Ja, dat zit er dik in, een bruin en wit beenquote:Op vrijdag 11 juni 2021 15:02 schreef AnneX het volgende:
Net zag ik een twitterreclame voor Hansaplast compressor kousen en vroeg mij af hoe het Isa’s lange kous gaat met dit weer.
Heb je straks een wit en een gekleurd been?![]()
En hier verkopen ze tegenwoordig haribo gummie snoepjes. Nu heb ik er al een paar op.
Its a first.
Daar heb je toch een leuke jurk bij?quote:Op vrijdag 11 juni 2021 16:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, dat zit er dik in, een bruin en wit beenMaar dat die wit is onder de kous ziet ook niemand. Ik heb inmiddels huidlijm en het blijft allemaal zitten
(ze waarschuwde nog om geen pritt oid te gaan kopen en toen moest ik lachen, maar het schijnt dus dat mensen dat echt doen
). Er zijn witte kousen, helaas nog steeds hoge kousen, besteld. En ik bestel denk ik nog een paar knalroze er bij voor de leuk.
quote:
Dat klinkt vervelendquote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:06 schreef fietsie het volgende:
in de tuin, bbq warmt op, buikspek is uit de sous vide, en ligt nu op een laag zout voor een krokant zwoerd....
Chinees is enorm underrated op dit moment. Maar ik hou er vanquote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:17 schreef Kaatje1 het volgende:
Straks met zuslief uiteten![]()
Voor het eerst in 1,5 jaar of zo (meestal kunnen we niet tegelijkertijd). Er zaten al 3 restaurants vol of een eerste shift tot 19.00 uur. Dus naar de locale chinees die nu ook een terras heeft
Die shifts zijn echt ruk. Die restaurants skip ik meteen in mijn zoektochtquote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:17 schreef Kaatje1 het volgende:
Straks met zuslief uiteten![]()
Voor het eerst in 1,5 jaar of zo (meestal kunnen we niet tegelijkertijd). Er zaten al 3 restaurants vol of een eerste shift tot 19.00 uur. Dus naar de locale chinees die nu ook een terras heeft
Ha net als gips ook in kleuren verkrijgbaar. Top.quote:Op vrijdag 11 juni 2021 16:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, dat zit er dik in, een bruin en wit beenMaar dat die wit is onder de kous ziet ook niemand. Ik heb inmiddels huidlijm en het blijft allemaal zitten
(ze waarschuwde nog om geen pritt oid te gaan kopen en toen moest ik lachen, maar het schijnt dus dat mensen dat echt doen
). Er zijn witte kousen, helaas nog steeds hoge kousen, besteld. En ik bestel denk ik nog een paar knalroze er bij voor de leuk.
Nou, als we dit eerder bedacht hadden, konden we heus wel om 17 uur daar op de stoep kunnen staan. Maar ik moest nog 5 katten voeren, planten water geven bij de buren (momenteel iedere dag). Dat had ik allemaal om 16 uur kunnen doen, maar dit kwam om 16.45 op. En dan nog 20 min. fietsen naar het restaurant. Niet handig.quote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:19 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Die shifts zijn echt ruk. Die restaurants skip ik meteen in mijn zoektocht
Virtueel hoorquote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:23 schreef AnneX het volgende:
[..]
Ha net als gips ook in kleuren verkrijgbaar. Top.
En kaatje op date met de advocaat.![]()
Goed misselijk van drie mini zakjes haribo.
Pizza’s besteld voor 19 uur.
Veel plezierquote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:17 schreef Kaatje1 het volgende:
Straks met zuslief uiteten![]()
Voor het eerst in 1,5 jaar of zo (meestal kunnen we niet tegelijkertijd). Er zaten al 3 restaurants vol of een eerste shift tot 19.00 uur. Dus naar de locale chinees die nu ook een terras heeft
rip aan de nabestaandenquote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:25 schreef Sarabi het volgende:
Hier valt het nog mee. Maarja straks staat er 30 liter 6 uur te koken, niet ideaal
hoe lang heb je de buikspek in de sousvide gehad? En je gaat hem op de bbq afbakken?quote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:06 schreef fietsie het volgende:
in de tuin, bbq warmt op, buikspek is uit de sous vide, en ligt nu op een laag zout voor een krokant zwoerd....
Ramen open voor wat frisse wind?quote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:26 schreef Sarabi het volgende:
Nu ik het zo schrijf, klinkt het ook steeds meer als een heel slecht idee....
Glapje kaatje…garpje.😎quote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:25 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Virtueel hoor, en vriendin is er ook bij
Ok...die had ik niet door.quote:
Normaal zou ik 24 uur doen maar aangezien we morgen verplichtingen hebben nu van 10:00 - 16:00 sous vide op 70 graden, vleeskant in een boemboe. Toen gedroogd en het zwoerd fijn ingesneden, en anderhalf uur met t zwoerd op zout. Net zout eraf geschraapt, en de vleeskant omlaag op indirecte bbq bij 170quote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:27 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
hoe lang heb je de buikspek in de sousvide gehad? En je gaat hem op de bbq afbakken?
Zou een paar dagen wachten. Van de week weer regen tochquote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:26 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Nu ik het zo schrijf, klinkt het ook steeds meer als een heel slecht idee....
woensdag 31 graden....quote:Op vrijdag 11 juni 2021 17:56 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Zou een paar dagen wachten. Van de week weer regen toch
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |