abonnement Unibet Coolblue
pi_198449988
Ze gaan toch niet trouwen dus!



April 2018

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.

9 november 2019

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.

10 november 2019


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.




17 februari 2020


André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

quote:
André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari 2020:


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

quote:
André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe





12 december 2020:

André vraagt Monique ten huwelijk:



De reactie van Bridget:

14 februari 2021:

Monique plaatst een foto van ezeltje Dré (ook wel bekend als An4), die zij en André hebben geadopteerd:




10 maart 2021


quote:
André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:



quote:
Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.


quote:
Verklaring Monique op Instagram:

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?
Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:




De Donkey Duck:


quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
Ondertussen op de Insta van Bridget:



De covers eerste week
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap



De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Bridget: https://instagram.com/bridgetmaasland
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/

Voor de laatste nieuwtjes:
Het sapkanaal: https://instagram.com/juicechannel_?igshid=1ur1kqsa79swg
Roddelkoning Fawry: https://www.instagram.com/fawrynotsawry/
Roddelloog: https://www.instagram.com/roddelloog/

Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_198450033
Maar is er niet gevraagd naar de baby? Of heeft hij expliciet gezegd dat zijn reproductiegetal nog even op 1 blijft?
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:37:10 #3
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_198450042
Zit ie aan de drugs of is ie manisch?
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:37:30 #4
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198450051
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:36 schreef letmehearyouscream het volgende:
Maar is er niet gevraagd naar de baby? Of heeft hij expliciet gezegd dat zijn reproductiegetal nog even op 1 blijft?
Niet naar gevraagd.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198450058
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:29 schreef Simone010 het volgende: Die van Soelens zijn een beetje net zoals als de vader en moeder van Rachel, die hielpen zijn vader ook zo goed. Friedl hielp hem van z'n volle zak af en Rachel zat erbij en keek ernaar hoe ze het moest doen. De geschiedenis herhaalt zich...
Whut?
pi_198450059
Die gaat zich op korte termijn helemaal naar de tering snuiven en zuipen denk ik
Alius aliud dicit
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:38:31 #7
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198450066
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:37 schreef Mishu het volgende:
Zit ie aan de drugs of is ie manisch?
In ieder geval aan de drank.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:39:07 #8
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450074
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Whut?
We moeten je nog inwijden? O+
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198450077
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

In ieder geval aan de drank.
Laat hem lekker.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:39:49 #10
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450090
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:37 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Niet naar gevraagd.
Aran toch, gemiste kans.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:40:30 #11
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450104
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:39 schreef Soury het volgende:

[..]

Laat hem lekker.
Hopelijk heb jij geen kind als je dat werkelijk ok vindt.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198450106
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Whut?
Raggel
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_198450123
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:40 schreef Andromache het volgende:

[..]

Hopelijk heb jij geen kind als je dat werkelijk ok vindt.
Klopt die gozer geniet van geld en aandacht.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_198450140
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Whut?
Friedel (haha mn telefoon maakt er griezel van) heeft ooit de toenmalige mevrouw Hazes gebeld met de woorden "ik lig met je vent in bed". Naar verluidt hebben ze ook echt gefriemeld, voordat André aan de haal ging met tienerdochter Raggel.
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:42:02 #15
58921 Day
You can fly!
pi_198450142
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mrmime het volgende:
Die gaat zich op korte termijn helemaal naar de tering snuiven en zuipen denk ik
Yep!
En gaat dan troost zoeken bij Mo. Dat heeft ie continue gedaan.
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_198450148
O en het is allemaal Monique’s schuld. Hij is altijd de lul maar nu niet.
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:42:45 #17
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450159
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:41 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Friedel (haha mn telefoon maakt er griezel van) heeft ooit de toenmalige mevrouw Hazes gebeld met de woorden "ik lig met je vent in bed". Naar verluidt hebben ze ook echt gefriemeld, voordat André aan de haal ging met tienerdochter Raggel.
Hahahaaaaaa Friedel is Griezel _O_
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198450169
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:42 schreef Day het volgende:

[..]

Yep!
En gaat dan troost zoeken bij Mo. Dat heeft ie continue gedaan.
Ik denk ergens niet dat dat nog eens gebeurt. Van beide kanten niet.
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:44:26 #19
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_198450201
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:43 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik denk ergens niet dat dat nog eens gebeurt. Van beide kanten niet.
Nee, ze maken elkaar nu wel erg zwart.
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_198450202
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:42 schreef Day het volgende:

[..]

Yep!
En gaat dan troost zoeken bij Mo. Dat heeft ie continue gedaan.
Welnee doe niet zo drama Die gozer pakt wat hij kan en geniet ervan. Wel wat kut als er een baby van komt
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_198450206
Nou ik denk dat als die wat met Saartje wil, dat die ook in die afkickkliniek belandt. Kind was al 1,5 jaar clean...
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:45:17 #22
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450226
Maar eh, rauwe Insta-berichtjes jegens André van de Westenbergjes? Iets met messen geslepen? Niemand? Ik kan bij haar broer, schoonzus en moeder niets vinden.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198450247
Maar hij noemt het dus een pre dat zij begrijpt hoe verslavingen werken? Da's toch helegaar niet handig, samenleven met een verslaafde die is afgekickt als je zelf nog zo graag van alles wil?
pi_198450272
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:44 schreef ootjekatootje het volgende:
Nou ik denk dat als die wat met Saartje wil, dat die ook in die afkickkliniek belandt. Kind was al 1,5 jaar clean...
Ja, die gaat haar mee de afgrond in sleuren
pi_198450277
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mrmime het volgende:
Die gaat zich op korte termijn helemaal naar de tering snuiven en zuipen denk ik
Club van 27 joinen
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_198450326
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:45 schreef Andromache het volgende:
Maar eh, rauwe Insta-berichtjes jegens André van de Westenbergjes? Iets met messen geslepen? Niemand? Ik kan bij haar broer, schoonzus en moeder niets vinden.
Ik zag er screenshots van op Juice, vooral dat die broer zich roert.
Maar kan ook niet vinden waar hij dat precies heeft gedaan.

Ze melden nu dat Monica en Monique contact hebben over de hele kwestie. En ze kenden dat verhaal van de afkickkliniek al, maar kozen ervoor het niet te delen wegens "te persoonlijk". Gelukkig is André ook lekker discreet :')
pi_198450377
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:47 schreef ESF1Gamer het volgende:

[..]

Club van 27 joinen
Beetje opschieten dan
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  donderdag 11 maart 2021 @ 19:59:14 #28
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198450518
André Hazes doet zijn kant van het verhaal: 'Ik ben altijd de lul'

https://www.rtlboulevard.(...)aal-na-breuk-monique
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:01:54 #29
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198450590
Hij liegt dat ie barst natuurlijk, gisteren dit:
quote:
Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat.
En vandaag stelt hij dat hij Sarah heeft leren kennen vlak voor hij een relatie met Bridget kreeg?

Ik weet dat hij denkt dat voor altijd en eeuwig gelijkstaat aan 2 maanden ofzo, maar ook als de relatie met Bridget eerder begon dan ze altijd hebben willen toegeven dan is dat niet echt veel langer dan anderhalf jaar geleden.
Ergo: hij heeft Sarah en niet leren kennen bij haar familie en hij komt niet al JA-REN-LANG bij de van Soelens over de vloer.
Al even los van het feit dat hij met zijn heen en weer gevlieg tussen Bridget en Monique de helft van de tijd straalverliefd was en er helemaal niet doorheen zat, zeker geen jarenlang regelmatig.

Er klopt verder ook geen reet van zijn verhaal want zijn management had de breuk al bevestigd voor Monique met haar instastatement kwam. Maar goed, het is weer typisch vreemdganger gedrag, hij doet nu boos over hoe het de schuld van Monique zou zijn dat het naar buiten kwam, terwijl het weer eens niet over de oorzaak gaat en met zijn verhaal over Sarah, dat van geen kant klopt, weet je gewoon dat het al langer speelde.

Oh, en dat hij haar gewoon even onder een bus flikkert hè, met zijn "ze had een drugsverslaving".
Teringjantje nog an toe, daar ben je lekker mee, als ze zijn nieuwe vriendin is al, maar als het alleen maar vriendschappelijk is en verder niets waarschijnlijk nog veel meer, want dan blijft die opmerking gewoon aan haar kleven.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198450595
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:59 schreef AgnesGru het volgende:
André Hazes doet zijn kant van het verhaal: 'Ik ben altijd de lul'

https://www.rtlboulevard.(...)aal-na-breuk-monique
quote:
Monique is een soort God en ik ben altijd de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is", vertelt hij aan RTL Boulevard.
Wat heeft Monique geflikt?
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:02:31 #31
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198450602
Inmiddels ben ik bij het interview aangekomen. Wát een egoïstische, nare kwal. Zo naar, om Monique zo te kakken te zetten.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:04:17 #32
58921 Day
You can fly!
pi_198450643
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:44 schreef Soury het volgende:

[..]

Welnee doe niet zo drama Die gozer pakt wat hij kan en geniet ervan. Wel wat kut als er een baby van komt
Geen drama hier,hoor!
Maar als 1 ding naar boven is gekomen uit dit ‘kritische interview’ is dat deze gozer lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis met z’n ‘zie mij eens gelukkig zijn’ en ‘ik voel me wel eens kut en dan grijp ik naar de drank’-gezeik. Hij zit nu blijkbaar is zijn ‘on top of the world’-mode, maar het moment dat dat weer voorbij vlucht hij naar Mo of zijn ma. Voor Mo hoop ik dat ze er niet weer intrapt. Maar anders vindt hij vast weer een ander slachtoffer. Heeft hij nu ook.
Verder snap ik totaal niet wat die vrouwen in hem zien, maar dat zal wel aan mij liggen. :')
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  Moderator / Miss SHO donderdag 11 maart 2021 @ 20:05:10 #33
22592 crew  Ole
pi_198450663
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:02 schreef Bluedisplay het volgende:

[..]


[..]

Wat heeft Monique geflikt?
Hem (terecht) het huis uitgeflikkerd?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:05:12 #34
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198450664
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:41 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Friedel (haha mn telefoon maakt er griezel van) heeft ooit de toenmalige mevrouw Hazes gebeld met de woorden "ik lig met je vent in bed". Naar verluidt hebben ze ook echt gefriemeld, voordat André aan de haal ging met tienerdochter Raggel.
Soms is de Autocorrect pijnlijk accuraat >:)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198450693
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:02 schreef Bluedisplay het volgende:

[..]


[..]

Wat heeft Monique geflikt?
Ze heeft hem op zijn verantwoordelijkheden gewezen en nadat hij zijn eerste (?) fout gemaakt had, moest hij natuurlijk het vertrouwen terugwinnen van haar. En daar heeft zij volkomen gelijk in. Dat hij dat maar lastig vond...tja, waarom vraag je haar dan ten huwelijk?
pi_198450812
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:01 schreef Leandra het volgende:
Hij liegt dat ie barst natuurlijk, gisteren dit:
[..]

En vandaag stelt hij dat hij Sarah heeft leren kennen vlak voor hij een relatie met Bridget kreeg?

Ik weet dat hij denkt dat voor altijd en eeuwig gelijkstaat aan 2 maanden ofzo, maar ook als de relatie met Bridget eerder begon dan ze altijd hebben willen toegeven dan is dat niet echt veel langer dan anderhalf jaar geleden.
Ergo: hij heeft Sarah en niet leren kennen bij haar familie en hij komt niet al JA-REN-LANG bij de van Soelens over de vloer.
Al even los van het feit dat hij met zijn heen en weer gevlieg tussen Bridget en Monique de helft van de tijd straalverliefd was en er helemaal niet doorheen zat, zeker geen jarenlang regelmatig.

Er klopt verder ook geen reet van zijn verhaal want zijn management had de breuk al bevestigd voor Monique met haar instastatement kwam. Maar goed, het is weer typisch vreemdganger gedrag, hij doet nu boos over hoe het de schuld van Monique zou zijn dat het naar buiten kwam, terwijl het weer eens niet over de oorzaak gaat en met zijn verhaal over Sarah, dat van geen kant klopt, weet je gewoon dat het al langer speelde.

Oh, en dat hij haar gewoon even onder een bus flikkert hè, met zijn "ze had een drugsverslaving".
Teringjantje nog an toe, daar ben je lekker mee, als ze zijn nieuwe vriendin is al, maar als het alleen maar vriendschappelijk is en verder niets waarschijnlijk nog veel meer, want dan blijft die opmerking gewoon aan haar kleven.
Ja, dat statement van gisteren kwam op mij over alsof hij initieel een vriend van de familie was en pas veel later een lijntje kreeg met Sarah. Volgens mij is het meer andersom.
Ook de verhalen dat hij in het begin van de relatie met Mo al buiten de lijntjes kleurde met Sarah, rijmen niet met de tijdslijn die hij schetst.
pi_198450817
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:04 schreef Day het volgende:

[..]

Geen drama hier,hoor!
Maar als 1 ding naar boven is gekomen uit dit ‘kritische interview’ is dat deze gozer lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis met z’n ‘zie mij eens gelukkig zijn’ en ‘ik voel me wel eens kut en dan grijp ik naar de drank’-gezeik. Hij zit nu blijkbaar is zijn ‘on top of the world’-mode, maar het moment dat dat weer voorbij vlucht hij naar Mo of zijn ma. Voor Mo hoop ik dat ze er niet weer intrapt. Maar anders vindt hij vast weer een ander slachtoffer. Heeft hij nu ook.
Verder snap ik totaal niet wat die vrouwen in hem zien, maar dat zal wel aan mij liggen. :')
Zou ik ook doen, ik geef hem groot gelijk.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:13:31 #38
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198450889
Even wat opvallende teksten van de insta van Sarah:

quote:
The woman who’s hustling can never understand the woman who’s hating. We don’t speak the same language.
quote:
Bae is busy..
quote:
A weak man can’t love a strong woman. He wouldn’t know what to do with her.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198450991
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:13 schreef AgnesGru het volgende:
Even wat opvallende teksten van de insta van Sarah:
[..]

[..]

[..]

Ze is dus zeker van haarzelf?
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:16:21 #40
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_198450995
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:02 schreef Bluedisplay het volgende:

[..]


[..]

Wat heeft Monique geflikt?
Snap ik ook niet helemaal.
Wie dit leest is een lezer van dit
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 20:17:14 #41
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_198451023
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:16 schreef Soury het volgende:

[..]

Ze is dus zeker van haarzelf?
Beetje too much zelfs .....
pi_198451027
Koopt die vader van Sarah een appartement voor haar omdat hij geen zin heeft in de pers, word vervolgens heel zijn vermogen besproken op tv haha
pi_198451032
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:05 schreef Ole het volgende:

[..]

Hem (terecht) het huis uitgeflikkerd?
Meneer blijft met zijn stomme kop volhouden dat hij vertrokken is, want das nu stoer.
Straks voor de rechter kan hem dat nog gaan opbreken, want logisch dat Monique haar kind niet mee gaat geven aan een dronken cocaïneverslaafde.
pi_198451041
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:17 schreef maily het volgende:

[..]

Beetje too much zelfs .....
In het Engels zelfs :Y)
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:18:05 #45
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_198451050
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:46 schreef letmehearyouscream het volgende:
Maar hij noemt het dus een pre dat zij begrijpt hoe verslavingen werken? Da's toch helegaar niet handig, samenleven met een verslaafde die is afgekickt als je zelf nog zo graag van alles wil?
Nou, idd.
Misschien zit ze zelf ook weer aan van alles.
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_198451089
E
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:17 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Koopt die vader van Sarah een appartement voor haar omdat hij geen zin heeft in de pers, word vervolgens heel zijn vermogen besproken op tv haha
En gooit André zijn dochter ff voor de bus...

Vroeg me vanmiddag al af waarom die vrouw van 25 nog thuiswonend was. André gaf zojuist het antwoord.
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 20:19:37 #47
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_198451095
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:18 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Nou, idd.
Misschien zit ze zelf ook weer aan van alles.
Lekker samen naar de ratsmodee _O_
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:22:23 #48
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_198451149
Ik vind haar trouwens echt lelijk.

Te veel fillers, te zon gebruind.

Zo’n duizend in een dozijn Instagram ‘sletje’. Sorry dat ik het zo zeg.
Een leeg omhulsel. Niks interessants te melden verder. :Z
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_198451180
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:22 schreef MissButterflyy het volgende:
Ik vind haar trouwens echt lelijk.

Te veel fillers, te zon gebruind.

Zo’n duizend in een dozijn Instagram ‘sletje’. Sorry dat ik het zo zeg.
Een leeg omhulsel. Niks interessants te melden verder. :Z
Net als Monique
pi_198451181
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:38 schreef Mrmime het volgende:
Die gaat zich op korte termijn helemaal naar de tering snuiven en zuipen denk ik
Met die griet erbij. Die zal niet clean kunnen blijven met zo'n grootgebruiker naast haar.
pi_198451216
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:41 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Friedel (haha mn telefoon maakt er griezel van) heeft ooit de toenmalige mevrouw Hazes gebeld met de woorden "ik lig met je vent in bed". Naar verluidt hebben ze ook echt gefriemeld, voordat André aan de haal ging met tienerdochter Raggel.
Gadverredamme, dat is ook met recht een griezel.
pi_198451222
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:23 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Met die griet erbij. Die zal niet clean kunnen blijven met zo'n grootgebruiker naast haar.
Dat is precies hoe het werkt als je iets te lekker vindt
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:27:26 #53
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198451282
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:10 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ja, dat statement van gisteren kwam op mij over alsof hij initieel een vriend van de familie was en pas veel later een lijntje kreeg met Sarah. Volgens mij is het meer andersom.
Ook de verhalen dat hij in het begin van de relatie met Mo al buiten de lijntjes kleurde met Sarah, rijmen niet met de tijdslijn die hij schetst.
Hoe dan ook is het geen jarenlang als hij haar leerde kennen vlak voor hij wat met Bridget kreeg, tenzij..... de relatie met Bridget nog veel langer heeft geduurd dan ze ooit zullen toegeven.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:27:52 #54
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198451289
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:17 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Meneer blijft met zijn stomme kop volhouden dat hij vertrokken is, want das nu stoer.
Straks voor de rechter kan hem dat nog gaan opbreken, want logisch dat Monique haar kind niet mee gaat geven aan een dronken cocaïneverslaafde.
Maar hij laat zijn kleine jongen nooit in de steek.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:28:39 #55
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198451311
:X
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:29:55 #56
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198451340
Ducky was volgens haar Facebook jaren geleden op de Hazes-filmpremière, dus het kan dat de Van Soelens zich al langer in het Hazes-wereldje begeven.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198451342
Dus die Sarah is wellicht zwanger van Dre?
Mis ik nog een belangrijke update? Jullie gaan even te hard. :')
pi_198451374
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:29 schreef Andromache het volgende:
Ducky was volgens haar Facebook jaren geleden op de Hazes-filmpremière, dus het kan dat de Van Soelens zich al langer in het Hazes-wereldje begeven.
Net zoals de van Galen's destijds!
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:32:25 #59
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198451376
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:29 schreef vencodark het volgende:
Dus die Sarah is wellicht zwanger van Dre?
Mis ik nog een belangrijke update? Jullie gaan even te hard. :')
quote:
I don’t hurt people with a lie. I’ll kill them with truth. #mocktail #baby
https://www.instagram.com/p/CLlkVXXjQhM/
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198451389
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:27 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hoe dan ook is het geen jarenlang als hij haar leerde kennen vlak voor hij wat met Bridget kreeg, tenzij..... de relatie met Bridget nog veel langer heeft geduurd dan ze ooit zullen toegeven.
Jawel, ff blijven opletten, dat ging natuurlijk over de periode van de bruiloft van Patty, in het flessenhok.
En als dat niet zo is, dan lult die dat wel zo morgen. :7

Hoe groot moet dat bord voor je kop wel niet zijn om zo te gaan zitten liegen op tv... die is echt manisch nu.
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:33:50 #61
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198451399
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:32 schreef Simone010 het volgende:

[..]

Net zoals de van Galen's destijds!
Zou ma Duck als eerste Dré’s druipende dipstick hebben verwend? Natuurlijk, door het gloryhole in de heg.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198451410
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:29 schreef vencodark het volgende:
Dus die Sarah is wellicht zwanger van Dre?
Mis ik nog een belangrijke update? Jullie gaan even te hard. :')
Duck had een drank en drugs verslaving en zat 1,5 jaar geleden in een afkickkliniek.
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:34:52 #63
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198451424
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:29 schreef Andromache het volgende:
Ducky was volgens haar Facebook jaren geleden op de Hazes-filmpremière, dus het kan dat de Van Soelens zich al langer in het Hazes-wereldje begeven.
Nou ja, mensen met tig miljoen vermogen komen wel vaker op dat soort premières natuurlijk, zeker gezien die film helemaal het feestje van Rachel was en de van Soelens ook Rotterdamse BN'ers (BR'ers dus) zijn, dus die hebben waarschijnlijk gewoon een uitnodiging gehad omdat Rachel ze zelf op de lijst gezet heeft.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198451445
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:33 schreef Andromache het volgende:

[..]

Zou ma Van Soelen als eerste Dré’s druipende dipstick hebben verwend? Natuurlijk, door het gloryhole in de heg.
Het zou mij niet verbazen hoor..die mensen sporen geen van allen...
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:35:34 #65
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198451448
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:33 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Jawel, ff blijven opletten, dat ging natuurlijk over de periode van de bruiloft van Patty, in het flessenhok.
En als dat niet zo is, dan lult die dat wel zo morgen. :7

Hoe groot moet dat bord voor je kop wel niet zijn om zo te gaan zitten liegen op tv... die is echt manisch nu.
Was ze toen al meerderjarig?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:39:02 #66
71048 Tokay
makes your day!
pi_198451522
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:41 schreef letmehearyouscream het volgende:
Friedel (haha mn telefoon maakt er griezel van) heeft ooit de toenmalige mevrouw Hazes gebeld met de woorden "ik lig leg met je vent in bed". Naar verluidt hebben ze ook echt gefriemeld, voordat André aan de haal ging met tienerdochter Raggel.
;)
"Are we going to be friends forever?", asked Piglet. "Even longer", Pooh answered.
- A.A. Milne, Winnie the Pooh
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie donderdag 11 maart 2021 @ 20:40:40 #67
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198451562
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:35 schreef Leandra het volgende:

[..]

Was ze toen al meerderjarig?
Of dat uitmaakt voor de Hazes-mannenjongens :')
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:41:13 #68
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_198451574
Nou, als ik Monique was zou ik zeggen: succes ermee. Dat je ingeruild wordt voor een ander betekent niet dat hij opeens zo veel waarde heeft. Sluit het boek en leef de rest van je leven mooi met een ander. Geen aandacht meer schenken aan deze bipolaire kleuter die speelt met mensen.
pi_198451625
Ik mag daarom hopen dat die nieuwe chick niet werkelijk zwanger is van een Hazes-telg.

Bespaar ons (en het kind) dit. :')

Straks wordt de André van Mo net zo vergeten als de Melvin van André sr.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie donderdag 11 maart 2021 @ 20:44:39 #70
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198451632
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:41 schreef Mishu het volgende:
Nou, als ik Monique was zou ik zeggen: succes ermee. Dat je ingeruild wordt voor een ander betekent niet dat hij opeens zo veel waarde heeft. Sluit het boek en leef de rest van je leven mooi met een ander. Geen aandacht meer schenken aan deze bipolaire kleuter die speelt met mensen.
Helaas moet ze door zijn sterke genen alsnog dagelijks naar een miniversie kijken, :').
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_198451639
Hier even een dappere poging van het AD om dat warrige verhaal van André net duidelijk te krijgen.
De reden waarom André nu zo boos is op Monique:
https://www.ad.nl/show/an(...)ijd-de-lul~a55135be/
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie donderdag 11 maart 2021 @ 20:45:36 #72
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198451656
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:44 schreef vencodark het volgende:
Ik mag daarom hopen dat die nieuwe chick niet werkelijk zwanger is van een Hazes-telg.

Bespaar ons (en het kind) dit. :')
Nou, echt. Straks hangt dat (potentiële) kind ook te lang aan de fles.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_198451741
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:45 schreef ootjekatootje het volgende:
Hier even een dappere poging van het AD om dat warrige verhaal van André net duidelijk te krijgen.
De reden waarom André nu zo boos is op Monique:
https://www.ad.nl/show/an(...)ijd-de-lul~a55135be/
quote:
Volgens Hazes heeft hij zijn vrouw altijd in haar waarde gelaten, ,,maar als iets een leugen is, dán word ik boos.’’
Jaaaa,daar zijn we allemaal getuige van geweest. Wat een gentleman :|W

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-03-2021 20:49:24 ]
pi_198451747
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:44 schreef vencodark het volgende:
Ik mag daarom hopen dat die nieuwe chick niet werkelijk zwanger is van een Hazes-telg.

Bespaar ons (en het kind) dit. :')
Ik vraag me nog steeds af waarom die niet gewoon in een hotel of vakantiehuis zit. Die gozer is 27...
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:49:06 #75
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_198451748
quote:
17s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:44 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Helaas moet ze door zijn sterke genen alsnog dagelijks naar een miniversie kijken, :').
Ja dat lijkt me echt vreselijk als je zo bedonderd bent en iemand niet meer echt leuk vind. Maar ik denk dat je instinct er voor zorgt dat je je kind alsnog leuk blijft vinden denk ik.
pi_198451770
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:45 schreef ootjekatootje het volgende:
Hier even een dappere poging van het AD om dat warrige verhaal van André net duidelijk te krijgen.
De reden waarom André nu zo boos is op Monique:
https://www.ad.nl/show/an(...)ijd-de-lul~a55135be/
Dit geeft nog steeds geen antwoord waarom hij weg is.
Misschien klopt zijn versie wel, kan.
Dat Mo misschien ook een aandeel heeft in ruzies en gedoe, kan.

Maar: je kunt er een weddenschap op leggen dat die Sarah en zeer direct mee te maken heeft. :Y
pi_198451781
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:49 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ja dat lijkt me echt vreselijk als je zo bedonderd bent en iemand niet meer echt leuk vind. Maar ik denk dat je instinct er voor zorgt dat je je kind alsnog leuk blijft vinden denk ik.
En dan is je kind ook nog eens vernoemd naar zo'n galbak :{
pi_198451822
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:50 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

En dan is je kind ook nog eens vernoemd naar zo'n galbak :{
Dat streelt papa’s ego. :')
pi_198451834
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:49 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dit geeft nog steeds geen antwoord waarom hij weg is.
Misschien klopt zijn versie wel, kan.
Dat Mo misschien ook een aandeel heeft in ruzies en gedoe, kan.

Maar: je kunt er een weddenschap op leggen dat die Sarah en zeer direct mee te maken heeft. :Y
De kans is groot dat Monique hem weer verslagen had met een potje Rummikub op Bonnaire.

Trouwens wel lachen bij RTL, zegt die doodleuk ja ik was er gewoon op vakantie... _O-
pi_198451956
"Het tweetal kent elkaar van een feestje. Sarah vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens André inmiddels anderhalf jaar clean. Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed."

God allemachtig, dit is toch hartstikke tegendraads? :')
  donderdag 11 maart 2021 @ 20:58:33 #81
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198451972
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:45 schreef ootjekatootje het volgende:
Hier even een dappere poging van het AD om dat warrige verhaal van André net duidelijk te krijgen.
De reden waarom André nu zo boos is op Monique:
https://www.ad.nl/show/an(...)ijd-de-lul~a55135be/
quote:
Van Soelen vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek vanwege een drank- en drugsverslaving en is volgens Hazes inmiddels anderhalf jaar clean.
Hmmz.... anderhalf jaar geleden is september 2019, dat is nog zo'n 2 maanden voor de breuk met Monique destijds bekendgemaakt werd en er een relatie met Bridget was, herstel; en Bridget en hij het leuk hadden samen en ze gingen kijken of het meer kon zijn.

https://www.rtlboulevard.(...)het-gewoon-even-niet
Toen wist hij het even niet.....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198451997
Breekt Sarah eindelijk door bij het grote publiek, staat ze bekend als junk.
Bedankt André...

https://www.telegraaf.nl/(...)god-en-ik-ben-de-lul
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:01:37 #83
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198452046
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:58 schreef Jauke het volgende:
"Het tweetal kent elkaar van een feestje. Sarah vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens André inmiddels anderhalf jaar clean. Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed."

God allemachtig, dit is toch hartstikke tegendraads? :')
Ja idd, als afgekickte verslaafde is zo'n frustratiedrinker wel het laatste wat je in je buurt nodig hebt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198452072
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja idd, als afgekickte verslaafde is zo'n frustratiedrinker wel het laatste wat je in je buurt nodig hebt.
Dat lijkt mij dus ook de reden dat pa er nu bovenop zit.
pi_198452097
Ik las in het vorige topic dat iemand denkt dat Sarah aan de mocktail zat omdat ze in recovery is, maar dan ga je er toch geen #baby bij schrijven in de hashtag?
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:04:49 #86
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198452109
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:02 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Dat lijkt mij dus ook de reden dat pa er nu bovenop zit.
Volgens mij valt dat wel mee met die pa die er bovenop zit, als hij er zo bovenop zat dan had hij geen huis voor hem geregeld en zijn dochter lekker thuis gehouden.
Dat joch heeft geld zat en kan prima ergens in een hotel of vakantiehuisje gaan zitten, die hoeft hij niet met zijn dochter ergens in een huis in de buurt te hebben.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198452112
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:02 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Dat lijkt mij dus ook de reden dat pa er nu bovenop zit.
Maar ze dan wel samen in een huis stoppen? Verstandig!
pi_198452120
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja idd, als afgekickte verslaafde is zo'n frustratiedrinker wel het laatste wat je in je buurt nodig hebt.
Precies, vooral lekker naar die fles blijven grijpen als ie met Sarah is. Want dames en heren, Sarah is afgekickt. Dus die begrijpt dat.

Wat een kneus _O_ :')
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:05:58 #89
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198452138
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:04 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ik las in het vorige topic dat iemand denkt dat Sarah aan de mocktail zat omdat ze in recovery is, maar dan ga je er toch geen #baby bij schrijven in de hashtag?
Het is sowieso raar dat ze die mocktail specifiek noemde, waarom zou je überhaupt?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198452169
quote:
Het is sowieso raar dat ze die mocktail specifiek noemde, waarom zou je überhaupt?
Nou, misschien omdat ze geen vragen wilde van "hè, drink je weer?!" of zoiets. Je hebt altijd debielen die dat open en bloot in de comments gaan reageren. Dus dat kun je maar beter voor zijn. Maar ze hashtagt dus ook #baby en daar reageert helemaal niemand op. Dat vond ik ook al zo raar. Als ik dat in m'n hashtag zet, kan ik er toch echt wel op rekenen dat ik daar vragen over krijg!
pi_198452172
https://www.telegraaf.nl/(...)andre-hazes-mee-komt

Evert Santegoeds doet er ook even een plasje over.
pi_198452189
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:07 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Nou, misschien omdat ze geen vragen wilde van "hè, drink je weer?!" of zoiets. Je hebt altijd debielen die dat open en bloot in de comments gaan reageren. Dus dat kun je maar beter voor zijn. Maar ze hashtagt dus ook #baby en daar reageert helemaal niemand op. Dat vond ik ook al zo raar. Als ik dat in m'n hashtag zet, kan ik er toch echt wel op rekenen dat ik daar vragen over krijg!
Misschien heeft ze wat comments verwijderd.
pi_198452197
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:49 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dit geeft nog steeds geen antwoord waarom hij weg is.
Misschien klopt zijn versie wel, kan.
Dat Mo misschien ook een aandeel heeft in ruzies en gedoe, kan.

Maar: je kunt er een weddenschap op leggen dat die Sarah en zeer direct mee te maken heeft. :Y
Monique is ook geen sjieke meid hoor. Feit dat ze dit in de media gooit en Andre op deze manier zwart maakt zegt genoeg.
pi_198452219
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:07 schreef Aaltje1978 het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)andre-hazes-mee-komt

Evert Santegoeds doet er ook even een plasje over.
Kan niet lezen, paywall.
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:12:45 #95
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198452257
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:50 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

En dan is je kind ook nog eens vernoemd naar zo'n galbak :{
En de geadopteerde ezel.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:13:08 #96
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198452265
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:07 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Nou, misschien omdat ze geen vragen wilde van "hè, drink je weer?!" of zoiets. Je hebt altijd debielen die dat open en bloot in de comments gaan reageren. Dus dat kun je maar beter voor zijn. Maar ze hashtagt dus ook #baby en daar reageert helemaal niemand op. Dat vond ik ook al zo raar. Als ik dat in m'n hashtag zet, kan ik er toch echt wel op rekenen dat ik daar vragen over krijg!
Je ziet amper wat voor soort drankje het is, het zou ook gewoon een beetje vreemd maar wel lekker kunnen zijn, of #Ice #Ice #Tea.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198452267
Ik zie net in de reclame dat Marco zijn verhaal mag doen bij Linda de Mol aanstaande zaterdag. Waarom krijgen zulke kerels een podium?
pi_198452277
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:10 schreef caroro het volgende:

[..]

Kan niet lezen, paywall.
Het komt er op neer dat Evert het een twijfelachtig verhaal vindt, dat hij denkt dat tussen André en Sarah hetzelfde aan de gang is als vorig jaar met Bridget. Hij denkt ook dat André nog helemaal niet toe is aan binding en te jong om te leven zoals hij het afgelopen jaar heeft geleefd, en dat hij zich een tijdje maar even niet moet vastleggen en gewoon van z'n roem moet gaan genieten.

Hij vindt het ook wel schandalig dat ie Monique in december een aanzoek heeft gedaan en haar dan nu zo aan de straat zet.

Zakelijk schijnen ze nog wel met elkaar verbonden te zijn (o.a. via het managementbureau dat ze samen hebben), dus daar zal ook nog wel het e.e.a. geregeld moeten worden.

Evert denkt dat Monique hem nu echt niet meer terug zal nemen.
pi_198452321
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:13 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Het komt er op neer dat Evert het een twijfelachtig verhaal vindt, dat hij denkt dat tussen André en Sarah hetzelfde aan de gang is als vorig jaar met Bridget. Hij denkt ook dat André nog helemaal niet toe is aan binding en te jong om te leven zoals hij het afgelopen jaar heeft geleefd, en dat hij zich een tijdje maar even niet moet vastleggen en gewoon van z'n roem moet gaan genieten.

Hij vindt het ook wel schandalig dat ie Monique in december een aanzoek heeft gedaan en haar dan nu zo aan de straat zet.

Zakelijk schijnen ze nog wel met elkaar verbonden te zijn (o.a. via het managementbureau dat ze samen hebben), dus daar zal ook nog wel het e.e.a. geregeld moeten worden.

Evert denkt dat Monique hem nu echt niet meer terug zal nemen.
Thanks!
Vond het interview bij Boulevard maar op safe. Antwee werd nou niet echt stevig aan de tand gevoeld. Hopelijk heeft tante Pat dalijk bij shownieuws het wat scherper aangepakt.

[ Bericht 0% gewijzigd door caroro op 11-03-2021 21:18:18 (Spelfout) ]
pi_198452349
Oh, komt ie ook nog bij Shownieuws?
pi_198452380
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:18 schreef Aaltje1978 het volgende:
Oh, komt ie ook nog bij Shownieuws?
Volgens Patty haar insta wel ja, heb alleen geen idee hoe laat dat uitgezonden word.
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 21:21:05 #102
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_198452399
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:13 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik zie net in de reclame dat Marco zijn verhaal mag doen bij Linda de Mol aanstaande zaterdag. Waarom krijgen zulke kerels een podium?
Omdat oa Leontine de eer aan zichzelf houdt misschien?
En misschien niet eens gevraagd om op te komen draven?
pi_198452436
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:05 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Maar ze dan wel samen in een huis stoppen? Verstandig!
Hij zei letterlijk dat ze ergens in huis waren tijdens het interview, een appartement is Max 150 m2 groot... Zag je hoe afgewerkt die ruimte was, die zit gewoon lekker in de ouderlijke woning met schoonouders en Sarah.

Interview in werkkamer schoonpa.
pi_198452442
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:20 schreef caroro het volgende:

[..]

Volgens Patty haar insta wel ja, heb alleen geen idee hoe laat dat uitgezonden word.
23.00 uur. Ben benieuwd, Patry heeft het niet zo op vreemdgangers na de escapades van Ron B.
Alius aliud dicit
pi_198452449
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:21 schreef maily het volgende:

[..]

Omdat oa Leontine de eer aan zichzelf houdt misschien?
En misschien niet eens gevraagd om op te komen draven?
Die Leontine zie ik er ook nog wel een keer weer intrappen. Ik hoop dat ze verstandiger is, maar als die twee over een tijdje toch weer bij elkaar blijken te zijn ben ik niet verbaasd.
pi_198452457
Net al een teaser van Shownieuws in de reclame.
Patry heeft hem geinterviewd, zelfde shot als hoe ie er online bij zat bij Boulevard.
Hij zei iets van "zij denkt dat ik dingen gedaan heb die ik niet heb gedaan"
En: "ik was op een zwaarste moment in mn leven op een hotelkamer met allemaal mensen, en zij was er ook"
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
pi_198452458
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja idd, als afgekickte verslaafde is zo'n frustratiedrinker wel het laatste wat je in je buurt nodig hebt.
Maar ze begrijpen elkaar zo goed. Soulmates. :Y

Gedoemd te mislukken. :P
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:26:25 #108
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198452503
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Hij zei letterlijk dat ze ergens in huis waren tijdens het interview, een appartement is Max 150 m2 groot... Zag je hoe afgewerkt die ruimte was, die zit gewoon lekker in de ouderlijke woning met schoonouders en Sarah.

Interview in werkkamer schoonpa.
Als ik zo krom liep van de kwartjes als haar vader dan had ik haar een jaartje naar een of ander ver buitenland gestuurd.
Desnoods had ik er in Saint-Tropez een villa voor gekocht die ze helemaal mocht gaan restylen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198452518
Andre is er 1 van alles recht lullen wat krom is en denken dat de halve wereld zo goedgelovig is als zijn “Mo’tje”.
  Moderator / Miss SHO donderdag 11 maart 2021 @ 21:27:50 #110
22592 crew  Ole
pi_198452533
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Hij zei letterlijk dat ze ergens in huis waren tijdens het interview, een appartement is Max 150 m2 groot... Zag je hoe afgewerkt die ruimte was, die zit gewoon lekker in de ouderlijke woning met schoonouders en Sarah.

Interview in werkkamer schoonpa.
Leek vooral op een zolderkamer :+
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_198452535
Die zitten binnen de kortste keren samen op zo’n afkickboerderij in Zuid Afrika. Dan kan Gordon ook weer met de bakkes op tv om te vertellen hoe helend dat is blablablabla

Wat zou Mo nu doen?....
Alius aliud dicit
  Moderator donderdag 11 maart 2021 @ 21:29:07 #112
184769 crew  Deisyy
pi_198452554
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:27 schreef vencodark het volgende:
Andre is er 1 van alles recht lullen wat krom is en denken dat de halve wereld zo goedgelovig is als zijn “Mo’tje”.
Ik geloof eigenlijk niet dat Monique zo goedgevlovig is, volgens mij dacht ze dat ze hem wel kon veranderen.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_198452561
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:28 schreef Mrmime het volgende:
Die zitten binnen de kortste keren samen op zo’n afkickboerderij in Zuid Afrika. Dan kan Gordon ook weer met de bakkes op tv om te vertellen hoe helend dat is blablablabla

Wat zou Mo nu doen?....
Met haar kop onder de dekens een flink potje liggen janken, verwacht ik.
  Moderator / Miss SHO donderdag 11 maart 2021 @ 21:29:24 #114
22592 crew  Ole
pi_198452564
Demn ben helemaal hyper.. :X
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_198452570
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:29 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Ik geloof eigenlijk niet dat Monique zo goedgevlovig is, volgens mij dacht ze dat ze hem wel kon veranderen.
Is dat niet goedgelovig dan? Zoveel vrouwen denken dat en het lukt nooit.
  Moderator donderdag 11 maart 2021 @ 21:30:43 #116
184769 crew  Deisyy
pi_198452589
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:29 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Is dat niet goedgelovig dan? Zoveel vrouwen denken dat en het lukt nooit.
Dat ligt er aan vanuit welk oogpunt ze dat deed, ik vind haar vooral heel uitgenast en helemaal niet goegelovig.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_198452590
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Hij zei letterlijk dat ze ergens in huis waren tijdens het interview, een appartement is Max 150 m2 groot... Zag je hoe afgewerkt die ruimte was, die zit gewoon lekker in de ouderlijke woning met schoonouders en Sarah.

Interview in werkkamer schoonpa.
Hij zei dat Sarah ergens in huis was. En dat haar vader dat huis voor hem geregeld heeft. Dit is gewoon één van de vele huizen die haar vader bezit.
pi_198452592
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:29 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Is dat niet goedgelovig dan? Zoveel vrouwen denken dat en het lukt nooit.
Hm, het is wel anders dan elke leugen slikken natuurlijk.

Mo is meer naïef ipv goedgelovig misschien. :Y
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:30:47 #119
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_198452593
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:28 schreef Mrmime het volgende:
Die zitten binnen de kortste keren samen op zo’n afkickboerderij in Zuid Afrika. Dan kan Gordon ook weer met de bakkes op tv om te vertellen hoe helend dat is blablablabla

Wat zou Mo nu doen?....
Huilen in bed terwijl haar familie en vrienden bij haar zijn denk ik. En voor haar zorgen.
pi_198452598
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:30 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Hij zei dat Sarah ergens in huis was. En dat haar vader dat huis voor hem geregeld heeft. Dit is gewoon één van de vele huizen die haar vader bezit.
En André slaapt natuurlijk op de bank. :Y)
  Moderator / Miss SHO donderdag 11 maart 2021 @ 21:31:32 #121
22592 crew  Ole
pi_198452605
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:29 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Is dat niet goedgelovig dan? Zoveel vrouwen denken dat en het lukt nooit.
dat dacht ik rond mijn 17e. Op mijn 20e wist ik beter. Mo is 42!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:32:03 #122
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198452614
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:27 schreef Ole het volgende:

[..]

Leek vooral op een zolderkamer :+
Blijkt de vader van Sarah een FOK!ker te zijn :')

Kom er maar in @Scorpie >:)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198452644
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:28 schreef Mrmime het volgende:
Die zitten binnen de kortste keren samen op zo’n afkickboerderij in Zuid Afrika. Dan kan Gordon ook weer met de bakkes op tv om te vertellen hoe helend dat is blablablabla

Wat zou Mo nu doen?....
Advocaten bellen, en bijkletsen met Britget.
  Moderator / Miss SHO donderdag 11 maart 2021 @ 21:33:20 #124
22592 crew  Ole
pi_198452657
misschien moeten we een keer een boebiedoe achtig schema maken maar dan voor de gates..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_198452663
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:30 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Dat ligt er aan vanuit welk oogpunt ze dat deed, ik vind haar vooral heel uitgenast en helemaal niet goegelovig.
Als ze idd uitgenast blijkt te zijn, dan zou ik echt respect voor haar hebben. Dat ze hier vorig jaar gewoon weer ingestapt is om in de eerste plaats te zorgen dat ZIJ eruit haalde wat ze wilde. Helaas voor haar geloof ik wel dat ze echt van die kleuter hield.
pi_198452684
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 19:41 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Friedel (haha mn telefoon maakt er griezel van) heeft ooit de toenmalige mevrouw Hazes gebeld met de woorden "ik lig met je vent in bed". Naar verluidt hebben ze ook echt gefriemeld, voordat André aan de haal ging met tienerdochter Raggel.
Wat een familie. :r
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:35:02 #127
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198452692
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:33 schreef Ole het volgende:
misschien moeten we een keer een boebiedoe achtig schema maken maar dan voor de gates..
Nou idd, we hadden het er in het Samantha topic al over, maar de gates an sich mogen ook wel.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator donderdag 11 maart 2021 @ 21:35:50 #128
184769 crew  Deisyy
pi_198452711
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:30 schreef Mishu het volgende:

[..]

Huilen in bed terwijl haar familie en vrienden bij haar zijn denk ik. En voor haar zorgen.
Janken omdat ze haar kip met de gouden eieren kwijt is.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Moderator donderdag 11 maart 2021 @ 21:36:30 #129
184769 crew  Deisyy
pi_198452728
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:33 schreef Ole het volgende:
misschien moeten we een keer een boebiedoe achtig schema maken maar dan voor de gates..
Die is ook nodig in de Barbiegate :D
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_198452737
Ik denk dat Mo vooral van het leventje houdt. Al die bevriende bn-ers terwijl ze zelf niks doet/kan.
Ze rolt er gewoon lekker in. Dat is straks afgelopen. Nou ja, misschien dat ze ook een musical kan maken over t leven van die snuiver.
Go hard or go home
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 21:38:28 #131
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_198452779
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 20:29 schreef vencodark het volgende:
Dus die Sarah is wellicht zwanger van Dre?
Mis ik nog een belangrijke update? Jullie gaan even te hard. :')
WIJ gaan hard? :D :D

Ondertussen in de Netflix-serie New Amsterdam een look-a-like ....

pi_198452780
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:07 schreef Aaltje1978 het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)andre-hazes-mee-komt

Evert Santegoeds doet er ook even een plasje over.
Die vind het verhaal ook vreemd wie niet _O-
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198452854
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:27 schreef vencodark het volgende:
Andre is er 1 van alles recht lullen wat krom is en denken dat de halve wereld zo goedgelovig is als zijn “Mo’tje”.
Dit daarom veranderd hij tig x van verhaal.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198452935
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:38 schreef maily het volgende:

[..]

WIJ gaan hard? :D :D

Ondertussen in de Netflix-serie New Amsterdam een look-a-like ....

[ afbeelding ]
Ik miste anders mooi een aantal pagina’s. :+
pi_198453141
Wat Mien uit appelscha over hem zegt boeit hem niet!
pi_198453230
quote:
14s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:56 schreef Laysa het volgende:
Wat Mien uit appelscha over hem zegt boeit hem niet!
Zolang ze maar voluit Leef meezingt en alle andere oorwurmen die hij kweelt. Dat spekt de kassa natuurlijk! Hij vergeet dat zijn fanvolk vol met Mientjrs, Gerda's, Theo's en Adries zit.
  donderdag 11 maart 2021 @ 22:02:23 #138
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_198453252
Dre doet gewoon ontzettend zijn best zijn vader te evenaren maar dan op zo'n geforceerde manier..... hij heeft het zelf ook vaak genoeg gezegd dat hij dat zelf zo wil, leven zoals zijn vader.......

Maar is die sarah nou zwanger of niet? Dat haar pa dre bij zijn dochter in de buurt houdt is misschien wel veiliger dan dat hij met haar ver weg zit met een nieuwe dealer en dus verslaving binnen handbereik
  Moderator / Miss SHO donderdag 11 maart 2021 @ 22:09:39 #139
22592 crew  Ole
pi_198453379
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:36 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Die is ook nodig in de Barbiegate :D
Er is ook een link tussen deze en barbiegate!!!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_198453409
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:42 schreef Laysa het volgende:
het hele interview van 26 min.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)sen-andre-en-monique
Ergens denk ik wel dat het gewoon klopt wat hij zegt. Dat hij echt geprobeerd heeft om de man te zijn die Monique graag wilde dat hij was, omdat hij echt wel van haar hield en het beste voor Dreetje wilde, maar dat het 'm gewoon niet ging worden en dat hij zichzelf zou verloochenen als hij iemand probeerde te zijn die hij eigenlijk helemaal niet is. André en Monique was gewoon geen match en ik denk dat het leeftijdsverschil daar uiteindelijk wel een grote reden voor was.
  donderdag 11 maart 2021 @ 22:12:15 #141
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198453426
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:32 schreef Leandra het volgende:

[..]

Blijkt de vader van Sarah een FOK!ker te zijn :')

Kom er maar in @:Scorpie >:)
:D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_198453550
[/quote]
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:11 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ergens denk ik wel dat het gewoon klopt wat hij zegt. Dat hij echt geprobeerd heeft om de man te zijn die Monique graag wilde dat hij was, omdat hij echt wel van haar hield en het beste voor Dreetje wilde, maar dat het 'm gewoon niet ging worden en dat hij zichzelf zou verloochenen als hij iemand probeerde te zijn die hij eigenlijk helemaal niet is. André en Monique was gewoon geen match en ik denk dat het leeftijdsverschil daar uiteindelijk wel een grote reden voor was.
Zou zo maar kunnen.
Maar om dan je stamper gelijk weer in een andere opgespoten chocobruine duckface te hangen is ook weer zowat.. :{
Alius aliud dicit
pi_198453830
Juice channel heeft nog meer juice over Sarah. Ze schijnt een beetje loco te zijn. Bipolair en in therapie omdat ze verliefd was op haar stiefbroer.
Ook heeft ze een nieuw vriendinnetje van een ex willen overrijden met een auto.
pi_198454093
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:11 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ergens denk ik wel dat het gewoon klopt wat hij zegt. Dat hij echt geprobeerd heeft om de man te zijn die Monique graag wilde dat hij was, omdat hij echt wel van haar hield en het beste voor Dreetje wilde, maar dat het 'm gewoon niet ging worden en dat hij zichzelf zou verloochenen als hij iemand probeerde te zijn die hij eigenlijk helemaal niet is. André en Monique was gewoon geen match en ik denk dat het leeftijdsverschil daar uiteindelijk wel een grote reden voor was.
Ja, wel eens.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_198454155
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:30 schreef Michellee het volgende:
Juice channel heeft nog meer juice over Sarah. Ze schijnt een beetje loco te zijn. Bipolair en in therapie omdat ze verliefd was op haar stiefbroer.
Ook heeft ze een nieuw vriendinnetje van een ex willen overrijden met een auto.
Goedemorgen. Hetwordt steeds gekker w/
Alius aliud dicit
pi_198454160
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:30 schreef Michellee het volgende:
Juice channel heeft nog meer juice over Sarah. Ze schijnt een beetje loco te zijn. Bipolair en in therapie omdat ze verliefd was op haar stiefbroer.
Ook heeft ze een nieuw vriendinnetje van een ex willen overrijden met een auto.
Nou vind ik verliefdheid op je stiefbroer niet per se getuigen van gekte. Er is geen bloedband, kan gebeuren toch...
pi_198454175
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:11 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ergens denk ik wel dat het gewoon klopt wat hij zegt. Dat hij echt geprobeerd heeft om de man te zijn die Monique graag wilde dat hij was, omdat hij echt wel van haar hield en het beste voor Dreetje wilde, maar dat het 'm gewoon niet ging worden en dat hij zichzelf zou verloochenen als hij iemand probeerde te zijn die hij eigenlijk helemaal niet is. André en Monique was gewoon geen match en ik denk dat het leeftijdsverschil daar uiteindelijk wel een grote reden voor was.
Ik betwijfel of het het leeftijdsverschil is. Ik denk dat geen enkele zichzelf respecterende volwassene zin heeft in vreemdgaande partner die drank- en drugsverslaafd is.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-03-2021 22:43:09 ]
pi_198454208
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:30 schreef Michellee het volgende:
Juice channel heeft nog meer juice over Sarah. Ze schijnt een beetje loco te zijn. Bipolair en in therapie omdat ze verliefd was op haar stiefbroer.
Ook heeft ze een nieuw vriendinnetje van een ex willen overrijden met een auto.
Lekker dan, don't stick your dick in a crazy duck.
pi_198454236
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:11 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ergens denk ik wel dat het gewoon klopt wat hij zegt. Dat hij echt geprobeerd heeft om de man te zijn die Monique graag wilde dat hij was, omdat hij echt wel van haar hield en het beste voor Dreetje wilde, maar dat het 'm gewoon niet ging worden en dat hij zichzelf zou verloochenen als hij iemand probeerde te zijn die hij eigenlijk helemaal niet is. André en Monique was gewoon geen match en ik denk dat het leeftijdsverschil daar uiteindelijk wel een grote reden voor was.
Kan hoor. Het zal niet zomaar onwil zijn dat het niet werkt. Ze zijn toch al aardig wat jaren samen dus wel echt geprobeerd.
Maar een vos verliest zijn streken niet. Waar ik moeite mee heb is dat gekweel en gejammer destijds met Bridget, toen weer Mo en nu weer suggestieve opmerkingen over zijn band met die Sarah.
Het is gewoon een onsympathieke lul. :P
pi_198454262
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:44 schreef vencodark het volgende:

[..]

Kan hoor. Het zal niet zomaar onwil zijn dat het niet werkt. Ze zijn toch al aardig wat jaren samen dus wel echt geprobeerd.
Maar een vos verliest zijn streken niet. Waar ik moeite mee heb is dat gekweel en gejammer destijds met Bridget, toen weer Mo en nu weer suggestieve opmerkingen over zijn band met die Sarah.
Het is gewoon een onsympathieke lul. :P
Ik vind het een viezerd maar Monique nam hem zelf weer terug. Tja.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_198454293
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:46 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik vind het een viezerd maar Monique nam hem zelf weer terug. Tja.
Vies, onsympathiek, vervelend en onhygiënisch (zingen in de bek van Bridget). :P
pi_198454404
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:28 schreef Mrmime het volgende:
Die zitten binnen de kortste keren samen op zo’n afkickboerderij in Zuid Afrika. Dan kan Gordon ook weer met de bakkes op tv om te vertellen hoe helend dat is blablablabla

Wat zou Mo nu doen?....
Die is zich aan het beraden over wat voor zogenaamd liefdevolle maar ondertussen passief agressieve post ze gaat plaatsen naar aanleiding van de interviews.
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 22:58:50 #153
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_198454543
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 22:47 schreef vencodark het volgende:

[..]

Vies, onsympathiek, vervelend en onhygiënisch (zingen in de bek van Bridget). :P
Dat filmpje inderdaad .... en bij mama Zeem ook :r
pi_198454670
Kijken jullie ook shownieuws 🤭
  donderdag 11 maart 2021 @ 23:17:02 #155
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_198455025
zap
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 23:03 schreef Ed1234 het volgende:
Kijken jullie ook shownieuws 🤭
p er net langs
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_198455124
Patty heeft gevraagd of ze zwanger is. Andre zweert van niet. I did not have a sexual relationship with that woman.
pi_198455140
Dus hij is nu weer goed met z’n moeder. Met kerst zou het niet meer goed komen.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  donderdag 11 maart 2021 @ 23:22:55 #158
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_198455167
quote:
10s.gif Op donderdag 11 maart 2021 23:22 schreef Pisces29 het volgende:
Dus hij is nu weer goed met z’n moeder. Met kerst zou het niet meer goed komen.
Waarom woont ie niet bij Raggel dan ?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 23:25:45 #159
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_198455230
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 23:21 schreef Michellee het volgende:
Patty heeft gevraagd of ze zwanger is. Andre zweert van niet. I did not have a sexual relationship with that woman.
:7
  donderdag 11 maart 2021 @ 23:26:03 #160
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_198455235
Hij heb wel het neusje van zn moeder ..
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_198455238
quote:
99s.gif Op donderdag 11 maart 2021 23:22 schreef chufi het volgende:

[..]

Waarom woont ie niet bij Raggel dan ?
Die woont in Barca, dacht ik.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  donderdag 11 maart 2021 @ 23:27:01 #162
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_198455251
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 23:26 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Die woont in Barca, dacht ik.
Nou ik zou het wel weten ..
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_198455781
quote:
10s.gif Op donderdag 11 maart 2021 23:22 schreef Pisces29 het volgende:
Dus hij is nu weer goed met z’n moeder. Met kerst zou het niet meer goed komen.
Je weet toch dat de tijd anders werkt in huize Hazes ;)
pi_198456066
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 21:30 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Hij zei dat Sarah ergens in huis was. En dat haar vader dat huis voor hem geregeld heeft. Dit is gewoon één van de vele huizen die haar vader bezit.
Heeft zelfs mooie lampen opgehangen :Y

  vrijdag 12 maart 2021 @ 01:25:51 #165
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_198456209
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 00:45 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Heeft zelfs mooie lampen opgehangen :Y

[ afbeelding ]
De tepellampen... _O-
  vrijdag 12 maart 2021 @ 01:35:10 #166
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_198456246
Wat heeft die familie van Soelen een bak bagger over zich heen gekregen vandaag.

Best heftig, dat alles vanwege klapjosti André op het hoogtepunt van zijn manische periode.
Als Sarah en André die periodes op elkaar kunnen afstemmen, kan het best nog drie maanden op een serieuze relatie lijken.
pi_198456506
Dus eigenlijk is Sarah, de rijke Barbie? Als de verhalen kloppen over haar gedrag en verslavingen?
pi_198456695
quote:
99s.gif Op donderdag 11 maart 2021 23:22 schreef chufi het volgende:

[..]

Waarom woont ie niet bij Raggel dan ?
Omdat hij verliefd is op Sarah en bij haar wilt zijn. Hij woont daar ook zei Patty.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 12 maart 2021 @ 07:13:47 #169
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198456715
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 23:21 schreef Michellee het volgende:
Patty heeft gevraagd of ze zwanger is. Andre zweert van niet. I did not have a sexual relationship with that woman.
Hoe zei hij dat precies? Want hij heeft toch geen seks met haar gehad :') dus dan zou hij tegelijk moeten zeggen dat dat dus niet is gebeurd (seks) en ze in elk geval niet zwanger van hèm is. Als hij alleen zegt: ‘nee, ze is niet zwanger. Ik zweer!26;!!!’ dan vind ik het helemaaaal verdacht.

[ Bericht 3% gewijzigd door ChipsZak. op 12-03-2021 10:22:55 ]
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_198456737
Heb shownieuws terug bekeken en ik zie een herhaling van vorig jaar met Bridget. Hij is gelijk naar Sarah gerend . Andre zegt het gaat niet ik ben geen huisvader ik ben artiest. Gelul natuurlijk want hij kan beide zijn. Hij zou trouwen ze waren weer gestart voor een tweede kindje en dan dit. Ik vind het niet gek dat Monique boos is. Hij draait veel te veel met zijn woorden. Hij had amper contact met zijn moeder nu weer volop. Ze heeft al weer raad gegeven aan hem. Die zal wel dol gelukkig zijn. Ik ben wel heel benieuwd naar het verhaal van Monique. Andre geloof ik niet. Hij denkt aan zijn carrière hij weet wat er vorig jaar is gebeurd.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198456743
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 07:13 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Hoe zei hij dat precies? Want hij heeft toch geen seks met haar gehad (:' ) dus dan zou hij tegelijk moeten zeggen dat dat dus niet is gebeurd (seks) en ze in elk geval niet zwanger van hèm is. Als hij alleen zegt: ‘nee, ze is niet zwanger. Ik zweer!26;!!!’ dan vind ik het helemaaaal verdacht.
Hij zei dat zou heel erg zijn . Ik zweer mijn ogen blind er is niets sexueels geweest. ;) Hij deed er dom lacherig over zoals altijd.

[ Bericht 2% gewijzigd door LagerthaQueenOfKatte op 12-03-2021 08:03:03 ]
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  Spellchecker vrijdag 12 maart 2021 @ 07:20:17 #172
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_198456747
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 07:13 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Hoe zei hij dat precies? Want hij heeft toch geen seks met haar gehad (:' ) dus dan zou hij tegelijk moeten zeggen dat dat dus niet is gebeurd (seks) en ze in elk geval niet zwanger van hèm is. Als hij alleen zegt: ‘nee, ze is niet zwanger. Ik zweer!26;!!!’ dan vind ik het helemaaaal verdacht.
Als ik lees hoe losbandig zij is zou het best van een ander kunnen zijn. Als ze zwanger is.
  Miss 200.000.000! vrijdag 12 maart 2021 @ 07:39:37 #173
367000 roos94
pi_198456824
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 07:18 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Heb shownieuws terug bekeken en ik zie een herhaling van vorig jaar met Bridget. Hij is gelijk naar Sarah gerend . Andre zegt het gaat niet ik ben geen huisvader ik ben artiest. Gelul natuurlijk want hij kan beide zijn. Hij zou trouwen ze waren weer gestart voor een tweede kindje en dan dit. Ik vind het niet gek dat Monique boos is. Hij draait veel te veel met zijn woorden. Hij had amper contact met zijn moeder nu weer volop. Ze heeft al weer raad gegeven aan hem. Die zal wel dol gelukkig zijn. Ik ben wel heel benieuwd naar het verhaal van Monique. Andre geloof ik niet. Hij denkt aan zijn carrière hij weet wat er vorig jaar is gebeurd.
Roggel ligt al te squirten van het idee dat Mo opgepleurd is
pi_198456948
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 07:39 schreef roos94 het volgende:

[..]

Roggel ligt al te squirten van het idee dat Mo opgepleurd is
:Y ze was er als de kippen bij om hem advies te geven.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198457112
Triest hoe een deel van het powervrouwenleger losgaat op de insta van Mo over Sarah en haar verleden. Vind er weinig krachtigs aan om iemand zo naar beneden te halen om zoiets als een verslaving.
Die familie moet er toch ook wel klaar mee zijn, nu hij zulke dingen naar buiten heeft gebracht?

Er zijn trouwens ook wel genoeg mensen tussen de comments die doorzien dat die zogenaamd sterke en liefdevolle woorden van superMo best vals en manipulatief zijn.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 08:27:55 #176
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_198457144
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 08:23 schreef letmehearyouscream het volgende:
Triest hoe een deel van het powervrouwenleger losgaat op de insta van Mo over Sarah en haar verleden. Vind er weinig krachtigs aan om iemand zo naar beneden te halen om zoiets als een verslaving.
Die familie moet er toch ook wel klaar mee zijn, nu hij zulke dingen naar buiten heeft gebracht?

Er zijn trouwens ook wel genoeg mensen tussen de comments die doorzien dat die zogenaamd sterke en liefdevolle woorden van superMo best vals en manipulatief zijn.
Ja Mo is wel een manipulatieve doos.
pi_198457300
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 08:23 schreef letmehearyouscream het volgende:
Triest hoe een deel van het powervrouwenleger losgaat op de insta van Mo over Sarah en haar verleden. Vind er weinig krachtigs aan om iemand zo naar beneden te halen om zoiets als een verslaving.
Die familie moet er toch ook wel klaar mee zijn, nu hij zulke dingen naar buiten heeft gebracht?

Er zijn trouwens ook wel genoeg mensen tussen de comments die doorzien dat die zogenaamd sterke en liefdevolle woorden van superMo best vals en manipulatief zijn.
Dat is wel sneu ja. Ze pakken even een zwak punt en gaan daar op los.

Iedereen heeft een verleden, de één heftiger dan de ander. Verleden heet niet voor niks een verleden.
Ik ben absoluut niet team Sarah, maar dit is gewoon kansloos.
pi_198457360
Ja maar jullie vergeten wel een belangrijk ding hoor, hij is nou eenmaal gewoon een Haaazes
pi_198457472
Wat mij opvalt bij andre dat hij echt behoefte heeft aan een vader figuur. Dat vond hij bij de familie van Monique, bij de ouders van Bridget, bij zijn oom na de breuk met Bridget die zie ik ook niet meer. En nu bij de ouders van Sarah. Wat mij ook opviel dat andre zei ruzie vind hij vreselijk voor kleine dre maar zijn drank gebruik daar hoor je niets over.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198457483
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 08:23 schreef letmehearyouscream het volgende:
Triest hoe een deel van het powervrouwenleger losgaat op de insta van Mo over Sarah en haar verleden. Vind er weinig krachtigs aan om iemand zo naar beneden te halen om zoiets als een verslaving.
Die familie moet er toch ook wel klaar mee zijn, nu hij zulke dingen naar buiten heeft gebracht?

Er zijn trouwens ook wel genoeg mensen tussen de comments die doorzien dat die zogenaamd sterke en liefdevolle woorden van superMo best vals en manipulatief zijn.
Slaat ook nergens op. Sarah staat hier los van.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198457547
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 08:23 schreef letmehearyouscream het volgende:
Triest hoe een deel van het powervrouwenleger losgaat op de insta van Mo over Sarah en haar verleden. Vind er weinig krachtigs aan om iemand zo naar beneden te halen om zoiets als een verslaving.
Die familie moet er toch ook wel klaar mee zijn, nu hij zulke dingen naar buiten heeft gebracht?

Er zijn trouwens ook wel genoeg mensen tussen de comments die doorzien dat die zogenaamd sterke en liefdevolle woorden van superMo best vals en manipulatief zijn.
Daar kan Mo niets aan doen wat andere schrijven en er is maar 1 persoon die tot twee maal toe begon over haar verleden en dat is A2. Als hij zijn mond dicht had gehouden dan had niemand dat op Mo haar insta gezet.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 09:05:31 #182
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198457565
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 08:47 schreef Ed1234 het volgende:
Ja maar jullie vergeten wel een belangrijk ding hoor, hij is nou eenmaal gewoon een Haaazes [ link | afbeelding ]
En echte artiest :Y
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198457611
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:05 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

En echte artiest :Y
En niet vergeten vooral GEEN huisvader ;(
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198457613
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:05 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

En echte artiest :Y
En door Mo kon hij zijn walgelijk gedrag voortzetten zolang hij maar bij haar bleef :r
pi_198457619
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:03 schreef -river- het volgende:

[..]

Daar kan Mo niets aan doen wat andere schrijven en er is maar 1 persoon die tot twee maal toe begon over haar verleden en dat is A2. Als hij zijn mond dicht had gehouden dan had niemand dat op Mo haar insta gezet.
Dat klopt ook weer wat jij zegt . Vele wisten het wel maar hebben niets gezegd. Andre gooit het in zo in 2 interviews
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198457629
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:11 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Dat klopt ook weer wat jij zegt . Vele wisten het wel maar hebben niets gezegd. Andre gooit het in zo in 2 interviews
Je kan niet overal Mo de schuld van geven, die is slim en gehaaid en zwijgt, haar ex kleuter die gooit met zijn domme kop alles op tafel.
pi_198457646
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:10 schreef -river- het volgende:

[..]

En door Mo kon hij zijn walgelijk gedrag voortzetten zolang hij maar bij haar bleef :r
Ook ja . Monique heeft het verkeerd gedaan maar vooral André. Hij wilt eigenijk feesten en zuipen. Maar hoezo doe je dan iemand ten huwelijk vragen en stap je in het traject tweede kindje. Hoezo heb je steeds verteld ik ben nu echt thuis terwijl hij dat niet wilt. Andre praat zoals de wind waait.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 09:14:50 #188
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198457657
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:10 schreef -river- het volgende:

[..]

En door Mo kon hij zijn walgelijk gedrag voortzetten zolang hij maar bij haar bleef :r
Deels wel ja, ze heeft waarschijnlijk teveel toegestaan van deze male diva.
Neemt niet weg dat hij op een gegeven moment zijn verantwoordelijkheid moet nemen.

Wat dat betreft wel O+ voor Rox, die doet het best wel prima zo met haar gezinnetje.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198457687
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:13 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ook ja . Monique heeft het verkeerd gedaan maar vooral André. Hij wilt eigenijk feesten en zuipen. Maar hoezo doe je dan iemand ten huwelijk vragen en stap je in het traject tweede kindje. Hoezo heb je steeds verteld ik ben nu echt thuis terwijl hij dat niet wilt. Andre praat zoals de wind waait.
Hij weet zelf niet eens wie hij is en wat hij wil, is ook niet erg hij is pas 27. Mo wilde iets van hem maken wat hij nooit zal worden en het valt mij op dat als hij bij een vrouw is dat die vrouw alles voor hem is en zodra hij erbij weg is, is ze niets meer voor hem. Beter blijft hij even alleen om te weten wat hij nu echt wil en wie hij is en wat hem gelukkig maakt.
pi_198457700
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:14 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Deels wel ja, ze heeft waarschijnlijk teveel toegestaan van deze male diva.
Neemt niet weg dat hij op een gegeven moment zijn verantwoordelijkheid moet nemen.

Wat dat betreft wel O+ voor Rox, die doet het best wel prima zo met haar gezinnetje.
Ja Rox doet het echt goed O+
pi_198457758
Kijk, vreemdgaan en drinken enzo, dat gebeurt vrij veel. Wat mij vooral opviel in dat interview bij RTL is die gekrenktheid en verontwaardiging over de terechte kritiek die hij kreeg. Terwijl normale mensen zich juist kapot zouden schamen na zoiets. Dat lijkt er toch wel op te wijzen dat hij een echte narcist is.
pi_198457774
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:12 schreef -river- het volgende:

[..]

Je kan niet overal Mo de schuld van geven, die is slim en gehaaid en zwijgt, haar ex kleuter die gooit met zijn domme kop alles op tafel.
Dat geef ik mij Monique wel mee ze gooit niet alles op straat. Ik snap ook dat zij heel erg gekrenkt is. Je gaat samen en traject in fertiliteit en dan flikt hij dit.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198457794
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:24 schreef 297534 het volgende:
Kijk, vreemdgaan en drinken enzo, dat gebeurt vrij veel. Wat mij vooral opviel in dat interview bij RTL is die gekrenktheid en verontwaardiging over de terechte kritiek die hij kreeg. Terwijl normale mensen zich juist kapot zouden schamen na zoiets. Dat lijkt er toch wel op te wijzen dat hij een echte narcist is.
Ja ik ben wel klaar met hem. Het is gewoon een klein kind wat zo graag op papa wilt lijken.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198457811
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:19 schreef -river- het volgende:

[..]

Ja Rox doet het echt goed O+
:Y ik hoop dat zij wel bij haar moeder weg blijft want Raggel vind haar vriend Erik ook niets.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198457812
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:24 schreef 297534 het volgende:
Kijk, vreemdgaan en drinken enzo, dat gebeurt vrij veel. Wat mij vooral opviel in dat interview bij RTL is die gekrenktheid en verontwaardiging over de terechte kritiek die hij kreeg. Terwijl normale mensen zich juist kapot zouden schamen na zoiets. Dat lijkt er toch wel op te wijzen dat hij een echte narcist is.
Mo hoopte gewoon dat hij alsnog bij haar zou blijven, niet zo vreemd omdat ze net verloofd zijn. Hij wilde duidelijk weg en nu eens niet de schuld krijgen maar helaas doet hij dat wel over de rug van zijn nieuwe Duck door haar verleden erbij te slepen waar niemand om vroeg. Dus ja een echte narcist.
pi_198457815
Hoewel ik nog steeds van mening ben dan Mo dit had kunnen weten, vind ik het ook heel sneu voor haar.
Huwelijksaanzoek, weer beginnen voor kindje #2, en dan dit.
Gezien haar leeftijd en vruchtbaarheidsissues is de kans op een 2e kindje ook vrij klein nu. Die moet echt haar hele toekomstbeeld (en die voor Adrie) aanpassen. Hopelijk neemt ze die kwal niet terug als ie uitgesnoven is.
It's better to regret something you did than something you didn't do
  vrijdag 12 maart 2021 @ 09:35:28 #197
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198457867
quote:
Ordinair: André Hazes jr. hangt vuile was buiten bij RTL en SBS

André Hazes jr. zat gisteren weer lekker in de Tokkie-modus. Vanuit het huis van zijn nieuwe duckface-vriendin, maakte hij zijn ex-verloofde Monique Westenberg zwart bij RTL Boulevard en Shownieuws.

Het is alwéér over en uit tussen André en Monique. Waar de eerste breuk te maken had met Bridget Maasland, is hij na hun huidige, tweede breuk ineens ingetrokken bij de 25-jarige Sarah ‘duckface’ van Soelen (zie Insta). Pijnlijker kan het allemaal niet voor Monique, maar toch hing híj gisteren het slachtoffer uit bij RTL en SBS.

‘Ik ben de l*l’
André benadrukte zowel tegen Aran Bade van RTL Boulevard als Patty Brard van SBS Shownieuws dat het dit keer allemaal aan Monique ligt. “Zij is een soort van God en ik ben de l*l. Ik vind het prima, ik heb dat met een warm hart gedaan, maar als het dan een keer niet zo is, dan moeten de mensen het ook van me aannemen.”

“Ik ben de man, hè? En de vrouw staat in Nederland altijd heel sterk. Laten we dat alsjeblieft altijd zo houden, maar als iets een leugen is, dan word ik boos. En dat is ook de reden dat ik heb gezegd: ‘Ik ga vandaag interviews geven!'”

Gelukkig voor hun zoontje houdt Monique zich wél gedeisd. Haar manager: “Omwille van hun zoon die dit later ook allemaal terug zal kunnen zien en lezen, vindt Monique het net als vorig jaar vooralsnog niet nodig om nog meer over deze verdrietige situatie uit te weiden.”

André pakt Aran in
RTL Boulevard-reporter Aran Bade voelde zich helemaal vereerd met het Hazes-interview en vertelde na afloop met vlinders in zijn buik dat hij het verhaal van de volkszanger toch wel heel aannemelijk vindt.

Luuk Ikink was een stuk kritischer: “Ik vind het wel gek. Hij zegt in het begin van het filmpje: ‘Ik neem mezelf helemaal niets kwalijk.’ Dan is het wel vreemd dat hij, tweeënhalve maand nadat je iemand ten huwelijk hebt gevraagd, bij een andere vrouw in haar appartement zit.”

André zegt dat het ‘een vriendin’ is, maar dat het misschien nog wel wat kan gaan worden. “Ook al zeg je misschien dat je daar niets mee hebt, dan straal je wel uit van: ik sta wel heel erg open voor andere relaties. Dan snap ik dus wel dat Monique denkt van: daar ben ik heel erg pissig over.”

‘Doe dit niet via media!’
Luuk en zijn collega Marieke Elsinga vinden het vrij ordinair dat André dit via de media speelt. Luuk: “Hij geeft vandaag heel veel interviews. We willen het ook graag horen, maar hij moet nu denk ik ook gewoon even de telefoon pakken en de hele avond proberen om Monique te bereiken. Anders heeft het toch geen zin?”

Marieke: “Ja, en daarna ook even een tijdje niet meer de telefoon van de media opnemen. Ja, het is natuurlijk ontzettend fijn dat hij zijn verhaal hier bij ons wil doen, maar hij doet het heel snel natuurlijk.”

Eenzijdig
Patty Brard begrijpt wel dat André haar te woord wilde staan. “Hij wilde zijn verhaal doen, omdat er vorig jaar natuurlijk ook al een breuk is geweest en toen heeft hij voor zijn gevoel ontzettend de zwarte piet toebeeld gekregen. Nu kwam Monique gisteren met een statement en toen dreigde het weer zo te gaan lopen dat hij de schuld van alles ging krijgen.”

Ze zou graag ook Monique interviewen voor Shownieuws. “Heel graag. Ik vind het niet eerlijk dat we alleen maar de ene kant hebben gehoord.” Collega Bart Ettekoven: “We horen wel echt één kant van het verhaal vanavond.”

Is dit niet allemaal heel ordinair? Ja, maar wel smullen, vindt Shownieuws-deskundige Marije Knevel. “Het is zo akelig, want aan de ene kant denk je: vervelend voor iedereen, maar aan de andere kant: omdat het zó publiekelijk is, smullen we er allemaal ook wel een beetje van.”
https://www.mediacourant.(...)iten-bij-rtl-en-sbs/
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198457906
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:30 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

:Y ik hoop dat zij wel bij haar moeder weg blijft want Raggel vind haar vriend Erik ook niets.
Terwijl mij dat best een leuke gast lijkt. Zijn uitstraling is goed. :)
pi_198457909
quote:
Marije Knevel vat het goed samen :D
It's better to regret something you did than something you didn't do
pi_198457928
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:30 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

:Y ik hoop dat zij wel bij haar moeder weg blijft want Raggel vind haar vriend Erik ook niets.
En dit. Volgens mij hebben die het heel leuk samen. Ver weg van Roggel blijven dan.
It's better to regret something you did than something you didn't do
pi_198457949
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:30 schreef Luke83 het volgende:
Hoewel ik nog steeds van mening ben dan Mo dit had kunnen weten, vind ik het ook heel sneu voor haar.
Huwelijksaanzoek, weer beginnen voor kindje #2, en dan dit.
Gezien haar leeftijd en vruchtbaarheidsissues is de kans op een 2e kindje ook vrij klein nu. Die moet echt haar hele toekomstbeeld (en die voor Adrie) aanpassen. Hopelijk neemt ze die kwal niet terug als ie uitgesnoven is.
Liefde maakt blind.
En het is ook triest. Ze is niet mijn type maar ze lijkt me echt geen kwaaie.
  Miss 200.000.000! vrijdag 12 maart 2021 @ 09:42:19 #202
367000 roos94
pi_198457965
Mo ziet er ook iig wel 10 x beter uit dan zoeloe :+
pi_198457992
Logisch dat die programma’s smullen. In bepaalde mate doen die gewoon hun werk.
pi_198458010
Andre lijkt mij trouwens een type dat gewoon “voor het zingen de kerk uit gaat” en daarom absoluut ontkent dat die Sarah zwanger kan zijn. :+
pi_198458052
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:45 schreef vencodark het volgende:
Andre lijkt mij trouwens een type dat gewoon “voor het zingen de kerk uit gaat” en daarom absoluut ontkent dat die Sarah zwanger kan zijn. :+
Haha, echt? Why?
It's better to regret something you did than something you didn't do
pi_198458076
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:47 schreef Luke83 het volgende:

[..]

Haha, echt? Why?
Hij smeert hm altijd. :P
  vrijdag 12 maart 2021 @ 09:51:03 #207
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198458090
Wat een klasse weer van onze artiest:

quote:
André: 'Ik moest van Monique liegen tegen Dré'

André Hazes heeft in een onthullend gesprek met Patty Brard vertelt waarom zijn verloving met Monique Westenberg is verbroken. Volgens de zanger waren de ruzies zo heftig dat Monique haar verlovingsring zelfs weleens in zijn gezicht smeet...

Aan Patty vertelt André alles over de liefdesbreuk. Ze vraagt zich af waarom Monique ondanks alles toch zo aan André blijft hangen. "We zouden gaan trouwen, we wilden een tweede kindje. Daar waren we toch allemaal mee bezig. Misschien was ik haar laatste hoop op een tweede kindje", denkt de zanger.

André wil zijn kant van het verhaal graag doen, omdat het hem boos maakt dat hij door Monique als de boeman wordt afgeschilderd. "Er stond: we hebben het niet eens Dré kunnen vertellen, voordat het naar buiten kwam. Toen we in Nederland waren wilde ik het juist meteen aan Dré vertellen, want ik wist dat ik wegging. Zij wilde het via een kinderpsycholoog, daar wilde ik aan meewerken. Ik moest liegen tegen Dré dat papa niet thuis slaapt, omdat papa aan het werk is. Dat heb ik gedaan. Dan komt het in de Story en dan bevestigt zij het voordat ik het doe. Wat heb ik dan fout gedaan?"

Toch gunt hij Monique, met wie hij voorlopig geen contact krijgt, het allerbeste. "We hebben nu natuurlijk een beetje bonje, maar dat komt ook allemaal wel goed. Ik hoop oprecht dat ze een man vindt die aan al haar verwachtingen kan voldoen."
In het artikel ook een filmpje met het interview met Patty:
https://www.shownieuws.nl(...)que-liegen-tegen-dre

Het hele interview met Boulevard:
https://www.rtlboulevard.(...)sen-andre-en-monique
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198458124
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198458148
Wat een rat :r
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_198458157
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:38 schreef vencodark het volgende:

[..]

Terwijl mij dat best een leuke gast lijkt. Zijn uitstraling is goed. :)
Ik vind beide leuk ook samen met Fender.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198458161
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:54 schreef mascara-klodder het volgende:
Wat een rat :r
Wie?
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198458182
Ook dat hij meteen weer naar mammie rent terwijl hij pas nog zei ik ben niet zo een goede band met mijn moeder. En dat hij gelijk naar rudolph rent :r
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 10:20:03 #213
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198458519
Wat een hufter. Ik was haar laatste kans op een tweede kindje en och, och, wat klééémde ze mij de grote rockster toch. Wát een gore zelfingenomen hufter. :r :r :r
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198458565
Mooi interview met Patty je zou hem bijna geloven maar helaas bewees hij in het verleden te vaak dat hij goed kan liegen.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 12 maart 2021 @ 10:24:39 #215
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198458566
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 07:20 schreef maily het volgende:

[..]

Als ik lees hoe losbandig zij is zou het best van een ander kunnen zijn. Als ze zwanger is.
Samanda van Soelen heeft wel een lekkere alliteratie.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_198458580
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:20 schreef Andromache het volgende:
Wat een hufter. Ik was haar laatste kans op een tweede kindje en och, och, wat klééémde ze mij de grote rockster toch. Wát een gore zelfingenomen hufter. :r :r :r
Zaad kan ze overal vinden en wie zegt dat zij nog een kind wil op haar leeftijd.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 10:33:21 #217
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198458654
Hij blijft vergeten hoe het kennelijk zat:
quote:
Hier had zijn management het al bevestigd, en op dat moment was dit de enige instapost die Monique gedaan had die je zou kunnen lezen als een "Ik ga alleen met A3 verder" maar had ze verder nog niets gepost, dat kwam later pas.

https://www.instagram.com/p/CMOjuHYAw9K/

Ik snap ook niet waarom hij blijft doen alsof Monique eea al bevestigd had, dat heeft zijn eigen management toch echt gedaan voor Monique die post met uitleg deed..
En ja, als zijn management het al bevestigd had snap ik wel dat zij wat moeite heeft met de snelheid waarmee het allemaal weer in de publiciteit moest.
Sterker nog: het zou me niet eens verbazen als Story getipt is door iemand uit de van Soelen cirkel, want die lijken het allemaal maar heel interessant te vinden. Tenminste, dat dachten ze, voor hij hun dochter onder de bus gooide door op primetime in een roddelprogramma te vertellen dat ze een drugsverslaving had.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 12 maart 2021 @ 10:34:37 #218
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198458679
Patty die het interview begint dat ze een vriend van de familie is :')
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 10:38:57 #219
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_198458723
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 07:18 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Heb shownieuws terug bekeken en ik zie een herhaling van vorig jaar met Bridget. Hij is gelijk naar Sarah gerend . Andre zegt het gaat niet ik ben geen huisvader ik ben artiest. Gelul natuurlijk want hij kan beide zijn. Hij zou trouwen ze waren weer gestart voor een tweede kindje en dan dit. Ik vind het niet gek dat Monique boos is. Hij draait veel te veel met zijn woorden. Hij had amper contact met zijn moeder nu weer volop. Ze heeft al weer raad gegeven aan hem. Die zal wel dol gelukkig zijn. Ik ben wel heel benieuwd naar het verhaal van Monique. Andre geloof ik niet. Hij denkt aan zijn carrière hij weet wat er vorig jaar is gebeurd.
Hij bespeelt iedereen.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 10:39:34 #220
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198458735
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:18 schreef -river- het volgende:

[..]

Hij weet zelf niet eens wie hij is en wat hij wil, is ook niet erg hij is pas 27. Mo wilde iets van hem maken wat hij nooit zal worden en het valt mij op dat als hij bij een vrouw is dat die vrouw alles voor hem is en zodra hij erbij weg is, is ze niets meer voor hem. Beter blijft hij even alleen om te weten wat hij nu echt wil en wie hij is en wat hem gelukkig maakt.
Wat dat betreft doet hij niet onder voor zijn vader, die de ex-echtgenote en kinderen uit die huwelijken ook met het grootste gemak liet stikken.
Ik moet nog maar eens zien dat hij nog steeds braaf een paar keer per week papadag heeft als we 3 jaar verder zijn.

Het kan het geluk van het kind zijn dat hij de naam van zijn vader en opa heeft en daarom niet genegeerd kan worden, maar als hij Djayden had geheten dan was ik daar niet zo zeker van geweest.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 12 maart 2021 @ 10:40:27 #221
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198458749
Denken jullie dat hij over een jaar of twee weer bij Mo aanklopt (en zij hem hopelijk de deur wijst)?
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_198458752
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:24 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Samanda van Soelen heeft wel een lekkere alliteratie.
En je kunt er lekker mee rijmen, voor als André net als zijn vader met het rijmwoordenboek aan de schrijf gaat.

Mijn verloofde liet me als een gevangene voehoehoeeeeeelen,
Maar gelukkig was daar de familie Van Soehoehoelen.

Haar echte (eerdere?) achternaam is Milan.
pi_198458762
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:40 schreef ChipsZak. het volgende:
Denken jullie dat hij over een jaar of twee weer bij Mo aanklopt (en zij hem hopelijk de deur wijst)?
Ik denk het niet.
Volgens mij ziet hij, ondanks alle gekkigheid in zijn verhaal, nu wel in dat ze echt niet bij elkaar passen.
pi_198458778
Dat hij financieel voor zijn kind zal zorgen geloof ik zeker, dat is hij sowieso ook verplicht. Mo verdient haar eigen geld al een tijdje en als ze wil kan ze boeken gaan schrijven waar de honden geen brood van lusten dus die hoeft zich geen zorgen te maken. Maar A2 heeft wel het volle recht zijn kind te zien dus ze moeten het maar eens bijleggen en normaal tegen elkaar gaan doen.
pi_198458783
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:40 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

En je kunt er lekker mee rijmen, voor als André net als zijn vader met het rijmwoordenboek aan de schrijf gaat.

Mijn verloofde liet me als een gevangene voehoehoeeeeeelen,
Maar gelukkig was daar de familie Van Soehoehoelen.

Haar echte (eerdere?) achternaam is Milan.
_O-
  vrijdag 12 maart 2021 @ 10:43:22 #226
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_198458785
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:18 schreef -river- het volgende:

[..]

Hij weet zelf niet eens wie hij is en wat hij wil, is ook niet erg hij is pas 27. Mo wilde iets van hem maken wat hij nooit zal worden en het valt mij op dat als hij bij een vrouw is dat die vrouw alles voor hem is en zodra hij erbij weg is, is ze niets meer voor hem. Beter blijft hij even alleen om te weten wat hij nu echt wil en wie hij is en wat hem gelukkig maakt.
Borderline. Chameleon identity. Waar ze op dat moment verliefd op zijn nemen ze de identiteit van over want ze zijn zelf een lege huls.
pi_198458793
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:40 schreef ChipsZak. het volgende:
Denken jullie dat hij over een jaar of twee weer bij Mo aanklopt (en zij hem hopelijk de deur wijst)?
Ja, maar zij zal hem zeker terug nemen.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 10:46:07 #228
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198458822
Grappig dat hij bepaalde vragen van Patty ontwijkt met zijn antwoorden, bijvoorbeeld waarom hij niet gewoon naar het huis rijdt. Hij lult dus.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 12 maart 2021 @ 10:46:30 #229
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198458830
En waar ik me zo aan erger: hij vindt het allemaal zo sneu voor A3, wilde niet ruziemaken bij A3 en hoopt op snel contact met Mo want och en wee, A3.

Ik geloof er geen snars van dat hij zijn zoontje ècht mist momenteel. Was het niet zo dat hij heel weinig thuis was, niet echt een onwijze band had met A3 (op de lockdownperiode na, want toen ontwikkelde hij een ‘betere band’ met zijn eigen zoon).

En wie postte in een eerder deel ook alweer dat Antwee in een interview zei dat hij nu wel weer genoeg ‘tegoed’ had opgebouwd voor het komende jaar, :').
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 10:48:24 #230
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198458859
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:25 schreef -river- het volgende:

[..]

Zaad kan ze overal vinden en wie zegt dat zij nog een kind wil op haar leeftijd.
Ik denk dat ze wel een tweede kind wil, maar ik ben niet verbaasd als Monique een type is dat wel wil dat haar kinderen dezelfde vader hebben, dus zomaar een tweede kind van iemand anders hoeft ze misschien niet te willen.
Dus een kinderwens voor nog een kind met hem, niet een kinderwens voor een tweede kind an sich.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198458887
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:46 schreef ChipsZak. het volgende:
En waar ik me zo aan erger: hij vindt het allemaal zo sneu voor A3, wilde niet ruziemaken bij A3 en hoopt op snel contact met Mo want och en wee, A3.

Ik geloof er geen snars van dat hij zijn zoontje ècht mist momenteel. Was het niet zo dat hij heel weinig thuis was, niet echt een onwijze band had met A3 (op de lockdownperiode na, want toen ontwikkelde hij een ‘betere band’ met zijn eigen zoon).

En wie postte in een eerder deel ook alweer dat Antwee in een interview zei dat hij nu wel weer genoeg ‘tegoed’ had opgebouwd voor het komende jaar, :').
Dat kan ik mij ook nog herinneren.
pi_198458991
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:25 schreef -river- het volgende:

[..]

Zaad kan ze overal vinden en wie zegt dat zij nog een kind wil op haar leeftijd.
Ze zaten samen in traject voor 2e kind
  vrijdag 12 maart 2021 @ 11:02:41 #233
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198459033
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:46 schreef AgnesGru het volgende:
Grappig dat hij bepaalde vragen van Patty ontwijkt met zijn antwoorden, bijvoorbeeld waarom hij niet gewoon naar het huis rijdt. Hij lult dus.
Het is natuurlijk ook vervelend als hij moet zeggen dat hij onder invloed is en daarom niet mag rijden :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198459137
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:46 schreef ChipsZak. het volgende:
En waar ik me zo aan erger: hij vindt het allemaal zo sneu voor A3, wilde niet ruziemaken bij A3 en hoopt op snel contact met Mo want och en wee, A3.

Ik geloof er geen snars van dat hij zijn zoontje ècht mist momenteel. Was het niet zo dat hij heel weinig thuis was, niet echt een onwijze band had met A3 (op de lockdownperiode na, want toen ontwikkelde hij een ‘betere band’ met zijn eigen zoon).

En wie postte in een eerder deel ook alweer dat Antwee in een interview zei dat hij nu wel weer genoeg ‘tegoed’ had opgebouwd voor het komende jaar, :').
Waar ik nu steeds aan denk, is wat hij na de hereniging met Monique over Andrie zei. “Hij is nog steeds bang dat ik weer vertrek. Ik wist niet dat dat er bij hem zo in had gehakt.”
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_198459233
quote:
15s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 11:09 schreef Fascination het volgende:

[..]

Waar ik nu steeds aan denk, is wat hij na de hereniging met Monique over Andrie zei. “Hij is nog steeds bang dat ik weer vertrek. Ik wist niet dat dat er bij hem zo in had gehakt.”
Arm kind.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 11:16:57 #236
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_198459235
Weet je, je moet toch ook niet zo'n instabiele lul willen als partner. Ik reageer er vrij heftig op omdat mijn ex ook zo was. Maar iemand die zo labiel is, succes ermee voor de volgende. Strikje erop, klaar.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 11:22:04 #237
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_198459315
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 11:16 schreef Mishu het volgende:
Weet je, je moet toch ook niet zo'n instabiele lul willen als partner. Ik reageer er vrij heftig op omdat mijn ex ook zo was. Maar iemand die zo labiel is, succes ermee voor de volgende. Strikje erop, klaar.
Dat is toch altijd hetzelfde type vrouw. Zorgend type dat denkt dat ze haar partner wel kan veranderen.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  vrijdag 12 maart 2021 @ 11:22:12 #238
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_198459318
quote:
15s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 11:09 schreef Fascination het volgende:

[..]

Waar ik nu steeds aan denk, is wat hij na de hereniging met Monique over Andrie zei. “Hij is nog steeds bang dat ik weer vertrek. Ik wist niet dat dat er bij hem zo in had gehakt.”
Ja en dan wil Monique ff gesprekken met een kindercoach hierover, logisch.
Ik vermoed ook dat het verhaal bij de Story belandt is door team Sarah.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 11:24:54 #239
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_198459365
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 11:22 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ja en dan wil Monique ff gesprekken met een kindercoach hierover, logisch.
Ik vermoed ook dat het verhaal bij de Story belandt is door team Sarah.
Die Sarah is ook totaal onvolwassen en labiel moet je maar denken.
  Spellchecker vrijdag 12 maart 2021 @ 11:37:19 #240
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_198459557
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:09 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

En niet vergeten vooral GEEN huisvader ;(
Kleipapa
pi_198459670
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:40 schreef ChipsZak. het volgende:
Denken jullie dat hij over een jaar of twee weer bij Mo aanklopt (en zij hem hopelijk de deur wijst)?
Jep, dat zie ik hem nog wel een jaar of vijfentwintig doen tot hij vroegtijdig en niet bepaald groots en meeslepend overlijdt aan de gevolgen van z'n drankverslaving.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_198459798
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:46 schreef ChipsZak. het volgende:
En waar ik me zo aan erger: hij vindt het allemaal zo sneu voor A3, wilde niet ruziemaken bij A3 en hoopt op snel contact met Mo want och en wee, A3.

Ik geloof er geen snars van dat hij zijn zoontje ècht mist momenteel. Was het niet zo dat hij heel weinig thuis was, niet echt een onwijze band had met A3 (op de lockdownperiode na, want toen ontwikkelde hij een ‘betere band’ met zijn eigen zoon).

En wie postte in een eerder deel ook alweer dat Antwee in een interview zei dat hij nu wel weer genoeg ‘tegoed’ had opgebouwd voor het komende jaar, :').
Voor de komende 12 jaar zelfs, dacht ik.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 11:59:48 #243
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198459930
Antwee wilde ook niet met Andrie spelen in de sneeuw, want hij haat sneeuw. Wilde Mo dat hij mee naar buiten ging, hoe durft ze het te vragen!

Hij houdt natuurlijk van ander wit poeder :+
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198459987
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:33 schreef Leandra het volgende:
Hij blijft vergeten hoe het kennelijk zat:
[..]

Hier had zijn management het al bevestigd, en op dat moment was dit de enige instapost die Monique gedaan had die je zou kunnen lezen als een "Ik ga alleen met A3 verder" maar had ze verder nog niets gepost, dat kwam later pas.

https://www.instagram.com/p/CMOjuHYAw9K/

Ik snap ook niet waarom hij blijft doen alsof Monique eea al bevestigd had, dat heeft zijn eigen management toch echt gedaan voor Monique die post met uitleg deed..
En ja, als zijn management het al bevestigd had snap ik wel dat zij wat moeite heeft met de snelheid waarmee het allemaal weer in de publiciteit moest.
Sterker nog: het zou me niet eens verbazen als Story getipt is door iemand uit de van Soelen cirkel, want die lijken het allemaal maar heel interessant te vinden. Tenminste, dat dachten ze, voor hij hun dochter onder de bus gooide door op primetime in een roddelprogramma te vertellen dat ze een drugsverslaving had.
Klopt helemaal wat jij zegt. Het management wist van niets en na contact met andre kwam het statement mijn Monique kwam er pas in de avond mee rond 19.30
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 12:07:25 #245
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198460025
Het statement van Mo kwam tijdens de uitzending van Boulevard.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198460026
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Wat dat betreft doet hij niet onder voor zijn vader, die de ex-echtgenote en kinderen uit die huwelijken ook met het grootste gemak liet stikken.
Ik moet nog maar eens zien dat hij nog steeds braaf een paar keer per week papadag heeft als we 3 jaar verder zijn.

Het kan het geluk van het kind zijn dat hij de naam van zijn vader en opa heeft en daarom niet genegeerd kan worden, maar als hij Djayden had geheten dan was ik daar niet zo zeker van geweest.
Misschien gaat bij met Sarah voor een Raggel 2
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198460116
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:46 schreef ChipsZak. het volgende:
En waar ik me zo aan erger: hij vindt het allemaal zo sneu voor A3, wilde niet ruziemaken bij A3 en hoopt op snel contact met Mo want och en wee, A3.

Ik geloof er geen snars van dat hij zijn zoontje ècht mist momenteel. Was het niet zo dat hij heel weinig thuis was, niet echt een onwijze band had met A3 (op de lockdownperiode na, want toen ontwikkelde hij een ‘betere band’ met zijn eigen zoon).

En wie postte in een eerder deel ook alweer dat Antwee in een interview zei dat hij nu wel weer genoeg ‘tegoed’ had opgebouwd voor het komende jaar, :').
Dat zei hijzelf tegen Patty.

Ook zegt andre ik vind het vreselijk om ruzie te maken waar dre bij is dat klopt daar heeft hij gelijk in. Maar waar is de ruzie om ? Thats the miljon dollar question. Het gekke is hij drinkt ook nog steeds al zei hij van niet. Maar dat drinken waar kleine dre bij is dat kan wel.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 12 maart 2021 @ 12:14:22 #248
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198460134
Eigenlijk wel leuk dat hij deze gatenaam weer eer aan doet. Hij zegt het zelf: ‘ik ben altijd de lul’

En zo geschiedde inderdaad.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_198460151
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 11:22 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ja en dan wil Monique ff gesprekken met een kindercoach hierover, logisch.
Ik vermoed ook dat het verhaal bij de Story belandt is door team Sarah.
En vorig jaar wilde Bridget dat het naar buiten kwam want ze wilde haar geluk delen.en dat hebben wij geweten. Hij doet exact hetzelfde
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198460219
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 12:14 schreef ChipsZak. het volgende:
Eigenlijk wel leuk dat hij deze gatenaam weer eer aan doet. Hij zegt het zelf: ‘ik ben altijd de lul’

En zo geschiedde inderdaad.
Hij leest hier vast mee O-)
pi_198460466
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 11:59 schreef AgnesGru het volgende:
Antwee wilde ook niet met Andrie spelen in de sneeuw, want hij haat sneeuw. Wilde Mo dat hij mee naar buiten ging, hoe durft ze het te vragen!

Hij houdt natuurlijk van ander wit poeder :+
André heeft een dergelijke quote ook over pa sr.
Die wilde dan maar heel even 1 keer voetballen, liet kleine Dré winnen en ging gelijk terug naar binnen. :')
  vrijdag 12 maart 2021 @ 13:29:03 #252
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198460938
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 12:07 schreef AgnesGru het volgende:
Het statement van Mo kwam tijdens de uitzending van Boulevard.
Oh ja, dat was nog zo lekker getimed na een dag van speculatie.

En hij maar doen alsof zij het bevestigd heeft :')
Hij is gewoon boos dat ze aangeeft hoe het voor haar gegaan is en gaat weer eens totaal voorbij aan de oorzaak.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 12 maart 2021 @ 13:32:37 #253
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198460994
Als hij nou nog een keer terug wil naar Mo moet ze daar maar geweldige voorwaarden en per direct aan verbinden.

Volledige gemeenschap van goederen en meteen (okay, 2 weken later) een huwelijk op het gemeentehuis, misschien dat hij zich wel kan blijven gedragen als het hem de helft van zijn vermogen kost.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198461019
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 13:29 schreef Leandra het volgende:

[..]

Oh ja, dat was nog zo lekker getimed na een dag van speculatie.

En hij maar doen alsof zij het bevestigd heeft :')
Hij is gewoon boos dat ze aangeeft hoe het voor haar gegaan is en gaat weer eens totaal voorbij aan de oorzaak.
Antwee mist gewoon elke vorm van zelfreflectie.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 13:34:43 #255
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198461021
En echt, ik ben absoluut niet pro gemeenschap van goederen, heb zelf ook huwelijkse voorwaarden waar de gemiddelde echtscheidingsadvocaat jaloers op is, maar als ik in haar schoenen stond zou ik hem alleen nog maar onder die voorwaarden terugnemen, en wel voor bekend was dat ze weer bij elkaar zouden zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198461083
Ik zou hem nooit terugnemen. Never.
Lik je wonden en zoek een leuke, betrouwbare man. André :r
It's better to regret something you did than something you didn't do
pi_198461147
De vader van Sarah, René Milan, heeft op Facebook een artikel over zijn dochter gedeeld met als bijschrift "mijn dochter in de krant". Trotse vader :')
pi_198461354
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 09:51 schreef AgnesGru het volgende:
Wat een klasse weer van onze artiest:
[..]

In het artikel ook een filmpje met het interview met Patty:
https://www.shownieuws.nl(...)que-liegen-tegen-dre

Het hele interview met Boulevard:
https://www.rtlboulevard.(...)sen-andre-en-monique

Het is toch eigenlijk een vuile hond ook he...als ik de vader van die Sarah was zou ik haar een hele lange bezielde vakantie laten houden, maar ja pa is ook type patjepeeër
pi_198461465
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 10:33 schreef Leandra het volgende:
Hij blijft vergeten hoe het kennelijk zat:
[..]

Hier had zijn management het al bevestigd, en op dat moment was dit de enige instapost die Monique gedaan had die je zou kunnen lezen als een "Ik ga alleen met A3 verder" maar had ze verder nog niets gepost, dat kwam later pas.

https://www.instagram.com/p/CMOjuHYAw9K/

Ik snap ook niet waarom hij blijft doen alsof Monique eea al bevestigd had, dat heeft zijn eigen management toch echt gedaan voor Monique die post met uitleg deed..
En ja, als zijn management het al bevestigd had snap ik wel dat zij wat moeite heeft met de snelheid waarmee het allemaal weer in de publiciteit moest.
Sterker nog: het zou me niet eens verbazen als Story getipt is door iemand uit de van Soelen cirkel, want die lijken het allemaal maar heel interessant te vinden. Tenminste, dat dachten ze, voor hij hun dochter onder de bus gooide door op primetime in een roddelprogramma te vertellen dat ze een drugsverslaving had.
Ik heb bij hem, maar ook bij Monique en zijn nieuwe vriendinnen het gevoel dat het mediastunt op mediastunt betreft.

De hele familie Hazes bestaat bij de gratie van media aandacht, Gordon is ook zo iemand.

Ookal hebben ze geld genoeg, en werk genoeg, ze kunnen niet zonder de continue spotlight op zichzelf.

De relatie met Bridget ooit heb ik gezien als een pr stuntje waar zowel André als Monique beiden van wisten en aan meewerkten. Monique ook omdat zij door het hele gedoe net als de Hazessen ook een identiteit ontleent aan dit alles, mooi, sterk, lief, krachtig, whatever.

Nu Andre zich als vreemdgaande alcoholist presenteert leeft hij eindelijk het euvre dat hij zingt, en wat ooit niet aansloot op de happy camper met de liefde van zijn leven in een doorzonwoning in Almere.

Nu is er kommer en kwel, al na 2 dagen roept hij "Ik mag mijn kind niet meer zien" etc.
Het lijkt bijna een scenario.
Nooit zal hij Sarah bezwangeren. Monique raakt het ook niets, ze weet dat ze de liefde van zijn leven is, en zo'n Bridget of Sarah hebben geen enkele betekenis.

Dit alles breed uitmeten in de media, inclusief interviews, zo snel mogelijk intieme beelden met de nieuwe liefde, en Monique die als getormenteerde vrouw onaangeslagen een party bezoekt, en zich wentelt in alle aandacht die haar ten deel valt.

Het lijkt op een script, en misschien is het dat ook.

Er is een hele rits aan artiesten die net als de Hazessen zich in alle bochten wringen om liefst wekelijks in de picture te zijn, puur omdat hen dat voor hun gevoel bestaansrecht geeft op de een of andere manier. IMO
  vrijdag 12 maart 2021 @ 14:07:56 #260
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_198461473
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 13:44 schreef letmehearyouscream het volgende:
De vader van Sarah, René Milan, heeft op Facebook een artikel over zijn dochter gedeeld met als bijschrift "mijn dochter in de krant". Trotse vader :')
Tja, van haar schoolprestaties gaat het ook niet komen, vrees ik :')
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_198461494
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 13:34 schreef Leandra het volgende:
En echt, ik ben absoluut niet pro gemeenschap van goederen, heb zelf ook huwelijkse voorwaarden waar de gemiddelde echtscheidingsadvocaat jaloers op is, maar als ik in haar schoenen stond zou ik hem alleen nog maar onder die voorwaarden terugnemen, en wel voor bekend was dat ze weer bij elkaar zouden zijn.
Ze moet hem nooit meer terug nemen hij is niet te vertrouwen liegt alles bij elkaar bij zal nog 10 x een ander verhaal vertellen. Het wachten is nu op het nieuws dat Sarah zijn nieuwe vrouw is want ook dat zegt hij gelijk.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198461500
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 14:00 schreef Simone010 het volgende:

[..]

Het is toch eigenlijk een vuile hond ook he...als ik de vader van die Sarah was zou ik haar een hele lange bezielde vakantie laten houden, maar ja pa is ook type patjepeeër
Een "beetje bonje" is toch wel een understatement
pi_198461514
quote:
2s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 14:07 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Tja, van haar schoolprestaties gaat het ook niet komen, vrees ik :')
_O- vergis je niet lippen tuiten is best moeilijk :P
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198461567
quote:
2s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 14:07 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Tja, van haar schoolprestaties gaat het ook niet komen, vrees ik :')
Ik vraag me bij zulke dames altijd af wat ze gaan doen na, pakweg hun veertigste. Gaby Blaaser, dat soort types. Sarah heeft dan nog een rijke stiefpapa...

Influencer is een redelijk nieuw beroep, dus nog niet echt voorbeelden van uitgerangeerde gevallen.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 14:23:46 #265
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_198461751
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 14:13 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik vraag me bij zulke dames altijd af wat ze gaan doen na, pakweg hun veertigste. Gaby Blaaser, dat soort types. Sarah heeft dan nog een rijke stiefpapa...

Influencer is een redelijk nieuw beroep, dus nog niet echt voorbeelden van uitgerangeerde gevallen.
Gaby Blaaser genereert gewoon wat media aandacht en dan kan ze weer een fitnessvideo lanceren. Ik moet zeggen dat die me meer inhoud lijkt te hebben dan dit meiske. Meer dan wat centjes van papa opmaken, in een kledingwinkel werken en poseren lijkt ze niet te kunnen.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_198461884
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 12:05 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Klopt helemaal wat jij zegt. Het management wist van niets en na contact met andre kwam het statement mijn Monique kwam er pas in de avond mee rond 19.30
Ja, tijdens rtl boulevaard toen ze bespraken wat het management van A2 had gezegd over de breuk,
  vrijdag 12 maart 2021 @ 15:39:39 #267
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198462944
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 14:33 schreef -river- het volgende:

[..]

Ja, tijdens rtl boulevaard toen ze bespraken wat het management van A2 had gezegd over de breuk,
Welke verklaring (ja, zo heet dat)? De 'hoofdpost' van Monique was er al vóór Boullie.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198463930
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 15:39 schreef Andromache het volgende:

[..]

Welke verklaring (ja, zo heet dat)? De 'hoofdpost' van Monique was er al vóór Boullie.
Nee, die kwam tijdens het programma online.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 16:36:58 #269
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198464049
Filmpje van Telegraaf opgezocht (waarin ze benoemen dat Rox dus hartjes onder had geplaatst onder een foto van Mo en Andrie), daarin hebben ze het over de verklaring van het management van Antwee en dat Mo later bij Boulevard had gereageerd:

https://www.telegraaf.nl/(...)euk-andre-en-monique

Plus hier het AD, over de verklaring van het management van Antwee. Geen woord over de instapost van Mo:
https://www.ad.nl/show/an(...)-te-werken~a196e83a/

[ Bericht 26% gewijzigd door AgnesGru op 12-03-2021 16:46:36 ]
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198464173
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:36 schreef AgnesGru het volgende:
Filmpje van Telegraaf opgezocht (waarin ze benoemen dat Rox dus hartjes onder had geplaatst onder een foto van Mo en Andrie), daarin hebben ze het over de verklaring van het management van Antwee en dat Mo later bij Boulevard had gereageerd:

https://www.telegraaf.nl/(...)euk-andre-en-monique
A2 kwam inderdaad als eerste naar buiten over de breuk.
pi_198464197
André is nu met zijn zoontje. Ze zijn piemels aan het kleien, I kid you not. Bron: zijn insta.
pi_198464206
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:46 schreef letmehearyouscream het volgende:
André is nu met zijn zoontje. Ze zijn piemels aan het kleien, I kid you not. Bron: zijn insta.
Wtf
pi_198464223
Kleine Dré moet zijn piemel gaan kleien :')
  vrijdag 12 maart 2021 @ 16:50:36 #274
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198464252
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:46 schreef letmehearyouscream het volgende:
André is nu met zijn zoontje. Ze zijn piemels aan het kleien, I kid you not. Bron: zijn insta.
Wat een mafkees.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198464262
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:46 schreef letmehearyouscream het volgende:
André is nu met zijn zoontje. Ze zijn piemels aan het kleien, I kid you not. Bron: zijn insta.
Prima als dat zoontje daar zelf mee komt en het niet is bedacht om te doen, omdat dat leuk is voor op Insta. Als ik die story zie komt het over als dat laatste.
pi_198464273
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:46 schreef letmehearyouscream het volgende:
André is nu met zijn zoontje. Ze zijn piemels aan het kleien, I kid you not. Bron: zijn insta.
Helemaal van 't padje..
  Spellchecker vrijdag 12 maart 2021 @ 16:52:42 #277
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_198464294
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:46 schreef letmehearyouscream het volgende:
André is nu met zijn zoontje. Ze zijn piemels aan het kleien, I kid you not. Bron: zijn insta.
Wat een eikel.
pi_198464342
Zijn piemel zal nu inderdaad een kleikleur hebben, nu hij een dame aanduwt die niet vies is van een zonnebankje/spraytan.
pi_198464358
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:50 schreef SignificanteAnder het volgende:

[..]

Prima als dat zoontje daar zelf mee komt en het niet is bedacht om te doen, omdat dat leuk is voor op Insta. Als ik die story zie komt het over als dat laatste.
Ja vond het vooral grappig omdat dat kleien hier ter sprake kwam.
pi_198464363
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:46 schreef letmehearyouscream het volgende:
André is nu met zijn zoontje. Ze zijn piemels aan het kleien, I kid you not. Bron: zijn insta.
Maar wie is die vrouw op de achtergrond en die dit filmt? :P
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_198464431
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:56 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Maar wie is die vrouw op de achtergrond en die dit filmt? :P
Ik denk Mo die helemaal blij is dat die lul weer even thuis is.
pi_198464530
Zo te zien is dit niet bij Mo thuis
  vrijdag 12 maart 2021 @ 17:07:04 #283
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198464565
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 16:56 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Maar wie is die vrouw op de achtergrond en die dit filmt? :P
Is dat niet Djarno die zo debiel lacht?
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 17:09:27 #284
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198464587
Ik kan me nu al verkneukelen om sieluge Dré die van Monique zijn kind niet mag meenemen. Nee, goh, verslaafd. 8)7 Dat wordt hooguit omgang onder toezicht. Pak het aan, Monique, bescherm Andrie, het jochie is nu al beschadigd door die onbetrouwbare lul met vingers en zijn vluchtgedrag.

[edit] O, haha, het kleien even gemist _O- . Als ik Mo was, wist ik wel wat ik deed. Hoe is onbegeleide omgang met een vader onder invloed van belang voor een kind?
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198464607
Kijk Dré ze noemen papa een piemel, laten we een mooi filmpje op inta zetten waarin wij piemels kleien.
pi_198464639
Heeft hij geen management die hem nu advies geeft over hoe hij over moet komen.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 17:18:00 #287
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198464715
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 17:12 schreef -river- het volgende:
Heeft hij geen management die hem nu advies geeft over hoe hij over moet komen.
Pssst, management dat...
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198464730
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 17:18 schreef Andromache het volgende:

[..]

Pssst, management dat...
Fijn voor je.
  vrijdag 12 maart 2021 @ 17:19:45 #289
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198464749
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 17:18 schreef -river- het volgende:

[..]

Fijn voor je.
:') Goed bedoeld, hoor.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198464767
De affaire van Dre: Een geheime telefoon, 100 rozen en sportschool-afspraakjes.

Het is duidelijk: de breuk tussen Monique en Dre was niet de keuze van Monique. Dre vond tijdens een moeilijke periode in Sarah van Soelen zijn steun. Volgens de zanger is het voorlopig nog een vriendschap, maar toch gaan er een hoop harde geruchten dat hun relatie nog voor de verloving met Monique romantisch werd. Wat is er precies aan de hand tussen Dre en Sarah?

De glamoureuze influencer staat Dre na zijn breuk met Monique met open armen op te wachten. In een verklaring op zijn Instagram laat Dre weten dat toen het moeilijk ging met Monique, Sarah voor hem klaar stond. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap”, aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Sportschool
De vriendschap tussen Dre en Sarah zou ontstaan zijn in de sportschool waar zij beiden veel tijd doorbrengen. Het ontploft van de geruchten over de relatie van Sarah en André. Zo zou er een hoop meer gebeurd zijn dan enkel vriendschap. Bepaalde roddelaccounts zoals Juicechannel brengen berichten naar buiten dat Sarah en Dre het wel érg gezellig kregen samen in de sportschool. Zou Dre daarom zo fanatiek aan het sporten zijn geslagen?

Rode rozen
Een tweede gerucht is dat Dre ongeveer een maand geleden een romantisch gebaar naar Sarah gemaakt heeft. Zo zou hij een boeket met honderd rozen naar haar opgestuurd hebben. Opvallend genoeg poseerde Sarah een maand geleden inderdaad met een enorme bos rozen op haar Instagram.

Tweede telefoon
Misschien wel het meest ‘juicy’ gerucht dat er rondgaat is dat Monique haar toen nog verloofde op heterdaad betrapte.

Eerder liet Dre weten dat de bom tussen de exen op Bonaire gebarsten was. Niet lang na hun ‘onschuldige’ vrijwilligers-reis werd bekend dat het stel uit elkaar was.

Meerdere geruchten gaan rond dat Monique een tweede telefoon gevonden heeft in de bagage van Dre. Daarop las zij meerdere romantische en pikante berichten tussen Dre en Sarah. Toen zij hem geconfronteerd zou hebben met zijn vermeende overspel deed Dre het onverwachte: hij pakte zijn koffers en verliet zijn gezin.

Wat er waar is van deze verhalen ligt nog in het midden. Bevestigd is dat Dre en Sarah ‘goeie vrienden’ zijn, en dat zij een relatie in de toekomst niet uitsluiten…

https://www.ditjesendatje(...)tschool-afspraakjes/
pi_198464822
André Hazes weer herenigd met zoontje na breuk met Monique

André Hazes’ gebeden zijn gehoord. De 27-jarige zanger is vandaag weer herenigd met zijn zoontje, iets wat hij gisteren hoogstwaarschijnlijk nog niet had durven dromen. Op zijn Instagram Stories is te zien hoe hij met het mannetje aan het kleien is en ze de grootste lol hebben om het nabootsen van ‘hun eigen piemel’.

Gisteren sprak Hazes nog over het onzekere weerzien met zijn zoontje. Volgens de zanger was Monique niet in de stemming om hem te zien of te spreken en daardoor kon hij zijn eigen zoontje ook niet zien. ,,Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien”, vertelde hij in RTL Boulevard.

Vandaag blijken de verhoudingen tussen hem en Monique toch iets te zijn verbeterd, want op Hazes’ Instagram Stories is te zien dat hij met zijn zoon en nog een onbekend persoon aan het kleien is. ,,We gaan een piemel maken, een kleipiemel. Je moet je eigen piemel kleien”, roept de andere man in het videootje. Als de kleine Dré vervolgens een minuscuul stukje klei op tafel legt en zegt ‘dit is mijn piemel’, schiet Hazes in de lach. ,,Kijk dan”, giert hij in het filmpje.

Eergisteren werd bekend dat Hazes en Westenberg met elkaar hebben gebroken. Volgens Hazes bleken de verwachtingen naar elkaar toe over de wijze waarop ze hun levens willen inrichten te verschillend. Vlak nadat het nieuws naar buiten kwam, kwam de zanger zelf met een statement waarin hij vertelde steun te krijgen van influencer Sarah van Soelen. Er is volgens Hazes geen sprake van een relatie met de brunette, hoewel hij niet uitsluit dat de vriendschap met Sarah uitgroeit tot meer.

https://www.ad.nl/show/an(...)et-monique~a1182b7b/
pi_198464850
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 17:10 schreef -river- het volgende:
Kijk Dré ze noemen papa een piemel, laten we een mooi filmpje op inta zetten waarin wij piemels kleien.
En kontkruiper djarno staat te lachen als een zwakzinnige
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 12 maart 2021 @ 17:36:17 #293
22592 crew  Ole
pi_198464933
zou er vanavond weer een item zijn bij Boelevaar?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 12 maart 2021 @ 17:36:54 #294
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_198464942
Ik zie nergens die creatieve knutselwerkjes... is het alweer verwijderd?

Wat is het toch een geestelijk gehandicapte, die snapt echt niet dan dit niet handig is nu.
pi_198464946
Oh die Djarno heeft dus een vrouwenlach/stem, hoorde het niet zo goed eigenlijk :D


Probeerde dat filmpje te luisteren terwijl ik aan het koken ben en de afzuiger vol aanstaat inc de wasmachine die aan het centrifugeren is.

* mascara-klodder lukt het niet te multi-tasken dus is derhalve geen powervrouw -O-
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_198464948
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 17:28 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

En kontkruiper djarno staat te lachen als een zwakzinnige
Leuk filmpje voor later, kunnen ze hem mee pesten |:( |:( |:(
pi_198465000
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 17:07 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Is dat niet Djarno die zo debiel lacht?
Die Djarno lijkt mij ook een evil genius
  vrijdag 12 maart 2021 @ 17:44:20 #298
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198465008
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 17:36 schreef ootjekatootje het volgende:
Ik zie nergens die creatieve knutselwerkjes... is het alweer verwijderd?

Wat is het toch een geestelijk gehandicapte, die snapt echt niet dan dit niet handig is nu.
In zijn stories
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198465015
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 17:37 schreef mascara-klodder het volgende:
Oh die Djarno heeft dus een vrouwenlach/stem, hoorde het niet zo goed eigenlijk :D

Probeerde dat filmpje te luisteren terwijl ik aan het koken ben en de afzuiger vol aanstaat inc de wasmachine die aan het centrifugeren is.

* mascara-klodder lukt het niet te multi-tasken dus is derhalve geen powervrouw -O-
Zeg dan niks :(
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_198465036
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 maart 2021 17:45 schreef Soury het volgende:

[..]

Zeg dan niks :(
:6
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_198465040
Vol
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')