quote:Op zondag 11 april 2021 20:09 schreef Mikeytt het volgende:
Net toevallig pasta pesto gemaakt
[ afbeelding ]
1 cup Macaroni
1 cup erwten
2 cups brocolli
1 cup rulgehackt
3 eetlepels groene pesto
Het is nog geen 12 april.quote:Op zondag 11 april 2021 20:05 schreef Lonaa het volgende:
De regel:
• Kook in de aangegeven week een gerecht dat binnen het thema past.
In de week van 12 tot en met 18 april koken we 1 of meerdere gerechten uit Italie!
Ergens op aarde welquote:
Gaat de broccoli niet overheersen habibo?quote:Op zondag 11 april 2021 20:09 schreef Mikeytt het volgende:
Net toevallig pasta pesto gemaakt
[ afbeelding ]
1 cup Macaroni
1 cup erwten
2 cups brocolli
1 cup rulgehackt
3 eetlepels groene pesto
Panini's!!! Brood+ Italiaans beleg + grill = perfect ontbijt/lunch/avondetenquote:Op zondag 11 april 2021 20:54 schreef Lonaa het volgende:
Zelf had ik voor Italie het plan om ragu te maken, maar mijn wederhelft is er de hele week niet en vind het wat veel moeite voor mezelf.
Voor panzanella vind ik het weer niet mooi genoeg. Hoewel, ik heb er wel alles voor in huis dus misschien eet ik die van de week nog wel
Neejoh, als iets perfect invriest is het dat wel. Gewoon lekker maken.quote:Op zondag 11 april 2021 20:54 schreef Lonaa het volgende:
Zelf had ik voor Italie het plan om ragu te maken, maar mijn wederhelft is er de hele week niet en vind het wat veel moeite voor mezelf.
Ik maak ragu ook vaak in de slowcooker. (en dan veel de vriezer in)quote:Op zondag 11 april 2021 20:54 schreef Lonaa het volgende:
Zelf had ik voor Italie het plan om ragu te maken, maar mijn wederhelft is er de hele week niet en vind het wat veel moeite voor mezelf.
Voor panzanella vind ik het weer niet mooi genoeg. Hoewel, ik heb er wel alles voor in huis dus misschien eet ik die van de week nog wel
quote:Op maandag 12 april 2021 09:22 schreef Myraela het volgende:
[..]
Neejoh, als iets perfect invriest is het dat wel. Gewoon lekker maken.
Ik ben niet per se een hele grote voorstander van 'tomatensaus' dus de drempel om het te maken is sowieso wat hoger. Naja, ik sluit het niet uit alsnog.quote:Op maandag 12 april 2021 09:37 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik maak ragu ook vaak in de slowcooker. (en dan veel de vriezer in)
Brood + beleg is altijd perfectquote:Op maandag 12 april 2021 09:17 schreef Yinny het volgende:
[..]
Panini's!!! Brood+ Italiaans beleg + grill = perfect ontbijt/lunch/avondeten
Mooie!quote:Op zaterdag 17 april 2021 10:29 schreef Lonaa het volgende:
Zelfgemaakte lasagnebladen
Dat had ik niet, had wel lasagne. Met spicy mushroom ragu van Ottolenghi. Was debiellekker, maar wat ook gebeurde, voor het eerst in mijn leven, is dat het geen grote takkebende op mijn bord werd.
Gewoon, mooi stukje uit de schaal scheppen en op het bord, laagjes zichtbaar alles.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zo herkenbaar! Duurt altijd langer dan je denkt, lasagne makenquote:Op zaterdag 17 april 2021 16:41 schreef mascara-klodder het volgende:
Hier ook begonnen aan de lasagne.
Bleekselderij alleen vervangen door paprika. De melk en knoflook stonden nog niet klaar.
[ link | afbeelding ]
Jeroen kijkt toe in de hoop dat ik wat op de grond laat vallen
[ link | afbeelding ]
Even aanvullen:
Ik in actie, een grotere pan erbij gepakt maar
[ link | afbeelding ]
Staat nu te pruttelen terwijl ondertussen mijn stiefmama de bechamel maakt
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Mijn vader gaan we zo voorzichtig vertellen dat we niet al om 17.55uur aan tafel zitten
Je weet dat riso geen rijst is?quote:Op zaterdag 17 april 2021 23:25 schreef drakin het volgende:
Dit recept https://www.allesoverital(...)en-parmezaanse-kaas/
Werd dit
[ afbeelding ]
Wat is er Italiaans aan dan?quote:Op zaterdag 17 april 2021 23:46 schreef drakin het volgende:
Dus dit werd dat moet precies volgens recept? Ik heb ook geen basilicum gebruikt
Hoe kom je dan aan die groene kleur?quote:Op zaterdag 17 april 2021 23:46 schreef drakin het volgende:
Dus dit werd dat moet precies volgens recept? Ik heb ook geen basilicum gebruikt
zelfgemaakte pesto van daslook, niet in Italië geplukt trouwens.quote:Op zaterdag 17 april 2021 23:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe kom je dan aan die groene kleur?
Ik denk dat de blogster zelf al denkt dat het rijst is, want ze noemt het een rijstsalade en gebruikt vervolgens riso.quote:
Ja daar gaat het ook al fout iddquote:Op zondag 18 april 2021 06:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik denk dat de blogster zelf al denkt dat het rijst is, want ze noemt het een rijstsalade en gebruikt vervolgens riso.
Als het maar lekker was, toch?quote:Op zondag 18 april 2021 10:32 schreef drakin het volgende:
ok ik doe wel niet meer mee hoor met dat negatieve commentaar.
Ik had toevallig dit in huis en was vast voor het wildplukken van volgende week bezig.
pesto en deze heerlijke Italiaanse kaas pasten nog net perfect bij deze week, en aan een recept precies houden ben ik toch niet goed.
Dit was heerlijk en nee het was geen pasta.
Ik had het ook met bloemkoolrijst kunnen maken
Pesto is in Italië ook niet altijd van basilicum gemaakt, alleen pesto alla genovese, de bekendste, is met basilicum.quote:Op zondag 18 april 2021 10:32 schreef drakin het volgende:
ok ik doe wel niet meer mee hoor met dat negatieve commentaar.
Ik had toevallig dit in huis en was vast voor het wildplukken van volgende week bezig.
pesto en deze heerlijke Italiaanse kaas pasten nog net perfect bij deze week, en aan een recept precies houden ben ik toch niet goed.
Dit was heerlijk en nee het was geen pasta.
Ik had het ook met bloemkoolrijst kunnen maken
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Simpel maar lekker. Met linzen
quote:Op zondag 18 april 2021 21:12 schreef Yinny het volgende:
Laatste dag!
Eenvoudige antipasti
[ afbeelding ]
Pizza's!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En zelfgemaakte gianduia, oftewel hazelnoten/chocoladepasta
[ afbeelding ]
Vloeibaar als het nog warm is...
[ afbeelding ]
En afgekoeld...jammie!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Spoilers!
quote:Op donderdag 22 april 2021 08:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik maakte zondag voor het eerst ragu, eindelijk. Lekker makkelijk in de slowcooker. De volgende dag opgewarmd en gegeten met linguini en salade van haricots verts, rucola en hazelnoot. Zoals verwacht was het ontzettend lekker. Gelukkig was er genoeg ragu om nog twee porties in te vriezen.Ziet er echt heerlijk uit. Dit ga je vaker doen denkSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.[ afbeelding ]Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |