abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_199208221


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199208335


Loool
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 16:59:50 #3
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199208360
Einde tijdperk Bitcoin. Flatten de curve werkt hier beter dan op corona.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199208387
Klopt Safemars lijkt een betere keuze dan Safemoon in het shitcoin casino! Maar feit is wel, dat ze na elke spike weer een hogere prijs vloer hebben. Tot aan september zeker nog wel de moeite waard 👍
pi_199208503
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 16:46 schreef Rossdale het volgende:
Astrology Crypto :')

Zeer serieus te nemen
Ok boomer.
pi_199208660
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 16:59 schreef Nattekat het volgende:
Einde tijdperk Bitcoin. Flatten de curve werkt hier beter dan op corona.
scam
pi_199208664
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:01 schreef Apekoek het volgende:
Klopt Safemars lijkt een betere keuze dan Safemoon in het shitcoin casino! Maar feit is wel, dat ze na elke spike weer een hogere prijs vloer hebben. Tot aan september zeker nog wel de moeite waard 👍
scam
pi_199208670
Toch wel nieuwsgierig, als ik op binance kijk staan er soms coins met +50%+80% of nu zelfs met +280%.
Hoe kom je bij zoiets?
pi_199208683
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:26 schreef Kickinalfa het volgende:
Toch wel nieuwsgierig, als ik op binance kijk staan er soms coins met +50%+80% of nu zelfs met +280%.
Hoe kom je bij zoiets?
gokken en geluk hebben
pi_199208821
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:26 schreef aTypisch het volgende:

[..]

scam
Maar dat geldt toch voor heel veel coins in een bullmarkt? Zo gek is het niet, maar dit kaartenhuis stort gewoon in wanneer het weer bearmarket is, thats it. Doe je voordeel ermee tot die tijd.

Alsof we er voor de tech in zitten, give me a fucking break.
pi_199208833
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Maar dat geldt toch voor heel veel coins in een bullmarkt? Zo gek is het niet, maar dit kaartenhuis stort gewoon in wanneer het weer bearmarket is, thats it. Doe je voordeel ermee tot die tijd.
waarom roep je dan wat randoms als september?
pi_199208869
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:38 schreef aTypisch het volgende:

[..]

waarom roep je dan wat randoms als september?
Ken je het Stock to flow model van PlanB nog steeds niet? Vanaf daar ergens zal de top zijn, hoe hoog die ook gaat zijn, daarna bearmarket. Net als na 2013 en 2017, geschiedenis herhaalt zich niet maar rijmt wel. Heel bitcoin drijft op logaritmische regressie en dus de shitcoin markt ook, die beweegt gewoon mee met BTC.

Dit hoef ik toch niet uit te leggen?
pi_199208886
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:41 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ken je het Stock to flow model van PlanB nog steeds niet? Vanaf daar ergens zal de top zijn, hoe hoog die ook gaat zijn, daarna bearmarket. Net als na 2013 en 2017, geschiedenis herhaalt zich niet maar rijmt wel. Heel bitcoin drijft op logaritmische regressie en dus de shitcoin markt ook, die beweegt gewoon mee met BTC.

Dit hoef ik toch niet uit te leggen?
en in september dondert alles in elkaar volgens het magische model?
pi_199208896
Dus nee zeker niet random, gewoon gebaseerd op aantal dagen na de halving (of de destijdse ATH). Dat bleek zowel na 2013 als na 2017 min of meer hetzelfde te zijn.
pi_199208908
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:43 schreef Apekoek het volgende:
Dus nee zeker niet random, gewoon gebaseerd op aantal dagen na de halving (of de destijdse ATH). Dat bleek zowel na 2013 als na 2017 min of meer hetzelfde te zijn.
2 datapunten uit een compleet andere tijd en markt

maar is goed, lekker september aanhouden
pi_199208922
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:42 schreef aTypisch het volgende:

[..]

en in september dondert alles in elkaar volgens het magische model?
Ik weet niet wat jij doet, maar mijn stash verkoop ik dan in elk geval. Sinds de piek in 2017/2018 had ik nooit wat uitbetaald en ben ik vol ornaat de bearmarket ingegaan. Dit wil ik niet nog een keer laten gebeuren.
pi_199208943
quote:
9s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:44 schreef aTypisch het volgende:

[..]

2 datapunten uit een compleet andere tijd en markt

maar is goed, lekker september aanhouden


Doe ermee wat je wilt, ik keer dan uit. Of de koers dan hoog of minder hoog staat, dat is mijn referentiepunt. En blijkt sinds de laatste 2 bullruns griezelig op elkaar te lijken met het scenario nu.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 17:49:03 #19
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199208987
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:46 schreef Apekoek het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Doe ermee wat je wilt, ik keer dan uit. Of de koers dan hoog of minder hoog staat, dat is mijn referentiepunt. En blijkt sinds de laatste 2 bullruns griezelig op elkaar te lijken met het scenario nu.
Laat lekker gaan joh.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199209004
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Laat lekker gaan joh.
Ah ja moet ie lekker zelf weten inderdaad!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 17:50:22 #21
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199209009
200k klinkt wel aantrekkelijk deze cyclus :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199209012
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:46 schreef Apekoek het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Doe ermee wat je wilt, ik keer dan uit. Of de koers dan hoog of minder hoog staat, dat is mijn referentiepunt. En blijkt sinds de laatste 2 bullruns griezelig op elkaar te lijken met het scenario nu.
dat snap ik wel, maar als de boel klapt op 25 augustus heb je niks aan je plan van aanpak :+

het is daarom nogal een gek en random plan
pi_199209120
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:50 schreef aTypisch het volgende:

[..]

dat snap ik wel, maar als de boel klapt op 25 augustus heb je niks aan je plan van aanpak :+

het is daarom nogal een gek en random plan
Nee dat is helemaal niet random!

Aannemelijk is dat de koers dan hoger is dan wanneer je nu alles laat uitbetalen of dan wanneer je pas in december eieren voor je geld kiest. 1 september lijkt mij een prima eikpunt. Een paar dagen na de vorige ATH van 20k in 2017, was de koers ook niet opeens 5k.

De top is niet te timen, maar wel het moment in de markt aan de hand van het aantal dagen na de halving wel. Lijkt mij geen rocket science.
pi_199209174
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:50 schreef aTypisch het volgende:

[..]

dat snap ik wel, maar als de boel klapt op 25 augustus heb je niks aan je plan van aanpak :+

het is daarom nogal een gek en random plan
Stop losses. :)

Maar eerder wat winst afromen als je bepaalde targets hebt gehaald lijkt me slim. Kan je altijd tijdens een bear market weer opnieuw investeren. Of niet natuurlijk. Maar de kans op goedkopere bitcoin in een bear market dan dichtbij de top lijkt me een gepaste gok.
pi_199209226
Zit balls deep in Bonfire token! Bijna 100k holders, street bets gewonnen, hebben utility met firestarter, audit gehad, 50 mil mc, 30k TG chat en pas 10 dagen oud.....

Dyor.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2021 18:10:31 ]
pi_199209244
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:58 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nee dat is helemaal niet random!

Aannemelijk is dat de koers dan hoger is dan wanneer je nu alles laat uitbetalen of dan wanneer je pas in december eieren voor je geld kiest. 1 september lijkt mij een prima eikpunt. Een paar dagen na de vorige ATH van 20k in 2017, was de koers ook niet opeens 5k.

De top is niet te timen, maar wel het moment in de markt aan de hand van het aantal dagen na de halving wel. Lijkt mij geen rocket science.
nee, eerder theeblaadjes lezen

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2021 18:08:40 ]
pi_199209289
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:46 schreef Apekoek het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Doe ermee wat je wilt, ik keer dan uit. Of de koers dan hoog of minder hoog staat, dat is mijn referentiepunt. En blijkt sinds de laatste 2 bullruns griezelig op elkaar te lijken met het scenario nu.
Hij heeft natuurlijk gelijk dat je niet alles kunt ophangen aan 2 datapunten. Zeker niet bij iets wat zo volatiel is. Verstandiger is het om zelf te bepalen met welke prijzen je winst gaat nemen en je daar aan te houden, ongeacht je gevoel.
pi_199209300
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 18:02 schreef viceversa het volgende:

[..]

Stop losses. :)

Maar eerder wat winst afromen als je bepaalde targets hebt gehaald lijkt me slim. Kan je altijd tijdens een bear market weer opnieuw investeren. Of niet natuurlijk. Maar de kans op goedkopere bitcoin in een bear market dan dichtbij de top lijkt me een gepaste gok.
En dat ook, maar wel als referentie.
pi_199209309
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 18:08 schreef aTypisch het volgende:

[..]

nee, eerder theeblaadjes lezen
Logaritmische regressie zijn geen theeblaadjes.
pi_199209580
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 18:12 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Logaritmische regressie zijn geen theeblaadjes.
2 datapunten is geen wetenschap.
pi_199209948
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 18:30 schreef viceversa het volgende:

[..]

2 datapunten is geen wetenschap.
Dat is leuk voor erbij, maar in de kern gaat het om logaritmische regressie. Dat is wel wetenschap en daarom lagen die punten ook zo dichtbij elkaar. We gaan het vanzelf zien later dit jaar.

Voor mij is het vanaf nu een mix van tussentijds wat uitkeren en dan bitcoin/de rest op basis van +/- 950 dagen na de halving.

Het is tenminste een plan...en een stuk beter plan dan vol een bearmarket ingaan zonder plan.
pi_199210049
En laten we wel wezen. Als in augustus prijzen skyrocket zijn, dan ga ik het er niet meer op gokken dat het in september beter gaat zijn. Dan is het uitkeren.

Oktober/november en alles wat daarna komt zie ik als te laat op basis van het aantal dagen na de halving.
pi_199210226
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 19:01 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat is leuk voor erbij, maar in de kern gaat het om logaritmische regressie. Dat is wel wetenschap en daarom lagen die punten ook zo dichtbij elkaar. We gaan het vanzelf zien later dit jaar.

Voor mij is het vanaf nu een mix van tussentijds wat uitkeren en dan bitcoin/de rest op basis van +/- 950 dagen na de halving.

Het is tenminste een plan...en een stuk beter plan dan vol een bearmarket ingaan zonder plan.
meen je dit nou?
pi_199210249
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 19:19 schreef aTypisch het volgende:

[..]

meen je dit nou?
Logaritmische regressie is wetenschap.
pi_199210266
Maar het houdt inderdaad geen rekening met onvoorziene omstandigheden als een wereldoorlog oid. Als we het op extremen gaan gooien.
pi_199210279
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 19:21 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Logaritmische regressie is wetenschap.
er is echt niks wetenschappelijks aan dat grafiekje die je eerder aanhaalde hoor

maar ik hoop voor je dat het de goede aanpak is :)
pi_199210367
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 19:24 schreef aTypisch het volgende:

[..]

er is echt niks wetenschappelijks aan dat grafiekje die je eerder aanhaalde hoor

maar ik hoop voor je dat het de goede aanpak is :)
Bekijk dit eens, duidelijke logaritmische regressie sinds 2011: https://digitalik.net/btc/

Dat houdt al 10 jaar stand, dus waarom zou het nu opeens klaar zijn?
pi_199210483
stock to flow is geen wetenschap, dat zal planb ook niet zo noemen gok ik zo
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 19:47:22 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199210666
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 19:01 schreef Apekoek het volgende:
Dat is leuk voor erbij, maar in de kern gaat het om logaritmische regressie. Dat is wel wetenschap en daarom lagen die punten ook zo dichtbij elkaar. We gaan het vanzelf zien later dit jaar.
Tunnelvisie is ook wetenschap. Je gaat er iets te makkelijk van uit dat je hypothese (er is logaritmische regressie op deze manier) correct is. Nou is de kans dat we nog wel weer de lucht in schieten en in de zomer kapot gaan vrij aannemelijk, maar het blijft kansrekening.

En op sommigen hier ingaan heeft geen enkele zin en is zonde van je energie.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199210750
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 19:47 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En op sommigen hier ingaan heeft geen enkele zin en is zonde van je energie.
God heeft gesproken.
pi_199211019
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 19:36 schreef aTypisch het volgende:
stock to flow is geen wetenschap, dat zal planb ook niet zo noemen gok ik zo
En wat maakt dat s2f geen wetenschap is? Ik denk daar toch wat anders over.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199211055
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 19:47 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Tunnelvisie is ook wetenschap. Je gaat er iets te makkelijk van uit dat je hypothese (er is logaritmische regressie op deze manier) correct is. Nou is de kans dat we nog wel weer de lucht in schieten en in de zomer kapot gaan vrij aannemelijk, maar het blijft kansrekening.

En op sommigen hier ingaan heeft geen enkele zin en is zonde van je energie.
when uitleg over dat Proof of Stake bijna hetzelfde is als proof of work pleas dear sir
pi_199211075
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 20:07 schreef recursief het volgende:

[..]

En wat maakt dat s2f geen wetenschap is? Ik denk daar toch wat anders over.
follow the science!
pi_199211153
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 20:10 schreef aTypisch het volgende:

[..]

follow the science!
Als er niets wetenschappelijks aan is, waarom stuitert de prijs dan niet compleet willekeurig op en neer?
pi_199211861
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 20:10 schreef aTypisch het volgende:

[..]

follow the science!
Dat is geen antwoord. Ook even voor alle duidelijkheid: dat modelvorming wetenschappelijk is wil niet zeggen dat het model ook klopt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  donderdag 29 april 2021 @ 21:09:49 #46
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199212053
$PYR _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 29 april 2021 @ 21:26:44 #47
131603 Afwazig
Serious business
pi_199212496
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 20:14 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Als er niets wetenschappelijks aan is, waarom stuitert de prijs dan niet compleet willekeurig op en neer?
_O-

GENOT
pi_199212497
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 20:54 schreef recursief het volgende:

[..]

Dat is geen antwoord. Ook even voor alle duidelijkheid: dat modelvorming wetenschappelijk is wil niet zeggen dat het model ook klopt.
jawel, just follow the sience!
  donderdag 29 april 2021 @ 21:43:59 #50
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_199212692
https://www.coindesk.com/(...)w-into-crypto-report

Chopchop, schuif maar in ADA en VET bitte!
pi_199212768
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 21:34 schreef aTypisch het volgende:

[..]

jawel, just follow the sience!
Donder op man. Als je wil zieken om het zieken ben je bij mij aan het verkeerde adres. Wees een kerel en wees bereid om je beweringen toe te lichten of hou gewoon je mond.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199212810
quote:
14s.gif Op donderdag 29 april 2021 21:34 schreef aTypisch het volgende:

[..]

_O-

GENOT
Verklaar je nader, want ik begrijp niet waar je precies van geniet. De prijs stuitert wel, maar sinds 2011 wel in de vorm van logaritmische toename/regressie, er zit een vraag en aanbod lijn in waar schaarste een grote rol in speelt. Ook vraag en aanbod is in de economie een wetenschappelijke term, tevens is menselijke psychologie die hiernaar hanteert gestoeld op wetenschap.

Jij doet overkomen alsof alles puur willekeurig gebeurt, dat is dus niet het geval. Ik zeg overigens niet dat je precies de top kan timen en wat het zal worden, maar de grote lijnen zijn duidelijk.
pi_199212933
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 21:48 schreef recursief het volgende:

[..]

Donder op man. Als je wil zieken om het zieken ben je bij mij aan het verkeerde adres. Wees een kerel en wees bereid om je beweringen toe te lichten of hou gewoon je mond.
Hij is inderdaad een lafbek als hij niet gewoon zijn mening onderbouwd, zo is er geen fatsoenlijke discussie te voeren.

Ik sta open voor een ander perspectief, maar hij is blijkbaar te arrogant om duidelijk zijn visie op een respectabele manier uiteen te zetten.
  Moderator donderdag 29 april 2021 @ 22:01:18 #54
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199212966
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator donderdag 29 april 2021 @ 22:01:52 #55
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199212974
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 21:59 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hij is inderdaad een lafbek als hij niet gewoon zijn mening onderbouwd, zo is er geen fatsoenlijke discussie te voeren.

Ik sta open voor een ander perspectief, maar hij is blijkbaar te arrogant om duidelijk zijn visie op een respectabele manier uiteen te zetten.
User @aTypisch in een notendop. Het blijft een vreemd jongetje.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 29 april 2021 @ 22:03:35 #56
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199212999
Hij slaat gewoon een beetje door in z'n pogingen een echte toxic bitcoin maximalist uit te hangen
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  donderdag 29 april 2021 @ 22:39:36 #57
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199213624
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 22:03 schreef Mortaxx het volgende:
Hij slaat gewoon een beetje door in z'n pogingen een echte toxic bitcoin maximalist uit te hangen
Bekeerde fundamentalisten zijn de ergste binnen hun soort, binnen elke religie.

Jihadi's, ex-rokers, Uninersals bitcoinmaxis, Baudetwappies
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199214109
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 21:09 schreef Scorpie het volgende:
$PYR _O_
slimme man jij
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 23:29:47 #59
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199214363
Gelukkig gaat Ethereum nog heerlijk door met moon.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199214422
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 21:50 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Verklaar je nader, want ik begrijp niet waar je precies van geniet. De prijs stuitert wel, maar sinds 2011 wel in de vorm van logaritmische toename/regressie, er zit een vraag en aanbod lijn in waar schaarste een grote rol in speelt. Ook vraag en aanbod is in de economie een wetenschappelijke term, tevens is menselijke psychologie die hiernaar hanteert gestoeld op wetenschap.

Jij doet overkomen alsof alles puur willekeurig gebeurt, dat is dus niet het geval. Ik zeg overigens niet dat je precies de top kan timen en wat het zal worden, maar de grote lijnen zijn duidelijk.
je maakt zelf claims die je niet of nauwelijks onderbouwt over een marktcrash in september op basis van 2 datapunten

maar het is mijn schuld :D
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 21:48 schreef recursief het volgende:

[..]

Donder op man. Als je wil zieken om het zieken ben je bij mij aan het verkeerde adres. Wees een kerel en wees bereid om je beweringen toe te lichten of hou gewoon je mond.
dat hoeft hier niet en is niet gewenst, vraag maar aan nattekat en zijn beweringen over bitcoin :D de bewijslast ligt overigens bij mensen die claimen op basis van een model investeringstechnieken te kunnen bedenken, niet bij iemand die dat onzin vindt


als je een specifieke vraag hebt beantwoord ik die graag :)

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2021 23:42:34 ]
pi_199214423
pi_199214476
modellen als dit zijn verder ook geen voorspellingen of handig om te gebruiken als handboek om met je geld om te gaan, ook die van planb niet
pi_199214488
ondertussen bij onze oosterburen:
twitter
pi_199214676
twitter


leuke podcast

maar we kunnen het vandaag ook weer over de geweldige investeringen in pannenkoeken hebben of vulkandeluxe
pi_199214681
twitter


ook leuk

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 30-04-2021 00:14:39 ]
pi_199214744
$EBSC is ook wel weer een leuke Binance Chain shitcoin waar ik sinds dinsdag 4x op heb gemaakt:
https://charts.bogged.fin(...)7bDB8EdfEE8ecDeA4522
pi_199214752
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 00:29 schreef Gehrman het volgende:
$EBSC is ook wel weer een leuke Binance Chain shitcoin waar ik sinds dinsdag 4x op heb gemaakt:
https://charts.bogged.fin(...)7bDB8EdfEE8ecDeA4522
ik ben erg benieuwd naar je onderbouwing over waarom dit een leuk project is! :)
pi_199214765
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 april 2021 00:31 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik ben erg benieuwd naar je onderbouwing over waarom dit een leuk project is! :)
Het is gewoon pure stront maar zolang ik er aan verdien vind ik het mooi.
pi_199214772
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 april 2021 00:34 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Het is gewoon pure stront maar zolang ik er aan verdien vind ik het mooi.
:)
pi_199215363
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 22:01 schreef onlogisch het volgende:

[..]

User @:aTypisch in een notendop. Het blijft een vreemd jongetje.
Is dat een interne regel in het Fok handboek?
Je mag wel users aanvallen ten gunste van de verdediging van een mod, maar andersom kunnen jullie het niet handlen dan wel edit/ban? 1..2...3....4......
  vrijdag 30 april 2021 @ 07:35:35 #72
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199215432
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 april 2021 00:14 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

ook leuk

(lol)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199215439
quote:
10s.gif Op donderdag 29 april 2021 23:45 schreef aTypisch het volgende:
modellen als dit zijn verder ook geen voorspellingen of handig om te gebruiken als handboek om met je geld om te gaan, ook die van planb niet
Dat zegt ook niemand. PlanB zal de eerste zijn om te zeggen dat zijn model geen koersen voorspelt, maar dat de koersontwikkeling wel zijn model kan falsifieren. Met zijn model beoogt hij te verklaren en niet te voorspellen.

Als er n model is dat via een wetenschappelijke methode ontwikkeld is/wordt dan is het wel het model van PlanB.

Er zijn honderdduizend lijntjestrekkers die maar wat aanrommelen en beweren met een potje mikado koersen te kunnen voorspellen, en dan besluit jij los te gaan op nou net een van de weinige koersvormingsmodellen die wel methodisch opgezet zijn. Dan sla je de plank toch wel enorm mis.

Je doet niet alleen anderen tekort door je houding, je doet ook vooral jezelf enorm tekort. Je zou je eens wat meer moeten inlezen over de historie van s2f, het idee erachter, de ontwikkeling van het model, de kritiek erop van en discussie erover met econometristen, de aanpassingen die nav die kritiek aan het model gemaakt zijn, niet alleen correlatie maar ook covariatie in het model, etcetera. Het is echt een hele interessante aanpak. En als je daarna nog kritiek hebt is dat prima, dan zal dat in ieder geval gefundeerd zijn. Maar kom niet aan met "ik ben hier niet verplicht om te onderbouwen trolololo" want dan vind ik je alleen maar een enorme eikel. Formeel heb je gelijk, maar er zijn ook ongeschreven regels, en het zou prettig zijn als je niet steeds je stinkende best doet om mensen uit dit topic weg te jagen met je kinderachtige gedoe.

En nogmaals: dat een model wetenschappelijk is maakt nog niet dat het klopt. Als s2f een goed model is is dat niet omdat het wetenschap is, maar omdat de gemeten werkelijkheid (de koersen in de toekomst) goed blijkt te passen in het model.

[ Bericht 6% gewijzigd door recursief op 30-04-2021 07:44:22 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 30 april 2021 @ 07:55:22 #74
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199215544
Kun je tegenwoordig ook zien met een multimeter of je groene of grijze stroom krijgt?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 april 2021 @ 08:35:37 #75
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199215786
Volgende keer laat ik Ethereum mijn airco financieren :{w
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Games vrijdag 30 april 2021 @ 08:54:22 #76
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199215889
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 08:35 schreef Nattekat het volgende:
Volgende keer laat ik Ethereum mijn airco financieren :{w
Kom ik bij je zitten, want het is ook mijn airco!
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Eindredactie Games vrijdag 30 april 2021 @ 08:54:54 #77
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199215895
Owja WAVES MAAND _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 april 2021 @ 09:02:08 #78
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199215947
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 08:54 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Kom ik bij je zitten, want het is ook mijn airco!
:o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199215974
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 17:41 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ken je het Stock to flow model van PlanB nog steeds niet? Vanaf daar ergens zal de top zijn, hoe hoog die ook gaat zijn, daarna bearmarket. Net als na 2013 en 2017, geschiedenis herhaalt zich niet maar rijmt wel. Heel bitcoin drijft op logaritmische regressie en dus de shitcoin markt ook, die beweegt gewoon mee met BTC.

Dit hoef ik toch niet uit te leggen?
Dat model geldt voor Bitcoin en niet voor de hele markt.. Laatste cycle ging in de volgende volgorde:
- Bitcoin stijgt
- Altcoins pumpen/Bitcoin stabiel
- Bitcoin pumpt/altcoins dumpen
- Bitcoin dumpt/altcoins nog een laatste stuiptrekking

Dat kun je ook wel mooi terug zien in de grafiekjes van 1 januari 2017 tot 31 maart 2018. Momenteel lijken we in de 2e fase te zitten en ben benieuwd of we dit weer zo duidelijk gaan terug zien. Maar succes met het timen van de overgang.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 30 april 2021 @ 09:18:13 #80
131603 Afwazig
Serious business
pi_199216077
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 08:54 schreef Oscar. het volgende:
Owja WAVES MAAND _O_
WAVES & NSBT hebben mijn portfolio de afgelopen weken verdubbeld _O_.

Vooral NSBT is echt bizar, die payouts c_/
pi_199216153
Binance opname weer lekker sloom vandaag.
.
pi_199216172
De prijsweergave in mijn Trust Wallet (Android) is al een paar dagen kapot

Meer mensen met dit probleem?
pi_199216322
twitter


Interessant draadje :)
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 april 2021 @ 09:47:03 #84
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199216369
quote:
4s.gif Op vrijdag 30 april 2021 09:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dat model geldt voor Bitcoin en niet voor de hele markt.. Laatste cycle ging in de volgende volgorde:
- Bitcoin stijgt
- Altcoins pumpen/Bitcoin stabiel
- Bitcoin pumpt/altcoins dumpen
- Bitcoin dumpt/altcoins nog een laatste stuiptrekking

Dat kun je ook wel mooi terug zien in de grafiekjes van 1 januari 2017 tot 31 maart 2018. Momenteel lijken we in de 2e fase te zitten en ben benieuwd of we dit weer zo duidelijk gaan terug zien. Maar succes met het timen van de overgang.
ETH gaat nog wel een flinke klap opvangen denk ik. Daar anticipeerde ik ook eerder op, maar inmiddels ben ik weer terug gefomo'd. En ETH neemt de halve markt mee.

Het dingetje is dat het nog gigantisch laag staat tov 2017/2018. Er is nog heel veel ruimte omhoog. Wie dat goed weet te timen loopt goed binnen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 april 2021 @ 09:49:57 #85
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199216412
De ATH van de rest van de markt is 1 januari 2018, op 37.5% Bitcoin dominantie en zelfs met tijdelijk Ethereum op #1. Nu zijn we net onder de 50% gedoken, maar komen we ook van veel lager dan toen (98% in 2016, 70% begin 2020).
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199216833
quote:
4s.gif Op vrijdag 30 april 2021 09:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dat model geldt voor Bitcoin en niet voor de hele markt.. Laatste cycle ging in de volgende volgorde:
- Bitcoin stijgt
- Altcoins pumpen/Bitcoin stabiel
- Bitcoin pumpt/altcoins dumpen
- Bitcoin dumpt/altcoins nog een laatste stuiptrekking

Dat kun je ook wel mooi terug zien in de grafiekjes van 1 januari 2017 tot 31 maart 2018. Momenteel lijken we in de 2e fase te zitten en ben benieuwd of we dit weer zo duidelijk gaan terug zien. Maar succes met het timen van de overgang.
Waren er toen ook zoveel altcoins met zoveel geld in totaal er in? Je zou zeggen dat die situatie nu totaal niet vergelijkbaar is.
What Would Goku Do
pi_199216930
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 april 2021 07:37 schreef recursief het volgende:

[..]

Dat zegt ook niemand. PlanB zal de eerste zijn om te zeggen dat zijn model geen koersen voorspelt, maar dat de koersontwikkeling wel zijn model kan falsifieren. Met zijn model beoogt hij te verklaren en niet te voorspellen.

Als er n model is dat via een wetenschappelijke methode ontwikkeld is/wordt dan is het wel het model van PlanB.

Er zijn honderdduizend lijntjestrekkers die maar wat aanrommelen en beweren met een potje mikado koersen te kunnen voorspellen, en dan besluit jij los te gaan op nou net een van de weinige koersvormingsmodellen die wel methodisch opgezet zijn. Dan sla je de plank toch wel enorm mis.

Je doet niet alleen anderen tekort door je houding, je doet ook vooral jezelf enorm tekort. Je zou je eens wat meer moeten inlezen over de historie van s2f, het idee erachter, de ontwikkeling van het model, de kritiek erop van en discussie erover met econometristen, de aanpassingen die nav die kritiek aan het model gemaakt zijn, niet alleen correlatie maar ook covariatie in het model, etcetera. Het is echt een hele interessante aanpak. En als je daarna nog kritiek hebt is dat prima, dan zal dat in ieder geval gefundeerd zijn. Maar kom niet aan met "ik ben hier niet verplicht om te onderbouwen trolololo" want dan vind ik je alleen maar een enorme eikel. Formeel heb je gelijk, maar er zijn ook ongeschreven regels, en het zou prettig zijn als je niet steeds je stinkende best doet om mensen uit dit topic weg te jagen met je kinderachtige gedoe.

En nogmaals: dat een model wetenschappelijk is maakt nog niet dat het klopt. Als s2f een goed model is is dat niet omdat het wetenschap is, maar omdat de gemeten werkelijkheid (de koersen in de toekomst) goed blijkt te passen in het model.
Waarom denk je dat ik dat niet heb gedaan dan? Ik ken ook de versie die er was voordat die niet meer klopte :D

Ik heb er echt helemaal niks aan. Het is een mooie grafiek om de schaarste over tijd van BTC aan te tonen, maar dat kan ook op andere manieren.

En over die ongeschreven regels: je hebt nergens recht op en als je mij een eikel vindt dan is dat verder ook niet zo'n probleem. :+

Mijn feedback wordt ook niet gehoord.
Join the club en shill some alts, dan hoor je erbij. Een goed gewaardeerde combo hier is eerst liegen over bitcoin en dan ethereum verheerlijken met valse vergelijkingen. :)

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 30-04-2021 10:40:33 ]
pi_199216940
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 09:49 schreef Nattekat het volgende:
De ATH van de rest van de markt is 1 januari 2018, op 37.5% Bitcoin dominantie en zelfs met tijdelijk Ethereum op #1. Nu zijn we net onder de 50% gedoken, maar komen we ook van veel lager dan toen (98% in 2016, 70% begin 2020).
ook zo'n onzin metric

'marketcap' en dan helemaal de marketcap van alle troep op 1 hoop gooien als een of andere indicator, alsof dat wat zegt :')
pi_199216946
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 09:49 schreef Nattekat het volgende:
De ATH van de rest van de markt is 1 januari 2018, op 37.5% Bitcoin dominantie en zelfs met tijdelijk Ethereum op #1. Nu zijn we net onder de 50% gedoken, maar komen we ook van veel lager dan toen (98% in 2016, 70% begin 2020).
Dominantie is een vertekende metric ook omdat er nu bijv. al veel meer en grotere stablecoins zijn, veel meer concurrentie voor verschillende projecten (bijv. ETH vs. BNB) enz.. Aangezien retail voornamelijk op de altcoins stort en institutionele beleggers in Bitcoin is het ook lastig in schatten hoe de dominantie verloopt.

quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 10:29 schreef viagraap het volgende:

[..]

Waren er toen ook zoveel altcoins met zoveel geld in totaal er in? Je zou zeggen dat die situatie nu totaal niet vergelijkbaar is.
In 2017 waren er niet zoveel coins zoals nu, maar zat het aantal op Coinmarketcap bijv. ook al rond de 1000. Op het hoogtepunt zat er relatief meer geld in altcoins dan op dit moment.

Uitvinder van de biersmiley.
pi_199217008
Wat hebben de marketcaps van XRP, doge en ethereum bij elkaar opgeteld op een bepaald moment te maken met dominantie van bitcoin? Ik ben daar wel benieuwd naar. :D

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 30-04-2021 10:43:55 ]
pi_199217026
ohja
pannekoeken en sushi!!

foto's op de bloktsjeen!
pi_199217027
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 april 2021 10:43 schreef aTypisch het volgende:
Wat hebben de marketcaps van XRP, doge en ethereum bij elkaar opgeteld op een bepaald moment te maken met dominantie van bitcoin? Ik ben daar wel benieuwd naar. :D
Ik snap dat ook niet echt. Hele rare metric.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 april 2021 @ 10:46:02 #93
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199217028
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 10:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dominantie is een vertekende metric ook omdat er nu bijv. al veel meer en grotere stablecoins zijn, veel meer concurrentie voor verschillende projecten (bijv. ETH vs. BNB) enz.. Aangezien retail voornamelijk op de altcoins stort en institutionele beleggers in Bitcoin is het ook lastig in schatten hoe de dominantie verloopt.
Ik zeg alleen waar we staan, niet dat het ook maar enige betekenis heeft :P

Alles is groter en stabieler dan 4 jaar geleden. Daarom heb ik ook het lichte vermoeden dat de grote klap geen halvering gaat zijn zoals in 2018, maar dat het eerder alle piramides opblaast en niet meer dan dat. En onderschat de 2017 situatie niet; ETH heeft niet alleen op #1 gestaan, maar ook op #3 toen andere gecentraliseerde troep piekte. En juist het volwassen worden van andere chains maakt een 50% dominantie van Bitcoin op de lange termijn onhoudbaar.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199217039
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 10:46 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zeg alleen waar we staan, niet dat het ook maar enige betekenis heeft :P

Alles is groter en stabieler dan 4 jaar geleden. Daarom heb ik ook het lichte vermoeden dat de grote klap geen halvering gaat zijn zoals in 2018, maar dat het eerder alle piramides opblaast en niet meer dan dat. En onderschat de 2017 situatie niet; ETH heeft niet alleen op #1 gestaan, maar ook op #3 toen andere gecentraliseerde troep piekte. En juist het volwassen worden van andere chains maakt een 50% dominantie van Bitcoin op de lange termijn onhoudbaar.
de term bad faith argument is echt voor jou bedacht he

''ik zeg niet dat het enige betekenis heeft'', vervolgens in dezelfde post er alsnog een betekenis aan proberen te geven

genieten

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 30-04-2021 10:48:17 ]
pi_199217055
ben benieuwd wat de marktdominantie van de euro is als we aandelen, paardenpoep en alle cruesli op aarde bij elkaar optellen
pi_199217094
fijne dag allen
niet veel mensen misleiden met onwaarheden, zou mooi zijn

:W

[ Bericht 41% gewijzigd door #ANONIEM op 30-04-2021 10:52:36 ]
pi_199217183
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 april 2021 10:52 schreef aTypisch het volgende:
fijne dag allen
niet veel mensen misleiden met onwaarheden, zou mooi zijn

:W
Je gaat weg? Mooi. Ik denk dat dit topic daar van opknapt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199217253
Ik heb wel het idee dat de ontwikkelingen die Etherium, Cardano en andere grote coins dit jaar nog gaan krijgen de kans kleiner maken, dat opeens keihard instort.

Waarom zou je alles verkopen juist als Etherium sneller en goedkoper wordt en Cardano bruikbaarder?

Of zoals je nu ziet, zodra er correctie komt, duiken er gelijk nieuwe kopers in.
.
pi_199217366
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 april 2021 11:05 schreef Fer het volgende:
Ik heb wel het idee dat de ontwikkelingen die Etherium, Cardano en andere grote coins dit jaar nog gaan krijgen de kans kleiner maken, dat opeens keihard instort.

Waarom zou je alles verkopen juist als Etherium sneller en goedkoper wordt en Cardano bruikbaarder?

Of zoals je nu ziet, zodra er correctie komt, duiken er gelijk nieuwe kopers in.
Omdat niemand het daadwerkelijk gebruikt waar het eigenlijk voor is, het is pure speculatie. Dus lift mee op de speculatie als je dat wil, maar besef ook dat het zo weer voorbij kan zijn. Dat is het moment waarop iedereen de boot in gaat.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 30 april 2021 @ 11:20:58 #100
131603 Afwazig
Serious business
pi_199217425
Heel veel hopium en bagholders hier. 2017 all over again :P
pi_199217499
pi_199217562
Alles is groen

Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 april 2021 @ 11:59:36 #103
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199217822
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 11:20 schreef Afwazig het volgende:
Heel veel hopium en bagholders hier. 2017 all over again :P
2017 _O_

En daarna in 2018 parabolische groei er gratis bij :9
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199217878
twitter
pi_199217892
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 10:39 schreef dimmak het volgende:
institutionele beleggers in Bitcoin
Grayscale Decentraland Trust

lol
pi_199217914
quote:
Er zijn altijd uitzonderingen, maar dat is zo obvious dat ik het niet zou moeten benoemen. Kennelijk is het toch nodig. :') Speciaal voor dima: er zit ook retail in bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 30 april 2021 @ 12:13:34 #107
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199217986
Xrp doet het weer
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199218355
ADA stablecoin zakt weer terug naar 1 _O-
pi_199218422
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 12:40 schreef viceversa het volgende:
ADA stablecoin zakt weer terug naar 1 _O-
1 wat? 1 satoshi?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199218476
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 12:40 schreef viceversa het volgende:
ADA stablecoin zakt weer terug naar 1 _O-
Niet waar. Heeft over de hele week +17.5% gedaan.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 30 april 2021 @ 14:23:37 #112
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199219521
quote:
Als hij verstandig was zou hij niet pochen met het bezig van Bitcoin
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 30 april 2021 @ 14:24:32 #113
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199219531
Al worden die posts vast gesponsord door dat kluisjesverhuurbedrijf
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199219621
https://panorama.nl/artik(...)andelen-zijn-booming

quote:
Cryptocurrency is wereldwijd beroemd, omdat het jou uiteindelijk een fortuin kan opleveren. Het is nu ook een makkelijk betaalmiddel voor de meeste bedrijven, omdat de transactie snel gebeurd. Crypto werkt met koersen. Als je een hoge koers hebt kun je binnen een paar seconde rijk worden, omdat crypto de US-dollar gebruikt. Cryptocurrencies zijn heel betrouwbaar. Er zijn verschillende soorten munten dus je hebt genoeg keus voor het investeren.

wie van jullie heeft dit geschreven?
  vrijdag 30 april 2021 @ 14:38:13 #115
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_199219648
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 april 2021 14:35 schreef aTypisch het volgende:
https://panorama.nl/artik(...)andelen-zijn-booming
[..]

wie van jullie heeft dit geschreven?
De tering, dat Nederlands _O-

Was ooit nog wel een kwaliteitsblad
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_199219843
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 april 2021 14:35 schreef aTypisch het volgende:
https://panorama.nl/artik(...)andelen-zijn-booming
[..]

wie van jullie heeft dit geschreven?
Cryptocurrencies zijn heel betrouwbaar |:)
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 30 april 2021 @ 14:57:37 #117
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199219871
Mooi artikel. Tweemaal gelezen
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199219961
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 april 2021 14:38 schreef Caland het volgende:

[..]

De tering, dat Nederlands _O-

Was ooit nog wel een kwaliteitsblad
het is denk ik een betaalde post ofzo, want het linkt ook naar een of andere wazige website in de tekst :D
pi_199220159
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 12:49 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Niet waar. Heeft over de hele week +17.5% gedaan.
Niet zo letterlijk nemen. Denk dat mensen meer hadden verwacht van het Afrika nieuws qua prijs.
pi_199220173
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 15:25 schreef viceversa het volgende:

[..]

Niet zo letterlijk nemen. Denk dat mensen meer hadden verwacht van het Afrika nieuws qua prijs.
Ah op die fiets. Dat soort nieuws doet niet zoveel meer in 2021.
pi_199221266
Bitcoin for Everybody

https://learn.saylor.org/course/view.php?id=468

gratis uitgebreide cursus

:)
  vrijdag 30 april 2021 @ 17:32:02 #122
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199221358
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 april 2021 14:35 schreef aTypisch het volgende:
https://panorama.nl/artik(...)andelen-zijn-booming
[..]

wie van jullie heeft dit geschreven?
Mag ik vragen als dat jouwn stukje uit de schoolkrant is?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Eindredactie Games vrijdag 30 april 2021 @ 17:33:46 #123
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199221380
quote:
Weet je precies welke kluisjes je moet inbreken.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_199221769
quote:
kan ik niet zien want heb geen instagram
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 april 2021 @ 18:21:57 #125
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199221909
Er zit beweging in _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 30 april 2021 @ 18:57:46 #126
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199222347
https://nos.nl/artikel/23(...)bitcoins-van-de-hand

Vooral (lol) omdat drie hoog tegenwoordig al een penthouse is
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199222408
Sow bitcoin is ook wakker geworden.
pi_199222847
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 april 2021 18:57 schreef Mortaxx het volgende:
https://nos.nl/artikel/23(...)bitcoins-van-de-hand

Vooral (lol) omdat drie hoog tegenwoordig al een penthouse is
Een miljoen voor een zolderkamer :')
pi_199223007
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 april 2021 18:57 schreef Mortaxx het volgende:
https://nos.nl/artikel/23(...)bitcoins-van-de-hand

Vooral (lol) omdat drie hoog tegenwoordig al een penthouse is
Pfff hoop geld voor zo iets. :{
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199224827
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 april 2021 18:57 schreef Mortaxx het volgende:
https://nos.nl/artikel/23(...)bitcoins-van-de-hand

Vooral (lol) omdat drie hoog tegenwoordig al een penthouse is
21 BTC voor een zolderkamer in Veghel. :')

Edit: @Gehrman was me al voor. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199225489
Deze dus:
https://www.funda.nl/koop/veghel/appartement-87730448-markt-17-a/

Wel een mooie zolderkamer, en in de randstad zou ik de prijs wel snappen. Maar in Veghel… :D
pi_199227228
wel leuk artikeltje voor de stock to flow mensen:

Bitcoin and Stock to Flow
An oversimplification of a seemingly reasonable concept sold on bamboozling (wrong) statistics, data mining and confirmation bias

https://btconometrics-843(...)to-flow-7909784da261
pi_199227337
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 april 2021 17:32 schreef fathank het volgende:

[..]

Mag ik vragen als dat jouwn stukje uit de schoolkrant is?
:D
Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
pi_199227819
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 april 2021 19:35 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Een miljoen voor een zolderkamer :')
De droom van elke FOK!ker _O_

Die prijs is van God ( @KingRoland ) los natuurlijk
  zaterdag 1 mei 2021 @ 08:35:05 #135
62913 Blik
The one and Only!
pi_199228866
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 00:02 schreef aTypisch het volgende:
wel leuk artikeltje voor de stock to flow mensen:

Bitcoin and Stock to Flow
An oversimplification of a seemingly reasonable concept sold on bamboozling (wrong) statistics, data mining and confirmation bias

https://btconometrics-843(...)to-flow-7909784da261
Maar de uitkomsten vanuit s2f kunnen wel kloppen, maar niet wegens de redenen die volgend planB benoemd worden.

Op naar de 1 miljoen!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 mei 2021 @ 08:59:38 #136
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199229054
Airco!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199229098
Facts don't care about your feelings
  zaterdag 1 mei 2021 @ 09:09:55 #138
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_199229123
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 april 2021 14:35 schreef aTypisch het volgende:
https://panorama.nl/artik(...)andelen-zijn-booming
[..]

wie van jullie heeft dit geschreven?
  zaterdag 1 mei 2021 @ 09:20:32 #139
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199229205
twitter
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199229355
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 09:20 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]
Ik blijf zo trouw aan ada. I hate myself for it ;(
pi_199229944
twitter


hihi
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 mei 2021 @ 10:34:00 #143
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199229993
quote:
9s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 09:33 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Ik blijf zo trouw aan ada. I hate myself for it ;(
Gewoon je verlies nemen en aan het einde van de maand aan de MINA.

Er is nog iets wat wel groot schijnt te zijn, en gebruik maakt van PoST (spacetime). Geen idee wat dat is, maar SSDs zijn in trek.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 1 mei 2021 @ 11:01:43 #144
366734 dimmak
bitcoin
pi_199230308
https://www.bnr.nl/podcast/het-nieuwe-geld

Nieuwe podcast van een altcoin trader die in 2018 alles verloor en daardoor zich echt ging verdiepen in de materie en een Bitcoin maxi werd. Nu gaat hij op zoek naar validatie van zijn Bitcoin bubbel bij economen en specialisten.

Aflevering 1, dus heb geen idee hoe het afloopt maar wel interessant.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 mei 2021 @ 11:21:53 #145
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199230533
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 11:01 schreef dimmak het volgende:
https://www.bnr.nl/podcast/het-nieuwe-geld

Nieuwe podcast van een altcoin trader die in 2018 alles verloor en daardoor zich echt ging verdiepen in de materie en een Bitcoin maxi werd. Nu gaat hij op zoek naar validatie van zijn Bitcoin bubbel bij economen en specialisten.

Aflevering 1, dus heb geen idee hoe het afloopt maar wel interessant.
Een prutser die voor een schijntje 3000 in Ethereum heeft genvesteerd, en het daarna dusdanig verneukt heeft dat ie alles kwijt is. Dat terwijl Ethereum geen moment zo laag als toen is geweest.

Klinkt als iemand die net zo slecht is in de markt timen als ik, maar zich daar niet van bewust is :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 mei 2021 @ 11:24:25 #146
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199230566
Hij was nu miljonair geweest als ie had gehodl overigens :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199230649
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 10:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gewoon je verlies nemen en aan het einde van de maand aan de MINA.

Er is nog iets wat wel groot schijnt te zijn, en gebruik maakt van PoST (spacetime). Geen idee wat dat is, maar SSDs zijn in trek.
Ik ben ingestapt rond de 25/30 cent dus ik heb zeker al 'winst' maar ik ben nogal van het HODLen. Maar ik had ondertussen ook kunnen uitstappen en hier en daar mooie winsten kunnen maken en nu al verder kunnen zijn.

Maar ik geloof echt in de tech van Cardano dus hoop op longterm de goede winsten te halen.

quote:
14s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 10:46 schreef aTypisch het volgende:
@:fl_freak

laat je niet in de val lokken door nattekat :)
Never :D
pi_199230660
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 11:32 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Ik ben ingestapt rond de 25/30 cent dus ik heb zeker al 'winst' maar ik ben nogal van het HODLen. Maar ik had ondertussen ook kunnen uitstappen en hier en daar mooie winsten kunnen maken en nu al verder kunnen zijn.

Maar ik geloof echt in de tech van Cardano dus hoop op longterm de goede winsten te halen.
[..]

Never :D
welke tech?
pi_199230669
quote:
9s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 11:33 schreef aTypisch het volgende:

[..]

welke tech?
Komt vast ooit een keertje van de grond toch?
pi_199230822
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 11:01 schreef dimmak het volgende:
https://www.bnr.nl/podcast/het-nieuwe-geld

Nieuwe podcast van een altcoin trader die in 2018 alles verloor en daardoor zich echt ging verdiepen in de materie en een Bitcoin maxi werd. Nu gaat hij op zoek naar validatie van zijn Bitcoin bubbel bij economen en specialisten.

Aflevering 1, dus heb geen idee hoe het afloopt maar wel interessant.
Geen idee wie het is maar bekeerlingen zijn altijd het meest fanatiek dus dat wordt genot _O_ _O_
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199230945
twitter


(lol)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 mei 2021 @ 12:02:08 #152
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199230956
Ik kan die $3000 al ruiken ( つ ◕_◕ )つ
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 1 mei 2021 @ 12:02:40 #153
131603 Afwazig
Serious business
pi_199230962
NSBT bezorgt mij elke dag weer een nieuwe ATH op mijn portfolio.

Best DeFi coin yo.
  zaterdag 1 mei 2021 @ 12:07:02 #154
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_199230997
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 12:02 schreef Afwazig het volgende:
NSBT bezorgt mij elke dag weer een nieuwe ATH op mijn portfolio.

Best DeFi coin yo.
Weet jij toevallig waar je kunt zien hoeveel de payout zal zijn voor de volgende dag? Ik zie op twitter af en toe een site voorbij komen waar je dat op kunt zien, maar daarbij staat geen link...
  zaterdag 1 mei 2021 @ 12:16:30 #155
131603 Afwazig
Serious business
pi_199231097
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 12:07 schreef Repeating het volgende:

[..]

Weet jij toevallig waar je kunt zien hoeveel de payout zal zijn voor de volgende dag? Ik zie op twitter af en toe een site voorbij komen waar je dat op kunt zien, maar daarbij staat geen link...
Het makkelijkst is via deze telegram bot als je het commando /nsbt geeft: https://web.telegram.org/#/im?p=@neutrinonotifybot

Op deze site kun je de gemiddelde APY zien: https://dev.pywaves.org/nsbt

Edit: Oh op die site kun je ook de payout zien in USD voor morgen wat tot nu toe geaccumuleerd is zie ik.
  zaterdag 1 mei 2021 @ 12:29:24 #156
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_199231242
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 12:16 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Het makkelijkst is via deze telegram bot als je het commando /nsbt geeft: https://web.telegram.org/#/im?p=@:neutrinonotifybot

Op deze site kun je de gemiddelde APY zien: https://dev.pywaves.org/nsbt

Edit: Oh op die site kun je ook de payout zien in USD voor morgen wat tot nu toe geaccumuleerd is zie ik.
Die laatste zocht ik inderdaad! Thx.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 mei 2021 @ 20:55:52 #157
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199237138
$2900, nog een klein stukje *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 1 mei 2021 @ 21:34:58 #158
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199237848
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 11:32 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Ik ben ingestapt rond de 25/30 cent dus ik heb zeker al 'winst' maar ik ben nogal van het HODLen. Maar ik had ondertussen ook kunnen uitstappen en hier en daar mooie winsten kunnen maken en nu al verder kunnen zijn.

Maar ik geloof echt in de tech van Cardano dus hoop op longterm de goede winsten te halen.
[..]

Never :D
Wordt links en rechts ingehaald, bijvoorbeeld door algorand. Heb nog een bagje ADA maar twijfel of ik daar niet beter wat anders mee kan gaan doen.
Huilen dan.
pi_199238945
Vandaag in Truebit gestapt. Ethereum layer 2 solution met nog een relatief lage mcap. Zitten een aantal grote namen achter. Whitepaper mede geschreven door Vitalik hemzelf. Code review door Andre Cronje (dev achter YFI) en de lead dev is Christian Reitwiessner; een van de makers van Solidity.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 mei 2021 @ 22:40:37 #160
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199238976
2945, kom op, n zetje nog
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199239110
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 22:38 schreef Gehrman het volgende:
Vandaag in Truebit gestapt. Ethereum layer 2 solution met nog een relatief lage mcap. Zitten een aantal grote namen achter. Whitepaper mede geschreven door Vitalik hemzelf. Code review door Andre Cronje (dev achter YFI) en de lead dev is Christian Reitwiessner; een van de makers van Solidity.
Via uniswap?
pi_199239179
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 22:48 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Via uniswap?
Ja staat alleen op Uniswap.
pi_199239712
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 22:51 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ja staat alleen op Uniswap.
Je had me bij Vitalik, 5 eth ingestopt.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 mei 2021 @ 23:58:08 #164
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199240186
Kut, het daalt weer -O-
$3000 zal dus wel in mijn slaap gebeuren.

Hopelijk $60000 van Bitcoin ook weer even, heeft lang genoeg geduurd deze dip.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 2 mei 2021 @ 00:00:06 #165
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199240204
Dip :? .
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 00:02:07 #166
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199240227
quote:
7s.gif Op zondag 2 mei 2021 00:00 schreef Isdatzo het volgende:
Dip :? .
We zitten nog 10% onder de ATH :P

En ik wil de parabolische curve zien, het is dat moment in deze cyclus nu. Ethereum neemt het voortouw.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199241569
Damn ik zit een ziek project. All in gegaan en geen greintje spijt van. Zonder nieuws nog van 93$ naar 143$ vannacht terug naar 128$. Begin 6 weken geleden op 10$ per munt. Nog geen 10miljoen market cap deze munt en gaat zeker x30 doen vanaf hier. Maximale supply uiteindelijk 1 milj munten.

Grote nieuws komt er nu elke dag aan van testnet release, solana kondigt partnership met hun aan en top5 exchange listing. Die knalt de prijs zeker naar 800$ deze maand. En eind juni volgens roadmap volledige ethereum compatibility en bsc. Hapi, 6 weken sinds de launch, een oracle om hacks van blockchains en Exchanges te voorkomen maar ook verdachte adressen te kunnen stoppen als Exchange om te traden.

Head developer van project is anoniem en voormalige white hat hacker himself. Ze zeggen white hat maar ga er maar vanuit dat die black hat ooit was. Hij hackte cyber security bedrijf live tijdens presentatie toen die in de zaal zat en had zichzelf een baan verschaft.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_199241582
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 06:24 schreef Aloulu het volgende:
Damn ik zit een ziek project. All in gegaan en geen greintje spijt van. Zonder nieuws nog van 93$ naar 143$ vannacht terug naar 128$. Begin 6 weken geleden op 10$ per munt. Nog geen 10miljoen market cap deze munt en gaat zeker x30 doen vanaf hier. Maximale supply uiteindelijk 1 milj munten.

Grote nieuws komt er nu elke dag aan van testnet release, solana kondigt partnership met hun aan en top5 exchange listing. Die knalt de prijs zeker naar 800$ deze maand. En eind juni volgens roadmap volledige ethereum compatibility en bsc. Hapi, 6 weken sinds de launch, een oracle om hacks van blockchains en Exchanges te voorkomen maar ook verdachte adressen te kunnen stoppen als Exchange om te traden.

Head developer van project is anoniem en voormalige white hat hacker himself. Ze zeggen white hat maar ga er maar vanuit dat die black hat ooit was. Hij hackte cyber security bedrijf live tijdens presentatie toen die in de zaal zat en had zichzelf een baan verschaft.
Nu 128 en zeker naar 800?

Wow easy money!!

Dit project is denk ik wel iets voor mijn goede vriend @aTypisch
pi_199241587
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 00:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

We zitten nog 10% onder de ATH :P

En ik wil de parabolische curve zien, het is dat moment in deze cyclus nu. Ethereum neemt het voortouw.
Zou je misschien wat lijntjes kunnen tekenen? Ik ben zeer benieuwd naar je analyse!
  Moderator zondag 2 mei 2021 @ 07:52:29 #170
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199241820
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 06:24 schreef Aloulu het volgende:
Damn ik zit een ziek project. All in gegaan en geen greintje spijt van. Zonder nieuws nog van 93$ naar 143$ vannacht terug naar 128$. Begin 6 weken geleden op 10$ per munt. Nog geen 10miljoen market cap deze munt en gaat zeker x30 doen vanaf hier. Maximale supply uiteindelijk 1 milj munten.

Grote nieuws komt er nu elke dag aan van testnet release, solana kondigt partnership met hun aan en top5 exchange listing. Die knalt de prijs zeker naar 800$ deze maand. En eind juni volgens roadmap volledige ethereum compatibility en bsc. Hapi, 6 weken sinds de launch, een oracle om hacks van blockchains en Exchanges te voorkomen maar ook verdachte adressen te kunnen stoppen als Exchange om te traden.

Head developer van project is anoniem en voormalige white hat hacker himself. Ze zeggen white hat maar ga er maar vanuit dat die black hat ooit was. Hij hackte cyber security bedrijf live tijdens presentatie toen die in de zaal zat en had zichzelf een baan verschaft.
'Ze zeggen'. :o

Ik ben overtuigd. Waar kopen we deze hidden gem?

:)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 mei 2021 @ 07:57:32 #171
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199241830
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 06:24 schreef Aloulu het volgende:
Damn ik zit een ziek project. All in gegaan en geen greintje spijt van. Zonder nieuws nog van 93$ naar 143$ vannacht terug naar 128$. Begin 6 weken geleden op 10$ per munt. Nog geen 10miljoen market cap deze munt en gaat zeker x30 doen vanaf hier. Maximale supply uiteindelijk 1 milj munten.

Grote nieuws komt er nu elke dag aan van testnet release, solana kondigt partnership met hun aan en top5 exchange listing. Die knalt de prijs zeker naar 800$ deze maand. En eind juni volgens roadmap volledige ethereum compatibility en bsc. Hapi, 6 weken sinds de launch, een oracle om hacks van blockchains en Exchanges te voorkomen maar ook verdachte adressen te kunnen stoppen als Exchange om te traden.

Head developer van project is anoniem en voormalige white hat hacker himself. Ze zeggen white hat maar ga er maar vanuit dat die black hat ooit was. Hij hackte cyber security bedrijf live tijdens presentatie toen die in de zaal zat en had zichzelf een baan verschaft.
Damn!!1!
Laffe huichelaar
pi_199241960
  zondag 2 mei 2021 @ 08:26:16 #173
489258 Neef_Wuppie
HitlerGod
pi_199241980
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 06:24 schreef Aloulu het volgende:
Damn ik zit een ziek project. All in gegaan en geen greintje spijt van. Zonder nieuws nog van 93$ naar 143$ vannacht terug naar 128$. Begin 6 weken geleden op 10$ per munt. Nog geen 10miljoen market cap deze munt en gaat zeker x30 doen vanaf hier. Maximale supply uiteindelijk 1 milj munten.

Grote nieuws komt er nu elke dag aan van testnet release, solana kondigt partnership met hun aan en top5 exchange listing. Die knalt de prijs zeker naar 800$ deze maand. En eind juni volgens roadmap volledige ethereum compatibility en bsc. Hapi, 6 weken sinds de launch, een oracle om hacks van blockchains en Exchanges te voorkomen maar ook verdachte adressen te kunnen stoppen als Exchange om te traden.

Head developer van project is anoniem en voormalige white hat hacker himself. Ze zeggen white hat maar ga er maar vanuit dat die black hat ooit was. Hij hackte cyber security bedrijf live tijdens presentatie toen die in de zaal zat en had zichzelf een baan verschaft.
Gratis geld, beste geld. _O_

Deze man koopt laag en verkoopt hoog. _O_

Grote speler. _O_
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 2 mei 2021 @ 09:44:43 #174
131603 Afwazig
Serious business
pi_199242817
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 22:38 schreef Gehrman het volgende:
Vandaag in Truebit gestapt. Ethereum layer 2 solution met nog een relatief lage mcap. Zitten een aantal grote namen achter. Whitepaper mede geschreven door Vitalik hemzelf. Code review door Andre Cronje (dev achter YFI) en de lead dev is Christian Reitwiessner; een van de makers van Solidity.
Ik ben ook ingestapt gister, veelbelovend project inderdaad!
pi_199243339
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 06:24 schreef Aloulu het volgende:
Damn ik zit een ziek project. All in gegaan en geen greintje spijt van. Zonder nieuws nog van 93$ naar 143$ vannacht terug naar 128$. Begin 6 weken geleden op 10$ per munt. Nog geen 10miljoen market cap deze munt en gaat zeker x30 doen vanaf hier. Maximale supply uiteindelijk 1 milj munten.

Grote nieuws komt er nu elke dag aan van testnet release, solana kondigt partnership met hun aan en top5 exchange listing. Die knalt de prijs zeker naar 800$ deze maand. En eind juni volgens roadmap volledige ethereum compatibility en bsc. Hapi, 6 weken sinds de launch, een oracle om hacks van blockchains en Exchanges te voorkomen maar ook verdachte adressen te kunnen stoppen als Exchange om te traden.

Head developer van project is anoniem en voormalige white hat hacker himself. Ze zeggen white hat maar ga er maar vanuit dat die black hat ooit was. Hij hackte cyber security bedrijf live tijdens presentatie toen die in de zaal zat en had zichzelf een baan verschaft.
goede pitch

direct gekocht
  Moderator zondag 2 mei 2021 @ 10:36:58 #177
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199243343
quote:
14s.gif Op zondag 2 mei 2021 10:36 schreef aTypisch het volgende:

[..]

goede pitch

direct gekocht
Kwam speciaal terug naar dit topic om te kijken of je post, en verrek, je post precies op het moment dat ik kom kijken _O_

#LiefDagboek...
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 mei 2021 @ 10:37:03 #178
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199243347
Zojuist m'n moeder verkocht om ook in te kunnen stappen _O_ .
Huilen dan.
  Moderator zondag 2 mei 2021 @ 10:38:16 #179
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199243363
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 08:23 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]
Dit plaatje heeft erg veel weg van user @aTypisch :)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 mei 2021 @ 10:38:36 #180
62913 Blik
The one and Only!
pi_199243367
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 06:24 schreef Aloulu het volgende:
Damn ik zit een ziek project. All in gegaan en geen greintje spijt van. Zonder nieuws nog van 93$ naar 143$ vannacht terug naar 128$. Begin 6 weken geleden op 10$ per munt. Nog geen 10miljoen market cap deze munt en gaat zeker x30 doen vanaf hier. Maximale supply uiteindelijk 1 milj munten.

Grote nieuws komt er nu elke dag aan van testnet release, solana kondigt partnership met hun aan en top5 exchange listing. Die knalt de prijs zeker naar 800$ deze maand. En eind juni volgens roadmap volledige ethereum compatibility en bsc. Hapi, 6 weken sinds de launch, een oracle om hacks van blockchains en Exchanges te voorkomen maar ook verdachte adressen te kunnen stoppen als Exchange om te traden.

Head developer van project is anoniem en voormalige white hat hacker himself. Ze zeggen white hat maar ga er maar vanuit dat die black hat ooit was. Hij hackte cyber security bedrijf live tijdens presentatie toen die in de zaal zat en had zichzelf een baan verschaft.
Zo’n shill en dan de naam niet noemen, hoe heet deze anonieme coin met een anonieme head developer.

Want ik ga al mijn VET verkopen voor deze nieuwe godencoin
pi_199243368
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 10:36 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Kwam speciaal terug naar dit topic om te kijken of je post, en verrek, je post precies op het moment dat ik kom kijken _O_

#LiefDagboek...
mooi, ook de laatste post

have fun guys! maak er niet een te grote shitcoin show van :)
  Moderator zondag 2 mei 2021 @ 10:39:31 #182
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199243383
quote:
6s.gif Op zondag 2 mei 2021 10:38 schreef aTypisch het volgende:

[..]

mooi, ook de laatste post

have fun guys! maak er niet een te grote shitcoin show van :)
Oh, gaat je account weer door de shredder? Nou ja, het was leuk en tot volgend jaar (wanneer wij nog steeds fun & poor zijn )
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199243406
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 22:38 schreef Gehrman het volgende:
Vandaag in Truebit gestapt. Ethereum layer 2 solution met nog een relatief lage mcap. Zitten een aantal grote namen achter. Whitepaper mede geschreven door Vitalik hemzelf. Code review door Andre Cronje (dev achter YFI) en de lead dev is Christian Reitwiessner; een van de makers van Solidity.
10 ETH in gestopt zojuist, na wat kort "onderzoek".
Ben benieuwd.
pi_199243544
quote:
7s.gif Op zondag 2 mei 2021 10:37 schreef Isdatzo het volgende:
Zojuist m'n moeder verkocht om ook in te kunnen stappen _O_ .
Toch weer een tientje extra om in te kopen.

To the moooooon
pi_199243751
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 10:41 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

10 ETH in gestopt zojuist, na wat kort "onderzoek".
Ben benieuwd.
De chart ziet er zo geil uit.
pi_199244475
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 10:41 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

10 ETH in gestopt zojuist, na wat kort "onderzoek".
Ben benieuwd.
Ok. All-in.
pi_199244493
Weer een zondag dipje
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 12:00:57 #188
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199244497
Ik ga spijt krijgen als ik dit niet doe zeker ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199244712
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 12:00 schreef Nattekat het volgende:
Ik ga spijt krijgen als ik dit niet doe zeker ;(
Wij gaan spijt krijgen als je het wel doet.

#wetcateffect #aaaanditsgone
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 12:18:00 #190
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199244747
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 12:16 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Wij gaan spijt krijgen als je het wel doet.

#wetcateffect #aaaanditsgone
Ok, all-in
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 12:27:03 #191
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199244882
En met all-in bedoel ik al die Bondly troep die ik nog had.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199245011
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 10:38 schreef Blik het volgende:

[..]

Zo’n shill en dan de naam niet noemen, hoe heet deze anonieme coin met een anonieme head developer.

Want ik ga al mijn VET verkopen voor deze nieuwe godencoin
Staat er toch. Hapi. Uniswap of pancakeswap.

Zie mijn Twitter voor meer info over project. Spit eerdere tweets door want waardevolle info gebundeld. Probeerde ik dan.

https://mobile.twitter.com/Alulu547200883
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 13:15:53 #193
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199245724
Wat zit Uniswap een partij te kutten... krijg bij elke poging een ongeldige Txn foutmelding :')

Maar het is gelukt, laat maar zakken ;(

[ Bericht 28% gewijzigd door Nattekat op 02-05-2021 13:21:53 ]
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199245853
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 13:15 schreef Nattekat het volgende:
Wat zit Uniswap een partij te kutten... krijg bij elke poging een ongeldige Txn foutmelding :')

Maar het is gelukt, laat maar zakken ;(
:(
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 13:27:31 #195
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199245870
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 13:25 schreef recursief het volgende:

[..]

:(
Misschien stijgt Bitcoin nu wel eindelijk.

Moet ook wel, want er komt warm weer aan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199245884
Wat een gedoe die coins die x100 gaan. Gelukkig is het een 'strenge lockdown' en is er weinig te doen.
What Would Goku Do
pi_199246011
Over TrueBit token supply:

bron: https://www.reddit.com/r/truebit/comments/n33d8m/how_the_token_supply_works

quote:
As supply increases, the cost to mint also increases which slows supply growth. There is no peak on supply, but at a certain point the marketcap will be so large that tokens will be minted too slowly to offset the buy-ins, causing a sharper appreciation in price than we're currently seeing. No one can quite tell when that is since this experimental tech, but when we get there it'll be yuge.

Over 10 hours the supply increased by 38% but the price increased by 43%, so the price movement is gradually starting to outstrip the supply increases. I think it'll be a week before it really starts to take off, it may be obscene. This may be the first time since ETH back in 2017 we'll have a token that just "goes up".
Heb er nog 20 ETH in gestopt _O-
  zondag 2 mei 2021 @ 13:47:56 #198
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199246306
Truebit:

quote:
While smart contracts can perform small computations correctly, large computation tasks pose security risks for blockchains. Truebit counteracts this shortcoming via a trustless, retrofitting oracle which correctly performs computational tasks. Any smart contract can issue a computation task to this oracle in the form of WebAssembly bytecode, while anonymous “miners” receive rewards for correctly solving the task.

The oracle’s protocol guarantees correctness in two layers: a unanimous consensus layer where anyone can object to faulty solutions, and an on-chain mechanism which incentivizes participation and ensures fair remuneration. These components formally manifest themselves through a combination of novel, off-chain architecture and on-chain smart contracts.

Rather than relying on external, cryptographic proofs of correctness, Truebit leverages game theoretic principles to effectively increase the on-chain computation power of existing networks.
Can someone explain this like I am 5 years old?
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 13:52:58 #199
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199246370
Hoe meer ik er over lees, hoe meer ik erin wil steken :D

Straks maar eens uit mijn cold wallet een klein bedrag stelen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 13:54:02 #200
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199246385
quote:
10s.gif Op zondag 2 mei 2021 13:47 schreef Plots het volgende:
Truebit:
[..]

Can someone explain this like I am 5 years old?
Feitelijk is het een nieuwe smartchain gebouwd op Ethereum, maar voor grotere zwaardere programma's.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199246505
twitter
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 14:01:22 #202
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199246525
quote:
9s.gif Op zondag 2 mei 2021 13:59 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Goh
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 2 mei 2021 @ 14:08:57 #203
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199246650
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 23:09 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

slimme man jij
GMTA
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199247103
quote:
9s.gif Op zondag 2 mei 2021 13:59 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Buy the dip ?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 14:39:23 #205
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199247128
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199247269
quote:
Ik ben een groot fan van de muziek van K3
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199249069
quote:
9s.gif Op zondag 2 mei 2021 13:59 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Jikes. Zag paar dagen terug nog hoopvolle bagholders op reddit die op -75% verlies stonden.
pi_199249082
Ze staan nog wel op bijna 3 miljard mcap :?

[ Bericht 2% gewijzigd door viceversa op 02-05-2021 17:39:22 ]
  zondag 2 mei 2021 @ 17:14:32 #209
24313 Gremen
Eindbaas
pi_199249583
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 16:46 schreef viceversa het volgende:
Ze staan nog wel op bijna 3 miljoen mcap :?
3 miljard ja
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_199249851
Kleine dip dat voor een gedeelte weer is opgekocht. Waronrugs heeft een beetje haat aan safemoon nadat ze te kakken werden gezet. De grootste whale heeft 20% van z'n bag verkocht, dus vrij logisch dat er dan een dip komt.
pi_199250162
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 17:14 schreef Gremen het volgende:

[..]

3 miljard ja
Ja dat dus. :+
pi_199250478
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 17:25 schreef MaximumRush het volgende:
Kleine dip dat voor een gedeelte weer is opgekocht. Waronrugs heeft een beetje haat aan safemoon nadat ze te kakken werden gezet. De grootste whale heeft 20% van z'n bag verkocht, dus vrij logisch dat er dan een dip komt.
Waronrugs is zelf een stel boeven.
Dat ze af en toe een rug eruit pikken doet daar niets aan af ;)
pi_199250585
Bonfire raket staat op het punt van vertrekken
pi_199250603
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 17:52 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Waronrugs is zelf een stel boeven.
Dat ze af en toe een rug eruit pikken doet daar niets aan af ;)
Ze waarschuwden al eerder voor Safemoon. Ik hoop dat dat mensen heeft beschermd tegen het kopen, want daarna is het alleen maar verder ingestort.

De subreddit gelooft er nog steeds in. :') Psychologisch heel interessant. Vraag me wel af hoeveel bots het zijn.
pi_199250719
Nog meer mensen in FEG hier? FEGrox blijft maar leveren _O_

Heb er ruim 75 triljard gestaked staan wat al aardige profit oplevert nu al.

[ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 02-05-2021 18:03:28 ]
  zondag 2 mei 2021 @ 18:11:51 #216
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199250909
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 17:58 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ze waarschuwden al eerder voor Safemoon. Ik hoop dat dat mensen heeft beschermd tegen het kopen, want daarna is het alleen maar verder ingestort.

De subreddit gelooft er nog steeds in. :') Psychologisch heel interessant. Vraag me wel af hoeveel bots het zijn.
Jij zei toch al dat je het nooit meer zou kopen toen het nog op 1% stond van de ath?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199250928
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 13:35 schreef TheFreshPrince het volgende:
Over TrueBit token supply:

bron: https://www.reddit.com/r/truebit/comments/n33d8m/how_the_token_supply_works
[..]

Heb er nog 20 ETH in gestopt _O-
Ik heb gezworen dat FEG mijn laatste ETH based project was vanwege de mongolode fees. Krijg nu toch weer FOMO neigingen.
  zondag 2 mei 2021 @ 18:13:23 #218
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199250938
Ik ben ook vol ingegaan op Truebit.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199250973
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 13:35 schreef TheFreshPrince het volgende:
Over TrueBit token supply:

bron: https://www.reddit.com/r/truebit/comments/n33d8m/how_the_token_supply_works
[..]

Heb er nog 20 ETH in gestopt _O-
Hoe kopen jullie zoiets?
4% slipp en 80 gwei. Nog wacht ik al tijden totdat de order doorloopt. Doe ik iets verkeerd of is het geen geduld? Haha
  zondag 2 mei 2021 @ 18:16:23 #220
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199250994
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:15 schreef tgev het volgende:

[..]

Hoe kopen jullie zoiets?
4% slipp en 80 gwei. Nog wacht ik al tijden totdat de order doorloopt. Doe ik iets verkeerd of is het geen geduld? Haha
Je moet hoge gwei gebruiken. Ik gebruik standaard high gas in metamask en dat werkt bijna altijd binnen 30 seconden.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199251017
50k usd ETH transactie op Uniswap: $12 fees. Ik vind het op dit moment meevallen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199251213
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:16 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Je moet hoge gwei gebruiken. Ik gebruik standaard high gas in metamask en dat werkt bijna altijd binnen 30 seconden.
Thanks! Ik heb nu high gas gebruikt maar eerdere orders lopen ook nog. Krijgt de snelste voorrang of moeten alle andere eerst geannuleerd worden?
pi_199251222
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:27 schreef tgev het volgende:

[..]

Thanks! Ik heb nu high gas gebruikt maar eerdere orders lopen ook nog. Krijgt de snelste voorrang of moeten alle andere eerst geannuleerd worden?
Met dezelfde nonce?
  zondag 2 mei 2021 @ 18:28:52 #224
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199251227
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:27 schreef tgev het volgende:

[..]

Thanks! Ik heb nu high gas gebruikt maar eerdere orders lopen ook nog. Krijgt de snelste voorrang of moeten alle andere eerst geannuleerd worden?
Alles wordt op volgorde afgewerkt. Het beste is om wat je nu hebt lopen te cancellen en opnieuw te doen met high gas.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199251233
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:28 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Alles wordt op volgorde afgewerkt. Het beste is om wat je nu hebt lopen te cancellen en opnieuw te doen met high gas-
Nee hoor, je kan een bestaande order gewoon versnellen. Hoger fee, zelfde nonce.
pi_199251251
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:11 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Jij zei toch al dat je het nooit meer zou kopen toen het nog op 1% stond van de ath?
Ja toen heb ik verkocht.
  zondag 2 mei 2021 @ 18:31:34 #227
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199251271
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:29 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Nee hoor, je kan een bestaande order gewoon versnellen. Hoger fee, zelfde nonce.
Dat kan ook. En vervolgens faalt de transactie omdat de prijs is veranderd ;)
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199251346
Aan degenen die TrueBit hebben getipt, bedankt!

Je kan bijna een lat leggen over die stijgende lijn :+
pi_199251395
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 17:58 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ze waarschuwden al eerder voor Safemoon. Ik hoop dat dat mensen heeft beschermd tegen het kopen, want daarna is het alleen maar verder ingestort.

De subreddit gelooft er nog steeds in. :') Psychologisch heel interessant. Vraag me wel af hoeveel bots het zijn.
Ze waarschuwen al heel lang voor Safemoon, pas vandaag is de prijs ingestort maar het staat nog steeds ver boven mijn uitstapmoment...

Je weet vooruit met memecoins dat het ieder moment afgelopen kan zijn :P
Doge is daar blijkbaar nog een uitzondering op (voorlopig).

Ik ga Safemoon niet te hard aanvallen, 70% van m'n huidige vermogen komt uit die coin...
pi_199251406
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:36 schreef TheFreshPrince het volgende:
Aan degenen die TrueBit hebben getipt, bedankt!

Je kan bijna een lat leggen over die stijgende lijn :+
Het moet niet gekker worden, Mijn vrouw wilt zelfs nu een deel van haar spaargeld geven zodat ik er wat coins mee kan kopen :D
pi_199251423
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:40 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Het moet niet gekker worden, Mijn vrouw wilt zelfs nu een deel van haar spaargeld geven zodat ik er wat coins mee kan kopen :D
Gewoon doen :+
pi_199251434
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:41 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Gewoon doen :+
Ok, thanks voor je financieel advies. Ik doe het meteen :P
pi_199251495
Wel bijzonder, dat volume groeit zo prachtig mee met de TrueBit prijs.
Zou me niet verbazen als we binnen een maand op >$1 miljard marketcap zitten.
Maar met bijzondere elastic supply ben ik er nog niet helemaal uit.
  zondag 2 mei 2021 @ 18:48:24 #234
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199251525
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:46 schreef TheFreshPrince het volgende:
Wel bijzonder, dat volume groeit zo prachtig mee met de TrueBit prijs.
Zou me niet verbazen als we binnen een maand op >$1 miljard marketcap zitten.
Maar met bijzondere elastic supply ben ik er nog niet helemaal uit.
Het zit al op een kwart daarvan. Met groeiende supply moet dat geen maand duren.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199251565
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:48 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Het zit al op een kwart daarvan. Met groeiende supply moet dat geen maand duren.
De supply groei zou uiteindelijk ook moeten afremmen als het goed is.
Op dat vlak is het voor mij nog wat onduidelijk, mogelijk zijn de formules daarvoor wel ergens gepubliceerd maar dan is het nog de vraag of ik ze begrijp ;)
pi_199251581
bron: https://www.reddit.com/r/truebit/comments/n39tai/why_you_should_be_super_bullish

bron voor bron: https://threadreaderapp.com/thread/1388642390932664323.html

quote:
Why you should be SUPER BULLISH.
this is copy and pasted from here...https://threadreaderapp.com/thread/1388642390932664323.html

In this thread, I share why Truebit / $TRU is an easy multi-billion dollar market cap project and a possible top 20 market cap contender. TLDR:

- $TRU has been in development for 4 years now.
- $TRU has strong $ETH links and its development was extensively influenced and supported by members of the Ethereum team.
- Vitalik Buterin co-authored a whitepaper with $TRU founder Jason Teutsch. TLDR (contd)

- Christian Reitwiessner, creator of the Solidity programming language (used by all major blockchains such as $ETH, #BSC, and soon $ADA) co-wrote the actual $TRU whitepaper with Jason Teutsch.
- TrueBit was developed based on the concepts in these whitepapers. TLDR (contd 2)

- Vitalik Buterin has posted about TrueBit TODAY (details in thread)!
- $TRU has STRONG Coinbase links: Coinbase co-founder Fred Ehrsam is an investor in the project and calls it “a natural solution for scaling computation on Ethereum." TLDR (contd 3)

- While Ehrsam “left” Coinbase in 2017, he is on the Coinbase board and owns a HUGE 8.9% of Coinbase stock.
- $TRU’s main financial backer is Polychain Ventures, which is led by Coinbase’s first employee, Olaf Carlson-Wee, and a current investor in Coinbase. I had to put out the TLDR first since this is kind of a mega thread.

Let’s dive in: 1/ What problem does TrueBit solve?

To understand the problem $TRU solves, we need to first understand how one of the Ethereum blockchain’s biggest strength became its biggest weakness:

GAS LIMITS. 2/ Gas limits were introduced to $ETH to prevent denial-of-service attacks, incentivize transaction verification, prevent the Verifiers Dilemma, etc.

The problem with gas limits, however, is that it makes it impossible to perform huge computational tasks on the blockchain. 3/ For example, network intensive functions (such as functions that involve machine learning, facial recognition, and big data) will be difficult to run on $ETH due to these gas limits. 4/ This is where $TRU comes in: by taking these huge computational tasks off-chain and only submitting the final transaction outcome to the blockchain it ensures significantly lower gas fees and faster transaction times for these large computational tasks. 5/ Team and backers

$TRU was developed based on a whitepaper by former RAND Corporation Fellow and mathematician Dr. Jason Teutsch and Dr. Christian Reitwiessner -- the creator of the Solidity programming language (used by most major blockchains) and Ethereum's C++ team lead. 6/ TrueBit’s founder Dr. Teutsch also co-wrote a Whitepaper with Ethereum’s co-founder Vitalik Buterin, and Vitalik Buterin has made several references to $TRU in the past such as in this tweet below:

7/ And in this tweet, too:

8/ More importantly, VItalik Buterin made a post about the $TRU launch TODAY!!!

📷EVM optimistic rollup using TruebitThe interactive verification protocol Truebit recently launched. This post will assume that something like Truebit exists as a black box giving delayed results to queries of the form “run some code an…https://ethresear.ch/t/evm-optimistic-rollup-using-truebit/93189/ $TRU gets its main financial backing from Polychain Ventures. It is also backed by Coinbase’s co-founder Fred Ehrsam.

Polychain Ventures backs several major crypto companies that include Coinbase, $LUNA, $XTZ, $MKR, and $COMP -- all multi-billion dollar crypto blue chips. 10/ In other words, $TRU has a combo of STRONG support from the founder of $ETH Vitalik Buterin, the creator of Solidity (which is the most used blockchain programming language) Christian Reitwiessner, and Coinbase heavyweights.

$TRU screams mass adoption anyhow you look at it! 11/ Token economics

One of the major confusions people have about $TRU right now has to do with its tokenomics.

As at the time of writing this, $TRU has had volume of over $150 million and has seen its holder count grow by at least 10x in the past 24 hours. 12/ Yet, the impact of this on the price is minimal as new tokens are being minted rapidly -- with the number of tokens more than doubling in the past 24 hours alone.13/ This is due to the fact that $TRU uses a bonding curve that mints new tokens as demand increases thereby ensuring a more stable price growth -- this was intentionally introduced to prevent huge price swings and dumps from whale activity. 14/ While many are worried about this, it shouldn’t really matter for a couple of reasons:

Firstly, $TRU uses a mint and burn function that is triggered by cumulative demand: tokens are minted when people buy and burnt when tokens are sold. 15/ Secondly, as adoption for $TRU increases (and it will!), the burn mechanism will be a lot more active. This is because every TrueBit task burns $TRU tokens and essentially reduces tokens in circulation. 16/ Thirdly, Even with the significant minting, $TRU currently only has a market cap of about $60 million. Think about it this way: if $TRU were to do an IDO, it could easily raise $500 million - $1 billion just considering the backing from Vitalik Buterin and the Coinbase guys. 17/ In other words, you are very EARLY in $TRU right now. 18/ That said, the price of $TRU tokens will only really “moon” when more and more people use TrueBit (as usage burns tokens) -- and believe me, people will use this.

Vitalik Buterin has been an advocate for this project for YEARS! 19/ There are also rumors about the possibility of the bonding curve being turned off soon -- but nothing official from the $TRU team yet. 20/ The future

I’m not a financial advisor and this is purely my opinion, but I see $TRU as one of those projects that come out of nowhere and rocket to a $5 billion+ market cap.

I believe anyone who thinks $TRU has started hasn’t seen anything yet! 21/ Links and resources:

- Website: truebit.io
- CoinGecko: coingecko.com/en/coins/trueb…
- LinkedIn: linkedin.com/company/truebi…
- Whitepaper co-authored with Solidity creator: people.cs.uchicago.edu/~teutsch/paper…
- Whitepaper co-authored with Vitalik Buterin: people.cs.uchicago.edu/~teutsch/paper…
  zondag 2 mei 2021 @ 18:55:38 #237
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199251617
Grote namen vooral. Ik blijf nog even gereserveerd na tig "serieuze" coins die na een paar dagen weer uit de smaak vallen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199251643
quote:
9s.gif Op zondag 2 mei 2021 13:59 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Ouch :o
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  zondag 2 mei 2021 @ 19:00:35 #239
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199251672
https://strainz.tech/marketplace/strainz

Wat is het nut van een wiet-nft?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199251708
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:29 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Nee hoor, je kan een bestaande order gewoon versnellen. Hoger fee, zelfde nonce.
Het is gelukt! Thanks
pi_199251730
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 18:36 schreef TheFreshPrince het volgende:
Aan degenen die TrueBit hebben getipt, bedankt!

Je kan bijna een lat leggen over die stijgende lijn :+
Ik had hem gevonden via de Crypto Astrologist chick uit de TT. Zij doet wel vaker goede calls.
https://twitter.com/AstrologyCrypto
  zondag 2 mei 2021 @ 19:19:48 #242
62913 Blik
The one and Only!
pi_199251876
Zit mobiel en ben niet thuis, maar hoe koop je truebit? Staat het op een exchange?
pi_199251884
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 19:19 schreef Blik het volgende:
Zit mobiel en ben niet thuis, maar hoe koop je truebit? Staat het op een exchange?
Uniswap. Maar met deze volumes zal hij binnenkort ook wel op een grote exchange verschijnen.
  zondag 2 mei 2021 @ 19:24:15 #244
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199251930
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 19:20 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Uniswap. Maar met deze volumes zal hij binnenkort ook wel op een grote exchange verschijnen.
Exchanges doen ze niet aan.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  zondag 2 mei 2021 @ 19:25:10 #245
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199251945
Dus Truebit lost het probleem op van hoge ETH fees en de traagheid ervan? Waarom lost ETH 2.0 dat niet op?

En als ik weer via Uniswap koop, wat is de swap fee momenteel? 80USD?

En huidige market cap?
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 19:26:52 #246
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199251974
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 19:25 schreef Plots het volgende:
Dus Uniswap lost het probleem op van hoge ETH fees en de traagheid ervan? Waarom lost ETH 2.0 dat niet op?

En als ik weer via Uniswap koop, wat is de swap fee momenteel? 80USD?

En huidige market cap?
Ja en nee. Ze zijn nog steeds afhankelijk van Ethereum, en dat is niet zonder reden. Maar ze vullen wel een gat in.

Ethereum is heel goedkoop momenteel, dus fees zijn niets.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199251986
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 19:24 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Exchanges doen ze niet aan.
Klopt dat zeggen ze maar een exchange kan ze alsnog gewoon zelf opkopen en listen. Heb dat al vaker zien gebeuren.
  zondag 2 mei 2021 @ 19:27:59 #248
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199251993
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 19:25 schreef Plots het volgende:
Dus Truebit lost het probleem op van hoge ETH fees en de traagheid ervan? Waarom lost ETH 2.0 dat niet op?

En als ik weer via Uniswap koop, wat is de swap fee momenteel? 80USD?

En huidige market cap?
Nee
Nee
Eth 2.0 komt nog maar zou dat wel deels moeten oplossen
Gas fees zijn momenteel een paar tientjes
$250,130,470

Edit: je hebt uniswap naar truebit veranderd dus laat maar
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  zondag 2 mei 2021 @ 19:31:22 #249
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199252054
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 19:27 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Klopt dat zeggen ze maar een exchange kan ze alsnog gewoon zelf opkopen en listen. Heb dat al vaker zien gebeuren.
Ben benieuwd.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199252113
Dus tru via Binance is iets anders :D :@
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 19:45:43 #251
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199252289
Ik schrik van mezelf hoe makkelijk ik enorme bedragen in zo'n project gooi :D
Een jaar geleden was dit een paar honderd geweest max.

Stijgt wel lekker door, zelfs met mij erin.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199252748
Wat ik trouwens niet snap aan Truebit is de tempo waarmee de supply groeit. Kan iemand dit uitleggen? Zit hier een max aan?
  zondag 2 mei 2021 @ 20:30:39 #253
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199252920
Oke ik heb ook Truebit *O*
  zondag 2 mei 2021 @ 20:34:51 #254
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199253016
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 19:45 schreef Nattekat het volgende:
Ik schrik van mezelf hoe makkelijk ik enorme bedragen in zo'n project gooi :D
Een jaar geleden was dit een paar honderd geweest max.

Stijgt wel lekker door, zelfs met mij erin.
Tja, dat komt door TFP die er zonder blikken of blozen even 30 ETH tegenaan gooit.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 20:40:47 #255
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199253126
quote:
7s.gif Op zondag 2 mei 2021 20:34 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Tja, dat komt door TFP die er zonder blikken of blozen even 30 ETH tegenaan gooit.
Dat moet het zijn _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199253166
Ik blijf nog ff bij coins die op de reguliere exchanges staan
  zondag 2 mei 2021 @ 20:44:54 #257
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199253213
Vanmiddag een beetje ingelezen en ziet er inderdaad behoorlijk solide uit.. dus ook een handjevol ETH erin gestopt. Bedankt voor de tip @Gehrman ^O^ .
Huilen dan.
pi_199253288
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 19:45 schreef Nattekat het volgende:
Ik schrik van mezelf hoe makkelijk ik enorme bedragen in zo'n project gooi :D
Een jaar geleden was dit een paar honderd geweest max.

Stijgt wel lekker door, zelfs met mij erin.
was jij het met die transactie van 107k?
pi_199253329
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 19:45 schreef Nattekat het volgende:
Ik schrik van mezelf hoe makkelijk ik enorme bedragen in zo'n project gooi :D
Een jaar geleden was dit een paar honderd geweest max.

Stijgt wel lekker door, zelfs met mij erin.
Zou je dat soort bedragen ook uitgeven in een avondje casino? Dat is waar ik het aan zou meten.
  zondag 2 mei 2021 @ 20:54:50 #260
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199253430
Blijkbaar is een bot steeds grote hoeveelheden (rond 10 eth) aan het dumpen en dat is een bot die tokens mint ofzo. :? Als die bot zou stoppen met verkopen zou de prijs omhoog moeten knallen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 2 mei 2021 @ 20:54:53 #261
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199253431
Dan moet ik ook maar. Kan natuurlijk niet de enige zijn zonder
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 21:00:35 #262
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199253550
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 20:49 schreef viceversa het volgende:

[..]

Zou je dat soort bedragen ook uitgeven in een avondje casino? Dat is waar ik het aan zou meten.
Het zou een significant deel van mijn spaarrekening zijn als het daarvandaan moest komen :')

Het heeft een naam dit; zo veel geld verdienen op de beurs dat je het gevoel van waarde verliest.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 2 mei 2021 @ 21:01:17 #263
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199253568
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het zou een significant deel van mijn spaarrekening zijn als het daarvandaan moest komen :')

Het heeft een naam dit; zo veel geld verdienen op de beurs dat je het gevoel van waarde verliest.
Waar heb je al dat geld opeens aan verdiend dan?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 21:05:54 #264
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199253663
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:01 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Waar heb je al dat geld opeens aan verdiend dan?
Al voor de bull market redelijk wat geld in crypto hebben.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199253782
Okee, fuck it, heb nog eens 35 eth erin gegooid. Fingers crossed.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 2 mei 2021 @ 21:14:27 #266
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199253794
Maak ik er 70 van
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 21:18:09 #267
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199253861
Allemaal rijke stinkerds hier.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 2 mei 2021 @ 21:25:35 #268
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199253980
Oh leuk dat truebit, ff 50ETH tegen aan gooien
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199254118
Hoe komt het dat ik op PCS, Truebit niet kan "vinden" en op Uniswap wel?
pi_199254140
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:32 schreef Harveo het volgende:
Hoe komt het dat ik op PCS, Truebit niet kan "vinden" en op Uniswap wel?
Omdat het een ETH token is en geen BNB token.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 21:33:54 #272
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199254147
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:32 schreef Harveo het volgende:
Hoe komt het dat ik op PCS, Truebit niet kan "vinden" en op Uniswap wel?
Uniswap is Ethereum, PCS is chinachain. Twee verschillende dingen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199254152
quote:
1s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:32 schreef Harveo het volgende:
Hoe komt het dat ik op PCS, Truebit niet kan "vinden" en op Uniswap wel?
Andere blockchain.
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 21:34:43 #274
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199254162
Nog maar eens 20ETH erin gestoken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199254206
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:18 schreef Nattekat het volgende:
Allemaal rijke stinkerds hier.
pi_199254212
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:34 schreef Nattekat het volgende:
Nog maar eens 20ETH erin gestoken.
Als de FOMO je bij de keel grijpt _O-
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 21:39:14 #277
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199254229
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:37 schreef recursief het volgende:

[..]

Als de FOMO je bij de keel grijpt _O-
Zo veel heb ik niet eens ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 2 mei 2021 @ 21:39:36 #278
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199254234
500k VET erin gestoken
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 2 mei 2021 @ 21:40:04 #279
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199254240
Nee tuurlijk niet :')

Je VET van de hand doen _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 21:40:16 #280
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199254245
Maar ik ga pas verkopen als het 20ETH waard is uiteraard.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 2 mei 2021 @ 21:43:17 #281
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199254300
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:34 schreef Nattekat het volgende:
Nog maar eens 20ETH erin gestoken.
Koekoek. Wat was dat gemiep over die airco dan?
Huilen dan.
  zondag 2 mei 2021 @ 21:43:52 #282
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199254310
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:39 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zo veel heb ik niet eens ;(
Oh :') .
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 21:44:44 #283
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199254321
quote:
7s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:43 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Koekoek. Wat was dat gemiep over die airco dan?
Die probeerde ik door in de Bitcoin dip te kopen gratis te maken. Maar Bitcoin doet geen ene moer.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199254405
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 21:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Die probeerde ik door in de Bitcoin dip te kopen gratis te maken. Maar Bitcoin doet geen ene moer.
Eergisteren 10% gestegen man. Het is maar wat je niks noemt.
  zondag 2 mei 2021 @ 22:03:33 #285
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199254627
Ben ik trouwens de enige hier zonder technische achtergrond? Ik probeer het allemaal zo goed mogelijk te begrijpen, maar dit soort dingen wordt de gemiddelde investeerder toch niet wijzer van?

quote:
Bitcoin and Ethereum, whose miners arguably collectively comprise
the most powerful computational resource in the history of mankind,
offer no more power for processing and verifying transactions than a
typical smart phone. The system described herein bypasses this bottleneck and brings scalable computation to Ethereum. Our new system
consists of a financial incentive layer atop a dispute resolution layer
where the latter takes form of a versatile “verification game.” In addition to secure outsourced computation, immediate applications include
decentralized mining pools whose operator is an Ethereum smart contract, a cryptocurrency with scalable transaction throughput, and a
trustless means for transferring currency between disjoint cryptocurrency systems.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199254763
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 22:03 schreef Quotidien het volgende:
Ben ik trouwens de enige hier zonder technische achtergrond? Ik probeer het allemaal zo goed mogelijk te begrijpen, maar dit soort dingen wordt de gemiddelde investeerder toch niet wijzer van?
[..]

Nee hoor, ik snap er ook geen kut van wat ze nou precies doen.
  zondag 2 mei 2021 @ 22:12:13 #287
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199254804
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 22:10 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Nee hoor, ik snap er ook geen kut van wat ze nou precies doen.
Op zich snap ik het wat en het waarom wel, maar niet het hoe.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 22:13:04 #288
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199254820
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 22:12 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Op zich snap ik het wat en het waarom wel, maar niet het hoe.
Zonder een achtergrond in informatica hoeft dat ook niet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 2 mei 2021 @ 22:18:08 #289
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199254939
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 22:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zonder een achtergrond in informatica hoeft dat ook niet.
Het interesseert me ook vrij weinig moet ik zeggen. Maar wel typisch dat iets waarvan de techniek ingewikkeld te begrijpen is wel meteen $500 miljoen volume heeft.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199255416
Waarom ondersteunen zo weinig exchanges trailing stop loss eigenlijk?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  zondag 2 mei 2021 @ 23:09:25 #291
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199255646
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 20:43 schreef Den_Haag het volgende:
Ik blijf nog ff bij coins die op de reguliere exchanges staan
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 22:03 schreef Quotidien het volgende:
Ben ik trouwens de enige hier zonder technische achtergrond? Ik probeer het allemaal zo goed mogelijk te begrijpen, maar dit soort dingen wordt de gemiddelde investeerder toch niet wijzer van?
[..]

Je hoeft toch ook geen master EE/CS gedaan te hebben om je kont via onlyfans met je high tech telefoon te verkopen?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  zondag 2 mei 2021 @ 23:12:51 #292
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199255680
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 23:09 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

[..]

Je hoeft toch ook geen master EE/CS gedaan te hebben om je kont via onlyfans met je high tech telefoon te verkopen?
Ik wil wel weten waarin ik investeer. Toevallig had ik over Andre Cronje gelezen. Iedereen op hier en op Youtube is ook bullish. Dus ik ape in. Hopelijk ga ik door Truebit ETH minder haten met de huidige fee's en de traagheid.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 2 mei 2021 @ 23:15:44 #293
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199255718
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 23:12 schreef Plots het volgende:

[..]

Ik wil wel weten waarin ik investeer. Toevallig had ik over Andre Cronje gelezen. Iedereen op hier en op Youtube is ook bullish. Dus ik ape in. Hopelijk ga ik door Truebit ETH minder haten met de huidige fee's en de traagheid.
Eth is absoluut niet traag

En de fee valt ook reuze mee.
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  zondag 2 mei 2021 @ 23:16:03 #294
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199255726
De posts op deze pagina _O-
  zondag 2 mei 2021 @ 23:20:29 #295
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199255786
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 23:09 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

[..]

Je hoeft toch ook geen master EE/CS gedaan te hebben om je kont via onlyfans met je high tech telefoon te verkopen?
En wat is het verband?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 mei 2021 @ 23:33:12 #296
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199255916
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 23:12 schreef Plots het volgende:

[..]

Ik wil wel weten waarin ik investeer. Toevallig had ik over Andre Cronje gelezen. Iedereen op hier en op Youtube is ook bullish. Dus ik ape in. Hopelijk ga ik door Truebit ETH minder haten met de huidige fee's en de traagheid.
ETH is bijna direct, er zit praktisch geen tijd tussen verzending en ontvangst. Fees zijn wel aan de hoge kant, vooral door de hoge koers, maar zelfs die zijn heel erg laag momenteel. Het kostte me geen tientje om van twee bronnen iets naar een wallet te halen om daar Uniswap te gebruiken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 2 mei 2021 @ 23:44:57 #297
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199256020
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 23:33 schreef Nattekat het volgende:

[..]

ETH is bijna direct, er zit praktisch geen tijd tussen verzending en ontvangst. Fees zijn wel aan de hoge kant, vooral door de hoge koers, maar zelfs die zijn heel erg laag momenteel. Het kostte me geen tientje om van twee bronnen iets naar een wallet te halen om daar Uniswap te gebruiken.
Blijkbaar is het wel zo duur en traag genoeg dat iedereen veel geld in Truebit pompt :+ :S___D
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:01:09 #298
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256158
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 23:44 schreef Plots het volgende:

[..]

Blijkbaar is het wel zo duur en traag genoeg dat iedereen veel geld in Truebit pompt :+ :S___D
Truebit is nog steeds Ethereum.

En iemand heeft zojuist een hele grote lading gedumpt. Tot zo ver die prachtige lineaire lijn :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 00:04:57 #299
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199256187
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:01 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Truebit is nog steeds Ethereum.

En iemand heeft zojuist een hele grote lading gedumpt. Tot zo ver die prachtige lineaire lijn :P
Prachtige staaf omlaag _O_
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 3 mei 2021 @ 00:08:58 #300
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199256207
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199256218
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:08 schreef Quotidien het volgende:
[ afbeelding ]
Nu paniek?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')