single waren.

Maar ook jammer dat twee van de drie stabiele "familiehuwelijken" die ze nu laten zien in de serie binnen de familie Sanders zijn. Ik had veel liever gezien dat ze Ludo en Janine gewoon echt definitief zouden vestigen als stabiel stel (het uit-elkaar-weer-bij-elkaar hebben we nu wel gehad) en ze andere verhaallijnen zouden krijgen buiten liefdesgebied en dat Nina juist wat meer drama had daarbinnen. Nu is de hele familie Sanders unaniem gezapig familie/samen en dat met die droeftoeter Bing die sowieso niet eens echt bij die familie past.

Stabiele stellen moeten er zijn in een soap vind ik om een beetje vastigheid te bieden, maar wat dat betreft heeft de Sanders familie nogal een imperium nu. Ik had het leuker gevonden als Bing+Manu en Nina+Nola aparte gezinnen waren geweest, of een beetje on/off waren geweest in plaats van jarenlang samen.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
  maandag 27 december 2021 @ 22:26:48 #35
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202852990
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 22:14 schreef Aoibhin het volgende:

[..]
Ja, wel jammer gezien de personages waar het om gaat

Ik snap ook nog steeds niet waarom een personage als Bing persé moet blijven en ook persé getrouwd met Nina moet blijven (af en toe is er even iets, maar ze zijn binnen no time weer bij elkaar). Die heeft geen familiebanden verder met de serie, en die hele romance met Nina was destijds er ook maar even snel ingeschreven omdat die twee karakters net even single waren.

Maar ook jammer dat twee van de drie stabiele "familiehuwelijken" die ze nu laten zien in de serie binnen de familie Sanders zijn. Ik had veel liever gezien dat ze Ludo en Janine gewoon echt definitief zouden vestigen als stabiel stel (het uit-elkaar-weer-bij-elkaar hebben we nu wel gehad) en ze andere verhaallijnen zouden krijgen buiten liefdesgebied en dat Nina juist wat meer drama had daarbinnen. Nu is de hele familie Sanders unaniem gezapig familie/samen en dat met die droeftoeter Bing die sowieso niet eens echt bij die familie past.

Stabiele stellen moeten er zijn in een soap vind ik om een beetje vastigheid te bieden, maar wat dat betreft heeft de Sanders familie nogal een imperium nu. Ik had het leuker gevonden als Bing+Manu en Nina+Nola aparte gezinnen waren geweest, of een beetje on/off waren geweest in plaats van jarenlang samen.
Ook dat ben ik met je eens. Bing en Nina heeft mij vanaf het begin ook mateloos geïrriteerd. Het personage Bing is echt al heel lang klaar. Dat vond ik jaren geleden al. Terwijl Dorothea ooit lang geleden al de serie ( tegen haar zin in dacht ik) moest verlaten. Wat best wel een leuk personage was natuurlijk. En Stanley was ook ooit wel een leuk personage. Maar die verhaallijn met die halfzus heb ik al niet echt meegekregen. Ik kan het ook niet echt goed meer beoordelen. ;)
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 27 december 2021 @ 22:28:51 #36
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_202853058
Wat dachten jullie van Rick daar schrijven ze elke keer een nieuwe jonge actrice voor in de serie.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_202853454
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 22:26 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Ook dat ben ik met je eens. Bing en Nina heeft mij vanaf het begin ook mateloos geïrriteerd. Het personage Bing is echt al heel lang klaar. Dat vond ik jaren geleden al. Terwijl Dorothea ooit lang geleden al de serie ( tegen haar zin in dacht ik) moest verlaten. Wat best wel een leuk personage was natuurlijk. En Stanley was ook ooit wel een leuk personage. Maar die verhaallijn met die halfzus heb ik al niet echt meegekregen. Ik kan het ook niet echt goed meer beoordelen. ;)
Bing en Nina vond ik vooral erg random, vooral omdat die net single waren en enigszins van dezelfde leeftijd, en Nina moest revalideren, Bing was sportief en wilde Nina trainen, huppakee romance geboren. Verder waren ze al dik 10 jaar in de serie allebei, elkaar regelmatig ontmoet, maar geen enkele vriendschap en chemie verder, en meteen een "romance of the ages" waarbij ze jaren bij elkaar blijven met een samengesteld gezin en al. Affairtjes hier en daar, maar binnen een paar maanden zijn ze weer samen, want wat een powercouple. Ik vind dat hele gezin erg ongeloofwaardig.

JoJo als halfzus van Bing was ook nogal random, maar ik snap wel dat ze hem wat meer binding in de serie wilden geven als hij er toch was. Verder voegde zij niet veel toe mede omdat ze deel was van een van de meest tenenkrommende verhaallijnen ooit (Grapjassen vlogkanaal), maar wel een lief meisje verder, bekommerde zich leuk over de kinderen in het gezin en had een schattige relatie met Ilyas. Was ze "verkankerd" aan een Sanders of een Verduyn dan was ze langer gebleven, maar Bing is op zichzelf zo nietszeggend dat zij er ook niet veel meer te zoeken had.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
  maandag 27 december 2021 @ 22:46:14 #38
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202853596
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 22:28 schreef Dr.Mikey het volgende:
Wat dachten jullie van Rick daar schrijven ze elke keer een nieuwe jonge actrice voor in de serie.
Vreselijk inderdaad! Niemand hier was volgens mij ook enthousiast dat hij zo snel na de parachutemoord terugkeerde in de serie. ;)
  maandag 27 december 2021 @ 22:51:47 #39
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202853744
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 22:39 schreef Aoibhin het volgende:

[..]
Bing en Nina vond ik vooral erg random, vooral omdat die net single waren en enigszins van dezelfde leeftijd, en Nina moest revalideren, Bing was sportief en wilde Nina trainen, huppakee romance geboren. Verder waren ze al dik 10 jaar in de serie allebei, elkaar regelmatig ontmoet, maar geen enkele vriendschap en chemie verder, en meteen een "romance of the ages" waarbij ze jaren bij elkaar blijven met een samengesteld gezin en al. Affairtjes hier en daar, maar binnen een paar maanden zijn ze weer samen, want wat een powercouple. Ik vind dat hele gezin erg ongeloofwaardig.

JoJo als halfzus van Bing was ook nogal random, maar ik snap wel dat ze hem wat meer binding in de serie wilden geven als hij er toch was. Verder voegde zij niet veel toe mede omdat ze deel was van een van de meest tenenkrommende verhaallijnen ooit (Grapjassen vlogkanaal), maar wel een lief meisje verder, bekommerde zich leuk over de kinderen in het gezin en had een schattige relatie met Ilyas. Was ze "verkankerd" aan een Sanders of een Verduyn dan was ze langer gebleven, maar Bing is op zichzelf zo nietszeggend dat zij er ook niet veel meer te zoeken had.
Bing met Sjors had veel meer chemie inderdaad. Met Nina was het allemaal zo ongemakkelijk geforceerd toen al. Vervelend dat ze dat maar als een mooi koppel blijven zien.

En wat betreft dat zusje geloof ik het direct.
pi_202854123
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 22:28 schreef Dr.Mikey het volgende:
Wat dachten jullie van Rick daar schrijven ze elke keer een nieuwe jonge actrice voor in de serie.
Het is heel gek dat ze sinds zijn terugkomst ergens in 2007 Rik eerst als vanouds aan Anita koppelden, maar daarna altijd steevast aan veel jongere personages. Charlie is ook zo'n 10 jaar jonger (die hele hechte vriendschap met Anita was ook zo random ineens want Charlie kwam als 16-jarig de drie binnen toen Anita al lang en breed volwassen was), maar Nuran, Zoë en nu Shanti zijn weer veel meer van de leeftijd van zijn zoon Job.

Als Rik een nieuwe liefde krijgt, kun je erop aan dat het een jong blaadje is om hem nog een beetje actie in de serie te geven.

quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 22:46 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Vreselijk inderdaad! Niemand hier was volgens mij ook enthousiast dat hij zo snel na de parachutemoord terugkeerde in de serie. ;)
15 jaar gekregen voor moord, maar na 2 jaar weer vrij want "goed gedrag" 8)7

Nu was het hele geval met dat Rik moord pleegde ook geheel "out of character"
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_202854639
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 22:51 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Bing met Sjors had veel meer chemie inderdaad. Met Nina was het allemaal zo ongemakkelijk geforceerd toen al. Vervelend dat ze dat maar als een mooi koppel blijven zien.

En wat betreft dat zusje geloof ik het direct.
Ja eens. Niet dat die meteen het beste koppel ooit waren, maar Bing en Sjors hebben echt geschiedenis met elkaar en hadden ook echt chemie. Een verleden samen, je snapt dat die echt wel bij elkaar zouden blijven ondanks alles. Nina werd er ineens bij de haren bij gesleept en sindsdien moeten we geloven dat het heel erg bijzonder is tussen die twee.

Maarja, Sjors werd gigaveel jaren geSORASed op volwassen leeftijd ineens om te verantwoorden dat ze ineens een puberdochter had. Dat blijft nog eens een van de raarste SORAS situaties ooit. Je hebt een Sjors die in 2003 wordt geïntroduceerd als 16-jarige, en dan in 2017 wordt haar dochter in de serie gebracht als een 16-jarige. Toen is de leeftijd van Sjors verouderd van geboortejaar 1987 naar 1981 on het enigszins geloofwaardig te maken. Maar ondertussen zijn we jaren verder en is Nola nog steeds een kind.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
  maandag 27 december 2021 @ 23:51:39 #42
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202854890
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 23:38 schreef Aoibhin het volgende:

[..]
Ja eens. Niet dat die meteen het beste koppel ooit waren, maar Bing en Sjors hebben echt geschiedenis met elkaar en hadden ook echt chemie. Een verleden samen, je snapt dat die echt wel bij elkaar zouden blijven ondanks alles. Nina werd er ineens bij de haren bij gesleept en sindsdien moeten we geloven dat het heel erg bijzonder is tussen die twee.

Maarja, Sjors werd gigaveel jaren geSORASed op volwassen leeftijd ineens om te verantwoorden dat ze ineens een puberdochter had. Dat blijft nog eens een van de raarste SORAS situaties ooit. Je hebt een Sjors die in 2003 wordt geïntroduceerd als 16-jarige, en dan in 2017 wordt haar dochter in de serie gebracht als een 16-jarige. Toen is de leeftijd van Sjors verouderd van geboortejaar 1987 naar 1981 on het enigszins geloofwaardig te maken. Maar ondertussen zijn we jaren verder en is Nola nog steeds een kind.
Dat blijft wel heel bizar ja. _O-
Niet dat het allemaal gemakkelijk is om met die leeftijden een redelijk juist verloop weer te geven. Maar hierin hebben ze de plank wel echt mis geslagen ja.
pi_202879604
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  dinsdag 28 december 2021 @ 23:31:51 #44
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_202883968
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 21:30 schreef PeterKelder het volgende:
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Haha! Met Dorothea erbij was Bing in het begin ook gewoon een prima personage he. Al kwam hij wat later in de serie.
Verwacht je snel door het seizoen heen te gaan? :)
En wat vind je verder van seizoen 9 overigens? Eerste keer dat je die ziet toch? De verhaallijn met John/Pete vond ik vroeger erg boeiend en interessant. Maar ja achteraf gezien lijkt Michiel Varga natuurlijk helemaal niet zo op Tim Gunther. Ook niet qua postuur. Kan wel begrijpen dat Bartho de verhaallijn daardoor te ongeloofwaardig vond.
pi_202892596
Waar bemoeit Demi zich in vredesnaam mee? Het gaat haar niks aan , het liefdesleven van Marwan. Ik hoop dat Marwan nu eens zegt dat het klaar is met haar bemoeienis en haar zijn huis uit stuurt. Hij heeft het meerdere malen wel gezegd. Maar ze blijft komen.
Snap Saskia en Julian ook niet dat ze veel te lief zijn voor hun babygirl...

En Demi is dus blijkbaar 16? Ik dacht echt dat dat meisje jaar of 14 was .
Nou ze heeft het gedrag en uiterlijk van een meisje van 13/14.


Waarom belt ze ook bij hem aan?

En waarom verzorgt Laura de plantjes bij Anton en Linda's huis? Gezien ze voor een jaar weggaan? Gaan we zien dat een jaar volhoudt? Denk het niet.
India, ga er na toe!
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 29 december 2021 @ 12:37:20 #46
335263 freaky40
pi_202892894
Anton en Linda zijn permanent uit de serie geschreven, die komen echt niet terug. Maar in de lopende verhaallijnen zijn ze een jaar weg, dus dat moet nog even doorgevoerd blijven worden.
Allemaal cabaretteketet!
pi_202898336
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 12:37 schreef freaky40 het volgende:
Anton en Linda zijn permanent uit de serie geschreven, die komen echt niet terug. Maar in de lopende verhaallijnen zijn ze een jaar weg, dus dat moet nog even doorgevoerd blijven worden.
Ik denk ook meer dat de vorige user bedoelt; had die planten lekker weg gedaan. Maar voor het stiekem seksen van Merel en Marwan komt het wel lekker uit zo natuurlijk. Hopelijk belt Anton snel naar Ludo dat hij op Bonaire blijft. Kan het Bouwhuis-huis weg en kan Laura haar eigen plekkie krijgen.
't Echte en 't ware!
pi_202898465
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 15:36 schreef Japepk het volgende:

[..]
Ik denk ook meer dat de vorige user bedoelt; had die planten lekker weg gedaan. Maar voor het stiekem seksen van Merel en Marwan komt het wel lekker uit zo natuurlijk. Hopelijk belt Anton snel naar Ludo dat hij op Bonaire blijft. Kan het Bouwhuis-huis weg en kan Laura haar eigen plekkie krijgen.
Of Laura gaat naar het Bouwhuis-huis. Zij woont officieel nu naast het Paleis, maar dat huis is nooit in beeld geweest.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_202906539
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 12:25 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Waar bemoeit Demi zich in vredesnaam mee? Het gaat haar niks aan , het liefdesleven van Marwan. Ik hoop dat Marwan nu eens zegt dat het klaar is met haar bemoeienis en haar zijn huis uit stuurt. Hij heeft het meerdere malen wel gezegd. Maar ze blijft komen.
Snap Saskia en Julian ook niet dat ze veel te lief zijn voor hun babygirl...

En Demi is dus blijkbaar 16? Ik dacht echt dat dat meisje jaar of 14 was .
Nou ze heeft het gedrag en uiterlijk van een meisje van 13/14.
Ja Demi is erg irritant met die Marwan obsessie de hele tijd en dat gedram bij hem en achter hem aan zitten te lopen terwijl hij al weet-ik-hoe-vaak 'nee' heeft gezegd. Zelfs voor een 16-jarige is dit erg ongezond gedrag.

Demi werd trouwens twee jaar geleden ook geïntroduceerd als 12-jarige, maar werd vorig jaar verouderd naar 15 voor de zwangerschapsverhaallijn. Ik snap dat ze dat gedaan hebben want een zwangere 13-jarige is ook voor een soap wel heavy, maar het komt niet over als ze zich ondertussen nog gedraagt als een pre-puberaal kind :')

https://www.televizier.nl(...)jn-nieuwe-gtst-gezin

Trouwens, werd van Steef laatst niet gezegd in de serie dat hij nu 15 is? Want volgens bovenstaand artikel was hij bij zijn introductie twee jaar geleden dus ook al 15 _O- _O- En het middelste kind, nu is hij ineens de jongste
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_202910666
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 23:31 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Haha! Met Dorothea erbij was Bing in het begin ook gewoon een prima personage he. Al kwam hij wat later in de serie.
Verwacht je snel door het seizoen heen te gaan? :)
En wat vind je verder van seizoen 9 overigens? Eerste keer dat je die ziet toch? De verhaallijn met John/Pete vond ik vroeger erg boeiend en interessant. Maar ja achteraf gezien lijkt Michiel Varga natuurlijk helemaal niet zo op Tim Gunther. Ook niet qua postuur. Kan wel begrijpen dat Bartho de verhaallijn daardoor te ongeloofwaardig vond.
Goh, aangezien er ook nog zoiets is als werk zal ik wel even doen over de box. Het zal alleszins langer zijn dan de twee weken die ik deed over seizoen 14 :P

Van wat ik in de vroege ochtend zie (niet zo heel veel hoor) is het wel een seizoen waarin al veel wordt afgesloten van vaste waarden uit de voorgaande jaren. En mja, het is nog altijd niet de periode van de serie waar ik mij in kan smijten. Want als ik de scènes zie waar Kim en Hedwig in voorkomen... Het is gewoon niet mijn generatie :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_202960354
Een dubbelpost, maar ach...

Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  vrijdag 31 december 2021 @ 15:38:22 #52
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_202961082
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 15:13 schreef PeterKelder het volgende:
Een dubbelpost, maar ach...

Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die bestanden.. zouden dat afleveringen en scripts zijn? _O-
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_202984027
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 15:38 schreef LetsGame het volgende:

[..]
Die bestanden.. zouden dat afleveringen en scripts zijn? _O-
Ik denk haast van wel... Of iets van bestanden die in die afleveringen voorkwamen. Want wat moet Morris ook met een bestand van Luis Duarte? _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_202989360
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 21:41 schreef PeterKelder het volgende:
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[..]
Ik denk haast van wel... Of iets van bestanden die in die afleveringen voorkwamen. Want wat moet Morris ook met een bestand van Luis Duarte? _O-
Is dat nu gewoon de wissel van Geert Hoes naar Joris Putman in één aflevering/scène dan? Of zie ik het verkeerd?

Wouter de Jong vond ik ook leuk. Hij had goede chemie met Charlie en was leuk om te zien.
't Echte en 't ware!
pi_202998783
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 02:04 schreef Japepk het volgende:

[..]
Is dat nu gewoon de wissel van Geert Hoes naar Joris Putman in één aflevering/scène dan? Of zie ik het verkeerd?
Die met Geert is afl. 2820, die met Joris de daaropvolgende. Het ding is: die eerste scène met Joris is een direct vervolg van de laatste met Geert. Dus zowel Nick als Morris hebben zo te zien binnen luttele seconden een complete kledingwissel kunnen doen, waarbij de laatste zelfs van uiterlijk is veranderd _O-

Misschien zeiken om het zeiken, maar continuïteit zit in de kleine dingetjes :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 3 januari 2022 @ 00:40:26 #56
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203004532
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 20:17 schreef PeterKelder het volgende:
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[..]
Die met Geert is afl. 2820, die met Joris de daaropvolgende. Het ding is: die eerste scène met Joris is een direct vervolg van de laatste met Geert. Dus zowel Nick als Morris hebben zo te zien binnen luttele seconden een complete kledingwissel kunnen doen, waarbij de laatste zelfs van uiterlijk is veranderd _O-

Misschien zeiken om het zeiken, maar continuïteit zit in de kleine dingetjes :P
Morris aparte rol was dat Patrick Martens nam ontslag omdat hij nog niet uit de kast was en geen homo wilde spelen.

Geert hoes wilde geen bi seksuele Morris spelen en vertrok terwijl er later geruchten opdoken over hem en Gordon.

En Jorris Putman speelt hem uiteindelijk als bi sexueel voor een verhaallijn en vervolgens komt het nog amper aan bod.

Als ze bij het eerste waren gebleven was lucas er misschien nooit in geschreven met veel bombarie.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203009539
quote:
0s.gif Op maandag 3 januari 2022 00:40 schreef Dr.Mikey het volgende:
Geert hoes wilde geen bi seksuele Morris spelen en vertrok terwijl er later geruchten opdoken over hem en Gordon.

En Jorris Putman speelt hem uiteindelijk als bi sexueel voor een verhaallijn en vervolgens komt het nog amper aan bod.
Wie had nu ook alweer dat triootje met Yasmin en Pascal? Geert Hoes dan? Dat vond ik destijds echt heel gedurfd, haha.

10 januari
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wel jammer dat er nu dus 3 grote verhalen over vreemdgaan/liefje afpakken gaan. Vraag me af hoe ze hier nu weer terecht komen, zeker nu ze daar 2 jaar lang zó sterk van zijn weg gebleven. Het ene stabiele koppel schoppen ze buiten en onder de rest leggen ze een bom. Ik snap het echt niet. In combinatie met het niet te volgen verhaal met Ludo/Richard/Daan en de debiele tienerlijn van Abby en Steef zijn ze echt weer terug bij af. Wie heeft daar (weer) touwtjes in handen gekregen waardoor je dit steeds zo om kunt gooien?

Iemand anders die het trouwens is opgevallen dat Laura en Henk nooit fysiek zijn in hun relatie? Nooit een zoen of een knuffel. Het helpt er mede aan mee dat ik dat koppel ook niet echt van de grond vindt komen. Laura past niet bij zo'n volks type, en Laura past ook niet in de Koning.
't Echte en 't ware!
  maandag 3 januari 2022 @ 15:52:09 #58
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_203010325
Als we het toch over in elkaar geflanste bestanden hebben die je in beeld ziet, dan is deze ook wel heel erg....
Gewoon flarden uit een artikel over de moord op Theo van Gogh die gebruikt werden voor een artikel in Het Spectrum over de moord op Ludo.... 8)7

quote:
1s.gif Op donderdag 30 januari 2020 12:20 schreef Claude_Viole het volgende:
Ik keek pas geleden naar seizoen 17 op DVD. Het seizoen waarin Ludo neergeschoten was door Janine.

Uiteindelijk stond de moord ook vermeld in Het Spectrum.

[ link | afbeelding ]

Nu weten we dat de schrijvers soms weinig fantasie hebben, en dat bleek dus ook bij de krantenopvulling.

[ link | afbeelding ]
De meeste mensen zullen denken: "dat is vast een fantasieverhaal van de schrijvers geweest".

Nou blijkbaar dus niet....
Als ik de zinsnede "is een salvo afgevuurd die zijn weerga niet kent" uit het artikel op Google opzoek kom ik hier uit:

https://www.trouw.nl/nieu(...)ionaliteit~b18b5db7/

En als je verder kijkt zijn er nog meer zinsnedes en alinea's uit het artikel gekopieerd.

Met andere woorden: Ze hebben gewoon een artikel over de moord van Theo van Gogh gebruikt als opvulling 8)7 8)7 :{
Ik zet bij zulke dingen vaak nog het beeld stil om even te analyseren wat ik zie, maar tegenwoordig is het wel een stuk netter dan vroeger. :P

Wel viel mij eens op dat Daan op een soort Google Maps aan het inzoomen was, toen hij bij het kanaal stond waar Leon's auto gevonden werd. Je zag de balk bovenin het scherm van de telefoon gewoon mee zoomen :'). Dat was dus geen app maar een afbeelding op full-screen.. :D

En verder zie je ook wel eens onbekende namen in contactlijsten voorkomen, zoals "Babatte van der Veen", nog voordat Babette van Veen opnieuw in GTST meespeelde. Maar ook straatnamen zijn soms eenvoudig te verzinnen, zoals de Batelaan (Julia Batelaan, Amy Kortenaer), waar het huis van Dian, Janine en later van Jack en Lorena stond. Voor de rest heeft er in een ver verleden een Aysu Baydar op de set gewerkt (of ze werkt er nog steeds), en waar zou dan de naam Aysen Baydar vandaan komen? :)

[ Bericht 3% gewijzigd door Claude_Viole op 03-01-2022 16:02:54 ]
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 4 januari 2022 @ 21:55:58 #59
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203038235
Hulde voor de aflevering van DI 11 jan
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203043559
Die zaak van illias is inmiddels ook geschrapt?

En Saskia ook, je kunt alles tegen mij zeggen, alles en dan vertelt Merel over haar en Marwan en ineens draait het allemaal weer om Demi die er kapot van zal zijn. Alles draait om Demi.

De rozenboom is toch een hotel/ restaurant? Hoe lang is Billy daar al niet gast en waar betaalt ze dat van? Als ze zo goed verdient, kan ze dan geen eigen huis betalen, of een groter huis voor haar dochter?

Bing en Nina voegen ook weinig meer toe aan de serie..zelfs Bing niet op dit moment met Mare.

En Ludo met zijn dubbele agenda... Janine zou Ludo eens moeten afluisteren eigenlijk überhaupt hoop ik voor meer spanning tussen Janine en Ludo en dan zo ver dat zij gaat wonen in het huis Anton en Linda waar inmiddels de plantjes al dood zijn gegaan.
India, ga er na toe!
pi_203055727
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  woensdag 5 januari 2022 @ 23:42:15 #62
147457 Devil010
Dance with the Devil
pi_203056591
Mare had ik zeker geen 2x laten vragen maar gelijk op d'r rug gelegd 😜

En Merel heeft heerlijke tieten. Jammer dat zij met Marwan moet
Niets is sterker dan dat ene woord: Feyenoord.
pi_203061551
13 januari:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 2% gewijzigd door Japepk op 06-01-2022 15:09:13 ]
't Echte en 't ware!
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 7 januari 2022 @ 00:03:50 #64
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203071747
Ze zijn letterlijk terug bij af met Ludo en Richard en waarom omdat Janine en Richard het wel konden vinden. :')
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203086871
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 4% gewijzigd door PeterKelder op 07-01-2022 23:06:39 ]
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  zaterdag 8 januari 2022 @ 18:21:17 #66
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_203096836
Da
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 januari 2022 23:01 schreef PeterKelder het volgende:
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat van die set is wel heel slordig. Wat ben jij scherp! :o
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
  zaterdag 8 januari 2022 @ 21:05:47 #67
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_203099764
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 januari 2022 23:01 schreef PeterKelder het volgende:
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mooie afbeeldingen er ook bij. ^O^
Sjors was toen nog echt een leuk personage met wie je mee voelde. En zag er zeker toen ook erg leuk uit natuurlijk. :)
En ja inderdaad jammer het personage er zo 'lang in is blijven plakken'. De seizoenen erna werd ze steeds meer een zeur die telkens weer bij Bing terugkwam of betrokken werd.
pi_203100970
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 januari 2022 18:21 schreef LetsGame het volgende:
Da
[..]
Dat van die set is wel heel slordig. Wat ben jij scherp! :o
Ik zag het en dacht: huh, hóe hebben ze dat bij de opnames niet opgemerkt? :D

quote:
0s.gif Op zaterdag 8 januari 2022 21:05 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Mooie afbeeldingen er ook bij. ^O^
Sjors was toen nog echt een leuk personage met wie je mee voelde. En zag er zeker toen ook erg leuk uit natuurlijk. :)
Dank u, dank u :)
Sjors was toen nog een personage met duidelijke waarden en principes, en in deze verhaallijn leefde je ook echt met haar mee inderdaad. En ze kon heel erg leuk kwaad kijken O+

quote:
En ja inderdaad jammer het personage er zo 'lang in is blijven plakken'. De seizoenen erna werd ze steeds meer een zeur die telkens weer bij Bing terugkwam of betrokken werd.
Eigenlijk ging het mis toen Sjors vreemdging met Milan bij diens terugkeer; toen was wel duidelijk dat er niks meer van haar waarden en principes over was. En daarna werd het simpelweg een eendimensionale huismus met d'r eeuwige kopjes thee en gezeur over kinsjes en het liefdes-gepingpong met BingBong. Er zat veel meer in het personage, maar daar werd niks mee gedaan. En oprecht: als Inge Schrama zo rond seizoen 17 was vertrokken had ze denk ik nog wel de kans gehad op mooie rollen in andere producties, maar helaas is dat er niet van gekomen - en ik denk dat het er inmiddels niet meer van zal komen ook.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  zaterdag 8 januari 2022 @ 22:35:53 #69
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_203101899
quote:
[..]
Eigenlijk ging het mis toen Sjors vreemdging met Milan bij diens terugkeer; toen was wel duidelijk dat er niks meer van haar waarden en principes over was. En daarna werd het simpelweg een eendimensionale huismus met d'r eeuwige kopjes thee en gezeur over kinsjes en het liefdes-gepingpong met BingBong. Er zat veel meer in het personage, maar daar werd niks mee gedaan. En oprecht: als Inge Schrama zo rond seizoen 17 was vertrokken had ze denk ik nog wel de kans gehad op mooie rollen in andere producties, maar helaas is dat er niet van gekomen - en ik denk dat het er inmiddels niet meer van zal komen ook.
Ja dat klopt wel ja. En ben ik wel met je eens. Je moet af en toe ook een beetje geluk hebben dat je als acteur/ actrice gevraagd wordt voor een mooie rol natuurlijk.
Maar goed. Zou al fijn zijn als Inge/ Ingmar weer een beetje gelukkig is in haar leven. Je hoort er weinig meer van inderdaad.
Overigens Horst Beckenbauer? _O- Ik kan me nog wel redelijk wat herinneren van dit seizoen. Maar de aanleiding voor dit niet meer. :P
pi_203103012
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 januari 2022 22:35 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
Ja dat klopt wel ja. En ben ik wel met je eens. Je moet af en toe ook een beetje geluk hebben dat je als acteur/ actrice gevraagd wordt voor een mooie rol natuurlijk.
Maar goed. Zou al fijn zijn als Inge/ Ingmar weer een beetje gelukkig is in haar leven. Je hoort er weinig meer van inderdaad.
Ze is volledig in de anonimiteit verdwenen volgens mij. Maar het is inderdaad al mooi als ze de rust en zo weer gevonden heeft inmiddels.

quote:
Overigens Horst Beckenbauer? _O- Ik kan me nog wel redelijk wat herinneren van dit seizoen. Maar de aanleiding voor dit niet meer. :P
Dit was in het heetst van de strijd tussen Ray en Dennis om De Koning: Ray had een muzikale act geregeld, maar die belde af met stemproblemen. Vervanging vinden lukte Ray niet meer op korte termijn, maar meneer Harmsen had wél een "surprise-act" weten te regelen, en kwam vervolgens die avond als schlagerzanger Horst Beckenbauer naar De Koning om de avond te redden :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  zondag 9 januari 2022 @ 02:03:39 #71
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_203104292
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 15:38 schreef LetsGame het volgende:

[..]
Die bestanden.. zouden dat afleveringen en scripts zijn? _O-
Ik denk zelfs dat die flash-bestandjes de animaties zijn geweest van geest Benjamin. Die schitterende special effects, onder andere :')
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_203116297
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 02:03 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]
Ik denk zelfs dat die flash-bestandjes de animaties zijn geweest van geest Benjamin. Die schitterende special effects, onder andere :')
Gezien het nummer dat in de meeste bestandsnamen staat denk ik eerder dat die te maken hebben gehad met de cliff van seizoen 14 :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_203132439
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 10 januari 2022 @ 23:04:53 #74
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_203133135
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 22:18 schreef PeterKelder het volgende:
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
^O^

Dat je dat weer opvalt van die camera. Ik moest bij het kijken van die foto nog goed opletten. _O-
En ja, had Dorothea die 'Bernard' maar nooit opgehaald van schiphol.
  dinsdag 11 januari 2022 @ 17:40:53 #75
433862 Mr.Pomtip
Voor u ist menéér Pomtip!
pi_203142125
Wat een mooie actrice ook, Inge Schrama! Vond het echt erg dat ze niet meer terugkwam, maar Sjors was al langer geen Sjors meer. Onder Melissa Drost werd het personage nog verder verziekt, zeker door de ineens veel oudere Lana. Ik vond dat echt een vervelend personage. Toen was er eigenlijk geen weg terug meer voor de Inge-versie van de rol. Melissa Drost deed het niet eens slecht (al werd Sjors nu nog meer een kleurloze karikatuur van zichzelf), maar de schrijvers hebben het personage en Lana volledig om zeep geholpen.

Ik vind het jammer dat Inge nooit een waardig afscheid heeft gekregen. Ze heeft er zo lang ingezeten, maar er was geen conclusie. Niet in de serie en niet op TV. Moet je zien wat voor eerbetoon die vreselijke Lieke van Lexmond-versie van Charlie kreeg! Inge niet. Sjors hield op met bestaan, waarna Melissa Drost het personage afmaakte. Had ook niks meer te maken met Frits, Martine, Janine of Ludo. De 'nieuwe' Sjors miste de geschiedenis van het personage en daar werd ook niets meer mee gedaan. Eigenlijk hadden ze Sjors aan het einde van die laatste Martine Hafkamp-comeback op een mooie manier de serie uit moeten schrijven. Het had die verhaallijn ook meer evenwicht en een doel kunnen geven, terwijl die nu als een nachtkaarsje uitging. Dan faal je als schrijfteam volledig: je hebt alle middelen, historisch gelaagde populaire personages, kunt alle kanten op en dan verzinnen ze... Zoiets. Martine springt uit een helikopter en het loopt af met een sisser. Een verhaal dat (alweer) nergens heen ging. Dat had een grootschalige exit-lijn voor Martine en Sjors moeten zijn. Dan had Melissa Drost ook een ander personage kunnen spelen en had Lana niet kunstmatig verouderd hoeven te worden. En geen vermoeiend gedoe met Amir!

Het personage van Sjors was gewoon verloren zonder Inge. Nu lijkt Inge zelf wel verdwenen. Ze heeft onlangs ook haar Instagram-account beëindigd en leeft nu geheel buiten de schijnwerpers. Hadden die schrijvers maar wat beter hun best gedaan. Een hele mooie actrice met veel meer in haar mars. Vrees dat ze nooit meer terugkeert, want er is niet echt meer een reden voor. Misschien Bing, maar die rol is intussen verder op dan de rol van Sjors ooit was (de verhaallijn die ze nu voor hem hebben bedacht, maakt dat allesbehalve beter). Stoor me echt aan de manier waarop de schrijvers krampachtig proberen om Nina en Bing relevant te houden. Nee, zij zijn geen ideaal koppel waar de kijkers wat mee hebben. Van mij hadden ze allebei de serie mogen verlaten. Niets aan gemist bij hun afwezigheid. Nog even volhouden. Nola, Manu en Max zijn snel genoeg ook oud genoeg om volwaardige rollen te spelen. Niet dat Nina en Bing dan ineens wel de sympathie van de kijker winnen.

Helaas, het is einde verhaal voor Sjors. Wie weet, komt ze over jaren nog eens terug, maar ik verwacht het niet. Hadden ze Inge Schrama maar het einde gegeven dat ze na al die jaren had verdiend. Hopelijk gaat het nu weer goed met haar, maar dat zullen we als kijkers nu eigenlijk nooit meer te weten komen. Eeuwig zonde.

[ Bericht 4% gewijzigd door Mr.Pomtip op 11-01-2022 19:30:13 ]
pi_203146566
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 17:40 schreef Mr.Pomtip het volgende:

Mooie analyse en ik ben het er ook helemaal mee eens. Melissa deed het op zich gewoon prima, maar Inge is ZO lang Sjors geweest en heeft zo’n gewortelde geschiedenis in de serie… De rol van Sjors was sowieso al jaren uitgespeeld (het is dat Inge zo’n herkenbaar gezicht in de serie was dat ze er nog wel mee weg kwam), maar die recast heeft het karakter uiteindelijk helemaal de afgrond mee in gesleept want Melissa had die herkenbaarheid niet en de schrijvers waren allang zoek wat ze met Sjors moesten, en veel binding had ze niet meer in de serie. Opnieuw ook raar schrijfwerk rondom haar karakter; ineens moest ze veel ouder voorstellen dan ze chronologisch zou moeten zijn t.o.v. haar generatiegenoten, had ze een puberdochter (ontzettend nare rol inderdaad ook vind ik persoonlijk, die puber-Lana) en was ze alleen nog continu aan het zeuren en van man naar man hoppen. De Inge-Sjors had allang niet meer in dat plaatje gepast.

En inderdaad jammer van Inge dat ze nooit een afscheid heeft gehad. Een actrice die er zó lang in heeft gezeten en ze kan de rol niet eens afmaken. Niet alleen maar nadat Melissa de rol overnam, maar ook daarvoor vond ik het toch wel apart dat Sjors ook helemaal geen band met Janine meer had. Janine is toch degene die haar een tijdje heeft grootgebracht en als tiener in huis heeft gehaald. Maar in de latere jaren zaten zij zelden meer samen in een scene en ging Sjors voor moederlijk advies eerder naar Laura ofzo.

En ja, de exit van Martine was het perfecte moment geweest om ook Sjors uit de serie te schrijven, of dat Sjors ineens later toch bericht van Martine kreeg en samen met Lana wegging om Martine op te zoeken en ergens anders opnieuw te beginnen. De tweede terugkeer van Martine vond ik niet eens enorm slecht, de afloop was gewoon abrupt en afgeraffeld, en een slap aftreksel van Martine’s eerdere heel iconische exit met het bootje op zee. Een gezamenlijke exit met Sjors had het hele verhaal van Sjors full-circle gemaakt, omdat ze juist in de serie kwam om haar moeder te zoeken.

Het was ook een prima exit voor Bing geweest om met hen weg te gaan. Ja de relatie was wat uitgespeeld, maar uiteindelijk is de Sjors/Bing combi toch voor beide de meest geloofwaardige relatie geweest en bovendien een met veel geschiedenis. Ik vind het ook wat irritant dat Bing en Nina ons zo door de strot worden geduwd als “supercouple” gelijkwaardig aan Ludo&Janine die écht bij elkaar horen, terwijl ze amper geschiedenis met elkaar delen en “ineens” de ware waren voor elkaar. Ondertussen al bijna 7 jaar bij elkaar ondanks meerdere malen vreemdgaan van o.a. Nina, maar nooit gaan ze écht uit elkaar. Wat zien de schrijvers toch in die combi? In het begin was het nog wel interessant met Ludo en Bing die elkaar niet mochten, maar dat was ook al snel koek & ei.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_203146651
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 23:04 schreef Koosnaam het volgende:

[..]
^O^

Dat je dat weer opvalt van die camera. Ik moest bij het kijken van die foto nog goed opletten. _O-
En ja, had Dorothea die 'Bernard' maar nooit opgehaald van schiphol.
Och, momenteel is Bernard nog niet heel spraakzaam, dat helpt mee :P

quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 17:40 schreef Mr.Pomtip het volgende:
Wat een mooie actrice ook, Inge Schrama! Vond het echt erg dat ze niet meer terugkwam, maar Sjors was al langer geen Sjors meer. Onder Melissa Drost werd het personage nog verder verziekt, zeker door de ineens veel oudere Lana. Ik vond dat echt een vervelend personage. Toen was er eigenlijk geen weg terug meer voor de Inge-versie van de rol. Melissa Drost deed het niet eens slecht (al werd Sjors nu nog meer een kleurloze karikatuur van zichzelf), maar de schrijvers hebben het personage en Lana volledig om zeep geholpen.

Ik vind het jammer dat Inge nooit een waardig afscheid heeft gekregen. Ze heeft er zo lang ingezeten, maar er was geen conclusie. Niet in de serie en niet op TV. Moet je zien wat voor eerbetoon die vreselijke Lieke van Lexmond-versie van Charlie kreeg! Inge niet. Sjors hield op met bestaan, waarna Melissa Drost het personage afmaakte. Had ook niks meer te maken met Frits, Martine, Janine of Ludo. De 'nieuwe' Sjors miste de geschiedenis van het personage en daar werd ook niets meer mee gedaan. Eigenlijk hadden ze Sjors aan het einde van die laatste Martine Hafkamp-comeback op een mooie manier de serie uit moeten schrijven. Het had die verhaallijn ook meer evenwicht en een doel kunnen geven, terwijl die nu als een nachtkaarsje uitging. Dan faal je als schrijfteam volledig: je hebt alle middelen, historisch gelaagde populaire personages, kunt alle kanten op en dan verzinnen ze... Zoiets. Martine springt uit een helikopter en het loopt af met een sisser. Een verhaal dat (alweer) nergens heen ging. Dat had een grootschalige exit-lijn voor Martine en Sjors moeten zijn. Dan had Melissa Drost ook een ander personage kunnen spelen en had Lana niet kunstmatig verouderd hoeven te worden. En geen vermoeiend gedoe met Amir!

Het personage van Sjors was gewoon verloren zonder Inge. Nu lijkt Inge zelf wel verdwenen. Ze heeft onlangs ook haar Instagram-account beëindigd en leeft nu geheel buiten de schijnwerpers. Hadden die schrijvers maar wat beter hun best gedaan. Een hele mooie actrice met veel meer in haar mars. Vrees dat ze nooit meer terugkeert, want er is niet echt meer een reden voor. Misschien Bing, maar die rol is intussen verder op dan de rol van Sjors ooit was (de verhaallijn die ze nu voor hem hebben bedacht, maakt dat allesbehalve beter). Stoor me echt aan de manier waarop de schrijvers krampachtig proberen om Nina en Bing relevant te houden. Nee, zij zijn geen ideaal koppel waar de kijkers wat mee hebben. Van mij hadden ze allebei de serie mogen verlaten. Niets aan gemist bij hun afwezigheid. Nog even volhouden. Nola, Manu en Max zijn snel genoeg ook oud genoeg om volwaardige rollen te spelen. Niet dat Nina en Bing dan ineens wel de sympathie van de kijker winnen.

Helaas, het is einde verhaal voor Sjors. Wie weet, komt ze over jaren nog eens terug, maar ik verwacht het niet. Hadden ze Inge Schrama maar het einde gegeven dat ze na al die jaren had verdiend. Hopelijk gaat het nu weer goed met haar, maar dat zullen we als kijkers nu eigenlijk nooit meer te weten komen. Eeuwig zonde.
Daarom, speciaal voor Mr. Pomtip:

SPOILER: Sjors op het gemaskerde bal
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_203148329
Idd Inge had een beter einde verdiend.

Ik volg dr al een hele tijd op instagram. Ze deelt niet veel persoonlijke dingen maar maakt wel onwijs mooie foto's tussendoor. Heb dr al tijdje niks zien posten. Dus echt weten hoe het gaat doe je dan nooit..
"Although the world is full of suffering, it is also full of overcoming it."
pi_203160604
quote:
0s.gif [b]Op
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En ook deze aflevering doet mij afvragen hoe het toch mogelijk is dat hetzelfde team van producers en schrijvers er niet veel later zo'n puinhoop van maakten waar de serie eigenlijk nooit van hersteld is. Afleveringen als deze zijn er sindsdien nog zelden gemaakt, alleen het afscheid van Harmsen en de dood van Anita komen zo gauw bij mij op; afleveringen met hart en ziel, met oog voor de rijke geschiedenis van de serie, waarin de hele cast verenigd is en de makers laten zien wat Goede Tijden ook kon zijn. Is deze kerstspecial, waarin veel vergeven werd en herinneringen werden opgehaald niet wat zoetsappig? Absoluut, maar het eindresultaat mocht er zijn. Je zou de huidige makers toch willen opsluiten in een videokamer met de dvd-boxen van deze seizoenen in de hoop dat zij ook zien wat ooit de kracht van de serie was...

Oh, en uiteraard een eervolle vermelding voor Koning van de Achtergrondmuziek Ronald Schilperoort, die deze aflevering weer wist te omlijsten met prachtige themamuziek _O_[/spoiler]

Inhakend hierop; de dialogen waren toen ook gewoon zo scherp! Je komt aan het einde van het seizoen bij 'Je moet toch krijgen wat je verdiend? Keep the change'. Dat valt me nu op, sommige dialogen zijn echt heel basic ofzo, die missen wat diepgang of logica. Zeker als Nina ruziet met Bing om Mare, dan is het echt heel basic ofzo, wat ze zegt. En alle bedrogen dames gooien er ineens te pas en te onpas 'neuken' in. Dat zal wel een beleidsding zijn, maar van mij hoeft het niet.
't Echte en 't ware!
pi_203172433
2022 dreigt niet geweldig te beginnen voor Laura in GTST. Ze krijgt te maken met groeiende vergeetachtigheid die weleens blijvende consequenties kan hebben.

Op Videoland is al te zien hoe de eerste, subtiele stappen gezet worden in de nieuwe verhaallijn van soapveteraan Jette van der Meij.

https://www.televizier.nl(...)-laura?M_BT=25794416
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_203172772
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 17:05 schreef Dotteke het volgende:
2022 dreigt niet geweldig te beginnen voor Laura in GTST. Ze krijgt te maken met groeiende vergeetachtigheid die weleens blijvende consequenties kan hebben.

Op Videoland is al te zien hoe de eerste, subtiele stappen gezet worden in de nieuwe verhaallijn van soapveteraan Jette van der Meij.

https://www.televizier.nl(...)-laura?M_BT=25794416
De weg naar het definitieve einde voor Jette.

[ Bericht 0% gewijzigd door vencodark op 13-01-2022 17:50:11 ]
pi_203172850
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2022 17:40 schreef vencodark het volgende:

[..]
De weg naar de definitieve exit voor Jette.
Het lijkt er wel op. Er blijft niet veel meer over van de allereerste bewoners zo.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 13 januari 2022 @ 18:09:57 #83
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203173160
Ludo zijn recente acties zijn ook zo onnodig die Richard doet het nu goed doet serieus zijn werk kan goed met Janine doet niks verkeerd eigenlijk gaan ze Ludo hem nu zo laten naaien waardoor het verhaal straks terug bij af is.

:')
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203175460
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2022 17:40 schreef vencodark het volgende:

[..]
De weg naar het definitieve einde voor Jette.
áls dit het einde zou zijn he. Ik zou het wel een mooi einde vinden, zolang ze het maar niet afraffelen zoals bij Marieke. Én Reinout Oerlemans die haar in een visioen komt halen.
't Echte en 't ware!
pi_203191553
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door PeterKelder op 14-01-2022 20:03:23 ]
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_203192536
Grappig om te zien hoe Bing na al die jaren qua uiterlijk niets veranderd is. :)
pi_203192556
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 20:33 schreef Japepk het volgende:

[..]
áls dit het einde zou zijn he. Ik zou het wel een mooi einde vinden, zolang ze het maar niet afraffelen zoals bij Marieke. Én Reinout Oerlemans die haar in een visioen komt halen.
Nah, ik hoop dat het spelen van een verwarde dame in gênante situaties haar bespaard blijft eigenlijk. Ze verdiend een waardige exit.
pi_203193226
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 20:39 schreef vencodark het volgende:

[..]
Nah, ik hoop dat het spelen van een verwarde dame in gênante situaties haar bespaard blijft eigenlijk. Ze verdiend een waardige exit.
De meeste gênante situaties hebben ze al gehad toen met Marieke. En vergeet de scènes niet waarin Laura haar hulpstuk ineens kwijt was en de halve stad doorzocht, dat vond ik voor de status die Laura heeft toch ook al aardig gênant :P

Als ik het artikel van Televizier zo lees nemen de schrijvers er nu wel hun tijd voor, gezien bij Laura vorig seizoen al de (subtiele) eerste tekenen van vergeetachtigheid voorkwamen. In hetzelfde tijdsbestek maakte Marieke haar rentree, kreeg ze de diagnose, takelde ze in sneltreinvaart af om zich vervolgens voor een auto te werpen :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_203194167
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 21:07 schreef PeterKelder het volgende:

[..]
De meeste gênante situaties hebben ze al gehad toen met Marieke. En vergeet de scènes niet waarin Laura haar hulpstuk ineens kwijt was en de halve stad doorzocht, dat vond ik voor de status die Laura heeft toch ook al aardig gênant :P

Als ik het artikel van Televizier zo lees nemen de schrijvers er nu wel hun tijd voor, gezien bij Laura vorig seizoen al de (subtiele) eerste tekenen van vergeetachtigheid voorkwamen. In hetzelfde tijdsbestek maakte Marieke haar rentree, kreeg ze de diagnose, takelde ze in sneltreinvaart af om zich vervolgens voor een auto te werpen :')
Ik kijk al zo’n jaar of 6 niet meer maar dit topic open ik af en toe. :)
Ik vind jouw bijdrage en die van enkele anderen over de vroegere seizoenen erg leuk en ik spiek af en toe hier om te zien hoe de huidige stand van zaken is (bijv. Babette van Veen die moet vertrekken).
Ik kan me zo voorstellen dat Jette er na al die jaren, gezien haar leeftijd ook, klaar mee is. :)
  vrijdag 14 januari 2022 @ 23:07:21 #90
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_203196104
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 20:33 schreef Japepk het volgende:

[..]
áls dit het einde zou zijn he. Ik zou het wel een mooi einde vinden, zolang ze het maar niet afraffelen zoals bij Marieke. Én Reinout Oerlemans die haar in een visioen komt halen.
Wie was Marieke ook alweer?
pi_203196380
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 23:07 schreef James1988 het volgende:

[..]
Wie was Marieke ook alweer?
Zusje van Janine, toen ze nog jong waren speelde ze samen en paar jaar geleden kwam ze met Mark even terug uit Italië en bleef ze tot ze overleed.....
pi_203204320
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 20:39 schreef vencodark het volgende:

[..]
Nah, ik hoop dat het spelen van een verwarde dame in gênante situaties haar bespaard blijft eigenlijk. Ze verdiend een waardige exit.
Nah, zouden ze die toer nog op gaan? Er is laatst een mooie film over dementie verschenen met Loes Luca geloof ik. Het kan juist heel mooi en ontroerend zijn. Niet meer zelfstandig kunnen wonen etc. Misschien gaat Pieter of die moeder nog wel een rol in het gebeuren spelen. Dat Laura naar dat huis gaat ofzo. Euthanasie misschien wel. Ik zou het in elk geval een origineel en ontroerend einde vinden. Je kunt Laura wel naar Robert laten gaan ofzo, maar de actrice keert toch niet terug. Pak dan lekker uit met een mooi definitief einde.

Maar áls Jette het schip gaat verlaten, please makers, trek dan alle registers open alsjeblieft. Dennis, Noud, Robert, Jef, Sil (die jongen die Rutger neersloeg, niet die nieuwe tijden boy). Barbara wellicht. Laat de familie hun oermoeder een laatste groet brengen net als bij Anita. Maak het groot en monumentaal. Laura was potdomme de áller-eerste scène, 32 jaar terug. Als die vertrekt ben je écht losgekoppeld van het begin.

Gezien de rol van Laura nu denk ik dat de serie prima overleeft zonder Laura, maar een moment is het wel. Jette is vorig jaar 67 geworden, dus het zou gewoon zomaar kunnen en het is natuurlijk iets wat niet te vermijden is. Dan wordt het afwachten tot Janine over 2 jaar het langstlopende personage is en tot Caroline en Erik het tijd vinden om met pensioen te gaan.

[ Bericht 5% gewijzigd door Japepk op 15-01-2022 15:53:48 ]
't Echte en 't ware!
pi_203229113
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_203229554
quote:
0s.gif [b]Op

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En hoe ze überhaupt Nederlands moeten schrijven. 'Na aanleiding..'' gruwel!
't Echte en 't ware!
pi_203321597
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_203345237
Niet helemaal spoilervrij, maar op 31 januari neemt de verhaallijn rondom Saskia en Roman een nogal drastische wending, zeker in het licht van de recente ontwikkelingen rondom the voice ea met betrekking tot seksueel grensoverschrijdend gedrag... Er wordt zelfs een 'trigger warning' gegeven na de uitzending.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
't Echte en 't ware!
pi_203346138
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 14:40 schreef Japepk het volgende:
Niet helemaal spoilervrij, maar op 31 januari neemt de verhaallijn rondom Saskia en Roman een nogal drastische wending, zeker in het licht van de recente ontwikkelingen rondom the voice ea met betrekking tot seksueel grensoverschrijdend gedrag... Er wordt zelfs een 'trigger warning' gegeven na de uitzending.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb de aflevering vanmorgen gezien en ik was er wel even stil van na afloop hoor.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 24 januari 2022 @ 18:52:10 #98
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_203348861
Wtf ik schrok echt. Heel heftig dit.
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_203349271
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 15:32 schreef Crohnjurist het volgende:

[..]
Ik heb de aflevering vanmorgen gezien en ik was er wel even stil van na afloop hoor.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ben wel benieuwd welke kant dit op gaat. De spoiler voor donderdag doet vermoeden dat ze het misschien verzwijgt/verdringt. Die gaat over onbenullige koetjes en kalfjes. Ik vraag me ook af of Roman ook Dolly heeft gekidnapt, die posters weghaalt en vervolgens Julian stalkt.

Het is misschien heftig allemaal maar ik vind het zich qua drama wel goed ontwikkelen... Dat weekendje weg ervoor ook, als contrast.

Rond welke tijd vergreep Ludo zich vorig jaar aan Janine? Daar moest ik ook aan denken, dat vond ik ook heftig om te zien.
't Echte en 't ware!
pi_203357190
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 18:52 schreef LetsGame het volgende:
Wtf ik schrok echt. Heel heftig dit.
Ik juist helemaal niet. Ik zat al een paar weken te wachten tot dit eindelijk eens zou gebeuren. We weten dat die Roman gestoord is en hele rare dingen kan doen als hij z'n zin niet krijgt. Wat mij betreft was het al een tijdje duidelijk dat dit met Saskia zou gaan gebeuren.

Hoop echt dat Saskia zich niet helemaal uit het veld laat slaan nu, en zichzelf verwijten gaat maken. Verwacht eigenlijk van een doktersassistente met veel levenservaring dat ze hier beter mee om kan gaan dan jongere dames (of heren) die dit overkomt.
pi_203357503
Het valt me trouwens op dat Abby niet meer in beeld is. Steef praat nog wel over haar, ''ik ga meteen Abby appen!'', maar we hebben haar al een tijd niet meer gezien. Zou het iets met de ontwikkelingen rondom Marco Borsato te maken hebben? Dat speelt natuurlijk al een aantal maanden.
't Echte en 't ware!
  dinsdag 25 januari 2022 @ 13:04:42 #102
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_203357857
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 19:23 schreef Japepk het volgende:

[..] Ik vraag me ook af of Roman ook Dolly heeft gekidnapt, die posters weghaalt en vervolgens Julian stalkt.
Deze verhaallijn duurt niet lang:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_203357981
quote:
99s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:04 schreef Claude_Viole het volgende:

[..]
Deze verhaallijn duurt niet lang:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_203358553
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:13 schreef GoldRushFrog het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
't Echte en 't ware!
pi_203360683
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 14:01 schreef Japepk het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat met Dolly hebben ze er volgens mij ook in geschreven om de vergeetachtigheid van Laura in beeld te brengen. Dementie ligt in ieder geval wel in de lijn der verwachtingen.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 20:49:05 #106
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_203364785
quote:
99s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:04 schreef Claude_Viole het volgende:

[..]
Deze verhaallijn duurt niet lang:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja helemaal vergeten, dit is een acteur met down. Hij zat ook in de Kameleon. Was 6 maanden geleden bij Beau om hierover te praten, en toen kreeg hij van de casting van GTST live in de uitzending te horen dat er een rol voor hem gecreëerd zou worden. Deze jongen heeft wel down, maar is best een inteligente, zeer zelfstandige jongen. Het is ook wel goed dat er een personage met down in gtst zit, die ook word gespeeld door een acteur met down.

Natuurlijk speelde Rop Verheijden de rol van Robbin leuk, maar je wist dat hij niet echt down had, ook door zijn vele media optredens
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 26 januari 2022 @ 00:55:14 #107
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203367831
Vrij heftig allemaal wat daar gebeurde in de aflevering van maandag.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203369073
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 12:38 schreef Japepk het volgende:
Het valt me trouwens op dat Abby niet meer in beeld is. Steef praat nog wel over haar, ''ik ga meteen Abby appen!'', maar we hebben haar al een tijd niet meer gezien. Zou het iets met de ontwikkelingen rondom Marco Borsato te maken hebben? Dat speelt natuurlijk al een aantal maanden.
Het was me nog niet eens opgevallen, tot deze post _O-

Zóveel toegevoegde waarde hebben dit soort rolletjes nou :D Wel een beetje karig dat zij ook gecancelled zou worden vanwege de uitspattingen van haar vader. Maargoed, zo'n 13-in-1-dozijn-grietje zal verder toch niet gemist worden.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 26 januari 2022 @ 13:09:27 #109
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203372406
Dat met Saskia was heel heftig maandag.
Ludo en Janine zijn qua personages 10 jaar terug in de tijd gegaan.
Nina en Bing hebben open relatie onzin verhaallijn en Laura begint dingen te vergeten.

Het is niet veel soeps momenteel.
Mag ook hopen dat de Billy en Richard samen op een tropisch eiland de serie uit nog eventjes niet doorgaat al mag dat cirkeltje waar ze met ludo en janine in zitten nu wel eens klaar zijn.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203379773
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_203425067
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_203439254


Gefeliciteerd @Frey *O*
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  zondag 30 januari 2022 @ 22:14:38 #113
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_203439792
Bedankt :D
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 31 januari 2022 @ 00:50:36 #114
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203441156
Gefeliciteerd
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  maandag 31 januari 2022 @ 20:19:15 #115
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_203451446
Happy bday Frey!
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
  maandag 31 januari 2022 @ 20:21:49 #116
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_203451499
Wat is dat voor wazige muziek onder de scenes met Bing en Nina? :')
  maandag 31 januari 2022 @ 20:26:08 #117
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_203451578
Met Felicitaties
Aan Frey _O_ _O_
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_203451730
quote:
0s.gif Op maandag 31 januari 2022 20:21 schreef James1988 het volgende:
Wat is dat voor wazige muziek onder de scenes met Bing en Nina? :')
Sowieso dit koppel en een open relatie..... :?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 31-01-2022 20:34:57 ]
pi_203453052
quote:
0s.gif Op maandag 31 januari 2022 20:21 schreef James1988 het volgende:
Wat is dat voor wazige muziek onder de scenes met Bing en Nina? :')
Die 2 hebben een soort van eigen 'sound' gekregen ja. Vind het ook niet echt te plaatsen. Het valt me ook echt al héél lang op dat bij de buurtsuper vaak het geluid van een wegrijdende scooter te horen is. Ten minste, dat moet het voorstellen denk ik. Het klinkt in elk geval meer alsof er in de verte een koe staat te loeien _O-

En inderdaad, dat hele 'open relatie' gedoe, alsjeblieft zeg. Totáál ongeloofwaardig. Lekker leuk naar Shanti en Saskia, die nu toch een beetje haar vriendinnen zijn. De één verzet hemel en aarde om kinderen te krijgen en ziet haar relatie daar bijna aan kapot gaan, de ander raakt onverhoopt verliest en moet daardoor vechten voor haar gezin. En Nina vergeeft vrolijk een vreemdgaande Bing met een dom smoesje over een open relatie en slaat vervolgens ook aan het daten. Het is ook totáál niets voor Nina. Kappen met die 2, en snel. Keil Bing eruit, nieuwe vent voor Nina of weer naar Daan en door.

Verder begint het 'trucje' van de schrijvers nu wel echt op te vallen. Ze hebben een goed/spannend verhaal. Het wordt goed neergezet, vervolgens wordt er een paar weken lang gepingpongd met allerlei niet-relevante mini-wendinkjes en vervolgens verdwijnt het naar de achtergrond doordat het volgende verhaal begint. Zelfde nu met Richard. Janine en Billy spannen nu samen. Krijgen het 'ineens' voor elkaar om hem zo goed als vrij te pleiten. Maar tussendoor moeten we dus ook nog 3x Ludo hen bijna zien betrappen, om uitleg vragen etc. Zo vermoeiend. Laat een goed verhaal gewoon een goed verhaal zonder al die onnodige opvulling.
't Echte en 't ware!
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 1 februari 2022 @ 09:09:41 #120
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203454967
Dit seizoen zijn Ludo en Janine vermoeiend om naar te kijken zeker na het prima seizoen van vorig jaar van de twee is het nu een herhaling van hele oude zetten.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 1 februari 2022 @ 21:42:57 #121
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_203465111
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:13 schreef GoldRushFrog het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ter promotie van de nieuwe Kameleon film
pi_203471826
Ik heb hier meerdere comments voorbij zien komen over hoe "heftig" die verkrachtingsscène was. Nou kan het aan mij liggen, maar wat precies was hier zo heftig aan? _O- Je ziet drie shots van een halve seconde en daarna een huilende Saskia onder de douche van drie seconden. Voor mensen die dit meegemaakt hebben, zal het ongetwijfeld zeer heftig aanvoelen, maar hoe het nu in beeld is gebracht is wel erg matigjes :Z
pi_203472750
Ik vroeg me af of ze misschien beelden hebben weggelaten ivm het nieuws rondom the voice. De aflevering stond al een krappe week na BOOS op Videoland, nogal heftige materie dan. Aan de andere kant zien we überhaupt niet veel seks meer in GTST. Bing en Mare was ook op een zelfde manier in beeld gebracht.
't Echte en 't ware!
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 2 februari 2022 @ 15:42:36 #124
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203473882
Met Bing was dat ook vanwege zijn been.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203474002
quote:
0s.gif Op woensdag 2 februari 2022 13:06 schreef DjVero het volgende:
Ik heb hier meerdere comments voorbij zien komen over hoe "heftig" die verkrachtingsscène was. Nou kan het aan mij liggen, maar wat precies was hier zo heftig aan? _O- Je ziet drie shots van een halve seconde en daarna een huilende Saskia onder de douche van drie seconden. Voor mensen die dit meegemaakt hebben, zal het ongetwijfeld zeer heftig aanvoelen, maar hoe het nu in beeld is gebracht is wel erg matigjes :Z
Vond het in die zin gisterenavond 'heftiger', om te zien hoe verloren ze was en verdrietig juist te midden van haar gezin......
  woensdag 2 februari 2022 @ 22:52:26 #126
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_203481157
quote:
0s.gif Op woensdag 2 februari 2022 14:20 schreef Japepk het volgende:
Ik vroeg me af of ze misschien beelden hebben weggelaten ivm het nieuws rondom the voice. De aflevering stond al een krappe week na BOOS op Videoland, nogal heftige materie dan. Aan de andere kant zien we überhaupt niet veel seks meer in GTST. Bing en Mare was ook op een zelfde manier in beeld gebracht.
In de herhaling eindigde het met dat Saskia en Roman afscheid namen. Als je dus alleen de ochtenduitzend8ngen volgt, dan is die overgang van een gelukkige Saskia die weer herenigd word met haar gezin, naar een huilende Saskia die een soatest besteld wel erg vreemd
pi_203483625
quote:
16s.gif Op woensdag 2 februari 2022 22:52 schreef GayGuy het volgende:

[..]
In de herhaling eindigde het met dat Saskia en Roman afscheid namen. Als je dus alleen de ochtenduitzend8ngen volgt, dan is die overgang van een gelukkige Saskia die weer herenigd word met haar gezin, naar een huilende Saskia die een soatest besteld wel erg vreemd
Dat is wel gek ja. De 'worsteling' die aan de daadwerkelijke verkrachting vooraf ging, lieten ze ook niet zien? Anders is de overgang verhaaltechnisch ook wel erg raar ja.
't Echte en 't ware!
pi_203484861
quote:
0s.gif Op donderdag 3 februari 2022 09:01 schreef Japepk het volgende:

[..]
Dat is wel gek ja. De 'worsteling' die aan de daadwerkelijke verkrachting vooraf ging, lieten ze ook niet zien? Anders is de overgang verhaaltechnisch ook wel erg raar ja.
Bij de herhaling op rtl8 (rond 16.30 uur) lieten ze het ook niet zien.
  donderdag 3 februari 2022 @ 13:58:49 #129
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_203487506
quote:
0s.gif Op donderdag 3 februari 2022 09:01 schreef Japepk het volgende:

[..]
Dat is wel gek ja. De 'worsteling' die aan de daadwerkelijke verkrachting vooraf ging, lieten ze ook niet zien? Anders is de overgang verhaaltechnisch ook wel erg raar ja.
Nee, het eindigde bij de deur, toen ze afscheid namen
pi_203498859
Pim is nog vaker te zien in GTST, van mij mag hij inderdaad wel blijven.

https://www.omroepbrabant(...)-down-speelt-in-gtst
't Echte en 't ware!
pi_203511680
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door PeterKelder op 05-02-2022 12:06:33 ]
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 5 februari 2022 @ 16:18:54 #132
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203521992
Shanty en haar hots voor de opa’s van Bram.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203522883
quote:
0s.gif Op woensdag 2 februari 2022 13:06 schreef DjVero het volgende:
Ik heb hier meerdere comments voorbij zien komen over hoe "heftig" die verkrachtingsscène was. Nou kan het aan mij liggen, maar wat precies was hier zo heftig aan? _O- Je ziet drie shots van een halve seconde en daarna een huilende Saskia onder de douche van drie seconden. Voor mensen die dit meegemaakt hebben, zal het ongetwijfeld zeer heftig aanvoelen, maar hoe het nu in beeld is gebracht is wel erg matigjes :Z
In alle eerlijkheid vond ik het ook nogal matig, gezien alle ophef die er over was. Zeker als je het vergelijkt met eerdere verkrachtingsscènes, zoals die van Marieke, Terra of Sjors. Zeker die laatste was écht heftig in beeld, en bleef ook gewoon doorgaan.
Daarnaast: dramaturgisch gezien vond ik de hele aanzet ertoe hier ook niet kloppen. Ik bedoel: hoezo gaat Saskia zelfs in op een omhelzing van de creep die haar maandenlang probeert te verleiden en haar huwelijk en gezin uit elkaar wil drijven op alle mogelijke manieren? Ook al was er een gesprek om het "goed te maken", voor mijn gevoel klopt het niet dat zij zó naïef is om daar op in te gaan. Het was logischer geweest als zij die omhelzing had afgeslagen en Roman daardoor was doorgeslagen, met zijn wandaad tot gevolg.

En al die ophef hierover: tja... Klinkt misschien lullig, en ik geloof echt wel dat er kijkers zijn die hiervan ontdaan waren, maar het toont des te meer aan dat de maatschappij veranderd is in een zootje snowflakes. Als dit al als extreem heftig wordt gezien, raad ik de mensen niet aan om afleveringen uit de 90s terug te kijken, waarin brandwonden, zelfmoordpogingen, verkrachtingen en ongelukken echt graphic in beeld werden gebracht.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  zaterdag 5 februari 2022 @ 21:03:01 #134
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_203526933
Ik vond die verkrachtingsscène ook wel meevallen, qua hoe "heftig" het was.
pi_203527098
Maar daarna werd en wordt het wel heftig....hoe gaat Saskia hiermee om? Deelt ze het met iemand? Blijft ze hangen in haar eigen angst en/of verdriet??
pi_203528963
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_203529325
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 februari 2022 22:07 schreef PeterKelder het volgende:
Seizoen 15:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bereid je maar voor... Je bent al een heel eind in seizoen 15 zie ik. In seizoen 16 komen al die rampverhalen dus aan bod. De babywissel, amulet, een belachelijke lichting kinderen en afscheid van de oude huisstijl met het fotoalbum. Daar is het echt mis gegaan.
't Echte en 't ware!
pi_203529609
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 februari 2022 22:21 schreef Japepk het volgende:

[..]
Bereid je maar voor... Je bent al een heel eind in seizoen 15 zie ik. In seizoen 16 komen al die rampverhalen dus aan bod. De babywissel, amulet, een belachelijke lichting kinderen en afscheid van de oude huisstijl met het fotoalbum. Daar is het echt mis gegaan.
Daarom ook dat seizoen 15 echt mijn laatste seizoen is qua terugkijken ;) En in alle eerlijkheid: seizoen 15 is af en toe al een zware bevalling om doorheen te komen, qua verhaallijnen, personages en geloofwaardigheid.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  dinsdag 8 februari 2022 @ 01:29:39 #139
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_203563357
14 februari:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over oude seizoenen gesporken.
Ik moet nog steeds seizoen 17 afkijken. Ik zit nu in de verhaallijn met Vadim en die wapensmokkel.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 02:43:03 #140
147457 Devil010
Dance with the Devil
pi_203563405
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 februari 2022 17:28 schreef PeterKelder het volgende:

[..]
In alle eerlijkheid vond ik het ook nogal matig, gezien alle ophef die er over was. Zeker als je het vergelijkt met eerdere verkrachtingsscènes, zoals die van Marieke, Terra of Sjors. Zeker die laatste was écht heftig in beeld, en bleef ook gewoon doorgaan.
Daarnaast: dramaturgisch gezien vond ik de hele aanzet ertoe hier ook niet kloppen. Ik bedoel: hoezo gaat Saskia zelfs in op een omhelzing van de creep die haar maandenlang probeert te verleiden en haar huwelijk en gezin uit elkaar wil drijven op alle mogelijke manieren? Ook al was er een gesprek om het "goed te maken", voor mijn gevoel klopt het niet dat zij zó naïef is om daar op in te gaan. Het was logischer geweest als zij die omhelzing had afgeslagen en Roman daardoor was doorgeslagen, met zijn wandaad tot gevolg.

En al die ophef hierover: tja... Klinkt misschien lullig, en ik geloof echt wel dat er kijkers zijn die hiervan ontdaan waren, maar het toont des te meer aan dat de maatschappij veranderd is in een zootje snowflakes. Als dit al als extreem heftig wordt gezien, raad ik de mensen niet aan om afleveringen uit de 90s terug te kijken, waarin brandwonden, zelfmoordpogingen, verkrachtingen en ongelukken echt graphic in beeld werden gebracht.
Perfect verwoord. De maatschappij is veranderd in een maatschappij waarin een man geen man meer mag zijn, een vrouw geen vrouw kan zijn of soms ook nog eens dat een individu moet gaan kiezen uit LHBTQYXCRTB op het paspoort.

Doe ff normaal met zijn allen en je wordt geboren met een lul of met een kut, dus je bent een mannetje of een vrouwtje. Als je persoonlijk een probleem hebt, dan heb je dat en val de hele wereld er niet mee lastig en deal with it. Deden ze zonder die godvermaledijde kut social media vroeger ook.

En als tegenwoordig een fluitje naar een lekker ding al niet meer mag dan vraag ik me oprecht af waarom een boot vol "mannen" met roze veren in hun reet wel mag en ik daar geen aanstoot aan mag geven.
Niets is sterker dan dat ene woord: Feyenoord.
  Moderator / Miss SHO dinsdag 8 februari 2022 @ 18:14:34 #141
22592 crew  Ole
pi_203572787
zo kan ie wel weer!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_203574683
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 februari 2022 17:28 schreef PeterKelder het volgende:

[..]
In alle eerlijkheid vond ik het ook nogal matig, gezien alle ophef die er over was. Zeker als je het vergelijkt met eerdere verkrachtingsscènes, zoals die van Marieke, Terra of Sjors. Zeker die laatste was écht heftig in beeld, en bleef ook gewoon doorgaan.
Daarnaast: dramaturgisch gezien vond ik de hele aanzet ertoe hier ook niet kloppen. Ik bedoel: hoezo gaat Saskia zelfs in op een omhelzing van de creep die haar maandenlang probeert te verleiden en haar huwelijk en gezin uit elkaar wil drijven op alle mogelijke manieren? Ook al was er een gesprek om het "goed te maken", voor mijn gevoel klopt het niet dat zij zó naïef is om daar op in te gaan. Het was logischer geweest als zij die omhelzing had afgeslagen en Roman daardoor was doorgeslagen, met zijn wandaad tot gevolg.

En al die ophef hierover: tja... Klinkt misschien lullig, en ik geloof echt wel dat er kijkers zijn die hiervan ontdaan waren, maar het toont des te meer aan dat de maatschappij veranderd is in een zootje snowflakes. Als dit al als extreem heftig wordt gezien, raad ik de mensen niet aan om afleveringen uit de 90s terug te kijken, waarin brandwonden, zelfmoordpogingen, verkrachtingen en ongelukken echt graphic in beeld werden gebracht.
Er is nu vooral ophef, zowel bij gtst als in de media, omdat er nog teveel mannen zijn die niet de ernst hiervan inzien. Voor hun is het een geintje/spelletje en hebben geen idee hoe dat bij vrouwen over komt. Wat voor de één een simpel grapje is kan voor iemand anders echt een inbreuk op haar privacy zijn. Het is en blijft een grijs gebied waar de grens ligt en daarom is het juist goed dat er nu extra aandacht voor is. Ben heel benieuwd hoe Saskia's rol zich komende weken ontwikkelt.....
pi_203580549
Zo voorspelbaar, dat Julian dan op de laptop die site ziet om een soa test te bestellen...

Steef die je trouwens steeds minder ziet gamen, hij had toch een kantoor bij Box?

Dat met Daan was ook voorspelbaar, dat die meid niet meer wilde afspreken nadat hij vertelde dat hij een dochter had.

En waar in hemelsnaam bemoeit Nina zich mee? Dat zijn haar zaken niet wat betreft haar ouders..ja madam is volwassen, maar heeft ineens een open huwelijk.. maar het is goed dat Janine en Ludo verder niks hebben gezegd.

Dat hoeven ze niet met haar te bespreken.

Die vader, ben ff zijn naam vergeten van Saskia die woont daar ook in dat kleine flatje met 2 slaapkamers? Waarom gaat hij niet in het huis van Anton en Linda wonen?

En wat me nog meer opviel, dat Linda en Anton blijkbaar niet het stroom en gas en water hebben afgesloten terwijl ze toch voor lang weg zijn uit het huis, alles werkt nog gewoon. Dat is toch raar? Of ben ik nu gek?
Steef is dus 17, Merel dan 16 en Demi dus 15. En Julian vind het prima dat zijn zoon in het huis van Anton en Linda gaat wonen, waar eigenlijk opa beter kan wonen.
Dus Saskia is de boosdoener als zij nee zegt.
India, ga er na toe!
  woensdag 9 februari 2022 @ 18:57:48 #144
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_203587520
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 11:26 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Zo voorspelbaar, dat Julian dan op de laptop die site ziet om een soa test te bestellen...

Steef die je trouwens steeds minder ziet gamen, hij had toch een kantoor bij Box?

Dat met Daan was ook voorspelbaar, dat die meid niet meer wilde afspreken nadat hij vertelde dat hij een dochter had.

En waar in hemelsnaam bemoeit Nina zich mee? Dat zijn haar zaken niet wat betreft haar ouders..ja madam is volwassen, maar heeft ineens een open huwelijk.. maar het is goed dat Janine en Ludo verder niks hebben gezegd.

Dat hoeven ze niet met haar te bespreken.

Die vader, ben ff zijn naam vergeten van Saskia die woont daar ook in dat kleine flatje met 2 slaapkamers? Waarom gaat hij niet in het huis van Anton en Linda wonen?

En wat me nog meer opviel, dat Linda en Anton blijkbaar niet het stroom en gas en water hebben afgesloten terwijl ze toch voor lang weg zijn uit het huis, alles werkt nog gewoon. Dat is toch raar? Of ben ik nu gek?
Steef is dus 17, Merel dan 16 en Demi dus 15. En Julian vind het prima dat zijn zoon in het huis van Anton en Linda gaat wonen, waar eigenlijk opa beter kan wonen.
Dus Saskia is de boosdoener als zij nee zegt.
zo gek is dat niet, want in het verhaal zijn Anton en Linda niet permanent weg. Ze hebben het waarschijnlijk op leegstandtarief gezet.
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_203589474
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 februari 2022 22:21 schreef Japepk het volgende:

[..]
Bereid je maar voor... Je bent al een heel eind in seizoen 15 zie ik. In seizoen 16 komen al die rampverhalen dus aan bod. De babywissel, amulet, een belachelijke lichting kinderen en afscheid van de oude huisstijl met het fotoalbum. Daar is het echt mis gegaan.
Ik heb niets gemist dus toen ik in 2005 afhaakte. In mijn herinnering vertrokken toen Isabella, Martine, Ray, Yasmin, Stefano en mijn favoriet Valerie vlak na elkaar. Daarna was er voor mij niet veel aan. De verhaallijnen die toen liepen kan ik mij niet meer herinneren, maar dat is dus geen compliment.
pi_203589598
Nog nooit heeft GTST zo ver van de realiteit afgestaan... Steef die een volledig huis kan betalen met z'n 3000 euro per maand ;).
pi_203589761
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 20:14 schreef 1222 het volgende:
Nog nooit heeft GTST zo ver van de realiteit afgestaan... Steef die een volledig huis kan betalen met z'n 3000 euro per maand ;).
Hoezo betaald Steef dat huis??
pi_203589803
quote:
17s.gif Op woensdag 9 februari 2022 20:19 schreef Cinderelladreamer het volgende:

[..]
Hoezo betaald Steef dat huis??
Hij kon het kopen toch, werd een paar dagen geleden gezegd. Of ik heb niet goed opgelet (kan net zo goed).
pi_203589875
Steef huurt het huis van Anton en Linda, volgens mij totdat ze een koper hebben gevonden. Steef schijnt met die baan van hem als gamer een aardig zakcentje te verdienen dus een huur betalen moet dan wel kunnen!
pi_203590060
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 20:21 schreef 1222 het volgende:

[..]
Hij kon het kopen toch, werd een paar dagen geleden gezegd. Of ik heb niet goed opgelet (kan net zo goed).
Het is nog steeds van Anton en Linda, die zouden zo theoretisch gezien nog terug kunnen komen.
  donderdag 10 februari 2022 @ 11:27:00 #151
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_203596095
Mooie aflevering vandaag van volgende week :D
  vrijdag 11 februari 2022 @ 10:18:01 #152
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_203610267
Wel leuk dat Julian vroeger dronken auto ging rijden zonder rijbewijs om Jessica in te pakken en huisarrest krijgt van Robert en Laura dat te zwaar vond. Haha geschiedenis herhaalt zich! :D
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_203611143
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 11:27 schreef Claude_Viole het volgende:
Mooie aflevering vandaag van volgende week :D
Jaa, écht weer een GTST aflevering. Veel actie, plottwist, flashbacks. Goed bezig! :Y
't Echte en 't ware!
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 11 februari 2022 @ 19:46:33 #154
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203619308
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 11:27 schreef Claude_Viole het volgende:
Mooie aflevering vandaag van volgende week :D
Ik vond de drama nog al dik er bovenop liggen voor een rol die pas sinds december mee doet.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 14 februari 2022 @ 21:12:25 #155
335263 freaky40
pi_203664943
Wat voor ras is de hond 'Dolly' eigenlijk? Wat een leuk beest, maar kan niet thuisbrengen welk ras het is.
Allemaal cabaretteketet!
pi_203670428
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 21:12 schreef freaky40 het volgende:
Wat voor ras is de hond 'Dolly' eigenlijk? Wat een leuk beest, maar kan niet thuisbrengen welk ras het is.
Ze is in ieder geval met haar zusjes gevonden in 2013 op een vuilnisbelt in Roemenië. Schijnt een mix van meerdere rassen te zijn :)
pi_203673648
Zou het serieus zijn met Laura? Ze nemen nu al een behoorlijke periode de tijd om tekenen van dementie te vertonen. Zou het een goed opgebouwd afscheid zijn? Er was laatst al sprake van dat Jette de serie ging verlaten toch? Net even terug gelezen, geruchten zijn er niet. Televizier speculeerde een tijdje terug puur gebaseerd op spoilers en het lopende verhaal dat Laura tekenen van dementie ging vertonen.

[ Bericht 31% gewijzigd door Japepk op 15-02-2022 14:27:16 ]
't Echte en 't ware!
  dinsdag 15 februari 2022 @ 19:56:17 #158
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_203679285
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_203687345
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 14:16 schreef Japepk het volgende:
Zou het serieus zijn met Laura? Ze nemen nu al een behoorlijke periode de tijd om tekenen van dementie te vertonen. Zou het een goed opgebouwd afscheid zijn? Er was laatst al sprake van dat Jette de serie ging verlaten toch? Net even terug gelezen, geruchten zijn er niet. Televizier speculeerde een tijdje terug puur gebaseerd op spoilers en het lopende verhaal dat Laura tekenen van dementie ging vertonen.
Ze voegt in haar verhaallijnen tegenwoordig misschien niet zo heel veel meer toe, maar het is toch leuk als ze blijft :).
pi_203690406
Janine die allerlei schimmige zaakjes met Billy probeert op te zetten (alleen dat gegeven is al lachwekkend), maar dan ook nog eens de ringtone van je geheime telefoon niet op mute zetten én die in je tas in de woonkamer laten zitten, waardoor Ludo hem vindt, who would've guessed _O- .

Nina en Bing met een to-taal ongeloofwaardige verhaallijn die met slechts twee weken introductie d.m.v. Mare ingeleid is en vervolgens in ongeveer één week een complete karaktertransformatie hebben ondergaan (Bing die het helemaal goed vindt dat zijn vrouw met een ander ligt te knallen :? ). Blijkbaar moesten deze twee weer één of ander verhaallijntje toebedeeld krijgen. Als ze hier nou wat meer de tijd voor hadden genomen om deze verhaallijn in te luiden en hun karakters langzaam maar zeker deze switch te laten maken; nog steeds cheap, maar soit. Helaas kiezen ze echter weer voor de gemakkelijke, compleet ongeloofwaardige manier. Wat zit daar voor schrijversteam :?

GTST is weer lekker bezig, zeg, wat een treurnis. Het enige wat nog een beetje loopt is de familie Verduyn. Zelfs Ludo, Janine, Billy, Richard weten het niveau dit seizoen niet op te krikken.

quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 20:14 schreef 1222 het volgende:
Nog nooit heeft GTST zo ver van de realiteit afgestaan... Steef die een volledig huis kan betalen met z'n 3000 euro per maand ;).
Volgens mij heb je geen idee hoeveel geld er in de gamewereld tegenwoordig omgaat, of wel? Deelnemers aan toernooien oid verdienen grof geld. FIFA eSports spelers (een voetbalspelletje) bijv. verdienen rustig een paar ruggen per maand. Geen idee hoe dat in Nederland zit though. :) De makers van Fortnite verdienen 1 miljard per jaar, om maar even wat aan te geven :D
pi_203694574
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 14:52 schreef DjVero het volgende:
Janine die allerlei schimmige zaakjes met Billy probeert op te zetten (alleen dat gegeven is al lachwekkend), maar dan ook nog eens de ringtone van je geheime telefoon niet op mute zetten én die in je tas in de woonkamer laten zitten, waardoor Ludo hem vindt, who would've guessed _O- .

Nina en Bing met een to-taal ongeloofwaardige verhaallijn die met slechts twee weken introductie d.m.v. Mare ingeleid is en vervolgens in ongeveer één week een complete karaktertransformatie hebben ondergaan (Bing die het helemaal goed vindt dat zijn vrouw met een ander ligt te knallen :? ). Blijkbaar moesten deze twee weer één of ander verhaallijntje toebedeeld krijgen. Als ze hier nou wat meer de tijd voor hadden genomen om deze verhaallijn in te luiden en hun karakters langzaam maar zeker deze switch te laten maken; nog steeds cheap, maar soit. Helaas kiezen ze echter weer voor de gemakkelijke, compleet ongeloofwaardige manier. Wat zit daar voor schrijversteam :?

GTST is weer lekker bezig, zeg, wat een treurnis. Het enige wat nog een beetje loopt is de familie Verduyn. Zelfs Ludo, Janine, Billy, Richard weten het niveau dit seizoen niet op te krikken.
[..]
Volgens mij heb je geen idee hoeveel geld er in de gamewereld tegenwoordig omgaat, of wel? Deelnemers aan toernooien oid verdienen grof geld. FIFA eSports spelers (een voetbalspelletje) bijv. verdienen rustig een paar ruggen per maand. Geen idee hoe dat in Nederland zit though. :) De makers van Fortnite verdienen 1 miljard per jaar, om maar even wat aan te geven :D
Volgens het contract wat hij had kreeg hij 3000 euro per maand. Dat is gezegd in de aflevering dat hij het contract voor z'n neus kreeg. Daar kun je echt geen goede hypotheek (meer) van krijgen.

Maar goed de opmerking was niet zo serieus bedoelt.. En blijkbaar huurt hij alleen maar ondanks dat hij wel een opmerking over kopen heeft gemaakt.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 23 februari 2022 @ 00:45:53 #162
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203791989
Mooie scène tussen Tamara Brinkman en Cas Jansen de aflevering van dinsdag over een week.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203794033
Op zich leuke aflevering, maar wat mij opviel was dat de laatste scène van Laura in de Koning , met die twee meiden aan de bar, die dus blijkbaar de kassa leegroofden...dat de kassa toen geen rinkeltje gaf en Laura checkte de kassa en toen rinkelde de kassa.
Viel mij op hoor.

Waarom neemt Saskia haar man niet in vertrouwen en vertelt dat Roman haar verkracht heeft?


Ben benieuwd of we Noortje nog vaak gaan zien, de dochter van Pieter.
India, ga er na toe!
pi_203796489
quote:
0s.gif Op woensdag 23 februari 2022 10:47 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Op zich leuke aflevering, maar wat mij opviel was dat de laatste scène van Laura in de Koning , met die twee meiden aan de bar, die dus blijkbaar de kassa leegroofden...dat de kassa toen geen rinkeltje gaf en Laura checkte de kassa en toen rinkelde de kassa.
Viel mij op hoor.

Waarom neemt Saskia haar man niet in vertrouwen en vertelt dat Roman haar verkracht heeft?

Ben benieuwd of we Noortje nog vaak gaan zien, de dochter van Pieter.
Dat doet Saskia wel, alleen heb je bij GTST vaak even geduld nodig. Ze rekken het zolang mogelijk..

[ Bericht 1% gewijzigd door GoldRushFrog op 23-02-2022 15:08:04 ]
  donderdag 24 februari 2022 @ 00:46:55 #165
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_203805294
Toevallig kwam ik net de locatie van Ludo's stoeterij tegen.... :)

Het is de Droomhoeve in Grootebroek :)
https://www.facebook.com/droomhoeve/
pi_203811263
quote:
0s.gif Op woensdag 23 februari 2022 10:47 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:

Waarom neemt Saskia haar man niet in vertrouwen en vertelt dat Roman haar verkracht heeft?

Dit begrijp ik nog wel, je schaamt je natuurlijk kapot. Of bent bang voor de gevolgen, wat je man met zo iemand zou gaan doen bijv.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 24 februari 2022 @ 18:09:09 #167
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203817570
Lekker dan Billy Richard en Merel tabee misschien.

Twee meest spraakmakende acteurs en een lekker wijf met potentie om de nieuwe Yolanthe te worden.

Goed bezig gtst.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203832087
quote:
0s.gif Op donderdag 24 februari 2022 18:09 schreef Dr.Mikey het volgende:
Lekker dan Billy Richard en Merel tabee misschien.

Twee meest spraakmakende acteurs en een lekker wijf met potentie om de nieuwe Yolanthe te worden.

Goed bezig gtst.
Merel heeft een flinke bos hout voor de deur, maar verder vind ik er weinig aan. Haar kapsel vind ik truttig en haar gezicht kijkt vaak nogal chagrijnig. Vind haar met Marwan ook totaal geen combi. Marwan is nu ook een totaal nutteloos bijfiguur aan het worden.

Zou dit echt exit Richard zijn? Ik vind de onaantastbaarheid van Ludo een beetje vermoeiend in deze lijn, eerlijk gezegd. Prima dat hij altijd wint, maar nu worden de grootste zaken echt binnen één aflevering geregeld. Bovendien lijkt hij nu wel écht een crimineel, als je ziet met welk gemak hij infiltranten in de bajes regelt of coke laat smokkelen. Een beetje makkelijk allemaal, we zien in niets de eventuele praktische kanten van al die plannen waar hij mogelijk tegenaan loopt. Daan regelt in zijn eentje wel even een ontsnapping uit een gevangenis (hoe knullig werd dat in beeld gebracht ook). Prima als je dit verhaal vertelt, maar neem dan verdorie ook de moeite om er spectaculaire tv van te maken! Nu is Richard personage nummer zoveel dat in de auto/taxi stapt en vertrekt. :')
't Echte en 't ware!
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 25 februari 2022 @ 16:06:10 #169
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203833124
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 februari 2022 14:47 schreef Japepk het volgende:

[..]
Merel heeft een flinke bos hout voor de deur, maar verder vind ik er weinig aan. Haar kapsel vind ik truttig en haar gezicht kijkt vaak nogal chagrijnig. Vind haar met Marwan ook totaal geen combi. Marwan is nu ook een totaal nutteloos bijfiguur aan het worden.

Zou dit echt exit Richard zijn? Ik vind de onaantastbaarheid van Ludo een beetje vermoeiend in deze lijn, eerlijk gezegd. Prima dat hij altijd wint, maar nu worden de grootste zaken echt binnen één aflevering geregeld. Bovendien lijkt hij nu wel écht een crimineel, als je ziet met welk gemak hij infiltranten in de bajes regelt of coke laat smokkelen. Een beetje makkelijk allemaal, we zien in niets de eventuele praktische kanten van al die plannen waar hij mogelijk tegenaan loopt. Daan regelt in zijn eentje wel even een ontsnapping uit een gevangenis (hoe knullig werd dat in beeld gebracht ook). Prima als je dit verhaal vertelt, maar neem dan verdorie ook de moeite om er spectaculaire tv van te maken! Nu is Richard personage nummer zoveel dat in de auto/taxi stapt en vertrekt. :')
Ik vind dit seizoen ook afbraak doen aan Ludo en Janine ook dit maar eerder ook het gemak waarmee ze het lijk van Leon wegwerken die jaren voor ze heeft gewerkt vervolgens laten ze Billy rond lopen alsof er niks gebeurd is terwijl ze niet weten hoe het gegaan is en dan net als de dynamiek tussen Ludo Richard en Janine leuk overkomt maken de schrijvers deze twist met Ludo omdat hij jaloers is en eigenlijk te vroeg want Janine en Richard gingen gewoon nog leuk met elkaar om laat ze dan eerst te ver gaan en Ludo dan iets bedenken. Vervolgens laten ze Billy en Janine iets bedenken wat Ludo dwarsboomt om het vervolgens zelf op deze surrealistische manier op te lossen.

Ik vind de afbraak bijna in de buurt komen van die tijd dat Laura iemand had vermoord met Cleo wat ze dit seizoen met Ludo en Janine doen.

Beter hadden ze Valentijn Nick of Amy even laten komen in de tijd dat Nina weg was want nu waren ze het spoor met Ludo en Janine even een beetje kwijt.

En Daan die hier als oud politie agent aan mee werkt kan natuurlijk ook niet maar ja dat is minder interessant.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203896203
Ligt het aan mij of is Daan echt voor een paar minuten gerecast in de aflevering van aankomende donderdag?
  woensdag 2 maart 2022 @ 20:02:29 #171
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_203911793
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2022 18:24 schreef Lisiga het volgende:
Ligt het aan mij of is Daan echt voor een paar minuten gerecast in de aflevering van aankomende donderdag?
haha bedoel je zn vermomming????????
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_203915793
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2022 20:02 schreef LetsGame het volgende:

[..]
haha bedoel je zn vermomming????????
Jazeker!
pi_203918498
quote:
0s.gif Op donderdag 3 maart 2022 00:04 schreef Lisiga het volgende:

[..]
Jazeker!
Haha, dat is gewoon Dorian Bindels. Zelfde acteur!
  donderdag 3 maart 2022 @ 11:43:00 #174
436222 Japepk
Padvinder
pi_203920072
quote:
0s.gif Op donderdag 3 maart 2022 10:18 schreef GoldRushFrog het volgende:

[..]
Haha, dat is gewoon Dorian Bindels. Zelfde acteur!
Ik heb dat dus nu pas door. Zag inderdaad een filmpje op socials waarin ze backstage beelden laten zien. Ik weet niet wat ik waardelozer vindt. Daan die blijkbaar 'even' een ontsnapping regelt (ongetwijfeld geïnspireerd op de verhalen rondom Taghi, dan is dit toch absoluut lachwekkend?) Zeker omdat die ontsnapping daarna zogenaamd op alle journaals wordt uitgezonden. Dat internationaal befaamde kunststuk wat door Billy 'even' in de handbagage wordt meegenomen. Überhaupt Ludo die dat in huis heeft staan, het is net in verband gebracht met grote cocaïnesmokkel. 8)7 Nee, ik vind het een beetje makkelijk allemaal, en het wordt ook totaal niet spannend in beeld gebracht.

Dan dat huis van Bouwhuis wat door die kinderen verschrikkelijk wordt gerestyled, en Janine die volgens de spoilers de villa gaat restylen. Als ze maar niet allemaal zo geforceerd hip gaan doen. Ze hebben het 2 jaar geleden toch niet voor niets rigoreus op de schop gegooid...
't Echte en 't ware!
pi_203950765
quote:
0s.gif Op donderdag 3 maart 2022 11:43 schreef Japepk het volgende:

[..]
Ik heb dat dus nu pas door. Zag inderdaad een filmpje op socials waarin ze backstage beelden laten zien. Ik weet niet wat ik waardelozer vindt. Daan die blijkbaar 'even' een ontsnapping regelt (ongetwijfeld geïnspireerd op de verhalen rondom Taghi, dan is dit toch absoluut lachwekkend?) Zeker omdat die ontsnapping daarna zogenaamd op alle journaals wordt uitgezonden. Dat internationaal befaamde kunststuk wat door Billy 'even' in de handbagage wordt meegenomen. Überhaupt Ludo die dat in huis heeft staan, het is net in verband gebracht met grote cocaïnesmokkel. 8)7 Nee, ik vind het een beetje makkelijk allemaal, en het wordt ook totaal niet spannend in beeld gebracht.

Dan dat huis van Bouwhuis wat door die kinderen verschrikkelijk wordt gerestyled, en Janine die volgens de spoilers de villa gaat restylen. Als ze maar niet allemaal zo geforceerd hip gaan doen. Ze hebben het 2 jaar geleden toch niet voor niets rigoreus op de schop gegooid...
Dit dus.

Steef en Abbey wonen blijkbaar nu ook gewoon samen en zij verandert gewoon de hele woonkamer.

Ben wel benieuwd hoe het nu gaat lopen tussen Janine en Ludo.

Merel die ineens naar de politie academie wil. Zou leuk zijn als zij niet wordt toegelaten...valt me namelijk altijd op dat iedereen zomaar overal wordt aangenomen...in CS en in Box ...waarom nooit een schoonmaakbaantje in de rozenboom ofzo?

Nina vraagt ook nooit aan Merel hoe het gaat in CS of hoe het is gegaan toen ze weg was.
Ze spreken überhaupt weinig tot niet met elkaar.
India, ga er na toe!
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 5 maart 2022 @ 11:23:59 #176
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203950867
quote:
0s.gif Op donderdag 3 maart 2022 10:18 schreef GoldRushFrog het volgende:

[..]
Haha, dat is gewoon Dorian Bindels. Zelfde acteur!
Was hij toevallig verkleed als Jan Jaap de creepy stalker van Tiffy ?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_203980413
Cas Jansen heeft afgelopen weekend een fietsongeluk gehad. Inmiddels is hij geopereerd aan zijn verwondingen en thuis bij zijn gezin aan het herstellen. Daarom wordt de rol van Julian Verduyn tijdelijk overgenomen door Wouter Zweers, die we nog kennen als Quinn Streefkerk uit de GTST spin-off Nieuwe Tijden. Deze recast is vanaf half mei te zien in GTST.

Bron: Facebook en Instagram van GTST

[ Bericht 4% gewijzigd door Lisiga op 07-03-2022 10:58:50 ]
  maandag 7 maart 2022 @ 11:00:53 #178
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_203980679
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 10:35 schreef Lisiga het volgende:
Quinn Streefkerk
Ahh, hij lijkt wel een beetje op Cas. Alleen dan een wat jongere versie.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 7 maart 2022 @ 11:21:44 #179
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_203980907
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 10:35 schreef Lisiga het volgende:
Cas Jansen heeft afgelopen weekend een fietsongeluk gehad. Inmiddels is hij geopereerd aan zijn verwondingen en thuis bij zijn gezin aan het herstellen. Daarom wordt de rol van Julian Verduyn tijdelijk overgenomen door Wouter Zweers, die we nog kennen als Quinn Streefkerk uit de GTST spin-off Nieuwe Tijden. Deze recast is vanaf half mei te zien in GTST.

Bron: Facebook en Instagram van GTST
Oh ja Quinn die opeens verdwenen was door Jan-jaap waar ze niks meer mee deden.

Hopelijk krijgt Julian dan wat scènes met Daan.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  maandag 7 maart 2022 @ 16:40:16 #180
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_203985370

Ludo als huishoudster _O-
  Moderator maandag 7 maart 2022 @ 17:41:29 #181
388664 crew  Dotteke
pi_203986044
quote:
99s.gif Op maandag 7 maart 2022 16:40 schreef Claude_Viole het volgende:
[ link | afbeelding ]
Ludo als huishoudster _O-
Ik zag het hem net doen 😉
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  dinsdag 8 maart 2022 @ 20:06:15 #182
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204001694
Mooi dat ze een clip van RTL Nieuws hebben opgenomen over de ontsnapping van Richard. _O-
pi_204001945
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 20:06 schreef James1988 het volgende:
Mooi dat ze een clip van RTL Nieuws hebben opgenomen over de ontsnapping van Richard. _O-
Moest lachen: Richard van N. :D :D
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 8 maart 2022 @ 21:19:16 #184
335263 freaky40
pi_204003243
Er komt dus een nieuwe huishoudster in de Sanders familie.
Allemaal cabaretteketet!
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 9 maart 2022 @ 12:49:52 #185
335263 freaky40
pi_204009644
Billy en Richard zijn definitief exit....https://www.shownieuws.nl(...)-voor-deze-gtst-ster
Tijd voor vernieuwing en nieuwe dynamiek het werd wat sleets die verhaallijnen van hun.
Allemaal cabaretteketet!
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 9 maart 2022 @ 18:21:52 #186
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204013628
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 12:49 schreef freaky40 het volgende:
Billy en Richard zijn definitief exit....https://www.shownieuws.nl(...)-voor-deze-gtst-ster
Tijd voor vernieuwing en nieuwe dynamiek het werd wat sleets die verhaallijnen van hun.
Net als bij Anton en Linda lag dat meer aan de schrijvers dan aan de acteurs/personages.

Met alle vier konden ze nog heel veel kanten op.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 9 maart 2022 @ 20:52:00 #187
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204016391
Met Billy en Richard hadden ze nog best veel kanten op gekund. De verhaallijn van eerder dit jaar, waarin Ludo en Richard gedwongen werden tot een samenwerking, liep best lekker en die twee maakten een goed team. Helaas is die lijn niet doorgezet en zijn nu wederom twee zeer goede acteurs vertrokken.

Een exit van Merel en Marwan zie ik er ook nog wel van komen. Na het vertrek van Ilyas en z'n vader, de komst van Tom, en de driehoek Marwan-Merel-Demi is Marwan's verhaal wel zo'n beetje verteld. Merel maakt ook niet echt iets mee momenteel, dat die nu ineens volop bezig is over de politieacademie zegt misschien ook wel wat.

Ik ben benieuwd met welk jong aanstormend talent ze binnenkort op de proppen komen om de leegte op te vullen....


... en ondertussen mogen Nina en Bing gewoon blijven? :?
pi_204016765
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 20:52 schreef James1988 het volgende:
Met Billy en Richard hadden ze nog best veel kanten op gekund. De verhaallijn van eerder dit jaar, waarin Ludo en Richard gedwongen werden tot een samenwerking, liep best lekker en die twee maakten een goed team. Helaas is die lijn niet doorgezet en zijn nu wederom twee zeer goede acteurs vertrokken.
En waarom? Omdat de schrijvers nog altijd niet schijnen te beseffen dat je ook het zakenelement nodig hebt in een soap, en zich liever richten op personages met een open huwelijk of pubers die rijk worden van gamen. Maar gelukkig heeft Ludo in de stofzuiger een nieuwe vijand gevonden :')

quote:
Een exit van Merel en Marwan zie ik er ook nog wel van komen. Na het vertrek van Ilyas en z'n vader, de komst van Tom, en de driehoek Marwan-Merel-Demi is Marwan's verhaal wel zo'n beetje verteld. Merel maakt ook niet echt iets mee momenteel, dat die nu ineens volop bezig is over de politieacademie zegt misschien ook wel wat.
Effe een theorie hoor: áls ze gaan voor een Roman-is-dood-en-wie-heeft-het-gedaan verhaallijn, zou het mij niks verbazen als Merel ineens de dader blijkt. Ze wil bij de politieacademie omdat ze aan de goede kant van de wet wil staan en de slechten in de wereld hun straf verdienen, maar neemt vervolgens het recht in eigen handen door de stalker/verkrachter van haar moeder naar de andere wereld te sturen.

En vervolgens neemt Marwan uit ultieme liefde de schuld op zich om Merel te sparen, of zoiets. Kunnen ze makkelijk tot halverwege volgend seizoen mee door.

quote:
Ik ben benieuwd met welk jong aanstormend talent ze binnenkort op de proppen komen om de leegte op te vullen....
Die maakt volgende week (of nu al op Videoland) haar opwachting... als de nieuwe huishoudster van Ludo en Janine :?
Nog effe en Nola kan de plumeau tevoorschijn halen...

quote:
... en ondertussen mogen Nina en Bing gewoon blijven? :?
Uiteraard. Wie zit er immers niet te wachten op de seksuele escapades van BingBong en Prinses Stampvoetje?
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_204022567
Ik snap het allemaal niet meer hoor.. zulke goede acteurs gaan er uit, en de b acteurs blijven..wat voegen Bing en Nina nu nog toe? Dan het gezeur over hun open huwelijk??

Jammer dat Billy,Richard en Pieter er alweer uit zijn.

Nu weet je alweer ongeveer wat komen gaat..
Ludo en Janine zijn weer bij elkaar.
Nina en Bing met hun open relatie.
Steef die toch weer waarschijnlijk thuis gaat wonen tenzij Abbey het gaat betalen.
Merel die al vrij snel stage loopt bij de politie academie en Roman op het spoor komt.
Laura die het allemaal niet meer aan kan.
Shanti is zwanger en Rik heeft er of geen zin aan en kapt ermee of madam krijgt een miskraam..

Oh en dan hebben we nog Julian en Saskia , ben wel benieuwd of dat huwelijk standhoudt.
En dat Demi echt als een blad aan een boom is omgedraaid en nu helemaal achter 200% achter de relatie van haar zus staat, bijzonder. Kijk dat je het accepteert is één ding maar hij zit ook bij familie diners enzo en dan zie je totaal niet dat Demi het daar moeilijk mee had of zo.. alleen beetje in het begin.
India, ga er na toe!
  Miss 200.000.000! donderdag 10 maart 2022 @ 12:15:30 #190
367000 roos94
pi_204023252
  donderdag 10 maart 2022 @ 14:26:08 #191
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_204024806
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:17 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Ik snap het allemaal niet meer hoor.. zulke goede acteurs gaan er uit, en de b acteurs blijven..wat voegen Bing en Nina nu nog toe? Dan het gezeur over hun open huwelijk??

Jammer dat Billy,Richard en Pieter er alweer uit zijn.

Nu weet je alweer ongeveer wat komen gaat..
Ludo en Janine zijn weer bij elkaar.
Nina en Bing met hun open relatie.
Steef die toch weer waarschijnlijk thuis gaat wonen tenzij Abbey het gaat betalen.
Merel die al vrij snel stage loopt bij de politie academie en Roman op het spoor komt.
Laura die het allemaal niet meer aan kan.
Shanti is zwanger en Rik heeft er of geen zin aan en kapt ermee of madam krijgt een miskraam..

Oh en dan hebben we nog Julian en Saskia , ben wel benieuwd of dat huwelijk standhoudt.
En dat Demi echt als een blad aan een boom is omgedraaid en nu helemaal achter 200% achter de relatie van haar zus staat, bijzonder. Kijk dat je het accepteert is één ding maar hij zit ook bij familie diners enzo en dan zie je totaal niet dat Demi het daar moeilijk mee had of zo.. alleen beetje in het begin.
Spanning is eruit, en ik grijp steeds vaker mijn telefoon om Whats-app te checken of mijn mails te checken tijdens GTST. Enige wat nog een beetje spanning geeft is de opsporing van Roman.
pi_204028044
Ik denk dat de schrijvers er weinig aan kunnen doen dat Edwin Jonker en Lone van Roosendaal zijn vertrokken. Edwin zat er al aan te komen (schijnt veel ander werk te doen) en ik denk achteraf dat Lone eigenlijk alleen terug is gekomen vanwege corona (GTST is toch een vaste inkomstenbron op zo'n moment), ook omdat ze juist nu schrijft dat de exit voorgoed is.

Beide lijken mij volledig eigen keuzes door de acteurs. Om nou beide rollen te recasten.. Wel jammer want ik vond ze (m.n. Richard) van enorm toegevoegde waarde. Shanti binnen een paar weken van twee ouders naar geen op de set vind ik dan ook wel weer een interessante keuze van de schrijvers. Had dan Pieter nog even gehouden.

Enige interessante op dit moment is inderdaad de rol van Roman die ik eigenlijk verrassend goed uitgewerkt vond tot aan de ontknoping toe. De vraag is waar gaat het nu heen. Ben bang dat de komende maanden verder niet veel soeps worden.. Zie vooral veel "eilandjes" in verhaallijnen ontstaan met koppels in hun eigen verhaalbubbel. De tijdelijke karakters voegen m.i. daar nog niet veel toe. Hoop dat ze binnenkort een verhaallijn starten die meerdere karakters betrekt.
  donderdag 10 maart 2022 @ 20:21:11 #193
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204029582
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:17 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Ik snap het allemaal niet meer hoor.. zulke goede acteurs gaan er uit, en de b acteurs blijven..wat voegen Bing en Nina nu nog toe? Dan het gezeur over hun open huwelijk??
En met dat domme muziekje erachter. Zelden een meer misplaatste tune gehoord.
pi_204034320
https://www.rtlboulevard.(...)ate-verhalen-kijkers

:o :D

[ Bericht 32% gewijzigd door #ANONIEM op 11-03-2022 08:35:30 ]
pi_204034886
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 19:24 schreef 1222 het volgende:

Zie vooral veel "eilandjes" in verhaallijnen ontstaan met koppels in hun eigen verhaalbubbel. De tijdelijke karakters voegen m.i. daar nog niet veel toe. Hoop dat ze binnenkort een verhaallijn starten die meerdere karakters betrekt.
Dit had toch ook iets te maken met corona? Dat men niet wilde dat verhaallijnen bij meerdere acteurs terecht zouden komen, zodat niet de gehele cast in "gevaar" was mocht er een outbreak zijn? Ik kan het mis hebben hoor, maar ik meen me zoiets te herinneren.

Ik ben benieuwd of we nu idd weer minder van die "eilandjes" gaan zien.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 11 maart 2022 @ 11:49:38 #196
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204036258
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204036266
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 11:49 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Verschrikkelijk
Echt hè :o
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 11 maart 2022 @ 11:56:34 #198
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204036335
quote:
17s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 11:50 schreef Cinderelladreamer het volgende:

[..]
Echt hè :o
Ja ze kunnen beter een schrijvers hussel doen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204036359
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 11:56 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Ja ze kunnen beter een schrijvers hussel doen.
Ja inderdaad
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 11 maart 2022 @ 12:01:03 #200
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204036390
Uit Billy en Richard hebben ze ook te weinig gehaald.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 14 maart 2022 @ 16:41:58 #201
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204077647
Ludo en Janine hebben een jongere Dorothea aangenomen als huishoudster.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  maandag 14 maart 2022 @ 17:54:06 #202
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_204078556
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 16:41 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ludo en Janine hebben een jongere Dorothea aangenomen als huishoudster.
hoezo een jongere Dorothea? Omdat ze donker is? Lol
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 14 maart 2022 @ 19:36:11 #203
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204079771
Qua gedrag ook
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  maandag 14 maart 2022 @ 20:27:39 #204
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_204080569
Lol...
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_204114229
Donkere mensen (vrouwen) zijn toch bijna allemaal van die vrolijke, joviale en uitbundige mensen? Althans, zo zie ik die vrouwen van bijv. Curaçao. :D
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 21 maart 2022 @ 17:14:15 #206
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204170625
De iets wat te dikke donkere huishoudster van Ludo en Janine is nog (les)bi ook.

Lekker exclusief hoor haar ook filmen in een niet zo een verhullend huispak waarin je der buik ziet hangen.

Woke woke woke hangt om dit personage doe maar snel weer weg.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204173878
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2022 14:37 schreef DjVero het volgende:
Donkere mensen (vrouwen) zijn toch bijna allemaal van die vrolijke, joviale en uitbundige mensen? Althans, zo zie ik die vrouwen van bijv. Curaçao. :D
ja en alle Nederlanders lopen op klompen! ... toch????
  dinsdag 22 maart 2022 @ 08:49:36 #208
288693 sly-nl
they drew first blood!
pi_204176704
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 21:28 schreef Duiker64 het volgende:

[..]
ja en alle Nederlanders lopen op klompen! ... toch????

:)
love & heet
pi_204196003
Vind Lynn wel echt een leuke aanwinst hoor!
pi_204196272
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 17:14 schreef Dr.Mikey het volgende:
De iets wat te dikke donkere huishoudster van Ludo en Janine is nog (les)bi ook.

Lekker exclusief hoor haar ook filmen in een niet zo een verhullend huispak waarin je der buik ziet hangen.

Woke woke woke hangt om dit personage doe maar snel weer weg.
Hoe bestaat het toch he.
Zou in het echte leven nooooit gebeuren.


:{ :{
"Although the world is full of suffering, it is also full of overcoming it."
pi_204199089
Pittige scènes weer voor de familie Verduyn deze week op Videoland. Ze spelen het wel echt goed vind ik.
  donderdag 24 maart 2022 @ 00:08:37 #212
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204199166
Ze zijn op dit moment ook echt de enige boeiende verhaallijn in de serie.

Bing-Nina-Mare :r
De huishoudelijke sores van Ludo en Janine zijn leuk achtergrondvermaak, Ludo kan niet altijd de bad guy zijn, maar voegt weinig toe.
#Stabby en die andere kids zijn slechts schermvulling en maken niet echt iets mee.
Daan en die agente zijn ook niet interessant.
pi_204202043
Wat was hun doel dan toen ze überhaupt naar dat vakantiehuis gingen de eerste keer?
Ze zag hem en wilde weg, wat had ze dan gewild?
Begrijp me niet verkeerd want ik snap in realiteit dat het zwaar is om naar degene toe te gaan die je verkracht heeft.
Maar had ze echt verwacht dat hij sorry zou zeggen? Dat is wel naïef.

En dat hij uiteindelijk deed voorkomen dat zij het ook wilde was voorspelbaar, natuurlijk zei hij dat..

De nieuwe huishoudster...ik denk dat daar nog wel wat achter zit dan gewone huishoudster..

Daan en die Robin is kansloos.
Nina en Bing, ook kansloos.
Merel en Marwan wordt ook niks.
India, ga er na toe!
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 24 maart 2022 @ 23:03:44 #214
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204210748
Shanti is voor de tweede keer zwanger van een opa van Bram _O-
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204213840
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 23:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
Shanti is voor de tweede keer zwanger van een opa van Bram _O-
Ja dat wordt ook nog wat, shanti , nu ineens is het al helemaal te zien.
Shanti die wordt geobsedeerd door haar haar zwangerschap.
Rik die die toch wil scheiden.

Merel die het helemaal ziet zitten bij de politie, terwijl ze het nooit daarvoor over heeft gehad, maar uiteraard wordt aangenomen bij de academie en dan ergens anders gaat wonen en dus dan uit de serie wordt geschreven denk ik dan.
India, ga er na toe!
pi_204213991
GTST heeft ook veel te veel last van stelletjes, vind ik. Volgens mij is alleen Demi single, en Daan semi. Zelfs Henk en Laura moesten zo nodig een setje vormen; twee totaal verschillende karakters. Nergens echte ruzie. En áls er ruzie is, is dat binnen een week ook weer opgelost. Jammer.
  maandag 28 maart 2022 @ 09:23:40 #217
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_204248972
Volgende week maandag kijkt Louise naar Woezel en Pip, verzonnen door Guusje Nederhorst (Roos de Jager).
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_204259511
Zal Julian dan Roman toch vermoord hebben?

Merel die blijkbaar te laat was bij CS en Nina die haar dat duidelijk maakt , waar klanten bij zijn notabene...gewoon doen hoor, totaal niet professioneel maar dat terzijde.

En 30 seconden later, sorry, zullen we een kopje koffie drinken?

Bing en Nina is gewoon kansloos.
India, ga er na toe!
  Moderator dinsdag 29 maart 2022 @ 11:34:52 #219
388664 crew  Dotteke
pi_204259648
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 23:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
Shanti is voor de tweede keer zwanger van een opa van Bram _O-
O verhip nu je het zegt, ze was ook ooit zwanger van Anton
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 29 maart 2022 @ 11:35:43 #220
388664 crew  Dotteke
pi_204259654
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 11:17 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Zal Julian dan Roman toch vermoord hebben?

Merel die blijkbaar te laat was bij CS en Nina die haar dat duidelijk maakt , waar klanten bij zijn notabene...gewoon doen hoor, totaal niet professioneel maar dat terzijde.

En 30 seconden later, sorry, zullen we een kopje koffie drinken?

Bing en Nina is gewoon kansloos.
Ik weet het antwoord al, maar zal het niet verklappen :D
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_204259948
Gok zomaar random dat Lynn t gedaan heeft. Timing van de introductie is te convenient
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 29 maart 2022 @ 13:06:59 #222
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204260462
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 11:34 schreef Dotteke het volgende:

[..]
O verhip nu je het zegt, ze was ook ooit zwanger van Anton
En die wou het kind ook al niet.
Ik denk niet dat we Bram ooit terug gaan zien met alleen Rick nog in Meerdijk anders mag hij wel uitkijken.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Moderator dinsdag 29 maart 2022 @ 13:19:59 #223
388664 crew  Dotteke
pi_204260584
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 13:06 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
En die wou het kind ook al niet.
Ik denk niet dat we Bram ooit terug gaan zien met alleen Rick nog in Meerdijk anders mag hij wel uitkijken.
Dat snapte ik dan wel, die was getrouwd. Maar Rick is haar man, wat een oetlul zeg. Nooit verwachten van h em
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 29 maart 2022 @ 16:27:02 #224
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204262400
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 13:19 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Dat snapte ik dan wel, die was getrouwd. Maar Rick is haar man, wat een oetlul zeg. Nooit verwachten van h em
Ik snap Rick wel heeft al twee volwassen kinderen plus drie kleinkinderen. Ik had ergens gehoopt dat ze Job of Rikkie nog even langs zouden laten komen maar dat is waarschijnlijk teveel gevraagd.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Moderator dinsdag 29 maart 2022 @ 16:38:24 #225
388664 crew  Dotteke
pi_204262487
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 16:27 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Ik snap Rick wel heeft al twee volwassen kinderen plus drie kleinkinderen. Ik had ergens gehoopt dat ze Job of Rikkie nog even langs zouden laten komen maar dat is waarschijnlijk teveel gevraagd.
Dat is het risico van hobbyen 😉
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_204265188
Mooi ontroerend familiemoment :'( O+ (rtl4 kijker)
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 29 maart 2022 @ 22:53:20 #227
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204268310
Geloven jullie dat Roman echt dood is ?
Eerst een hele film en dan opeens dood.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  donderdag 31 maart 2022 @ 09:16:16 #228
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204280722
Natuurlijk, zo gaat het toch al heel lang? Bouw maanden aan een verhaallijn en sluit 'm in één keer af met een domper.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 31 maart 2022 @ 10:23:06 #229
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204281376
Ja klopt maar sinds wanneer filmen ze een moord niet meer.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  donderdag 31 maart 2022 @ 10:36:19 #230
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204281546
Misschien dat ze er wel wat voor hebben geschoten maar dat ze het als flashbacks gebruiken. Julian die een rondje is gaan rijden, langs het vakantiehuis reed, Roman buiten zag lopen en zich niet meer kon inhouden. En dat hij het nu verdrongen heeft ofzo.

Ik zou het wel jammer vinden als Julian het ook echt heeft gedaan, de familie Verduyn is nu toch wel een beetje het ankerpunt van de serie.
  donderdag 31 maart 2022 @ 12:20:20 #231
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_204282634
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2022 10:36 schreef James1988 het volgende:
Misschien dat ze er wel wat voor hebben geschoten maar dat ze het als flashbacks gebruiken. Julian die een rondje is gaan rijden, langs het vakantiehuis reed, Roman buiten zag lopen en zich niet meer kon inhouden. En dat hij het nu verdrongen heeft ofzo.

Ik zou het wel jammer vinden als Julian het ook echt heeft gedaan, de familie Verduyn is nu toch wel een beetje het ankerpunt van de serie.
Potdorie, lopen jullie nog zover achter? :o :P
  donderdag 31 maart 2022 @ 12:21:53 #232
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_204282653
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 22:53 schreef Dr.Mikey het volgende:
Geloven jullie dat Roman echt dood is ?
Eerst een hele film en dan opeens dood.
Ah jawel, die is vast dood. Hij heeft toch wel een aardige periode in de serie gespeeld. Het was een soort gastrol, denk ik(?). Zijn personage moest inderdaad wel even worden ingeleid haha.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 31 maart 2022 @ 14:47:51 #233
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204284204
Maar ik bedoel eerst een hele introductie film/serie en dan de scene dat hij wordt vermoord nemen ze niet op.

Ik vind het maar raar alsof hij niet echt dood is.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204284411
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2022 14:47 schreef Dr.Mikey het volgende:
Maar ik bedoel eerst een hele introductie film/serie en dan de scene dat hij wordt vermoord nemen ze niet op.

Ik vind het maar raar alsof hij niet echt dood is.
Omdat we dan nu al hadden geweten wie hem vermoord heeft. Denk dat ze nu willen dat kijkers nog gaan speculeren wie het gedaan heeft.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 31 maart 2022 @ 15:45:06 #235
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204284656
quote:
17s.gif Op donderdag 31 maart 2022 15:13 schreef Cinderelladreamer het volgende:

[..]
Omdat we dan nu al hadden geweten wie hem vermoord heeft. Denk dat ze nu willen dat kijkers nog gaan speculeren wie het gedaan heeft.
Dan zie je altijd nog wel een vaag shot waaruit blijkt dat het slachtoffer echt dood is zoals bij Jan Maes of we zien een lijk zoals bij Pascale Beerings. Er is in in al die jaren wel vaker een who done it verhaallijn geweest maar nog nooit zo op deze manier.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204284698
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2022 15:45 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Dan zie je altijd nog wel een vaag shot waaruit blijkt dat het slachtoffer echt dood is zoals bij Jan Maes of we zien een lijk zoals bij Pascale Beerings. Er is in in al die jaren wel vaker een who done it verhaallijn geweest maar nog nooit zo op deze manier.
Tja, dan weet ik het ook niet....
  donderdag 31 maart 2022 @ 20:23:30 #237
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204288136
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2022 12:20 schreef GwaiLow het volgende:

[..]
Potdorie, lopen jullie nog zover achter? :o :P
Ja, ik heb geen Videoland en ga ook geen Videoland nemen voor GTST :P
  vrijdag 1 april 2022 @ 11:31:19 #238
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_204293106
Wat leuk dat Jetty een gastrol in GTST heeft. Was mijn favoriete actrice in Vrouwenvleugel!
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_204293712
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 april 2022 11:31 schreef LetsGame het volgende:
Wat leuk dat Jetty een gastrol in GTST heeft. Was mijn favoriete actrice in Vrouwenvleugel!
Idd. Ik zei al tegen mijn vrouw: hé das Smorrie!
  vrijdag 1 april 2022 @ 23:19:28 #240
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_204301106
De vooruitblik voor de maand april
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_204337332
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2022 15:45 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Dan zie je altijd nog wel een vaag shot waaruit blijkt dat het slachtoffer echt dood is zoals bij Jan Maes of we zien een lijk zoals bij Pascale Beerings. Er is in in al die jaren wel vaker een who done it verhaallijn geweest maar nog nooit zo op deze manier.
Gewoon lui schrijverswerk. Stel je voor dat ze de moord zonder de dader in beeld hadden moeten schrijven/filmen, dat is natuurlijk veeeeel te moeilijk. Beter gewoon scenes schrijven voor open relaties, puberflickjes en Ludo met stofzuigers.
  dinsdag 5 april 2022 @ 12:07:29 #242
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_204337501
God wat is dat stukje met Daan ''undercover'' als beveiliger in die gevangenis slecht zeg. Het is toch zo klaar als een klontje dat hij dat is? Als ze hem nou goed hadden vermomd zodat het aannemelijk is dat er twijfel ontstaat zou het prima zijn, maar dit is echt waanzin. En Alex had er na het bestuderen van die foto's zelfs nog geen enkele keer bij nagedacht dat het Daan zou kunnen zijn schijnbaar _O- . En ik weet het, het is maar een een soap, alleen waarom moet het zo vaak extreem ongeloofwaardig zijn?
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 5 april 2022 @ 12:41:50 #243
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204337854
Gezien Saskia spookbeelden gaat zien van Roman verwacht ik hem in de zomercliff wel weer levend.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204338075
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 april 2022 12:41 schreef Dr.Mikey het volgende:
Gezien Saskia spookbeelden gaat zien van Roman verwacht ik hem in de zomercliff wel weer levend.
Volgens mij is het met deze verhaallijn de bedoeling om over te brengen wat er kan gebeuren als dit je overkomt en hoe je daar mee om moet gaan. Eerst kon Saskia dit helemaal niet delen.....inmiddels hebben die dames elkaar gevonden en gesteund. Denk niet dat het specifiek de bedoeling was van de schrijvers om hier een moordverhaallijn van te maken.
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 5 april 2022 @ 13:38:09 #245
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204338361
quote:
17s.gif Op dinsdag 5 april 2022 13:02 schreef Cinderelladreamer het volgende:

[..]
Volgens mij is het met deze verhaallijn de bedoeling om over te brengen wat er kan gebeuren als dit je overkomt en hoe je daar mee om moet gaan. Eerst kon Saskia dit helemaal niet delen.....inmiddels hebben die dames elkaar gevonden en gesteund. Denk niet dat het specifiek de bedoeling was van de schrijvers om hier een moordverhaallijn van te maken.
Ik verwacht een alice de boer /Rene Myer achtig verhaal nu is te toevallig ze laten de kijkers geen moord of lijk zien wat heel slordig is en Saskia begint spoken te zien.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204338547
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 april 2022 13:38 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Ik verwacht een alice de boer /Rene Myer achtig verhaal nu is te toevallig ze laten de kijkers geen moord of lijk zien wat heel slordig is en Saskia begint spoken te zien.
Het is niet voor niks dat ze aan het eind van de aflevering duidelijk in beeld brengen hoe en waar je contact kunt krijgen met bepaalde instanties. Heb die spookbeelden nog niet op rtl4 gezien, maar het lijkt me niet verrassend dat Saskia hier nog wel een nasleep van krijgt.
  woensdag 6 april 2022 @ 20:12:31 #247
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204352590
Wat was dát voor wazige achtergrondmuziek bij klussende Henk? :')
  woensdag 6 april 2022 @ 20:19:27 #248
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_204352719
quote:
17s.gif Op dinsdag 5 april 2022 13:58 schreef Cinderelladreamer het volgende:

[..]
Het is niet voor niks dat ze aan het eind van de aflevering duidelijk in beeld brengen hoe en waar je contact kunt krijgen met bepaalde instanties. Heb die spookbeelden nog niet op rtl4 gezien, maar het lijkt me niet verrassend dat Saskia hier nog wel een nasleep van krijgt.
over volgende week:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_204352863
quote:
99s.gif Op woensdag 6 april 2022 20:19 schreef Claude_Viole het volgende:

[..]
over volgende week:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja dit dus......niks verrassends toch??
pi_204357486
Nee het is wel allemaal weer voorspelbaar hoor.
Die vriendin, Robin heet ze? Haar huis is afgebrand en ze gaat bij Daan ' tijdelijk' wonen.

Lynn de huishoudster woont heel toevallig boven Merel en ineens zijn ze dikke vriendinnen.

Steef die daar dikke pooltafel heeft staan..die zijn ook niet duur ofzo.
India, ga er na toe!
pi_204357572
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 april 2022 13:38 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Ik verwacht een alice de boer /Rene Myer achtig verhaal nu is te toevallig ze laten de kijkers geen moord of lijk zien wat heel slordig is en Saskia begint spoken te zien.
Oja! Alice de Boer/ Inge Berkhout, dat waren nog eens tijden!
Speelde ze goed, doodeng vond ik dat mens :D
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 8 april 2022 @ 13:15:52 #252
335263 freaky40
pi_204371472
Ik vertrouw die nieuwe huishoudster van de Sanders niet. Het is natuurlijk lekker woke want donker en ietwat obesitas typetje, dat miste echt nog in GTST natuurlijk.... :{
Haar karakter is ook nog eens pot en ik begrijp dat ze wel wat in Merel ziet. Maar verder heeft ze wellicht nog wel wat meer op haar kerfstok.
Allemaal cabaretteketet!
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 8 april 2022 @ 13:47:54 #253
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204371825
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2022 13:15 schreef freaky40 het volgende:
Ik vertrouw die nieuwe huishoudster van de Sanders niet. Het is natuurlijk lekker woke want donker en ietwat obesitas typetje, dat miste echt nog in GTST natuurlijk.... :{
Haar karakter is ook nog eens pot en ik begrijp dat ze wel wat in Merel ziet. Maar verder heeft ze wellicht nog wel wat meer op haar kerfstok.
Verschrikkelijk mens
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 8 april 2022 @ 14:33:56 #254
335263 freaky40
pi_204372171
Vind het sinds lange tijd weer een slechte toevoeging dus ik weet niet welke richting ze nu weer op willen met GTST.
En die Jada Borsato is ook weer terug, nog zoiets en voor je het weet wordt het weer 1 grote jeugdsoos dat GTST, en dat was juist de ondergang een paar jaar geleden....
Allemaal cabaretteketet!
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 8 april 2022 @ 15:33:26 #255
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204372731
Die andere meid van Daan is tot nu toe wel leuk.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204380914
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2022 14:33 schreef freaky40 het volgende:
Vind het sinds lange tijd weer een slechte toevoeging dus ik weet niet welke richting ze nu weer op willen met GTST.
En die Jada Borsato is ook weer terug, nog zoiets en voor je het weet wordt het weer 1 grote jeugdsoos dat GTST, en dat was juist de ondergang een paar jaar geleden....
Voor je weet wordt het weer Spangas niveau
India, ga er na toe!
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 13 april 2022 @ 16:32:21 #257
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204425261
Weg met die huishoudster klaar mee
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 13 april 2022 @ 16:46:28 #258
436222 Japepk
Padvinder
pi_204425372
Ik liep een week of 3 (of 4, ligt eraan hoe je het bekijkt met Videoland) achter, dus heb gisteren en vandaag even grotendeels bij gebinged. Hoewel er nu weinig grote dingen lopen, is het wel slechter geweest. Alleen nogal veel zaken die erg out-of-character zijn.

Daan die zakelijk directeur wordt. Goed, als rechercheur ben je niet dom, maar een miljoenenbedrijf leiden is weer andere koek. Dit gebeurt een beetje te rap. Het was geloofwaardiger geweest als hij een andere hoge functie had gekregen ofzo.

Überhaupt dat hele verhaal. Is Ludo nu nog bezig om Daan te pakken, of Daan Ludo? Het blijft een beetje raar zweven nu, en met het vertrek van Billy en Richard is de angel er toch wel uit. Ik vind Daan wel een interessant personage, dus prima dat hij een wat centralere rol heeft, maar Ludo is echt weer terug bij af, van vóór Richard.
Het is ook nogal ongeloofwaardig dat Ludo een huishoudster neemt die zo weinig van etiquette weet. Ergens nog wel te verkopen dat ze eens ‘iets anders’ willen, maar andere personeelsleden zijn om zulke kleine akkefietjes op de vingers getikt dat Lynn wel met érg veel weg komt.

Merel die dus ineens lesbische gevoelens krijgt. Zo jammer dat lesbische verhalen altijd maar die heterovrouwen zijn die even een ‘fling’ hebben. Met Merel is net een heel verhaal rondom Marwan opgetuigd, dat is nu ook al volledig ingezakt. Geef Lynn gewoon een serieuze relatie met een vrouw, in lijn met die feministische golf van die Betsy. Marwan wordt nu natuurlijk weer jaloers, en dat is zonde. Met dat karakter kun je zo veel meer.

Rik die niets met zijn baby te maken wil hebben; ehh nee. I don’t buy it. Rik is het karakter dat dit niet wil, maar zijn verantwoordelijkheid pakt en er wat van maakt. Niet die zijn vrouwtje maar laat aanklooien. Ik mis Billy in deze lijn.

Die 2 vrouwen die ineens centraal stonden in het verhaal van Roman; redelijke afsluiter. Ten minste een duidelijke hoe en waarom, we hebben alleen 0 binding met die dames. Beetje random wel. Dat Saskia nu in de Koning staat omdat er geen dokterspraktijk is vind ik ook jammer. Laat haar dan gewoon even niet werken of gewoon off-screen werken.

En dan Laura die weer misére heeft vanwege een random val. Ik ben benieuwd of dit nu nog ergens naartoe werkt of niet. Toch sluimerende dementie of iets dergelijks. Bij Laura draait het wel heel erg om ouder worden en aftakelen.

Stabby: personages die zogenaamd beroemd of sterren zijn werkt nóóit in soaps. En het huis van Anton is echt verpest. Had die set lekker weggedaan en Steef een leuk appartement laten betrekken ofzo. Nu ziet het er echt niet uit.

Nina en Bing is wel echt waardeloos. Ongeloofwaardig, geen chemie, dom verhaal. Stop ermee, please.

Conclusie; momenteel zit het verhaal op de meeste plaatsen in een soort tussenfase denk ik. Roman is voorbij, Billy en Richard weg. Er moeten weer nieuwe dingen geladen worden. Ik ben benieuwd waar het allemaal heen gaat. En voor degene die denkt dat ik alleen maar commentaar heb; de dagelijkse beslommeringen vind ik nog steeds leuk om te zien. Shanti en Daan, familie Verduyn, dat blijft leuk soapmateriaal.

[ Bericht 0% gewijzigd door Japepk op 13-04-2022 18:14:33 ]
't Echte en 't ware!
pi_204425997
Wanneer is eigenlijk de zomerstop? Verwacht niet zo heel veel spannends meer inderdaad, misschien gaan ze in het nieuwe seizoen weer het één of ander oppakken??
pi_204430076
Nog 10 weken tot de zomerstop denk ik? Ik verwacht ook geen hele spannende dingen meer, waarschijnlijk eindigt het seizoen weer met een random ongeluk. Saskia die een steen tegen haar hoofd krijgt of zo.

Hoop in ieder geval dat het schrijfteam weer een beetje wakker wordt geschud komend seizoen..
pi_204430737
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2022 23:44 schreef YT123 het volgende:
Nog 10 weken tot de zomerstop denk ik? Ik verwacht ook geen hele spannende dingen meer, waarschijnlijk eindigt het seizoen weer met een random ongeluk. Saskia die een steen tegen haar hoofd krijgt of zo.

Hoop in ieder geval dat het schrijfteam weer een beetje wakker wordt geschud komend seizoen..
Eind mei meestal dacht ik inderdaad, ben benieuwd!
pi_204432470
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2022 16:46 schreef Japepk het volgende:
Ik liep een week of 3 (of 4, ligt eraan hoe je het bekijkt met Videoland) achter, dus heb gisteren en vandaag even grotendeels bij gebinged. Hoewel er nu weinig grote dingen lopen, is het wel slechter geweest. Alleen nogal veel zaken die erg out-of-character zijn.

Daan die zakelijk directeur wordt. Goed, als rechercheur ben je niet dom, maar een miljoenenbedrijf leiden is weer andere koek. Dit gebeurt een beetje te rap. Het was geloofwaardiger geweest als hij een andere hoge functie had gekregen ofzo.

Überhaupt dat hele verhaal. Is Ludo nu nog bezig om Daan te pakken, of Daan Ludo? Het blijft een beetje raar zweven nu, en met het vertrek van Billy en Richard is de angel er toch wel uit. Ik vind Daan wel een interessant personage, dus prima dat hij een wat centralere rol heeft, maar Ludo is echt weer terug bij af, van vóór Richard.
Het is ook nogal ongeloofwaardig dat Ludo een huishoudster neemt die zo weinig van etiquette weet. Ergens nog wel te verkopen dat ze eens ‘iets anders’ willen, maar andere personeelsleden zijn om zulke kleine akkefietjes op de vingers getikt dat Lynn wel met érg veel weg komt.

Merel die dus ineens lesbische gevoelens krijgt. Zo jammer dat lesbische verhalen altijd maar die heterovrouwen zijn die even een ‘fling’ hebben. Met Merel is net een heel verhaal rondom Marwan opgetuigd, dat is nu ook al volledig ingezakt. Geef Lynn gewoon een serieuze relatie met een vrouw, in lijn met die feministische golf van die Betsy. Marwan wordt nu natuurlijk weer jaloers, en dat is zonde. Met dat karakter kun je zo veel meer.

Rik die niets met zijn baby te maken wil hebben; ehh nee. I don’t buy it. Rik is het karakter dat dit niet wil, maar zijn verantwoordelijkheid pakt en er wat van maakt. Niet die zijn vrouwtje maar laat aanklooien. Ik mis Billy in deze lijn.

Die 2 vrouwen die ineens centraal stonden in het verhaal van Roman; redelijke afsluiter. Ten minste een duidelijke hoe en waarom, we hebben alleen 0 binding met die dames. Beetje random wel. Dat Saskia nu in de Koning staat omdat er geen dokterspraktijk is vind ik ook jammer. Laat haar dan gewoon even niet werken of gewoon off-screen werken.

En dan Laura die weer misére heeft vanwege een random val. Ik ben benieuwd of dit nu nog ergens naartoe werkt of niet. Toch sluimerende dementie of iets dergelijks. Bij Laura draait het wel heel erg om ouder worden en aftakelen.

Stabby: personages die zogenaamd beroemd of sterren zijn werkt nóóit in soaps. En het huis van Anton is echt verpest. Had die set lekker weggedaan en Steef een leuk appartement laten betrekken ofzo. Nu ziet het er echt niet uit.

Nina en Bing is wel echt waardeloos. Ongeloofwaardig, geen chemie, dom verhaal. Stop ermee, please.

Conclusie; momenteel zit het verhaal op de meeste plaatsen in een soort tussenfase denk ik. Roman is voorbij, Billy en Richard weg. Er moeten weer nieuwe dingen geladen worden. Ik ben benieuwd waar het allemaal heen gaat. En voor degene die denkt dat ik alleen maar commentaar heb; de dagelijkse beslommeringen vind ik nog steeds leuk om te zien. Shanti en Daan, familie Verduyn, dat blijft leuk soapmateriaal.
Exact dit.
Mooi neer gezet.

Klopt exact.
India, ga er na toe!
pi_204432578
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2022 13:15 schreef freaky40 het volgende:
Ik vertrouw die nieuwe huishoudster van de Sanders niet. Het is natuurlijk lekker woke want donker en ietwat obesitas typetje, dat miste echt nog in GTST natuurlijk.... :{

Wat een onzin. Ik ben degene die voorop staat in het belachelijk maken in dat vele malen belachelijkere woke-gedoe, maar vroeger met Dorothea maakten alleen de echte racisten daar een probleem van, terwijl zij toch ook donker en nog veel meer obesitas was.

Het feit dat ze zonder enige vorm van etiquette bij miljonairskoppel Janine en Ludo fout op fout mag stapelen en Janine die daar elke keer weer om moet lachen of zo, vind ik eigenlijk veel storender.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 april 2022 @ 14:52:14 #264
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204433627
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2022 12:37 schreef DjVero het volgende:

[..]
Wat een onzin. Ik ben degene die voorop staat in het belachelijk maken in dat vele malen belachelijkere woke-gedoe, maar vroeger met Dorothea maakten alleen de echte racisten daar een probleem van, terwijl zij toch ook donker en nog veel meer obesitas was.

Het feit dat ze zonder enige vorm van etiquette bij miljonairskoppel Janine en Ludo fout op fout mag stapelen en Janine die daar elke keer weer om moet lachen of zo, vind ik eigenlijk veel storender.
Dorothea was ook gewoon een leuke goed geschreven rol tuurlijk af en toe wat overdreven maar dat paste toen juist wel.

Deze huishoudster heeft overal verstand van als het uitkomt en is gelijk leuk en lief ofzo voor iedereen gewoon heel slecht geschreven en dat wekt irritaties op inderdaad ook wat jij zegt over dat ze werkt bij Ludo en Janine en er na een week daar werken er mee wegkomt dat ze allemaal mensen binnen laat en maar zo in de jaccuzi etc gaat.

En Merel die net bij Marwan is haar band met Demi zo op het spel heeft gezet is nu opeens helemaal over de bottel van een veel te dikke vrouw met irritante trekjes.

Alles gaat haar voor de wind en de makers kloppen zichzelf op de borst met kijk ons eens woke en goed bezig zijn.

Nee bedankt.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204443062
Ja , die nieuwe huishoudster kan echte alle culturen koken en wat me nog meer op viel, was dat Merel gewoon mocht helpen en daar nog voor betaald krijgt ook. Sinds wanneer keurt Ludo dat goed??

Die stagiaire is ook wel top much aanwezig hoor.

Oh Nina met haar doorzeuren over haar dochter die hoe dan ook naar de havo moet. Maar dan wel Merel gewoon een medewerkster uit CS die notabene bij de politie academie wil, maar vraagt of zij bij les wil geven aan Nola. Serieus??

Waarom zien we Merel en Marwan nooit meer samen?
Die Lynn die ineens echt iedereen kent..ik snap er niks meer van.
India, ga er na toe!
  vrijdag 15 april 2022 @ 19:56:15 #266
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204447748
Dat er wat meer aandacht voor een niet-hetero-personage is vind ik prima, LGBT+-mensen zijn ook gewoon onderdeel van de samenleving en GTST is daar een afspiegeling van.

Het laatste homo-personage was Lucas, denk ik?

Dat ze daar nu ineens Merel voor gebruiken snap ik dan weer niet.
pi_204447874
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2022 19:56 schreef James1988 het volgende:
Dat er wat meer aandacht voor een niet-hetero-personage is vind ik prima, LGBT+-mensen zijn ook gewoon onderdeel van de samenleving en GTST is daar een afspiegeling van.

Het laatste homo-personage was Lucas, denk ik?

Dat ze daar nu ineens Merel voor gebruiken snap ik dan weer niet.
Van maagd via Marwan naar lesbisch :')

Ach Dave Mantel.....
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 16:51:29 #268
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204454557
Valt bij jullie bij Demi ook op dat haar zaanse/west Friese Britt Dekker accentje er steeds vaker door te horen is?

Laatste die zo met een streek accent praten waren Morris Morris en Charlie 1.
En Dorothea Mike en Nick maar die tel ik niet mee.

Grappig ook dat bij Patrick En Geert dat Brabants er elke keer door kwam.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_204454615
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 16:51 schreef Dr.Mikey het volgende:
Valt bij jullie bij Demi ook op dat haar zaanse/west Friese Britt Dekker accentje er steeds vaker door te horen is?

Laatste die zo met een streek accent praten waren Morris Morris en Charlie 1.
En Dorothea Mike en Nick maar die tel ik niet mee.

Grappig ook dat bij Patrick En Geert dat Brabants er elke keer door kwam.
Tja brabants hè, dat krijg je er nooit uit :D


Maar dan heb ik bij Demi nog niet goed genoeg opgelet denk ik.
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 17 april 2022 @ 16:44:59 #270
335263 freaky40
pi_204465862
Bij Marwan en Julian bespeur ik ook enig Amsterdam's accent en bij Henk natuurlijk ook.
Allemaal cabaretteketet!
  maandag 18 april 2022 @ 17:07:12 #271
436222 Japepk
Padvinder
pi_204475434
Bij Tanja Jess was de Brabantse tongval ook altijd goed te horen
't Echte en 't ware!
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 18 april 2022 @ 17:40:48 #272
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204475616
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2022 16:44 schreef freaky40 het volgende:
Bij Marwan en Julian bespeur ik ook enig Amsterdam's accent en bij Henk natuurlijk ook.
Klopt bij Marwan en Henk sowieso.
Bij Morris en Charlie was het niet zo opgevallen als Barbara ook een brabants accent had gehad.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  maandag 18 april 2022 @ 20:08:42 #273
436222 Japepk
Padvinder
pi_204476697
Wie kan me helpen; ik kan me herinneren dat er een mooie/bekende scène is opgenomen ooit met 'more than words' eronder als muziek. Iemand die nog weet wanneer dat is gebruikt? Is al wel een aantal jaar geleden volgens mij.
't Echte en 't ware!
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 18 april 2022 @ 22:58:33 #274
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204478366
Sascha in de ontplofte caravan?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 19 april 2022 @ 10:36:30 #275
436222 Japepk
Padvinder
pi_204480007
Gevonden! Tripje down memory lane hoor!
't Echte en 't ware!
pi_204484446
https://www.telegraaf.nl/(...)2-krijgt-rol-in-gtst

Heeft het AZM eindelijk een nieuwe directeur? Of heeft notaris Scherpenzeel weer een testament te openen? :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_204484459
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 19:27 schreef PeterKelder het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)2-krijgt-rol-in-gtst

Heeft het AZM eindelijk een nieuwe directeur? Of heeft notaris Scherpenzeel weer een testament te openen? :P
Van Onderweg naar Morgen ziekenhuis naar GTST ziekenhuis directeur :')
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 19 april 2022 @ 20:23:47 #278
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204485279
Bertina spannend.

Van mij mag Jojo wel weer terugkomen.
Leuke actrice maar alleen maar kut verhaallijnen gehad.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 20 april 2022 @ 00:40:39 #279
335263 freaky40
pi_204487635
Ja, jammer dat het maar weer zo'n passante rolletje is van enkele weken. Mis de oude ONM afleveringen die op NPO Best/Extra werden uitgezonden nog steeds.
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator woensdag 20 april 2022 @ 06:58:45 #280
388664 crew  Dotteke
pi_204487973
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2022 13:15 schreef freaky40 het volgende:
Ik vertrouw die nieuwe huishoudster van de Sanders niet. Het is natuurlijk lekker woke want donker en ietwat obesitas typetje, dat miste echt nog in GTST natuurlijk.... :{
Haar karakter is ook nog eens pot en ik begrijp dat ze wel wat in Merel ziet. Maar verder heeft ze wellicht nog wel wat meer op haar kerfstok.
En Merel droomt over haar 😉 ik vertrouw haar ook niet op een of andere manier
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 20 april 2022 @ 06:59:19 #281
388664 crew  Dotteke
pi_204487974
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2022 15:33 schreef Dr.Mikey het volgende:
Die andere meid van Daan is tot nu toe wel leuk.
Vind haar ook niets aan
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_204489356
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 06:59 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Vind haar ook niets aan
Ik ook niet
India, ga er na toe!
  Moderator woensdag 20 april 2022 @ 12:11:44 #283
388664 crew  Dotteke
pi_204489535
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 11:43 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:

[..]
Ik ook niet
Twee nieuwe en ik vind het beide niets.
Hopelijk gaat er snel iets veranderen en dan bedoel ik niet een Merel die ineens gevoelens voor een vrouw begint te krijgen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 20 april 2022 @ 12:27:34 #284
436222 Japepk
Padvinder
pi_204489664
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 12:11 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Twee nieuwe en ik vind het beide niets.
Hopelijk gaat er snel iets veranderen en dan bedoel ik niet een Merel die ineens gevoelens voor een vrouw begint te krijgen.
Ik denk eigenlijk niet dat het zo ver komt. Ze droomde niet dat ze aan het zoenen waren ofzo. Dit zal wel zo'n sappelverhaal worden dat ze niet genoeg uit haar eigen relatie haalt ofzo. Echt zonde dat met Marwan nu even niet meer gedaan wordt. Hij heeft het in zich om een veel centralere rol te spelen.

Ik vrees overigens met grote vrezen dat de bruiloft van Nina en Bing wel weer de cliff zal zijn. Komt Mare ineens terug stennis schoppen ofzo.
't Echte en 't ware!
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 20 april 2022 @ 16:32:45 #285
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204491452
Marwan is weer het voorbeeld van goeie jonge acteur alleen maar flut verhaallijnen en met Die broer en Hakim als vader zijn de support karakters al weg dus zou wel niet lang meer blijven.

De rol werkte wel gelijk al vanaf het begin beter als die van zijn broer. Die nam letterlijk een beetje de plek in van Amir sociaal en leuk doen tegen iedereen maar raar naar zijn vriendin vanwege onzinnige principes.

Marwan leek toen hij zelf opzoek ging naar de daders die Iliyas hadden neergestoken nog wel een rouw randje te krijgen ook maar die verhaallijnen hebben ze zomaar gedropt toen Iliyas naar Marokko ging.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Moderator donderdag 21 april 2022 @ 08:03:13 #286
388664 crew  Dotteke
pi_204495921
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 12:27 schreef Japepk het volgende:

[..]
Ik denk eigenlijk niet dat het zo ver komt. Ze droomde niet dat ze aan het zoenen waren ofzo. Dit zal wel zo'n sappelverhaal worden dat ze niet genoeg uit haar eigen relatie haalt ofzo. Echt zonde dat met Marwan nu even niet meer gedaan wordt. Hij heeft het in zich om een veel centralere rol te spelen.

Ik vrees overigens met grote vrezen dat de bruiloft van Nina en Bing wel weer de cliff zal zijn. Komt Mare ineens terug stennis schoppen ofzo.
Dat zit er wel in, Of er gaat iets gebeuren met Daan en wordt dat de cliffhanger
Heb zo het idee dat er naar zijn einde toe gespeeld gaat worden
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_204497624
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 16:32 schreef Dr.Mikey het volgende:
Marwan is weer het voorbeeld van goeie jonge acteur alleen maar flut verhaallijnen en met Die broer en Hakim als vader zijn de support karakters al weg dus zou wel niet lang meer blijven.

De rol werkte wel gelijk al vanaf het begin beter als die van zijn broer. Die nam letterlijk een beetje de plek in van Amir sociaal en leuk doen tegen iedereen maar raar naar zijn vriendin vanwege onzinnige principes.

Marwan leek toen hij zelf opzoek ging naar de daders die Iliyas hadden neergestoken nog wel een rouw randje te krijgen ook maar die verhaallijnen hebben ze zomaar gedropt toen Iliyas naar Marokko ging.
Met Marwan hadden ze letterlijk álle kanten op kunnen gaan; eindelijk weer eens iemand met een grote bek, iemand die met iedereen ruzie kan krijgen, die de winkel van zijn pa in het honderd kan laten lopen, die tegen alles en iedereen aan gaat schoppen omdat hij niet weet wat hij nou eigenlijk wil of iemand die inderdaad een wat ruwer kantje kan ontwikkelen vanwege dat gedoe met zijn broer. Echt van alles.

Maar nee, hij is gewoon weer het zoveelste 13-in-1-dozijn-karaktertje geworden op deze manier. Zonde.
  donderdag 21 april 2022 @ 16:56:16 #288
225540 Pugg
Friends forever
pi_204499337
Dat dacht ik met die Steef ook, beetje leuk bekkie en verder dom. Is me erg meegevallen.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 21 april 2022 @ 17:06:09 #289
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_204499412
Steef lieten ze eerder elke keer het geweten van de familie zijn.

Nu hij zelf verhaallijnen krijgt zullen ze hem wel uitdiepen.

Goed die Demi Steef broer en zus scènes elke keer als een van de twee in de put zit.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  donderdag 21 april 2022 @ 18:30:48 #290
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_204500260
De familie Verduyn draagt op dit moment wel de serie wat mij betreft. Veel goede verhaallijnen die voor veel mensen ook herkenbaar zijn (tienerzwangerschap, Saskia's verkrachting, de jolige opa) en het tempo zit er goed in.

De dood van Roman is een beetje afgeraffeld, daar hadden ze nog wel wat meer mee kunnen doen, maar het verhaal rondom de verkrachting en de mentale gevolgen die dat voor Saskia had zit goed in elkaar.
  donderdag 21 april 2022 @ 21:42:41 #291
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_204502611
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2022 12:54 schreef DjVero het volgende:

[..]
Met Marwan hadden ze letterlijk álle kanten op kunnen gaan; eindelijk weer eens iemand met een grote bek, iemand die met iedereen ruzie kan krijgen, die de winkel van zijn pa in het honderd kan laten lopen, die tegen alles en iedereen aan gaat schoppen omdat hij niet weet wat hij nou eigenlijk wil of iemand die inderdaad een wat ruwer kantje kan ontwikkelen vanwege dat gedoe met zijn broer. Echt van alles.

Maar nee, hij is gewoon weer het zoveelste 13-in-1-dozijn-karaktertje geworden op deze manier. Zonde.
Komt nog wel als hij erachter komt dat zijn vriendinnetje gevoelens heeft voor een vrouw. Of misschien weet hij dit al, dan heb ik die afl nog niet gezien.
  vrijdag 22 april 2022 @ 16:06:39 #292
436222 Japepk
Padvinder
pi_204507560
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2022 21:42 schreef GwaiLow het volgende:

[..]
Komt nog wel als hij erachter komt dat zijn vriendinnetje gevoelens heeft voor een vrouw. Of misschien weet hij dit al, dan heb ik die afl nog niet gezien.
Het gaat juist een hele andere kant op.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
't Echte en 't ware!
pi_204514753
Het valt me op dat Lynn wel heel veel vrije tijd heeft, ondanks dat ze bij de Sanders werkt en tegelijkertijd uitgebreide maaltijden kan klaar maken en het hele grote gewoon schoon kan houden.

Ik vind het echt jammer dat Marwan geen grotere rol krijgt of heeft.
Stel dat Marwan nou een baan zou krijgen bij Ludo of Janine, bijvoorbeeld bij het veilinghuis of administratief medewerker bij Janine..weet ik veel.. gewoon een onverwacht persoon.

En dat de vader van Marwan dan op bezoek komt bij de Sanders.
Ach ik verzin het terplekke maar leek me beter dan de verhaallijn nu.
Dat Ludo zou zeggen van Marwan je kunt veel meer dan een winkel runnen, kom bij mij werken...dan zou het echt leuk worden.
India, ga er na toe!
  zaterdag 23 april 2022 @ 17:48:34 #294
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_204518294
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 april 2022 11:13 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Het valt me op dat Lynn wel heel veel vrije tijd heeft, ondanks dat ze bij de Sanders werkt en tegelijkertijd uitgebreide maaltijden kan klaar maken en het hele grote gewoon schoon kan houden.

Ik vind het echt jammer dat Marwan geen grotere rol krijgt of heeft.
Stel dat Marwan nou een baan zou krijgen bij Ludo of Janine, bijvoorbeeld bij het veilinghuis of administratief medewerker bij Janine..weet ik veel.. gewoon een onverwacht persoon.

En dat de vader van Marwan dan op bezoek komt bij de Sanders.
Ach ik verzin het terplekke maar leek me beter dan de verhaallijn nu.
Dat Ludo zou zeggen van Marwan je kunt veel meer dan een winkel runnen, kom bij mij werken...dan zou het echt leuk worden.
Hahaha, zoals Ludo nu bij Daan doet. Dat hij allerlei mensen de kans gaat geven zich te ontwikkelen ''op niveau''. Ja, daar kun je best mooie verhaallijnen mee maken.
pi_204535690
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 april 2022 16:06 schreef Japepk het volgende:

[..]
Het gaat juist een hele andere kant op.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Naja, dat kan natuurlijk wel; hij heeft nooit bijles gegeven, geeft een lesje, waaruit dan blijkt dat hij dat toch wel erg leuk vindt en gaat zijn mogelijkheden onderzoeken. Zo gek is dat niet. En daarnaast, boeven moet je met boeven vangen zei mijn mentor ooit eens tegen mij toen ik besloten had het onderwijs in te gaan en in die zin is klaploper Marwan er wel geschikt voor. :+
pi_204575245
Hoe gaat het eigenlijk met Merel die zich wel aanmelden bij de politie academie? Horen we ook weinig meer van..

Janine die nog niet weet dat Betsy is overleden.

En wat gaat Steef nu doen? Dan behalve wat ook zoals gewoonlijk heel makkelijk gaat, gaat werken in de buurtsuper..niks geen sollicitatie, nee kan gewoon hoor.

Robin die stage loopt bij de politie maar wel gewoon overal bij kan en dingen kan opvragen, zonder overleg met een mentor..

Ik heb zelf in mijn jongere jaren ook lang stages gelopen, maar alles wat eigenlijk buiten mijn stagiaire rol lag en ik iets wilde doen moest altijd in overleg.

En iets heel anders, maar shanti heeft binnen een week ineens wel een heel dikke buik. Viel me echt op.
India, ga er na toe!
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 29 april 2022 @ 13:24:33 #297
335263 freaky40
pi_204576876
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 april 2022 11:09 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Hoe gaat het eigenlijk met Merel die zich wel aanmelden bij de politie academie? Horen we ook weinig meer van..

Janine die nog niet weet dat Betsy is overleden.

En wat gaat Steef nu doen? Dan behalve wat ook zoals gewoonlijk heel makkelijk gaat, gaat werken in de buurtsuper..niks geen sollicitatie, nee kan gewoon hoor.

Robin die stage loopt bij de politie maar wel gewoon overal bij kan en dingen kan opvragen, zonder overleg met een mentor..

Ik heb zelf in mijn jongere jaren ook lang stages gelopen, maar alles wat eigenlijk buiten mijn stagiaire rol lag en ik iets wilde doen moest altijd in overleg.

En iets heel anders, maar shanti heeft binnen een week ineens wel een heel dikke buik. Viel me echt op.
Daar hebben ze opplakbuiken voor bedacht bij TV.
Allemaal cabaretteketet!
pi_204609657
Janine wordt de nieuwe Tim Hofman.
pi_204616449
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 april 2022 11:09 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Hoe gaat het eigenlijk met Merel die zich wel aanmelden bij de politie academie? Horen we ook weinig meer van..

Janine die nog niet weet dat Betsy is overleden.

En wat gaat Steef nu doen? Dan behalve wat ook zoals gewoonlijk heel makkelijk gaat, gaat werken in de buurtsuper..niks geen sollicitatie, nee kan gewoon hoor.

Robin die stage loopt bij de politie maar wel gewoon overal bij kan en dingen kan opvragen, zonder overleg met een mentor..

Ik heb zelf in mijn jongere jaren ook lang stages gelopen, maar alles wat eigenlijk buiten mijn stagiaire rol lag en ik iets wilde doen moest altijd in overleg.

En iets heel anders, maar shanti heeft binnen een week ineens wel een heel dikke buik. Viel me echt op.
Ongeloofwaardig zo af en toe! Al zijn sommige zaken nog wel te verklaren.
  Miss 200.000.000! woensdag 4 mei 2022 @ 18:12:00 #300
367000 roos94
pi_204627447
De real life man van Marly vd velden wordt finaal afgeslacht op sociale media, schijnt veelvuldig buiten de pot te pissen en jonge dames aan te spreken via snapchat etc met vieze praatjes
pi_204627479
:)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')