abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 17 april 2021 @ 11:10:13 #1
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199038307


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199038452
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 10:35 schreef Nattekat het volgende:

[..]

$20000
Pak 'm beet x8. Ik teken ervoor hoor maar ik zie het dit jaar niet gebeuren.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199038481
Hele altcoin markt ontploft, gelukkig loopt meeste goed in portfolio op 1 dikke misser na.

Iemand een tip voor een chem die op punt van uitbreken staat? Of een tip waar je nu goed kan aansluiten?
pi_199038729
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 11:25 schreef Apekoek het volgende:
Hele altcoin markt ontploft, gelukkig loopt meeste goed in portfolio op 1 dikke misser na.

Iemand een tip voor een chem die op punt van uitbreken staat? Of een tip waar je nu goed kan aansluiten?
EUR, USD
pi_199038760
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 11:40 schreef l1ghted het volgende:

[..]

EUR, USD
Je bedoelt correctie?

BTT nog interessesant of eigenlijk al klaar?
  Moderator zaterdag 17 april 2021 @ 12:31:46 #6
42184 crew  DaMart
pi_199039395
Digibyte gaat ook lekker de afgelopen dagen *O*.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199039413
Nano +90% _O- Crypto is echt onvoorspelbaar.
pi_199039763
Doge weer flink gezakt.
pi_199039852
Ik mis altijd alle pumps van shitcoins. Welke moet ik kopen, kom maarrrr
pi_199039878
Gisteren door daytraden een paar 100 euro makkelijk verdiend op chiliz. Was eens behoorlijk voorspelbaar maar wel intensief.

Het ziet er wel momenteel allemaal te positief en een beetje overspannen uit mi...
pi_199039918
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 13:31 schreef wpor het volgende:
Ik mis altijd alle pumps van shitcoins. Welke moet ik kopen, kom maarrrr
Als we dat wisten waren we allemaal al multimiljonair.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 17 april 2021 @ 13:40:58 #12
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199039931
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 13:33 schreef tvdleur het volgende:
Gisteren door daytraden een paar 100 euro makkelijk verdiend op chiliz. Was eens behoorlijk voorspelbaar maar wel intensief.

Het ziet er wel momenteel allemaal te positief en een beetje overspannen uit mi...
Gister door helemaal niets te doen een paar 1000 euro verdiend op vechain. Was behoorlijk voorspelbaar maar wel ontspannend
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 17 april 2021 @ 13:41:54 #13
62913 Blik
The one and Only!
pi_199039941
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 april 2021 13:40 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Gister door helemaal niets te doen een paar 1000 euro verdiend op vechain. Was behoorlijk voorspelbaar maar wel ontspannend
:D

Same, letterlijk slapend rijk worden
pi_199040220
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 april 2021 13:40 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Gister door helemaal niets te doen een paar 1000 euro verdiend op vechain. Was behoorlijk voorspelbaar maar wel ontspannend
Hahaha, ja dat is nog beter. Van mij was "erbij" , had t ook kunnen laten staan maar dan was ik dat extraatje misgelopen
pi_199040853
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 13:41 schreef Blik het volgende:

[..]

:D

Same, letterlijk slapend rijk worden
En als het daalt word je slapend arm. Doge zwakt ook af ;(
Facts don't care about your feelings
pi_199041492
Doge moet nog op coinbase komen, dan verwacht ik nog wel zo'n hausse. Maar zou er nooit voor meerdere jaren gaan hodlen.
What Would Goku Do
pi_199041820
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 12:33 schreef viceversa het volgende:
Nano +90% _O- Crypto is echt onvoorspelbaar.
Dit had je anders prima aan kunnen zien komen bij nano :P

Oh en HogeCoin _O_
pi_199041954
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 april 2021 13:21 schreef FL_Freak het volgende:
Doge weer flink gezakt.
Je verwacht het niet
pi_199042018
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 16:00 schreef tuinkabouter5000 het volgende:

[..]

Dit had je anders prima aan kunnen zien komen bij nano :P

Oh en HogeCoin _O_
Na die aanval had ik het niet meer verwacht.
pi_199042033
Tijd dat ada even een vetje doet.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199043011
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 12:33 schreef viceversa het volgende:
Nano +90% _O- Crypto is echt onvoorspelbaar.
@Nattekat GOAT _O_
pi_199043482
Nattekat eindelijk goede gok gedaan?
What Would Goku Do
pi_199043620
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 18:52 schreef viagraap het volgende:
Nattekat eindelijk goede gok gedaan?
Tijd om te verkopen |:)
pi_199043917
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 15:29 schreef viagraap het volgende:
Doge moet nog op coinbase komen, dan verwacht ik nog wel zo'n hausse. Maar zou er nooit voor meerdere jaren gaan hodlen.
sell the news he......dus als het op coinbase komt zal het wel weer gedumpt worden
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199044103
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 19:33 schreef Predator40 het volgende:

[..]

sell the news he......dus als het op coinbase komt zal het wel weer gedumpt worden
Inderdaad, de aankondiging zal doen stijgen. Hoewel het met die actieve community misschien minder een dump daarna zal zijn, die hodlen echt heel hardnekkig.
What Would Goku Do
pi_199044199
Code rood
pi_199044255
Hogecoin miljonair _O_
  zaterdag 17 april 2021 @ 20:01:57 #28
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_199044260
Doge gister op 36cent verkocht. En wat Verge op 109sats :9
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_199044280
  zaterdag 17 april 2021 @ 22:22:26 #30
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199046936
Safemoon gaat hard. Nieuwe ATH.
  zondag 18 april 2021 @ 00:28:48 #31
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199048864
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 april 2021 10:03 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

heb 11 jaar geleden weleens op het circuitje in lelystad gereden toen ik net 2 maanden mijn rijbewijs had :+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jaaa dat telt niet echt:{w .

Als je ooit in de buurt van de EC600 Sport-klasse rondloopt moet je maar even een DM sturen hè :P . R6 meesterras *O* .
Huilen dan.
pi_199049776
Goedemorgen
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199049794
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 22:22 schreef Plots het volgende:
Safemoon gaat hard. Nieuwe ATH.
Dit doet zoveel zeer. Op 12 maart kwamen mijn buy orders op pcs er meerdere keren niet doorheen en toen dacht ik laat maar zitten.

Ik durf niet eens te kijken hoeveel hij is gestegen sinsdien. Ik geloof een procentje of 100.000%.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199049821
quote:
1s.gif Op zondag 18 april 2021 06:40 schreef recursief het volgende:
Goedemorgen
Het is maar wat je goed vind
pi_199049853
Is de beer los?
Gino ♥
pi_199049875
Het monster werd even kwaad van die onzin deze week.
.
  Moderator zondag 18 april 2021 @ 07:47:42 #38
42184 crew  DaMart
pi_199049913
De weekenddip is er ook weer.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199049947
En een behoorlijke dip was het. Maar niet op alles. NULS verkocht op +60%
Staat nu 15 minuten later op +20%
pi_199049948
pi_199049999
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 07:01 schreef ijs. het volgende:

[..]

Het is maar wat je goed vind
Dat hangt er vanaf aan wie je het vraagt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199050000
quote:
1s.gif Op zondag 18 april 2021 07:47 schreef DaMart het volgende:
De weekenddip is er ook weer.
Zoals verwacht. :Y
pi_199050004
$FOMO x3 / 2 was het verhaal van de zaterdag -O-
pi_199050026
https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share

Blijkbaar is het alweer suïcide hotline tijd.
pi_199050145
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 08:23 schreef viceversa het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share

Blijkbaar is het alweer suïcide hotline tijd.
Tjah, daarom alleen spelen met het geld wat je kunt missen.
pi_199050245
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 08:23 schreef viceversa het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share

Blijkbaar is het alweer suïcide hotline tijd.
Maar hij heeft het filmpje wel kunnen uploaden nadat hij dood was? 🤔

Ik snap niet waarom mensen geld gooien in crypto als ze het niet kunnen missen.
pi_199050316
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 22:22 schreef Plots het volgende:
Safemoon gaat hard. Nieuwe ATH.
Ik zit er nog steeds volledig in. :D
  zondag 18 april 2021 @ 09:21:31 #48
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199050373
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 09:13 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ik zit er nog steeds volledig in. :D
Diamond hands. Ik dacht dat je 2 weken geleden had gecasht.
pi_199050426
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 08:59 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Maar hij heeft het filmpje wel kunnen uploaden nadat hij dood was? 🤔

Ik snap niet waarom mensen geld gooien in crypto als ze het niet kunnen missen.
De (wan)hoop op een betere toekomst.
pi_199050601
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 09:21 schreef Plots het volgende:

[..]

Diamond hands. Ik dacht dat je 2 weken geleden had gecasht.
Ja, een klein gedeelte gecasht.
  Moderator / Redactie Sport zondag 18 april 2021 @ 10:00:35 #51
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199050712
Kutamerika -O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199051223
BTC daalt hard
pi_199051541
Zo, gelukkig net op tijd flinke winst gepakt!
Mooi de tuin op laten knappen, de vrouw blij maken en opnieuw laag inkopen. Hoop dat jullie ook op tijd winst hebben gepakt?
  zondag 18 april 2021 @ 11:20:34 #55
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199051549
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 10:00 schreef Nattekat het volgende:
Kutamerika -O-
China
Please sir. When moon? When Mustang?
  zondag 18 april 2021 @ 11:21:37 #56
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199051557
https://reddit.com/r/Cryp(...)_reason_for_the_dip/

Hashrate knalde omlaag. Tijdelijk dingetje dit, komt wel weer goed
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199051582
1000 euro gepakt op VTC :D
Gino ♥
pi_199051627
Blij dat ik vanochtend Ripple heb verkocht. Later weer inkopen wellicht.
pi_199051634
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 11:21 schreef Rossdale het volgende:
https://reddit.com/r/Cryp(...)_reason_for_the_dip/

Hashrate knalde omlaag. Tijdelijk dingetje dit, komt wel weer goed
quote:
The hashrate dropped because the Chinese government turned off electricity for safety inspections in northwest China.
(lol)

@aTypisch kijk deze grap

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2021 11:28:45 ]
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 18 april 2021 @ 11:30:31 #60
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199051655
Gedecentraliseerd (lol)
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199051687
quote:
1s.gif Op zondag 18 april 2021 11:30 schreef Mortaxx het volgende:
Gedecentraliseerd (lol)
hahaha lol
pi_199051699
Pfff en al die panic sells in de Whatsapp groepen en op Telegram en Signal. 😂
pi_199051721
Thats it boys. Bear time.
pi_199051727
VTC _O_
Gino ♥
pi_199052073
Lekkere dip :)
pi_199052411
Dipjes weer aangekocht :Y
  Moderator zondag 18 april 2021 @ 12:44:45 #67
42184 crew  DaMart
pi_199052745
In een zee van rood is Gulden ondertussen een groen eilandje met een stijging van 50% vandaag.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199052773
quote:
1s.gif Op zondag 18 april 2021 11:30 schreef Mortaxx het volgende:
Gedecentraliseerd (lol)
je snapt het nog steeds niet he _O-
pi_199052775
quote:
17s.gif Op zondag 18 april 2021 12:44 schreef DaMart het volgende:
In een zee van rood is Gulden ondertussen een groen eilandje met een stijging van 50% vandaag.
_O-

die zijn ook weer bezig he?
De NeDeRlAnDsE BiTcOiN

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2021 12:48:06 ]
  FOK!fotograaf zondag 18 april 2021 @ 12:49:18 #70
364681 over_hedge
pi_199052793
brb. even bijkopen
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_199052803
twitter


JAAA ITIRIUM
  Moderator zondag 18 april 2021 @ 12:50:51 #72
42184 crew  DaMart
pi_199052806
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 12:47 schreef aTypisch het volgende:

[..]

_O-

die zijn ook weer bezig he?
De NeDeRlAnDsE BiTcOiN
Ja, totale supply gaat omlaag, rewards voor minen etc. waarschijnlijk ook en er komen NFT's op de Guldenblockchain. Ik verwacht dan ook dat mijn Guldens nog wel meer waard zullen worden de komende maanden :Y.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199052829
quote:
1s.gif Op zondag 18 april 2021 12:50 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ja, totale supply gaat omlaag, rewards voor minen etc. waarschijnlijk ook en er komen NFT's op de Guldenblockchain. Ik verwacht dan ook dat mijn Guldens nog wel meer waard zullen worden de komende maanden :Y.
sterkte
pi_199052848
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 12:47 schreef aTypisch het volgende:

[..]

_O-

die zijn ook weer bezig he?
De NeDeRlAnDsE BiTcOiN
WIJ ZIJN NEDERLAND! WIJ ZIJN NEDERLAND!
  Moderator zondag 18 april 2021 @ 12:55:34 #75
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199052852
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 12:53 schreef aTypisch het volgende:

[..]

sterkte
Jij ook makker. BTC krijgt even een partij mokerslagen te verwerken zeg.

Gelukkig is er Vechain :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 18 april 2021 @ 12:56:27 #76
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199052865
quote:
1s.gif Op zondag 18 april 2021 12:50 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ja, totale supply gaat omlaag, rewards voor minen etc. waarschijnlijk ook en er komen NFT's op de Guldenblockchain. Ik verwacht dan ook dat mijn Guldens nog wel meer waard zullen worden de komende maanden :Y.
Thierry die erover gaat twitteren en je bent spekkoper. Geen homeopatisch verdunde euro's meer maar echte Hollandse Glorie op de PoW2 blockchain _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator zondag 18 april 2021 @ 12:56:35 #77
42184 crew  DaMart
pi_199052867
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 12:53 schreef aTypisch het volgende:

[..]

sterkte
Dank je, maar ik denk dat ik een uiteindelijke toename van mijn BTC-saldo wel overleef hoor :+ :Y.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator zondag 18 april 2021 @ 12:57:35 #78
42184 crew  DaMart
pi_199052883
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 12:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Thierry die erover gaat twitteren en je bent spekkoper. Geen homeopatisch verdunde euro's meer maar echte Hollandse Glorie op de PoW2 blockchain _O_
Als hij erover tweet dump ik meteen... :').
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199054092
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 11:19 schreef gloorboor het volgende:
Zo, gelukkig net op tijd flinke winst gepakt!
Mooi de tuin op laten knappen, de vrouw blij maken en opnieuw laag inkopen. Hoop dat jullie ook op tijd winst hebben gepakt?
:')
pi_199054156
ANT.Finance gratis tip *O*
  zondag 18 april 2021 @ 14:55:08 #81
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199054416
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 11:19 schreef gloorboor het volgende:
Zo, gelukkig net op tijd flinke winst gepakt!
Mooi de tuin op laten knappen, de vrouw blij maken en opnieuw laag inkopen. Hoop dat jullie ook op tijd winst hebben gepakt?
Alleen maar winst pakken terwijl je veel meer kunt verdienen door te shorten :')

Weak hands :')
5K verdiend door short te gaan op DOGE _O_
10K verdiend door te shorten op BTC en ETH _O_

Winst pakken in een bull _O- _O- _O-
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199054968
winst pakken :')

niet je laatst mogelijke lening afsluiten om deze dip te kopen :')

gratis geld gebruiken om echt geld (bitcoin) te kopen _O_
pi_199055210
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 15:15 schreef aTypisch het volgende:
winst pakken :')

niet je laatst mogelijke lening afsluiten om deze dip te kopen :')

gratis geld gebruiken om echt geld (bitcoin) te kopen _O_
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 15:15 schreef aTypisch het volgende:
winst pakken :')

niet je laatst mogelijke lening afsluiten om deze dip te kopen :')

gratis geld gebruiken om echt geld (bitcoin) te kopen _O_
Dit.
Zojuist al m'n spaargeld ingezet :Y
pi_199055238
quote:
10s.gif Op zondag 18 april 2021 15:25 schreef GlenSpey het volgende:

[..]

[..]

Dit.
Zojuist al m'n spaargeld ingezet :Y
niet stiekem met de creditcard van je vader he
  zondag 18 april 2021 @ 15:32:48 #85
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199055406
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 14:55 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Alleen maar winst pakken terwijl je veel meer kunt verdienen door te shorten :')

Weak hands :')
5K verdiend door short te gaan op DOGE _O_
10K verdiend door te shorten op BTC en ETH _O_

Winst pakken in een bull _O- _O- _O-
Heb maar een paar honderd gepakt door te shorten op doge. Had grotere ballen moeten hebben :') .

Gelukkig wel redelijk wat gepakt op piratemoon ( :') ).
Huilen dan.
pi_199055679
quote:
1s.gif Op zondag 18 april 2021 14:36 schreef F.Sinatra het volgende:
ANT.Finance gratis tip *O*
Welke is dat?
  zondag 18 april 2021 @ 15:51:36 #87
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199055838
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 15:45 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Welke is dat?
Heb hem gevonden:

www.antcoin.one
https://poocoin.app/token(...)256a5bde1e8d181f2907

Zou fijn zijn als mensen in twee zinnen kunnen vertellen wat iets doet ipv alleen het symbool te posten. Evt met website of Telegram. Zo veel moeite is dat niet.
pi_199056827
Doge gaat weer
pi_199057049
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 15:15 schreef aTypisch het volgende:
winst pakken :')

niet je laatst mogelijke lening afsluiten om deze dip te kopen :')

gratis geld gebruiken om echt geld (bitcoin) te kopen _O_
Dit.

Uitverkoop vandaag _O_
pi_199057404
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 12:47 schreef aTypisch het volgende:

[..]

_O-

die zijn ook weer bezig he?
De NeDeRlAnDsE BiTcOiN
Gulden :')

Geertcoin _O_
pi_199057809
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 15:51 schreef Plots het volgende:

[..]

Heb hem gevonden:

www.antcoin.one
https://poocoin.app/token(...)256a5bde1e8d181f2907

Zou fijn zijn als mensen in twee zinnen kunnen vertellen wat iets doet ipv alleen het symbool te posten. Evt met website of Telegram. Zo veel moeite is dat niet.
Haha, inderdaad. Bij shitcoins luister ik alleen nog naar @TheFreshPrince . Deze man heeft mij miljonair gemaakt. :D
pi_199058114
twitter
pi_199058179
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 17:18 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
@aTypisch kijk deze grap
pi_199058194
Die flikker negeerde de vorige post ook al _O-
pi_199058509
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 17:18 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
wachten op de volgende difficulty change dan maar

welkom bij bitcoin :+

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2021 17:35:42 ]
pi_199059610
UNIVERSAAAAAA

:'( :'( :'(
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport zondag 18 april 2021 @ 18:53:53 #97
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199060020
Oh, dit is China's fout
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zondag 18 april 2021 @ 18:55:04 #98
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199060038
Dit is toch geen dip joh. -30% op een dag is pas een dip _O_

Het is dat ik een airco wil kopen :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199060139
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 15:45 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Welke is dat?
Zie antcoin.finance ;)
pi_199060153
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 17:18 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Heel decentraal, dat bitcoin.
pi_199060156
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 15:51 schreef Plots het volgende:

[..]

Heb hem gevonden:

www.antcoin.one
https://poocoin.app/token(...)256a5bde1e8d181f2907

Zou fijn zijn als mensen in twee zinnen kunnen vertellen wat iets doet ipv alleen het symbool te posten. Evt met website of Telegram. Zo veel moeite is dat niet.
Heel fijn. De website stond er antcoin.finance werkt namelijk gewoon.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2021 19:02:42 ]
  zondag 18 april 2021 @ 19:10:39 #102
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199060288
Deze niet:

quote:
1s.gif Op zondag 18 april 2021 14:36 schreef F.Sinatra het volgende:
ANT.Finance gratis tip *O*
Maar ik ga niet buyen. Zijn hier al zoveel van.
pi_199060500
quote:
14s.gif Op zondag 18 april 2021 15:26 schreef aTypisch het volgende:

[..]

niet stiekem met de creditcard van je vader he
Heb wel de huur van deze maand erbij gedaan maar dat maakt niet uit want volgende week ben ik miljonair :@
pi_199060605
quote:
0s.gif Op zondag 18 april 2021 19:24 schreef GlenSpey het volgende:

[..]

Heb wel de huur van deze maand erbij gedaan maar dat maakt niet uit want volgende week ben ik miljonair :@
Niet gisterochtend met 150x leverage short gegaan zijn :')
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199061252
Zijn arbitrage verschillen gebruikelijk op zo’n dag?

Bitvavo 1 btc ¤48300
Binance 1 btc ¤46500

Vanmiddag was het zelfs 2000¤
.
pi_199064395
De Octa is toch lekker bezig vandaag, goed dat ik die heb geHODL. Aantal gebruikers is ook flink aan het stijgen
pi_199065705
Doge is stabiel en kruipt omhoog :7
Facts don't care about your feelings
pi_199066192
Behodler ($EYE) +31,54% O+

Dips bijkopen ipv dips panic sellen _O_

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 19-04-2021 09:11:01 ]
pi_199066268
twitter


Moooooooon.
pi_199066507
Safemoon :')
  maandag 19 april 2021 @ 09:41:12 #111
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199066540
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 09:37 schreef Klaphark het volgende:
Safemoon :')
_O-
pi_199066715
quote:
10s.gif Op maandag 19 april 2021 09:17 schreef Wereldgozer het volgende:
[ twitter ]

Moooooooon.
:') Dit is wel heel 2017
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 19 april 2021 @ 10:14:34 #113
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199066970
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 09:55 schreef dimmak het volgende:

[..]

:') Dit is wel heel 2017
Thierry leeft graag in het verleden.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199067010
Facts don't care about your feelings
pi_199067070
quote:
Even weer meeliften.
Morgen is het 4/20 en men verwacht dan ook weer een stijging.
pi_199067296
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 10:24 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Even weer meeliften.
Morgen is het 4/20 en men verwacht dan ook weer een stijging.
Facts don't care about your feelings
pi_199067304
Kut bitvavo heeft DOGE niet ;(
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 april 2021 @ 10:46:56 #118
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199067359
De dip gemist :(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 april 2021 @ 10:48:40 #119
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199067380
Ik checkte even de NEO koers. Dat is een hele grote fout geweest.

Maar goed, die had ik er hoe dan ook allang uitgegooid omdat het niet voor de lange termijn was :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199067553
quote:
4s.gif Op maandag 19 april 2021 10:42 schreef Leonos het volgende:
Kut bitvavo heeft DOGE niet ;(
Terecht
pi_199067559
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 10:48 schreef Nattekat het volgende:
Ik checkte even de NEO koers. Dat is een hele grote fout geweest.

Maar goed, die had ik er hoe dan ook allang uitgegooid omdat het niet voor de lange termijn was :@
:')
pi_199067577
twitter


Misschien dat hierdoor de China coins pompen.
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 april 2021 @ 11:11:09 #123
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199067637
quote:
14s.gif Op maandag 19 april 2021 11:05 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

:')
Als je denkt dat ik maar wat aanrommel, dan heb je het mis. Ik stap met een plan in een coin, en als ie na mijn sell nog rustig door blijft stijgen, jammer dan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199067666
Enerverend weekendje weer..
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199067836
quote:
4s.gif Op maandag 19 april 2021 10:42 schreef Leonos het volgende:
Kut bitvavo heeft DOGE niet ;(
Waarom niet eigenlijk 😱
  maandag 19 april 2021 @ 11:41:27 #126
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199068011
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 11:11 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als je denkt dat ik maar wat aanrommel, dan heb je het mis. Ik stap met een plan in een coin, en als ie na mijn sell nog rustig door blijft stijgen, jammer dan.
Waarom zouden mensen dat toch denken _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 april 2021 @ 11:42:29 #127
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199068021
quote:
14s.gif Op maandag 19 april 2021 11:41 schreef fathank het volgende:

[..]

Waarom zouden mensen dat toch denken _O-
Alleen MaGNeT mag dat vinden, en die zie ik nooit meer :{w
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199068641
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 11:11 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als je denkt dat ik maar wat aanrommel, dan heb je het mis. Ik stap met een plan in een coin, en als ie na mijn sell nog rustig door blijft stijgen, jammer dan.
_O-
genot
pi_199068717
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 11:42 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Alleen MaGNeT mag dat vinden, en die zie ik nooit meer :{w
Ach, daar missen we niets aan joh.
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 april 2021 @ 12:48:00 #130
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199068830
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 12:39 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ach, daar missen we niets aan joh.
Precies. Zit alleen maar op te scheppen over zijn enorm gave ASIC miner.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199068993
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 10:24 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Even weer meeliften.
Morgen is het 4/20 en men verwacht dan ook weer een stijging.
Waarom?
pi_199069994
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 12:58 schreef viceversa het volgende:

[..]

Waarom?
420 :7

Facts don't care about your feelings
  maandag 19 april 2021 @ 14:29:16 #133
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199070056
Gelukkig zijn er coins als Space Hoge, Weed Doge en Papa Doge om de tegenvallende resultaten van serieuze, legitieme projecten te compenseren.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199070671
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 14:22 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

420 :7

[ afbeelding ]
Jikes. Als die onzin maar niet de hele crypto markt met zich mee naar beneden trekt.
pi_199070756
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 09:37 schreef Klaphark het volgende:
Safemoon :')
Ik heb Rocketmoon. Die doet het ook leuk.
pi_199070926
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 15:05 schreef viceversa het volgende:

[..]

Jikes. Als die onzin maar niet de hele crypto markt met zich mee naar beneden trekt.
:')
Facts don't care about your feelings
pi_199071417
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 15:22 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

:')
Doei.
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 16:47:21 #138
42184 crew  DaMart
pi_199072177
quote:
9s.gif Op maandag 19 april 2021 15:10 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ik heb Rocketmoon. Die doet het ook leuk.
Ja, ik had wat rommel omgezet naar rocketmoon... dat was een goede beslissing.

Verder doen Safemoon en Moonshot het ook weer lekker :9.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199072801
Even wat geld in de 3 laagste coin's gestopt, zo te zien gaat alles toch wel een keer omhoog :')
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_199072865
Shiba Inu doet 't ook lekker :D
pi_199075358
Het zijn turbulente dagen. Ik hold op wat ik heb maar twijfel over extra geld erin leggen
pi_199076386
Voor de lol maar wat HOKK gekocht. Hopen op een run a la Shiba en Akita. Wat een onzin eigenlijk.
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 21:30:28 #143
18653 crew  D.
pi_199076681
quote:
1s.gif Op maandag 19 april 2021 16:47 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ja, ik had wat rommel omgezet naar rocketmoon... dat was een goede beslissing.

Verder doen Safemoon en Moonshot het ook weer lekker :9.
Ik krijg maar niets gekocht op PCS, hoe hoog ik die slippage ook zet :{
pi_199076846
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 21:30 schreef D. het volgende:

[..]

Ik krijg maar niets gekocht op PCS, hoe hoog ik die slippage ook zet :{
11% lukte vandaag niet, maar met 12% lukte het wel.
pi_199076849
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 21:30 schreef D. het volgende:

[..]

Ik krijg maar niets gekocht op PCS, hoe hoog ik die slippage ook zet :{
Moet je het laatste getal wijzigen van de coin die je wilt kopen, zodat het niet op allemaal nullen (0000) eindigt. Bijv 0001 van maken
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_199077227
/verrassend-china-omarmt-bitcoin-als-belegging

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2021 21:56:06 ]
pi_199077248
uit de praktijktest bleek dat men met een druk op de knop bitcoin de nek om kan draaien

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2021 21:57:19 ]
pi_199077313
quote:
Kopieer de tekst ff als je wil, ik ben geen abonnee van de Telegraaf en wil dat graag zo houden :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 april 2021 @ 23:10:04 #149
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199078456
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 22:00 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Kopieer de tekst ff als je wil, ik ben geen abonnee van de Telegraaf en wil dat graag zo houden :')
Mag niet
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 april 2021 @ 23:24:31 #150
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199078612
Ik begin me toch af te vragen hoe ik ooit voor Bondly heb kunnen kiezen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199078650
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 22:00 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Kopieer de tekst ff als je wil, ik ben geen abonnee van de Telegraaf en wil dat graag zo houden :')
ik heb hem je in PM gestuurd
pi_199078990
quote:
quote:
Afgelopen weekend deden geruchten in Washington de ronde dat de regering meerdere voorstellen gereed heeft voor extra regelgeving, onder meer voor bezit en handel in cryptomunten. De huidige minister van Financiën Janet Yellen keerde zich eerder tegen cryptomunten.
pi_199079304
M'n buurman: Ik heb safemoon gekocht. Ik ga stinkend rijk worden.

Ik:
  dinsdag 20 april 2021 @ 07:02:11 #154
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199079453
Heey heey
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199079523
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 05:03 schreef patrick_1980 het volgende:
M'n buurman: Ik heb safemoon gekocht. Ik ga stinkend rijk worden.

Ik:
[ afbeelding ]
Haalt ondertussen wel Aave en Cosmos bijna in die een stuk makkelijker te kopen zijn. En als Doge het kan. :')

Maar het principe van 10% afstaan als je verkoopt waarvan 5% verdwijnt en 5% wordt verdeeld is wel grappig.
pi_199079573
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 22:00 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Kopieer de tekst ff als je wil, ik ben geen abonnee van de Telegraaf en wil dat graag zo houden :')
Premium artikelen van de telegraaf zijn vrijwel altijd clickbait. Zal wel iets in staan als “ china omarmt bitcoin....als er een nieuwe president gekozen wordt” :`)
pi_199079620
Al die alt alt coins. Ik hou het voorlopig wel even op crypto die op bitvavo of binance staan
pi_199079848
schaamteloze tvp
pi_199080252
bwuh gaat weer goed omlaag
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199080310
Octa gaat prima :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199080362
ben benieuwd wanneer makerdao weer zelf handmatig shit moet regelen omdat de koersen te volatiel is voor hun stablecoin scheme

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2021 09:16:52 ]
pi_199080391
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 22:00 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Kopieer de tekst ff als je wil, ik ben geen abonnee van de Telegraaf en wil dat graag zo houden :')
https://github.com/iamadamdev/bypass-paywalls-chrome
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 20 april 2021 @ 09:22:54 #163
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199080396
Wanneer gaan we weer stijgen?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199080455
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 09:22 schreef hmmmz het volgende:
Wanneer gaan we weer stijgen?
nooit

alles kapot
pi_199080549
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 05:03 schreef patrick_1980 het volgende:
M'n buurman: Ik heb safemoon gekocht. Ik ga stinkend rijk worden.

Ik:
[ afbeelding ]
Als iedere buurman dat doet hebben ze nog gelijk ook :P
Facts don't care about your feelings
  dinsdag 20 april 2021 @ 11:18:24 #166
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199081525
Het gaat echt hard momenteel op Pancakeswap.

Op Tweakers ontdekken ze dat nu ook. Dit lijkt nog maar het begin.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 11:21:20 #167
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199081559
Ik heb het idee dat Bondly naar Binance op de korte termijn juist slecht is voor de koers, en niet goed. Logica 0.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199081570
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:18 schreef Plots het volgende:
Het gaat echt hard momenteel op Pancakeswap.

Op Tweakers ontdekken ze dat nu ook. Dit lijkt nog maar het begin.
Safemoon, akita's, shiba's alles gaat keihard inderdaad. Moet even iets gemakkelijker gemaakt worden zodat leken ook in kunnen stappen :P
Facts don't care about your feelings
  dinsdag 20 april 2021 @ 11:28:50 #169
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199081660
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:21 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb het idee dat Bondly naar Binance op de korte termijn juist slecht is voor de koers, en niet goed. Logica 0.
Ik hoor je vaak over Bondly. Hoeveel % sta je op Bondly? Kan me herinnreen dat die 0.14 stond toen die hier voor het eerst werd geshilld. Staat nu op 0.34. Is toch winst. Dumo hem gewoon als je er ontevreden over bent.

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:21 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Safemoon, akita's, shiba's alles gaat keihard inderdaad. Moet even iets gemakkelijker gemaakt worden zodat leken ook in kunnen stappen :P
Haha, misschien direct vanaf je bankrekening op pancake kunnen swappen. Nu is het nog wel een beetje omslachtig idd met MetaMask of Trust Wallet enzo.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 11:39:48 #170
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199081795
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:28 schreef Plots het volgende:
Ik hoor je vaak over Bondly. Hoeveel % sta je op Bondly? Kan me herinnreen dat die 0.14 stond toen die hier voor het eerst werd geshilld. Staat nu op 0.34. Is toch winst. Dumo hem gewoon als je er ontevreden over bent
60% ofzo. Ten opzichte van ETH al meer dan gehalveerd.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 april 2021 @ 11:40:24 #171
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199081806
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:39 schreef Nattekat het volgende:

[..]

60% ofzo. Ten opzichte van ETH al meer dan gehalveerd.
60% winst of verlies?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 11:42:02 #172
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199081830
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:40 schreef Plots het volgende:

[..]

60% winst of verlies?
Een inleg van $100 zou nog maar $60 zijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 april 2021 @ 11:47:16 #173
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199081892
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:42 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Een inleg van $100 zou nog maar $60 zijn.
Dump die gewoon.

Koop iets op Pancakswap. Moonrat.finance gaat nog wel over de kop deze week. Als je van rum houdt kan je MoonPirat kopen. Safemoon en SafeMars kunnen ook nog x 2 gaan.

Met geld van MINA heb ik vrijdag SafeMars gekocht op de dip en sta nu op 1500%
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 11:50:30 #174
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199081929
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:47 schreef Plots het volgende:

[..]

Dump die gewoon.

Koop iets op Pancakswap. Moonrat.finance gaat nog wel over de kop deze week. Als je van rum houdt kan je MoonPirat kopen. Safemoon en SafeMars kunnen ook nog x 2 gaan.

Met geld van MINA heb ik vrijdag SafeMars gekocht op de dip en sta nu op 1500%
Dumpen na een halvering binnen een paar dagen is het domste wat je kan doen :P
Het waren Ethers die ik per ongeluk in een oude wallet had gevonden, dus heel veel meer ben ik er toch niet van plan. Misschien dat ik het ga gebruiken om later alsnog MINA te kopen als er nog wat waarde achter zit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199082055
Pitbullgod
pi_199082265
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:47 schreef Plots het volgende:

[..]

Koop iets op Pancakswap. Moonrat.finance gaat nog wel over de kop deze week. Als je van rum houdt kan je MoonPirat kopen. Safemoon en SafeMars kunnen ook nog x 2 gaan.

Ik gisteren miljoenen safemoons gekocht en is al x2 gegaan :D
Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 12:30:41 #177
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199082372
Oja, ik vind principes belangrijker dan dollars. Er gaat geen cent van mijn portfolio naar Chinese scam chain.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 april 2021 @ 12:46:03 #178
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199082607
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 12:22 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Ik gisteren miljoenen safemoons gekocht en is al x2 gegaan :D
Nice! Altijd leuk als mensen profits maken :D
  dinsdag 20 april 2021 @ 12:52:15 #179
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199082687
Oh my lord, heb zondag een goede bag safemars gekocht. Wat gaat het verder nog doen, net gestart?
pi_199082692
OCTA _O_

Nu bijna x6 in een week
pi_199082725
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 11:18 schreef Plots het volgende:
Het gaat echt hard momenteel op Pancakeswap.

Hoe bedoel je?

PYR komt ook op pancakeswap. Moon?
pi_199082779
Wtf safemoon _O-
pi_199082808
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 13:01 schreef viceversa het volgende:
Wtf safemoon _O-
Wat is de mcap inmiddels?

Rocketmoon doet het ook prima.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 13:05:16 #184
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199082830
Ik zit echt vol verbazing te kijken naar dat luchtkasteel _O-

Het kan nog niet tegen Doge op, maar veel scheelt het niet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199082839
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 13:03 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Wat is de mcap inmiddels?

Rocketmoon doet het ook prima.
5.35B plek 32
pi_199082887
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 13:05 schreef Nattekat het volgende:
Ik zit echt vol verbazing te kijken naar dat luchtkasteel _O-

Het kan nog niet tegen Doge op, maar veel scheelt het niet.
Die subreddit is ook echt gestoord. Ze hebben het al over een dip als die van een 100% stijging heel even naar 90% gaat :')
  FOK!fotograaf dinsdag 20 april 2021 @ 13:12:16 #187
364681 over_hedge
pi_199082932
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 13:09 schreef viceversa het volgende:

[..]

Die subreddit is ook echt gestoord. Ze hebben het al over een dip als die van een 100% stijging heel even naar 90% gaat :')
10% omlaag is toch ook gewoon een dip :? Dat het paar uur later weer goed gemaakt is veranderd daar niks aan. :P
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_199082947
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 13:06 schreef viceversa het volgende:

[..]

5.35B plek 32
Lol hier zijn wat mensen erg rijk door geworden.
pi_199082972
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 13:12 schreef over_hedge het volgende:

[..]

10% omlaag is toch ook gewoon een dip :? Dat het paar uur later weer goed gemaakt is veranderd daar niks aan. :P
Ja maar het gaat echt om minuten. En je ziet aan de lopende band threads over dips, terwijl ik alleen maar zie dat mijn yolo 50 dollar binnen enkele dagen 200 waard is :')
  dinsdag 20 april 2021 @ 13:29:32 #190
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199083140
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 12:52 schreef Apekoek het volgende:
Oh my lord, heb zondag een goede bag safemars gekocht. Wat gaat het verder nog doen, net gestart?
Gewoon nog ff holden en bijhouden wat Safemoon doet. Ze lopen gelijk.
Zoals Safemars nog in Gainers staat, hold ik gewoon: https://coinmarketcap.com/gainers-losers/

Als hij morgen ook nog op 100% staat ben ik blij. Nu staat ie op 600% _O-

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 12:55 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Hoe bedoel je?

PYR komt ook op pancakeswap. Moon?
$PYR is anders. Geen shitcoin maar meerlong term imo. Jullie staan nu ook op CMC
pi_199083473
Jongens hoe lang gaat dit nog door? Hoorde de kapper al praten over ADA en DOGE terwijl het dikkerds zijn zonder enig benut van de markt en kunnen blockchain niet eens uitspreken.

Ik vrees het ergste...
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199083514
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:01 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
en kunnen blockchain niet eens uitspreken.

:') Godver
  dinsdag 20 april 2021 @ 14:07:38 #193
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199083532
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:01 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Jongens hoe lang gaat dit nog door? Hoorde de kapper al praten over ADA en DOGE terwijl het dikkerds zijn zonder enig benut van de markt en kunnen blockchain niet eens uitspreken.

Ik vrees het ergste...
We zijn net begonnen.
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 14:13:12 #194
18653 crew  D.
pi_199083596
Nog steeds niets kunnen kopen op PCS

Weken geleden meerdere malen zonder problemen gedaan, nu van alles geprobeerd, maar niets lukt :N

Slippage steeds verhogen, halve porties proberen te kopen, aantal aanpassen (wat eerder genoemd werd)

Krijg steeds price update, die ik accepteer, maar niets :N
  dinsdag 20 april 2021 @ 14:27:14 #195
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199083780
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:01 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Jongens hoe lang gaat dit nog door? Hoorde de kapper al praten over ADA en DOGE terwijl het dikkerds zijn zonder enig benut van de markt en kunnen blockchain niet eens uitspreken.

Ik vrees het ergste...
Nu gaan zij binnenkort kopen 👍
  dinsdag 20 april 2021 @ 14:27:58 #196
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199083792
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 12:30 schreef Nattekat het volgende:
Oja, ik vind principes belangrijker dan dollars. Er gaat geen cent van mijn portfolio naar Chinese scam chain.
Waarom stap je dan wel in NEO :?

Van principes kun je geen brood kopen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 20 april 2021 @ 14:30:43 #197
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
  dinsdag 20 april 2021 @ 14:32:07 #198
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199083845
Heb je wel een klein beetje BNB om de gas fee mee te betalen @D. ?
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 14:41:43 #199
18653 crew  D.
pi_199083948
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:32 schreef Plots het volgende:
Heb je wel een klein beetje BNB om de gas fee mee te betalen @:D. ?
Ja :Y

Anders geeft ie dat ook aan is mijn ervaring bij eerdere aankopen :Y
pi_199084017
Misschien is dit wat voor jou @Nattekat

Nattekat token: https://coinmarketcap.com/currencies/ncat-token/

|:)
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 14:49:32 #201
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199084029
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:48 schreef Gehrman het volgende:
Misschien is dit wat voor jou @:Nattekat

Nattekat token: https://coinmarketcap.com/currencies/ncat-token/

|:)
_O_

Maar BNB gaat vrij spoedig de hele markt de diepte in trekken ben ik bang. Begin met de dag meer bearish te worden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 april 2021 @ 14:51:35 #202
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199084049
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:41 schreef D. het volgende:

[..]

Ja :Y

Anders geeft ie dat ook aan is mijn ervaring bij eerdere aankopen :Y
Probeer dit trucje met 1%. Even een getal weghalen en opnieuw erin. Is bij meerdere keren gelukt. Bug in PCS:

  dinsdag 20 april 2021 @ 14:53:50 #203
139324 Plots
Luctor et Emergo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 14:55:15 #204
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199084084
Dit is 2018 all over again :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199084125
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

_O_

Maar BNB gaat vrij spoedig de hele markt de diepte in trekken ben ik bang. Begin met de dag meer bearish te worden.
BNB doet wat Ethereum nooit gelukt is: een businessmodel bouwen waar mee dan alleen dan die foundation en insiders met premine wat aan hebben

wel raar dat je er zo tegen ageert, een beetje zwendelarij ben je niet vies van met je bondly
  dinsdag 20 april 2021 @ 14:59:10 #206
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199084144
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:55 schreef Nattekat het volgende:
Dit is 2018 all over again :')
Dit is erger vanwege Corona

Mensen werken vanuit huis, kunnen niet reizen, niet sporten etc.
pi_199084169
pi_199084252
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:53 schreef Plots het volgende:
Holy

SafeMars 828% ATM _O- _O-

https://coinmarketcap.com/gainers-losers/
Volgens mij bestaat dat hele lijstje uit BSC tokens.
pi_199084261
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:53 schreef Plots het volgende:
Holy

SafeMars 828% ATM _O- _O-

https://coinmarketcap.com/gainers-losers/
Jezus wat een partij onzin in die hele lijst
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:10:32 #210
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199084322
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:06 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Volgens mij bestaat dat hele lijstje uit BSC tokens.
Bijna wel ja. Binnen 24 uur verwacht ik ook SafeGalaxy in dat lijstje.

Maar verrassend hoe sommige coins op Uniswap/ETH chain het ook nog goed doen zoals Poodl, Shibu enzo.
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:11:33 #211
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199084336
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:06 schreef dimmak het volgende:

[..]

Jezus wat een partij onzin in die hele lijst
Prachtige lijst.
pi_199084393
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:01 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Jongens hoe lang gaat dit nog door? Hoorde de kapper al praten over ADA en DOGE terwijl het dikkerds zijn zonder enig benut van de markt en kunnen blockchain niet eens uitspreken.

Ik vrees het ergste...
Hoe spreek je dat uit dan?
pi_199084833
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 12:30 schreef Nattekat het volgende:
Oja, ik vind principes belangrijker dan dollars. Er gaat geen cent van mijn portfolio naar Chinese scam chain.
Principes :') :') :')
Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 15:43:49 #214
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199084835
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:10 schreef Plots het volgende:

[..]

Bijna wel ja. Binnen 24 uur verwacht ik ook SafeGalaxy in dat lijstje.

Maar verrassend hoe sommige coins op Uniswap/ETH chain het ook nog goed doen zoals Poodl, Shibu enzo.
De projecten op ETH bestaan doorgaans al een tijdje en zijn al gefilterd op al die onzin. Het resultaat is een veel gezondere markt waar ook wel het één en ander lekker mee doet aan de stijging omdat het project een belangrijke mijlpaal heeft bereikt bijvoorbeeld.

2018 wat ik net aanhaalde was dus de knotsgekke periode op ETH :P
En dat ging echt keihard kapot in maart van dat jaar.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 15:44:29 #215
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199084842
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:43 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Principes :') :') :')
Ga me nou niet vertellen dat iets als Safemoon ook maar enige vorm van echte waarde heeft.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199084868
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ga me nou niet vertellen dat iets als Safemoon ook maar enige vorm van echte waarde heeft.
En 99% van de andere coins ook niet, zeker niet op de korte termijn. Ik begon in 2013 met bitcoins en wat kan je er nu werkelijk mee 8 jaar later behalve belastingvrij geld mee verdienen :')
Facts don't care about your feelings
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:47:03 #217
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199084889
Safemars! Neukuhhh! Whohoo
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:47:14 #218
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199084890
In it for the tech!
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:48:03 #219
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199084899
Paar jaarsalarissen verdiend met safemoon, maar als ik 2 weken geleden niet verkocht had dan was ik nu multimiljonair _O- .

Wat een gekte :') .
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 15:48:38 #220
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199084908
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:46 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

En 99% van de andere coins ook niet, zeker niet op de korte termijn. Ik begon in 2013 met bitcoins en wat kan je er nu werkelijk mee 8 jaar later behalve belastingvrij geld mee verdienen :')
Bitcoin is het goud van de cryptomarkt, Ethereum is het platform voor veel mooie projecten (en dromen), BNB is de knotsgekke ponzi waar alles direct x10 gaat zonder reden. Maar dat betekent niet dat alles net zoals BNB is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:49:16 #221
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199084919
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ga me nou niet vertellen dat iets als Safemoon ook maar enige vorm van echte waarde heeft.
SafeMoon zie ik als een marketing machine. En holders krijgen een passief inkomen.
Daar zitten echt van die types die reclame zendtijd inkopen bij de Super Bowl enzo dmv crowdfunding onder eigen holders. Dat zie ik andere coins in de top 50 niet snel doen.
pi_199084922
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:48 schreef Isdatzo het volgende:
Paar jaarsalarissen verdiend met safemoon, maar als ik 2 weken geleden niet verkocht had dan was ik nu multimiljonair _O- .

Wat een gekte :') .
:o had je er zoveel? Alles verkocht?
Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 15:49:30 #223
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199084926
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:48 schreef Isdatzo het volgende:
Paar jaarsalarissen verdiend met safemoon, maar als ik 2 weken geleden niet verkocht had dan was ik nu multimiljonair _O- .

Wat een gekte :') .
Wil ik ook ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:50:20 #224
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199084937
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:47 schreef Apekoek het volgende:
In it for the tech!
1091% nu _O- Ze gaan voor de eerste plek op de lijst!
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 15:51:08 #225
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199084946
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:50 schreef Plots het volgende:

[..]

1091% nu _O- Ze gaan voor de eerste plek op de lijst!
En qua marketcap is het nog helemaal niets :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 15:53:31 #226
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199084973
In ander nieuws: op een hele obscure exchange wordt Mina op 100x de ICO prijs verhandeld.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:55:25 #227
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199085003
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En qua marketcap is het nog helemaal niets :')
500M Best veel voor een token van 5 weken oud. Afgelopen 24 uur is er dus 350M bijgekomen.
Als hij binnen nu en 24 u een mc haalt van 1B ga ik verkopen.

Het geld klotst tegen de plinten op Pancakeswap. Niet normaal.
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:55:41 #228
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199085005
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:48 schreef Isdatzo het volgende:
Paar jaarsalarissen verdiend met safemoon, maar als ik 2 weken geleden niet verkocht had dan was ik nu multimiljonair _O- .

Wat een gekte :') .
Daarom vind ik het nu zo lastig met safemars. Mooie winsten nu, maar dit kan ook nog maar het begin zijn. Maar niet elke dag heb je een hype natuurlijk.
pi_199085006
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 14:59 schreef Plots het volgende:

[..]

Dit is erger vanwege Corona

Mensen werken vanuit huis, kunnen niet reizen, niet sporten etc.
Gooien hun vakantiecentjes ertegenaan.
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:56:08 #230
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199085012
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:49 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

:o had je er zoveel? Alles verkocht?
Had er 700-nogwat miljard. En ja, op een 4000 na alles verkocht. Was al vrij blij met m'n gains _O- .

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wil ik ook ;(
Geld kost principes :+ . Gokje gewaagd met moonpirate ( :') ), van 0.5 bnb naar ongeveer 30 nu (en onderweg een paar bnb afgeroomd). De gekte gaat nergens over, maar ben heus niet te beroerd om daar een beetje van te profiteren hoor.
Huilen dan.
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:56:08 #231
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199085013
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:53 schreef Nattekat het volgende:
In ander nieuws: op een hele obscure exchange wordt Mina op 100x de ICO prijs verhandeld.
Dat is nep. Zijn soort futures ofzo. Mina heeft zelf gezegd dat ze nog niet te koop zijn.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 15:57:12 #232
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199085032
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:56 schreef Plots het volgende:

[..]

Dat is nep. Zijn soort futures ofzo. Mina heeft zelf gezegd dat ze nog niet te koop zijn.
Heb ik al duidelijk gemaakt dat het een hele obscure exchange is? :+

Met deze waarde was het al een top 100 coin geweest voordat ze live gaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 april 2021 @ 15:58:02 #233
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199085042
Kans dat Musk dit nog op gaat pakken? Mars?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 16:00:27 #234
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199085084
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:56 schreef Isdatzo het volgende:
Geld kost principes
Ik hou me hoe dan ook ver weg van dit soort onzin :P

Al is het wel heel pijnlijk, het is beter zo.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199085188
twitter


welke ga je kiezen @Scorpie
  dinsdag 20 april 2021 @ 16:11:35 #236
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199085237
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:56 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Had er 700-nogwat miljard. En ja, op een 4000 na alles verkocht. Was al vrij blij met m'n gains _O- .
[..]

Geld kost principes :+ . Gokje gewaagd met moonpirate ( :') ), van 0.5 bnb naar ongeveer 30 nu (en onderweg een paar bnb afgeroomd). De gekte gaat nergens over, maar ben heus niet te beroerd om daar een beetje van te profiteren hoor.
Nice. Die MoonPirat schijnt idd goed te zijn. Gaat nu ook hard. Waar heb je die zo vroeg gevonden?
pi_199085452
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 16:11 schreef Plots het volgende:

[..]

Nice. Die MoonPirat schijnt idd goed te zijn. Gaat nu ook hard. Waar heb je die zo vroeg gevonden?
Al die nieuwe moon en safe tokens gaan als een malle sinds gisteren.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2021 16:25:25 ]
pi_199085585
Wallstreetbets heeft nu ook een token, komt straks op PCS. Dat wordt ook een gegarandeerde maanmissie.
  dinsdag 20 april 2021 @ 16:35:14 #239
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199085595
20x op Moonpirate _O-
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199085598
WAT IS ER MET SAFEMOON GEBEURD RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Facts don't care about your feelings
  dinsdag 20 april 2021 @ 16:37:51 #241
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199085631
Ik denk dat mijn Safemoon stack inmiddels een slordige ¤2 miljoen waard was geweest. :'(
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199085847
https://twitter.com/binance/status/1384500801112985602?s=19

Fijn :')

[ Bericht 52% gewijzigd door viceversa op 20-04-2021 17:26:48 ]
  dinsdag 20 april 2021 @ 16:53:45 #243
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199085919
Alles daalt nu ff.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 16:56:55 #244
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199085969
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 16:37 schreef Quotidien het volgende:
Ik denk dat mijn Safemoon stack inmiddels een slordige ¤2 miljoen waard was geweest. :'(
Dat had je nooit zo lang gehodl. Die markt is knettergek, maar dat kon je toen nog niet weten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199085988
Kan mijn BNB niet meer swappen :(
Ik wil SAFEMOON
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 17:00:22 #246
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199086027
Ik wil MINA :(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 17:07:42 #247
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199086148
In het kader 'buy de dip' zojuist mijn rekening weer eens geplunderd :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199086216
Teveel gedoe met swappen van pannenkoeken :P .
pi_199086299
Gaat dogecoin nog wat doen? Ik verwachtte eigenlijk een pump door reddit hooligans ofzo.
What Would Goku Do
pi_199086446
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 16:35 schreef YoshiBignose het volgende:
WAT IS ER MET SAFEMOON GEBEURD RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 april 2021 15:48 schreef Isdatzo het volgende:
Paar jaarsalarissen verdiend met safemoon, maar als ik 2 weken geleden niet verkocht had dan was ik nu multimiljonair _O- .

Wat een gekte :') .
Gaat nergens meer over inderdaad qua percentages.

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 16:11 schreef Plots het volgende:

[..]

Nice. Die MoonPirat schijnt idd goed te zijn. Gaat nu ook hard. Waar heb je die zo vroeg gevonden?
MoonPirat, Pancakeswap, Safemoon..... Waar (buiten Binance) kun je die kopen?

Sturen van een affiliate linkje in een PM wordt gewaardeerd! _O_ _O_
pi_199086472
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 13:06 schreef viceversa het volgende:

[..]

5.35B plek 32
En nu $7.01B plek 23
pi_199086526
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:20 schreef viagraap het volgende:
Gaat dogecoin nog wat doen? Ik verwachtte eigenlijk een pump door reddit hooligans ofzo.
Buy the rumor, sell the news. De pump was eerder al in afwachting van vandaag.
  dinsdag 20 april 2021 @ 17:43:56 #253
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199086568
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 16:34 schreef Gehrman het volgende:
Wallstreetbets heeft nu ook een token, komt straks op PCS. Dat wordt ook een gegarandeerde maanmissie.
Heeft niks met /r/wallstreetbets te maken maar goed. Heb je meer info? Heb wel zin om een keer aan de gokkast te trekken _O-

https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199086674
Ik dacht eens even wat te gaan rommelen met pancakeswap maar Binance heeft withdrawal van BNB suspended :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  dinsdag 20 april 2021 @ 17:58:56 #255
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199086697
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:43 schreef fathank het volgende:

[..]

Heeft niks met /r/wallstreetbets te maken maar goed. Heb je meer info? Heb wel zin om een keer aan de gokkast te trekken _O-

https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
Was laatst ook al een die wallstreetbets heette maar niets met de subreddit te maken had. Die is niks meer waard.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 20 april 2021 @ 18:00:48 #256
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199086723
Moonpirate.

Herkansing op safemoon hopelijk.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199086725
Gebruiken jullie die Trust Wallet eigenlijk voor holden van BTC of ETH ofzo?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199086800
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:43 schreef fathank het volgende:

[..]

Heeft niks met /r/wallstreetbets te maken maar goed. Heb je meer info? Heb wel zin om een keer aan de gokkast te trekken _O-

https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
Jah klopt, kwam ik ook pas later achter.

Ik stop er alsnog een klein bedragje in. Met al die shit dat moon gaat zal dit het ook wel goed doen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2021 18:07:29 ]
  dinsdag 20 april 2021 @ 18:09:49 #259
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199086833
Onderweg naar het ziekenhuis om aan de beademing te liggen na het zien van deze Safemoon grafiek
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199086872
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:56 schreef Black-Death het volgende:
Ik dacht eens even wat te gaan rommelen met pancakeswap maar Binance heeft withdrawal van BNB suspended :')
Werkt weer.
pi_199086983
Doge zakt behoorlijk in nu :')
Vanochtend met winst verkocht gelukkig
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 18:26:12 #262
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199087001
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 18:24 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Doge zakt behoorlijk in nu :')
Vanochtend met winst verkocht gelukkig
Elon gooit er vast nog wel een tweetje uit binnenkort.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199087261
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 18:09 schreef Quotidien het volgende:
Onderweg naar het ziekenhuis om aan de beademing te liggen na het zien van deze Safemoon grafiek
Vergeet niet om wat te cashen, de weg omhoog is leuk, de weg omlaag altijd wat minder.
  dinsdag 20 april 2021 @ 18:56:34 #264
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199087393
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 18:46 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Vergeet niet om wat te cashen, de weg omhoog is leuk, de weg omlaag altijd wat minder.
Eigenlijk omdat ik eerder verkocht heb
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199087540
Eth vanuit Kucoin naar Metamask wallet gestuurd. Volgens mij sturen hem met een postduif man man man

En dat kost je dan 20 dollar.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199087563
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:02 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Eth vanuit Kucoin naar Metamask wallet gestuurd. Volgens mij sturen hem met een postduif man man man

En dat kost je dan 20 dollar.
ETH Mainnet is al een tijdje koala druk en dus traag (en kaolo duur qua fees)

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 20-04-2021 19:04:09 ]
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 19:07:09 #267
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199087693
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:03 schreef Erasmus het volgende:

[..]

ETH Mainnet is al een tijdje koala druk en dus traag (en kaolo duur qua fees)
Gewoon niet zo skeer doen en wat extra fees betalen. Is het er zo doorheen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199087798
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:07 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Gewoon niet zo skeer doen en wat extra fees betalen. Is het er zo doorheen
Gewoon beter leren lezen want ik klaag er niet over.

Altijd op Fast voor een paar euri meer _O_
pi_199087821
We hebben opnames uitgeschakeld omdat onze systemen momenteel onderhoud ondergaan. Bedankt voor je geduld.

:r
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 19:11:21 #270
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199087843
quote:
4s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:10 schreef Leonos het volgende:
We hebben opnames uitgeschakeld omdat onze systemen momenteel onderhoud ondergaan. Bedankt voor je geduld.

:r
Was ik net op tijd?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199087853
quote:
4s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:10 schreef Leonos het volgende:
We hebben opnames uitgeschakeld omdat onze systemen momenteel onderhoud ondergaan. Bedankt voor je geduld.

:r
Ziehier waarom ik CEX's zo veel mogelijk vermijd. :@
pi_199087863
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:11 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Was ik net op tijd?
Jou wel gelukt dan?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 19:13:22 #273
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199087915
quote:
4s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:11 schreef Leonos het volgende:

[..]

Jou wel gelukt dan?
Waar gaat het over
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199087933
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Waar gaat het over
tsja, dat weet niemand ;(
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 19:13:57 #275
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199087939
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:10 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Gewoon beter leren lezen want ik klaag er niet over.

Altijd op Fast voor een paar euri meer _O_
Je noemt het koala duur maat.
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199088114
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:13 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Je noemt het koala duur maat.
Ja, mag ik dat dan niet benoemen zonder er bij te klagen?

Ik vind ~80 USD transactiekosten niet echt bepaald goedkoop of zo grote vriend. Wel afhankelijk van t bedrag of course.

Maar ik heb een teringhekel aan wachten dus ik betaal dan alsnog liever die paar piek extra boven op die 80 USD; hutssss op mijn Ledger. ^O^

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 20-04-2021 19:20:42 ]
pi_199088206
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 18:56 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Eigenlijk omdat ik eerder verkocht heb
Oh, ik heb ook verkocht, niet terugkijken, heeft toch geen zin.
pi_199088424


(lol)
  dinsdag 20 april 2021 @ 19:42:32 #279
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199088429
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:22 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Oh, ik heb ook verkocht, niet terugkijken, heeft toch geen zin.
Ik lag al wakker van 20k misgelopen. Dan is 2 miljoen wel gigantisch pijnlijk.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 20 april 2021 @ 19:56:09 #280
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199088788
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:42 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik lag al wakker van 20k misgelopen. Dan is 2 miljoen wel gigantisch pijnlijk.
Zo baal ik ook altijd na de lotto trekking

Kom ik dagen m'n bed niet uit
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199088817
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:42 schreef aTypisch het volgende:
[ afbeelding ]

(lol)
Pump and dump shitcoin casino GENOT
  dinsdag 20 april 2021 @ 19:59:01 #282
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199088841
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Zo baal ik ook altijd na de lotto trekking

Kom ik dagen m'n bed niet uit
Is jouw lot altijd miljoenen waard dan?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199089093
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:42 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik lag al wakker van 20k misgelopen. Dan is 2 miljoen wel gigantisch pijnlijk.
Iedereen is miljoenen misgelopen door ergens niet in te investeren. Snap dat het pijn doet, maar verkopen was de rationele keuze.
pi_199089184
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:42 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik lag al wakker van 20k misgelopen. Dan is 2 miljoen wel gigantisch pijnlijk.
Kan je m’n hele lijst van te vroeg verkochte coins sturen :+

We beginnen met 10.000 ETH ~ $9
pi_199089194
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:42 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik lag al wakker van 20k misgelopen. Dan is 2 miljoen wel gigantisch pijnlijk.
ooff
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:15:46 #286
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199089215
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:59 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Is jouw lot altijd miljoenen waard dan?
Vind ik wel
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 20:23:35 #287
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199089389
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:14 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Kan je m’n hele lijst van te vroeg verkochte coins sturen :+

We beginnen met 10.000 ETH ~ $9
Ough
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199089544
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:14 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Kan je m’n hele lijst van te vroeg verkochte coins sturen :+

We beginnen met 10.000 ETH ~ $9
Ik dacht dat m'n 10 BTC @ ¤60 erg waren :')
Facts don't care about your feelings
pi_199090197
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:14 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Kan je m’n hele lijst van te vroeg verkochte coins sturen :+

We beginnen met 10.000 ETH ~ $9
Heb je toch een fatsoenlijk auto aan over gehouden :P
pi_199090603
Snel wat ADA ingeslagen voor de 29e :)
pi_199091056
Ik vind er wel een verschil in zitten of 7 of 3 jaar geleden een coin voor een lage prijs hebt verkocht (vergeleken met de huidige prijs) of dat je dat 7 dagen geleden hebt gedaan. (of hoeveel dagen geleden de personen hierboven dan ook hun safemoon hebben verkocht). Kan me voorstellen dat die "harder" aankomen :+
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_199091129
Geloof me, na een tijdje smaakt 600% gecashte winst zoet genoeg om een gemiste kans op 10000% te compenseren. Je kan immers niet elke moonshot meepakken, en je zult er veel missen. Dan is het toch mooi als je af en toe wel een paar honderd procent kan pakken.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 20 april 2021 @ 21:57:40 #293
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199091163
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:55 schreef recursief het volgende:
Geloof me, na een tijdje smaakt 600% gecashte winst zoet genoeg om een gemiste kans op 10000% te compenseren. Je kan immers niet elke moonshot meepakken, en je zult er veel missen. Dan is het toch mooi als je af en toe wel een paar honderd procent kan pakken.
Dat heb ik niet. Een munt waar ik 1200% winst op heb in een paar dagen verkoop ik nog lang niet.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199092093
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:57 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Dat heb ik niet. Een munt waar ik 1200% winst op heb in een paar dagen verkoop ik nog lang niet.
Ik zit nu 8 jaar in crypto. Ik heb te vroeg verkocht, ik heb te laat verkocht. Maar de winsten die ik wel heb gepakt maken dat mijn pensioen geregeld is.

[ Bericht 0% gewijzigd door recursief op 20-04-2021 23:03:03 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:42:07 #295
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199092123
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 16:08 schreef Dimachaerus het volgende:
[ twitter ]

welke ga je kiezen @:scorpie
Weet nog niet man
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 22:43:23 #296
18653 crew  D.
pi_199092145
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:10 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Heb je toch een fatsoenlijk auto aan over gehouden :P
Was dat die Volvo? :P
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 22:56:28 #297
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199092407
Choochooooooooo
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:11:45 #298
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199092644
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:40 schreef recursief het volgende:

[..]

Ik zit nu 8 jaar in crypto. Ik heb te vroeg verkocht, ik heb te laat verkocht. Maar de winsten die ik wel heb gepakt maken dat mijn pensioen geregeld is.
Zo is dat, maar zo werkt het hoofd vaak niet. 10k verliezen doet meer pijn dan diezelfde 10k binnenharken goed kan maken. En als je ziet dat die 10k ook 100k had kunnen gaan dan voelt het toch een beetje als verlies.

Heb met safemoon een handjevol jaarsalarissen gepakt, maar als ik nu zie dat ik bijna 10 miljoen had kunnen hebben denk ik toch "hmm". En laten we wel zijn: rationeel gezien was dat natuurlijk een prima beslissing en moet ik gewoon niet mauwen.
Huilen dan.
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 23:14:06 #299
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199092680
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:11 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Zo is dat, maar zo werkt het hoofd vaak niet. 10k verliezen doet meer pijn dan diezelfde 10k binnenharken. En als je ziet dat die 10k ook 100k had kunnen gaan dan voelt het toch een beetje als verlies.

Heb met safemoon een handjevol jaarsalarissen gepakt, maar als ik nu zie dat ik bijna 10 miljoen had kunnen hebben denk ik toch "hmm". En laten we wel zijn: rationeel gezien was dat natuurlijk een prima beslissing en moet ik gewoon niet mauwen.
Greed is een motherfucker.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199092697
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:11 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Zo is dat, maar zo werkt het hoofd vaak niet. 10k verliezen doet meer pijn dan diezelfde 10k binnenharken. En als je ziet dat die 10k ook 100k had kunnen gaan dan voelt het toch een beetje als verlies.

Heb met safemoon een handjevol jaarsalarissen gepakt, maar als ik nu zie dat ik bijna 10 miljoen had kunnen hebben denk ik toch "hmm". En laten we wel zijn: rationeel gezien was dat natuurlijk een prima beslissing en moet ik gewoon niet mauwen.
Als als als. Als ik alles goed gedaan had, had ik een bedrag met 8 nullen gehad.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:16:55 #301
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199092728
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:15 schreef recursief het volgende:

[..]

Als als als. Als ik alles goed gedaan had, had ik een bedrag met 8 nullen gehad.
Ja, daarom blij zijn met de winst die je pakt en niet te veel kijken naar wat je "misgelopen" bent. De boel had ook evengoed kunnen imploderen.
Huilen dan.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')