FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [LULGATE #75]Waar Kruidvat de kettinkjes in de kliko kan mieteren
Leandrazondag 27 juni 2021 @ 19:59
Ze gaan toch niet trouwen dus!

De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/
Rachel: https://www.instagram.com/rachelhazes/
Roxeanne: https://www.instagram.com/roxeannehazes/

andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg

TLDR:
April 2018: André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

September 2019 :André Hazes en Monique Westenberg zijn weer uit elkaar

December 2020: André Hazes en Monique Westenberg verloofd!

Maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019:André Hazes bevestigt breuk met Monique

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019:Bridget is nieuwe liefde André Hazes!'


SPOILER
[Q]‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.[/q]

[Q]Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.[/q]
SPOILER
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg
17 februari 2020: André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER
[quote]André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.[/quote]
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari 2020: André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
[quote]André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
[/quote]
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe
SPOILER
233?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

giphy.gif

12 december 2020: André vraagt Monique ten huwelijk:

SPOILER
10 maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar

SPOILER
[quote]André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."[/quote]
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[quote]

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?[/quote]
SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

Vignet_SarahvanSoelen.jpg

[quote]Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.
[/quote]

00sarahrozen..jpg?resize=702%2C506&ssl=1
Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

SPOILER
Zwanger.png
mocktail.png

E89-FEA3-F-0-CF5-4-F92-8-C24-D09048-EA92-F4.jpg

De Donkey Duck:
badeendje-ezel.jpg

quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
De covers eerste week
SPOILER
f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

fd2a4876a5d46f20d3a7f5221236cf22.png

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

?hl=nl

giphy.gif
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

Voor de laatste nieuwtjes:
SPOILER
Biografie Adreen;
SPOILER


[ Bericht 1% gewijzigd door Leandra op 27-06-2021 20:13:44 ]
LagerthaQueenOfKattezondag 27 juni 2021 @ 20:03
TT _O_

Ik zie net op insta voorbij komen een complicatie van An2 maar Saar zit hem boven op de lip. Staat overal bij. :')
Deisyyzondag 27 juni 2021 @ 20:04
TT :D
LagerthaQueenOfKattezondag 27 juni 2021 @ 20:07
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 16:05 schreef Lief17 het volgende:
Overigens, als je op insta jouw account verandert naar een professioneel account (wat iedereen kan) dan kun je zelf bekende persoon in je profiel zetten. Dat heeft onze Saartje dus gewoon zelf gedaan.
Beetje simpel van Sarah maar goed kan zij ook niets aan doen.
praadjezondag 27 juni 2021 @ 20:07
Happy nieuw topic *O*
praadjezondag 27 juni 2021 @ 20:13
Oh Oranje ligt er echt helemaal uit? Daar gaat al die voetbalmeuk *O*
LagerthaQueenOfKattezondag 27 juni 2021 @ 20:14
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 18:21 schreef Leandra het volgende:
Geen vinkje hebben maar wel "bekende persoon" in je profiel hebben staan :')
Ze is aardig arrogant om zichzelf als bekend persoon te bestempelen. Ze is negatief bekend. :r
Leandrazondag 27 juni 2021 @ 20:16
Ik heb de OP even van al die achterlijke, nietszeggende plaatjes en gifjes geschoond, of niet eens verwijderd maar het gros onder de spoilers gezet waar ze thuishoren, de OP was bizar lang en onleesbaar en het enige dat imho echt belangrijk was waren de linkjes naar de instagramaccounts zodat je ze niet hoeft te volgen, die staan nu bovenaan.

Als het allemaal niet goed is dan moet een mod die bagger van de vorige topics maar terughalen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Leandra op 27-06-2021 20:38:37 ]
mailyzondag 27 juni 2021 @ 20:18
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:16 schreef Leandra het volgende:
Ik heb de OP even van al die achterlijke, nietszeggende plaatjes en gifjes geschoond, of niet eens verwijderd maar het gros onder spoilers gezet waar ze thuishoren, de OP was bizar lang en onleesbaar en het enige dat imho echt belangrijk was waren de linkjes naar de instagramaccounts zodat je ze niet hoeft te volgen, die staan nu bovenaan.

Als het allemaal niet goed is dan moet een mod die bagger van de vorige topics maar terughalen.
Helemaal goed! Iedereen kan zelf op de spoilers klikken ^O^
LagerthaQueenOfKattezondag 27 juni 2021 @ 20:37
Och god Saar heeft een André ketting om. Dit heeft hij met Monique gehad. Hoe zielig is dit mens.
Leandrazondag 27 juni 2021 @ 20:40
quote:
1s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:37 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Och god Saar heeft een André ketting om. Dit heeft hij met Monique gehad. Hoe zielig is dit mens.
LOL, had ik net de insta van Bridget verwijderd.... daar begon het ook met zo'n naamketting, alleen dachten ze dat ze daar wel mee weg zouden komen.

Maar ze zal hem niet zelf besteld hebben toch? Dus de echte zieligerd is An2.
Misschien had hij nog over van de concertreeks waar Bridget hem ook van had >:)
mootiezondag 27 juni 2021 @ 20:42
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:03 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
TT _O_

Ik zie net op insta voorbij komen een complicatie van An2 maar Saar zit hem boven op de lip. Staat overal bij. :')
Wat voor complicatie?
LagerthaQueenOfKattezondag 27 juni 2021 @ 20:45
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:40 schreef Leandra het volgende:

[..]

LOL, had ik net de insta van Bridget verwijderd.... daar begon het ook met zo'n naamketting, alleen dachten ze dat ze daar wel mee weg zouden komen.

Maar ze zal hem niet zelf besteld hebben toch? Dus de echte zieligerd is An2.
Misschien had hij nog over van de concertreeks waar Bridget hem ook van had >:)
Misschien is hij van Monique of Bridget geweest.
LagerthaQueenOfKattezondag 27 juni 2021 @ 20:48
quote:
1s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:42 schreef mootie het volgende:

[..]

Wat voor complicatie?
:O compilatie. Automatisch spellingcontrole
Leandrazondag 27 juni 2021 @ 20:50
quote:
1s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:42 schreef mootie het volgende:

[..]

Wat voor complicatie?
Lijkt me an sich al een complicatie eigenlijk, zo'n meid op je lip.
Maar wellicht ziet An2 dat heel anders.
DustinHendersonzondag 27 juni 2021 @ 20:53
quote:
17s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:13 schreef praadje het volgende:
Oh Oranje ligt er echt helemaal uit? Daar gaat al die voetbalmeuk *O*
Zingt "wij zijn verlost van oranjahhh"

Nu de andere reclame nog
Mens-erger-je-nietzondag 27 juni 2021 @ 20:53
quote:
1s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:37 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Och god Saar heeft een André ketting om. Dit heeft hij met Monique gehad. Hoe zielig is dit mens.
Dan is hij toch zielig of ben ik nou gek? Hij heeft het vast aan haar gegeven 😅
LagerthaQueenOfKattezondag 27 juni 2021 @ 20:55
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:53 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Dan is hij toch zielig of ben ik nou gek? Hij heeft het vast aan haar gegeven 😅
Beide hij geeft het , of zij vraagt er om . Maar zij doet het om
praadjezondag 27 juni 2021 @ 20:58
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:53 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Zingt "wij zijn verlost van oranjahhh"

Nu de andere reclame nog
Als die ouwe Hazes nu eens dood gaat kan die merchandise troep en dat walgelijke lied ook uit de schappen. Oh wacht O-)
#ANONIEMzondag 27 juni 2021 @ 21:10
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:14 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ze is aardig arrogant om zichzelf als bekend persoon te bestempelen. Ze is negatief bekend. :r
Berucht dus })
#ANONIEMzondag 27 juni 2021 @ 21:13
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:16 schreef Leandra het volgende:
Ik heb de OP even van al die achterlijke, nietszeggende plaatjes en gifjes geschoond, of niet eens verwijderd maar het gros onder de spoilers gezet waar ze thuishoren, de OP was bizar lang en onleesbaar en het enige dat imho echt belangrijk was waren de linkjes naar de instagramaccounts zodat je ze niet hoeft te volgen, die staan nu bovenaan.

Als het allemaal niet goed is dan moet een mod die bagger van de vorige topics maar terughalen.
Ik mis deze
https://giphy.com/gifs/SB(...)r-z3eYhJqNZU3EYpExFK

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 27-06-2021 21:14:24 ]
Leandrazondag 27 juni 2021 @ 21:21
quote:
Dat was een van die infantiele gifjes die ik idd helemaal verwijderd heb.
JourneyBluezondag 27 juni 2021 @ 21:24
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:40 schreef Leandra het volgende:

[..]

LOL, had ik net de insta van Bridget verwijderd.... daar begon het ook met zo'n naamketting, alleen dachten ze dat ze daar wel mee weg zouden komen.

Maar ze zal hem niet zelf besteld hebben toch? Dus de echte zieligerd is An2.
Misschien had hij nog over van de concertreeks waar Bridget hem ook van had >:)
Nee, dat is een van de kettinkjes die ze bij CaratAntwerp hebben gehaald (zie mijn post van zaterdag 26 juni 2021 @ 00:07:58)
JourneyBluezondag 27 juni 2021 @ 21:26
quote]0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:45 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Misschien is hij van Monique of Bridget geweest.
[/quote]

Onlangs speciaal tijdens in liefdestripje in Antwerpen gaan halen.

[ Bericht 9% gewijzigd door JourneyBlue op 27-06-2021 21:34:13 ]
LagerthaQueenOfKattezondag 27 juni 2021 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 21:26 schreef JourneyBlue het volgende:
Nee, spe
[..]

Onlangs speciaal tijdens in liefdestripje in Antwerpen gaan halen.
:')
totebelzondag 27 juni 2021 @ 22:01
Wij snappen het niet goed: hij helpt haar juist met dat kettinkje, zo'n lampje is ze niet, dan kan ze tenminste onthouden met wie ze verkering heeft
suzebol75zondag 27 juni 2021 @ 22:07
Oh ik heb ook eindelijk de Lidl reclame gezien!!
En ja ik sluit me helemaal aan hier, wat een vreselijke, irritante, tenenkrommende, kut reclame!!
LagerthaQueenOfKattezondag 27 juni 2021 @ 22:14
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 22:01 schreef totebel het volgende:
Wij snappen het niet goed: hij helpt haar juist met dat kettinkje, zo'n lampje is ze niet, dan kan ze tenminste onthouden met wie ze verkering heeft
Ze staat met bjornketting te swingen als een gek.
Bumbabaloozondag 27 juni 2021 @ 23:08
Dat van die bekende status doen sommige ook zodat je dan kan zien wie vaker dan 1 keer je verhaal bekeken hebben, en nog wat extra’s.

Er dit trouwens.
Volgens sommige op Viva, zit iemand te posten op het Viva forum die blijkbaar precies sinds de datum dat Andre, Monique ten huwelijk vroeg aangemeld is op het forum.
En diegene loopt iedereen aan te vallen die ook maar iets over Sarah en aanhang te zeggen heeft.
Ik heb even terug gekeken en diegene is echt obsessief bezig met het reageren op alle negatieve post over Sarah en aanhang

Ohja, diegene heet trouwens ook nog Led-Lampje.
Wat sommige weer associëren met de Calex lampjes van Pa Soelen 😂
Leandrazondag 27 juni 2021 @ 23:13
Nou, wachten tot dat heldere licht FOK! heeft gevonden dan.

Heeft die user ook in andere topics gereageerd of is het Hazes-only?
En hoe begonnen de posts van die user dan?
Als in: hoe werd er gepost voor hun relatie openbaar werd?
AgnesGruzondag 27 juni 2021 @ 23:20
quote:
En de ezeltjes -O-
ootjekatootjezondag 27 juni 2021 @ 23:52
quote:
1s.gif Op zondag 27 juni 2021 23:08 schreef Bumbabaloo het volgende:
Dat van die bekende status doen sommige ook zodat je dan kan zien wie vaker dan 1 keer je verhaal bekeken hebben, en nog wat extra’s.

Er dit trouwens.
Volgens sommige op Viva, zit iemand te posten op het Viva forum die blijkbaar precies sinds de datum dat Andre, Monique ten huwelijk vroeg aangemeld is op het forum.
En diegene loopt iedereen aan te vallen die ook maar iets over Sarah en aanhang te zeggen heeft.
Ik heb even terug gekeken en diegene is echt obsessief bezig met het reageren op alle negatieve post over Sarah en aanhang

Ohja, diegene heet trouwens ook nog Led-Lampje.
Wat sommige weer associëren met de Calex lampjes van Pa Soelen 😂
Stuur d’r hier naar toe!

Ik ga met @yvonne in de Baron als jullie led lampje hier kunnen krijgen.

Edit: ik schijt al in mijn broek bij de spin op de kermis.
Bumbabaloozondag 27 juni 2021 @ 23:55
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 23:52 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Stuur d’r hier naar toe!

Ik ga met @:yvonne in de Baron als jullie led lampje hier kunnen krijgen.

Ik heb echt geen leven momenteel, maar ik heb even wat posts van haar terug gelezen.
Ze vind zichzelf blijkbaar te oud voor Fok!
Op Viva denkt iemand dat het Rachel is 🙄.
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 00:07
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 23:55 schreef Bumbabaloo het volgende:

[..]

Ik heb echt geen leven momenteel, maar ik heb even wat posts van haar terug gelezen.
Ze vind zichzelf blijkbaar te oud voor Fok!
Op Viva denkt iemand dat het Rachel is 🙄.
O Rachel hier aan het posten en we maken er nog een filmpje van voor fok, toch @yvonne.

Nemen we Rachel en Saartje ook mee. Zonder filters natuurlijk want die hebben we niet nodig.
8-)

[ Bericht 11% gewijzigd door ootjekatootje op 28-06-2021 00:13:33 ]
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 00:33
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 23:55 schreef Bumbabaloo het volgende:

[..]

Ik heb echt geen leven momenteel, maar ik heb even wat posts van haar terug gelezen.
Ze vind zichzelf blijkbaar te oud voor Fok!
Op Viva denkt iemand dat het Rachel is 🙄.
Ik deed net even een poging om dat topic op Viva forum op te zoeken, ik kwam weer tig topics tegen met vragen van onzekere vrouwen die gewoon gelijk hebben. Maar niemand zegt ze dat.

Das wel een verschil met fok en Viva. Hier op fok maakt het geen bal uit wie je bent of wat je bent.

Bizar, hoop dat de dames snel overstappen op Fok. Is goed voor ze. Maar we zijn hier denk ik gemiddeld wel boven de veertig.

Edit:
https://forum.viva.nl/wer(...)list_messages/479247

Deze dus, gozer doet zijn best. Het gaat daar niet meer om liefde, en dat vind ik zorgelijk ook bij André,

[ Bericht 14% gewijzigd door ootjekatootje op 28-06-2021 00:42:37 ]
JourneyBluemaandag 28 juni 2021 @ 00:56
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 22:01 schreef totebel het volgende:
Wij snappen het niet goed: hij helpt haar juist met dat kettinkje, zo'n lampje is ze niet, dan kan ze tenminste onthouden met wie ze verkering heeft
Maar WAAROM dragen al die (voor zover we nu weten 3: Monique, Bridget, Sarah) volwassen vrouwen vrijwillig (?) zo'n infantiel kettinkje? Is het nou echt zo'n catch (want ik zie het niet :') ) of leidt een relatie met An2 tot een specifieke vorm van handelingsonbekwaamheid?

Dat van Sarah is dan toevallig met diamanten (van een zo te zien niet al te beste diamantair) maar ook zij draagt nu dus (eigendom van) Andre om haar hals.

Terwijl ze weet dat de dames voor/tijdens/na haar ook zo gelabeld werden/worden.
Bumbabaloomaandag 28 juni 2021 @ 02:11
Ik dacht dat Andre direct naar huis wilde na zijn optredens ?
Zo ziet het er nu niet uit op zijn verhaal.
Bumbabaloomaandag 28 juni 2021 @ 02:17
..

[ Bericht 98% gewijzigd door Bumbabaloo op 28-06-2021 02:18:58 ]
Bumbabaloomaandag 28 juni 2021 @ 02:18
Ik wilde een foto plaatsen maar geen idee hoe ik dat doe..
Leandramaandag 28 juni 2021 @ 06:32
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 00:56 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Maar WAAROM dragen al die (voor zover we nu weten 3: Monique, Bridget, Sarah) volwassen vrouwen vrijwillig (?) zo'n infantiel kettinkje? Is het nou echt zo'n catch (want ik zie het niet :') ) of leidt een relatie met An2 tot een specifieke vorm van handelingsonbekwaamheid?

Dat van Sarah is dan toevallig met diamanten (van een zo te zien niet al te beste diamantair) maar ook zij draagt nu dus (eigendom van) Andre om haar hals.

Terwijl ze weet dat de dames voor/tijdens/na haar ook zo gelabeld werden/worden.
Het is misschien de onschuldige variant van de Gelmore tattoo :+

Zekfde locatie ook bijna, als ze naar je borsten kijken zien ze dat ze er af moeten blijven, want eigendom van....
totebelmaandag 28 juni 2021 @ 06:35
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 00:56 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Maar WAAROM dragen al die (voor zover we nu weten 3: Monique, Bridget, Sarah) volwassen vrouwen vrijwillig (?) zo'n infantiel kettinkje? Is het nou echt zo'n catch (want ik zie het niet :') ) of leidt een relatie met An2 tot een specifieke vorm van handelingsonbekwaamheid?

Dat van Sarah is dan toevallig met diamanten (van een zo te zien niet al te beste diamantair) maar ook zij draagt nu dus (eigendom van) Andre om haar hals.

Terwijl ze weet dat de dames voor/tijdens/na haar ook zo gelabeld werden/worden.
Oh das niks nieuws. Die dingen waren in de jaren 80 hip. Vriendsvhapsketting heette dat, al stond de naam op een klein rond of rechthoekig plaatje en was bij elkaar niet groter dan een centimeter(mijn vader noemde dat een hondenpenning...hij vond die kettingen nogal lullig). Verschil is wel: je liep met elkaars naam om je nek en t was eigenlijk wel voor t plebs hoor, of pubers van 16.

Ik heb zelf niet eens een naam in mn trouwring staan. Hij (man) is mn bezit niet en als ik die ring nodig heb om te onthouden met wie ik getrouwd ben, is de kans groot dat ik niet eens meer weet DAT ik getrouwd ben


En ik herinner me ook nog iets anders....

Dit is rond 1985, die man was toen rond de leeftijd van André...met die Nora is het nooit meer wat geworden..

[ Bericht 8% gewijzigd door totebel op 28-06-2021 06:43:14 ]
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 09:37
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 02:11 schreef Bumbabaloo het volgende:
Ik dacht dat Andre direct naar huis wilde na zijn optredens ?
Zo ziet het er nu niet uit op zijn verhaal.
Sarah was mee.
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 09:46
Ik lees net op het viva forum dat An2 met zwarte badjas van Pa en zijn badslippers rond liep op de aangesmeerd Amsterdamse zomer. De hele bubs was er incl popijopi schoonvader. En Sarah speelde de madam.
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 09:47
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 09:37 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Sarah was mee.
Die gaat mee met alles maar dan ook alles. Hij zal geen lucht hebben/krijgen en dat hun ik hem.
PoesInDoosmaandag 28 juni 2021 @ 09:48
Ik liep langs de Kruidvat, ze hadden André al opgeruimd :+
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 10:03
https://www.ad.nl/show/in(...)te-wachten~ab8993eb/

Het blijkt dus allemaal wel te kloppen met de roddels uit hillergsberg.
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 10:04
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 09:48 schreef Declan-Harp het volgende:
Ik liep langs de Kruidvat, ze hadden André al opgeruimd :+
Gelukkig maar.
roos94maandag 28 juni 2021 @ 10:28
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 09:47 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Die gaat mee met alles maar dan ook alles. Hij zal geen lucht hebben/krijgen en dat hun ik hem.
Ze heeft denk ik niks beters te doen :+
Bumbabaloomaandag 28 juni 2021 @ 10:52
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 09:37 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Sarah was mee.
Ook naar de after ?

Hij doet ook wel heel amicaal met de vrouwen ( fans ) om hem heen op het laatste filmpje, geeft 1 ook een kus 🙄.
Hij kijkt ook echt niet nuchter uit zijn ogen, en dan bedoel ik geen drank.
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 10:59
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 10:52 schreef Bumbabaloo het volgende:

[..]

Ook naar de after ?

Hij doet ook wel heel amicaal met de vrouwen ( fans ) om hem heen op het laatste filmpje, geeft 1 ook een kus 🙄.
Hij kijkt ook echt niet nuchter uit zijn ogen, en dan bedoel ik geen drank.
Dat denk ik wel
E.T.maandag 28 juni 2021 @ 12:15
Wat zou AC/DC er van vinden dat hun beeldmerk wordt gebruikt/misbruikt? (lettertype, bliksemschicht..)
Deisyymaandag 28 juni 2021 @ 14:30
Ik was vanmiddag lunchen bij Schmidt, Raggel kwam er ook twee zakken vis halen. Het valt in het echt niet mee :o
Noekmaandag 28 juni 2021 @ 14:32
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:30 schreef Deisyy het volgende:
Ik was vanmiddag lunchen bij Schmidt, Raggel kwam er ook twee zakken vis halen. Het valt in het echt niet mee :o
Om vis te bestellen, haar te zien of om haar te zijn?
DancingPhoebemaandag 28 juni 2021 @ 14:32
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:30 schreef Deisyy het volgende:
Ik was vanmiddag lunchen bij Schmidt, Raggel kwam er ook twee zakken vis halen. Het valt in het echt niet mee :o
010 schmidt? :o
Deisyymaandag 28 juni 2021 @ 14:41
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:32 schreef Noek het volgende:

[..]

Om vis te bestellen, haar te zien of om haar te zijn?
Vis bestellen heb ik niet zo'n moeite mee, maar haar zien wel, het is echt een zemen leren lap.
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 14:41
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:32 schreef Noek het volgende:

[..]

Om vis te bestellen, haar te zien of om haar te zijn?
Ik denk dat het niet meevalt om haar te zijn... :N

Voordat je weet staat er iets op één of ander forum...
''Ik was vanmiddag lunchen bij Schmidt, Raggel kwam er ook twee zakken vis halen'' :D :')
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 14:42
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:41 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Vis bestellen heb ik niet zo'n moeite mee, maar haar zien wel, het is echt een zemen leren lap.
oh... ook dat nog ;(
Deisyymaandag 28 juni 2021 @ 14:42
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:32 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

010 schmidt? :o
Yep die :9
Deisyymaandag 28 juni 2021 @ 14:42
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:41 schreef FANNN het volgende:

[..]

Ik denk dat het niet meevalt om haar te zijn... :N

Voordat je weet staat er iets op één of ander forum...
''Ik was vanmiddag lunchen bij Schmidt, Raggel kwam er ook twee zakken vis halen'' :D :')
Oehoe, dit is SHO Fannn! :W
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 14:43
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:42 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Oehoe, dit is SHO Fannn! :W
Ja, dat weet ik... mag ik dat hier niet zeggen dan? :o
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 14:44
Het lijkt me écht Kut om ''bekend'' te zijn dat wilde ik maar zeggen...
Deisyymaandag 28 juni 2021 @ 14:45
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:43 schreef FANNN het volgende:

[..]

Ja, dat weet ik... mag ik dat hier niet zeggen dan? :o
Ja hoor, jij zeker.
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 14:46
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:45 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Ja hoor, jij zeker.
Nou ik denk dat iedereen dat wel mag toch?
Dat hoop ik in ieder geval wel........ ;)
Michelleemaandag 28 juni 2021 @ 14:48
Ik vond dat bij het zomerfestival toen hij opkwam maar matig geklapt werd. Behalve dat Sarah er doorheen stond te schreeuwen.
DancingPhoebemaandag 28 juni 2021 @ 14:50
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:42 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Yep die :9
OMG IT IS SPREADING!!!

SPOILER
kill-it-with-fire.jpg
Deisyymaandag 28 juni 2021 @ 14:52
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:50 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

OMG IT IS SPREADING!!!

SPOILER
Te laat, ik kom daar al jaren. Voorheen op het Vasteland dan.
Deisyymaandag 28 juni 2021 @ 14:53
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:48 schreef Michellee het volgende:
Ik vond dat bij het zomerfestival toen hij opkwam maar matig geklapt werd. Behalve dat Sarah er doorheen stond te schreeuwen.
Waarschijnlijk kreeg kleine Dre meer applaus toen hij het podium opklom met Rolf Sanchez.
DancingPhoebemaandag 28 juni 2021 @ 14:54
quote:
10s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:52 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Te laat, ik kom daar al jaren. Voorheen op het Vasteland dan.
Ja jij niet killen, die amsterdammers killen die hier een beetje hip komen te zitten te lopen te doen :(
mailymaandag 28 juni 2021 @ 14:55
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:41 schreef FANNN het volgende:

[..]

Ik denk dat het niet meevalt om haar te zijn... :N

Voordat je weet staat er iets op één of ander forum...
''Ik was vanmiddag lunchen bij Schmidt, Raggel kwam er ook twee zakken vis halen'' :D :')
"Ik moest twee zakken vis halen bij Schmidt, zat die van Fok! daar te lunchen :D "
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 14:56
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:55 schreef maily het volgende:

[..]

"Ik moest twee zakken vis halen bij Schmidt, zat die van Fok! daar te lunchen :D "
ja kan Rachel op haar FB zetten _O-
Deisyymaandag 28 juni 2021 @ 14:59
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:54 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Ja jij niet killen, die amsterdammers killen die hier een beetje hip komen te zitten te lopen te doen :(
Ow _O-

Maar Raggel is natuurlijk wel een Rotterdamse van origine :{
DancingPhoebemaandag 28 juni 2021 @ 15:00
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:59 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Ow _O-

Maar Raggel is natuurlijk wel een Rotterdamse van origine :{
Rotterdammer van origine maakt je nog geen Rotterdammer natuurlijk :D

Net zoals je prima Rotterdammer kunt zijn wanneer je heel ergens anders geboren bent :Y
Deisyymaandag 28 juni 2021 @ 15:01
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:55 schreef maily het volgende:

[..]

"Ik moest twee zakken vis halen bij Schmidt, zat die van Fok! daar te lunchen :D "
_O-

Ik had een zonnebril op dus ze herkende me niet.
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 15:03
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:01 schreef Deisyy het volgende:

[..]

_O-

Ik had een zonnebril op dus ze herkende me niet.
en je hebt geen Fobo meer zag ik, je brommertje is weg!
Nou kan ze je niet meer herkennen als je weer eens Vis gaan halen :o
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 15:04
Nee effe serieus.... het lijkt me écht Kut om bekend te zijn.

Of had ik dat al gezegd? :+
mailymaandag 28 juni 2021 @ 15:08
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:04 schreef FANNN het volgende:
Nee effe serieus.... het lijkt me écht Kut om bekend te zijn.

Of had ik dat al gezegd? :+
Mij dus ook.

Je kunt je nergens vertonen of je wordt bekritiseerd omdat je te weinig of te veel in de zon hebt gelegen, te oude of te moderne (of te veel of te weinig) kleding aan hebt, of je het licht hebt gezien of niet, of je gouden naamkettingen draagt of niet, je wordt op diverse fora besproken, geliefd of verguisd .....
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 15:11
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:08 schreef maily het volgende:

[..]

Mij dus ook.

Je kunt je nergens vertonen of je wordt bekritiseerd omdat je te weinig of te veel in de zon hebt gelegen, te oude of te moderne (of te veel of te weinig) kleding aan hebt, of je het licht hebt gezien of niet, of je gouden naamkettingen draagt of niet, je wordt op diverse fora besproken, geliefd of verguisd .....
Ja..... ;( de huppelepup
SPOILER
( ben het woord even kwijt) :D
van de roem......
FANNNmaandag 28 juni 2021 @ 15:13
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:11 schreef FANNN het volgende:

[..]

Ja..... ;( de huppelepup
SPOILER
( ben het woord even kwijt) :D
van de roem......
keerzijde van roem bedoelde ik :P (8>
Woonbootjesmaandag 28 juni 2021 @ 15:16
F3826-F22-F111-4229-AB7-C-B3-E4-ED0-DE73-E.png


Wat een aandachtstrekker is het ook
#ANONIEMmaandag 28 juni 2021 @ 15:22
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 10:04 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Gelukkig maar.
Helaas stond hier bij de Lidl al het levensgrote advertentiebord met zijn ouwe vaar :r
mailymaandag 28 juni 2021 @ 15:22
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:16 schreef Woonbootjes het volgende:
[ link | afbeelding ]


Wat een aandachtstrekker is het ook
Drie verschillende soorten bestrating.
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 15:40
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:22 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Helaas stond hier bij de Lidl al het levensgrote advertentiebord met zijn ouwe vaar :r
Ben je ermee op de foto gegaan? :P
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 15:40
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:16 schreef Woonbootjes het volgende:
[ link | afbeelding ]


Wat een aandachtstrekker is het ook
Ze is een bekend persoon nu. Ze volgt Wesley Sneijder ook al.
totebelmaandag 28 juni 2021 @ 16:04
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:08 schreef maily het volgende:

[..]

Mij dus ook.

Je kunt je nergens vertonen of je wordt bekritiseerd omdat je te weinig of te veel in de zon hebt gelegen, te oude of te moderne (of te veel of te weinig) kleding aan hebt, of je het licht hebt gezien of niet, of je gouden naamkettingen draagt of niet, je wordt op diverse fora besproken, geliefd of verguisd .....
Mij ook, maar eerlijk is eerlijk juffrouw Schelvis doet er wel alle moeite voor om soort van relevant te blijven en voortdurend de aandacht te zoeken he?

T is niet zo dat ze een slachtoffer van haar talenten is.

Ik zie meer een soort graaimachine zoals op de kermis voor me eigenlijk als ik een beeld van Raggels karakter zou moeten schetsen
mailymaandag 28 juni 2021 @ 16:23
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 16:04 schreef totebel het volgende:

[..]

Mij ook, maar eerlijk is eerlijk juffrouw Schelvis doet er wel alle moeite voor om soort van relevant te blijven en voortdurend de aandacht te zoeken he?

T is niet zo dat ze een slachtoffer van haar talenten is.

Ik zie meer een soort graaimachine zoals op de kermis voor me eigenlijk als ik een beeld van Raggels karakter zou moeten schetsen
0 medelijden hoor _O_
totebelmaandag 28 juni 2021 @ 16:33
Hahahah en ik denk dat het met verguizen op zich nog wel meevalt in die zin;

We vinden pas wat van de rest van iemand als het gedrag onprettig of vals is.

Er is niemand hier die voortdurend Roxanne bekritiseert. Waarom niet? Omdat Roxanne in elk geval voor zover wij kunnen merken zich plezierig en verstandig opstelt.

Zij zoekt ook wel media aandacht, maar niet op de manier waarop haar moeder en broer dat doen. Zij is ook niet bezig met dat waar zij zelf verantwoordelijkheid draagt af te schuiven op anderen en ze is zeker niet aan het lijkenpikken.

Raggel en Dre hangen voortdurend de beledigde onschuld uit, zijn te dom om hun eigen reet te vinden zonder tomtom en te egocentrisch om te bedenken dat de wereld niet op ze zit te wachten. Ze zijn, in tegenstelling tot Roxanne, voortdurend bezig met uiterlijk vertoon.

En tja, dan komen die walgelijke kettinkjes, zonnebank op standje frituur en een onzeker, ietwat infantiel vriendinnetje wel naar boven
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 17:05
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:40 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ze is een bekend persoon nu. Ze volgt Wesley Sneijder ook al.
Natuurlijk, mo sport met Yo, dus staat zij aan de kant van Wes. Al snapt ze niet dat hij Yo terug wil.
#ANONIEMmaandag 28 juni 2021 @ 17:26
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:40 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ben je ermee op de foto gegaan? :P
O nee, ik word nog liever dood gevonden dan met die pedo op de gevoelige plaat })
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 17:47
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 17:26 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

O nee, ik word nog liever dood gevonden dan met die pedo op de gevoelige plaat })
Groot gelijk hoor ik zou dat ook niet willen.
goldbackmaandag 28 juni 2021 @ 18:37
Voor de meeste BN'ers is bekend zijn een keuze dat gejank dat het zo vervelend is.....
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 20:38
https://www.bndestem.nl/b(...)t-dit-idee~afdde4cc/

|:)
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 20:40
“ De bewoners zitten niet te wachten op een buurman, die om twee uur ’s nachts na een optreden een biertje met zijn vrienden opentrekt op het balkon."

_O-

https://www.rtlboulevard.(...)-andre-hazes-buurman
Leandramaandag 28 juni 2021 @ 20:41
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:30 schreef Deisyy het volgende:
Ik was vanmiddag lunchen bij Schmidt, Raggel kwam er ook twee zakken vis halen. Het valt in het echt niet mee :o
Vis op maandag... :N
Dan is ie niet vers hè.
Leandramaandag 28 juni 2021 @ 20:48
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:04 schreef FANNN het volgende:
Nee effe serieus.... het lijkt me écht Kut om bekend te zijn.

Of had ik dat al gezegd? :+
Het mooie is dat ze er alles aan heeft gedaan om als "de weduwe van" in de schijnwerpers te blijven staan, want zelf kan ze niets, behalve uitmelken maar daar word je niet beroemd mee.

Als ze de afgelopen 17 jaar niet zo vreselijk druk was geweest om "Uit respect voor Dré" weer iedere keer met een verhaal over een kikker op een terras en weet ik veel wat voor BS ze de afgelopen 17 jaar gebruikt heeft om keer op keer in beeld te komen, dan had men haar amper meer herkend.

Dus ja, kut om beroemd te zijn, maar zij vindt het nog veel kutter om het niet te zijn en vindt het waarschijnlijk geweldig dat zij en haar zakken vis een roddeltopic hebben gehaald.
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 20:56
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Vis op maandag... :N
Dan is ie niet vers hè.
Ligt eraan, de kreeftenvisser hier leegt zijn netten/kooien ook op zondag om ze daarna direct naar de restaurants te brengen.
Bumbabaloomaandag 28 juni 2021 @ 20:58
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 17:05 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Natuurlijk, mo sport met Yo, dus staat zij aan de kant van Wes. Al snapt ze niet dat hij Yo terug wil.
Ze volgt Yolanthe ook.
Wesley’s volgt ze trouwens altijd al, net zoals wel meer bekende voetballers.

Ik vond het vooral raar te lezen dat ze haar zogenoemde ex Lil kleine volgt.
Die haar op zijn beurt weer niet terug volgt.
En Monica Geuze, van wie ze tot twee keer toe een man heeft gestolen. Onder andere Lil Kleine 💀
Monica volgt haar ook niet terug btw.
Yolanthe trouwens ook niet 😂

Yolanthe en Monica volgen dan weer wel allebei Monique.
#ANONIEMmaandag 28 juni 2021 @ 21:09
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:58 schreef Bumbabaloo het volgende:

[..]

Ze volgt Yolanthe ook.
Wesley’s volgt ze trouwens altijd al, net zoals wel meer bekende voetballers.

Ik vond het vooral raar te lezen dat ze haar zogenoemde ex Lil kleine volgt.
Die haar op zijn beurt weer niet terug volgt.
En Monica Geuze, van wie ze tot twee keer toe een man heeft gestolen. Onder andere Lil Kleine 💀
Monica volgt haar ook niet terug btw.
Yolanthe trouwens ook niet 😂

Yolanthe en Monica volgen dan weer wel allebei Monique.
Is er überhaupt een BNer die Saar wél terug volgt?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2021 21:12:12 ]
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 21:14
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:58 schreef Bumbabaloo het volgende:

[..]

Ze volgt Yolanthe ook.
Wesley’s volgt ze trouwens altijd al, net zoals wel meer bekende voetballers.

Ik vond het vooral raar te lezen dat ze haar zogenoemde ex Lil kleine volgt.
Die haar op zijn beurt weer niet terug volgt.
En Monica Geuze, van wie ze tot twee keer toe een man heeft gestolen. Onder andere Lil Kleine 💀
Monica volgt haar ook niet terug btw.
Yolanthe trouwens ook niet 😂

Yolanthe en Monica volgen dan weer wel allebei Monique.
Ze volgt Rox ook en die volgt haar ook niet terug . Alleen André, dat veenlijk , en Djarrrr
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 21:15
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 21:09 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Is er überhaupt een BNer die Saar wél terug volgt?
Nee niemand, en met haar vieze anderen naar Monique toe snap ik dat wel.
Bumbabaloomaandag 28 juni 2021 @ 21:16
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 21:09 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Is er überhaupt een BNer die Saar wél terug volgt? O-)
Ja Rolf Sanchez dus, en die Quincy. Die beide ook Monique volgen en van wie ze beide liedjes/filmpjes op hun verhaal hadden. Beide bij het Amsterdamse zomer festival 😂

En een voetballer met wie ze waarschijnlijk ook iets gehad heeft want die hebben een tijdje foto’s van elkaar zitten liken ofzo las ik laatst.

Omar Rekik van Arsenal ?

De zoontjes kluivert volgt ze ook maar die hebben ook niet echt de behoefte haar terug te volgen zo te zien.
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 21:17
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 21:16 schreef Bumbabaloo het volgende:

[..]

Ja Rolf Sanchez dus, en die Quincy. Die beide ook Monique volgen en van wie ze beide liedjes/filmpjes op hun verhaal hadden. Beide bij het Amsterdamse zomer festival 😂

En een voetballer met wie ze waarschijnlijk ook iets gehad heeft want die hebben een tijdje foto’s van elkaar zitten liken ofzo las ik laatst.

Omar Rekik van Arsenal ?

De zoontjes kluivert volgt ze ook maar die hebben ook niet echt de behoefte haar terug te volgen zo te zien.
Oh oh wat is ze toch bekend. _O-
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 21:18
Ik volg alleen haar en André, 😂
praadjemaandag 28 juni 2021 @ 21:18
quote:
Mulder verwacht dat de koeltas als eerste is uitverkocht. ,,Dat heeft natuurlijk ook met het seizoen te maken, het is een echt zomeritem. En alles is maar beperkt verkrijgbaar, op is echt op.”

Gelul, want als het echt uitverkocht is is Rachel er als de kippen bij om door te stomen en nog meer te produceren. Ik hoop dat ze met alles blijft zitten en als iemand het toch koopt dan heeft diegene totaal geen schaamtegevoel.
Bumbabaloomaandag 28 juni 2021 @ 21:26
Ze volgt trouwens ook de andere ex van Lars Veldhuis. Met wie hij een kind had voor hij Monica Geuze beflikkerde met Sarah. En ze volgt de vriendin en zoontje van Lil Kleine 🤨

Ik heb echt geen leven deze avond 😂
goldbackmaandag 28 juni 2021 @ 21:29
Schaamteloos figuur die Mulder dat ze hier aan mee werkt sommige mensen hebben echt geen fatsoen en ethiek, ik zeg gadverdamme.
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 21:37
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 21:26 schreef Bumbabaloo het volgende:
Ze volgt trouwens ook de andere ex van Lars Veldhuis. Met wie hij een kind had voor hij Monica Geuze beflikkerde met Sarah. En ze volgt de vriendin en zoontje van Lil Kleine 🤨

Ik heb echt geen leven deze avond 😂
Ik vind Sarah echt gestoord.

Hoop dat we dat verhaal over dat inrijden op die vrouw nog gaan horen.
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 21:51
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 21:26 schreef Bumbabaloo het volgende:
Ze volgt trouwens ook de andere ex van Lars Veldhuis. Met wie hij een kind had voor hij Monica Geuze beflikkerde met Sarah. En ze volgt de vriendin en zoontje van Lil Kleine 🤨

Ik heb echt geen leven deze avond 😂
Wel nee zoek gerust verder. :P
LagerthaQueenOfKattemaandag 28 juni 2021 @ 21:53
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 21:37 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik vind Sarah echt gestoord.

Hoop dat we dat verhaal over dat inrijden op die vrouw nog gaan horen.
Van wie? Op Viva weten ze ook veel.
ootjekatootjemaandag 28 juni 2021 @ 21:56
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 21:53 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Van wie? Op Viva weten ze ook veel.
Via een van die bijzondere bronnen rond die roddelaccounts.
totebelmaandag 28 juni 2021 @ 22:58
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 21:26 schreef Bumbabaloo het volgende:
Ze volgt trouwens ook de andere ex van Lars Veldhuis. Met wie hij een kind had voor hij Monica Geuze beflikkerde met Sarah. En ze volgt de vriendin en zoontje van Lil Kleine 🤨

Ik heb echt geen leven deze avond 😂
Samengevat volgt ze dus, op een paar uitzonderingen na, alles wat iets tussen zn benen heeft bungelen en ook alleen daar mee kan denken, in de hoop dat daar een nieuwe vangst tussen zit.. en alleen Antwee is zo stom geweest om toe te happen nu.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 04:10
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 22:58 schreef totebel het volgende:

[..]

Samengevat volgt ze dus, op een paar uitzonderingen na, alles wat iets tussen zn benen heeft bungelen en ook alleen daar mee kan denken, in de hoop dat daar een nieuwe vangst tussen zit.. en alleen Antwee is zo stom geweest om toe te happen nu.
^O^ helemaal juist.
Wel slim van bonus papa dat hij bij de koop er bij in zit.
soapiedinsdag 29 juni 2021 @ 06:51
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:40 schreef ootjekatootje het volgende:
“ De bewoners zitten niet te wachten op een buurman, die om twee uur ’s nachts na een optreden een biertje met zijn vrienden opentrekt op het balkon."

_O-

https://www.rtlboulevard.(...)-andre-hazes-buurman
Gelijk hebben ze!
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 07:55
Ik zat net eens te kijken bij de foto's van André maar je ziet amper nog foto's van hem met kleine Dre en hoe trots hij op zijn zoon is . Ik vind hem er daar ook beter uitzien als nu.
DancingPhoebedinsdag 29 juni 2021 @ 07:56
Kinderbescherming heeft hem vast de omgang verboden na het waterboardincident :N
mailydinsdag 29 juni 2021 @ 07:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 07:55 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Ik zat net eens te kijken bij de foto's van André maar je ziet amper nog foto's van hem met kleine Dre en hoe trots hij op zijn zoon is . Ik vind hem er daar ook beter uitzien als nu.
Ook geen foto's met hartjes op zijn ogen?
Of selfies bij Kruidvat of Lidl?
mailydinsdag 29 juni 2021 @ 07:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 07:56 schreef DancingPhoebe het volgende:
Kinderbescherming heeft hem vast de omgang verboden na het waterboardincident :N
Dat heb ik gemist? Vertel?
DancingPhoebedinsdag 29 juni 2021 @ 08:10
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 07:58 schreef maily het volgende:

[..]

Dat heb ik gemist? Vertel?
De schokkende beelden uit 1 of ander kinderspeelparadijs zijn hier uitgebreid voorbij gekomen :Y
Deisyydinsdag 29 juni 2021 @ 08:21
Dat incident waardoor kleine Dre al het vertrouwen in zijn vader en de mensheid heeft verloren ;(
mailydinsdag 29 juni 2021 @ 08:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 08:10 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

De schokkende beelden uit 1 of ander kinderspeelparadijs zijn hier uitgebreid voorbij gekomen :Y
Dat heb ik gemist ... :o

Ik hoor net een nieuwe songtekst op Kink: "nog steeds lucratief" :7
DancingPhoebedinsdag 29 juni 2021 @ 08:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 08:21 schreef Deisyy het volgende:
Dat incident waardoor kleine Dre al het vertrouwen in zijn vader en de mensheid heeft verloren ;(
Behalve MoederMariaMoniek Powervrouwdalena O+

#neverforget
Deisyydinsdag 29 juni 2021 @ 08:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 08:26 schreef maily het volgende:

[..]

Dat heb ik gemist ... :o

Ik hoor net een nieuwe songtekst op Kink: "nog steeds lucratief" :7
Als ik de reclame hoor hoor ik alleen 'Nog steeds pedofiel'.

Met dank aan DancingPhoebe.
DancingPhoebedinsdag 29 juni 2021 @ 08:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 08:37 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Als ik de reclame hoor hoor ik alleen 'Nog steeds pedofiel'.

Met dank aan DancingPhoebe.
Andre Hazes loopt met een kleine jongen het bos in.
Zegt de kleine jongen ik ben bang.
Zegt Andre Hazes, jij bang? Ik moet straks alleen teruglopen!

:') Ook echt alleen in NL hijsen we een pedofiel op het schild in tijden dat rekenschap voor daden een steeds grotere en snellere vlucht neemt dan we ooit eerder hebben gezien in onze tijd :')
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 09:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 08:50 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Andre Hazes loopt met een kleine jongen het bos in.
Zegt de kleine jongen ik ben bang.
Zegt Andre Hazes, jij bang? Ik moet straks alleen teruglopen!

:') Ook echt alleen in NL hijsen we een pedofiel op het schild in tijden dat rekenschap voor daden een steeds grotere en snellere vlucht neemt dan we ooit eerder hebben gezien in onze tijd :')
Nou zeg, :@
Sunshine1982dinsdag 29 juni 2021 @ 09:03
Hazes’ ex Monique Westenberg neemt therapeutenteam in de arm
Monique Westenberg (43), de ex van zanger André Hazes, heeft een therapeutenteam in de arm genomen om meer balans en rust te krijgen in haar leven. Ze heeft verdrietige maanden achter de rug: in maart werd bekend dat haar verloving met de volkszanger was verbroken.


Westenberg schrijft op Instagram dat ze zich de afgelopen maanden veel in zichzelf heeft verdiept. ‘In waar mijn geluk zit, maar ook wat mij balans en rust geeft. Hierdoor zijn er mooie mensen op mijn pad gekomen’, schrijft ze. Een van die ‘mooie mensen’ is voormalig Miss Universe Nederland Charlotte Labee, tegenwoordig ‘brain balance expert’. En dat vindt Westenberg interessant, zo blijkt. Ze heeft Labee en haar team van therapeuten nu in de arm genomen. ‘Ik ga aan de slag om nog meer balans, rust, energie en gezondheid te creëren voor mezelf.’


Dat omvat meer dan alleen therapeutische sessies op de sofa of ontspanning zoeken. ‘Zo zal ik de aankomende tijd verschillende onderzoeken laten doen, zoals een bloed- en darmonderzoek, om te bekijken wat ik nog meer kan aanpakken’, schrijft de moeder van de kleine Dré, die ze samen met Hazes kreeg. ‘Ik vind het een uitdaging om zo persoonlijk en breed aan de slag te gaan met balans.’

Verdrietige omstandigheden
Eerder deze maand liet Westenberg zich voor het eerst uit over de plotselinge breuk met Hazes (27). Het stel had eind vorig jaar juist hun huwelijk aangekondigd, toen in maart ineens de bom barstte en hij ervandoor ging. Korte tijd later kreeg Hazes een relatie met influencer Sarah van Soelen (25). In een interview zei Westenberg: ,,Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.”

Het voormalige koppel probeert zo goed mogelijk contact te houden over hun zoon. Volgens Hazes gaat dat heel goed. ,,De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”

https://www.ad.nl/show/ha(...)-in-de-arm~ac9a6d4b/

Nou, die komt niks tekort denk ik zo.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 10:01
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 07:58 schreef maily het volgende:

[..]

Ook geen foto's met hartjes op zijn ogen?
Of selfies bij Kruidvat of Lidl?
Niet dat ik zie laatste wat ik heb gezien toen hij een Djarrrrr kleine Dre voor de gek hielden met een waterstraal in zijn gezicht. ;(
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 10:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 09:03 schreef Sunshine1982 het volgende:
Hazes’ ex Monique Westenberg neemt therapeutenteam in de arm
Monique Westenberg (43), de ex van zanger André Hazes, heeft een therapeutenteam in de arm genomen om meer balans en rust te krijgen in haar leven. Ze heeft verdrietige maanden achter de rug: in maart werd bekend dat haar verloving met de volkszanger was verbroken.


Westenberg schrijft op Instagram dat ze zich de afgelopen maanden veel in zichzelf heeft verdiept. ‘In waar mijn geluk zit, maar ook wat mij balans en rust geeft. Hierdoor zijn er mooie mensen op mijn pad gekomen’, schrijft ze. Een van die ‘mooie mensen’ is voormalig Miss Universe Nederland Charlotte Labee, tegenwoordig ‘brain balance expert’. En dat vindt Westenberg interessant, zo blijkt. Ze heeft Labee en haar team van therapeuten nu in de arm genomen. ‘Ik ga aan de slag om nog meer balans, rust, energie en gezondheid te creëren voor mezelf.’


Dat omvat meer dan alleen therapeutische sessies op de sofa of ontspanning zoeken. ‘Zo zal ik de aankomende tijd verschillende onderzoeken laten doen, zoals een bloed- en darmonderzoek, om te bekijken wat ik nog meer kan aanpakken’, schrijft de moeder van de kleine Dré, die ze samen met Hazes kreeg. ‘Ik vind het een uitdaging om zo persoonlijk en breed aan de slag te gaan met balans.’

Verdrietige omstandigheden
Eerder deze maand liet Westenberg zich voor het eerst uit over de plotselinge breuk met Hazes (27). Het stel had eind vorig jaar juist hun huwelijk aangekondigd, toen in maart ineens de bom barstte en hij ervandoor ging. Korte tijd later kreeg Hazes een relatie met influencer Sarah van Soelen (25). In een interview zei Westenberg: ,,Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.”

Het voormalige koppel probeert zo goed mogelijk contact te houden over hun zoon. Volgens Hazes gaat dat heel goed. ,,De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”

https://www.ad.nl/show/ha(...)-in-de-arm~ac9a6d4b/

Nou, die komt niks tekort denk ik zo.
Ik vind dat zo zweverig . In jezelf verdiepen. :?
DancingPhoebedinsdag 29 juni 2021 @ 10:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:02 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik vind dat zo zweverig . In jezelf verdiepen. :?
Kan af en toe heerlijk down to earth zijn hoor :9~
Deisyydinsdag 29 juni 2021 @ 10:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 09:03 schreef Sunshine1982 het volgende:
Hazes’ ex Monique Westenberg neemt therapeutenteam in de arm
Monique Westenberg (43), de ex van zanger André Hazes, heeft een therapeutenteam in de arm genomen om meer balans en rust te krijgen in haar leven. Ze heeft verdrietige maanden achter de rug: in maart werd bekend dat haar verloving met de volkszanger was verbroken.

Westenberg schrijft op Instagram dat ze zich de afgelopen maanden veel in zichzelf heeft verdiept. ‘In waar mijn geluk zit, maar ook wat mij balans en rust geeft. Hierdoor zijn er mooie mensen op mijn pad gekomen’, schrijft ze. Een van die ‘mooie mensen’ is voormalig Miss Universe Nederland Charlotte Labee, tegenwoordig ‘brain balance expert’. En dat vindt Westenberg interessant, zo blijkt. Ze heeft Labee en haar team van therapeuten nu in de arm genomen. ‘Ik ga aan de slag om nog meer balans, rust, energie en gezondheid te creëren voor mezelf.’

Dat omvat meer dan alleen therapeutische sessies op de sofa of ontspanning zoeken. ‘Zo zal ik de aankomende tijd verschillende onderzoeken laten doen, zoals een bloed- en darmonderzoek, om te bekijken wat ik nog meer kan aanpakken’, schrijft de moeder van de kleine Dré, die ze samen met Hazes kreeg. ‘Ik vind het een uitdaging om zo persoonlijk en breed aan de slag te gaan met balans.’

Verdrietige omstandigheden
Eerder deze maand liet Westenberg zich voor het eerst uit over de plotselinge breuk met Hazes (27). Het stel had eind vorig jaar juist hun huwelijk aangekondigd, toen in maart ineens de bom barstte en hij ervandoor ging. Korte tijd later kreeg Hazes een relatie met influencer Sarah van Soelen (25). In een interview zei Westenberg: ,,Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.”

Het voormalige koppel probeert zo goed mogelijk contact te houden over hun zoon. Volgens Hazes gaat dat heel goed. ,,De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”

https://www.ad.nl/show/ha(...)-in-de-arm~ac9a6d4b/

Nou, die komt niks tekort denk ik zo.
Therapeutenteam zelfs, slaat ze niet een beetje door? Ach wat, Dre betaald toch.
Deisyydinsdag 29 juni 2021 @ 10:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:01 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Niet dat ik zie laatste wat ik heb gezien toen hij een Djarrrrr kleine Dre voor de gek hielden met een waterstraal in zijn gezicht. ;(
Ik denk dat kleine Dre naar aanleiding van dit incident ook wel een therapeutenteam nodig heeft.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 10:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:10 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Ik denk dat kleine Dre naar aanleiding van dit incident ook wel een therapeutenteam nodig heeft.
Dat is onzin! maar dat 2 volwassen mannen dit grappig vinden bij een kind van 4 jaar zegt al genoeg.

Als een ander die grap had gemaakt vind ik het ook zeer sneu. :')
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 10:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:05 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Kan af en toe heerlijk down to earth zijn hoor :9~
Allemaal kwats.
DancingPhoebedinsdag 29 juni 2021 @ 10:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:13 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Allemaal kwats.
Ik maakte een masturbatiegrapje, maar hmmmkey.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 10:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:09 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Therapeutenteam zelfs, slaat ze niet een beetje door? Ach wat, Dre betaald toch.
Dat weet je helemaal niet of André dat betaald. :D :D
-river-dinsdag 29 juni 2021 @ 10:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:10 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Ik denk dat kleine Dre naar aanleiding van dit incident ook wel een therapeutenteam nodig heeft.
En anders wel als hij straks op school zit want tieners zijn keihard en wat zal hij uitgelachen worden om piemel kleien en gepest worden door papa filmpjes.
Deisyydinsdag 29 juni 2021 @ 10:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:14 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Dat weet je helemaal niet of André dat betaald. :D :D
En in dit topic wordt nooit gespeculeerd _O-
-river-dinsdag 29 juni 2021 @ 10:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:14 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Dat weet je helemaal niet of André dat betaald. :D :D
Die betaald alles, zelfs de drankjes van de avond waarop Mo tegen zijn drummer op aan het schuren was.
mootiedinsdag 29 juni 2021 @ 10:29
Betaalt mensen, betaalt!
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 10:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:09 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Therapeutenteam zelfs, slaat ze niet een beetje door? Ach wat, Dre betaald toch.
Denk je dat even tussen de lijnen door moet lezen, die doet nu net alsof ze heeft veel aan het leren is, en die begint straks haar eigen “terug in Balans toko” zeker met haar bak ervaring aan diep gaan en voor lul staan.
Gedumpt worden en weer herreizen als powervrouw.

Die gaat daar bakken met geld mee verdienen, want dat wil elke gekletste en gedumpte vrouw ook.
Slimme actie van Mo, en hoe meer Saartje gaat lopen stoken en Mo daar totaal niet op reageert, des te sterker komt ze over. Dus nog meer klanten voor haar toko.
-river-dinsdag 29 juni 2021 @ 10:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:36 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Denk je dat even tussen de lijnen door moet lezen, die doet nu net alsof ze heeft veel aan het leren is, en die begint straks haar eigen “terug in Balans toko” zeker met haar bak ervaring aan diep gaan en voor lul staan.
Gedumpt worden en weer herreizen als powervrouw.

Die gaat daar bakken met geld mee verdienen, want dat wil elke gekletste en gedumpte vrouw ook.
Slimme actie van Mo, en hoe meer Saartje gaat lopen stoken en Mo daar totaal niet op reageert, des te sterker komt ze over. Dus nog meer klanten voor haar toko.
Wel slim van haar als ze dat zou doen.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 10:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:25 schreef Deisyy het volgende:

[..]

En in dit topic wordt nooit gespeculeerd _O-
Dat heb je mij nooit horen zeggen. Als je mijn posten leest zeg ik ook altijd "Ik denk" dus dat houd in dat ik dat denk , niet of het klopt. Ik ben verantwoordelijk voor wat ik zeg, niet voor wat jij verstaat. :D :)
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 11:09
Die Instagram foto, dat ze aan het sporten is met Yo, de marketing machine loopt op volle toeren. Ook een gescheiden en gekletste vrouw, samen sterk. Haar foto’s met Rox, ook een vrouw met een moeilijk leven door haar eigen familie.

Haar powervakantie op Ibiza, alles wat zij post heeft te maken met haar nieuwe bedrijf. Zelfs die foto van haar met de gezamenlijke vrienden.

Ze heeft zo wel een mooi concept wat niemand haar kan afpakken. En bij elk commentaar vanuit Rachel of Sarah, hoeft zij alleen maar te zeggen: Zie je wel, zwarte energie, en die negeren we. En ik leer jullie hoe, maak snel ¤1000, over voor mijn nieuwe online workshop.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 11:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 11:09 schreef ootjekatootje het volgende:
Die Instagram foto, dat ze aan het sporten is met Yo, de marketing machine loopt op volle toeren. Ook een gescheiden en gekletste vrouw, samen sterk. Haar foto’s met Rox, ook een vrouw met een moeilijk leven door haar eigen familie.

Haar powervakantie op Ibiza, alles wat zij post heeft te maken met haar nieuwe bedrijf. Zelfs die foto van haar met de gezamenlijke vrienden.

Ze heeft zo wel een mooi concept wat niemand haar kan afpakken. En bij elk commentaar vanuit Rachel of Sarah, hoeft zij alleen maar te zeggen: Zie je wel, zwarte energie, en die negeren we. En ik leer jullie hoe, maak snel ¤1000, over voor mijn nieuwe online workshop.
Zouden daar mensen intrappen dat hokus pokus geneuzel 8)7
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 11:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 11:32 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Zouden daar mensen intrappen dat hokus pokus geneuzel 8)7
Ja, met bossen tegelijk.
JourneyBluedinsdag 29 juni 2021 @ 12:18
https://www.story.nl/arti(...)e-bij-zijn-optredens

Herhaling van zetten, Story probeert de geschiedenis te herschrijven en positief om te buigen voor An2
JourneyBluedinsdag 29 juni 2021 @ 12:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:36 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Denk je dat even tussen de lijnen door moet lezen, die doet nu net alsof ze heeft veel aan het leren is, en die begint straks haar eigen “terug in Balans toko” zeker met haar bak ervaring aan diep gaan en voor lul staan.
Gedumpt worden en weer herreizen als powervrouw.

Die gaat daar bakken met geld mee verdienen, want dat wil elke gekletste en gedumpte vrouw ook.
Slimme actie van Mo, en hoe meer Saartje gaat lopen stoken en Mo daar totaal niet op reageert, des te sterker komt ze over. Dus nog meer klanten voor haar toko.
Exact. Ze volgt al die leertrajecten en maakt handige connecties onder begeleiding van een manager (!)
en gaat straks prima haar eigen geld verdienen als (online) coach want hier is in combinatie met haar eigen "leerproces" en bekendheid echt een enorme markt voor. Good for her.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 12:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 12:18 schreef JourneyBlue het volgende:
https://www.story.nl/arti(...)e-bij-zijn-optredens

Herhaling van zetten, Story probeert de geschiedenis te herschrijven en positief om te buigen voor An2
Heeft die aandelen in Hazes de Story. :D
AgnesGrudinsdag 29 juni 2021 @ 12:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 12:24 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Exact. Ze volgt al die leertrajecten en maakt handige connecties onder begeleiding van een manager (!)
en gaat straks prima haar eigen geld verdienen als (online) coach want hier is in combinatie met haar eigen "leerproces" en bekendheid echt een enorme markt voor. Good for her.
Is ze tenminste van het gezeik af dat ze op de zak van An2 teert. Ik heb helemaal niks met dat zweverige gedoe, maar hoop dat ze een grote klantenkring krijgt en veel poen binnenharkt.
AgnesGrudinsdag 29 juni 2021 @ 12:52
Op wie zou dit slaan?

327-B6-EA2-EEA2-4381-BD57-0-D3-E7308-B3-BA.jpg

Is 2 uur na de zweef post van Mo geplaatst.

[ Bericht 51% gewijzigd door AgnesGru op 29-06-2021 12:58:23 ]
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 13:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 12:52 schreef AgnesGru het volgende:
Op wie zou dit slaan?

[ afbeelding ]

Is 2 uur na de zweef post van Mo geplaatst.
Ik denk juist op André.
yvonnedinsdag 29 juni 2021 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 23:55 schreef Bumbabaloo het volgende:

[..]

Ik heb echt geen leven momenteel, maar ik heb even wat posts van haar terug gelezen.
Ze vind zichzelf blijkbaar te oud voor Fok!
Op Viva denkt iemand dat het Rachel is 🙄.
Je bent nooit te oud voor FOK! O-)
rubbereenddinsdag 29 juni 2021 @ 13:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 12:52 schreef AgnesGru het volgende:
Op wie zou dit slaan?

[ afbeelding ]

Is 2 uur na de zweef post van Mo geplaatst.
showt Bridget nou subtiel even haar ondergoed?
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 13:56
quote:
17s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 13:37 schreef yvonne het volgende:

[..]

Je bent nooit te oud voor FOK! O-)
Nou dit, Gynaika was 86 en dat wist niemand hier, _O-
roos94dinsdag 29 juni 2021 @ 14:11
Screenshot-20210629-141033-Instagram.jpg

Coupe de Rachel

Ze lijkt nu 36
roos94dinsdag 29 juni 2021 @ 14:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 13:56 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nou dit, Gynaika was 86 en dat wist niemand hier, _O-
Pics :9~
mailydinsdag 29 juni 2021 @ 14:25
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:11 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Coupe de Rachel

Ze lijkt nu 36
Coconut door KateKabak.
:D
totebeldinsdag 29 juni 2021 @ 14:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 13:00 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik denk juist op André.
Of misschien zelfs Sara, die zit nu in dezelfde positie waarin zij en Mo hebben gezeten.. Mo en Bridget schelen maar 3 jaar, daar kun je moeilijk de "ik ben ouder"-kaart gaan trekken
PoesInDoosdinsdag 29 juni 2021 @ 14:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:25 schreef maily het volgende:

[..]

Coconut door KateKabak.
:D
Ik las kattenbak _O-
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 14:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 12:52 schreef AgnesGru het volgende:
Op wie zou dit slaan?

[ afbeelding ]

Is 2 uur na de zweef post van Mo geplaatst.
Ik denk Sarah en André die roeptoeteren de hele dag.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 14:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:26 schreef totebel het volgende:

[..]

Of misschien zelfs Sara, die zit nu in dezelfde positie waarin zij en Mo hebben gezeten.. Mo en Bridget schelen maar 3 jaar, daar kun je moeilijk de "ik ben ouder"-kaart gaan trekken
:Y denk ook Saar en André
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 14:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:11 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Coupe de Rachel

Ze lijkt nu 36
:o
DancingPhoebedinsdag 29 juni 2021 @ 15:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:11 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Coupe de Rachel

Ze lijkt nu 36
IK DACHT AL DAT IK HAAR ZAG :o OOOWMAIGOT!
DancingPhoebedinsdag 29 juni 2021 @ 15:03
Ik voelde me al zo beinfluenst vandaag :o
totebeldinsdag 29 juni 2021 @ 15:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 15:02 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

IK DACHT AL DAT IK HAAR ZAG :o OOOWMAIGOT!
Volgende stap: zonnebank op standje "cremeren"
totebeldinsdag 29 juni 2021 @ 15:23
Bij de meeste foto's van haar moet ik overigens om onverklaarbare redenen steeds aan een opblaaspop...geen idee waarom.
Vividinsdag 29 juni 2021 @ 16:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:09 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Therapeutenteam zelfs, slaat ze niet een beetje door? Ach wat, Dre betaald toch.
Hoewel Monique me best een aardige vrouw lijkt dacht ik bij het lezen van die post ook: Moeten al die mensen niet eens wat nuttigs gaan doen? Al dat oeverloze navelstaren is voor niemand goed. Get over yourself.
Oledinsdag 29 juni 2021 @ 16:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 16:56 schreef Vivi het volgende:

[..]

Hoewel Monique me best een aardige vrouw lijkt dacht ik bij het lezen van die post ook: Moeten al die mensen niet eens wat nuttigs gaan doen? Al dat oeverloze navelstaren is voor niemand goed. Get over yourself.
get a job!
praadjedinsdag 29 juni 2021 @ 16:59
https://www.mediacourant.(...)n-de-lidl-smakeloos/
Oledinsdag 29 juni 2021 @ 17:02
quote:
zag hem ook al.. zo slecht! maar ik vrees dat er alsnog heel veel mensen morgenochtend voor de deur liggen !
goldbackdinsdag 29 juni 2021 @ 17:13
En bedankt nu het ik oog aids wat een Goor wijf ik zeg gadverdamme...
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 17:19
quote:
:o zo dan niet mis. :P
goldbackdinsdag 29 juni 2021 @ 17:29
Gaatt de Aldi nu artikelen met de afbeelding van die vieze Belg verkopen ?

[ Bericht 2% gewijzigd door goldback op 29-06-2021 17:34:51 ]
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 17:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 17:29 schreef goldback het volgende:
Dat de Aldi nu artikelen met de afbeelding van die vieze Belg verkopen ?
Wie mag dat zijn dan ? :P
AgnesGrudinsdag 29 juni 2021 @ 17:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:26 schreef totebel het volgende:

[..]

Of misschien zelfs Sara, die zit nu in dezelfde positie waarin zij en Mo hebben gezeten.. Mo en Bridget schelen maar 3 jaar, daar kun je moeilijk de "ik ben ouder"-kaart gaan trekken
Maar Mo was te oud voor An2!
mailydinsdag 29 juni 2021 @ 17:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 15:22 schreef totebel het volgende:

[..]

Volgende stap: zonnebank op standje "cremeren"
Boven- én onderwarmte :P
praadjedinsdag 29 juni 2021 @ 18:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 17:53 schreef maily het volgende:

[..]

Boven- én onderwarmte :P
Die gaat gewoon s'avonds onder dat ding liggen tot de andere ochtend. Het is toch een hemelbed, tenminste zo noemden ze een zonnebank vroeger.
#ANONIEMdinsdag 29 juni 2021 @ 18:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:09 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Therapeutenteam zelfs, slaat ze niet een beetje door? Ach wat, Dre betaald toch.
Ze wordt gesponsord, Andre betaalt niets.
Wat een gezeik om een vrouw die haarzelf beter wil maken.
JourneyBluedinsdag 29 juni 2021 @ 18:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 16:58 schreef Ole het volgende:

[..]

get a job!
Daar is ze juist mee bezig!
Oledinsdag 29 juni 2021 @ 18:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 18:14 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Daar is ze juist mee bezig!
ok... a real job :P
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 19:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 18:04 schreef Rupibma het volgende:

[..]

Ze wordt gesponsord, Andre betaalt niets.
Wat een gezeik om een vrouw die haarzelf beter wil maken.
Volgens mij zeikt niemand hier, alleen Guido.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 19:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 19:21 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Volgens mij zeikt niemand hier, alleen Guido.
Die Guido zit er tot aan zijn schouders in. Andre zal hem wel alle primeurs hebben beloofd.
Pleun2011dinsdag 29 juni 2021 @ 20:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:09 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Therapeutenteam zelfs, slaat ze niet een beetje door? Ach wat, Dre betaald toch.
Allemaal voor de aandacht joh.. beetje interessantdoenerij. Beetje lullen met zogenaamde 'therapeuten'..kopje muntthee erbij.. een perfect geënsceneerde foto voor Instagram.. paar veren in je reet van de 'therapeut' en als kers op de taart je volgers wat zweverig gelul voorschotelen.
Elpisdinsdag 29 juni 2021 @ 20:33
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:16 schreef Woonbootjes het volgende:
[ link | afbeelding ]

Wat een aandachtstrekker is het ook
Zijn dit de handen van een 25-jarige?
Nou dan ben ik helemaal niet ontevreden met mijn 50-jarige handen. :P
Die zien er precies zo uit of misschien wel ietsjes beter. Terwijl ze meestal zeggen dat handen en nek de veroudering verraden omdat ze meestal met verzorging overgeslagen worden.
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 20:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 20:33 schreef Elpis het volgende:

[..]

Zijn dit de handen van een 25-jarige?
Nou dan ben ik helemaal niet ontevreden met mijn 50-jarige handen. :P
Die zien er precies zo uit of misschien wel ietsjes beter. Terwijl ze meestal zeggen dat handen en nek de veroudering verraden omdat ze meestal met verzorging overgeslagen worden.
Scoop! :!

Sarah is eigenlijk 40
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 20:50
https://www.utopianieuws.(...)ijn-fans-weer-nodig/

Ohoh :o
soapiedinsdag 29 juni 2021 @ 20:58
quote:
Zozo, na een paar weken al als een 2e vader.... :O
vencodarkdinsdag 29 juni 2021 @ 20:59
quote:
Wacht even:
“ Angela denkt dat er sowieso een beetje een einde moet komen aan de Hazes-manie, nu bekend is geworden dat hij het als volwassen man met een minderjarige heeft gedaan. Door de recente documentairereeks Kleine Jongen weten we nu allemaal dat André als 34-jarige bovenop de 15-jarige Rachel kroop”

Dit is al 35 jaar ofzo bekend. :')
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 21:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 20:59 schreef vencodark het volgende:

[..]

Wacht even:
“ Angela denkt dat er sowieso een beetje een einde moet komen aan de Hazes-manie, nu bekend is geworden dat hij het als volwassen man met een minderjarige heeft gedaan. Door de recente documentairereeks Kleine Jongen weten we nu allemaal dat André als 34-jarige bovenop de 15-jarige Rachel kroop”

Dit is al 35 jaar ofzo bekend. :')
Dat was toch alleen de roddel van de chauffeur dat Rachel hazes onder de tafel zat bij André., ze was toen 13.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 21:17
Ik weet het niet zeker maar bij volgens mij kwam in de story op de insta voorbij dat André de bridge liet weglaten. Iemand het ook gezien?
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 21:17 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Ik weet het niet zeker maar bij volgens mij kwam in de story op de insta voorbij dat André de bridge liet weglaten. Iemand het ook gezien?
Ook weer zo’n impulsieve actie.

Edit:
Die gozer kan beter plakplaatjes nemen.
Leandradinsdag 29 juni 2021 @ 21:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 20:59 schreef vencodark het volgende:

[..]

Wacht even:
“ Angela denkt dat er sowieso een beetje een einde moet komen aan de Hazes-manie, nu bekend is geworden dat hij het als volwassen man met een minderjarige heeft gedaan. Door de recente documentairereeks Kleine Jongen weten we nu allemaal dat André als 34-jarige bovenop de 15-jarige Rachel kroop”

Dit is al 35 jaar ofzo bekend. :')
Bekend in het roddelcircuit is natuurlijk iets anders dan Rachel die zelf in een "documentaire" zegt dat het gebeurd is.
Dan is het ineens geen gerucht meer maar dan is dat wat sowieso bekend en erkend is, dat het waarschijnlijk nog erger is dan die 15 en dat ze op haar 13de al rotzooiden zegt ze natuurlijk niet voor de camera.
mailydinsdag 29 juni 2021 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 21:17 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Ik weet het niet zeker maar bij volgens mij kwam in de story op de insta voorbij dat André de bridge liet weglaten. Iemand het ook gezien?
De bridge liet weglaten?
vencodarkdinsdag 29 juni 2021 @ 21:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 21:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Bekend in het roddelcircuit is natuurlijk iets anders dan Rachel die zelf in een "documentaire" zegt dat het gebeurd is.
Dan is het ineens geen gerucht meer maar dan is dat wat sowieso bekend en erkend is, dat het waarschijnlijk nog erger is dan die 15 en dat ze op haar 13de al rotzooiden zegt ze natuurlijk niet voor de camera.
Daar heb je gelijk in. Ik dacht oprecht dat het toen al best duidelijk was.
Leandradinsdag 29 juni 2021 @ 22:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 21:50 schreef vencodark het volgende:

[..]

Daar heb je gelijk in. Ik dacht oprecht dat het toen al best duidelijk was.
Het was wel duidelijk maar nog steeds niet meer dan een hardnekkige roddel, nu is dat anders, nu is het een feit geworden.
FANNNdinsdag 29 juni 2021 @ 22:23
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:48 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het mooie is dat ze er alles aan heeft gedaan om als "de weduwe van" in de schijnwerpers te blijven staan, want zelf kan ze niets, behalve uitmelken maar daar word je niet beroemd mee.

Als ze de afgelopen 17 jaar niet zo vreselijk druk was geweest om "Uit respect voor Dré" weer iedere keer met een verhaal over een kikker op een terras en weet ik veel wat voor BS ze de afgelopen 17 jaar gebruikt heeft om keer op keer in beeld te komen, dan had men haar amper meer herkend.

Dus ja, kut om beroemd te zijn, maar zij vindt het nog veel kutter om het niet te zijn en vindt het waarschijnlijk geweldig dat zij en haar zakken vis een roddeltopic hebben gehaald.
Ja wie weet! ik betwijfel het, maar het zou zo waar kunnen zijn :+
LagerthaQueenOfKattedinsdag 29 juni 2021 @ 22:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 21:47 schreef maily het volgende:

[..]

De bridge liet weglaten?
Weglaseren
mailydinsdag 29 juni 2021 @ 22:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 22:40 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Weglaseren
The Bridge.
Waar stond dat? Op zijn voor- of achterkant?
mootiedinsdag 29 juni 2021 @ 22:59
quote:
17s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 18:02 schreef praadje het volgende:

[..]

Die gaat gewoon s'avonds onder dat ding liggen tot de andere ochtend. Het is toch een hemelbed, tenminste zo noemden ze een zonnebank vroeger.
Zonnehemel
Pippidinsdag 29 juni 2021 @ 23:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 22:42 schreef maily het volgende:

[..]

The Bridge.
Waar stond dat? Op zijn voor- of achterkant?
Screenshot-20210629-231154-Chrome.jpg
De Brooklyn Bridge op zijn linkerpols

[ Bericht 0% gewijzigd door Pippi op 29-06-2021 23:54:03 ]
Deisyydinsdag 29 juni 2021 @ 23:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 22:59 schreef mootie het volgende:

[..]

Zonnehemel
Raggel zal wel een zonnehemelbed hebben.
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 00:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 22:19 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het was wel duidelijk maar nog steeds niet meer dan een hardnekkige roddel, nu is dat anders, nu is het een feit geworden.
Ja en als we dat hier nog vier keer schreeuwen, krijgen we binnen een week het antwoord. 😂
Die lezen hier allemaal mee, nu Viva bijna stil ligt is fok toch nog het enige objectieve forum van Nederland.

Ik denk nog steeds dat André 2 van John de Wolf is en dat André 1 daarom zo raar deed toen André 2 zo jong was. Zie de docu in het zwembad. Ik vond pa daar echt niet tof doen naar zijn zoon en zeker geen beeldmateriaal om trots op te zijn.
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 01:14
https://www.ad.nl/geld/co(...)et-niet-op~aa193d6f/

Dit soort vrouwen verdient dus geld met het geven van adviezen aan andere vrouwen, volgens mij gaat Monique dit dus doen en is ze hier al mee bezig,
Majoraanwoensdag 30 juni 2021 @ 01:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 20:58 schreef soapie het volgende:

[..]

Zozo, na een paar weken al als een 2e vader.... :O
Dat nare ventje lijkt al 8 jaar op zoek naar surrogaat familie en vaders, En als ie ze gevonden heeft gooit ie het met grootste gemak weer bij grof vuil. Me dunkt als je zelf zo hunkert naar een vader en weet hoeveel verdriet.... etc..., waarom dan geen betrouwbare vader zijn voor je eigen kind
Majoraanwoensdag 30 juni 2021 @ 02:03
pvd hoor ik op de achtergrond weer dat walgelijke Lidl lied met rijmelarij van likmevestje...

wat een onrecht dat hij slechts 53 werd, alsof ziekte of het noodlot hem trof.

Die pedo alcoholist heeft zichzelf verdorie doodgedronken met zijn buisje aspirine per dag.
Ja, dat is ook triest, maar doe niet of de schat meer jaren niet gegund waren
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 07:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 22:42 schreef maily het volgende:

[..]

The Bridge.
Waar stond dat? Op zijn voor- of achterkant?
Op de voorkant boven zijn pols.
Ik zie gisteren een story voorbij komen dat of Andre of Sarah bij Andy zijn voor het lasteren. Aan de arm te zien was het Dré maar het ging te snel. Vandaar mijn vraag.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 07:51
Wat denken jullie dat er vanmorgen op mijn deurmat lag . De ochtendkrant met een supergrote reclame :r
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 07:55
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 21:09 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Is er überhaupt een BNer die Saar wél terug volgt?
1 Andre Hazes. _O-
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 07:55
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 07:51 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Wat denken jullie dat er vanmorgen op mijn deurmat lag . De ochtendkrant met een supergrote reclame :r
Dan denk ik dat je een kutkrant leest, dus de Telegraaf of het AD, want Trouw of de Volkskrant zie ik niet als doelgroep voor zo'n advertentie :+
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 07:58
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 07:55 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dan denk ik dat je een kutkrant leest, dus de Telegraaf of het AD, want Trouw of de Volkskrant zie ik niet als doelgroep voor zo'n advertentie :+
Klopt de telegraaf :@
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 08:05
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 07:51 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Wat denken jullie dat er vanmorgen op mijn deurmat lag . De ochtendkrant met een supergrote reclame :r
Prima om je voeten op te vegen _O_
Fietsertje70woensdag 30 juni 2021 @ 08:24
Thomas Acda zal nu ook wel bij zijn volgende contract bij de LIDL een ontsnappingsclausule in laten bouwen...
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 08:52
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 08:05 schreef maily het volgende:

[..]

Prima om je voeten op te vegen _O_
Kan zo het konijnenhok in, ^O^
JourneyBluewoensdag 30 juni 2021 @ 09:24
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 01:14 schreef ootjekatootje het volgende:
https://www.ad.nl/geld/co(...)et-niet-op~aa193d6f/

Dit soort vrouwen verdient dus geld met het geven van adviezen aan andere vrouwen, volgens mij gaat Monique dit dus doen en is ze hier al mee bezig,
Monique en ook Marco&Leontine zijn een leertraject aangegaan via masterinhappiness:

Master in Happiness is er voor iedereen die in zichzelf wil investeren, wie je ook bent
💎 Master in Happiness klanten zijn mannen en vrouwen tussen 15 en (tot nu toe) 69 jaar oud, ondernemers, BN’ers, topsporters, particulieren, studenten, scholieren, moeders, vaders, gelukkige mensen en mensen die zich (even) minder gelukkig voelen
💎 Ik (Maartje) ben coach en trainer, geen therapeut ☺️
💎 Bij Master in Happiness leer je hoe je weer in je kracht komt te staan, hoe je het meest tot je recht komt, hoe je je mind in je voordeel gebruikt, hoe je minder last hebt van anderen en omstandigheden, hoe je lekkerder in je vel komt te zitten

https://www.masterinhappiness.nl/maartje

Het is een feestje om deze wijsheden door te mogen geven. Ook dat draagt weer bij aan mijn eigen geluk. Ik leer nog elke dag.
DancingPhoebewoensdag 30 juni 2021 @ 09:32
Heerlak, coach is geen beschermde term, dus lekker cashen en geen enkele verantwoordelijkheid dragen *O*
H_Twoensdag 30 juni 2021 @ 09:57
Vanaf vandaag is die Hazesmeuk te koop! Heeft er iemand al een badjas gescoord?
Michelangelawoensdag 30 juni 2021 @ 09:59
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 09:24 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Monique en ook Marco&Leontine zijn een leertraject aangegaan via masterinhappiness:

Master in Happiness is er voor iedereen die in zichzelf wil investeren, wie je ook bent
💎 Master in Happiness klanten zijn mannen en vrouwen tussen 15 en (tot nu toe) 69 jaar oud, ondernemers, BN’ers, topsporters, particulieren, studenten, scholieren, moeders, vaders, gelukkige mensen en mensen die zich (even) minder gelukkig voelen
💎 Ik (Maartje) ben coach en trainer, geen therapeut ☺️
💎 Bij Master in Happiness leer je hoe je weer in je kracht komt te staan, hoe je het meest tot je recht komt, hoe je je mind in je voordeel gebruikt, hoe je minder last hebt van anderen en omstandigheden, hoe je lekkerder in je vel komt te zitten

https://www.masterinhappiness.nl/maartje

Het is een feestje om deze wijsheden door te mogen geven. Ook dat draagt weer bij aan mijn eigen geluk. Ik leer nog elke dag.
Ik heb de website net even bekeken. Minimaal 777 euro om in een paar dagen in je kracht gezet te worden in een groepje vind ik nogal wat. Ik snap wel dat Monique hier een verdienmodel in ziet, BNer fee erop en je verdient je geld niet slapend maar thee drinkend. Potentiele klantenkring is er al in de grote schare insta volgers waar je ook leuk online modules voor kunt maken, 1 keer ontwikkelen en cashen maar. En het sluit naadloos aan bij het powervrouw imago.
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 10:01
"In je kracht staan" :r
Ik heb zo'n hekel aan dat soort BS-termen, net als "we hebben dezelfde kernwaarden' "eigenaarschap nemen" enz. enz. enz.
DancingPhoebewoensdag 30 juni 2021 @ 10:03
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:01 schreef Leandra het volgende:
"In je kracht staan" :r
Ik heb zo'n hekel aan dat soort BS-termen, net als "we hebben dezelfde kernwaarden' "eigenaarschap nemen" enz. enz. enz.
Zullen we daarvoor eens een familieopstelling proberen? Ik voel veel negativiteit.
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 10:04
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 09:59 schreef Michelangela het volgende:

[..]

Ik heb de website net even bekeken. Minimaal 777 euro om in een paar dagen in je kracht gezet te worden in een groepje vind ik nogal wat. Ik snap wel dat Monique hier een verdienmodel in ziet, BNer fee erop en je verdient je geld niet slapend maar thee drinkend.
Dat soort bedragen zijn peanuts voor de doelgroep.
Dat is het punt ook een beetje; zie het als een keuken van 50K, het gros van ons zal er niet aan beginnen en vindt 25K voor een keuken al heel veel geld, maar het volk waar die cursus voor bedoeld is gooit niet alleen met het grootste gemak een keuken van 50K in hun huis, maar als hij 5 jaar later niet meer hip is komt er ook zo weer een nieuwe in, van minstens hetzelfde bedrag.
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 10:05
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:03 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Zullen we daarvoor eens een familieopstelling proberen? Ik voel veel negativiteit.
LOL _O_
vencodarkwoensdag 30 juni 2021 @ 10:06
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 02:03 schreef Majoraan het volgende:
pvd hoor ik op de achtergrond weer dat walgelijke Lidl lied met rijmelarij van likmevestje...

wat een onrecht dat hij slechts 53 werd, alsof ziekte of het noodlot hem trof.

Die pedo alcoholist heeft zichzelf verdorie doodgedronken met zijn buisje aspirine per dag.
Ja, dat is ook triest, maar doe niet of de schat meer jaren niet gegund waren
Werd het tegen het einde van zijn leven, toen hij doof werd en verfomfaaid bij Barend en Van Dorp zat, niet vooral uitgelachen?
DancingPhoebewoensdag 30 juni 2021 @ 10:06
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:05 schreef Leandra het volgende:

[..]

LOL _O_
Ik merk dat je je achter een lach verstopt, Leandra. En dan zou ik jou willen vragen, wat zit er achter al dit gelach Leandra? Een stukje introspectie kan geen kwaad Leandra.
vencodarkwoensdag 30 juni 2021 @ 10:07
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:03 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Zullen we daarvoor eens een familieopstelling proberen? Ik voel veel negativiteit.
‘Je aura straalt donkere kringen rond mij heen.’
Michelangelawoensdag 30 juni 2021 @ 10:11
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:04 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat soort bedragen zijn peanuts voor de doelgroep.
Dat is het punt ook een beetje; zie het als een keuken van 50K, het gros van ons zal er niet aan beginnen en vindt 25K voor een keuken al heel veel geld, maar het volk waar die cursus voor bedoeld is gooit niet alleen met het grootste gemak een keuken van 50K in hun huis, maar als hij 5 jaar later niet meer hip is komt er ook zo weer een nieuwe in, van minstens hetzelfde bedrag.
Ja dat is ook waar, waarom zou je naar een echte hulpverlener gaan als je ook kunt keuvelen in een chique grachtenpand. Ik vind het vooral zuur omdat er volgens mij genoeg mensen zijn met issues die niet bij reguliere hulpverlening terecht kunnen (op korte termijn) en dan van ellende maar hun geld hier in stoppen in de hoop er baat bij te hebben.
DancingPhoebewoensdag 30 juni 2021 @ 10:13
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:04 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat soort bedragen zijn peanuts voor de doelgroep.
Dat is het punt ook een beetje; zie het als een keuken van 50K, het gros van ons zal er niet aan beginnen en vindt 25K voor een keuken al heel veel geld, maar het volk waar die cursus voor bedoeld is gooit niet alleen met het grootste gemak een keuken van 50K in hun huis, maar als hij 5 jaar later niet meer hip is komt er ook zo weer een nieuwe in, van minstens hetzelfde bedrag.
Kijk, het ding met jezelf in je kracht zetten, is dat je vooral jezelf in je kracht moet willen zetten. De kostmos voelt of je er echt voor gaat of dat je voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten. Als jij jezelf in je kracht zetten niet serieus neemt, hoe kun je dat dan van de kosmos verwachten?

Zelfde als met die keuken. Je kookt veel minder lekker in een keuken van ikea. Zo is het gewoon :N
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 10:14
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:06 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Ik merk dat je je achter een lach verstopt, Leandra. En dan zou ik jou willen vragen, wat zit er achter al dit gelach Leandra? Een stukje introspectie kan geen kwaad Leandra.
Ik ben het contact met mijn innerlijk al even kwijt, weet niet meer wie ik ben en kan de rust niet vinden om mezelf terug te vinden... :'(

Ik moet een paar dagen in een 5-sterren hotel aan zee hutje op de hei, geen laptop, geen telefoon, alleen boeken en met de kippen op stok.

Oh, en een introspectie cursus natuurlijk :+
DancingPhoebewoensdag 30 juni 2021 @ 10:15
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:11 schreef Michelangela het volgende:

[..]

Ja dat is ook waar, waarom zou je naar een echte hulpverlener gaan als je ook kunt keuvelen in een chique grachtenpand. Ik vind het vooral zuur omdat er volgens mij genoeg mensen zijn met issues die niet bij reguliere hulpverlening terecht kunnen (op korte termijn) en dan van ellende maar hun geld hier in stoppen in de hoop er baat bij te hebben.
De pest is dat de ggz niet ingericht is voor mensen zonder diagnose EN niet voor mensen met een te complexe diagnose.

Dan krijg je dus een woekermarkt voor die mensen die geen diagnose, maar wel geld hebben. En de mensen met te complexe diagnoses plegen vanzelf zelfmoord, dus dat lost ook lekker op *O* Probleem oplossen op zn Nederlands *O*
DancingPhoebewoensdag 30 juni 2021 @ 10:15
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:14 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik ben het contact met mijn innerlijk al even kwijt, weet niet meer wie ik ben en kan de rust niet vinden om mezelf terug te vinden... :'(

Ik moet een paar dagen in een 5-sterren hotel aan zee hutje op de hei, geen laptop, geen telefoon, alleen boeken en met de kippen op stok.

Oh, en een introspectie cursus natuurlijk :+
En naar ibiza. Lijkt me Evian.
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 10:16
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:11 schreef Michelangela het volgende:

[..]

Ja dat is ook waar, waarom zou je naar een echte hulpverlener gaan als je ook kunt keuvelen in een chique grachtenpand. Ik vind het vooral zuur omdat er volgens mij genoeg mensen zijn met issues die niet bij reguliere hulpverlening terecht kunnen (op korte termijn) en dan van ellende maar hun geld hier in stoppen in de hoop er baat bij te hebben.
Nah, ik verwacht dat de groep die voor deze BS-bingo valt ook gewoon buiten het verzekeringscircuit om naar een psycholoog gaat als dat nodig is, dat zijn niet de mensen op de wachtlijst.
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 10:17
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:15 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

En naar ibiza. Lijkt me Evian.
Oh, uiteraard, Ibiza!
vencodarkwoensdag 30 juni 2021 @ 10:27
Mijn zus heeft een cursus Reiki gedaan tijdens haar burn-out. Nu wil ze holistische therapie doen.

Valt dat onder hetzelfde straatje als bovenstaande ongein?
Woonbootjeswoensdag 30 juni 2021 @ 10:43
BDAD24-DF-76-F2-4-AC3-84-BD-97-B6-EA3-C8871.png
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 10:47
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:27 schreef vencodark het volgende:
Mijn zus heeft een cursus Reiki gedaan tijdens haar burn-out. Nu wil ze holistische therapie doen.

Valt dat onder hetzelfde straatje als bovenstaande ongein?
Geen idee, ik weet alleen dat een 5-sterren hotel aan zee hutje op de hei, voor mij het beste werkt als ik opgebrand ben.

Al die mumbo-jumbo kan ik niets mee.
DancingPhoebewoensdag 30 juni 2021 @ 10:48
O GOD IK KRIJG GELIJK RECLAME VOOR SENANGSCHOOL.NL van Broer Rasta Senang :D

Kid you not :D
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 10:49
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:48 schreef DancingPhoebe het volgende:
O GOD IK KRIJG GELIJK RECLAME VOOR SENANGSCHOOL.NL van Broer Rasta Senang :D

Kid you not :D
:D

Die ¤ 20 voor een abonnement op FOK! en daarmee de advertenties uit kunnen zetten blijkt toch weer een hele goede investering te zijn :')
AgnesGruwoensdag 30 juni 2021 @ 11:02
quote:
Die 🍻 er ook bij _O- _O_
DancingPhoebewoensdag 30 juni 2021 @ 11:06
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:49 schreef Leandra het volgende:

[..]

:D

Die ¤ 20 voor een abonnement op FOK! en daarmee de advertenties uit kunnen zetten blijkt toch weer een hele goede investering te zijn :')
Ik eet mn geld nog liever op dan dat ik het aan fok in zn huidige staat doneer. Met de crap die hier op het forum mag blijven staan alsof het nog 2001 is :N
Majoraanwoensdag 30 juni 2021 @ 11:30
link

"Jeetje Dré; wat mis ik jou iedere dag steeds meer", schrijft de 51-jarige Rachel, die een foto van de brief deelt op haar Instagram. "Mijn leven en mijn hart zal altijd staan in het teken van jou", vervolgt ze. Ze is naar eigen zeggen dagelijks bezig met de volkszanger, die bekend werd met liedjes als Zij Gelooft In Mij en Kleine Jongen. "Maar doe dat met alle liefde voor jou en jouw fans."

Ze hoopt dat haar man "van boven meekijkt". "Proost samen met mijn dierbaren boven. Dan doe ik dat hier beneden." Rachel ondertekent de brief met een zegel. Ook heeft ze een blikje Heinekenbier voor hem klaar staan. "Dikke kus van jouw allessie."
roos94woensdag 30 juni 2021 @ 11:45
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 11:30 schreef Majoraan het volgende:
link

"Jeetje Dré; wat mis ik jou iedere dag steeds meer", schrijft de 51-jarige Rachel, die een foto van de brief deelt op haar Instagram. "Mijn leven en mijn hart zal altijd staan in het teken van jou", vervolgt ze. Ze is naar eigen zeggen dagelijks bezig met de volkszanger, die bekend werd met liedjes als Zij Gelooft In Mij en Kleine Jongen. "Maar doe dat met alle liefde voor jou en jouw fans."

Ze hoopt dat haar man "van boven meekijkt". "Proost samen met mijn dierbaren boven. Dan doe ik dat hier beneden." Rachel ondertekent de brief met een zegel. Ook heeft ze een blikje Heinekenbier voor hem klaar staan. "Dikke kus van jouw allessie."
*traan wegpinkt

/s
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 12:04
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 09:24 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Monique en ook Marco&Leontine zijn een leertraject aangegaan via masterinhappiness:

Master in Happiness is er voor iedereen die in zichzelf wil investeren, wie je ook bent
💎 Master in Happiness klanten zijn mannen en vrouwen tussen 15 en (tot nu toe) 69 jaar oud, ondernemers, BN’ers, topsporters, particulieren, studenten, scholieren, moeders, vaders, gelukkige mensen en mensen die zich (even) minder gelukkig voelen
💎 Ik (Maartje) ben coach en trainer, geen therapeut ☺️
💎 Bij Master in Happiness leer je hoe je weer in je kracht komt te staan, hoe je het meest tot je recht komt, hoe je je mind in je voordeel gebruikt, hoe je minder last hebt van anderen en omstandigheden, hoe je lekkerder in je vel komt te zitten

https://www.masterinhappiness.nl/maartje

Het is een feestje om deze wijsheden door te mogen geven. Ook dat draagt weer bij aan mijn eigen geluk. Ik leer nog elke dag.
Draagt vooral bij aan haar spaarpot.
RipCitywoensdag 30 juni 2021 @ 12:06
“ Rachel krijgt wel vaker een teken van André. “Ik zat daarvoor nog te vertellen aan een persoon: ‘Ik kom André nog elke dag tegen. Of het nou op Schiphol is en een koffer die wordt gewogen op 23,9 of dat we op parkeerplaats 239 staan…’ En nu was het ineens pikkedonker.”

De tekens van André vliegen Rachel om haar oren. Ze heeft het dan nog niet eens over al die pushmeldingen op haar telefoon als de royalties van André weer eens zijn overgemaakt.
:D

https://www.mediacourant.(...)val-teken-van-andre/
Duiker64woensdag 30 juni 2021 @ 12:12
In 2006 vertelde ze ook al met droge ogen dat hij was gereïncarneerd als kikker _O-

https://www.nu.nl/achterk(...)d-in-een-kikker.html
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 12:13
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 11:30 schreef Majoraan het volgende:
link

"Jeetje Dré; wat mis ik jou iedere dag steeds meer", schrijft de 51-jarige Rachel, die een foto van de brief deelt op haar Instagram. "Mijn leven en mijn hart zal altijd staan in het teken van jou", vervolgt ze. Ze is naar eigen zeggen dagelijks bezig met de volkszanger, die bekend werd met liedjes als Zij Gelooft In Mij en Kleine Jongen. "Maar doe dat met alle liefde voor jou en jouw fans."

Ze hoopt dat haar man "van boven meekijkt". "Proost samen met mijn dierbaren boven. Dan doe ik dat hier beneden." Rachel ondertekent de brief met een zegel. Ook heeft ze een blikje Heinekenbier voor hem klaar staan. "Dikke kus van jouw allessie."
:r
shomilawoensdag 30 juni 2021 @ 12:15
Ff serieus die vrouw neemt toch de hele zooi in de maling? En als het niet zo is heeft ze dringend hulp nodig. Dan spoort ze niet.
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 12:16
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 11:30 schreef Majoraan het volgende:
link

"Jeetje Dré; wat mis ik jou iedere dag steeds meer", schrijft de 51-jarige Rachel, die een foto van de brief deelt op haar Instagram. "Mijn leven en mijn hart zal altijd staan in het teken van jou", vervolgt ze. Ze is naar eigen zeggen dagelijks bezig met de volkszanger, die bekend werd met liedjes als Zij Gelooft In Mij en Kleine Jongen. "Maar doe dat met alle liefde voor jou en jouw fans."

Ze hoopt dat haar man "van boven meekijkt". "Proost samen met mijn dierbaren boven. Dan doe ik dat hier beneden." Rachel ondertekent de brief met een zegel. Ook heeft ze een blikje Heinekenbier voor hem klaar staan. "Dikke kus van jouw allessie."
Dat moeten wij ook allemaal lezen ... wow ...

Niks over het eerbetoon in de Lidl?
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 12:22
Screenshot-20210630-121805-Chrome.jpg

Ik ben toch niet de enige
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 12:22
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 12:16 schreef maily het volgende:

[..]

Dat moeten wij ook allemaal lezen ... wow ...

Niks over het eerbetoon in de Lidl?
Niets moet :)
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 12:31
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 12:15 schreef shomila het volgende:
Ff serieus die vrouw neemt toch de hele zooi in de maling? En als het niet zo is heeft ze dringend hulp nodig. Dan spoort ze niet.
Zeker is die niet helemaal koekoek , maar ja om steeds nog geld aan hem te verdienen moet je toch de schijn ophouden.
totebelwoensdag 30 juni 2021 @ 12:41
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 12:31 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Zeker is die niet helemaal koekoek , maar ja om steeds nog geld aan hem te verdienen moet je toch de schijn ophouden.
En dan vergeet je gemakshalve gewoon dat je eigenlijk wilde scheiden, in de hoop dat de rest van Nederland dat ook is vergeten.

Als het wel oprecht zou zijn, zou ik dat overigens tamelijk ziekelijk vinden.

Maarja, zo kun je ook wel weer makkelijk wegpoetsen dat er geen vent is die zo weinig zelfrespect heeft dat ie een relatie met een verkoolde mummy wil
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 13:27
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:27 schreef vencodark het volgende:
Mijn zus heeft een cursus Reiki gedaan tijdens haar burn-out. Nu wil ze holistische therapie doen.

Valt dat onder hetzelfde straatje als bovenstaande ongein?
Nee, echte reiki heeft hier niets mee te maken. Maar ook in die wereld zitten een hoop oplichters.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 13:27
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 12:41 schreef totebel het volgende:

[..]

En dan vergeet je gemakshalve gewoon dat je eigenlijk wilde scheiden, in de hoop dat de rest van Nederland dat ook is vergeten.

Als het wel oprecht zou zijn, zou ik dat overigens tamelijk ziekelijk vinden.

Maarja, zo kun je ook wel weer makkelijk wegpoetsen dat er geen vent is die zo weinig zelfrespect heeft dat ie een relatie met een verkoolde mummy wil
Maar eigenlijk weten wij helemaal niet wat hij nog van haar vond op het laatste. Wat zij verteld zijn sprookjes. Misschien was hij wel dol blij met de scheiding Who knows
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 13:37
Kijk nu _O-

Monique geeft trainingen social media, gisteren aan de groep dames van Miss Nederland.
Misschien kunnen Sarah en Rachel ook een lesje bij haar boeken, is geen overbodige luxe.

https://www.instagram.com/p/CQua-pMrlFu/?utm_medium=copy_link
JourneyBluewoensdag 30 juni 2021 @ 14:02
Sarah zoekt (in haar stories) een model voor de Chicas voor de dinsdag en donderdag

Ẅil jij mijn model
team versterken?
- Ben je een leuke
vlotte gezellige meid?
- Ben je tussen de 23
en 27 jaar?
- voor de dinsdag & donderdag?
- heb je een vlotte babbel en
niet bang voor een camera?
Of ben je een leuke influncer?
Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
Denk jij dat je in ons
team past?
Stuur ons een motivatie mail
met een leuke foto van jezelf
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 14:05
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 14:02 schreef JourneyBlue het volgende:
Sarah zoekt (in haar stories) een model voor de Chicas voor de dinsdag en donderdag

Ẅil jij mijn model
team versterken?
- Ben je een leuke
vlotte gezellige meid?
- Ben je tussen de 23
en 27 jaar?
- voor de dinsdag & donderdag?
- heb je een vlotte babbel en
niet bang voor een camera?
Of ben je een leuke influncer?
Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
Denk jij dat je in ons
team past?
Stuur ons een motivatie mail
met een leuke foto van jezelf
Wat een druif… welke vrouw is er nu op twee volle weekdagen beschikbaar?
Sarah beseft niet dat de meesten mensen moeten werken.
JourneyBluewoensdag 30 juni 2021 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 09:59 schreef Michelangela het volgende:

[..]

Ik heb de website net even bekeken. Minimaal 777 euro om in een paar dagen in je kracht gezet te worden in een groepje vind ik nogal wat. Ik snap wel dat Monique hier een verdienmodel in ziet, BNer fee erop en je verdient je geld niet slapend maar thee drinkend. Potentiele klantenkring is er al in de grote schare insta volgers waar je ook leuk online modules voor kunt maken, 1 keer ontwikkelen en cashen maar. En het sluit naadloos aan bij het powervrouw imago.
Vooral die online modules! Een aantal weken online les (e-course) en aandacht, beperkt aantal plaatsen (exclusief) = makkelijk 100.000- 150.000 per keer dat ze de module geeft.
Mrmimewoensdag 30 juni 2021 @ 14:20
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 14:02 schreef JourneyBlue het volgende:
Sarah zoekt (in haar stories) een model voor de Chicas voor de dinsdag en donderdag

Ẅil jij mijn model
team versterken?
- Ben je een leuke
vlotte gezellige meid?
- Ben je tussen de 23
en 27 jaar?
- voor de dinsdag & donderdag?
- heb je een vlotte babbel en
niet bang voor een camera?
Of ben je een leuke influncer?
Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
Denk jij dat je in ons
team past?
Stuur ons een motivatie mail
met een leuke foto van jezelf
influncer :')
JourneyBluewoensdag 30 juni 2021 @ 14:21
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 14:20 schreef Mrmime het volgende:

[..]

influncer :')
Ja ze kan het blijkbaar niet eens spellen :')
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 14:24
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 14:20 schreef Mrmime het volgende:

[..]

influncer :')
_O-
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 14:21 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Ja ze kan het blijkbaar niet eens spellen :')
Wat kan ze nu wel.
Oh wacht gebonden mannen inpalmen om zelf bekend te worden.
#ANONIEMwoensdag 30 juni 2021 @ 14:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 17:29 schreef goldback het volgende:
Gaatt de Aldi nu artikelen met de afbeelding van die vieze Belg verkopen ?
Wie? Koen Wauters?
#ANONIEMwoensdag 30 juni 2021 @ 15:05
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 01:14 schreef ootjekatootje het volgende:
https://www.ad.nl/geld/co(...)et-niet-op~aa193d6f/

Dit soort vrouwen verdient dus geld met het geven van adviezen aan andere vrouwen, volgens mij gaat Monique dit dus doen en is ze hier al mee bezig,
Die griet gelooft in de kracht van geld uitgeven. Logisch, zolang het maar haar kant opgaat. :|W
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 15:11
Aardige prijsjes voor de hazestroep bij de Lidl, vlieger ¤6,99. De bakken lagen hier nog vol.
Michelleewoensdag 30 juni 2021 @ 15:15
Ik vind het vreselijk als iemand zegt, je bent mijn allessie. Maar ik wist niet dat ik het andersom nog erger vond. Groetjes van je allessie.

Hoe weet je dat? Of jij zijn alles was.
#ANONIEMwoensdag 30 juni 2021 @ 15:20
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:15 schreef Michellee het volgende:
Ik vind het vreselijk als iemand zegt, je bent mijn allessie. Maar ik wist niet dat ik het andersom nog erger vond. Groetjes van je allessie.

Hoe weet je dat? Of jij zijn alles was.
Zijn drank was zijn alles.
Het heeft hem immers zijn leven gekost.
vencodarkwoensdag 30 juni 2021 @ 15:21
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:20 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Zijn drank was zijn alles.
Het heeft hem immers zijn leven gekost.
En knakworsten.
Michelangelawoensdag 30 juni 2021 @ 15:27
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 13:37 schreef ootjekatootje het volgende:
Kijk nu _O-

Monique geeft trainingen social media, gisteren aan de groep dames van Miss Nederland.
Misschien kunnen Sarah en Rachel ook een lesje bij haar boeken, is geen overbodige luxe.

https://www.instagram.com/p/CQua-pMrlFu/?utm_medium=copy_link
Kijk, en de sportsessie met Yolanthe.... Ze sorteert zich dus handig voor op het (online) goeroe schap.Gehaaider dan dat ze zich voordoet denk ik, maar goed, beter dan afhankelijk zijn van die infantiele zak hooi

quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 14:15 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Vooral die online modules! Een aantal weken online les (e-course) en aandacht, beperkt aantal plaatsen (exclusief) = makkelijk 100.000- 150.000 per keer dat ze de module geeft.
Ze kan in ieder geval nog in de leer bij Lil' kleine hoe het niet moet, die vroeg geloof ik 2k per cursist voor zijn Acedemy. Mooi verdienmodel!
Leandrawoensdag 30 juni 2021 @ 15:30
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:27 schreef Michelangela het volgende:

[..]

Kijk, en de sportsessie met Yolanthe.... Ze sorteert zich dus handig voor op het (online) goeroe schap.Gehaaider dan dat ze zich voordoet denk ik, maar goed, beter dan afhankelijk zijn van die infantiele zak hooi
Hoezo gehaaid als ze gebruik maakt van de mogelijkheden die ze heeft? Doet ze iets om zelf geld te gaan verdienen is het gelijk weer gehaaid.

Als ze ieder jaar op 12 december een "what could have been" interview gaat geven is het een ander verhaal maar vooralsnog gedraagt ze zich online keurig richting An2.
DancingPhoebewoensdag 30 juni 2021 @ 15:32
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:30 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hoezo gehaaid als ze gebruik maakt van de mogelijkheden die ze heeft? Doet ze iets om zelf geld te gaan verdienen is het gelijk weer gehaaid.

Als ze ieder jaar op 12 december een "what could have been" interview gaat geven is het een ander verhaal maar vooralsnog gedraagt ze zich online keurig richting An2.
En dat doet ze wel echt heel sterk, dus in die zin kun je van slechtere personen Instagram les krijgen :D

Zij maakt er geen woorden aan vuil, maar gaat sterk door met poweren, dat zie je wel aan haar posts, helemaal namastee.
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 15:32
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:30 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hoezo gehaaid als ze gebruik maakt van de mogelijkheden die ze heeft? Doet ze iets om zelf geld te gaan verdienen is het gelijk weer gehaaid.

Als ze ieder jaar op 12 december een "what could have been" interview gaat geven is het een ander verhaal maar vooralsnog gedraagt ze zich online keurig richting An2.
Zal ook wel moeten als ze trainingen geeft in social media, die gaat dus nooit op die Hazes-Clan reageren.
Majoraanwoensdag 30 juni 2021 @ 15:34
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:11 schreef ootjekatootje het volgende:
Aardige prijsjes voor de hazestroep bij de Lidl, vlieger ¤6,99. De bakken lagen hier nog vol.
Marktplaats staat al vol met die spullen.
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 15:38
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:34 schreef Majoraan het volgende:

[..]

Marktplaats staat al vol met die spullen.
Dan ben je toch ook een debiel, snel die dingen halen en denken dat je er een hogere prijs voor kun vragen op marktplaats. Al gaf de Lidl die zooi gratis weg dan hoefde ik het nog niet.
totebelwoensdag 30 juni 2021 @ 15:39
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 14:02 schreef JourneyBlue het volgende:
Sarah zoekt (in haar stories) een model voor de Chicas voor de dinsdag en donderdag

Ẅil jij mijn model
team versterken?
- Ben je een leuke
vlotte gezellige meid?
- Ben je tussen de 23
en 27 jaar?
- voor de dinsdag & donderdag?
- heb je een vlotte babbel en
niet bang voor een camera?
Of ben je een leuke influncer?
Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
Denk jij dat je in ons
team past?
Stuur ons een motivatie mail
met een leuke foto van jezelf
Saarke kan niet alleen niet spellen, ze beseft niet dat ze ook nog iets doet wat verboden is: leeftijdsdiscriminatie

Je mag alleen dan leeftijden vermelden als de reden daarvan expliciet en duidelijk erbij wordt vermeld
Michelangelawoensdag 30 juni 2021 @ 15:39
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:30 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hoezo gehaaid als ze gebruik maakt van de mogelijkheden die ze heeft? Doet ze iets om zelf geld te gaan verdienen is het gelijk weer gehaaid.

Als ze ieder jaar op 12 december een "what could have been" interview gaat geven is het een ander verhaal maar vooralsnog gedraagt ze zich online keurig richting An2.
Het blijft kapitalisatie van de bedrogen powervrouw status, maar goed, good for her dat ze dan niet meer direct financieel afhankelijk is van An2. Ik ben gewoon niet zo dol op dit soort dames die dan een ander wel gaan empoweren nadat ze een tegenslag hebben gehad en het coachings licht hebben gezien, maar er is zeker een markt voor!
vencodarkwoensdag 30 juni 2021 @ 15:42
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Dan ben je toch ook een debiel, snel die dingen halen en denken dat je er een hogere prijs voor kun vragen op marktplaats. Al gaf de Lidl die zooi gratis weg dan hoefde ik het nog niet.
Die hopen natuurlijk dat het een collectors item wordt. :')
Majoraanwoensdag 30 juni 2021 @ 15:57
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:42 schreef vencodark het volgende:

[..]

Die hopen natuurlijk dat het een collectors item wordt. :')
Het wordt door sommige aangeboden als collector item.
Wat een grap als ze ermee blijven zitten.
Inhalig in de geest van Rachel.
ootjekatootjewoensdag 30 juni 2021 @ 16:03
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:39 schreef totebel het volgende:

[..]

Saarke kan niet alleen niet spellen, ze beseft niet dat ze ook nog iets doet wat verboden is: leeftijdsdiscriminatie

Je mag alleen dan leeftijden vermelden als de reden daarvan expliciet en duidelijk erbij wordt vermeld
Daar denkt dat kind niet aan, die denkt alleen ouder is bedreiging. Aangezien Hazes op ouwe wijven valt.
soapiewoensdag 30 juni 2021 @ 16:29
Sjezus, die uitgedroogde zeemlap kom je nu echt overal tegen.... Vanmorgen bij 100%NL ook al, gelijk uitgezet! Alleen die stem al....
H_Twoensdag 30 juni 2021 @ 16:38
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:11 schreef ootjekatootje het volgende:
Aardige prijsjes voor de hazestroep bij de Lidl, vlieger ¤6,99. De bakken lagen hier nog vol.
Toch heb ik zo'n vlieger gehaald om als cadeau weg te geven :7
soapiewoensdag 30 juni 2021 @ 16:48
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 16:38 schreef H_T het volgende:

[..]

Toch heb ik zo'n vlieger gehaald om als cadeau weg te geven :7
Ik zou er niet eens mee bij de kassa durven staan.... :D
H_Twoensdag 30 juni 2021 @ 16:50
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 16:48 schreef soapie het volgende:

[..]

Ik zou er niet eens mee bij de kassa durven staan.... :D
Gelukkig was er een zelfscan beschikbaar ;)
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 17:48
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 16:38 schreef H_T het volgende:

[..]

Toch heb ik zo'n vlieger gehaald om als cadeau weg te geven :7
:o wie heb je naar binnen gestuurd om die te halen?
JourneyBluewoensdag 30 juni 2021 @ 18:17
https://www.at5.nl/artike(...)entigste-geboortedag

p de dag dat André Hazes zeventig jaar zou zijn geworden, is er opnieuw een Legobeeld van de volkszanger op de Dam geplaatst. Het ontwerp komt van kunstenaar Frank de Ruwe, die vorig jaar ook al meewerkte aan de 'LegoHazes'. Het beeld is geplaatst door Remon van Zoggel van Dutch Deco Finish, in samenwerking met de gemeente en Rachel Hazes.

Hoe lang zal hij deze keer blijven staan??
H_Twoensdag 30 juni 2021 @ 18:42
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 17:48 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

:o wie heb je naar binnen gestuurd om die te halen?
Zelf gedaan, dapper als ik ben 8-)
praadjewoensdag 30 juni 2021 @ 18:45
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 18:42 schreef H_T het volgende:

[..]

Zelf gedaan, dapper als ik ben 8-)
Held _O_ _O_
Pleun2011woensdag 30 juni 2021 @ 18:50
Hebben jullie het al gehoord? Ouwe Dré zou vandaag 70 zijn geworden. Jezus zeg, je zou het toch zomaar zijn vergeten!
Deisyywoensdag 30 juni 2021 @ 18:52
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 18:50 schreef Pleun2011 het volgende:
Hebben jullie het al gehoord? Ouwe Dré zou vandaag 70 zijn geworden. Jezus zeg, je zou het toch zomaar zijn vergeten!
NEEEEE echt! De tijd vliegt :o. als het gezellig is
Pleun2011woensdag 30 juni 2021 @ 18:53
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 14:25 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Wat kan ze nu wel.

Schijnt dat ze wat kabouters heeft getraind die haar lippen gebruiken als springkussen en salto's maken.. toch knap.
Pleun2011woensdag 30 juni 2021 @ 19:00
Eerlijk gezegd kan ik die ranzige tokkie familie ergens nog wel begrijpen ook met dat Hazes-uitmelken. Op Mediacourant zie je dat artikelen over die familie verreweg het meeste worden gelezen, dus kennelijk is er een markt voor. Helaas maar waar.
mootiewoensdag 30 juni 2021 @ 19:04
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Dan ben je toch ook een debiel, snel die dingen halen en denken dat je er een hogere prijs voor kun vragen op marktplaats. Al gaf de Lidl die zooi gratis weg dan hoefde ik het nog niet.
Ze zetten het ook niet voor jou op MP.
Er is meer dan FOK!. Ik vermoed dat er nog zat Hazesfans rondlopen in ons landje.
soapiewoensdag 30 juni 2021 @ 19:04
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 19:04 schreef mootie het volgende:

[..]

Ze zetten het ook niet voor jou op MP.
Er is meer dan FOK!. Ik vermoed dat er nog zat Hazesfans rondlopen in ons landje.
Ben er ook bang voor..
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 19:10
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 18:50 schreef Pleun2011 het volgende:
Hebben jullie het al gehoord? Ouwe Dré zou vandaag 70 zijn geworden. Jezus zeg, je zou het toch zomaar zijn vergeten!
Oh! Vergeten bier en knakworst te halen -O-
soapiewoensdag 30 juni 2021 @ 19:17
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 19:10 schreef maily het volgende:

[..]

Oh! Vergeten bier en knakworst te halen -O-
Lidl is vast nog wel open, kan je gelijk een badjas scoren!
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 19:21
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 19:04 schreef mootie het volgende:

[..]

Ze zetten het ook niet voor jou op MP.
Er is meer dan FOK!. Ik vermoed dat er nog zat Hazesfans rondlopen in ons landje.
Waar en wanneer trek je die zooi aan vraag ik me af ... op de camping?
soapiewoensdag 30 juni 2021 @ 19:23
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 19:21 schreef maily het volgende:

[..]

Waar en wanneer trek je die zooi aan vraag ik me af ... op de camping?
Ik zou er nog niet dood in gevonden willen worden!
soapiewoensdag 30 juni 2021 @ 19:24
Ik denk dat Raggel er elke avond in op de bank zit, te zwijmelen bij dat 'mooie' schilderij van hem...
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 19:26
https://www.utopianieuws.(...)et-bridget-maasland/

Had het dus toch goed gezien.
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 19:50
quote:
Dat taalmisbruik van die mensen :X

Dat is nu één tatoeage die weggaat ..... er zullen er vast nog meer volgen :D
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 19:50
Screenshot-20210630-194852-Instagram.jpg

Het houd niet op niet vanzelf.
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 19:52
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 19:50 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
[ link | afbeelding ]

Het houd niet op niet vanzelf.
Iedereen in zijn Hazesbullen en voor de tv met bier en knakworst *O* B:)B
LagerthaQueenOfKattewoensdag 30 juni 2021 @ 19:52
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 19:50 schreef maily het volgende:

[..]

Dat taalmisbruik van die mensen :X

Dat is nu één tatoeage die weggaat ..... er zullen er vast nog meer volgen :D
Jazeker , de verlovingsdata in zijn nek zal ook wel weg moeten van Saar. En de naam van Monique. Het is wel eng dat hij alles voor die pop doet. Zo blind. Als moeder zou ik toch zorgen hebben .
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 19:53
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 19:52 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Jazeker , de verlovingsdata in zijn nek zal ook wel weg moeten van Saar. En de naam van Monique. Het is wel eng dat hij alles voor die pop doet. Zo blind. Als moeder zou ik toch zorgen hebben .
Sja .... en dan is zo'n tatoeage niet in één keer weg ook he ... mag wat kosten allemaal 8)7
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 19:53
Vol