* Jan_Onderwater schenkt golfer nóg een glaasje azijn inquote:Op donderdag 9 december 2021 22:07 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik zou, als ik jou was, eens een ingezonden brief naar het programma sturen.
Wat mij betreft gaat GreenPeace ook op de lijst van terroristische organisaties... Achter hun gezicht van: "Kijk ons eens vechten voor een beter milieu" zit een web van leugens..quote:Op donderdag 9 december 2021 21:20 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Dat klopt, maar daar gaat het niet over bij KvW. Zo zijn er ook geiten die bepaalde stoffen in hun melk kunnen produceren door genmanipulatie en worden er in bioreactoren met genetische gemanipuleerde gisten en bacteriën allerlei nuttige stoffen gemaakt zoals medicamenten.
Wat me hier tegenstaat is het sensatietoontje wat men steeds meer gebruikt en het klopt gewoon niet. Journalisten moeten feiten brengen.
Het zou de KvW sieren als ze eens objectief de voordelen brengen van genmanipulatie producten zoals gouden rijst, die de potentie heeft vele honderdduizenden mensen van blindheid of de dood te redden door vitamine A, en de smerige campagne die greenpeace daar tegen voerde.
Terreur niet, maar het is eerder zoiets als de kerk van TV Preacher Joel Osteen in de states, die preekt het woord "van God" voor donaties van een grote schare bewonderende aanhangers die denken wat goeds te doen. Greenpeace doet in principe hetzelfde, die preken het woord van groen, voor donaties van een schare naive bewonderaars die het denken goed te menen.quote:Op vrijdag 10 december 2021 15:40 schreef MatthijsDJ het volgende:
[..]
Wat mij betreft gaat GreenPeace ook op de lijst van terroristische organisaties... Achter hun gezicht van: "Kijk ons eens vechten voor een beter milieu" zit een web van leugens..
Nee dank je. Ree heerlijk, geit die stank is alsof je in een geitenstal een geit staat weg te kanen. No thanks!quote:Op donderdag 16 december 2021 17:43 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Bokjes zijn verrukkelijk, ik vind het na Ree het lekkerste soort vlees.
Ik geloof het graag hoor. Cabrito.quote:Op donderdag 16 december 2021 17:43 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Bokjes zijn verrukkelijk, ik vind het na Ree het lekkerste soort vlees.
Ik vind rozemarijn een van de goorste kruiden maar bij Cabrito is dat dus juist wel heel erg lekker. Heel bos rozemarijn erin gooi die halve struik erbij dan ruik je die geitenstank niet. Huppekee in de oven. Knoflook ook.quote:Op donderdag 16 december 2021 21:49 schreef RedFever007 het volgende:
[..]
Nee dank je. Ree heerlijk, geit die stank is alsof je in een geitenstal een geit staat weg te kanen. No thanks!
Moet de aflevering nog kijken
Jij hebt dus duidelijk nog nooit een jong geitbokje gegeten.quote:Op donderdag 16 december 2021 21:49 schreef RedFever007 het volgende:
[..]
Nee dank je. Ree heerlijk, geit die stank is alsof je in een geitenstal een geit staat weg te kanen. No thanks!
Moet de aflevering nog kijken
Een Geitbokje riekt nietquote:Op donderdag 16 december 2021 22:24 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik vind rozemarijn een van de goorste kruiden maar bij Cabrito is dat dus juist wel heel erg lekker. Heel bos rozemarijn erin gooi die halve struik erbij dan ruik je die geitenstank niet. Huppekee in de oven. Knoflook ook.
Hangt ervan af maar rozemarijn erbij gaat sowieso goed.quote:
Nog nooit een geitje gehad dat ruikt.quote:Op vrijdag 17 december 2021 08:35 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Hangt ervan af maar rozemarijn erbij gaat sowieso goed.
Hoe vaak heb jij geitbokje gegeten?quote:Op vrijdag 17 december 2021 08:35 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Hangt ervan af maar rozemarijn erbij gaat sowieso goed.
Bij de Sligro liggen ze gewoon Prima te eten.quote:Op donderdag 16 december 2021 22:22 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik geloof het graag hoor. Cabrito.
Maar waarom worden ze in NL dan vergast of ge-exporteerd, waarom ligt dat gewoon niet in de Albert Heijn met een mooi recept erbij in de allerhande. Veel mensen hebben tegenwoordig een slowcooker en anders kan het ook prima in de oven. Zet er gewoon een recept bij, citroen eroverheen, rozemarijn, oregano, weet ik het wat.
Inwrijven met Vegata toch en met aardappels in de oven. Moest er nou ook nog een deel paprikapoeder bij?quote:Op donderdag 16 december 2021 17:43 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Bokjes zijn verrukkelijk, ik vind het na Ree het lekkerste soort vlees.
Wat jij lekker vindquote:Op vrijdag 17 december 2021 09:05 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Inwrijven met Vegata toch en met aardappels in de oven. Moest er nou ook nog een deel paprikapoeder bij?
30 jaar geleden was Lamsvlees nauwelijks te krijgen, want dat smaakt zo sterk...,quote:Op donderdag 16 december 2021 22:22 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik geloof het graag hoor. Cabrito.
Maar waarom worden ze in NL dan vergast of ge-exporteerd, waarom ligt dat gewoon niet in de Albert Heijn met een mooi recept erbij in de allerhande. Veel mensen hebben tegenwoordig een slowcooker en anders kan het ook prima in de oven. Zet er gewoon een recept bij, citroen eroverheen, rozemarijn, oregano, weet ik het wat.
De geit die ik heb gegeten had geen geur.quote:Op vrijdag 17 december 2021 08:41 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Hoe vaak heb jij geitbokje gegeten?
Wat de boer niet kent eet die niet.quote:Op vrijdag 17 december 2021 09:45 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
30 jaar geleden was Lamsvlees nauwelijks te krijgen, want dat smaakt zo sterk...,
Inmiddels is lam overal te krijgen en staat bij heel veel restaurants op de kaart
Geit is geen geitenbok.quote:Op vrijdag 17 december 2021 11:17 schreef sirdanilot het volgende:
Geit kan ik gemakkelijk krijgen bij de indiase supermarkt en haal ik af en toe.
Ik weet niet hoe oud die van mij was en ook niet of het een mannetje of een vrouwtje was.quote:
Eens, al vind ik de laatste jaren het wel een beetje een teveel van hetzelfde. Zoals met die bloemen, hoe vaak kun je door vier verschillende presentatoren laten zeggen dat er bee friendly op de verpakking staat? Mag wel iets minder telefoon en iets meer onderzoekquote:Op donderdag 20 januari 2022 15:00 schreef Tomatenboer het volgende:
Ach, uiteindelijk blijkt vrijwel alles holle marketingpraat. Niks nieuws onder de zon.
Desondanks wel goed dat een programma als de Keuringsdienst Van Waarde er is.
Ah, met zingende kelners, en een spoom tussen de gangen.quote:Op donderdag 20 januari 2022 20:52 schreef golfer het volgende:
Verschrikkelijk, die themarestaurants met verkleedpartijen.
Hij is Frans en kok dan is tie vanzelf expert natuurlijkquote:Op donderdag 20 januari 2022 20:55 schreef golfer het volgende:
De eeuwige zogenaamd deskundige Alain Carron.
Wie is tie?quote:Op donderdag 20 januari 2022 22:05 schreef dexamfetamine het volgende:
Hij is Frans en kok dan is tie vanzelf expert natuurlijk
Irritant mannetje vind ik het vaak.
De man die er heilig van overtuigd was dat tie verschillende soorten knoflook zou kunnen proeven
Uiteindelijk had tie het fout hahaha. Die man is een expert in slap Frans gelul, verders niks.
Hij was er van overtuigd dat de Franse knoflook het beste was maar hij koos d8 voor de Chinese knoflook na het blind proevenquote:Op donderdag 20 januari 2022 22:05 schreef dexamfetamine het volgende:
[..]
Hij is Frans en kok dan is tie vanzelf expert natuurlijk
Irritant mannetje vind ik het vaak.
De man die er heilig van overtuigd was dat tie verschillende soorten knoflook zou kunnen proeven
Uiteindelijk had tie het fout hahaha. Die man is een expert in slap Frans gelul, verders niks.
De Dr Clavan van de Keuringsdienstquote:Op donderdag 20 januari 2022 20:55 schreef golfer het volgende:
De eeuwige zogenaamd deskundige Alain Carron.
Zelfde met de aflevering over sjalotten waarbij ze hem voor de gek hieldenquote:Op donderdag 20 januari 2022 23:43 schreef Sorella het volgende:
[..]
Hij was er van overtuigd dat de Franse knoflook het beste was maar hij koos d8 voor de Chinese knoflook na het blind proeven
De paté die je in Nederland kan vinden is dan ook gewoon smeerworst. In niks te vergelijken met Franse of Belgische patéquote:Op woensdag 26 januari 2022 16:24 schreef golfer het volgende:
Morgen:
Pimp je borrelplank: pak een plak paté. Goed voor luxe en allure. Maar waarom eigenlijk? Want niet ver naast paté ligt de smeerworst in het slagers schap. Ook een roze vleesspread. En in ingrediënten vrijwel identiek aan de paté. Alleen dan stukken goedkoper. Soms wel tien keer. Hoe kan dat? De Keuringsdienst over het verschil tussen de betaalbare bolletjes smeerworst en de prijzige plakken paté.
Dit, ik noem het kattenvoer.quote:Op woensdag 26 januari 2022 18:46 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
[..]
De paté die je in Nederland kan vinden is dan ook gewoon smeerworst. In niks te vergelijken met Franse of Belgische paté
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |