FOK!forum / Darts / Premier League of Darts 2021 #6 WADEGOAT
AFCNielswoensdag 21 april 2021 @ 23:08
EtGEaalWMAQTR0b?format=jpg&name=large
Jaa, het komt er weer aan hoor: de Premier League of Darts! Vorig jaar moest de PL midden in maart onderbroken worden door de pandemie waar we inmiddels allen gewend aan zijn geraakt. In september werd de Premier League in een lege zaal afgewerkt waarbij alle speelrondes in dagen na elkaar werden gespeeld, wat uiteindelijk een redelijk intense strijd opleverde voor de bovenste plekken. Er waren ook weer negen contenders, maar dit was niet zo'n groot succes als afgelopen jaar dus laten we het daar niet over hebben. Meervoudig winnaar en titelverdediger van Gerwen eindigde na een giga vormdip op de zesde plek, en de andere titelfavoriet Price eindigde slechts vijfde. Smith, Gurney en Cross eindigden op de onderste drie plekken en speelden nauwelijks een rol van betekenis. De bovenste vier plekken gingen enigszins verrassend naar respectievelijk Durrant, Wright, Aspinall en Anderson, waarbij debutanten Durrant en Aspinall de finale mochten spelen, die gewonnen werd door Durrant. Duzza, die in de reguliere competitie na Taylor en vGerwen als derde speler aller tijden bovenaan was geëindigd, mag dus dit jaar zijn titel gaan verdedigen.

Ook dit jaar wordt het toernooiverloop beïnvloed door de aanhoudende pandemie, zeker als het toernooi wordt gespeeld in het land van de gevreesde Britse mutatie. Gelukkig heeft hun Boris een duidelijke stip aan de horizon gegeven en gaan zij in juni de economie weer volledig open gooien, maar in april zullen de eerste negen speelrondes nog wel zonder publiek gespeeld gaan worden. De tweede fase is nog onduidelijk wat hiermee gedaan gaat worden, ik verwacht wel op zeker dat de finale met publiek gespeeld gaat worden dit jaar.

Wie doen er mee?

Gerwyn Price
Het voelt ergens vreemd aan om van Gerwen niet meer als de nummer 1 van de wereld aan te stippen, maar inmiddels is de ranglijst veranderd en is Price de nieuwe koploper. Gerwyn won afgelopen seizoen de Grand Prix, de World Series of Darts Finals en niet onbelangrijk het WK en is nu de onbetwiste wereldkampioen en aanvoerder van de Order of Merit. Het afgelopen WK kreeg ik ondanks zijn eindwinst toch het idee dat Price niet optimaal gooide, Dolan en Gurney kwamen zelfs tot een beslissende leg tegen hem die Price mocht beginnen, dat maakte in beide partijen het verschil. The Iceman is natuurlijk wel één van de beste spelers van de wereld, alhoewel hij dit nog niet in een Premier League heeft laten zien. Price heeft ook wel toegegeven dat de intensiteit van de toernooivorm hem vaak zwaar valt. Na kansloze degradatie in zijn debuutjaar eindigde hij afgelopen twee seizoenen als vijfde, dit jaar zal Price met niets minder genoegen moeten nemen dan met de eindwinst.

Glen Durrant
Ook titelverdediger van de Premier League is van Gerwen inmiddels niet meer: dat is Glen Durrant. Durrant heeft zich sinds zijn overstap van de BDO twee jaar geleden buitengewoon ontwikkeld en bekroonde dit afgelopen seizoen met een winst in de Premier League. Hij was de eerste speler na Taylor en van Gerwen die bovenaan eindigde in de reguliere competitie, overleefde in de play-offs matchdarts van Anderson en versloeg vervolgens in de finale Aspinall om zijn eerste majorwinst bij te kunnen schrijven. Durrant keert dit jaar uiteraard terug maar de verwachtingen zijn niet bepaald hoog gespannen. Kort na zijn PL-winst kreeg Durrant te maken met het coronavirus en zijn herstel is sindsdien stroef verlopen. In de afgelopen majors kwam dat steeds op een vroege uitschakeling te staan voor Duzza, met vaak lage gemiddeldes. Het is te hopen dat Durrant zijn niveau weet op te krikken anders is hij dit jaar een absolute favoriet om te degraderen.

Michael van Gerwen
Drievoudig wereldkampioen, vijfvoudig Premier League winnaar, en bijna zeven jaar de onbetwiste nummer 1 van de wereld, maar afgelopen jaar veranderde alles. ‘Mighty’ Michael van Gerwen won ‘maar’ twee majors, verloor zijn nummer 1 plek aan Price (en zal dit jaar naar alle verwachting ook ingehaald gaan worden door Peter Wright) en de Premier League werd een debacle. Na maar liefst zeven jaar op een rij in de reguliere competitie bovenaan te eindigen, vertoonde vGerwen vorig jaar een dramatische vorm wat hem op een zesde plek kwam te staan.Ook het WK werd een teleurstelling, na een 0-5 nederlaag in de kwartfinale tegen een ontketende Chisnall. De groene sloopkogel gaat op jacht naar eerherstel, en de Premier League lijkt de ideale plek hiervoor. Net als afgelopen jaar is van Gerwen de enige Nederlander die meedoet aan het toernooi.

Nathan Aspinall
Aspinall heeft de afgelopen jaren onze harten veroverd met zijn fanatisme en liet afgelopen seizoen zien zich te kunnen meten met de grootste spelers, waardoor hij zelfs de finale van de Premier League wist te halen waarin hij tekort kwam. Verder had the Asp echter een matig seizoen. Vaak werd hij al uitgeschakeld in één van de eerste rondes op de ranked majors, met als hoogtepunt maar één kwartfinale op de Grand Slam of Darts. Het WK was ook geen succes, waar Vincent van der Voort te sterk bleek in ronde drie. De gemiddelden van Aspinall zijn nooit laag geweest maar zijn algemene niveau moet wel omhoog om ook dit jaar een kanshebber te zijn voor de play-offs.

Peter Wright
Terwijl vorig jaar zijn jaar had moeten worden als wereldkampioen, veranderde veel door de pandemie. Het begon nog goed met winst op de Masters, maar daarna had Peter Wright die leeft voor het publiek het ontzettend zwaar. Zijn algemene niveau lag over het algemeen hoog, maar in lege zalen had Wright het moeilijk om zich absoluut op te pompen. Hij wist nog wel succes te boeken door het EK te winnen (ook het enige toernooi in de pandemie wat nog met publiek werd gespeeld) maar op het WK wist Gabriel Clemens hem al in de derde ronde in een beslissende leg te verslaan. In de Premier League strandde Wright in de halve finales tegen Aspinall afgelopen seizoen. Ook dit jaar is de verwachting dat Snakebite in de Premier League bovenin zal meespelen maar hij zal dan echt nog een periode zonder publiek het beste uit zichzelf moeten halen.

Gary Anderson
Prijzen wist Gary afgelopen seizoen niet te winnen, maar succes had de Schotsman wel afgelopen halfjaar op de belangrijkste majors. Zijn terugkeer in de Premier League werd afgesloten met een vierde plek en de finales van de World Matchplay en zelfs het WK werden gehaald. Wel moet gezegd worden dat veel van Andersons tegenstanders vaak niet hun hoogste niveau haalden op die toernooien, waardoor Anderson soms zelfs tot zijn eigen verbazing doorstroomde naar de latere fases. In de finales waren respectievelijk vdBergh en Price dan ook veel te sterk. Anderson gooit bij vlagen nog steeds bijzonder goed en is als hij pijnvrij blijft in staat om vrij consistent gemiddelden rond de 100 te halen, wat voor de Premier League uitstekend is. Minimaal een play-off plek zal het doel moeten zijn.

Rob Cross
Cross zal 2020 als dartsjaar snel willen vergeten. Het jaar verliep dramatisch voor Voltage, met vroege uitschakelingen op alle ranked majors. Alleen de World Series of Darts Finals en de World Cup met Michael Smith verliepen nog goed, Cross haalde op beide toernooien een finaleplek, verder was het weinig soeps. Op het WK afgelopen jaar was Dirk van Duijvenbode in de eerste ronde te sterk. De Premier League liep ook niet goed, en in de eerste fase eindigde Cross zelfs onderaan met slechts zes punten, waardoor hij degradeerde. De enige reden dat Cross nog meedoet aan de Premier League is zijn prijzengeld van 2019, waardoor hij nu nog vierde staat op de Order of Merit en dus een vrijstelling krijgt. Cross zal een veel beter jaar moeten draaien, in de Premier League om niet te degraderen en in het reguliere seizoen om geen vrije val te maken naar beneden.

Dimitri van den Bergh
Onze favoriete dansende Belg heeft zijn definitieve doorbraak beleefd in 2020. Hij had een buitengewoon goed seizoen en wist op ontzettend veel majors minimaal de kwartfinale te halen. Terwijl Dimitri zich nog op het nippertje plaatste voor de World Matchplay afgelopen zomer (waar hij debuteerde) wist hij daar Aspinall, Cullen, Lewis, Durrant en Anderson aan de zegekar te binden waardoor hij met zijn eerste major naar huis ging. In het restant van het jaar bleef Dimitri bijzonder goed gooien, met name op de Grand Slam waar James Wade in de halve finale zijn opmars stuitte. Het WK werd echter een teleurstelling voor de Dreammaker, aangezien Chisnall bij de laatste 16 hem met een wereldpartij wist te verschalken. Gemiddeld genomen gooide Dimitri nog steeds bijna al zijn wedstrijden boven de 100, waardoor ik hem normaal gesproken als één van de favorieten voor de play-offs zou beschouwen op zijn Premier League debuut, ware het niet dat Dimitri afgelopen seizoen zijn kruisband scheurde, waar hij onlangs aan is geopereerd. Het is nog maar de vraag in hoeverre Dimitri is hersteld aankomende april als hij zijn debuut mag maken.

Jose de Sousa
Debutant nummer twee is Jose de Sousa. Al langer getipt door de kenners als één van de spelers die wel eens op de ranglijst zou kunnen gaan opklimmen, maar dat het zo snel zou gaan met The Special One had niemand verwacht. De enige Portugees op de Pro Tour verraste iedereen al door een Euro Tour te winnen, maar hij bekroonde een fantastisch seizoen zelfs met winst op de Grand Slam of Darts, waar hij in de finale veel te sterk was voor James Wade. Hierdoor is er ook een plekje vrijgemaakt voor Jose in de Premier League. Het is nog afwachten of Jose zich ook op dit niveau kan meten met de absolute top van het darten, maar ik (net als @DutchSuomiFan1992 ) heb er zeker vertrouwen in dat hij ook hier hoge ogen kan gooien.

Johnny Clayton
Toen de tiende plek na het WK nog niet werd bekendgemaakt werden veel namen genoemd voor die plek. Smith en Gurney die vorig jaar nog meededen aan de Premier League, Chisnall en Bunting die op het WK ijzersterk presteerden, Wade en King die vorig jaar finales haalden op ranked majors, allemaal waardige kandidaten. Uiteindelijk werd gewacht tot na de Masters, waaraan dit jaar acht spelers meer dan normaal mee mochten doen, en Clayton was één van die acht. Met waanzinnig hoge gemiddeldes gooide Clayton het toernooi van zijn leven en zo staat hij na zijn eerste majorwinst (tweede als je de World Cup van vorig jaar meetelt) ineens in de Premier League. Dat was óók weer niet de bedoeling eigenlijk, maar goed. Clayton is al jaren een behoorlijke speler op de vloer alhoewel de Welshman nooit echt onze harten heeft gestolen. Hij zal het zwaar gaan krijgen op de Premier League en vermoedelijk al blij zijn als hij de eerste shifting weet te overleven, alhoewel daar met de matige vorm van Cross en Durrant zeker kansen voor liggen.


Speeldagen
De eerste fase spelen we zonder publiek in twee weken tijd. Dat worden weer heerlijke intense weken dus heb er best wel zin in.

pl21-60339d6ba36c5.jpg?w=345&ar=3:2&fit=crop

@:El-Stinho en @:wimderon boycotten normaal gesproken dit toernooi dus verwacht geen denderende activiteit hier.

Het gaat weer een feestje worden.
Taglianowoensdag 21 april 2021 @ 23:09
Morgen met Asp-Gando en Dimi-Wade twee in potentie prima potten
Frozen-assassinwoensdag 21 april 2021 @ 23:09
NOS stagiair is wat te enthousiast geweest ;(

quote:
James Wade speelde tegen Jonny Clayton om lijfsbehoud in de Premier League. En met succes, de Engelsman won overtuigend met 7-2. Dankzij de overwinning van Peter Wright op Glen Durrant (UITSLAG) is een dag voor Judgement Night al duidelijk welke twee spelers het Premier League-veld moeten ruimen. Glenn Durrant werd dinsdagavond al geëlimineerd en na woensdagavond is ook Rob Cross definitief uit het toernooi.
AllesKaputtwoensdag 21 april 2021 @ 23:13
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:09 schreef Frozen-assassin het volgende:
NOS stagiair is wat te enthousiast geweest ;(
[..]

UITSLAG IN JE BROEKJE
Kopikowoensdag 21 april 2021 @ 23:24
Morgen KOERT _O_ _O_

En The Tripod _O_
KennyPowerswoensdag 21 april 2021 @ 23:28
Heeft iemand wel eens 0 punten gehaald?
H_Tdonderdag 22 april 2021 @ 00:11
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:28 schreef KennyPowers het volgende:
Heeft iemand wel eens 0 punten gehaald?
Niet over 9 weken
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 00:54
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:28 schreef KennyPowers het volgende:
Heeft iemand wel eens 0 punten gehaald?
In de nieuwe opzet is Price nog altijd de slechtste degradant met 2 punten, dus nee

Wint Cross morgen, dan is hij met 7 punten overigens ook de best presterende degradant.
WismutVeilchen83donderdag 22 april 2021 @ 08:47
OP mag wel aangepast worden. WadeGOD dient een plekje te krijgen!
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 20:12
WE GAAN BEGINNEN HOOR
KennyPowersdonderdag 22 april 2021 @ 20:15
GVjpG7R.jpg
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:26
Ah net op tijd voor Keizer's Baard trofee..
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:27
quote:
Ah ja Newton

Toch wel een toekomstspiegel voor Cross en Durrant
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:30
Dank u wel dominee Vischschraper.
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:30
Ben overigens oprecht benieuwd of Durrant zich nog gaat herpakken
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:31
Is iemand hardnekkig aan het vermijden om Maik Kuivenhoven te noemen? :?
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:37
zes flesjes water voor tafel 1 graag!
KennyPowersdonderdag 22 april 2021 @ 20:39
Op naar de nul points
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:39
brienenoord staat al klaar
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:39
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:30 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Ben overigens oprecht benieuwd of Durrant zich nog gaat herpakken
Hij zal wel financieel onafhankelijk zijn inmiddels hoop ik? Dan zou ik lekker de pijltjes aan Maarten geven, aan de wilgen hangen etc.
KennyPowersdonderdag 22 april 2021 @ 20:40
Cross :')
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 20:40
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:39 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
brienenoord staat al klaar
Bruggen zat daar
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 20:40
Pisvlekken ook.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:40
CROSS mist de grote EEN _O_ how fitting
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:41
Duzza heeft zin in een pint. Die zou het liefst alle pijlen bij Kirk Bevins in zijn voorhoofd parkeren en huilend weg lopen.
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:42
Het is bij Durrant ook zo dat als hij nou de dubbels en tripels wel zou gooien en zijn tegenstander niet dat hij ze dan wel zou winnen he, dan sta je eerste ipv laatste
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 20:43
Synergie
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 20:43
Erg jammer.
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:44
ALLES OF NIETS

of nou ja een puntje of niets
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 20:44
Cross begint slecht.
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 20:44
Wat een Via Dolorosa, Jezus is jaloers.
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 20:44
Ik kijk vanaf nu ook mee.
KennyPowersdonderdag 22 april 2021 @ 20:44
Cross ik haat je
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:45
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:44 schreef Zipportal het volgende:
Cross begint slecht.
Heeft op een gelijkspel ingezet
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 20:45
Stuur dat Tiahoofd met nul punten naar huis.
SlechteWoordgrappendonderdag 22 april 2021 @ 20:45
Wat is er met Duzza gebeurd? Nog steeds de weg kwijt na corona?
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 20:45
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:45 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:
Wat is er met Duzza gebeurd? Nog steeds de weg kwijt na corona?
Heeft zover ik weet de negentig gem niet aangetikt

De hele PL
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:46
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:44 schreef KennyPowers het volgende:
Cross ik haat je
7 punten halen voor niks.
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 20:46
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:45 schreef Zipportal het volgende:
Stuur dat Tiahoofd met nul punten naar huis.
Schande voor de dartsport.
SlechteWoordgrappendonderdag 22 april 2021 @ 20:46
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:45 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Heeft zover ik weet de negentig gem niet aangetikt

De hele PL
Heeft hij daar nog in een interview oid een reden voor gegeven? Of gewoon slechte vorm?
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 20:46
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 20:47
Done deal.
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 20:47
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:46 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:

[..]

Heeft hij daar nog in een interview oid een reden voor gegeven? Of gewoon slechte vorm?
Niet dat ik weet

Gewoon slechte vorm vind ik wel een klein understatement
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 20:47
*O* *O* *O*
KennyPowersdonderdag 22 april 2021 @ 20:47
De nul *O*
Titel inleveren nu
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:47
ik had die laatst drie pijlen in 1 worp gegooid als ik durrant was
SlechteWoordgrappendonderdag 22 april 2021 @ 20:47
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:47 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Niet dat ik weet

Gewoon slechte vorm vind ik wel een klein understatement
Vooruit, hij is in BDO vorm dan
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 20:48
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:46 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Schande voor de dartsport.
6081c4da40d31-HitlerGod666.gif
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:48
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:46 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:

[..]

Heeft hij daar nog in een interview oid een reden voor gegeven? Of gewoon slechte vorm?
Is sinds zijn coronabesmetting vorig jaar helemaal ingezakt
Vriezzerdonderdag 22 april 2021 @ 20:48
Nou, deze vermoeiende lijdensweg hebben we gehad. Nu gaan we darten.
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:48
Durrant al met al net een beetje tekort gekomen dus
SlechteWoordgrappendonderdag 22 april 2021 @ 20:49
Hoeveel punten haalde Barney in zn laatste PL jaar? Daar moet ik een beetje aan denken met Durrant
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:49
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:49 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:
Hoeveel punten haalde Barney in zn laatste PL jaar? Daar moet ik een beetje aan denken met Durrant
Barney haalde er nog vier (waarvan twee tegen een contender)
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 20:50
Hup Clayton.
Vriezzerdonderdag 22 april 2021 @ 20:50
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:49 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Barney haalde er nog vier (waarvan twee tegen een contender)
Was dat Hopp?
SlechteWoordgrappendonderdag 22 april 2021 @ 20:50
Overigens moet ik mn woorden terugnemen. Clayton verdient het om in de PL te spelen :)
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 20:52
Sjos de sos.
SlechteWoordgrappendonderdag 22 april 2021 @ 20:52
Hopelijk wordt Maijer ooit zo zelfbewust als Koert
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 20:52
Joey kleetun
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 20:52
Mute.
Griftedonderdag 22 april 2021 @ 20:53
Hij komt amper uit z'n woorden
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 20:54
Heb bij van Gerwen altijd het idee dat er van die kleine balletjes gehakt uit zijn mond kunnen rollen tijdens het praten.
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:50 schreef Vriezzer het volgende:

[..]

Was dat Hopp?
Yes

Pakte ook een puntje tegen Price en Suljo. Maar het waren vooral die laatste twee potjes in Ahoy tegen Gurney en vGerwen die echt ontluisterend waren
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 20:57
Hey Koert O+
Bomenverzamelingdonderdag 22 april 2021 @ 20:58
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:57 schreef Tagliano het volgende:
Hey Koert O+
Wel met Scholten erbij :{ Maar ja dat is nog altijd beter dan Stompé
KennyPowersdonderdag 22 april 2021 @ 21:00
Night 1: 3-7 v Aspinall (87.99)
Night 2: 3-7 v Clayton (88.81)
Night 3: 0-7 v Dimitri (84.42)
Night 4: 2-7 v Anderson (87.90)
Night 5: 3-7 v Wade (87.69)
Night 6: 3-7 v MVG (84.94)
Night 7: 4-7 v Jose (89.32)
Night 8: 1-7 v Wright (79.54)
Night 9: 5-7 v Cross (85.19)

constant genot
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:01
quote:
88s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:58 schreef Bomenverzameling het volgende:

[..]

Wel met Scholten erbij :{ Maar ja dat is nog altijd beter dan Stompé
Scholten is leuk joh, zeker met Koert
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:03
is -39 een record legsaldo? :?

Is gras groen? :@
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 21:04
KOM OP
chufidonderdag 22 april 2021 @ 21:04
sterk begin :+
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:05
Erg mooi.
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:05
Troep van de Action.
SlechteWoordgrappendonderdag 22 april 2021 @ 21:05
SCHULD VAN HET BORD
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:05
De Metalen Ring Gate :o :'(
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:06
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:05 schreef Zipportal het volgende:
Troep van de Action.
Ik vond Pearl Harbord wel de limit _O_ @Kopiko
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:06
MvG heb een probleem

Doorgaans vind ik dat wel leuk maar nu twijfel ik
Griftedonderdag 22 april 2021 @ 21:07
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:00 schreef KennyPowers het volgende:
Night 1: 3-7 v Aspinall (87.99)
Night 2: 3-7 v Clayton (88.81)
Night 3: 0-7 v Dimitri (84.42)
Night 4: 2-7 v Anderson (87.90)
Night 5: 3-7 v Wade (87.69)
Night 6: 3-7 v MVG (84.94)
Night 7: 4-7 v Jose (89.32)
Night 8: 1-7 v Wright (79.54)
Night 9: 5-7 v Cross (85.19)

constant genot
Wow. Dit is de eerste PL avond dat ik inschakel (uitslagen wel voorbij zien komen), maar dat is wel triest voor Durrant. Hoop dat hij er weer bovenop komt.
SlechteWoordgrappendonderdag 22 april 2021 @ 21:09
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:07 schreef Grifte het volgende:

[..]

Wow. Dit is de eerste PL avond dat ik inschakel (uitslagen wel voorbij zien komen), maar dat is wel triest voor Durrant. Hoop dat hij er weer bovenop komt.
Stel dat RvB werd uitgenodigd voor de PL en hij 9x verloor. Dan had hij zn leven per direct beeindigd
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 21:10
Minder pasas
Bomenverzamelingdonderdag 22 april 2021 @ 21:11
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:09 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:

[..]

Stel dat RvB werd uitgenodigd voor de PL en hij 9x verloor. Dan had hij zn leven per direct beeindigd
Dan was er zelfs geen negende wedstrijd gekomen...
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:11
BWUUUUUUUUUUHHH :(
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:15
wat is deze? :?
Wereldgozerdonderdag 22 april 2021 @ 21:15
Hoera.
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 21:15
Mentale gnoom
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:17
Van Gerwen dus op niveautje Dur zon beetje
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:17
#TeamVlaggetjesvolk wordt hier niet blij van :N
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:18
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KennyPowersdonderdag 22 april 2021 @ 21:18
Mag niet gebeuren klaar
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 21:19
:)
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:19
Dom duimpje galore.
maxi-musdonderdag 22 april 2021 @ 21:19
Maikol is woest.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:19
hoeveel vrije dagen heb je eigenlijk als beroepsdarter? :?
AFCNielsdonderdag 22 april 2021 @ 21:19
Errortje in zijn hoofd.
Zorrodonderdag 22 april 2021 @ 21:19
Claytonbaas _O_
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:20
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:19 schreef Dr_Flash het volgende:
hoeveel vrije dagen heb je eigenlijk als beroepsdarter? :?
Als je een type Wright bent niet zoveel
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 21:21
Gaviscon maagzuurtabletten speciaal voor de frituurgrootverbruikers hier.
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 21:21
vGerwen gooit echt heel veel belabberde potjes deze PL.
Scorpion_17donderdag 22 april 2021 @ 21:23
Clayton wel echt de angstgegner van Van Gerwen geworden he
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 21:23
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:03 schreef Dr_Flash het volgende:
is -39 een record legsaldo? :?

Is gras groen? :@
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:03 schreef Dr_Flash het volgende:
is -39 een record legsaldo? :?

Is gras groen? :@
Nee die heeft Mark Webster nog steeds (wel over 14 potjes)
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:24
Bekijken jullie de wereld al door een oranje bril jongens
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:25
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:06 schreef Tagliano het volgende:
MvG heb een probleem

Doorgaans vind ik dat wel leuk maar nu twijfel ik
Vanwaar de twijfel ... :?
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 21:25
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:24 schreef Tagliano het volgende:
Bekijken jullie de wereld al door een oranje bril jongens
Voor deze reclamespot moet Lee Towers aan de hoogste hijskraan worden opgehangen.
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 21:25
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:24 schreef Tagliano het volgende:
Bekijken jullie de wereld al door een oranje bril jongens
Dinsdag Koningsdag! Uiteraard dus
Scorpion_17donderdag 22 april 2021 @ 21:26
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:25 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Dinsdag Koningsdag! Uiteraard dus
Lekker werken. Voor 2e jaar op rij op koningadag. Vind ik voor 2e jaar niet erg
Cocodonderdag 22 april 2021 @ 21:26
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:21 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
vGerwen gooit echt heel veel belabberde potjes deze PL.
Tijdperk is voorbij.
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 21:27
Grafstemming in de studio
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 21:28
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:26 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Lekker werken. Voor 2e jaar op rij op koningadag. Vind ik voor 2e jaar niet erg
Tja festivals gaan niet door natuurlijk

Ga zelf mijn nieuwe tuintje inwijden met een bbq :)
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:28
Zo'n jongen
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 21:29
maggikewoonmzelfkwaluknema
de_boswachterdonderdag 22 april 2021 @ 21:30
dan laat je ze vliegen

OK Tripod :')
SlechteWoordgrappendonderdag 22 april 2021 @ 21:31
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:30 schreef de_boswachter het volgende:
dan laat je ze vliegen

OK Tripod :')
Toen Scholten ze liet vliegen, smeet hij 51 gemiddeld (tegen Suljovic in 2008)
maxi-musdonderdag 22 april 2021 @ 21:32
Killersgenot
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:33
Dit wordt een erg fijne pot
Cocodonderdag 22 april 2021 @ 21:34
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:33 schreef Tagliano het volgende:
Dit wordt een erg fijne pot
Hier houd ik je aan.
Griftedonderdag 22 april 2021 @ 21:34
Gando _O_
The Asp _O_
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:34
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:33 schreef Tagliano het volgende:
Dit wordt een erg fijne pot
Mag godverdomme tijd worden.
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:34
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:33 schreef Tagliano het volgende:
Dit wordt een erg fijne pot
Claudia de Breij kijkt geïnteresseerd op.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:36
Gando heeft al eens met zijn 3e T20 pijl de eerste twee uit het bord getikt
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:37
Price heeft trouwens weleens 55 met 1 pijl gegooid _O_
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 21:37
Bdo leg van The Asp.
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 21:38
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:37 schreef Dr_Flash het volgende:
Price heeft trouwens weleens 55 met 1 pijl gegooid _O_
En Raya 230 _O_
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:38
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:38 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

En Raya 230 _O_
Aecht wel! *)
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:38
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:37 schreef Dr_Flash het volgende:
Price heeft trouwens weleens 55 met 1 pijl gegooid _O_
T18 +1 :?
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:39
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:38 schreef Kopiko het volgende:

[..]

T18 +1 :?
T20 en een 5 eruit keilen
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:39
info.gif Top 100 voor reeks "Premier League of Darts 2021" van 24-12-2020 t/m 22-04-2021

nr / aantal posts / gebruiker
01 273 Dr_Flash
02 184 Tagliano
03 146 GurneyIsBestOke
04 118 AllesKaputt
05 103 Zipportal
06 095 Kopiko
07 089 Frozen-assassin
08 081 Coco
09 064 maxi-mus
10 063 de_boswachter
10 063 Neef_Wuppie
10 063 fetX
13 036 AFCNiels
14 032 Scorpion_17
15 022 H_T
16 018 Poepz0r
17 013 De_Kraam
18 012 SlechteWoordgrappen
18 012 Vriezzer
20 011 Immerdebestebob
20 011 Zorro
22 010 KennyPowers
23 008 scrupuleus
23 008 spleeh
23 008 De-iets-tedikkewielrenner
26 007 Pino112
27 006 DutchSuomiFan1992
28 005 Wereldgozer
29 004 Doevelaer
29 004 T3hTommay
29 004 WismutVeilchen83
32 003 Szura
32 003 Nober
32 003 Bomenverzameling
32 003 Pvt.Webster
32 003 Monolith
32 003 wdn
32 003 El-Stinho
32 003 Anneloos
32 003 The_Undertone
32 003 franklop
42 002 Mani89
42 002 Dven
42 002 Caland
42 002 TweedeKlum
42 002 Grifte
47 001 LordVoldermort
47 001 bechirti
47 001 Marcoss
47 001 Ambrosius
47 001 PSVCL
47 001 K_uit_h
47 001 chufi
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:40
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:38 schreef Kopiko het volgende:

[..]

T18 +1 :?
T20 en onderweg een losse 5 eruit tikken
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:40
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:39 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ] Top 100 voor reeks "Premier League of Darts 2021" van 24-12-2020 t/m 22-04-2021

nr / aantal posts / gebruiker
01 273 Dr_Flash
02 184 Tagliano
03 146 GurneyIsBestOke
04 118 AllesKaputt
05 103 Zipportal
06 095 Kopiko
07 089 Frozen-assassin
08 081 Coco
09 064 maxi-mus
10 063 de_boswachter
10 063 Neef_Wuppie
10 063 fetX
13 036 AFCNiels
14 032 Scorpion_17
15 022 H_T
16 018 Poepz0r
17 013 De_Kraam
18 012 SlechteWoordgrappen
18 012 Vriezzer
20 011 Immerdebestebob
20 011 Zorro
22 010 KennyPowers
23 008 scrupuleus
23 008 spleeh
23 008 De-iets-tedikkewielrenner
26 007 Pino112
27 006 DutchSuomiFan1992
28 005 Wereldgozer
29 004 Doevelaer
29 004 T3hTommay
29 004 WismutVeilchen83
32 003 Szura
32 003 Nober
32 003 Bomenverzameling
32 003 Pvt.Webster
32 003 Monolith
32 003 wdn
32 003 El-Stinho
32 003 Anneloos
32 003 The_Undertone
32 003 franklop
42 002 Mani89
42 002 Dven
42 002 Caland
42 002 TweedeKlum
42 002 Grifte
47 001 LordVoldermort
47 001 bechirti
47 001 Marcoss
47 001 Ambrosius
47 001 PSVCL
47 001 K_uit_h
47 001 chufi
Dus @de_boswachter is een beetje de Durrant van deze reeks?
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:40
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:39 schreef Tagliano het volgende:

[..]

T20 en een 5 eruit keilen
Ah, tuurlijk _O_
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 21:42
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:40 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dus @:de_boswachter is een beetje de Durrant van deze reeks?
Er zijn 3 Durrants / Durranten
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:42
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:39 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ] Top 100 voor reeks "Premier League of Darts 2021" van 24-12-2020 t/m 22-04-2021

nr / aantal posts / gebruiker
01 273 Dr_Flash
02 184 Tagliano
03 146 GurneyIsBestOke
04 118 AllesKaputt
05 103 Zipportal
Lolwhut :D :@
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:42
Hooligan Asp sloopt Kerrie ...
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:42
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:42 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Er zijn 3 Durrants / Durranten
Nul Nouri's.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:43
Asp on fire ondertussen _O_
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:43
Gerrie komt niet opdagen

Erg teleurstellend
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:43
quote:
11s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:42 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Lolwhut :D :@
Vlammetjes.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:44
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:43 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Vlammetjes.
Zijn die klootzakjes toch ergens goed voor :P
Cocodonderdag 22 april 2021 @ 21:44
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:43 schreef Tagliano het volgende:
Gerrie komt niet opdagen

Erg teleurstellend
Last van zijn rug.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:44
terwijl ik hele avonden gewoon oversla :@
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:45
quote:
11s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:42 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Lolwhut :D :@
@Dr_Flash voelt de DRUK van de Prumjer Liek niet _O_
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:45
Maar ja ik zit ook vaak zat in m'n remy hier zonder weerwoord. Dat mogen jullie je wel aanrekenen. HOE kan DRT dit omdraaien????!?!?!?!!!? !! GHAHAHAA slis slis zuurstofgebrek :D ;")
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:46
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:45 schreef Kopiko het volgende:

[..]

@:dr_flash voelt de DRUK van de Prumjer Liek niet _O_
Nee joh dan moet je echt wat kunnen en zo :{w
maxi-musdonderdag 22 april 2021 @ 21:46
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:45 schreef Dr_Flash het volgende:
Maar ja ik zit ook vaak zat in m'n remy hier zonder weerwoord. Dat mogen jullie je wel aanrekenen. HOE kan DRT dit omdraaien????!?!?!?!!!? !! GHAHAHAA slis slis zuurstofgebrek :D ;")
Ik heb amper wat gezien deze week, het kan mij niet echt bekoren.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:47
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:46 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik heb amper wat gezien deze week, het kan mij niet echt bekoren.
best wat voor te zeggen. Voor wat ik er van gezien heb was het niet al te best. Durrant brandhout. Cross brandhout. GOSSEE de SOSSA die stond te janken omdat ie van Duzza gewonnen had. Het was allemaal niet erg best.
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:47
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:46 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

het kan mij niet echt bekoren.
Hetgeen op zich niet zo vreemd is ...
maxi-musdonderdag 22 april 2021 @ 21:48
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:47 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

best wat voor te zeggen. Voor wat ik er van gezien heb was het niet al te best. Durrant brandhout. Cross brandhout. GOSSEE de SOSSA die stond te janken omdat ie van Duzza gewonnen had. Het was allemaal niet erg best.
Ik vind dit eigenlijk ook wel wat een overkill, elke avond PL.
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:49
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:44 schreef Coco het volgende:

[..]

Last van zijn rug.
GenerousTanAnnelid-size_restricted.gif
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:49
Dit is gespeeld.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:50
einde tijdperk genderson
de_boswachterdonderdag 22 april 2021 @ 21:50
dat loopje van Anderson altijd als hij verliest of als het niet lukt. Semi lollig willen doen maar het uit laten zien alsof ie in z'n broek heeft gebout.
Zipportaldonderdag 22 april 2021 @ 21:50
Mooi moment om de tanden te poetsen.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:50
Wacht dat is een heel raar woord. Genderdaughter? :? :@
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 21:51
quote:
11s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:50 schreef Dr_Flash het volgende:
Wacht dat is een heel raar woord. Genderdaughter? :? :@
Gary Anderperson
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:50 schreef Zipportal het volgende:
Mooi moment om de tanden te poetsen.
gelukkig komt er nog een bordje ovenfriet uit het crematorium *)
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:52
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:44 schreef Coco het volgende:

[..]

Last van zijn rug.
VDV kent een revalidatieplan.
Griftedonderdag 22 april 2021 @ 21:55
Aspgod
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 21:59
JAA KUTSCHIMMELZALF
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 21:59
Behandel vaginale schimmel effectief
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 22:04
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:59 schreef Kopiko het volgende:
Behandel vaginale schimmel effectief
geen problem dat gasbeton niet oplost toch? *O*
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 22:06
Oh ja we gaan dartsen. Ik stel voor dat in dit soort partijen Sossa standaard begint op een score random tussen 480 en 540. Maakt toch geen reet uit namelijk *O*
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 22:09
oe
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 22:10
hoe hoe hoeee
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 22:14
Afzwaaiers.
Neef_Wuppiedonderdag 22 april 2021 @ 22:15
NEGENTJE
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 22:16
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 22:15 schreef Neef_Wuppie het volgende:
NEGENTJE
NOG EEN
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 22:16
piedurwait
Taglianodonderdag 22 april 2021 @ 22:22
zoooooooooooooooooo
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 22:23
Wright checkt het gewicht van zijn opponent _O_
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 22:30
Nee precies andersom professor zjak
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 22:30
sukkels
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 22:34
Gossé _O_
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 22:34
NEGERTJE
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 22:41
Verrassend: Wright openbaart dat-ie een aanpassing aan zijn materiaal heeft gedaan.
de_boswachterdonderdag 22 april 2021 @ 22:42
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:59 schreef Tagliano het volgende:
JAA KUTSCHIMMELZALF
Herhalingsgevaar 1/5
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 22:44
Legsaldo Gando is NOG slechter dan dat van Cross. 48-52 vs 49-52
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 22:44
Otrium - klinkt wel als een soort kutschimmelzalf.
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 22:45
Adidas maakt plastic van plastic en daarna is het ineens geen plastic meer. En iedereen gelooft het.
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 22:47
#teamWade
Dr_Flashdonderdag 22 april 2021 @ 22:47
tijd voor ome fles om te gaan pitten :W
AllesKaputtdonderdag 22 april 2021 @ 22:47
Blubberdansje
GurneyIsBestOkedonderdag 22 april 2021 @ 23:08
Godverdedomme wat een finish
maxi-musdonderdag 22 april 2021 @ 23:13
James peurt er nog een puntje uit.
Kopikodonderdag 22 april 2021 @ 23:13
Classic Wade _O_
Zipportalvrijdag 23 april 2021 @ 15:46
https://www.nu.nl/sport-o(...)l#coral_talk_wrapper

Reacties genot. @KennyPowers
Frozen-assassinvrijdag 23 april 2021 @ 15:50
Fixtures for Unibet Premier League Nights 10-16 will be confirmed Wednesday April 28 on pdc.tv and the PDC's social media channels.
WismutVeilchen83vrijdag 23 april 2021 @ 15:55
WadeGod met echt een topweek :)
spleehvrijdag 23 april 2021 @ 18:06
https://www.nu.nl/sport-o(...)dan-gebeurt-dit.html
Nummer 1 t/m 9 staan nog dicht bij elkaar. Alles kan nog gebeuren volgens nu.nl _O-
Dr_Flashvrijdag 23 april 2021 @ 18:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:06 schreef spleeh het volgende:
https://www.nu.nl/sport-o(...)dan-gebeurt-dit.html
Nummer 1 t/m 9 staan nog dicht bij elkaar. Alles kan nog gebeuren volgens nu.nl _O-
Nooit journalist worden als je ergens wat vanaf weet. Dan ben je af :P _O-
Zipportalvrijdag 30 april 2021 @ 15:53
Premier League ontvangt voor het eerst dit jaar publiek bij dartstoernooi

https://www.nu.nl/darts/6(...)j-dartstoernooi.html

Erg mooi

quote:
@El-Stinho en @wimderon boycotten normaal gesproken dit toernooi dus verwacht geen denderende activiteit hier.

Het gaat weer een feestje worden.
wimderonzaterdag 1 mei 2021 @ 20:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 15:53 schreef Zipportal het volgende:
Premier League ontvangt voor het eerst dit jaar publiek bij dartstoernooi

https://www.nu.nl/darts/6(...)j-dartstoernooi.html

Erg mooi
[..]

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:04 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Bij darts is een Super League tenminste wel gewoon leuk :)

@:el-stinho @:wimderon @:yannickdv
Bedankt voor de mentions mannen!

Ik heb het regelmatig als behang aangehad. Dat Jelle Klaasen wéér dikker geworden is en Koos een nieuw montuur, dat hem niet staat, heeft genomen is mij het meeste bijgebleven van de Premier League tot dusver.
Kopikomaandag 3 mei 2021 @ 19:06
Woensdag gaan we verder met:
Jonny Clayton – James Wade
José de Sousa – Gary Anderson
Dimitri Van den Bergh – Michael van Gerwen
Peter Wright – Nathan Aspinall

Daarna ook nog speelrondes op donderdag en vrijdag *O*
maxi-muswoensdag 5 mei 2021 @ 12:27
twitter
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 20:00
KOERT _O_
AllesKaputtwoensdag 5 mei 2021 @ 20:03
quote:
5s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:00 schreef Kopiko het volgende:
KOERT _O_
EN VINNIE :r
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 20:09
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:03 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

EN VINNIE :r
Ja ... dat heft elkaar behoorlijk op -O-
Frozen-assassinwoensdag 5 mei 2021 @ 20:12
Er vormen nogal wat rimpels op nek van Vinny

Flubbernek
Frozen-assassinwoensdag 5 mei 2021 @ 20:18
THE MACHINE *O*
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 20:19
#TEAMMACHINE
Taglianowoensdag 5 mei 2021 @ 20:21
Clayton Wade

Tja
Frozen-assassinwoensdag 5 mei 2021 @ 20:22
Classic Wade _O_
Poepz0rwoensdag 5 mei 2021 @ 20:31
OH HANS GEEF MIJ DAT VACCINNNNN
Taglianowoensdag 5 mei 2021 @ 20:34
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:31 schreef Poepz0r het volgende:
OH HANS GEEF MIJ DAT VACCINNNNN
Hey poepie

Hoe gaat het ouwe reus
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 20:35
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:22 schreef Frozen-assassin het volgende:
Classic Wade _O_
En dat gáát maar door _O_
Frozen-assassinwoensdag 5 mei 2021 @ 20:35
Gewoon 100% Nummerbordgod
Poepz0rwoensdag 5 mei 2021 @ 20:36
quote:
80s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:34 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Hey poepie

Hoe gaat het ouwe reus
Goed ouwe dibbes. Vrijdag echo van Poep Junior god.
maxi-muswoensdag 5 mei 2021 @ 20:37
Goednavond.
Taglianowoensdag 5 mei 2021 @ 20:38
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:36 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Goed ouwe dibbes. Vrijdag echo van Poep Junior god.
Gefeliciteerd hoor

Poepie junior man
Poepz0rwoensdag 5 mei 2021 @ 20:38
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:36 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Goed ouwe dibbes. Vrijdag echo van Poep Junior god.
Uiteraard heb ik al een slabbertje laten maken met de tekst GEKOLONISEERD _O_
maxi-muswoensdag 5 mei 2021 @ 20:41
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:36 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Goed ouwe dibbes. Vrijdag echo van Poep Junior god.
Van harte ouwe reus!
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 20:41
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:37 schreef maxi-mus het volgende:
Goednavond.
nav'd max!
Poepz0rwoensdag 5 mei 2021 @ 20:41
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:41 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Van harte ouwe reus!
Dankjewel ouwe sturmbahnfuhrer _O_
AllesKaputtwoensdag 5 mei 2021 @ 20:53
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:41 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dankjewel ouwe sturmbahnfuhrer _O_
Sturmbannführer }:|
Poepz0rwoensdag 5 mei 2021 @ 20:53
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:53 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Sturmbannführer }:|
Allo kartoffelsalad
Taglianowoensdag 5 mei 2021 @ 20:58
Darts met publiek _O_
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 20:59
Ah we zijn weer begonnen *O*
maxi-muswoensdag 5 mei 2021 @ 20:59
quote:
80s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:58 schreef Tagliano het volgende:
Darts met publiek _O_
Opkomstgenot.
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 20:59
115 gemiddeld koekoek
Poepz0rwoensdag 5 mei 2021 @ 21:00
Die pijlen van Anderson :')
Taglianowoensdag 5 mei 2021 @ 21:01
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:59 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Opkomstgenot.
En dronken geblaat hopelijk
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 21:02
GOSSÉ!!! _O_
Poepz0rwoensdag 5 mei 2021 @ 21:02
quote:
5s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:02 schreef Kopiko het volgende:
GOSSÉ!!! _O_
Hartjegenot
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:05
Sossa gaat lekker _O_
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 21:06
Gerrie wordt tot pulp gemalen.
maxi-muswoensdag 5 mei 2021 @ 21:07
Gerrie wordt afgeschminkt.
Taglianowoensdag 5 mei 2021 @ 21:07
Dit wordt vroeg naar bed, we zijn al op de helft joh

Bijna dan
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:12
quote:
80s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:07 schreef Tagliano het volgende:
Dit wordt vroeg naar bed, we zijn al op de helft joh

Bijna dan
* Dr_Flash vindt dit leuk.
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:14
Maar dan moet ik niet te lang wachten met de Airfrituurerij :o
Taglianowoensdag 5 mei 2021 @ 21:15
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:14 schreef Dr_Flash het volgende:
Maar dan moet ik niet te lang wachten met de Airfrituurerij :o
Gerrie helpt je een handje
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:17
hehe daar is eindelijk het punt. Had al klaar moeten zijn :P
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:27
interview in onvervalst Vlijmens incoming. Can't wait.
de_boswachterwoensdag 5 mei 2021 @ 21:28
wat een dikzak is die Vinnie toch. In december weer zaniken dat het te 'warm' is in Ellie Pellie. Droeftoeter.
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 21:31
Welke Fin kan goed voetbaldarten?

Ngolo Kantele.
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:32
Zo zo, het is zowaar verstaanbaar.
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:33
hij was inderdaad alweer aan het verdedigen zonder dat hij eigenlijk een lastige vraag gekregen had :')
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 21:35
Zou MVG ook eens een dansje doen :? #dtv
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 21:37
quote:
5s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:35 schreef Kopiko het volgende:
Zou MVG ook eens een dansje doen :? #dtv
Misschien als ik een liedje voor hem maak?
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 21:38
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:37 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Misschien als ik een liedje voor hem maak?
Ik ben geneigd te zeggen: DOEN! ^O^
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 21:38
quote:
5s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:38 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Ik ben geneigd te zeggen: DOEN! ^O^
Ik sta zelf niet te springen om dat te doen.
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:39
BREEKgenot
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 21:41
Dimi is bang.
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:45
4-0. MvG heeftontdekt dat de premmeliek er toe doet.
GurneyIsBestOkewoensdag 5 mei 2021 @ 21:47
wtf gebeurt hier man
Frozen-assassinwoensdag 5 mei 2021 @ 21:47
He koekoek lol

Karrel in rouwstemming
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 21:48
Classic MVG.
maxi-muswoensdag 5 mei 2021 @ 21:48
Maikol staat enorm te schroeien.
Monolithwoensdag 5 mei 2021 @ 21:48
Heeft MvG de mental coach van Barney ingehuurd?
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:49
Wordt echt vroeg naar bed zo *O*
Frozen-assassinwoensdag 5 mei 2021 @ 21:49
106 met 1 kans op dubbel lol
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:50
geen whitewash. Ook weer afgevinkt
ZaZoewoensdag 5 mei 2021 @ 21:51
Het kakt alweer in bij MVG
Frozen-assassinwoensdag 5 mei 2021 @ 21:52
Definitieve einde tijdperk
GurneyIsBestOkewoensdag 5 mei 2021 @ 21:52
vGerwen is er weer klaar mee
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:54
cumbekaids
Monolithwoensdag 5 mei 2021 @ 21:55
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:52 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
vGerwen is er weer klaar mee
Och.
Frozen-assassinwoensdag 5 mei 2021 @ 21:55
Nu is Dimi er klaar mee
maxi-muswoensdag 5 mei 2021 @ 21:57
Klompvoeted.
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:57
8-3, netjes.
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:57
ook goed voor legsaldo dit
GurneyIsBestOkewoensdag 5 mei 2021 @ 21:57
Morgen gooit vGerwen weer 85 gemiddeld
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 21:58
Maikol vreet graag metromannetjes op.
ZaZoewoensdag 5 mei 2021 @ 21:58
Doet ie toch weer goed
Dr_Flashwoensdag 5 mei 2021 @ 21:59
Morgen vroeg op strijders :W
de_boswachterwoensdag 5 mei 2021 @ 22:07
vroeg naar bed, lekker man
de_boswachterwoensdag 5 mei 2021 @ 22:07
quote:
14s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:59 schreef Dr_Flash het volgende:
Morgen vroeg op strijders :W
wat moet je doen dan
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 22:08
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:57 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Morgen gooit vGerwen weer 85 gemiddeld
Heeeeeee GIBO! Hoe issie met jou dan?
Taglianowoensdag 5 mei 2021 @ 22:08
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:07 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

wat moet je doen dan
Airfryer vast opwarmen verwacht ik
de_boswachterwoensdag 5 mei 2021 @ 22:09
Koert z'n wallen lijken bijna een balzak
AllesKaputtwoensdag 5 mei 2021 @ 22:10
quote:
80s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:08 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Airfryer vast opwarmen verwacht ik
https://www.airfryertotaal.nl/recepten/ontbijt-en-lunch/
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 22:11
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:09 schreef de_boswachter het volgende:
Koert z'n wallen lijken bijna een balzak
Hopelijk lijken z'n ballen niet op een walzak. Geen idee wat een walzak is trouwens.
GurneyIsBestOkewoensdag 5 mei 2021 @ 22:13
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:08 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Heeeeeee GIBO! Hoe issie met jou dan?
Prima hoor makker! Beetje zijn gangetje. Vandaag weer eens een terrasje gedaan, voor het eerst sinds ze weer open zijn. En bij jou?
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 22:15
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:13 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Prima hoor makker! Beetje zijn gangetje. Vandaag weer eens een terrasje gedaan, voor het eerst sinds ze weer open zijn. En bij jou?
Goed hoor! Deze autist doet niet aan terrasjes. Wel aan liedjes zingen voor The Darts Referee en naar de Ronde van de Algarve kijken. Heb vandaag de 501 volgers aangetikt op Twitter. Uiteraard was er daarna een grapjas die mij ontvolgde.
de_boswachterwoensdag 5 mei 2021 @ 22:16
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:11 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Hopelijk lijken z'n ballen niet op een walzak. Geen idee wat een walzak is trouwens.
er staat balzak schele
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 22:18
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:16 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

er staat balzak schele
Dat zag ik wel hoor.
de_boswachterwoensdag 5 mei 2021 @ 22:21
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:18 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Dat zag ik wel hoor.
OK. Verder is dit een warm bad uiteraard.
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 22:22
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:21 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

OK. Verder is dit een warm bad uiteraard.
Ik zit nooit in bad dus dat neem ik dan maar van je aan.
de_boswachterwoensdag 5 mei 2021 @ 22:23
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:22 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Ik zit nooit in bad dus dat neem ik dan maar van je aan.
Ik pak altijd als optie bubbelbadje erbij. Kost je paar tientjes extra maar dan heb je ook wel wat.
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 22:25
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:23 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ik pak altijd als optie bubbelbadje erbij. Kost je paar tientjes extra maar dan heb je ook wel wat.
Ik hou het wel bij het bubbelbad van Def P. Nou ja, het liedje dan hè. Ik hoef niet zo nodig in bad met Def P.
Taglianowoensdag 5 mei 2021 @ 22:34
RRRRRRRRRRRRATATATATATATA
Kopikowoensdag 5 mei 2021 @ 22:38
Jammer, nar _O-
maxi-muswoensdag 5 mei 2021 @ 22:43
We zwaaien naar de hofnar.
DutchSuomiFan1992woensdag 5 mei 2021 @ 22:50
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:43 schreef maxi-mus het volgende:
We zwaaien naar de hofnar.
En we zwaaien met z'n allen naar de nar. En we zwaaien met z'n allen naar de nar. En we zwaaien met z'n allen, we zwaaien met z'n allen, we zwaaien met z'n allen naar de nar.
Dr_Flashdonderdag 6 mei 2021 @ 07:21
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:07 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

wat moet je doen dan
Werken.
AllesKaputtdonderdag 6 mei 2021 @ 07:49
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:21 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Werken.
Iedereen werkt
Hamers en sikkels
Terwijl in paradepas
De wacht wordt gewisseld
DutchSuomiFan1992donderdag 6 mei 2021 @ 16:31
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:21 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Werken.
Voor je geld ole oleeeeeeeee.
de_boswachterdonderdag 6 mei 2021 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:21 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Werken.
triest
De_Kraamdonderdag 6 mei 2021 @ 18:53
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:21 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Werken.
AllesKaputtdonderdag 6 mei 2021 @ 19:59
De kijkcijfers van RTLZ gaan weer door het plafond vanavond.
AllesKaputtdonderdag 6 mei 2021 @ 20:02
O nee toch niet
Kopikodonderdag 6 mei 2021 @ 20:05
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 19:59 schreef AllesKaputt het volgende:
De kijkcijfers van RTLZ gaan weer door het plafond vanavond.
Ik vond Hardcore Pawn al angstvallig ver uitlopen ...
Kopikodonderdag 6 mei 2021 @ 20:08
Dimi Mania _O_
AllesKaputtdonderdag 6 mei 2021 @ 20:08
Jammer Dimi, de komende 2 decennia zijn voor Remco.
Dr_Flashdonderdag 6 mei 2021 @ 20:09
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:49 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Iedereen werkt
Hamers en sikkels
Terwijl in paradepas
De wacht wordt gewisseld
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 16:31 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Voor je geld ole oleeeeeeeee.
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:20 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

triest
quote:
Warm bad ditdat O+
Doevelaerdonderdag 6 mei 2021 @ 20:09
Dit kan niet.
Dr_Flashdonderdag 6 mei 2021 @ 20:09
Ook dat
AllesKaputtdonderdag 6 mei 2021 @ 20:10
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:09 schreef Doevelaer het volgende:
Dit kan niet.
Bommen op Antwerpen bitte
Dr_Flashdonderdag 6 mei 2021 @ 20:10
Dimi donuts. Voor het echte darterspostuur *O*
GurneyIsBestOkedonderdag 6 mei 2021 @ 20:15
Bij dat liedje moest ik even weglopen

Kansloos
Dr_Flashdonderdag 6 mei 2021 @ 20:15
JUDGEMENT NIGHT *O*
Dr_Flashdonderdag 6 mei 2021 @ 20:15
4 gelijke spelen hebben we DIT JAAR nog gehad zjak
Taglianodonderdag 6 mei 2021 @ 20:16
DESTINY IS CALLING MEEEE
Dr_Flashdonderdag 6 mei 2021 @ 20:17
Russ wordt emo van dat schijtnummer van Hakim
Neef_Wuppiedonderdag 6 mei 2021 @ 20:17
Ik schakel nu pas in. Het bord lekt?