Wat de boer niet kent eet die niet.quote:Op vrijdag 17 december 2021 09:45 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
30 jaar geleden was Lamsvlees nauwelijks te krijgen, want dat smaakt zo sterk...,
Inmiddels is lam overal te krijgen en staat bij heel veel restaurants op de kaart
Geit is geen geitenbok.quote:Op vrijdag 17 december 2021 11:17 schreef sirdanilot het volgende:
Geit kan ik gemakkelijk krijgen bij de indiase supermarkt en haal ik af en toe.
Ik weet niet hoe oud die van mij was en ook niet of het een mannetje of een vrouwtje was.quote:
Eens, al vind ik de laatste jaren het wel een beetje een teveel van hetzelfde. Zoals met die bloemen, hoe vaak kun je door vier verschillende presentatoren laten zeggen dat er bee friendly op de verpakking staat? Mag wel iets minder telefoon en iets meer onderzoekquote:Op donderdag 20 januari 2022 15:00 schreef Tomatenboer het volgende:
Ach, uiteindelijk blijkt vrijwel alles holle marketingpraat. Niks nieuws onder de zon.
Desondanks wel goed dat een programma als de Keuringsdienst Van Waarde er is.
Ah, met zingende kelners, en een spoom tussen de gangen.quote:Op donderdag 20 januari 2022 20:52 schreef golfer het volgende:
Verschrikkelijk, die themarestaurants met verkleedpartijen.
Hij is Frans en kok dan is tie vanzelf expert natuurlijkquote:Op donderdag 20 januari 2022 20:55 schreef golfer het volgende:
De eeuwige zogenaamd deskundige Alain Carron.
Wie is tie?quote:Op donderdag 20 januari 2022 22:05 schreef dexamfetamine het volgende:
Hij is Frans en kok dan is tie vanzelf expert natuurlijk
Irritant mannetje vind ik het vaak.
De man die er heilig van overtuigd was dat tie verschillende soorten knoflook zou kunnen proeven
Uiteindelijk had tie het fout hahaha. Die man is een expert in slap Frans gelul, verders niks.
Hij was er van overtuigd dat de Franse knoflook het beste was maar hij koos d8 voor de Chinese knoflook na het blind proevenquote:Op donderdag 20 januari 2022 22:05 schreef dexamfetamine het volgende:
[..]
Hij is Frans en kok dan is tie vanzelf expert natuurlijk
Irritant mannetje vind ik het vaak.
De man die er heilig van overtuigd was dat tie verschillende soorten knoflook zou kunnen proeven
Uiteindelijk had tie het fout hahaha. Die man is een expert in slap Frans gelul, verders niks.
De Dr Clavan van de Keuringsdienstquote:Op donderdag 20 januari 2022 20:55 schreef golfer het volgende:
De eeuwige zogenaamd deskundige Alain Carron.
Zelfde met de aflevering over sjalotten waarbij ze hem voor de gek hieldenquote:Op donderdag 20 januari 2022 23:43 schreef Sorella het volgende:
[..]
Hij was er van overtuigd dat de Franse knoflook het beste was maar hij koos d8 voor de Chinese knoflook na het blind proeven
De paté die je in Nederland kan vinden is dan ook gewoon smeerworst. In niks te vergelijken met Franse of Belgische patéquote:Op woensdag 26 januari 2022 16:24 schreef golfer het volgende:
Morgen:
Pimp je borrelplank: pak een plak paté. Goed voor luxe en allure. Maar waarom eigenlijk? Want niet ver naast paté ligt de smeerworst in het slagers schap. Ook een roze vleesspread. En in ingrediënten vrijwel identiek aan de paté. Alleen dan stukken goedkoper. Soms wel tien keer. Hoe kan dat? De Keuringsdienst over het verschil tussen de betaalbare bolletjes smeerworst en de prijzige plakken paté.
Dit, ik noem het kattenvoer.quote:Op woensdag 26 januari 2022 18:46 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
[..]
De paté die je in Nederland kan vinden is dan ook gewoon smeerworst. In niks te vergelijken met Franse of Belgische paté
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |