abonnement Unibet Coolblue
pi_202470111


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_202470140
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 december 2021 20:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ethereum kan dat niet aan. Die achterlijke fees hebben voorkomen dat ik Truebit in de dip kocht :(
Er komen zo een aantal grote L2 scaling projecten aan waarmee de hoge gas fees verleden tijd zullen zijn.

Zou me even verdiepen in ZK/Optimistic Rollup projecten. Denk dat dit mogelijk een van de grote hypes gaat worden straks.

Check https://l2beat.com

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-12-2021 20:18:11 ]
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 4 december 2021 @ 20:19:43 #3
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202470168
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 december 2021 20:17 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Er komen zo een aantal grote L2 scaling projecten aan waarmee de hoge gas fees verleden tijd zullen zijn.

Zou me even verdiepen in ZK/Optimistic Rollup projecten. Denk dat dit mogelijk een van de grote hypes gaat worden straks.

Check https://l2beat.com
Truebit is er zoeentje. Nogal ironisch eigenlijk :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_202470332
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 december 2021 20:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Truebit is er zoeentje. Nogal ironisch eigenlijk :')
quote:
Would it be fair to regard this as a layer 2 solution for Ethereum? Specifically, how do you solve for allowing greater complexity in computation? What are the trade-offs?

It depends on your definition of layer 2. Truebit was around before the word layer 2 existed which is typical of most new research.

Layer 2 is usually associated with Plasma, Optimistic rollup, this sort of thing. I think one distinguishing factor is that Truebit is a stateless system.

If you're working in Plasma or Optimistic rollup, if you use them you're operating inside of their own virtual machine (I know that's confusing because Truebit also has its own virtual machine). But if you're just a user of Truebit, it's just a black box, you don't see that, it's just your smart contract.

When I say stateless I mean basically pure function. You got a function f, you got an input x and your smart contract sends those to Truebit and Truebit calls back with f(x). That's basically all it does.

Part of that is also hidden by the economics of the system. That it's basically plug'n'play. You stick your function in and you go. You don't need to necessarily worry about being involved in the verification process or carrying your transactions back to the main chain or something like that because we never really leave the main chain.

Then of course using the the WebAssembly architectures allows us to write stuff in C, C++, Rust, standard compiling.

The other thing is I would say is that it's scalability from a very special particular point of view in that less focused on transaction throughput and more on just we're happy if we get one really big one to go through.

That's how I guess I would break that down.
Zit zoals alles met Truebit wat ingewikkelder in elkaar _O-
  Redactie Frontpage zaterdag 4 december 2021 @ 21:14:11 #5
4530 crew  Crazy Harry
pi_202471323
quote:
6s.gif Op zaterdag 4 december 2021 19:54 schreef KingRoland het volgende:

[..]
Al dat omvalt krijgen we een nieuwe economische crisis

niet zo erg genot, dus beter dat Xi dit even gaat fixen.
Ehh, oeps!?
https://www.reddit.com/r/(...)officially_declared/
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Redactie Frontpage zaterdag 4 december 2021 @ 21:33:14 #6
4530 crew  Crazy Harry
pi_202471734
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 december 2021 20:27 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
[..]
Zit zoals alles met Truebit wat ingewikkelder in elkaar _O-
Ik had me er nog niet in verdiept maar dat klinkt beter dan al die andere L2's als het inderdaad de fees van ethereum, en de schaalbaarheid beter maakt.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_202471936
Helaas geen geld, anders had ik zeker bijgekocht nu.
pi_202473612
All in gegaan.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_202475943
pi_202476484
De crypto maffia is weer flink bezig geweest

Het zal vanzelf weer herstellen
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202476647
Dit was pas het begin. -20K per day candles ;)
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 december 2021 @ 11:49:00 #12
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202477979
Kom op Truebit, ga lager! *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_202478099
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 11:49 schreef Nattekat het volgende:
Kom op Truebit, ga lager! *O*
Als je wilt kopen moet je het nu doen
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 december 2021 @ 12:30:10 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202478401
quote:
1s.gif Op zondag 5 december 2021 11:59 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Als je wilt kopen moet je het nu doen
Sowieso niet boven mijn eerdere sell. Dat is ook precies waar een dip vannacht eindigde.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_202479498
Mijn uitkering nog niet gestord anders had ik de dip gekocht
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_202480203
quote:
13s.gif Op zondag 5 december 2021 14:04 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Mijn uitkering nog niet gestord anders had ik de dip gekocht
Vraag om een voorschot
  zondag 5 december 2021 @ 15:29:45 #17
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_202480478
saai nu. liever verder omlaag dan!
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_202482629
Wat eth bijgekocht, zit nu even diep daarin als btc. Spreid je kansen zei Holland Casino en/of Buffet ooit.
What Would Goku Do
pi_202482909
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 18:04 schreef viagraap het volgende:
Wat eth bijgekocht, zit nu even diep daarin als btc. Spreid je kansen zei Holland Casino en/of Buffet ooit.
Buffett zei juist dat je spreiden alleen doet om onwetendheid te compenseren
pi_202485550
Nou nou wat een "crash"
pi_202488139
quote:
1s.gif Op zondag 5 december 2021 19:45 schreef SOG het volgende:
Nou nou wat een "crash"
Het valt mee, gerekend vanaf de absolute top sta ik -25%. Denk dat ik pas vanaf 50% een naar gevoel in mijn buikje krijg :@
pi_202490642
Het rare is dat bij zo’n ‘crash’ je overal experts leest die dit dan voorspelt hebben. En je er eigenlijk nooit iets over leest op het moment dat het goed gaat. Zo’n gelul. Allemaal Johan Derksen’s, meelullen hoe de wint waait.
U MAD?
pi_202492673
quote:
10s.gif Op zondag 5 december 2021 18:19 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Buffett zei juist dat je spreiden alleen doet om onwetendheid te compenseren
Zelf spreid hij ook. Maar dan een paar aandelen met veel inleg en de rest een stuk minder.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202492954
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 08:54 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Zelf spreid hij ook. Maar dan een paar aandelen met veel inleg en de rest een stuk minder.
https://warrenbuffettstockportfolio.com/

Geen MicroStategy. NGMI
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 6 december 2021 @ 09:21:38 #25
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202493001
$PYR helemaal dood _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202493025
quote:
7s.gif Op maandag 6 december 2021 09:21 schreef Scorpie het volgende:
$PYR helemaal dood _O_
dima is er helemaal uitgestapt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202493394
Toch maar wat ALGO verkocht, ik zie de markt nog niet zo snel weer opveren.
pi_202494119
godverdomme :r
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 6 december 2021 @ 10:43:16 #29
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202494131
Klein jaartje in crypto en in de verliezen _O_ NGMI _O_

Dan maar holden en hopen op better days to come. #schuldsanering2022
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  Redactie Frontpage maandag 6 december 2021 @ 11:15:20 #30
4530 crew  Crazy Harry
pi_202494530
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 10:43 schreef Kaizen_ het volgende:
Klein jaartje in crypto en in de verliezen _O_ NGMI _O_

Dan maar holden en hopen op better days to come. #schuldsanering2022
Hoe kan je nou na dit jaar verlies hebben?
Dan heb je echt alleen maar zitten hodlen en geen winst gepakt.
Dat is een leuk concept voor bitcoin maxis (wat meer neerkomt op larpen) maar verstandige mensen pakken winst.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 6 december 2021 @ 11:34:46 #31
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202494746
China heeft weer Bitcoin verboden
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202494753
Bijgekocht, je moet wat met je geld :)
pi_202495810
  maandag 6 december 2021 @ 13:00:30 #34
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_202496031
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 09:25 schreef dimmak het volgende:

[..]
dima is er helemaal uitgestapt.
Gelukkkig heeft ie een polo bestelt ipv een porsche
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  maandag 6 december 2021 @ 13:06:31 #35
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202496124
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 13:00 schreef stinkie het volgende:

[..]
Gelukkkig heeft ie een polo bestelt ipv een porsche
Lacoste? Of Ralph Lauren?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202496226
quote:
14s.gif Op maandag 6 december 2021 13:06 schreef fathank het volgende:

[..]
Lacoste? Of Ralph Lauren?
Stone Island vriend
  maandag 6 december 2021 @ 13:14:24 #37
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202496245
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 13:13 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Stone Island vriend
Met capuchon?

*Inhaleert zwaar
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202496886
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 23:28 schreef de_boswachter het volgende:
Het rare is dat bij zo’n ‘crash’ je overal experts leest die dit dan voorspelt hebben. En je er eigenlijk nooit iets over leest op het moment dat het goed gaat. Zo’n gelul. Allemaal Johan Derksen’s, meelullen hoe de wint waait.
Survivorship bias. Op elk moment is er wel iemand die een crash voorspelt.

Vind vooral de 150k voorspellingen van begin dit jaar hilarisch in hindsight.
pi_202497391
Ik vraag me af hoeveel bitcoin maximalisten geliquideerd zijn. Heeeeel veel denk ik, die long posities van de maximalisten waren allemaal vernietigd. Zij moesten hun verlies nemen en met verlies dit jaar afronden.

De maximalistische stijl van leven is geen leven, want financieel ga je er als Bitcoin maximalist met longposities er niet op vooruit maar eerder achteruit.

Een moment van stilte voor deze personen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202498587
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:28 schreef firefly3 het volgende:
Ik vraag me af hoeveel bitcoin maximalisten geliquideerd zijn. Heeeeel veel denk ik, die long posities van de maximalisten waren allemaal vernietigd. Zij moesten hun verlies nemen en met verlies dit jaar afronden.

De maximalistische stijl van leven is geen leven, want financieel ga je er als Bitcoin maximalist met longposities er niet op vooruit maar eerder achteruit.

Een moment van stilte voor deze personen.
Geen. Een echte bitcoin maximalist koopt spot en stuurt het naar zijn cold storage. Zij hebben dus geen verlies deze crash want 1 bitcoin = 1 bitcoin. 8-)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202498603
$OKLG - oklg.io

Verlate 50% Black Friday korting. Superbased DEV, iets te gehypte community op Telegram, ziek begin met hun marketing campagne.

Vorige week de DEV's van MCC hun ass gered, helaas nu een kortstondige bearmarkt door Evergrande en BTC die de boel loopt te flessen.

TL;DR - oklg.io is mijn gem voor '22.
Alles is aan regels gebonden.
pi_202498605
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 15:47 schreef dimmak het volgende:

[..]
Geen. Een echte bitcoin maximalist koopt spot en stuurt het naar zijn cold storage. Zij hebben dus geen verlies deze crash want 1 bitcoin = 1 bitcoin. 8-)
:D
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 6 december 2021 @ 16:14:36 #43
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_202498919
Ik ben wat filmpjes van Doopiecash aan het kijken. Vermakelijk, maar voor mij als beginner lastig in te schatten of het ook 'goed' is. Wat ik me bij dat soort initiatieven altijd afvraag is, als je strategien zo goed zijn dan ben je toch al lang binnen en hoef je toch geen filmpjes meer te maken om extra inkomsten te genereren? Of is dat te simpel in dit geval en boeren die gasten van Doopiecash wel goed?
  maandag 6 december 2021 @ 16:25:48 #44
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202499043
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 16:14 schreef Coelho het volgende:
Ik ben wat filmpjes van Doopiecash aan het kijken. Vermakelijk, maar voor mij als beginner lastig in te schatten of het ook 'goed' is. Wat ik me bij dat soort initiatieven altijd afvraag is, als je strategien zo goed zijn dan ben je toch al lang binnen en hoef je toch geen filmpjes meer te maken om extra inkomsten te genereren? Of is dat te simpel in dit geval en boeren die gasten van Doopiecash wel goed?
Die zijn na 10 jaar traden en 1000 video's verder, vorige week pas miljonair. Als ze bij Doopie vertellen hoe ze dat gedaan hebben, zeggen ze pRiJsAcTiiE met een Hagenees accent. Maar ze kunnen niet uitleggen wat dat inhoudt, want daarvoor moet je de 1000 video's bekijken:


Sommigen hier zijn binnen 3 maanden miljonair geworden.
  maandag 6 december 2021 @ 16:33:31 #45
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_202499126
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 16:25 schreef Plots het volgende:

Sommigen hier zijn binnen 3 maanden miljonair geworden.
Keurig! Zal deels wel afhangen van startkapitaal en het risico dat je bereid bent om te nemen. Als je 10k heb en en gem vindt die 100x gaat ben je er (als je dan tenminste de cojones hebt om bij 100k, 200k, 500k enz, en pull backs van misschien wel 10-20% niet uit te cashen). Het zal lastiger zijn met een breed gespreide portfolio, want zie van 10 investeringen van ieder 1k maar eens een miljoen te maken.

Maar goed, ik houd me aanbevolen voor de gouden tips ;) Zou best mijn huis willen aflossen en nog een dag minder gaan werken ^O^
pi_202499189
Ik heb Chris van Doopiecash wel hoog zitten. Die is al wat langer miljonair, als je tenminste z'n vermogen in euro's wilt uitdrukken.

Maar hoeveel de beste mannen hebben, en in welk tijdsbestek ze dat gedaan hebben is niet heel spannend. Ze traden al jaren winstgevend, Dat is wat je van hun kan leren.

Wat ik niet snap is dat iedereen die iets met crypto wilt zich helemaal op het traden wil storten. Traden kan met zoveel dingen, dat hoeft niet met crypto. Als je meer over crypto wilt leren, ga je dan verdiepen in fundamentals in plaats van naar trading video's te kijken
pi_202499253
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 16:39 schreef Roellie80 het volgende:
Ik heb Chris van Doopiecash wel hoog zitten. Die is al wat langer miljonair, als je tenminste z'n vermogen in euro's wilt uitdrukken.

Maar hoeveel de beste mannen hebben, en in welk tijdsbestek ze dat gedaan hebben is niet heel spannend. Ze traden al jaren winstgevend, Dat is wat je van hun kan leren.

Wat ik niet snap is dat iedereen die iets met crypto wilt zich helemaal op het traden wil storten. Traden kan met zoveel dingen, dat hoeft niet met crypto. Als je meer over crypto wilt leren, ga je dan verdiepen in fundamentals in plaats van naar trading video's te kijken
Ja, zo'n beetje iedere influencer kwam met het verhaal dat we naar boven zouden bouncen en er gebeurd precies het tegenovergestelde.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 6 december 2021 @ 16:50:50 #48
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_202499319
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 16:39 schreef Roellie80 het volgende:
Ik heb Chris van Doopiecash wel hoog zitten. Die is al wat langer miljonair, als je tenminste z'n vermogen in euro's wilt uitdrukken.

Maar hoeveel de beste mannen hebben, en in welk tijdsbestek ze dat gedaan hebben is niet heel spannend. Ze traden al jaren winstgevend, Dat is wat je van hun kan leren.

Wat ik niet snap is dat iedereen die iets met crypto wilt zich helemaal op het traden wil storten. Traden kan met zoveel dingen, dat hoeft niet met crypto. Als je meer over crypto wilt leren, ga je dan verdiepen in fundamentals in plaats van naar trading video's te kijken
In mijn geval (en omdat ik de eerste vraag stel ben ik uiteraard niet te beroerd om te antwoorden), spaar en investeer ik al. Dan heb je met het nodige aan risico management (bijvoorbeeld door de keuze voor ETFs) met een beetje geluk gemiddeld 8-10% per jaar. Al lukt het je om elke maand 2k extra te investeren (wat de overgrote meerderheid niet lukt), dan nog is het de vraag of je de 'miljonairs-status' ooit zult bereiken.

Crypto is voor mij tot nu toe een beetje spielerei naast de stabiele basis. Natuurlijk kun je ook traden met andere zaken, maar het aanlokkelijke van crypto is volatiliteit. Je kunt op elk moment van de dag een winstgevende, significante trade maken en bovendien hangt ook een beetje het 'jackpot' idee boven de markt. In welke sector gaat het je lukken om met aandelen op een dag 10x te gaan? Alleen in biotech volgens mij.

Persoonlijk wil ik me wel verdiepen in crypto. Veel projecten zijn ondoorgrondelijk of een prachtig wollig verhaal, je kunt op basis van die achtergrond gaan investeren en hopen dat de massa zo'n project oppikt. Je kunt ook traden, wekelijks een percentage pakken waar je normaliter een jaar over doet en zo een mooie pot opbouwen. Om dat niet ongefundeerd te proberen, ben ik persoonlijk wel bezig om me in te lezen, dingen te zien enz.
pi_202501029
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:28 schreef firefly3 het volgende:
Ik vraag me af hoeveel bitcoin maximalisten geliquideerd zijn. Heeeeel veel denk ik, die long posities van de maximalisten waren allemaal vernietigd. Zij moesten hun verlies nemen en met verlies dit jaar afronden.

De maximalistische stijl van leven is geen leven, want financieel ga je er als Bitcoin maximalist met longposities er niet op vooruit maar eerder achteruit.

Een moment van stilte voor deze personen.
Een maximalist zijn betekent niet dat je het niet mag uitgeven hoor, je kunt ook je salaris in Bitcoin krijgen en daaar van leven, of zoals een slim persoon doet ook een stukje liquide aanhouden en kopen op een mooi moment.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 6 december 2021 @ 19:12:16 #50
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202501135
Een echte Bitcoin maxi verliest helemaal niets. 1 Bitcoin is nog steeds 1 Bitcoin
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202501187
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:28 schreef firefly3 het volgende:
Ik vraag me af hoeveel bitcoin maximalisten geliquideerd zijn. Heeeeel veel denk ik, die long posities van de maximalisten waren allemaal vernietigd. Zij moesten hun verlies nemen en met verlies dit jaar afronden.

De maximalistische stijl van leven is geen leven, want financieel ga je er als Bitcoin maximalist met longposities er niet op vooruit maar eerder achteruit.

Een moment van stilte voor deze personen.
0. Bitcoin maximalisten houden hun coins niet op een exchange staan. Je heb duidelijk geen idee.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_202501494
twitter


twitter


[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 06-12-2021 19:32:33 ]
pi_202501939
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 16:46 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ja, zo'n beetje iedere influencer kwam met het verhaal dat we naar boven zouden bouncen en er gebeurd precies het tegenovergestelde.
Als je een beetje naar Doopiecash zouden luisteren dan weet je dat er eigenlijk geen glazenbol voorspellingen aan bod komen.

En ja, ik ben wat laat zie ik. Maar als maximalist kan ik je zeggen dat ik niks heb gewonnen of verloren de afgelopen weken

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 06-12-2021 19:57:02 ]
pi_202502003
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 19:54 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Als je een beetje naar Doopiecash zouden luisteren dan weet je dat er eigenlijk geen glazenbol voorspellingen aan bod komen.

En ja, ik ben wat laat zie ik. Maar als maximalist kan ik je zeggen dat ik niks heb gewonnen of verloren de afgelopen weken
Doopiecash :')
pi_202502069
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 19:57 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Doopiecash :')
Ok.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 6 december 2021 @ 23:54:45 #56
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202505629
Crash voorbij. Op naar de 100k en daar voorbij
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202506009
pi_202509549
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 19:15 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
0. Bitcoin maximalisten houden hun coins niet op een exchange staan. Je heb duidelijk geen idee.
En als die hardware ledger het begeeft, is het coins weg? Je bent wel heel erg afhankelijk van het product van de fabrikant. Zul je net zien dat de USB niet meer werkt ofzo. Apparaat wordt niet meer herkend door Windows of Linux.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202509571
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 december 2021 02:27 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb liever een tesla
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  dinsdag 7 december 2021 @ 12:58:00 #60
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202509627
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 12:50 schreef firefly3 het volgende:

[..]
En als die hardware ledger het begeeft, is het coins weg? Je bent wel heel erg afhankelijk van het product van de fabrikant. Zul je net zien dat de USB niet meer werkt ofzo. Apparaat wordt niet meer herkend door Windows of Linux.
Lol

Koop je een nieuwe, 24 woorden invullen en klaar.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 7 december 2021 @ 13:07:09 #61
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202509729
Verdacht stil hier op de chat - Verwachten we een crash of ouderwets moonen met kerst?
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  dinsdag 7 december 2021 @ 13:07:44 #62
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202509732
Ik zit te denken om USDC te staken op crypto.com. Is deze partij een beetje betrouwbaar?
pi_202509906
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:07 schreef Kaizen_ het volgende:
Verdacht stil hier op de chat - Verwachten we een crash of ouderwets moonen met kerst?
Dit topic zit niet echt in een bullmarket inderdaad
  dinsdag 7 december 2021 @ 13:22:17 #64
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202509927
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:07 schreef Kaizen_ het volgende:
Verdacht stil hier op de chat - Verwachten we een crash of ouderwets moonen met kerst?
Ik verwacgt gewoon een eindejaarsrally, welke in crypto door zal gaan tot januari/februari. Extended cycle sinds de laatste halving.
pi_202509928
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 december 2021 12:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Lol

Koop je een nieuwe, 24 woorden invullen en klaar.
Je hebt niet eens een nieuwe ledger nodig. Je kan je seed met veel verschillende gratis wallets ook gewoon restoren
  dinsdag 7 december 2021 @ 13:38:58 #66
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202510130
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:22 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Je hebt niet eens een nieuwe ledger nodig. Je kan je seed met veel verschillende gratis wallets ook gewoon restoren
Maar niet die van je ledger. Het hele punt is dat je ledger een coinspecifieke seed creert die nooit je ledger verlaat.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator dinsdag 7 december 2021 @ 13:49:46 #67
18653 crew  D.
pi_202510249
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:07 schreef Kaizen_ het volgende:
Verdacht stil hier op de chat - Verwachten we een crash of ouderwets moonen met kerst?
Allebei zou ook nog kunnen :Y
  Redactie Frontpage dinsdag 7 december 2021 @ 13:49:58 #68
4530 crew  Crazy Harry
pi_202510254
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:07 schreef Sureahcamidd het volgende:
Ik zit te denken om USDC te staken op crypto.com. Is deze partij een beetje betrouwbaar?
Welke partij? USDC of Crypto.com?
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:22 schreef Plots het volgende:

[..]
Ik verwacgt gewoon een eindejaarsrally, welke in crypto door zal gaan tot januari/februari. Extended cycle sinds de laatste halving.
Waarom?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  dinsdag 7 december 2021 @ 13:58:52 #69
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202510374
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:49 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Welke partij? USDC of Crypto.com?
[..]
Waarom?
Beide.
pi_202510460
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:58 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Beide.
Dat is natuurlijk altijd lastig. Het is betrouwbaar, tot er iets mis gaat.

Ik vertrouw wel op USDC en CDC en stake daar ook (zie m'n ondertitel :P)
pi_202510482
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:38 schreef fathank het volgende:

[..]
Maar niet die van je ledger. Het hele punt is dat je ledger een coinspecifieke seed creert die nooit je ledger verlaat.
Dat klinkt logisch, echter zijn er wel posts die beweren dat het toch een standaar BIP39? seed is die je bijvoorbeeld met Electron kan importeren. Maar mogelijk heb je dan alleen toegang tot je Bitcoin?
  dinsdag 7 december 2021 @ 14:25:02 #72
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202510677
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 14:07 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat klinkt logisch, echter zijn er wel posts die beweren dat het toch een standaar BIP39? seed is die je bijvoorbeeld met Electron kan importeren. Maar mogelijk heb je dan alleen toegang tot je Bitcoin?
Je ledger-seed is al het ware je master key tot je verschillende wallets die je geinstalleerd hebt op je ledger. Je ledger genereert een bitcoin seed en een eth seed bijv, maar die blijft op je ledger. Deze kun je restoren met je 24 woord ledger master seed. Volgens mij is een ledger seed importeren in electrum kansloos maar ik kan me vergissen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202510829
Voor wie nog GMR tokens heeft: migratie is begonnen, op de website kun je swappen.
What Would Goku Do
pi_202510845
Huh, BTC subforum is blauw?

Eindelijk here to stay. :P Waar blijft de pump?
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 7 december 2021 @ 15:30:10 #75
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202511552
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 14:36 schreef dimmak het volgende:
Huh, BTC subforum is blauw?

Eindelijk here to stay. Waar blijft de pump?
Bull confirmed _O_
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  dinsdag 7 december 2021 @ 16:13:11 #76
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202512173
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 13:49 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Welke partij? USDC of Crypto.com?
[..]
Waarom?
Deze grafieken:
pi_202512639
twitter


Luke Dash Jr. vaagt om geld en f2pool baas Chun wil hem wel wat sturen. Wat volgt is een enorme flex:

twitter


1 BTC transactie van een 9000 BTC UTXO met 0 sat/vB fee. :o
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202512641
Gaan we deze cycle een flippening krijgen? Momenteel zitten we op een ETH/BTC mcap ratio van 53% en stijgende: https://www.buybitcoinworldwide.com/flippening/

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 07-12-2021 16:47:32 ]
  dinsdag 7 december 2021 @ 16:57:10 #79
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202512793
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 december 2021 16:47 schreef Gehrman het volgende:
Gaan we deze cycle een flippening krijgen? Momenteel zitten we op een ETH/BTC mcap ratio van 53% en stijgende: https://www.buybitcoinworldwide.com/flippening/
Tuurlijk niet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202518186
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 december 2021 12:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Lol

Koop je een nieuwe, 24 woorden invullen en klaar.
En als die fabrikant na 20 jaar niet meer bestaat?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202518204
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 december 2021 16:47 schreef Gehrman het volgende:
Gaan we deze cycle een flippening krijgen? Momenteel zitten we op een ETH/BTC mcap ratio van 53% en stijgende: https://www.buybitcoinworldwide.com/flippening/
Daar zijn Bitcoin maximalisten erg bang voor, maar ETH is zo krachtig.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202518856
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 22:01 schreef firefly3 het volgende:

[..]
En als die fabrikant na 20 jaar niet meer bestaat?
Die 24 woorden kun je altijd gebruiken om je keys te genereren. Daar heb je in principe geen hw wallet voor nodig.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 7 december 2021 @ 22:59:31 #83
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202519256
Crypto een hatch tegen inflatie is echt onzin... een berichtje van de fed dat ze steun gaan afbouwen en crypto donderd net zo hard omlaag als de beurs... Crypto wordt nogsteeds gezien als hoog risico en mensen stallen zeker niet hun geld in btc bij hoge inflatie en dreigende rente verhoging... je kan beter waarde en divident aandelen op de beurs kopen dan crypto als hatch
pi_202519289
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 december 2021 22:33 schreef recursief het volgende:

[..]
Die 24 woorden kun je altijd gebruiken om je keys te genereren. Daar heb je in principe geen hw wallet voor nodig.
Ook niet wat thafank ofzo zei, dat die ledger zelf iets heeft?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator dinsdag 7 december 2021 @ 23:04:10 #85
18653 crew  D.
pi_202519321
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 14:36 schreef dimmak het volgende:
Huh, BTC subforum is blauw?

Eindelijk here to stay. :P Waar blijft de pump?
We zijn verhuisd :Y

Bedacht vanmorgen dat we weleens van de status 'tijdelijk forum' af mochten, en toen ik daar navraag over deed ging het balletje snel rollen, richting Nieuws, Wetenschap en Cultuur :Y
pi_202520113
twitter
  woensdag 8 december 2021 @ 07:17:07 #87
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202520570
quote:
9s.gif Op woensdag 8 december 2021 00:49 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
The Great Reset is begonnen

[ Bericht 0% gewijzigd door fathank op 08-12-2021 07:27:41 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 8 december 2021 @ 07:29:02 #88
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202520610
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 december 2021 22:33 schreef recursief het volgende:

[..]
Die 24 woorden kun je altijd gebruiken om je keys te genereren. Daar heb je in principe geen hw wallet voor nodig.
Even ter verificatie; kun je je ledger master seed in een bitcoinwallet importeren en heb je dan gewoon weer toegang tot je coins?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202520699
quote:
9s.gif Op woensdag 8 december 2021 00:49 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
In cloud land zeggen we altijd: 1 cloud is geen cloud ;)
Kortom de gene die nu problemen hadden hebben hun Architectuur niet op orde :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_202521142
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 07:46 schreef raptorix het volgende:

[..]
In cloud land zeggen we altijd: 1 cloud is geen cloud ;)
Kortom de gene die nu problemen hadden hebben hun Architectuur niet op orde :)
Ging me meer om dat dit project zogenaamd decentralized is.
pi_202521167
quote:
1s.gif Op woensdag 8 december 2021 08:51 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Ging me meer om dat dit project zogenaamd decentralized is.
twitter


Nee dus ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_202521539
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 22:02 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Daar zijn Bitcoin maximalisten erg bang voor, maar ETH is zo krachtig.
Je zit wel erg met bitcoin maximalisten in je maag of niet? :') Letterlijk niemand is bang voor ETH. De flippening zou ook niks veranderen aan waarom Bitcoin beter is dan Ethereum. Marketcap zegt daar helemaal niks over. Maar naast dat, gaat de flippening ook niet gebeuren.

quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 23:01 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ook niet wat thafank ofzo zei, dat die ledger zelf iets heeft?
quote:
14s.gif Op woensdag 8 december 2021 07:29 schreef fathank het volgende:

[..]
Even ter verificatie; kun je je ledger master seed in een bitcoinwallet importeren en heb je dan gewoon weer toegang tot je coins?
De seed van 24 woorden is BIP39 standaard. Elke wallet die BIP39 heeft gemplementeerd kan ermee omgaan.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202521737


Nog een dag tot de volgende Ethereum hardfork en 34% van de clients is er nog niet klaar voor.. Ja BTC maxi's zijn bang voor een flippening... :')

[ Bericht 1% gewijzigd door dimmak op 08-12-2021 10:50:01 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202521757
quote:
14s.gif Op woensdag 8 december 2021 07:29 schreef fathank het volgende:

[..]
Even ter verificatie; kun je je ledger master seed in een bitcoinwallet importeren en heb je dan gewoon weer toegang tot je coins?
Ik kon er in ieder geval een Trezor mee initialiseren.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  woensdag 8 december 2021 @ 09:59:21 #95
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202521925
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 09:40 schreef dimmak het volgende:
[ afbeelding ]

Nog een dag tot de volgende Ethereum hardfork en nog maar 34% van de ETH nodes is gepdatet. Ja BTC maxi's zijn bang voor een flippening... :')
Wat betekent dit? En lees je het niet andersom? 34% is juist niet gepdatet.
pi_202521979
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 09:59 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Wat betekent dit? En lees je het niet andersom? 34% is juist niet gepdatet.
Kut heb je gelijk in idd. ;(, ik las dit even te snel op twitter. Maar alsnog zou dit inhouden dat er een fork is na morgen. EthereumCash. :P

Gelukkig voor ETH is Infura (waar ETH grotendeels op draait) wel ready voor de hardfork. Komt die centralisatie toch nog van pas.

[ Bericht 5% gewijzigd door dimmak op 08-12-2021 10:19:14 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202522431
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 december 2021 12:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Lol

Koop je een nieuwe, 24 woorden invullen en klaar.
Dit.

De Ledger Nano X O+
  Moderator woensdag 8 december 2021 @ 12:13:45 #98
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202523726
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 8 december 2021 @ 12:16:30 #99
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202525082
Iedereen spreekt over cryptocorrectie maar ben ik de enige die dat niet ziet?

Hebben ze het over dat klein golfje?
Cindy De Vuyst
  woensdag 8 december 2021 @ 14:24:16 #102
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_202525425
quote:
Alles is bevroren en lijkt terug te komen. Met cash of giraal had dat nooit gelukt. Maar crypto’s bad!
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Moderator / Redactie Sport woensdag 8 december 2021 @ 15:39:32 #104
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202526294
Ik kan niet wennen aan het nieuwe kleurtje.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 8 december 2021 @ 16:49:30 #105
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202527218
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:39 schreef Nattekat het volgende:
Ik kan niet wennen aan het nieuwe kleurtje.
Deze act :O
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator woensdag 8 december 2021 @ 17:03:12 #106
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202527437
quote:
14s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:49 schreef fathank het volgende:

[..]
Deze act :O
Niet beseffen dat je op FOK! met echte autisten te maken hebt :')
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator / Redactie Sport woensdag 8 december 2021 @ 17:18:14 #107
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202527635
quote:
15s.gif Op woensdag 8 december 2021 17:03 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Niet beseffen dat je op FOK! met echte autisten te maken hebt :')
Stelt me wel weer een beetje teleur van fathank.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_202529005
Welk ander kleurtje?
What Would Goku Do
pi_202531172
Blouw, ik zie niets meer :( :P
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202533116
Iemand enig idee waarom mijn portfolio bij Coinbase pro ineens in Dollars verschijnt? Vind het bijzonder ongemakkelijk.
'Correct me if i'm wrong, for I'll be quite thankful for the lesson learned.' - Author unknown, 1987
  donderdag 9 december 2021 @ 09:48:41 #111
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202535517
Mogge

Ohja, hier trouwens eindelijk een ETH Gas -> USD converter:

https://automatedwebtools.com/usd-eth-gas-fee/

Dan weet je eindelijke van te voren hoeveel een swap of transfer zal kosten in de dollar.

[ Bericht 63% gewijzigd door Plots op 09-12-2021 10:26:00 ]
  donderdag 9 december 2021 @ 12:44:24 #112
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_202537529
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 december 2021 14:35 schreef viagraap het volgende:
Voor wie nog GMR tokens heeft: migratie is begonnen, op de website kun je swappen.
Heb jij dit toevallig gedaan?
Ik kom zo ver als dat ik te zien krijg hoe veel GMR V2 ik straks heb, dan add ik de token aan mijn wallet, dat gaat ook nog, maar die staat daar dan als 0.
Maar als ik op Withdrawal klik gebeurt er verder niks. Mis ik een stap?
***
pi_202538402
quote:
0s.gif Op donderdag 9 december 2021 12:44 schreef BE het volgende:

[..]
Heb jij dit toevallig gedaan?
Ik kom zo ver als dat ik te zien krijg hoe veel GMR V2 ik straks heb, dan add ik de token aan mijn wallet, dat gaat ook nog, maar die staat daar dan als 0.
Maar als ik op Withdrawal klik gebeurt er verder niks. Mis ik een stap?
Heb een van de stappen twee keer moeten doen, kan met alle stappen zovaak als je wilt geloof ik.
What Would Goku Do
pi_202538497
quote:
1s.gif Op donderdag 9 december 2021 13:12 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Craig Wright :')
Het blijft een bizarre zaak. Omdat hij claimt dat hij Satoshi is en dus eigenaar is van al die coins en claimt dat hij samenwerkte met Dave Kleiman heeft de familie van Kleiman Craig Wright aangeklaagd om een deel van die coins in handen te krijgen. Maar we weten allemaal dat hij Satoshi niet is en die coins niet heeft... dus het is allemaal voor jan lul :') . Puur en alleen zodat hij z'n fabeltje in stand kan houden.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_202538591
Gedoe hoor met Evergrande, ben benieuwd hoe de beurzen in de VS zo openen. Kan wel eens een vervelende dag worden.
blablablabla
pi_202548742
quote:
1s.gif Op woensdag 8 december 2021 14:24 schreef stinkie het volgende:

[..]
Alles is bevroren en lijkt terug te komen. Met cash of giraal had dat nooit gelukt. Maar crypto’s bad!
Huh, hoe kan de politie nou Bitcoins bevriezen? Alleen als er een gerechterlijk bevel is en de coins op exchange staat lijkt me toch? Als ze gewoon in een Electrum wallet ofzo staan dan kan de politie er toch niks mee?
pi_202549582
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 december 2021 01:47 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Huh, hoe kan de politie nou Bitcoins bevriezen? Alleen als er een gerechterlijk bevel is en de coins op exchange staat lijkt me toch? Als ze gewoon in een Electrum wallet ofzo staan dan kan de politie er toch niks mee?
Waarschijnlijk staat het gewoon vast op een exchange.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 10 december 2021 @ 09:07:30 #119
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_202549709
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:39 schreef Nattekat het volgende:
Ik kan niet wennen aan het nieuwe kleurtje.
Is een mooie oefening om te wennen aan de wintertijd
Huilen dan.
pi_202550063
quote:
0s.gif Op donderdag 9 december 2021 14:21 schreef Elan het volgende:
Gedoe hoor met Evergrande, ben benieuwd hoe de beurzen in de VS zo openen. Kan wel eens een vervelende dag worden.
En vandaag wordt in de VS het inflatiecijfer bekend gemaakt....
  vrijdag 10 december 2021 @ 09:45:06 #121
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202550064
Mijn handen jeuken om wat heerlijke dips in te kopen.. Maar de dip keeps dipping..
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202550116
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 december 2021 09:44 schreef michiel_merk het volgende:

[..]
En vandaag wordt in de VS het inflatiecijfer bekend gemaakt....
De laatste keer schoot Bitcoin daarna direct omhoog om vervolgens weer te dippen op nieuw Evergrande nieuws. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202553717
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 december 2021 09:50 schreef dimmak het volgende:

[..]
De laatste keer schoot Bitcoin daarna direct omhoog om vervolgens weer te dippen op nieuw Evergrande nieuws. :P
Omhoog is dus gelukt na de laatste cijfers. :) Nu hopen dat het doorzet.

Inflation surged 6.8%, even more than expected, in November to fastest rate since 1982
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202554503
nvm daar is alweer een dump :+
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202554618
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 december 2021 15:48 schreef dimmak het volgende:
nvm daar is alweer een dump :+
Amerika is wakker geworden :+
pi_202555603
we gaan weer down
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 10 december 2021 @ 18:32:47 #127
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202556468
Sow einde bullmarket tot over 4 jaar
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202556664
pi_202556805
All in gegaan op Vertcoin
blablablabla
pi_202556991
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 december 2021 18:53 schreef Elan het volgende:
All in gegaan op Vertcoin
Halving van vert is al geweest toch ?had even een piek tot 90 cent en toen was het weer gebeurd
pi_202559539
Dacht dat iedereen zei dat bitcoin dit jaar naar de 150k zou gaan :')
pi_202559613
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 december 2021 21:28 schreef Mintymintyy het volgende:
Dacht dat iedereen zei dat bitcoin dit jaar naar de 150k zou gaan :')
Kan toch nog?
U MAD?
pi_202562992
pi_202577610
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 december 2021 21:32 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
Kan toch nog?
Zeker niet onmogelijk maar ik had wel meer verwacht naar aanleiding van alle verhalen.
pi_202594360
twitter


RIP PYR
  maandag 13 december 2021 @ 08:25:18 #136
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202594949
rip dima
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 13 december 2021 @ 12:44:05 #137
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202597820
:'( triest moment
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202601647
Ik zie steeds vaker shit coins wat gestolen word.
Kan zeker niet geblokkeerd worden of zo.
Dus een makkelijke prooi voor criminele als dit waar zal zijn.
pi_202603884
Hoe lang gaat deze tering markt nou in elkaar storten :r
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 13 december 2021 @ 19:46:58 #140
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202604505
Ik had nog wat udst en heb PYR gekocht
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202604610
twitter


Dit is wat meer dan 4,5 miljoen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202605328
quote:
1s.gif Op maandag 13 december 2021 19:52 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Dit is wat meer dan 4,5 miljoen.
quote:
“We have contacted all exchanges to blacklist that address. It also seems the wallet owner may have KYCd [completed Know Your Customer checks] on an exchange we’re now in contact with,” tweeted Vulcan Forged.
Mag toch aannemen dat hij niet zo dom is en een nepidentiteit heeft gebruikt

Verder een gevalletje not your keys not your coins, heel veel geluk dat er zoveel vergoed is
pi_202605500
leuk die dip. Zit er nog ergens een bodem of eh..?
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_202605708
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 20:34 schreef Apotheose het volgende:
leuk die dip. Zit er nog ergens een bodem of eh..?
Wen Moon :'(
pi_202605839
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 20:34 schreef Apotheose het volgende:
leuk die dip. Zit er nog ergens een bodem of eh..?
39k, daaronder en ik raak in paniek
pi_202605963
quote:
1s.gif Op maandag 13 december 2021 20:51 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
39k, daaronder en ik raak in paniek
SELL SELL SELL!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator maandag 13 december 2021 @ 22:43:04 #147
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202607877
Dit is wel fijn voor de momentopname op 01/01/2022 :7
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 14 december 2021 @ 10:36:59 #148
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202611170
Kan niet wachten om de eindejaarsbonus in crypto's te pompen _O_

Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202612103
twitter


Man of the year creert weer een doge pump. :')
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 december 2021 @ 11:51:12 #150
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202612141
quote:
10s.gif Op maandag 13 december 2021 20:55 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]
SELL SELL SELL!
Hodl
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_202612429
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 11:47 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Man of the year creert weer een doge pump. :')
Wilde hem net posten. Elon heeft weer centjes nodig.
pi_202613631
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 11:47 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Man of the year creert weer een doge pump. :')
Stierloop hervat. Morgen laten ze in de VS toch weten in welke mate de geldpers wordt aangeslingerd? Elon zal wel inside info hebben
  Redactie Frontpage dinsdag 14 december 2021 @ 18:10:45 #153
4530 crew  Crazy Harry
pi_202617585
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:42 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Stierloop hervat. Morgen laten ze in de VS toch weten in welke mate de geldpers wordt aangeslingerd? Elon zal wel inside info hebben
Dus die pompt vandaag om morgen te dumpen dan?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  dinsdag 14 december 2021 @ 22:43:27 #154
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202623499
Morgen NFT Raffle voor Shiba NFT. Ziet er wel mooi uit:

https://instagram.com/shibasocialclub_nft

instagram
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 14 december 2021 @ 22:44:35 #155
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202623514
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 22:43 schreef Plots het volgende:
Morgen NFT Raffle voor Shiba NFT. Ziet er wel mooi uit:

https://instagram.com/shibasocialclub_nft
Dit soort nft's is zo 2021
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 14 december 2021 @ 22:48:11 #156
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202623575
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2021 22:44 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Dit soort nft's is zo 2021
Wat is beter dan?

CloneX van RTFKT schijnt ook wel goed te zijn, van vorige week. Nike heeft RTFKT gekocht, werd vandaag bekend gemaakt.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 14 december 2021 @ 23:00:22 #157
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202623814
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 22:48 schreef Plots het volgende:

[..]
Wat is beter dan?

CloneX van RTFKT schijnt ook wel goed te zijn, van vorige week. Nike heeft RTFKT gekocht, werd vandaag bekend gemaakt.
Utility driven nft's zoals op defikingdoms :)

Iedere platform heeft tegenwoordig hetzelfde riedeltje afbeelding nft's. Punks, apes etc. De supply is infinite
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 14 december 2021 @ 23:06:41 #158
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202623950
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:00 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Utility driven nft's zoals op defikingdoms :)

Iedere platform heeft tegenwoordig hetzelfde riedeltje afbeelding nft's. Punks, apes etc. De supply is infinite
Er zijn veel projecten met afbeeldingen idd. Maar deze kunnen ook utility hebben. Zit ook een hoop troep tussen. Deze van Shiba houd ik even de gaten.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 14 december 2021 @ 23:10:50 #159
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202624025
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:06 schreef Plots het volgende:

[..]
Er zijn veel projecten met afbeeldingen idd. Maar deze kunnen ook utility hebben. Zit ook een hoop troep tussen. Deze van Shiba houd ik even de gaten.
Dit is exact hetzelfde. Niets meer dan een verzameling plaatjes. Wat kun je er mee dan?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 14 december 2021 @ 23:18:37 #160
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202624164
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:10 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Dit is exact hetzelfde. Niets meer dan een verzameling plaatjes. Wat kun je er mee dan?
Merch, een handgeschilderde exemplaar van je NFT, club toegang, gratis drankjes bla bla. Als je een Limited heb, krijg je gratis vlucht. Dit soort Nfts hebben een sociale utility. Plus ze gaan een launchpad opzetten:

https://shibasocialclub.com/

Veel crypto hebben weinig functie, maar het draait allemaal om hype. En dat is bij de Shiba Nfts wel aanwezig. 90k insta volgers, 180k in discord ofzo. Dus we zien wel wat dit gaat worden.
pi_202624174
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 14 december 2021 @ 23:22:21 #162
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202624231
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:18 schreef Plots het volgende:

[..]
Merch, een handgeschilderde exemplaar van je NFT, club toegang, gratis drankjes bla bla. Als je een Limited heb, krijg je gratis vlucht. Dit soort Nfts hebben een sociale utility. Plus ze gaan een launchpad opzetten:

https://shibasocialclub.com/

Veel crypto hebben weinig functie, maar het draait allemaal om hype. En dat is bij de Shiba Nfts wel aanwezig. 90k insta volgers, 180k in discord ofzo. Dus we zien wel wat dit gaat worden.
Dat zijn hele dure drankjes als je er 100k voor moet neerleggen

Het zal heus wel verkopen maar op lange termijn zie ik er weinig in. De nft hype is toch aan het afnemen. Zie bijvoorbeeld de gefaalde launch van de pancakeswap marketplace
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator woensdag 15 december 2021 @ 07:18:44 #163
18653 crew  D.
pi_202625821
Op Coinmarketcap is alles tijdelijk skyhigh gegaan _O-

BTC heeft even de $8,6M aangetikt :D
  woensdag 15 december 2021 @ 09:35:49 #164
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202626901
quote:
6s.gif Op maandag 13 december 2021 22:43 schreef onlogisch het volgende:
Dit is wel fijn voor de momentopname op 01/01/2022 :7
Die paar honderd piek VRH :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Redactie Frontpage woensdag 15 december 2021 @ 19:00:28 #165
4530 crew  Crazy Harry
pi_202635111
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 07:18 schreef D. het volgende:
Op Coinmarketcap is alles tijdelijk skyhigh gegaan _O-

BTC heeft even de $8,6M aangetikt :D
Bij mij zei die 778 miljard :+
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_202635238
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 07:18 schreef D. het volgende:
Op Coinmarketcap is alles tijdelijk skyhigh gegaan _O-

BTC heeft even de $8,6M aangetikt :D
Zie #161. Ze waren gehacked las ik.
  woensdag 15 december 2021 @ 20:09:31 #167
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_202636712
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 07:18 schreef D. het volgende:
Op Coinmarketcap is alles tijdelijk skyhigh gegaan _O-

BTC heeft even de $8,6M aangetikt :D
Dit deed een vraag bij mij opkomen: heeft ieder platform zijn eigen tool voor de waardebepaling van crypto (waardoor er dus bij bijvoorbeeld Coinmarketcap nepwaardes kunnen worden weergegeven na een hack), of is/zijn er een bepaalde centrale feed(s)/database(s) waaruit exchanges de waarden per munt aangeven?
  Moderator woensdag 15 december 2021 @ 20:35:17 #168
18653 crew  D.
pi_202637461
quote:
1s.gif Op woensdag 15 december 2021 19:09 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Zie #161. Ze waren gehacked las ik.
Ik las een bug :Y

Hack kan ook natuurlijk, al zullen ze dat wellicht minder snel toegeven ;)
  Moderator woensdag 15 december 2021 @ 20:36:58 #169
18653 crew  D.
pi_202637508
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 20:09 schreef Repentless het volgende:

[..]
Dit deed een vraag bij mij opkomen: heeft ieder platform zijn eigen tool voor de waardebepaling van crypto (waardoor er dus bij bijvoorbeeld Coinmarketcap nepwaardes kunnen worden weergegeven na een hack), of is/zijn er een bepaalde centrale feed(s)/database(s) waaruit exchanges de waarden per munt aangeven?
Als je per coin onder Markets kijkt zie je de verschillend exchanges waar die coin wordt aangeboden. Volgens mij is de prijs op de 'frontpage' een gemiddelde daarvan :Y
  woensdag 15 december 2021 @ 20:44:45 #170
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_202637729
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 20:36 schreef D. het volgende:

[..]
Als je per coin onder Markets kijkt zie je de verschillend exchanges waar die coin wordt aangeboden. Volgens mij is de prijs op de 'frontpage' een gemiddelde daarvan :Y
Maar 'berekent' iedere exchange dus zelf (d.m.v. een eigen tool) real-time de prijs waarvoor ze het aanbieden? Of haalt een platform als bijvoorbeeld Bitvavo de actuele koersen die weergegeven worden uit een of andere feed?
  Moderator woensdag 15 december 2021 @ 20:48:05 #171
18653 crew  D.
pi_202637816
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 20:44 schreef Repentless het volgende:

[..]
Maar 'berekent' iedere exchange dus zelf (d.m.v. een eigen tool) real-time de prijs waarvoor ze het aanbieden? Of haalt een platform als bijvoorbeeld Bitvavo de actuele koersen die weergegeven worden uit een of andere feed?
Hoe Bitfavo werkt weet ik niet, maar de prijs op een exchange is natuurlijk gewoon de prijs waarvoor die coin het laatst verhandeld is :Y
pi_202638610
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 20:44 schreef Repentless het volgende:

[..]
Maar 'berekent' iedere exchange dus zelf (d.m.v. een eigen tool) real-time de prijs waarvoor ze het aanbieden? Of haalt een platform als bijvoorbeeld Bitvavo de actuele koersen die weergegeven worden uit een of andere feed?
Een exchange biedt doorgaans niets aan, het enige wat een exchange doet is kopers en verkopers aan elkaar koppelen. En de laatst verhandelde prijs is de koers.
pi_202638844
Ik kreeg een melding van CoinGecko dat eth zwaar up is, dus heb lambo besteld
  woensdag 15 december 2021 @ 21:38:18 #174
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202639021
quote:
1s.gif Op woensdag 15 december 2021 21:30 schreef FundsAreSafu het volgende:
Ik kreeg een melding van CoinGecko dat eth zwaar up is, dus heb lambo besteld
Geen klasse geen stijl _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202639382
Had nog wat geld op avalaunche staan,hopelijk stijgt deze heel erg zodat ik nog wat kerstcadeaus kan kopen :')
pi_202639753
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 21:59 schreef Mintymintyy het volgende:
Had nog wat geld op avalaunche staan,hopelijk stijgt deze heel erg zodat ik nog wat kerstcadeaus kan kopen :')
Dit jaar geen kerstcadeaus gekocht, alles wat over was van m'n salaris in deze dip gestoken
pi_202640995
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 22:16 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Dit jaar geen kerstcadeaus gekocht, alles wat over was van m'n salaris in deze dip gestoken
Dat is slim. Ik hoop dat je succes hebt.
pi_202641255
hoe lang duurt het nog voor we parabolisch gaan ik wil een nieuwe keuken
What Would Goku Do
  Redactie Frontpage donderdag 16 december 2021 @ 11:44:32 #179
4530 crew  Crazy Harry
pi_202644946
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 20:44 schreef Repentless het volgende:

[..]
Maar 'berekent' iedere exchange dus zelf (d.m.v. een eigen tool) real-time de prijs waarvoor ze het aanbieden? Of haalt een platform als bijvoorbeeld Bitvavo de actuele koersen die weergegeven worden uit een of andere feed?
Ik ben het maanden geleden tegengekomen dus de bron ga ik niet terugvinden denk ik.
Een aantal exchanges, Binance, Coinbase, Crypto.com en nog een aantal anderen, die wisselen continu data uit over de transacties en bieden hiermee een samengestelde realtime koers aan.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_202646168
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 23:22 schreef viagraap het volgende:
hoe lang duurt het nog voor we parabolisch gaan ik wil een nieuwe keuken
40-45 dagen
  donderdag 16 december 2021 @ 13:50:51 #181
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202646931
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 13:12 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
40-45 dagen
Zelf verwacht ik ook zoiets - Al zijn er nu al geweldig buy opportunities.. *O*
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202648584
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 13:50 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Zelf verwacht ik ook zoiets - Al zijn er nu al geweldig buy opportunities.. *O*
Maandag salaris en eindejaarsuitkering. Kopen genot.
pi_202649230
quote:
Mensen zijn boos dat zijn voorspelling niet is uitgekomen? :+
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202653259
quote:
0s.gif Op woensdag 15 december 2021 23:22 schreef viagraap het volgende:
hoe lang duurt het nog voor we parabolisch gaan ik wil een nieuwe keuken
ik wil met vervroegd pensioen :+ :9~
just give a second thought
what if we don't get caught...
  Moderator donderdag 16 december 2021 @ 20:33:54 #186
18653 crew  D.
pi_202653763
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:14 schreef dimmak het volgende:

[..]
Mensen zijn boos dat zijn voorspelling niet is uitgekomen? :+
Hoezo niet uitgekomen? Nog 2 weken te gaan :Y
pi_202659731
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:14 schreef dimmak het volgende:

[..]
Mensen zijn boos dat zijn voorspelling niet is uitgekomen? :+
Dat is het nadeel als je in de media komt en laat zien dat je succesvol ben. Niet iedereen kan daar tegen.
  vrijdag 17 december 2021 @ 08:17:23 #188
80382 manny
30 is best veel
pi_202659798
Go go Cardano.

Vooralsnog heeft ie niet veel goeds voor me gedaan….
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_202659840
Die knakker zei in 2017 al dat btc 50k zou worden eoy. Kwam ook niet uit. Irritante man overigens :D
pi_202659856
Mooooooooon
U MAD?
pi_202659870
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 08:17 schreef manny het volgende:
Go go Cardano.

Vooralsnog heeft ie niet veel goeds voor me gedaan….
Same here. Ik heb 450 van die dingen, maar ik laat ze maar lekker staan tot ze ooit weer een beetje in prijs stijgen.
  vrijdag 17 december 2021 @ 09:16:06 #192
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202660154
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 08:27 schreef de_boswachter het volgende:
Mooooooooon
En ik maar helemaal excited snel kijken wat de status is. :')

Should have known.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202660231
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 09:16 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
En ik maar helemaal excited snel kijken wat de status is. :')

Should have known.
Kijk over een half jaar nog eens
U MAD?
  vrijdag 17 december 2021 @ 09:27:47 #194
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202660238
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 09:26 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
Kijk over een half jaar nog eens
elke dag even een spiekje
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202660505




Net dit tegen gekomen bij Juicechannel.
Hoe kan het dat mensen in aanraking komen met zulke oplichters? Ik zal zelf nooit in iemand zijn munt investeren als BN’ers het heel erg ophypen of meedoen aan n of andere groep.

Alles wat te mooi om waar te zijn is, is het vaak ook.
pi_202661562
Private to the public tokens van Wonderman Nation binnen, graag een Dima-esque YOLO wanneer over 2,5 jaar de laatste tokens unlocked zijn _O_
pi_202662647
Valt het jullie trouwens op dat op YouTube er allemaal bullshit live streams zijn waar Vitalik Buterin zogenaamd live is (terwijl het gewoon een eerder opgenomen filmpje is van een interview met hem) en er staat dan overal bij dat er een Ethereum give-away is. Je moet 1 ETH naar een adres sturen en zou er dan 2 voor terugkrijgen. Dikke vette scam natuurlijk maar wel gehaaid in elkaar gezet.
  vrijdag 17 december 2021 @ 13:28:36 #198
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202662806
Bestaan die nog steeds ja? En zijn er nog mensen met een IQ hoger dan hun schoenenmaat die daar nog in trappen?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202662855
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 december 2021 13:28 schreef fathank het volgende:
Bestaan die nog steeds ja? En zijn er nog mensen met een IQ hoger dan hun schoenenmaat die daar nog in trappen?
Ja, schijnt al jaren te bestaan maar eerste keer dat het mij opvalt. Trap er uiteraard niet in maar het zit wel geraffineerder in elkaar dan andere scams. Het kreeg mij iig zo ver dat ike ven ging googlen ernaar ipv dat ik meteen 100% zeker wist dat het een scam was.
  vrijdag 17 december 2021 @ 14:15:24 #200
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_202663459
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 13:50 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Zelf verwacht ik ook zoiets - Al zijn er nu al geweldig buy opportunities.. *O*
Op zich valt dat toch wel mee? Als je een Bitcoin of Ethereum neemt, staat die nu op het niveau van begin-eind oktober, toen het voortdurend aan het stijgen was. Toen waren het toch ook geen geweldige "buy opportunities" met die prijs? Het is wat gezakt t.o.v. de all time high, maar BTC is nog steeds 2 x hoog als begin dit jaar en Ethereum 6 x zo hoog als begin dit jaar.

Misschien doel je op andere coins, dat weet ik niet. :) Maar op dit moment zijn BTC en ETH niet heel erg goedkoop geworden.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 17 december 2021 @ 16:28:37 #201
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202665420
twitter



Jaaaaaa Wavesmaand
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202667128
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 13:17 schreef ThijsTH het volgende:
Valt het jullie trouwens op dat op YouTube er allemaal bullshit live streams zijn waar Vitalik Buterin zogenaamd live is (terwijl het gewoon een eerder opgenomen filmpje is van een interview met hem) en er staat dan overal bij dat er een Ethereum give-away is. Je moet 1 ETH naar een adres sturen en zou er dan 2 voor terugkrijgen. Dikke vette scam natuurlijk maar wel gehaaid in elkaar gezet.
ja zag het inderdaad. Dacht dat er iets gaande was rond ETH, maar het waren allemaal live filmpjes met andere setting. :') En 1 eth opsturen? Had ik maar 1 ETH _O-
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_202667152
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 16:28 schreef Mortaxx het volgende:
[ twitter ]


Jaaaaaa Wavesmaand
Aankondiging van een aankondiging genot.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 17 december 2021 @ 18:09:57 #204
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202667270
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 18:01 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Aankondiging van een aankondiging genot.
Wavesmaand afgelast
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202670297
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 13:17 schreef ThijsTH het volgende:
Valt het jullie trouwens op dat op YouTube er allemaal bullshit live streams zijn waar Vitalik Buterin zogenaamd live is (terwijl het gewoon een eerder opgenomen filmpje is van een interview met hem) en er staat dan overal bij dat er een Ethereum give-away is. Je moet 1 ETH naar een adres sturen en zou er dan 2 voor terugkrijgen. Dikke vette scam natuurlijk maar wel gehaaid in elkaar gezet.
Handig ook voor scammers dat er geen dislikes meer getoont worden op YT.
pi_202686368
pi_202714584
Wie kan mij een goede app aanraden die alerts met geluid geeft ook al staat mijn telefoon in slaapstand?

Ik heb er een aantal geprobeerd waar ik een prijs kan invoeren waarop ik een melding ontvang, echter ze geven geen alarm, een geluid of trilling die af gaat, ook niet als mijn telefoon stand-by staat.

Ik heb een aantal jaar geleden zo'n app op mijn telefoon gehad, maar ik weet niet meer welke app dat is.
Ik moet er wakker van kunnen worden tijdens mijn slaap.
Wie ben jij?
  maandag 20 december 2021 @ 08:20:31 #209
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_202714662
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 08:06 schreef Fotzer het volgende:

Ik moet er wakker van kunnen worden tijdens mijn slaap.
:wtf:
Huilen dan.
  maandag 20 december 2021 @ 08:35:15 #210
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_202714775
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 08:06 schreef Fotzer het volgende:
Wie kan mij een goede app aanraden die alerts met geluid geeft ook al staat mijn telefoon in slaapstand?

Ik heb er een aantal geprobeerd waar ik een prijs kan invoeren waarop ik een melding ontvang, echter ze geven geen alarm, een geluid of trilling die af gaat, ook niet als mijn telefoon stand-by staat.

Ik heb een aantal jaar geleden zo'n app op mijn telefoon gehad, maar ik weet niet meer welke app dat is.
Ik moet er wakker van kunnen worden tijdens mijn slaap.
Je kan apps permissie geven door je slaapstand geen te gaan
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_202714881
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 08:35 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]
Je kan apps permissie geven door je slaapstand geen te gaan
Weet je ook een app die mij waarschuwt als bijv. Bitcoin 46555 aantikt, als ik slaap en mijn telefoon aan de lader ligt en zo?
Wie ben jij?
  maandag 20 december 2021 @ 08:56:07 #212
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_202714983
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 08:46 schreef Fotzer het volgende:

[..]
Weet je ook een app die mij waarschuwt als bijv. Bitcoin 46555 aantikt, als ik slaap en mijn telefoon aan de lader ligt en zo?
Nee
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  maandag 20 december 2021 @ 09:00:17 #213
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202715025
Niet gezond hoor

Zet dan gewoon een limitorder voor je gaat slapen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202715356
quote:
14s.gif Op maandag 20 december 2021 09:00 schreef fathank het volgende:
Niet gezond hoor

Zet dan gewoon een limitorder voor je gaat slapen
Dat is toch niet wat ik vraag?
Wie ben jij?
  maandag 20 december 2021 @ 09:35:04 #215
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202715437
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:28 schreef Fotzer het volgende:

[..]
Dat is toch niet wat ik vraag?
Sow koekoek

Delta kan alerts sturen.

Wat is de meerwaarde van snachts wakker worden bij een bepaalde koers?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 20 december 2021 @ 09:36:41 #216
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202715463
De app van Coingecko kan je meldingen instellen. Maar de instelling tijdens slaapstand heb ik niet uitgezocht. @Fotzer
pi_202715502
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:28 schreef Fotzer het volgende:

[..]
Dat is toch niet wat ik vraag?
Waarom zou je dit willen?
pi_202715745
quote:
14s.gif Op maandag 20 december 2021 09:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Sow koekoek

Delta kan alerts sturen.

Wat is de meerwaarde van snachts wakker worden bij een bepaalde koers?
quote:
4s.gif Op maandag 20 december 2021 09:40 schreef Leonos het volgende:

[..]
Waarom zou je dit willen?
Ik heb Delta genstalleerd en gekeken, maar ik moet registreren en teveel features, maar wel bedankt.

Bitcoin zit nu in een vallende wedge en ik weet niet of hij naar boven of beneden uitbreekt. Dat kan de komende periode elk moment zijn en dat is niet om 7:30 tijdens het ochtend ontbijt of als je tijdens de baas zijn tijd zit te kakken.

Ik ben voorlopig niet aan tijd gebonden en als je 10% per week kan pakken op 1000eu dan heb je over een jaar meer dan 100k. Het is me eerder gelukt.

Bedankt voor de tip @Plots die ga ik ook even kijken. Ik heb Bitcoin Checker genstalleerd en deze lijkt te doen wat ik verlang.
Wie ben jij?
pi_202716682
Helft verloren sinds de magnetron variant van corona

Dacht ik EINDELIJK af te zijn van het loonslaafleven gebeurd dit

Tering man
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_202716909
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 11:15 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Helft verloren sinds de magnetron variant van corona

Dacht ik EINDELIJK af te zijn van het loonslaafleven gebeurd dit

Tering man
Hoe is dat gekomen? Om hoeveel euro's gaat het?
Wie ben jij?
pi_202717812
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 11:15 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Helft verloren sinds de magnetron variant van corona

Dacht ik EINDELIJK af te zijn van het loonslaafleven gebeurd dit

Tering man
HODL
pi_202719464
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 12:33 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
HODL
HODL till 0 :P. Vergeet ook niet te DCA'en naar beneden en bij te kopen.
pi_202719491
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 08:06 schreef Fotzer het volgende:
Wie kan mij een goede app aanraden di
e alerts met geluid geeft ook al staat mijn telefoon in slaapstand?

Ik heb er een aantal geprobeerd waar ik een prijs kan invoeren waarop ik een melding ontvang, echter ze geven geen alarm, een geluid of trilling die af gaat, ook niet als mijn telefoon stand-by staat.

Ik heb een aantal jaar geleden zo'n app op mijn telefoon gehad, maar ik weet niet meer welke app dat is.
Ik moet er wakker van kunnen worden tijdens mijn slaap.
Om mee te kunnen doen aan eventuele paniek?
pi_202721731
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 15:29 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Maandag salaris en eindejaarsuitkering. Kopen genot.
Wat ga je kopen?
pi_202727875
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 17:41 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Wat ga je kopen?
Ik koop elke maand wat BTC, ETH, LRC, MATIC, ALGO en BNB.
pi_202729531
Wat vinden bitcoinmaximalisten van het feit dat bitcoin zo gezakt is ten opzichte van de sterke Euro?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator dinsdag 21 december 2021 @ 08:28:28 #227
18653 crew  D.
pi_202731256
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 23:29 schreef firefly3 het volgende:
Wat vinden bitcoinmaximalisten van het feit dat bitcoin zo gezakt is ten opzichte van de sterke Euro?
Volgens mij staat ie hoger dan vorig jaar rond deze tijd :Y
pi_202731593
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 23:29 schreef firefly3 het volgende:
Wat vinden bitcoinmaximalisten van het feit dat bitcoin zo gezakt is ten opzichte van de sterke Euro?
Bitcoin maxi's kijken naar lange termijn en vinden goedkope satjes prima. Nogmaals, prijs veranderd niet zoveel aan Bitcoin zelf en is maar een klein onderdeel. Wil je nog ingaan op waarom je zo gefixeerd bent op bitcoin maxi's?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202732217
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202732958
quote:
1s.gif Op maandag 20 december 2021 22:28 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Ik koop elke maand wat BTC, ETH, LRC, MATIC, ALGO en BNB.
Geen ADA, erg jammer @Elan
pi_202733904
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 december 2021 08:28 schreef D. het volgende:

[..]
Volgens mij staat ie hoger dan vorig jaar rond deze tijd :Y
Ja dat is waar. Als je ver genoeg uitzoomt ziet er alles rooskleurig uit.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202733914
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 11:31 schreef Fotzer het volgende:

[..]
Hoe is dat gekomen? Om hoeveel euro's gaat het?
Zoals altijd geen winst gepakt tijdens pump

Ben nu 30k kwijt
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_202733941
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 december 2021 09:04 schreef dimmak het volgende:

[..]
Bitcoin maxi's kijken naar lange termijn en vinden goedkope satjes prima. Nogmaals, prijs veranderd niet zoveel aan Bitcoin zelf en is maar een klein onderdeel. Wil je nog ingaan op waarom je zo gefixeerd bent op bitcoin maxi's?
Hoe veel mag er uitgezoomd worden? Stel het is het jaar 2040 en bitcoin staat op 1 dollar, dan kun je zeggen dat als je 30 jaar uitzoomd bitcoin nog steeds hoger is dan toen hij nog op 0.5 dollar stond.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator dinsdag 21 december 2021 @ 12:10:06 #234
18653 crew  D.
pi_202734061
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 december 2021 11:57 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ja dat is waar. Als je ver genoeg uitzoomt ziet er alles rooskleurig uit.
We zitten hier niet voor de korte termijn natuurlijk ;)
pi_202736280
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 december 2021 11:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Hoe veel mag er uitgezoomd worden? Stel het is het jaar 2040 en bitcoin staat op 1 dollar, dan kun je zeggen dat als je 30 jaar uitzoomd bitcoin nog steeds hoger is dan toen hij nog op 0.5 dollar stond.
Is het 2040 en Bitcoin staat op 1 dollar mag je wel concluderen dat het is mislukt natuurlijk.

Ik denk dat rond 2030 wel duidelijk is of Bitcoin here to stay is. Veel hangt af van hoe de feemarket zich ontwikkelt en de feemarket hangt voor een deel af van de prijs. Tegen die tijd heeft de markt wel beslist of Bitcoin bestaansrecht heeft.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202737789
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 december 2021 10:48 schreef RamboDirk het volgende:

[..]
Geen ADA, erg jammer @:elan
Daar heb ik niet zoveel vertrouwen in. En ik heb er 450 van :')
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 21 december 2021 @ 16:20:19 #237
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202737961
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 december 2021 11:57 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Zoals altijd geen winst gepakt tijdens pump

Ben nu 30k kwijt
Rare definitie van kwijt
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202739273
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 december 2021 12:10 schreef D. het volgende:

[..]
We zitten hier niet voor de korte termijn natuurlijk ;)
Nice
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202739298
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 december 2021 14:29 schreef dimmak het volgende:

[..]
Is het 2040 en Bitcoin staat op 1 dollar mag je wel concluderen dat het is mislukt natuurlijk.

Ik denk dat rond 2030 wel duidelijk is of Bitcoin here to stay is. Veel hangt af van hoe de feemarket zich ontwikkelt en de feemarket hangt voor een deel af van de prijs. Tegen die tijd heeft de markt wel beslist of Bitcoin bestaansrecht heeft.
Goeie idd, rond die tijd is bitcoin niet meer zo volatiel waarschijnlijk
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 21 december 2021 @ 17:58:14 #240
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202739626
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 december 2021 10:48 schreef RamboDirk het volgende:

[..]
Geen ADA, erg jammer @:elan
Lol ADA _O-

Alsof je een Lada koopt met tennisbal op de trekhaak zodat je kan zeggen dat je een sportwagen hebt.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 21 december 2021 @ 18:00:07 #241
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_202739672
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 december 2021 11:57 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Zoals altijd geen winst gepakt tijdens pump

Ben nu 30k kwijt
Alsof 30k ook maar in de buurt komt om te ontsnappen aan het loonslavenbestaan.
Huilen dan.
  dinsdag 21 december 2021 @ 19:06:45 #242
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202740631
30k kun je net 2 keer goed van op vakantie
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202740686
quote:
7s.gif Op dinsdag 21 december 2021 18:00 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Alsof 30k ook maar in de buurt komt om te ontsnappen aan het loonslavenbestaan.
kan ik een jaartje nix doen tog
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_202741199
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 december 2021 19:06 schreef fathank het volgende:
30k kun je net 2 keer goed van op vakantie
Als je in Nederland blijft ja.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_202741533
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 december 2021 19:10 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
kan ik een jaartje nix doen tog
:D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202742589
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2021 19:44 schreef recursief het volgende:

[..]
Als je in Nederland blijft ja.
Klopt, in Zimbabwe kun je daar 50 jaar van leven.
pi_202748297
1000 dollar in FLOKI

VALHALLA BITCHEZ :7
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_202749650
quote:
10s.gif Op woensdag 22 december 2021 06:48 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
1000 dollar in FLOKI

VALHALLA BITCHEZ :7
Je wil ook loonslaaf blijven.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202749663
Mensen die vandaag ook VPAD gaan kopen?
  woensdag 22 december 2021 @ 10:27:08 #250
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202749783
Influencer-backed multichain launchpad _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 22 december 2021 @ 11:26:49 #251
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_202750403
quote:
14s.gif Op woensdag 22 december 2021 10:16 schreef FL_Freak het volgende:
Mensen die vandaag ook VPAD gaan kopen?
Klinkt als een merk inlegkruisjes
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_202750688
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 10:15 schreef dimmak het volgende:

[..]
Je wil ook loonslaaf blijven.
Heb geen enkel shitcoin gezien met een beter marketing buiten de top 100 niffo
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_202750699
quote:
14s.gif Op woensdag 22 december 2021 10:16 schreef FL_Freak het volgende:
VPAD
Waar kan je deze dan halen? Staat niet op een exchange zo te zien
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_202751176
quote:
10s.gif Op woensdag 22 december 2021 11:50 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Heb geen enkel shitcoin gezien met een beter marketing buiten de top 100 niffo
Nee daarom denk dat ze hard gaan falen. Ze willen te graag voor een shitcoin. Als je ziet hoeveel weerstand het al opwerkt binnen de cryptomarkt en ik verwacht dat Henk en Ingrids hun lesje wel hebben geleerd na de Safemoons, Dogecoins en de Shiba's.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202751962
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 12:36 schreef dimmak het volgende:

[..]
Nee daarom denk dat ze hard gaan falen. Ze willen te graag voor een shitcoin. Als je ziet hoeveel weerstand het al opwerkt binnen de cryptomarkt en ik verwacht dat Henk en Ingrids hun lesje wel hebben geleerd na de Safemoons, Dogecoins en de Shiba's.
Henk en Ingrid zijn nog niet eens begonnen, hun kids gaan die shitcoin shillen waar ze verlies op hebben haha

Psychologie 101
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Forum Admin woensdag 22 december 2021 @ 14:43:03 #256
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_202753202
quote:
10s.gif Op woensdag 22 december 2021 06:48 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
1000 dollar in FLOKI

VALHALLA BITCHEZ :7
Die heeft zijn pump + dump toch al gehad? Kan je net zo goed in HarryPotterObamaSonic10Inu stappen.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  woensdag 22 december 2021 @ 14:47:19 #257
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202753254
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 12:36 schreef dimmak het volgende:

[..]
Nee daarom denk dat ze hard gaan falen. Ze willen te graag voor een shitcoin. Als je ziet hoeveel weerstand het al opwerkt binnen de cryptomarkt en ik verwacht dat Henk en Ingrids hun lesje wel hebben geleerd na de Safemoons, Dogecoins en de Shiba's.
Safemoon V2.0 godencoin _O_
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202753547
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 13:38 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Henk en Ingrid zijn nog niet eens begonnen, hun kids gaan die shitcoin shillen waar ze verlies op hebben haha

Psychologie 101
Ok Henk
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202754746
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 14:43 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Die heeft zijn pump + dump toch al gehad? Kan je net zo goed in HarryPotterObamaSonic10Inu stappen.
Het is veels te mooi loterij om niet iets ervan te bezitten :T
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_202756423
Heeft iemand van jullie een Helium Miner? Ik heb eens https://explorer.helium.com/ bekeken en sommige verdienen daar goed geld mee. Anderen dan weer zeer weinig. Aanschaf is zo'n 500 euro en in mijn regio is hij nog redelijk onderbezet. Ervaringen iemand?
pi_202756467
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 18:17 schreef tgev het volgende:
Heeft iemand van jullie een Helium Miner? Ik heb eens https://explorer.helium.com/ bekeken en sommige verdienen daar goed geld mee. Anderen dan weer zeer weinig. Aanschaf is zo'n 500 euro en in mijn regio is hij nog redelijk onderbezet. Ervaringen iemand?
Ja die miners zijn een leuk verdienmodel van Helium. Is ook het enige waar Helium voor bestaat. Stort de prijs in (die kunstmatig hoog gehouden wordt om zoveel mogelijk miners te verkopen) zijn de miners waardeloos.

[ Bericht 0% gewijzigd door dimmak op 22-12-2021 20:38:04 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202766071
100k eoy nog steeds mogelijk
What Would Goku Do
pi_202774208
Vlucht omhoog
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 23 december 2021 @ 19:02:15 #264
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202774306
ZumoSwap _O_

Eth(2.0)( :') )let je op?

https://link.medium.com/QbTc1O8bemb
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202774895
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 18:17 schreef tgev het volgende:
Heeft iemand van jullie een Helium Miner? Ik heb eens https://explorer.helium.com/ bekeken en sommige verdienen daar goed geld mee. Anderen dan weer zeer weinig. Aanschaf is zo'n 500 euro en in mijn regio is hij nog redelijk onderbezet. Ervaringen iemand?
Ik heb het zelf niet gedaan omdat je in feite een tracker in je huis zet met de mededeling: hier valt crypto te halen. Als je in het project gelooft kan je die 500 euro ook gewoon in HNT zelf stoppen
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 23 december 2021 @ 20:43:01 #267
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202776392
Pyr _O_

@dima
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Forum Admin donderdag 23 december 2021 @ 21:02:31 #268
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_202776849
quote:
Toch altijd :') als je een ambtenaar hoort kraaien over waarde creren.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  donderdag 23 december 2021 @ 21:07:27 #269
104963 ETA
European Travel Author
pi_202776981
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 18:17 schreef tgev het volgende:
Heeft iemand van jullie een Helium Miner? Ik heb eens https://explorer.helium.com/ bekeken en sommige verdienen daar goed geld mee. Anderen dan weer zeer weinig. Aanschaf is zo'n 500 euro en in mijn regio is hij nog redelijk onderbezet. Ervaringen iemand?
Heb een helium miner en wat vrienden hebben ook 1 of meerdere miners. Als je ze beetje normaal kan plaatsen, zijn het kleine goudmijntjes. Het is nu een wat rare laatste paar weken waar het netwerk redelijk liet afweten. Maar in de maanden ervoor dik de miner eruit weten te halen + ruime winst. Dan doe ik het nog slecht vergeleken met vrienden, die verdienden met gemak 20-40 euro per dag ermee, zij staan paar k per miner in de plus.

Alleen de levertijden zijn enorm lang + de verwachting is dat de verdiensten echt wel snel minder gaan worden. Je krijgt met alle mining projecten hetzelfde. Als het een succesvol project is, is de ROI zeer hoog/snel in het begin. Iedereen springt erop en de eersten zullen veel verdienen. Op den duur krijg je een evenwicht waarbij de ROI tijd iets van 6 tot 12 maanden wordt.
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
pi_202777228
quote:
Luc Peeperkorn is een hater die de boot heeft gemist, een misgunner.
  donderdag 23 december 2021 @ 21:34:21 #271
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_202777676
quote:
quote:
Luc Peeperkorn is voormalig ambtenaar van de Europese Commissie en hoogleraar aan het College of Europe.
Wat verrassend dat deze clown vooral alle macht bij de overheid wil leggen, dat zou je niet verwachten vanuit zijn voormalige en huidige functie. :')

Het recept voor dit stukje is ook weer als vanouds, een volledig vijandsbeeld creren:

- Crypto veroorzaakt klimaatproblemen door het minen (terwijl het merendeel van alle altcoins niet gemined wordt)
- Het heeft geen waarde
- Gebruikers zijn vooral criminelen
- Gebruikers zijn belastingontduikers waar de "eerlijke burger" niet bij gebaat is
- Monetaire stabiliteit wordt ondermijnd
- Het is oplichting, een ponzi-scheme
- Er is een kleine groep huidige beleggers "die zich nu rijkrekenen" vs. een veel grotere groep "slachtoffers" die straks de dupe zijn en die moeten natuurlijk beschermd worden tegen die gemene geldwolven

Niet uitleggen wat de eventuele voordelen zijn, wat het mechanisme erachter is, wat het idee is achtergronden. Nee, een lange aanval op crypto met als enige oplossing uiteraard: verbieden en alle macht bij de overheid neerleggen. Lachwekkend dan wel beschamend dat de Volkskrant dit soort opinies van zo'n idioot, met zoveel ontbrekende elementen en pure desinformatie in het betoog zo publiceert :')
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 23 december 2021 @ 21:46:44 #272
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202777917
M'n laatste crypto is weg bij Binance

@Nattekat vindt dit leuk
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202777952
Had wel gehoopt op een mooie eindejaarsuitkering van de crypto :') :'(
-
pi_202777996


:')
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 23 december 2021 @ 21:58:47 #275
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202778200
quote:
0s.gif Op donderdag 23 december 2021 21:48 schreef Anneloos het volgende:
Had wel gehoopt op een mooie eindejaarsuitkering van de crypto :') :'(
Groetjes aan wereldgozer
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  donderdag 23 december 2021 @ 22:06:33 #276
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_202778404
quote:
Boze boomer confirmed.
Huilen dan.
pi_202778579
quote:
1s.gif Op donderdag 23 december 2021 21:58 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Groetjes aan wereldgozer
Doe ik. Hij zit met zijn Whisky voor de tv.
-
pi_202781497
quote:
0s.gif Op donderdag 23 december 2021 21:16 schreef RamboDirk het volgende:

[..]
Luc Peeperkorn is een hater die de boot heeft gemist, een misgunner.
Wat is een peeperkorn anyway? Of is het peepercoin?
  vrijdag 24 december 2021 @ 05:57:34 #279
471046 YoungDriller
Stampt graag op lange tenen
pi_202781786
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 18:17 schreef tgev het volgende:
Heeft iemand van jullie een Helium Miner? Ik heb eens https://explorer.helium.com/ bekeken en sommige verdienen daar goed geld mee. Anderen dan weer zeer weinig. Aanschaf is zo'n 500 euro en in mijn regio is hij nog redelijk onderbezet. Ervaringen iemand?
Jazeker. Als je er een aantal weet te hangen op verschilende locaties kun je vies veel winst pakken. Ik heb zelf bobcats en ik heb er heen spijt van. _O_

Belangrijk is dat je ze hoog hang met zo min mogelijk obstructie. zoals luxeflex e.d. perfect voor flatbewoners.
  vrijdag 24 december 2021 @ 05:58:04 #280
471046 YoungDriller
Stampt graag op lange tenen
pi_202781791
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 december 2021 05:57 schreef YoungDriller het volgende:

[..]
Jazeker. Als je er een aantal weet te hangen op verschilende locaties kun je vies veel winst pakken. Ik heb zelf bobcats en ik heb er geen spijt van. _O_

Belangrijk is dat je ze hoog hang met zo min mogelijk obstructie. zoals luxeflex e.d. perfect voor flatbewoners.
pi_202784878
Verandert er eigenlijk nog iets met het nieuwe kabinet qua crypto en belastingen?
pi_202785429
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 december 2021 12:13 schreef viceversa het volgende:
Verandert er eigenlijk nog iets met het nieuwe kabinet qua crypto en belastingen?
Waarschijnlijk wordt het gewoon als vermogen gezien, zoals altijd al.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_202786320
quote:
Dertig en al met pensioen: ‘In principe kan iedereen het’
https://www.bndestem.nl/g(...)%2Fwww.google.com%2F
  Forum Admin vrijdag 24 december 2021 @ 14:38:16 #284
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_202786468
quote:
"Als iedereen het gaat doen dan kan het niet meer." Pharkus 2021
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  Forum Admin vrijdag 24 december 2021 @ 14:40:54 #285
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_202786496
quote:
0s.gif Op donderdag 23 december 2021 21:48 schreef Anneloos het volgende:
Had wel gehoopt op een mooie eindejaarsuitkering van de crypto :') :'(
In mijn boom hangen momenteel mooie groene kaarsen op dit moment, na wat rode ballen.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_202786702
quote:
Ik snap dat niet, al die mensen die zichzelf FIRE noemen en dan cursussen verkopen om ook FIRE te worden. Dan ben je toch niet retired? Retarded wellicht, maar dat is een ander verhaal.
pi_202786731
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 december 2021 15:03 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Ik snap dat niet, al die mensen die zichzelf FIRE noemen en dan cursussen verkopen om ook FIRE te worden. Dan ben je toch niet retired? Retarded wellicht, maar dat is een ander verhaal.
Fire op jonge leeftijd is dat je werkt omdat je het leuk vindt. Dat je projectjes kan doen en niet afhankelijk bent van die inkomsten.
  vrijdag 24 december 2021 @ 15:58:19 #288
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202787307
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 december 2021 15:03 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Ik snap dat niet, al die mensen die zichzelf FIRE noemen en dan cursussen verkopen om ook FIRE te worden. Dan ben je toch niet retired? Retarded wellicht, maar dat is een ander verhaal.
Deze mensen zijn #blessed dat ze niet hoeven werken voor geld maar voor hun plezier #motivation #inspired
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202787354
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 december 2021 15:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Deze mensen zijn #blessed dat ze niet hoeven werken voor geld maar voor hun plezier #motivation #inspired
En ook alleen maar fire geworden door mazzel.
  Forum Admin vrijdag 24 december 2021 @ 16:05:36 #290
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_202787387
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 december 2021 15:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Deze mensen zijn #blessed dat ze niet hoeven werken voor geld maar voor hun plezier #motivation #inspired
Ze laten jouw geld voor hen werken, en een beetje voor jou, net als alle andere fundmanagers.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 24 december 2021 @ 16:21:24 #291
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202787531
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 december 2021 15:03 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Ik snap dat niet, al die mensen die zichzelf FIRE noemen en dan cursussen verkopen om ook FIRE te worden. Dan ben je toch niet retired? Retarded wellicht, maar dat is een ander verhaal.
Zelfde als met die documentaire laatst. Ook zogenaamd met allemaal mensen die FIRE waren. Maar als jij met je kameel op een camping woont en vervolgens je kameel moet verkopen om een vliegticket te betalen ben je alles behalve fire
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202787666
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2021 16:21 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Zelfde als met die documentaire laatst. Ook zogenaamd met allemaal mensen die FIRE waren. Maar als jij met je kameel op een camping woont en vervolgens je kameel moet verkopen om een vliegticket te betalen ben je alles behalve fire
Welke docu?
pi_202788053
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2021 16:37 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Welke docu?
op tv
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202788059
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2021 16:21 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Zelfde als met die documentaire laatst. Ook zogenaamd met allemaal mensen die FIRE waren. Maar als jij met je kameel op een camping woont en vervolgens je kameel moet verkopen om een vliegticket te betalen ben je alles behalve fire
je overdrijft man

het is een rekensommetje
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202788061
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 december 2021 15:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Deze mensen zijn #blessed dat ze niet hoeven werken voor geld maar voor hun plezier #motivation #inspired
het gaat niet om werken

het gaat uiteindelijk om eten :)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202788067
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2021 16:05 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Ze laten jouw geld voor hen werken, en een beetje voor jou, net als alle andere fundmanagers.
Daar is niks mis mee

daar is de economie op gebouwd
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202788072
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2021 15:06 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Fire op jonge leeftijd is dat je werkt omdat je het leuk vindt. Dat je projectjes kan doen en niet afhankelijk bent van die inkomsten.
het is net als een potje creme

als het potje leeg is koop je nieuwe
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202788079
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 december 2021 14:40 schreef Pharkus het volgende:

[..]
In mijn boom hangen momenteel mooie groene kaarsen op dit moment, na wat rode ballen.
je moet gouden ballen hebben
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202788085
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 december 2021 12:13 schreef viceversa het volgende:
Verandert er eigenlijk nog iets met het nieuwe kabinet qua crypto en belastingen?
niet veel

het is een risicovolle belegging

alleen vermogensbelasting wordt minder
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202788089
quote:
7s.gif Op donderdag 23 december 2021 22:06 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Boze boomer confirmed.
boos zijn is maar een emotie
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202788094
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2021 16:03 schreef potjecreme het volgende:

[..]
En ook alleen maar fire geworden door mazzel.
je moet mazzel hebben anders heb je pech
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')