abonnement Unibet Coolblue
pi_201498633


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201498640
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 24 september 2021 @ 16:06:15 #3
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_201499224
Ik dacht dat bitcoin al verboden was in China?

Of was dat het minen ervan?

En ja ik heb wat bijgekocht en dan gaat het meestal dippen. Ga alleen nog maar verkopen met winst of ik ga alles kwijtraken, I dont give a faaaaack.
pi_201499329
Natuurlijk is 't verboden in China. Gewoon weer een copy paste verhaal vanwege de laatste vrijdag van de maand en kwartaal.
pi_201499382
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 16:15 schreef Vlicious87 het volgende:
Natuurlijk is 't verboden in China. Gewoon weer een copy paste verhaal vanwege de laatste vrijdag van de maand en kwartaal.
Bezitten mag wel, verhandelen niet
pi_201499436
Nog een keer onder de aandacht brengen, waarom worden users uit NL gepest door Binance?

quote:
Important notice - closure of your derivatives positions by 23rd December 2021

Dear User,

We previously announced that we will restrict derivatives offerings for existing users from the Netherlands.

Effective immediately, you will have 90 days to reduce and close any existing positions you may have in the following products:

Futures
Options
Margin
Leveraged Tokens

You will be able to top-up your margin balance to prevent margin calls and liquidations, but you will not be able to increase your positions or open new ones.

Please monitor any open positions you have and close them before 23rd December 2021, 11:59 PM UTC. Thereafter you will no longer be able to manually close the positions and Binance will close any remaining open positions.

We aim to make this transition as straight-forward as possible.Should you have any questions, please feel free to reach out to our Customer Support Team for assistance.

Thank you,
Binance
pi_201499494
quote:
11s.gif Op vrijdag 24 september 2021 16:20 schreef Billy-jazz het volgende:
Nog een keer onder de aandacht brengen, waarom worden users uit NL gepest door Binance?
[..]

Nederlandse wetgeving. Ik neem aan dat je weet dat Binance dit jaar onder een vergrootglas ligt?
pi_201499622

Genot! _O_

[ Bericht 34% gewijzigd door #ANONIEM op 24-09-2021 16:36:16 ]
pi_201499746
Gewoon de dip kopen. Dit is een higher low. We gaan na vandaag vast wel weer omhoog.
pi_201499785
quote:
11s.gif Op vrijdag 24 september 2021 16:20 schreef Billy-jazz het volgende:
Nog een keer onder de aandacht brengen, waarom worden users uit NL gepest door Binance?
[..]

Ik emigreer, als ik niet meer 100x long mag gaan op dogecoin heeft het leven hier geen zin voor me
pi_201499818
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 september 2021 16:32 schreef Dimachaerus het volgende:
[ afbeelding ]
Genot! _O_
200% up op mijn positie _O_
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 24 september 2021 @ 17:25:42 #12
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201500389
De ATH gaat bijna uit de 6 maanden grafiek verdwijnen -O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201500430
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 september 2021 16:32 schreef Dimachaerus het volgende:
[ afbeelding ]
Genot! _O_
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 24 september 2021 @ 17:28:13 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201500440
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 17:27 schreef Gehrman het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Doet ie stiekem.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201500662
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 17:27 schreef Gehrman het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
pi_201502411
Is het goed of slecht voor crypto dat Elon en Grimes uit elkaar zijn?
  vrijdag 24 september 2021 @ 20:04:20 #17
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201502492
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 16:41 schreef Vlicious87 het volgende:
Gewoon de dip kopen. Dit is een higher low. We gaan na vandaag vast wel weer omhoog.
Dit weekend 47K
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 24 september 2021 @ 20:09:09 #18
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201502557
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 14:35 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Geband. ;(

Maar, wie kan mij vertellen waar dit over gaat (en waarom, nieuwe wetgeving ofzo?)... Zojuist dit mailtje ontvangen van Binance:
[..]

Why?

quote:
10s.gif Op vrijdag 24 september 2021 20:00 schreef FundsAreSafu het volgende:
Is het goed of slecht voor crypto dat Elon en Grimes uit elkaar zijn?
Ik zit er nu aan te denken om in CumRocket te gaan.
  vrijdag 24 september 2021 @ 20:40:26 #19
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_201503137
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 september 2021 20:00 schreef FundsAreSafu het volgende:
Is het goed of slecht voor crypto dat Elon en Grimes uit elkaar zijn?
WAT ZEG JE?!?!??!?@

*VERKOOPT ALLE BITCOIN*
pi_201504016
CELR gaat lekker nu..weer een Ath
pi_201505295
pi_201505349
twitter


Het gezicht van Raoul aan het einde van de video, dat hij eindelijk begint in te zien dankzij Saylor dat zijn shitcoining onethisch is en waarschijnlijk tegen de regels in. _O-

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 24-09-2021 22:51:55 ]
  zaterdag 25 september 2021 @ 06:11:21 #23
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201506874
$PYR _O_ godencoin
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201508720
Is China 4d chess aan het spelen?



Bitcoin in beslag genomen van de Plustokens ponzi, wat volgens mij nooit verkocht is?
pi_201509000
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 11:10 schreef Piva het volgende:
Is China 4d chess aan het spelen?

[ afbeelding ]

Bitcoin in beslag genomen van de Plustokens ponzi, wat volgens mij nooit verkocht is?
Weinig 4D aan, iedere keer dat hier China FUD in het nieuws is kopen zij bij
pi_201509080
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 september 2021 20:00 schreef FundsAreSafu het volgende:
Is het goed of slecht voor crypto dat Elon en Grimes uit elkaar zijn?
Snap al die vrouwen niet... Elon is een aspie die waarschijnlijk al blij is als een meid hem masseert en kan pijpen en in ruil ervoor krijgt ze.... minimaal miljoenen.

Luie wijven joh
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_201509537
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 september 2021 11:35 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Weinig 4D aan, iedere keer dat hier China FUD in het nieuws is kopen zij bij
Wel de market dat gisteren met $82,833,630,000 omlaag ging didn't get the memo!
pi_201509737
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 22:49 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Het gezicht van Raoul aan het einde van de video, dat hij eindelijk begint in te zien dankzij Saylor dat zijn shitcoining onethisch is en waarschijnlijk tegen de regels in. _O-
Simon Lelieveld heeft hier ook interessante dingen over gezegt, dat je niet zomaar ongestraft shitcoins kunt uitgeven in Nederland.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_201510396
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 september 2021 11:43 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Snap al die vrouwen niet... Elon is een aspie die waarschijnlijk al blij is als een meid hem masseert en kan pijpen en in ruil ervoor krijgt ze.... minimaal miljoenen.

Luie wijven joh
Ze verdient zelf ook niet slecht.
pi_201510588
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 22:49 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Het gezicht van Raoul aan het einde van de video, dat hij eindelijk begint in te zien dankzij Saylor dat zijn shitcoining onethisch is en waarschijnlijk tegen de regels in. _O-
Er zijn weinig mensen die snappen wat daadwerkelijk decentraal is. Saylor on point weer.

quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 12:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
Simon Lelieveld heeft hier ook interessante dingen over gezegt, dat je niet zomaar ongestraft shitcoins kunt uitgeven in Nederland.
Klopt inderdaad. Er zijn genoeg wetten in Nederland om bijv. Xpose aan te pakken. Ook al blijven alle media maar roepen dat crypto ongereguleerd en wetteloos is. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201513760
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 12:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
Simon Lelieveld heeft hier ook interessante dingen over gezegt, dat je niet zomaar ongestraft shitcoins kunt uitgeven in Nederland.
Het is best bizar dat dit al zolang kan doorgaan zonder dat iemand gepakt wordt... Maar zoals ik eerder in het topic al vermelde vermoed ik dat ze nu wel snel komen nu ze ook echt achter stable coins aan gaan.

Beurzen, non profits zoals eth foundation, personen, DeFi met 100% APY, Nodes die van alles beloven....

quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 13:49 schreef dimmak het volgende:
Er zijn weinig mensen die snappen wat daadwerkelijk decentraal is. Saylor on point weer.
In it for the money yo, als het maar snel 600% oplevert!

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 25-09-2021 17:22:51 ]
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 26 september 2021 @ 10:56:48 #32
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201523219
Ben aan het yield farmen op Harmony one net. In 1 dag 1,5% van m'n inleg in ONE terug

En het ziet eruit als een browsergame @Dimachaerus
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201524601
quote:
1s.gif Op zondag 26 september 2021 10:56 schreef Mortaxx het volgende:
Ben aan het yield farmen op Harmony one net. In 1 dag 1,5% van m'n inleg in ONE terug

En het ziet eruit als een browsergame @:dimachaerus
En nu in het Nederlands vriend.
  zondag 26 september 2021 @ 13:23:47 #35
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201525064
Reinjan Prakke ziet ¤240k aan crypto verdampen, maar zet pijn om in podcast

https://www.quotenet.nl/z(...)-pijn-om-in-podcast/
pi_201525099
quote:
1s.gif Op zondag 26 september 2021 10:56 schreef Mortaxx het volgende:
Ben aan het yield farmen op Harmony one net. In 1 dag 1,5% van m'n inleg in ONE terug

En het ziet eruit als een browsergame @:dimachaerus
1,5% in een dag erbij betekent ook 1,5% inflatie ;)
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 26 september 2021 @ 13:31:10 #37
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201525150
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 13:26 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
1,5% in een dag erbij betekent ook 1,5% inflatie ;)
De supply groeit inderdaad
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 26 september 2021 @ 13:33:50 #38
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201525184
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 13:23 schreef Plots het volgende:
Reinjan Prakke ziet ¤240k aan crypto verdampen, maar zet pijn om in podcast

https://www.quotenet.nl/z(...)-pijn-om-in-podcast/
:?

ETH staat x10 sinds het 2018 dipje.
Huilen dan.
pi_201525251
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 13:23 schreef Plots het volgende:
Reinjan Prakke ziet ¤240k aan crypto verdampen, maar zet pijn om in podcast

https://www.quotenet.nl/z(...)-pijn-om-in-podcast/
Wat zeg je me daar, iemand maakt een podcast over wat dan ook? Nog nooit eerder gezien!

Echt als ik een euro kreeg voor elke podcast die ik gepromoot zie worden over een onderwerp dat puur navelstaarderig gezeik is van mensen die heel erg graag over zichzelf vertellen kon ik een hele bitcoin kopen.
What Would Goku Do
  zondag 26 september 2021 @ 13:39:43 #40
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201525292
quote:
7s.gif Op zondag 26 september 2021 13:33 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
:?

ETH staat x10 sinds het 2018 dipje.
Ik ben niet zo goed in begrijpend lezen, maar volgens mij betekent het dikgedrukte dat hij heeft verkocht.

quote:
Op 15 januari 2018 gaat het mis. In twee, drie maanden tijd verdampt het grootste deel van zijn cryptovoorraad. Op het absolute dieptepunt, zo’n anderhalf jaar later, heeft Prakke vrijwel niets over. De psychologische pijn om ergens op die lijdensweg je verlies te nemen, en toch nog wat over te houden, leek te groot.
Haha weak hands sold too early. Sellers will cry later. Als hij had gehodld, was hij nu miljonair.
pi_201526706
Iemand dat zwaar geld verloren heeft en nu "maar dat zijn geen significante bedragen’," heeft geinvesteerd is echt de source waar ik op zat te wachten!

Tell me more Reinjan!
pi_201526830
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 13:39 schreef Plots het volgende:

[..]
Ik ben niet zo goed in begrijpend lezen, maar volgens mij betekent het dikgedrukte dat hij heeft verkocht.
[..]
Haha weak hands sold too early. Sellers will cry later. Als hij had gehodld, was hij nu miljonair.
Ik lees dat alsof hij niet verkocht zou hebben. Dit verhaal rammelt, broodje aap om podcastje te promoten :')

Dat is pas weak.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 26 september 2021 @ 15:03:18 #43
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201527056
Exact dat verhaal heb ik een half jaar geleden al gelezen :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201528403
Iedereen klaar voor een crazy Oktober?
pi_201528961
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 15:52 schreef Piva het volgende:
Iedereen klaar voor een crazy Oktober?
Ik vind het allemaal al gek genoeg de laatste tijd. Tijd om weer eens te stijgen :)
pi_201529142
quote:
HEX spammers. Ik kreeg zelfs papieren spam van ze op mijn huisadres. Met too-good-to-be-true claims.

[ Bericht 1% gewijzigd door recursief op 26-09-2021 16:34:44 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  zondag 26 september 2021 @ 16:58:27 #47
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201529772
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 13:23 schreef Plots het volgende:
Reinjan Prakke ziet ¤240k aan crypto verdampen, maar zet pijn om in podcast

https://www.quotenet.nl/z(...)-pijn-om-in-podcast/
240K? En dat doet pijn? Wat een fucking pussy hahahahhaa
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 26 september 2021 @ 16:58:48 #48
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201529778
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 15:52 schreef Piva het volgende:
Iedereen klaar voor een crazy Oktober?
Oktober gaat echt knallen worden
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator zondag 26 september 2021 @ 17:01:09 #49
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201529810
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 15:52 schreef Piva het volgende:
Iedereen klaar voor een crazy Oktober?
Iedereen hamert zo erg op de periode oktober-december, dit kan alleen maar tegen gaan vallen :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zondag 26 september 2021 @ 17:01:30 #50
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201529818
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 16:58 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Oktober gaat echt knallen worden
Bitcoin naar 25k?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 26 september 2021 @ 17:07:37 #51
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201529910
December komen de wall street bonussen de markt op
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201530055
quote:
9s.gif Op zondag 26 september 2021 17:01 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Bitcoin naar 25k?
Niet erg .
Koop gewoon bij.
Ooit gaat het weer omhoog.
pi_201530167
Zit nu in de fun coin

Op binance kan je nu in 14 dagen 45% krijgen.
Heb deze gelijk in auto vernieuwd gezet
De coin was aardige gezakt door de week
En krijg nu op dit moment 60cent per dag lol.
Gebaseerd op de lage koers van nu.
Voor 60 dollar gekocht en niet meer naar kijken.
De inleg gaat ook automatisch om de 24uur.

https://funtoken.io/

Gaat om deze en zit te denken om er nog bij te gaan halen.
pi_201530181
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 17:21 schreef suijkerbuijk het volgende:
Zit nu in de fun coin

Op binance kan je nu in 14 dagen 45% krijgen.
Heb deze gelijk in auto vernieuwd gezet
De coin was aardige gezakt door de week
En krijg nu op dit moment 60cent per dag lol.
Gebaseerd op de lage koers van nu.
Voor 60 dollar gekocht en niet meer naar kijken.
De inleg gaat ook automatisch om de 24uur.

https://funtoken.io/

Gaat om deze en zit te denken om er nog bij te gaan halen.
Dat was ook ooit een FOK! Godencoin _O_
pi_201530393
quote:
1s.gif Op zondag 26 september 2021 17:22 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Dat was ook ooit een FOK! Godencoin _O_
Zo heb ik ook vet coin.
De vtho wat ik terug krijg spaar ik op.
Dan wacht ik tot bnb coin laag is .
Dan zet ik het om en gaat dan weer automatisch in de bnb kluis .
En bnb coin gaat automatisch met nieuwe projecten verder als er coin farming komt.
Op die manier een passief inkomen .
Bnb coin gaat toch wel weer omhoog en sneller dan vtho ooit zal doen.
En zo bouw ik de bnb coin op met de rente van anderen projecten of coins.

Je heb er niet veel van nodig en het loopt gewoon door elke maand weer.
  zondag 26 september 2021 @ 17:45:05 #56
62913 Blik
The one and Only!
pi_201530446
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 17:40 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Zo heb ik ook vet coin.
De vtho wat ik terug krijg spaar ik op.
Dan wacht ik tot bnb coin laag is .
Dan zet ik het om en gaat dan weer automatisch in de bnb kluis .
En bnb coin gaat automatisch met nieuwe projecten verder als er coin farming komt.
Op die manier een passief inkomen .
Bnb coin gaat toch wel weer omhoog en sneller dan vtho ooit zal doen.
En zo bouw ik de bnb coin op met de rente van anderen projecten of coins.

Je heb er niet veel van nodig en het loopt gewoon door elke maand weer.
Doe ik ook met mijn vtho die ik krijg, gaan eigenlijk standaard naar bnb toe. Toch al in de tussentijd een leuke extra hoeveelheid bnb uit ontvangen
  zondag 26 september 2021 @ 18:34:07 #57
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201531098
UNIVERSAAAA JAAAAAA
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 26 september 2021 @ 18:51:01 #58
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201531284
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 18:34 schreef Scorpie het volgende:
UNIVERSAAAA JAAAAAA
Daar heeft user @aTypisch een hoop mensen geld laten verliezen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201533645
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 16:27 schreef recursief het volgende:

[..]
HEX spammers. Ik kreeg zelfs papieren spam van ze op mijn huisadres. Met too-good-to-be-true claims.
Catched in de ledger scam lol..
pi_201533717
quote:
10s.gif Op zondag 26 september 2021 17:01 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Iedereen hamert zo erg op de periode oktober-december, dit kan alleen maar tegen gaan vallen :D
Nah, alles wijst er op. Huobi gaat echt chinese investeerds terugschalen en de prijst keldert amper meer en stijgt direct. On chain laat echt wel zien dat de prijs op dit moment goedkoop is.

De gehele market is ook super bearish terwijl we op 43k staan.

Mijn futures longs zijn negatieve funding dus ik wordt betaalt om long te zitten....

En in de end, who cares als het na december pas los gaat, scheelt weer belastingen :p

quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 17:40 schreef suijkerbuijk het volgende:
Zo heb ik ook vet coin.
De vtho wat ik terug krijg spaar ik op.
Dan wacht ik tot bnb coin laag is .
Dan zet ik het om en gaat dan weer automatisch in de bnb kluis .
En bnb coin gaat automatisch met nieuwe projecten verder als er coin farming komt.
Op die manier een passief inkomen .
Bnb coin gaat toch wel weer omhoog en sneller dan vtho ooit zal doen.
En zo bouw ik de bnb coin op met de rente van anderen projecten of coins.

Je heb er niet veel van nodig en het loopt gewoon door elke maand weer.
Geef die hele search for yield op man. Bitcoin doet 150% per jaar.. En als je wilt kan je dat nog wel verhogen zonder al te veel risk.

Als 150% per jaar stijging niet genoeg is kan je beter nog burgers gaan flippen bij de MCD.

[ Bericht 35% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2021 21:26:10 ]
pi_201534109
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 16:27 schreef recursief het volgende:

[..]
HEX spammers. Ik kreeg zelfs papieren spam van ze op mijn huisadres. Met too-good-to-be-true claims.
Die heb ik ook gehad ;(
pi_201534264
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 16:58 schreef Scorpie het volgende:

[..]
240K? En dat doet pijn? Wat een fucking pussy hahahahhaa
Stuur mij even 6 BTC als dat je toch geen pijn doet.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201534649
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 21:21 schreef Piva het volgende:

[..]
Nah, alles wijst er op. Huobi gaat echt chinese investeerds terugschalen en de prijst keldert amper meer en stijgt direct. On chain laat echt wel zien dat de prijs op dit moment goedkoop is.

De gehele market is ook super bearish terwijl we op 43k staan.

Mijn futures longs zijn negatieve funding dus ik wordt betaalt om long te zitten....

En in de end, who cares als het na december pas los gaat, scheelt weer belastingen :p
[..]
Geef die hele search for yield op man. Bitcoin doet 150% per jaar.. En als je wilt kan je dat nog wel verhogen zonder al te veel risk.

Als 150% per jaar stijging niet genoeg is kan je beter nog burgers gaan flippen bij de MCD.
Geloof het , of niet.
Maar ik zie heel die crypto als een game.
Ben gek op strategiespellen en voor al op economisch gebied
Bepaald max investeren en verder niet.
Winst afromen en verplaatsen voor meer winst .
Speel elke dag de crypto game.

Zelfs nu nog steeds geen verlies en alleen maar winst .
En dat voor iemand die in gestapt is tijdens de 60k Bitcoin .

[ Bericht 2% gewijzigd door suijkerbuijk op 26-09-2021 22:46:25 ]
pi_201535945
twitter


Bullish!
  maandag 27 september 2021 @ 06:28:13 #65
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201536135
quote:
1s.gif Op zondag 26 september 2021 22:16 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Geloof het , of niet.
Maar ik zie heel die crypto als een game.
Ben gek op strategiespellen en voor al op economisch gebied
Bepaald max investeren en verder niet.
Winst afromen en verplaatsen voor meer winst .
Speel elke dag de crypto game.

Zelfs nu nog steeds geen verlies en alleen maar winst .
En dat voor iemand die in gestapt is tijdens de 60k Bitcoin .
Stoer
Laffe huichelaar
  maandag 27 september 2021 @ 06:31:12 #66
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201536140
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 21:50 schreef recursief het volgende:

[..]
Stuur mij even 6 BTC als dat je toch geen pijn doet.
Stuur mij eerst even 0.01 fee dan
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 27 september 2021 @ 06:31:28 #67
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201536141
quote:
1s.gif Op maandag 27 september 2021 01:29 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Bullish!
Kut
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 27 september 2021 @ 06:35:26 #68
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201536158
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 21:50 schreef recursief het volgende:

[..]
Stuur mij even 6 BTC als dat je toch geen pijn doet.
Sorry hoor, maar op papier 240K verliezen in de crypto wereld waar elke shitcoin maximaal gepompt wordt door betaalde shillers met Pump en Dump groepen erachter is toch geen kunst?

F9, Shiba Inu, Floki, Wex/Wault, noem ze maar op; flikker een duizend euro erin en je zit zo aan die 240K potentieel verlies als de coin klapt.

Voor mij iig al paar keer gebeurd met bovenstaande coins.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201536341
Kan iemand mij de HEX scam uitleggen
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator maandag 27 september 2021 @ 08:23:28 #70
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201536736
quote:
1s.gif Op maandag 27 september 2021 01:29 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Bullish!
quote:
Je kan deze Tweet niet bekijken omdat de eigenaar van het account heeft beperkt wie zijn of haar Tweets kan bekijken. Meer informatie
;(

Alleen maar omdat ik een keer een kritische vraag stelde :{
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201536779
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 07:33 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Kan iemand mij de HEX scam uitleggen
https://wantfi.com/richar(...)-brilliant-scam.html
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201536981
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 06:28 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Stoer
Niks stoer
Speel het als een spel een maak je niet druk.
Denk dat ik zo 4000 euro in mobile game heb gestopt (Mobile strike) maar goed was bed gelegen op dat moment.
Was namelijk met de linkerbeen verlamd.
Als je dat 2 x mee maakt in je leven ga je gewoon anders denken.

Maak winst en heb wat te doen .
Aangezien ik nu weer last heb van de linker been.
En niet van plan ben om weer plat te gaan liggen.

Is crypto spelen een rustige iets om te doen als afleiding .
  maandag 27 september 2021 @ 08:58:41 #73
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201537003
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 08:56 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Niks stoer
Speel het als een spel een maak je niet druk.
Denk dat ik zo 4000 euro in mobile game heb gestopt (Mobile strike) maar goed was bed gelegen op dat moment.
Was namelijk met de linkerbeen verlamd.
Als je dat 2 x mee maakt in je leven ga je gewoon anders denken.

Maak winst en heb wat te doen .
Aangezien ik nu weer last heb van de linker been.
En niet van plan ben om weer plat te gaan liggen.

Is crypto spelen een rustige iets om te doen als afleiding .
:O
Laffe huichelaar
pi_201537368
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 08:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]
[..]
;(

Alleen maar omdat ik een keer een kritische vraag stelde :{
Hoe kan je nou kritiek hebben op Edgod? _O_

Wat een gemis op FOK! ;(
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 27 september 2021 @ 09:45:59 #76
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201537544
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 08:58 schreef timmmmm het volgende:

[..]
:O
Vriendelijk bedankt voor deze bijdrage.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201537728
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 08:58 schreef timmmmm het volgende:

[..]
:O
Wat ben jij zuur geworden zeg.
What Would Goku Do
pi_201537804
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 10:05 schreef viagraap het volgende:

[..]
Wat ben jij zuur geworden zeg.
valt wel op he
  maandag 27 september 2021 @ 10:19:49 #79
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201537857
quote:
1s.gif Op maandag 27 september 2021 01:29 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Bullish!
Ach ach, kijk Edje stoer doen. Hij denkt dat hij Rookie is met zijn Bears are fucked zeker :')

Ik verwacht ook een stijging maar het feit dat Ed dit ook denkt is meestal wel een sell signal :X Conflicted :X
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201537942
quote:
Ik zal deze eens lezen, ik zie nu al dingen die niet kloppen, uitgebreid artikel wel. Eens ff kijken
  maandag 27 september 2021 @ 11:37:23 #81
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201538708
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 10:05 schreef viagraap het volgende:

[..]
Wat ben jij zuur geworden zeg.
Ik erger me vooral kapot aan al die blaaskakerij door sommige users in dit topic.

Ik hen wel het idee dat het steeds erger wordt dus of mensen zijn wat te veel in zichzelf gaan geloven of ik ben zuurder geworden.
Laffe huichelaar
pi_201538730
wie heeft zin om samen naar de vulcon meet te gaan amsterdam centrum

durf niet in mijn eentje

@Scorpie zullen we

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2021 11:43:31 ]
  maandag 27 september 2021 @ 11:47:27 #83
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201538830
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 11:38 schreef Dimachaerus het volgende:
wie heeft zin om samen naar de vulcon meet te gaan amsterdam centrum

durf niet in mijn eentje

@:scorpie zullen we
Huur een meisje die met je meegaat

Niet te zuinig zijn vriend
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201538938
quote:
14s.gif Op maandag 27 september 2021 11:47 schreef fathank het volgende:

[..]
Huur een meisje die met je meegaat

Niet te zuinig zijn vriend
ken je goeie site
  maandag 27 september 2021 @ 12:09:25 #85
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201539059
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 11:55 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
ken je goeie site
Society Service
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201539111
quote:
14s.gif Op maandag 27 september 2021 12:09 schreef fathank het volgende:

[..]
Society Service
Faye ziet er goed uit

Meet is van 15:00-24:00 kost me 2000 euro dan

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2021 12:18:22 ]
  maandag 27 september 2021 @ 12:21:35 #87
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201539162
Als je dan met je Porsche komt neem je op zeker nog 2 bonuschicks mee naar je hotel
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201539202
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 10:26 schreef metallicelmo het volgende:

[..]
Ik zal deze eens lezen, ik zie nu al dingen die niet kloppen, uitgebreid artikel wel. Eens ff kijken
De discussie over HEX wel of geen scam lijkt met weinig nuance gevoerd te worden. Ik vind het zelf een kansloos vehikel. Alle exorbitante rendementsclaims van Richard Heart icm de hyperagressieve marketing maken dat ik er ver van weg blijf.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201539222
quote:
Artikel niet gelezen, maar de reacties zijn altijd goud!

quote:
Zolang er kopers zijn zal de koers van de munten stijgen. Echter het is en blijft een munt geen bedrijf waar met kapitaal kennis en arbeid winst wordt gemaakt om de groeistrategie van dat bedrijf te bekostigen (en/of dividend aan aandeelhouders uit te keren en/of eigen aandelen terug te kopen). Als al die munten dat winst maken niet doen dan zal er op gegeven moment geen kopers meer zijn en dan stort de waarde in (vergelijkbaar = tulpenmanie of piramidespel).
Alleen iets wat winst genereerd heeft een echte waarde. Cryptomunt is wel te vergelijken met goud. Dat maakt ook geen winst en is ook gelimiteerd.
Maar is goud verkopen om ocryptomunten te kopen lucratiever? Nou de cryptomunt is niet om te zetten in sieraden. Dus zie niet in wat cryptomunten toevoegt. Ja ze gaan winst genereren als het een betaalmiddel wordt (transactiekostenwinst) maar die kans is klein. Banken kun je niet buitenspel zetten de bedrijven hebben de dienstverlening v banken nodig. Cryptomunten vervangen dat niet.
Toch wel kut dat je bedrijfsaandelen Shell -50% doet terwijl bitcoin een miljoen % pakt.. Maar goed vooral je kop in het zand blijven steken :+
  maandag 27 september 2021 @ 13:55:31 #90
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201540125
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 11:37 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Ik erger me vooral kapot aan al die blaaskakerij door sommige users in dit topic.

Ik hen wel het idee dat het steeds erger wordt dus of mensen zijn wat te veel in zichzelf gaan geloven of ik ben zuurder geworden.
Gelukkig doe je zelf ook totaal niet uit de hoogte.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201540127
Voor wie destijds Spark Flare geclaimed had: Flare heeft Songbird (SGB) ("The Canary Network for Flare") uitgedeeld. Die gebruikt een eigen chain met een ETH-style adresformat. Je hebt ze gekregen als je Spark tokens geclaimed hebt. Op Bitrue worden ze sinds vanochtend verhandeld tegen USDT en XRP. Als je je claim-adres kent kun je hier kijken hoeveel tokens je hebt ontvangen. Wil je toegang vanuit je Ledger/Trezor model T/Metamask dan zijn daarvoor hier instructies te vinden.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 27 september 2021 @ 14:02:26 #92
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201540196
quote:
14s.gif Op maandag 27 september 2021 13:55 schreef fathank het volgende:

[..]
Gelukkig doe je zelf ook totaal niet uit de hoogte.
Klopt, ik denk dat je daar in deze reeks maar weinig voorbeelden van kan vinden
Laffe huichelaar
pi_201540204
Oh ja, zoals te verwachten is de withdrawal functie vanwege "wallet maintenance" voor Songbird op Bitrue uitgeschakeld. Dat je er even rekening mee houdt :P
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 27 september 2021 @ 14:12:40 #94
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201540298
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 11:38 schreef Dimachaerus het volgende:
wie heeft zin om samen naar de vulcon meet te gaan amsterdam centrum

durf niet in mijn eentje

@:scorpie zullen we
Nee man moet werken, burgers flippen enzo.

Wel volledig betaald _O- wtf
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 27 september 2021 @ 14:13:37 #95
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201540305
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:55 schreef recursief het volgende:
Voor wie destijds Spark Flare geclaimed had: Flare heeft Songbird (SGB) ("The Canary Network for Flare") uitgedeeld. Die gebruikt een eigen chain met een ETH-style adresformat. Je hebt ze gekregen als je Spark tokens geclaimed hebt. Op Bitrue worden ze sinds vanochtend verhandeld tegen USDT en XRP. Als je je claim-adres kent kun je hier kijken hoeveel tokens je hebt ontvangen. Wil je toegang vanuit je Ledger/Trezor model T/Metamask dan zijn daarvoor hier instructies te vinden.
Waar kon je toen je spark flare claimen dan? Ik had een zooi XRP gestald bij bitcoinmeester maar nooit die flare gezien?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201540355
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 14:13 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Waar kon je toen je spark flare claimen dan? Ik had een zooi XRP gestald bij bitcoinmeester maar nooit die flare gezien?
Als Bitcoinmeester de airdrop niet support dan is het denk ik jammer. Je kon ooit een message signen in je XRP wallet. In de message moest je dan een ETH adres opgeven waar je de private keys van had. Op dat adres (maar dan op eigen chains) ontvang je vervolgens de drops van SGB en FLR. De hoeveelheid hang af van het aantal XRP dat je op 12 december 2020 in je wallet had: ongeveer 0,15 SGB per XRP. Volgens mij is FLR 1:1. SGB is nu gedistribueerd, en FLR wordt gedurende de komende 25 tot 34 maanden uitgedeeld. De eerste batch is 15% van de airdrop, en daarna worden er maandelijkse drops in pseudo-random percentages gedaan tot alles uitgedeeld is.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201540397
Over HEX worden we het vast nooit eens. Als Satoshi of MtGox al hun coins ineens verkoopt, wat zou kunnen, dan crasht de prijs van BTC. Als Elon Musk al zijn aandelen verkoopt crasht de prijs van Tesla. Als Richard Heart (die mogelijk, nooit bewezen, zelf een groot deel van de HEX tokens bezit) alles verkoopt tankt de prijs. Vraag is alleen waarom iemand zijn eigen product/coin in de grond zou willen boren. Daar kom je niet van terug. Momenteel is ca 10% van alle HEX gestaked wat wil zeggen dat de totale inflatie van HEX, 3.69% per jaar, alleen wordt uitbetaald aan mensen die gestaked zijn. Vermoedelijk is een groot deel van de coins in handen Dit wordt in het smart contract geregeld. Vandaar 37+% jaarlijks rendement (betaald in HEX tokens). Dat kan ik zelf ook beamen, dan klopt echt. Daarnaast het feit dat HEX binnen 2 jaar zonder dat het verplicht is te staken meer dan 9000x in prijs is gestegen, daar komen nu de meeste verhalen van naar buiten. Maar elke coin maakt groei mee. Verschil is wel dat HEX geen anderen nodig heeft om rente uit te betalen, het is namelijk geen ponzi of pyramid. BTC wordt uit vanuit het niets gecreëerd elke 10 minuten en weggegeven aan de miners (die vervolgens hun stoomrekeningen moeten betalen, dus voor een groot deel de prijs van BTC laag houden). Als BTC proof of stake zou zijn waren we al ver boven de $100k. HEX heeft gewoon een ander misschien beter ontwerp. Je wordt beloond door wat vast te zetten tegen een goed rendement. Tot nu toe is HEX de beste coin die ik ooit heb gehad. Geen gezeik met exchanges. Alles decentralized, meerdere frontends, geen downtime, geen KYC. Geen verkoop druk. Geen garanties voor de toekomst, dat wel maar tot nu toe ziet het er goed uit. No.3 marketcap. Een aantal community members hebben inmiddels een rechtzaak opgezet tegen coinmarketcap aangezien die echt niet de juiste data laten zien terwijl ze wel zeggen neutraal te zijn. Niet alleen hex maar ook vele andere coins die gewoon worden weggestopt omdat Binance (eigenaar van CMC) niets kan verdienen aan coins die niet gelist zijn op Binance. Sommige mensen vertikken het gewoon om gigantische bedragen te betalen om te worden gelist op een exchange die niets anders doet dan shady trading en mensen geld kost. Een eindeloze discussie die wellicht voor hier te ver gaat.
pi_201540446
Prima, ieder zijn ding. De toekomst zal uitwijzen hoe het zit.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201540697
Kunnen we de HEX scam aub uit dit topic houden?
  maandag 27 september 2021 @ 14:53:24 #100
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201540708
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 14:20 schreef recursief het volgende:

[..]
Als Bitcoinmeester de airdrop niet support dan is het denk ik jammer. Je kon ooit een message signen in je XRP wallet. In de message moest je dan een ETH adres opgeven waar je de private keys van had. Op dat adres (maar dan op eigen chains) ontvang je vervolgens de drops van SGB en FLR. De hoeveelheid hang af van het aantal XRP dat je op 12 december 2020 in je wallet had: ongeveer 0,15 SGB per XRP. Volgens mij is FLR 1:1. SGB is nu gedistribueerd, en FLR wordt gedurende de komende 25 tot 34 maanden uitgedeeld. De eerste batch is 15% van de airdrop, en daarna worden er maandelijkse drops in pseudo-random percentages gedaan tot alles uitgedeeld is.
https://nieuws.bitcoinmee(...)irdrop-ondersteunen/

Vage shit
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201540722
Beter snel nog even al je altcoins flippen in bitcoin voor de komende maanden tho..

twitter
  maandag 27 september 2021 @ 15:12:16 #102
62913 Blik
The one and Only!
pi_201540873
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 12:27 schreef Piva het volgende:

[..]
Artikel niet gelezen, maar de reacties zijn altijd goud!
[..]
Toch wel kut dat je bedrijfsaandelen Shell -50% doet terwijl bitcoin een miljoen % pakt.. Maar goed vooral je kop in het zand blijven steken :+
Huh, ik sta op +45% op mijn shell aandelen

(+500% op crypto, maar dat terzijde)
pi_201540963
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 15:12 schreef Blik het volgende:

[..]
Huh, ik sta op +45% op mijn shell aandelen

(+500% op crypto, maar dat terzijde)
Shell is afhankelijk van de prijs van de olie.

@Zipportal @ikweethetookniet @monkyyy
pi_201541000
quote:
Dan zal je als het goed is Spark FLR krijgen in je Bitcoinmeester account. Over Songbird was toen dat geschreven werd nog niks bekend, maar het lijkt me niet meer dan logisch dat ze die ook supporten. Als ze Spark FLR krijgen dan krijgen ze immers ook SGB.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201541049
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 14:52 schreef Piva het volgende:
Kunnen we de HEX scam aub uit dit topic houden?
Als men dat wil prima, maar ik klaag ook niet over alle andere coins waar men hier over praat waar je nooit iets mee gaat bereiken, de Universa, VeChain, Cardano. Mijn mening, allemaal mislukt, niet van de grond gekomen promise coins. Dit topic is toch wel erg negatief geworden de afgelopen jaren en ik ga al een tijdje mee. Misschien ben ik de enige
  Moderator maandag 27 september 2021 @ 15:39:52 #106
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201541199
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 15:28 schreef metallicelmo het volgende:

[..]
Als men dat wil prima, maar ik klaag ook niet over alle andere coins waar men hier over praat waar je nooit iets mee gaat bereiken, de Universa, VeChain, Cardano. Mijn mening, allemaal mislukt, niet van de grond gekomen promise coins. Dit topic is toch wel erg negatief geworden de afgelopen jaren en ik ga al een tijdje mee. Misschien ben ik de enige
Vechain afschrijven terwijl het allemaal nog moet gaan gebeuren :') _O-

Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 27 september 2021 @ 15:41:05 #107
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_201541209
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 15:19 schreef Wereldgozer het volgende:
Shell is afhankelijk van de prijs van de olie.
@:zipportal @:ikweethetookniet @:monkyyy
En de Bitcoin koers is afhankelijk van Chris Woerts :P :+
  maandag 27 september 2021 @ 15:45:30 #108
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201541252
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 15:28 schreef metallicelmo het volgende:

[..]
Als men dat wil prima, maar ik klaag ook niet over alle andere coins waar men hier over praat waar je nooit iets mee gaat bereiken, de Universa, VeChain, Cardano. Mijn mening, allemaal mislukt, niet van de grond gekomen promise coins. Dit topic is toch wel erg negatief geworden de afgelopen jaren en ik ga al een tijdje mee. Misschien ben ik de enige
Dat jij er geld mee kunt verdienen is mooi, maar mensen een obvious ponzi aansmeren lijkt me niet helemaal de bedoeling hier. Richard Heart is een enorme scamartist, oppassen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201541505
HEX als PoS versie van BTC klinkt leuk, maar de rol en de belangen van Richard Heart zijn erg ondoorzichtig. Waar ging de ETH van het oorspronkelijke contract heen? Heeft Heart nou wel of niet by design de helft van HEX (via het origin address)? En dan de verschrikkelijk agressieve marketing, inclusief SPAM waarvoor gehackte databestanden zijn aangekocht. De buitensporige claims van Heart zelf. Dan kan hij wel heel hard roepen dat HEX open source is, maar dat maakt het nog niet transparant. Ik hoop voor de believers dat ze hun investering niet kwijtraken hoor, maar ik steek er geen sat in.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201541519
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 15:12 schreef Blik het volgende:

[..]
Huh, ik sta op +45% op mijn shell aandelen

(+500% op crypto, maar dat terzijde)
Op fok verliest nooit iemand geld uiteraard. Bravo!
pi_201541537
https://etherscan.io/tx/0(...)b78ce78f277759587115

The future of money is NOW!

Check de TX fees lmao.
  maandag 27 september 2021 @ 16:23:05 #112
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201541607
quote:
10s.gif Op maandag 27 september 2021 15:39 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Vechain afschrijven terwijl het allemaal nog moet gaan gebeuren :') _O-

[ afbeelding ]
Vechain is een long term hold - 2030
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201541627
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 16:15 schreef Piva het volgende:
https://etherscan.io/tx/0(...)b78ce78f277759587115

The future of money is NOW!

Check de TX fees lmao.
Komt niet omdat ETH zo duur is, maar omdat er een idioot hoge gas price is gebruikt (53.243.669,870735422 Gwei). Dat is overigens niet de eerste keer dat zoiets gebeurt: https://www.forbes.com/si(...)for-the-second-time/
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 27 september 2021 @ 16:26:55 #114
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201541632
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 16:15 schreef Piva het volgende:
https://etherscan.io/tx/0(...)b78ce78f277759587115

The future of money is NOW!

Check de TX fees lmao.
Is een witwas transactie
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201541730
quote:
7s.gif Op maandag 27 september 2021 16:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Is een witwas transactie
Aah ja dit gebeurd wel eens vaker toch?
pi_201541773
quote:
7s.gif Op maandag 27 september 2021 16:23 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Vechain is een long term hold - 2030
Waarom heb jij daar nog zoveel vertrouwen in als ik vragen mag?
  maandag 27 september 2021 @ 16:39:43 #117
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201541793
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 16:38 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Waarom heb jij daar nog zoveel vertrouwen in als ik vragen mag?
Heb ik niet :D

Alles verkocht, vol in $PYR gegaan
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 27 september 2021 @ 16:40:25 #118
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201541802
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 16:35 schreef Piva het volgende:

[..]
Aah ja dit gebeurd wel eens vaker toch?
Ja, dat is in het verleden wel eens gedaan. Je zet een transactie op en je zorgt ervoor dat alleen een bepaalde miner(base) deze TX mined, zodat de fee ook bij jezelf terecht komt.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201542223
quote:
10s.gif Op maandag 27 september 2021 16:39 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Heb ik niet :D

Alles verkocht, vol in $PYR gegaan
Even na gekeken maar als ik zie dat er maar 38% van de coin op de markt en de rest bij hun.
Laat ik die even links liggen.
Aangezien je ook niet zomaar kan kopen en niet op de normale excange staan op binance pro na dan .
Kijk ik deze even de kat uit de boom.
pi_201542311
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:55 schreef recursief het volgende:
Voor wie destijds Spark Flare geclaimed had: Flare heeft Songbird (SGB) ("The Canary Network for Flare") uitgedeeld. Die gebruikt een eigen chain met een ETH-style adresformat. Je hebt ze gekregen als je Spark tokens geclaimed hebt. Op Bitrue worden ze sinds vanochtend verhandeld tegen USDT en XRP. Als je je claim-adres kent kun je hier kijken hoeveel tokens je hebt ontvangen. Wil je toegang vanuit je Ledger/Trezor model T/Metamask dan zijn daarvoor hier instructies te vinden.
Ik heb 900 songbird gekregen.

Maar ik ben vooral benieuwd naar wat flare gaat doen
No bitch to me
pi_201542335
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 14:54 schreef Piva het volgende:
Beter snel nog even al je altcoins flippen in bitcoin voor de komende maanden tho..

[ twitter ]
Heb niet zoveel met dat gegoochel met mikado maar denk wel dat je in bitcoin goed zit de komende 10 jaar.
Dus ik hodl.
  maandag 27 september 2021 @ 17:29:58 #122
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201542354
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 17:16 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Even na gekeken maar als ik zie dat er maar 38% van de coin op de markt en de rest bij hun.
Laat ik die even links liggen.
Aangezien je ook niet zomaar kan kopen en niet op de normale excange staan op binance pro na dan .
Kijk ik deze even de kat uit de boom.
Helemaal prima.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 27 september 2021 @ 18:32:40 #123
62913 Blik
The one and Only!
pi_201542909
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 16:13 schreef Piva het volgende:

[..]
Op fok verliest nooit iemand geld uiteraard. Bravo!
Zeker wel, Universa bagholder hier.

maar mijn laagste koopmoment op Shell is 9,98 :D
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 27 september 2021 @ 18:43:45 #124
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201543045
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 16:15 schreef Piva het volgende:
https://etherscan.io/tx/0(...)b78ce78f277759587115

The future of money is NOW!

Check de TX fees lmao.
Beter xrp gebruiken als je transactie wilt doen. Instant en bijna gratis
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 27 september 2021 @ 18:44:15 #125
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201543058
Shell :')

De echte fok bazen hebben TELL
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201543061
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 14:25 schreef metallicelmo het volgende:
Over HEX worden we het vast nooit eens. Als Satoshi of MtGox al hun coins ineens verkoopt, wat zou kunnen, dan crasht de prijs van BTC. Als Elon Musk al zijn aandelen verkoopt crasht de prijs van Tesla. Als Richard Heart (die mogelijk, nooit bewezen, zelf een groot deel van de HEX tokens bezit) alles verkoopt tankt de prijs. Vraag is alleen waarom iemand zijn eigen product/coin in de grond zou willen boren. Daar kom je niet van terug. Momenteel is ca 10% van alle HEX gestaked wat wil zeggen dat de totale inflatie van HEX, 3.69% per jaar, alleen wordt uitbetaald aan mensen die gestaked zijn. Vermoedelijk is een groot deel van de coins in handen Dit wordt in het smart contract geregeld. Vandaar 37+% jaarlijks rendement (betaald in HEX tokens). Dat kan ik zelf ook beamen, dan klopt echt. Daarnaast het feit dat HEX binnen 2 jaar zonder dat het verplicht is te staken meer dan 9000x in prijs is gestegen, daar komen nu de meeste verhalen van naar buiten. Maar elke coin maakt groei mee. Verschil is wel dat HEX geen anderen nodig heeft om rente uit te betalen, het is namelijk geen ponzi of pyramid. BTC wordt uit vanuit het niets gecreëerd elke 10 minuten en weggegeven aan de miners (die vervolgens hun stoomrekeningen moeten betalen, dus voor een groot deel de prijs van BTC laag houden). Als BTC proof of stake zou zijn waren we al ver boven de $100k. HEX heeft gewoon een ander misschien beter ontwerp. Je wordt beloond door wat vast te zetten tegen een goed rendement. Tot nu toe is HEX de beste coin die ik ooit heb gehad. Geen gezeik met exchanges. Alles decentralized, meerdere frontends, geen downtime, geen KYC. Geen verkoop druk. Geen garanties voor de toekomst, dat wel maar tot nu toe ziet het er goed uit. No.3 marketcap. Een aantal community members hebben inmiddels een rechtzaak opgezet tegen coinmarketcap aangezien die echt niet de juiste data laten zien terwijl ze wel zeggen neutraal te zijn. Niet alleen hex maar ook vele andere coins die gewoon worden weggestopt omdat Binance (eigenaar van CMC) niets kan verdienen aan coins die niet gelist zijn op Binance. Sommige mensen vertikken het gewoon om gigantische bedragen te betalen om te worden gelist op een exchange die niets anders doet dan shady trading en mensen geld kost. Een eindeloze discussie die wellicht voor hier te ver gaat.
me ogen willen dit niet lezen
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_201544536
quote:
1s.gif Op maandag 27 september 2021 18:32 schreef Blik het volgende:
maar mijn laagste koopmoment op Shell is 9,98
In de covid dip gekocht zeker? Beter had je toen bitcoin gekocht, dan had je 1000% ipv 70% :')
  Moderator maandag 27 september 2021 @ 20:40:24 #128
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201544888
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 14:54 schreef Piva het volgende:
Beter snel nog even al je altcoins flippen in bitcoin voor de komende maanden tho..

[ twitter ]
Dit plaatje wordt werkelijk door iedereen gebruikt hé.

Wat een papagaaienshow is dat Twitter toch.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 27 september 2021 @ 21:01:31 #129
62913 Blik
The one and Only!
pi_201545284
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 20:19 schreef Piva het volgende:

[..]
In de covid dip gekocht zeker? Beter had je toen bitcoin gekocht, dan had je 1000% ipv 70% :')
Nee, eind oktober toen bitcoin op ruim 13k stond. Dus maar een magere 200% groei tov 80% op Shell. Diversificatie van je portfolio is ook niet onbelangrijk. Dus ik heb een huis, aandelen, spaargeld, pensioen en crypto.
pi_201545598
Volgende maand 162k volgens Chris Woerts _O_
  maandag 27 september 2021 @ 21:57:05 #131
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201546252
quote:
1s.gif Op maandag 27 september 2021 21:20 schreef FundsAreSafu het volgende:
Volgende maand 162k volgens Chris Woerts _O_
En even later was het in december nog maar 100k :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201546277
quote:
14s.gif Op maandag 27 september 2021 21:57 schreef fathank het volgende:

[..]
En even later was het in december nog maar 100k :')
Denk ook dat hij 62k bedoelde _O-
  maandag 27 september 2021 @ 21:59:30 #133
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201546287
Gauw weggezapt. Zo'n charlatan kan ik niet serieus nemen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201546344
In december staat Bitcoin op 45K
pi_201547968
quote:
1s.gif Op maandag 27 september 2021 21:20 schreef FundsAreSafu het volgende:
Volgende maand 162k volgens Chris Woerts _O_
Ja maar Derksen zei dat China Bitcoin deze week verboden heeft en Chris sprak hem niet tegen. Die zei alleen maar "ja, maar dat is positief want dan komt er een kleinere markt met meer krapte". Chris, Chris toch.....
pi_201549239
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 07:22 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Ja maar Derksen zei dat China Bitcoin deze week verboden heeft en Chris sprak hem niet tegen. Die zei alleen maar "ja, maar dat is positief want dan komt er een kleinere markt met meer krapte". Chris, Chris toch.....
Het is niet het meest heldere licht
pi_201549445
Waarom überhaupt naar meningen van zulke mensen luisteren/kijken? :')
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 28 september 2021 @ 10:35:05 #138
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201549466
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 10:33 schreef dimmak het volgende:
Waarom überhaupt naar meningen van zulke mensen luisteren/kijken? :')
Deed me aan klaasweetalles denken
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201549486
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 september 2021 10:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Deed me aan klaasweetalles denken
"In Nederland zijn we goed in het optuigen van meningen in de media, maar beetje realistische analyses ontbreken wel eens." Erik ten Haggod _O_
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 28 september 2021 @ 10:40:19 #141
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201549523
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 10:36 schreef dimmak het volgende:

[..]
"In Nederland zijn we goed in het optuigen van meningen in de media, maar beetje realistische analyses ontbreken wel eens." Erik ten Haggod _O_
Erik "ten inch" Hag _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201549892
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_201551841
Fear & Greed Index op extreme fear vandaag, BUY BUY BUY
pi_201553243
Ik begin het nu toch wel een beetje spannend te vinden om steeds de dipjes te kopen :') al met al klimmen we niet echt naar boven en elke poging daartoe sneuvelt vaak al vroeg.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 28 september 2021 @ 16:18:49 #145
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201553251
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 16:17 schreef Autoscooter het volgende:
Ik begin het nu toch wel een beetje spannend te vinden om steeds de dipjes te kopen :') al met al klimmen we niet echt naar boven en elke poging daartoe sneuvelt vaak al vroeg.
We staan nog altijd ruim boven het dipje waarin ik gigantische hoeveelheden geld erin pleurde :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201553343
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 16:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]
We staan nog altijd ruim boven het dipje waarin ik gigantische hoeveelheden geld erin pleurde :P
Hier ook, maar dat zegt nog niks over de vraag wat je nu moet doen natuurlijk. Wat dat betreft vind ik het wel knap hoe sommigen hier eindeloos positief blijven. Met alle onzekerheden sowieso nu op de internationale kapitaalmarkten, berichtgeving over regulering die inmiddels eerder wekelijks onderwerp van gesprek is i.p.v. maandelijks.

Snap echt niet zo goed waar sommigen alle verhalen van een enorme upside voor BTC vandaan halen die de komende maanden zou moeten gaan plaatsvinden. Sowieso hebben we in mei jl. nog een ATH gehad, dus mocht je resultaten uit het verleden al een indicator vinden, dan lijken er eerder skeere tijden aan te komen dan resultaat gevende.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 28 september 2021 @ 16:35:08 #147
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201553404
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 16:27 schreef Autoscooter het volgende:

[..]
Hier ook, maar dat zegt nog niks over de vraag wat je nu moet doen natuurlijk. Wat dat betreft vind ik het wel knap hoe sommigen hier eindeloos positief blijven. Met alle onzekerheden sowieso nu op de internationale kapitaalmarkten, berichtgeving over regulering die inmiddels eerder wekelijks onderwerp van gesprek is i.p.v. maandelijks.

Snap echt niet zo goed waar sommigen alle verhalen van een enorme upside voor BTC vandaan halen die de komende maanden zou moeten gaan plaatsvinden. Sowieso hebben we in mei jl. nog een ATH gehad, dus mocht je resultaten uit het verleden al een indicator vinden, dan lijken er eerder skeere tijden aan te komen dan resultaat gevende.
Ik heb geen vertrouwen meer en zit een beetje te kijken naar meer risicovolle investeringen om hier ooit nog wat uit te kunnen slepen. Bitcoin 100k zie ik niet meer gebeuren zo snel bijvoorbeeld, maar er zijn nog wel andere investeringen die wel flink kunnen boomen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator dinsdag 28 september 2021 @ 17:21:41 #148
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201553863
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 september 2021 10:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Deed me aan klaasweetalles denken
#Rip #never4get
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201553877
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 16:35 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik heb geen vertrouwen meer en zit een beetje te kijken naar meer risicovolle investeringen om hier ooit nog wat uit te kunnen slepen. Bitcoin 100k zie ik niet meer gebeuren zo snel bijvoorbeeld, maar er zijn nog wel andere investeringen die wel flink kunnen boomen.
Probleem is waar wil je gaan investeren.
Crypto
Aandelen
Huizenmarkt (vast goed )

Alles is al een zeepbel geworden wegens een grote reden .

Er is geen rente en iedereen pomp geld rond om er voor te zorgen dat het groeit.

Laten we eerlijk zijn.
Er komt economische ontploffing vroeger of later , maar één ding is zeker en dat is dat het gaat komen.

Het maak geen zak uit waar je geld gaat in pompen als het gaat klappen.
Zelfs spullen en huizen zullen kelderen omdat de mensen niet meer kunnen kopen of huren.

Dus beste is kijken waar je nu het beste voordeel en de beste rendement er uit kan trekken tot die tijd.

Bitcoins zelf geloof ik niet in.
Denk zelfs dat deze een vaste waarde gaat krijgen en het daarbij blijft .
Net als goud en zilver bepaald door de massa van banken en investers .

Kan je Bitcoin niet slopen dan is het joinen en stabiel gaan zetten en heb je nog gewonnen als bank en overheid.
En dat is iets wat je ziet gebeuren voor je ogen.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 28 september 2021 @ 17:25:24 #150
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201553916
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 17:22 schreef suijkerbuijk het volgende:
Probleem is waar wil je gaan investeren.
Ik hou het gewoon bij crypto, daar niet van :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator dinsdag 28 september 2021 @ 17:45:06 #151
18653 crew  D.
pi_201554131
Binance wil geen geld meer hebben -O-
  Moderator dinsdag 28 september 2021 @ 17:45:49 #152
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201554139
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 17:45 schreef D. het volgende:
Binance wil geen geld meer hebben -O-
Geef ze eens ongelijk.

Fiat :') _O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 28 september 2021 @ 17:46:55 #153
18653 crew  D.
pi_201554160
quote:
80s.gif Op dinsdag 28 september 2021 17:45 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Geef ze eens ongelijk.

Fiat :') _O-
Dan zouden ze juist begrip moeten hebben voor de situatie dat ik FIAT in crypto om zou willen zetten :Y
pi_201554224
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 17:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik hou het gewoon bij crypto, daar niet van :P
Aha.
Wilde zeggen dat hoe je het neer had gezet dat je er uit wilde stappen en iets anders wilt gaan doen.

Zelf ben ik uit de aandelen gestapt omdat de ouwe aandelen hoog waren ingekocht in 2005 .
Na jaren inleg en enzz had ik beter op een spaarreking kunnen zetten .
Ook de aandelen mee gestopt en een deel in crypto gezet .
De deel in crypto maakt zelf nu nog steeds winst ook met deze dippen.

Maar ik verkoop ook rustige en koop lager weer in .
Ik zet er rustige meer geld in om lager in te kopen en dan de boel te gaan verkopen op het moment er winst word geboekt

Ook een van de reden dat ik altijd met ronde bedragen werkt .
Op die manier kan je makkelijker zien als het gaat stijgen.
Altijd is de inleg 50/100/150 en zo up .

Dus als ik ergens 100 heb in gezet en staat op 80 en ik zet er weer 100 in .
Word de boel weer verkocht op het moment het weer over de 200 is en zelfs op de 200.
Moet wel zeggen dat het altcoins zijn waar ik het mee doet.

Eth en Ada zijn lang hold en worden niet weg gedaan.
Bitcoins zelf geef ik geen moer om.
Aangezien de banken en de overheid te veel mee bemoeien.

Keuzes maken zijn moeilijk.
Een van de reden hoe lullige het klink de fun coin is nog steeds niet gedipt .
En de rente komen van zelf .
Groeien investering ,? Nee maar soms kan je beter iets stabiels pakken en dan renten pakken.
En wachten tot de boel weer gaat stijgen in plaats deze jojo effect met te snelle dips.
En dips blijven kopen ? Tja dat kan als je wilt blijven investeren en wachten.
Vraag is ook hoeveel je maandelijks wilt in stoppen.
pi_201554778
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 16:35 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik heb geen vertrouwen meer en zit een beetje te kijken naar meer risicovolle investeringen om hier ooit nog wat uit te kunnen slepen. Bitcoin 100k zie ik niet meer gebeuren zo snel bijvoorbeeld, maar er zijn nog wel andere investeringen die wel flink kunnen boomen.
PYR bijvoorbeeld.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 28 september 2021 @ 18:46:52 #156
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201554901
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 16:35 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik heb geen vertrouwen meer en zit een beetje te kijken naar meer risicovolle investeringen om hier ooit nog wat uit te kunnen slepen. Bitcoin 100k zie ik niet meer gebeuren zo snel bijvoorbeeld, maar er zijn nog wel andere investeringen die wel flink kunnen boomen.
Defikingdoms. Nu in 3 dagen bijna 7% van m'n inleg erbij
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201555506
Is dit dan echt de dag dat we 40k aantikken om te kunnen stijgen naar 100k+? Asking for a friend ;(
What Would Goku Do
  dinsdag 28 september 2021 @ 19:30:17 #158
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201555588
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 19:26 schreef viagraap het volgende:
Is dit dan echt de dag dat we 40k aantikken om te kunnen stijgen naar 100k+? Asking for a friend ;(
Zeker zeker
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201555631
https://www.nu.nl/economi(...)k-fenomeen-zijn.html

Even link wat onze leuke EU bank van alles vind kwa renten.
Inflatie zal verder stijgen .
pi_201555688
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 19:26 schreef viagraap het volgende:
Is dit dan echt de dag dat we 40k aantikken om te kunnen stijgen naar 100k+? Asking for a friend ;(
Het gaat wel weer omhoog .
Maar dat kost tijd en het probleem is dat hele wereld markt op dit moment gewoon naar de klote is .
En zo lang het niet stabiel of iets positiefs is.
Blijf je dips en piek houden met 10k verschil tot zelfs 15k als top.
Logies op die manier gaat geld rollen naar alle kanten toe
  Moderator dinsdag 28 september 2021 @ 19:53:14 #161
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201555973
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 19:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Zeker zeker
Eerst even naar de 25k :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201557231
A day after SparkPool, the second-largest Ethereum mining pool in the world, announced it would cease operations, the fourth-largest mining group has joined it.

BeePool, based in China, announced today it would shut down on October 15 just before midnight and says it has stopped registering new users. BeePool said the closure came "in response to the latest regulatory policies." SparkPool also cited "regulatory requirements."

According to data from the Etherscan block explorer, the two mining pools are responsible for over one-quarter of all ETH mined.

Mining is the process by which transactions are processed and confirmed on the Ethereum network. People contribute computing power that helps secure the network; the more they provide, the better chance they have of winning the ETH that's doled out with each new block created. Mining pools work by letting people—as the name suggests—pool their computing power and share the rewards.


The shutdown of China's two largest mining pools come amidst a renewed crackdown on cryptocurrency by Chinese authorities. Last week, the People's Bank of China (PBoC) circulated a notice that any activity involving crypto assets, including mining and trading, are against the law.

The country has been progressively clamping down on crypto since 2017 when the PBoC prohibited financial institutions from conducting crypto transactions, but its efforts have ramped up of late. This past winter saw a major drop in Bitcoin hashrate—a measure of computing power on the blockchain that correlates to network security—as mining operations in areas with cheap electricity were told to pack up shop. In May, three major Chinese payments associations, including the China Banking Association, publicly repeated the PBoC ban in a prelude of what was to come.


in the last several days, Alibaba—the Amazon of China—has said it would stop selling customized crypto mining equipment, while CoinGecko and CoinMarketCap—both of which provide up-to-the-minute crypto price data—have apparently been blocked by Chinese government censors. Major exchanges Binance and Huobi Global have already stopped registering mainland Chinese residents; Huobi has given current users until the end of the year to get off.

The price of ETH has fallen sharply in the last 24 hours, declining 6.5% per CoinGecko. It now sits below $2,900. Bitcoin, too, has fallen 4.3% in the last Day

Elk geval dat verklaart de drop in prijs van eth .
Snap alleen niet waarom het word verkocht ?
Vast houden is een optie of de Chinese mijning pool heeft zijn eth gedumpt .???

[ Bericht 19% gewijzigd door suijkerbuijk op 28-09-2021 21:09:38 ]
  dinsdag 28 september 2021 @ 21:29:16 #163
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201557741
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 september 2021 21:03 schreef suijkerbuijk het volgende:
A day after SparkPool, the second-largest Ethereum mining pool in the world, announced it would cease operations, the fourth-largest mining group has joined it.

BeePool, based in China, announced today it would shut down on October 15 just before midnight and says it has stopped registering new users. BeePool said the closure came "in response to the latest regulatory policies." SparkPool also cited "regulatory requirements."

According to data from the Etherscan block explorer, the two mining pools are responsible for over one-quarter of all ETH mined.

Mining is the process by which transactions are processed and confirmed on the Ethereum network. People contribute computing power that helps secure the network; the more they provide, the better chance they have of winning the ETH that's doled out with each new block created. Mining pools work by letting people—as the name suggests—pool their computing power and share the rewards.


The shutdown of China's two largest mining pools come amidst a renewed crackdown on cryptocurrency by Chinese authorities. Last week, the People's Bank of China (PBoC) circulated a notice that any activity involving crypto assets, including mining and trading, are against the law.

The country has been progressively clamping down on crypto since 2017 when the PBoC prohibited financial institutions from conducting crypto transactions, but its efforts have ramped up of late. This past winter saw a major drop in Bitcoin hashrate—a measure of computing power on the blockchain that correlates to network security—as mining operations in areas with cheap electricity were told to pack up shop. In May, three major Chinese payments associations, including the China Banking Association, publicly repeated the PBoC ban in a prelude of what was to come.


in the last several days, Alibaba—the Amazon of China—has said it would stop selling customized crypto mining equipment, while CoinGecko and CoinMarketCap—both of which provide up-to-the-minute crypto price data—have apparently been blocked by Chinese government censors. Major exchanges Binance and Huobi Global have already stopped registering mainland Chinese residents; Huobi has given current users until the end of the year to get off.

The price of ETH has fallen sharply in the last 24 hours, declining 6.5% per CoinGecko. It now sits below $2,900. Bitcoin, too, has fallen 4.3% in the last Day

Elk geval dat verklaart de drop in prijs van eth .
Snap alleen niet waarom het word verkocht ?
Vast houden is een optie of de Chinese mijning pool heeft zijn eth gedumpt .???
Kan dit betekenen dat er nu minder snel gemined wordt? Waardoor er dus minder snel Ethereum bij komt en er dus meer schaarste optreedt (na eerst een dip door verkoop Chinese miners?) Of blijft het mining proces net zo snel gaan en maken andere miners nu meer 'kans'?
pi_201557766
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 21:29 schreef Repentless het volgende:

[..]
Kan dit betekenen dat er nu minder snel gemined wordt? Waardoor er dus minder snel Ethereum bij komt en er dus meer schaarste optreedt (na eerst een dip door verkoop Chinese miners?) Of blijft het mining proces net zo snel gaan en maken andere miners nu meer 'kans'?
Tijdelijk effect, difficulty zakt net zo lang tot de snelheid van blokken weer op oud niveau is.
  dinsdag 28 september 2021 @ 21:53:38 #165
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201558121
Meer decentralisatie dus
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201558289
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 21:29 schreef Repentless het volgende:

[..]
Kan dit betekenen dat er nu minder snel gemined wordt? Waardoor er dus minder snel Ethereum bij komt en er dus meer schaarste optreedt (na eerst een dip door verkoop Chinese miners?) Of blijft het mining proces net zo snel gaan en maken andere miners nu meer 'kans'?
Wel er word iets van 70% vastgehouden .
Dus er iets van 30% op de markt .
Dus ja er komt minder op de markt
En aangezien de Amerikaanse twee grote banken eth verzamelen voor hun klanten .
Best kans op dat de prijs omhoog gaat.
Of het weer 4k gaat worden weet ik niet.
Grootste probleem is dat veel eth vast is gezet om eth2.0 te maken en de mensen 5% renten krijgen van de excange.
Dat moet ook ingekocht worden denk ik dan.
Vaak verkopen de mijners ook direct aan de excange en kan de excange de boel langzaam bij laten vloeien zonder dikke dips .

Elke geval eth zal omhoog gaan maar hoeveel en wanneer is de vraag .
En de meeste mensen zullen angst hebben dat stoppen met mijnen ook stoppen is om geld te verdienen .
Elk geval de mensen die pas is crypto zijn gestapt.
  woensdag 29 september 2021 @ 00:42:29 #167
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201559674
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 22:09 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Wel er word iets van 70% vastgehouden .
Dus er iets van 30% op de markt .
Dus ja er komt minder op de markt
En aangezien de Amerikaanse twee grote banken eth verzamelen voor hun klanten .
Best kans op dat de prijs omhoog gaat.
Of het weer 4k gaat worden weet ik niet.
Grootste probleem is dat veel eth vast is gezet om eth2.0 te maken en de mensen 5% renten krijgen van de excange.
Dat moet ook ingekocht worden denk ik dan.
Vaak verkopen de mijners ook direct aan de excange en kan de excange de boel langzaam bij laten vloeien zonder dikke dips .

Elke geval eth zal omhoog gaan maar hoeveel en wanneer is de vraag .
En de meeste mensen zullen angst hebben dat stoppen met mijnen ook stoppen is om geld te verdienen .
Elk geval de mensen die pas is crypto zijn gestapt.
Ik ben pas net ingestapt. Vooral voor de lol met 100 Euro Shiba Inu vanwege de kleine hype. Dogecoin had ik ook over gelezen voordat Musk het liet exploderen, maar toen niet gedaan. Dat vond ik achteraf wel jammer. Mocht dit ook zo'n toevalstreffer zijn en ooit een halve cent of zelfs 1 cent waard worden (weinig kans), dan zou het eeuwig zonde zijn om daar met de huidige extreem lage prijs geen gokje op te wagen.

Daarna wel iets meer Ethereum en Bitcoin gekocht (paar honderd Euro per munt), omdat ik had gelezen dat het niet onverstandig is te zorgen dat je in ieder geval een minimale hoeveelheid aanschaft, nu nog steeds maar 4% van de wereldbevolking crypto bezit. De extreem snelle stijgingen met exponentiële winsten zijn waarschijnlijk wel voorbij, maar je bent nu nog lang niet 'te laat' als je doel niet is om snel geld te verdienen of extreem rijk te worden met een paar honderd Euro.

Het kan allemaal net zo goed volledig verdampen en niets meer waard zijn binnen de kortste keren, maar als dat niet gebeurt is het slechts een kleine investering om niet over een paar jaar te hoeven zeggen: "had ik toen maar..."
pi_201559837
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 00:42 schreef Repentless het volgende:

[..]
Ik ben pas net ingestapt. Vooral voor de lol met 100 Euro Shiba Inu vanwege de kleine hype. Dogecoin had ik ook over gelezen voordat Musk het liet exploderen, maar toen niet gedaan. Dat vond ik achteraf wel jammer. Mocht dit ook zo'n toevalstreffer zijn en ooit een halve cent of zelfs 1 cent waard worden (weinig kans), dan zou het eeuwig zonde zijn om daar met de huidige extreem lage prijs geen gokje op te wagen.

Daarna wel iets meer Ethereum en Bitcoin gekocht (paar honderd Euro per munt), omdat ik had gelezen dat het niet onverstandig is te zorgen dat je in ieder geval een minimale hoeveelheid aanschaft, nu nog steeds maar 4% van de wereldbevolking crypto bezit. De extreem snelle stijgingen met exponentiële winsten zijn waarschijnlijk wel voorbij, maar je bent nu nog lang niet 'te laat' als je doel niet is om snel geld te verdienen of extreem rijk te worden met een paar honderd Euro.

Het kan allemaal net zo goed volledig verdampen en niets meer waard zijn binnen de kortste keren, maar als dat niet gebeurt is het slechts een kleine investering om niet over een paar jaar te hoeven zeggen: "had ik toen maar..."
Hoe laag de prijs is zegt niet zoveel. Met de huidige supply moet de market cap stijgen tot circa 4 triljoen wil een shiba inu 1 cent worden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Sjemmert op 29-09-2021 04:25:59 ]
  woensdag 29 september 2021 @ 07:40:15 #169
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201560180
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 00:42 schreef Repentless het volgende:

[..]
Ik ben pas net ingestapt. Vooral voor de lol met 100 Euro Shiba Inu vanwege de kleine hype. Dogecoin had ik ook over gelezen voordat Musk het liet exploderen, maar toen niet gedaan. Dat vond ik achteraf wel jammer. Mocht dit ook zo'n toevalstreffer zijn en ooit een halve cent of zelfs 1 cent waard worden (weinig kans), dan zou het eeuwig zonde zijn om daar met de huidige extreem lage prijs geen gokje op te wagen.

Daarna wel iets meer Ethereum en Bitcoin gekocht (paar honderd Euro per munt), omdat ik had gelezen dat het niet onverstandig is te zorgen dat je in ieder geval een minimale hoeveelheid aanschaft, nu nog steeds maar 4% van de wereldbevolking crypto bezit. De extreem snelle stijgingen met exponentiële winsten zijn waarschijnlijk wel voorbij, maar je bent nu nog lang niet 'te laat' als je doel niet is om snel geld te verdienen of extreem rijk te worden met een paar honderd Euro.

Het kan allemaal net zo goed volledig verdampen en niets meer waard zijn binnen de kortste keren, maar als dat niet gebeurt is het slechts een kleine investering om niet over een paar jaar te hoeven zeggen: "had ik toen maar..."
Shiba Inu heeft al een marketcap van een paar miljard. Daarmee ga je bever nooit met een paar tientjes rijk worden.

Met de Total supply van Shiba Inu op 1 cent per stuk heb je een grotere marketcap dan de wereldeconomie x10 ofzo :').

Oftewel je had er beter je reet mee af kunnen vegen dan had je er nog plezier aan gehad.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator woensdag 29 september 2021 @ 07:50:47 #170
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201560263
Altijd weer genot om de heerlijke nuance van user @fathank te lezen :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 29 september 2021 @ 07:54:41 #171
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201560297
De dag dat Shiba Inu 1 cent is hebben we wel grotere problemen. Dan koop je een brood voor 8 miljoen euro, als er al een brood te krijgen is.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 29 september 2021 @ 08:06:56 #172
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201560368
quote:
14s.gif Op woensdag 29 september 2021 07:54 schreef fathank het volgende:
De dag dat Shiba Inu 1 cent is hebben we wel grotere problemen. Dan koop je een brood voor 8 miljoen euro, als er al een brood te krijgen is.
Ja maar ik heb erover gelezen en het is maar een gokje met een paar honderd euro :) als het verdampt is dat jammer, maar het is een kleine investering :) gewoon voor de lol
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201561304
Wat zijn jullie verwachtingen bij de (vermoedelijk) aanstaande goedkeuring van de Infrastructure Bill in de US aankomende vrijdag?

Die wet omvat ook de nodige regels voor crypto-brokers en schijnt behoorlijk wat effect teweeg te kunnen brengen. Het hele proces loopt al een tijdje en bij de reguliere aandelenmarkten had ik er genoeg geloof in gehad dat het sentiment al grotendeels verwerkt zou zijn in de koers, maar de crypto markt reageert wat dat betreft wat vaker als een havo - 4 scholier die er een dag voor de examens achter komt dat hij nog moet leren, zeg maar. (totale paniek, grote dip)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 29 september 2021 @ 09:45:00 #174
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201561329
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 09:42 schreef Autoscooter het volgende:
Wat zijn jullie verwachtingen bij de (vermoedelijk) aanstaande goedkeuring van de Infrastructure Bill in de US aankomende vrijdag?

Die wet omvat ook de nodige regels voor crypto-brokers en schijnt behoorlijk wat effect teweeg te kunnen brengen. Het hele proces loopt al een tijdje en bij de reguliere aandelenmarkten had ik er genoeg geloof in gehad dat het sentiment al grotendeels verwerkt zou zijn in de koers, maar de crypto markt reageert wat dat betreft wat vaker als een havo - 4 scholier die er een dag voor de examens achter komt dat hij nog moet leren, zeg maar. (totale paniek, grote dip)
Ik sta nog steeds versteld van hoe crypto relevant is voor infrastructuur :D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201561956
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 09:42 schreef Autoscooter het volgende:
Wat zijn jullie verwachtingen bij de (vermoedelijk) aanstaande goedkeuring van de Infrastructure Bill in de US aankomende vrijdag?

Die wet omvat ook de nodige regels voor crypto-brokers en schijnt behoorlijk wat effect teweeg te kunnen brengen. Het hele proces loopt al een tijdje en bij de reguliere aandelenmarkten had ik er genoeg geloof in gehad dat het sentiment al grotendeels verwerkt zou zijn in de koers, maar de crypto markt reageert wat dat betreft wat vaker als een havo - 4 scholier die er een dag voor de examens achter komt dat hij nog moet leren, zeg maar. (totale paniek, grote dip)
Amerika is erg streng met wetten.
Hier is het dat ze bewijs moeten hebben .
Daar is het dat jij het tegen bewijs moet hebben .
Natuurlijk zijn de meeste Amerikanen voorzichtige als er een wets wijziging komen.

Zelf ben ik niet zo bang voor crypto en wetten wat ze verzinnen.
Dan haal ik de boel naar de hardware wallet.
Gebruikt de wifi wel van de MC of tankstation om te handelen.
En ga naar een zwarte excange toe als het moet.
Dan maar onder de grond verder op de markt.

Aangezien mijn huis op het water is kan altijd ergens anders heen op de wereld.
Om mijn verdiende coins weer uit te geven .
pi_201561994
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 10:30 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Amerika is erg streng met wetten.
Hier is het dat ze bewijs moeten hebben .
Daar is het dat jij het tegen bewijs moet hebben .
Natuurlijk zijn de meeste Amerikanen voorzichtige als er een wets wijziging komen.

Zelf ben ik niet zo bang voor crypto en wetten wat ze verzinnen.
Dan haal ik de boel naar de hardware wallet.
Gebruikt de wifi wel van de MC of tankstation om te handelen.
En ga naar een zwarte excange toe als het moet.
Dan maar onder de grond verder op de markt.

Aangezien mijn huis op het water is kan altijd ergens anders heen op de wereld.
Om mijn verdiende coins weer uit te geven .
Dan nog : om groei te bewerkstelligen hebben we massale(re) adoptie nodig. Als jan met de pet zo aan de slag moet met crypto zoals jij hier schetst, zullen ze gauw de handdoek in de ring gooien.
pi_201562095
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 10:33 schreef Autoscooter het volgende:

[..]
Dan nog : om groei te bewerkstelligen hebben we massale(re) adoptie nodig. Als jan met de pet zo aan de slag moet met crypto zoals jij hier schetst, zullen ze gauw de handdoek in de ring gooien.
Humm
De rijke willen altijd geld hebben .
En Jantje of Suzy met hun geld Breek de markt echt niet open.
Wat echt de markt open zal breken is als je ook er mee kan betalen.
Wat binance met hun visa pas een optie is.
Het moet dus een betaalmiddel gaan worden a.
Anders is het en blijft het niks anders dan een soort aandelen.
En hoe lullige het ook klinkt juist de 3e wereld landen omarmen crypto omdat ze kansen zien met handel over de hele wereld zonder dat ze wissel koersen moeten betalen.

En dat is wat je nu ook ziet gebeuren.
pi_201562312
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 09:45 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik sta nog steeds versteld van hoe crypto relevant is voor infrastructuur :D
Dat is het uiteraard niet, maar het is gebruikelijk in de Amerikaanse politiek om allerlei ongerelateerde dingen in een groter omvattend wetsvoorstel te stoppen omdat men het opzichzelf er anders niet doorheen krijgt.

Sterker nog, infrastructuur is één van de weinige dingen waar Democraten en Republikeinen het eigenlijk wel eens zijn (de infrastructuur is daar in dramatische staat, grote bedrijven verdienen er flink geld mee en het levert enorm veel banen op) maar het zijn de niet-infrastructuur gerelateerde aspecten die de boel ophouden.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_201562597
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 16:27 schreef Autoscooter het volgende:
Hier ook, maar dat zegt nog niks over de vraag wat je nu moet doen natuurlijk. Wat dat betreft vind ik het wel knap hoe sommigen hier eindeloos positief blijven. Met alle onzekerheden sowieso nu op de internationale kapitaalmarkten, berichtgeving over regulering die inmiddels eerder wekelijks onderwerp van gesprek is i.p.v. maandelijks.
Lees je genoeg in over bitcoin en de kapitaal markten (geld/monetairy system in het algemeen) en het is niet zo moeilijk om bullish te blijven.

Dan nog een dosis LN / El Salvador en je kan er weer tegenaan!
pi_201562761

Jack god _O_

300 miljoen twitter users op het LN netwerk. 2 miljoen Salvadorans. 4-D chess god. LN gaat de wereld zo hard disrupten.
pi_201562793
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 september 2021 21:03 schreef suijkerbuijk het volgende:
Elk geval dat verklaart de drop in prijs van eth .
Snap alleen niet waarom het word verkocht ?
Vast houden is een optie of de Chinese mijning pool heeft zijn eth gedumpt .???

Zolang ETH nog trade rond 3k usd is het niet echt een drop te noemen.
  Moderator woensdag 29 september 2021 @ 11:41:04 #182
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201562844
twitter
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201563704
quote:
Beste dictator ooit
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201563756




beter gwn wat assets kopen uit de unity story haha ja toch
pi_201564674
twitter


Nog voor het einde van het jaar door de $100k!!
pi_201565180
Net een betaling in BTC ontvangen. Van mij mogen we nu moon.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201565241
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 14:33 schreef recursief het volgende:
Net een betaling in BTC ontvangen. Van mij mogen we nu moon.
Wat houdt moon in?
  woensdag 29 september 2021 @ 15:43:08 #188
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201565988
twitter


Peter SchiffGOD _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201566046
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201574656
quote:
Ons geld is stuk. Voor een groeiende groep Nederlanders wordt het steeds lastiger om vermogen op te bouwen. Ze beginnen hun loopbaan met een flinke studieschuld. Huizen zijn onbetaalbaar. Op spaargeld krijg je geen rente meer. Ze worden ‘slapend arm’.

Wereldwijd leven miljarden mensen onder financiële censuur en surveillance of hoge inflatie. Hun bankrekeningen worden afgesloten, omdat ze opkomen voor minderheden of de oppositie steunen. Of ze werken in het buitenland en betalen schandalige tarieven om hun loon naar hun familie thuis te sturen.
Het boek van de gebroeders Slagter (van o.a. Lekker Cryptisch, Satoshi Radio), Ons Geld is Stuk, is ook te bestellen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201578661
Financiën en DNB steggelden langdurig over toezicht op cryptosector

quote:
DNB bleek, tot grote frustratie van hooggeplaatste ambtenaren van het ministerie van Financiën, geen idee te hebben van de omzet en omvang van de sector.
:')_!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 30 september 2021 @ 16:06:47 #192
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201579941
quote:
0s.gif Op donderdag 30 september 2021 14:03 schreef dimmak het volgende:
Financiën en DNB steggelden langdurig over toezicht op cryptosector
[..]
:')_!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Je verwacht het niet :{
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 30 september 2021 @ 17:05:05 #193
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201580636
quote:
0s.gif Op donderdag 30 september 2021 14:03 schreef dimmak het volgende:
Financiën en DNB steggelden langdurig over toezicht op cryptosector
[..]
:')_!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Thanks voor die github link!
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 30 september 2021 @ 19:17:09 #194
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201582204
Vanavond nft launch op defikingdoms _O_
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 07:36:53 #195
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201588489
Is dat de verbeterde versie van VulcanVerse :?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201589341
$600 in 8 minuten, nice!
pi_201589702
Vrij unieke trade mogelijkheid nu.

Short alts!

Als bitcoin een bull run gaat maken de komende maanden gaan alts achter blijven (dominance richting 50/60).

Als bitcoin in een bear komt gaan alts nog harder naar de tering.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-10-2021 10:02:31 ]
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 10:07:52 #199
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201589756
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 10:01 schreef Piva het volgende:
Vrij unieke trade mogelijkheid nu.

Short alts!

Als bitcoin een bull run gaat maken de komende maanden gaan alts achter blijven (dominance richting 50/60).

Als bitcoin in een bear komt gaan alts nog harder naar de tering.
Zal je zien dat er eerst een altrun komt en daarna BTC pas beweegt :+
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201589807
quote:
3s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 10:07 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Zal je zien dat er eerst een altrun komt en daarna BTC pas beweegt :+
Wanneer in de 12 jaar historie heeft altcoin de market geleid?

Pretty darn easy bet imo
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 10:18:10 #201
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201589843
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 10:13 schreef Piva het volgende:

[..]
Wanneer in de 12 jaar historie heeft altcoin de market geleid?

Pretty darn easy bet imo
Mijn ervaring leert dat altijd wanneer je denkt dat crypto voorspelbaar is, doet het toch weer net wat anders. Daarna passen mensen op CT hun verhaal aan zodat het weer binnen hun straatje past, en ze achteraf toch alsnog gelijk hadden :P
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 10:56:55 #202
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_201590242
Zolang er geen TA plaatje is geloof ik nergens in :{w
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 10:58:52 #203
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201590265
Krijg gelijk weer advertenties van auto's :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 1 oktober 2021 @ 10:59:04 #204
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201590268
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 10:58 schreef fathank het volgende:
Krijg gelijk weer advertenties van auto's :')
Lambo
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201590276
Mooi, september voorbij overal groen. :')
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 12:02:33 #206
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201590888
Alles groen en BTC blijft hangen onder de 45k, ik verwacht een dikke rode kaars van 2k+ en iedereen weer bearish :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201590903
Wat een niveau ook die crypto markt. Het is oktober, dus nu gaan we stijgen. :')
pi_201591003
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 12:03 schreef Autoscooter het volgende:
Wat een niveau ook die crypto markt. Het is oktober, dus nu gaan we stijgen. :')
Zolang er maar genoeg mensen in geloven gebeurt het ook |:)
pi_201591108
Deze maand 62k

Plan B

!!!
pi_201591157
quote:
3s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 12:02 schreef Rossdale het volgende:
Alles groen en BTC blijft hangen onder de 45k, ik verwacht een dikke rode kaars van 2k+ en iedereen weer bearish :')
Voorlopig zie ik alleen een groene kaars. :P
pi_201591226
Dikke pump
pi_201591261
Amerika gaat straks winst nemen en we zijn weer terug bij af :p
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 12:47:03 #213
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201591298
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 12:30 schreef Tourniquet het volgende:

[..]
Voorlopig zie ik alleen een groene kaars. :P
Mooi, ik ben blij dat mijn voorgevoel niet klopte :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator vrijdag 1 oktober 2021 @ 12:49:10 #214
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201591319
Door de 47k heen.

Next stop : the moon
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 12:56:16 #215
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201591381
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 12:49 schreef onlogisch het volgende:
Door de 47k heen.

Next stop : the moon
Lol ik dacht dat je een typfout had gemaakt

T gaat weer hard
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 12:58:17 #216
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201591404
@Dimachaerus

Heb je al vrouwtje uitgezocht

Moet er nu wel vanaf kunnen toch
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Forum Admin vrijdag 1 oktober 2021 @ 13:01:39 #217
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_201591450
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 12:42 schreef michiel_merk het volgende:
Amerika gaat straks winst nemen en we zijn weer terug bij af :p
Of dikke fomo in de usa. Blijft koffiedik kijken.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_201591564
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 12:38 schreef michiel_merk het volgende:
Dikke pump
Even geleend van de buren :P

pi_201591611
Ook weer hier kijken om even mee te feesten. Lekker hoor!! :D
pi_201591710
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 12:58 schreef fathank het volgende:
@:Dimachaerus

Heb je al vrouwtje uitgezocht

Moet er nu wel vanaf kunnen toch
M.O.B.

nee geintje

liever alleen dan iemand die bij je is voor de dukaten op je 3D gorilla chest

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 01-10-2021 13:20:39 ]
pi_201592184
De goedkope DCA periode is voorbij.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 14:19:10 #222
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201592269
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 13:20 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
M.O.B.

nee geintje

liever alleen dan iemand die bij je is voor de dukaten op je 3D gorilla chest
Je pik voelt het verschil niet vriend
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201592369
Dit is een n00b-pump
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201593468
twitter


Please geef terug, anders dox. :')
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 16:46:20 #225
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_201594176
Het gaat weer de goede kant op, erg mooi.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 18:47:53 #226
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201595591
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 15:57 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Please geef terug, anders dox. :')
Dox maar een eind weg. Gewoon netjes belasting betalen. Bedankt he!
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201596924
Humm.
Pomp die tijdelijk is .
Na de weekend pleur het weer in elkaar .
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 20:51:30 #228
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201597994
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 19:58 schreef suijkerbuijk het volgende:
Humm.
Pomp die tijdelijk is .
Na de weekend pleur het weer in elkaar .
Waarom denk je dat? Ik las dat de huidige stijging te maken heeft met het statement van Jerome Powell van de Fed, om crypto niet te bannen. Of is er een andere oorzaak?
pi_201598117
AXS inmiddels #30 CMC.....

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 01-10-2021 20:59:17 ]
pi_201598143
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 19:58 schreef suijkerbuijk het volgende:
Humm.
Pomp die tijdelijk is .
Na de weekend pleur het weer in elkaar .
Helemaal prima, kan ik goedkoop bijkopen. Dat er in één keer zo erg omhoog kan worden gepompt laat zien wat het sentiment op de lange termijn is
  Moderator vrijdag 1 oktober 2021 @ 21:01:40 #231
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201598151
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 19:58 schreef suijkerbuijk het volgende:
Humm.
Pomp die tijdelijk is .
Na de weekend pleur het weer in elkaar .
Dit haal je allemaal uit je glazen bol?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201598173
twitter
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 1 oktober 2021 @ 21:04:39 #233
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201598201
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 21:02 schreef Dimachaerus het volgende:
[ twitter ]
Je vergeet de belangrijkste maat
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201598405
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 21:01 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Dit haal je allemaal uit je glazen bol?
Jip .
Pas besteld.
En nu aan het uittesten.
pi_201598525
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 20:51 schreef Repentless het volgende:

[..]
Waarom denk je dat? Ik las dat de huidige stijging te maken heeft met het statement van Jerome Powell van de Fed, om crypto niet te bannen. Of is er een andere oorzaak?
Pump and dump.
Nu al paar keer gezien nadat de banken zoals j.p morgen en golden nog wat , crypto in hun assortiment hebben .
Elke keer 15 tot 25 % rendement pakken naar pump and dump.
Daar kan geen aandelen tegen op.
En denk dat het de standaard gaat worden.

Hoe je het ook bekijkt
Dat alle crypto op die manier beweegt is niet normaal .
We praten over veel valuta om iets met die % te stijgen of dumpen .

Voordeel van deze manier is de jaar rendement .
En de prijs blijft lekker laag dat nieuwe slachtoffers (ik bedoel beleggers ) makkelijk instappen.
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 21:33:07 #236
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201598655
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 21:04 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Je vergeet de belangrijkste maat
Lees eens goed
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 21:41:59 #237
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201598785
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 21:23 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Pump and dump.
Nu al paar keer gezien nadat de banken zoals j.p morgen en golden nog wat , crypto in hun assortiment hebben .
Elke keer 15 tot 25 % rendement pakken naar pump and dump.
Daar kan geen aandelen tegen op.
En denk dat het de standaard gaat worden.

Hoe je het ook bekijkt
Dat alle crypto op die manier beweegt is niet normaal .
We praten over veel valuta om iets met die % te stijgen of dumpen .

Voordeel van deze manier is de jaar rendement .
En de prijs blijft lekker laag dat nieuwe slachtoffers (ik bedoel beleggers ) makkelijk instappen.
Maar op basis waarvan is die pump nu gaande dan? Een pump wordt toch meestal veroorzaakt door positieve berichten?
  Redactie Frontpage vrijdag 1 oktober 2021 @ 23:43:09 #239
4530 crew  Crazy Harry
pi_201600423
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 21:41 schreef Repentless het volgende:

[..]
Maar op basis waarvan is die pump nu gaande dan? Een pump wordt toch meestal veroorzaakt door positieve berichten?
Hij relateert het aan banken, investeringsbanken. De tactiek is niet heel moeilijk:
Kopen eerst over langere tijd (weken) in waarbij de prijs zo min mogelijk stijgt. Om vervolgens met een flinke koop te komen (maar is een klein deel van het totaal) waardoor de prijs hard stijgt. Om vervolgens hetzelfde te doen maar dan met verkoop; grote hoeveelheid verkopen zonder de prijs te laten dalen, en aan het eind dus weer een flinke verkoop.
En weer van voor af aan.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  zaterdag 2 oktober 2021 @ 06:56:48 #240
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201601304
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 16:58 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Oktober gaat echt knallen worden
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 2 oktober 2021 @ 08:33:48 #241
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201601580
@Dimachaerus welke kleur lambo neem je
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201601608
Baan opgezegd, ga fulltime VulcanVerse spelen
  zaterdag 2 oktober 2021 @ 08:40:40 #243
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201601625
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 19:58 schreef suijkerbuijk het volgende:
Humm.
Pomp die tijdelijk is .
Na de weekend pleur het weer in elkaar .
Nope
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 2 oktober 2021 @ 08:40:53 #244
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201601626
BEARS ARE IN DISBELIEF
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator zaterdag 2 oktober 2021 @ 08:46:26 #245
18653 crew  D.
pi_201601651
quote:
Dus, of je geeft het terug, of je moet er belasting over betalen :Y
pi_201601663
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 08:33 schreef Scorpie het volgende:
@:Dimachaerus welke kleur lambo neem je
Ik neem ze allemaal

Dik door de 2 mil

Ik ga voor de verdubbelaar

+650k op de 24h :')

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 02-10-2021 08:50:01 ]
  Moderator zaterdag 2 oktober 2021 @ 08:49:45 #247
18653 crew  D.
pi_201601670
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 19:58 schreef suijkerbuijk het volgende:
Humm.
Pomp die tijdelijk is .
Na de weekend pleur het weer in elkaar .
Alle 'pumps' zijn tijdelijk ;)

Maar deze zou wel een paar weken moeten meegaan :Y
pi_201602138
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 08:49 schreef D. het volgende:

[..]
Alle 'pumps' zijn tijdelijk ;)

Maar deze zou wel een paar weken moeten meegaan :Y
Maandag dinsdag zullen we het zien.
Laatste keer werd ook gezegd dat het niet onder de 46k ging
En ik melde dat het wel eens 40k gaat worden.
En wat gebeurt er ?

Als ik nu bekijkt zitten we weer tegen een muur van.
48k op btc en 3,3k op eth.
Ada weer tegen een 2.3 dollar
Een herhaling van de laatste keer .
pi_201602191
Ben benieuwd. Heeft uiterlijk in elk geval alle schijn van een klassieke dead cat bounce
blablablabla
pi_201602278
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 09:58 schreef Elan het volgende:
Ben benieuwd. Heeft uiterlijk in elk geval alle schijn van een klassieke dead cat bounce
Als je dat maar vaak genoeg herhaalt krijg je een keer gelijk :+
pi_201602310
quote:
3s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 10:18 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Mijn ervaring leert dat altijd wanneer je denkt dat crypto voorspelbaar is, doet het toch weer net wat anders. Daarna passen mensen op CT hun verhaal aan zodat het weer binnen hun straatje past, en ze achteraf toch alsnog gelijk hadden :P
Zo dan, altcoins hebben gisteren de market wel lekker omhoog gepumpt!

Het was zo obvious lol.
pi_201602332
Minds will be broken in de maanden die volgen.

twitter
pi_201602464
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 10:08 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Als je dat maar vaak genoeg herhaalt krijg je een keer gelijk :+
Als je de definitie aan zou houden had ik al die andere keren ook gewoon bij het juiste eind :)
blablablabla
pi_201602492
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 10:35 schreef Elan het volgende:

[..]
Als je de definitie aan zou houden had ik al die andere keren ook gewoon bij het juiste eind :)
Dan zal je ondertussen wel multi miljonair zijn met al je scherpe inzichten.
No bitch to me
pi_201602526
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 10:38 schreef TornadoDK het volgende:

[..]
Dan zal je ondertussen wel multi miljonair zijn met al je scherpe inzichten.
Ik print de miljarden vanuit m'n skilift.
@Piva
blablablabla
pi_201602566
quote:
6s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 10:41 schreef Elan het volgende:

[..]
Ik print de miljarden vanuit m'n skilift.
@:Piva
En dan toch nog het gepeupel van informatie voorzien! Zeer nobel.
No bitch to me
pi_201602923
quote:
6s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 10:41 schreef Elan het volgende:

[..]
Ik print de miljarden vanuit m'n skilift.
@:Piva
Als je niets weet te zeggen in je eigen defence ga je er maar andere bij halen en ook nog eens fouttief weergeven.

Right. Lekker niveautje weer Elan.



Overigens gaat longen met futures nog steeds prima. Maar uiteraard heb jij meer alpha gepakt met je shitcoins, ja toch?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 02-10-2021 11:29:57 ]
pi_201603031
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 11:22 schreef Piva het volgende:

[..]
Als je niets weet te zeggen in je eigen defence ga je er maar andere bij halen en ook nog eens fouttief weergeven.

Right. Lekker niveautje weer Elan.
Ziedend.
blablablabla
pi_201603043
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 10:45 schreef TornadoDK het volgende:

[..]
En dan toch nog het gepeupel van informatie voorzien! Zeer nobel.
Ja wat rijke mensen zijn vies van iemand anders iets te leren..

Hier een goed voorbeeld:

Of lees de 40+ nieuwsletters van Warren Buffett:

https://www.berkshirehathaway.com/letters/letters.html
pi_201603088
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 11:30 schreef Elan het volgende:

[..]
Ziedend.
Vanwaar zo zuur?

Misschien dat je precies op de bodem bearish was en deze hele bull run gemist hebt?

Elan at $32k:

quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:06 schreef Elan het volgende:

[..]
Dat gevoel heb ik nou bij mensen die na 50% waardedaling blijven roeptoeteren dat we nog steeds midden in de bullmarket zitten _O-
pi_201603477
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 11:37 schreef Piva het volgende:

[..]
Vanwaar zo zuur?

Misschien dat je precies op de bodem bearish was en deze hele bull run gemist hebt?

Elan at $32k:
[..]

En ook dat was gewoon een correcte analyse van dat moment :)

Jammer jochie blijf proberen .
blablablabla
  Moderator zaterdag 2 oktober 2021 @ 12:16:29 #263
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201603506
Even wat Bitcoin gekocht :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201603644
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 12:16 schreef onlogisch het volgende:
Even wat Bitcoin gekocht :)
Ik ben echt een complete newbie. Maar zijn er meer mensen die nu inkopen nu de koers zo'n 10 procent is gestegen ten opzichte van een week eerder?

Zelf heb ik vorige week voor 100 euro aan BTC gekocht. Vandaag dacht ik eraan om er bijvoorbeeld 900 euro bij te storten. Maar ik twijfel enorm.
  Moderator zaterdag 2 oktober 2021 @ 12:36:11 #265
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201603731
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 12:29 schreef Fargo het volgende:

[..]
Ik ben echt een complete newbie. Maar zijn er meer mensen die nu inkopen nu de koers zo'n 10 procent is gestegen ten opzichte van een week eerder?

Zelf heb ik vorige week voor 100 euro aan BTC gekocht. Vandaag dacht ik eraan om er bijvoorbeeld 900 euro bij te storten. Maar ik twijfel enorm.
Kijk niet naar wat de koers staat. Koop iedere week, iedere maand, ieder kwartaal wat Bitcoin. Bekijk het niet short term. Bitcoin is long term.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dollar_cost_averaging
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 2 oktober 2021 @ 13:17:04 #266
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201604210
Hbar gaat ook weer prima @Elan
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 2 oktober 2021 @ 13:35:37 #267
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201604403
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 09:58 schreef Elan het volgende:
Ben benieuwd. Heeft uiterlijk in elk geval alle schijn van een klassieke dead cat bounce
BEARS IN DISBELIEF
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201604480
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 13:17 schreef Mortaxx het volgende:
Hbar gaat ook weer prima @:elan
Genot.
Flink bijgekocht in de dip.
blablablabla
pi_201604871
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 12:36 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Kijk niet naar wat de koers staat. Koop iedere week, iedere maand, ieder kwartaal wat Bitcoin. Bekijk het niet short term. Bitcoin is long term.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dollar_cost_averaging
Dit inderdaad. Check ook deze blog van iemand die 4 jaar Bitcoin DCA'ed: https://er-bybitcoin.com
  zaterdag 2 oktober 2021 @ 15:16:23 #270
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201605494
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 08:48 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Ik neem ze allemaal

Dik door de 2 mil

Ik ga voor de verdubbelaar

+650k op de 24h :')
Vriend koop dat busje en die kart

En een huis
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201605586
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 12:29 schreef Fargo het volgende:

[..]
Ik ben echt een complete newbie. Maar zijn er meer mensen die nu inkopen nu de koers zo'n 10 procent is gestegen ten opzichte van een week eerder?

Zelf heb ik vorige week voor 100 euro aan BTC gekocht. Vandaag dacht ik eraan om er bijvoorbeeld 900 euro bij te storten. Maar ik twijfel enorm.
Ik niet maak mijn eigen dollar VS Bitcoin waarde.

Het is nu toch een jojo effect en gebruik van maken moet je gewoon doen.
Koop lekker laag in dan heb je meer rederment.

Kopen wanneer je geld heb elke maand is leuk maar doe het wel met een dip.

Dat btc langetermijnvisie is iets waar je over kan discussiëren .
Dat moet je eens vragen aan mensen die bij 60k op eens poef naar 36k zijn gegaan
Geloof me die zijn nog steeds aan het zweten.
De meest die zo lullen zijn vaak mensen die geld genoeg hebben en of het als een spaarpot zien (pensioen )

Mensen die hun zak geld in stoppen zeg maar zijn uiteindelijk beter af op pieken te verkopen .
En dan op nieuwe instappen op een lagere punt.

De dag dat btc niet meer dipt of piek is de einde van btc. .
Dan is het een vaste waarde geworden en kan je niet meer handelen zoals nu.
pi_201605671
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 15:24 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Ik niet maak mijn eigen dollar VS Bitcoin waarde.

Het is nu toch een jojo effect en gebruik van maken moet je gewoon doen.
Koop lekker laag in dan heb je meer rederment.

Kopen wanneer je geld heb elke maand is leuk maar doe het wel met een dip.

Dat btc langetermijnvisie is iets waar je over kan discussiëren .
Dat moet je eens vragen aan mensen die bij 60k op eens poef naar 36k zijn gegaan
Geloof me die zijn nog steeds aan het zweten.
De meest die zo lullen zijn vaak mensen die geld genoeg hebben en of het als een spaarpot zien (pensioen )

Mensen die hun zak geld in stoppen zeg maar zijn uiteindelijk beter af op pieken te verkopen .
En dan op nieuwe instappen op een lagere punt.

De dag dat btc niet meer dipt of piek is de einde van btc. .
Dan is het een vaste waarde geworden en kan je niet meer handelen zoals nu.
Maar zeg je dan in feite hou die 900 nog even in eigen zak? Want een echte dip hebben we momenteel niet. Toch? Al weet je het nooit, want als het plafond op pak hem beet 400k ligt dan is 40k een aardige dip natuurlijk.
  zaterdag 2 oktober 2021 @ 16:13:59 #273
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201606213
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 23:43 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Hij relateert het aan banken, investeringsbanken. De tactiek is niet heel moeilijk:
Kopen eerst over langere tijd (weken) in waarbij de prijs zo min mogelijk stijgt. Om vervolgens met een flinke koop te komen (maar is een klein deel van het totaal) waardoor de prijs hard stijgt. Om vervolgens hetzelfde te doen maar dan met verkoop; grote hoeveelheid verkopen zonder de prijs te laten dalen, en aan het eind dus weer een flinke verkoop.
En weer van voor af aan.
Je zult ongetwijfeld gelijk hebben, maar wat ik hier niet helemaal aan begrijp: je bent dan toch ook afhankelijk van wat andere kopers doen? Dus als je steeds in batches koopt om de prijs zo min mogelijk te laten stijgen, maar dan die grote koop doet om de prijs hard te laten stijgen, is het toch zaak dat anderen op dat moment houden of niet verkopen?

Stel dat je die grote aankoop doet en de koers explosief stijgt, maar anderen opeens een grote batch verkopen tegen die hoge prijs waardoor de koers weer daalt, kijk je toch tegen een virtueel verlies aan op dat moment? Die grote verkoop die je dan doet kan dan toch wel eens 'te laat' zijn, zodat je nagenoeg geen rendement behaalt?

Hoe jij het schetst zal wel de manier zijn, maar je kunt daar toch niet zeker van zijn?

Is de koersstijging op basis van berichten, waardoor mensen gaan kopen en jouw goedkoper ingekochte coins meer waard worden, snap ik het. Maar op basis van zelf tactisch inkopen om de prijs te beïnvloeden en zo winst te maken op het juiste moment, lijkt me geen waterdicht systeem toch? :)
pi_201606592
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 16:13 schreef Repentless het volgende:

[..]
Je zult ongetwijfeld gelijk hebben, maar wat ik hier niet helemaal aan begrijp: je bent dan toch ook afhankelijk van wat andere kopers doen? Dus als je steeds in batches koopt om de prijs zo min mogelijk te laten stijgen, maar dan die grote koop doet om de prijs hard te laten stijgen, is het toch zaak dat anderen op dat moment houden of niet verkopen?

Stel dat je die grote aankoop doet en de koers explosief stijgt, maar anderen opeens een grote batch verkopen tegen die hoge prijs waardoor de koers weer daalt, kijk je toch tegen een virtueel verlies aan op dat moment? Die grote verkoop die je dan doet kan dan toch wel eens 'te laat' zijn, zodat je nagenoeg geen rendement behaalt?

Hoe jij het schetst zal wel de manier zijn, maar je kunt daar toch niet zeker van zijn?

Is de koersstijging op basis van berichten, waardoor mensen gaan kopen en jouw goedkoper ingekochte coins meer waard worden, snap ik het. Maar op basis van zelf tactisch inkopen om de prijs te beïnvloeden en zo winst te maken op het juiste moment, lijkt me geen waterdicht systeem toch? :)
Dubbele wallet gebruiken.

Bij de zelfde waarde aan geld .
Een verkoop de coints en de anderen wallet koop de coins.
Dan lekker met de banken en de elite afspraken maken .
Wat makkelijke kan omdat er geen regulatie of zelfs boetes en celstraffen opstaan zoals bij de beurs (handelen met voorkennis)

Aangezien de Amerikanen verschrikkelijk in de geld problemen zitten.
Waar eerste een steak 3 dollar kost kost de zelfde nu iets van 13dollar.

Is dit een mooi manier om geld terug in de economie te pompen te kosten van de rest van de wereld .

En noem me maar gek of wapppie.
Maar dit is wat ik zie gebeuren namelijk.
Oorlog op economisch basis.
pi_201606659
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 15:30 schreef Fargo het volgende:

[..]
Maar zeg je dan in feite hou die 900 nog even in eigen zak? Want een echte dip hebben we momenteel niet. Toch? Al weet je het nooit, want als het plafond op pak hem beet 400k ligt dan is 40k een aardige dip natuurlijk.
Laat ik het zo zeggen.
Ik inversteerd geld als budget .
Dit is het bedrag en meer niet.
Dus ik handelen met verkoop en inkoop.
Bezit nu meer bitcoins dan ik alleen maar wat geld elke keer inpompt van 100 euro.

Maar dit is omdat ik de rest van de dag geen zak te doen heb.
En de hele boel als een game speelt .
Vind het leuke om met iets klein grot te gaan opbouwen .
Dus voor mij maak het niet uit wanneer ik weer in stap of uitstap .

Voor je zelf moet je eens voor de lol even de Bitcoin week bekijken en per maand bekijken.
Dan zie je niks anders dan dips en pieks komen.


Ik zal nu niet in stappen op 48k als dadelijk Bitcoin weer gaat zakken met 10tot 15% wat bitcoins en alle anderen coins toch doen.
Dit komt omdat mensen toch bij lange piek de boel gaan verkopen omdat het niet hoger gaat
Afromen van de winst.

Dus 100 euro kopen op 48k of 100 euro kopen op 10% lager .
Elke dip wat je goedkopere kan kopen zal je moet pakken.

Bitcoins heeft lang rond de 48 tot 52k staan te slingeren .
En op eens een klap naar 41k toe .

Geld verdienen met handelen kan alleen als het geld op en neer gaat.
Dit gebeurt bij banken en aandelen .
Anders kan er niks verdient worden en kan er geen winst gemaakt worden.

Dit geld ook voor crypto waardes .
Verrek zelfs goud en anderen edelmetalen begint ook te dippen en te pieken .
Pak de goud prijs maar eens je gaat schikken hoeveel daar beweging in zit.
  zaterdag 2 oktober 2021 @ 17:10:36 #276
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201606816
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 16:47 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Dubbele wallet gebruiken.

Bij de zelfde waarde aan geld .
Een verkoop de coints en de anderen wallet koop de coins.
Dan lekker met de banken en de elite afspraken maken .
Wat makkelijke kan omdat er geen regulatie of zelfs boetes en celstraffen opstaan zoals bij de beurs (handelen met voorkennis)

Aangezien de Amerikanen verschrikkelijk in de geld problemen zitten.
Waar eerste een steak 3 dollar kost kost de zelfde nu iets van 13dollar.

Is dit een mooi manier om geld terug in de economie te pompen te kosten van de rest van de wereld .

En noem me maar gek of wapppie.
Maar dit is wat ik zie gebeuren namelijk.
Oorlog op economisch basis.
Maar dan ben je toch nog steeds afhankelijk van wat derden doen, waar je geen directe invloed op hebt? Je kunt de prijs wel oppompen door steeds over en weer te verkopen, maar anderen moeten dan toch wel inleggen en niet verkopen op het moment dat het hoog staat? Anders verdien je er toch niks aan?

Ik mis waarschijnlijk iets hierin, maar het is me niet helemaal duidelijk welk voordeel je uit de pump haalt als je over en weer verkoopt.
pi_201606906
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 17:10 schreef Repentless het volgende:

[..]
Maar dan ben je toch nog steeds afhankelijk van wat derden doen, waar je geen directe invloed op hebt? Je kunt de prijs wel oppompen door steeds over en weer te verkopen, maar anderen moeten dan toch wel inleggen en niet verkopen op het moment dat het hoog staat? Anders verdien je er toch niks aan?

Ik mis waarschijnlijk iets hierin, maar het is me niet helemaal duidelijk welk voordeel je uit de pump haalt als je over en weer verkoopt.
Als jij met een zooi vrienden de markt kan beïnvloeden met 25% .
En je verkoop met je vrienden bij de pump alles .
Dan dip je de markt .
Omdat veel bots gebruikt worden.
Gaan die in nood verkoop.
Veel mensen hebben limit verkoop staan als nood verkoop.
Als jij dit kan raken en beïnvloeden.
Dan kan je dus bij je aankoop bij de dikke vette dip 25% meer bitcoins per dollar maken.

Jantje taal .

Ik heb 5 appel en verkoop die 5appels voor 1 euro per stuk .
Maar omdat ik die 5 appels heb verkocht.
Laat ik de markt crashen.
Daardoor kan ik weer 10 appels kopen voor 50cent per stuk.

Jantje heeft hiermee dus op eens 10 appels voor de zelfde bedrag als de 5 appels
Jantje wacht weer zodat de appels weer 1 dollar kost en verkoop op eens 10 appels voor 1 dollar en de markt crash weer.

Dit kan je blijven herhalen als je veel geld heb of met een clubje speelt

Als je de dips zie die snel worden opgekocht zit er echt iets van 10 minuten in tot 20 minuten max.
Kan je niks anders bedenken dat de markt word beïnvloed door grote partijen.
Het kan zelfs de excange zijn die het doen door hun coins op de markt te dumpen.

Geld moet dippen en pieken anders word het dood geld .
En dood geld groeit niet en krijg je inflatie.
Ook wel inflatie correctie zoals sommige zeggen als bitcoins of anderen coins op eens zakt met 10%
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 2 oktober 2021 @ 17:29:54 #278
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201606978
Uh oke
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 2 oktober 2021 @ 17:54:48 #279
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201607202
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 17:21 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Als jij met een zooi vrienden de markt kan beïnvloeden met 25% .
En je verkoop met je vrienden bij de pump alles .
Dan dip je de markt .
Omdat veel bots gebruikt worden.
Gaan die in nood verkoop.
Veel mensen hebben limit verkoop staan als nood verkoop.
Als jij dit kan raken en beïnvloeden.
Dan kan je dus bij je aankoop bij de dikke vette dip 25% meer bitcoins per dollar maken.

Jantje taal .

Ik heb 5 appel en verkoop die 5appels voor 1 euro per stuk .
Maar omdat ik die 5 appels heb verkocht.
Laat ik de markt crashen.
Daardoor kan ik weer 10 appels kopen voor 50cent per stuk.

Jantje heeft hiermee dus op eens 10 appels voor de zelfde bedrag als de 5 appels
Jantje wacht weer zodat de appels weer 1 dollar kost en verkoop op eens 10 appels voor 1 dollar en de markt crash weer.

Dit kan je blijven herhalen als je veel geld heb of met een clubje speelt

Als je de dips zie die snel worden opgekocht zit er echt iets van 10 minuten in tot 20 minuten max.
Kan je niks anders bedenken dat de markt word beïnvloed door grote partijen.
Het kan zelfs de excange zijn die het doen door hun coins op de markt te dumpen.

Geld moet dippen en pieken anders word het dood geld .
En dood geld groeit niet en krijg je inflatie.
Ook wel inflatie correctie zoals sommige zeggen als bitcoins of anderen coins op eens zakt met 10%
Ja, maar wat ik bedoel: iemand anders dan Jantje heeft ook appels in bezit. Als die ander zijn appels verkoopt voor die 1 dollar of misschien 90 cent voordat Jantje dat doet, zijn die 10 appels opeens minder waard dan waar hij ze voor gekocht heeft.

Die appels worden ook niet vanzelf weer 1 dollar, daarvoor moeten andere mensen kopen.
pi_201607263
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 17:54 schreef Repentless het volgende:

[..]
Ja, maar wat ik bedoel: iemand anders dan Jantje heeft ook appels in bezit. Als die ander zijn appels verkoopt voor die 1 dollar of misschien 90 cent voordat Jantje dat doet, zijn die 10 appels opeens minder waard dan waar hij ze voor gekocht heeft.

Die appels worden ook niet vanzelf weer 1 dollar, daarvoor moeten andere mensen kopen.
Dat zijn dus de kleine dips van 5 tot 10% .
De rest spaart op en wacht en gaan dan pas dumpen om dikke 25% dump te maken.
Als er dan iemand is die met 90cent probeerde is dat mooi mee genomen.

Een ding moet je niet vergeten .
In de bedrijfswereld ken iedereen , iedereen.
En we praten over zo veel geld dat jant echt niet de grootste is .

Dus ga mee met de flow van de waves van de handel.

Die diamant handen te pakken krijgen zoals zo velen hopen.
Is vaak meer geluk dan wijsheid door te gokken.

Ik zelf persoonlijk ben al blij met een gouden hand.
Vele gouden handen maken ook geld en winst.

Vergis je niet met excange.
Hun moeten ook hun voorraden vullen als mensen coins naar de hardware wallet verplaatsen .
Dit gebeurt nu ook heel veel.
En zal me niks verbazen dat veel coins op die manier ook een dip kunnen veroorzaken .
Als de coins uit eigen wallet komt en dan verkopen op hun eigen excange.
Geef dat ook een dip namelijk.
Dit is wel een vraag die ik me afvraag hoe excange aan hun coins komen.
Kopen direct bij een miner of vroege heel goedkoop gekocht en weg gezet op en wallet.

[ Bericht 15% gewijzigd door suijkerbuijk op 02-10-2021 18:23:24 ]
pi_201607434
twitter


It's a beauty.
  Moderator zaterdag 2 oktober 2021 @ 20:03:17 #282
18653 crew  D.
pi_201608731
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 11:37 schreef Piva het volgende:

[..]
Vanwaar zo zuur?

Misschien dat je precies op de bodem bearish was en deze hele bull run gemist hebt?

Elan at $32k:
[..]

En hij is op de top ingestapt :Y
  Moderator zaterdag 2 oktober 2021 @ 20:14:26 #283
18653 crew  D.
pi_201608866
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 15:30 schreef Fargo het volgende:

[..]
Maar zeg je dan in feite hou die 900 nog even in eigen zak? Want een echte dip hebben we momenteel niet. Toch? Al weet je het nooit, want als het plafond op pak hem beet 400k ligt dan is 40k een aardige dip natuurlijk.
Feit is dat niemand weet wat de markt gaat doen.

De meeste mensen hier zijn het er wel over eens dat btc op termijn naar grote hoogtes gaat, dus als je een lange termijn planning hebt is nu een prima moment om te kopen.

De meerderheid van mijn bronnen denkt dat er dit jaar nog een nieuwe ATH komt. En ja, het gaat met pieken en dalen, dus je kunt proberen de markt te timen en hopen op een dipje om ietsje lager in te kopen, maar over het algemeen geldt 'time in the market beats timing the market'. Als ik niet afgelopen week al wat gekocht had had ik het vol vertrouwen nu alsnog gedaan :Y
pi_201611648
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 20:14 schreef D. het volgende:

[..]
Feit is dat niemand weet wat de markt gaat doen.

De meeste mensen hier zijn het er wel over eens dat btc op termijn naar grote hoogtes gaat, dus als je een lange termijn planning hebt is nu een prima moment om te kopen.

De meerderheid van mijn bronnen denkt dat er dit jaar nog een nieuwe ATH komt. En ja, het gaat met pieken en dalen, dus je kunt proberen de markt te timen en hopen op een dipje om ietsje lager in te kopen, maar over het algemeen geldt 'time in the market beats timing the market'. Als ik niet afgelopen week al wat gekocht had had ik het vol vertrouwen nu alsnog gedaan :Y
Ben er mee eens.
Vandaar dat ik meerder optie geeft.
Maar eerlijke is eerlijke de beste tijd om te kopen is wanneer de beurs open of sluiten.
Dan komt de markt tot rust in de crypto wereld .


Komen en Holden als je het geld niet nodig heb en een leuk spaarpot wilt hebben voor later.

Kopen en verkopen in handelen als je er verstand van hebt of graag een sport van wilt maken.

Of tussen in.
Kopen en Holden en afromen van de winst.
Dus een deel verkopen en terug in valuta zetten mog het gaan dippen.


Wat gebeurt rond de vakanties en belasting betalen .
pi_201615208
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 22:43 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Ben er mee eens.
Vandaar dat ik meerder optie geeft.
Maar eerlijke is eerlijke de beste tijd om te kopen is wanneer de beurs open of sluiten.
Dan komt de markt tot rust in de crypto wereld .


Komen en Holden als je het geld niet nodig heb en een leuk spaarpot wilt hebben voor later.

Kopen en verkopen in handelen als je er verstand van hebt of graag een sport van wilt maken.

Of tussen in.
Kopen en Holden en afromen van de winst.
Dus een deel verkopen en terug in valuta zetten mog het gaan dippen.


Wat gebeurt rond de vakanties en belasting betalen .
Opening van de markt noemen ze juist amateur hour omdat het dan op zijn volatielst is en alleen de noobs kopen
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 3 oktober 2021 @ 15:16:44 #286
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201618573
Geen weekenddip. Dat belooft wat
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator zondag 3 oktober 2021 @ 15:20:15 #287
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201618625
quote:
1s.gif Op zondag 3 oktober 2021 15:16 schreef Mortaxx het volgende:
Geen weekenddip. Dat belooft wat
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 3 oktober 2021 @ 15:22:52 #288
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201618679
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 15:20 schreef onlogisch het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Sodeju, ticket is geboekt
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201624027
twitter


COMPED
  zondag 3 oktober 2021 @ 20:01:13 #290
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201624124
$PYR _O_ godencoin
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator zondag 3 oktober 2021 @ 20:01:39 #291
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201624130


Da's gvd een mooie kaars :7
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 3 oktober 2021 @ 20:41:46 #292
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201624714
Dit kan niet jongens
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201624741
Dit zal vast met die Pandora papers te maken hebben
No bitch to me
  zondag 3 oktober 2021 @ 20:52:04 #294
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201624860
quote:
1s.gif Op zondag 3 oktober 2021 20:41 schreef Mortaxx het volgende:
Dit kan niet jongens
Wat niet? Vraag uit interesse. :)
pi_201625917
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 20:01 schreef onlogisch het volgende:
[ afbeelding ]

Da's gvd een mooie kaars :7
Dit is geil
  zondag 3 oktober 2021 @ 22:00:19 #296
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_201626278
Ik geniet nu zo van al die nobuddies die ZEKERRR wisten dat BTC ging dumpen en al hun x3000 leverage shorts in vlammen hebben zien opgaan door deze megadildos, en zo abrupt dat hij dwars door stoplosses heen knalde haha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_201626364
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 20:43 schreef TornadoDK het volgende:
Dit zal vast met die Pandora papers te maken hebben
Hoe gaat het met de Panama Papers :')
  Moderator zondag 3 oktober 2021 @ 22:06:41 #298
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201626373
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 22:00 schreef Mani89 het volgende:
Ik geniet nu zo van al die nobuddies die ZEKERRR wisten dat BTC ging dumpen en al hun x3000 leverage shorts in vlammen hebben zien opgaan door deze megadildos, en zo abrupt dat hij dwars door stoplosses heen knalde haha.
BTC 100k+ eoy
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201626535
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 22:00 schreef Mani89 het volgende:
Ik geniet nu zo van al die nobuddies die ZEKERRR wisten dat BTC ging dumpen en al hun x3000 leverage shorts in vlammen hebben zien opgaan door deze megadildos, en zo abrupt dat hij dwars door stoplosses heen knalde haha.
Dit idd!
pi_201626937


bij deze koerswaarde ben ik centimillionaire
pi_201627210
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 22:38 schreef Dimachaerus het volgende:
[ afbeelding ]

bij deze koerswaarde ben ik centimillionaire
Rare inconsequente mix van komma's en punten als thousands en decimal separators.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')