abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 30 juli 2024 @ 19:32:47 #126
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_214480787
https://www.hln.be/antwer(...)F%2Fwww.google.nl%2F

quote:
Restaurant Blueness van Sergio Herman raakt nooit van de grond en sluit na amper twee jaar de deuren
De familie Dheedene en de Sergio Herman Group hebben samen beslist om restaurant Blueness in de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen te sluiten. Het restaurant met Japanse flair naast Le Pristine opende in de lente van 2022, maar kon de verwachtingen nooit helemaal waarmaken. In plaats van Blueness komt het Verso Café terug, een toegankelijker concept. “Het sterk veranderende consumptiegedrag en de gesatureerde markt voor fine dining in Antwerpen hebben ons nieuwe inzichten gegeven.”


Het restaurant in het gebouw van luxeboetiek Verso straalde klasse uit en bood een intieme sfeer. Sterrenchef Sergio Herman legde bij de opening uit dat Blueness een Franse keuken met Japanse accenten zou aanbieden. Zelf stond de chef niet in de keuken, maar hij gaf achter de schermen wel het concept en de kaart vorm.

De start van Blueness verliep echter moeizaam met personeel dat vlak na de opening vertrok en negatieve recensies. Er was ook controverse over de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers, hoewel de kwaliteit later verbeterde met een score van 14 op 20 in de gids Gault&Millau en een internationale designprijs.

Ondanks de positieve erkenning bleef het zakencijfer onder de verwachtingen, wat leidde tot de beslissing om de zaak te sluiten. De familie Dheedene brengt nu het iconische Verso Café terug op de locatie. Blueness-medewerkers krijgen de kans om bij Verso Café of Le Pristine te werken, het andere restaurant van Sergio Herman vlakbij. Reserveren bij Blueness is niet meer mogelijk, en de zaak is geschrapt uit Gault&Millau.

(lees verder onder de foto)

Sergio Herman.
Sergio Herman. © Joel Hoylaerts / Photonews
“We hebben gemerkt dat de erfenis van achttien jaar Verso Café te sterk is om te negeren”, heeft Miguel Dheedene, eigenaar van Fashion Club 70 en Verso, erover te zeggen. “De diepe band die we opgebouwd hebben met de klanten van Verso en de prominente plaats die Verso Café innam in het Antwerpse horecalandschap hebben ons doen beseffen dat het nog steeds een speciale plek in de harten van velen inneemt.”

Verzadigd
“Het sterk veranderende consumptiegedrag sinds de pandemie, in combinatie met een gesatureerde fine-dining markt in Antwerpen, hebben ons nieuwe inzichten gegeven”, aldus Sergio Herman zelf. “Vandaar dat we samen de beslissing hebben genomen om er terug een zaak van te maken in functie van Verso. Blueness heeft veel potentieel, ook het buitenland toont interesse. Ik zie zeker nog een toekomst voor het merk. Om die reden wil ik dan ook mijn dank uitspreken aan iedereen die Blueness Antwerp heeft bezocht.”

Voor restaurant Le Pristine blijven Sergio Herman en de familie Dheedene wel nog samenwerken. Het vernieuwde Verso Café opent half september van dinsdag tot en met zaterdag.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport woensdag 31 juli 2024 @ 08:34:33 #127
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_214486099


Tiramisu is a ubiquitous dessert. We have this Italian chef to thank.
Roberto Linguanotto, who died Sunday, is credited with creating the popular coffee-flavored dessert in the 1970s.

Één van de bedenkers van Tiramisu is overleden.
https://www.washingtonpos(...)to-linguanotto-dies/
https://www.dailymail.co.(...)81-long-illness.html
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 augustus 2024 @ 09:21:34 #128
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_214766181
https://fd.nl/samenleving(...)d#Echobox=1724213285

quote:
Lindenhoff begon als een hobbyboerderij. 35 jaar en een generatie verder produceert het vlees, groente en kazen voor de betere horeca in Nederland. Eigenaars Berend en Willem te Voortwis over natuurlijke teelt, de slacht en in reuzel rijpende côte de boeuf.
Lees verder bij het FD.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 augustus 2024 @ 11:07:27 #129
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_214823513
De Dinner Train is failliet
https://www.telegraaf.nl/(...)r-failliet-verklaard

En ook met de Makro gaat het nog steeds beroerd.
https://www.rtl.nl/nieuws(...)lies-41-miljoen-euro
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 15 september 2024 @ 11:11:53 #131
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_214986441
quote:
Haha, die had ik ook onder mijn knop zitten om te plaatsen.




-O-
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_214986689
quote:
:o

Maar, maar, daar wilde ik nog eens heen en dat is al zo lastig te plannen :'(
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_214986736
quote:
1s.gif Op zondag 15 september 2024 11:46 schreef Vanyel het volgende:

[..]
:o

Maar, maar, daar wilde ik nog eens heen en dat is al zo lastig te plannen :'(
Zonde.

Ik ben er vorig jaar februari voor het laatst geweest (gekregen van iemand :o ), beste ooit. Paar jaar terug een aantal keer met mini geweest, maar het was de laatste keer echt van een heel ander niveau.
La derecha oprime, la izquierda libera
  zondag 15 september 2024 @ 11:51:57 #134
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_214986745
quote:
1s.gif Op zondag 15 september 2024 11:46 schreef Vanyel het volgende:

:o

Maar, maar, daar wilde ik nog eens heen en dat is al zo lastig te plannen :'(
Wij zijn blij dat wij er een keer hebben mogen eten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_214986828
quote:
2s.gif Op zondag 15 september 2024 11:51 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]
Zonde.

Ik ben er vorig jaar februari voor het laatst geweest (gekregen van iemand :o ), beste ooit. Paar jaar terug een aantal keer met mini geweest, maar het was de laatste keer echt van een heel ander niveau.
Ik ben wel geweest, 1x, in 2019.
Hier het bewijs
Vanyel in CUL / [CULSC] Kerstbomenbosjes
Was mijn verjaarscadeau aan Mrs V, een half jaar eerder geboekt. Beste cadeau ooit denk ik.

Maar dat was minstens 5x te weinig en ik krijg nu pas meer ruimte.

Tevens, de belangrijkere info:
quote:
Here’s what’s coming next:
- I’m taking a short break to rebrand, travel, experiment, do creative collaborations, create dishes for my next menu.
- Until my new (hidden) venue opens, I’ll be hosting exclusive nomadic 8-seat Japanese chefs table and creative dining events in different unique locations in Rotterdam & Amsterdam.
- I plan to showcase more of myself, my journey and my Japanese cuisine through social media (Youtube, see link in bio), where I'll offer insights into Japanese cooking and cutting techniques, but also reveal more about my signature creative and authentic Japanese cooking style
Maar het is dus nog niet klaar klaar. Dan maar in de gaten houden. Of jullie tippen ons in SCUL O-)
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_214986912
De laatste keer dat ik was heb ik gekregen van iemand die een weekend in de bakkerij mee had gedraaid. Zelf niet kon, dus ik ben met de bestie geweest. 10/10 beste cadeau ooit. Zou het zelf nooit meer kunnen betalen, was 440 euro :o

Toen geen foie gras maar wel vergelijkbare bereidingen van verschillende vissenlevers, oa zeeduivel die zo mogelijk nog zachter was dan reguliere foie.

Het dessert was een Japans tuintje (denk aan de stijl hoe Heston Blumenthal tuintjes maakt), met eigenlijk iets van zeven desserts erin verstopt, waaronder de meest geweldige mochi ooit.
La derecha oprime, la izquierda libera
  Moderator / Redactie Sport maandag 30 september 2024 @ 21:06:06 #137
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_215140625
Iemand opent vast wel een topic voor de Sterren.
quote:
In aanloop naar de Michelin-uitreiking volgende week, maakt de bandenspecialist alvast vijftien nieuwe restaurants met een Bib Gourmand bekend. De volledige selectie presenteert Michelin op maandag 7 oktober.

Michelin schrijft op hun site: “We zijn verheugd om de presentatie van onze nieuwe Nederlandse selectie in te luiden met de restaurants die zijn bekroond met een Bib Gourmand. Het is een onderscheiding voor fijnproevers die op zoek zijn naar bijzondere en betaalbare eetervaringen. Een uitnodiging om te genieten van een genereuze, gezellige en vaak onbevangen keuken. Na meer dan een jaar onderzoek in heel Nederland hebben onze inspecteurs vijftien nieuwe pareltjes gevonden die samen een divers culinair en conceptueel panorama vertegenwoordigen.”
• Alba in Amsterdam
• Auberge in Amsterdam
• Café Samabe in Haarlem
• Café Visscher in Leiden
• De Wilg in De Mortel
• Dokjard in Groningen
• Gitane in Amsterdam
• MOUT & HOUT in Vessem
• LEV by Mike in Winterswijk
• Lucie Cocina in Eindhoven
• Niemeijer in Groningen
• Resumé by 6&24 in Den Haag
• Sea Palace in Amsterdam
• Te Koop in Tilburg
• Wielinga in Leiden
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 8 oktober 2024 @ 21:16:36 #138
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_215214138
quote:
Koffie- en donutketen Dunkin’ in Nederland failliet

De Nederlandse tak van Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts) is failliet. Dat heeft medeaandeelhouder Roberto Fava bevestigd. De Amerikaanse donut- en koffieketen heeft dinsdag faillissement aangevraagd.

Het is de bedoeling dat de winkels voorlopig open blijven. Het personeel is ingelicht, meldt curator Derk van Geel aan De Telegraaf. Het is niet bekend hoeveel werknemers worden getroffen door het bankroet. Ook is niet direct duidelijk wat de oorzaak van het faillissement is. De curator van het bedrijf was dinsdagavond niet bereikbaar voor vragen.
https://www.ad.nl/economi(...)d-failliet~a6e70213/
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 15 oktober 2024 @ 16:00:36 #139
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_215272509
quote:
De winkel van FrietHoes in Haarlem gaat sluiten.
Na bijna 15 jaar gaan we de plek waar Joost Hoes ooit begon verlaten. Dit is niet het einde maar het begin van een nieuw tijdperk. Op steeds meer plekken in Nederland en daarbuiten is FrietHoes verkrijgbaar: In de Horeca, in de supermarkt en op evenementen. FrietHoes gaat zich vanaf nu nog meer daarop richten. Iedereen aan de echt verse friet! 🍟🍟
⏰De winkel is geopend t/m zondag 27 oktober 20:00. Op 24 & 25 oktober is de winkel tot 17:00 open vanwege een besloten event.
Er komt een nieuwe eigenaar en deze zal de plek als snackbar “Friet Station” doorzetten. Wij wensen Hani en Eman heel veel succes. Kom dus gauw nog eens langs!
https://www.facebook.com/(...)Tf5y5dkB3oZpyUaGdYyl

De plek waar het allemaal begon. Inmiddels ligt hun patat in mijn supermarkt. Met hun (kleine) zaak gaan ze stoppen
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 15 oktober 2024 @ 16:26:58 #140
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_215272707
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2024 16:00 schreef borisz het volgende:

https://www.facebook.com/(...)Tf5y5dkB3oZpyUaGdYyl

De plek waar het allemaal begon. Inmiddels ligt hun patat in mijn supermarkt. Met hun (kleine) zaak gaan ze stoppen
Wij eten zeer regelmatig en zelfs ook vanavond de patat van FrietHoes uit de supermarkt. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_215358570
E.coli uitbraak in de VS die herleidbaar is tot de quarter pounders van mcdonalds, waarschijnlijk de voorgesneden ui.

https://www.cdc.gov/ecoli/outbreaks/e-coli-O157.html

https://apnews.com/articl(...)9016decedcf9f928a9d9
La derecha oprime, la izquierda libera
  Moderator / Redactie Sport maandag 2 december 2024 @ 20:44:11 #142
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_215751408
We stevenen af op de slechtste wijnoogst sinds 1961.
https://www.missethoreca.(...)oogstjaar-sinds-1961?
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_215751880
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2024 20:44 schreef borisz het volgende:
We stevenen af op de slechtste wijnoogst sinds 1961.
https://www.missethoreca.(...)oogstjaar-sinds-1961?
In volume. Kwalitatief zou het wel eens een behoorlijk goed jaar kunnen zijn.

Vooral Chileense wijnen en Franse Cabernet Franc (Bordeaux en Loire) zou kennelijk veelbelovend zijn.

[ Bericht 7% gewijzigd door stavromulabeta op 02-12-2024 21:43:10 ]
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  dinsdag 31 december 2024 @ 15:21:58 #144
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216120076
Sterrenrestaurant Olivijn gaat nooit meer open. Hoe kwam het zover?

Begin dit jaar kwam het bericht naar buiten dat het Haarlemse sterrenrestaurant Olivijn - tijdelijk - de deuren sluit. De volgende maanden blijft het er binnen donker. Van verdere toekomstplannen lijkt niemand iets te weten. Hoelang blijft de zaak dicht? En wat spookt eigenaar en sterrenchef Menno Post uit? In november wordt duidelijk dat Olivijn nooit meer open gaat. Dit is Post zijn verhaal.

Het is juli 2018. De dan 40-jarige chef-kok Menno Post opent zijn eerste eigen restaurant in een monumentaal zestiende-eeuws pand aan de Kleine Houtstraat in het Haarlemse stadscentrum. De naam: Olivijn. Zomaar vernoemd naar een steensoort, die geslepen als edelsteen, een transparant groene kleur krijgt.

De verwachtingen van Olivijn zijn hoog, want de vijf jaar ervoor werkte Post als chef-kok bij het keurige tweesterrenrestaurant De Bokkendoorns in Overveen, waar plannen om mede-eigenaar te worden stukliepen. Daarvoor was hij jarenlang de rechterhand van sterrenkok Ron Blaauw en weer daarvoor werkte hij in het restaurant van tevens sterrenchef Cas Spijkers. Dus nu Post ineens zijn eigen restaurant opent, kan dat bijna niet anders dan iets sterwaardigs worden.

Die verwachting kent Post uiteraard ook. En met in het achterhoofd het idee dat je maar één keer je visitekaartje kan afgeven, stapt hij perfectionistisch en goed doordacht zijn nieuwe avontuur in. Olivijn moet losser zijn dan de restaurants waar hij eerder werkte. Meer à la Menno Post. Geen witte gestreken tafelkleden, maar een huiselijke ambiance, met knallende turquoise verf op de muren.

De menukaart is zoals Post gewend is om te koken: verfijnd. Volkskrantrecensent Hiske Versprille omschrijft in haar recensie drie maanden na de opening van het restaurant: chic eten met luxe ingrediënten en bekroont Olivijn met een 8-.

Gasten krijgen de keuze uit een vier- vijf- of zesgangenmenu en Post zijn specialiteit, de langoustine met spek, staat daar uiteraard tussen. Olivijn begint met een klein, ambitieus team en minder tafels dan de grote ruimte aankan, zodat Post zeker weet dat elke tafel perfecte bediening en perfect eten krijgt.

Het werkt. Olivijn is slechts een paar maanden open of een gediende van de Michelingids schuift in zijn eentje aan. In december volgt het goede nieuws: Olivijn krijgt een ster, vijf maanden na opening.

Een succesvol 2019 volgt. Post zijn planning is om de afgesloten leningen voor het opstarten van Olivijn in vijf jaar tijd af te lossen. Zijn huurcontract heeft een duur van tien jaar, in die laatste vijf jaar wil hij dan weer kunnen sparen en opbouwen. De chef schat in dat als het succes doorzet, dat prima moet lukken.

Maar dan schudt in 2020 het coronavirus de wereld op. In het vroege voorjaar gaat Nederland in een eerste gedeeltelijke lockdown en moeten horeca, scholen en kinderopvang voor het eerst noodgedwongen sluiten. Het blijkt het begin van ruim twee jaar corona-onrust. Post zijn plan om met Olivijn in tien jaar tijd rustig door te groeien en op de route enkel wat bij te sturen, moet ineens drastisch worden aangepast.

Maar meedeinen met de barre crisistijd, doet hij met volle toewijding. De chef-kok wordt creatief en zijn overlevingsdrift komt naar boven. Zo bieden Post en zijn team - zoals ook andere restaurants tijdens de coronalockdowns - iedere week een nieuw afhaal-driegangenmenu van vijftig euro aan dat gasten thuis kunnen afmaken en opeten.

Om daar net iets meer sjeu aan te geven, wordt in Posts afhaalkeuken ook nog eens iedere week een bekende gastchef (Jef Schuur, Erik van Loo, Jarno Eggen, Wilco Berends) uitgenodigd om te helpen koken.

Ook koopt Post voor 3000 euro op Marktplaats een originele oude FEBO-snackmuur en gaat hij aan de slag met een nieuw product: ambachtelijke kroketten. Ze zijn gevuld met kreeft- of truffelvulling en men kan ze voor 6 euro uit de muur trekken. Ze slaan aan, trekken landelijke media-aandacht waarin ze worden gedoopt tot ‘haute-friture’ en gaan, zoals het spreekwoord belooft, als warme broodjes over de toonbank.

Het succes van de kroket leidt zelfs tot een hele nieuwe winkel: Traiteur Olivijn. Gelegen in de Gierstraat. Er worden in beginsel de kroketten, maar ook delicatessen en cadeau-artikelen verkocht, zoals sieraden met de steen olivijn en gietijzeren pannen waarmee Post thuis zelf graag kookt.

Vanwege alle initiatieven draait Post veel omzet tijdens de coronacrisis. Maar naast de gewone vaste lasten, komen er ook veel extra kosten bij: huur, nieuwe producten, take-away servies. Het maakt dat er weinig winst wordt gemaakt en Post met Olivijn naar eigen zeggen een enorme coronaschuld opbouwt.

Het werkt uitputtend voor de chefkok, ondanks dat hij en plein public en op social media altijd positief overkomt. Maar met iedere lockdown moet hij zichzelf weer opladen.

Het verzinnen van originele ideeën, van nieuwe afhaalmenu’s en daar weer mensen voor enthousiasmeren kost hem steeds meer moeite. Als iets aanslaat, is hij opgelucht, maar aan het culinaire platform Food Inspiration laat hij weten blij te zijn als zijn restaurant weer gewoon open kan, en hij zich alleen daar op kan concentreren.

Maar rust zit er niet in. Want tegen de tijd dat de coronacrisis in 2022 eindelijk ten einde is en Olivijn weer normaal open kan, komen de volgende vloedgolven. Een huurstijging van negen procent, de kosten voor gas, water en elektra die met een derde stijgen, en ‘geëxplodeerde inkoopprijzen’ van de producten waarmee Post graag kookt.

Een rendabel sterrenrestaurant in het pand van Olivijn voortzetten, blijkt een onmogelijkheid te zijn geworden. Post kan kiezen voor faillissement of verkoop. Met het laatste zou hij in één keer de schuld bij de Belastingdienst kunnen aflossen. Een makkelijke keuze. Olivijn staat datzelfde jaar nog te koop.

Het is twee jaar later. Eind november 2024 op een doordeweekse middag. Na twee lange en onzekere jaren, is er een last van Menno Post (47) zijn schouders: de verkoop van Olivijn is rond. ,,Nadat de handtekening gezet was, moest ik drie dagen bijkomen”, zegt hij, terwijl hij aan een kop koffie zit bij Locael Centraal naast station Haarlem. Een kwartiertje rijden van zijn huis in Haarlem-Noord. ,,Ik was gesloopt. Het feit dat de verkoop zo lang duurde, gaf toch veel stress en maakte dat ik een beetje op pauze stond.”

https://www.haarlemsdagbl(...)o-post/28880949.html
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 9 januari 2025 @ 11:23:35 #145
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_216225980
Over Julius Jaspers:

quote:
Afgelopen maandag heeft Julius een hersenbloeding gehad. Naar omstandigheden maakt hij het redelijk. Julius is in goede handen en werkt hard aan zijn herstel.

Wij zijn uiteraard ontzettend geschrokken en heel verdrietig en zouden het enorm waarderen om volledig met rust gelaten te worden zodat we alles rustig een plek te kunnen geven en Julius te kunnen steunen.
Veel dank, de familie

Via zijn facebook pagina
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_216226656
quote:
1s.gif Op donderdag 9 januari 2025 11:23 schreef AgnesGru het volgende:
Over Julius Jaspers:
[..]
Via zijn facebook pagina
Ach jee.
anonieme razernist
pi_216238746
Want ik heb destijds besloten, dat ik de harde weg ontwijk.
Dus blijf ik lopen door de sloten, het liefst in zeven tegelijk.
BZB - Zeven Sloten
pi_216239599
quote:
Net op tijd nog geweest in november O+
  vrijdag 10 januari 2025 @ 14:59:33 #149
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216241031
quote:
Bron: Misset Horeca

De chef en ondernemer wordt al enige tijd nadrukkelijk gelinkt aan Curio Collection by Hilton in Gemert, als de nieuwe eindverantwoordelijke voor de topzaak die daar moet opengaan.
De geruchten over een eventuele transfer naar het Brabantse Gemert zingen al langer rond. In dat dorp, vlakbij de Brainport-regio, zal in 2026 het Curio Collection by Hilton in Gemert opengaan. In totaal zullen er twee restaurants openen bij het hotel, een fine dining-restaurant en een toegankelijker broertje. Vanaf de lente van 2025 gaat dat laatste restaurant al op groene sterjacht. Het Kasteel van Gemert ligt op nog geen twintig kilometer afstand van De Lindehof.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 januari 2025 @ 10:54:08 #150
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_216278003
quote:
Generatie Z en de millennials laten het dure avondje uit of de ‘flat white’ vaker schieten. De zogenoemde gemaksgeneraties bezuinigden afgelopen jaar op eten buiten de deur, bezorgmaaltijden, fastfood en de koffie voor onderweg.

De foodservicemarkt — van uit eten gaan en de kantine, tot thuisbezorging en iets lekkers tussendoor — had in 2024 last van een drijfnat voorjaar en van de jongere consumenten die bespaarden. Dat blijkt uit cijfers die het Foodservice Instituut (FSIN) vandaag presenteert tijdens de opening van de Horecava-beurs. Door prijsverhogingen groeide de markt nog met 4% naar ¤22,2 mrd, maar de verkoop stond onder druk.

Lees het volledige artikel: https://fd.nl/bedrijfslev(...)reca-nu-links-liggen
Horecava deze week. DUs er zullen nog wel meer berichten volgen :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')