abonnement Unibet Coolblue
pi_199089594

Jaa, het komt er weer aan hoor: de Premier League of Darts! Vorig jaar moest de PL midden in maart onderbroken worden door de pandemie waar we inmiddels allen gewend aan zijn geraakt. In september werd de Premier League in een lege zaal afgewerkt waarbij alle speelrondes in dagen na elkaar werden gespeeld, wat uiteindelijk een redelijk intense strijd opleverde voor de bovenste plekken. Er waren ook weer negen contenders, maar dit was niet zo'n groot succes als afgelopen jaar dus laten we het daar niet over hebben. Meervoudig winnaar en titelverdediger van Gerwen eindigde na een giga vormdip op de zesde plek, en de andere titelfavoriet Price eindigde slechts vijfde. Smith, Gurney en Cross eindigden op de onderste drie plekken en speelden nauwelijks een rol van betekenis. De bovenste vier plekken gingen enigszins verrassend naar respectievelijk Durrant, Wright, Aspinall en Anderson, waarbij debutanten Durrant en Aspinall de finale mochten spelen, die gewonnen werd door Durrant. Duzza, die in de reguliere competitie na Taylor en vGerwen als derde speler aller tijden bovenaan was geëindigd, mag dus dit jaar zijn titel gaan verdedigen.

Ook dit jaar wordt het toernooiverloop beïnvloed door de aanhoudende pandemie, zeker als het toernooi wordt gespeeld in het land van de gevreesde Britse mutatie. Gelukkig heeft hun Boris een duidelijke stip aan de horizon gegeven en gaan zij in juni de economie weer volledig open gooien, maar in april zullen de eerste negen speelrondes nog wel zonder publiek gespeeld gaan worden. De tweede fase is nog onduidelijk wat hiermee gedaan gaat worden, ik verwacht wel op zeker dat de finale met publiek gespeeld gaat worden dit jaar.

Wie doen er mee?

Gerwyn Price
Het voelt ergens vreemd aan om van Gerwen niet meer als de nummer 1 van de wereld aan te stippen, maar inmiddels is de ranglijst veranderd en is Price de nieuwe koploper. Gerwyn won afgelopen seizoen de Grand Prix, de World Series of Darts Finals en niet onbelangrijk het WK en is nu de onbetwiste wereldkampioen en aanvoerder van de Order of Merit. Het afgelopen WK kreeg ik ondanks zijn eindwinst toch het idee dat Price niet optimaal gooide, Dolan en Gurney kwamen zelfs tot een beslissende leg tegen hem die Price mocht beginnen, dat maakte in beide partijen het verschil. The Iceman is natuurlijk wel één van de beste spelers van de wereld, alhoewel hij dit nog niet in een Premier League heeft laten zien. Price heeft ook wel toegegeven dat de intensiteit van de toernooivorm hem vaak zwaar valt. Na kansloze degradatie in zijn debuutjaar eindigde hij afgelopen twee seizoenen als vijfde, dit jaar zal Price met niets minder genoegen moeten nemen dan met de eindwinst.

Glen Durrant
Ook titelverdediger van de Premier League is van Gerwen inmiddels niet meer: dat is Glen Durrant. Durrant heeft zich sinds zijn overstap van de BDO twee jaar geleden buitengewoon ontwikkeld en bekroonde dit afgelopen seizoen met een winst in de Premier League. Hij was de eerste speler na Taylor en van Gerwen die bovenaan eindigde in de reguliere competitie, overleefde in de play-offs matchdarts van Anderson en versloeg vervolgens in de finale Aspinall om zijn eerste majorwinst bij te kunnen schrijven. Durrant keert dit jaar uiteraard terug maar de verwachtingen zijn niet bepaald hoog gespannen. Kort na zijn PL-winst kreeg Durrant te maken met het coronavirus en zijn herstel is sindsdien stroef verlopen. In de afgelopen majors kwam dat steeds op een vroege uitschakeling te staan voor Duzza, met vaak lage gemiddeldes. Het is te hopen dat Durrant zijn niveau weet op te krikken anders is hij dit jaar een absolute favoriet om te degraderen.

Michael van Gerwen
Drievoudig wereldkampioen, vijfvoudig Premier League winnaar, en bijna zeven jaar de onbetwiste nummer 1 van de wereld, maar afgelopen jaar veranderde alles. ‘Mighty’ Michael van Gerwen won ‘maar’ twee majors, verloor zijn nummer 1 plek aan Price (en zal dit jaar naar alle verwachting ook ingehaald gaan worden door Peter Wright) en de Premier League werd een debacle. Na maar liefst zeven jaar op een rij in de reguliere competitie bovenaan te eindigen, vertoonde vGerwen vorig jaar een dramatische vorm wat hem op een zesde plek kwam te staan.Ook het WK werd een teleurstelling, na een 0-5 nederlaag in de kwartfinale tegen een ontketende Chisnall. De groene sloopkogel gaat op jacht naar eerherstel, en de Premier League lijkt de ideale plek hiervoor. Net als afgelopen jaar is van Gerwen de enige Nederlander die meedoet aan het toernooi.

Nathan Aspinall
Aspinall heeft de afgelopen jaren onze harten veroverd met zijn fanatisme en liet afgelopen seizoen zien zich te kunnen meten met de grootste spelers, waardoor hij zelfs de finale van de Premier League wist te halen waarin hij tekort kwam. Verder had the Asp echter een matig seizoen. Vaak werd hij al uitgeschakeld in één van de eerste rondes op de ranked majors, met als hoogtepunt maar één kwartfinale op de Grand Slam of Darts. Het WK was ook geen succes, waar Vincent van der Voort te sterk bleek in ronde drie. De gemiddelden van Aspinall zijn nooit laag geweest maar zijn algemene niveau moet wel omhoog om ook dit jaar een kanshebber te zijn voor de play-offs.

Peter Wright
Terwijl vorig jaar zijn jaar had moeten worden als wereldkampioen, veranderde veel door de pandemie. Het begon nog goed met winst op de Masters, maar daarna had Peter Wright die leeft voor het publiek het ontzettend zwaar. Zijn algemene niveau lag over het algemeen hoog, maar in lege zalen had Wright het moeilijk om zich absoluut op te pompen. Hij wist nog wel succes te boeken door het EK te winnen (ook het enige toernooi in de pandemie wat nog met publiek werd gespeeld) maar op het WK wist Gabriel Clemens hem al in de derde ronde in een beslissende leg te verslaan. In de Premier League strandde Wright in de halve finales tegen Aspinall afgelopen seizoen. Ook dit jaar is de verwachting dat Snakebite in de Premier League bovenin zal meespelen maar hij zal dan echt nog een periode zonder publiek het beste uit zichzelf moeten halen.

Gary Anderson
Prijzen wist Gary afgelopen seizoen niet te winnen, maar succes had de Schotsman wel afgelopen halfjaar op de belangrijkste majors. Zijn terugkeer in de Premier League werd afgesloten met een vierde plek en de finales van de World Matchplay en zelfs het WK werden gehaald. Wel moet gezegd worden dat veel van Andersons tegenstanders vaak niet hun hoogste niveau haalden op die toernooien, waardoor Anderson soms zelfs tot zijn eigen verbazing doorstroomde naar de latere fases. In de finales waren respectievelijk vdBergh en Price dan ook veel te sterk. Anderson gooit bij vlagen nog steeds bijzonder goed en is als hij pijnvrij blijft in staat om vrij consistent gemiddelden rond de 100 te halen, wat voor de Premier League uitstekend is. Minimaal een play-off plek zal het doel moeten zijn.

Rob Cross
Cross zal 2020 als dartsjaar snel willen vergeten. Het jaar verliep dramatisch voor Voltage, met vroege uitschakelingen op alle ranked majors. Alleen de World Series of Darts Finals en de World Cup met Michael Smith verliepen nog goed, Cross haalde op beide toernooien een finaleplek, verder was het weinig soeps. Op het WK afgelopen jaar was Dirk van Duijvenbode in de eerste ronde te sterk. De Premier League liep ook niet goed, en in de eerste fase eindigde Cross zelfs onderaan met slechts zes punten, waardoor hij degradeerde. De enige reden dat Cross nog meedoet aan de Premier League is zijn prijzengeld van 2019, waardoor hij nu nog vierde staat op de Order of Merit en dus een vrijstelling krijgt. Cross zal een veel beter jaar moeten draaien, in de Premier League om niet te degraderen en in het reguliere seizoen om geen vrije val te maken naar beneden.

Dimitri van den Bergh
Onze favoriete dansende Belg heeft zijn definitieve doorbraak beleefd in 2020. Hij had een buitengewoon goed seizoen en wist op ontzettend veel majors minimaal de kwartfinale te halen. Terwijl Dimitri zich nog op het nippertje plaatste voor de World Matchplay afgelopen zomer (waar hij debuteerde) wist hij daar Aspinall, Cullen, Lewis, Durrant en Anderson aan de zegekar te binden waardoor hij met zijn eerste major naar huis ging. In het restant van het jaar bleef Dimitri bijzonder goed gooien, met name op de Grand Slam waar James Wade in de halve finale zijn opmars stuitte. Het WK werd echter een teleurstelling voor de Dreammaker, aangezien Chisnall bij de laatste 16 hem met een wereldpartij wist te verschalken. Gemiddeld genomen gooide Dimitri nog steeds bijna al zijn wedstrijden boven de 100, waardoor ik hem normaal gesproken als één van de favorieten voor de play-offs zou beschouwen op zijn Premier League debuut, ware het niet dat Dimitri afgelopen seizoen zijn kruisband scheurde, waar hij onlangs aan is geopereerd. Het is nog maar de vraag in hoeverre Dimitri is hersteld aankomende april als hij zijn debuut mag maken.

Jose de Sousa
Debutant nummer twee is Jose de Sousa. Al langer getipt door de kenners als één van de spelers die wel eens op de ranglijst zou kunnen gaan opklimmen, maar dat het zo snel zou gaan met The Special One had niemand verwacht. De enige Portugees op de Pro Tour verraste iedereen al door een Euro Tour te winnen, maar hij bekroonde een fantastisch seizoen zelfs met winst op de Grand Slam of Darts, waar hij in de finale veel te sterk was voor James Wade. Hierdoor is er ook een plekje vrijgemaakt voor Jose in de Premier League. Het is nog afwachten of Jose zich ook op dit niveau kan meten met de absolute top van het darten, maar ik (net als @DutchSuomiFan1992 ) heb er zeker vertrouwen in dat hij ook hier hoge ogen kan gooien.

Johnny Clayton
Toen de tiende plek na het WK nog niet werd bekendgemaakt werden veel namen genoemd voor die plek. Smith en Gurney die vorig jaar nog meededen aan de Premier League, Chisnall en Bunting die op het WK ijzersterk presteerden, Wade en King die vorig jaar finales haalden op ranked majors, allemaal waardige kandidaten. Uiteindelijk werd gewacht tot na de Masters, waaraan dit jaar acht spelers meer dan normaal mee mochten doen, en Clayton was één van die acht. Met waanzinnig hoge gemiddeldes gooide Clayton het toernooi van zijn leven en zo staat hij na zijn eerste majorwinst (tweede als je de World Cup van vorig jaar meetelt) ineens in de Premier League. Dat was óók weer niet de bedoeling eigenlijk, maar goed. Clayton is al jaren een behoorlijke speler op de vloer alhoewel de Welshman nooit echt onze harten heeft gestolen. Hij zal het zwaar gaan krijgen op de Premier League en vermoedelijk al blij zijn als hij de eerste shifting weet te overleven, alhoewel daar met de matige vorm van Cross en Durrant zeker kansen voor liggen.


Speeldagen
De eerste fase spelen we zonder publiek in twee weken tijd. Dat worden weer heerlijke intense weken dus heb er best wel zin in.



@:El-Stinho en @:wimderon boycotten normaal gesproken dit toernooi dus verwacht geen denderende activiteit hier.

Het gaat weer een feestje worden.
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:36:29 #2
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199089629
Wij van DRT feliciteren @Zipportal met dit nieuwe topic.
pi_199089654
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:36 schreef fetX het volgende:
Wij van DRT feliciteren @:Zipportal met dit nieuwe topic.
Nu jij nog. @Coco heeft er ook al één.
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:38:33 #4
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199089671
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:37 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Nu jij nog. @:Coco heeft er ook al één.
Dat gaat nog een hels karwei worden.
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:39:33 #5
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199089683
Ik glij het warme bad binnen.
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:40:56 #6
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199089702
quote:
5s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:39 schreef Kopiko het volgende:
Ik glij het warme bad binnen.
Bruisballetje erbij.

Lekker man.
pi_199089718
Optaffen met die Durrant.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 20:42:39 #8
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199089732
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:41 schreef Zipportal het volgende:
Optaffen met die Durrant.
nou nou nou
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 20:44:19 #9
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199089758
staan allebei bijna te janken :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 20:46:52 #10
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199089792
nou deze tenenkrommalisatie zit er ook weer op :{
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 20:47:27 #11
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199089805
Ik ben er.
What can change the nature of a man?
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 20:49:01 #12
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199089825
Goede TT
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:52:48 #13
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199089907
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:44 schreef Dr_Flash het volgende:
staan allebei bijna te janken :')
En we zijn nog niet uitgejankt -O-
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 20:55:57 #14
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199089973
quote:
5s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:52 schreef Kopiko het volgende:

[..]

En we zijn nog niet uitgejankt -O-
Nou inderdaad :{
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:57:37 #15
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199090018
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:47 schreef Coco het volgende:
Ik ben er.
Dat werd godverdomme tijd.
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 21:00:18 #16
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199090075
Het hoofd van Cross glanst.
What can change the nature of a man?
pi_199090130
Komt er in DRT ook een Super League? @fetX
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 21:08:10 #18
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199090140
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:03 schreef Zipportal het volgende:
Komt er in DRT ook een Super League? @:fetx
Ik ben dat topic nog even aan het bijlezen en zag een hilarisch domme vergelijking met darts

Erg leuk
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:09:41 #19
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199090178
quote:
80s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:08 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik ben dat topic nog even aan het bijlezen en zag een hilarisch domme vergelijking met darts

Erg leuk
Ja, die zag ik ook. :D
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:10:24 #20
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199090194
Gaat die SuperDuperLeague nu opeens niet meer door?
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:12:45 #21
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199090243
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:03 schreef Zipportal het volgende:
Komt er in DRT ook een Super League? @:fetx
Het Super WK volgend jaar allen.

Super Warm Bad incoming.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 21:13:28 #22
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199090258
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:12 schreef fetX het volgende:

[..]

Het Super WK volgend jaar allen.

Super Warm Bad incoming.
Lekker met z'n allen in de frituur dobberen :D
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:15:01 #23
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199090292
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:13 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Lekker met z'n allen in de frituur dobberen :D
Geen vlammetjes meer voor jou.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 21:15:02 #24
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199090294
t kuifje zit weer goed strak in de lak bij Dimi
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:18:30 #25
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199090371
Dimitri staat weer aardig te speren.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_199090395
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:47 schreef Coco het volgende:
Ik ben er.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:00 schreef Coco het volgende:
Het hoofd van Cross glanst.
Tot zover de bijdrage van Coco.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 21:20:44 #27
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199090423
laatste flesje Cross aangebroken
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199090437
Erg jammer.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 21:26:04 #29
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199090550
Dimi maakt het gelukkig net op tijd af voor Cross opgedroogd was :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:29:02 #30
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199090598
538 reclame = 666 reclame
pi_199090704
Co hep een nieuwe bril.
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 21:36:12 #32
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199090733
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:19 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[..]

Tot zover de bijdrage van Coco.
Nee fok lag er weer uit, dus werd ik woest.
What can change the nature of a man?
pi_199090796
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:36 schreef Coco het volgende:

[..]

Nee fok lag er weer uit, dus werd ik woest.
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:41:49 #34
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199090851
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:39 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Het einde van dit topic gaan we vanavond niet meer redden vrees ik.
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 21:43:17 #35
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199090888
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:41 schreef fetX het volgende:

[..]

Het einde van dit topic gaan we vanavond niet meer redden vrees ik.
Einde tijdperk DRT
What can change the nature of a man?
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:43:43 #36
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199090899
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:43 schreef Coco het volgende:

[..]

Einde tijdperk DRT
Dat nooit. Dit is het enige warme bad van FOK!
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 21:44:04 #37
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199090911
Stucadoorsverhaal in 3, 2, 1...
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 21:52:51 #38
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199091059
aspgod
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 21:53:41 #39
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199091076
Ik heb niks met die kleiton.
What can change the nature of a man?
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:54:07 #40
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199091084
DIMITRIGOD
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:54:47 #41
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199091098
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:53 schreef Coco het volgende:
Ik heb niks met die kleiton.
Niemand van ons hier hoor
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:55:40 #42
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199091120
Ik heb ook niet iets tegen hem.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:56:12 #43
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199091133
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:43 schreef fetX het volgende:

[..]

Dat nooit. Dit is het enige warme bad van FOK!
precies, hier is het gewoon gezellig

heb wel onlangs een note ontvangen in drt omdat ik negatieve dingen zei over Tong ;( moest gewoon mijn frustratie kwijt
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:57:01 #44
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199091148
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:55 schreef AFCNiels het volgende:
Ik heb ook niet iets tegen hem.
Beetje dertien in een dozijn gevalletje
Makkelijk tweede.
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 21:57:27 #45
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199091157
Aspinall doe je best
What can change the nature of a man?
pi_199091175
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:41 schreef fetX het volgende:

[..]

Het einde van dit topic gaan we vanavond niet meer redden vrees ik.
;(
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:02:51 #47
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199091271
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:56 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

precies, hier is het gewoon gezellig

heb wel onlangs een note ontvangen in drt omdat ik negatieve dingen zei over Tong ;( moest gewoon mijn frustratie kwijt
Begrijpelijk. Dat is ook een ontzettende debiel.

Niemand mist hem.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:03:35 #48
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199091284
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:02 schreef fetX het volgende:

[..]

Begrijpelijk. Dat is ook een ontzettende debiel.

Niemand mist hem.
Is die Tong weer geband?
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:04:00 #49
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199091296
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:57 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Beetje dertien in een dozijn gevalletje
Hij kan wel goed darten.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:04:54 #50
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199091319
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:03 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Is die Tong weer geband?
:Y
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:05:05 #51
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091326
Zesss Zesss
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 22:05:34 #52
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199091338
tong80
What can change the nature of a man?
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:05:39 #53
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091344
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:03 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Is die Tong weer geband?
Wat krijgt ie bij zijn 100ste ban? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:06:12 #54
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091360
kudtreclame zeg. Lietauwers wordt oud
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:07:55 #55
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199091387
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:06 schreef Dr_Flash het volgende:
kudtreclame zeg. Lietauwers wordt oud
Dit was echt bagger slecht, beneden elk niveau.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:09:07 #56
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091424
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:07 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Dit was echt bagger slecht, beneden elk niveau.
Madonna ESF '19 kwam in de buurt.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 22:10:01 #57
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199091441
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:09 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Madonna ESF '19 kwam in de buurt.
What can change the nature of a man?
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:12:10 #58
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091489
misschien kan Clayton ook nogeens een fatsoenlijk tandartsje betalen of zo :{
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:12:28 #59
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199091495
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:05 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Wat krijgt ie bij zijn 100ste ban? :?
Ik denk dat hij die allang gehad heeft.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 22:13:39 #60
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199091521
Wat gaan we nu kijken?
What can change the nature of a man?
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:13:50 #61
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091524
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:12 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Ik denk dat hij die allang gehad heeft.
No further questions :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:14:06 #62
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091535
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:13 schreef Coco het volgende:
Wat gaan we nu kijken?
Max Factor makeup
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:17:14 #63
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199091600
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:02 schreef fetX het volgende:

[..]

Begrijpelijk. Dat is ook een ontzettende debiel.

Niemand mist hem.
Precies

Af en toe moet je gewoon je frustraties kwijt, zeker in een warm bad als DRT voelt dat fijn :)
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:21:03 #64
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199091688
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:17 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Precies

Af en toe moet je gewoon je frustraties kwijt, zeker in een warm bad als DRT voelt dat fijn :)
Iets is alleen een warm bad als je daar af en toe je frustraties kwijt kan. :)
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:25:11 #65
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199091779
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:21 schreef fetX het volgende:

[..]

Iets is alleen een warm bad als je daar af en toe je frustraties kwijt kan. :)
In een warm bad kun je niet alleen je frustraties kwijt hahaha
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:26:06 #66
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091801
Bordje van de Whitlock Training Range geleend zeker
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:27:18 #67
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199091831
Bordpocalypse
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:28:33 #68
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091858
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:27 schreef AllesKaputt het volgende:
Bordpocalypse
Bordmageddon
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:29:25 #69
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199091882
Bordnarök
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:29:38 #70
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199091890
Börderdämmerung
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:30:56 #71
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199091907
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:21 schreef fetX het volgende:

[..]

Iets is alleen een warm bad als je daar af en toe je frustraties kwijt kan. :)
Precies. Warme bronnen zijn heerlijk als je spierpijn hebt, en op een warme stage staan met een pilletje op is een waanzinnige plek om kwijt te kunnen hoe kut het leven is. Hier moet je dus kunnen kankeren over de gekkies van vbl :)
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:31:15 #72
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199091913
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:25 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

In een warm bad kun je niet alleen je frustraties kwijt hahaha
Niet zo zeiken
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:31:39 #73
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199091919
Pearl Harbord
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:32:16 #74
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199091931
quote:
5s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:31 schreef Kopiko het volgende:
Pearl Harbord
_O-
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:32:55 #75
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199091948
Tsjernobord
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:34:02 #76
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199091964
Willibord.
pi_199091967
Troep van de Action.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:34:48 #78
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199091979
Bordnung muss sein
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:35:39 #79
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199091997
De bordjes worden verhangen nu
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:36:18 #80
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199092014
quote:
5s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:35 schreef Kopiko het volgende:
De bordjes worden verhangen nu
Je zou het bijna hopen ja. We zijn pas op de helft 8)7
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199092017
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:34 schreef fetX het volgende:
Willibord.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:37:17 #82
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199092031
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:34 schreef fetX het volgende:
Willibord.
Komt ook random wit haar uit
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:40:37 #83
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199092100
Is James W. een borderliner?
pi_199092147
Dat bord lijkt wel gesloopt
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:44:20 #85
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199092166
Boh, dat was een grotemannenfinish.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:44:33 #86
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199092171
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:43 schreef franklop het volgende:
Dat bord lijkt wel gesloopt
is het ook
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:44:52 #87
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199092179
James Wade, de verticuteermachine
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:50:33 #88
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199092295
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:40 schreef AllesKaputt het volgende:
Is James W. een borderliner?
Bipolair II kkzooi
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:50:41 #89
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199092298
quote:
Kvoel-me-eige-lekker
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:51:36 #90
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199092312
De lettergrependiarree van Michael van G., daar helpt geen loperamide meer tegen.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:54:15 #91
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199092361
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:51 schreef AllesKaputt het volgende:
De lettergrependiarree van Michael van G., daar helpt geen loperamide meer tegen.
Mooi galgje woord.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:57:42 #92
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199092425
HEER
LIJK
TOETJE
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 22:57:48 #93
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199092430
OHHHHH GARY GARY
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:58:05 #94
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199092437
OOHOHOHOHOHOHOHHHH
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:59:15 #95
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199092456
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:40 schreef AllesKaputt het volgende:
Is James W. een borderliner?
Bordliner misschien :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 22:59:58 #96
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199092468
eBayveilingkje gewonnen, thans te kribbe :W morgen vroeg op want werkwerkwekr :s)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:00:00 #97
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199092469
vGerwen gooit enkel goed in oneven rondes
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:00:14 #98
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199092475
Deze pakken we nog even mee.

Even bijkomen van die hele ESL hoor.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:03:29 #99
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199092508
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:59 schreef Dr_Flash het volgende:
eBayveilingkje gewonnen, thans te kribbe :W morgen vroeg op want werkwerkwekr :s)
Dag Flash!
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:04:45 #100
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199092524
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:00 schreef fetX het volgende:
Deze pakken we nog even mee.

Even bijkomen van die hele ESL hoor.
Bij darts is een Super League tenminste wel gewoon leuk :)

@El-Stinho @wimderon @Yannickdv
Makkelijk tweede.
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 23:05:56 #101
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199092538
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:04 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Bij darts is een Super League tenminste wel gewoon leuk :)

@:el-stinho @:wimderon @:yannickdv
Ho ho

Overmorgen gaan er spelers degraderen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:07:11 #102
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199092562
Dit gaat aangenaam vlotjes.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:10:35 #103
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199092627
quote:
80s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:05 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ho ho

Overmorgen gaan er spelers degraderen
vBarneveld heeft anders jaren mogen meedoen op basis van zijn verleden
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:11:19 #104
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199092636
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:10 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

vBarneveld heeft anders jaren mogen meedoen op basis van zijn verleden
En hangt nu nog net niet aan de Brienenoord.

Mooi toekomstperspectief.
pi_199092675
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:04 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Bij darts is een Super League tenminste wel gewoon leuk :)

@:el-stinho @:wimderon @:yannickdv
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 20:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Uitmelkdarts zijn uitmelkdarts.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:15:49 #106
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199092715
Ik geniet overigens zeldzaam van het Super League topic :)
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:16:25 #107
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199092723
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:15 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Ik geniet overigens zeldzaam van het Super League topic :)
Super League SC
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:17:30 #108
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199092737
Gary D20-god _O_

Mooi potje hoor, lekker tempootje, aardig niveau.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:17:58 #109
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199092742
Zou iemand dit onder de noemer 'uitmelkdarts' scharen :?
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 23:20:03 #110
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199092763
Gerrie is een grote man _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:20:04 #111
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199092764
quote:
5s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:17 schreef Kopiko het volgende:
Zou iemand dit onder de noemer 'uitmelkdarts' scharen :?
Ja dit is uitmelkdarts

Maar leuk is het wel :)
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:24:54 #112
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199092831
Dit was weer een prima partijtje.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:31:02 #113
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199092909
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:24 schreef AFCNiels het volgende:
Dit was weer een prima partijtje.
Niks mis mee ouwe reus.
pi_199102289
Pinda Jelle.
  woensdag 21 april 2021 @ 19:58:53 #115
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199102320
Weer een avond

Wat een prachtige week _O_
  woensdag 21 april 2021 @ 20:02:32 #116
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199102390
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 19:57 schreef Zipportal het volgende:
Pinda Jelle.
H & S betonwaren
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 20:10:43 #117
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199102548
Dat afvallen van Jelle gaat niet heel fantastisch lekker he
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199102579
Waardeloos poepgeluid ook.
pi_199102805
Rab Krass rap naar de uitgang, dat vindt niemand erg.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 20:29:59 #120
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199102833
:{
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 20:30:05 #121
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199102835
NEGEN
pi_199102841
Cross met een complete inzinking.

Gras.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  woensdag 21 april 2021 @ 20:35:41 #123
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199102905
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:30 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Cross met een complete inzinking.

Gras.
En wederopstanding?
  woensdag 21 april 2021 @ 20:36:37 #124
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199102919
Neten heeft besloten bij 2-6 om maar 80 gemiddeld te gaan smijten :')
  woensdag 21 april 2021 @ 20:39:44 #125
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199102955
Nou. Dat werd nog bijna spannund.
pi_199102998
Jelle scheurt bijna uit z’n shirtje :')
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  woensdag 21 april 2021 @ 20:44:40 #127
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199103013
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:43 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Jelle scheurt bijna uit z’n shirtje :')
Heeft hij weer kinderkleertjes gejat ja?
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 20:45:02 #128
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103020
Weer die kutmaijer
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 20:45:35 #129
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103029
Heb je een PL die bijzonder dicht bij elkaar ligt en is het voor Judgment Night al klaar
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 20:46:20 #130
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103050
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef Tagliano het volgende:
Heb je een PL die bijzonder dicht bij elkaar ligt en is het voor Judgment Night al klaar
Niet man, nu wordt het pas Echt ECHT ECHT spannend :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 20:46:30 #131
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199103055
Aspinall bovenaan :o
@Poepz0r vindt dit niet leuk
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  woensdag 21 april 2021 @ 20:47:32 #132
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199103067
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef Tagliano het volgende:
Heb je een PL die bijzonder dicht bij elkaar ligt en is het voor Judgment Night al klaar
Ah ja, Peter zal wel winnen van Durrant inderdaad. Heel wellicht dat Wade nog gepakt kan worden door Rap Krass
  woensdag 21 april 2021 @ 20:48:37 #133
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103076
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef Tagliano het volgende:
Heb je een PL die bijzonder dicht bij elkaar ligt en is het voor Judgment Night al klaar
Durrant kan nog winnen van Wright

Nee wacht dat kan niet
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 20:48:40 #134
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103078
quote:
10s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:46 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Niet man, nu wordt het pas Echt ECHT ECHT spannend :P
Cross is er wel min of meer zeker uit

Hoewel hij morgen tegen Durrant moet dus dat zijn twee puntjes
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 20:49:58 #135
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199103092
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef Dr_Flash het volgende:
Weer die kutmaijer
Daar helpt zelfs geen kutschimmelzalf tegen.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 20:50:05 #136
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199103094
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 19:57 schreef Zipportal het volgende:
Pinda Jelle.
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:12 schreef Zipportal het volgende:
Waardeloos poepgeluid ook.
Tot zover de bijdrage van @Zipportal
What can change the nature of a man?
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 20:50:25 #137
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103096
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:48 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Cross is er wel min of meer zeker uit

Hoewel hij morgen tegen Durrant moet dus dat zijn twee puntjes
Plus dat bovendien Des Keizer's Baard weer een "nuttige" inbreng heeft in iets. Was ook al weer even geleden :+
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 20:51:14 #138
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199103109
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:48 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Cross is er wel min of meer zeker uit

Hoewel hij morgen tegen Durrant moet dus dat zijn twee puntjes
Plus dat Wade tegen Kleetun en VDB4 moet. Dat gaan hoop min-legs opleveren.
pi_199103118
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:50 schreef Coco het volgende:

[..]

[..]

Tot zover de bijdrage van @:zipportal
Tot zover de eerste en laatste bijdrage van Coco.
  woensdag 21 april 2021 @ 20:53:09 #140
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103129
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:48 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Cross is er wel min of meer zeker uit

Hoewel hij morgen tegen Durrant moet dus dat zijn twee puntjes
Cross had vooral moeten winnen van Gando, dan was het nu zeldzaam leuk geweest

Maar hij staat wel terecht negende, hij is gewoon kwalitatief minder dan de rest. Daar heb je echt de absolute top staan en Clayton :)
Makkelijk tweede.
pi_199103145
Goedenavond. Valt er nog wat te beleven hier?
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 21 april 2021 @ 20:54:17 #142
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103147
Ik vind het wel leuk dat Dimi nu echt als de top wordt gezien

Onze kleine dansbelg is groot geworden @El-Stinho
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 20:55:25 #143
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103163
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:54 schreef Scorpion_17 het volgende:
Goedenavond. Valt er nog wat te beleven hier?
Dimi-Gando nu, leuk potje :)
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 20:58:27 #144
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103200
Ik heb het gevoel dat Gando al ruim twee jaar niet zo goed staat te gooien maar toch blijft ie vrij eenvoudig bovenin meespelen

Zou mij niks verbazen als Gando het laagste gewogen gemiddelde van alle spelers tegenover zich krijgt
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 20:58:51 #145
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199103206
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Tot zover de eerste en laatste bijdrage van Coco.
What can change the nature of a man?
  woensdag 21 april 2021 @ 20:59:12 #146
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199103212
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:58 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Ik heb het gevoel dat Gando al ruim twee jaar niet zo goed staat te gooien maar toch blijft ie vrij eenvoudig bovenin meespelen

Zou mij niks verbazen als Gando het laagste gewogen gemiddelde van alle spelers tegenover zich krijgt
Dit komt natuurlijk allemaal gewoon door zijn Godstalent.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:01:05 #147
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199103241
Hoe zat die vergelijking van iemand in VBL met darts over de superleague in elkaar?
What can change the nature of a man?
  woensdag 21 april 2021 @ 21:01:55 #148
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103254
quote:
10s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:59 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Dit komt natuurlijk allemaal gewoon door zijn Godstalent.
Naja op het WK bijvoorbeeld gooide Gando niet bepaald goed maar Petersen, Dirk en Chizzy die al een tijd ijzersterk spelen gooien precies heel matig tegen hem, zo kan je ook een finale inrollen (waar hij geen rol van betekenis in speelde)

Zelfde bij de WMP.
Makkelijk tweede.
pi_199103257
Ik vind Dimi altijd zo’n kop hebben alsof hij net een zakje Lays naturel chips heeft gegeten en is vergeten het zout weg te halen uit zijn mondhoeken.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:02:36 #150
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103269
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:01 schreef Coco het volgende:
Hoe zat die vergelijking van iemand in VBL met darts over de superleague in elkaar?
De vergelijking tussen de breuk tussen BDO en PDC met de huidige SL/UEFA

Maar die vergelijking gaat nog manker dan Lucille Werner
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:03:18 #151
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103283
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:01 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik vind Dimi altijd zo’n kop hebben alsof hij net een zakje Lays naturel chips heeft gegeten en is vergeten het zout weg te halen uit zijn mondhoeken.
En de afgelopen drie nachten heeft zitten gamen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 21:03:57 #152
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199103297
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:01 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik vind Dimi altijd zo’n kop hebben alsof hij net een zakje Lays naturel chips heeft gegeten en is vergeten het zout weg te halen uit zijn mondhoeken.
Een zakje van 600 gram dan.
pi_199103327
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:03 schreef Tagliano het volgende:

[..]

En de afgelopen drie nachten heeft zitten gamen
Noppie is er natuurlijk niet om m oraal en anaal te vermaken
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:05:51 #154
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103332
Ik wil gando echt met dingen zien gooien :D
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:06:34 #155
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103342
Ik was dus daadwerkelijk de eerste beurt van Dimi even weggelopen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:07:05 #156
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199103355
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:03 schreef Tagliano het volgende:

[..]

En de afgelopen drie nachten heeft zitten gamen
What can change the nature of a man?
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:08:27 #157
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103378
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:06 schreef Tagliano het volgende:
Ik was dus daadwerkelijk de eerste beurt van Dimi even weggelopen
Te vroeg terug naar de TV == te laat terug naar de zaal, 2.0
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 21:08:35 #158
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103384
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:01 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik vind Dimi altijd zo’n kop hebben alsof hij net een zakje Lays naturel chips heeft gegeten en is vergeten het zout weg te halen uit zijn mondhoeken.
Ik vind hem een kop hebben alsof ie zometeen in de klas gaat trakteren omdat het zijn verjaardag is en daar blij mee is, maar heel zenuwachtig is of zijn klasgenoten zijn zelfgemaakte fruitsnacks lekker gaan vinden
Makkelijk tweede.
pi_199103403
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:08 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Ik vind hem een kop hebben alsof ie zometeen in de klas gaat trakteren omdat het zijn verjaardag is en daar blij mee is, maar heel zenuwachtig is of zijn klasgenoten zijn zelfgemaakte fruitsnacks lekker gaan vinden
eierkoeken-muizen heuujjj.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 21 april 2021 @ 21:10:12 #160
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103417
Beroerd potje dit
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:10:51 #161
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199103425
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:08 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Ik vind hem een kop hebben alsof ie zometeen in de klas gaat trakteren omdat het zijn verjaardag is en daar blij mee is, maar heel zenuwachtig is of zijn klasgenoten zijn zelfgemaakte fruitsnacks lekker gaan vinden
:D
Die kinderen hadden klote ouders.
What can change the nature of a man?
  woensdag 21 april 2021 @ 21:11:28 #162
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199103435
pi_199103467
Hoenselaar als ambassadeur naast Tony David en Dennis Priestley. Ja hoor.

Die was toch ook ziek?
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:14:03 #164
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103480
Bobby George met een walkon ja _O_

Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 21:15:31 #165
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199103509
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:14 schreef Tagliano het volgende:
Bobby George met een walkon ja _O_

[ afbeelding ]
Dat is pas darten zoals darten hoort te zijn.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:15:34 #166
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103512
Sympathieke speler wel die G. Anderson.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:16:17 #167
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199103528
Pak die Belg.
What can change the nature of a man?
  woensdag 21 april 2021 @ 21:16:45 #168
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103542
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:10 schreef Coco het volgende:

[..]

:D
Die kinderen hadden klote ouders.
Tegenwoordig moet dat op bijna iedere school

snoep is verboden
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:17:30 #169
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103553
Dit zijn wel twee legjes van Anderson koekoek
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:17:31 #170
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199103556
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Tegenwoordig moet dat op bijna iedere school

snoep is verboden
Ik deelde gewoon negerzoenen uit.
What can change the nature of a man?
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:20:30 #171
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103594
:')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 21:21:28 #172
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103620
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:17 schreef Coco het volgende:

[..]

Ik deelde gewoon negerzoenen uit.
Dat is wel een high effort traktatie
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 21:22:00 #173
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103629
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:20 schreef Tagliano het volgende:
:')
Het is om te janken vanavond in niveau

En Durrant moet nog komen ;(
Makkelijk tweede.
pi_199103653
BDO potje.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199103656
Zoveel dagen achter elkaar, geen publiek, het niveau. De glans is op deze manier toch wel behoorlijk af van de PL
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:23:39 #176
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199103657
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:22 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Het is om te janken vanavond in niveau

En Durrant moet nog komen ;(
Eerst de grote dartsshow van ons aller lockdownie.
What can change the nature of a man?
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:24:31 #177
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103667
Wat eenen prutspodt
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 21:24:37 #178
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103669
dikverdiende overwinning voor dimigod!!!! Hij was echt DOMINANT
Makkelijk tweede.
pi_199103671
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:23 schreef Scorpion_17 het volgende:
Zoveel dagen achter elkaar, geen publiek, het niveau. De glans is op deze manier toch wel behoorlijk af van de PL
De gemiddelde vrouw van lichte zeden werkt minder snel af.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:25:59 #180
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103688
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:24 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
dikverdiende overwinning voor dimigod!!!! Hij was echt DOMINANT
:O
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 21:26:05 #181
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103689
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:23 schreef Scorpion_17 het volgende:
Zoveel dagen achter elkaar, geen publiek, het niveau. De glans is op deze manier toch wel behoorlijk af van de PL
Zitten genoeg genotspotjes tussen hoor :)

Maar vandaag is om te janken.
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 21:26:50 #182
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199103697
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:24 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
dikverdiende overwinning voor dimigod!!!! Hij was echt DOMINANT
Behalve in de fase waarin zijn 4-1 voorsprong veranderde in 5-5.
pi_199103723
Wat ziet die Benito van der Pas er tegenwoordig eruit zeg
pi_199103730
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:26 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Zitten genoeg genotspotjes tussen hoor :)

Maar vandaag is om te janken.
Ik vond Van Gerwen - Durrant ook al wel om te huilen. En sowieso een paar oninteressante gasten erbij, met Rob Krass voorop.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:35:25 #185
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103821
Marcel zei Zjosse :o
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 21:35:35 #186
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199103824
Huh :? Maijer zei Sjossé :? :?
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:38:59 #187
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103882
quote:
5s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:35 schreef Kopiko het volgende:
Huh :? Maijer zei Sjossé :? :?
Zeker zuurstofgebrek HAHAHAHHHAHAHAHHAHA
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 21:39:15 #188
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199103885
Dat is een finish.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_199103892
Zalige finish, superslecht in beeld gebracht
pi_199103918
Kan me niet voorstellen dat er PL-spelers alsnog naar Duitsland afreizen komend weekend. Gaat ook al een lijstje rond van waarschijnlijke afwezigen. Daar staan 20 tourcardhouders op.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 21 april 2021 @ 21:40:57 #191
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103919
quote:
5s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:26 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Behalve in de fase waarin zijn 4-1 voorsprong veranderde in 5-5.
Met een slechte arbitrage kan je het altijd lastig krijgen
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 21:41:13 #192
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199103923
KOM OP
pi_199103942
:')
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199103947
Ik wil graag een nieuwe blendtv van Van Gerwen
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:42:41 #195
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199103949
BWUUUUUUHRRRR :(
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 21:42:51 #196
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103954
BOOOHF BOOOOOH
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 21:43:03 #197
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199103960
wat een mokerdebiel is het toch met z'n geschreeuw :')
U MAD?
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:43:21 #199
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199103962
Zjosse gooit gewoon triples, fuck de negentien
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199103970
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:29 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Wat ziet die Benito van der Pas er tegenwoordig eruit zeg
:')
U MAD?
pi_199103972
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:43 schreef Tagliano het volgende:
Zjosse gooit gewoon triples, fuck de negentien
Als hij eens zou leren tellen :{
  woensdag 21 april 2021 @ 21:44:04 #202
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103974
Ik ben vGerwen echt een stuk sympathieker gaan vinden nu hij niet meer alles wint
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 21:44:36 #203
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199103980
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:43 schreef Tagliano het volgende:
Zjosse gooit gewoon triples, fuck de negentien
Zjaque's eindeloze gezeur over de rekenkunsten van Djosee is ondertussen ook wel een tikkeltje irritant aan het worden
  woensdag 21 april 2021 @ 21:45:08 #204
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199103981
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:29 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Wat ziet die Benito van der Pas er tegenwoordig eruit zeg
Die bril staat Niels Zonneveld niet zo nee
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:45:33 #205
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199103993
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:44 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Ik ben vGerwen echt een stuk sympathieker gaan vinden nu hij niet meer alles wint
Hij is een goed mens.
What can change the nature of a man?
  woensdag 21 april 2021 @ 21:46:18 #206
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104005
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:44 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Zjaque's eindeloze gezeur over de rekenkunsten van Djosee is ondertussen ook wel een tikkeltje irritant aan het worden
Nee het is ook debiel hoe weinig José rekent. Ben je zo verdomde goed en verlies je in de absolute top simpelweg je wedstrijden omdat je vaak verkeerd rekent
Makkelijk tweede.
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:46:51 #207
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104012
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:43 schreef de_boswachter het volgende:
wat een mokerdebiel is het toch met z'n geschreeuw :')
Nou ben ik niet met je eens. Hij communiceert gewoon op zijn eigen niveau. Kunnen veel mensen hier nog wat van leren. Misschien ik ook wel :s)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:47:03 #208
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104018
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:46 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Nee het is ook debiel hoe weinig José rekent. Ben je zo verdomde goed en verlies je in de absolute top simpelweg je wedstrijden omdat je vaak verkeerd rekent
Of gewoon uberhaupt niet rekent
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 21:47:39 #209
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104024
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:45 schreef Coco het volgende:

[..]

Hij is een goed mens.
Ik heb er niet veel mee

Maar het blijft een fijne darter om naar te kijken (qua spel dan). Snel, fanatiek, geweldig scorend en berekend. Toch wel een garantie op spektakel
Makkelijk tweede.
pi_199104034
Een break is pas een break..
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:48:38 #211
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104041
jaaaaaaa *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:49:16 #212
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104054
Wat een pot _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199104057
18000000
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:49:27 #214
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104058
hahahahaha
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:49:36 #215
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104060
Van HUUURRRRRRRRRwen is los
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:49:42 #216
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104062
180 galore galore galore
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199104064
genotspot
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 21 april 2021 @ 21:49:56 #218
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104065
Controversiële mening: ik vind vGerwen een lelijke man
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 21:50:02 #219
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104068
Deze leg _O_ _O_ _O_
  woensdag 21 april 2021 @ 21:50:26 #220
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104073
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:49 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Controversiële mening: ik vind vGerwen een lelijke man
Gewaagd
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:51:48 #221
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104089
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:49 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Controversiële mening: ik vind vGerwen een lelijke man
Moet je maar durven.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 21:52:46 #222
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104097
quote:
5s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:50 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Gewaagd
Dezelfde mening heb ik over De Sousa, Durrant en Clayton.

Verder vind ik de deelnemers van deze PL relatief niet eens zo lelijk.
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 21:53:00 #223
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104099
De Sousa is de afschuwelijk langzaam rijdende man achter wie je ellendig lang klem zit op de snelweg... en als je hem dan eindelijk inhaalt zie je hem, omgeven door zijn omvangrijke gezin, jou verbaasd hoofdschuddend aankijken.
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:54:09 #224
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104112
quote:
5s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:53 schreef Kopiko het volgende:
De Sousa is de afschuwelijk langzaam rijdende man achter wie je ellendig lang klem zit op de snelweg... en als je hem dan eindelijk inhaalt zie je hem, omgeven door zijn omvangrijke gezin, jou verbaasd hoofdschuddend aankijken.
Terwijl hij dan wel ineens gas blijkt te kunnen geven en je er gewoon niet voorbij komt 8)7 _O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 21:55:34 #225
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104124
quote:
10s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:54 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Terwijl hij dan wel ineens gas blijkt te kunnen geven en je er gewoon niet voorbij komt 8)7 _O-
Ja, dat dus _O-
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:55:52 #226
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199104129
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:47 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Maar het blijft een fijne darter om naar te kijken (qua spel dan). Snel, fanatiek, geweldig scorend en berekend. Toch wel een garantie op spektakel
Helemaal mee eens. Genot.
What can change the nature of a man?
  woensdag 21 april 2021 @ 21:56:43 #227
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104143
quote:
5s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:53 schreef Kopiko het volgende:
De Sousa is de afschuwelijk langzaam rijdende man achter wie je ellendig lang klem zit op de snelweg... en als je hem dan eindelijk inhaalt zie je hem, omgeven door zijn omvangrijke gezin, jou verbaasd hoofdschuddend aankijken.
De Sousa ziet er uit als een man die met een groep beperkten gaat eten in zijn favoriete pizza restaurant en gaat huilen wanneer hij geen kinderijsje met snoepjes mag terwijl hij zo goed zijn best heeft gedaan op zijn kleurplaat
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 21:57:34 #228
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199104155
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:52 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Dezelfde mening heb ik over De Sousa, Durrant en Clayton.

Verder vind ik de deelnemers van deze PL relatief niet eens zo lelijk.
Wie vind jij het knapst?
What can change the nature of a man?
  woensdag 21 april 2021 @ 21:59:38 #229
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104182
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:57 schreef Coco het volgende:

[..]

Wie vind jij het knapst?
Ik zou voor Asp gaan maar die praat wel als Daffy Duck. Dan wint toch Dimitri denk ik.
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:00:14 #230
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199104191
OERHHEEY

OEEEEEHWAAAAAA
What can change the nature of a man?
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:00:25 #231
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104193
Deze pot deed mij uiteindelijk vooral denken aan

Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199104194
Dit kan niet.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199104198
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:59 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Ik zou voor Asp gaan maar die praat wel als Daffy Duck. Dan wint toch Dimitri denk ik.
Dimitri is me veel te vrouwelijk en totaal onzeker. Ik zou van alle tourcardhouders dan nog t meest richting Cullen kijken denk ik
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_199104200
godverdomme wat een primitieve aap is het toch

OAAAAH OAH OOOO
U MAD?
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 22:01:05 #235
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104208
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:00 schreef Coco het volgende:
OERHHEEY

OEEEEEHWAAAAAA
Niet echt veel aan toe te voegen :+
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 22:01:24 #236
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199104213
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:47 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Ik heb er niet veel mee

Maar het blijft een fijne darter om naar te kijken (qua spel dan). Snel, fanatiek, geweldig scorend en berekend. Toch wel een garantie op spektakel
Om met Michael te spreken: "HOOOOOEEEEEWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAA"
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  woensdag 21 april 2021 @ 22:02:14 #237
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104229
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:59 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Dan wint toch Dimitri denk ik.
Die is wel op schandalige wijze aan het uitdijen, hé ...
  woensdag 21 april 2021 @ 22:02:34 #238
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199104233
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:00 schreef Tagliano het volgende:
Deze pot deed mij uiteindelijk vooral denken aan

[ afbeelding ]
Mij ook, maar ik kon het gifje niet vinden.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  woensdag 21 april 2021 @ 22:03:01 #239
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199104240
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:00 schreef de_boswachter het volgende:
godverdomme wat een primitieve aap is het toch

OAAAAH OAH OOOO
Klap in het gezicht van apen, zo'n opmerking.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:03:46 #240
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199104257
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:00 schreef Tagliano het volgende:
Deze pot deed mij uiteindelijk vooral denken aan

[ afbeelding ]
What can change the nature of a man?
  woensdag 21 april 2021 @ 22:04:17 #241
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104263
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:00 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Dimitri is me veel te vrouwelijk en totaal onzeker. Ik zou van alle tourcardhouders dan nog t meest richting Cullen kijken denk ik
Dimi komt tegenwoordig wat zekerder over dus dat helpt hem wel. Van de top 32 zeker Cullen of Petersen ja, er buiten denk ik aan Hopp, Henderson, Meulenkamp of Noguera
Makkelijk tweede.
pi_199104265
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:03 schreef Coco het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
BOUILLABAISESAUS
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 22:04:44 #243
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104273
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:03 schreef Coco het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
King ziet er ook echt zo uit van : Hey ik weet precies hoe hij er nu uitziet"
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:05:19 #244
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104283
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:04 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Dimi komt tegenwoordig wat zekerder over dus dat helpt hem wel. Van de top 32 zeker Cullen of Petersen ja, er buiten denk ik aan Hopp, Henderson, Meulenkamp of Noguera
Je vergeet Gilding
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 22:05:22 #245
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104285
quote:
5s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:02 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Die is wel op schandalige wijze aan het uitdijen, hé ...
Ja dat gaat niet lang meer duren.
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:05:30 #246
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199104290
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:04 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

BOUILLABAISESAUS
Doe je vrijdag mee?
What can change the nature of a man?
  woensdag 21 april 2021 @ 22:06:02 #247
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199104298
quote:
10s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:04 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

King ziet er ook echt zo uit van : Hey ik weet precies hoe hij er nu uitziet"
King: "Huh? Kan evolutie ook de andere kant op gaan?"
  woensdag 21 april 2021 @ 22:06:06 #248
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104300
Nu wil je álles ... behalve transpireren!

Mwah, onder stroom staan hoeft ook niet zo nodig hoor. Of sterven aan ebola.
Of een Patty Brard-dekbedovertrek,
pi_199104311
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:05 schreef Coco het volgende:

[..]

Doe je vrijdag mee?
Ben zaterdag jarig dus ga vrijdag alvast mn verjaardag vieren met 2 vrienden. Maandag wieder da.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 21 april 2021 @ 22:06:49 #250
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104313
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:05 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Je vergeet Gilding
_O-
pi_199104314
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:05 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Je vergeet Gilding
Lekker Gilding.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:08:22 #252
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104337
Toch mag MvG op het podium juichen wat ie wil van mij als ze dat spotje dat hij die bakplaat vast heeft maar van tv halen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 22:09:07 #253
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104354
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:05 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Je vergeet Gilding
Die vind ik eigenlijk niet zo heel knap, als je goed kijkt zie je dat ie best wel lelijke tanden heeft
Makkelijk tweede.
pi_199104359
schakelde net bij MVG pas in maar hoe ziet die Jelle er uit hahahahahaha. Is hij nou zoveel smaller geworden? Eerder dikker.
U MAD?
  woensdag 21 april 2021 @ 22:10:16 #255
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104373
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:09 schreef de_boswachter het volgende:
schakelde net bij MVG pas in maar hoe ziet die Jelle er uit hahahahahaha. Is hij nou zoveel smaller geworden? Eerder dikker.
Das Benito vd Pas
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:11:17 #256
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104393
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:10 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Das Benito vd Pas
Hij heeft er wel iets van weg trouwens met deze bril
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 22:11:25 #257
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199104395
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:03 schreef Coco het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Merv maakt deze helemaal compleet.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_199104417
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:10 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Das Benito vd Pas
Benito heeft Jelle opgevreten
U MAD?
  woensdag 21 april 2021 @ 22:12:33 #259
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104420
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:11 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Hij heeft er wel iets van weg trouwens met deze bril
Ik vind hem er ook wel uit zien als een stripnerd die in de kelder van zijn ma woont, maar die zijn leven wil omgooien en nu pretendeert een coole hipster te zijn
Makkelijk tweede.
pi_199104429
Ik vind Jelle meer een type voor een Nicky Holzken bril.
U MAD?
  woensdag 21 april 2021 @ 22:12:49 #261
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199104430
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:12 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Benito heeft Jelle opgevreten
Wattimena eet ze allebei als tussendoortje.
  woensdag 21 april 2021 @ 22:13:30 #262
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104440
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:12 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Benito heeft Jelle opgevreten
Denk eerder andersom

Schijnt naar kapsalon te smaken
Makkelijk tweede.
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 22:13:54 #263
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104448
Professor pleeborstel trekt even van leer over 75 gemiste dubbels. Buig duin voor de king.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199104458
James heeft er geen zin in. Je ziet het al aan zn loopje
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 21 april 2021 @ 22:14:20 #265
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104460
Hup Wade _O_
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:14:29 #266
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104467
Als Wade wint knalt Clayton van een playoffplek af en ligt Cross eruit

Iedereen supportert dus Wade
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 22:14:37 #267
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104470
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:12 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Wattimena eet ze allebei als tussendoortje.
Ik was het bestaan van die vieze drilpudding vergeten

Had het graag zo gehouden
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 22:14:38 #268
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199104471
Vuistje!
pi_199104494
Nummerbord fanclub kijkt een keer mee

@Szura
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 22:17:04 #270
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104515
even een doosje chilli cheese nuggets en dan maffen
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:17:41 #271
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104523
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:17 schreef Dr_Flash het volgende:
even een doosje chilli cheese nuggets en dan maffen
Dit is voor mij echt onvoorstelbaar

Desalniettemin geniet ervan ouwe reus
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:18:44 #272
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199104542
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:14 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Ik was het bestaan van die vieze drilpudding vergeten

Had het graag zo gehouden
What can change the nature of a man?
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 22:19:01 #273
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104546
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:17 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dit is voor mij echt onvoorstelbaar

Desalniettemin geniet ervan ouwe reus
Nja ach ieder zijn meug he. Om 8 uur smorgens hoef ik het ook niet hoor :D
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 22:19:15 #274
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104550
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:14 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
die vieze drilpudding
_O-
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:20:01 #275
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104568
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:14 schreef Scorpion_17 het volgende:
James heeft er geen zin in. Je ziet het al aan zn loopje
Erg benieuwd wat ie kan als hij er wel zin in heeft
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199104573
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:17 schreef Dr_Flash het volgende:
even een doosje chilli cheese nuggets en dan maffen
Lekker op je rug slapen :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  woensdag 21 april 2021 @ 22:20:47 #277
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104576
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:18 schreef Coco het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Heb keihard op ze reet gekregen!!

😂😂😂😂😂😂😂

💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽
Makkelijk tweede.
pi_199104602
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:17 schreef Dr_Flash het volgende:
even een doosje chilli cheese nuggets en dan maffen
mac bezorgen?
U MAD?
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 22:23:29 #279
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104636
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:22 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

mac bezorgen?
neuh. Mora heeft ze tegenwoordig ook O+
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 21 april 2021 @ 22:26:12 #280
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199104682
Wade wint, laatste pot nul boeiend, nuggets zijn op, aj uu faldera :W
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 21 april 2021 @ 22:26:48 #281
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199104693
Wade gaat Cross alvast elimineren? :D
pi_199104703
De machine hapert een beetje
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:30:50 #283
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104761
DEFINITIEF einde tijdperk Cross
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 22:31:18 #284
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104771
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wade gaat Cross alvast elimineren? :D
Dan moet Wright nog wel winnen van Durrant!

(Lol)
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 22:32:19 #285
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104797
Fijn dat Clayton nu een paar keer weg wordt gespeeld :)
Makkelijk tweede.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:33:37 #286
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199104819
Aldi alweer als beste getest roepen en dan tests van twee jaar geleden aanhalen _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 22:34:55 #287
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199104846
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:33 schreef Tagliano het volgende:
Aldi alweer als beste getest roepen en dan tests van twee jaar geleden aanhalen _O_
Zo wil ik het ook aanstaande zondag doen als ik een negatieve test moet laten zien om de Kuip binnen te mogen

Kut testbeleid ;(
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 22:35:17 #288
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199104852
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:33 schreef Tagliano het volgende:
Aldi alweer als beste getest roepen en dan tests van twee jaar geleden aanhalen _O_
Zo rijden er hier nog wel Action-vrachtwagens rond met BESTE VAN 2017

Oke bedankt
  woensdag 21 april 2021 @ 22:35:50 #289
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199104861
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:33 schreef Tagliano het volgende:
Aldi alweer als beste getest roepen en dan tests van twee jaar geleden aanhalen _O_
Die stem die dat verteld komt niet als beste uit de test.
  woensdag 21 april 2021 @ 22:37:15 #290
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199104881
Aldus Dr. Jelle.
  Moderator / KerstCrewQuizWinner woensdag 21 april 2021 @ 22:39:14 #291
39237 crew  H_T
2733
pi_199104931
quote:
80s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:33 schreef Tagliano het volgende:
Aldi alweer als beste getest roepen en dan tests van twee jaar geleden aanhalen _O_
Heineken heeft nog steeds op het etiket staan dat ze in 18-zoveel een prijs wonnen in Frankrijk
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  woensdag 21 april 2021 @ 22:48:58 #292
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199105100
Ach Glennie, goa toch noar huus hen.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:50:25 #293
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199105125
Zjaks heeft een klein beetje irritatie
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 22:51:27 #294
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199105149
Glen smijt heel slecht in coronatijdperk. Nog een paar maanden volhouden!
  woensdag 21 april 2021 @ 22:52:21 #295
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_199105165
WadeGod _O_
Rini dankjewel.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 22:57:27 #296
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199105235
JA DUR KOMAAN
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 22:57:44 #297
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199105242
JE KAN HET NOG GLEN
  woensdag 21 april 2021 @ 23:03:33 #298
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199105303
Volgend jaar maar geen Durrant meer doen
Makkelijk tweede.
  woensdag 21 april 2021 @ 23:06:13 #299
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199105346
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:57 schreef Frozen-assassin het volgende:
JE KAN HET NOG GLEN
Wordt lastig nu hoor.
pi_199105362
Nooit meer Tiabek.
  woensdag 21 april 2021 @ 23:07:59 #301
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199105375
Die zal blij zijn als hij eindelijk uit zijn lijden is verlost.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')