abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_198147807


Livestreams en video's:
SpaceX Youtubekanaal (+/- 15 minuten voor lancering start de livestream)
NASASpaceflight (dagelijkse update Boca Chica/Starship, livestreams: tests, lanceringen, Q&A's)
LabPadre (24/7 livebeelden van 3 webcams in Boca Chica)
Everyday Astronaut (docu's over space gerelateerde ondewerpen en livestreams lanceringen)

Handige linkjes
Launch schedule: SpaceXNow
Boca Chica road closures: Cameron County
Boca Chica NOTAMS (Selecteer de staat Texas): FAA

Actieve voertuigen:
quote:
Falcon 9
Falcon 9 is een tweetrapsraket uit de Falcon-reeks, ontworpen en gebouwd door SpaceX. De Falcon 9 maakte in 2010 zijn introductievlucht. Het raketontwerp is sindsdien stapsgewijs gepgraded waardoor de prestatiekracht flink toenam. De "9" in de naam "Falcon 9" verwijst naar de samenstelling van negen Merlin 1-raketmotoren in de "core-booster". Deze eerste trap is ontwikkeld om meerdere keren te gebruiken en werd in "vlucht 32" op 31 maart 2017 voor het eerst daadwerkelijk opnieuw ingezet na gebruik in "vlucht 23" op 8 april 2016. Door deze ontwikkeling kan Spacex naar verwachting tot 30% besparen op de kosten per lancering vanaf begin 2018. De Falcon 9 is sinds 2017 op jaarbasis de meest gelanceerde draagraket van de wereld. In november 2018 werd de Falcon 9 Block-5 door NASA's Launch Services Program gecertificeerd als categorie 3 lanceertuig. Daarmee wordt de Falcon 9 uiterst betrouwbaar geacht en is de raket goedgekeurd voor lanceringen van NASA's duurste satellieten en ruimtesondes. SpaceX groeide door het succes van de Falcon 9, waarmee er in 2018 twintig lanceringen werden uitgevoerd, uit tot de marktleider op het gebied van lanceringen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Falcon_9
quote:
Falcon Heavy
De Falcon Heavy is een zeer krachtige deels herbruikbare commercile draagraket uit de Falconraketfamilie van het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX die gebaseerd is op de Falcon 9. Hij maakte op 6 februari 2018 zijn ingebruiknamevlucht en werd een half jaar later door de USAF EELV-gecertificeerd. De Falcon Heavy wordt in staat geacht 63.800 kg aan nuttige lading in een lage aardbaan te brengen, 26.700 kg naar een geostationaire baan, 16.800 kg naar Mars en 3.500 kg naar Pluto. Daarmee is de Falcon Heavy de krachtigste nu beschikbare raket van de wereld, en de krachtigste commercile raket ooit. Alleen de Saturnus V maanraket (laatste vlucht in 1973) en de Russische Energia (die na slechts twee proefvluchten werd geannuleerd) konden meer vracht vervoeren. De Falcon Heavy is een gedeeltelijk herbruikbare draagraket waarbij de twee boosters en de eerste trap (centercore) in principe kunnen landen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Falcon_Heavy
quote:
Dragon 1 (cargo)
Dragon, ook bekend als Dragon 1 of Cargo Dragon was het eerste ruimtevaartuig uit de Dragon-reeks van het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX. Het was een herbruikbaar, onbemand, commercieel bevoorradingsschip dat met subsidies van NASA werd ontwikkeld onder het Commercial Orbital Transportation Services-programma. Met zijn eerste onbemande vlucht in december 2010 werd Dragon het eerste commercile ruimtevaartuig dat succesvol op aarde terugkeerde. Op 25 mei 2012 voltooide een Dragon als eerste commercile ruimtevaartuig een rendez-vous met het ISS. NASA had SpaceX gecontracteerd om met de Dragon vracht naar het ISS te brengen onder het CRS-1 contract van het Commercial Resupply Services-programma. Regelmatige vluchten werden tussen oktober 2012 april 2020 uitgevoerd. Nadat de Dragon van missie CRS-20 op 7 april 2020 in de Grote Oceaan landde wordt de Dragon 1 opgevolgd door de Dragon 2-Cargo. SpaceX heeft dertien Dragon-1-capsules gebouwd, waarvan er n verloren ging.
https://nl.wikipedia.org/wiki/SpaceX_Dragon

quote:
Dragon 2 (Cargo en Crew)
De Dragon 2, met de versies Crew Dragon en Cargo Dragon is de tweede generatie Dragon-ruimtevaartuigen van het Californische ruimtevaartbedrijf SpaceX die samen met de Boeing Starliner namens NASA-bemanningen naar het ISS moet gaan brengen onder het Commercial Crew-programma. De Crew Dragon wordt ook voor commercile klanten ingezet en kan maximaal vier ruimtevaarders vervoeren. De Dragon 2 is een doorontwikkeling van de Dragon 1 waarmee SpaceX van 2012 tot en met 2020 vracht naar het ISS bracht. Naast een bemande uitvoering werkt SpaceX ook aan een uitgekleed Dragon 2-ontwerp voor onbemande bevoorradingsmissies van NASA's CRS 2-programma, dat in 2019 van start ging.
De eerste onbemande testvlucht van de Crew Dragon werd op 2 maart 2019 gelanceerd. De bemande testvlucht werd op 30 mei 2020 gelanceerd. Reguliere bemande vluchten beginnen volgens planning eind augustus 2020.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Dragon_2

In ontwikkeling:

quote:
Starship
Starship is een tweetrappig al dan niet bemand zeer zwaar lanceersysteem in ontwikkeling van SpaceX. De boostertrap van Starship, die nodig is om de aarde te verlaten, heet Super Heavy. De Naam Starship slaat op zowel tweedetrap met een compartiment voor bemanning, vracht of satellieten als op de eerste-en-tweede trap als geheel.

Starship vormt een volledig herbruikbaar ruimtevaartuig dat is bedoeld om 100 tot 150 ton aan vracht of tot 100 mensen per vlucht in de ruimte te brengen. In expendable mode zou dat zelfs 250 ton kunnen zijn. Vluchten naar Mars (en terug) behoren tot de mogelijkheden. Door de mogelijkheid tot bijtanken in de ruimte kunnen die hoeveelheden ook op mars of op de maan landen.

Een aangepast Starship is ook een van de drie ontwerpen die NASA heeft opgenomen in de voorselectie voor de bemande maanlander(s) van het Artemisprogramma en in de race zijn voor definitieve selectie.
Het eerste conceptontwerp werd op 27 september 2016 door SpaceX oprichter en ceo Elon Musk op het International Astronatical Congress gepresenteerd als Interplanetairy Transport System. Een jaar later werd een verkleind, makkelijker haalbaar ontwerp met een bredere inzetbaarheid gepresenteerd met de naam Big Falcon Rocket. In 2018 werden nog enkele aanpassingen aan het ontwerp gedaan waaronder een verlenging, een versimpeld landingsgestel met gentegreerde stuurvleugels en de keuze om de raket van roestvaststaal in plaats van koolstofvezel te bouwen. Het project staat onder directe leiding van Musk zelf. Met de ontwikkeling van de Starship is zo'n vijf miljard dollar gemoeid.

Het eerste prototype van het Starship werd op 28 september 2019 voltooid. Een maand daarvoor werd het voorbereidende Starhopperprogramma waarbij men met een testraket korte vluchten maakte om met de voor Starship ontwikkelde Raptormotoren te leren vliegen en landen afgerond. Anno 2020 worden in hoog tempo prototypes gebouwd en getest waarbij de brandstoftanks de eerste bottleneck waren en verschillende prototypes explodeerden. Op 27 april 2020 doorstond voor het eerst een brandstoftank de cryogene druktest. Elon Musk wil Starship zo snel als mogelijk in bedrijf kunnen nemen. Er wordt gestreefd naar een eerste bemande vlucht langs de Maan in 2023.

Elon Musk wil in de toekomst met Starship, de Falcon 9, de Falcon Heavy en de (bemande en onbemande) Dragon 2 vervangen. Bemande maanlandingen en marslandingen, satellietlanceringen, bijtankvluchten en eventueel zelfs langeafstandsvluchten op aarde behoren tot de mogelijkheden.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Starship_(SpaceX)Starhopper:


Starship Mk1:


Starship:


Starship Moon:

pi_198148101
Mooie TT :D
Water towers can fly! :D
  maandag 22 februari 2021 @ 16:10:00 #3
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198148135
Ik ben er klaar voor *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198148241
quote:
0s.gif Op maandag 22 februari 2021 15:46 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Technisch misschien, maar de internet markt in de VS is best fucked ivm min of meer monopolies. Dus helaas nog wel de praktijk.

Vergelijking met de grote systemen is ook niet helemaal fair want die zijn allemaal een stuk duurder. Voor zo'n dome op een boot ben je al minimaal 5k kwijt. De ontvanger en modem van Starlink is $500. Denk ook niet dat Starlink zich zal gaan richten op schepen, die hebben budget en daar bestaan al genoeg systemen voor.

Starlink is op consumenten gericht die in gebieden wonen waar geen draadjes liggen. Dat de prijs relatief hoog is denk ik puur dat het Amerikaans is, daar is internet gemiddeld gewoon een stuk duurder dan in NL/Europa.
Tja, en al heb je wel een draadje in Amerika, dan heb je best kans dat je dankzij de verziekte markt meer dan $100 per maand mag aftikken voor internet dat snelheid heeft uit het inbel tijdperk :T

Hier in Nederland hebben we het goed voor elkaar. Maar ik denk dat in andere Europese landen genoeg klanten te vinden zijn.
Water towers can fly! :D
pi_198148758
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 16:17 schreef Starhopper het volgende:
Tja, en al heb je wel een draadje in Amerika, dan heb je best kans dat je dankzij de verziekte markt meer dan $100 per maand mag aftikken voor internet dat snelheid heeft uit het inbel tijdperk
idd, en als Starlink er voor zorgt dat die aanbieders hun aanbod gaan verbeteren (om Starlink af te troeven) lijkt me dat ook alleen maar een win. Dat gebeurde ook met Googlefiber, de dreiging was vaak voldoende om te zorgen dat de huidige aanbieders veel beter internet gingen leveren.
pi_198148908
FAA _O_ _O_ _O_

twitter
Water towers can fly! :D
pi_198149177
En we hebben TFR's :D
twitter
Water towers can fly! :D
pi_198149382
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 17:20 schreef Starhopper het volgende:
En we hebben TFR's :D
[ twitter ]
*O* *O* *O*
Kunnen we youtube weer wat kijkcijfers gunnen deze week 8-)
  maandag 22 februari 2021 @ 17:41:08 #9
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198149584
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 17:00 schreef Starhopper het volgende:
FAA _O_ _O_ _O_

[ twitter ]
Goed nieuws!! :D
Ik had gisteren al wel gelezen dat de FAA het onderzoek naar de SN8 en SN9 had afgerond, maar dit is heel mooi !!
Spannond!!! *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198152408
nerdle zegt 'road closed'

dus zou die. static fire zo komen?

pi_198152536
RCS test :D Vanaf 01:15:20 op Launchpad cam :D
Er vloog wel iets vanaf zie ik :T[ Bericht 35% gewijzigd door Starhopper op 22-02-2021 20:22:33 ]
Water towers can fly! :D
pi_198152875
en de weg is weer open :7 geen static fire dus vandaag :+
pi_198152933
quote:
Ik dacht dat de beelden morgen pas kwamen :') :@
Wow! Wat super vet zeg! Wat gaat ie snel naar beneden zeg _O- Gelukkig zijn dit soort beelden niet live te zien, daar krijg je echt een hartverzakking van :T
Water towers can fly! :D
pi_198152969
quote:
0s.gif Op maandag 22 februari 2021 20:37 schreef FranticDJ het volgende:
en de weg is weer open :7 geen static fire dus vandaag :+
Ik zie nog steeds een wegafzetting hoor :T
Water towers can fly! :D
pi_198152975
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 20:42 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Ik zie nog steeds een wegafzetting hoor :T
Volgens nerdle niet meer iig?
pi_198152990
quote:
0s.gif Op maandag 22 februari 2021 20:42 schreef FranticDJ het volgende:

[..]

Volgens nerdle niet meer iig?
:)

Water towers can fly! :D
pi_198153021
De road closures zijn geupdate zie ik :)
Vandaag SF en morgen, overmorgen en de dag daarna testflight :)

Water towers can fly! :D
pi_198153082
Dat was ff schrikken _O-
Water towers can fly! :D
pi_198153296
Lijkt op ambient testing voordat ze aan een SF beginnen?
Water towers can fly! :D
  maandag 22 februari 2021 @ 21:02:05 #22
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198153298
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 20:49 schreef Starhopper het volgende:
Dat was ff schrikken _O-
:D
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198153335
quote:
0s.gif Op maandag 22 februari 2021 21:02 schreef puzziepie het volgende:

[..]

:D
Geluid stond keihard :') Had dit niet verwacht :T
Water towers can fly! :D
pi_198153390
quote:
die overlay zat eerst ook op nerdle maar nu niet meer
  maandag 22 februari 2021 @ 21:07:31 #25
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198153408
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 21:03 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Geluid stond keihard :') Had dit niet verwacht :T
Meestal doe ik tussendoor ook andere dingen :@
Meteen mijn geluid maar ff wat zachter gezet. :')
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198153428
quote:
0s.gif Op maandag 22 februari 2021 21:06 schreef FranticDJ het volgende:

[..]

die overlay zat eerst ook op nerdle maar nu niet meer
Ik kijk meestal naar deze camera ipv de tijdlijn :T
Water towers can fly! :D
pi_198153434
quote:
0s.gif Op maandag 22 februari 2021 21:07 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Meestal doe ik tussendoor ook andere dingen :@
Meteen mijn geluid maar ff wat zachter gezet. :')
Heel verstandig :T
Water towers can fly! :D
  maandag 22 februari 2021 @ 21:09:31 #28
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198153448
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 21:08 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Heel verstandig :T
Ja |:)
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198153449
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 21:08 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Ik kijk meestal naar deze camera ipv de tijdlijn :T
mja ik meestal nerdle omdat je daar juist nog wat geouwehoer hebt soms ;+
  maandag 22 februari 2021 @ 21:17:19 #30
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198153627
quote:
Helemaal overheen gelezen :@
Wauw!!! Dit is vet!! :D _O_
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  maandag 22 februari 2021 @ 22:49:26 #31
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198155086
Pad clear.
Goddomme :X
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198155099
quote:
14s.gif Op maandag 22 februari 2021 22:49 schreef puzziepie het volgende:
Pad clear.
Goddomme :X
:D
Ja zag het net ook. Wachten we dus nog steeds op een static fire?
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198155107
quote:
14s.gif Op maandag 22 februari 2021 22:49 schreef puzziepie het volgende:
Pad clear.
Goddomme :X
Eindelijk _O-
Water towers can fly! :D
pi_198155130

deze is stabieler dan Nerdle. Lijkt wel of ze problemen met Nerdle hebben.
pi_198155138
Oh blijkt ook wel. Nerdle staat nog op 9u Am
  maandag 22 februari 2021 @ 22:53:44 #36
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198155140
quote:
2s.gif Op maandag 22 februari 2021 22:50 schreef engine het volgende:

[..]

:D
Ja zag het net ook. Wachten we dus nog steeds op een static fire?
:Y en direct daarna mijn oren stuk :X
Ik schrok me weer de tyfus van dat geluid :') _O-
ik ben benieuwd :D
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  maandag 22 februari 2021 @ 22:54:28 #37
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198155149
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 22:51 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Eindelijk _O-
Nou zeg dat!! :D _O-
Duurde lekker lang :+
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198155227
Ground vent *O*
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  maandag 22 februari 2021 @ 23:15:20 #39
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198155386
twitter


Kwam em net tegen :D
Mijn eerste keer dat ik hier een twitter link post :') :@
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  maandag 22 februari 2021 @ 23:15:37 #40
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198155392
Hij doetut :o
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198155668
Ze hebben nog een uurtje -O-
Water towers can fly! :D
pi_198155679
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 23:50 schreef Starhopper het volgende:
Ze hebben nog een uurtje -O-
Is ook wel eerder genoeg geweest :D
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198155681
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 23:50 schreef Starhopper het volgende:
Ze hebben nog een uurtje -O-
nee in chat werd al gezegd dat ze schijt hebben aan die road closures

quote:
Floss Daly
Lid (6 maanden)
@elite Gamer Senne The closure time, at this point, is meaningless. They can, have, and will go past that time if necessary. Just as they have done many, many times previously. so, RELAX.
pi_198155710
quote:
0s.gif Op maandag 22 februari 2021 23:53 schreef FranticDJ het volgende:

[..]

nee in chat werd al gezegd dat ze schijt hebben aan die road closures
[..]

Een uurtje uitloop kan wel. Maar de sheriff wil ook een keer naar huis :P
Water towers can fly! :D
pi_198155717
Recondenser *O*
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198155727
Static fire gaan ze nog wel proberen vanavond denk ik :)
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198155741
quote:
2s.gif Op maandag 22 februari 2021 23:58 schreef engine het volgende:
Recondenser *O*
Static fire rond 00:30 onze tijd dus :)
Water towers can fly! :D
  dinsdag 23 februari 2021 @ 00:02:07 #48
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198155742
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198155751
quote:
84s.gif Op maandag 22 februari 2021 23:57 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Een uurtje uitloop kan wel. Maar de sheriff wil ook een keer naar huis :P
denk dat die sheriff daar maar een beetje een stroman van SpaceX is hoor :P
  dinsdag 23 februari 2021 @ 00:09:47 #50
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198155826
quote:
84s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 00:02 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Static fire rond 00:30 onze tijd dus :)
Nog steeds binnen 30 minuten...gaat weer laatste moment worden :P
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198155945
Lijkt op een abort. Ik ga pitten. Is alweer laat :T
Water towers can fly! :D
pi_198155960
quote:
84s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 00:46 schreef Starhopper het volgende:
Lijkt op een abort. Ik ga pitten. Is alweer laat :T
:z :W
Mijn geduld is ook wel op.
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198155985
Depress vent. Nou, dat was hem dan voor vandaag :)
Water towers can fly! :D
pi_198166087
De testflight TFR voor vandaag en morgen zijn gecanceld. De TFR voor donderdag staat nog en er is een nieuwe TFR voor vrijdag en zaterdag :)

Hopelijk vandaag een SF :D

[ Bericht 12% gewijzigd door Starhopper op 23-02-2021 18:41:20 ]
Water towers can fly! :D
pi_198169871
de weg is afgesloten *O*
  dinsdag 23 februari 2021 @ 21:30:43 #57
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198171492
Pad clear *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198171647
spann0nd
pi_198171819
Wil iemand me taggen als de enige chill is begonnen? Pad is niet meer clear en heb geen zin meer om te kijken.
  dinsdag 23 februari 2021 @ 21:45:16 #60
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198171877
Ik zag het net idd ook
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198171935
Pad is nog niet clear geweest volgens mij. De Tesla is al die tijd daar geweest.
Water towers can fly! :D
pi_198171957
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:42 schreef Azula het volgende:
Wil iemand me taggen als de enige chill is begonnen? Pad is niet meer clear en heb geen zin meer om te kijken.
Om 23:00 ga ik pitten :P Als er voor die tijd wat spannends te melden valt doe ik het :D
Water towers can fly! :D
pi_198171960
quote:
84s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:47 schreef Starhopper het volgende:
Pad is nog niet clear geweest volgens mij. De Tesla is al die tijd daar geweest.
Op welke cam zie je die Tesla dan?
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198172002
quote:
84s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:48 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Om 23:00 ga ik pitten :P Als er voor die tijd wat spannends te melden valt doe ik het :D
Dat is wel erg kort op nu dus zal wel niet. :D
Ik ga het ook niet laat maken, is maar een sf.
  dinsdag 23 februari 2021 @ 21:51:19 #65
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198172012
quote:
84s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:47 schreef Starhopper het volgende:
Pad is nog niet clear geweest volgens mij. De Tesla is al die tijd daar geweest.
Jawel , pad was wel clear :P
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  dinsdag 23 februari 2021 @ 21:51:55 #66
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198172030
Stond iig op de Live status aangevinkt .
Was vast een foutje van LP
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198172095
quote:
2s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:48 schreef engine het volgende:

[..]

Op welke cam zie je die Tesla dan?
Shipyard cam :) Al was hij niet continu in beeld. Ze schakelden af en toe over :P
Water towers can fly! :D
  dinsdag 23 februari 2021 @ 21:56:52 #68
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198172142
quote:
84s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:55 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Shipyard cam :) Al was hij niet continu in beeld. Ze schakelden af en toe over :P
Ik heb totaal geen verstand van automerken ,maar bedoel je deze?
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198172152
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:51 schreef puzziepie het volgende:
Stond iig op de Live status aangevinkt .
Was vast een foutje van LP
Ja, de live status inderdaad. Dat zegt bij LP niet veel helaas :T Tesla heb ik niet langs de checkpoint zien rijden dus die is er al die tijd geweest.

Als je teruggaat naar 02:40:00pm zie je dat ze met een drone aan het spelen zijn :)
Water towers can fly! :D
  dinsdag 23 februari 2021 @ 21:58:14 #70
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198172178
quote:
84s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:57 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Ja, de live status inderdaad. Dat zegt bij LP niet veel helaas :T Tesla heb ik niet langs de checkpoint zien rijden dus die is er al die tijd geweest.

Als je teruggaat naar 02:40:00pm zie je dat ze met een drone aan het spelen zijn :)
Nee dat is waar!!
Die drone zag ik wel bij die auto :D
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198172215
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:56 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Ik heb totaal geen verstand van automerken ,maar bedoel je deze?
[ afbeelding ]
Dat is de Tesla inderdaad :) SpaceX security heeft Tesla's :T
En een golfkarretje :')
Water towers can fly! :D
  dinsdag 23 februari 2021 @ 22:00:43 #72
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198172252
quote:
84s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 21:59 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Dat is de Tesla inderdaad :) SpaceX security heeft Tesla's :T
En een golfkarretje :')
Ja :D :T
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198172424
Dat geluid bij de launch pad cam is toch eigelijk veel te goed hoorbaar :')

Maar ik voel het!
Er gaat vandaag iets gebeuren *O*
  dinsdag 23 februari 2021 @ 22:12:02 #74
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198172509
Hij rijdt weg *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198172615
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 22:12 schreef puzziepie het volgende:
Hij rijdt weg *O*
Eindelijk! :D
Water towers can fly! :D
pi_198172624
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 22:08 schreef Jonmen het volgende:
Dat geluid bij de launch pad cam is toch eigelijk veel te goed hoorbaar :')

Maar ik voel het!
Er gaat vandaag iets gebeuren *O*
Grote vuurbal :T
Water towers can fly! :D
pi_198173132
Wel mooi die geluiden van de launch pad cam :) Eerste keer dat ik er goed naar luister :T Je hoort dat ze kleppen open zetten op de tankfarm :D
Water towers can fly! :D
  dinsdag 23 februari 2021 @ 22:43:02 #78
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198173225
quote:
84s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 22:39 schreef Starhopper het volgende:
Wel mooi die geluiden van de launch pad cam :) Eerste keer dat ik er goed naar luister :T Je hoort dat ze kleppen open zetten op de tankfarm :D
Echt??? :o :D
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  dinsdag 23 februari 2021 @ 23:08:34 #79
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198173712
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198173775
SN10 vent!
pi_198173781
Lijkt nu wat te gaan gebeuren *O*
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  dinsdag 23 februari 2021 @ 23:26:58 #82
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174027
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174278
Is die methane vent iets nieuws in het schema van NSF? Waar kun je die zien?
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  dinsdag 23 februari 2021 @ 23:45:56 #85
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174309
Yeah tri-vent *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174310
engine chill 8-) *O*
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  dinsdag 23 februari 2021 @ 23:46:21 #87
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174313
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 23:45 schreef engine het volgende:
engine chill 8-) *O*
_O_
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174318
Engine Chill *O*
  dinsdag 23 februari 2021 @ 23:46:56 #89
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174327
Zo vet om te zien O+
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174328
quote:
2s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 23:43 schreef engine het volgende:
Is die methane vent iets nieuws in het schema van NSF? Waar kun je die zien?
welke?
pi_198174349
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 23:47 schreef FranticDJ het volgende:

[..]

welke?
Welke stream bedoel je?
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  dinsdag 23 februari 2021 @ 23:51:02 #93
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174394
Siren *O* *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174402
Siren *O* *O* *O*
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198174415
ja toeter enzo
pi_198174421
Er vliegt daar nu wat voorbij :S?

Drone zeker?
  dinsdag 23 februari 2021 @ 23:53:16 #97
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174428
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 23:52 schreef FranticDJ het volgende:
Er vliegt daar nu wat voorbij :S?

Drone zeker?
:Y
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174431
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 23:52 schreef FranticDJ het volgende:
Er vliegt daar nu wat voorbij :S?

Drone zeker?
Vogel? :D
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198174441
quote:
2s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 23:53 schreef engine het volgende:

[..]

Vogel? :D
nee vloog te plastisch
  dinsdag 23 februari 2021 @ 23:54:48 #100
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174446
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174452
Mooi beeld zo O+
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198174478
Go time :Y
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198174480
klonk als een misfire :P?
pi_198174511
Wachten op die tri vent :D
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198174518
blijft wel aardig wat gas uit de zijkant braken :o
pi_198174548
quote:
0s.gif Op woensdag 24 februari 2021 00:00 schreef FranticDJ het volgende:
blijft wel aardig wat gas uit de zijkant braken :o
Dan zijn ze nog altijd bezig :)
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  woensdag 24 februari 2021 @ 00:03:27 #107
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174552
*O* *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174556
DAME.
Ik dacht dat hij gewoon omhoog ging gaan.
pi_198174559
wordt nu minder iig.. en stoterig
pi_198174561
Dat was best raar.
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  woensdag 24 februari 2021 @ 00:04:19 #111
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174564
_O-
Daar iets mis _O-
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174566
misfire :P?
  woensdag 24 februari 2021 @ 00:04:34 #113
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174570
quote:
2s.gif Op woensdag 24 februari 2021 00:03 schreef engine het volgende:
Dat was best raar.
Heel raar :D
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174574
pi_198174579
Toch maar de launch pad cam op mute zetten :+
Doet iets teveel zeer aan de oren :@
pi_198174580
hoe lang duren die static fires normaal?

Weet wel dat bij SN9 er veel korter werd gestatic fire dan de keren daarvoor.
pi_198174582
quote:
Tri vent tegelijk met de static fire? Normaal zit daar toch wel iets tussen?
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198174586
Precies op tijd weer op gezet.
pi_198174598
quote:
2s.gif Op woensdag 24 februari 2021 00:05 schreef engine het volgende:

[..]

Tri vent tegelijk met de static fire? Normaal zit daar toch wel iets tussen?
Doet SpaceX dan telkens hetzelfde ritueel?
Volgens mij is geen enkele test hetzelfde :+
  woensdag 24 februari 2021 @ 00:06:43 #120
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198174600
[ Bericht 35% gewijzigd door puzziepie op 24-02-2021 00:18:56 ]
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198174624
quote:
0s.gif Op woensdag 24 februari 2021 00:06 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Doet SpaceX dan telkens hetzelfde ritueel?
Volgens mij is geen enkele test hetzelfde :+
Dat is ook wel weer zo :D Vond het opvallend.
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198176039
Lijkt erop dat ze gaan voorbereiden op een testvlucht de komende dagen. :)
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_198178089
Nope.
Want ze moeten een raptor vervangen.

Als FAA dan weer een volledig nieuw dossier moet opstarten, dan gaat dit pas voor in Maart zijn..

twitter
pi_198178504
quote:
1s.gif Op woensdag 24 februari 2021 10:27 schreef Jonmen het volgende:
Nope.
Want ze moeten een raptor vervangen.

Als FAA dan weer een volledig nieuw dossier moet opstarten, dan gaat dit pas voor in Maart zijn..

[ twitter ]
Ik mag hopen dat ze van het vorige gedoe wat hebben opgestoken en ze het dit keer wat sneller kunnen regelen. Maarja, het is en blijft ambtenarij natuurlijk :')
Water towers can fly! :D
pi_198178794
Na die engine swap weer een static fire zeker?
pi_198178877
quote:
0s.gif Op woensdag 24 februari 2021 11:27 schreef FranticDJ het volgende:
Na die engine swap weer een static fire zeker?
:Y

Geen idee wat de status op dit moment is. Ze zijn iig uren bezig geweest onder SN10. Ze kunnen een Raptor in een paar uur tijd vervangen. Dus het is niet onmogelijk dat we vanavond weer een SF zien :D

[ Bericht 21% gewijzigd door Starhopper op 24-02-2021 11:42:01 ]
Water towers can fly! :D
  woensdag 24 februari 2021 @ 12:02:26 #127
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_198179219
Hoeveel gaan ze er in 2021 testen? Ik denk 4? Met dit tempo gaan ze de doelstellingen echt never nooit halen.
pi_198180137
quote:
84s.gif Op woensdag 24 februari 2021 11:00 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Ik mag hopen dat ze van het vorige gedoe wat hebben opgestoken en ze het dit keer wat sneller kunnen regelen. Maarja, het is en blijft ambtenarij natuurlijk :')
Die motor moet ooit mensen vervoeren.
De FAA wil dat SpaceX begrijpt wat er in de motoren verkeerd gaat want dat is de enige garantie dat ze het kunnen voorkomen.
En dus zal er weer een Root Cause Analysis moeten komen.
pi_198180930
quote:
0s.gif Op woensdag 24 februari 2021 11:27 schreef FranticDJ het volgende:
Na die engine swap weer een static fire zeker?
Hoeft niet perse.

quote:
99s.gif Op woensdag 24 februari 2021 13:08 schreef Nieuwschierig het volgende:

[..]

Die motor moet ooit mensen vervoeren.
De FAA wil dat SpaceX begrijpt wat er in de motoren verkeerd gaat want dat is de enige garantie dat ze het kunnen voorkomen.
En dus zal er weer een Root Cause Analysis moeten komen.
En zonder de FAA wilt SpaceX inderdaad niet de oorzaak achterhalen... :')

Bij SpaceX werken de specialisten. Het enige dat FAA doet is de rapporten nalezen waar de specialisten zinloze tijd in moeten steken (want in die uren kunnen ze nog vele andere nuttige dingen doen met betrekking tot de ontwikkeling van de Raptor).
En 2 weken na datum veranderen ze iets in de motor, en kan er opnieuw een heel rapport geschreven worden voor de FAA.

Als de NASA een onderzoek doet, kan dat helpen, maar een onderzoek van FAA heeft in de ontwikkelingsfase van de raket 0,0 nut. Want als FAA het beter zou weten, en daar de specialisten voor in dienst heeft, waarom maken hun dan niet de motor?

[ Bericht 30% gewijzigd door Jonmen op 24-02-2021 14:23:31 ]
pi_198184149
quote:
99s.gif Op woensdag 24 februari 2021 13:08 schreef Nieuwschierig het volgende:

[..]

Die motor moet ooit mensen vervoeren.
De FAA wil dat SpaceX begrijpt wat er in de motoren verkeerd gaat want dat is de enige garantie dat ze het kunnen voorkomen.
En dus zal er weer een Root Cause Analysis moeten komen.
Dit is niet de motor die mensen gaat vervoeren. De raptor is nog volop in ontwikkeling. Ze hebben er nu pas zo'n 50 gebouwd. Als Starship over een paar jaar bemande vluchten mag maken, dan zijn er dusdanig veel aanpassingen gedaan de motoren niet vergelijkbaar zijn.
Water towers can fly! :D
pi_198184157
Ondertussen is de nieuwe raptor gearriveerd :D

twitter
Water towers can fly! :D
pi_198185198
https://www.washingtonpos(...)23/musk-tesla-texas/
quote:
In interviews with a dozen current and former Tesla employees, investors and analysts, critics pointed to a series of questionable business moves, and even outright missteps by Tesla, as a potential symptom of the outside demands on Musk. They described a company where Musk is less present and increasingly isolated, where subordinates are reluctant to question the CEO’s vision, and where the de facto position entails eschewing market research. It’s a top-down, shoot-by-the-hip ethos directed by Musk.

Tesla did not respond to repeated requests for comment. In response to emails seeking comment, Musk replied only: “Give my regards to your puppet master.”
_O- _O-
pi_198185397
Water towers can fly! :D
pi_198185478
Ik zie op zijn Twitter nog wat leuks. Op de streams van NSF hebben ze wel vaker grapjes gemaakt dat de Starhips en SH boosters wel naar de platforms kunnen hoppen ipv per boot. Maar dat gaat dus echt gebeuren _O- _O-

twitter
Water towers can fly! :D
pi_198185524
quote:
84s.gif Op woensdag 24 februari 2021 19:30 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Elon _O-
Denk eens verder! :*
Come on hold my hand.
I wanna contact the living.
Not sure I understand.
  donderdag 25 februari 2021 @ 13:14:31 #136
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198200164
Volgens labpadre vandaag dus weer een static fire
pi_198205280
De weg is afgesloten *O*
  donderdag 25 februari 2021 @ 21:05:44 #139
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198205779
Pad clear.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198206425
:o
pi_198206435
Hoe lang duurde 't eergisteren vanaf pad clear?
  donderdag 25 februari 2021 @ 21:30:42 #142
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198206523
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 21:27 schreef FranticDJ het volgende:
Hoe lang duurde 't eergisteren vanaf pad clear?
Meestal een uurtje zoiets?
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  donderdag 25 februari 2021 @ 21:31:40 #143
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198206557
Of bedoel je tot het static fire?
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198206627
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 21:31 schreef puzziepie het volgende:
Of bedoel je tot het static fire?
ja tot en met static fire
  donderdag 25 februari 2021 @ 21:33:53 #145
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198206655
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 21:33 schreef FranticDJ het volgende:

[..]

ja tot en met static fire
Dat kan ook langer duren :P
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198206661
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 21:33 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Dat kan ook langer duren :P
aha :+

ga er niet voor wakker blijven iig, voor zo'n natte scheet :P
  donderdag 25 februari 2021 @ 21:35:34 #147
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198206689
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 21:34 schreef FranticDJ het volgende:

[..]

aha :+

ga er niet voor wakker blijven iig, voor zo'n natte scheet :P
Ik hoop dat het voor 12 uur gebeurt :+
Ik wil op tijd naar bed :P
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198206703
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 21:35 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Ik hoop dat het voor 12 uur gebeurt :+
Ik wil op tijd naar bed :P
ik ook :Y morgen 5 u in de auto >,<
  donderdag 25 februari 2021 @ 21:36:51 #149
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198206719
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 21:36 schreef FranticDJ het volgende:

[..]

ik ook :Y morgen 5 u in de auto >,<
Ah! :D
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198208679
ground vent
  donderdag 25 februari 2021 @ 22:56:07 #151
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198209066
Gebeurt niet veel , NSF is niet online . Ik ga naar bed. :z
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198209394
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 22:56 schreef puzziepie het volgende:
Gebeurt niet veel , NSF is niet online . Ik ga naar bed. :z
Weltrusten :D
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198209807
Recondenser :+
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198210048
Water towers can fly! :D
pi_198210098
quote:
Ahh eindelijk ^O^
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198210117
Propellant loading ^O^
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198210248
Trivent *O*
Water towers can fly! :D
pi_198210262
Sirene _O_
Water towers can fly! :D
pi_198210266
Siren *O*
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198210372
Let's go :+
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198210379
_O_
Water towers can fly! :D
pi_198210390
yeaahh *O*
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198221126
Geen idee hoe lang hij online zal zijn:

Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  vrijdag 26 februari 2021 @ 23:59:48 #164
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198226849
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 februari 2021 18:29 schreef Asschen_sukar het volgende:
Geen idee hoe lang hij online zal zijn:

Nice!!
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198229015
He bah. lijkt er op dat ik de lancering niet live kan zien ;(
pi_198230561
Maandag waarschijnlijk eerste poging tot lancering dus.

twitter
  zondag 28 februari 2021 @ 13:33:16 #167
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198248853
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  zondag 28 februari 2021 @ 19:50:13 #168
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198255853
twitter
_O- _O- _O-
Water towers can fly! :D
  zondag 28 februari 2021 @ 20:50:40 #169
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198257013
FTS is genstalleerd lees ik op twitter :D Dat is een goed teken *O*
Water towers can fly! :D
pi_198258322
Tegen de bewoners van BC is gezegd dat ze morgenochtend laten weten wat er gaat gebeuren. Sowieso zal het pas richting de middag zijn dat er actie is.
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  zondag 28 februari 2021 @ 22:36:26 #171
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198259760
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 21:50 schreef Asschen_sukar het volgende:
Tegen de bewoners van BC is gezegd dat ze morgenochtend laten weten wat er gaat gebeuren. Sowieso zal het pas richting de middag zijn dat er actie is.
Duimen!
Water towers can fly! :D
pi_198260002
twitter
  zondag 28 februari 2021 @ 22:45:41 #173
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198260041
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 22:44 schreef Tourniquet het volgende:
[ twitter ]
*O* *O*
Water towers can fly! :D
  zondag 28 februari 2021 @ 23:43:11 #174
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198261299
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 22:44 schreef Tourniquet het volgende:
[ twitter ]
Yeahhhh!! *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198262061
Late evening launch!
*O*


pi_198262119
Abort @ 01:24
pi_198262484
Gaat lekker met die boosters. Is er al een reden bekend"?

edit:
twitter
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_198262706
twitter
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  maandag 1 maart 2021 @ 08:54:07 #179
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198263328
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 02:15 schreef Jonmen het volgende:
Late evening launch!
*O*

Helemaal vergeten :@ Niets gemist dus :+
Water towers can fly! :D
  maandag 1 maart 2021 @ 08:54:16 #180
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198263330
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 07:40 schreef Asschen_sukar het volgende:
[ twitter ]
:'(
Het verschuift altijd naar een dag die minder goed uitkomt :T
Water towers can fly! :D
  maandag 1 maart 2021 @ 13:00:03 #181
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198267148
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198267335
quote:
84s.gif Op maandag 1 maart 2021 08:54 schreef Starhopper het volgende:

[..]

:'(
Het verschuift altijd naar een dag die minder goed uitkomt :T
Zal wel door het weer komen. Volgens mij veel regen voorspelt.
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_198279377
Het is al een paar dagen enorm slecht weer.
Vermoed dat het zo nog wel een tijdje gaat blijven, en dat het eerder tegen het weekend gaat zijn voor SN10
  dinsdag 2 maart 2021 @ 00:31:04 #184
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_198279540
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 00:07 schreef Jonmen het volgende:
Het is al een paar dagen enorm slecht weer.
Vermoed dat het zo nog wel een tijdje gaat blijven, en dat het eerder tegen het weekend gaat zijn voor SN10
Woensdag is het 22 graden, bijna onbewolkt en niet veel wind in Brownsville, Tx. Dat lijkt mij de dag te worden.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 15:04:45 #185
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198285585
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  dinsdag 2 maart 2021 @ 17:54:22 #186
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_198288373
Vandaag trouwens wel een Dear Moon update. Ben ik ook wel benieuwd naar.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  dinsdag 2 maart 2021 @ 17:56:48 #187
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198288421
quote:
2s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 17:54 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Vandaag trouwens wel een Dear Moon update. Ben ik ook wel benieuwd naar.
Weet jij toevallig waar dat te volgen is? :)
Water towers can fly! :D
  dinsdag 2 maart 2021 @ 18:04:43 #188
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_198288578
quote:
84s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 17:56 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Weet jij toevallig waar dat te volgen is? :)
Nee....
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  dinsdag 2 maart 2021 @ 18:17:35 #189
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198288802
quote:
2s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 18:04 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Nee....
Balen! Nja, we wachten maar af :T Elon of SpaceX zal het vast wel tweeten :)
Water towers can fly! :D
  dinsdag 2 maart 2021 @ 18:19:46 #190
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198288838
Ondertussen is er een zak over de launchpad cam getrokken :T Is SpaceX niet blij met de camera? :D

Water towers can fly! :D
  dinsdag 2 maart 2021 @ 20:32:12 #191
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198291558
twitter


*O*
Water towers can fly! :D
pi_198291781
quote:
84s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 18:19 schreef Starhopper het volgende:
Ondertussen is er een zak over de launchpad cam getrokken :T Is SpaceX niet blij met de camera? :D

[ afbeelding ]
Zou niet de 1e keer zijn dat ze een camera van hem weggehaald hebben :)
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  dinsdag 2 maart 2021 @ 20:46:27 #193
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198291917
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 20:40 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

Zou niet de 1e keer zijn dat ze een camera van hem weggehaald hebben :)
:Y

Al denk ik wel dat hij het met deze camera beter heeft geregeld dan de stealthcam in de bosjes :T Al weet je het nooit met hem natuurlijk _O-
Water towers can fly! :D
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:08:50 #194
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198292488
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:09:05 #195
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198292495
quote:
84s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 18:19 schreef Starhopper het volgende:
Ondertussen is er een zak over de launchpad cam getrokken :T Is SpaceX niet blij met de camera? :D

[ afbeelding ]
:D
Vorige week zag ik bij de launchpad cam dat hij telkens wat haperde en het beeld een stukje terugging (geen idee hoe je dat noemt :+ ) Ik vermoed dat het daar mee te maken heeft.

[ Bericht 12% gewijzigd door puzziepie op 02-03-2021 21:29:11 ]
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:32:04 #196
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_198293051
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:09 schreef puzziepie het volgende:

[..]

:D
Vorige week zag ik bij de launchpad cam dat hij telkens wat haperde en het beeld een stukje terugging (geen idee hoe je dat noemt :+ ) Ik vermoed dat het daar mee te maken heeft.
Volgens de chat is hij gejat door een van de werkers.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:40:38 #197
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198293242
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:32 schreef Coelho het volgende:

[..]

Volgens de chat is hij gejat door een van de werkers.
Ik zat dus net wat te lezen , en er staat zoveel ,ook heel veel onzin over de reden.
Maar dat zou ook kunnen natuurlijk :D Vaag allemaal :+
Wat mij iig vorige week opviel was dat die cam wat haperde en dat het beeld telkens een stukje terug sprong.
Ik ben benieuwd, want dat was wel een van de fijnste cams om op te kijken vond ik :P
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198293327
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:32 schreef Coelho het volgende:

[..]

Volgens de chat is hij gejat door een van de werkers.
Je hoort wel mensen praten maar kan ik er niet veel van maken. In ieder geval meegenomen.
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:48:28 #199
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198293426
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:40 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Ik zat dus net wat te lezen , en er staat zoveel ,ook heel veel onzin over de reden.
Maar dat zou ook kunnen natuurlijk :D Vaag allemaal :+
Wat mij iig vorige week opviel was dat die cam wat haperde en dat het beeld telkens een stukje terug sprong.
Ik ben benieuwd, want dat was wel een van de fijnste cams om op te kijken vond ik :P
Ja. Was best een toffe cam inderdaad! Maarja, best logisch dit. Al is het voor de privacy van de SpaceX'ers. Camera staat er echt veel te dicht op :T
Water towers can fly! :D
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:53:42 #200
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198293536
quote:
84s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:48 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Ja. Was best een toffe cam inderdaad! Maarja, best logisch dit. Al is het voor de privacy van de SpaceX'ers. Camera staat er echt veel te dicht op :T
Ik heb het nog ff terug zitten kijken (was vergeten dat je em gewoon een stuk terug kan zetten :') :@ )
Maar je hebt gelijk!! :D En terecht ook wel natuurlijk.
Ik heb mij altijd afgevraagd wat de locatie van die cam was, want idd heel dichtbij ,ik had nooit echt een beeld van waar hij stond. Maar wel jammer :T Die cam gaf een mooi inzicht in alles rondom de SN10 :P
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:54:18 #201
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198293551
Manmanman..... Ze beschuldigen NSF en Tim Dodd van het stelen van de camera :|W :|W :|W :|W Wat een idioten in de chat :r :r
Water towers can fly! :D
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:56:22 #202
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198293587
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:53 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Ik heb het nog ff terug zitten kijken (was vergeten dat je em gewoon een stuk terug kan zetten :') :@ )
Maar je hebt gelijk!! :D En terecht ook wel natuurlijk.
Ik heb mij altijd afgevraagd wat de locatie van die cam was, want idd heel dichtbij ,ik had nooit echt een beeld van waar hij stond. Maar wel jammer :T Die cam gaf een mooi inzicht in alles rondom de SN10 :P
Ja. Hij stond op het veldje direct aan de overkant van de weg. SpaceX is altijd heel open maar ik kan mij goed voorstellen dat ze dit niet willen :T

Maar het is wel heel jammer inderdaad. Het is een geweldige camera :D
Water towers can fly! :D
pi_198293590
quote:
84s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:54 schreef Starhopper het volgende:
Manmanman..... Ze beschuldigen NSF en Tim Dodd van het stelen van de camera :|W :|W :|W :|W Wat een idioten in de chat :r :r
_O-

Aan de andere kant... SpaceX watching and info has become big business.. so you never know >:)
Come on hold my hand.
I wanna contact the living.
Not sure I understand.
pi_198293591
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:53 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Ik heb het nog ff terug zitten kijken (was vergeten dat je em gewoon een stuk terug kan zetten :') :@ )
Maar je hebt gelijk!! :D En terecht ook wel natuurlijk.
Ik heb mij altijd afgevraagd wat de locatie van die cam was, want idd heel dichtbij ,ik had nooit echt een beeld van waar hij stond. Maar wel jammer :T Die cam gaf een mooi inzicht in alles rondom de SN10 :P
Hij staat op een stukje grond van lappadre, dus in principe kunnen ze hem weinig maken.
Dat 1 van die medewerkers van SpaceX dat ging gejat heeft lijkt me niet, die kan z'n baan wel gedag zeggen.

Het meest logische zou zijn als hij voor onderhoud meegenomen is, zeker als je zegt dat hij veel haperde.
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:58:11 #205
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198293626
quote:
84s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:56 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Ja. Hij stond op het veldje direct aan de overkant van de weg. SpaceX is altijd heel open maar ik kan mij goed voorstellen dat ze dit niet willen :T

Maar het is wel heel jammer inderdaad. Het is een geweldige camera :D
:Y Maar idd terecht . Vooral ook als dit er is neergezet zonder toestemming van SpaceX.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  dinsdag 2 maart 2021 @ 21:59:44 #206
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198293664
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:56 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

Hij staat op een stukje grond van lappadre, dus in principe kunnen ze hem weinig maken.
Dat 1 van die medewerkers van SpaceX dat ging gejat heeft lijkt me niet, die kan z'n baan wel gedag zeggen.

Het meest logische zou zijn als hij voor onderhoud meegenomen is, zeker als je zegt dat hij veel haperde.
Als ik op eigen grond een camera plaats gericht op de slaapkamer van de buren, dan komt de politie hem ook weghalen :T
Water towers can fly! :D
pi_198293721
quote:
84s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:59 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Als ik op eigen grond een camera plaats gericht op de slaapkamer van de buren, dan komt de politie hem ook weghalen :T
Je mag volgens mij zelfs niet de openbare straat/stoep filmen met je eigen cam.
Come on hold my hand.
I wanna contact the living.
Not sure I understand.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 22:02:25 #208
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198293732
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:56 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

Hij staat op een stukje grond van lappadre, dus in principe kunnen ze hem weinig maken.
Dat 1 van die medewerkers van SpaceX dat ging gejat heeft lijkt me niet, die kan z'n baan wel gedag zeggen.

Het meest logische zou zijn als hij voor onderhoud meegenomen is, zeker als je zegt dat hij veel haperde.
Het viel mij 2 weken geleden al op dat hij telkens een stukje terugsprong , wilde ik een gifje maken , ging hij weer een stuk terug, dat was niet echt wat. Die cam heeft al wat langer kuren..
Ik hoop dat hij is meegenomen voor onderhoud, maar wat Starhopper zegt klinkt ook logisch.
Het is een prachtige locatie voor ons :P
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  dinsdag 2 maart 2021 @ 22:06:11 #209
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198293816
quote:
84s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:54 schreef Starhopper het volgende:
Manmanman..... Ze beschuldigen NSF en Tim Dodd van het stelen van de camera :|W :|W :|W :|W Wat een idioten in de chat :r :r
Nou ja dat bedoelde ik dus: ik lees zulke rare indianen verhalen over die cam, dat ik maar ben gestopt met lezen.
Dat mensen dan NSF en Tim Dodd gaan beschuldigen is wel heel erg triest. :o :r
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  dinsdag 2 maart 2021 @ 22:11:18 #210
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198293934
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 22:06 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Nou ja dat bedoelde ik dus: ik lees zulke rare indianen verhalen over die cam, dat ik maar ben gestopt met lezen.
Dat mensen dan NSF en Tim Dodd gaan beschuldigen is wel heel erg triest. :o :r
Ze delen zelfs het adres van het nieuwe huis van Tim Dodd :X Die gasten van Labpadre zijn echt ziek.
Water towers can fly! :D
  dinsdag 2 maart 2021 @ 22:14:22 #211
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198294035
quote:
84s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 22:11 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Ze delen zelfs het adres van het nieuwe huis van Tim Dodd :X Die gasten van Labpadre zijn echt ziek.
WTF!!?? :o
Wauw!! Dat is ziek!! Ongelofelijk dat mensen zo ver gaan . Diep treurig en doodeng!!
Ik mag toch hopen dat LP daar zelf ook iets aan gaat doen dan, Geen idee hoe :@
Maar dat kan toch niet :?
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198294103
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 22:14 schreef puzziepie het volgende:

[..]

WTF!!?? :o
Wauw!! Dat is ziek!! Ongelofelijk dat mensen zo ver gaan . Diep treurig en doodeng!!
Ik mag toch hopen dat LP daar zelf ook iets aan gaat doen dan, Geen idee hoe :@
Maar dat kan toch niet :?
Sukkels, ze zouden elkaar juist moeten steunen en omarmen.
Come on hold my hand.
I wanna contact the living.
Not sure I understand.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 22:17:40 #213
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198294125
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 22:16 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:

[..]

Sukkels, ze zouden elkaar juist moeten steunen en omarmen.
Zoiets ja :+ :D
Ik vind dit wel heel eng :X
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198294238
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 22:17 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Zoiets ja :+ :D
Ik vind dit wel heel eng :X
:Y Zeker gevaarlijk, en helaas gaat dit ook ten prooi vallen... van de vooruitgang.
Het moment dat informatie, geld en invloed de bepalende factor worden...

Verdwijnt elke vorm van spontaniteit , en in dit geval word dat de meerdere onafhankelijke livestreams.

Disclaimer: Ik hoop het niet.
Come on hold my hand.
I wanna contact the living.
Not sure I understand.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 22:26:39 #215
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198294389
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 22:21 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:

[..]

:Y Zeker gevaarlijk, en helaas gaat dit ook ten prooi vallen... van de vooruitgang.
Het moment dat informatie, geld en invloed de bepalende factor worden...

Verdwijnt elke vorm van spontaniteit , en in dit geval word dat de meerdere onafhankelijke livestreams.

Disclaimer: Ik hoop het niet.
Ik vind dit doodeng :Y Het mooie is juist dat iedereen dit allemaal mag mee zien, en dat dat een soort van 'band' zou kunnen scheppen, maar adressen plaatsen van mensen die helemaal niets met dit te maken hebben en zomaar mensen beschuldigen is heel kwalijk.
Bizar!!
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198294557
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:56 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

Hij staat op een stukje grond van lappadre, dus in principe kunnen ze hem weinig maken.
Dat 1 van die medewerkers van SpaceX dat ging gejat heeft lijkt me niet, die kan z'n baan wel gedag zeggen.

Het meest logische zou zijn als hij voor onderhoud meegenomen is, zeker als je zegt dat hij veel haperde.
Dat zou logisch zijn maar de manier waarop is daar niet logisch voor. Van achter de cam benaderen, beeld ontnemen en cam weg. En onderhoud kun je aankondigen.
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  dinsdag 2 maart 2021 @ 22:45:10 #217
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198294837
De road closures voor morgen staan online! :D
Water towers can fly! :D
pi_198296870
quote:
Rusty Buckets
Lid (1 jaar)
​Director of SpaceX Boca Chica said Lab can return the camera before 7:30a tomorrow. Lab can stay there indefinitely and if they develop the land they'll find a new place for the cams.
quote:
@n0ukf It's a very convoluted story, but basically a change in lease, Lab's stuff got removed but Elon didn't like it when he found out and now he gets to put it all back
twitter


twitter


twitter


[ Bericht 29% gewijzigd door Asschen_sukar op 03-03-2021 07:09:22 ]
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_198296913
Toch wel handig als mr Musk himself je camera's een toevoeging vind. :D
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_198297828
En hier nog de DearMoon-aankondiging:

Geen technische info, maar wel wat informatie over de missie. Het is een mooi doel om de wereld te inspireren.
gr gr
  woensdag 3 maart 2021 @ 09:17:20 #221
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198297908
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 07:01 schreef Asschen_sukar het volgende:
Toch wel handig als mr Musk himself je camera's een toevoeging vind. :D
Ik ben wel benieuwd onder welke naam hij in de chat zit :') _O-

Wel tof dat de camera mag blijven _O_
Water towers can fly! :D
pi_198298083
twitter


Geen Boca Chica meer, maar Starbase!
  woensdag 3 maart 2021 @ 09:39:01 #223
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198298174
quote:
1s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:09 schreef Quyxz_ het volgende:
En hier nog de DearMoon-aankondiging:
Geen technische info, maar wel wat informatie over de missie. Het is een mooi doel om de wereld te inspireren.
Jammer. Had stiekem gehoopt op een technische update :T Maarja, wel een hele gave missie! _O_ _O_ Ik kan niet wachten *O*
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 09:40:04 #224
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198298189
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:32 schreef Jonmen het volgende:
[ twitter ]

Geen Boca Chica meer, maar Starbase!
Dus Mary moet straks belasting betalen aan SpaceX? _O-
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 09:51:43 #225
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198298333
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198298387
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:40 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Dus Mary moet straks belasting betalen aan SpaceX? _O-
Waarschijnlijk :P
  woensdag 3 maart 2021 @ 10:15:16 #227
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198298642
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:56 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Waarschijnlijk :P
Maarja, de volgende vraag. Wie is de burgemeester? Starhopper? :T
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 13:27:57 #228
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198301312
Dat was even schrikken :')

twitter
Water towers can fly! :D
pi_198301587


Ze zijn live inmiddels :)
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 15:28:51 #230
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198302845
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 13:53 schreef Asschen_sukar het volgende:


Ze zijn live inmiddels :)
*O*
Water towers can fly! :D
pi_198303380
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:10:24 #232
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198303434
Pad clear! :D
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:12:35 #233
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198303462
Tesla race _O-
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:20:14 #234
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198303566
Daar gaan we weer :T

POLL
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:24:08 #235
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198303622
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:20 schreef Starhopper het volgende:
Daar gaan we weer :T

[poll=1877]
:+ Ik durf niet :T
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:25:38 #236
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198303641
quote:
10s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:24 schreef puzziepie het volgende:

[..]

:+ Ik durf niet :T
Ik ga voor crash :T Ik denk dat hij gaat landen maar ik hoop dat hij ontploft op 12km hoogte :T
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:27:20 #237
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198303666
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:25 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Ik ga voor crash :T Ik denk dat hij gaat landen maar ik hoop dat hij ontploft op 12km hoogte :T
:D _O-
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:30:05 #238
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198303712
Ik hoop een landing maar gok op crash
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:30:10 #239
65846 Bocaj
COVID-19? Scare Them To Death!
pi_198303714
Ze hebben wel vrij snel weer een raket klaarstaan na de vorige crash!
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:30:52 #240
442280 Prisha
Moonshine!
pi_198303728
crash :P
If you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you - Nietzsche
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:31:35 #241
65846 Bocaj
COVID-19? Scare Them To Death!
pi_198303743
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:25 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Ik ga voor crash :T Ik denk dat hij gaat landen maar ik hoop dat hij ontploft op 12km hoogte :T
Jij gaat voor vuurwerk? :')
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:32:36 #242
65846 Bocaj
COVID-19? Scare Them To Death!
pi_198303761
Ah, SN10 is dus de 10e versie?
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:33:03 #243
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198303770
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:30 schreef Bocaj het volgende:
Ze hebben wel vrij snel weer een raket klaarstaan na de vorige crash!
SN15 is inmiddels ook al bijna klaar. Die staat binnen 2 weken ook op de launchpad :T
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:33:17 #244
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198303773
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:31 schreef Bocaj het volgende:

[..]

Jij gaat voor vuurwerk? :')
Ja, mooi toch _O-
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:34:39 #245
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198303793
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:33 schreef Starhopper het volgende:

[..]

SN15 is inmiddels ook al bijna klaar. Die staat binnen 2 weken ook op de launchpad :T
*O* *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198303828
Scrub. Dan kan het alleen maar meevallen.
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:39:24 #247
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198303880
quote:
6s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:36 schreef engine het volgende:
Scrub. Dan kan het alleen maar meevallen.
engiee :D *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:41:14 #248
442280 Prisha
Moonshine!
pi_198303911
quote:
6s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:36 schreef engine het volgende:
Scrub. Dan kan het alleen maar meevallen.
kans op scrub is wel groot
If you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you - Nietzsche
pi_198303978
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:41 schreef Prisha het volgende:

[..]

kans op scrub is wel groot
niet groter dan anders toch?
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:48:23 #250
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198303999
NSF vastgelopen?
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198304007
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:48 schreef puzziepie het volgende:
NSF vastgelopen?
Lijkt het wel op ja
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:50:24 #252
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198304026
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:48 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

Lijkt het wel op ja
Shit :D
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:50:56 #253
353011 m1st1g
Niet gevaarlijk
pi_198304034
Even F5 dan heb je weer beeld
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:52:46 #254
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198304057
En het geluid is weer terug *O* *O* Das heeft teveel knopjes ingedrukt? :T
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 16:53:09 #255
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198304067
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:52 schreef Starhopper het volgende:
En het geluid is weer terug *O* *O*
*O* *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198304112
Ik gok dat we matig zicht hebben als hij eenmaal de hoogte in gaat, met deze mist/haze
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 17:00:03 #257
442280 Prisha
Moonshine!
pi_198304161
quote:
10s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:46 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

niet groter dan anders toch?
same als altijd ja. Er wordt vaker gescrubd dan gevlogen :P
If you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you - Nietzsche
pi_198304163
twitter
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_198304171
quote:
10s.gif Op woensdag 3 maart 2021 16:46 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

niet groter dan anders toch?
Niet perse groter inderdaad maar die kans is altijd al groot. En een vlucht bij de eerste poging hebben we nog niet gezien.
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  woensdag 3 maart 2021 @ 17:08:14 #260
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198304314
quote:
Ze hadden het er net op NSF ook over
Wel een mooie foto!! :@
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 17:08:57 #261
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_198304331
Ik geloof er weinig van dat SN10 succesvol gaat landen. Het is niet fundamenteel een ander voertuig dan 8 en 9.
pi_198304345
Het lijkt allemaal nog van geluk goed te moeten gaan, en de raptors lijken nog te grillig bij het opnieuw opstarten. Ik gok erop dat hij alsnog net niet land.
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 17:12:52 #263
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198304401
Maar dan nog: Ik heb er vertrouwen in dat het ooit gaat lukken *O* :+
Misschien als ze bij de SN 20 zijn ofzow oO<
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 17:16:05 #264
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_198304465
Als het al lukt om een stabiele landing in te zetten dan is het nog de vraag of het onderstel betrouwbaar is. En met de bellyflop, het grotere gewicht en de nieuwere motoren is het allemaal zoveel moeilijker dan een landing met een Falcon 9 first stage. Ik denk dat ze nog wel een paar vluchten nodig hebben voordat er een geslaagde landing komt.

Ik gok dat het pas bij de 6e poging lukt ofzo.
  woensdag 3 maart 2021 @ 17:19:51 #265
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198304520
Het blijft iedere weer een prachtig gezicht om ze de lucht in te zien gaan en de bellyflop te doen O+
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 17:22:11 #266
65846 Bocaj
COVID-19? Scare Them To Death!
pi_198304550
quote:
13s.gif Op woensdag 3 maart 2021 17:08 schreef beantherio het volgende:
Ik geloof er weinig van dat SN10 succesvol gaat landen. Het is niet fundamenteel een ander voertuig dan 8 en 9.
Ik denk als je er maar genoeg techniek erin stopt zelfs een flatgebouw kan vliegen! :Y
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
pi_198304584
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 17:16 schreef beantherio het volgende:
Als het al lukt om een stabiele landing in te zetten dan is het nog de vraag of het onderstel betrouwbaar is. En met de bellyflop, het grotere gewicht en de nieuwere motoren is het allemaal zoveel moeilijker dan een landing met een Falcon 9 first stage. Ik denk dat ze nog wel een paar vluchten nodig hebben voordat er een geslaagde landing komt.

Ik gok dat het pas bij de 6e poging lukt ofzo.
Dat onderstel heeft zich bij de hops wel bewezen, denk ik. Al ben ik wel benieuwd hoe de echte landing legs eruit komen te zien, deze korte pootjes gaan op de maan en mars weinig stevigheid bieden.
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 18:48:59 #268
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198305865
*O* *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 18:49:59 #269
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_198305880
Condensor!

Lijkt erop dat ze mikken op een lancering rond (of vlak voor) 19.30 uur Nederlandse tijd.
  woensdag 3 maart 2021 @ 18:51:31 #270
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198305914
Wooow *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198305923
Gaat beginnen *O*
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
  woensdag 3 maart 2021 @ 18:53:17 #272
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198305940
Spannend dit :D *O*
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198305950
Iemand een linkje voor een livestream?
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
-----
Now only embers remain...
  woensdag 3 maart 2021 @ 18:54:52 #274
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198305966
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 18:53 schreef StateOfMind het volgende:
Iemand een linkje voor een livestream?
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 18:55:08 #275
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198305967
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198305981
POLL
pi_198305984
quote:
Thanks ^O^
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
-----
Now only embers remain...
pi_198306153
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 18:56 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Thanks ^O^
Of als je van meerdere streams houdt:
https://multistream.co/p/1FfmxALeid9/SN10_when_hop
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:07:57 #279
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198306166
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 18:55 schreef Tourniquet het volgende:
[poll=1878]
Hij explodeert op 12km hoogte :)
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:09:27 #280
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306186
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:07 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Hij explodeert op 12km hoogte :)
Dat wil jij he? :D _O-
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:11:08 #281
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198306212
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:09 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Dat wil jij he? :D _O-
Jaaa :D Bij grasshopper was het ook zo mooi :) Dan is het een grote vuurpijl O+

Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:11:17 #282
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306216
Maar het is toch een 10 km vlucht?
:T
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:11:38 #283
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306221
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:11 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Jaaa :D Bij grasshopper was het ook zo mooi :) Dan is het een grote vuurpijl O+

:D _O_
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:12:17 #284
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198306229
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:11 schreef puzziepie het volgende:
Maar het is toch een 10 km vlucht?
:T
Je hebt gelijk :T
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:12:49 #285
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306238
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:12 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Je hebt gelijk :T
oO<
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:14:43 #286
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306282
Hold? Abort?
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198306318
z
quote:
15s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:14 schreef puzziepie het volgende:
Hold? Abort?
ze zeggen net op nerdle dat het normaal is dat ze af en toe stoppen
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:17:44 #288
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306330
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:16 schreef FranticDJ het volgende:
z
[..]

ze zeggen net op nerdle dat het normaal is dat ze af en toe stoppen
Ik weet , maar ik ben gewoon enthousiast en ongeduldig :+
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198306340
Hoelaat is de biem?
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:18:16 #290
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306342
Ik luister ook geen Nerdle O-)
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198306382
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:18 schreef Dimachaerus het volgende:
Hoelaat is de biem?
'could be anywhere' zeiden ze :P
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:22:49 #292
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198306429
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:18 schreef Dimachaerus het volgende:
Hoelaat is de biem?
Ergens tussen nu en 01:00 :T
Water towers can fly! :D
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:24:20 #293
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306462
Mars cam :D _O_
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:24:39 #294
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306467
Geweldig _O-
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_198306474
Wel pro eigelijk :D
Die verdienen dus geld als slijk met SpaceX te volgen
pi_198306519
Staat een auto bij de ingang van de launchpad ;(
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:28:07 #297
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306524
Auto op het pad.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:30:35 #298
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_198306562
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:25 schreef Jonmen het volgende:
Wel pro eigelijk :D
Die verdienen dus geld als slijk met SpaceX te volgen
Aan superchats + memberships zo'n 10-15k per maand gok ik. En dan nog reclames :P
Water towers can fly! :D
pi_198306567
Bij Ladpadre staat dat nu in de checklist :') :D
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_198306599
quote:
84s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:30 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Aan superchats + memberships zo'n 10-15k per maand gok ik. En dan nog reclames :P
Vergeet de L2 memberships niet :)

Aan de andere kant kost het ook een berg geld om alles draaiende te houden
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:36:39 #301
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198306673
Ik zie meer auto's .
My age is very
Inappropriate
for my behavior
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')