abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_201549696
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 14:37 schreef KayaQ het volgende:

[..]
Volgens mij geldt dat voor de meeste dertigers. Ik ken niet anders dan dat mensen zich wat meer met hun eigen zaken bezig gaan houden vanaf een jaar of 30.

De een is alleen nog maar aan het werk 60 uur per week. Een ander krijgt een gezin, of koopt een huis, verdwijnt in een jarenlange helse verbouwing en heeft het ineens alleen nog over de greepjes van zijn nieuwe keuken.

Het is gewoon een andere levensfase voor veel mensen, dat geldt niet alleen voor de mensen die een kind krijgen.
Zo zie ik het ook wel. Meer dan 20ers heb ik vaak 't idee dat 30ers nog harder hun eigen doelen nastreven. De discussie poliseren door er een single VS stel discussie van te maken doet daar niet zo veel van af, maargoed daar is wel het topic op gericht.

Uiteindelijk veranderen levens in die periode gigantisch en heb je de keuze daarin mee te bewegen of niet. Dat geldt ook voor het daten. De pool van vrijgezellen 30ers is imo gigantisch divers waar iedereen eisen gaat en kan stellen. Daar kan je nog een beste kluif aan hebben.
  dinsdag 28 september 2021 @ 11:19:53 #242
365714 Vansschoen
Beetje raar, maar wel lekker!
pi_201549910
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 september 2021 03:01 schreef Faxie het volgende:

[..]
Daar heb ik mijn hoop op gevestigd :@

Ow en hoi O+
Hey Fax🙋‍♀️

Je zal vast niet hoeven wachten totdat je oud en versleten bent 😉.

En anders elke avond tussen 5 en 6 bij de koeling bij magnetron maaltijden gaan staan 😜
pi_201551075
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 11:19 schreef Vansschoen het volgende:

[..]
Hey Fax🙋‍♀️

Je zal vast niet hoeven wachten totdat je oud en versleten bent 😉.

En anders elke avond tussen 5 en 6 bij de koeling bij magnetron maaltijden gaan staan 😜
Welke winkel? O-)
pi_201551386
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 11:19 schreef Vansschoen het volgende:

[..]
Hey Fax🙋‍♀️

Je zal vast niet hoeven wachten totdat je oud en versleten bent 😉.

En anders elke avond tussen 5 en 6 bij de koeling bij magnetron maaltijden gaan staan 😜

Is dat jouw methode als single? :D
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Moderator dinsdag 28 september 2021 @ 18:30:45 #245
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_201554669
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 09:12 schreef Autoscooter het volgende:

[..]
Dit is ook wel een tikkie overdreven allemaal. Zo vaak zit ik nou ook weer niet hier op het forum. En op alles en iedereen commentaar leveren valt denk ik ook wel mee. Als ik ergens kom waar mensen van nota bene dertig plus zitten te gamen en vol aan de sos zitten, vind ik dat raar ja. Hetzelfde geldt voor mensen die alleen nog maar naar de lokale dorpskroeg willen en verder elk idee dat buiten een straal van 5 km om hun huis plaatsvindt bij voorbaat afwijzen. Komt omdat het in beide gevallen extremen zijn.

Wel een terecht punt dat het natuurlijk niet zo veel zin heeft om te blijven trekken aan dat soort mensen. Of mensen altijd doen wat hen het meest gelukkig maakt, waag ik overigens te betwijfelen. Vaak is het eerder een kwestie van de weg van de minste weerstand.

Ik heb de afgelopen paar jaar bepaalde banden overigens wel aangehaald en ook nieuwe contacten opgedaan. Plus ik had nog een aantal vrienden die van nature altijd al wat ondernemender waren, maar punt blijft wel degelijk -en dat is volgens mij hoe deze discussie begon- dat de spoeling een stuk dunner is. Maar doe nou niet alsof ik een soort fulltime beroepsklager ben. Het aantal uren dat ik hier op het forum aanwezig ben, valt echt reuze mee (ook voor- en na de ban).
Ja het is prima dat jij dat raar vindt, maar die mensen 'maken er wat van', naar hun mening. Dat jij dat raar vindt of wat dan ook is allemaal leuk en aardig, maar die lui vermaken zich, jij zit aan de zijlijn een beetje uit de hoogte te doen over hoe zij hun tijd besteden.

Ja, ook voor die mensen geldt dat ze hun tijd besteden zoals zij dat prima achten. Wederom ben jij degene die vanaf de zijlijn een beetje loopt te oordelen over die mensen.

Ik doe niet alsof je een beroepsklager bent, ik zeg dat je al vanaf minstens je 27e onder verschillende namen hier hetzelfde verhaal loopt te verkondigen, je doet elke keer alsof je daar 'recent pas' over nadenkt, maar de realiteit is dat je daar helemaal niet pas recent over nadenkt.

Je bent nu 32 dacht ik gelezen te hebben, dus je bent nu al 5 jaar lang dezelfde conclusies aan het trekken, komt daar dan hier over praten, wat helemaal prima is, maar je trekt dezelfde conclusies als 5 jaar geleden, al is het onderwerp dan nu ietsje anders dan toen, maar toch. Ik beweer niet dat je hier uur in uur uit over loopt te posten, ik zeg dat je al 5+ jaar lang hetzelfde loopt te vertellen.

Dan vraag ik me af wat de meerwaarde daar van is. Die mensen leven hun leven, kopen huizen, krijgen kinderen, vullen hun tijd hoe het hun goed dunkt, en al 5 jaar lang ben jij degene die daar over loopt te oordelen dat ze er wat van moeten maken, dat de manier waarop ze hun tijd doorbrengen 'raar' is, etc etc. Ondertussen ben jij degene die niet verder komt, en bouwen zij gewoon verder aan hun relaties, gezinnen, etc.

Daarom heb ik al een paar keer gezegd. Als het je ding is om continue hetzelfde verhaal opnieuw te vertellen, jaar in jaar uit, dan moet je dat vooral blijven doen, je doet er immers niemand kwaad mee. Maar mij lijkt het dat je meer wil dan alleen maar een uitlaatklep voor dit verhaal. Mij lijkt het dat jij ook huisje boompje beestje wil (niet per s kinderen). Misschien heb ik dat grandioos mis, misschien ook niet. Ik vraag me gewoon oprecht af wat het doel is van dit keer op keer op keer op keer blijven doen, al 5 jaar lang.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_201554773
Als man van 32 word ik in ieder geval niet vrolijk van het aanbod van vrouwen rond de 30 en de wanhoop die ik bij vele proef. Een paar jaar geleden kwam ik nog geregeld in aanraking met 21-25-jarigen en dat was een stuk leuker. Ik heb sowieso best wel moeite met me aangetrokken voelen tot vrouwen die er al een stukje ouder uit zien, maar als ze dan ook nog eens een behoorlijk verleden hebben bekruipt me vrij snel het gevoel dat ik met opgebruikte afdankertjes te maken heb.

[ Bericht 2% gewijzigd door Akathisia op 28-09-2021 19:22:53 ]
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
  dinsdag 28 september 2021 @ 19:15:03 #247
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_201555345
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 19:17 schreef Autoscooter het volgende:

[..]
Het lijkt erop dat verjaardagen met mn familie spannender zijn dat je avondje in een kroeg.
Ik weet niet waar je woont maar mssn zelf een spannendere omgeving opzoeken?!
Grotere stad of een (sport)club. Zoiets.

Een relatie van jaren geleden/begin twintig is niet echt te vergelijken met nu/als je in de dertig bent.
Je bent zelf toch ook wijzer geworden? Iedereen veranderd en denk dat mensen in een relatie anders veranderen.
Als je vrienden gewend zijn om altijd iets samen te doen, gaan ze niet ineens veel los van elkaar doen alleen omdat jij dat wil.


quote:
15s.gif Op dinsdag 28 september 2021 18:37 schreef Complotwappie het volgende:
Als man van 32 word ik in ieder geval niet vrolijk van het aanbod van vrouwen rond de 30 en de wanhoop die ik bij vele proef. Een paar jaar geleden kwam ik nog geregeld in aanraking met 21-25-jarigen en dat was een stuk leuker. Ik heb sowieso best wel moeite met het aangetrokken voelen tot vrouwen die er al een stukje ouder uit zien, maar als ze dan ook nog eens een behoorlijk verleden hebben bekruipt me vrij snel het gevoel dat ik met opgebruikte afdankertjes te maken heb.
Dit zit tussen je oren. Je kunt best op jonger vallen maar praten over “afdankertjes”….
Misschien dat jonger dan idd wel bij je past, je hebt iig dezelfde beperkte gedachtengang. :')
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_201556456
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 september 2021 19:15 schreef TaMieke het volgende:
Dit zit tussen je oren. Je kunt best op jonger vallen maar praten over “afdankertjes”….
Misschien dat jonger dan idd wel bij je past, je hebt iig dezelfde beperkte gedachtengang.
Dat zou heel goed kunnen inderdaad. Bedankt voor het advies. Wat is er beperkt aan though?
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
pi_201559727
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 10:44 schreef Autoscooter het volgende:

[..]
Nja als er al een conclusie uit te trekken valt wat ik hier typ, is het waarschijnlijk de conclusie dat ik 32 ben en nog steeds geen flauw idee heb wat ik wil met mijn toekomst. Wat betreft kinderen zeker, wat betreft partner in iets mindere mate (dat weet ik wel vrij zeker dat ik dat vroeg of laat wil).

Het heeft allemaal twee kanten. Kinderen krijgen lijkt me enerzijds het mooiste wat er is omdat het substantie geeft aan je (gevoels) leven. Aan de andere kant lijkt het me enorm kut omdat ik in de praktijk vaak zie dat koppels met (jonge) kinderen worden geleefd door de omstandigheden i.p.v. dat ze de teugels zelf in handen hebben.
Ik zie zelf ook op tegen het hebben van jonge kinderen. Vanaf een jaar of 8 lijkt het me een stuk makkelijker worden.

De hoop van de ouder is lijkt me dat je later plezier hebt van je kinderen en ook op de oude dag zij er voor je zullen zijn. Beiden geen garantie. 3 of 4 kinderen is dan beter dan 1 of 2.

En die gedachtes laten mij weer in de spiegel kijken hoe leuk kind ik zelf ben voor mijn ouders.

quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 18:14 schreef MizzezAmy het volgende:

Laatst wel apart dat ik niet was uitgenodigd voor een baby-shower van mn vriendengroep
Wees blij
  woensdag 29 september 2021 @ 08:17:01 #250
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_201560420
quote:
17s.gif Op dinsdag 28 september 2021 20:19 schreef Complotwappie het volgende:

[..]
Dat zou heel goed kunnen inderdaad. Bedankt voor het advies. Wat is er beperkt aan though?
Hoezo heb je het over afdankertjes? Ben je zelf dan geen afdankertje?
We zijn nogsteeds allemaal mensen. Geen gebruiktsobjecten.
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_201560585
quote:
15s.gif Op dinsdag 28 september 2021 18:37 schreef Complotwappie het volgende:
Als man van 32 word ik in ieder geval niet vrolijk van het aanbod van vrouwen rond de 30 en de wanhoop die ik bij vele proef. Een paar jaar geleden kwam ik nog geregeld in aanraking met 21-25-jarigen en dat was een stuk leuker. Ik heb sowieso best wel moeite met me aangetrokken voelen tot vrouwen die er al een stukje ouder uit zien, maar als ze dan ook nog eens een behoorlijk verleden hebben bekruipt me vrij snel het gevoel dat ik met opgebruikte afdankertjes te maken heb.
Je ziet er zelf vast ook ouder uit dan tien jaar geleden. Wellicht worden de vrouwen ook niet meer blij van jou? Voel je jezelf ook een opgebruikt afdankertje?

Ik vind het een zeer nare en oppervlakkige manier van naar mensen kijken. Zo'n houding maakt je ook nog onaantrekkelijk.

Ervaringen en levenswijsheid maken een mens juist rijker naar mijn idee.
pi_201562486
quote:
15s.gif Op dinsdag 28 september 2021 18:37 schreef Complotwappie het volgende:
Ik heb sowieso best wel moeite met me aangetrokken voelen tot vrouwen die er al een stukje ouder uit zien, maar als ze dan ook nog eens een behoorlijk verleden hebben bekruipt me vrij snel het gevoel dat ik met opgebruikte afdankertjes te maken heb.
Als je liever oudere mannen hebt mag dat ook hoor.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tyranoesauroes op 29-09-2021 11:26:05 ]
afspraak tandarts verzetten
pi_201562598
Of doe het op z'n Brusselmans en neem een jong hertje. Moet je zelf wel interessant genoeg zijn natuurlijk. En charme hebben.
afspraak tandarts verzetten
  Mooiste FOK!fotoboek van de vrouwen 2022 woensdag 29 september 2021 @ 11:44:02 #254
165264 Puzzie
C'est La Fucking Vie
pi_201562878
quote:
15s.gif Op dinsdag 28 september 2021 18:37 schreef Complotwappie het volgende:
Als man van 32 word ik in ieder geval niet vrolijk van het aanbod van vrouwen rond de 30 en de wanhoop die ik bij vele proef. Een paar jaar geleden kwam ik nog geregeld in aanraking met 21-25-jarigen en dat was een stuk leuker. Ik heb sowieso best wel moeite met me aangetrokken voelen tot vrouwen die er al een stukje ouder uit zien, maar als ze dan ook nog eens een behoorlijk verleden hebben bekruipt me vrij snel het gevoel dat ik met opgebruikte afdankertjes te maken heb.
Bah dit is gewoon sneu.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_201563426
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 08:41 schreef KayaQ het volgende:
Je ziet er zelf vast ook ouder uit dan tien jaar geleden. Wellicht worden de vrouwen ook niet meer blij van jou? Voel je jezelf ook een opgebruikt afdankertje?

Ik vind het een zeer nare en oppervlakkige manier van naar mensen kijken. Zo'n houding maakt je ook nog onaantrekkelijk.

Ervaringen en levenswijsheid maken een mens juist rijker naar mijn idee.
Ik zie er in vergelijking meestal heel wat jonger uit. Misschien omdat ik na mijn 23ste wl behoorlijk op de rem trapte. Ik ben zeker ''gebruikt" maar niet opgebruikt. Ik ben veeleer tijd verloren aan vrouwen met dubieuze intenties en gedragingen, en de vlucht naar solitude als reactie daarop. Of vrouwen nog steeds blij van mij worden? Lang niet allemaal. Met al hun irrele verwachtingen lijken ze vooral mijn levenswijsheid te onderschatten - tot ik de deur dichtgooi.
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
pi_201563454
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 08:17 schreef TaMieke het volgende:
Hoezo heb je het over afdankertjes? Ben je zelf dan geen afdankertje?
We zijn nogsteeds allemaal mensen. Geen gebruiktsobjecten.
Afdankertje betekent zoveel als ''teveel gebruikt (,oud) en (daardoor) ongewild". Waarom ligt dat niet voor de hand en waarom kan dat niet van toepassing zijn op mensen?
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
  woensdag 29 september 2021 @ 13:12:13 #257
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_201564008
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 12:25 schreef Complotwappie het volgende:

[..]
Afdankertje betekent zoveel als ''teveel gebruikt (,oud) en (daardoor) ongewild". Waarom ligt dat niet voor de hand en waarom kan dat niet van toepassing zijn op mensen?
Wanneer is iemand opgebruikt volgens jouw standaarden dan?

Deze vraag stellen en net daarvoor lopen pogen met je levenswijsheid. Ga toch weg man :|W :r
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
  Moderator woensdag 29 september 2021 @ 13:29:54 #258
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_201564232
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 12:23 schreef Complotwappie het volgende:

[..]
Ik zie er in vergelijking meestal heel wat jonger uit. Misschien omdat ik na mijn 23ste wl behoorlijk op de rem trapte. Ik ben zeker ''gebruikt" maar niet opgebruikt. Ik ben veeleer tijd verloren aan vrouwen met dubieuze intenties en gedragingen, en de vlucht naar solitude als reactie daarop. Of vrouwen nog steeds blij van mij worden? Lang niet allemaal. Met al hun irrele verwachtingen lijken ze vooral mijn levenswijsheid te onderschatten - tot ik de deur dichtgooi.
:D

Heb jij ze even mooi tuk! Get them before they get you!
Breitling - Instruments for Professionals
pi_201565010
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 12:23 schreef Complotwappie het volgende:

[..]
Ik zie er in vergelijking meestal heel wat jonger uit. Misschien omdat ik na mijn 23ste wl behoorlijk op de rem trapte. Ik ben zeker ''gebruikt" maar niet opgebruikt. Ik ben veeleer tijd verloren aan vrouwen met dubieuze intenties en gedragingen, en de vlucht naar solitude als reactie daarop. Of vrouwen nog steeds blij van mij worden? Lang niet allemaal. Met al hun irrele verwachtingen lijken ze vooral mijn levenswijsheid te onderschatten - tot ik de deur dichtgooi.
Dus als ik je goed begrijp; vrouwen die door dit proces gaan zijn afdankertjes en bij jou heet dit levenswijsheid.

Ik denk niet dat dit perspectief je helpt om gelijkwaardige contacten aan te gaan. Dat blijkt ook wel, als je telkens de deur dichtgooit zijn het geen gelijkwaardige contacten.

De mindset waarmee je naar andere mensen kijkt is denk ik heel bepalend in wat voor relaties je hebt.
What's the name of the game?
pi_201565574
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 13:29 schreef CoolGuy het volgende:

[..]
:D

Heb jij ze even mooi tuk! Get them before they get you!
Get rid of them...
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
pi_201565690
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 13:12 schreef TaMieke het volgende:

[..]
Wanneer is iemand opgebruikt volgens jouw standaarden dan?

Deze vraag stellen en net daarvoor lopen pogen met je levenswijsheid. Ga toch weg man :|W :r
Dee standaard verschuift met de leeftijd wanneer je het over getallen hebt, maar globaal kan je wel stellen dat wanneer je twintiger jaren aan onsjes en fuckbuddies aan elkaar heeft gehangen je de omschrijving wel recht doet.
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
pi_201565818
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 14:22 schreef -marz- het volgende:
Dus als ik je goed begrijp; vrouwen die door dit proces gaan zijn afdankertjes en bij jou heet dit levenswijsheid.

Ik denk niet dat dit perspectief je helpt om gelijkwaardige contacten aan te gaan. Dat blijkt ook wel, als je telkens de deur dichtgooit zijn het geen gelijkwaardige contacten.

De mindset waarmee je naar andere mensen kijkt is denk ik heel bepalend in wat voor relaties je hebt.
Mijn levenswijsheid weerhoud mij ervan om te fungeren als vangnet voor zij die op het einde van hun rit naarstig op zoek gaan naar een vaste partner.

Een gelijkwaardige relatie kan alleen bereikt worden door de erkenning dat het niet vanzelfsprekend is dat twee personen vanzelfsprekend gelijkwaardig zijn. Er zijn vrouwen die zonder twijfel meerwaardig zijn, en er zijn die duidelijk minder waard zijn. Ik reken het vrouwen evenmin aan wanneer ze een man (mij) afschrijven om zijn geschiedenis of kwaliteiten. Gelijkwaardigen dienen elkaar - in alle subjectiviteit uiteraard - te zoeken in de vijver van ongelijkwaardigheid.

[ Bericht 0% gewijzigd door Akathisia op 29-09-2021 15:31:21 ]
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
pi_201565883
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 15:14 schreef Complotwappie het volgende:

[..]
Dee standaard verschuift met de leeftijd wanneer je het over getallen hebt, maar globaal kan je wel stellen dat wanneer je twintiger jaren aan onsjes en fuckbuddies aan elkaar heeft gehangen je de omschrijving wel recht doet.
Shit, mijn partner is opgebruikt :(
pi_201566006
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 18:30 schreef CoolGuy het volgende:

[..]
Ja het is prima dat jij dat raar vindt, maar die mensen 'maken er wat van', naar hun mening. Dat jij dat raar vindt of wat dan ook is allemaal leuk en aardig, maar die lui vermaken zich, jij zit aan de zijlijn een beetje uit de hoogte te doen over hoe zij hun tijd besteden.

Ja, ook voor die mensen geldt dat ze hun tijd besteden zoals zij dat prima achten. Wederom ben jij degene die vanaf de zijlijn een beetje loopt te oordelen over die mensen.

Ik doe niet alsof je een beroepsklager bent, ik zeg dat je al vanaf minstens je 27e onder verschillende namen hier hetzelfde verhaal loopt te verkondigen, je doet elke keer alsof je daar 'recent pas' over nadenkt, maar de realiteit is dat je daar helemaal niet pas recent over nadenkt.

Je bent nu 32 dacht ik gelezen te hebben, dus je bent nu al 5 jaar lang dezelfde conclusies aan het trekken, komt daar dan hier over praten, wat helemaal prima is, maar je trekt dezelfde conclusies als 5 jaar geleden, al is het onderwerp dan nu ietsje anders dan toen, maar toch. Ik beweer niet dat je hier uur in uur uit over loopt te posten, ik zeg dat je al 5+ jaar lang hetzelfde loopt te vertellen.

Dan vraag ik me af wat de meerwaarde daar van is. Die mensen leven hun leven, kopen huizen, krijgen kinderen, vullen hun tijd hoe het hun goed dunkt, en al 5 jaar lang ben jij degene die daar over loopt te oordelen dat ze er wat van moeten maken, dat de manier waarop ze hun tijd doorbrengen 'raar' is, etc etc. Ondertussen ben jij degene die niet verder komt, en bouwen zij gewoon verder aan hun relaties, gezinnen, etc.

Daarom heb ik al een paar keer gezegd. Als het je ding is om continue hetzelfde verhaal opnieuw te vertellen, jaar in jaar uit, dan moet je dat vooral blijven doen, je doet er immers niemand kwaad mee. Maar mij lijkt het dat je meer wil dan alleen maar een uitlaatklep voor dit verhaal. Mij lijkt het dat jij ook huisje boompje beestje wil (niet per s kinderen). Misschien heb ik dat grandioos mis, misschien ook niet. Ik vraag me gewoon oprecht af wat het doel is van dit keer op keer op keer op keer blijven doen, al 5 jaar lang.
We gaan hier niet uitkomen, en ik vind dat je overdrijft.

Ik vind de gezapigheid van sommige mensen interdaad ergerlijk. Dat maakt niet dat ik die mensen (of de manier waarop ze leven) als geheel bekritiseer of afkeur. Alleen dat specifieke aspect.

Dat deed ik toen ik 20 was, inderdaad toen ik 27 was, en nu nog steeds. Je blijft doen alsof ik hier op het forum met een soort zendingsmissie bezig ben en constant deze boodschap aan het verkondigen ben, maar dat valt volgens mij allemaal reuze mee.

Je blijft heel sterk ''pushen'' in de richting dat ik geen partner / kinderen heb, en daar dan niks van zou mogen vinden. Waarmee je volgens mij ook impliciet aangeeft dat ik stil sta in mijn leven, omdat ik nog niet de traditionele mijlpalen van een partner en kinderen heb. Maar dat is helemaal niet aan de orde. Mijn leven is nu ook heel anders dan 5 jaar geleden. Ik heb ook nieuwe contacten of bepaalde oudere contacten meer aangehaald. Uiteraard is er de wens om ook ooit een leuke partner tegen te komen, maar ik vind niet dat het zo moet zijn dat je per definitie maar nergens een mening over mag hebben, omdat je bepaalde dingen nog niet hebt ''bereikt'' in het leven.

Uiteindelijk stelt het allemaal niet zoveel voor. Als het gaat over deze twee specifieke vrienden die voorstellen om (3 keer per jaar) af te spreken in een suffe dorpskroeg. Ik kom met een countervoorstel en ik kan kaartjes krijgen voor de business lounge bij ajax voor een mooie eredivisie pot tegen een top 4 team en stel voor om daarna/daarvoor nog even gezellig een hapje te doen in de stad, en ik wil ook nog wel de BOB zijn, maar dat wordt dan weer afgewezen omdat dat allemaal te ''intens'' en te ver van huis is. Ik vind dat gewoon enorm suf. Dan denk ik : voor je het weet ben je vijftig en heb je alleen maar elke zaterdagavond een of andere spelshow van Linda de Mol zitten kijken na je 40 urige werkweek. Maargoed, dat is slechts mijn menig. Ik vind het zelf een volledig terecht punt.
pi_201566141
quote:
15s.gif Op dinsdag 28 september 2021 18:37 schreef Complotwappie het volgende:
Als man van 32 word ik in ieder geval niet vrolijk van het aanbod van vrouwen rond de 30 en de wanhoop die ik bij vele proef. Een paar jaar geleden kwam ik nog geregeld in aanraking met 21-25-jarigen en dat was een stuk leuker. Ik heb sowieso best wel moeite met me aangetrokken voelen tot vrouwen die er al een stukje ouder uit zien, maar als ze dan ook nog eens een behoorlijk verleden hebben bekruipt me vrij snel het gevoel dat ik met opgebruikte afdankertjes te maken heb.
Waar proef je die wanhoop dan precies uit? Ik ervaar dit totaal niet. Sowieso vind ik vrouwen van rond de (begin) dertig er echt totaal nog niet ''ouder'' uit zien. Ik vind de meesten echt eerder nog de uitstraling hebben van een meisje, dan van een vrouw. Vooral als ze goed verzorgd zijn zou ik op basis van een paar tinder foto's in de meeste gevalleen echt niet kunnen bepalen of een vrouw nu 24 of 30 is. Pas vanaf de ca. 34/35 begin je het vaak een beetje te zien aan kraaijenpootjes etcetera.

Wat me wel opvalt is dat de vrouwen op Tinder met wie ik matches heb of waarvan ik likes krijg min of meer vaak wel qua uiterlijk ongeveer even aantrekkelijk zijn. Heel soms steekt er wel eens een vrouw cht bovenuit qua hoe knap ze zijn, maar dat zijn dan opvallend vaak wel vrouwen die de 35 al gepasseerd zijn. Die trend valt me nu al een paar jaar op en is wel iets dat ik denk : als ze 27 ofzo zijn, ben ik (nog) niet interessant genoeg voor die echt knappe vrouwen, maar als ze tien jaar ouder zijn, hebben ze misschien zoiets van : nou de tijd begint een beetje te dringen, het lukt tot nu toe niet echt bij mijn droom type man, dan is deze gast als second best ook nog wel acceptabel :P :')
  Moderator woensdag 29 september 2021 @ 16:13:57 #266
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_201566302
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 15:44 schreef Autoscooter het volgende:

[..]
We gaan hier niet uitkomen, en ik vind dat je overdrijft.
Maar dat is natuurlijk volledig OK, beide punten :)

quote:
Ik vind de gezapigheid van sommige mensen interdaad ergerlijk. Dat maakt niet dat ik die mensen (of de manier waarop ze leven) als geheel bekritiseer of afkeur. Alleen dat specifieke aspect.
Dat begrijp ik. Dat mag je ook vinden. Niemand in de wereld die je tegenhoudt of verbied die mening te hebben (die mening op zich is dan ook helemaal niks mis mee)

quote:
Dat deed ik toen ik 20 was, inderdaad toen ik 27 was, en nu nog steeds. Je blijft doen alsof ik hier op het forum met een soort zendingsmissie bezig ben en constant deze boodschap aan het verkondigen ben, maar dat valt volgens mij allemaal reuze mee.
Nee, je bent niet met een zendingsmissie bezig, ik stel alleen maar dat als je hier al 5+ jaar komt om hetzelfde verhaal op te hangen, onder meerdere namen, inclusief op jezelf reageren om zo de discussie een bepaalde kant op te sturen, dat dat dan wel wat verder gaat dan 'ik vind die mensen gezapig'.

quote:
Je blijft heel sterk ''pushen'' in de richting dat ik geen partner / kinderen heb, en daar dan niks van zou mogen vinden.
Je mag alles vinden van werkelijk alles, maar aangezien dit een forum is zie ik dan dingen die opvallen, en daar reageer ik dan op.

quote:
Waarmee je volgens mij ook impliciet aangeeft dat ik stil sta in mijn leven, omdat ik nog niet de traditionele mijlpalen van een partner en kinderen heb.
Nee, ik geef niet aan dat je stil staat in je leven omdat je die mijpalen niet hebt, maar omdat dit onderwerp al 5+ jaar niet vooruit of achteruit gaat. Het enige wat verandert is de fase waarin de mensen om je heen zich bevinden, waar jij dan een mening over hebt

quote:
Maar dat is helemaal niet aan de orde. Mijn leven is nu ook heel anders dan 5 jaar geleden. Ik heb ook nieuwe contacten of bepaalde oudere contacten meer aangehaald. Uiteraard is er de wens om ook ooit een leuke partner tegen te komen, maar ik vind niet dat het zo moet zijn dat je per definitie maar nergens een mening over mag hebben, omdat je bepaalde dingen nog niet hebt ''bereikt'' in het leven.
Nogmaals, je mag welke mening dan ook hebben, en dat is niet voorbehouden aan 'eerst zelf hebben, dn mening hebben'.

quote:
Uiteindelijk stelt het allemaal niet zoveel voor. Als het gaat over deze twee specifieke vrienden die voorstellen om (3 keer per jaar) af te spreken in een suffe dorpskroeg. Ik kom met een countervoorstel en ik kan kaartjes krijgen voor de business lounge bij ajax voor een mooie eredivisie pot tegen een top 4 team en stel voor om daarna/daarvoor nog even gezellig een hapje te doen in de stad, en ik wil ook nog wel de BOB zijn, maar dat wordt dan weer afgewezen omdat dat allemaal te ''intens'' en te ver van huis is. Ik vind dat gewoon enorm suf. Dan denk ik : voor je het weet ben je vijftig en heb je alleen maar elke zaterdagavond een of andere spelshow van Linda de Mol zitten kijken na je 40 urige werkweek. Maargoed, dat is slechts mijn menig. Ik vind het zelf een volledig terecht punt.
Dat is prima dat jij dat een volledig terecht punt vindt, maar jij stelt die dingen voor aan mensen die het thuisleven/kinderen belangrijker vinden dan de business lounge en een hapje te doen in de stad. Dan kun jij dat enorm suf vinden, maar de realiteit blijft dat die mensen dat wellicht ooit wel deden, maar nu hun leven er anders uit ziet en ze andere verantwoordelijkheden hebben, vinden ze dt belangrijker dan wat jij voorstelt.

Dat kun jij enorm suf vinden, maar zij kennen beide kanten van de medaille, jij kent er maar 1. Jij wil doen wat jullie 'vroeger' deden, dat is dan ook de rode draad die door al die jaren heen loopt, want 'vroeger was het beter/toffer/leuker/whatever' en jij wil daar koste wat kost aan vasthouden, en dat wil je dan in dit geval doen met mensen die simpelweg niet meer in die fase zitten. Dat kun je leuk vinden of niet, maar dat is wel de realiteit.

Dan kun jij aan die mensen wel dergelijke voorstellen blijven doen en daarna verongelijkt daar een oordeel over vellen maar wellicht is het issue niet zo zeer dat zij suf zijn, maar meer dat jij niet wil accepteren dat hoe het vroeger wellicht was, nu gewoon niet meer op gaat, omdat zij, in tegenstelling tot jou, in een andere levensfase zitten.

Ik denk - en je hoeft het hier helemaal niet mee eens te zijn - dat op het moment dat jij een relatie krijgt, jij ineens heel anders gaat denken over veel dingen, laat staan als je een kind zou krijgen.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_201566381
Minder zeiken MEER NEUKEN!

klaar.
afspraak tandarts verzetten
pi_201566748
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 15:59 schreef Autoscooter het volgende:

[..]
Waar proef je die wanhoop dan precies uit? Ik ervaar dit totaal niet. Sowieso vind ik vrouwen van rond de (begin) dertig er echt totaal nog niet ''ouder'' uit zien. Ik vind de meesten echt eerder nog de uitstraling hebben van een meisje, dan van een vrouw. Vooral als ze goed verzorgd zijn zou ik op basis van een paar tinder foto's in de meeste gevalleen echt niet kunnen bepalen of een vrouw nu 24 of 30 is. Pas vanaf de ca. 34/35 begin je het vaak een beetje te zien aan kraaijenpootjes etcetera.

Wat me wel opvalt is dat de vrouwen op Tinder met wie ik matches heb of waarvan ik likes krijg min of meer vaak wel qua uiterlijk ongeveer even aantrekkelijk zijn. Heel soms steekt er wel eens een vrouw cht bovenuit qua hoe knap ze zijn, maar dat zijn dan opvallend vaak wel vrouwen die de 35 al gepasseerd zijn. Die trend valt me nu al een paar jaar op en is wel iets dat ik denk : als ze 27 ofzo zijn, ben ik (nog) niet interessant genoeg voor die echt knappe vrouwen, maar als ze tien jaar ouder zijn, hebben ze misschien zoiets van : nou de tijd begint een beetje te dringen, het lukt tot nu toe niet echt bij mijn droom type man, dan is deze gast als second best ook nog wel acceptabel :P :')
Interessante stelling. Ik geloof ook wel dat dat zo kan werken. Plus gewoon een hele dosis geluk wie er nou op jou(w uiterlijk) valt.
Ik vind mezelf niks bijzonders qua uiterlijk, misschien een 6je. Mijn exen waren denk ik in dezelfde categorie. En dat is helemaal prima als je niet zo op uiterlijk gefocust bent.
Mijn huidige vriendin is voor mij echt een buitencategorie. Echt een enorme upgrade (vond ik een leuke omschrijving van een vriend van mij). Maar we zijn beide eind dertig en hebben reeds kinderen, dus jouw redenatie gaat hier niet op. Ze gaat niet voor B-keus, omdat ze niks anders geregeld krijgt. Ik heb gewoon enorm geluk dat een vrouw zoals haar valt op een man zoals ik.
pi_201566967
- dat moet je lekker ergens anders gaan doen, niet hier. -

[ Bericht 61% gewijzigd door CoolGuy op 29-09-2021 17:22:29 ]
pi_201569102
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 15:59 schreef Autoscooter het volgende:
Waar proef je die wanhoop dan precies uit? Ik ervaar dit totaal niet. .
De gewilligheid, niet voor seks (per se) maar vooral bij het aanleggen van contact. Het niet willen zien/makkelijk vergeven van eigenschappen die vrouwen eerder bij mij afkeurden. De haastigheid waarmee alles gepaard gaat, zoals de (vaak uitgesproken) teleurstelling wanneer je regelmatig niet stante pede reageert en andersoortige irrele verwachtingen. En bovenal het contact, de relatie of proefperiode meer waarde toekennen dan eerder. De schaamte is weg. Er is kortweg geen tijd meer voor een meer natuurlijke ontwikkeling van de relatie. De klok tikt, en het effect daarvan werkt door op alle aspecten van die ontwikkeling.

quote:
Sowieso vind ik vrouwen van rond de (begin) dertig er echt totaal nog niet ''ouder'' uit zien. Ik vind de meesten echt eerder nog de uitstraling hebben van een meisje, dan van een vrouw. Vooral als ze goed verzorgd zijn zou ik op basis van een paar tinder foto's in de meeste gevalleen echt niet kunnen bepalen of een vrouw nu 24 of 30 is. Pas vanaf de ca. 34/35 begin je het vaak een beetje te zien aan kraaijenpootjes etcetera
Er zijn er inderdaad die er ook 30 + absoluut heel goed uit kunnen zien (temeer wanneer ze een beetje sporten), en een andere vorm van charme ontwikkelen in hun gelaat en doen. Dat chte vrouw-zijn heeft zeker wel wat inderdaad, al dekt dat een betrekkelijk krappe periode. Maar ik kijk daar liever naar uit, alsof het de verlenging is, dan dat ik er midden in val.

quote:
Die trend valt me nu al een paar jaar op en is wel iets dat ik denk : als ze 27 ofzo zijn, ben ik (nog) niet interessant genoeg voor die echt knappe vrouwen, maar als ze tien jaar ouder zijn, hebben ze misschien zoiets van : nou de tijd begint een beetje te dringen, het lukt tot nu toe niet echt bij mijn droom type man, dan is deze gast als second best ook nog wel acceptabel :P
Dat klopt denk ik wel. Vind je het wel acceptabel dat je dan pas acceptabel geacht wordt? Zitten er wellicht ook nog eens andere componenten aan, zoals bijvoorbeeld geld en braafheid welke stabiliteit garanderen? Hoe graag wil ze je ''echt'' in vergelijking met hoe graag ze haar voormalige voorkeuren wilde, toen ze nog wl de tijd had? Ik geloof heus dat er echte liefde kan ontstaan uit een relatie met een ietwat meer pragmatische grondslag, maar ik zou me er allerminst prettig bij voelen wetende dat seksuele lust niet de voornamelijke drijfveer was.

[ Bericht 1% gewijzigd door Akathisia op 29-09-2021 20:05:19 ]
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
pi_201569453
Bijzonder dat vrouwen in dit topic voor van alles en nog wat mogen worden uitgemaakt, terwijl de passende terminologie voor dit gedrag niet mag worden benoemd.

Deze vorm van vrouwenhaat is onderdeel van een grotere beweging, waarom mag dit niet worden benoemd?
  woensdag 29 september 2021 @ 19:58:33 #272
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_201569498
Is dat niet gewoon; geen zin hebben in spelletjes en duidelijk zijn in wat ze verwachten?
Voldoe je daar niet aan, dan kun je idd optyfen.
Ipv haast om te settlen. Klaar met wachten, klaar met playboys en fuckboys en wat nog.
Match je niet met haar energie, dan gewoon volgende.

quote:
maar ik zou me er allerminst prettig bij voelen wetende dat seksuele lust niet de voornamelijke drijfveer was.
Dus je bent boos omdat iemand je om je innerlijk wil en iets serieus probeert op te bouwen ipv alleen voor de seks??? 8)7
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_201579142
Autoscooter; ik heb anders nog wel een vriend in de aanbieding die continu af wil spreken, dingen wil doen en (bord)spelletjes wil spelen. Krijg je wel zijn vriendin er ook bij. En een hoop gedoe.
pi_201579306
Ik zou ook geen zin hebben om in de lounge van Ajax te gaan zitten met allemaal van die grote ego's die vooral zichzelf heel erg belangrijk vinden. Zeker niet als ik er twee uur voor in de auto moet zitten.

Ik kan zo honderd leukere activiteiten bedenken waar ik veel meer energie uithaal. Misschien is dat wel iets wat samenkomt met het ouderschap, je leert prioriteiten te stellen en nee zeggen tegen de dingen die je (stiekem) niet leuk vindt. En je leert schijt te hebben aan mensen die daar vervolgens iets van vinden. Toen ik 20 was zat ik er echt mee als iemand mij 'suf' noemde, nu doet het me niks meer.

Als ouder heb je vaak niet meer de energie om naar 3 sociale events te gaan in de week, dus dat ene ding dat je doet moet ook echt leuk zijn en je iets geven ipv je totaal uit te putten.
pi_201579427
quote:
1s.gif Op zondag 8 augustus 2021 05:09 schreef geordilefort het volgende:

[..]
Je scoort mischien wel punten door zoiets te zeggen en het klinkt erg aannemelijk. Maar of dat waar is is maar de vraag.

[ afbeelding ]

Mannen schieten zichzelf in de voeten door die vervelende achterhaalde argumenten te blijven herhalen.

Verder doen vrouwen ook heel generaliserend over mannen maar dat vind je gek genoeg allemaal mooi.
Staat er nou letterlijk dat 80% van de mannen op Tinder om de laatste 22% vechten en 78% van de vrouwen op Tinder om de top 20% van de mannen knokken? ;)
mon citoyens vous serez unis.
pi_201579477
quote:
1s.gif Op donderdag 30 september 2021 15:08 schreef KayaQ het volgende:
Ik zou ook geen zin hebben om in de lounge van Ajax te gaan zitten met allemaal van die grote ego's die vooral zichzelf heel erg belangrijk vinden. Zeker niet als ik er twee uur voor in de auto moet zitten.

Ik kan zo honderd leukere activiteiten bedenken waar ik veel meer energie uithaal. Misschien is dat wel iets wat samenkomt met het ouderschap, je leert prioriteiten te stellen en nee zeggen tegen de dingen die je (stiekem) niet leuk vindt. En je leert schijt te hebben aan mensen die daar vervolgens iets van vinden. Toen ik 20 was zat ik er echt mee als iemand mij 'suf' noemde, nu doet het me niks meer.

Als ouder heb je vaak niet meer de energie om naar 3 sociale events te gaan in de week, dus dat ene ding dat je doet moet ook echt leuk zijn en je iets geven ipv je totaal uit te putten.

Oh het is maar een voorbeeld hoor. Overigens kunnen ze de arena bijna vanuit hun huis zien dus 2 uur rijden is ook niet echt aan de orde. Verder hoef je helemaal niet met die andere mensen te praten. Maargoed, dat is juist typisch die instelling : bij voorbaat al iets afkeuren omdat het allemaal '''arrogante mensen'' zouden zijn. Komt op mij eerder over alsof alles buiten de veilige zelfgecreerde cirkel opeens eng is geworden. Oeh, andere mensen, stel je voor dat je daar mee gaat praten.

Ik heb nog zoveel andere dingen voorgesteld. Als ik jouw beredenering volg, vinden ze dus eigenlijk alleen 1,5 uur in een lege kroeg zitten al pratend over rugpijn leuk. Dat is immers het enige dat ze willen. Dan kom ik de facto toch weer tot dezelfde conclusie : gezapig. Maargoed we blijven in hetzelfde rondje zitten.

M.i. valt er voor beiden iets te zeggen. Vanuit mijn perspectief hierover blijven zeuren is idd nutteloos. Maar dat maakt niet dat het niet gezapig is.

[ Bericht 6% gewijzigd door Autoscooter op 30-09-2021 15:33:08 ]
pi_201579539
Mijn man en ik grappen wel eens dat wij op Tinder nooit een match waren geweest. Waarschijnlijk waren we elkaar nu ook niet tegengekomen omdat we allebei te druk waren geweest met Tinder dates met mensen waarvan Tinder denkt dat ze bij ons passen XD

Ik vind het maar triest hoe oppervlakkig er tegenwoordig wordt gedacht over mensen en de liefde. Alsof iedereen een marktwaarde heeft. En alsof mensen waarde kunnen verliezen. En alsof je waarde objectief te beoordelen is.

Naar mijn idee klopt daar allemaal niks van.
pi_201579830
quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 19:42 schreef Complotwappie het volgende:

[..]
De gewilligheid, niet voor seks (per se) maar vooral bij het aanleggen van contact. Het niet willen zien/makkelijk vergeven van eigenschappen die vrouwen eerder bij mij afkeurden. De haastigheid waarmee alles gepaard gaat, zoals de (vaak uitgesproken) teleurstelling wanneer je regelmatig niet stante pede reageert en andersoortige irrele verwachtingen. En bovenal het contact, de relatie of proefperiode meer waarde toekennen dan eerder. De schaamte is weg. Er is kortweg geen tijd meer voor een meer natuurlijke ontwikkeling van de relatie. De klok tikt, en het effect daarvan werkt door op alle aspecten van die ontwikkeling.
Vrouwen hebben zo vreselijk veel keuze. Vrouwen met een bovengemiddeld mooi uiterlijk al helemaal, maar normale en naar algemene maatstaven minder aantrekkelijke vrouwen ook. Dus wanhopig lijkt me niet echt aan de orde. Ook niet zodra 30+. Dat mensen (zowel m/v) doelgerichter worden naar mate tijd verstrijkt lijkt me op zich logisch als je nog kinderen wil enzo.

Ik geloof best dat sommigen echt absurd hoge eisen hebben van een of andere 2 meter lange adonis die gestudeerd heeft in New York, een internationale carriere beoogt en uiteindelijk een beetje de eisen moet bijstellen, maar dat is nog niet direct hetzelfde als wanhopig i.m.o.
quote:
Er zijn er inderdaad die er ook 30 + absoluut heel goed uit kunnen zien (temeer wanneer ze een beetje sporten), en een andere vorm van charme ontwikkelen in hun gelaat en doen. Dat chte vrouw-zijn heeft zeker wel wat inderdaad, al dekt dat een betrekkelijk krappe periode. Maar ik kijk daar liever naar uit, alsof het de verlenging is, dan dat ik er midden in val.
Wat dit betreft sluit ik me aan bij een eerdere user : dit is allemaal wel leuk om te eisen, maar alleen realistisch als je zelf ook iets bijzonders in de melk te brokkelen hebt. Sowieso denk ik dat als je ouder wordt je steeds meer beseft dat het niet alln maar draait om uiterlijk. Natuurlijk : persoonlijke hygiene en verzorging is belangrijk, maar uiteindelijk worden we allemaal ouder. Het lijkt me heel oppervlakkig en een recept voor ongeluk om zoveel nadruk enkel op het uiterlijk te blijven leggen. Het is natuurlijk belangrijk, maar dat een vrouw (of man) er ouder gaat uitzien, is simpelweg niet te voorkomen.

quote:
Dat klopt denk ik wel. Vind je het wel acceptabel dat je dan pas acceptabel geacht wordt? Zitten er wellicht ook nog eens andere componenten aan, zoals bijvoorbeeld geld en braafheid welke stabiliteit garanderen? Hoe graag wil ze je ''echt'' in vergelijking met hoe graag ze haar voormalige voorkeuren wilde, toen ze nog wl de tijd had? Ik geloof heus dat er echte liefde kan ontstaan uit een relatie met een ietwat meer pragmatische grondslag, maar ik zou me er allerminst prettig bij voelen wetende dat seksuele lust niet de voornamelijke drijfveer was.
Geld geloof ik niet zo, vooral niet bij vrouwen die in NL wonen. Die hebben vaak voldoende inkomen / sociaal vangnet en financiele ruimte en zullen echt niet uit wanhoop met een man gaan die ze eigenlijk niet fysiek aantrekkelijk vinden. Dan blijven ze echt liever alleen, die mogelijkheid is er gelukkig in dit land.

Wat ik wel geloof is inderdaad dat er best wel wat vrouwen zijn die vanaf 35+(grofweg) mannen acceptabel gaan vinden die ze daarvoor nog afwezen. Dat valt me op tinder gewoon t vaak op als ik mijn leeftijdscchuif iets meer naar rechts zet en verplaats van ca. 33 naar 39 ofzo. Dan komen er opeens redelijk wat likes van cht knappe vrouwen, soms ook al met kinderen inderdaad.

Dat blijft wel een beetje dubbel. Want zoals gezegd : onder de dertig moeten de vrouwen uit die categorie weinig van mij hebben :P Ik weet van mezelf wel dat ik een soort stabiele / betrouwbare uitstraling heb, en ik denk dat vrouwen die wat ouder zijn die eigenschappen belangrijker vinden, waar jongere vrouwen misschien juist eerder nog wat meer op zoek zijn naar een man die (nog) beter bij hun ideaalplaatje past. Aan de andere kant blijft het ook wel zo dat ze je echt niet hadden geliked als ze je afstotelijk hadden gevonden.
pi_201581408
Misschien eens ophouden met vrouwen indelen in categorien?
pi_201581687
Ik kom weer terug en gaat helemaal de mist in lijkt het wel.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')