FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #1077 vechain zakt door
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 17:55
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.

f6TnaFp.gif

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 17:57
RIP
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 18:00
Alle aboard the Vetrain toch?
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:01
twitter


#Hopium
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 18:04
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:01 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

#Hopium
d.jpg

[ Bericht 8% gewijzigd door Jed1Gam op 23-05-2021 18:13:31 ]
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 18:09
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:01 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

#Hopium
Ass deep in denial :D _O-
timmmmmzondag 23 mei 2021 @ 18:13
Ik moet steeds lachen om die lui die dan met grafieken van vorige bull market komen om zichzelf en anderen wijs te maken dat het echt nog niet voorbij is.

Alsof ze het over een stabiele, voorspelbare investering hebben.
Ronaldzondag 23 mei 2021 @ 18:15
Ik vraag me af die TA figuren zoals crypto Ed echt geloven in hun veel te optimistische bullish grafieken.

Volgens mij is het een verslaving aan likes scoren.
amp25zondag 23 mei 2021 @ 18:21
We zitten in de 26k bitcoin
Isdatzozondag 23 mei 2021 @ 18:22
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:13 schreef timmmmm het volgende:
Ik moet steeds lachen om die lui die dan met grafieken van vorige bull market komen om zichzelf en anderen wijs te maken dat het echt nog niet voorbij is.

Alsof ze het over een stabiele, voorspelbare investering hebben.
Alsof je bij stabiele, 'voorspelbare' investeringen wel de toekomst kunt voorspellen op basis van het verleden.
Lemming22zondag 23 mei 2021 @ 18:22
Matic op 69 cent. De fomo is real. :X
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:25
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:04 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:D
LXIVzondag 23 mei 2021 @ 18:25
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:40 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Haha nee, dat dan weer niet :+

Had zijn excuses wel ervoor aangeboden en zei dat hij me niet meer zou pushen enzo. Ik moest daarbij gwn sterker in mn schoenen staan. T leven is een leerschool :)
Wel bijzonder dat jij als vrouw dan van de crypto bent en van het risico en je (ex)-man niet. Meestal is het net andersom. Ik hoor meestal verhalen van mannen die van hun vrouw moeten verkopen
Ronaldzondag 23 mei 2021 @ 18:27
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:22 schreef Lemming22 het volgende:
Matic op 69 cent. De fomo is real. :X
Een maand geleden was het 25 eurocent ofzoiets.

De altcoins zijn echt nog niet uitgebloed
Lemming22zondag 23 mei 2021 @ 18:33
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:27 schreef Ronald het volgende:

[..]

Een maand geleden was het 25 eurocent ofzoiets.

De altcoins zijn echt nog niet uitgebloed
Nee we gaan nog als een baksteen naar beneden op dit moment, zonder tekenen van herstel. Geen moment om in te stappen.
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 18:35
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:27 schreef Ronald het volgende:

[..]

Een maand geleden was het 25 eurocent ofzoiets.

De altcoins zijn echt nog niet uitgebloed
Zolang BTC bloedt, bloeden de alts harder, dat is bijna een wetmatigheid :P
bleibleizondag 23 mei 2021 @ 18:39
Uiteindelijk is het voor iedereen hier koffiedik kijken. Wel grappig dat dit gebeuren zo beïnvloedbaar is door een beperkt aantal personen. Hoop commentaar op valuta en het bij drukken van dollars en euro's. Maar wel je geld steken in iets waar een klein groepje wackonerds in een week tijd je pensioen kunnen laten verdampen door wat tactisch geplaatste twitterberichtjes en het dumpen van grote hoeveelheden lucht :X :P .

Maar ik moet zeggen, het was wel geinig om er in mee te gaan voor een paar maanden. Nu hopen dat die paar wackonerds het op tijd bij draaien dat de wijzer weer omhoog gaat.
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 18:41
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:25 schreef LXIV het volgende:

[..]

Wel bijzonder dat jij als vrouw dan van de crypto bent en van het risico en je (ex)-man niet. Meestal is het net andersom. Ik hoor meestal verhalen van mannen die van hun vrouw moeten verkopen
Ik las 'mannen die hun vrouw moeten verkopen' :')
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:42
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:39 schreef bleiblei het volgende:
Uiteindelijk is het voor iedereen hier koffiedik kijken. Wel grappig dat dit gebeuren zo beïnvloedbaar is door een beperkt aantal personen. Hoop commentaar op valuta en het bij drukken van dollars en euro's. Maar wel je geld steken in iets waar een klein groepje wackonerds in een week tijd je pensioen kunnen laten verdampen door wat tactisch geplaatste twitterberichtjes en het dumpen van grote hoeveelheden lucht :X :P .

Maar ik moet zeggen, het was wel geinig om er in mee te gaan voor een paar maanden. Nu hopen dat die paar wackonerds het op tijd bij draaien dat de wijzer weer omhoog gaat.
je begrijpt er niks van

gefeliciteerd
Sjemmertzondag 23 mei 2021 @ 18:43
Ben zelf rond 10 mei half blind ingestapt met 4K 8)7

Binnen enkele dagen zag ik 1k verdampen. Zo goed als alles weer verkocht toen het weer wat op klom. Wel met nog iets van 600 eu verlies maar als ik hodl had gedaan stond ik nu minimaal -2K. Heb alleen nog een beetje cardano nu met het idee dat gewoon een tijd te laten staan.

Sindsdien zit ik langs de zijlijn dip na dip te aanschouwen terwijl ik me er wat meer in aan het verdiepen ben.

Af en toe wel weer getwijfeld weer in te stappen met iets minder geld. Had nog een buy order staan voor een 0.5 eth op 1555 maar ondertussen alweer nog lager ingesteld. Meer geld er weer in gooien nu durf ik nog niet aan met hoe het nu gaat eigenlijk.

Ondertussen wel ook uitgezocht hoe dat minen werkt aangezien ik een redelijk goede videokaart heb. Mijn pc'tje staat nu lekker te minen. Gaat nog wel even duren voordat ik die lambo bij elkaar gemined heb zo maar dat is meer gewoon een beetje voor de lol. Dat gaat naar een wallet en dan zien we het wel of het ooit nog eens wat waard wordt.
bleibleizondag 23 mei 2021 @ 18:43
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:42 schreef aTypisch het volgende:

[..]

je begrijpt er niks van

gefeliciteerd
Ok. Dank je :') .
Apekoekzondag 23 mei 2021 @ 18:45
Ik vind het kut, maar ben opeens denial voorbij, pure paniek en berusting.

Wat irritant is, dat dit door allerlei kankerlijers wordt gedaan. Als we massaal niet op de sell knop drukken. Zou dit niet gebeuren.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:45
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:43 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Ok. Dank je :') .
no worries, misschien wat meer nadenken of tijd investeren voordat je wat raar roept
Ciclonzondag 23 mei 2021 @ 18:45
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:43 schreef Sjemmert het volgende:
Ben zelf rond 10 mei half blind ingestapt met 4K 8)7

Binnen enkele dagen zag ik 1k verdampen. Zo goed als alles weer verkocht toen het weer wat op klom. Wel met nog iets van 600 eu verlies maar als ik hodl had gedaan stond ik nu minimaal -2K. Heb alleen nog een beetje cardano nu met het idee dat gewoon een tijd te laten staan.

Sindsdien zit ik langs de zijlijn dip na dip te aanschouwen terwijl ik me er wat meer in aan het verdiepen ben.

Af en toe wel weer getwijfeld weer in te stappen met iets minder geld. Had nog een buy order staan voor een 0.5 eth op 1555 maar ondertussen alweer nog lager ingesteld. Meer geld er weer in gooien nu durf ik nog niet aan met hoe het nu gaat eigenlijk.

Ondertussen wel ook uitgezocht hoe dat minen werkt aangezien ik een redelijk goede videokaart heb. Mijn pc'tje staat nu lekker te minen. Gaat nog wel even duren voordat ik die lambo bij elkaar gemined heb zo maar dat is meer gewoon een beetje voor de lol. Dat gaat naar een wallet en dan zien we het wel of het ooit nog eens wat waard wordt.
Ik heb mijn 1300 euro als verloren beschouwd. Er is nu nog 50% van over.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:45
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:45 schreef Apekoek het volgende:
Ik vind het kut, maar ben opeens denial voorbij, pure paniek en berusting.

Wat irritant is, dat dit door allerlei kankerlijers wordt gedaan. Als we massaal niet op de sell knop drukken. Zou dit niet gebeuren.
zit je te diep in alts? :)
michiel_merkzondag 23 mei 2021 @ 18:45
holdm komt goed
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:46
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:45 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Ik heb mijn 1300 euro als verloren beschouwd. Er is nu nog 50% van over.
je moet het niet behandelen als je poker bankroll
Apekoekzondag 23 mei 2021 @ 18:48
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:45 schreef aTypisch het volgende:

[..]

zit je te diep in alts? :)
Ik zit in van alles! Van king coin tot shit coin, whatever, alles staat in de fik.
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 18:49
De markt moet eerst vrij gemaakt worden van al die scams/lolz/pannenkoek troep, en dan moet tether nog ontploffen. Pas dan is het tijd om echt te beginnen. :7
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 18:50
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:45 schreef Apekoek het volgende:
Ik vind het kut, maar ben opeens denial voorbij, pure paniek en berusting.

Wat irritant is, dat dit door allerlei kankerlijers wordt gedaan. Als we massaal niet op de sell knop drukken. Zou dit niet gebeuren.
Ik druk niet op de paniekknop, ik voel de pijn, maar heb een portfolio waar ik vertrouwen in heb en niet om het naampje of de hype in stap. Ben bezig dit moment te gebruiken om door te verkopen en lager in te kopen de volume van mijn portfolio uit te bereiden. Dit is ook een kans he... je moet het wel zien en pakken, misschien wat effort in stoppen en je goed inlezen.

Mijn chiliz portfolio is bijv. Deze week verdubbelt zonder er fiat in te stoppen.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:51
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:48 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik zit in van alles! Van king coin tot shit coin, whatever, alles staat in de fik.
je komt er wel

sterkte
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:51
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:50 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Ik druk niet op de paniekknop, ik voel de pijn, maar heb een portfolio waar ik vertrouwen in heb en niet om het naampje of de hype in stap. Ben bezig dit moment te gebruiken om door te verkopen en lager in te kopen de volume van mijn portfolio uit te bereiden. Dit is ook een kans he... je moet het wel zien en pakken, misschien wat effort in stoppen en je goed inlezen.
wat dan?
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 18:57
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:51 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wat dan?
Die debiele hypes zoals een dogecoin. Bitcoin was ook op dit moment te duur vanwege de naam en veel nieuwe particuliere investeerders vanwege geen rente vij de reguliere bank. En helaas heeft die laatste ook daardoor invloed op de hele markt. Het is nog niet volwassen want er zijn initiatieven met zoveel potentie die nu mee worden getrokken in de huidige algemene angst die dat zeker niet verdienen. Sterker nog, die door de recent afgekondigde samenwerkingen eigenlijk dubbel zoveel waard hadden moeten zijn.

[ Bericht 5% gewijzigd door tvdleur op 23-05-2021 18:59:06 (aanvulling) ]
Sjemmertzondag 23 mei 2021 @ 18:58
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:45 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Ik heb mijn 1300 euro als verloren beschouwd. Er is nu nog 50% van over.
Ach heb in ieder geval wel al een hoop bijgeleerd. Het is een gek maar interresant wereldje. Ik blijf het iig lekker volgen en wie weet kunnen we dan ooit nog eens kansen benutten.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:59
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:57 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Die debiele hypes zoals een dogecoin. Bitcoin was ook te duur vanwege de naam. En helaas heeft die laatste ook daardoor invloed op de hele markt. Het is nog niet volwassen want er zijn initiatieven met zoveel potentie die nu mee worden getrokken in de huidige algemene angst die dat zeker niet verdienen. Sterker nog, die door de recent afgekondigde samenwerkingen eigenlijk dubbel zoveel waard hadden moeten zijn.
yikes!
Ciclonzondag 23 mei 2021 @ 18:59
Tijd lijkt gekeerd, komt helemaal overheen met dat grafiekje aantal posts eerder. KOPEN NOWWWWW!!!!
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 18:59
bitcoin is te duur vanwege de naam

mooi man
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 19:01
1 bitcoin = 1 bitcoin
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 19:02
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:59 schreef aTypisch het volgende:

[..]

yikes!
Hoezo yikes? Een maand / 2 maand geleden kwamen de meeste banken met een brief over negatieve rente over je saldo. Dit gebeurde ook op de andere continenten. Mensen over de hele wereld zochten alternatieven en heeft eea even teveel opgeblazen wb de waarde van bitcoin voor dit moment. Te snel groeien is ook niet goed he...
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 19:02
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:59 schreef aTypisch het volgende:
bitcoin is te duur vanwege de naam

mooi man
De naam is letterlijk het enige wat bitcoin in z'n voordeel heeft, dus ja, dat is vrij accuraat eigenlijk.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:02
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:02 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

De naam is letterlijk het enige wat bitcoin in z'n voordeel heeft, dus ja, dat is vrij accuraat eigenlijk.
_O-
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 19:03
quote:
6s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:01 schreef onlogisch het volgende:
1 bitcoin = 1 bitcoin
Nee nee

Een bitcoin is geen bitcoin
Twee bitcoin is een half bitcoin
Drie bitcoin is een... Vul zelf maar in
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 19:04
Bitcoin is ook extreem slecht voor het klimaat hoorde ik van daddy Elon
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 19:05
quote:
6s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:01 schreef onlogisch het volgende:
1 bitcoin = 1 bitcoin
Voor de meeste mensen staat de naam bitcoin gelijk aan crypto. Jij en ik weten wel beter, maar het gros aan mensen wie er geld in heef5 gepompt niet. En die zijn t nu kwijt. Aan de grotere investeerders of whales die de overspannenheid gecalculeerd hebben gecasht. Miljarden.
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 19:06
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:02 schreef aTypisch het volgende:

[..]

_O-
Wat doet bitcoin wat andere, modernere projecten niet beter doen?
De-iets-tedikkewielrennerzondag 23 mei 2021 @ 19:06
Waar komt deze vuurpijl naar boven ineens vandaan :D
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:06
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:05 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Voor de meeste mensen staat de naam bitcoin gelijk aan crypto. Jij en ik weten wel beter, maar het gros aan mensen wie er geld in heef5 gepompt niet. En die zijn t nu kwijt. Aan de grotere investeerders of whales die de overspannenheid gecalculeerd hebben gecasht. Miljarden.
lol
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:07
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:06 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Wat doet bitcoin wat andere, modernere projecten niet beter doen?
niks hoor

welke moderne projecten heb je het over?
ssjgokuzondag 23 mei 2021 @ 19:07
Kben echt 1 dag uitgestapt voor alles :D Mooie run geweest, kwacht nu wel weer.
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 19:08
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:07 schreef aTypisch het volgende:

[..]

niks hoor

welke moderne projecten heb je het over?
Ethereum, Cordano, Ripple?
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 19:08
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:58 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Ach heb in ieder geval wel al een hoop bijgeleerd. Het is een gek maar interresant wereldje. Ik blijf het iig lekker volgen en wie weet kunnen we dan ooit nog eens kansen benutten.
Als je t nu verkoopt ben je het zeker kwijt. Vasthouden en een tijdje vergeten zou ik doen... dan heb je iig nog kansen.
Ciclonzondag 23 mei 2021 @ 19:09
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:08 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Als je t nu verkoopt ben je het zeker kwijt. Vasthouden en een tijdje vergeten zou ik doen... dan heb je iig nog kansen.
Alles knalt omhoog nu.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:09
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:08 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Ethereum, Cordano, Ripple?
ja, leg eens uit dan wat je bedoelt met beter?

ben erg benieuwd
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 19:09
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:06 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Waar komt deze vuurpijl naar boven ineens vandaan :D
Van beneden
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:09
vooral cordano erg veelbelovend project!
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:09
kortana
bleibleizondag 23 mei 2021 @ 19:09
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:45 schreef aTypisch het volgende:

[..]

no worries, misschien wat meer nadenken of tijd investeren voordat je wat raar roept
Nou, enlighten me met een fantastisch verhaal. Want ben benieuwd wat jij als oorzaak ziet van deze crash die niet te koppelen valt aan rente standen, technologieën die falen, exchange die gehackt is, whatsoever.

Roepen dat iemand er naast zit is wat makkelijk als je niet met een andere toelichting komt.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:09
gordano

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.8
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 19:10
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:09 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Alles knalt omhoog nu.
En morgen weer omlaag. BTC is morgen of overmorgen onder de 30K
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:10
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:09 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Nou, enlighten me met een fantastisch verhaal. Want ben benieuwd wat jij als oorzaak ziet van deze crash die niet te koppelen valt aan rente standen, technologieën die falen, exchange die gehackt is, whatsoever.

Roepen dat iemand er naast zit is wat makkelijk als je niet met een andere toelichting komt.
focus op de corn
[giphy.gif
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 19:11
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:10 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

En morgen weer omlaag. BTC is morgen of overmorgen onder de 30K
28k soon
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 19:11
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:11 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

28k soon
15k voor het einde van de maand.
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 19:11
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:06 schreef aTypisch het volgende:

[..]


lol
Fanboy. Dit wordt zo'n android - apple fight. Ga ik niet doen. Fijn dat je een heilig geloof rondom bitcoin hebt opgebouwd. Succes ermee
bleibleizondag 23 mei 2021 @ 19:12
quote:
6s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:10 schreef aTypisch het volgende:

[..]

focus op de corn
[[ afbeelding ]
Ah, je blijft in de nietszeggende oneliner modus. Ja, zo kan je je onwetendheid ook maskeren inderdaad.
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 19:12
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:12 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Ah, je blijft in de nietszeggende oneliner modus. Ja, zo kan je je onwetendheid ook maskeren inderdaad.
Het is user @aTypisch , wat verwacht je? Echt? :')
Lemming22zondag 23 mei 2021 @ 19:13
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:22 schreef Lemming22 het volgende:
Matic op 69 cent. De fomo is real. :X
Ja nu dus 7% stijging gemist :( ;)
Ronaldzondag 23 mei 2021 @ 19:13
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:49 schreef Jed1Gam het volgende:
De markt moet eerst vrij gemaakt worden van al die scams/lolz/pannenkoek troep, en dan moet tether nog ontploffen. Pas dan is het tijd om echt te beginnen. :7
Inderdaad, tegen de tijd dat dogecoin ergens onder de 1 cent zit, is het weer interessant om wat altcoins in te slaan.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:13
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:12 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Ah, je blijft in de nietszeggende oneliner modus. Ja, zo kan je je onwetendheid ook maskeren inderdaad.
wat wil je weten dan?
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 19:14
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:09 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ja, leg eens uit dan wat je bedoelt met beter?

ben erg benieuwd
Smart contracts, overstap naar POS, breed scala aan (grote) bedrijven die actief op het platform ontwikkelen, contracten met betalingsproviders zoals Visa. Wat doet Bitcoin? Die gaan in een toekomstige update alleen de beveiliging een beetje verbeteren, en een poging om transacties te versnellen. Je kan er verder weinig mee en het proof of work model is nu al achterhaald, en BTC heeft bij mijn weten geen plannen om dat op korte termijn te fixen.
bleibleizondag 23 mei 2021 @ 19:14
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:12 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Het is user @:aTypisch , wat verwacht je? Echt? :')
Ik hoop altijd dat dit soort figuren zich beperken tot onz en klb. Dat soort figuren zijn de nekslag voor Fok als ze zich in serieuze fora gaan mengen.
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 19:15
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:14 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Smart contracts, overstap naar POS, breed scala aan (grote) bedrijven die actief op het platform ontwikkelen, contracten met betalingsproviders zoals Visa. Wat doet Bitcoin? Die gaan in een toekomstige update alleen de beveiliging een beetje verbeteren, en een poging om transacties te versnellen. Je kan er verder weinig mee en het proof of work model is nu al achterhaald, en BTC heeft bij mijn weten geen plannen om dat op korte termijn te fixen.
Voor user @aTypisch is de heilige graal decentraal. Niemand mag de leiding hebben, het moet zich allemaal zelf reguleren.
viceversazondag 23 mei 2021 @ 19:15
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:06 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Wat doet bitcoin wat andere, modernere projecten niet beter doen?
Iets als bitcoin kan waarschijnlijk nooit meer opnieuw ontwikkeld worden. Achter alle andere projecten zit een bedrijf of foundation.

"Satoshi didn't create bitcoin to get rich. He created bitcoin to allow online payments to be sent directly from one person to another without requiring trust or permission of anyone else. Over 99% of altcoins were created to enrich their founders and over 99% of them have no future. None of them are as secure, as decentralized, or launched as fairly as bitcoin.

The issuance schedule and maximum supply are both clearly defined and will never change. If you properly handle your private keys then your bitcoin can't be stolen or seized and nobody can stop you from sending it to anyone else. Bitcoin development is decentralized and anyone can contribute because Satoshi published bitcoin under the MIT license so that it's open source and anyone is free to do anything with the source code. Bitcoin protocol rule changes are also decentralized because they require nodes to come to consensus. This is vastly different from many altcoins. Some other differences are that bitcoin has the most users, largest infrastructure, no premine, no developer fund/tax, no leader, longest track record, is the most secure, is the most decentralized, and bitcoins circulated freely for 18 months before ever having any monetary value which can never even be replicated by an altcoin because the genie is out of the bottle now. And unlike the founders of every altcoin, Satoshi never cashed out. Bitcoin is a scarce tokenized derivative of inflation and corruption that's kept honest and secure by it's own decentralized ledger of value that can't be forged or hacked. Put simply, bitcoin is the hardest money that's ever existed.

Bitcoin is also switching to schnorr signatures and activating taproot this year which will improve privacy, security, and efficiency. This will also lower the operating costs of running a node and the miner fees for exchanges by an expected 30%. The block size limit is also supposed to be raised sometime in the future which will increase the amount of on chain transactions per second that can be performed, but that may never actually happen because it requires the nodes to come to consensus. NFTs can be done on bitcoin and that's where they were done first back in 2012. There's also new discreet log contracts, RGB, musig2, coinswap, and various sidechains in development, including liquid network. RGB allows smart contracts to be done using bitcoin. We should also have trustless cross chain atomic swaps available this year. Schnorr signatures also allows us to have point time lock contracts. Taproot and schnorr signatures make it so that nobody can tell if a multi-signature transaction or a trustless cross chain atomic swap has even happened by looking at transactions in the blockchain. They also allow massive multi-signature transactions to be scaled down to a much smaller size."

Bitcoin is zijn eigen league en eigenlijk kan je andere projecten hier niet mee vergelijken. DeFi heeft een ander doel.
bleibleizondag 23 mei 2021 @ 19:15
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:13 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wat wil je weten dan?
Die vraag had ik al gesteld.
Enlighten me, oh wijze guru met uw kennis. :')
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:15
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:14 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Smart contracts, overstap naar POS, breed scala aan (grote) bedrijven die actief op het platform ontwikkelen, contracten met betalingsproviders zoals Visa. Wat doet Bitcoin? Die gaan in een toekomstige update alleen de beveiliging een beetje verbeteren, en een poging om transacties te versnellen. Je kan er verder weinig mee en het proof of work model is nu al achterhaald, en BTC heeft bij mijn weten geen plannen om dat op korte termijn te fixen.
hardop gelachen
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 19:17
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:09 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Alles knalt omhoog nu.
Nouja knallen, wel even een fijn correctie-tje en er wordt weer wat gekocht door de grotere partijen schijnbaar. Er is wat meer voor nodig om eea weg te poetsen van afgelopen week
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:18
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:15 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Die vraag had ik al gesteld.
Enlighten me, oh wijze guru met uw kennis. :')
dat moet je zelf doen hoor
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:20
ik zat achter het doel toen dit forum werd opgericht

wat meer respect graag

:T
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 19:20
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:18 schreef aTypisch het volgende:

[..]

dat moet je zelf doen hoor
Hardop gelachen :)
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 19:21
Bij letterlijk ieder project user @aTypisch ; Oh, vertel. Oh, leg eens uit. Oh, kan je dit onderbouwen. Oh, kan je hier wat meer over vertellen.

Een enkele vraag aan user @aTypisch ; Enlighten me. Het antwoord : Oh, nee, dat zul je echt zelf moeten doen!!1!!11
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:21
met een beetje geluk ben ik vanaf morgen klant bij https://keys.casa/platinum :)

CASAGODEN
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 19:22
Typischgod _O-
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:22
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:21 schreef onlogisch het volgende:
Bij letterlijk ieder project user @:aTypisch ; Oh, vertel. Oh, leg eens uit. Oh, kan je dit onderbouwen. Oh, kan je hier wat meer over vertellen.

Een enkele vraag aan user @:aTypisch ; Enlighten me. Het antwoord : Oh, nee, dat zul je echt zelf moeten doen!!1!!11
hahahaha!!
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 19:22
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:15 schreef viceversa het volgende:

[..]

Iets als bitcoin kan waarschijnlijk nooit meer opnieuw ontwikkeld worden. Achter alle andere projecten zit een bedrijf of foundation.

....

Bitcoin is zijn eigen league en eigenlijk kan je andere projecten hier niet mee vergelijken. DeFi heeft een ander doel.
Klopt, maar is dat verkeerd? Bedrijven bestaan om een verdienmodel, dat geeft ook zekerheid. Daarnaast ben ik in de overtuiging dat 2/3 van de wereldbevolking "crypto" = "bitcoin" denkt. Wat als gevolg heeft dat er een overwaardering plaats vindt en wat je ziet een te grote invloed op de koers van andere crypto's, die mee worden getrokken, zowel positief als negatief, terwijl die die volledige andere doelen hebben.
viceversazondag 23 mei 2021 @ 19:23
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:14 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Smart contracts, overstap naar POS, breed scala aan (grote) bedrijven die actief op het platform ontwikkelen, contracten met betalingsproviders zoals Visa. Wat doet Bitcoin? Die gaan in een toekomstige update alleen de beveiliging een beetje verbeteren, en een poging om transacties te versnellen. Je kan er verder weinig mee en het proof of work model is nu al achterhaald, en BTC heeft bij mijn weten geen plannen om dat op korte termijn te fixen.
PoS heeft ook nadelen. De rijken worden rijker, bijvoorbeeld.
TornadoDKzondag 23 mei 2021 @ 19:24
Don't feed the troll
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 19:24
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:15 schreef viceversa het volgende:

[..]

Iets als bitcoin kan waarschijnlijk nooit meer opnieuw ontwikkeld worden. Achter alle andere projecten zit een bedrijf of foundation.

"Satoshi didn't create bitcoin to get rich- He created bitcoin to allow online payments to be sent directly from one person to another without requiring trust or permission of anyone else. Over 99% of altcoins were created to enrich their founders and over 99% of them have no future. None of them are as secure, as decentralized, or launched as fairly as bitcoin.

Bitcoin is zijn eigen league en eigenlijk kan je andere projecten hier niet mee vergelijken. DeFi heeft een ander doel.
Electronic cash system.
Hodl Speculatiebubbel :X

R.I.P. Satoshi
bleibleizondag 23 mei 2021 @ 19:25
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Voor user @:aTypisch is de heilige graal decentraal. Niemand mag de leiding hebben, het moet zich allemaal zelf reguleren.
Wat natuurlijk een utopie is. Zeker in een wereld met ICO's, ontwikkelaars die tig miljoen coins achterhouden, waar mensen miljoenen tegelijk in een coin stoppen enz. Enz..
Dit soort idealen zijn wat naïef. Dat is zoiets als oprecht denken dat communisme een systeem is dat eerlijk is voor iedereen.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:25
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:23 schreef viceversa het volgende:

[..]

PoS heeft ook nadelen. De rijken worden rijker, bijvoorbeeld.
bij itirum heb je dus een premine van 50-70% gehad
en een complete hard fork omdat iemand een smart contract kapoet had gemaakt en er met de buit vandoor ging van allerlei prominenten

om dan nu een netwerk te bouwen waar je mag stemmen met je tokens
gelanceerd met een conensusmechanisme waarvan ze al wisten dat het niet kon werken voor wat zij beloofde

genot
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:25
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:21 schreef onlogisch het volgende:
Bij letterlijk ieder project user @:aTypisch ; Oh, vertel. Oh, leg eens uit. Oh, kan je dit onderbouwen. Oh, kan je hier wat meer over vertellen.

Een enkele vraag aan user @:aTypisch ; Enlighten me. Het antwoord : Oh, nee, dat zul je echt zelf moeten doen!!1!!11
Nooit in discussie gaan met (bitcoin) religieuzen.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:26
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:25 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Wat natuurlijk een utopie is. Zeker in een wereld met ICO's, ontwikkelaars die tig miljoen coins achterhouden, waar mensen miljoenen tegelijk in een coin stoppen enz. Enz..
Dit soort idealen zijn wat naïef. Dat is zoiets als oprecht denken dat communisme een systeem is dat eerlijk is voor iedereen.
bitcoin moet zo decentraal mogelijk zijn op de basislaag en het basisprotocol

wat je daar bovenop doet moet je zelf weten
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 19:26
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:23 schreef viceversa het volgende:

[..]

PoS heeft ook nadelen. De rijken worden rijker, bijvoorbeeld.
Dat is niets meer of minder dan een logisch gevolg van mensen die slim met hun geld omgaan. En trouwens is dat niet anders met proof of work. Wat denk je dat al die gigantische mining fabrieken kosten? Daar moet ook eerst de nodige miljoenen investering in voor het eens iets oplevert.
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:26
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:25 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Nooit in discussie gaan met (bitcoin) religieuzen.
zo blijf je natuurlijk zwakbegaafd
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:27
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:26 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Dat is niets meer of minder dan een logisch gevolg van mensen die slim met hun geld omgaan. En trouwens is dat niet anders met proof of work. Wat denk je dat al die gigantische mining fabrieken kosten? Daar moet ook eerst de nodige miljoenen investering in voor het eens iets oplevert.
dat is het hele verschil he

bewijs van werk
bewijs van spaarpot

''en trouwens dat is niet anders'' zegt hij dan

GENIETEN
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 19:28
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:25 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Wat natuurlijk een utopie is. Zeker in een wereld met ICO's, ontwikkelaars die tig miljoen coins achterhouden, waar mensen miljoenen tegelijk in een coin stoppen enz. Enz..
Dit soort idealen zijn wat naïef. Dat is zoiets als oprecht denken dat communisme een systeem is dat eerlijk is voor iedereen.
Cardano helpt Afrika rijk worden. :7
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 19:29
met Proof of Stake krijg je heersers op het netwerk, partijen die het voor het zeggen hebben en daarmee ook nog eens meer kunnen verdienen zonder extra input

bij bitcoin staat rijkdom op het netwerk niet gelijk aan macht, je moet werk leveren om effectief te minen en niet je stapeltje BTC tonen

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2021 19:30:13 ]
Isdatzozondag 23 mei 2021 @ 19:31
Deja vu dit. Dogmatische bitcoinmaxi's gonna dogmatisch bitcoinmaxen.

:z
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 19:32
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:06 schreef aTypisch het volgende:

[..]

lol
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:06 schreef aTypisch het volgende:
Op zondag 23 mei 2021 19:05 schreef tvdleur het volgende:

[..]

..Jij en ik weten wel beter, ...
Je hebt gelijk. Zo gefixt. :7
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 19:32
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:29 schreef aTypisch het volgende:
met Proof of Stake krijg je heersers op het netwerk, partijen die het voor het zeggen hebben en daarmee ook nog eens meer kunnen verdienen zonder extra input

bij bitcoin staat rijkdom op het netwerk niet gelijk aan macht, je moet werk leveren om effectief te minen en niet je stapeltje BTC tonen

Hoe gaat dat straks nadat de laatste bitcoin is gemined?
recursiefzondag 23 mei 2021 @ 19:34
Oh het is weer hardstikke gezellig hier :)

Ik ben steeds blijer met mijn trailing stop losses. BTC moet nu naar -70.000 USD voordat ik verlies heb.
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 19:34
quote:
7s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:31 schreef Isdatzo het volgende:
Deja vu dit. Dogmatische bitcoinmaxi's gonna dogmatisch bitcoinmaxen.

:z
Zullen we het er maar over hebben hoe mijn kooporder ons heeft gered van sub-30k?
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 19:35
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zullen we het er maar over hebben hoe mijn kooporder ons heeft gered van sub-30k?
Hou eens op daarmee, we moeten verder omlaag :(
FundsAreSafuzondag 23 mei 2021 @ 19:36
Wat is de meest verliesgevende positie die jullie open hebben staan? Mijne is -77%
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 19:36
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:35 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Hou eens op daarmee, we moeten verder omlaag :(
Ik had het ook niet erg gevonden als we die order bereikt hadden :(
Isdatzozondag 23 mei 2021 @ 19:36
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zullen we het er maar over hebben hoe mijn kooporder ons heeft gered van sub-30k?
Oké.
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 19:37
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:36 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Oké.
Mooi. Ik heb een kooporder op omgerekend $30800 staan. Op z'n Nattekats zijn dergelijke orders gedoemd om nooit aangetikt te worden, dus ik heb verdere ellende voorkomen. Graag gedaan.
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 19:37
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:36 schreef FundsAreSafu het volgende:
Wat is de meest verliesgevende positie die jullie open hebben staan? Mijne is -77%
Kleine -50% in XRP.
Orientezondag 23 mei 2021 @ 19:37
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:36 schreef FundsAreSafu het volgende:
Wat is de meest verliesgevende positie die jullie open hebben staan? Mijne is -77%
LUNA, gekocht op $4.70, net voor BTC ineens naar 31k kachelde.
Ali_boozondag 23 mei 2021 @ 19:37
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:36 schreef FundsAreSafu het volgende:
Wat is de meest verliesgevende positie die jullie open hebben staan? Mijne is -77%
84% :W
Orientezondag 23 mei 2021 @ 19:38
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mooi. Ik heb een kooporder op omgerekend $30800 staan. Op z'n Nattekats zijn dergelijke orders gedoemd om nooit aangetikt te worden, dus ik heb verdere ellende voorkomen. Graag gedaan.
Dank je maat. zet even een nieuwe rond de 33k zodat we omhoog kunnen
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 19:39
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:36 schreef FundsAreSafu het volgende:
Wat is de meest verliesgevende positie die jullie open hebben staan? Mijne is -77%
Ik heb nog nooit een verliesgevende positie gehad :)
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 19:39
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:36 schreef FundsAreSafu het volgende:
Wat is de meest verliesgevende positie die jullie open hebben staan? Mijne is -77%
Truebit -60%.
bleibleizondag 23 mei 2021 @ 19:41
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:36 schreef FundsAreSafu het volgende:
Wat is de meest verliesgevende positie die jullie open hebben staan? Mijne is -77%
-73%, maar dat is dan wel met de grootste faalcoin op het allerhoogste gekocht (gelukkig 10tjes werk :P ).
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 19:41
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:36 schreef FundsAreSafu het volgende:
Wat is de meest verliesgevende positie die jullie open hebben staan? Mijne is -77%
IOTA -96%.
Ergens rond $2 ingestapt in 2017.

ATH $5.25 Dec 19, 2017
ATL $0.08164 Mar 13, 2020

[ Bericht 5% gewijzigd door Jed1Gam op 23-05-2021 19:50:00 ]
Isdatzozondag 23 mei 2021 @ 19:43
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mooi. Ik heb een kooporder op omgerekend $30800 staan. Op z'n Nattekats zijn dergelijke orders gedoemd om nooit aangetikt te worden, dus ik heb verdere ellende voorkomen. Graag gedaan.
Bedankt.
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 19:46
Ik heb de helft van mijn ingelegde fiat en winst verloren (bijna 10k). Ik wil niet negatief doen en zaken positief benaderen dus ik zeg het zo: Ik heb het moment gebruikt om, met verkoop en lager inkoop, mijn portfolio stevig uit te bereiden en dus potentiele winst te creëren.

Cardano bijna de helft meer, Chiliz ruim de helft meer (nu mijn koploper), bitcoin 1/3 meer, vechain, chainlink en digibyte verdubbelt.

Theoretisch zou ik dus bij de volgende opleving enorm binnen moeten gaan lopen.

[ Bericht 4% gewijzigd door tvdleur op 23-05-2021 19:55:36 ]
loveyoulongtimezondag 23 mei 2021 @ 19:56
Ennnnnn, weer hoop bijgekocht. Vooral Pirate Chain (ARRR)... Denk dat de boel verder zakt maar wil de gok niet nemen en nu dus bijgekocht.
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 20:02
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:34 schreef recursief het volgende:
Oh het is weer hardstikke gezellig hier :)

Ik ben steeds blijer met mijn trailing stop losses. BTC moet nu naar -70.000 USD voordat ik verlies heb.
Waar heb je die ingesteld?
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 20:03
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:41 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

IOTA -96%.
Ergens rond $2 ingestapt in 2017.

ATH $5.25 Dec 19, 2017
ATL $0.08164 Mar 13, 2020
Oef :o
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 20:03
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:25 schreef LXIV het volgende:

[..]

Wel bijzonder dat jij als vrouw dan van de crypto bent en van het risico en je (ex)-man niet. Meestal is het net andersom. Ik hoor meestal verhalen van mannen die van hun vrouw moeten verkopen
Beschouw ik als een compliment, bedankt :) Hoewel mijn ex ook van de risico was, aangezien hij zelf bijna 1 ton heeft verdiend aan bitcoin, waarvan inleg rond de 8000 euro. Die heeft me juist geïntroduceerd in bitcoin. Maar ook hij en zelfs die miljonair hebben fouten gemaakt in timen.
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 20:05
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:03 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Oef :o
Prachtige coin, stond weer break-even deze bull. _O_
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 20:06
Hogere risico -> hogere rewards. Een andere vriend van mij investeert liever in etf’s, wilt zo min mogelijk risico en gaat ook niet voor hogere rewards. Maar heb in kortere tijd met iets minder inleg als hij veel meer winst gemaakt dan hij.
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 20:08
Damnn 26000 euro
recursiefzondag 23 mei 2021 @ 20:10
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:02 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Waar heb je die ingesteld?
Die voer ik handmatig uit. Ik spreek met mezelf een stop loss af. Die stijgt mee met een stijgende bitcoinprijs. Als die vervolgens gaat dalen verkoop ik eerst een beetje en bij grotere dalingen steeds meer. Intussen heb ik nu 80% verkocht.
roislecxezondag 23 mei 2021 @ 20:10
Als BTC <1000 dan kan ik ook weer kopen.
Bij deze snelheid, een paar weken dus.
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 20:11
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mooi. Ik heb een kooporder op omgerekend $30800 staan. Op z'n Nattekats zijn dergelijke orders gedoemd om nooit aangetikt te worden, dus ik heb verdere ellende voorkomen. Graag gedaan.
Die moet wél aangetikt worden anders gaat mijn Eth-order op 1500 niet geraakt worden. Haal weg dat ding! :(
LXIVzondag 23 mei 2021 @ 20:11
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:03 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Beschouw ik als een compliment, bedankt :) Hoewel mijn ex ook van de risico was, aangezien hij zelf bijna 1 ton heeft verdiend aan bitcoin, waarvan inleg rond de 8000 euro. Die heeft me juist geïntroduceerd in bitcoin. Maar ook hij en zelfs die miljonair hebben fouten gemaakt in timen.
Ik beleg echt al heel lang op de beurs, en als ik iets geleerd heb is het wel dat timen onmogelijk is.
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 20:11
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:10 schreef roislecxe het volgende:
Als BTC <1000 dan kan ik ook weer kopen.
Bij deze snelheid, een paar weken dus.
Dat zie ik niet gebeuren man _O-
roislecxezondag 23 mei 2021 @ 20:13
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:11 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Dat zie ik niet gebeuren man _O-
Jawel joh. gewoon geduld.
roislecxezondag 23 mei 2021 @ 20:14
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:11 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik beleg echt al heel lang op de beurs, en als ik iets geleerd heb is het wel dat timen onmogelijk is.
Ik beleg al heel lang op brood. Ik time het meestal perfect.
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 20:17
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:14 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ik beleg al heel lang op brood. Ik time het meestal perfect.
Welkom terug. Hoe gaat SLR?
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 20:18
quote:
8s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Die moet wél aangetikt worden anders gaat mijn Eth-order op 1500 niet geraakt worden. Haal weg dat ding! :(
Ik zou het in ETH steken, dus dat zou nog verder dalen.
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 20:19
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:10 schreef recursief het volgende:

[..]

Die voer ik handmatig uit. Ik spreek met mezelf een stop loss af. Die stijgt mee met een stijgende bitcoinprijs. Als die vervolgens gaat dalen verkoop ik eerst een beetje en bij grotere dalingen steeds meer. Intussen heb ik nu 80% verkocht.
Ahh oke niet geautomatiseerd op die manier.
roislecxezondag 23 mei 2021 @ 20:19
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:17 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Welkom terug. Hoe gaat SLR?
Hij staat niet meer op een exchange :')
Blijkbaar is het op een rare manier nog te verhandelen maar ik heb nog niet echt gekeken. M'n wallet loopt nog een miljoen blocks achter.

Hoe is het nattekat-syndroom?
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 20:20
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:19 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Hij staat niet meer op een exchange :')
Blijkbaar is het op een rare manier nog te verhandelen maar ik heb nog niet echt gekeken. M'n wallet loopt nog een miljoen blocks achter.

Hoe is het nattekat-syndroom?
Gewoon lekker hodlen en de dip kopen en er kan niks gebeuren :)
#ANONIEMzondag 23 mei 2021 @ 20:21
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 19:36 schreef FundsAreSafu het volgende:
Wat is de meest verliesgevende positie die jullie open hebben staan? Mijne is -77%
+500% nog momenteel
roislecxezondag 23 mei 2021 @ 20:23
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gewoon lekker hodlen en de dip kopen en er kan niks gebeuren :)
Ik maak me ook niet zo druk.
Hoop eigenlijk op een mega crash om leuk weer in te stappen.
Sub 10k zou voor mij wel een moment zijn om serieus wat te investeren.

En als het stijgt, ook best.
Heb paar weken teurug 50 iota verkocht, en voor hetzelfde bedrag nu 100 teruggekocht, VET verkocht op 0.21 nu gekocht op 0,10.
Idem met nog 3 coins. Nagenoeg verdubbeld in aantal.
En het daalt nu wel wat maar ach.

[ Bericht 7% gewijzigd door roislecxe op 23-05-2021 20:29:37 ]
pietkanariezondag 23 mei 2021 @ 20:44
Leuk, een crypto topic/subforum. Ik heb het nu een paar weken. Doge, stellar, vechain en tron. Die waren allemaal goedkoop (en laatst nog wat bijgekocht nu alles zo laag staat). Ik ga er nu van afblijven. Niet kopen of verkopen. Rustig laten staan en wachten tot het weer klimt.
recursiefzondag 23 mei 2021 @ 20:51
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:19 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ahh oke niet geautomatiseerd op die manier.
Nee want dan moet ik ofwel de stack op een exchange stallen ofwel een API implementeren met het risico op een kostbare bug. Dit werkt net zo goed. Het maakt me met de rendementen die ik draai op zo een moment ook niet uit of ik 4 BTC @$44.000 of 4BTC @$43.700 verkoop*

*bedragen zijn fictief
Elanzondag 23 mei 2021 @ 20:56
Misschien klimt het wel nooit meer en was dit het gewoon.

Bedenk ik me terwijl ik weer voor 500 Ada in koop.
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 20:56
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:23 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ik maak me ook niet zo druk.
Hoop eigenlijk op een mega crash om leuk weer in te stappen.
Sub 10k zou voor mij wel een moment zijn om serieus wat te investeren.

En als het stijgt, ook best.
Heb paar weken teurug 50 iota verkocht, en voor hetzelfde bedrag nu 100 teruggekocht, VET verkocht op 0.21 nu gekocht op 0,10.
Idem met nog 3 coins. Nagenoeg verdubbeld in aantal.
En het daalt nu wel wat maar ach.
Het heeft nu wel genoeg gedaald. Ik denk dat mijn fout is geweest dat ik heb onderschat hoe Ethereum de hele markt kan meenemen. Ik wist dat Ethereum op barsten stond, maar toch ben ik naar Bitcoin gegaan in plaats van fiat ;(
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 21:01
Dat
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:56 schreef Elan het volgende:
Misschien klimt het wel nooit meer en was dit het gewoon.

Bedenk ik me terwijl ik weer voor 500 Ada in koop.
Dat is de kans, ook niet. (zie de normale stock market) Ik heb het vertrouwen dat het wel weer aantrekt en er heel veel particulieren die even dachten snel geld te verdienen de lul zijn tov wat langer meegaande particulieren of grotere instanties.

Het afgelopen halfjaar is maar een kleine periode wat dat betreft en een gekkenhuis met bij sommigen 2000% tot 4000% winst.
Elanzondag 23 mei 2021 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:01 schreef tvdleur het volgende:
Dat
[..]

Dat is de kans, ook niet. (zie de normale stock market) Ik heb het vertrouwen dat het wel weer aantrekt en er heel veel particulieren die even dachten snel geld te verdienen de lul zijn tov wat langer meegaande particulieren of grotere instanties.
Normale bedrijven maken een product of leveren een dienst. Heel concreet. Dit gaat in veel gevallen toch om een stukje gebakken lucht met weliswaar potentieel maar heel weinig concrete waardeduiding. Het is wat de gek er voor geeft. En dan nog de grootschalige prijsmanipulatie door whales.

Waarom zou een Ethereum-token niet bijvoorbeeld 100 dollar waard kunnen zijn ipv de 1850 dollar wat het nu is, zou dat absurd zijn?
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 21:07
Hmm... misschien toch maar kopen nu.
Orientezondag 23 mei 2021 @ 21:07
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:07 schreef Nattekat het volgende:
Hmm... misschien toch maar kopen nu.
NEE, doe het niet, ik wil niet dat het nog verder zakt, 32k is laag genoeg.
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 21:12
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:07 schreef Oriente het volgende:

[..]

NEE, doe het niet, ik wil niet dat het nog verder zakt, 32k is laag genoeg.
Helaas.
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 21:12
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:06 schreef Elan het volgende:

[..]

Normale bedrijven maken een product of leveren een dienst. Heel concreet. Dit gaat in veel gevallen toch om een stukje gebakken lucht met weliswaar potentieel maar heel weinig concrete waardeduiding. Het is wat de gek er voor geeft. En dan nog de grootschalige prijsmanipulatie door whales.

Waarom zou een Ethereum-token niet bijvoorbeeld 100 dollar waard kunnen zijn ipv de 1850 dollar wat het nu is, zou dat absurd zijn?
Nu zal ik dan wel de chiliz mafkees van het topic worden, maar die doen hetzelfde, een dienst leveren, met hun blockchain die ze verkopen op/met het socios platform in de vorm van fan tokens met directe (fan)invloed /waarde. Vrijdag is F1 aston martin nog aangehaakt (na recent in amerika UFC en NASCAR in navolging grote voetbalclubs). Het team achter chiliz / socios.com houdt het in eigen beheer en dat is substantieel anders dan andere blockchains en de reden (en nog steeds mijn basis) dat ik daarop vooral inzet.
Noem mij ouderwets, maar die hebben wel een business model. tov veel andere blockchains / crypto en de backup van namen als juventus, ac milan, atletico madrid, aston martin, alfa romeo, en veel meer. Voor de rest heb je volledig gelijk en eens. Het is een beetje wildwest. Veel winnen of verliezen want de blockchains zelf hebben geen echt hard business model / laten de bruikbaarheid aan derden over + heel veel gebakken lucht door de economische omstandigheden op de wereld.

[ Bericht 1% gewijzigd door tvdleur op 23-05-2021 21:27:23 ]
AJ187zondag 23 mei 2021 @ 21:22
Als je wat rondleest denken mensen dat dit het einde van de bullrun is en komen we in een bearmarket terecht en duurt het weer 3/4 jaar voordat er een nieuwe bullrun komt.

Ik geloof echter niet dat dit het einde is van de bullmarket. Het is een tijdelijke dip. Wat er in 2017/2018 gebeurde met crypto kan je niet vergelijken met de huidige cryptowereld.
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:22 schreef AJ187 het volgende:
Als je wat rondleest denken mensen dat dit het einde van de bullrun is en komen we in een bearmarket terecht en duurt het weer 3/4 jaar voordat er een nieuwe bullrun komt.

Ik geloof echter niet dat dit het einde is van de bullmarket. Het is een tijdelijke dip. Wat er in 2017/2018 gebeurde met crypto kan je niet vergelijken met de huidige cryptowereld.
#Denial.
Orientezondag 23 mei 2021 @ 21:28
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:27 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

#Denial.
Here we are now, entertain us

a denial
a denial
a denial
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:28 schreef Oriente het volgende:

[..]

Here we are now, entertain us
a denial
a denial
a denial
Doe het dan goed ;) Hello, hello, hello, how low...

( er zijn trouwens 6 haren van Kurt geveild vorige week voor 11.600 euro! Damn)




[ Bericht 2% gewijzigd door tvdleur op 23-05-2021 21:35:50 ]
Ronaldzondag 23 mei 2021 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:56 schreef Elan het volgende:
Misschien klimt het wel nooit meer en was dit het gewoon.

Bedenk ik me terwijl ik weer voor 500 Ada in koop.
Eigenlijk is het ook best voorbarig dat zoveel mensen er blind vanuit gaan dat Bitcoin ooit nog wel 100k $ wordt.

Je had nu grote investeerders en steenrijke miljardairs die instapten afgelopen bullrun, maar waar halen we de volgende keer nog meer miljarden vandaan om Bitcoins te kopen voor boven de 60k $?

Ik geloof best dat het ook weer omhoog pompt hoor, maar toch hebben we helemaal geen enkele garantie dat de geschiedenis zich blijft herhalen in dezelfde cyclus.
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 21:34
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:12 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Nu zal ik dan wel de chiliz mafkees van het topic worden, maar die doen hetzelfde, een dienst leveren, met hun blockchain die ze verkopen op/met het socios platform in de vorm van fan tokens met directe (fan)invloed /waarde. Vrijdag is F1 aston martin nog aangehaakt (na recent in amerika UFC en NASCAR in navolging grote voetbalclubs). Het team achter chiliz / socios.com houdt het in eigen beheer en dat is substantieel anders dan andere blockchains en de reden (en nog steeds mijn basis) dat ik daarop vooral inzet.
Noem mij ouderwets, maar die hebben wel een business model. tov veel andere blockchains / crypto en de backup van namen als juventus, ac milan, atletico madrid, aston martin, alfa romeo, en veel meer. Voor de rest heb je volledig gelijk en eens. Het is een beetje wildwest. Veel winnen of verliezen want de blockchains zelf hebben geen echt hard business model / laten de bruikbaarheid aan derden over + heel veel gebakken lucht door de economische omstandigheden op de wereld.

En wat doet chiliz nou concreet wat je niet ook gewoon (en makkelijker) met gewone euriotjes kan doen?
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 21:37
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:34 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En wat doet chiliz nou concreet wat je niet ook gewoon (en makkelijker) met gewone euriotjes kan doen?
Het platform creëren voor de teams / clubs om hun fan tokens op aan te maken / verkopen / distribueren en fans een kans te geven om inspraak te krijgen (en natuurlijk een extra verdienmodel voor zichzelf) .... of wil je zelf een voetballer kopen? Of het winning liedje bij een goal aankopen? Dan heb je zelf heel veel eurootjes nodig. Ze zetten in op fan betrokkenheid.

Ik vind het briljant. Je kan er alle kanten mee op: stem op het helm design van Vettel de volgende grand prix. Wie is de spits van juventus volgende wedstrijd? draaien we bij feyenoord nog we are the champions ? En zo door, ik noem maar wat van de mogelijkheden

[ Bericht 5% gewijzigd door tvdleur op 23-05-2021 21:47:15 ]
michiel_merkzondag 23 mei 2021 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:56 schreef Elan het volgende:
Misschien klimt het wel nooit meer en was dit het gewoon.

Bedenk ik me terwijl ik weer voor 500 Ada in koop.
Ach als de Ada straks weer de 2 euro aantikt, cashen en met de winst blijven spelen, zo blijft het leuk

[ Bericht 0% gewijzigd door michiel_merk op 23-05-2021 21:42:59 ]
Elanzondag 23 mei 2021 @ 21:38
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:30 schreef Ronald het volgende:

[..]

Eigenlijk is het ook best voorbarig dat zoveel mensen er blind vanuit gaan dat Bitcoin ooit nog wel 100k $ wordt.

Je had nu grote investeerders en steenrijke miljardairs die instapten afgelopen bullrun, maar waar halen we de volgende keer nog meer miljarden vandaan om Bitcoins te kopen voor boven de 60k $?

Ik geloof best dat het ook weer omhoog pompt hoor, maar toch hebben we helemaal geen enkele garantie dat de geschiedenis zich blijft herhalen in dezelfde cyclus.
Precies ik geloof er ook nog in vanzelfsprekend, maar het is ook wel een enorme valkuil in potentie.

Hoe vaak we wel niet gelezen hebben in allerlei kranten dat Bitcoin de 100k gaat aantikken, kan net zo goed een vorm van manipulatie zijn geweest. Want mensen met zoveel geld kunnen ook het nieuws bepalen en zorgen voor FOMO. Of anderzijds zorgen voor China FUD. Tegelijkertijd weten we niet of zo'n hele cyclus zich weer kan herhalen met naar het zich laat aanzien een vorm van regulering binnen afzienbare tijd.

Mocht op enig moment echt alles of vrijwel alles verdampen en niet meer terugkeren zijn we er wel echt ingestonken met z'n allen.
D.zondag 23 mei 2021 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:37 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Ach als de Ada straks weer te 2 euro aantikt, cashen....
_O-
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 21:41
Er gaat nog wel wat gebeuren dit jaar, waarschijnlijk op een gezondere manier dan de afgelopen 2 maanden.
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 21:48
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:37 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Het platform creëren voor de teams / clubs om hun fan tokens op aan te maken / verkopen / distribueren en fans een kans te geven om inspraak te krijgen (en natuurlijk een extra verdienmodel voor zichzelf) .... of wil je zelf een voetballer kopen? Of het winning liedje bij een goal aankopen? Ze zetten in op fan betrokkenheid.

Ik vind het briljant. Je kan er alle kanten mee op: het helm design van Vettel de volgende grand prix. Wie is de spits van juventus volgende wedstrijd? draaien we bij feyenoord nog we are the champions ?
Maar om zoiets te regelen heb je toch helemaal geen cryptomunt nodig?

Dat is eerder een ingewikkelde omweg.

En dat geldt volgens mij voor zo'n beetje alle crypto's.
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 21:53
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:48 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Maar om zoiets te regelen heb je toch helemaal geen cryptomunt nodig?

Dat is eerder een ingewikkelde omweg.

En dat geldt volgens mij voor zo'n beetje alle crypto's.
Chiliz is de uitgegeven "munt" die de blockchain ondersteund die zij ook zelf beheren. Ik zie het als aandelen in hun geval. Soort van crowdfunding met omzet. Aandelen nieuwe stijl, geef het een naam. Wat ik zei, substantieel anders.

nb, alle genoemde clubs, namen en merken zijn aangesloten bij socios / chiliz. dat is geen wishfull thinking

[ Bericht 1% gewijzigd door tvdleur op 23-05-2021 22:10:04 ]
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 21:57
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:53 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Chiliz is de uitgegeven "munt" die de blockchain ondersteund. Ik zie het als aandelen in hun geval. Soort van crowdfunding met omzet. Aandelen nieuwe stijl, geef het een naam. Wat ik zei, substantieel anders.
Ja, en dat zou ook allemaal zonder een blockchain kunnen. Dat is mijn punt. :T
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 22:01
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:57 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ja, en dat zou ook allemaal zonder een blockchain kunnen. Dat is mijn punt. :T
Vast, maar zij hebben hiermee een verdienmodel en businessmodel waar heel veel grote namen heel blij bij aansluiten en niet zelf meer over hoeven na te denken. Ik investeer alleen maar. Vraag het hun waarom ze dat zo doen :P

Ik denk dat de wereld ook blij is met 1 fan platform waar de verschillende team / club tokens van verschillende sporten met elkaar zometeen inwisselbaar zijn.
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 22:06
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 20:51 schreef recursief het volgende:

[..]

Nee want dan moet ik ofwel de stack op een exchange stallen ofwel een API implementeren met het risico op een kostbare bug. Dit werkt net zo goed. Het maakt me met de rendementen die ik draai op zo een moment ook niet uit of ik 4 BTC @$44.000 of 4BTC @$43.700 verkoop*

*bedragen zijn fictief
Ja precies, wel een goed idee denk ik inderdaad.
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 22:07
8584d89906cd950e2841f717be203a10.jpg
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 22:09
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:41 schreef Nattekat het volgende:
Er gaat nog wel wat gebeuren dit jaar, waarschijnlijk op een gezondere manier dan de afgelopen 2 maanden.
My-Lambo-After-Ethereum-Dip-Crypto-Memes.jpg
amp25zondag 23 mei 2021 @ 22:14
Kleine jump naar boven
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 22:15
Ach, ik heb geen spijt. Ik heb een doel voor ogen, en deze mislukte bullrun heeft me niet genoeg geholpen. Als ik er niet zo veel vertrouwen in had dat de crash nog een maandje of 2-3 van ons af was, had ik wel iets verkocht, maar echt niet zo gek veel.

Gewoon de wonden likken, zakken vullen en weer hodlen.
D.zondag 23 mei 2021 @ 22:17
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:41 schreef Nattekat het volgende:
Er gaat nog wel wat gebeuren dit jaar, waarschijnlijk op een gezondere manier dan de afgelopen 2 maanden.
Het ongezonde gedeelte moet nog komen 8-)
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 22:17 schreef D. het volgende:

[..]

Het ongezonde gedeelte moet nog komen 8-)
Ik ging uit van een ongezonde bullshitmaand in juni voor deze crash :P

Nu denk ik dat we een aantal maanden gaan bijtanken.
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 22:22
twitter


Paolo _O_
Orientezondag 23 mei 2021 @ 22:24
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 22:07 schreef Jed1Gam het volgende:
[ afbeelding ]
Trevorgod
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 22:26
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 22:22 schreef Jed1Gam het volgende:
[ twitter ]

Paolo _O_
Het is een feature
D.zondag 23 mei 2021 @ 22:34
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 22:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik ging uit van een ongezonde bullshitmaand in juni voor deze crash :P

Nu denk ik dat we een aantal maanden gaan bijtanken.
Ik gok dat het komende week al weer los gaat :Y
viceversazondag 23 mei 2021 @ 22:36
Eww Safemoon is trending up Twitter.
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 22:58
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 22:34 schreef D. het volgende:

[..]

Ik gok dat het komende week al weer los gaat :Y
Omhoog? Denk het niet.

Denk dat BTC morgen onder de 30K komt en misschien zelfs richting 28K.

@Scorpie
D.zondag 23 mei 2021 @ 23:00
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 22:58 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Omhoog?
Dat denk ik :Y
quote:
Denk het niet.

We zullen zien 8-)
Rozevlazondag 23 mei 2021 @ 23:02
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 21:07 schreef Nattekat het volgende:
Hmm... misschien toch maar kopen nu.
Oke ik blijf vanaf nu van alles af!!! :D
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 23:05
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:02 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Oke ik blijf vanaf nu van alles af!!! :D
Dat had je 2 weken geleden al moeten doen.
Anton91zondag 23 mei 2021 @ 23:20
Alles schiet weer omhoog :X
Althans, datgene wat ik heb (Matic en ADA)
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 23:22
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:20 schreef Anton91 het volgende:
Alles schiet weer omhoog :X
Althans, datgene wat ik heb (Matic en ADA)
Maar voor hoe lang. :P
Rozevlazondag 23 mei 2021 @ 23:26
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:20 schreef Anton91 het volgende:
Alles schiet weer omhoog :X
Althans, datgene wat ik heb (Matic en ADA)
Ada _O_
Orientezondag 23 mei 2021 @ 23:27
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:20 schreef Anton91 het volgende:
Alles schiet weer omhoog :X
Althans, datgene wat ik heb (Matic en ADA)
Behalve LUNA. Fuck LUNA. ( ;( )
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 23:39
Waar handelen jullie in coins? Zitten jullie op meerdere exchanges?
D.zondag 23 mei 2021 @ 23:42
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:39 schreef PicoMMP het volgende:
Waar handelen jullie in coins? Zitten jullie op meerdere exchanges?
De meeste mensen wel :Y

Als er projecten zijn waar je in wilt investeren moet je ze kopen daar waar ze worden aangeboden :Y
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 23:42
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:39 schreef PicoMMP het volgende:
Waar handelen jullie in coins? Zitten jullie op meerdere exchanges?
Binance voornamelijk.
Mortaxxzondag 23 mei 2021 @ 23:43
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:27 schreef Oriente het volgende:

[..]

Behalve LUNA. Fuck LUNA. ( ;( )
Je moet ook niet van die rare muntjes kopen
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 23:44
Je moet alleen btc kopen!
D.zondag 23 mei 2021 @ 23:46
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:44 schreef FlippingCoin het volgende:
Je moet alleen btc kopen!
Hoi @aTypisch :W
amp25zondag 23 mei 2021 @ 23:46
Ada zit heen en weer te shaken
Mortaxxzondag 23 mei 2021 @ 23:46
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:44 schreef FlippingCoin het volgende:
Je moet alleen btc kopen!
ETH, hbar, cardano, xrp, vechain, bat. Zijn genoeg zinnige projecten naast btc
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 23:46
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:46 schreef D. het volgende:

[..]

Hoi @:atypisch :W
Kut verkeerde account :{
D.zondag 23 mei 2021 @ 23:47
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:46 schreef amp25 het volgende:
Ada zit heen en weer te shaken
Het shaket langzaam naar boven 8-)
TigerXtrmmaandag 24 mei 2021 @ 00:02
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:39 schreef PicoMMP het volgende:
Waar handelen jullie in coins? Zitten jullie op meerdere exchanges?
Enkel op Kraken. Heeft alle pairs waar ik interesse in heb en kan direct in euros handelen.
Medusa666maandag 24 mei 2021 @ 00:19
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 23:39 schreef PicoMMP het volgende:
Waar handelen jullie in coins? Zitten jullie op meerdere exchanges?
Nope, alleen kraken
Montaguimaandag 24 mei 2021 @ 00:39
Vorig jaar in Cardano, Ripple en Vechain geinvesteerd. Dit jaar Holo op 0.0045. Twijfel nog over REN, ZIL en Stellar.

Ben qua keuzes wel gelimiteerd tot Bitvavo (supervriendelijk voor newbies. aanrader), dus bv geen Polkadot, Doge :') of zo, maar ben inmiddels wel aan het pionieren met Trustwallet en pancakeswap.
Mens-erger-je-nietmaandag 24 mei 2021 @ 00:50
Wie heeft hier eigenlijk vertrouwen in ethereum?
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 00:51
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 00:39 schreef Montagui het volgende:
Vorig jaar in Cardano, Ripple en Vechain geinvesteerd. Dit jaar Holo op 0.0045. Twijfel nog over REN, ZIL en Stellar.

Ben qua keuzes wel gelimiteerd tot Bitvavo (supervriendelijk voor newbies. aanrader), dus bv geen Polkadot, Doge :') of zo, maar ben inmiddels wel aan het pionieren met Trustwallet en pancakeswap.
Via BLOX app kan je wel Polkadot kopen.
Quotidienmaandag 24 mei 2021 @ 02:01
https://alternative.me/crypto/fear-and-greed-index/

Ja jongens dat wordt inpakken
#ANONIEMmaandag 24 mei 2021 @ 02:34
E2F2x0YWUAIft38?format=jpg&name=large

[ Bericht 31% gewijzigd door #ANONIEM op 24-05-2021 02:34:35 ]
amp25maandag 24 mei 2021 @ 06:25
Wat verwachten we voor vandaag omlaag of omhoog
PicoMMPmaandag 24 mei 2021 @ 06:55
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 06:25 schreef amp25 het volgende:
Wat verwachten we voor vandaag omlaag of omhoog
Down, down, down
JDxmaandag 24 mei 2021 @ 07:34
Vannacht licht herstel, dus zal vanmorgen wel even inkakken. Maar momenteel geen flaaauw idee.

Sowieso nog steeds soort weekend.
Blikmaandag 24 mei 2021 @ 07:51
Lekker Matic
Fermaandag 24 mei 2021 @ 08:02
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 00:50 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Wie heeft hier eigenlijk vertrouwen in ethereum?
Wie niet?

Het is het grootste platform, meeste projecten, meeste ontwikkelaars, de eerste in zijn soort.

Goede layer 2 blockchains en met eth2 kunnen er ook nog shards komen, die verbeteringen hebben. Genoeg potentie.

Het gaat zeker niet weg.
#ANONIEMmaandag 24 mei 2021 @ 08:04
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 08:02 schreef Fer het volgende:

[..]

Wie niet?

Het is het grootste platform, meeste projecten, meeste ontwikkelaars, de eerste in zijn soort.

Goede layer 2 blockchains en met eth2 kunnen er ook nog shards komen, die verbeteringen hebben. Genoeg potentie.

Het gaat zeker niet weg.
Ik

Ik vind het echt niks

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-05-2021 08:04:27 ]
fathankmaandag 24 mei 2021 @ 08:56
Funfact: koerstechnisch gezien had je een jaar geleden beter Vechain kunnen kopen dan Bitcoin.
PicoMMPmaandag 24 mei 2021 @ 08:56
Gisteren Eth gekocht voor $1999, nu een verkooporder gezet voor $2300. Kijken of hij die weer kan aantikken en dan vanmiddag kijken of het weer gaat dippen richting $1700.
J.A.R.V.I.S.maandag 24 mei 2021 @ 09:20
Dacht dat Matic nog wel even door zou zakken, had ik gisteren maar gekocht. -O-
Rozevlamaandag 24 mei 2021 @ 09:25
Gister op 0.92 toch maar ff 2k in Ada gezet.

Lekker _O_
Quotidienmaandag 24 mei 2021 @ 09:29
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 09:25 schreef Rozevla het volgende:
Gister op 0.92 toch maar ff 2k in Ada gezet.

Lekker _O_
±
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 08:56 schreef PicoMMP het volgende:
Gisteren Eth gekocht voor $1999, nu een verkooporder gezet voor $2300. Kijken of hij die weer kan aantikken en dan vanmiddag kijken of het weer gaat dippen richting $1700.
Kansloos dit
PicoMMPmaandag 24 mei 2021 @ 09:50
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 09:29 schreef Quotidien het volgende:

[..]

±
[..]

Kansloos dit
Het is anders toch gelukt :)
Blikmaandag 24 mei 2021 @ 10:00
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 09:20 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Dacht dat Matic nog wel even door zou zakken, had ik gisteren maar gekocht. -O-
<70 eurocent gekocht _O_
D.maandag 24 mei 2021 @ 10:02
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 09:50 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Het is anders toch gelukt :)
Ik zie geen $1700 :N
Apekoekmaandag 24 mei 2021 @ 10:12
Hoewel dit als een startende bearmarket voelt, hebben we zowel geen blow off top gehad en geen return to normal. We zitten ook nog niet op de 950 dagen tot aan de volgende halving. Toch nog wel wat hopium, hoewel het ook prima denial kan zijn.

Zou dit net als in 2013 de eerste top kunnen zijn geweest?
recursiefmaandag 24 mei 2021 @ 10:18
Ja of nee.
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 10:19
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:02 schreef D. het volgende:

[..]

Ik zie geen $1700 :N
Komt vanavond wel dead cat bounce
D.maandag 24 mei 2021 @ 10:21
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:19 schreef Elan het volgende:

[..]

Komt vanavond wel dead cat bounce
Ik denk eerder op $2700 :Y
J.A.R.V.I.S.maandag 24 mei 2021 @ 10:30
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:00 schreef Blik het volgende:

[..]

<70 eurocent gekocht _O_
Toen ik vorige maand begon op 69 cent gekocht :P Ben aan het twijfelen of die nog stijgt nu, maar alles is groen dus houd het in de gaten. Verkopen, en hopen dat die weer zakt.
PicoMMPmaandag 24 mei 2021 @ 10:31
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:02 schreef D. het volgende:

[..]

Ik zie geen $1700 :N
Hopelijk vanmiddag, en anders leuke winst gepakt
Afwazigmaandag 24 mei 2021 @ 10:43
Gister op de absolute bodem NSBT weten te kopen, 14$ per stuk, nu weer bijna op 26$. Wat een geluk _O_
Nattekatmaandag 24 mei 2021 @ 10:49
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:12 schreef Apekoek het volgende:
Hoewel dit als een startende bearmarket voelt, hebben we zowel geen blow off top gehad en geen return to normal. We zitten ook nog niet op de 950 dagen tot aan de volgende halving. Toch nog wel wat hopium, hoewel het ook prima denial kan zijn.

Zou dit net als in 2013 de eerste top kunnen zijn geweest?
Ik deelde dit, tot ik zag hoe de grafiek van Ethereum eruit ziet. Toen werd ik op eens heel verdrietig.
Joosie200maandag 24 mei 2021 @ 10:50
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 08:56 schreef PicoMMP het volgende:
Gisteren Eth gekocht voor $1999, nu een verkooporder gezet voor $2300. Kijken of hij die weer kan aantikken en dan vanmiddag kijken of het weer gaat dippen richting $1700.
Ik had eth al eerder gekocht tegen 2100. Wel net tegen 2300 verkocht. Toch net geen 10% gepakt. Zie hem nog niet overtuigend doorbreken.
D.maandag 24 mei 2021 @ 10:50
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:31 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Hopelijk vanmiddag, en anders leuke winst gepakt
x1,15 is de moeite niet :N
Nattekatmaandag 24 mei 2021 @ 10:51
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 08:56 schreef fathank het volgende:
Funfact: koerstechnisch gezien had je een jaar geleden beter Vechain kunnen kopen dan Bitcoin.
Bijna alles behalve Bitcoin is parabolisch gegaan terwijl Bitcoin aan het kloten was op 55k :P
Joosie200maandag 24 mei 2021 @ 10:52
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:50 schreef D. het volgende:

[..]

x1,15 is de moeite niet :N
Doe het 10x na elkaar in zo'n wave en zeg dan nog eens dat het niet de moeite loont :P
Nattekatmaandag 24 mei 2021 @ 10:55
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:52 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Doe het 10x na elkaar in zo'n wave en zeg dan nog eens dat het niet de moeite loont :P
Dan moet het wel 10x lukken zonder falen.
D.maandag 24 mei 2021 @ 10:55
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:52 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Doe het 10x na elkaar in zo'n wave en zeg dan nog eens dat het niet de moeite loont :P
Laat maar zien dat het je 10x lukt, dan praten we verder :Y
Apekoekmaandag 24 mei 2021 @ 10:56
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik deelde dit, tot ik zag hoe de grafiek van Ethereum eruit ziet. Toen werd ik op eens heel verdrietig.
E039-CFAD-ADFD-43-AE-973-D-45275-F7-E7-EA1.png?dl=1
Nattekatmaandag 24 mei 2021 @ 10:56
Mijn inleg van gisteren nu in Ethereum gestoken, ik zie groene kaarsen _O_
Joosie200maandag 24 mei 2021 @ 10:57
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dan moet het wel 10x lukken zonder falen.
True.
Nattekatmaandag 24 mei 2021 @ 10:58
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:56 schreef Apekoek het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Andere tijd :P
Ethereum was toen nog nieuw en hip, vergelijk liever met de Bitcoin correctie van toen.
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 11:01
Via coinbase pro is het toch wel heel makkelijk geld verdienen.

Elke dag automatisch de absolute dip kopen en je hebt een paar uur later weer een paar honderd dollar verdiend.
Apekoekmaandag 24 mei 2021 @ 11:04
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 10:58 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Andere tijd :P
Ethereum was toen nog nieuw en hip, vergelijk liever met de Bitcoin correctie van toen.
Ook lekker subjectief! Wat wel feitelijk hier is, dat deze plaatselijke bubbel toen goed is hersteld en er hetzelfde uitziet als die van nu. Maar tuurlijk “alles is anders”.
Apekoekmaandag 24 mei 2021 @ 11:05
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:01 schreef Elan het volgende:
Via coinbase pro is het toch wel heel makkelijk geld verdienen.

Elke dag automatisch de absolute dip kopen en je hebt een paar uur later weer een paar honderd dollar verdiend.
Automatisch dip kopen? Waar zit die absolute dip dan steeds?
Rozevlamaandag 24 mei 2021 @ 11:06
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:05 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Automatisch dip kopen? Waar zit die absolute dip dan steeds?
Jij hebt duidelijk de glazen bol app nog niet.
Nattekatmaandag 24 mei 2021 @ 11:10
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:04 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ook lekker subjectief! Wat wel feitelijk hier is, dat deze plaatselijke bubbel toen goed is hersteld en er hetzelfde uitziet als die van nu. Maar tuurlijk “alles is anders”.
Je vergelijkt een nieuwe hippe coin die extreem de lucht in ging met een oude gevestigde coin met een enorme marketcap. Tuurlijk zit er een kern van waarheid achter, maar in dit geval zit er weinig achter.
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 11:10
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:05 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Automatisch dip kopen? Waar zit die absolute dip dan steeds?
Gewoon in de ochtend -20% van de huidige koers in stellen als buy order en 200 dollar er bij als sell order in de loop van de middag/avond.

Werkt serieus al sinds de dip aan de gang is. Kijken of het vandaag ook weer gaat lukken.

Gisteren 500 Ada gekocht voor 0.90 cent verkocht voor 1.25 :')
FlippingCoinmaandag 24 mei 2021 @ 11:12
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:10 schreef Elan het volgende:

[..]

Gewoon in de ochtend -20% van de huidige koers in stellen als buy order en 200 dollar er bij als sell order in de loop van de middag/avond.

Werkt serieus al sinds de dip aan de gang is. Kijken of het vandaag ook weer gaat lukken.

Gisteren 500 Ada gekocht voor 0.90 cent verkocht voor 1.25 :')
Ik doe het precies andersom, in de ochtend short gaan tot de yanks ontwaken. :+ Sowieso makkelijker om met de trend mee te gaan denk ik.
Apekoekmaandag 24 mei 2021 @ 11:13
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je vergelijkt een nieuwe hippe coin die extreem de lucht in ging met een oude gevestigde coin met een enorme marketcap. Tuurlijk zit er een kern van waarheid achter, maar in dit geval zit er weinig achter.
Voor veel mensen is ETH nog steeds Hip, zeker sinds die defi shit.
Nattekatmaandag 24 mei 2021 @ 11:14
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:13 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Voor veel mensen is ETH nog steeds dip, zeker sinds die defi shit.
Is ook geen geheim dat Ethereum harder is gevallen dan Bitcoin deze dip :P

Het feit dat Ethereum nog steeds 2x zo hoog staat als een paar weken geleden tov Bitcoin zegt genoeg.
Nattekatmaandag 24 mei 2021 @ 11:15
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:10 schreef Elan het volgende:

[..]

Gewoon in de ochtend -20% van de huidige koers in stellen als buy order en 200 dollar er bij als sell order in de loop van de middag/avond.

Werkt serieus al sinds de dip aan de gang is. Kijken of het vandaag ook weer gaat lukken.

Gisteren 500 Ada gekocht voor 0.90 cent verkocht voor 1.25 :')
Oh, daarom maak ik zo veel verlies.
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 11:15
quote:
16s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:12 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ik doe het precies andersom, in de ochtend short gaan tot de yanks ontwaken. :+ Sowieso makkelijker om met de trend mee te gaan denk ik.
Ja bedoel ik
Vanavond weer kopen als het is ingekakt _O_
Mortaxxmaandag 24 mei 2021 @ 11:21
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:10 schreef Elan het volgende:

[..]

Gewoon in de ochtend -20% van de huidige koers in stellen als buy order en 200 dollar er bij als sell order in de loop van de middag/avond.

Werkt serieus al sinds de dip aan de gang is. Kijken of het vandaag ook weer gaat lukken.

Gisteren 500 Ada gekocht voor 0.90 cent verkocht voor 1.25 :')
Verkocht voor 1.25 en staat nu op 1.45. werkt goed dat swingtraden
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 11:22
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Oh, daarom maak ik zo veel verlies.
Nouja kan door veranderingen of een sterke opwaartse trend ook niet lukken natuurlijk.
De laatste dagen is het kinderlijk eenvoudig in elk geval. Of dat door Amerika komt geen idee maar elke avond rond 19:00 stort het spul in om in de nacht weer wat op te leven.
FlippingCoinmaandag 24 mei 2021 @ 11:24
Volgens mijn Binance margin wallet sta ik op +48.18% Since 2021-05-18 02:14. :Y)
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 11:24
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:21 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Verkocht voor 1.25 en staat nu op 1.45. werkt goed dat swingtraden
Ja dan doe je het verkeerd. Timing is alles maat.
Apekoekmaandag 24 mei 2021 @ 11:31
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Is ook geen geheim dat Ethereum harder is gevallen dan Bitcoin deze dip :P

Het feit dat Ethereum nog steeds 2x zo hoog staat als een paar weken geleden tov Bitcoin zegt genoeg.
Ik bedoelde hip, niet dip.

Maar waarom zou dat genoeg zeggen?
Mortaxxmaandag 24 mei 2021 @ 11:35
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:24 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja dan doe je het verkeerd. Timing is alles maat.
Vriend jij bent degene die verkocht heeft op 1.25 en het staat nu op 1.45

Timing is alles (lol)
fathankmaandag 24 mei 2021 @ 11:38
Lol al deze mastertraders hier


Zeker stiekem een Edraket-abotje genomen
FlippingCoinmaandag 24 mei 2021 @ 11:40
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:38 schreef fathank het volgende:
Lol al deze mastertraders hier


Zeker stiekem een Edraket-abotje genomen
Nouja heel moeilijk is het niet afgelopen dagen. :P
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 11:40
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:35 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Vriend jij bent degene die verkocht heeft op 1.25 en het staat nu op 1.45

Timing is alles (lol)
Ja lekke belangrijk Zakt vanzelf weer in mekaar later vandaag.

Het is geen exacte wetenschap of zo hè :')
amp25maandag 24 mei 2021 @ 11:40
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:35 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Vriend jij bent degene die verkocht heeft op 1.25 en het staat nu op 1.45

Timing is alles (lol)
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:35 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Vriend jij bent degene die verkocht heeft op 1.25 en het staat nu op 1.45

Timing is alles (lol)
dat doe ik niet ik weet van me eigen als ik dat ik verkoop dat stijgt ie en andersom daalt ie
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 11:43
quote:
16s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:40 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Nouja heel moeilijk is het niet afgelopen dagen. :P
Precies.
Geen reet verstand van en toch al bijna 1100 in de plus met dat traden of waar het voor moet door gaan :7
Mansjestermaandag 24 mei 2021 @ 11:44
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:38 schreef fathank het volgende:
Lol al deze mastertraders hier

Zeker stiekem een Edraket-abotje genomen
Dit ja :') Iedereen komt weer uit zn holletje om achteraf te vertellen welke briljante trades ze hebben gedaan
viagraapmaandag 24 mei 2021 @ 11:46
M'n vakantiegeld is echt te laat om al deze dead cat bounces te pakken ;(
FlippingCoinmaandag 24 mei 2021 @ 11:47
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:44 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Dit ja :') Iedereen komt weer uit zn holletje om achteraf te vertellen welke briljante trades ze hebben gedaan
Net als de rest hier met weer een goede coin hebben. :O


Tapir
FlippingCoinmaandag 24 mei 2021 @ 11:50
Achteraf klopt ook niet verder, gewoon al in het begin gezegd hier maar goed.
Isdatzomaandag 24 mei 2021 @ 11:51
Ok
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 12:05
quote:
16s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:47 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Net als de rest hier met weer een goede coin hebben. :O


Tapir
Of eindeloos speculeren of De BoDEM Nu EiNDeLIjK In ZiChT Is!!!111

Kan je toch beter een paar knaken verdienen in de chaos, of dat vervolgens gebaseerd is op dom geluk of professionele trading skills maakt voor het resultaat geen donder uit.
onlogischmaandag 24 mei 2021 @ 12:08
Als het gaat om calls naar fiat luister ik echt alleen maar naar @Apekoek

quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 19:51 schreef Apekoek het volgende:
Zojuist alles verkocht, vanaf nu 3 jaar bearmarket
Apekoekgod _O_
Lemming22maandag 24 mei 2021 @ 12:10
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 18:22 schreef Lemming22 het volgende:
Matic op 69 cent. De fomo is real. :X
Dit doet toch wel een beetje pijn bij captain hindsight nu Matic op 1.17 staat o|O

Wel leuk om weer eens wat groens te zien na het inloggen op binance.
FlippingCoinmaandag 24 mei 2021 @ 12:13
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:05 schreef Elan het volgende:

[..]

Of eindeloos speculeren of De BoDEM Nu EiNDeLIjK In ZiChT Is!!!111

Kan je toch beter een paar knaken verdienen in de chaos, of dat vervolgens gebaseerd is op dom geluk of professionele trading skills maakt voor het resultaat geen donder uit.
Ja dat mag dan weer wel, of de zoveelste wyckoff distributie. :P


Naja zal wel ik zal wel niet meer over traden praten triggered schijnbaar nogal wat mensen hier.
fathankmaandag 24 mei 2021 @ 12:23
quote:
16s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:13 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ja dat mag dan weer wel, of de zoveelste wyckoff distributie. :P


Naja zal wel ik zal wel niet meer over traden praten triggered schijnbaar nogal wat mensen hier.
Nee vooral doen joh. Maar kreten als 'sochtends automatisch de absolute bodem kopen' doen mijn wenkbrauwen wel fronsen ja. Ieder z'n ding hè, ik trade niet meer. Ben blij met m'n huidige posities en gooi alleen nog iedere maand wat fiat in BTC.
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 12:24
quote:
16s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:13 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ja dat mag dan weer wel, of de zoveelste wyckoff distributie. :P


Naja zal wel ik zal wel niet meer over traden praten triggered schijnbaar nogal wat mensen hier.
Gewoon posten hoor. In geval van Ada is die sterk opgaande en dalende trend al ruim een week aan de gang dus misschien kunnen mensen er hun voordeel uit halen (dit is geen financieel advies)
onlogischmaandag 24 mei 2021 @ 12:28
quote:
14s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:23 schreef fathank het volgende:

[..]

Nee vooral doen joh. Maar kreten als 'sochtends automatisch de absolute bodem kopen' doen mijn wenkbrauwen wel fronsen ja. Ieder z'n ding hè, ik trade niet meer. Ben blij met m'n huidige posities en gooi alleen nog iedere maand wat fiat in BTC.
Eens. Ik doe het ook niet. Totaal geen verstand van. Gewoon diehard #hodl since forever.
Grrrrrrrrmaandag 24 mei 2021 @ 12:31
quote:
6s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:28 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Eens. Ik doe het ook niet. Totaal geen verstand van. Gewoon diehard #hodl since forever.
Gooi je er nog wel eens nieuw geld in tegenwoordig?
onlogischmaandag 24 mei 2021 @ 12:34
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:31 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Gooi je er nog wel eens nieuw geld in tegenwoordig?
Nee. Dat vind ik zonde geld als ik kijk tegen welke prijzen ik het allemaal heb aangeschaft en zie wat het nu waard is.
Grrrrrrrrmaandag 24 mei 2021 @ 12:37
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:34 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Nee. Dat vind ik zonde geld als ik kijk tegen welke prijzen ik het allemaal heb aangeschaft en zie wat het nu waard is.
Snap ik, heeft op het grote geheel geen fuck zin meer natuurlijk :T
Nattekatmaandag 24 mei 2021 @ 12:50
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:31 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik bedoelde hip, niet dip.

Maar waarom zou dat genoeg zeggen?
Dat de stijging gebackt is en niet puur hype was.
Ali_boomaandag 24 mei 2021 @ 12:51
twitter
Ronaldmaandag 24 mei 2021 @ 12:55
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:44 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Dit ja :') Iedereen komt weer uit zn holletje om achteraf te vertellen welke briljante trades ze hebben gedaan
Zo’n beetje iedere random trade van gisteren staat nu wel in klein plusje na een daling van 50% in een week tijd. Briljante trading skills inderdaad ^O^
Elanmaandag 24 mei 2021 @ 13:02
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:55 schreef Ronald het volgende:

[..]

Zo’n beetje iedere random trade van gisteren staat nu wel in klein plusje na een daling van 50% in een week tijd. Briljante trading skills inderdaad ^O^
_O- :Y
Afwazigmaandag 24 mei 2021 @ 13:03
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:55 schreef Ronald het volgende:

[..]

Zo’n beetje iedere random trade van gisteren staat nu wel in klein plusje na een daling van 50% in een week tijd. Briljante trading skills inderdaad ^O^
Ik wou zeggen, het maakt echt geen flikker uit wat je hebt gekocht gistermiddag. Als je hebt gekocht sta je nu 20/30/40/50% in de plus. :') Zoutmijnen hier _O_.
Blikmaandag 24 mei 2021 @ 13:10
quote:
1s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:10 schreef Lemming22 het volgende:

[..]

Dit doet toch wel een beetje pijn bij captain hindsight nu Matic op 1.17 staat o|O

Wel leuk om weer eens wat groens te zien na het inloggen op binance.
Haha, gekocht door jou reactie gisteren op 69 cent :)
Grrrrrrrrmaandag 24 mei 2021 @ 13:21
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 13:03 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Ik wou zeggen, het maakt echt geen flikker uit wat je hebt gekocht gistermiddag. Als je hebt gekocht sta je nu 20/30/40/50% in de plus. :') Zoutmijnen hier _O_.
Ik heb dus vérkocht hè.
D.maandag 24 mei 2021 @ 13:29
quote:
8s.gif Op maandag 24 mei 2021 13:21 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ik heb dus vérkocht hè.
Verkopen in een dip, dan vraag je er ook om :{w
Lemming22maandag 24 mei 2021 @ 13:31
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 13:10 schreef Blik het volgende:

[..]

Haha, gekocht door jou reactie gisteren op 69 cent :)
Nice, hele goede entry voor als je gaat Hodlen. Of snelle winst op de korte termijn ^O^
Mansjestermaandag 24 mei 2021 @ 14:23
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 12:55 schreef Ronald het volgende:

[..]

Zo’n beetje iedere random trade van gisteren staat nu wel in klein plusje na een daling van 50% in een week tijd. Briljante trading skills inderdaad ^O^
Of je dacht na de dalingen van woensdag of de dagen erna dat de dip was bereikt,terwijl het sindsdien alleen maar meer is gezakt.

Achteraf is zo makkelijk lullen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Mansjester op 24-05-2021 14:40:43 ]
onlogischmaandag 24 mei 2021 @ 14:28
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:23 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Of je dacht na de dalingen van woensdag of de dagen erna dat de dip was bereikt,terwijl het sindsdien alleen maar meer is gezakt.

Achteraf is zo makkelijk lukken.
Daarom hodl maat. :)
#ANONIEMmaandag 24 mei 2021 @ 14:28
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 11:38 schreef fathank het volgende:
Lol al deze mastertraders hier

Zeker stiekem een Edraket-abotje genomen
Sowieso mensen die in totale paniek en FUD raakten tijdens een paar rode dagen en nu opeens hun strakke Supertrader pakje komen showcasen :').

Niet gewoon HODLen i.c.m. een goede profit take-out strategy :') _O-

Ben echt blij dat ik de keiharde les om mijn emoties uit te schakelen in crypto al lang en breed geleerd heb.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 24-05-2021 14:30:01 ]
onlogischmaandag 24 mei 2021 @ 14:29
Paar groene kaarsen en op Telegram worden de lambo-offertes alweer opgevraagd _O-
#ANONIEMmaandag 24 mei 2021 @ 14:30
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:29 schreef onlogisch het volgende:
Paar groene kaarsen en op Telegram worden de lambo offertes alweer opgevraagd _O-
Ja maar echt _O-

Soms is het echt te cringe wat je zoal leest.
#ANONIEMmaandag 24 mei 2021 @ 14:31
ExpTvqUWQAMLW4F.png
#ANONIEMmaandag 24 mei 2021 @ 14:33
Sowieso heb je veel AIDS-gebruikers op Telegram, altijd leuk om zo'n debieltje die alleen maar met "je kk moeder wat doe je stoer kom vechten dan kkflikker wejo deze kk coin "-berichtjes kan strooien te trollen voor de leuk.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 24-05-2021 14:59:53 ]
onlogischmaandag 24 mei 2021 @ 14:33
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:33 schreef Erasmus het volgende:
Sowieso heb je veel AIDS-gebruikers op Telegram, altijd leuk om met zo'n debieltje die alleen maar met "je kk moeder wat doe je stoer kom vechten dan kkflikker wejo deze kk coin "-berichtjes te trollen voor de leuk.
Sorry. Soms verlies ik mijn geduld en speelt mijn temperament op :@
FundsAreSafumaandag 24 mei 2021 @ 14:45
Heb in de kroeg een keer iemand in elkaar geslagen die XRP aan het shillen was, moet kunnen :)
TheFreshPrincemaandag 24 mei 2021 @ 14:46
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:28 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Sowieso mensen die in totale paniek en FUD raakten tijdens een paar rode dagen en nu opeens hun strakke Supertrader pakje komen showcasen :').

Niet gewoon HODLen i.c.m. een goede profit take-out strategy :') _O-

Ben echt blij dat ik de keiharde les om mijn emoties uit te schakelen in crypto al lang en breed geleerd heb.
Was er een dip?
Quotidienmaandag 24 mei 2021 @ 14:47
Een paar dagen terug was het allemaal afgelopen en nu is iedereen weer het mannetje _O-
onlogischmaandag 24 mei 2021 @ 14:47
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:46 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Was er een dip?
Dip you say?

4TJsqMX.png
ikbenrondmaandag 24 mei 2021 @ 14:51
Mijn portfolio staat in het GROEN
FundsAreSafumaandag 24 mei 2021 @ 14:52
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:47 schreef Quotidien het volgende:
Een paar dagen terug was het allemaal afgelopen en nu is iedereen weer het mannetje _O-
Verslavingsgedrag, alles is weer top zodra je je fix krijgt
#ANONIEMmaandag 24 mei 2021 @ 14:54
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:47 schreef Quotidien het volgende:
Een paar dagen terug was het allemaal afgelopen en nu is iedereen weer het mannetje _O-
Daarom rustig bij iedere tank of dip/crash van de (totale) MC:

giphy.gif

Genieten van de comments.

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 24-05-2021 14:54:30 ]
Quotidienmaandag 24 mei 2021 @ 14:54
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:52 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Verslavingsgedrag, alles is weer top zodra je je fix krijgt
En dan nog met vakantiegeld dips gaan kopen :')
Hoe kun je uberhaupt nog steeds op het punt zitten dat vakantiegeld een deuk in je portfolio slaat.
#ANONIEMmaandag 24 mei 2021 @ 14:56
quote:
10s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:52 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Verslavingsgedrag, alles is weer top zodra je je fix krijgt
Als het een beetje bullish lijkt te zijn lijken de Telegramgroepen allemaal stuk voor stuk op het oude Perron Nul voor het oude Rotterdamse CS. :)
FlippingCoinmaandag 24 mei 2021 @ 14:58
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:54 schreef Quotidien het volgende:

[..]

En dan nog met vakantiegeld dips gaan kopen :')
Hoe kun je uberhaupt nog steeds op het punt zitten dat vakantiegeld een deuk in je portfolio slaat.
Waarom zou je dat niet doen? :?
JDxmaandag 24 mei 2021 @ 14:59
op Tweakers hebben ze het over een 34W EMA restest, enige wat ik lees:
34 Watt European Music Awards retest

Cardano wel met winst verkocht, wel te vroeg, maar hoop alsnog op een dip.
#ANONIEMmaandag 24 mei 2021 @ 15:01
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:59 schreef JDx het volgende:
op Tweakers hebben ze het over een 34W EMA restest, enige wat ik lees:
34 Watt European Music Awards retest

Cardano wel met winst verkocht, wel te vroeg, maar hoop alsnog op een dip.
Ik ben in 2016 naar de MTV EMA's geweest in Ahoy, maar dat zullen ze vast niet bedoelen.
Quotidienmaandag 24 mei 2021 @ 15:01
quote:
16s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:58 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Waarom zou je dat niet doen? :?
Omdat het geen zoden aan de dijk zet.
JDxmaandag 24 mei 2021 @ 15:03
quote:
16s.gif Op maandag 24 mei 2021 14:58 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Waarom zou je dat niet doen? :?
Omdat hij 100.000 euro weinig geld vindt natuurlijk.
FlippingCoinmaandag 24 mei 2021 @ 15:03
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 15:01 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Omdat het geen zoden aan de dijk zet.
Wat is dat voor logica dan? Profiteren van een dip lijkt mij juist positief maar het zal wel.
FlippingCoinmaandag 24 mei 2021 @ 15:04
quote:
0s.gif Op maandag 24 mei 2021 15:03 schreef JDx het volgende:

[..]

Omdat hij 100.000 euro weinig geld vindt natuurlijk.
Ja niet iedereen is een boomer. :{
Quotidienmaandag 24 mei 2021 @ 15:09
quote:
16s.gif Op maandag 24 mei 2021 15:03 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Wat is dat voor logica dan? Profiteren van een dip lijkt mij juist positief maar het zal wel.
De afgelopen maanden heb je geld kunnen printen, wat heb je dan marginaal aan zitten rommelen om nog van vakantiegeld afhankelijk te zijn.