abonnement Unibet Coolblue
pi_199514506


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
  donderdag 20 mei 2021 @ 07:52:24 #2
131603 Afwazig
Serious business
pi_199514523
Pancakebunny :').

Jezus man. Zoiets verdiend het ook om gehackt / gerugged te worden.
pi_199514541
quote:
0s.gif Op woensdag 19 mei 2021 21:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ga janken. Er is niks willekeurigs aan een koers, zelfs die van crypto niet.
:')

Maar wanneer gaan we weer stijgen dan?
Facts don't care about your feelings
  donderdag 20 mei 2021 @ 08:03:24 #4
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199514569
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 07:57 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

:')

Maar wanneer gaan we weer stijgen dan?
Als nattekat z’n loon nog niet heeft
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 20 mei 2021 @ 08:06:17 #5
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199514593
Redelijk de dip gekocht. Even wachten op de volgende
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199514630
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 08:07 schreef timmmmm het volgende:

[..]

:')

Don zwijn gespot
Don _O-

En nog door het slotje heen posten ook _O-

Check deze ontzettende fluitketel @onlogisch
pi_199514707
Don corleone zwijn
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199514741
Kom op, nog ff naar beneden!
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  Moderator donderdag 20 mei 2021 @ 08:24:29 #9
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199514755
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 08:23 schreef Black-Death het volgende:
Kom op, nog ff naar beneden!
Geen nood. We zakken nog 40/45% deze week.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199514768
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 08:24 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Geen nood. We zakken nog 40/45% deze week.
8-)
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199514792
Ik wacht even op een ochtendpiekje om alles weer in de USDC te zetten :P

Wachtte ik vannacht al op, maar kon geen stokjes vinden om m'n ogen open te houden.
pi_199514817
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 08:24 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Geen nood. We zakken nog 40/45% deze week.
Hou ik je aan.
U MAD?
pi_199514884
Het is bizar hoe snel gister een verlies van 12k werd weggewerkt. Vanaf hier weer omhoog. Eind juni 70k. *O*
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199514947
quote:
tldr
tsdr ook (wat een slome site)...
pi_199515059
Iemand nog tips voor interessante youtube crypto kanalen?
pi_199515101
Is deze al voorbijgekomen ?

twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199515105
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:02 schreef Ali_boo het volgende:
Is deze al voorbijgekomen ?

[ twitter ]
Big investors doen daadwerkelijk buy high sell low?
What Would Goku Do
pi_199515114
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:02 schreef Ali_boo het volgende:
Is deze al voorbijgekomen ?

[ twitter ]
Willem Middelkoop _O- _O- _O-

Gestopt met lezen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199515165
Gelukkig bijna loon met vakantiegeld jongens. :)

Ideaal om de dip te kopen. Genot.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 20 mei 2021 @ 09:15:08 #21
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199515230
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:03 schreef viagraap het volgende:

[..]

Big investors doen daadwerkelijk buy high sell low?
Ze nemen geld van de rijken en geven het aan de armen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199515242
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ze nemen geld van de rijken en geven het aan de armen.
Wauw O+
What Would Goku Do
  donderdag 20 mei 2021 @ 09:17:42 #23
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199515263
Luxe paarden hier allemaal met hun vakantiegeld
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199515279
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:17 schreef stinkie het volgende:
Luxe paarden hier allemaal met hun vakantiegeld
Sommige mensen zijn hier nog steeds niet financieel onafhankelijk. :'(


Overigens heb ik een veelvoud van mijn salaris verloren in de laatste dagen, maar 1 doge blijft 1 doge :7
pi_199515359
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:17 schreef stinkie het volgende:
Luxe paarden hier allemaal met hun vakantiegeld
Ik heb m'n weekgeld net weer binnen :')
  donderdag 20 mei 2021 @ 09:35:20 #26
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199515479
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 08:06 schreef stinkie het volgende:
Redelijk de dip gekocht. Even wachten op de volgende
Same here - Voorzichtig heb ik wat coins weer teruggekocht, maar ik blijf nog voorzichtig met volgende purchases. Even aankijken wat de markt gaat doen.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_199515535
Vond dit wel een informatief verhaal, gebaseerd op fundamentals ipv grafiek-Mikado. Blijft speculeren zoals altijd.
What Would Goku Do
  donderdag 20 mei 2021 @ 09:47:47 #28
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199515627
Ergens wil ik wel m’n doge verkopen maar ergens ook niet
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199515651
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:47 schreef Rozevla het volgende:
Ergens wil ik wel m’n doge verkopen maar ergens ook niet
Ik zoek nog een doge :'(
pi_199515659
Saai ochtendje zo hoor.
  donderdag 20 mei 2021 @ 09:51:30 #31
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199515668
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:49 schreef JDx het volgende:

[..]

Ik zoek nog een doge :'(
Ik heb 2 dodge :9 een charger en een ram
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 20 mei 2021 @ 09:51:49 #32
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199515676
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:50 schreef F.Sinatra het volgende:
Saai ochtendje zo hoor.
Das mooi want ik moet nog wat werken vandaag
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199515683
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:51 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Ik heb 2 dodge :9 een charger en een ram
Nice in USA hadden we een Challenger SRT 6.3 Hemi, of 5.7 weet niet meer...

RAM is wel zo'n ruige ondernemers bak nu haha. Ik ben een ram, dus misschien wel voor mij. Doge ernaast.
pi_199515690
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:02 schreef Ali_boo het volgende:
Is deze al voorbijgekomen ?

[ twitter ]
Middelkoop weer met zn goudmijntje. :')
pi_199515712
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:52 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Middelkoop weer met zn goudmijntje. :')
Die kop van die vent al...
pi_199515741
Als je niets verkoopt heb je niets verloren :)
Vakman pur sang
  donderdag 20 mei 2021 @ 09:58:24 #37
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199515786
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:54 schreef JDx het volgende:

[..]

Die kop van die vent al...
bIg ReSeT kOmT eRaAn, KoOp MiJn FoNdS
pi_199515790
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:50 schreef F.Sinatra het volgende:
Saai ochtendje zo hoor.
In vergelijking met gisteren wel ja, maar een paar uur terug zaten we nog op $37k ($35k zelfs vannacht) dus het kan zo weer los gaan.
  donderdag 20 mei 2021 @ 09:58:49 #39
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199515795
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:55 schreef Lospedrosa het volgende:
Als je niets verkoopt heb je niets verloren :)
Lachen, zeg ik ook altijd.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 20 mei 2021 @ 10:00:15 #40
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199515821
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:52 schreef JDx het volgende:

[..]

Nice in USA hadden we een Challenger SRT 6.3 Hemi, of 5.7 weet niet meer...

RAM is wel zo'n ruige ondernemers bak nu haha. Ik ben een ram, dus misschien wel voor mij. Doge ernaast.
Als je een SRT hellcat had dan had je een 6.2 motor.
Dikke auto, krijsende turbo :9

Ik heb een oude charger, uit ‘71
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199516061
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:52 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Middelkoop weer met zn goudmijntje. :')
Het artikel waar die naar linkt blijkt een paar dagen oud te zijn
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199516070
Toch maar wat BUNNY gekocht voor 30 dollar per stuk, durf de gok wel aan
pi_199516075
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:02 schreef Ali_boo het volgende:
Is deze al voorbijgekomen ?

[ twitter ]
The May 2021 Cryptocurrency Crash Explained: Selling by Retail and not Institutions is Driving Crypto Price Plunge

CNBC of Chainalysis, kies maar wie er gelijk heeft.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199516109
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:00 schreef Rozevla het volgende:

[..]

9

Ik heb een oude charger, uit ‘71
Echt zo cool, als mijn muntjes weer eens stijgen wil ik er ook 1, of een Chevelle :)
  donderdag 20 mei 2021 @ 10:19:09 #45
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_199516120
Ik ben er echt beroerd uit gekomen. Echt een noob fout.
  donderdag 20 mei 2021 @ 10:19:36 #46
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199516129
quote:
11s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:16 schreef FundsAreSafu het volgende:
Toch maar wat BUNNY gekocht voor 30 dollar per stuk, durf de gok wel aan
Mensen richten een coin op, houden het grootste deel van de coins in eigen zak, pumpen de prijs en dumpen al hun coins als de gelegenheid daar is. En dan ga jij instappen omdat het 'goedkoop' is? De koers van die coin was 6 weken geleden een paar cent!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199516160
quote:
Thanks, zal het zo even goed doornemen
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199516190
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:19 schreef Ciclon het volgende:
Ik ben er echt beroerd uit gekomen. Echt een noob fout.
Verkocht in de dip?
pi_199516207
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:19 schreef Ciclon het volgende:
Ik ben er echt beroerd uit gekomen. Echt een noob fout.
Buy high, sell low?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199516213
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:19 schreef LXIV het volgende:

[..]

Mensen richten een coin op, houden het grootste deel van de coins in eigen zak, pumpen de prijs en dumpen al hun coins als de gelegenheid daar is. En dan ga jij instappen omdat het 'goedkoop' is? De koers van die coin was 6 weken geleden een paar cent!
In de bull-gekte zijn fundamentals blijkbaar niet interessant
pi_199516242
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:19 schreef LXIV het volgende:

[..]

Mensen richten een coin op, houden het grootste deel van de coins in eigen zak, pumpen de prijs en dumpen al hun coins als de gelegenheid daar is. En dan ga jij instappen omdat het 'goedkoop' is? De koers van die coin was 6 weken geleden een paar cent!
Het was een hack/exploit, geen pump en dump. Ze worden gebackt door Binance, dus is geen louche bananentoko

Koers was op de piek 550 dollar vorige maand, dus je verwart het met iets anders denk
  donderdag 20 mei 2021 @ 10:28:10 #52
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199516250
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:25 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

In de bull-gekte zijn fundamentals blijkbaar niet interessant
Fundamentals voorspellen niet of je x100 gaat of niet in het pannenkoekenhuis.
Huilen dan.
pi_199516392
Weet niet of deze al gepost was hier maar wel interessant.
pi_199516444
quote:
99s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:38 schreef Roypsv het volgende:
Weet niet of deze al gepost was hier maar wel interessant.

Oh wauw voor het eerst dat ik dit zie
No bitch to me
pi_199516520
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:51 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Ik heb 2 dodge :9 een charger en een ram
Lekkere wagens ^O^
  donderdag 20 mei 2021 @ 10:46:53 #56
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_199516528
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:24 schreef dimmak het volgende:

[..]

Buy high, sell low?
Ja, paniek...
pi_199516544
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:46 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Ja, paniek...
Laat het een les zijn om gewoon op je handen te blijven zitten.
En als je de bedragen voor jezelf okay houdt, ontstaat er ook geen paniek.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2021 10:47:58 ]
pi_199516566
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:41 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Oh wauw voor het eerst dat ik dit zie
Sarcasm ? ;(
  donderdag 20 mei 2021 @ 10:49:17 #59
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_199516568
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:47 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Laat het een les zijn om gewoon op je handen te blijven zitten.
En als je de bedragen voor jezelf okay houdt, ontstaat er ook geen paniek.
Mua, het is geld wat ik kan missen. Het gaat ook niet over duizenden euros, maar honderden. Ben van 1600 (+620) naar 740 gegaan (-240). Met herstel zal ik break even staan.
  Moderator donderdag 20 mei 2021 @ 10:49:33 #60
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199516573
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 00:14 schreef suijkerbuijk het volgende:
Pas in gestapt.
Verlies van jawel hele 100euro.

Zo nu nog even bij kopen.
Alles gaat dadelijkt toch wel omhoog.

En nee het heeft geen zak met tesla te maken.

De hele wereld heeft vast gezeten en de mensen mogen weer op vakantie en buitenspelen.
Logies dat ze nu alles omzetten naar geld .

Aangzien je met bitcoins niet kan tanken of een ticket met hotel kan boeken.
Dit is dus ook gelijk de nadeel va bitcoin.
Het moet een keer omgezet worden naar een valuta's.
Dat vinden @GGMM en ik nou ook!
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199516606
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:49 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Mua, het is geld wat ik kan missen. Het gaat ook niet over duizenden euros, maar honderden. Ben van 1600 (+620) naar 740 gegaan (-240). Met herstel zal ik break even staan.
Niet verkopen in een dip is dus de les.
pi_199516618
Die Wyckoff manipulatie kun je in elke koersgrafiek wel vinden als je op de juiste tijdsschaal gaat kijken (uur, vier uur, 12 uur, week, etc).
What Would Goku Do
  donderdag 20 mei 2021 @ 10:54:08 #63
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199516633
quote:
99s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:49 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Sarcasm ? ;(
Ja Sheldon
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 20 mei 2021 @ 10:56:13 #64
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199516657
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:52 schreef viagraap het volgende:
Die Wyckoff manipulatie kun je in elke koersgrafiek wel vinden als je op de juiste tijdsschaal gaat kijken (uur, vier uur, 12 uur, week, etc).
Je kan precies vinden wat je wil zien. Sowieso zijn mensen nogal geneigd om patronen te zien wanneer die er helemaal niet zijn.

Waarmee ik niet wil zeggen dat ik denk dat de boel niet de moeder gemanipuleerd wordt.
Huilen dan.
pi_199516674
quote:
99s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:49 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Sarcasm ? ;(
Klein beetje :D

Is volgens mij al zeker 10x gepost.
Volgens de kenners hier zitten we waarschijnlijk bij fase d.
No bitch to me
pi_199516687
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:56 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Je kan precies vinden wat je wil zien. Sowieso zijn mensen nogal geneigd om patronen te zien wanneer die er helemaal niet zijn.

Waarmee ik niet wil zeggen dat ik denk dat de boel niet de moeder gemanipuleerd wordt.
Zou wat zijn als ze zo vriendelijk waren dat iedere keer op dezelfde manier te doen.
What Would Goku Do
pi_199516709
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 06:51 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Dat is het dan ook niet. Wie heeft je dst wijsgemaakt?

Crypto is eerder een piramidespel waar je bij moet hopen dat er later mensen instappen dan jij zodat jij geld kan verdienen
Zo zag ik het niet hoor.

Ethereum gebruikt men om miljoenen transacties op de blockchain te faciliteren en iets als Cardano gaat me nauw aan het hart om het aspect van DCB in bijvoorbeeld derde wereld landen.

Het is nog relatief nieuwe technologie allemaal, maar ik zie, nouja zag, er wel grote toekomst in blockchain en geen infantiel piramidespel.

Na gisteren en met name de tweets is dat beeld een stuk negatiever.
blablablabla
pi_199516719
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:57 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Klein beetje :D

Is volgens mij al zeker 10x gepost.
Volgens de kenners hier zitten we waarschijnlijk bij fase d.
haha shit, ik had het zelf gemist.
pi_199516727
quote:
11s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:16 schreef FundsAreSafu het volgende:
Toch maar wat BUNNY gekocht voor 30 dollar per stuk, durf de gok wel aan
Ook ingestapt net.
pi_199516811
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 11:00 schreef Elan het volgende:
Cardano gaat me nauw aan het hart om het aspect van DCB in bijvoorbeeld derde wereld landen.

Wat is DCB? Volgens mij doet Cardano meer fout dan goed in derde wereld landen. Tenminste, voor de arme burgers.


https://bitcoinmagazine.c(...)-financial-privilege
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199516961
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 11:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat is DCB? Volgens mij doet Cardano meer fout dan goed in derde wereld landen. Tenminste, voor de arme burgers.

[ afbeelding ]
https://bitcoinmagazine.c(...)-financial-privilege
"Bill Gates, who also used to be the world’s richest person, has said Bitcoin is a “greater fool theory” investment, and that he would short it, if he could."

Kan gewoon hoor Bill, lekker rekt gaan op leveraging _O_
  donderdag 20 mei 2021 @ 11:30:43 #72
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199517111
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:27 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Het was een hack/exploit, geen pump en dump. Ze worden gebackt door Binance, dus is geen louche bananentoko

Koers was op de piek 550 dollar vorige maand, dus je verwart het met iets anders denk
Gebacked worden door Binance zegt niet veel over hoe legit een project is :X.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 20 mei 2021 @ 11:34:44 #73
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199517184
Echt wel. Want: vOoR ieDerEeN zeLfdE reGeLs.
Huilen dan.
pi_199517251
quote:
11s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:16 schreef FundsAreSafu het volgende:
Toch maar wat BUNNY gekocht voor 30 dollar per stuk, durf de gok wel aan
Pas maar op, straks ben je het pannenkoek-haasje.
  donderdag 20 mei 2021 @ 11:47:40 #75
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199517417
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 11:34 schreef Isdatzo het volgende:
Echt wel. Want: vOoR ieDerEeN zeLfdE reGeLs.
Ik kan me eige node draaien dus ik bepaal zelf me eige regels
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199517631
quote:
99s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:38 schreef Roypsv het volgende:
Weet niet of deze al gepost was hier maar wel interessant.

Tja en als BTC was gestegen dan hadden we een filmpje gezien waarin iemand met lijntjes tekenen achteraf toch gelijk had.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator donderdag 20 mei 2021 @ 12:01:45 #77
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199517651
Net even in mijn glazenbol gekeken.

We zitten hier boys :



Niks aan het handje dus.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199517653
quote:
99s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:38 schreef Roypsv het volgende:
Weet niet of deze al gepost was hier maar wel interessant.

pi_199517804
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 11:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat is DCB? Volgens mij doet Cardano meer fout dan goed in derde wereld landen. Tenminste, voor de arme burgers.

[ afbeelding ]
https://bitcoinmagazine.c(...)-financial-privilege
DeFi.

Aldus Kassa, die zelf niet geheel objectief is omdat hij een concurrerende munt probeert op te zetten in Ethiopië :') . Die deals zijn gemaakt met de regering door Hoskinson zelf. Kun je gewoon updates van bekijken hij heeft laatst nog gereageerd na aanleiding van een kleine aanvaring op Twitter met Mark Cuban.

blablablabla
pi_199517864
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 12:13 schreef Elan het volgende:
Die deals zijn gemaakt met de regering door Hoskinson zelf.
Oh dan is het goed.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199517878
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 12:13 schreef Elan het volgende:

[..]

DeFi.

Aldus Kassa, die zelf niet geheel objectief is omdat hij een concurrerende munt probeert op te zetten in Ethiopië :') . Die deals zijn gemaakt met de regering door Hoskinson zelf. Kun je gewoon updates van bekijken hij heeft laatst nog gereageerd na aanleiding van een kleine aanvaring op Twitter met Mark Cuban.
Kassa heeft natuurlijk wel een punt over de huidige regering van Ethiopië.
What Would Goku Do
pi_199517943
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 12:16 schreef dimmak het volgende:

[..]

Oh dan is het goed.
Lijkt mij in elk geval wel de juiste koers om met de regering van een land samen te werken als je iets revolutionairs wilt implementeren.

Het doel is uiteindelijk dat studenten en startups niet bij foute tussenpersonen terecht komen maar via DeFi op een eerlijke manier geld tot hun beschikking krijgen. Of dat in de praktijk allemaal goed gaat uitpakken moet natuurlijk nog maar blijken maar het is een nobel streven.
blablablabla
pi_199518028
quote:
6s.gif Op donderdag 20 mei 2021 12:01 schreef onlogisch het volgende:
Net even in mijn glazenbol gekeken.

We zitten hier boys :

[ afbeelding ]

Niks aan het handje dus.
Tenzij je zo'n sukkel was die op de piek inkocht :D
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199518084
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 12:22 schreef Elan het volgende:

[..]

Lijkt mij in elk geval wel de juiste koers om met de regering van een land samen te werken als je iets revolutionairs wilt implementeren.

Het doel is uiteindelijk dat studenten en startups niet bij foute tussenpersonen terecht komen maar via DeFi op een eerlijke manier geld tot hun beschikking krijgen. Of dat in de praktijk allemaal goed gaat uitpakken moet natuurlijk nog maar blijken maar het is een nobel streven.
Studenten hun ziel laten verkopen voor een beetje geld vind ik geen nobel streven.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199518123
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 12:17 schreef viagraap het volgende:

[..]

Kassa heeft natuurlijk wel een punt over de huidige regering van Ethiopië.
Zeker dat zijn net zo goed een stel boeven maar je moet ergens beginnen in een land dat zo explosief is en bovendien verscheurd is door een burgeroorlog. Zo'n samenwerking kan hopelijk bijdragen aan meer stabiliteit en kansen in de regio.

Je coin boosten in Noord Amerika is natuurlijk een stuk eenvoudiger. Maar daar zou het niet primair om moeten gaan.
blablablabla
pi_199518147
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 12:28 schreef dimmak het volgende:

[..]

Studenten hun ziel laten verkopen voor een beetje geld vind ik geen nobel streven.
Als dat jouw interpretatie is van wat Cardano doet prima.
blablablabla
pi_199518296
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 12:30 schreef Elan het volgende:

[..]

Zeker dat zijn net zo goed een stel boeven maar je moet ergens beginnen in een land dat zo explosief is en bovendien verscheurd is door een burgeroorlog. Zo'n samenwerking kan hopelijk bijdragen aan meer stabiliteit en kansen in de regio.

Je coin boosten in Noord Amerika is natuurlijk een stuk eenvoudiger. Maar daar zou het niet primair om moeten gaan.
Dat is waar. Ethiopië heeft voor Afrika redelijk geïnstitutionaliseerde uitvoerorganen volgens mij dus als de basis er is kunnen competente/goedwillende leiders die ook gebruiken.
What Would Goku Do
pi_199518387
Musk tweet weer over doge. +15% in 3 minuten.

Gestoorden.
  donderdag 20 mei 2021 @ 13:03:38 #89
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199518681
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 12:45 schreef Oriente het volgende:
Musk tweet weer over doge. +15% in 3 minuten.

Gestoorden.
_O_
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199518697
:')
  donderdag 20 mei 2021 @ 13:12:01 #91
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199518802
59.000 doge nog staan tegen 0.002

Dus Twitter maar lekker Elon
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 20 mei 2021 @ 13:22:57 #92
496243 KattenvrouwWillem
Ik hou van honden.
pi_199518972
Wakker worden met een katertje dit hoor. Ben flink wat verloren, maargoed ik blijf vasthouden aan HODL
pi_199519062
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:12 schreef Rozevla het volgende:
59.000 doge nog staan tegen 0.002

Dus Twitter maar lekker Elon
Niet getwijfeld met de koers van 60 cent? Gezien Doge zonder Musk zijn steun vermoedelijk zo weer instort.
  donderdag 20 mei 2021 @ 13:35:45 #94
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199519133
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:29 schreef Nick het volgende:

[..]

Niet getwijfeld met de koers van 60 cent? Gezien Doge zonder Musk zijn steun vermoedelijk zo weer instort.
Absoluut, maar goed soms maak je een gok.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 20 mei 2021 @ 13:41:05 #95
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199519202
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:22 schreef KattenvrouwWillem het volgende:
Wakker worden met een katertje dit hoor. Ben flink wat verloren, maargoed ik blijf vasthouden aan HODL
Als je strategie HODL is heb je pas verlies als je daadwerkelijk moet verkopen.
pi_199519227
Blockfolio is ook al een hele tijd flink rekt
  donderdag 20 mei 2021 @ 13:45:18 #97
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_199519259
twitter


:D
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_199519301
Lol, Musk laat weer een scheet en de koersen stijgen weer.

Ik hou mijn muntje vast tot de waarde van vorige week en dan verkoop ik alles denk ik. Zoveel invloed op deze markt door 1 persoon is ontzettend ongezond
  donderdag 20 mei 2021 @ 13:51:19 #99
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199519346
Was dit de first sell-off? Als ik naar S2F kijk, zeg ik ja we zijn er nog niet. Anderzijds, media attention ligt na de first sell-off/bear trap. Media attention is er toch al lang geweest?
pi_199519348
Mooi zodra de VS wakker genoeg is gaan we weer flink omhoog. Echt wat een beïnvloedbare paperhands (in beide richtingen) zitten daar. Zal wel aan het onderwijs liggen.
What Would Goku Do
  donderdag 20 mei 2021 @ 13:52:43 #101
496243 KattenvrouwWillem
Ik hou van honden.
pi_199519367
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:41 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Als je strategie HODL is heb je pas verlies als je daadwerkelijk moet verkopen.
hehe das waar. Sta nu paar 1000 in de min maar dan maar niet verkopen inderdaad.
pi_199519380
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:51 schreef Apekoek het volgende:
Was dit de first sell-off? Als ik naar S2F kijk, zeg ik ja we zijn er nog niet. Anderzijds, media attention ligt na de first sell-off/bear trap. Media attention is er toch al lang geweest?
Haal je nu niet twee modellen doorelkaar?
What Would Goku Do
  FOK!fotograaf donderdag 20 mei 2021 @ 13:53:46 #103
364681 over_hedge
pi_199519381
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:51 schreef viagraap het volgende:
Mooi zodra de VS wakker genoeg is gaan we weer flink omhoog. Echt wat een beïnvloedbare paperhands (in beide richtingen) zitten daar. Zal wel aan het onderwijs liggen.
En dit is Eu anders wil je zeggen? Denk dat dat allemaal wel meevalt
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  donderdag 20 mei 2021 @ 13:56:35 #104
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199519428
28K en daarna 12K incoming boys, we gaan lekker deaud!!
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199519456
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:53 schreef over_hedge het volgende:

[..]

En dit is Eu anders wil je zeggen? Denk dat dat allemaal wel meevalt
Die absurde dip gisteren liep gelijk met het openklappen van de laptops aan de oostkust van de VS.
What Would Goku Do
pi_199519703
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:58 schreef viagraap het volgende:

[..]

Die absurde dip gisteren liep gelijk met het openklappen van de laptops aan de oostkust van de VS.
Toch weer veel groen momenteel, lijkt erop dat de Amerikanen nu weer aan het kopen zijn.
pi_199519726
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:20 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Toch weer veel groen momenteel, lijkt erop dat de Amerikanen nu weer aan het kopen zijn.
Dat zeg ik :P
What Would Goku Do
pi_199519742
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:45 schreef MichaelScott het volgende:
[ twitter ]

:D
BTC en USD zijn eigenlijk 1 pot nat. :X
  Moderator donderdag 20 mei 2021 @ 14:38:44 #109
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199519897
quote:
7s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:56 schreef Scorpie het volgende:
28K en daarna 12K incoming boys, we gaan lekker deaud!!
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199519956
Ik dacht dat we weer omhoog zouden gaan, maar blijkbaar heeft Scorpie in z'n glazen bol gekeken en komt er nog een dump aan.
pi_199519963
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:45 schreef MaximumRush het volgende:
Ik dacht dat we weer omhoog zouden gaan, maar blijkbaar heeft Scorpie in z'n glazen bol gekeken en komt er nog een dump aan.
Ziet er toch redelijk groen uit..
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199519988
quote:
7s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:56 schreef Scorpie het volgende:
28K en daarna 12K incoming boys, we gaan lekker deaud!!
pi_199520000
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:45 schreef MaximumRush het volgende:
Ik dacht dat we weer omhoog zouden gaan, maar blijkbaar heeft Scorpie in z'n glazen bol gekeken en komt er nog een dump aan.
Ach de laatste dagen hebben weer honderdduizenden mensen uitspraken gedaan op het internet over de crypto koers, we zullen wel zien wie er morgen weer gelijk heeft gekregen en wie zich dan de crypto Messias van de dag mag noemen.
  donderdag 20 mei 2021 @ 14:54:20 #114
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199520046
quote:
7s.gif Op donderdag 20 mei 2021 13:56 schreef Scorpie het volgende:
28K en daarna 12K incoming boys, we gaan lekker deaud!!
Gelachen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199520048
Sow flink groen bij mij nu in de portfolio, laagste stijgt met 29% en de hoogste met 69%. Laat dat maar eens een paar dagen doorlopen. Alts doen het goed opeens.
  Moderator donderdag 20 mei 2021 @ 14:55:03 #116
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199520053
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:45 schreef MaximumRush het volgende:
Ik dacht dat we weer omhoog zouden gaan, maar blijkbaar heeft Scorpie in z'n glazen bol gekeken en komt er nog een dump aan.


Deze post heeft hetzelfde ID als de gast die de crash van gisteren eergisteren voorspelde (en hard werd uitgelachen)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199520071
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Deze post heeft hetzelfde ID als de gast die de crash van gisteren eergisteren voorspelde (en hard werd uitgelachen)
DJ Bobo weet , dumpen die hap _O_
pi_199520143
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Deze post heeft hetzelfde ID als de gast die de crash van gisteren eergisteren voorspelde (en hard werd uitgelachen)
Waar was die dip dan? Het is alweer 13:02 UTC.
What Would Goku Do
pi_199520146
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Deze post heeft hetzelfde ID als de gast die de crash van gisteren eergisteren voorspelde (en hard werd uitgelachen)
7am UTC was 09:00 vanochtend, of hij bedoelt morgenochtend?
pi_199520149
Maar dip maar weer naar 35k hoor, mij best
pi_199520162
Moeten we morgen de wekker zetten :')
pi_199520225
wat is die doge toch gevoelig voor Elon zn tweets
  Moderator donderdag 20 mei 2021 @ 15:08:34 #123
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199520227
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 15:03 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Moeten we morgen de wekker zetten :')
Zou het wat uitmaken?

Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199520262
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 15:03 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Moeten we morgen de wekker zetten :')
Als het inderdaad over morgen gaat valt het wel mee, hier is het 09:00 als het 07:00 UTC is.
What Would Goku Do
  donderdag 20 mei 2021 @ 15:18:06 #126
131603 Afwazig
Serious business
pi_199520327
Moeder der aller bounces voor alts. Holy shit
pi_199520342
quote:
Markt reageert meteen :D
  Moderator donderdag 20 mei 2021 @ 15:20:02 #128
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199520356
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 15:18 schreef Afwazig het volgende:
Moeder der aller bounces voor alts. Holy shit
Klassieke dead cat bounce.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  donderdag 20 mei 2021 @ 15:20:40 #129
131603 Afwazig
Serious business
pi_199520368
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 15:20 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Klassieke dead cat bounce.
100x short geopend
  donderdag 20 mei 2021 @ 15:30:41 #130
489308 Stoorzendert
Zie signature
pi_199520521
Mijn buy order voor Waves op $8 kan wel de prullenbak in. :') Die van Vet is gisteren nog wel doorgekomen op $0,06 *O*
“Weak or strong, clever or simple, we are all brothers.”
  donderdag 20 mei 2021 @ 15:41:18 #131
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199520671
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 20 mei 2021 @ 15:52:26 #132
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199520823
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:49 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Kan dat niet meer betalen sinds gister. Zou de combi touw en broodrooster ook werken denk je?
Huilen dan.
pi_199520842
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Deze post heeft hetzelfde ID als de gast die de crash van gisteren eergisteren voorspelde (en hard werd uitgelachen)
Juicy.
pi_199520918
Ik zit weer vuistdiep in Ethereum. Hoop dat ik er geen spijt van krijg. :') Wel alleen met winst nu.
pi_199521134
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Deze post heeft hetzelfde ID als de gast die de crash van gisteren eergisteren voorspelde (en hard werd uitgelachen)
One doller ADA here we come *O*

Hoeveel tijd hebben we nog ?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199521157
-30% +25%. Leipe dagen

Morgen -40% :P
  donderdag 20 mei 2021 @ 16:19:43 #137
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199521169
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 15:20 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Klassieke dead cat bounce.
Ik bewonder jouw positieve houding!
pi_199521529
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 16:18 schreef Jed1Gam het volgende:
-30% +25%. Leipe dagen

Morgen -40% :P
zal wat zijn maar kan net zo andersom zijn
pi_199521605
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 15:12 schreef viagraap het volgende:

[..]

Als het inderdaad over morgen gaat valt het wel mee, hier is het 09:00 als het 07:00 UTC is.
stelt grote wekker in op mijn mobiel iemand linkje van de die gast
pi_199521669
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 16:51 schreef amp25 het volgende:

[..]

stelt grote wekker in op mijn mobiel iemand linkje van de die gast
Daarna zou het ook weer omhoog moeten gaan volgens die mysterieuze bron, buy the dip!

Mijn vakantiegeld, belastingteruggave, én wat ik terugkrijg van de energierekening over vorig jaar komen allemaal te laat mocht het uitkomen ;(
What Would Goku Do
pi_199521685
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 14:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Deze post heeft hetzelfde ID als de gast die de crash van gisteren eergisteren voorspelde (en hard werd uitgelachen)
Ik zie een andere ID?

Anyway, denk dat ik dan een buy order erin zit voor 25K :D
pi_199521774
Zitten we dan morgen allemaal om 9uur en dan gebeurd er niets :D

Beetje zoals bij Qanon :')
pi_199521795
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 16:57 schreef viagraap het volgende:

[..]

Daarna zou het ook weer omhoog moeten gaan volgens die mysterieuze bron, buy the dip!

Mijn vakantiegeld, belastingteruggave, én wat ik terugkrijg van de energierekening over vorig jaar komen allemaal te laat mocht het uitkomen ;(
Idem. Enige wat je kan doen als je het gelooft wat verkopen voor de dip en bij de dip weer terugkopen
No bitch to me
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 mei 2021 @ 17:05:40 #144
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_199521839
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 17:03 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Zitten we dan morgen allemaal om 9uur en dan gebeurd er niets :D

Beetje zoals bij Qanon :')
Ik zie wel weer een correctie aankomen, dus wie weet.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_199521863
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 17:05 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ik zie wel weer een correctie aankomen, dus wie weet.
Hij mag van mij even terug naar $40k.
pi_199521874
Maar dat wil nog niet echt vlotten.
pi_199521931
Gister was toevallig ook de Tether New York deadline, alles kwam precies gelijk. :7



https://www.ft.com/content/dc1b77b6-fab3-4e81-ae6f-792886af9d5b

[ Bericht 8% gewijzigd door Jed1Gam op 20-05-2021 17:19:59 ]
  Moderator donderdag 20 mei 2021 @ 17:31:26 #148
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199522307
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 16:19 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik bewonder jouw positieve houding!
Komt louter door die goede call die jij gemaakt hebt. Dat was echt exact op tijd.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199522327
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 17:10 schreef Jed1Gam het volgende:
Gister was toevallig ook de Tether New York deadline, alles kwam precies gelijk. :7

[ afbeelding ]

https://www.ft.com/content/dc1b77b6-fab3-4e81-ae6f-792886af9d5b
Uiteindelijk niet zoveel meer van gehoord...
pi_199522446
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 17:32 schreef viceversa het volgende:

[..]

Uiteindelijk niet zoveel meer van gehoord...
Nee is niet publiek.
pi_199522619
quote:
9s.gif Op donderdag 20 mei 2021 15:52 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Kan dat niet meer betalen sinds gister. Zou de combi touw en broodrooster ook werken denk je?
Ach er leiden meer wegen naar Rome ;)

Maar ff doorbijten, over een paar weken kun je je misschien 2 trapladders veroorloven. :P
pi_199522639
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 16:57 schreef viagraap het volgende:

[..]

Daarna zou het ook weer omhoog moeten gaan volgens die mysterieuze bron, buy the dip!

Mijn vakantiegeld, belastingteruggave, én wat ik terugkrijg van de energierekening over vorig jaar komen allemaal te laat mocht het uitkomen ;(
Vanmorgen wat gehaald nog tijdens de dip, wacht eens af tot morgen nu kijken of het klopt. Las wel iets over Chinezen die samen aan het werken zijn gisteren op reddit. Maar was 1 reactie of zo en totaal niet serieus te nemen.

Misschien wij fokkers eens kijken of we kunnen manipuleren. ;)
pi_199522648
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 17:58 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Vanmorgen wat gehaald nog tijdens de dip, wacht eens af tot morgen nu kijken of het klopt. Las wel iets over Chinezen die samen aan het werken zijn gisteren op reddit. Maar was 1 reactie of zo en totaal niet serieus te nemen.

Misschien wij fokkers eens kijken of we kunnen manipuleren. ;)
Ik heb 100 euro ter beschikking moet goed komen!
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199522802
Was het nou 7 uur vanavond? Want dit is wel weer aardig rood.
pi_199522832
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:11 schreef viceversa het volgende:
Was het nou 7 uur vanavond? Want dit is wel weer aardig rood.
Flesje rood? Heerlijk. @monkyyy
pi_199522881
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:11 schreef viceversa het volgende:
Was het nou 7 uur vanavond? Want dit is wel weer aardig rood.
7 AM utc is 9.00 in de ochtend hier. Dus morgenvroeg dan pas?
pi_199522886
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:28 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Fundamentals voorspellen niet of je x100 gaat of niet in het pannenkoekenhuis.
Inderdaad. Dus is crypto vandaag meer een casino.

Maakt niet uit. De realiteit komt vanzelf terug als de bubbel popt. Ik zit prima met m'n BTC
pi_199522910
Da
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:11 schreef viceversa het volgende:
Was het nou 7 uur vanavond? Want dit is wel weer aardig rood.
Dan zijn ze vroeg begint wel allemaal te dalen
pi_199522928
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:17 schreef amp25 het volgende:
Da
[..]

Dan zijn ze vroeg
Ach ja beter vroeg beginnen :')
pi_199523001
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:18 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ach ja beter vroeg beginnen :')
Het daalt weer flink
pi_199523034
Blijkbaar weer wat Biden tax nieuws.
pi_199523093
twitter
pi_199523109
Tuurlijk de kleine crypto investeerder die gaan we hard aanpakken; Biden. :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 20 mei 2021 @ 18:35:53 #164
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199523201
quote:
16s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:29 schreef FlippingCoin het volgende:
Tuurlijk de kleine crypto investeerder die gaan we hard aanpakken; Biden. :')
Lul niet zo slap.

“As with cash transactions, businesses that receive cryptoassets with a fair-market value of more than $10,000 would also be reported on,” the Treasury Department said in a report on tax-enforcement proposals released Thursday.

Lijkt me niet heel gek.
Huilen dan.
pi_199523268
quote:
16s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:29 schreef FlippingCoin het volgende:
Tuurlijk de kleine crypto investeerder die gaan we hard aanpakken; Biden. :')
Had je anders verwacht van de elite, de kleine man moeten ze hebben he. Stel je voor dat we een leuke cent zouden verdienen en ze niemand meer hebben om hun auto te repareren of een Big Mac te bakken. :')
pi_199523319
quote:
7s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:35 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Lul niet zo slap.

“As with cash transactions, businesses that receive cryptoassets with a fair-market value of more than $10,000 would also be reported on,” the Treasury Department said in a report on tax-enforcement proposals released Thursday.

Lijkt me niet heel gek.
Biden is een grote sukkel!
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199523350
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:19 schreef LXIV het volgende:

[..]

Mensen richten een coin op, houden het grootste deel van de coins in eigen zak, pumpen de prijs en dumpen al hun coins als de gelegenheid daar is. En dan ga jij instappen omdat het 'goedkoop' is? De koers van die coin was 6 weken geleden een paar cent!
Je leest echt de raarste dingen.
Vakman pur sang
  donderdag 20 mei 2021 @ 18:45:51 #168
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199523367
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:40 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Had je anders verwacht van de elite, de kleine man moeten ze hebben he. Stel je voor dat we een leuke cent zouden verdienen en ze niemand meer hebben om hun auto te repareren of een Big Mac te bakken. :')
Wat is het probleem nu precies dan?
Huilen dan.
pi_199523383
quote:
7s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:45 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Wat is het probleem nu precies dan?
Dat hij hierover begint te jengelen na die rode dagen, we zagen net weer wat groen. Had ook ook maandje kunnen wachten -O-
  donderdag 20 mei 2021 @ 18:47:09 #170
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199523389
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 17:31 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Komt louter door die goede call die jij gemaakt hebt. Dat was echt exact op tijd.
Snap ik! Ben nu op basis van jouw call weer opnieuw uitgestapt na deze opleving van 30%. We zijn zo samen net jing en jang 👍
pi_199523433
Daar gaan we weer, op naar de 24 k weer?
  donderdag 20 mei 2021 @ 18:52:18 #172
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199523495
het houdt niet op, niet vanzelf.
pi_199523508
Wat gaan we kopen deze dip? Vanmorgen nog wat Terra Luna gekocht, maar wil nu wat anders.
pi_199523549
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:53 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Wat gaan we kopen deze dip? Vanmorgen nog wat Terra Luna gekocht, maar wil nu wat anders.
Ik niks denk ik, hersteld weer snel zoals het nu lijkt
pi_199523570
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:54 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Ik niks denk ik, hersteld weer snel zoals het nu lijkt
Idd, was aan het monitoren maar zag alweer enkele groen en laatste uur wel weer bijna overal stijgende lijntjes.
  donderdag 20 mei 2021 @ 18:57:50 #176
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_199523615
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:12 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Flesje rood? Heerlijk. @:monkyyy
Lekker, doe maar een kistje, kunnen we de week weer door
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
pi_199523817
Heb wat polygon bijgekocht, die heeft tijdens de afgelopen dipjes de verliezen kunnen compenseren :)
  donderdag 20 mei 2021 @ 19:23:08 #178
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199524155
quote:
7s.gif Op donderdag 20 mei 2021 18:45 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Wat is het probleem nu precies dan?
Ze moeten van me geld wegblijven


Gelukkig woon ik in Nederland en betaal je 2 knikkers en een bounty VRH
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199524564

ZAK ZAK ZAK ZAK ZAK ZAK MAAR DOOR
U MAD?
pi_199524733
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 19:23 schreef fathank het volgende:

[..]

Ze moeten van me geld wegblijven

Gelukkig woon ik in Nederland en betaal je 2 knikkers en een bounty VRH
Zowel in Nederland als de VS moeten ze eens werk gaan maken de lastenverdeling kapitaal-arbeid eens aanpakken. Kan echt niet meer.
What Would Goku Do
  donderdag 20 mei 2021 @ 19:54:56 #182
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199524828
Iedereen lachen toen ik zei dat we naar 28K gaan

Let maar op
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 20 mei 2021 @ 19:56:26 #183
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199524861
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 19:54 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen lachen toen ik zei dat we naar 28K gaan

Let maar op
short gaan dan
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  donderdag 20 mei 2021 @ 20:14:07 #184
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199525222
Vergeet crypto. Glazen bollen, dat lijkt pas gouden handel te zijn.
Huilen dan.
  donderdag 20 mei 2021 @ 20:14:30 #185
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199525226
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 19:54 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen lachen toen ik zei dat we naar 28K gaan

Let maar op
Alles getetherd
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199525277
quote:
9s.gif Op donderdag 20 mei 2021 20:14 schreef Isdatzo het volgende:
Vergeet crypto. Glazen bollen, dat lijkt pas gouden handel te zijn.
Niet gewoon de Glazen Bol app gebruiken :')
No amount of money ever bought a second of time.
  donderdag 20 mei 2021 @ 20:18:37 #187
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199525290
quote:
14s.gif Op donderdag 20 mei 2021 20:14 schreef fathank het volgende:

[..]

Alles getetherd
is tether nog wel fijlig?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 20 mei 2021 @ 20:21:47 #188
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199525355
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 20:18 schreef hmmmz het volgende:

[..]

is tether nog wel fijlig?
Ze hebben slechts 0,5% van de supply in dollars!
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  donderdag 20 mei 2021 @ 20:32:30 #189
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199525586
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 20:21 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ze hebben slechts 0,5% van de supply in dollars!
dat moet genoeg zijn toch?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199525854
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 19:54 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen lachen toen ik zei dat we naar 28K gaan

Let maar op
Post hier dan je short positie als je het zo goed weet.
pi_199525855
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 20:21 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ze hebben slechts 0,5% van de supply in dollars!
Paolo zit er niet bij als een rijke stinkerd als je zn Twitterfotos bekijkt, ben benieuwd of hij 0.5% van 50B heeft in de opslag.
  donderdag 20 mei 2021 @ 20:52:05 #192
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199526066
Toch bijzonder dat zoiets als Tether een twitter heeft. Oeh ben benieuwd wat de marketcap of nieuwe ontwikkelingen zijn zeg!
pi_199526508
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 20:52 schreef Apekoek het volgende:
Toch bijzonder dat zoiets als Tether een twitter heeft. Oeh ben benieuwd wat de marketcap of nieuwe ontwikkelingen zijn zeg!
Tether is een bedrijf met maar 4 medewerkers. :') De CEO is een Nederlander, die in Taiwan heeft gestudeerd. Of hij echt bestaat kan je jezelf afvragen. :D

Paolo doet het printen part-time naast Bitifinex.

Jan Ludovicus van der Velde en zn tweede naam is Jean-Louis, of gewoon JP.
pi_199526560


zijn we al eindelijk in fase d?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 20 mei 2021 @ 21:09:55 #195
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199526685
Jongens

Ik heb sinds vandaag een Peking eend

Een levende

Hij loopt nu de hele tijd met z’n flap poten door m’n woonkamer te flappen.

Lachen :)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199526737
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 21:09 schreef Rozevla het volgende:
Jongens

Ik heb sinds vandaag een Peking eend

Een levende

Hij loopt nu de hele tijd met z’n flap poten door m’n woonkamer te flappen.

Lachen :)
weet je zeker dat die uit peking komt
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 20 mei 2021 @ 21:19:13 #197
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199527067
7% tether rente op binance *O* *O*
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199527682
Toch kleine plukjes aan verkooporders gezet. Ben bang dat morgenochtend het bloed weer uit m’n portfolio loopt.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  donderdag 20 mei 2021 @ 21:39:29 #200
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199528052
quote:
16s.gif Op donderdag 20 mei 2021 21:11 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

weet je zeker dat die uit peking komt
Ja hij is geel
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 20 mei 2021 @ 21:42:10 #201
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199528200
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 21:32 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Toch kleine plukjes aan verkooporders gezet. Ben bang dat morgenochtend het bloed weer uit m’n portfolio loopt.
Ik heb vast 5K gestort om in de dip all in te gaan :9
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199528450
quote:
10s.gif Op donderdag 20 mei 2021 21:42 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Ik heb vast 5K gestort om in de dip all in te gaan :9
Daar kan @Scorpie een puntje aan zuigen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199529521
Gaan we echt uit van een dip naar ~35-36k i.v.m. die gast op 4chan? :+
  donderdag 20 mei 2021 @ 22:11:32 #204
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199529568
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 19:54 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen lachen toen ik zei dat we naar 28K gaan

Let maar op
Gaat wel lekker tot nu toe.

Dollar of euro?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199529776
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 19:54 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen lachen toen ik zei dat we naar 28K gaan

Let maar op
Heb je het over de eth of btc? :s)
  donderdag 20 mei 2021 @ 22:29:06 #206
79837 Lemming22
Rik Elfrink maakt ons kampioen
pi_199530380
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 22:10 schreef Oriente het volgende:
Gaan we echt uit van een dip naar ~35-36k i.v.m. die gast op 4chan? :+
En Wyckoff. Volgens de mensen die daarin geloven zit de laatste dump eraan te komen om het laatste geld eruit te knijpen.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 20 mei 2021 @ 22:38:09 #207
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199530773
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199531028
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 22:10 schreef Oriente het volgende:
Gaan we echt uit van een dip naar ~35-36k i.v.m. die gast op 4chan? :+
Zelfs als je al die dingen met een flinke korrel zout neemt is de markt gewoon in een keiharde neerwaartse trend beland. Het kruipt allemaal maar met een lullig horizontaal lijntje vooruit op het moment, amper in staat om het hoofd boven water te houden. Eén vonkje en de boel stort weer in.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199531714
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 22:44 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Zelfs als je al die dingen met een flinke korrel zout neemt is de markt gewoon in een keiharde neerwaartse trend beland. Het kruipt allemaal maar met een lullig horizontaal lijntje vooruit op het moment, amper in staat om het hoofd boven water te houden. Eén vonkje en de boel stort weer in.
Of een fomo-kaars en alles knalt weer omhoog. Of het gaat nog maanden sideways tot de supply is opgedroogd en dan een laatste run omhoog gevolgd door een drop off tot de volgende halving. Wie het weet mag het zeggen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199534625
twitter


Deze baas shillde Bitcoin al in mei 2013 op z'n YT kanaal toen de prijs nog $0,0008 was.
pi_199534673
quote:
1s.gif Op donderdag 20 mei 2021 22:58 schreef recursief het volgende:

[..]

Of een fomo-kaars en alles knalt weer omhoog. Of het gaat nog maanden sideways tot de supply is opgedroogd en dan een laatste run omhoog gevolgd door een drop off tot de volgende halving. Wie het weet mag het zeggen.
Waar is mijn tijdmachine nu gaat weer lekker up
pi_199535014
quote:
6s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 02:38 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Deze baas shillde Bitcoin al in mei 2013 op z'n YT kanaal toen de prijs nog $0,0008 was.
Alleen was de prijs toen al een stukje hoger. Ik was toen net begonnen met kopen en in april/mei 2013 gingen we over $100 heen wat iedereen verschrikkelijk duur vond.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199535083
quote:
6s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 02:38 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Deze baas shillde Bitcoin al in mei 2013 op z'n YT kanaal toen de prijs nog $0,0008 was.
Die reacties. :')

Allemaal mensen mad vanwege het milieu.
pi_199535126
Nou nog een kleine 2 uurtjes, eens zien of die 4chan gast weer gelijk heeft. Heb wat klaarstaan voor een mooie dip te kopen. :s)
pi_199535150
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 07:08 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Nou nog een kleine 2 uurtjes, eens zien of die 4chan gast weer gelijk heeft. Heb wat klaarstaan voor een mooie dip te kopen. :s)
4changoden. Denk zelf dat er niet veel gebeurd maar mocht het zo zijn zit ik toch achter een laptop :)
pi_199535263
quote:
6s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 02:38 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Deze baas shillde Bitcoin al in mei 2013 op z'n YT kanaal toen de prijs nog $0,0008 was.
En het is hem ook nog gegund ook. ^O^
pi_199535275
quote:
De held die tijdens de vorige bubbel zn ETH stash precies op de top wist te verkopen.

Net alsof Elon al die price swing veroorzaakt, weer zo'n BS artikel, CNN niveau. :')
pi_199535319
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 07:14 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

4changoden. Denk zelf dat er niet veel gebeurd maar mocht het zo zijn zit ik toch achter een laptop :)
Same. Kom maar door met die 35k.
pi_199535321
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 07:38 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

De held die tijdens de vorige bubbel zn ETH stash precies op de top wist te verkopen.

Net alsof Elon al die price swing veroorzaakt, weer zo'n BS artikel, CNN niveau. :')
Sowieso de media als ze het over crypto hebben. :')
pi_199535363
En, hoe laat is de dip?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:00:25 #221
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199535431
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 07:50 schreef Den_Haag het volgende:
En, hoe laat is de dip?
Ff wachten, ik heb net Xi, biden en Elon geappt met je vraag.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199535432
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 07:50 schreef Den_Haag het volgende:
En, hoe laat is de dip?
Uurtje :)
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:00:57 #223
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199535434
quote:
6s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 02:38 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Deze baas shillde Bitcoin al in mei 2013 op z'n YT kanaal toen de prijs nog $0,0008 was.
Vies dik! Maar zn beste gok ooit!
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:01:54 #224
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199535440
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:00 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Uurtje :)
Dus 1 nerd van 4chan gaat zorgen dat de hele markt op zn gat gaat? Hoe werkt zoiets?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:06:46 #225
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199535475
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:01 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dus 1 nerd van 4chan gaat zorgen dat de hele markt op zn gat gaat? Hoe werkt zoiets?
Nee joh, de markt is volwassen genoeg zodat dat niet mogelijk is dat 1 persoon alles kan beïnvloeden |:)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199535482
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:01 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dus 1 nerd van 4chan gaat zorgen dat de hele markt op zn gat gaat? Hoe werkt zoiets?
Nee hij voorspelt dat het gebeurt.
What Would Goku Do
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:08:25 #227
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199535484
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:06 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Nee joh, de markt is volwassen genoeg zodat dat niet mogelijk is dat 1 persoon alles kan beïnvloeden |:)
Er is een fundamenteel verschil tussen Musk en een nerd op 4chan?
pi_199535488
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:01 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dus 1 nerd van 4chan gaat zorgen dat de hele markt op zn gat gaat? Hoe werkt zoiets?
Insidergenot

Voorspelde crash van eergisteren mbt de uitspraken van de China gouvernement.

Geloof er ook niet zo in, maar heb wel gewoon m'n laptopje en kopje koffie klaar staan.

Just in case :P
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:09:50 #229
131603 Afwazig
Serious business
pi_199535503
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:08 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Insidergenot

Voorspelde crash van eergisteren mbt de uitspraken van de China gouvernement.

Geloof er ook niet zo in, maar heb wel gewoon m'n laptopje en kopje koffie klaar staan.

Just in case :P
Exhanges knallen er toch uit als het gebeurt. :P
pi_199535577
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:11 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Exhanges knallen er toch uit als het gebeurt. :P
Was dat eergisteren ook het geval?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:17:44 #232
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199535585
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:17 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Was dat eergisteren ook het geval?
Ja nogal
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199535654
Voor het geval dat......toch maar even een bedragje naar Bitvavo overgemaakt. Staat het er vast op.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_199535662
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:17 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Ja nogal
Wat was de laagste prijs waarop je weer kon kopen?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:32:00 #235
366734 dimmak
bitcoin
pi_199535684
Het is echt 2017 waar mensen weer geloven dat een noob op een anoniem forum, een nieuwsbericht of een tweet een crash van 15k kan veroorzaken. :') Zo'n tweet, bericht of post krijgt in een positieve markt geen aandacht. Het is allemaal het gevolg van een overhitte markt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199535686
Waarom kan je nog niet gewoon dingen betalen met crypto, tenminste niet makkelijk even snel via cDeal ofzo of een CryptoCard of cashCoins :')

Die fee's van omzetten sneaken er elke keer bij en dan denk je het slim te doen via een app zit je met minimum withdrawels e.d. soms verlies je geld zonder dat het nodig is. Beetje snel switchen is onmogelijk.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:32:04 #237
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199535687
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:25 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Wat was de laagste prijs waarop je weer kon kopen?
Wat dacht je van niet omdat alle betalingen / stortingen er niet door kwamen :')

Tegen de tijd dat ik eindelijk een order kon plaatsen was de dip voorbij

Dus ik heb voldoende gestort, mocht er wat gebeuren heb ik iets meer kans wel te kopen als het niet vast loopt
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199535689
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:00 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Uurtje :)
Dan werd het interessant volgens de insider. Kan dus zomaar nog een paar uur duren voor het echt zakt.

Gelukkig is het rustig op werk :D
No bitch to me
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:32:55 #239
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199535691
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:32 schreef JDx het volgende:
Waarom kan je nog niet gewoon dingen betalen met crypto, tenminste niet makkelijk even snel via cDeal ofzo of een CryptoCard of cashCoins :')

Die fee's van omzetten sneaken er elke keer bij en dan denk je het slim te doen via een app zit je met minimum withdrawels e.d. soms verlies je geld zonder dat het nodig is. Beetje snel switchen is onmogelijk.
Kan al wel, moet je alleen naar Korea.

Neem je een chai kaart
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199535695
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:32 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Wat dacht je van niet omdat alle betalingen / stortingen er niet door kwamen :')

Tegen de tijd dat ik eindelijk een order kon plaatsen was de dip voorbij

Dus ik heb voldoende gestort, mocht er wat gebeuren heb ik iets meer kans wel te kopen als het niet vast loopt
Je kan wel alvast geld storten en in USDC of USDT zetten, dan kan je sneller handelen.

Weet trouwens nog steeds niet welke van de 2 nou beter is, vooralsnog geen verschil gemerkt op de cap na.
pi_199535702
Als we nog zo'n crash krijgen, waarom zou je dan kopen? Dan lijkt een bear market me onvermijdelijk en krijgen we nog wel lagere prijzen.

En toch... heb ik maar een buy order staan.
pi_199535706
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:33 schreef JDx het volgende:

[..]

Je kan wel alvast geld storten en in USDC of USDT zetten, dan kan je sneller handelen.

Weet trouwens nog steeds niet welke van de 2 nou beter is, vooralsnog geen verschil gemerkt op de cap na.
Tether zou ik vermijden. Just in case.
pi_199535709
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:33 schreef JDx het volgende:

[..]

Je kan wel alvast geld storten en in USDC of USDT zetten, dan kan je sneller handelen.

Weet trouwens nog steeds niet welke van de 2 nou beter is, vooralsnog geen verschil gemerkt op de cap na.
En dan heb je ook BUSD?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:37:17 #244
366734 dimmak
bitcoin
pi_199535726
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:32 schreef JDx het volgende:
Waarom kan je nog niet gewoon dingen betalen met crypto, tenminste niet makkelijk even snel via cDeal ofzo of een CryptoCard of cashCoins :')

Die fee's van omzetten sneaken er elke keer bij en dan denk je het slim te doen via een app zit je met minimum withdrawels e.d. soms verlies je geld zonder dat het nodig is. Beetje snel switchen is onmogelijk.
Er zijn inmiddels honderden debitcards beschikbaar die je met crypto laten betalen.. Verder zijn er ook duizenden shops met betalingsmethodes als BTCPayServer, Bitpay of OpenNode.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:41:04 #246
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199535746
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:37 schreef dimmak het volgende:

[..]

Er zijn inmiddels honderden debitcards beschikbaar die je met crypto laten betalen.. Verder zijn er ook duizenden shops met betalingsmethodes als BTCPayServer, Bitpay of OpenNode.
Gister was een stuk land verkocht in de VS voor 150.000 dogecoin
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199535755
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 07:38 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

De held die tijdens de vorige bubbel zn ETH stash precies op de top wist te verkopen.

Net alsof Elon al die price swing veroorzaakt, weer zo'n BS artikel, CNN niveau. :')
We leven in een wereld waar informatie zich razendsnel verspreidt. Een tweet is informatie. Het gaat niet om de invloed van Elon, maar wat je denkt dat de markt gaat doen bij het lezen van die tweet. De meesten verkopen omdat ze dan bij een daling lager kunnen inkopen, niet omdat ze denken dat crypto dood is. Dan heeft een tweet van de rijkste persoon op aarde gewoon invloed.

En ja, een oververhitte markt helpt dan ook niet mee.
pi_199535774
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:34 schreef viceversa het volgende:
Als we nog zo'n crash krijgen, waarom zou je dan kopen? Dan lijkt een bear market me onvermijdelijk en krijgen we nog wel lagere prijzen.

En toch... heb ik maar een buy order staan.
Op 35K?
pi_199535775
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:32 schreef JDx het volgende:
Waarom kan je nog niet gewoon dingen betalen met crypto, tenminste niet makkelijk even snel via cDeal ofzo of een CryptoCard of cashCoins :')

Die fee's van omzetten sneaken er elke keer bij en dan denk je het slim te doen via een app zit je met minimum withdrawels e.d. soms verlies je geld zonder dat het nodig is. Beetje snel switchen is onmogelijk.
Zie eerdere reacties, en ook PayPal bied de mogelijkheid met crypto te betalen. Wel nog alleen voor de US en deze coins: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, and Bitcoin Cash

Maar we staan dan ook aan het begin van de markt, zodra het een meer geaccepteerd betaaldmiddel is zullen de koersen flink stijgen.

En je kan 10% korting krijgen bij Amazon, Walmart of Ebay met SPI : https://beta.shopping.io/
pi_199535830
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:46 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Zie eerdere reacties, en ook PayPal bied de mogelijkheid met crypto te betalen. Wel nog alleen voor de US en deze coins: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, and Bitcoin Cash

Maar we staan dan ook aan het begin van de markt, zodra het een meer geaccepteerd betaaldmiddel is zullen de koersen flink stijgen.

En je kan 10% korting krijgen bij Amazon, Walmart of Ebay met SPI : https://beta.shopping.io/
Ik bedoel alles in crypto in plaats van de bank en boodschappen doen of iets bestellen op bol/alternate met crypto met eventueel kleine fees (geen 1% + flatfee iig). Ik wil mijn ongebruikte geld niet stil laten staan, maar wel voorhanden hebben.

Onafhankelijk van waar je het uitgeeft. Maar goed, dat zal wel iets zijn voor de toekomst.
pi_199535831
7 minuten tot 0700 UTC
pi_199535834
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:54 schreef Oriente het volgende:
7 minuten tot 0700 UTC
6 minuten tot 0900 CET
pi_199535853
en dan?
U MAD?
pi_199535861
_O-
pi_199535862
zakken we naar 35k, aldus iemand op 4chan
pi_199535865
of 28k!! aldus Scorpie
  vrijdag 21 mei 2021 @ 08:57:14 #257
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199535872
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:56 schreef de_boswachter het volgende:
en dan?
Moet jij je broek uit doen en komt grote boze elan om de hoek met een paarse voorbind dildo |:)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199535879
Klein pompje omhoog.
pi_199535881
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:54 schreef JDx het volgende:

[..]

Ik bedoel alles in crypto in plaats van de bank en boodschappen doen of iets bestellen op bol/alternate met crypto met eventueel kleine fees (geen 1% + flatfee iig). Ik wil mijn ongebruikte geld niet stil laten staan, maar wel voorhanden hebben.

Onafhankelijk van waar je het uitgeeft. Maar goed, dat zal wel iets zijn voor de toekomst.
Als crypto doorzet dan zal dit zeer zeker in de toekomst gaan gebeuren. We zitten nog vroeg in deze markt he, al roepen sommigen dat het te laat is om in te stappen. Zelfs banken zijn nu aan het denken om Crypto te gaan aanbieden/verhandelen/beheren, zodra de financiële wereld om is volgt de rest. Het is alleen te hopen dat wij op de juiste munten gokken die daarna als een gek exploderen en we een FOK Lambo meeting kunnen organiseren. :P

nja dan wel in de buurt waar Nattekat woont, want die zal met de bus moeten komen
pi_199535894
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:57 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Als crypto doorzet dan zal dit zeer zeker in de toekomst gaan gebeuren. We zitten nog vroeg in deze markt he, al roepen sommigen dat het te laat is om in te stappen. Zelfs banken zijn nu aan het denken om Crypto te gaan aanbieden/verhandelen/beheren, zodra de financiële wereld om is volgt de rest. Het is alleen te hopen dat wij op de juiste munten gokken die daarna als een gek exploderen en we een FOK Lambo meeting kunnen organiseren. :P
Onhandig zo'n lambo hoor, die mij maar een RS4 Avant ofzo.
pi_199535907
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:57 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Moet jij je broek uit doen en komt grote boze elan om de hoek met een paarse voorbind dildo |:)
Het is 08:59 en heb de broek al omlaag hmmm
U MAD?
pi_199535917
9.00 UUR !!!!!!!
pi_199535925
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:59 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Het is 08:59 en heb de broek al omlaag hmmm
Die prijs moet omlaag, trek jij je broek maar weer op.
pi_199535926
tot nu toe eerder groen dan rood :')
pi_199535930
Klaar voor crash genot.
pi_199535937
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:01 schreef Oriente het volgende:
tot nu toe eerder groen dan rood :')
Buy high sell low he :P
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:02:31 #267
366734 dimmak
bitcoin
pi_199535944
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 08:54 schreef JDx het volgende:
Ik bedoel alles in crypto in plaats van de bank en boodschappen doen of iets bestellen op bol/alternate met crypto met eventueel kleine fees (geen 1% + flatfee iig). Ik wil mijn ongebruikte geld niet stil laten staan, maar wel voorhanden hebben.
https://www.binance.com/en/cards
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199535959
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:01 schreef Oriente het volgende:
tot nu toe eerder groen dan rood :')
Na groen komt oranje.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:05:01 #269
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199535975
Ah!!! Daar is de dip :)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199535979
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:03 schreef JDx het volgende:

[..]

Na groen komt oranje.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:05:20 #271
24313 Gremen
Eindbaas
pi_199535981
Ja hoor, daar gaan we! Die drop op BTC!!! :o
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:05:41 #272
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199535986
Dacht dat het op was maar heb er toch nog eentje in de groentela liggen.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199535998
Zou de zomer van invloed kunnen zin op de prijs? De wereld wordt weer vrijer, mensen kunnen op vakantie, verkopen hun crypto om te gaan reizen, etc.?
pi_199536004
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:00 schreef PicoMMP het volgende:
9.00 UUR !!!!!!!
Voor de duidelijkheid, NA 9 uur zou er iets plaatsvinden

Kan net zo goed om 12.00/13.00 uur beginnen of zelfs later.Mocht er in de late middag nog niks gebeuren dan weten we dat het een hoax was
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:08:57 #275
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199536009
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:07 schreef PicoMMP het volgende:
Zou de zomer van invloed kunnen zin op de prijs? De wereld wordt weer vrijer, mensen kunnen op vakantie, verkopen hun crypto om te gaan reizen, etc.?
Ja of je kan het zien als mensen krijgen vakantie geld, kunnen nog niet naar het land op vakantie naar keuze, lezen de Telegraaf denken “ ik wil ook bitcoin “

🥸
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  Moderator vrijdag 21 mei 2021 @ 09:09:41 #276
42184 crew  DaMart
pi_199536016
Gulden gaat lekker vandaag *O*.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199536035
Flopshow :D
pi_199536049
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:08 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Voor de duidelijkheid, NA 9 uur zou er iets plaatsvinden

Kan net zo goed om 12.00/13.00 uur beginnen of zelfs later.Mocht er in de late middag nog niks gebeuren dan weten we dat het een hoax was
Waarom verpest je de sfeer nou weer? :(

Ik stond klaar voor een drop naar 35K, ik moet gvd werken om 12.00 uur.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:13:22 #279
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199536050
Huh, groene kaars ipv rode? Fomo
pi_199536052
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:08 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Voor de duidelijkheid, NA 9 uur zou er iets plaatsvinden

Kan net zo goed om 12.00/13.00 uur beginnen of zelfs later.Mocht er in de late middag nog niks gebeuren dan weten we dat het een hoax was
Precies die gast zegt ik mag geen precieze tijd noemen maar zegt vanaf 9 uur wordt het interessant en mensen verwachten meteen om 9 uur actie....
No bitch to me
pi_199536057
quote:
17s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:09 schreef DaMart het volgende:
Gulden gaat lekker vandaag *O*.
2,20371 tok?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:15:37 #282
79837 Lemming22
Rik Elfrink maakt ons kampioen
pi_199536076
Popcorn is al op. Tijd om te gaan werken -O-
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:15:55 #283
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199536080
Ik ga gewoon 100 twitter accounts openen, en op elk account ga ik voor elk van deze individuele dagen een crash voorspellen dat door baby bloeddrinkers is georganiseerd. Met 1 account moet ik dan wel goed zitten
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:15:58 #284
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199536081
quote:
17s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:09 schreef DaMart het volgende:
Gulden gaat lekker vandaag *O*.
Haha keek er net naar ja
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:16:59 #285
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199536089
Oh wacht, een dump
pi_199536103
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:13 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Waarom verpest je de sfeer nou weer? :(

Ik stond klaar voor een drop naar 35K, ik moet gvd werken om 12.00 uur.
Ik pas 14.30 heb nog wel ff
  Moderator vrijdag 21 mei 2021 @ 09:18:55 #287
42184 crew  DaMart
pi_199536109
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:13 schreef JDx het volgende:

[..]

2,20371 tok?
Als dat de europrijs was, dan kon ik mijn hypotheek in een keer afbetalen met guldens :D.

https://www.coingecko.com/nl/coins/gulden
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199536119
Zitten we hier nou daadwerkelijk te F5en voor die 'aankondiging'? :')
What Would Goku Do
pi_199536123
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:20 schreef viagraap het volgende:
Zitten we hier nou daadwerkelijk te F5en voor die 'aankondiging'? :')
Gelukkig geen F5 nodig
pi_199536126
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:20 schreef viagraap het volgende:
Zitten we hier nou daadwerkelijk te F5en voor die 'aankondiging'? :')
Wat heb je te verliezen om het in de gaten te houden?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:24:55 #291
131603 Afwazig
Serious business
pi_199536163
:') :') :')

Tot zover mijn bijdrage
pi_199536176
Wat is er allemaal, er gebeurt weer geen fuck... ik ben mijn interesse echt snel kwijt als er geen chaos is :')
pi_199536194
Nou, tot zover de dude van 4chan.
pi_199536200
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:28 schreef PicoMMP het volgende:
Nou, tot zover de dude van 4chan.
De wie van wat?

Ik ken alleen April van Channel 6.
pi_199536210
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:29 schreef JDx het volgende:

[..]

De wie van wat?

Ik ken alleen April van Channel 6.
pi_199536224
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:30 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
En waarom is juist deze post gehyped, waarom geloof je dit en niet als ik zeg dat we over 10 minuten op 41k staan?
pi_199536236
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:32 schreef JDx het volgende:

[..]

En waarom is juist deze post gehyped, waarom geloof je dit en niet als ik zeg dat we over 10 minuten op 41k staan?
Omdat jij niet van 4Chan bent
pi_199536237
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:32 schreef JDx het volgende:

[..]

En waarom is juist deze post gehyped, waarom geloof je dit en niet als ik zeg dat we over 10 minuten op 41k staan?
Omdat zijn vorige aankondiging uitkwam.
pi_199536242
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:33 schreef viceversa het volgende:

[..]

Omdat zijn vorige aankondiging uitkwam.
Die van mij ook, 2 dagen op rij
pi_199536292
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:32 schreef JDx het volgende:

[..]

En waarom is juist deze post gehyped, waarom geloof je dit en niet als ik zeg dat we over 10 minuten op 41k staan?
Geloven is een groot woord, maar zijn vorige voorspelling over China kwam uit, dus het kon geen kwaad om het in de gaten te houden.
pi_199536311
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:37 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Geloven is een groot woord, maar zijn vorige voorspelling over China kwam uit, dus het kon geen kwaad om het in de gaten te houden.
Eens. Als we door de $39k zakken kan het nog wel weer eens hard gaan overigens. Niet per se naar $35k maar $37k of zo.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')