FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [LULGATE #53] Wie AH6 zegt moet ook B Cluster zeggen.
Leandradinsdag 16 maart 2021 @ 22:33
Ze gaan toch niet trouwen dus!

andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg

April 2018

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar
SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019


SPOILER
[Q]‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.[/q]

[Q]Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.[/q]
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg

17 februari 2020


André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER
[quote]André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.[/quote]
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/

28 februari 2020:


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
[quote]André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
[/quote]
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe
233?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

giphy.gif

12 december 2020:

André vraagt Monique ten huwelijk:

fzuxmrqaaj82_wd1280.jpg

De reactie van Bridget:

14 februari 2021:

Monique plaatst een foto van ezeltje Dré (ook wel bekend als An4), die zij en André hebben geadopteerd:

ezel.png


10 maart 2021


quote:
André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[quote]

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?[/quote]
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

Vignet_SarahvanSoelen.jpg

SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
[quote]Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.
[/quote]
00sarahrozen..jpg?resize=702%2C506&ssl=1


Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

Zwanger.png
mocktail.png

De Donkey Duck:
badeendje-ezel.jpg

quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
Ondertussen op de Insta van Bridget:

Bridget.png

De covers eerste week
SPOILER
f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

fd2a4876a5d46f20d3a7f5221236cf22.png

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

?hl=nl

giphy.gif
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

veIJO3c.jpg

De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Bridget: https://instagram.com/bridgetmaasland
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/

Voor de laatste nieuwtjes:
Het sapkanaal: https://instagram.com/juicechannel_?igshid=1ur1kqsa79swg
Roddelkoning Fawry: https://www.instagram.com/fawrynotsawry/
Roddelloog: https://www.instagram.com/roddelloog/

giphy.gif

[ Bericht 1% gewijzigd door Leandra op 16-03-2021 22:58:54 ]
Woonbootjesdinsdag 16 maart 2021 @ 23:09
Op Juice Channel nu inf over met wie Andre zit te eten😴
ootjekatootjedinsdag 16 maart 2021 @ 23:54
O het had gewoon moeten zijn:
Fok start founding voor een echte vent voor Monique...

We moeten nu goed voor Monique zorgen en er ff vier keer een lekkere gigolo op af sturen.
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 06:07
st11_cover_004.jpg?itok=ryOe7byJ
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 06:49
Ja tuurlijk.... "samen betrapt" :O
"Samen geposeerd" bedoelen ze.
Olewoensdag 17 maart 2021 @ 06:49
Is Story nu #teamAntwee?
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 06:52
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 06:49 schreef Leandra het volgende:
Ja tuurlijk.... "samen betrapt" :O
"Samen geposeerd" bedoelen ze.
Ja joh zo'n mooie scherpe foto is echt niet stiekem.
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 06:55
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 06:49 schreef Ole het volgende:
Is Story nu #teamAntwee?
Daar lijkt het wel op, met dat "mocht A3 een middagje meenemen van Monique".

Maar goed, kan ook zijn omdat ze wilden poseren ze konden betrappen en daarom "unieke beelden" van dit jonge maar stralende geluk hebben.
En ook nog eens omdat ze die uitzonderlijke kans toevallig nog een keer hadden toen zijn moeder het nieuwe neukertje kwam goedkeuren.
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 06:56
Van de tekst rechtsonder word ik een beetje misselijk. André mocht zoon meenemen van Monique, alsof het haar bezit is...en alsof hij niet net zo goed ouder is.

[ Bericht 1% gewijzigd door letmehearyouscream op 17-03-2021 07:10:38 ]
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 07:05
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 06:56 schreef letmehearyouscream het volgende:
Van de tekst rechtsonder word ik een beetje misselijk. André mocht zoon meenemen van Monique, alsof het haar bezit is...en alsof hij niet zo goed ouder is.
En alsof ze dat bij uitzondering gedaan heeft en hij meestal geen contact met zijn kind zou mogen hebben.

Door de tekst wordt ze neergezet als moeder die haar kind bij zijn vader weghoudt, terwijl ze dat volgens mij nog nooit gedaan heeft.
Ze verwacht alleen wel dat hij zich aan zijn afspraken houdt en regelmatig naar zijn kind omkijkt.
En ik geloof best dat ze het niet nodig vindt dat A3 ieder neukertje van dienst leert kennen, dus hij hoeft A3 niet gelijk voor te stellen aan Sarah.

Tenzij A3 de van Soelens al kende omdat hij daar al over de vloer kwam, wat gezien het verhaal excuus van A2 best logisch zou zijn, maar eerlijk gezegd geloof ik niet zo in dat eerdere intensieve contact met de familie van Soelen.
JaneDoewoensdag 17 maart 2021 @ 07:13
Dus Sarah en Antwee zijn bevriend met de ex van Dino Soerel? Lekker wereldje...
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 07:14
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 07:05 schreef Leandra het volgende:

[..]

En alsof ze dat bij uitzondering gedaan heeft en hij meestal geen contact met zijn kind zou mogen hebben.

Door de tekst wordt ze neergezet als moeder die haar kind bij zijn vader weghoudt, terwijl ze dat volgens mij nog nooit gedaan heeft.
Ze verwacht alleen wel dat hij zich aan zijn afspraken houdt en regelmatig naar zijn kind omkijkt.
En ik geloof best dat ze het niet nodig vindt dat A3 ieder neukertje van dienst leert kennen, dus hij hoeft A3 niet gelijk voor te stellen aan Sarah.

Tenzij A3 de van Soelens al kende omdat hij daar al over de vloer kwam, wat gezien het verhaal excuus van A2 best logisch zou zijn, maar eerlijk gezegd geloof ik niet zo in dat eerdere intensieve contact met de familie van Soelen.
Oh, ik had gemist dat Andrie daar ook al over de vloer kwam.

Nee dat intensieve contact is er een beetje bij verzonnen volgens mij. Hij heeft ook wel verteld hoe hij Sarah heeft leren kennen, maar niet hoe hij dan die familie kent. Als hij de familie via/na haar heeft leren kennen, is dat "jarenlang" in elk geval wat overdreven.

Maar goed, dat tijdsbesef zit er sowieso niet zo in.
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 07:44
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 07:14 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Oh, ik had gemist dat Andrie daar ook al over de vloer kwam.

Nee dat intensieve contact is er een beetje bij verzonnen volgens mij. Hij heeft ook wel verteld hoe hij Sarah heeft leren kennen, maar niet hoe hij dan die familie kent. Als hij de familie via/na haar heeft leren kennen, is dat "jarenlang" in elk geval wat overdreven.

Maar goed, dat tijdsbesef zit er sowieso niet zo in.
Nee ik denk niet dat A3 daar over de vloer kwam, wat natuurlijk best vreemd is als A2 daar al JA-REN-LANG over de vloer kwam om opgevangen te worden vanwege de enorme druk die zijn dagelijks leven met zich meebrengt.
Echt, de gemiddelde IC-arts heeft het het afgelopen jaar relaxed gehad, vergeleken met A2.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 07:58
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 06:49 schreef Leandra het volgende:
Ja tuurlijk.... "samen betrapt" :O
"Samen geposeerd" bedoelen ze.
Kijk ze lachen. :r
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 08:00
quote:
En meteen weer naar die ouwe leren zeem rennen. Walgelijk jong.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 08:01
quote:
En meteen weer naar die ouwe leren zeem rennen. Walgelijk jong.
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 06:49 schreef Ole het volgende:
Is Story nu #teamAntwee?
:Y die hebben vorige week toch de primeur gekregen
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 08:04
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 06:56 schreef letmehearyouscream het volgende:
Van de tekst rechtsonder word ik een beetje misselijk. André mocht zoon meenemen van Monique, alsof het haar bezit is...en alsof hij niet net zo goed ouder is.
Story schrijft dat hé story= sensatie.
girlnextdoor.woensdag 17 maart 2021 @ 08:20
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 07:13 schreef JaneDoe het volgende:
Dus Sarah en Antwee zijn bevriend met de ex van Dino Soerel? Lekker wereldje...
Dat stuk donkerbruin verlopen leer liet zich toch ook ooit eens beveiligen door Klaas Otto, de leider van een moterbende.
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 08:28
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 07:44 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nee ik denk niet dat A3 daar over de vloer kwam, wat natuurlijk best vreemd is als A2 daar al JA-REN-LANG over de vloer kwam om opgevangen te worden vanwege de enorme druk die zijn dagelijks leven met zich meebrengt.
Echt, de gemiddelde IC-arts heeft het het afgelopen jaar relaxed gehad, vergeleken met A2.
Iemand hier schreef dat Bridget Sarah volgt op insta?
Misschien heeft Antwee haar zo leren kennen?
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 08:28
Die jas van Roggel is toch van mevrouw Kluivert?
Pisces29woensdag 17 maart 2021 @ 08:37
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:28 schreef maily het volgende:

[..]

Iemand hier schreef dat Bridget Sarah volgt op insta?
Misschien heeft Antwee haar zo leren kennen?
Ik heb even gekeken. Bridget volgt haar niet.
Of is ze gaan ontvolgen.
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 08:41
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:37 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik heb even gekeken. Bridget volgt haar niet.
Of is ze gaan ontvolgen.
Bridget's winkeltje?
Michelleewoensdag 17 maart 2021 @ 08:47
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:41 schreef maily het volgende:

[..]

Bridget's winkeltje?
Ja volgens mij volgende haar winkel Sarah.

Ik snap ook niet zo goed waarom Sarah Andre gisteren tagde in een etentje terwijl hij niet in beeld kwam. Vond ze dat dit topic te langzaam ging?
JaneDoewoensdag 17 maart 2021 @ 08:47
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:20 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Dat stuk donkerbruin verlopen leer liet zich toch ook ooit eens beveiligen door Klaas Otto, de leider van een moterbende.
Klopt, en laten we Marco Eijk niet vergeten..
Pisces29woensdag 17 maart 2021 @ 08:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:47 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ja volgens mij volgende haar winkel Sarah.

Ik snap ook niet zo goed waarom Sarah Andre gisteren tagde in een etentje terwijl hij niet in beeld kwam. Vond ze dat dit topic te langzaam ging?
Dat willen haar 70.000 nieuwe volgers zien. Dus ze levert.
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 08:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:47 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ja volgens mij volgende haar winkel Sarah.

Ik snap ook niet zo goed waarom Sarah Andre gisteren tagde in een etentje terwijl hij niet in beeld kwam. Vond ze dat dit topic te langzaam ging?
Zij verdient geld met volgers...
Noekwoensdag 17 maart 2021 @ 08:51
Dat eten zag er wel verdomde goed uit. Mag gezegd worden, moet gezegd worden!
Jammer dat zullke Sylvie types 90% niet aanraken of weer uitkotsen.
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 09:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:51 schreef Noek het volgende:
Dat eten zag er wel verdomde goed uit. Mag gezegd worden, moet gezegd worden!
Jammer dat zullke Sylvie types 90% niet aanraken of weer uitkotsen.
Ook wel handig met betrekking tot de regels dat ze samen al 1 huishouden vormen.

En ze zal het op zijn Sylvies wel gooien op goede genen, veel water drinken of zo'n bijzonder metabolisme dat vet alleen in haar lippen gaat zitten.
-river-woensdag 17 maart 2021 @ 09:37
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 09:00 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ook wel handig met betrekking tot de regels dat ze samen al 1 huishouden vormen.

En ze zal het op zijn Sylvies wel gooien op goede genen, veel water drinken of zo'n bijzonder metabolisme dat vet alleen in haar lippen gaat zitten.
_O-
vencodarkwoensdag 17 maart 2021 @ 09:41
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 06:49 schreef Ole het volgende:
Is Story nu #teamAntwee?
Duidelijk.
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 10:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:01 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

En meteen weer naar die ouwe leren zeem rennen. Walgelijk jong.
[..]

:Y die hebben vorige week toch de primeur gekregen
Dan hebben ze de primeur dus ook uit de kring rond A2, dat kan dan eigenlijk niet anders.
Vorige week de primeur, nu foto's (twee keer, ook met Friedel Jr.) en nu even sneren naar Monique.


De primeur komt dus niet uit het kamp Monique. Dat icm de snelle bevestiging door het management van A2 in de ochtend maakt de verklaring van Monique aan het begin van de avond alleen maar logischer, en dus in A2 dus idd weer de lul, ook al doet hij schijnheilig alsof hij het deze keer niet is.
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 10:15
Die tattoo in de nek van André, _O- 8)7
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 10:17
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:00 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dan hebben ze de primeur dus ook uit de kring rond A2, dat kan dan eigenlijk niet anders.
Vorige week de primeur, nu foto's (twee keer, ook met Friedel Jr.) en nu even sneren naar Monique.


De primeur komt dus niet uit het kamp Monique. Dat icm de snelle bevestiging door het management van A2 in de ochtend maakt de verklaring van Monique aan het begin van de avond alleen maar logischer, en dus in A2 dus idd weer de lul, ook al doet hij schijnheilig alsof hij het deze keer niet is.
:Y jij ziet het helemaal goed. Dat klein kind heeft Monique wel de schuld van het lekken maar hij is het toch zelf geweest of zijn omgeving . Hij kwam als eerste met een statement,interview en foto's. Over hem was van alles te vertellen. Monique was voor de 2e keer genoodzaakt te reageren. Kijk nu maar de voorpagina Story die zoekt het op? Monique in ieder geval niet . Ik zie Raggel er ook wel voor aan om te lekken.

Wel misselijk dat hij gelijk naar zijn oud leren mams rent :r
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 10:17
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:00 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dan hebben ze de primeur dus ook uit de kring rond A2, dat kan dan eigenlijk niet anders.
Vorige week de primeur, nu foto's (twee keer, ook met Friedel Jr.) en nu even sneren naar Monique.


De primeur komt dus niet uit het kamp Monique. Dat icm de snelle bevestiging door het management van A2 in de ochtend maakt de verklaring van Monique aan het begin van de avond alleen maar logischer, en dus in A2 dus idd weer de lul, ook al doet hij schijnheilig alsof hij het deze keer niet is.
Of komt van kamp Zoeloe. Die schijnen om voor mij volstrekt onduidelijke redenen nog steeds erg in hun nopjes te zijn met onze B-boy.

Het Bridgetverhaal is wel naar buiten gebracht door kamp Kampers, weet ik van mijn contact bij RTL Boulebard.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 10:19
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:15 schreef ootjekatootje het volgende:
Die tattoo in de nek van André, _O- 8)7
De data en andere kant weer haar naam.
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 10:27
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:17 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Of komt van kamp Zoeloe. Die schijnen om voor mij volstrekt onduidelijke redenen nog steeds erg in hun nopjes te zijn met onze B-boy.

Het Bridgetverhaal is wel naar buiten gebracht door kamp Kampers, weet ik van mijn contact bij RTL Boulebard.
Kamp kampers is team Monique?
Dat vind ik dan ergens ook wel logisch.

Vorige week is een opeenstapeling aan leugens en bedrog van André.
Knap dat Monique haar mond blijft houden.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 10:29
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:27 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Kamp kampers is team Monique?
Dat vind ik dan ergens ook wel logisch.

Vorige week is een opeenstapeling aan leugens en bedrog van André.
Knap dat Monique haar mond blijft houden.
Dat moet ik haar nageven ja. Maar hoop wel nog iets van haar te horen. Alle dirty details :D
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 10:46
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:27 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Kamp kampers is team Monique?
Dat vind ik dan ergens ook wel logisch.

Vorige week is een opeenstapeling aan leugens en bedrog van André.
Knap dat Monique haar mond blijft houden.
Ja de redactie was al de hele dag aan het uitvogelen wie diegene was over wie Mo het had, wat het allemaal nog pijnlijker maakte. Toen zei de broer van Mo dat "die muts notabene achter jullie desk staat". Ze dachten toen aan Nikkie maar die ontkende meteen.
AgnesGruwoensdag 17 maart 2021 @ 10:48
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:46 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ja de redactie was al de hele dag aan het uitvogelen wie diegene was over wie Mo het had, wat het allemaal nog pijnlijker maakte. Toen zei de broer van Mo dat "die muts notabene achter jullie desk staat". Ze dachten toen aan Nikkie maar die ontkende meteen.
:D

Zijn toch ook geruchten dat Antwee met Nikkie gerommeld heeft?
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 10:51
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:48 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

:D

Zijn toch ook geruchten dat Antwee met Nikkie gerommeld heeft?
Die komen iedere keer dat hij bij Monique weg is weer bovendrijven.
-river-woensdag 17 maart 2021 @ 10:56
https://www.utopianieuws.(...)s-is-geen-lieverdje/

Het is natuurlijk erg pijnlijk voor Monique dat Andre Hazes haar weer verlaten heeft voor een andere dame. Sarah is het nieuwe liefje van Andre Hazes en we melden al eerder dat Sarah waarschijnlijk zwanger is van Andre Hazes en dat maakt de situatie alleen nog maar pijnlijker.

We hebben inmiddels een aantal verhalen gehoord over Sarah en ze schijnt geen lieverdje te zijn. Andre Hazes gaf al toe dat ze een drank en drugsverslaving had en dat ze daar inmiddels van af is. Maar het gerucht gaat dat ze niet vrijwillig naar een kliniek is gegaan. Het zit namelijk zo ze wilde een meisje overrijden met haar auto. Dat meisje heeft toen aangifte gedaan voor poging tot doodslag en de rechter heeft Sarah toen verplicht naar een instelling gestuurd.

Verder wordt er gezegd dat Sarah de ex is van Lil Kleine en dat ze al met hem aan bezig was toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Monica Geuze een relatie had en dat Sarah ook de reden is voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 11:02
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:56 schreef -river- het volgende:
https://www.utopianieuws.(...)s-is-geen-lieverdje/

Het is natuurlijk erg pijnlijk voor Monique dat Andre Hazes haar weer verlaten heeft voor een andere dame. Sarah is het nieuwe liefje van Andre Hazes en we melden al eerder dat Sarah waarschijnlijk zwanger is van Andre Hazes en dat maakt de situatie alleen nog maar pijnlijker.

We hebben inmiddels een aantal verhalen gehoord over Sarah en ze schijnt geen lieverdje te zijn. Andre Hazes gaf al toe dat ze een drank en drugsverslaving had en dat ze daar inmiddels van af is. Maar het gerucht gaat dat ze niet vrijwillig naar een kliniek is gegaan. Het zit namelijk zo ze wilde een meisje overrijden met haar auto. Dat meisje heeft toen aangifte gedaan voor poging tot doodslag en de rechter heeft Sarah toen verplicht naar een instelling gestuurd.

Verder wordt er gezegd dat Sarah de ex is van Lil Kleine en dat ze al met hem aan bezig was toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Monica Geuze een relatie had en dat Sarah ook de reden is voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.
Oot gaat eens even graven, :7

Die opname was vorig jaar oktober/november. Wie weet de echte naam van Sarah? Die pa heet anders.
-river-woensdag 17 maart 2021 @ 11:05
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:02 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Oot gaat eens even graven, :7

Die opname was vorig jaar oktober/november. Wie weet de echte naam van Sarah? Die pa heet anders.
Volgens mij heet haar echte vader Rene Milan.
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 11:06
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:05 schreef -river- het volgende:

[..]

Volgens mij heet haar echte vader Rene Milan.
Ja! Dank je
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 11:10
Sarah komt uit Vlaardingen
Ze zat op de St.- Jozefmavo en hockeyde ze bij Pollux.

Edit:
In 2010 heette ze ook al Sarah van Soelen
https://www.vmhc-pollux.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=436
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 11:14
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:05 schreef -river- het volgende:

[..]

Volgens mij heet haar echte vader Rene Milan.
Yes en die liep op te scheppen over het feit dat zijn dochter in het nieuws is. Ze hebben geen contact..
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 11:21
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:56 schreef -river- het volgende:
https://www.utopianieuws.(...)s-is-geen-lieverdje/

Het is natuurlijk erg pijnlijk voor Monique dat Andre Hazes haar weer verlaten heeft voor een andere dame. Sarah is het nieuwe liefje van Andre Hazes en we melden al eerder dat Sarah waarschijnlijk zwanger is van Andre Hazes en dat maakt de situatie alleen nog maar pijnlijker.

We hebben inmiddels een aantal verhalen gehoord over Sarah en ze schijnt geen lieverdje te zijn. Andre Hazes gaf al toe dat ze een drank en drugsverslaving had en dat ze daar inmiddels van af is. Maar het gerucht gaat dat ze niet vrijwillig naar een kliniek is gegaan. Het zit namelijk zo ze wilde een meisje overrijden met haar auto. Dat meisje heeft toen aangifte gedaan voor poging tot doodslag en de rechter heeft Sarah toen verplicht naar een instelling gestuurd.

Verder wordt er gezegd dat Sarah de ex is van Lil Kleine en dat ze al met hem aan bezig was toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Monica Geuze een relatie had en dat Sarah ook de reden is voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.
De tering.... en dat op je 22/23ste? En terwijl je uit zo'n bevoorrechtte situatie komt? Man, man, man :N
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 11:22
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:02 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Oot gaat eens even graven, :7

Die opname was vorig jaar oktober/november. Wie weet de echte naam van Sarah? Die pa heet anders.
Opname moet toch ergens in 2019 geweest zijn, niet vorig jaar?
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 11:24
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:22 schreef Leandra het volgende:

[..]

Opname moet toch ergens in 2019 geweest zijn, niet vorig jaar?
Klopt, 2019. Dus ergens in de zomer 2019 gebeurt?
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 11:25
Overigens zou dat wel een reden kunnen zijn dat A2 haar gelijk onder de bus flikkerde door over die drank- en drugsverslaving te vertellen en dat ze daar vanaf is.
Daarmee is degenen die dit verhaal wilden gebruiken als chantage al een stuk minder waard geworden.
Als men er nu mee komt is het van "Ja, ik had toch gezegd dat ze een verslaving had? Ze is opgenomen geweest en afgekickt, daar ben ik gelijk open over geweest!"
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 11:28
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:24 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Klopt, 2019. Dus ergens in de zomer 2019 gebeurt?
Dat lijkt me een beetje rap, met rechtszaken, veroordelingen, wachtlijsten bij dit soort instellingen.

Ik verwacht dat het zeker voor de zomer van 2019 is geweest, maar misschien zelfs wel in 2018.
Dus.... ze werd afgelopen november 25, dus in november van 2019 werd ze 24, dus als het in 2018 of 2019 gebeurd is dan was ze 22 of 23.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 11:32
Heeft Raggel al gereageerd op zijn nieuwe liefde.

Ik vermoed dat zij gaat zeggen helemaal leuk , ja leuke meid 100%
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 11:34
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:25 schreef Leandra het volgende:
Overigens zou dat wel een reden kunnen zijn dat A2 haar gelijk onder de bus flikkerde door over die drank- en drugsverslaving te vertellen en dat ze daar vanaf is.
Daarmee is degenen die dit verhaal wilden gebruiken als chantage al een stuk minder waard geworden.
Als men er nu mee komt is het van "Ja, ik had toch gezegd dat ze een verslaving had? Ze is opgenomen geweest en afgekickt, daar ben ik gelijk open over geweest!"
Dat zal het inderdaad wel wezen.

Ik vond deze
https://www.hartvanlansin(...)dt-met-auto-rotte-in
Persoonlijk vond ik deze wel een kanshebber, als die kids haar nichtjes waren.
Simone010woensdag 17 maart 2021 @ 11:38
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:20 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Dat stuk donkerbruin verlopen leer liet zich toch ook ooit eens beveiligen door Klaas Otto, de leider van een moterbende.
Ik las echt bevredigen...sorry
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 11:40
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:34 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Dat zal het inderdaad wel wezen.

Ik vond deze
https://www.hartvanlansin(...)dt-met-auto-rotte-in
Persoonlijk vond ik deze wel een kanshebber, als die kids haar nichtjes waren.
Ik weet het niet, er ontbreken wat teveel gegevens om die aanname te kunnen doen.
Plus dat ik denk dat het wat te kort van tevoren is.
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 11:41
Dat over iemand heen rijden met auto is echt heel heftig natuurlijk.

Maar ik lees in zulke artikelen toch ook ergens de suggestie dat een verslaving ook een onderdeel is van "geen lieverdje zijn".
En dat vind ik kwalijk.
Simone010woensdag 17 maart 2021 @ 11:41
Als ik Mo was, pakte ik m'n kind en m'n honden en ik zou lekker voor een jaartje of zo naar Aruba gaan. Klaar met die idioot en zijn complete circus van gekte.
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 11:44
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:41 schreef letmehearyouscream het volgende:
Dat over iemand heen rijden met auto is echt heel heftig natuurlijk.

Maar ik lees in zulke artikelen toch ook ergens de suggestie dat een verslaving ook een onderdeel is van "geen lieverdje zijn".
En dat vind ik kwalijk.
Eens.

Hier is niets te vinden
https://www.herautonline.nl/category/politie/page/63/

Jammer want nu wil ik het weten ook...
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 11:46
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:41 schreef letmehearyouscream het volgende:
Dat over iemand heen rijden met auto is echt heel heftig natuurlijk.

Maar ik lees in zulke artikelen toch ook ergens de suggestie dat een verslaving ook een onderdeel is van "geen lieverdje zijn".
En dat vind ik kwalijk.
Eens, lekker bagatelliseren dat wangedrag.
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 11:47
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:41 schreef Simone010 het volgende:
Als ik Mo was, pakte ik m'n kind en m'n honden en ik zou lekker voor een jaartje of zo naar Aruba gaan. Klaar met die idioot en zijn complete circus van gekte.
André zei in het interview met Patty dat die nooit meer naar Curaçao ging, daar zou ik dus gaan zitten.
-river-woensdag 17 maart 2021 @ 11:54
Fijne stiefmoeder, een junk die verplicht moet afkicken van de rechter nadat ze opzettelijk op iemand inreed.
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 11:54
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:14 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Yes en die liep op te scheppen over het feit dat zijn dochter in het nieuws is. Ze hebben geen contact..
Wees er maar trots op :r
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 11:59
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:41 schreef Simone010 het volgende:
Als ik Mo was, pakte ik m'n kind en m'n honden en ik zou lekker voor een jaartje of zo naar Aruba gaan. Klaar met die idioot en zijn complete circus van gekte.
Alleen jammer dat ze dat waarschijnlijk niet zomaar mag doen, sterker nog; ze mag zonder toestemming van A2 niet eens met dat kind naar België.
vencodarkwoensdag 17 maart 2021 @ 12:04
Nog even en we horen het wel of die Sarah in blijde verwachting is en van wie. ~O>
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 12:08
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:59 schreef Leandra het volgende:

[..]

Alleen jammer dat ze dat waarschijnlijk niet zomaar mag doen, sterker nog; ze mag zonder toestemming van A2 niet eens met dat kind naar België.
België is buitenland maar Curaçao valt toch niet onder die voorwaarden?
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 12:08
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:04 schreef vencodark het volgende:
Nog even en we horen het wel of die Sarah in blijde verwachting is en van wie. ~O>
Zou ze er serieus blij mee zijn?
vencodarkwoensdag 17 maart 2021 @ 12:11
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:08 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Zou ze er serieus blij mee zijn?
Ze zal in ieder geval doen alsof. :+
Mishuwoensdag 17 maart 2021 @ 12:11
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:56 schreef -river- het volgende:
https://www.utopianieuws.(...)s-is-geen-lieverdje/

Het is natuurlijk erg pijnlijk voor Monique dat Andre Hazes haar weer verlaten heeft voor een andere dame. Sarah is het nieuwe liefje van Andre Hazes en we melden al eerder dat Sarah waarschijnlijk zwanger is van Andre Hazes en dat maakt de situatie alleen nog maar pijnlijker.

We hebben inmiddels een aantal verhalen gehoord over Sarah en ze schijnt geen lieverdje te zijn. Andre Hazes gaf al toe dat ze een drank en drugsverslaving had en dat ze daar inmiddels van af is. Maar het gerucht gaat dat ze niet vrijwillig naar een kliniek is gegaan. Het zit namelijk zo ze wilde een meisje overrijden met haar auto. Dat meisje heeft toen aangifte gedaan voor poging tot doodslag en de rechter heeft Sarah toen verplicht naar een instelling gestuurd.

Verder wordt er gezegd dat Sarah de ex is van Lil Kleine en dat ze al met hem aan bezig was toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Monica Geuze een relatie had en dat Sarah ook de reden is voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.
Wtf.
Mishuwoensdag 17 maart 2021 @ 12:12
Monique moet de dag betreuren dat ze die loser een kans gaf.
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 12:21
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:12 schreef Mishu het volgende:
Monique moet de dag betreuren dat ze die loser een kans gaf.
Een kans? Hoeveel zou hij er inmiddels gehad hebben?
-river-woensdag 17 maart 2021 @ 12:22
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:21 schreef maily het volgende:

[..]

Een kans? Hoeveel zou hij er inmiddels gehad hebben?
Te veel, veel te veel.
vencodarkwoensdag 17 maart 2021 @ 12:32
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:12 schreef Mishu het volgende:
Monique moet de dag betreuren dat ze die loser een kans gaf.
Gelukkig zit ze er nog maar haar hele leven aan vast. :')
roos94woensdag 17 maart 2021 @ 12:41
Screenshot-20210317-124026-Instagram.jpg

Ze lijkt wel 37 joh
girlnextdoor.woensdag 17 maart 2021 @ 12:43
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 10:56 schreef -river- het volgende:
https://www.utopianieuws.(...)s-is-geen-lieverdje/

Het is natuurlijk erg pijnlijk voor Monique dat Andre Hazes haar weer verlaten heeft voor een andere dame. Sarah is het nieuwe liefje van Andre Hazes en we melden al eerder dat Sarah waarschijnlijk zwanger is van Andre Hazes en dat maakt de situatie alleen nog maar pijnlijker.

We hebben inmiddels een aantal verhalen gehoord over Sarah en ze schijnt geen lieverdje te zijn. Andre Hazes gaf al toe dat ze een drank en drugsverslaving had en dat ze daar inmiddels van af is. Maar het gerucht gaat dat ze niet vrijwillig naar een kliniek is gegaan. Het zit namelijk zo ze wilde een meisje overrijden met haar auto. Dat meisje heeft toen aangifte gedaan voor poging tot doodslag en de rechter heeft Sarah toen verplicht naar een instelling gestuurd.

Verder wordt er gezegd dat Sarah de ex is van Lil Kleine en dat ze al met hem aan bezig was toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Monica Geuze een relatie had en dat Sarah ook de reden is voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.
Sarah is dus obsessed door bekende mannen. Die zien haar op hun beur natuurlijk weer als neukobject.

Wat een sukkels dat ze erin trappen, en Sarah mag wat mij betreft wel eens op dr volgespoten bek gaan als ze werkelijk zo is. Zonde dat je zo jong al.zo verdorven bent, al heeft dat meestal een psychische reden.
vencodarkwoensdag 17 maart 2021 @ 12:55
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:41 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Ze lijkt wel 37 joh
Andre heeft wederom bewezen duidelijk een type te hebben. :Y
RipCitywoensdag 17 maart 2021 @ 12:57
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:41 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Ze lijkt wel 37 joh
Ziet er zwaar ongezond uit.


https://www.telegraaf.nl/(...)re-hazes-lekker-slim
Basp1woensdag 17 maart 2021 @ 13:06
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:04 schreef vencodark het volgende:
Nog even en we horen het wel of die Sarah in blijde verwachting is en van wie. ~O>
Zou Sarah qua sexuele moraal een beetje vergelijkbaar met Samantha zijn. Dat A2 denkt dat ze zwanger is van hem en er een donker kindje is als resultaat. :D
Michelleewoensdag 17 maart 2021 @ 13:06
Als dit waar is, heb ik het ook wel te doen met Monica Geuze. Je zal maar 2 x een vriend hebben die met het zelfde meisje vreemd gaat.
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 13:06
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:06 schreef Michellee het volgende:
Als dit waar is, heb ik het ook wel te doen met Monica Geuze. Je zal maar 2 x een vriend hebben die met het zelfde meisje vreemd gaat.
Ik zou mijn hond er nog aftrappen op dierendag.

Wat zien sommige mannen toch in die volgespoten delletjes ;( ;(
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 13:08
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:06 schreef Michellee het volgende:
Als dit waar is, heb ik het ook wel te doen met Monica Geuze. Je zal maar 2 x een vriend hebben die met het zelfde meisje vreemd gaat.
Ik zou mijn hond nog van Sarah aftrappen op dierendag.
Daar wil je als man toch niet bovenop liggen joh.

Ik zou veel te bang zijn dat ze leegloopt.
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 13:09
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:06 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Zou Sarah qua sexuele moraal een beetje vergelijkbaar met Samantha zijn. Dat A2 denkt dat ze zwanger is van hem en er een donker kindje is als resultaat. :D
_O-
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 13:10
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:08 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Ik zou mijn hond nog van Sarah aftrappen op dierendag.
Daar wil je als man toch niet bovenop liggen joh.

Ik zou veel te bang zijn dat ze leegloopt.
Je punt is in elk geval duidelijk!
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 13:12
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:10 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Je punt is in elk geval duidelijk!
Ja, beetje offtopic misschien :P

Maar ik begrijp oprecht niet wat mannen zien in dit soort type meiden.
Maar goed, smaken verschillen blijkbaar.
vencodarkwoensdag 17 maart 2021 @ 13:16
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:12 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Ja, beetje offtopic misschien :P

Maar ik begrijp oprecht niet wat mannen zien in dit soort type meiden.
Maar goed, smaken verschillen blijkbaar.
Seksueel gezien tot een hoop in staat?
Geile praatjes, een aanraking hier en daar.
Geen intelligent gesprek mee te voeren maar wat geeft dat? Je wordt niet bekritiseerd of tegengesproken en ze doet alles voor je, tussen de lakens dan.

En laten we eerlijk zijn: het type man wat er wel op valt, zal niet gauw jóuw type zijn. :P
vencodarkwoensdag 17 maart 2021 @ 13:18
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:06 schreef Michellee het volgende:
Als dit waar is, heb ik het ook wel te doen met Monica Geuze. Je zal maar 2 x een vriend hebben die met het zelfde meisje vreemd gaat.
Of minstens medelijden met jezelf dat je zulke mannen überhaupt uitkiest. :')
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 13:21
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:12 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Ja, beetje offtopic misschien :P

Maar ik begrijp oprecht niet wat mannen zien in dit soort type meiden.
Maar goed, smaken verschillen blijkbaar.
Nee hoor, is ontopic. Was mar een geintje, omdat je het tweemaal plaatste :) ik plaats wel 193 keer wat voor zeikwijf ik Mo vind.

Snap het ook niet zo goed, al denk ik dus dat ze van zichzelf best knap is/kan zijn. Maar dat werd hier ook al weggewuifd.
En tja, er is een markt voor maar dan kom je dus uit bij knakworsttypes als Hazes.
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 13:30
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:21 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Nee hoor, is ontopic. Was mar een geintje, omdat je het tweemaal plaatste :) ik plaats wel 193 keer wat voor zeikwijf ik Mo vind.

Snap het ook niet zo goed, al denk ik dus dat ze van zichzelf best knap is/kan zijn. Maar dat werd hier ook al weggewuifd.
En tja, er is een markt voor maar dan kom je dus uit bij knakworsttypes als Hazes.
Knakworsttype is voor mij nu al het woord van het jaar 2021!
mascara-klodderwoensdag 17 maart 2021 @ 13:32
Ik heb gisteren een bolletje knakworst gegeten.

Komt wel dichtbij zo -O-
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 13:32
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:16 schreef vencodark het volgende:

[..]

Seksueel gezien tot een hoop in staat?
Geile praatjes, een aanraking hier en daar.
Geen intelligent gesprek mee te voeren maar wat geeft dat? Je wordt niet bekritiseerd of tegengesproken en ze doet alles voor je, tussen de lakens dan.

En laten we eerlijk zijn: het type man wat er wel op valt, zal niet gauw jóuw type zijn. :P
Hoe weet je nu op basis van opgespoten lippen of iemand tot veel in staat is?
Duderinnetjewoensdag 17 maart 2021 @ 13:33
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:41 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Ze lijkt wel 37 joh
Alles aan deze foto is bevreemdend.
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 13:45
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:32 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Hoe weet je nu op basis van opgespoten lippen of iemand tot veel in staat is?
Eens, die is veel te onzeker.

Tenminste das mijn redenatie bij mensen die zichzelf zo verbouwen. Daarnaast gebruikte ze drugs en alcohol, ook een manier om die onzekerheid tijdelijk te verbergen.

Ik denk dat het een stijve houten plank is in bed, en de lampen uit type. Een keer per maand.
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 13:48
Ze heeft een rare, lege uitstraling. Ik kan er de vinger niet helemaal op leggen.
Het is niet dat ik influencers die zichtbaar veel bezig zijn met uiterlijkheden per definitie leeg of oppervlakkig vind, maar het is echt haar blik.
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 13:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:45 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Eens, die is veel te onzeker.

Tenminste das mijn redenatie bij mensen die zichzelf zo verbouwen. Daarnaast gebruikte ze drugs en alcohol, ook een manier om die onzekerheid tijdelijk te verbergen.

Ik denk dat het een stijve houten plank is in bed, en de lampen uit type. Een keer per maand.
Ja precies. Zo'n type wat je enorm uitdaagt, maar vervolgens de boel weer uitspuugt :P
Taigawoensdag 17 maart 2021 @ 13:50
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:45 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Eens, die is veel te onzeker.

Tenminste das mijn redenatie bij mensen die zichzelf zo verbouwen. Daarnaast gebruikte ze drugs en alcohol, ook een manier om die onzekerheid tijdelijk te verbergen.

Ik denk dat het een stijve houten plank is in bed, en de lampen uit type. Een keer per maand.
Een zeester.
Olewoensdag 17 maart 2021 @ 13:52
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:30 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Knakworsttype is voor mij nu al het woord van het jaar 2021!
nee dat is intimiteitsvacuum al!
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 13:55
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:52 schreef Ole het volgende:

[..]

nee dat is intimiteitsvacuum al!
Op de voet gevolgd door verdrietholletje
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 13:56
Geen woord in de openhartige column van Mo deze week. Kan natuurlijk prima, aangezien het pas een week speelt (het voelt als maanden) en het vast al bij de drukker lag. Maar als het volgende week weer een zoetsappig verhaal over iets anders wordt, wordt het ongeloofwaardig.
Michelleewoensdag 17 maart 2021 @ 13:57
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:18 schreef vencodark het volgende:

[..]

Of minstens medelijden met jezelf dat je zulke mannen überhaupt uitkiest. :')
Ik heb bijvoorbeeld de combi Afrojack Amanda Balk ook nooit gesnapt. Wat moet je met zo'n pop.

Ik vind het toeval ook wel erg bijzonder. Maar ik begreep dat Sarah vrienden is met die vriendin van lil kleine nu?
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:57 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik heb bijvoorbeeld de combi Afrojack Amanda Balk ook nooit gesnapt. Wat moet je met zo'n pop.

Ik vind het toeval ook wel erg bijzonder. Maar ik begreep dat Sarah vrienden is met die vriendin van lil kleine nu?
Ja die hebben een clubje met allemaal van zulke types die ook samen naar Dubai gaan.
Als die eendjes elkaar allemaal begroeten met drie zoenen, krijgt het begrip klapzoen meteen een andere lading, denk ik.
Michelleewoensdag 17 maart 2021 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:56 schreef letmehearyouscream het volgende:
Geen woord in de openhartige column van Mo deze week. Kan natuurlijk prima, aangezien het pas een week speelt (het voelt als maanden) en het vast al bij de drukker lag. Maar als het volgende week weer een zoetsappig verhaal over iets anders wordt, wordt het ongeloofwaardig.
Ik moet opeens weer denken aan de column van Sylvie Meis, over hoe geldig haar of een nieuw was geweest. Terwijl het toen klapte
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 14:05
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:00 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik moet opeens weer denken aan de column van Sylvie Meis, over hoe geldig haar of een nieuw was geweest. Terwijl het toen klapte
Ja haha, gaf een goed kijkje in de keuken van zulke "colums". Voorgefabriceerde meuk dat niet eens door de BN'er zelf wordt geschreven. Ik heb wel eens een mail gestuurd naar Grazia waarom er bij die column geen 'advertorial' stond, aangezien het 1 grote promotie was. Dan was het onderwerp van de column bijvoorbeeld dat ze als powervrouw ook wel eens de offday had, maar dat ze nu heel glamoureuze tissues had uitgebracht met haar eigen logo. Nou ja, ik zeg maar wat, maar het kwam altijd uit op 1 van haar producten.
herverwijderdwoensdag 17 maart 2021 @ 14:07
Ik verheug me al op nog vele onverwachte en verwachte wendingen in deze gate c_/

Oh, en ik doe een voorzichtige gok: uiterlijk eind volgende maand staat er een nieuwe tatoeage op bij An2! En dan wel een die te maken heeft met Sarah, uiteraard. Een lipafdruk ofzo.
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 14:09
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:00 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ja die hebben een clubje met allemaal van zulke types die ook samen naar Dubai gaan.
Als die eendjes elkaar allemaal begroeten met drie zoenen, krijgt het begrip klapzoen meteen een andere lading, denk ik.
_O-
JaneDoewoensdag 17 maart 2021 @ 14:09
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:06 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Ik zou mijn hond er nog aftrappen op dierendag.

Wat zien sommige mannen toch in die volgespoten delletjes ;( ;(
Nou ja, Monica heeft zelf ook opgespoten lippen. Ook die nieuwe van Lil Kleine, Jamie, ziet er uit 20 jaar ouder uit en heeft die opgezwollen lippen
JaneDoewoensdag 17 maart 2021 @ 14:13
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:57 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik heb bijvoorbeeld de combi Afrojack Amanda Balk ook nooit gesnapt. Wat moet je met zo'n pop.

Ik vind het toeval ook wel erg bijzonder. Maar ik begreep dat Sarah vrienden is met die vriendin van lil kleine nu?
En ook Afro Jack heeft daarna een zelfde type gescoord, is er zelf mee getrouwd!
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 14:13
andre-hazes-sarah-soelen-eerste-foto.png?itok=GAPb2voF

Ik dacht, waar lijkt die toch op...

GettyImages-450450040.jpg

Vooral die neus.
Michelleewoensdag 17 maart 2021 @ 14:14
Ik lees net dat Sarah ook iets heeft gehad met Niek van The Bachelor
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:13 schreef ootjekatootje het volgende:
[ afbeelding ]

Ik dacht, waar lijkt die toch op...

[ afbeelding ]
Et foon home Sarah.
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:14 schreef Michellee het volgende:
Ik lees net dat Sarah ook iets heeft gehad met Niek van The Bachelor
Tuurlijk _O-
Als we gaan uitzoeken met wie niet zijn we eerder klaar :D
Michelleewoensdag 17 maart 2021 @ 14:15
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:13 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

En ook Afro Jack heeft daarna een zelfde type gescoord, is er zelf mee getrouwd!
Ja die Lambourgini toch?
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 14:16
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:09 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Nou ja, Monica heeft zelf ook opgespoten lippen. Ook die nieuwe van Lil Kleine, Jamie, ziet er uit 20 jaar ouder uit en heeft die opgezwollen lippen
Zeker. Is voor mij ook allemaal zelfde laken en pak.

Wat is er mis met naturel tegenwoordig? ;(
Michelleewoensdag 17 maart 2021 @ 14:17
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:16 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Zeker. Is voor mij ook allemaal zelfde laken en pak.

Wat is er mis met naturel tegenwoordig? ;(
Ik denk ook, waarom vreemdgaan. Ze zien er allemaal hetzelfde uit.
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 14:18
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:17 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik denk ook, waarom vreemdgaan. Ze zien er allemaal hetzelfde uit.
Ja we hebben aan Marco gezien wat hier van komt :P
JaneDoewoensdag 17 maart 2021 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:15 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ja die Lambourgini toch?
Juist

quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:16 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Zeker. Is voor mij ook allemaal zelfde laken en pak.

Wat is er mis met naturel tegenwoordig? ;(
Holmaatje Djarno ook een duckface, al lijkt zij zich nog een beetje ingehouden te hebben... Of is het tijd voor een refill?
AgnesGruwoensdag 17 maart 2021 @ 14:26
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:09 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Nou ja, Monica heeft zelf ook opgespoten lippen. Ook die nieuwe van Lil Kleine, Jamie, ziet er uit 20 jaar ouder uit en heeft die opgezwollen lippen
Monica is al weer even filler vrij (waarom weet ik dit soort dingen :') )
JaneDoewoensdag 17 maart 2021 @ 14:30
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:26 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Monica is al weer even filler vrij (waarom weet ik dit soort dingen :') )
Oh serieus? Eindelijk eendje die het licht heeft gezien..
AgnesGruwoensdag 17 maart 2021 @ 14:41
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:30 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Oh serieus? Eindelijk eendje die het licht heeft gezien..
Ja:
https://www.glamour.nl/ni(...)s-laten-verwijderen/
#ANONIEMwoensdag 17 maart 2021 @ 14:43
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 12:41 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Ze lijkt wel 37 joh
Ik ben bijna 44 en zie er jonger uit dan zij. Ongelofelijk
#ANONIEMwoensdag 17 maart 2021 @ 14:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:00 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ja die hebben een clubje met allemaal van zulke types die ook samen naar Dubai gaan.
Als die eendjes elkaar allemaal begroeten met drie zoenen, krijgt het begrip klapzoen meteen een andere lading, denk ik.
_O_ _O-
vencodarkwoensdag 17 maart 2021 @ 15:03
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:32 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Hoe weet je nu op basis van opgespoten lippen of iemand tot veel in staat is?
Ach, ik overdrijf natuurlijk wat. Misschien is ze best leuk en intelligent. Maar een beetje stereotype omschrijven mag in dit topic toch wel? :)
E.T.woensdag 17 maart 2021 @ 15:04
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:13 schreef ootjekatootje het volgende:
[ afbeelding ]

Ik dacht, waar lijkt die toch op...

[ afbeelding ]

Vooral die neus.
Heuj!
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 15:12
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 15:03 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ach, ik overdrijf natuurlijk wat. Misschien is ze best leuk en intelligent. Maar een beetje stereotype omschrijven mag in dit topic toch wel? :)
Zeker hoor!

Ik zelf associeer deze types echter niet automatisch met een heftig seksleven.
Ik raak hier eerder impotent van haha!
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 15:14
quote:
8s.gif Op woensdag 17 maart 2021 15:04 schreef E.T. het volgende:

[..]

Heuj!
:D
NothingHappenedwoensdag 17 maart 2021 @ 15:19
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:06 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Ik zou mijn hond er nog aftrappen op dierendag.

Wat zien sommige mannen toch in die volgespoten delletjes ;( ;(
Ja toch apart dat het weer gaat over ‘mannen’ vs ‘delletjes’ en ja Sarah is inderdaad een delletje, maar die kerels die er bovenop springen zijn net zulke grote dellen. Del zoekt del imo. Ik kan niet zo goed tegen het onderscheid wat keer op keer gemaakt wordt. Alsof het de ‘mannen’ (kuch) allemaal maar overkomt :{w
Bizar dat dat nog steeds zo wordt gezien ook.
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 15:21
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 15:19 schreef NothingHappened het volgende:

[..]

Ja toch apart dat het weer gaat over ‘mannen’ vs ‘delletjes’ en ja Sarah is inderdaad een delletje, maar die kerels die er bovenop springen zijn net zulke grote dellen. Del zoekt del imo. Ik kan niet zo goed tegen het onderscheid wat keer op keer gemaakt wordt. Alsof het de ‘mannen’ (kuch) allemaal maar overkomt :{w
Bizar dat dat nog steeds zo wordt gezien ook.
Oh je hebt helemaal gelijk hoor!
Deze 'delletjes' trekken ook een bepaald type man aan.

Soort zoekt soort zullen we maar zeggen :)
NothingHappenedwoensdag 17 maart 2021 @ 15:29
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 15:21 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Oh je hebt helemaal gelijk hoor!
Deze 'delletjes' trekken ook een bepaald type man aan.

Soort zoekt soort zullen we maar zeggen :)
Gelukkig dat we het eens zijn :Y

Ik zou willen toevoegen dat ik m’n hond nog van A2 zou trappen op dierendag *)
dezomervoorbijwoensdag 17 maart 2021 @ 15:30
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 15:29 schreef NothingHappened het volgende:

[..]

Gelukkig dat we het eens zijn :Y

Ik zou willen toevoegen dat ik m’n hond nog van A2 zou trappen op dierendag *)
Om er zelf op te kunnen springen? :P
NothingHappenedwoensdag 17 maart 2021 @ 15:34
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 15:30 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Om er zelf op te kunnen springen? :P
Tja, het is natuurlijk wel een catch deze wereldster en als ik een delletje zou zijn zou ik er natuurlijk serieus over nadenken... :O
#ANONIEMwoensdag 17 maart 2021 @ 16:22
Mogelijk vier mensen besmet geraakt na testevenement concert André Hazes
RipCitywoensdag 17 maart 2021 @ 16:24
quote:
met soa?
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 16:26
quote:
Zulke optredens kunnen dus niet want niet iedereen houdt zich aan de regels om zich naderhand ook te laten testen.
-river-woensdag 17 maart 2021 @ 16:33
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 14:13 schreef ootjekatootje het volgende:
[ afbeelding ]

Ik dacht, waar lijkt die toch op...

[ afbeelding ]

Vooral die neus.
_O-
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 16:44
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 16:24 schreef RipCity het volgende:

[..]

met soa?
_O-
Mishuwoensdag 17 maart 2021 @ 17:05
Zo frustrerend dat deze gast op TV is terwijl Marco er even vanaf is. Schaamteloos gewoon. Waarom boycot niet iedereen deze gast?
RipCitywoensdag 17 maart 2021 @ 17:08

@05:30 :D
praadjewoensdag 17 maart 2021 @ 17:23
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:48 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ze heeft een rare, lege uitstraling. Ik kan er de vinger niet helemaal op leggen.
Het is niet dat ik influencers die zichtbaar veel bezig zijn met uiterlijkheden per definitie leeg of oppervlakkig vind, maar het is echt haar blik.
Die zetten gewoon een leuke filter op hun ogen. Barbie heeft diezelfde lege blik.
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 17:58
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 13:55 schreef dezomervoorbij het volgende:

[..]

Op de voet gevolgd door verdrietholletje
Nou idd, wat een kleuterwoord was dat, en daar begon een interview tussen twee vijftigers zo ongeveer mee, je wist gelijk was het niveau was.
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 18:08
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 16:26 schreef maily het volgende:

[..]

Zulke optredens kunnen dus niet want niet iedereen houdt zich aan de regels om zich naderhand ook te laten testen.
Beetje raar idd dat 16-18% zich daar daar gewoon niet aan houdt, zo werkt zo'n proefevenement dus niet goed, wat mij betreft ben je sowieso uitgesloten van verdere proefevenementen als je je achteraf niet weer laat testen.
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 18:09
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 18:08 schreef Leandra het volgende:

[..]

Beetje raar idd dat 16-18% zich daar daar gewoon niet aan houdt, zo werkt zo'n proefevenement dus niet goed, wat mij betreft ben je sowieso uitgesloten van verdere proefevenementen als je je achteraf niet weer laat testen.
Juist.

Maar moet die knakworst nou in quarantaine?
Leandrawoensdag 17 maart 2021 @ 18:13
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 18:09 schreef maily het volgende:

[..]

Juist.

Maar moet die knakworst nou in quarantaine?
Dat denk ik niet, als het besmettingen in het publiek waren.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 18:31
Holmaat djarrrr is jarig raad eens wie het liked? Just Sarah ze vallen ook echt niet op hoor .
ChipsZak.woensdag 17 maart 2021 @ 18:36
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 16:24 schreef RipCity het volgende:

[..]

met soa?
Weheheh :') :D
mascara-klodderwoensdag 17 maart 2021 @ 18:58
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 18:13 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat denk ik niet, als het besmettingen in het publiek waren.
Nouja, misschien kwam het wel van Dreetje af. We weten dat hij het fijn vindt om lekker iemand in zijn bek te spetteren lallen zingen :')
Simone010woensdag 17 maart 2021 @ 19:43
Die
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 18:31 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Holmaat djarrrr is jarig raad eens wie het liked? Just Sarah ze vallen ook echt niet op hoor .
Telkens als die Djarno in 't spel is gaat 't fout met dat Hazes gebakkie, ik verdenk hem ervan die kabouter steeds op te hitsen, eerst met Bridget, en nu met die zoeloe
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 19:47
Uhoh Raggel is uit de school geklapt in Story. Toen zij en haar geldkraantje Antwee zogenaamd ruzie hadden, hadden ze gewoon stiekem contact. Ze spraken vaak urenlang met elkaar maar Mo mocht hier niets van weten. Raggel vond het onterecht dat Mo vervolgens de eer kreeg dat zij hen verzoend had, maar heeft het toen maar zo gelaten. Tot nu.


Wat onwijs vals. Als kamp Mo nu stil blijft, zou ik dat echt heel knap vinden. Ik zou het niet kunnen.
Pisces29woensdag 17 maart 2021 @ 19:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 19:47 schreef letmehearyouscream het volgende:
Uhoh Raggel is uit de school geklapt in Story. Toen zij en haar geldkraantje Antwee zogenaamd ruzie hadden, hadden ze gewoon stiekem contact. Ze spraken vaak urenlang met elkaar maar Mo mocht hier niets van weten. Raggel vond het onterecht dat Mo vervolgens de eer kreeg dat zij hen verzoend had, maar heeft het toen maar zo gelaten. Tot nu.


Wat onwijs vals. Als kamp Mo nu stil blijft, zou ik dat echt heel knap vinden. Ik zou het niet kunnen.
Dus voor de show riep hij in de media dat zijn moeder gek was en dat het niet meer ging en dat hij blij was dat het contact met z’n zus ineens weer goed was. Wat een treurnis. :D
AgnesGruwoensdag 17 maart 2021 @ 19:50
Volgens het sap kanaal hadden Dré en Raggel stiekem al die tijd contact met elkaar. Monique mocht dat dus niet weten. Volgens Raggel steekt het wel dat Mo gezien werd als reden van de verzoening.
Pisces29woensdag 17 maart 2021 @ 19:54
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 19:50 schreef AgnesGru het volgende:
Volgens het sap kanaal hadden Dré en Raggel stiekem al die tijd contact met elkaar. Monique mocht dat dus niet weten. Volgens Raggel steekt het wel dat Mo gezien werd als reden van de verzoening.
Dat staat toch exact twee posts boven jou ;)
Mishuwoensdag 17 maart 2021 @ 20:03
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 19:47 schreef letmehearyouscream het volgende:
Uhoh Raggel is uit de school geklapt in Story. Toen zij en haar geldkraantje Antwee zogenaamd ruzie hadden, hadden ze gewoon stiekem contact. Ze spraken vaak urenlang met elkaar maar Mo mocht hier niets van weten. Raggel vond het onterecht dat Mo vervolgens de eer kreeg dat zij hen verzoend had, maar heeft het toen maar zo gelaten. Tot nu.


Wat onwijs vals. Als kamp Mo nu stil blijft, zou ik dat echt heel knap vinden. Ik zou het niet kunnen.
Als ik kamp Mo was zou ik het lekker laten gaan en nooit meer energie aan die kleuters verspillen. Hoofdstuk sluiten en door.
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 20:11
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:03 schreef Mishu het volgende:

[..]

Als ik kamp Mo was zou ik het lekker laten gaan en nooit meer energie aan die kleuters verspillen. Hoofdstuk sluiten en door.
Da's het beste. Ik zou het echter wel begrijpen als de maat een keer vol is.

Anderzijds is Mo natuurlijk ook niet vies van een valse sneer, met die post op de dag dat Raggel werd opgenomen..

[ Bericht 0% gewijzigd door letmehearyouscream op 17-03-2021 20:28:33 ]
Pisces29woensdag 17 maart 2021 @ 20:13
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:11 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Da's her beste. Ik zou het echter wel begrijpen als de maat een keer vol is.

Anderzijds is Mo natuurlijk ook niet vies van een valse sneer, met die post op de dag dat Raggel werd opgenomen..
Over een week of 2 krijgen we vast een ‘diepzinnige’ tekst in het Engels op haar story. Iets met wegen, een einde of nieuw begin. :+ Heel lieflijk maar ondertussen druipt het sarcasme en de sneer er vanaf.

Ik vind André een lulhannes maar Monique ook echt een typisch krengerige Rotterdamse.
letmehearyouscreamwoensdag 17 maart 2021 @ 20:13
Er is overigens duidelijk een soort dealtje met Story, want ook de foto's van de ontmoeting tussen de nationale Cruella en Antwee ("de eerste ontmoeting na de breuk") staan pontificaal in het blad.

Raggel benadrukt nog even hoe blij en opgelucht André is.
-river-woensdag 17 maart 2021 @ 20:19
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Er is overigens duidelijk een soort dealtje met Story, want ook de foto's van de ontmoeting tussen de nationale Cruella en Antwee ("de eerste ontmoeting na de breuk") staan pontificaal in het blad.

Raggel benadrukt nog even hoe blij en opgelucht André is.
Verrot stuk leer is het ook echt he.
Sunshine1982woensdag 17 maart 2021 @ 20:22
Ik dacht dat Rachel ergens in Barcelona woonde?
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 20:24
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 19:47 schreef letmehearyouscream het volgende:
Uhoh Raggel is uit de school geklapt in Story. Toen zij en haar geldkraantje Antwee zogenaamd ruzie hadden, hadden ze gewoon stiekem contact. Ze spraken vaak urenlang met elkaar maar Mo mocht hier niets van weten. Raggel vond het onterecht dat Mo vervolgens de eer kreeg dat zij hen verzoend had, maar heeft het toen maar zo gelaten. Tot nu.


Wat onwijs vals. Als kamp Mo nu stil blijft, zou ik dat echt heel knap vinden. Ik zou het niet kunnen.
Was er een 3e telefoon?! :o
mascara-klodderwoensdag 17 maart 2021 @ 20:25
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:24 schreef maily het volgende:

[..]

Was er een 3e telefoon?! :o
_O-
mascara-klodderwoensdag 17 maart 2021 @ 20:26
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:22 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik dacht dat Rachel ergens in Barcelona woonde?
Ja.
Woonbootjeswoensdag 17 maart 2021 @ 20:26
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:22 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik dacht dat Rachel ergens in Barcelona woonde?
Dat huis in Barcelona heeft ze erbij daar trekt ze zich terug om een boek over ouwe Hazes te schrijven 😂
#ANONIEMwoensdag 17 maart 2021 @ 20:36
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:26 schreef Woonbootjes het volgende:

[..]

Dat huis in Barcelona heeft ze erbij daar trekt ze zich terug om een boek over ouwe Hazes te schrijven 😂
Die ouwe blijft maar uit zijn graf opgetrommeld worden |:)
Heeft die uitgewrongen zeemlap nou werkelijk niks anders te doen?
ootjekatootjewoensdag 17 maart 2021 @ 20:51
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:19 schreef -river- het volgende:

[..]

Verrot stuk leer is het ook echt he.
O daarom zet hij die poststempel nog ff in zijn nek...

Die denkt ook dat de wereld gek is niet?
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 21:17
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Er is overigens duidelijk een soort dealtje met Story, want ook de foto's van de ontmoeting tussen de nationale Cruella en Antwee ("de eerste ontmoeting na de breuk") staan pontificaal in het blad.

Raggel benadrukt nog even hoe blij en opgelucht André is.
Tuurlijk ook al zou andre dat niet doen zou zij het nog zeggen.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 21:18
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:26 schreef Woonbootjes het volgende:

[..]

Dat huis in Barcelona heeft ze erbij daar trekt ze zich terug om een boek over ouwe Hazes te schrijven 😂
Nee die schrijft zij over haarzelf. Hoe ze heeft geleeft na de dood van sr
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 21:20
Wat mij verbaasd is dat nu bij andre en zo een djar Sarah ook alles liked.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 21:23
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 19:43 schreef Simone010 het volgende:
Die
[..]

Telkens als die Djarno in 't spel is gaat 't fout met dat Hazes gebakkie, ik verdenk hem ervan die kabouter steeds op te hitsen, eerst met Bridget, en nu met die zoeloe
Daar zeg jij iets ik geloof dat ook . Ik kreeg ook het idee dat Monique zo kapot was van Djar. Ikzelf ook niet vind hem een holkruiper.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 19:47 schreef letmehearyouscream het volgende:
Uhoh Raggel is uit de school geklapt in Story. Toen zij en haar geldkraantje Antwee zogenaamd ruzie hadden, hadden ze gewoon stiekem contact. Ze spraken vaak urenlang met elkaar maar Mo mocht hier niets van weten. Raggel vond het onterecht dat Mo vervolgens de eer kreeg dat zij hen verzoend had, maar heeft het toen maar zo gelaten. Tot nu.


Wat onwijs vals. Als kamp Mo nu stil blijft, zou ik dat echt heel knap vinden. Ik zou het niet kunnen.
Die oude zeem leren lap is echt alle slechts wat je niet wilt zijn.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 21:27
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 19:50 schreef AgnesGru het volgende:
Volgens het sap kanaal hadden Dré en Raggel stiekem al die tijd contact met elkaar. Monique mocht dat dus niet weten. Volgens Raggel steekt het wel dat Mo gezien werd als reden van de verzoening.
Als ik Monique was maakte ik gehakt van die ouwe trol
Foshizzle79woensdag 17 maart 2021 @ 21:29
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 21:25 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Die oude zeem leren lap is echt alle slechts wat je niet wilt zijn.
Ze doet me denken aan dat boek van Oscar Wilde, "the picture of Dorian Gray". Zij is dat schilderij op zolder. 😉
mascara-klodderwoensdag 17 maart 2021 @ 21:32
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 21:29 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Ze doet me denken aan dat boek van Oscar Wilde, "the picture of Dorian Gray". Zij is dat schilderij op zolder. 😉
Deze? :D

https://images.app.goo.gl/N8WSp4Edo6WJupZQA
Foshizzle79woensdag 17 maart 2021 @ 21:33
quote:
Die ja! :Y
LagerthaQueenOfKattewoensdag 17 maart 2021 @ 21:34
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 21:29 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Ze doet me denken aan dat boek van Oscar Wilde, "the picture of Dorian Gray". Zij is dat schilderij op zolder. 😉
_O_ als 2 druppels
mailywoensdag 17 maart 2021 @ 21:57
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 21:34 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

_O_ als 2 druppels
Absorberen maar :X
vencodarkwoensdag 17 maart 2021 @ 22:40
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:36 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Die ouwe blijft maar uit zijn graf opgetrommeld worden |:)
Heeft die uitgewrongen zeemlap nou werkelijk niks anders te doen?
Uitgewrongen zeemlap! _O-
dezomervoorbijdonderdag 18 maart 2021 @ 07:25
quote:
1s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:11 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Da's het beste. Ik zou het echter wel begrijpen als de maat een keer vol is.

Anderzijds is Mo natuurlijk ook niet vies van een valse sneer, met die post op de dag dat Raggel werd opgenomen..
Mo is ook zo hampie kampie als wat toch? Die laat echt niet over zich heenlopen :P
dezomervoorbijdonderdag 18 maart 2021 @ 07:26
Mo zou gewoon een hele intieme scene tussen haar en haar beste vriendin Bobbie Eden online moeten zetten.
Dat zal hem leren die opgepompte kleuter!
mailydonderdag 18 maart 2021 @ 07:28
gsZTcTy.jpg
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 08:01
Wetende wat het oud vel heeft verteld dat zij al de tijd dat contact heeft gehad met andre zegt voor mij genoeg wat voor een mensen zij zijn . Andre is geen knip voor zijn neus waard je vriendin moeder van je kind ten huwelijk vragen en liegen als het gedrukt staat. Raggel nog even sneren naar Monique laat zien wat voor vrouw zij is. Maar dat wisten wij al toen zij als 16 jarige in het bed van ouwe Hazes lag. :r
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 08:29
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 08:01 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Wetende wat het oud vel heeft verteld dat zij al de tijd dat contact heeft gehad met andre zegt voor mij genoeg wat voor een mensen zij zijn . Andre is geen knip voor zijn neus waard je vriendin moeder van je kind ten huwelijk vragen en liegen als het gedrukt staat. Raggel nog even sneren naar Monique laat zien wat voor vrouw zij is. Maar dat wisten wij al toen zij als 16 jarige in het bed van ouwe Hazes lag. :r
16-jarige? Je bent nog optimistisch. Het pijpincident was op haar 13e.

Verder gelijk hoor. Ze vindt dat Mo teveel eer krijgt voor de verzoening. Wil je dan zelf de eer voor het voorliegen en in stand houden van een toneelstukje?
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 10:07
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 08:29 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

16-jarige? Je bent nog optimistisch. Het pijpincident was op haar 13e.

Verder gelijk hoor. Ze vindt dat Mo teveel eer krijgt voor de verzoening. Wil je dan zelf de eer voor het voorliegen en in stand houden van een toneelstukje?
13 jaar? :o is gewoon pedo achtig van die ouwe Hazes.

Nu haalt zijn Monique zo naar beneden maar vergeet idd zichzelf. Reflectie komt bij haar niet voor. Zij wist alles al weer. Wat een in en in lelijke vrouw van binnen en buiten. :r
Mens-erger-je-nietdonderdag 18 maart 2021 @ 10:13
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 08:29 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

16-jarige? Je bent nog optimistisch. Het pijpincident was op haar 13e.

Hoe komen jullie aan deze info? Wel ernstig zeg, vreselijk triest als je zo jong bent met zo’n oude man en dat je geen ouders hebt die hier ingrijpen.
Marsenaldonderdag 18 maart 2021 @ 10:18
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:13 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Hoe komen jullie aan deze info? Wel ernstig zeg, vreselijk triest als je zo jong bent met zo’n oude man en dat je geen ouders hebt die hier ingrijpen.
Die ouders hebben haar juist die tafel onder geduwd _O-
Mens-erger-je-nietdonderdag 18 maart 2021 @ 10:25
quote:
14s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:18 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Die ouders hebben haar juist die tafel onder geduwd _O-
Wat een intens zieke familie dan..
ootjekatootjedonderdag 18 maart 2021 @ 10:28
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:25 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Wat een intens zieke familie dan..
Eerst lag haar ma met hem in bed.
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 10:32
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:13 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Hoe komen jullie aan deze info? Wel ernstig zeg, vreselijk triest als je zo jong bent met zo’n oude man en dat je geen ouders hebt die hier ingrijpen.
Meerdere bronnen hebben dat bevestigd, zowel rondom André als rondom zijn toenmalige vrouw. Ellen heeft ze namelijk betrapt toen hij zijn knakworst in de mond van de puber stak.
Marsenaldonderdag 18 maart 2021 @ 10:34
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:25 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Wat een intens zieke familie dan..
Je zou het eens moeten opzoeken, die oude Hazes heeft zich helemaal in laten pakken door die familie, die hebben hun kind gewoon aan hem verkocht. En Hazes hield gewoon van jonge meisjes, en toen zijn toenmalige vrouw het zag gebeuren is die langzaam gek geworden, en Hazes had de emotionele voelsprieten van een bidsprinkhaan, die liet zich gewoon lekker pakken door een jong pubermeisje en zijm vrouw kan doodvallen. Verschrikkelijk volk is het.

Als er iets niet klopt laat ik me graag verbeteren :P
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 10:35
Gaan we nu weer voor de tigste keer herhalen dat die ouwe een pedo etc was? Is wel genoeg besproken, me dunkt.
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 10:37
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:35 schreef mascara-klodder het volgende:
Gaan we nu weer voor de tigste keer herhalen dat die ouwe een pedo etc was? Is wel genoeg besproken, me dunkt.
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:35 schreef mascara-klodder het volgende:
Gaan we nu weer voor de tigste keer herhalen dat die ouwe een pedo etc was? Is wel genoeg besproken, me dunkt.
Sorry klodder, je hebt ook wel gelijk. Het is ook wel algemeen bekend, dacht ik dan.
Marsenaldonderdag 18 maart 2021 @ 10:41
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:35 schreef mascara-klodder het volgende:
Gaan we nu weer voor de tigste keer herhalen dat die ouwe een pedo etc was? Is wel genoeg besproken, me dunkt.
Het is natuurlijk wel de fundering van dit topic, soms moet je even terug naar de roots. Het is net als met Woody Allen, mensen moeten af en toe even herinnerd worden aan het feit dat je laten pijpen door pubermeisjes vroeger je nog niet per se slachtoffer maakte van de cancelcultuur.
#ANONIEMdonderdag 18 maart 2021 @ 10:49
quote:
14s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:34 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Je zou het eens moeten opzoeken, die oude Hazes heeft zich helemaal in laten pakken door die familie, die hebben hun kind gewoon aan hem verkocht. En Hazes hield gewoon van jonge meisjes, en toen zijn toenmalige vrouw het zag gebeuren is die langzaam gek geworden, en Hazes had de emotionele voelsprieten van een bidsprinkhaan, die liet zich gewoon lekker pakken door een jong pubermeisje en zijm vrouw kan doodvallen. Verschrikkelijk volk is het.

Als er iets niet klopt laat ik me graag verbeteren :P
Hoe is het verder afgelopen met die vrouw, Ellen toch?
Michelleedonderdag 18 maart 2021 @ 11:00
quote:
14s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:41 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Het is natuurlijk wel de fundering van dit topic, soms moet je even terug naar de roots. Het is net als met Woody Allen, mensen moeten af en toe even herinnerd worden aan het feit dat je laten pijpen door pubermeisjes vroeger je nog niet per se slachtoffer maakte van de cancelcultuur.
Misschien moet het dan toegevoegd worden aan de openingspost?
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 11:02
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 11:00 schreef Michellee het volgende:

[..]

Misschien moet het dan toegevoegd worden aan de openingspost?
Dat wilde ik net posten. Nu komt die Ellen ook weer ter sprake.

De bagger heden ten dage hebben we toch meer dan genoeg aan?
TaksiZonderSuikerdonderdag 18 maart 2021 @ 11:03
Ik snap daarom ook niet dat die ouwe Hazes zo de hemel in wordt geprezen. Toneelstuk hier, concert daar. Die vent lag op de middenstip in de arena.

Ik verbaas me er dan soms ook weleens over er grote namen aan verbonden zijn, zoals een Chantal janzen en een Joop van den Ende. Die weten toch ook allemaal hoe het gegaan is?
Ikdenkmaarzodonderdag 18 maart 2021 @ 11:10
In september 2014 werd er in vier delen het leven van Andre Hazes beschreven in het Algemeen Dagblad. Daar wordt ingegaan op zijn huwelijken en verslavingen. Het is allemaal nog redelijk gematigd omschreven. De krant kijkt wel uit om van smaad of laster beschuldigd te kunnen worden.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 11:24
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:28 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Eerst lag haar ma met hem in bed.
Friedel? Dit is toch niet te geloven wat een viezerikken. En dan wel b dat gerimpelde iets zeggen.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 11:25
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:49 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Hoe is het verder afgelopen met die vrouw, Ellen toch?
Is overleden . Was een mooie rustige vrouw.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 11:27
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 11:02 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Dat wilde ik net posten. Nu komt die Ellen ook weer ter sprake.

De bagger heden ten dage hebben we toch meer dan genoeg aan?
Eigenlijk heeft Raggel geen enkel recht om iets te zeggen . Ordinaire vrouw. Vies om zo jong in het kruis van een getrouwde vent te hangen. :r
Eightyonedonderdag 18 maart 2021 @ 11:28
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 11:03 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:

Ik verbaas me er dan soms ook weleens over er grote namen aan verbonden zijn, zoals een Chantal janzen en een Joop van den Ende. Die weten toch ook allemaal hoe het gegaan is?
De schoorsteen moet blijven roken.
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 11:28
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 11:02 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Dat wilde ik net posten. Nu komt die Ellen ook weer ter sprake.

De bagger heden ten dage hebben we toch meer dan genoeg aan?
Nogmaals excuses :D zal het noooit meer doen.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 11:30
quote:
14s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:34 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Je zou het eens moeten opzoeken, die oude Hazes heeft zich helemaal in laten pakken door die familie, die hebben hun kind gewoon aan hem verkocht. En Hazes hield gewoon van jonge meisjes, en toen zijn toenmalige vrouw het zag gebeuren is die langzaam gek geworden, en Hazes had de emotionele voelsprieten van een bidsprinkhaan, die liet zich gewoon lekker pakken door een jong pubermeisje en zijm vrouw kan doodvallen. Verschrikkelijk volk is het.

Als er iets niet klopt laat ik me graag verbeteren :P
:X oud gerimpelde Raggel mag gewoon niets zeggen.

Ik gun Monique straks de mooiste en liefste man die er is. Raggel zal er nog wel voor zorgen dat Monique uit dat huis moet.
AgnesGrudonderdag 18 maart 2021 @ 11:39
Zullen we de twee verbannen kinderen van Anéén ook nog maar even ter sprake brengen :+
En dat Raggel zich een aantal nummers (zij gelooft in mij, kleine jongen) heeft toegeëigend.
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 11:53
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 11:30 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

:X oud gerimpelde Raggel mag gewoon niets zeggen.

Ik gun Monique straks de mooiste en liefste man die er is. Raggel zal er nog wel voor zorgen dat Monique uit dat huis moet.
Toen André in dat interview zei dat alle spullen van hem waren, had ik een beetje het idee dat Raggel hem dat ingefluisterd heeft. Gerda Smit-vibes met een leren laagje.
Noekdonderdag 18 maart 2021 @ 12:34
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:32 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Meerdere bronnen hebben dat bevestigd, zowel rondom André als rondom zijn toenmalige vrouw. Ellen heeft ze namelijk betrapt toen hij zijn knakworst in de mond van de puber stak.
giphy.gif
Wat???
dezomervoorbijdonderdag 18 maart 2021 @ 12:39
Ik vind 'Raggel' wel echt een heel vervelend woord.
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 12:41
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:39 schreef dezomervoorbij het volgende:
Ik vind 'Raggel' wel echt een heel vervelend woord.
Vervelend woord voor een vervelend mens ^O^
Dazalbestdonderdag 18 maart 2021 @ 12:44
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 08:47 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ja volgens mij volgende haar winkel Sarah.

Ik snap ook niet zo goed waarom Sarah Andre gisteren tagde in een etentje terwijl hij niet in beeld kwam. Vond ze dat dit topic te langzaam ging?
Hahaha _O- _O- _O- _O- _O- _O-
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 12:45
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 11:28 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Nogmaals excuses :D zal het noooit meer doen.
:D nouja ik heb natuurlijk geen drol te vertellen wat hier gepost wordt maar dit is hier al zo vaak uitgemolken ;)
Dido19donderdag 18 maart 2021 @ 12:46
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:49 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Hoe is het verder afgelopen met die vrouw, Ellen toch?
Is gescheiden van André, en enkele jaren later gestorven aan kanker. Ze had toen blijkbaar wel al een nieuwe vriend/echtgenoot.

De zoon van André en Ellen, Melvin, heeft na het overlijden van André de erfenis geschonken aan een goed doel voor de strijd tegen kanker en heeft niet langer de achternaam Hazes.

Ik ben hier nieuw trouwens, al zeker een jaar dat ik dit topic 'anoniem' lees, nu met al die heisa besloten om een account aan te maken. :P
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 12:48
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:45 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

:D nouja ik heb natuurlijk geen drol te vertellen wat hier gepost wordt maar dit is hier al zo vaak uitgemolken ;)
Uitmelken is wel een thema wat past bij de familie Hazes.
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 12:50
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:46 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Is gescheiden van André, en enkele jaren later gestorven aan kanker. Ze had toen blijkbaar wel al een nieuwe vriend/echtgenoot.

De zoon van André en Ellen, Melvin, heeft na het overlijden van André de erfenis geschonken aan een goed doel voor de strijd tegen kanker en heeft niet langer de achternaam Hazes.

Ik ben hier nieuw trouwens, al zeker een jaar dat ik dit topic 'anoniem' lees, nu met al die heisa besloten om een account aan te maken. :P
Welkom! Goed dat je je even voorstelt, voordat je voor een lid uit de entourage van Sarah/Mo/André wordt aangezien. Nou ja dat kan natuurlijk alsnog :D

Ben je van een team of neutrale supporter? Even voor de beeldvorming.
mailydonderdag 18 maart 2021 @ 12:50
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:46 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Is gescheiden van André, en enkele jaren later gestorven aan kanker. Ze had toen blijkbaar wel al een nieuwe vriend/echtgenoot.

De zoon van André en Ellen, Melvin, heeft na het overlijden van André de erfenis geschonken aan een goed doel voor de strijd tegen kanker en heeft niet langer de achternaam Hazes.

Ik ben hier nieuw trouwens, al zeker een jaar dat ik dit topic 'anoniem' lees, nu met al die heisa besloten om een account aan te maken. :P
Welkom ^O^
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 12:50
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:46 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Is gescheiden van André, en enkele jaren later gestorven aan kanker. Ze had toen blijkbaar wel al een nieuwe vriend/echtgenoot.

De zoon van André en Ellen, Melvin, heeft na het overlijden van André de erfenis geschonken aan een goed doel voor de strijd tegen kanker en heeft niet langer de achternaam Hazes.

Ik ben hier nieuw trouwens, al zeker een jaar dat ik dit topic 'anoniem' lees, nu met al die heisa besloten om een account aan te maken. :P
Welkom! *O*

Post je ook mee in het Barbie-topic? :7
mailydonderdag 18 maart 2021 @ 12:51
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:48 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Uitmelken is wel een thema wat past bij de familie Hazes.
Ik ben visueel ingesteld en zie die knakworst :X
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 12:55
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:51 schreef maily het volgende:

[..]

Ik ben visueel ingesteld en zie die knakworst :X
Ik eigenlijk ook. Een klein rimpelig worstje, alsof het te lang in het water heeft gelegen.
dezomervoorbijdonderdag 18 maart 2021 @ 12:55
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:51 schreef maily het volgende:

[..]

Ik ben visueel ingesteld en zie die knakworst :X
Knakworstje denk ik _O-
mailydonderdag 18 maart 2021 @ 12:56
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:55 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik eigenlijk ook. Een klein rimpelig worstje, alsof het te lang in het water heeft gelegen.
Ik bedoelde onder die tafel O-)
Dido19donderdag 18 maart 2021 @ 12:56
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:50 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Welkom! Goed dat je je even voorstelt, voordat je voor een lid uit de entourage van Sarah/Mo/André wordt aangezien. Nou ja dat kan natuurlijk alsnog :D

Ben je van een team of neutrale supporter? Even voor de beeldvorming.
Héhéhé, bedankt!

In dit geval ben ik wel team Mo. Ze heeft echt wel haar tekortkomingen en kleine kantjes maar lijkt me geen slecht persoon en een eerlijke partner. Ze lijkt me ook de enige die echt oprecht wat geeft om de opvoeding van AN3 want van AN2 gaat het niet komen.

Ik heb me echt zitten ergeren aan hoe AN2 nu weer doet alsof alles in zijn relatie met Monique slecht was, dat deed hij toen hij met Bridget was ook al, haar helemaal door het slijk halen. Hij doet nu alsof hij AN3 en Rachel niet mocht zien van Monique en alsof alles zo slecht was terwijl hij doodleuk een paar weken daarvoor nog een tattoo liet zetten voor haar. Echt een idioot.
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 12:56
Jongens! Hou op! :r

* mascara-klodder is ook een beelddenker :')
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 12:58
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:56 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Héhéhé, bedankt!

In dit geval ben ik wel team Mo. Ze heeft echt wel haar tekortkomingen en kleine kantjes maar lijkt me geen slecht persoon en een eerlijke partner. Ze lijkt me ook de enige die echt oprecht wat geeft om de opvoeding van AN3 want van AN2 gaat het niet komen.

Ik heb me echt zitten ergeren aan hoe AN2 nu weer doet alsof alles in zijn relatie met Monique slecht was, dat deed hij toen hij met Bridget was ook al, haar helemaal door het slijk halen. Hij doet nu alsof hij AN3 en Rachel niet mocht zien van Monique en alsof alles zo slecht was terwijl hij doodleuk een paar weken daarvoor nog een tattoo liet zetten voor haar. Echt een idioot.
Volgens mij pas je prima hier in het SHO-team :D
Dido19donderdag 18 maart 2021 @ 12:58
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:50 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Welkom! *O*

Post je ook mee in het Barbie-topic? :7
Ik heb het een tijdje gevolg maar er waren zoveel updates en ik moet natuurlijk af en toe doen alsof ik productief bezig ben op het werk, misschien moet ik eens een weekje verlof nemen om me erin te verdiepen. ;)
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 13:00
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:56 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Héhéhé, bedankt!

In dit geval ben ik wel team Mo. Ze heeft echt wel haar tekortkomingen en kleine kantjes maar lijkt me geen slecht persoon en een eerlijke partner. Ze lijkt me ook de enige die echt oprecht wat geeft om de opvoeding van AN3 want van AN2 gaat het niet komen.

Ik heb me echt zitten ergeren aan hoe AN2 nu weer doet alsof alles in zijn relatie met Monique slecht was, dat deed hij toen hij met Bridget was ook al, haar helemaal door het slijk halen. Hij doet nu alsof hij AN3 en Rachel niet mocht zien van Monique en alsof alles zo slecht was terwijl hij doodleuk een paar weken daarvoor nog een tattoo liet zetten voor haar. Echt een idioot.
Ja, zo bracht Rachel het ook. Ze zei in Story dat Mo hem in een keurslijf heeft gedwongen. Ik zeg altijd maar zo; tenzij je een pistool tegen je hoofd gedrukt krijgt, kan er bij een volwassen persoon geen sprake zijn van dwang in zo'n situatie.
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 13:00
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:58 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Ik heb het een tijdje gevolg maar er waren zoveel updates en ik moet natuurlijk af en toe doen alsof ik productief bezig ben op het werk, misschien moet ik eens een weekje verlof nemen om me erin te verdiepen. ;)
Je zal de eerste niet zijn :D

Maar nu zijn idd zowel de Barbie als Hazes-topics vrij actief.

Afgelopen weekend had ik een record aan 46 vensters open op mijn foon :')
#ANONIEMdonderdag 18 maart 2021 @ 13:09
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:46 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Is gescheiden van André, en enkele jaren later gestorven aan kanker. Ze had toen blijkbaar wel al een nieuwe vriend/echtgenoot.

De zoon van André en Ellen, Melvin, heeft na het overlijden van André de erfenis geschonken aan een goed doel voor de strijd tegen kanker en heeft niet langer de achternaam Hazes.

Ik ben hier nieuw trouwens, al zeker een jaar dat ik dit topic 'anoniem' lees, nu met al die heisa besloten om een account aan te maken. :P
Bedankt voor de info en welkom hier ^O^
herverwijderddonderdag 18 maart 2021 @ 13:10
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:46 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Is gescheiden van André, en enkele jaren later gestorven aan kanker. Ze had toen blijkbaar wel al een nieuwe vriend/echtgenoot.

De zoon van André en Ellen, Melvin, heeft na het overlijden van André de erfenis geschonken aan een goed doel voor de strijd tegen kanker en heeft niet langer de achternaam Hazes.

Ik ben hier nieuw trouwens, al zeker een jaar dat ik dit topic 'anoniem' lees, nu met al die heisa besloten om een account aan te maken. :P
Hoe meer zielen, hoe meer roddelvreugd.
AgnesGrudonderdag 18 maart 2021 @ 13:13
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:46 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Is gescheiden van André, en enkele jaren later gestorven aan kanker. Ze had toen blijkbaar wel al een nieuwe vriend/echtgenoot.

De zoon van André en Ellen, Melvin, heeft na het overlijden van André de erfenis geschonken aan een goed doel voor de strijd tegen kanker en heeft niet langer de achternaam Hazes.

Ik ben hier nieuw trouwens, al zeker een jaar dat ik dit topic 'anoniem' lees, nu met al die heisa besloten om een account aan te maken. :P
Welkom *O*
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 13:17
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:46 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Is gescheiden van André, en enkele jaren later gestorven aan kanker. Ze had toen blijkbaar wel al een nieuwe vriend/echtgenoot.

De zoon van André en Ellen, Melvin, heeft na het overlijden van André de erfenis geschonken aan een goed doel voor de strijd tegen kanker en heeft niet langer de achternaam Hazes.

Ik ben hier nieuw trouwens, al zeker een jaar dat ik dit topic 'anoniem' lees, nu met al die heisa besloten om een account aan te maken. :P
*O* hoi welkom
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 13:20
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 13:00 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ja, zo bracht Rachel het ook. Ze zei in Story dat Mo hem in een keurslijf heeft gedwongen. Ik zeg altijd maar zo; tenzij je een pistool tegen je hoofd gedrukt krijgt, kan er bij een volwassen persoon geen sprake zijn van dwang in zo'n situatie.
Ik vind het moddergooien van R zo niet mooi. André riep altijd ik heb niets met mijn moeder wij klikken niet. Maar hij laat wel de moeder van zijn zoon zo voor paal zetten.
Sunshine1982donderdag 18 maart 2021 @ 13:20
Welkom @Dido19 !


André Hazes (27) en zijn moeder hadden jarenlang ruzie en legden het in 2017 weer bij. Tenminste, dat dachten we tot nu toe, maar het verhaal ging iets anders, zo vertelt Rachel Hazes (51) nu aan 'Story'. De twee zagen elkaar inderdaad niet maar hielden wel stiekem contact - al mocht Monique Westenberg (43) daar koste wat kost niet achterkomen.


"We hebben elkaar altijd gewoon gesproken. Al moest het wel stiekem, want Monique mocht dat niet te weten komen", vertelt Rachel openhartig over de band met haar zoon André aan Story. De ex van de zanger werd in 2017 geprezen voor de verzoening tussen moeder en zoon. "Het klopt niet. Ik woonde in die tijd bij mijn zus Els en daar had ik allang contact met André. Dat Monique er toentertijd met de eer vandoor ging, heb ik maar zo gelaten. Al zat het dus wel anders in elkaar."

Monique en Rachel hebben het nooit goed met elkaar kunnen vinden. "Het is (...) geen geheim dat het me ergert dat ze door zoveel mensen als een soort Moeder Teresa wordt gezien. Maar ik zal nooit vergeten dat ik op 11 april 2017 opgenomen werd in een psychiatrische inrichting, en Monique op exact dat moment een bericht postte waarin stond dat karma zijn werk had gedaan. Dan zit je niet goed in elkaar, hoor", laat Andrés moeder zich in Story ontvallen.

https://www.rtlboulevard.(...)ndre-ondanks-monique

Wat een vals wijf is het toch :r
Overigens geloof ik er geen reet van :W
herverwijderddonderdag 18 maart 2021 @ 13:25
Wat is die Raggel toch een secreet zeg, ik heb daar echt geen ander woord voor.
mailydonderdag 18 maart 2021 @ 13:42
Mooi liedje voor Antwee: "follow the leather, leather, leather ... "
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 14:38
Ik denk dat ze het axhromelijk overdrijft. Dat ze elkaar misschien wel eens spraken, maar meer ook niet.
En als het zo is, is het een beetje raar om dan vervolgens Mo te verwijten dat ze met de eer streek. Kom op, je voert als twee volwassen mensen een toneelstuk op, zowel naar haar als naar de media en bent vervolgens verongelijkt als iemand die gespeelde ruzie gaat lijmen? En daar eer voor krijgt. De eer is ook wat overdreven natuurlijk maar dit slaat nergens op.
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 14:40
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 13:20 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik vind het moddergooien van R zo niet mooi. André riep altijd ik heb niets met mijn moeder wij klikken niet. Maar hij laat wel de moeder van zijn zoon zo voor paal zetten.
De band tussen moeder en zoon lijkt vooral afhankelijk van de staat van de relatie tussen Mo en André.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 14:53
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 14:40 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

De band tussen moeder en zoon lijkt vooral afhankelijk van de staat van de relatie tussen Mo en André.
:Y beide zijn niet erg standvastig. Bij hun waait hun jasje zoals de wind waait.
R zal Sarah wel geweldig vinden.
Andromachedonderdag 18 maart 2021 @ 14:54
Wat mij betreft kan de kinderprostitutie door Friedel niet vaak genoeg aandacht krijgen. Is.is dit plus haar eigen bedescapades met Andreen ooit gepubliceerd in een boek ofzo? Als je het netjes citeert, en dat boek is niet verboden, maak je gewoon gebruik van het citaatrecht, en is het geen smaad.
Michelleedonderdag 18 maart 2021 @ 14:57
Niek van de Bachelor ontkent trouwens een relatie met Sarah te hebben gehad!
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 15:12
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 14:57 schreef Michellee het volgende:
Niek van de Bachelor ontkent trouwens een relatie met Sarah te hebben gehad!
Zou ik ook zeggen :')
Michelleedonderdag 18 maart 2021 @ 15:17
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 15:12 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Zou ik ook zeggen :')
Hahahah, hij was ook openlijk over Gaby Blaaser, dus ik denk dat hij ook in dat del groepje zit.
mascara-klodderdonderdag 18 maart 2021 @ 15:41
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 15:17 schreef Michellee het volgende:

[..]

Hahahah, hij was ook openlijk over Gaby Blaaser, dus ik denk dat hij ook in dat del groepje zit.
Ik ken serieus al die mensen niet :P
letmehearyouscreamdonderdag 18 maart 2021 @ 15:44
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 14:54 schreef Andromache het volgende:
Wat mij betreft kan de kinderprostitutie door Friedel niet vaak genoeg aandacht krijgen. Is.is dit plus haar eigen bedescapades met Andreen ooit gepubliceerd in een boek ofzo? Als je het netjes citeert, en dat boek is niet verboden, maak je gewoon gebruik van het citaatrecht, en is het geen smaad.
Jup, in het boek van Jos van Zoelen. Ja met een Z :')
Ook geen lekker menneke maar ik geloof het allemaal als het om de familie Van Galen gaat.
Michelleedonderdag 18 maart 2021 @ 15:54
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 15:41 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ik ken serieus al die mensen niet :P
Ik dacht dat dit basiskennis SHO was _O- _O- _O-
bloempje-moidonderdag 18 maart 2021 @ 16:10
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:45 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

:D nouja ik heb natuurlijk geen drol te vertellen wat hier gepost wordt maar dit is hier al zo vaak uitgemolken ;)
Aangezien ik Hazes-gate alleen volg omdat Samanda-gate is stilgevallen, is dit zeer nieuwe informatie voor mij die uiterst cruciaal is om dit topic te blijven volgen. Dus, keep it coming. :7
bloempje-moidonderdag 18 maart 2021 @ 16:11
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:50 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Welkom! Goed dat je je even voorstelt, voordat je voor een lid uit de entourage van Sarah/Mo/André wordt aangezien. Nou ja dat kan natuurlijk alsnog :D

Ben je van een team of neutrale supporter? Even voor de beeldvorming.
:D
bloempje-moidonderdag 18 maart 2021 @ 16:13
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:55 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik eigenlijk ook. Een klein rimpelig worstje, alsof het te lang in het water heeft gelegen.
Beetje bleekjes ook. Zo'n ziekelijk ongebakken ding.

:'(
Marsenaldonderdag 18 maart 2021 @ 16:18
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 12:46 schreef Dido19 het volgende:

[..]

Is gescheiden van André, en enkele jaren later gestorven aan kanker. Ze had toen blijkbaar wel al een nieuwe vriend/echtgenoot.

De zoon van André en Ellen, Melvin, heeft na het overlijden van André de erfenis geschonken aan een goed doel voor de strijd tegen kanker en heeft niet langer de achternaam Hazes.

Ik ben hier nieuw trouwens, al zeker een jaar dat ik dit topic 'anoniem' lees, nu met al die heisa besloten om een account aan te maken. :P
Welkom, dit is een geweldig topic met betrokken users en sterke plottwists, hoop dat je je gauw thuis voelt.
Ikdenkmaarzodonderdag 18 maart 2021 @ 16:25
Jos van Zoelen was chauffeur van Andre Hazes 1 en schreef een boek over hem, waarin hij de sexuele relatie tussen Andre en de 13-jarige .Rachel te berde bracht. Echt tegengesproken is het, dacht ik, nooit.
Wel verdoezeld natuurlijk omdat het met volledige instemming van beide partijen zou zijn geweest.
Sunshine1982donderdag 18 maart 2021 @ 17:25
Als ik alleen al denk aan sex met oude Hazes ga ik al over mijn nek. Laat staan het daadwerkelijk doen en dan nog vrijwillig :r Ultieme goorheid :r
Leandradonderdag 18 maart 2021 @ 18:36
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 16:13 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Beetje bleekjes ook. Zo'n ziekelijk ongebakken ding.

:'(
Ik zie Michael van Samantha/Naomi zo zo'n trainingspak dragen als een van die breedbekkikkers in dat filmpje :')
Ik ben bang dat die mode ook binnen 5 jaar weer terug is :'(
Leandradonderdag 18 maart 2021 @ 18:39
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 16:25 schreef Ikdenkmaarzo het volgende:
Jos van Zoelen was chauffeur van Andre Hazes 1 en schreef een boek over hem, waarin hij de sexuele relatie tussen Andre en de 13-jarige .Rachel te berde bracht. Echt tegengesproken is het, dacht ik, nooit.
Wel verdoezeld natuurlijk omdat het met volledige instemming van beide partijen zou zijn geweest.
Aanvullend leesvoer: https://www.nu.nl/weekend(...)van-andre-hazes.html
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 19:00
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 17:25 schreef Sunshine1982 het volgende:
Als ik alleen al denk aan sex met oude Hazes ga ik al over mijn nek. Laat staan het daadwerkelijk doen en dan nog vrijwillig :r Ultieme goorheid :r
Hoe oud was Hazes toen hij met haar in bed lag .
Foshizzle79donderdag 18 maart 2021 @ 19:13
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:00 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Hoe oud was Hazes toen hij met haar in bed lag .
Heb ff gegoogled, zij was 12 toen ze hem leerde kennen, en hij was 19 jaar ouder, dus 31.. :o

https://www.libelle.nl/mensen/andre-hazes-laat-zich-kritisch-uit/
quirinadonderdag 18 maart 2021 @ 19:19
Rachel was eerst de oppas van Melvin toen Andre Hazes nog met Ellen getrouwd was.
Aventuradonderdag 18 maart 2021 @ 19:23
Hazes-Telegraaf-2.png

Voor de beeldvorming!
quirinadonderdag 18 maart 2021 @ 19:26
Foshizzle79donderdag 18 maart 2021 @ 19:28
quote:
Het was ooit iig wel een knappe meid, iig wel op die afbeelding.
mailydonderdag 18 maart 2021 @ 19:29
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:28 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Het was ooit iig wel een knappe meid, iig wel op die afbeelding.
:Y
Sunshine1982donderdag 18 maart 2021 @ 19:37
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:23 schreef Aventura het volgende:
[ afbeelding ]

Voor de beeldvorming!
En hij heeft toendertijd geen bezoekje van de politie gehad? Ik neem aan dat sex met een minderjarige toen ook strafbaar was?
quirinadonderdag 18 maart 2021 @ 19:41
Ik snap niet dat een meisje van 13 met een dik oud zwetend varken wil bümsen.
Sunshine1982donderdag 18 maart 2021 @ 19:42
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:41 schreef quirina het volgende:
Ik snap niet dat een meisje van 13 met een dik oud zwetend varken wil bümsen.
Dat dus ja :r
aeaeaedonderdag 18 maart 2021 @ 19:45
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:41 schreef quirina het volgende:
Ik snap niet dat een meisje van 13 met een dik oud zwetend varken wil bümsen.
Een meisje van 13 kan in principe geen toestemming geven dacht ik? Blijft illegaal toch
Foshizzle79donderdag 18 maart 2021 @ 19:47
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:37 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

En hij heeft toendertijd geen bezoekje van de politie gehad? Ik neem aan dat sex met een minderjarige toen ook strafbaar was?
In de jaren '80 deden ze (de politie) daar niet zo moeilijk over. Bill Wyman van de Rolling Stones begon op zijn 48e een relatie met de 14-jarige Mandy Smith, op haar 18e trouwde ze met hem . Ging een tijdje terug ook ff down the rabbithole van groupies in de jaren '70 in LA. 14 en 15-jarige meiden die seks hadden met bekende rocksterren, o.a. de leden van Led Zeppelin..bizar dat dat allemaal kon..🤔
Leandradonderdag 18 maart 2021 @ 20:06
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:41 schreef quirina het volgende:
Ik snap niet dat een meisje van 13 met een dik oud zwetend varken wil bümsen.
Ik denk dat je je echt vergist in de idiote vorm van verering waarin ze thuis werd opgevoed, haar ouders hadden een slagerij en hadden zelfs een afbeelding van Hazes op hun verpakkingen laten drukken.

Zij is opgevoed met het idee dat Hazes een soort van god was, net zoals er mensen zijn die hun kinderen bij Michael Jackson lieten logeren, alleen de ouders van Rachel vonden het pas genoeg toen ze de vrouw van Hazes de deur uit gewerkt hadden en hun eigen dochter haar plek kon innemen.

Ik denk dat er legio 13-jarigen zijn die het geen enkel probleem vinden om het een beetje te gezellig te krijgen met iemand die ze compleet vereren en helemaal als ze dat hun hele leven al doen omdat het ze met de paplepel ingegoten is.

Als je kijkt hoe achterlijk de gemiddelde puber kan doen als hij/zij een beroemdheid tegenkomt dan ben ik niet verbaasd dat zij zo makkelijk meeging in de gedachte dat ze zich wel in dat huwelijk kon wringen, zelfs niet als haar moeder dat niet zo expliciet gezegd heeft.
Foshizzle79donderdag 18 maart 2021 @ 20:12
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:06 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik denk dat je je echt vergist in de idiote vorm van verering waarin ze thuis werd opgevoed, haar ouders hadden een slagerij en hadden zelfs een afbeelding van Hazes op hun verpakkingen laten drukken.

Zij is opgevoed met het idee dat Hazes een soort van god was, net zoals er mensen zijn die hun kinderen bij Michael Jackson lieten logeren, alleen de ouders van Rachel vonden het pas genoeg toen ze de vrouw van Hazes de deur uit gewerkt hadden en hun eigen dochter haar plek kon innemen.

Ik denk dat er legio 13-jarigen zijn die het geen enkel probleem vinden om het een beetje te gezellig te krijgen met iemand die ze compleet vereren en helemaal als ze dat hun hele leven al doen omdat het ze met de paplepel ingegoten is.

Als je kijkt hoe achterlijk de gemiddelde puber kan doen als hij/zij een beroemdheid tegenkomt dan ben ik niet verbaasd dat zij zo makkelijk meeging in de gedachte dat ze zich wel in dat huwelijk kon wringen, zelfs niet als haar moeder dat niet zo expliciet gezegd heeft.
Bizar toch, ouders die hun minderjarige dochter uitpimpen aan een veel en veel oudere vent, alleen omdat ie bekend is.
Leandradonderdag 18 maart 2021 @ 20:15
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:12 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Bizar toch, ouders die hun minderjarige dochter uitpimpen aan een veel en veel oudere vent, alleen omdat ie bekend is.
Sowieso, maar ik snap het hele "fan zijn" van iemand al niet, laat staan dat ik daar zo gestoord in zou zijn als sommige superfans zijn, maar reken maar dat er meer dan genoeg mensen zijn die zo vreselijk fan van iemand zijn dat ze vrijwel alles zouden doen om die persoon in de familie te krijgen.
Foshizzle79donderdag 18 maart 2021 @ 20:18
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:15 schreef Leandra het volgende:

[..]

Sowieso, maar ik snap het hele "fan zijn" van iemand al niet, laat staan dat ik daar zo gestoord in zou zijn als sommige superfans zijn, maar reken maar dat er meer dan genoeg mensen zijn die zo vreselijk fan van iemand zijn dat ze vrijwel alles zouden doen om die persoon in de familie te krijgen.
Ik kan me dat ook helemaal niet voorstellen, ik heb heus wel favoriete bands, maar sommige mensen worden hysterisch bij het zien van hun "idolen"..janken en flauwvallen enzo... :o Snap dat nooit.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 20:29
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:41 schreef quirina het volgende:
Ik snap niet dat een meisje van 13 met een dik oud zwetend varken wil bümsen.
En dat niemand er iets van heeft gezegd :r
LagerthaQueenOfKattedonderdag 18 maart 2021 @ 20:32
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:37 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

En hij heeft toendertijd geen bezoekje van de politie gehad? Ik neem aan dat sex met een minderjarige toen ook strafbaar was?
Iedereen zal wel de andere kant hebben opgekeken.
Leandradonderdag 18 maart 2021 @ 20:38
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:18 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Ik kan me dat ook helemaal niet voorstellen, ik heb heus wel favoriete bands, maar sommige mensen worden hysterisch bij het zien van hun "idolen"..janken en flauwvallen enzo... :o Snap dat nooit.
Nee, dat idd..... waarom? Ik kan er echt niet bij.

Daarentegen ben ik met mijn 54 jaar nog amper naar popconcerten geweest, vooral omdat ik het allemaal de moeite niet vind er voor in de rij te staan en een hoop geld aan uit te geven, de keren dat ik geweest ben was meer bij toeval.

1985: Tina Turner in Philadelphia, omdat iemand makkelijk kaartjes kon krijgen.
1990: gevraagd mee te gaan (kaartje was beschikbaar) naar The Wall in Berlijn, niet gegaan, geen zin in de busreis.
1995: voor het eerst in de rij gestaan voor kaartjes: REM; ging het concert niet door omdat er iemand van het podium was gevallen ofzo.
2001: U2 in het Gelredome, omdat iemand kaartjes kon kopen.
2020: kaartje gekocht voor optreden laatste tour Rob de Nijs, werd verplaatst naar vorige maand en gaat definitief niet door.

Ergo: de 2 concerten waar ik wel geweest ben kwam ik puur bij toeval terecht omdat het een leuke kans was te kunnen gaan, de 2 concerten waar ik zelf een kaartje voor had gekocht gingen niet door :')
Oh ja, en ergens in 1983 ofzo Frank Boeijen in de Klaveet in Achterveld gezien, maar die telt voor mij niet mee.

Wie ik wel jaarlijks heb zien optreden op het lokale midzomerfeest waar ik als vrijwilliger altijd druk was is de man van Bobbi Eden :D :') _O- _O- _O-
Foshizzle79donderdag 18 maart 2021 @ 20:51
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:38 schreef Leandra het volgende:

[..]

Wie ik wel jaarlijks heb zien optreden op het lokale midzomerfeest waar ik als vrijwilliger altijd druk was is de man van Bobbi Eden :D :') _O- _O- _O-
Jaja..😉 in wat voor context trad hij dan op ??? :P hahaha
Ben zelf 42, en vind concerten en festivals altijd wel leuk, over het algemeen metal/hardrock/hardcore bandjes, maar kon psytrance feesten ook altijd erg waarderen. Had afgelopen december Herman van Veen in Carré moeten zien, maar door corona ging dat dus niet door. De enige band waar ik in mijn tienerjaren echt superfan van was, was Guns n Roses, en heb ze in 2017 eindelijk gezien in het Goffertpark. Dat was voor mij wel echt een droom die uitkwam, maar werd niet half hysterisch ofzo .😁
Leandradonderdag 18 maart 2021 @ 20:53
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:51 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Jaja..😉 in wat voor context trad hij dan op ??? :P hahaha
Ben zelf 42, en vind concerten en festivals altijd wel leuk, over het algemeen metal/hardrock/hardcore bandjes, maar kon psytrance feesten ook altijd erg waarderen. Had afgelopen december Herman van Veen in Carré moeten zien, maar door corona ging dat dus niet door. De enige band waar ik in mijn tienerjaren echt superfan van was, was Guns n Roses, en heb ze in 2017 eindelijk gezien in het Goffertpark. Dat was voor mij wel echt een droom die uitkwam, maar werd niet half hysterisch ofzo .😁
Zanger van een coverband: MXL


Dit is elders trouwens.
Foshizzle79donderdag 18 maart 2021 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

Zanger van een coverband: MXL


Dit is elders trouwens.
Aantrekkelijke man 😁
Aventuradonderdag 18 maart 2021 @ 21:00
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:41 schreef quirina het volgende:
Ik snap niet dat een meisje van 13 met een dik oud zwetend varken wil bümsen.
Zij wilde het denk ik niet echt, maar haar ouders, en toen dacht ze dat ze het ook wilde.
Leandradonderdag 18 maart 2021 @ 21:05
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:55 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Aantrekkelijke man 😁
De drummer en basgitarist waren veel leuker ;)

Maar ja, de drummer van de band hè... dat moet je niet willen (sprak zij uit ervaring... niet in NL trouwens, maar dat maakt vast niet uit :') ).
mailydonderdag 18 maart 2021 @ 21:06
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:05 schreef Leandra het volgende:

[..]

De drummer en basgitarist waren veel leuker ;)

Maar ja, de drummer van de band hè... dat moet je niet willen (sprak zij uit ervaring... niet in NL trouwens, maar dat maakt vast niet uit :') ).
Loesje? Ben jij het?
Foshizzle79donderdag 18 maart 2021 @ 21:08
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:05 schreef Leandra het volgende:

[..]

De drummer en basgitarist waren veel leuker ;)

Maar ja, de drummer van de band hè... dat moet je niet willen (sprak zij uit ervaring... niet in NL trouwens, maar dat maakt vast niet uit :') ).
Drummers zijn over het algemeen een beetje vreemd zeggen ze. 😁 en vaak ook een opstapje naar de rest van de bandleden/de zanger 😉
Mishudonderdag 18 maart 2021 @ 21:34
Kwaadsprekerij
Bijna 10 jaar nadat André Hazes in het Woerdense Hofpoort ziekenhuis bezweek aan een longontsteking en hartfalen zakken boekenplanken welhaast door van de biografieën die over zijn turbulente verschenen. Het jongste epistel, geschreven door zijn voormalige 'gabber' en bodyguard Jos van Zoelen maakt het rijtje, al dan niet op waarheid gebaseerde, geschiedschrijvingen voorlopig compleet. De scribent schildert 'die kleine' af als notoire cokesnuiver die, terwijl hij nog getrouwd was met zijn tweede vrouw Ellen Wolf, seks had met de minderjarige superfan en later echtgenote Rachel.

Wat lees ik nou net online? Zoelen? Is dat niet van die Sarah?
mailydonderdag 18 maart 2021 @ 21:39
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:34 schreef Mishu het volgende:
Kwaadsprekerij
Bijna 10 jaar nadat André Hazes in het Woerdense Hofpoort ziekenhuis bezweek aan een longontsteking en hartfalen zakken boekenplanken welhaast door van de biografieën die over zijn turbulente verschenen. Het jongste epistel, geschreven door zijn voormalige 'gabber' en bodyguard Jos van Zoelen maakt het rijtje, al dan niet op waarheid gebaseerde, geschiedschrijvingen voorlopig compleet. De scribent schildert 'die kleine' af als notoire cokesnuiver die, terwijl hij nog getrouwd was met zijn tweede vrouw Ellen Wolf, seks had met de minderjarige superfan en later echtgenote Rachel.

Wat lees ik nou net online? Zoelen? Is dat niet van die Sarah?
Dat zou een plottwist zijn _O- _O-

Sarah van Soelen O-)
carorodonderdag 18 maart 2021 @ 21:48
Ff terugkomend op het heden, Raggel zegt dat ze al die tijd "stiekum" contact had met Antwee, na optredens belden ze uren in de nacht zogezegd. Maar er waren toch het afgelopen jaar helemaal geen optredens tot middenin de nacht :? Volgens mij zaten/zitten we al die tijd in de corona ellende en waren er geen shows.
Mishudonderdag 18 maart 2021 @ 21:52
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:48 schreef caroro het volgende:
Ff terugkomend op het heden, Raggel zegt dat ze al die tijd "stiekum" contact had met Antwee, na optredens belden ze uren in de nacht zogezegd. Maar er waren toch het afgelopen jaar helemaal geen optredens tot middenin de nacht :? Volgens mij zaten/zitten we al die tijd in de corona ellende en waren er geen shows.
Het is een soort 'vreemdgaan met je moeder' verhaal. Emotionele incest.
Foshizzle79donderdag 18 maart 2021 @ 21:54
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:52 schreef Mishu het volgende:

[..]

Het is een soort 'vreemdgaan met je moeder' verhaal. Emotionele incest.
Misschien dat ie daarom ook relaties had met vrouwen van bijna 2x zo oud.
carorodonderdag 18 maart 2021 @ 21:55
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:52 schreef Mishu het volgende:

[..]

Het is een soort 'vreemdgaan met je moeder' verhaal. Emotionele incest.
Het is echt een smerig zooitje bij elkaar, alles aan die mensen is vies, hun verleden, heden en (gatetechnisch gezien super natuurlijk O-) )wat de toekomst gaat brengen.
mailydonderdag 18 maart 2021 @ 21:57
Hoe zat het ook alweer met John de Wolf? :+
Dazalbestdonderdag 18 maart 2021 @ 22:15
Wat een baggerfamilie :r :r :r :r
Andromachedonderdag 18 maart 2021 @ 22:32
Eén ranzige incestueuze bende. En dan afgeven op de kampers de Westenbergjes. Die hebben bakken meer fatsoen dan dat loeder van Van Galen en haar mannelijk addergebroed.
-river-donderdag 18 maart 2021 @ 22:43
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 22:32 schreef Andromache het volgende:
Eén ranzige incestueuze bende. En dan afgeven op de kampers de Westenbergjes. Die hebben bakken meer fatsoen dan dat loeder van Van Galen en haar mannelijk addergebroed.
Zo is dat.
cindy11donderdag 18 maart 2021 @ 22:48
quote:
14s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:34 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Je zou het eens moeten opzoeken, die oude Hazes heeft zich helemaal in laten pakken door die familie, die hebben hun kind gewoon aan hem verkocht. En Hazes hield gewoon van jonge meisjes, en toen zijn toenmalige vrouw het zag gebeuren is die langzaam gek geworden, en Hazes had de emotionele voelsprieten van een bidsprinkhaan, die liet zich gewoon lekker pakken door een jong pubermeisje en zijm vrouw kan doodvallen. Verschrikkelijk volk is het.

Als er iets niet klopt laat ik me graag verbeteren :P
Volgens mij klopt dit aardig...😀
AgnesGrudonderdag 18 maart 2021 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:48 schreef caroro het volgende:
Ff terugkomend op het heden, Raggel zegt dat ze al die tijd "stiekum" contact had met Antwee, na optredens belden ze uren in de nacht zogezegd. Maar er waren toch het afgelopen jaar helemaal geen optredens tot middenin de nacht :? Volgens mij zaten/zitten we al die tijd in de corona ellende en waren er geen shows.
Nu je het zegt :D
ootjekatootjevrijdag 19 maart 2021 @ 00:09
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 22:50 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Nu je het zegt :D
Monique ging toch altijd en overal mee naar toe?
cindy11vrijdag 19 maart 2021 @ 00:26
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:57 schreef maily het volgende:
Hoe zat het ook alweer met John de Wolf? :+
😀😊
LagerthaQueenOfKattevrijdag 19 maart 2021 @ 07:48
quote:
Ik vind dit zo niet kunnen . :o
AgnesGruvrijdag 19 maart 2021 @ 07:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 00:09 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Monique ging toch altijd en overal mee naar toe?
In de Bridget periode was ze niet welkom in de kleedkamer van Antwee.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 19 maart 2021 @ 07:52
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:55 schreef caroro het volgende:

[..]

Het is echt een smerig zooitje bij elkaar, alles aan die mensen is vies, hun verleden, heden en (gatetechnisch gezien super natuurlijk O-) )wat de toekomst gaat brengen.
En als je soms leest wat de mensen reageren bij Raggel :D die praten tegen haar als of het beste vrienden zijn oa zeggen de Rash :r
LagerthaQueenOfKattevrijdag 19 maart 2021 @ 07:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 00:09 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Monique ging toch altijd en overal mee naar toe?
Monique ging wel mee maar niet altijd . Bridget was echt overal bij .
LagerthaQueenOfKattevrijdag 19 maart 2021 @ 07:54
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 22:32 schreef Andromache het volgende:
Eén ranzige incestueuze bende. En dan afgeven op de kampers de Westenbergjes. Die hebben bakken meer fatsoen dan dat loeder van Van Galen en haar mannelijk addergebroed.
Eens :Y
letmehearyouscreamvrijdag 19 maart 2021 @ 08:36
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:48 schreef caroro het volgende:
Ff terugkomend op het heden, Raggel zegt dat ze al die tijd "stiekum" contact had met Antwee, na optredens belden ze uren in de nacht zogezegd. Maar er waren toch het afgelopen jaar helemaal geen optredens tot middenin de nacht :? Volgens mij zaten/zitten we al die tijd in de corona ellende en waren er geen shows.
Het ging om de periode tot kerst 2017. Het afgelopen jaar was er wel contact, maar mondjesmaat geloof ik. Ze wist ook pas van het aanzoek toen het in de media kwam.
Maar deze ruzie die dus geen ruzie was begon vrij snel nadat André met Mo ging en duurde dus tot eind 2017 toen Mo de vredespijp opstak. Die dus nep was.
tong80vrijdag 19 maart 2021 @ 09:16
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 21:57 schreef maily het volgende:
Hoe zat het ook alweer met John de Wolf? :+
Vertel. Is ook een Tokkie.

:T
Dido19vrijdag 19 maart 2021 @ 11:05
Weten we al iets meer over de 'zwangerschap' van zijn nieuwste verovering?
praadjevrijdag 19 maart 2021 @ 11:18
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:38 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nee, dat idd..... waarom? Ik kan er echt niet bij.

Daarentegen ben ik met mijn 54 jaar nog amper naar popconcerten geweest, vooral omdat ik het allemaal de moeite niet vind er voor in de rij te staan en een hoop geld aan uit te geven, de keren dat ik geweest ben was meer bij toeval.

2020: kaartje gekocht voor optreden laatste tour Rob de Nijs, werd verplaatst naar vorige maand en gaat definitief niet door.

Wie ik wel jaarlijks heb zien optreden op het lokale midzomerfeest waar ik als vrijwilliger altijd druk was is de man van Bobbi Eden :D :') _O- _O- _O-
Wees maar blij dat zijn laatste concert niet is doorgegaan. Ik ben er geweest (2019) en het was zo in en in triest. Een man die zo erg bibberde dat hij met zijn andere hand die hand moest ondersteunen, bijna niet uit zijn woorden kwam en met moeite kon zitten op zijn kruk.
Het kwam niet echt op gang omdat de meeste mensen het zo'n treurige aanblik vonden. Het was echt de hele tijd met een brok in je keel staan om niet in janken uit te barsten. Ik had hem me liever anders herinnerd. Wel respect dat hij daar stond :'(
praadjevrijdag 19 maart 2021 @ 11:21
Ellen heeft door dit hele gebeuren nog een tijd in een psychiatrische inrichting gezeten.

https://www.ad.nl/show/bi(...)-het-einde~ae866642/
rebel-angelvrijdag 19 maart 2021 @ 11:47
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 20:06 schreef Leandra het volgende:

[..]

haar ouders hadden een slagerij en hadden zelfs een afbeelding van Hazes op hun verpakkingen laten drukken.

Daar gingen de varkenslapjes in :Y)
Idisromvrijdag 19 maart 2021 @ 12:12
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:47 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

In de jaren '80 deden ze (de politie) daar niet zo moeilijk over. Bill Wyman van de Rolling Stones begon op zijn 48e een relatie met de 14-jarige Mandy Smith, op haar 18e trouwde ze met hem . Ging een tijdje terug ook ff down the rabbithole van groupies in de jaren '70 in LA. 14 en 15-jarige meiden die seks hadden met bekende rocksterren, o.a. de leden van Led Zeppelin..bizar dat dat allemaal kon..🤔
Jerry Lee Lewis met een jong nichtje. En hij kwam uit de USA, niet uit S-A of Afghanistan
#ANONIEMvrijdag 19 maart 2021 @ 12:29
quote:
1s.gif Op donderdag 18 maart 2021 19:23 schreef Aventura het volgende:
[ afbeelding ]

Voor de beeldvorming!
Ik vind Raggel er hier al oud uitzien :@
Scheve bakkus ook. Zat er wellicht een schaamhaar klem na het zuigen van zijn worst?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2021 12:30:23 ]
#ANONIEMvrijdag 19 maart 2021 @ 12:37
quote:
17s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 11:21 schreef praadje het volgende:
Ellen heeft door dit hele gebeuren nog een tijd in een psychiatrische inrichting gezeten.

https://www.ad.nl/show/bi(...)-het-einde~ae866642/
Mag deze link ook in de OP?
praadjevrijdag 19 maart 2021 @ 13:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 12:37 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Mag deze link ook in de OP?
Van mij wel.

[ Bericht 12% gewijzigd door praadje op 19-03-2021 13:44:11 ]