abonnement Unibet Coolblue
pi_200020854


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200020877
Ik heb vooral spijt dat ik elke week op het hoogste punt kocht ipv het laagste. ;( Gister ook weer die 29k gemist en nu weer op een prijs van 34k moeten kopen. ;( De ongelukkige DCA'er.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200020967
quote:
4s.gif Op woensdag 23 juni 2021 09:12 schreef Oscar. het volgende:
Wat kan ik met APENFT tokens? Die heb ik spontaan van Binance gekregen
(nog) niks.

Ik heb er ook 30.000 gekregen, omdat ik nog wat TRX heb of zo.

Als ze ooit een cent waard worden is dat toch $300 :P
pi_200020990
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 09:57 schreef dimmak het volgende:
Ik heb vooral spijt dat ik elke week op het hoogste punt kocht ipv het laagste. ;( Gister ook weer die 29k gemist en nu weer op een prijs van 34k moeten kopen. ;( De ongelukkige DCA'er.
Ik heb buy orders staan van 30K voor het geval dat. Ik kijk niet de hele dag naar de koersen.

Waarom moet je kopen? FOMO?
  woensdag 23 juni 2021 @ 10:15:48 #5
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200021126
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 09:57 schreef dimmak het volgende:
Ik heb vooral spijt dat ik elke week op het hoogste punt kocht ipv het laagste. ;( Gister ook weer die 29k gemist en nu weer op een prijs van 34k moeten kopen. ;( De ongelukkige DCA'er.
ik kan al 3 weken niet internetbankieren :(

Bedankt he Vodafone en ING :r.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200021147
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juni 2021 10:15 schreef fathank het volgende:

[..]

ik kan al 3 weken niet internetbankieren :(

Bedankt he Vodafone en ING :r.
Ook niet via de site van ING? :?
  woensdag 23 juni 2021 @ 10:21:38 #7
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200021196
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 10:17 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Ook niet via de site van ING? :?
Nee. Die login moet je bevestigen met de app, maar die krijgen ze niet geactiveerd omdat er geen bevestigings sms binnen komt. ING zegt dat het bij vodafone zit en vice versa.

Dalijk een prepaid sim halen van een andere provider, nummer laten wijzigen en opnieuw laten activeren. Hopelijk werkt dat.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 23 juni 2021 @ 10:31:05 #8
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200021325
Ik had op 34k gekocht als bodem als ik geld had op dat moment :P

Moeten wachten op salaris is een zegen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200021378
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 09:54 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je denkt dat we de top al gehaald hebben en dat het einde bullmarkt is?
Misschien dat het vanuit TA perspectief nog altijd een bullmarkt zou kunnen zijn maar de prijscorrectie in percentages is wel in lijn met vorige bearmarkten. Het is op zijn minst een bearperiode in een bullmarkt waar je eigenlijk gewoon wat winst had moeten pakken gaandeweg.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200021393
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juni 2021 10:21 schreef fathank het volgende:

[..]

Nee. Die login moet je bevestigen met de app, maar die krijgen ze niet geactiveerd omdat er geen bevestigings sms binnen komt. ING zegt dat het bij vodafone zit en vice versa.

Dalijk een prepaid sim halen van een andere provider, nummer laten wijzigen en opnieuw laten activeren. Hopelijk werkt dat.
Wat enorm kut zeg.

Ik zie dat Binance op dit moment geen ideal mogelijkheid heeft. Hoe werkt dat SEPA?
  woensdag 23 juni 2021 @ 10:50:08 #11
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200021596
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 10:35 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Misschien dat het vanuit TA perspectief nog altijd een bullmarkt zou kunnen zijn maar de prijscorrectie in percentages is wel in lijn met vorige bearmarkten. Het is op zijn minst een bearperiode in een bullmarkt waar je eigenlijk gewoon wat winst had moeten pakken gaandeweg.
Cryptos zijn nu minder hot, merk het ook aan mijn omgeving en zie het ook aan Google trends. Heb het gevoel dat we maanden langzaam aan side-ways naar beneden gaan en dat BTC uiteindelijk redelijk prijs vast blijft met toch een geleidelijke dip. Over 3 jaar weer feest wanneer er ruimte is voor een nieuwe hype.
pi_200022942
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 10:36 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Wat enorm kut zeg.

Ik zie dat Binance op dit moment geen ideal mogelijkheid heeft. Hoe werkt dat SEPA?
SEPA is gewoon over maken via je bank. Je krijgt de gegevens door met rek no etc van Binance. Waardeloos omdat het veel te lang duurt. Soms 2 dagen.
Ideal ondanks de kleine kosten gaat supersnel. Maar het schijnt nu in onderhoud te zijn. Hoe lang dat gaat duren is nergens omschreven.

Daarom altijd een stable coin nemen om dips op te vangen. Dan hoef je niet steeds fiat over te maken.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 23 juni 2021 @ 12:21:06 #13
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200022957
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 12:20 schreef Cherni het volgende:
Daarom altijd een stable coin nemen om dips op te vangen. Dan hoef je niet steeds fiat over te maken.
Zoals Bitcoin? :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200022974
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 12:21 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zoals Bitcoin? :+
:)
pi_200023685
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 10:05 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Ik heb buy orders staan van 30K voor het geval dat. Ik kijk niet de hele dag naar de koersen.

Waarom moet je kopen? FOMO?
DCA stopt niet
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juni 2021 10:15 schreef fathank het volgende:

[..]

ik kan al 3 weken niet internetbankieren :(

Bedankt he Vodafone en ING :r.
lol, dan ben je tegenwoordig ook vrijwel gehandicapt.
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 10:35 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Misschien dat het vanuit TA perspectief nog altijd een bullmarkt zou kunnen zijn maar de prijscorrectie in percentages is wel in lijn met vorige bearmarkten. Het is op zijn minst een bearperiode in een bullmarkt waar je eigenlijk gewoon wat winst had moeten pakken gaandeweg.
Dan ga je toch weer de markt proberen te timen. Maar onchain metrics lijken allemaal nog flink bullish, dus ik heb vooralsnog geen reden om te denken dat de bullmarkt voorbij is. Zou ook wel een hele korte bullmarkt geweest zijn. :P Zou fijn zijn als de afgesloten weer miners weer draaien vanaf een andere locatie, dat is toch wel weer een bewijs hoe veerkrachtig Bitcoin is en dat is meestal wel een flink signaal gebleken in het verleden.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200023699
quote:
1s.gif Op woensdag 23 juni 2021 00:42 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Sorry ik zag wat fout staan.

Binance geeft op btc met flex 1.2% per 7dagen .(niet per week denk autocorrect heeft aangepast)

Bezit je 1 bitcoin krijg je per 7 dagen 0.012 bitcoin .
Lijkt weinig maar.
Dat word wel
1 bit naar 1.012bit en daarover weer 1.2% het gaat sneller dan je denkt.

Dit geld ook als je maar. 0.001bit coin bezit.
Aangezien je toch moet wachten tot de prijs weer explodeert naar boven.
Is er tot die tijd gratis je coin bezit verhoogt .
Voor je weet bezit je zo het dubbele.
Volgens mij is die 1,2% per jaar.
Ze geven de gemiddelde APY aan van de afgelopen 7 dagen en die is 1,2% als ik het goed begrijp :)
  woensdag 23 juni 2021 @ 13:53:01 #17
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_200024331
Even wat inside info vanuit China.Niet alle coin mining facilities zijn al afgesloten maar het ziet er grimmig uit. Er zijn nog facilities die draaien maar de meeste facilities die nu worden afgesloten draaien non-renewables. Echter denkt men dat het niet lang zal duren voordat ook de renewable mining facilities aangepakt gaan worden.

Voordeel is wel dat de prijzen van de videokaarten in China al bijna 60% zijn gedropped ^O^
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 23 juni 2021 @ 13:57:54 #18
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200024440
Het is dat ik nu geen videokaart nodig heb :P

Vorige keer precies in die bubbel gekocht, was nog net op tijd voor de enorme prijsstijging maar niet voor lange levertijden ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200024690
Grappig om te zien dat volgens bitcoinmaxi's bitcoin heul niet gecentraliseerd was in China.

Al die bitcoinmaxi's met al die kekke grafiekjes en cirkeldiagrammen, smh.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 23-06-2021 14:14:57 ]
pi_200024933
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 12:20 schreef Cherni het volgende:

[..]

SEPA is gewoon over maken via je bank. Je krijgt de gegevens door met rek no etc van Binance. Waardeloos omdat het veel te lang duurt. Soms 2 dagen.
Ideal ondanks de kleine kosten gaat supersnel. Maar het schijnt nu in onderhoud te zijn. Hoe lang dat gaat duren is nergens omschreven.

Daarom altijd een stable coin nemen om dips op te vangen. Dan hoef je niet steeds fiat over te maken.
Ja, had ik ook maar toen kwamen er nog meer dips :')

Ik ga kijken of ik via bitvavo wat USDT kan kopen om via Trust Wallet over te maken.
pi_200025027
Laat China maar alles bannen. Zijn we tenminste ook af van de eeuwige China FUD.
pi_200025042
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 14:32 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Ja, had ik ook maar toen kwamen er nog meer dips :')

Ik ga kijken of ik via bitvavo wat USDT kan kopen om via Trust Wallet over te maken.
Je kunt ook orders plaatsen bij bijvoorbeeld Binance(spotorder) Zo heb ik bijvoorbeeld een order staan bij 27.000 en 24.000$. Dan word automatisch bitcoin aangekocht. Die orders staan er overigens al een hele tijd :)

Verder koop ik maandelijks voor een vast bedrag aan bitcoin en cardano ongeacht de koers. Ik ga niet bij iedere kleine dip in de stuip. Te stressvol. Ik zit ook niets steeds op het net of de koers te volgen.
pi_200025099
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juni 2021 13:53 schreef TimKuik het volgende:
Even wat inside info vanuit China.Niet alle coin mining facilities zijn al afgesloten maar het ziet er grimmig uit. Er zijn nog facilities die draaien maar de meeste facilities die nu worden afgesloten draaien non-renewables. Echter denkt men dat het niet lang zal duren voordat ook de renewable mining facilities aangepakt gaan worden.

Voordeel is wel dat de prijzen van de videokaarten in China al bijna 60% zijn gedropped ^O^
Nou hier nog dalen je betaalt nog steeds de hoofdprijs van twee maanden geleden, veel sites zijn zelfs nog duurder.
blablablabla
pi_200025102
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juni 2021 14:14 schreef Dimachaerus het volgende:
Grappig om te zien dat volgens bitcoinmaxi's bitcoin heul niet gecentraliseerd was in China.

Al die bitcoinmaxi's met al die kekke grafiekjes en cirkeldiagrammen, smh.
Niemand die dat beweert :') . Hooguit dat het in de praktijk niet zo erg is als men denkt, of dat het vroeger nog veel erger was.

Overigens moet je wel onderscheid maken tussen centralisatie van miners en centralisatie van nodes. Die laatste is nog belangrijker en daarin is China juist zwaar onder-vertegenwoordigd.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200025131
quote:
1s.gif Op woensdag 23 juni 2021 14:39 schreef Cherni het volgende:

[..]

Je kunt ook orders plaatsen bij bijvoorbeeld Binance(spotorder) Zo heb ik bijvoorbeeld een order staan bij 27.000 en 24.000$. Dan word automatisch bitcoin aangekocht. Die orders staan er overigens al een hele tijd :)

Verder koop ik maandelijks voor een vast bedrag aan bitcoin en cardano ongeacht de koers. Ik ga niet bij iedere kleine dip in de stuip. Te stressvol. Ik zit ook niets steeds op het net of de koers te volgen.

Ja, dat heb ik ook gedaan bij de 30K en nu zijn m'n stable coins op. :P
  Moderator / Redactie Sport woensdag 23 juni 2021 @ 14:52:57 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200025203
Zowel mijn bankrekening als stapel Ethers is zo goed als leeg inmiddels. Ik denk dat ik heel hard op weg ben naar een scenario waar ik alles in alts heb zitten _O-

Moet ook wel, want die zijn 75% omlaag gegaan ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 23 juni 2021 @ 14:53:32 #27
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200025210
@TheFreshPrince heb je nog beleggingsadvies
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 23 juni 2021 @ 15:13:34 #28
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200025436
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 14:52 schreef Nattekat het volgende:
Zowel mijn bankrekening als stapel Ethers is zo goed als leeg inmiddels. Ik denk dat ik heel hard op weg ben naar een scenario waar ik alles in alts heb zitten _O-

Moet ook wel, want die zijn 75% omlaag gegaan ;(
blijf gewoon van de alts af dca bitcoin.

Over 10 jaar lach je je rot.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200025483
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 14:53 schreef Nattekat het volgende:
@:thefreshprince heb je nog beleggingsadvies
Hodl
  Moderator / Redactie Sport woensdag 23 juni 2021 @ 15:18:55 #30
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200025516
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juni 2021 15:13 schreef fathank het volgende:

[..]

blijf gewoon van de alts af dca bitcoin.

Over 10 jaar lach je je rot.
Truebit en Mina zijn wel projecten die ook na de beren nog potentie hebben. Als we nu nog in de bullrun zitten, dan gaat die tweede hoe dan ook nog de lucht in.

10 jaar is voor mij te veel, ik geef liever nu ik nog jong ben mijn leven een flinke zet dan dat ik eerst nog jaren de gevolgen van liberaal beleid mag ondervinden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 23 juni 2021 @ 15:19:26 #31
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200025524
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 15:16 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Hodl
Duidelijk 14.gif
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 23 juni 2021 @ 15:47:15 #32
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_200025891
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 14:43 schreef Elan het volgende:

[..]

Nou hier nog dalen je betaalt nog steeds de hoofdprijs van twee maanden geleden, veel sites zijn zelfs nog duurder.
Geef het een week of 2.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_200026132
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juni 2021 15:47 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Geef het een week of 2.
Praatte voor m'n beurt een 3070 RTX heb je nu al voor rond de 1000 euro op Coolblue, dat was een maand geleden nog het dubbele (als je er al aan kon komen)

Zo'n ban heeft dus duidelijk ook voordelen :)
blablablabla
  woensdag 23 juni 2021 @ 16:07:14 #34
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200026182
quote:
1s.gif Op woensdag 23 juni 2021 16:03 schreef Elan het volgende:

[..]

Praatte voor m'n beurt een 3070 RTX heb je nu al voor rond de 1000 euro op Coolblue, dat was een maand geleden nog het dubbele (als je er al aan kon komen)

Zo'n ban heeft dus duidelijk ook voordelen :)
Lol 2 ruggen voor een videokaart zodat je een spelletje kan spelen :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200026324
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juni 2021 16:07 schreef fathank het volgende:

[..]

Lol 2 ruggen voor een videokaart zodat je een spelletje kan spelen :')
Je zal het niet geloven maar ze gebruiken videokaarten niet alleen om te gamen en te minen.
blablablabla
  woensdag 23 juni 2021 @ 16:51:53 #36
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200026973
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 16:15 schreef Elan het volgende:

[..]

Je zal het niet geloven maar ze gebruiken videokaarten niet alleen om te gamen en te minen.
Dat is wel de groep die over de prijs zeurt.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200027470
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juni 2021 16:51 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat is wel de groep die over de prijs zeurt.
En er vervolgens niet een (kunnen) aanschaffen.

Als je als zzp'er afhankelijk bent van zulke hardware is het natuurlijk andere koek.

Heeft dus kennelijk ook niks te maken met een tekort aan componenten oid gewoon doe Chinezen die al die kaarten direct op kochten.
blablablabla
pi_200027902
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juni 2021 16:07 schreef fathank het volgende:

[..]

Lol 2 ruggen voor een videokaart zodat je een spelletje kan spelen :')
Niets mis met gamen boomer.
  woensdag 23 juni 2021 @ 18:08:08 #39
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200028132
quote:
1s.gif Op woensdag 23 juni 2021 17:52 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Niets mis met gamen boomer.
Mario Kart _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200029608
https://nos.nl/artikel/23(...)inst-te-kunnen-maken

quote:
Zoals Lodewijk van 16. Hij legde 30 euro in en maakten tienduizenden euro's winst. "Van die winst heb ik een goudstaaf gekocht", vertelt hij hieronder in een video van NOS Stories.
:') :') :')
  woensdag 23 juni 2021 @ 19:21:48 #41
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_200029744
Al
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 17:21 schreef Elan het volgende:

[..]

En er vervolgens niet een (kunnen) aanschaffen.

Als je als zzp'er afhankelijk bent van zulke hardware is het natuurlijk andere koek.

Heeft dus kennelijk ook niks te maken met een tekort aan componenten oid gewoon doe Chinezen die al die kaarten direct op kochten.
als zzp’r betaal je dan gelukkig netto ook maar 1/3 van de prijs
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_200032638
twitter


RIP
  woensdag 23 juni 2021 @ 21:26:49 #43
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200032682
McAfee dood
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200032733
Wow, een paar uur na dit bericht:

https://www.telegraaf.nl/(...)uitleveren-aan-de-vs
  woensdag 23 juni 2021 @ 21:30:08 #45
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200032828
No way dat dat zelfmoord is geweest.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200033105
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 21:30 schreef Scorpie het volgende:
No way dat dat zelfmoord is geweest.
Is meer BNW-materiaal, maar hier zal het laatste nog niet over gezegd zijn inderdaad.

pi_200033577
Oeps!

twitter
pi_200033975
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juni 2021 14:14 schreef Dimachaerus het volgende:
Grappig om te zien dat volgens bitcoinmaxi's bitcoin heul niet gecentraliseerd was in China.

Al die bitcoinmaxi's met al die kekke grafiekjes en cirkeldiagrammen, smh.
twitter


20.000 Asic's van hun zijn al gevlogen. Het is niet zo dat die bitcoin miners met hun miljarden business echt een fuck geven om CPC.

China heeft met deze stap een enorm domme fout gemaakt.
pi_200034080
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 21:53 schreef Tourniquet het volgende:
Oeps!

[ twitter ]
Appart.
Is het waar of word het diefstal ?
Die keys zet je normaal op een veilige plek zoals een kluis .
Usb of via inkt (liefst beide)
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 juni 2021 @ 22:14:34 #50
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200034262
Rip McAfee
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 juni 2021 @ 22:17:08 #51
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200034330
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 22:09 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Appart.
Is het waar of word het diefstal ?
Die keys zet je normaal op een veilige plek zoals een kluis .
Usb of via inkt (liefst beide)
Schijnt een boating accident geweest te zijn
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200034382
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 22:05 schreef Piva het volgende:

[..]

[ twitter ]

20.000 Asic's van hun zijn al gevlogen. Het is niet zo dat die bitcoin miners met hun miljarden business echt een fuck geven om CPC.

China heeft met deze stap een enorm domme fout gemaakt.
Allemaal maar mooi dat die kut-ccp straks geen enkele invloed op crypto meer heeft.
pi_200035064
Iedereen die het nog niet heeft gedaan, check die McAfee docu op Netflix _O_

RIP Sweet Prince
pi_200036845
Waarom accepteert Binance nou geen iDeal meer. Nog niet zo lang geleden de hele zooi geverifieerd.
Ik wil gewoon een bedrag aan BTC kopen, maar niet eerst in een wallet stallen, wat ze volgens mij verlangen bij bijvoorbeeld Bitonic e.d. Dan blijf je betalen aan fees.
Zijn er nog wel exchanges die iDeal accepteren? Ik heb her en der wel een account, maar zo ver ik kan zien wordt dat bij de meeste een lastig verhaal (coinbase, binance, kucoin bijv)
Forcefield City Bewoner
pi_200036909
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 00:09 schreef roislecxe het volgende:
Waarom accepteert Binance nou geen iDeal meer. Nog niet zo lang geleden de hele zooi geverifieerd.
Ik wil gewoon een bedrag aan BTC kopen, maar niet eerst in een wallet stallen, wat ze volgens mij verlangen bij bijvoorbeeld Bitonic e.d. Dan blijf je betalen aan fees.
Zijn er nog wel exchanges die iDeal accepteren? Ik heb her en der wel een account, maar zo ver ik kan zien wordt dat bij de meeste een lastig verhaal (coinbase, binance, kucoin bijv)
Coinbase kan ik gewoon ideal gebruiken.

Binance niet maar waarom geen idee ?
Zelf denk ik dat ideal gelijk het bedrag op je bank word gestort.
En dat iedereen veel geld terug aan halen zijn.
En dit te snel gaat waardoor binance zelf niet op tijd coins naar valuta kan omzetten.

Dit is vermoeden een gedachten.
Niet gebaseerd op anderen info.
pi_200036919
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 00:19 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Coinbase kan ik gewoon ideal gebruiken.

Binance niet maar waarom geen idee ?
Zelf denk ik dat ideal gelijk het bedrag op je bank word gestort.
En dat iedereen veel geld terug aan halen zijn.
En dit te snel gaat waardoor binance zelf niet op tijd coins naar valuta kan omzetten.

Dit is vermoeden een gedachten.
Niet gebaseerd op anderen info.
Bij Coinbase staat dat bij de optie Ideal het verwerkingsproces 1 tot 3 dagen duurt. Beetje vreemd bij Ideal leek mij.
Forcefield City Bewoner
pi_200036988
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 00:21 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Bij Coinbase staat dat bij de optie Ideal het verwerkingsproces 1 tot 3 dagen duurt. Beetje vreemd bij Ideal leek mij.
Staat er inderdaad. Net als voor sepa. Maar ik heb toch mooi via ideal de dip kunnen kopen qua eth. Instant bevestigd ^O^
mag het weten
pi_200036994
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 00:39 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Staat er inderdaad. Net als voor sepa. Maar ik heb toch mooi via ideal de dip kunnen kopen qua eth. Instant bevestigd ^O^
m.a.w: het kan dus gewoon wel.
En de dip maakt me niet zo gek veel uit. Wil gewoon wat fiat geld hebben om de volgende diepere dip paraat te staan :P

edit:

Dit vind ik dan toch raar:

Funds will arrive by

Thursday, 7/1/2021
Forcefield City Bewoner
pi_200037025
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 00:42 schreef roislecxe het volgende:

[..]

m.a.w: het kan dus gewoon wel.
En de dip maakt me niet zo gek veel uit. Wil gewoon wat fiat geld hebben om de volgende diepere dip paraat te staan :P

edit:

Dit vind ik dan toch raar:

Funds will arrive by

Thursday, 7/1/2021

On 22 Jun 2021 00:27, Coinbase <no-reply@coinbase.com> wrote: uw storting is in gang gezet.

From: Coinbase <no-reply@coinbase.com>
Date: 22 Jun 2021 00:27
Subject: We hebben uw storting ontvangen

Al werd mijn buy pas gisterenmiddag gehit. Had hem al opgezet voor in de nacht :P
mag het weten
pi_200037057
Het is gewoon gelukt hoor. Met een paar seconden stond het erop.

Bedankt voor de tips beide heren ;)
Forcefield City Bewoner
pi_200037069
Wat Mcafee betreft, the dickening /never forget. :+

Het gelijknamige antivirus programma vond ik irritant in gebruik en zijn tweets waren dan wel weer vermakelijk. Ik vind het curieus om aan zelfdoding te doen ivm belastingontduiking. Alsof je voor zulke witteboordencriminaliteit zo flink weggezet word in de VS.
mag het weten
pi_200037104
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 01:05 schreef Joosie200 het volgende:
Wat Mcafee betreft, the dickening /never forget. :+

Het gelijknamige antivirus programma vond ik irritant in gebruik en zijn tweets waren dan wel weer vermakelijk. Ik vind het curieus om aan zelfdoding te doen ivm belastingontduiking. Alsof je voor zulke witteboordencriminaliteit zo flink weggezet word in de VS.
Nouja, ik kan me wel voorstellen dat het op je 75ste niet een heel aantrekkelijk vooruitzicht is om de laatste jaren van je leven in de gevangenis door te brengen. Ik weet ook niet wat zijn huidige geestelijke staat was, maar paar jaar geleden was hij zo paranoia als wat.
pi_200037156

Dit is wel een legendarisch filmpje overigens.
pi_200037827
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 00:19 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Coinbase kan ik gewoon ideal gebruiken.

Binance niet maar waarom geen idee ?
Zelf denk ik dat ideal gelijk het bedrag op je bank word gestort.
En dat iedereen veel geld terug aan halen zijn.
En dit te snel gaat waardoor binance zelf niet op tijd coins naar valuta kan omzetten.

Dit is vermoeden een gedachten.
Niet gebaseerd op anderen info.
De storting van je wallet naar je bankrekening wordt niet via ideal gedaan. Dat was gewoon een SEPA overboeking.
pi_200038713
quote:
What it felt like buying the bottom in 2018 and 2020: a fool's errand

Seeing a bunch of posts brag about buying the dip as a sale or how we're getting close to the bottom, I wanted to share my "veteran" experience about how this is definitely not the bottom of a long bear market. It was pretty similar then - people were making up stories about how the dip after early 2018 was going to be short-lived and cited Chinese New Year, banker bonuses, etc. People talked about how they were loading up their bags while it was a "fire sale" and how this opportunity would never come around again. I was also buying in a lot before I started to DCA.



**The dip that never stopped dipping**

As my bags got heavier, people stopped talking so much, and it soon felt like no one was posting at all. This was months after the suicide hotline was posted; it was months after people were done showing off loss porn. Following my plan to DCA became extremely painful; I was wondering if I was just throwing my money away. How could it possibly go lower? Was crypto totally over? It seemed like the big banks had won, and we were just bag holders (certain true for some shitcoins).



**2018**

At the bottom in 2018 when Ethereum was $86, I was still DCA-ing but got lazier about it. I didn't follow my investment plan as religiously as I did when it was in the $500s. At this point, I was only putting in lunch money, and I wondered if it was even worth it. Why put in money when Ethereum (I was an ETH maxi) was probably going to fall to it's prior sub$10 prices? Was crypto even worth anything? I' was honestly thinking the money would be better spent on a couple of beers.

Fuck it, I threw in some beer money as well and figured it was like playing the Lotto. Put in a few bucks for fun and expect nothing back.



**2020**

The market came up from then, but I was still expecting it to go lower until it never did. ETH retested $300 a few times, but I thought crypto was pretty much over. It seemed like a pipe dream that crypto would ever hit its prior peaks. Just when it started to approach $300 in early 2020, COVID hit.

Y'all know what that felt like. No one cared at first until we were all wondering if the world was ending. Markets were selling out of pantry food, toilet paper, and masks. No one gave a fuck about investing money into crypto; it seemed like the US economy was going to go belly up anyways. All assets were dropping. Again, to put in money, I felt like I should have saved it for the zombie apocalypse, but I figured everything was going down like TITAN and the Titanic, so fuck it. I put in some beer money and hoped that if we all made it out of this, I hoped that ETH would double or triple from the \~$110 dollar low.



**Conclusions; tldr**

So that is to say, while people are yapping and yelling, it's not rock bottom yet. The absolute bottom will come at a point when it's quiet, when everyone has moved on, and when it seemed like crypto was just a passing joke. To make clear my position, I believe DCA-ing is the way to go; all I'm saying is that we're not at the absolute bottom - don't dump everything in now thinking that this is the bottom.



So that's my veteran experience, but don't ask me about how I did on the way up lol. I unloaded too much around ETH $300 and then at the 2018 high price. That's another experience I'm still learning about

Disclaimer: This is not financial advice and is merely a perspective on the market
pi_200038810
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 21:30 schreef Scorpie het volgende:
No way dat dat zelfmoord is geweest.
Juist wel. McAffee had geen zin om zijn leven gevangen door te brengen en die belastingschuld had hij nooit kunnen betalen. Door zijn dramatische tweets over "zelfmoord" was dit de perfecte uitweg om meteen ook meteen weer even wat aandacht te genereren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200038964
Wow ADA schiet ineens omhoog, los van wat BTC aan het doen is.

Normaal bewegen ze hetzelfde :')
pi_200038976
Nice, het is me gelukt om van Bitvavo naar Binance over te maken _O_

Dus als je geld wil storten op Binance en je hebt/wil alleen iDeal:

Stort euro's op bitvavo met iDeal, koop Tether, link adres Binance met Bitvavo, maak over en klaar. Ik had de Tether in een paar minuutjes in m'n Binance spot.
pi_200039059
Waarom wil je per se iDeal gebruiken? Je kan ook gewoon een SEPA overboeking doen op Binance?
pi_200039104
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 10:27 schreef Sander166 het volgende:
Waarom wil je per se iDeal gebruiken? Je kan ook gewoon een SEPA overboeking doen op Binance?
Duurt lang
pi_200039120
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 10:31 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Duurt lang
Bij mij staat het altijd binnen een paar minuten erop.
pi_200039418
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 10:32 schreef Sander166 het volgende:

[..]

Bij mij staat het altijd binnen een paar minuten erop.
Ik las eerder in het topic dat het lang duurt en soms wel twee dagen.
pi_200039808
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 10:27 schreef Sander166 het volgende:
Waarom wil je per se iDeal gebruiken? Je kan ook gewoon een SEPA overboeking doen op Binance?
Maar je kunt toch niet zomaar met elke bank een sepa betaling doen? Dat is de reden dat ik ideal gebruik.
pi_200040061
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 10:51 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Ik las eerder in het topic dat het lang duurt en soms wel twee dagen.
Ik heb vaker geld gestort via SEPA en heb dat nog nooit meegemaakt.

quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 11:17 schreef Anton91 het volgende:

[..]

Maar je kunt toch niet zomaar met elke bank een sepa betaling doen? Dat is de reden dat ik ideal gebruik.
Als je bij een grote Nederlandse bank zit, dan denk ik niet dat je problemen zou moeten ondervinden.
pi_200040176
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 10:19 schreef PicoMMP het volgende:
Nice, het is me gelukt om van Bitvavo naar Binance over te maken _O_

Dus als je geld wil storten op Binance en je hebt/wil alleen iDeal:

Stort euro's op bitvavo met iDeal, koop Tether, link adres Binance met Bitvavo, maak over en klaar. Ik had de Tether in een paar minuutjes in m'n Binance spot.
Dit is toch gewoon waar stablecoins voor bedoeld zijn? Om makkelijk en snel dollars te wisselen tussen exchanges. Bij echte dollars zit je dan aan allerlei regels en wachttijden vast, bij stablecoins niet.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200040480
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 11:32 schreef Sander166 het volgende:

[..]

Ik heb vaker geld gestort via SEPA en heb dat nog nooit meegemaakt.
[..]

Als je bij een grote Nederlandse bank zit, dan denk ik niet dat je problemen zou moeten ondervinden.
Ik zal het van het weekend even testen.
pi_200040695
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 11:32 schreef Sander166 het volgende:

[..]

Ik heb vaker geld gestort via SEPA en heb dat nog nooit meegemaakt.
[..]

Als je bij een grote Nederlandse bank zit, dan denk ik niet dat je problemen zou moeten ondervinden.
SEPA duurde bij mij 2 dagen. En dat via de Rabobank. Sindsdien gebruikte ik Ideal. En sinds die tijd heb ik ook geleerd om stable coins te gebruiken en spotorders te plaatsen.
  Redactie Frontpage donderdag 24 juni 2021 @ 12:37:19 #78
4530 crew  Crazy Harry
pi_200041101
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 11:57 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Ik zal het van het weekend even testen.
Dat is dan wel het moment waarop je de meeste kans hebt op dat het langer dan normaal duurt. Kunt beter werkdagen uitproberen.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200041176
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 09:52 schreef Apekoek het volgende:

[..]

DCA=het medicijn tegen FOMO en FUD. Vergeet maar dat je de markt kan timen of dat TA koersen kan voorspellen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200041318
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 12:42 schreef recursief het volgende:

[..]

DCA=het medicijn tegen FOMO en FUD. Vergeet maar dat je de markt kan timen of dat TA koersen kan voorspellen.
Klopt, maar als nu de bearmarket is begonnen, kun je dus het beste over een jaar beginnen met DCA’en. Dan heb je vanaf dat moment 2 jaar de tijd om te DCA’en vanaf een leuk punt. Ik heb in elk geval een automatische reminder en mail naar mijzelf ingesteld op mei 2022, met de boodschap “crypto DCA’en, begin nu, jij lul! Geen gemaar!”
pi_200042979
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 12:51 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Klopt, maar als nu de bearmarket is begonnen, kun je dus het beste over een jaar beginnen met DCA’en. Dan heb je vanaf dat moment 2 jaar de tijd om te DCA’en vanaf een leuk punt. Ik heb in elk geval een automatische reminder en mail naar mijzelf ingesteld op mei 2022, met de boodschap “crypto DCA’en, begin nu, jij lul! Geen gemaar!”
Gewoon ditect DCA'en en hodlen.

DCA is er juist om niet te hoeven timen. Als dit, als dat blablabla. Uiteindelijk doe je het dan toch niet.

Je max pain is dat je 2 jaar onderwater staat ofzo, boeien gewoon stacken en niet aan denken.
pi_200043071
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 12:37 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Dat is dan wel het moment waarop je de meeste kans hebt op dat het langer dan normaal duurt. Kunt beter werkdagen uitproberen.
Maar iDeal werkt altijd, dus dan neem ik dat risico niet :)
pi_200044328
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 14:50 schreef Piva het volgende:

[..]

Gewoon ditect DCA'en en hodlen.

DCA is er juist om niet te hoeven timen. Als dit, als dat blablabla. Uiteindelijk doe je het dan toch niet.

Je max pain is dat je 2 jaar onderwater staat ofzo, boeien gewoon stacken en niet aan denken.
Ik heb nu diverse lijntjes uitstaan, dat ik in mei 2022 een wake-up call krijg. Dan begin ik. Nu hodl ik wat ik nog heb, btc, eth en hot.

We hebben tot nu toe, na alle pieken gezien, dat een jaar later het bijna op z’n laagst staat. Dan ben ik toch dief van mijn eigen portemonnee om direct na de bubbel te beginnen?

[ Bericht 5% gewijzigd door Apekoek op 24-06-2021 17:02:24 ]
pi_200044909
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 16:30 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik heb nu diverse lijntjes uitstaan, dat ik in mei 2022 een wake-up call krijg. Dan begin ik. Nu hodl ik wat ik nog heb, btc, eth en hot.

We tot nu toe, na alle pieken gezien, dat een jaar later het bijna op z’n laagst staat. Dan ben ik toch dief van mijn eigen portemonnee om direct na de bubbel te beginnen?
Eens je moet eerst naar de situatie in de markt kijken, al blijft het lastig timen de huidige dip zag natuurlijk elke noob aankomen.

Als we in een keer waren doorgegaan naar 100K BTC had je je pas echt zorgen moeten maken. Dan zit je op zulke krankzinnige bedragen dat je weet dat het nooit echt kan zijn. Ethereum meer waard dan Apple en Google samen come on :')
blablablabla
pi_200044980
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 16:30 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik heb nu diverse lijntjes uitstaan, dat ik in mei 2022 een wake-up call krijg. Dan begin ik. Nu hodl ik wat ik nog heb, btc, eth en hot.

We hebben tot nu toe, na alle pieken gezien, dat een jaar later het bijna op z’n laagst staat. Dan ben ik toch dief van mijn eigen portemonnee om direct na de bubbel te beginnen?
Ben ik inderdaad ook van plan. Tenzij de koers een maart 2020je doet, door een of andere gebeurtenis, dan gooi ik er meer in.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 24 juni 2021 @ 19:15:17 #86
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200046469
Mooi hoor
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200047248
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 19:15 schreef Mortaxx het volgende:
Mooi hoor
Die 4% opleving?
pi_200047279
twitter
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 24 juni 2021 @ 20:34:03 #89
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200047634
Van
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 20:10 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Die 4% opleving?
Rebound vanaf 28k is geen 4% maat
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200048305
Dankzij de Zuid Afrikaanse broers _O-
pi_200048599
Sowieso al die paniekverhalen van de bears gaat echt nergens over. In feite rangen we nu al een maand:

pi_200048725
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 20:34 schreef Mortaxx het volgende:
Van
[..]

Rebound vanaf 28k is geen 4% maat
Ik vind het prima hoor, mn BTC staat klaar.

Maar bearmarket diepte punten vind ik straks ook weer prima, kopuh!
  donderdag 24 juni 2021 @ 21:43:45 #93
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200048912
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 16:30 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik heb nu diverse lijntjes uitstaan, dat ik in mei 2022 een wake-up call krijg. Dan begin ik. Nu hodl ik wat ik nog heb, btc, eth en hot.

We hebben tot nu toe, na alle pieken gezien, dat een jaar later het bijna op z’n laagst staat. Dan ben ik toch dief van mijn eigen portemonnee om direct na de bubbel te beginnen?
Over een jaar staat ie op 100k en sta je aan de zijlijn te wachten.

Is ook een optie.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator donderdag 24 juni 2021 @ 22:16:41 #94
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200049494
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 12:51 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Klopt, maar als nu de bearmarket is begonnen, kun je dus het beste over een jaar beginnen met DCA’en. Dan heb je vanaf dat moment 2 jaar de tijd om te DCA’en vanaf een leuk punt. Ik heb in elk geval een automatische reminder en mail naar mijzelf ingesteld op mei 2022, met de boodschap “crypto DCA’en, begin nu, jij lul! Geen gemaar!”
Bearmarket :?

BTC is x4 gegaan sinds november vorig jaar.

WAAROM HEEFT DEZE MAN HET OVER EEN BEARMARKET?????
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_200049565
quote:
14s.gif Op donderdag 24 juni 2021 21:43 schreef fathank het volgende:

[..]

Over een jaar staat ie op 100k en sta je aan de zijlijn te wachten.

Is ook een optie.
Naja wel met de BTC die ik heb, dan ben ik ook blij. Die verkoop ik niet.

In het geval waar jij het over hebt zou vanaf nu DCA’en inderdaad 1 groot feest zijn. Maar als we naar de cyclus kijken zou een top volgend jaar niet logisch zijn.
pi_200049615
quote:
6s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:16 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Bearmarket :?

BTC is x4 gegaan sinds november vorig jaar.

WAAROM HEEFT DEZE MAN HET OVER EEN BEARMARKET?????
Het gaat nooit door je hoofd dat we de top van deze cyclus achter ons hebben?

Enig alternatief is de dubbel top nog.
  donderdag 24 juni 2021 @ 22:26:13 #97
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200049652
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:21 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Naja wel met de BTC die ik heb, dan ben ik ook blij. Die verkoop ik niet.

In het geval waar jij het over hebt zou vanaf nu DCA’en inderdaad 1 groot feest zijn. Maar als we naar de cyclus kijken zou een top volgend jaar niet logisch zijn.
Ik kijk niet naar welke cyclus dan ook. Bull of bear i dont care.

Iedere maand 1/3 in btc, 1/3 sparen, 1/3 beleggen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator donderdag 24 juni 2021 @ 22:28:10 #98
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200049687
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:23 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Het gaat nooit door je hoofd dat we de top van deze cyclus achter ons hebben?

Enig alternatief is de dubbel top nog.
In 2013 hadden we de top.
In 2017 hadden we de top.
In 2021 hadden we de top.

Deze man leert het nooit h :')

WAT DENK JE DAT WE IN 2025 & 2029 ZULLEN HEBBEN????

Crypto shorttermers :')
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  donderdag 24 juni 2021 @ 22:28:29 #99
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200049695
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:23 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Het gaat nooit door je hoofd dat we de top van deze cyclus achter ons hebben?

Enig alternatief is de dubbel top nog.
Je moet de stip aan de horizon wat verder zetten.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 24 juni 2021 @ 22:33:21 #100
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200049777
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:28 schreef onlogisch het volgende:

[..]

In 2013 hadden we de top.
In 2017 hadden we de top.
In 2021 hadden we de top.

Deze man leert het nooit h :')

WAT DENK JE DAT WE IN 2025 & 2029 ZULLEN HEBBEN????

Crypto shorttermers :')
Maar dan kun je toch alsnog het beste maanden na een top met flinke bedragen DCA’en ipv wanneer de lokale bubbel net is geknapt?
  Redactie Frontpage donderdag 24 juni 2021 @ 22:34:01 #101
4530 crew  Crazy Harry
pi_200049785
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:28 schreef onlogisch het volgende:

[..]

In 2013 hadden we de top.
In 2017 hadden we de top.
In 2021 hadden we de top.

Deze man leert het nooit h :')

WAT DENK JE DAT WE IN 2025 & 2029 ZULLEN HEBBEN????

Crypto shorttermers :')
Dan zitten we nu toch in een bearmarket tot het weer omhoog gaat naar de volgende top?
Anders zit alles altijd en continu in een bullmarket als je redeneert zoals je nu doet.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Moderator donderdag 24 juni 2021 @ 22:36:41 #102
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200049839
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:34 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Dan zitten we nu toch in een bearmarket tot het weer omhoog gaat naar de volgende top?
Anders zit alles altijd en continu in een bullmarket als je redeneert zoals je nu doet.
Ik vind de term bearmarket wat zwaar als BTC x4 is gegaan de afgelopen 8 maanden. :)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  donderdag 24 juni 2021 @ 23:04:16 #103
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200050365
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:36 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik vind de term bearmarket wat zwaar als BTC x4 is gegaan de afgelopen 8 maanden. :)
Nu op dit moment nog wel, je hebt gelijk! Alles staat nog relatief hoog tov maanden terug.

Maar neemt niet weg dat dingen zoals ADA nog wel weer uit gaan bodemen over de komende maanden…hetzij na de eventuele dubbele top later dit jaar.
  donderdag 24 juni 2021 @ 23:04:48 #104
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200050373
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 25 juni 2021 @ 00:17:32 #105
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200051228
Loon :~
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 25 juni 2021 @ 06:51:18 #106
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200051887
Bearmarket heeft geen kut te maken met hoe hoog BTC nu staat :')

Google ff de definitie jongens, dit gaat namelijk nergens over.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 25 juni 2021 @ 07:05:03 #107
80382 manny
30 is best veel
pi_200051905
https://podcasts.apple.co(...)7016?i=1000526802827

Geinige invalshoek van deze boys. Een rondje bitcoin vanuit een andere kijk.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  vrijdag 25 juni 2021 @ 07:32:14 #108
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200051974
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:33 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Maar dan kun je toch alsnog het beste maanden na een top met flinke bedragen DCA’en ipv wanneer de lokale bubbel net is geknapt?
Je had beter in 2012 voor 10k btc kunnen kopen

Maar ja dat is achteraf. Als je vooraf weet dat volgend mei btc op 15k staat kun je idd beter wachten. Er is echter geen enkele garantie. Glazen bollen zijn notoir onbetrouwbaar gebleken.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200052546
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 22:36 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik vind de term bearmarket wat zwaar als BTC x4 is gegaan de afgelopen 8 maanden. :)
Juli is cruciaal. Als die ook rood eindigt zoals de vorige maanden, dan kun je toch wel spreken van een bear market. 4x op rij een rode maand is niet bepaald bullish (ervan uitgaande dat deze maand rood blijft).
pi_200053045
Ik zit in crypto sinds 2013. DCA doe ik sinds 2017/2018. Alleen tussen november 2017 en maart 2018 heb ik niks ingelegd. Verder altijd relatief kleine bedragen maar geen maand overgeslagen. Daarnaast een paar speculatieve aankopen gedaan en wat trading. Resultaat: 90% van de speculatieve aankopen heeft dik verlies opgeleverd. Met eentje heb ik dat meer dan gecompenseerd (7k naar 350k in een paar weken) maar dat is pure mazzel. Trading: leuk tijdsverdrijf maar daar ben ik niet goed in. Heeft een beetje winst opgeleverd maar niks schokkends. DCA: steady paar honderd procent winst en itt speculatie en trading geen enkele stress. Een paar weken terug een groot deel uitgecasht. Nu weer aan het DCA-en met als horizon 2024/2025. Rinse and repeat.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200053198
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 16:30 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik heb nu diverse lijntjes uitstaan, dat ik in mei 2022 een wake-up call krijg. Dan begin ik. Nu hodl ik wat ik nog heb, btc, eth en hot.

We hebben tot nu toe, na alle pieken gezien, dat een jaar later het bijna op z’n laagst staat. Dan ben ik toch dief van mijn eigen portemonnee om direct na de bubbel te beginnen?
Dat werkt alleen als je aanname dat de bubbel is gebarsten ook echt klopt.
pi_200053272
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 06:51 schreef Scorpie het volgende:
Bearmarket heeft geen kut te maken met hoe hoog BTC nu staat :')

Google ff de definitie jongens, dit gaat namelijk nergens over.
Net alsof de normale termen van een bear/bull toepasbaar zijn. Met de volatiliteit van bitcoin heb je een bear en bull market in een 24 uur periode lmao.
pi_200053494
twitter


Wat een baas _O_ _O_
pi_200053736
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 09:30 schreef recursief het volgende:
Ik zit in crypto sinds 2013. DCA doe ik sinds 2017/2018. Alleen tussen november 2017 en maart 2018 heb ik niks ingelegd. Verder altijd relatief kleine bedragen maar geen maand overgeslagen. Daarnaast een paar speculatieve aankopen gedaan en wat trading. Resultaat: 90% van de speculatieve aankopen heeft dik verlies opgeleverd. Met eentje heb ik dat meer dan gecompenseerd (7k naar 350k in een paar weken) maar dat is pure mazzel. Trading: leuk tijdsverdrijf maar daar ben ik niet goed in. Heeft een beetje winst opgeleverd maar niks schokkends. DCA: steady paar honderd procent winst en itt speculatie en trading geen enkele stress. Een paar weken terug een groot deel uitgecasht. Nu weer aan het DCA-en met als horizon 2024/2025. Rinse and repeat.
DCA ook voor mij de beste methode na de crash van 2017 ben ik gestart met crypto. Wel heb ik twee spotorders staan mocht bitcoin compleet onderuit gaan. Iedere maand gaat een vast bedrag naar crypto.

Traden begin ik niet aan.
pi_200053794
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 23:04 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nu op dit moment nog wel, je hebt gelijk! Alles staat nog relatief hoog tov maanden terug.

Maar neemt niet weg dat dingen zoals ADA nog wel weer uit gaan bodemen over de komende maanden…hetzij na de eventuele dubbele top later dit jaar.
Maar waar die bodem ligt is natuurlijk niet te voorspellen.
pi_200053887
https://costavg.com/

Leuke site om ongeveer te kijken welke rendementen je zou kunnen halen met DCA. Helaas is niet iedere munt te kiezen. Maar het is duidelijk dat je met bitcoin een enorm rendement kunt halen.
  Moderator vrijdag 25 juni 2021 @ 10:37:30 #117
18653 crew  D.
pi_200053915
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 23:04 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nu op dit moment nog wel, je hebt gelijk! Alles staat nog relatief hoog tov maanden terug.

Maar neemt niet weg dat dingen zoals ADA nog wel weer uit gaan bodemen over de komende maanden…hetzij na de eventuele dubbele top later dit jaar.
Wat een hoop nattevinger-werk :D
  Moderator vrijdag 25 juni 2021 @ 10:40:13 #118
18653 crew  D.
pi_200053959
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 09:43 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat werkt alleen als je aanname dat de bubbel is gebarsten ook echt klopt.
Dat!

Daarnaast kan de volgende bubbel volgende week alweer met zijn opmars beginnen :Y
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 25 juni 2021 @ 10:40:42 #119
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200053966
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 09:43 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat werkt alleen als je aanname dat de bubbel is gebarsten ook echt klopt.
Mijn aanname is dat de bullrun enkel tijdelijk onderbroken is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200054006
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 10:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mijn aanname is dat de bullrun enkel tijdelijk onderbroken is.
Dito. Dan kan het zo maar zijn dat we een dubbele top krijgen en van hier nog 10x gaan... Niet iets dat je wilt missen.

En stel het is wel de top. Dan DCA je gewoon door de hele bubbel heen. Een aankoop van de 2017 top staat nog steeds op 150% winst op dit moment, nog steeds geen slechte trade..


Time in the market beats timing the market!!

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2021 10:45:58 ]
pi_200054087
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 10:44 schreef Piva het volgende:

[..]

Dito. Dan kan het zo maar zijn dat we een dubbele top krijgen en van hier nog 10x gaan... Niet iets dat je wilt missen.

En stel het is wel de top. Dan DCA je gewoon door de hele bubbel heen. Een aankoop van de 2017 top staat nog steeds op 150% winst op dit moment, nog steeds geen slechte trade..


Time in the market beats timing the market!!
Precies. Bovendien geeft mij persoonlijk DCA rust.
  Moderator vrijdag 25 juni 2021 @ 11:06:31 #122
18653 crew  D.
pi_200054281
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 10:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mijn aanname is dat de bullrun enkel tijdelijk onderbroken is.
Een ‘dipje’ :Y
pi_200054357
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 07:05 schreef manny het volgende:
https://podcasts.apple.co(...)7016?i=1000526802827

Geinige invalshoek van deze boys. Een rondje bitcoin vanuit een andere kijk.
De eerste stelling in de beschrijving is al fout. :')
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 25 juni 2021 @ 12:16:27 #124
80382 manny
30 is best veel
pi_200055408
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 11:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

De eerste stelling in de beschrijving is al fout. :')
Ben het ook niet (volledig) met ze eens, maar wel aardig eens een andere invalshoek te horen
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  vrijdag 25 juni 2021 @ 12:35:05 #125
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200055637
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 10:37 schreef D. het volgende:

[..]

Wat een hoop nattevinger-werk :D
Heel arbitrair inderdaad, natuurlijk zit ik ook in vette twijfel.

Ik twijfel het meest omdat we volgens Stock to flow nog even te gaan zouden hebben, dan zou een 2013 scenario kunnen voorkomen.

Anderzijds constateren we ook dat de mania fase voorbij is op dit moment, de kapper op de hoek heeft het niet meer over dogecoin. Dat was na 2017 ook een redelijke indicator 😂
  Moderator vrijdag 25 juni 2021 @ 12:44:47 #126
18653 crew  D.
pi_200055752
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 12:35 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Heel arbitrair inderdaad, natuurlijk zit ik ook in vette twijfel.

Ik twijfel het meest omdat we volgens Stock to flow nog even te gaan zouden hebben, dan zou een 2013 scenario kunnen voorkomen.

Anderzijds constateren we ook dat de mania fase voorbij is op dit moment, de kapper op de hoek heeft het niet meer over dogecoin. Dat was na 2017 ook een redelijke indicator 😂
Ik kom nooit bij de kapper, win/win kennelijk :P
  vrijdag 25 juni 2021 @ 12:53:08 #127
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200055878
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 12:44 schreef D. het volgende:

[..]

Ik kom nooit bij de kapper, win/win kennelijk :P
Maarja los daarvan snap je waarschijnlijk wel wat ik bedoel, mania en media fase rondom crypto’s staan nu op een laag pitje.
  Moderator vrijdag 25 juni 2021 @ 13:09:29 #128
18653 crew  D.
pi_200056115
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 12:53 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Maarja los daarvan snap je waarschijnlijk wel wat ik bedoel, mania en media fase rondom crypto’s staan nu op een laag pitje.
De kapper was na maanden toe aan ander ‘nieuws van de dag’. Of hij zit nog met een bag gekocht op $0,60 en hij wil er liever niet over praten ;)

Ik was afgelopen week nog bij vrienden die nu in willen stappen :Y
Er is ook nog genoeg nieuws, alleen wat minder in de mainstream, die alleen even melden als BTC weer een recordhoogte heeft bereikt :Y
  vrijdag 25 juni 2021 @ 13:36:18 #129
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200056515
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 13:09 schreef D. het volgende:

[..]

De kapper was na maanden toe aan ander ‘nieuws van de dag’. Of hij zit nog met een bag gekocht op $0,60 en hij wil er liever niet over praten ;)

Ik was afgelopen week nog bij vrienden die nu in willen stappen :Y
Er is ook nog genoeg nieuws, alleen wat minder in de mainstream, die alleen even melden als BTC weer een recordhoogte heeft bereikt :Y
Nouja 1 ding is wel zeker, nu instappen is een betere keus dan 1,5 maand geleden.
pi_200056890
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 12:44 schreef D. het volgende:

[..]

Ik kom nooit bij de kapper, win/win kennelijk :P
Mijn kapper heet Ton en die doet gewoon zijn werk en kletst niet.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200057232
quote:
19s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 12:16 schreef manny het volgende:

[..]

Ben het ook niet (volledig) met ze eens, maar wel aardig eens een andere invalshoek te horen
Het is een hypocriete invalshoek. Ons huidige monetaire systeem heeft nog veel meer energieverbruik, dus door daar deel aan te nemen mag je nooit meer wat zeggen over klimaatverandering. Of wat te denken over wasmachines. Met de hand wassen en anders je mond houden vlegel. Foei.

Het zou pas interessant zijn als ze er over gaan denken hoe het wel beter kan. Of met het energieverbruik van Bitcoin of ons monetaire systeem. :)

[ Bericht 1% gewijzigd door dimmak op 25-06-2021 14:41:52 ]
Uitvinder van de biersmiley.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 25 juni 2021 @ 15:18:52 #132
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200057822
Wordt een mooie nsbt payout vandaag jongens. Staat nu al op 15 cent per stuk
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  vrijdag 25 juni 2021 @ 15:22:27 #133
80382 manny
30 is best veel
pi_200057868
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 14:30 schreef dimmak het volgende:

[..]

Het is een hypocriete invalshoek. Ons huidige monetaire systeem heeft nog veel meer energieverbruik, dus door daar deel aan te nemen mag je nooit meer wat zeggen over klimaatverandering. Of wat te denken over wasmachines. Met de hand wassen en anders je mond houden vlegel. Foei.

Het zou pas interessant zijn als ze er over gaan denken hoe het wel beter kan. Of met het energieverbruik van Bitcoin of ons monetaire systeem. :)
Vertel eens dat over dat energie verbruik van ons huidige monetaire systeem, daar roepen ze namelijk iets heel anders over in het Visa voorbeeld. Ik weet er niets van, en leer graag weer wat bij.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  vrijdag 25 juni 2021 @ 16:05:18 #134
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_200058349
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 10:03 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Wat een baas _O_ _O_
Hij gaat ook residency visa's verstrekken voor mensen die 3 BTC investeren daar (kan ook een huis zijn bijvoorbeeld), en dan hoef je geen inkomstenbelasting te betalen :P

Ik ben benieuwd wanneer de eerste lieden naar El Salvador trekken (en dan vermoord worden) _O-
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  vrijdag 25 juni 2021 @ 20:24:05 #135
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_200062071
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 10:35 schreef Cherni het volgende:
https://costavg.com/

Leuke site om ongeveer te kijken welke rendementen je zou kunnen halen met DCA. Helaas is niet iedere munt te kiezen. Maar het is duidelijk dat je met bitcoin een enorm rendement kunt halen.
paar instapmomenten met btc getest. DCA was leuk, maar de echte winst komt toch vanuit lumpsum. En dat is uitgaande van nu verkopen ipv op 60K
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  vrijdag 25 juni 2021 @ 21:05:39 #136
172669 Papierversnipperaar
Cafene is ook maar een drug.
pi_200062769
quote:
19s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 15:22 schreef manny het volgende:
Vertel eens dat over dat energie verbruik van ons huidige monetaire systeem,
Al die enorme bankgebouwen met verlichting, airco's, computers, koffiemachines, printers en, niet te vergeten, mensen die eten, forenzen en vrije tijd moeten vullen met energieslurpende hobbies. Ja. dat legt een enorme wissel op de energievoorziening. Maar omdat we dat al tientallen jaren doen, ontkennen we gewoon dat dat een probleem is.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_200063032
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 20:24 schreef stinkie het volgende:

[..]

paar instapmomenten met btc getest. DCA was leuk, maar de echte winst komt toch vanuit lumpsum. En dat is uitgaande van nu verkopen ipv op 60K
Wat versta je onder "lumpsum" ?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200063451
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 09:30 schreef recursief het volgende:
Ik zit in crypto sinds 2013. DCA doe ik sinds 2017/2018. Alleen tussen november 2017 en maart 2018 heb ik niks ingelegd. Verder altijd relatief kleine bedragen maar geen maand overgeslagen. Daarnaast een paar speculatieve aankopen gedaan en wat trading. Resultaat: 90% van de speculatieve aankopen heeft dik verlies opgeleverd. Met eentje heb ik dat meer dan gecompenseerd (7k naar 350k in een paar weken) maar dat is pure mazzel. Trading: leuk tijdsverdrijf maar daar ben ik niet goed in. Heeft een beetje winst opgeleverd maar niks schokkends. DCA: steady paar honderd procent winst en itt speculatie en trading geen enkele stress. Een paar weken terug een groot deel uitgecasht. Nu weer aan het DCA-en met als horizon 2024/2025. Rinse and repeat.
hoe DCA je

elke zondag 100 euro inleggen ofzo?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200064428
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 21:47 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

hoe DCA je

elke zondag 100 euro inleggen ofzo?
Kan.

Of iedere maand, ieder kwartaal, iedere 13e van de maand.

Weekenddip meepakken is wel slim.
pi_200064807
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 21:47 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

hoe DCA je

elke zondag 100 euro inleggen ofzo?
Iedere maand een vast bedrag.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200065439
quote:
19s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 15:22 schreef manny het volgende:
Vertel eens dat over dat energie verbruik van ons huidige monetaire systeem, daar roepen ze namelijk iets heel anders over in het Visa voorbeeld. Ik weet er niets van, en leer graag weer wat bij.


Deze bad boys lopen niet op water iig.
pi_200065459
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 20:24 schreef stinkie het volgende:
paar instapmomenten met btc getest. DCA was leuk, maar de echte winst komt toch vanuit lumpsum. En dat is uitgaande van nu verkopen ipv op 60K
Licht eraan op welk moment je begint. Pak je de top van 2017 dan zal DCA wel eens beter kunnen zijn.

Verder in een bull market waar bitcoin 200% per jaar doet, kan je idd beter gewoon direct balls deep gaan.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2021 23:27:40 ]
pi_200066818
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 22:37 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Kan.

Of iedere maand, ieder kwartaal, iedere 13e van de maand.

Weekenddip meepakken is wel slim.
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 22:53 schreef recursief het volgende:

[..]

Iedere maand een vast bedrag.
Is er een app of instelling (op Binance) waarmee dit automatisch kan habibos
Dan houd ik genoeg stablecoins aan
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200068969
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 11:17 schreef Anton91 het volgende:

[..]

Maar je kunt toch niet zomaar met elke bank een sepa betaling doen? Dat is de reden dat ik ideal gebruik.
Zelf koop ik gewoon Bitcoins bij Bitonic en maak dan vanuit de wallet gewoon BTC over naaar de exhange, ok je verliest wat op de transactie maar dat neem ik voor lief, overigens nu niks meer op exchanges staan, maar gewoon in eigen wallet en daar blijft het :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 26 juni 2021 @ 10:45:25 #145
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200069168
Nou, ben benieuwd wanneer ik Internet Computer voor 50 cent per stuk kan oprapen, duurt zo te zien niet lang meer
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 juni 2021 @ 10:45:36 #146
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200069174
Oeh, koopmoment.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200069271
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:45 schreef Nattekat het volgende:
Oeh, koopmoment.
Ben er wel keer klaar mee
  zaterdag 26 juni 2021 @ 11:37:02 #148
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200069893
Als je het ETH grafiekje op CMC op een jaar zet, zie je dat het grafiekje veranderd is in een dikke middelvinger.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 juni 2021 @ 11:39:53 #149
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200069935
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 11:37 schreef Apekoek het volgende:
Als je het ETH grafiekje op CMC op een jaar zet, zie je dat het grafiekje veranderd is in een dikke middelvinger.
Zo voelt het ook wel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200073113
quote:
19s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 15:22 schreef manny het volgende:

[..]

Vertel eens dat over dat energie verbruik van ons huidige monetaire systeem, daar roepen ze namelijk iets heel anders over in het Visa voorbeeld. Ik weet er niets van, en leer graag weer wat bij.
BTC / Bitcoin verbieden in Europa?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200073338
aankomende weken zullen bedrijven ook hun cijfers bekend maken van het 2de kwartaal. Als er wat bedrijven zijn die een flinke som aan bitcoin hebben gekocht dan kunnen we zo weer omhoog schieten (als, als, als)
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
pi_200073472
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:45 schreef Nattekat het volgende:
Oeh, koopmoment.
ik ben bang
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  zaterdag 26 juni 2021 @ 17:50:54 #153
80382 manny
30 is best veel
pi_200075370
quote:
Thanks
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_200079257
Zijn er mensen hier die de desktop app van binance gebruiken?
Ziet er wel mooi uit, maar het inloggen werkt niet :')
Forcefield City Bewoner
pi_200079270


Nice
pi_200079964
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 20:57 schreef FundsAreSafu het volgende:
[ afbeelding ]

Nice
Niemand die zich afvraagt of dat eigenlijk wel kan?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200080263
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 20:57 schreef FundsAreSafu het volgende:
[ afbeelding ]

Nice
ITS A SCAM NO NO NO
  zaterdag 26 juni 2021 @ 22:34:21 #158
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200081909
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 21:23 schreef recursief het volgende:

[..]

Niemand die zich afvraagt of dat eigenlijk wel kan?
Kan prima maar het zal niet langer dan een paar dagen duren.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  zaterdag 26 juni 2021 @ 22:49:41 #159
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200082431
Lol bullshitcoins met eindeloze apy's

Dan verdien je het gewoon om onder een brug te wonen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200085106
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:51 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ben er wel keer klaar mee
Heb je tot nu toe al die dipjes gekocht?

Ik ga precies niks meer kopen totdat hij onder de 20000 is. Dan pas ga ik een beetje (!) kopen. Gelukkig ook niet gedaan afgelopen maanden.
pi_200085521


Recordaantal USDT naar exchanges verplaatst. PUMP IT.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-06-2021 01:33:36 ]
pi_200086769
Swing traden is wel heel makkelijk zo.
pi_200086774
quote:
6s.gif Op zondag 27 juni 2021 01:33 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

Recordaantal USDT naar exchanges verplaatst. PUMP IT.
Release ze tether fud
pi_200086813
Mensen die Tether aanhouden verdienen het pas om onder een brug te wonen, een coin die 60 miljard aan assets heeft maar gewoon jarenlang weigert om een fatsoenlijke audit te doen, serieus? En de audit die ze publiek hebben gemaakt zegt genoeg, ze zijn verre van liquide.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zondag 27 juni 2021 @ 10:20:53 #165
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200087165
quote:
6s.gif Op zondag 27 juni 2021 01:33 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

Recordaantal USDT naar exchanges verplaatst. PUMP IT.
Of mensen willen weer kopen, of ze hebben extra USDT nodig voor mensen die willen uitstappen.
  zondag 27 juni 2021 @ 10:22:18 #166
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200087184
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 09:43 schreef raptorix het volgende:
Mensen die Tether aanhouden verdienen het pas om onder een brug te wonen, een coin die 60 miljard aan assets heeft maar gewoon jarenlang weigert om een fatsoenlijke audit te doen, serieus? En de audit die ze publiek hebben gemaakt zegt genoeg, ze zijn verre van liquide.
2017 belde
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Redactie Frontpage zondag 27 juni 2021 @ 12:53:57 #167
4530 crew  Crazy Harry
pi_200088796
quote:
6s.gif Op zondag 27 juni 2021 01:33 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

Recordaantal USDT naar exchanges verplaatst. PUMP IT.
Was een interne transactie
quote:
1s.gif Op zondag 27 juni 2021 00:39 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Heb je tot nu toe al die dipjes gekocht?

Ik ga precies niks meer kopen totdat hij onder de 20000 is. Dan pas ga ik een beetje (!) kopen. Gelukkig ook niet gedaan afgelopen maanden.
Als hij onder de 20K gaat moet je juist nog even wachten, dan krijg je de paniekverkopen van degene die op de voorlaatste top zijn ingestapt...
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200088966
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 12:53 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Was een interne transactie
[..]

Als hij onder de 20K gaat moet je juist nog even wachten, dan krijg je de paniekverkopen van degene die op de voorlaatste top zijn ingestapt...
Ik denk persoonlijk dat bitcoin wel sowieso boven of rond de 10000 euro blijft zitten, als je de trend/ patroon van langere tijd volgt.
pi_200089859
quote:
14s.gif Op zondag 27 juni 2021 10:22 schreef fathank het volgende:

[..]

2017 belde
Steek je geld erin, pak ik popcorn.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Redactie Frontpage zondag 27 juni 2021 @ 15:00:34 #170
4530 crew  Crazy Harry
pi_200090402
quote:
1s.gif Op zondag 27 juni 2021 13:09 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Ik denk persoonlijk dat bitcoin wel sowieso boven of rond de 10000 euro blijft zitten, als je de trend/ patroon van langere tijd volgt.
Daar heb ik geen lijn weten te trekken maar op de langst mogelijke termijn op tradeview kan je er ook een trekken die $5000 eind dit jaar aangeeft.
Dus wie zal het zeggen…
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  zondag 27 juni 2021 @ 17:12:45 #171
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_200092682
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_200093156
quote:
Mensen worden ook steeds slimmer en raken niet meer zo snel in paniek. Als je ziet hoeveel zeer slechte nieuwsberichten er de laatste maand verschijnen had ik veel erger verwacht. Bovendien zullen er steeds minder retailers zijn.

Het is en blijft bitcoin. Je kunt niet weten waar de bodem of top ligt. Ik heb twee spotorders staan mocht bitcoin crashen. Ik ben benieuwd. Verder blijf ik maandelijks ongeacht de koers kopen. Dat heeft mij tot nu toe een rendement opgeleverd waar ik zeer tevreden mee ben zonder al die stress.

En de telegraaf, tja die melden zolang bitcoin bestaat wel slecht nieuws.

Dat New York straks ook iets met bitcoin wil gaan doen zul je nooit lezen in de telegraaf. En New York zogenaamd fel tegen crypto. :)

https://www.theblockcrypt(...)c-adams-mayoral-lead
  Redactie Frontpage zondag 27 juni 2021 @ 17:48:13 #173
4530 crew  Crazy Harry
pi_200093337
H
quote:
Het ligt wat genuanceerder
https://www.msn.com/en-gb(...)ies-in-uk/ar-AALuRo8

Niet zo vreemd natuurlijk met De Telegraaf. Ik heb alweer spijt van dat ik ze de klik gegeven heb.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  zondag 27 juni 2021 @ 18:53:40 #174
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_200094986
Tuurlijk ontbreekt de nuance, maar zolang retail alleen de T leest, zijn dit de berichten waar het om gaat
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 27 juni 2021 @ 20:01:59 #175
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200096994
Cryptobeurs Binance moet stoppen met het aanbieden van diensten in het Verenigd Koninkrijk.
Volgens de artikel .

Lol en wat willen ze gaan doen?
Niks aangezien het digitaal is en de app in playstore staat.
En anders vinden de mensen wel een anderen weg.

De wereld heeft een probleem omdat je via binance een visa kaart kan bestellen.
Dus geld er op er af kan altijd.

Of visa gaat terug trekken wat ik niet zo snel zie gebeuren omdat de hele wereld gebruik van maakt.
En voor visa is dat mooi cashen van geld.
Zeker nu de Amerikaanse dollar steeds minder waard gaat worden wegens de inflatie veroorzaakt door geen renten meer in rekening te brengen.

Nu ideal weg is gevallen bij binance gaan mensen nu via coinbase kopen en dan door sturen via stabiele coins naar hun wallet en door sturen naar binance.

De wereld wild veel maar het gaat een tegen effect krijgen omdat de mensen steeds slimmer worden en zien dat hun geld aan het verdampen is door de overheid achterlijke beslissingen.
Zeker op eu gebied met gratis geld weg geven en dan via de burger de belasting te verhogen.


Wat ik nu ziet is dat mensen steeds minder in valuta gaat krijgen en overstappen naar eigen beheer.
  zondag 27 juni 2021 @ 20:42:34 #176
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200098295


Ook leuk lol.


Goede info



[ Bericht 33% gewijzigd door suijkerbuijk op 27-06-2021 21:22:09 ]
  zondag 27 juni 2021 @ 20:55:37 #177
366734 dimmak
bitcoin
pi_200098575
quote:
Volgens mij gaat het alleen om de futures en leverage trading.
Uitvinder van de biersmiley.
  Redactie Frontpage zondag 27 juni 2021 @ 21:41:40 #178
4530 crew  Crazy Harry
pi_200099826
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:55 schreef dimmak het volgende:

[..]

Volgens mij gaat het alleen om de futures en leverage trading.
Dit inderdaad, dat staat in het Reuters-artikel dat ik linkte (via MSN)
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200100467
quote:
Capslock titels, niet gekeken. Echt wat is youtube kut geworden de laatste tijd :')
What Would Goku Do
pi_200100731
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 22:08 schreef viagraap het volgende:

[..]

Capslock titels, niet gekeken. Echt wat is youtube kut geworden de laatste tijd :')
De laatste tijd? Echt al jaren.
pi_200103320
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:01 schreef suijkerbuijk het volgende:
Cryptobeurs Binance moet stoppen met het aanbieden van diensten in het Verenigd Koninkrijk.
Volgens de artikel .

Lol en wat willen ze gaan doen?
Niks aangezien het digitaal is en de app in playstore staat.
En anders vinden de mensen wel een anderen weg.

De wereld heeft een probleem omdat je via binance een visa kaart kan bestellen.
Dus geld er op er af kan altijd.

Of visa gaat terug trekken wat ik niet zo snel zie gebeuren omdat de hele wereld gebruik van maakt.
En voor visa is dat mooi cashen van geld.
Zeker nu de Amerikaanse dollar steeds minder waard gaat worden wegens de inflatie veroorzaakt door geen renten meer in rekening te brengen.

Nu ideal weg is gevallen bij binance gaan mensen nu via coinbase kopen en dan door sturen via stabiele coins naar hun wallet en door sturen naar binance.

De wereld wild veel maar het gaat een tegen effect krijgen omdat de mensen steeds slimmer worden en zien dat hun geld aan het verdampen is door de overheid achterlijke beslissingen.
Zeker op eu gebied met gratis geld weg geven en dan via de burger de belasting te verhogen.

Wat ik nu ziet is dat mensen steeds minder in valuta gaat krijgen en overstappen naar eigen beheer.
Ten eerste gaat het niet om de klanten, het gaat erover of binance zich in Engeland mag vestigen.
Daarnaast heeft Visa zich gewoon aan de KYC regels te houden en aan lokale wetgeving.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 28 juni 2021 @ 07:03:34 #182
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200103436
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 14:18 schreef raptorix het volgende:

[..]

Steek je geld erin, pak ik popcorn.
Lol
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200103973
quote:
1s.gif Op zondag 27 juni 2021 09:37 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Release ze tether fud
Print 100 miljoen tether, then pamp it.
٩๏̯͡๏)۶
pi_200105259
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 09:43 schreef raptorix het volgende:
Mensen die Tether aanhouden verdienen het pas om onder een brug te wonen, een coin die 60 miljard aan assets heeft maar gewoon jarenlang weigert om een fatsoenlijke audit te doen, serieus? En de audit die ze publiek hebben gemaakt zegt genoeg, ze zijn verre van liquide.
Welke stablecoins raad je dan aan? BUSD, Paxos, etc. ?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200105309
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 10:51 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Welke stablecoins raad je dan aan? BUSD, Paxos, etc. ?
Ik raad stablecoins af, helemaal als "investering", maar als je ze al wilt gebruiken dan zou ik kijken of er iets van een officieel audit report is, daarnaast proberen zo kort mogelijk aan te houden, dus als je het een paar uurtjes gebruikt als wissel instrument dan is dat nog wel te doen, maar zeker niet voor de lange termijn, dan kun je nog beter fiat aanhouden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200105370
Het probleem met de meeste stablecoins is, is dat ze verre van liquide zijn, veel centen zitten vast in papier en investeringen zoals andere crypto's, kortom mocht er onrust ontstaan op bijvoorbeeld Tether dan zullen ze assets moeten liquideren tegen een mogelijk lagere prijs, feitelijk werkt het niet anders dan bij een gewone bank, ze zijn maar beperkt liquide. Ik vind dit principeel zwaar tegen de principes van Cryptocurrencies in, en het is wachten tot er een keer een stablecoin gaat vallen, ik voorspel je dat dit zeer grote shit op de exchanges gaat opleveren omdat het een enorme kettingreactie veroorzaakt van mensen die ook uit andere stablecoins willen stappen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 28 juni 2021 @ 12:05:32 #187
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200106242
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 10:58 schreef raptorix het volgende:
Het probleem met de meeste stablecoins is, is dat ze verre van liquide zijn, veel centen zitten vast in papier en investeringen zoals andere crypto's, kortom mocht er onrust ontstaan op bijvoorbeeld Tether dan zullen ze assets moeten liquideren tegen een mogelijk lagere prijs, feitelijk werkt het niet anders dan bij een gewone bank, ze zijn maar beperkt liquide. Ik vind dit principeel zwaar tegen de principes van Cryptocurrencies in, en het is wachten tot er een keer een stablecoin gaat vallen, ik voorspel je dat dit zeer grote shit op de exchanges gaat opleveren omdat het een enorme kettingreactie veroorzaakt van mensen die ook uit andere stablecoins willen stappen.
Als ze dan allemaal ineens btc gaan kopen, zit je gebakken
pi_200107125
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 12:05 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Als ze dan allemaal ineens btc gaan kopen, zit je gebakken
Nou je zag het bij de vorige grote daling dat die exchanges al dan niet bewust door hun hoeven gaan, persoonlijk vind ik dat je grote investeringen gewoon in je eigen wallet moet beheren, en niet op een exchange.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200107408
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 10:58 schreef raptorix het volgende:
Het probleem met de meeste stablecoins is, is dat ze verre van liquide zijn, veel centen zitten vast in papier en investeringen zoals andere crypto's, kortom mocht er onrust ontstaan op bijvoorbeeld Tether dan zullen ze assets moeten liquideren tegen een mogelijk lagere prijs, feitelijk werkt het niet anders dan bij een gewone bank, ze zijn maar beperkt liquide. Ik vind dit principeel zwaar tegen de principes van Cryptocurrencies in, en het is wachten tot er een keer een stablecoin gaat vallen, ik voorspel je dat dit zeer grote shit op de exchanges gaat opleveren omdat het een enorme kettingreactie veroorzaakt van mensen die ook uit andere stablecoins willen stappen.
Ik kan niet wachten tot die dag komt.
  maandag 28 juni 2021 @ 13:45:43 #190
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200107668
Er is toch niemand die 'investeert' in stablecoins :?

Brb ff tether kopen in de hoop dat ze volgend jaar $2 zijn
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200107783
quote:
10s.gif Op maandag 28 juni 2021 13:45 schreef fathank het volgende:
Er is toch niemand die 'investeert' in stablecoins :?

Brb ff tether kopen in de hoop dat ze volgend jaar $2 zijn
Volgens mij krijg je bij sommige exchanges er een soort van rente op, in ieder geval heb ik nu al 2 keer hier een user advies horen geven dat als je veilig in crypto wilt je het beste stable coins aan kunt gaan.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200107851
Ik snap niet waarom mensen zich zo zorgen maken over stablecoins? Ja, tuurlijk is er een risico, maar dat is er toch bij alles? Wanneer er een run komt is het niet zo gek dat het niks meer waard is, maar dat is bij alles zo.

Wanneer er een bankrun komt ben je toch ook je geld kwijt? We hebben het gezien bij DSB.
Wanneer iedereen besluit om net dat ene aandeel die je hebt te verkopen ben je toch ook je geld kwijt?
pi_200107876
Geld in crypto stoppen is berhaupt een significante risico, of het nou altcoin, bitcoin of stablecoin is.

Maar een stablecoin shillen is wel next level.

[ Bericht 11% gewijzigd door Erasmus op 28-06-2021 13:59:54 ]
pi_200107960
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 13:57 schreef MaximumRush het volgende:
Ik snap niet waarom mensen zich zo zorgen maken over stablecoins? Ja, tuurlijk is er een risico, maar dat is er toch bij alles? Wanneer er een run komt is het niet zo gek dat het niks meer waard is, maar dat is bij alles zo.

Wanneer er een bankrun komt ben je toch ook je geld kwijt? We hebben het gezien bij DSB.
Wanneer iedereen besluit om net dat ene aandeel die je hebt te verkopen ben je toch ook je geld kwijt?
Bij een bankrun zoals DSB ben je in ieder geval nog tot 100K verzekert, het probleem met stablecoins is dat je garantie tot de deur hebt en dat ze vaak buiten het toezicht vallen, ook de auditreports zijn soms een beetje tricky omdat die beperkt auditen. En dan is er nog de verwevenheid van de stablecoins met de grote exchanges, die houden elkaars hand vast en dat maakt het nog dubieuzer.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200108104
https://cryptoslate.com/s(...)-exploit-on-polygon/

In de tijd dat jullie deze discussie hebben is er alweer een stablecoin omgevallen
pi_200108245
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:07 schreef raptorix het volgende:

[..]

Bij een bankrun zoals DSB ben je in ieder geval nog tot 100K verzekert, het probleem met stablecoins is dat je garantie tot de deur hebt en dat ze vaak buiten het toezicht vallen, ook de auditreports zijn soms een beetje tricky omdat die beperkt auditen. En dan is er nog de verwevenheid van de stablecoins met de grote exchanges, die houden elkaars hand vast en dat maakt het nog dubieuzer.
En het zijn geen bijeffecten of toevalligheden; stablecoins bestaan juist om die redenen. Om wetten en regels te omzeilen, om verantwoordelijkheden te ontlopen, om dingen onzichtbaarder te maken, om makkelijker weg te kunnen komen etc. etc.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200108369
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:07 schreef raptorix het volgende:

[..]

Bij een bankrun zoals DSB ben je in ieder geval nog tot 100K verzekert, het probleem met stablecoins is dat je garantie tot de deur hebt en dat ze vaak buiten het toezicht vallen, ook de auditreports zijn soms een beetje tricky omdat die beperkt auditen. En dan is er nog de verwevenheid van de stablecoins met de grote exchanges, die houden elkaars hand vast en dat maakt het nog dubieuzer.
Ja, snap ik, maar dat is "maar" 100K. Ik bedoel meer dat de alternatieven ook allemaal risico's hebben.

Als ik het praktisch bekijken, ik heb tijdens de dip een gedeelte van mijn portfolio verkocht en heb nu iets meer dan een miljoen USDT staan. Ik ga er geen crypto van kopen op dit moment, dus hou het aan in USDT. Wanneer ik het zou omzetten naar euro's en stort op mijn bankrekening, heb ik precies dezelfde risico dat er een miniscule kans is dat mijn bank om zou vallen en ik mijn geld kwijt ben.

En ik zeg je heel eerlijk, ik heb meer vertrouwen in een stablecoin dan in fiat.
  maandag 28 juni 2021 @ 14:42:15 #198
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_200108392
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:41 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ja, snap ik, maar dat is "maar" 100K. Ik bedoel meer dat de alternatieven ook allemaal risico's hebben.

Als ik het praktisch bekijken, ik heb tijdens de dip een gedeelte van mijn portfolio verkocht en heb nu iets meer dan een miljoen USDT staan. Ik ga er geen crypto van kopen op dit moment, dus hou het aan in USDT. Wanneer ik het zou omzetten naar euro's en stort op mijn bankrekening, heb ik precies dezelfde risico dat er een miniscule kans is dat mijn bank om zou vallen en ik mijn geld kwijt ben.

En ik zeg je heel eerlijk, ik heb meer vertrouwen in een stablecoin dan in fiat.
Alle crypto is gewoon fiat! Wat anders? Als je voor 1M of meer in crypto belegd zou je dat toch moeten weten!

Wil je veiligheid dan spreid je dat miljoen over 10 bankrekeningen bij verschillende banken.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_200108420
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:41 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ja, snap ik, maar dat is "maar" 100K. Ik bedoel meer dat de alternatieven ook allemaal risico's hebben.

Als ik het praktisch bekijken, ik heb tijdens de dip een gedeelte van mijn portfolio verkocht en heb nu iets meer dan een miljoen USDT staan. Ik ga er geen crypto van kopen op dit moment, dus hou het aan in USDT. Wanneer ik het zou omzetten naar euro's en stort op mijn bankrekening, heb ik precies dezelfde risico dat er een miniscule kans is dat mijn bank om zou vallen en ik mijn geld kwijt ben.

En ik zeg je heel eerlijk, ik heb meer vertrouwen in een stablecoin dan in fiat.
Met dit soort bedragen zou ik dan toch eens kijken naar een professionele oplossing, volgens mij zijn er ook redelijk betrouwbare exchanges waar je dan in echt fiat kunt aanhouden, volgens mij is bijvoorbeeld een Kraken behoorlijk goed geaudit en is de kans dat je veel verliest bij problemen een stuk lager.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200108437
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:42 schreef LXIV het volgende:

[..]

Alle crypto is gewoon fiat! Wat anders? Als je voor 1M of meer in crypto belegd zou je dat toch moeten weten!

Wil je veiligheid dan spreid je dat miljoen over 10 bankrekeningen bij verschillende banken.
Is niet eens nodig bij verschillende banken, het deposito stelsel gaat per rekening :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200108499
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 13:52 schreef raptorix het volgende:

[..]

Volgens mij krijg je bij sommige exchanges er een soort van rente op, in ieder geval heb ik nu al 2 keer hier een user advies horen geven dat als je veilig in crypto wilt je het beste stable coins aan kunt gaan.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 28 juni 2021 @ 14:52:03 #202
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_200108566
quote:
11s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:48 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Rente en rendement zijn altijd in evenwicht. Waarom zou zo'n cryptoboer 5% rente of meer betalen als je bij de bank moet betalen om je geld (veilig) te stallen? Dat impliceert dat er een behoorlijk risico aan vast zit.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_200108704
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Rente en rendement zijn altijd in evenwicht. Waarom zou zo'n cryptoboer 5% rente of meer betalen als je bij de bank moet betalen om je geld (veilig) te stallen? Dat impliceert dat er een behoorlijk risico aan vast zit.
de boer leent het uit aan iemand anders voor meer. Gratis geld bestaat niet.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 28 juni 2021 @ 15:05:50 #204
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_200108729
quote:
6s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:04 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

de boer leent het uit aan iemand anders voor meer. Gratis geld bestaat niet.
Wat voor organisatie gaat dan meer dan 5% rente betalen? Een organisatie die het van de bank niet krijgt omdat het bedrijfsplan bij de bank niet als solide gezien wordt.

Jij gelooft juist in gratis geld als je denkt dat je op een veilige manier 5% rente kunt krijgen in een tijd waarin geld een negatieve waarde heeft.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_200108848
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:05 schreef LXIV het volgende:

[..]

Wat voor organisatie gaat dan meer dan 5% rente betalen? Een organisatie die het van de bank niet krijgt omdat het bedrijfsplan bij de bank niet als solide gezien wordt.

Private leners die denken dat als ze het investeren in ETH ze meer krijgen dan de 12% rente over de lening?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 28 juni 2021 @ 15:27:27 #206
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_200109023
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:13 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Private leners die denken dat als ze het investeren in ETH ze meer krijgen dan de 12% rente over de lening?
Maar dat is toch zo gammel als het maar kan! Dan kun je beter zelf rechtstreeks in ETH investeren. Als ETH klapt heb je in beide gevallen niks, als ETH omhoog schiet dan heb je een vol rendement ipv een magere 5%.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_200109618
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:05 schreef LXIV het volgende:

[..]

Wat voor organisatie gaat dan meer dan 5% rente betalen? Een organisatie die het van de bank niet krijgt omdat het bedrijfsplan bij de bank niet als solide gezien wordt.

Jij gelooft juist in gratis geld als je denkt dat je op een veilige manier 5% rente kunt krijgen in een tijd waarin geld een negatieve waarde heeft.
Mensen die stablecoins lenen doen dit niet om een bedrijf te starten of een product te ontwikkelen maar om leveraged mee te traden. Dat is hoe het shitcoin casino werkt. En natuurlijk is dat niet gezond, daarom willen verschillende landen dat ook verbieden.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 28 juni 2021 @ 16:09:50 #208
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_200109650
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 16:07 schreef dimmak het volgende:

[..]

Mensen die stablecoins lenen doen dit niet om een bedrijf te starten of een product te ontwikkelen maar om leveraged mee te traden. Dat is hoe het shitcoin casino werkt. En natuurlijk is dat niet gezond, daarom willen verschillende landen dat ook verbieden.
Maar als ik het goed begrijp ruil je dus goede echte dollars om voor stablecoins (met 5% rente), die dan worden uitgeleend tegen (8%? 10%?) aan traders die er allerlei crypto voor kopen om zo winsten te maken.

Dat is echt een receipe for disaster. Als de cryptomarkt dus fors daalt zijn al die leveraged traders niet meer kredietwaardig en wordt er geen cent terugbetaalt. Nog los van het vliegwieleffect wat dan ontstaat.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_200109691
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 16:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar als ik het goed begrijp ruil je dus goede echte dollars om voor stablecoins (met 5% rente), die dan worden uitgeleend tegen (8%? 10%?) aan traders die er allerlei crypto voor kopen om zo winsten te maken.

Dat is echt een receipe for disaster. Als de cryptomarkt dus fors daalt zijn al die leveraged traders niet meer kredietwaardig en wordt er geen cent terugbetaalt. Nog los van het vliegwieleffect wat dan ontstaat.
Bij Binance kan je andere crypto als onderpand inleggen.

Bijv. klant legt 55 BNB (13.000 USD) in bij Binance om 10.000 TUSD te lenen om vervolgens met die 10k 100x leveraged gaan traden met Bitcoin. De beweegreden zou hierachter kunnen zijn om de BNB markt niet te doen laten bewegen of je bent bang voor stijgingen van BNB.

Maar in een podcast heb ik iemand van BlockFi horen zeggen dat grote partijen geen of veel minder onderpand hoeven in te leggen.

Je hebt verder helemaal gelijk dat dit een receipe for disaster is. :) Vandaar ook steeds meer regulatie wat dit betreft. Het heeft meer te maken met gokken dan met investeren.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 28 juni 2021 @ 16:17:07 #210
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_200109762
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 16:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Bij Binance kan je andere crypto als onderpand inleggen.

Bijv. klant legt 55 BNB (13.000 USD) in bij Binance om 10.000 TUSD te lenen om vervolgens met die 10k 100x leveraged gaan traden met Bitcoin. De beweegreden zou hierachter kunnen zijn om de BNB markt niet te doen laten bewegen of je bent bang voor stijgingen van BNB.

Maar in een podcast heb ik iemand van BlockFi horen zeggen dat grote partijen geen of veel minder onderpand hoeven in te leggen.

Je hebt verder helemaal gelijk dat dit een receipe for disaster is. :) Vandaar ook steeds meer regulatie wat dit betreft. Het heeft meer te maken met gokken dan met investeren.
Als die deal klapt en die trader kan niet terugbetalen kan Binance die 13K afschrijven.

Op termijn is het allemaal niet duurzaam, want al die rentepercentages kunnen enkel uit speculatiewinsten komen. Netto is dat een zero sum game, dus onder aan de streep is er enkel verlies.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_200109883
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:27 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar dat is toch zo gammel als het maar kan! Dan kun je beter zelf rechtstreeks in ETH investeren. Als ETH klapt heb je in beide gevallen niks, als ETH omhoog schiet dan heb je een vol rendement ipv een magere 5%.
Heb zelf ook geld geleend voor bitcoin, verdiende destijds te weinig om te sparen - krege wel de lening, bitcoin omhoog, leningg afbetaald, hield 5k over eind van het jaar :T
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 28 juni 2021 @ 16:26:49 #212
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_200109922
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 16:23 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Heb zelf ook geld geleend voor bitcoin, verdiende destijds te weinig om te sparen - krege wel de lening, bitcoin omhoog, leningg afbetaald, hield 5k over eind van het jaar :T
Dat jij geluk hebt gehad wil niet zeggen dat het een verantwoordelijke strategie is geweest.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_200109926
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 16:17 schreef LXIV het volgende:

[..]

Als die deal klapt en die trader kan niet terugbetalen kan Binance die 13K afschrijven.

Op termijn is het allemaal niet duurzaam, want al die rentepercentages kunnen enkel uit speculatiewinsten komen. Netto is dat een zero sum game, dus onder aan de streep is er enkel verlies.
Dit is ongeveer de oude financieele markten on steroids, nog meer risico nog minder toezicht, het punt is dat de grote partijen fijn alles virtueel aan kunnen houden, waar banken nog iets van dekking dienen te hebben houd hier je niets tegen. Ja binnenkort geeft iemand een keer een duwtje er tegenaan en dan gaaat het mis, ik ga nu alvast klaar zitten met Popcorn :)

Crypto is alleen echt als je zelf je keys en je munten beheerd :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200109949
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 16:23 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Heb zelf ook geld geleend voor bitcoin, verdiende destijds te weinig om te sparen - krege wel de lening, bitcoin omhoog, leningg afbetaald, hield 5k over eind van het jaar :T
Ja, en als het mis gaat nog een keer proberen, tot je op het eind van de rit een lopend krediet hebt van 15K, in een heel ver verleden is mij dat overkomen, het heeft me 3 jaar gekost om uit de shit te komen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 28 juni 2021 @ 17:52:14 #215
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200111290
Er is niks mis met de busd coin
De reden zie link.

https://www.binance.us/en/busd

Waarom busd kopen en bewaren?
Wel in binance krijg je rente en binance gebruik jouw bust om nieuwe projecten te starten.

Je krijg voor jouw busd dus renten maar ook de nieuwe coins gratis omdat je investeren in die coin.
Je kan ook bnb coin gebruiken en krijg je iets meer bonus maar ook een risico aangezien bnb aardige op en neer gaat .

Busd en sparen/ beleggen heb je twee opties.
Flex en vast van 30dagen.

Zelf gebruik ik flex met busd en kan ik altijd opnemen of extra inleggen.
En nieuwe coins doen vaak 3x als ze op de markt komen.

Ik zeg niet dat dit een oplossing voor ts is.
Maar nieuwe coins kunnen aardige wat opleveren en de risico is zeer klein.
Tenslotten je heb geen inleg gedaan.

Dit is de enigste stabiel coin die ik kan aanbevelen om te gebruiken.

Ik zeg niet dat je vermogen er in moet stoppen .
Maar je kan er wel wat zakgeld er in douwen .
Zeker als bitcoin zelf zoals nu weinig beweging is .

Je kan zelfs renten krijgen op je bitcoin zelf .
Ook leuk voor holders maar altijd een risico omdat je uit handen geeft.


Voor de mensen die elke keer over risico begint.

De grootste risico is op het moment je uit je huis stapt.
Genoeg kansen dat je niet meer thuis komt namelijk.
Van ongeluk tot expres iets gebeurt.

Het hele leven bestaat uit risico maar als je geen risico neemt zit je nog steeds thuis bij mama op de zolder.
pi_200111544
Je verhaal klopt niet, als elke dollar die in BUSD word gestoken naar Paxos zou gaan dan kunnen ze dat geld niet voor andere zaken aanwenden. Je muntje kan maar op 1 plek zijn, dat is of bij Paxos, of bij Binance. Wat je bij stable coins dus veelal ziet is dat een partij als Paxos het weer uitleent aan Binance, die het weer uitleent aan gebruikers. Dat is niet het idee achter een zuivere stablecoin en is zeker niet zonder risico, ik adviseer je dan ook eens te stoppen dit soort adviezen te geven.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 28 juni 2021 @ 18:24:49 #217
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_200111850
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 14:44 schreef raptorix het volgende:

[..]

Is niet eens nodig bij verschillende banken, het deposito stelsel gaat per rekening :)
Juist niet, per netto 100k per bankvergunning.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  maandag 28 juni 2021 @ 18:39:33 #218
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200112168
quote:
6s.gif Op maandag 28 juni 2021 15:04 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

de boer leent het uit aan iemand anders voor meer. Gratis geld bestaat niet.
Uniswap airdrop van vorig jaar was absoluut gewoon gratis geld
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_200112202
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 18:24 schreef stinkie het volgende:

[..]

Juist niet, per netto 100k per bankvergunning.
Ja lees het nu, volgens mij was dit in het verleden niet zo, maar kan me daarin vergissen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200112898
Veel groen vandaag en redelijk veel boven de 10%. Ik wacht een goed moment af om LINK voor goedkoop te halen. Ben toch een long haul HODLer tot de eerstvolgende bull cyclus.

Zou grappig zijn als precies nu de bear market over zou zijn als ik orders uit heb staan, maar ik gok van niet (en hou eigenlijk het meest rekening met dat scenario).

[ Bericht 6% gewijzigd door Erasmus op 28-06-2021 19:16:50 ]
  Moderator maandag 28 juni 2021 @ 19:31:43 #221
18653 crew  D.
pi_200113164
quote:
10s.gif Op maandag 28 juni 2021 19:15 schreef Erasmus het volgende:
Veel groen vandaag en redelijk veel boven de 10%. Ik wacht een goed moment af om LINK voor goedkoop te halen. Ben toch een long haul HODLer tot de eerstvolgende bull cyclus.

Zou grappig zijn als precies nu de bear market over zou zijn als ik orders uit heb staan, maar ik gok van niet (en hou eigenlijk het meest rekening met dat scenario).
Bear market over? Gewoon een een dipje dit hoor :P
pi_200114446
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 18:39 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Uniswap airdrop van vorig jaar was absoluut gewoon gratis geld
Bizar inderdaad. Ik kwam er toevallig een maand geleden achter toen in mijn pc wilde formateren en mij bedacht dat ik nog een heel klein eth in die wallet had zitten(metamask). Een wallet die ik ergens in 2019 of 2020 ooit een keer gebruikt had. Zaten daar tot mijn verbazing 400 uniswap coins in die ik nog kon claimen. Voor hetzelfde geld had ik geformateerd en die wallet nooit meer bekeken of aangeraakt. Gelijk alles omgezet in btc en ada.
pi_200115009
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 19:31 schreef D. het volgende:

[..]

Bear market over? Gewoon een een dipje dit hoor :P
Zou nog beter zijn, maar ik hou rekening met een bear market scenario. Vandaar mijn openstaande buy orders op LINK op een paar (veel) lagere targets.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 28-06-2021 20:52:41 ]
  maandag 28 juni 2021 @ 20:57:34 #225
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200115132
Niet spelen met geld dat je niet hebt. Dat heeft mn moeder van jongs af aan ingepeperd.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200116885
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:21 schreef Cherni het volgende:

[..]

Bizar inderdaad. Ik kwam er toevallig een maand geleden achter toen in mijn pc wilde formateren en mij bedacht dat ik nog een heel klein eth in die wallet had zitten(metamask). Een wallet die ik ergens in 2019 of 2020 ooit een keer gebruikt had. Zaten daar tot mijn verbazing 400 uniswap coins in die ik nog kon claimen. Voor hetzelfde geld had ik geformateerd en die wallet nooit meer bekeken of aangeraakt. Gelijk alles omgezet in btc en ada.
Je had ze beter kunnen bewaren. Die 400 UNI waren op een gegeven moment 18k waard.
pi_200117804
quote:
9s.gif Op maandag 28 juni 2021 22:09 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Je had ze beter kunnen bewaren. Die 400 UNI waren op een gegeven moment 18k waard.
Misschien wel. Ze stonden op 23 euro toen ik ze geflipt heb. Maar ja, ada en bitcoin stonden ook ooit op 64000$ en ada op 2,41$ zo ongeveer. En aangezien ik alleen bitcoin en ada had heb ik het gewisseld.
pi_200122531
Craig Wrong gaat er weer voor hoor...

twitter


Cobra heeft verloren en mag de bitcoin whitepaper niet meer hosten op www.bitcoin.org aangezien Craig heeft geclaimd dat ie satoshi is en het een copyright fraud is.

Mijn god die mensen zijn gestoord en toch winnen ze gerechtelijk zoveel...
pi_200122542
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 09:51 schreef Piva het volgende:
Craig Wrong gaat er weer voor hoor...

[ twitter ]

Cobra heeft verloren en mag de bitcoin whitepaper niet meer hosten op www.bitcoin.org aangezien Craig heeft geclaimd dat ie satoshi is en het een copyright fraud is.

Mijn god die mensen zijn gestoord en toch winnen ze gerechtelijk zoveel...
:') Snap echt niet waarmee die mongool bezig is.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200122607
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 09:52 schreef dimmak het volgende:

[..]

:') Snap echt niet waarmee die mongool bezig is.
God complex met teveel geld..
  dinsdag 29 juni 2021 @ 10:33:28 #231
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_200123060
Nog steeds op 20% verlies vanwege de Big Dip. Enige wat ik doe is maar de inzet laten rusten en alles staken. Eventueel wat bijgooien als blijkt dat we het ergste dal gehad hebben, maar mijn focus op crypto's is nu eigenlijk zo goed als verdwenen. Valt voor mij meer te halen in de aandelen.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_200123160
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:33 schreef Kaizen_ het volgende:
Nog steeds op 20% verlies vanwege de Big Dip. Enige wat ik doe is maar de inzet laten rusten en alles staken. Eventueel wat bijgooien als blijkt dat we het ergste dal gehad hebben, maar mijn focus op crypto's is nu eigenlijk zo goed als verdwenen. Valt voor mij meer te halen in de aandelen.
When in doubt, zoom out.
  dinsdag 29 juni 2021 @ 12:30:23 #233
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_200124455
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:33 schreef Kaizen_ het volgende:
Nog steeds op 20% verlies vanwege de Big Dip. Enige wat ik doe is maar de inzet laten rusten en alles staken. Eventueel wat bijgooien als blijkt dat we het ergste dal gehad hebben, maar mijn focus op crypto's is nu eigenlijk zo goed als verdwenen. Valt voor mij meer te halen in de aandelen.
gebeurt ook niet veel. De etf’s hebben net hun dividend opgehoest en de meme stocks zijn ook rustig. Alleen virgin piekte leuk vorige week.
Tis zomer. Nothing happend, move spong.

Zit nu met crypto op 50% verlies eventjes. Net als eerder wordt dat wel weer een keer 100% winst.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_200124718
Koers is alleen relevant als je overweegt te verkopen :)
Als je er chagrijnig van word dan heb je paper hands of te veel geld erin zitten, in beide gevallen zou ik lekker cashen en er iets leuks van gaan doen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 29 juni 2021 @ 13:04:39 #235
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200124952
30k was idd een mooi inkoopmoment. Jammer dat ik geen geld op een exchange had.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200125148
Zeg wanneer stort de boel weer es in (dipje dus) :T denk weekend?

Dan kan ik weer goedkoper inkopen na te verpatsen - heb nieuwe schoenen nodig man

Rollercoaster markets _O_
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 29 juni 2021 @ 13:57:46 #237
414785 sirdanilot
pi_200125679
De bitcoin staat nog altijd lekker laag. Maar ik wil nou ook weer niet al mijn spaargeld in bitcoin stoppen.

Ik heb iets van 1000 in tesla of zo, zal ik dat verkpoen (kleine winst) en in bitcoin stoppen? Aangezien ik niet meer van mijn spaargeld in bitcoin wil doen.

enige andere potje is aandelen van het bedrijf waar ik werk en daar kan ik moeilijker bij dus die laat ik nog even ongemoeid.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200125854
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 13:57 schreef sirdanilot het volgende:
De bitcoin staat nog altijd lekker laag. Maar ik wil nou ook weer niet al mijn spaargeld in bitcoin stoppen.

Ik heb iets van 1000 in tesla of zo, zal ik dat verkpoen (kleine winst) en in bitcoin stoppen? Aangezien ik niet meer van mijn spaargeld in bitcoin wil doen.

enige andere potje is aandelen van het bedrijf waar ik werk en daar kan ik moeilijker bij dus die laat ik nog even ongemoeid.
Tesla zou ik sowieso verkopen, zwaar overrated, dus als je daar nog winst op kunt maken zou ik dat doen.
Bedoel je met spaargeld ook je gewone buffer, of is dit geld wat je kunt missen?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 29 juni 2021 @ 14:14:19 #239
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200125865
Waarom ziet die Revain grafiek er zo raar uit?
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 29 juni 2021 @ 14:18:40 #240
414785 sirdanilot
pi_200125929
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:13 schreef raptorix het volgende:

[..]

Tesla zou ik sowieso verkopen, zwaar overrated, dus als je daar nog winst op kunt maken zou ik dat doen.
Bedoel je met spaargeld ook je gewone buffer, of is dit geld wat je kunt missen?
Da's m'n buffer ja. Ik gok over het algemeen met een paar duizendjes, meer niet want anders moet ik dus interen op mijn buffer.

Vooralsnog beschouw ik alles wat te maken heeft met crypto , aandelen e.d. als puur gokken. Ja ik kan wel wat in een indexfonds zetten en dan is het serieuzer dan puur gokken maar dat is een discussie voor een andere draad.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200125931
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:14 schreef Apekoek het volgende:
Revain grafiek
Waar?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200125978
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:18 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Da's m'n buffer ja. Ik gok over het algemeen met een paar duizendjes, meer niet want anders moet ik dus interen op mijn buffer.

Vooralsnog beschouw ik alles wat te maken heeft met crypto , aandelen e.d. als puur gokken. Ja ik kan wel wat in een indexfonds zetten en dan is het serieuzer dan puur gokken maar dat is een discussie voor een andere draad.
Ik zou in ieder geval een paar duizend sowieso als buffer houden, wel zo makkelijk als je in 1 keer onverwachte kosten moet maken. Persoonlijk ben ik van mening dat wat je in crypto/aandelen steekt ook voor langere tijd moet kunnen aanhouden, het is zonde dat wanneer je in geldnood zit je dan je zaken met verlies moet verkopen.

Zelf heb ik ongeveer de helft van mijn spaargeld in Bitcoin zitten, maar als ik dat nog 5 jaar moet laten staan dan lig ik daar niet wakker van.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 29 juni 2021 @ 14:22:32 #243
414785 sirdanilot
pi_200125996
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:21 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik zou in ieder geval een paar duizend sowieso als buffer houden, wel zo makkelijk als je in 1 keer onverwachte kosten moet maken. Persoonlijk ben ik van mening dat wat je in crypto/aandelen steekt ook voor langere tijd moet kunnen aanhouden, het is zonde dat wanneer je in geldnood zit je dan je zaken met verlies moet verkopen.

Zelf heb ik ongeveer de helft van mijn spaargeld in Bitcoin zitten, maar als ik dat nog 5 jaar moet laten staan dan lig ik daar niet wakker van.
Nee anders dan crypto/aandelen heb ik nog zat staan hoor. Het moet wel hl erg fout gaan met me dat ik plotsklaps mijn aandelen/crypto op verlies moet verkopen om te overleven hoor.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200126087
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:22 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Nee anders dan crypto/aandelen heb ik nog zat staan hoor. Het moet wel hl erg fout gaan met me dat ik plotsklaps mijn aandelen/crypto op verlies moet verkopen om te overleven hoor.
Oh ok, want dat bedoelde ik met buffer :)
Mjah in dat geval denk ik dat BTC gewoon geen verkeerde keuze is, wil je wat avontuurlijker zijn dan kun je misschien ook nog een stukje Cardano doen, maar goed, altijd eigen keuze uiteraard :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 29 juni 2021 @ 14:32:39 #245
414785 sirdanilot
pi_200126168
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:27 schreef raptorix het volgende:

[..]

Oh ok, want dat bedoelde ik met buffer :)
Mjah in dat geval denk ik dat BTC gewoon geen verkeerde keuze is, wil je wat avontuurlijker zijn dan kun je misschien ook nog een stukje Cardano doen, maar goed, altijd eigen keuze uiteraard :)
Ik heb 100 euro cardano gekocht gewoon om het eens uit te proberen. Leuke tip !

Als ik er meer vertrouwen in krijg kan ik er ook meer geld in zetten.

Bij betrouwbare dingen zoals bitcoin leg ik vaak 1000 in, bij onbetrouwbare dingen 100.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200126623
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 13:04 schreef Nattekat het volgende:
30k was idd een mooi inkoopmoment. Jammer dat ik geen geld op een exchange had.
Wat is je excuus eigenlijk? De prijs was lang rond de 30k... De 2de dip was zelfs een maand later...

En als je geen geld op de exchange hebt kan je altijd nog via bitonic kopen.
  dinsdag 29 juni 2021 @ 16:14:35 #247
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200127549
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:18 schreef raptorix het volgende:

[..]

Waar?
Cmc coingecko, maakt niet uit. Waarom is het zo vlak?

Is dit een kans of eigenlijk alleen maar een redflag?
  dinsdag 29 juni 2021 @ 16:47:13 #248
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200127984
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 14:27 schreef raptorix het volgende:

[..]

Oh ok, want dat bedoelde ik met buffer :)
Mjah in dat geval denk ik dat BTC gewoon geen verkeerde keuze is, wil je wat avontuurlijker zijn dan kun je misschien ook nog een stukje Cardano doen, maar goed, altijd eigen keuze uiteraard :)
Cardano avontuurlijk noemen :')
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_200128135
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 16:47 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Cardano avontuurlijk noemen :')
Ada cardano de ethereum killer jahaaaa
pi_200129498
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 16:47 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Cardano avontuurlijk noemen :')
Dat schrijf ik niet.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200129529
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 16:58 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ada cardano de ethereum killer jahaaaa
Ethereum, de net niet coin die vooral gehyped word door mensen die Ethereum hebben. Een beetje het FC Twente onder de Crypto.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 29 juni 2021 @ 18:39:13 #252
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200129793
Ethereum _O_ godencoin
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 29 juni 2021 @ 19:14:34 #253
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200130463
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 18:26 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ethereum, de net niet coin die vooral gehyped word door mensen die Ethereum hebben. Een beetje het FC Twente onder de Crypto.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_200130474
Wat maken jullie van de term “crypto miljonair”? Ik zie dat regelmatig voorbij komen. Is iemand miljonair als je 1M dollar of euro echt beschikbaar hebt of telt je bag met shitcoins ook mee zolang je portfolio app een hoge waarde aangeeft? De meningen zijn nogal verdeeld. Iemand die miljardair is heeft waarschijnlijk ook geen miljard euro op z’n bankrekening staan, dat zit allemaal in aandelen, vastgoed etc neem ik aan.
pi_200130556
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 19:15 schreef metallicelmo het volgende:
Wat maken jullie van de term “crypto miljonair”? Ik zie dat regelmatig voorbij komen. Is iemand miljonair als je 1M dollar of euro echt beschikbaar hebt of telt je bag met shitcoins ook mee zolang je portfolio app een hoge waarde aangeeft? De meningen zijn nogal verdeeld. Iemand die miljardair is heeft waarschijnlijk ook geen miljard euro op z’n bankrekening staan, dat zit allemaal in aandelen, vastgoed etc neem ik aan.
Een miljoen inflationaire euro's/dollars?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200130654
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 16:58 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ada cardano de ethereum killer jahaaaa
Hoeveel ethereum killers hebben we ondertussen wel niet? :o
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_200130700
Zijn we eindelijk klaar met crabwalken of eindigen we deze week alsnog rond hetzelfde prijsniveau? Mijn glazen bol is murw gebeukt.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 29 juni 2021 @ 19:29:08 #258
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200130740
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 15:10 schreef Piva het volgende:

[..]

Wat is je excuus eigenlijk? De prijs was lang rond de 30k... De 2de dip was zelfs een maand later...

En als je geen geld op de exchange hebt kan je altijd nog via bitonic kopen.
Ik heb geen controle over wanneer mijn salaris op mijn rekening staat :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 29 juni 2021 @ 19:29:36 #259
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200130747
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 19:26 schreef viagraap het volgende:
Zijn we eindelijk klaar met crabwalken of eindigen we deze week alsnog rond hetzelfde prijsniveau? Mijn glazen bol is murw gebeukt.
Even bij nattekat informeren, dat weten wij stervelingen ook niet
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_200130776
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 19:15 schreef metallicelmo het volgende:
Wat maken jullie van de term “crypto miljonair”? Ik zie dat regelmatig voorbij komen. Is iemand miljonair als je 1M dollar of euro echt beschikbaar hebt of telt je bag met shitcoins ook mee zolang je portfolio app een hoge waarde aangeeft? De meningen zijn nogal verdeeld. Iemand die miljardair is heeft waarschijnlijk ook geen miljard euro op z’n bankrekening staan, dat zit allemaal in aandelen, vastgoed etc neem ik aan.
1 miljoen Shiba Inu is ook miljonair
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 29 juni 2021 @ 19:34:16 #261
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200130875
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 19:15 schreef metallicelmo het volgende:
Wat maken jullie van de term “crypto miljonair”? Ik zie dat regelmatig voorbij komen. Is iemand miljonair als je 1M dollar of euro echt beschikbaar hebt of telt je bag met shitcoins ook mee zolang je portfolio app een hoge waarde aangeeft? De meningen zijn nogal verdeeld. Iemand die miljardair is heeft waarschijnlijk ook geen miljard euro op z’n bankrekening staan, dat zit allemaal in aandelen, vastgoed etc neem ik aan.
Als je het eruit kan trekken in 1x en het is hoger dan 1M
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200137817
https://www.scmp.com/tech(...)wn-and-bitcoin-slump

Wil er nog iemand een Chinese hydropower plant?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200138346
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 09:22 schreef dimmak het volgende:
https://www.scmp.com/tech(...)wn-and-bitcoin-slump

Wil er nog iemand een Chinese hydropower plant?
Hoe verkoop je zoiets :)
Wellicht dat alleen die turbines verkocht worden ofzo?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200138387
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 09:22 schreef dimmak het volgende:
https://www.scmp.com/tech(...)wn-and-bitcoin-slump

Wil er nog iemand een Chinese hydropower plant?
Ik denk dat ze hier nog wel van terug gaan komen op een gegeven moment maar dan genationaliseerd i.p.v. geprivatiseerd. Het is een inkomstenbron die ze helemaal niet hoeven te laten liggen, ook niet als ze crypto verbieden in eigen land. Ze kunnen de coins gewoon verkopen aan het buitenland.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200138475
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:15 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ik denk dat ze hier nog wel van terug gaan komen op een gegeven moment maar dan genationaliseerd i.p.v. geprivatiseerd. Het is een inkomstenbron die ze helemaal niet hoeven te laten liggen, ook niet als ze crypto verbieden in eigen land. Ze kunnen de coins gewoon verkopen aan het buitenland.
Had dat al eens eerder geschreven, veel van die kleine plants worden met zwart geld gefinancieerd en waarbij de eigenaren vervolgens bitcoins terug sturen naar de investeerders, dit valt buiten de macht van de partij om, en dat zien ze als gevaar.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200138501
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:24 schreef raptorix het volgende:

[..]

Had dat al eens eerder geschreven, veel van die kleine plants worden met zwart geld gefinancieerd en waarbij de eigenaren vervolgens bitcoins terug sturen naar de investeerders, dit valt buiten de macht van de partij om, en dat zien ze als gevaar.
Oke maar dan kunnen ze die industrie toch gewoon nationaliseren?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200138601
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:26 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Oke maar dan kunnen ze die industrie toch gewoon nationaliseren?
Dat zou kunnen, maar wellicht dat er grotere krachten spelen, namelijk hun eigen CBDC, in China kan ik me zo voorstellen dat de projectleider daar met de partijtop aan tafel zit en met ze vuist op tafel slaat en zegt: Dat BTC zit me dwars, dat moet stoppen, en dat 1 van die leiders zegt: Als jij dat nodig vind dan doen we dat.

Daarnaast de huidige kapitalisatie van Bitcoin, is ongeveer 1/70e van het jaarlijkse GDP, dat is kortom een druppel op een gloeiende plaat, niet genoeg om daar zwaar op in te zetten.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200138653
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 10:34 schreef raptorix het volgende:

[..]

Dat zou kunnen, maar wellicht dat er grotere krachten spelen, namelijk hun eigen CBDC, in China kan ik me zo voorstellen dat de projectleider daar met de partijtop aan tafel zit en met ze vuist op tafel slaat en zegt: Dat BTC zit me dwars, dat moet stoppen, en dat 1 van die leiders zegt: Als jij dat nodig vind dan doen we dat.

Daarnaast de huidige kapitalisatie van Bitcoin, is ongeveer 1/70e van het jaarlijkse GDP, dat is kortom een druppel op een gloeiende plaat, niet genoeg om daar zwaar op in te zetten.
Ja dat zou kunnen, en als dat zo is dan verwacht ik dat ze er nog van terug komen als Bitcoin weer gegroeid is en de emoties van het dwarszitten weer wat gedaald zijn.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  woensdag 30 juni 2021 @ 11:01:41 #269
62913 Blik
The one and Only!
pi_200138951
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 19:15 schreef metallicelmo het volgende:
Wat maken jullie van de term “crypto miljonair”? Ik zie dat regelmatig voorbij komen. Is iemand miljonair als je 1M dollar of euro echt beschikbaar hebt of telt je bag met shitcoins ook mee zolang je portfolio app een hoge waarde aangeeft? De meningen zijn nogal verdeeld. Iemand die miljardair is heeft waarschijnlijk ook geen miljard euro op z’n bankrekening staan, dat zit allemaal in aandelen, vastgoed etc neem ik aan.
1 miljoen sats?
pi_200141760
Dat GMR is ook ver weggezakt. _O-

Hopelijk wordt dat nog eens wat, staat op 120% van de inleg. Maar heeft op 600% gestaan :')
- Met zuidelijke groet -
pi_200142169
Toch zonde dat die oplevingkjes tegenwoordig eigenlijk nooit langer dan 24 uur duren.
blablablabla
pi_200142525


Het internet is kapot -O-
pi_200143004
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:19 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Het internet is kapot -O-
Klassieke shitcoin lifecycle
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200145133
twitter


micro tx here we come _O_
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 30 juni 2021 @ 17:55:31 #275
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200145319
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 17:37 schreef Dimachaerus het volgende:
[ twitter ]

micro tx here we come _O_
Ben je alweer miljonair
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200145366
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 17:55 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ben je alweer miljonair
50%
  woensdag 30 juni 2021 @ 18:16:43 #277
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200145519
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 18:01 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

50%
En niet eens een Cayenne :{
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 30 juni 2021 @ 18:19:07 #278
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200145548
Mina daalt en daalt en daalt, maar is ondertussen wel richting de top 100 aan het stijgen :')

Goed om te weten dat er nog andere coins zijn die er slechter aan toe zijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200145718

Wanneer gaan de coins weer wat doen?
Facts don't care about your feelings
  Moderator woensdag 30 juni 2021 @ 20:13:25 #280
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200147043
Waarom is Ideal uitgschakeld op Binance?
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_200148708
quote:
5s.gif Op woensdag 30 juni 2021 20:13 schreef onlogisch het volgende:
Waarom is Ideal uitgschakeld op Binance?
'maintenance'

Maar SEPA werkt ook goed, of via Bitvavo (iDeal) naar Binance.
  donderdag 1 juli 2021 @ 08:33:40 #282
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200151921
quote:
5s.gif Op woensdag 30 juni 2021 20:13 schreef onlogisch het volgende:
Waarom is Ideal uitgschakeld op Binance?
Gewoon Sepa'tje doen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200152849
twitter

Mahir _O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200152873
Die 'verbod' roepers hebben zelf de boot gewoon gemist.
- Met zuidelijke groet -
pi_200152969
twitter


Een shitcoin draadje dan voor de liefhebben. Bottomline, pas op met het geshill van aangekondigde moonshot projecten.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200153255
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 10:11 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Een shitcoin draadje dan voor de liefhebben. Bottomline, pas op met het geshill van aangekondigde moonshot projecten.
Ik snap je/het niet.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200153597
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 10:37 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Ik snap je/het niet.
VC's dumpen in de pump die jij volgt.
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 1 juli 2021 @ 11:43:09 #288
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200153906
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 11:11 schreef dimmak het volgende:

[..]

VC's dumpen in de pump die jij volgt.
Klopt. Vroeg inkopen, shillen, bij launch inleg + wat winst eruit halen en investeren in volgende shitcoin. Rinse and repeat
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 1 juli 2021 @ 12:11:35 #289
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200154203
quote:
3s.gif Op donderdag 1 juli 2021 11:43 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Klopt. Vroeg inkopen, shillen, bij launch inleg + wat winst eruit halen en investeren in volgende shitcoin. Rinse and repeat
Welke website(s) kun je aankondigingen van zulke shitcoins het beste volgen?
  donderdag 1 juli 2021 @ 13:00:59 #290
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200154802
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 12:11 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Welke website(s) kun je aankondigingen van zulke shitcoins het beste volgen?
Geen idee, je moet gewoon connecties hebben volgens mij. Op die manier hebben we in VC rondes van coins kunnen investeren, maar momenteel alleen in Bumper Finance. De listing prijs van die coin wordt sowieso al zo'n 12.5x de prijs die wij er voor betaald hebben en dat is nog znder de listing pump. Mocht hij daarna nog x10 gaan na launch dan cash je direct een x125 met de tokens die dan vrij komen. Inleg + winst haal je er uit met de tokens die direct beschikbaar komen en de rest van de tokens staan vast tot bepaalde unlock periodes. Of dat levert nog meer winst op, of de coin wordt waardeloos en we hebben alleen onze intial winst. Beide prima, geld gaat waarschijnlijk direct weer in een volgend project.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200154826
https://poocoin.app/token(...)cd8a068abb95a902e8de

Het Elon Musk effect weer
twitter
- Met zuidelijke groet -
  donderdag 1 juli 2021 @ 13:12:58 #292
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200154936
quote:
Laat wel zien dat we echt niet in een bearmarket zitten, mensen gooien nog steeds geld tegen de meest idiote coins
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 1 juli 2021 @ 13:44:19 #293
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200155355
quote:
3s.gif Op donderdag 1 juli 2021 13:12 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Laat wel zien dat we echt niet in een bearmarket zitten, mensen gooien nog steeds geld tegen de meest idiote coins
Begin van een bearmarket is geen bearmarket?
  donderdag 1 juli 2021 @ 13:44:47 #294
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200155360
quote:
3s.gif Op donderdag 1 juli 2021 13:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Geen idee, je moet gewoon connecties hebben volgens mij. Op die manier hebben we in VC rondes van coins kunnen investeren, maar momenteel alleen in Bumper Finance. De listing prijs van die coin wordt sowieso al zo'n 12.5x de prijs die wij er voor betaald hebben en dat is nog znder de listing pump. Mocht hij daarna nog x10 gaan na launch dan cash je direct een x125 met de tokens die dan vrij komen. Inleg + winst haal je er uit met de tokens die direct beschikbaar komen en de rest van de tokens staan vast tot bepaalde unlock periodes. Of dat levert nog meer winst op, of de coin wordt waardeloos en we hebben alleen onze intial winst. Beide prima, geld gaat waarschijnlijk direct weer in een volgend project.
Wie is we? En via welke kanalen kom je daar dan achter?
pi_200156675
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 10:11 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Een shitcoin draadje dan voor de liefhebben. Bottomline, pas op met het geshill van aangekondigde moonshot projecten.
Gewoon in moonshot projecten zonder VC funds instappen.
pi_200160709
HAHAHA

AZ Alkmaar heeft bitcoin gestacked en geen Vechain

_O_

Prachtig wel dat zelfs een fucking voetbal club door heeft dat het monetaire systeem kapot is. Nog voordat de "beste" hedgefund mangers zijn ingestapt. We are still early.

[ Bericht 32% gewijzigd door #ANONIEM op 01-07-2021 20:40:50 ]
  donderdag 1 juli 2021 @ 20:56:42 #297
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200160911
SanMarino Covid greenpass op Vechain _O_

Adoptie
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 1 juli 2021 @ 20:57:11 #298
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200160917
InB4 San Marino :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200160934
quote:
14s.gif Op donderdag 1 juli 2021 20:56 schreef fathank het volgende:
SanMarino Covid greenpass op Vechain _O_

Adoptie
Trots zijn op een vrijheidsbeperking. :')

Maar muyyyyy adoptie gaat voorop natuurlijk *O*

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 01-07-2021 20:58:42 ]
  donderdag 1 juli 2021 @ 21:02:56 #300
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200160982
mUh vrIJhEidsBePerkiNG
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 2 juli 2021 @ 00:59:16 #301
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_200163512
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 13:44 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Wie is we? En via welke kanalen kom je daar dan achter?
Als je telegram hebt, kan ik je in een paar groepen toevoegen. DM maar.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')