FOK!forum / Culinesse ŗ gogo / Milky Road Brewery: van hobbybrouwen naar huurbrouwen #2
Sarabiwoensdag 3 februari 2021 @ 14:34
Alvast de planning voor het gratis bezorgen:
3YVvzMF.jpg
𝙑𝙖𝙣𝙖𝙛 𝙣𝙪 𝙩𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩𝙚𝙡𝙡𝙚𝙣!
Gisteren was het eindelijk zo ver en hebben we onze Bock Lebowski gebotteld!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om dit te vieren gaan we de komende week weer van start met "Milky Road On Tour", waarbij we het land afgaan om het bier gratis te bezorgen. De voorlopige planning is als volgt:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• 28 augustus: Breda / Tilburg / Eindhoven
• 11 september: Den Haag / Leiden / Alphen a/d Rijn
• 18 september: Nijmegen / Arnhem / Apeldoorn / Achterhoek
• 19 september: Noord-Holland
• 25 september: Utrecht / Flevoland
• 2 oktober: Rotterdam / Dordrecht
• 9 oktober: Overijssel / Drenthe / Oost-Friesland / Groningen
• 10 oktober: Limburg
• 16 oktober: Roosendaal / provincie Zeeland
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de omgeving van Uden, Oss en Den Bosch bezorgen we altijd gratis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kan je bestelling plaatsen op www.milkyroadbrewery.nl (link in bio), op basis van je postcode krijg je voor het afrekenen vanzelf de juiste optie voorgeschoteld indien je in aanmerking komt voor gratis bezorging. De actie geldt voor alle producten, niet alleen onze nieuwe Bockbier.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan je niet wachten tot we in de buurt zijn? Bezorging via PostNL is uiteraard ook altijd mogelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


De originele OP:

SPOILER
Sinds eind 2015 zijn mijn man en ik bezig met het brouwen van ons eigen bier, een heerlijke hobby die steeds populairder begint te worden in ons land. We doen dit onder de naam Milky Road en zijn inmiddels bijna 70 brouwsels verder. Per keer kunnen we zo'n 23 liter maken, waardoor we altijd wel een voorraad in huis hebben waar we niet alleen zelf van kunnen genieten, maar waarvan we ook regelmatig wat kunnen delen met vrienden en familie.

OmOMP46.jpg

Omdat we ook gek zijn op films geven we de bieren altijd een filmgerelateerde titel mee, als het even kan met een lekker flauwe knipoog richting de bierstijl. Dat zijn er inmiddels behoorlijk wat, denk aan namen als "There Will Be Blond", "You Only Live Double", "Mango Unchained", "The Good, the Stout & the Ugly", "The Bock Lebowski", "Maple Stout of Africa", "Winterstellar" en "Some Like it Hopped".

kn8kd77.jpg

In 2017 zijn we getrouwd bij een brouwerij en hebben we uiteraard geproost met bier in plaats van champagne. Voor de gasten hadden we drie verschillende bieren gebrouwen waarvan ze er eentje mochten meenemen als bedankje, waarvoor een hele goede vriend drie prachtige labels had gemaakt. De door hem ontworpen trouwkaart was al geÔnspireerd door bierlabels en diende weer als basis voor de unieke etiketten.

IB7VJvQ.jpg

We hebben in de tuin twee verschillende hopplanten staan (Cascade en Magnum), waarvan we twee jaar terug een lekkere IPA hebben kunnen maken. Vorig jaar waren we te laat met het oogsten, hopelijk kunnen we er dit jaar weer wat moois mee brouwen.

b4xe8Ar.jpg

Zoals alle hobbybrouwers wel zullen herkennen is het iets waar je altijd wel nieuwe stappen in kan maken. Het begon allemaal met twee kant-en-klare pakketjes, waarna we al snel zelf met mout aan de slag gingen in een ketel op het vuur. Dat smaakte naar meer en inmiddels gebruiken we alweer een jaar of vier een weckketel, waarmee we wat meer controle hebben over de temperatuur tijdens het maischen (het onttrekken van suiker aan de mout).

De nieuwste stap voorwaarts die we hebben kunnen maken is de bouw van een gistkast, waarmee we het bier zeer nauwkeurig op een specifieke temperatuur kunnen houden tijdens de vergisting. Hiervoor hebben we onze oude koelkast ingezet die samenwerkt met een warmtelamp en een zogenaamde Inkbird die alles regelt: indien het bier te warm is zet hij de koelkast aan, of juist de lamp indien het te koud is. Deze kast zorgt ervoor dat we nu veel meer stijlen bier kunnen maken (specifiek ondergisters, bijvoorbeeld pils).

We doen ook graag mee met wedstrijden waar het bier wordt gekeurd door een jury, vooral om ervan te leren via de opmerkingen op het rapport dat je terugkrijgt. Brand heeft een tijd lang een jaarlijkse wedstrijd gehouden waarbij je iets in een specifieke stijl moest brouwen, waarna het bier van de winnaar ook echt commercieel werd gebrouwen. We hebben zelf meegedaan in de jaren dat je een session IPA en een winterbier diende te brouwen. Inmiddels is Brand helaas gestopt met deze wedstrijd.

Daarnaast is er het jaarlijkse Open Nederlands Kampioenschap Amateurbierbrouwen, waar je in diverse categorieŽn kan meedoen. Zo kan je niet alleen bier inzenden in een specifieke stijl naar eigen keuze, maar is er tevens de vrije klasse voor alles dat niet duidelijk in een bestaande groep valt. Tot slot kiezen ze elk jaar een commercieel verkrijgbaar bier waarvan ze op zoek gaan naar degene die dat het beste kan namaken.

Een paar jaar terug hebben we voorzichtig voor het eerst een biertje ingezonden voor dit ONK, dat bleek zo leuk dat we in 2019 gelijk vijf verschillende bieren hebben ingeschreven. De prijsuitreiking vond plaats tijdens een bierfestival en tot onze grote verbazing bleken we de eerste plaats te hebben veroverd in vrije klasse met onze spicy mango IPA. Die vinden we zelf ook heerlijk en maken we relatief vaak, maar het is natuurlijk een enorme eer als keurmeesters er ook zo positief over zijn.

ISz70yb.jpg

Dit najaar willen we eindelijk een grote droom uit laten komen door een batch van datzelfde biertje genaamd Mango Unchained te gaan brouwen bij een echte brouwerij. Thuis brouwen is in Nederland toegestaan en je mag het ook laten drinken door anderen, maar om bier te kunnen verkopen komt er uiteraard heel wat meer bij kijken.

Omdat we een kleine batch gaan maken is het relatief duur, waardoor we een crowdfundingcampagne hebben opgezet om te kijken of we hier wat hulp bij kunnen krijgen. Op https://www.gofundme.com/f/milkyroad kunnen mensen donaties achterlaten, waarbij we afhankelijk van het bedrag iets terug willen geven (niet alleen het bier, maar ook extraatjes als stickers en onderzetters).

We proberen ons Instagram-account altijd up-to-date te houden en plaatsen daar regelmatig foto's van het brouwproces, maar ook andere zaken die te maken hebben met bier. Volg ons daar als je het leuk vindt: https://www.instagram.com/milkyroadbrewery/

I3EDiy3.jpg

Maar ook in dit topic zal ik jullie up-to-date houden.

[ Bericht 2% gewijzigd door borisz op 24-08-2021 09:58:18 ]
Sarabiwoensdag 3 februari 2021 @ 14:35
Nogmaals bedankt voor al jullie steun afgelopen zomer bij de crowdfunding O+

En nu wordt het tijd om ons 2e bier te delen met de wereld *O*
Barreltjewoensdag 3 februari 2021 @ 19:12
2 x 6-pack besteld ^O^
Lever datum komen we wel uit..
SPOILER
Wsl pas ergens in april..
-O-
Sarabiwoensdag 3 februari 2021 @ 19:22
quote:
1s.gif Op woensdag 3 februari 2021 19:12 schreef Barreltje het volgende:
2 x 6-pack besteld ^O^
Lever datum komen we wel uit..
SPOILER
Wsl pas ergens in april..
-O-
Bedankt voor je bestelling O+

Jammer dat het nog even gaat duren, gelukkig is dit wel bier dat goed rijpt.
Sarabidonderdag 4 februari 2021 @ 17:44
Het bier zit in de fles *O* 🍻

Zal vandaag of morgen even een verslagje schrijven. Ben nu wel gesloopt.
Sarabivrijdag 5 februari 2021 @ 10:15
Gisteren was het dan eindelijk zo ver en konden we onze Barley's Angels gaan bottelen.

De bottellijn bij de Brouwschuur is al weer een stuk professioneler dan hoe het bij Stadsbrouwerij Tilburg ging met onze Rocketmango.

Hier een impressie:

Maar 2 (lege) flesjes kapot laten vallen dus dat is geen slechte score :D

Van te voren hadden we nog twijfels of alles in 2 auto's ging passen maar dat kwam helemaal goed *O*

93AsgiT.jpg

y0A7kTZ.jpg

Tussendoor hebben we ook stiekem al geproefd. We zijn er blij mee :) in het begin proef en ruik je de whisky, daarna gaat het over in het verwarmende wat je van een barley wine kent.

yHOmIEn.jpg

Vandaag druk met de route voor de komende dagen maken.
Morgen gaan we gratis bezorgen in omgeving Breda, Tilburg en Eindhoven en op zondag gaan we naar Roosendaal en provincie Zeeland. Hopelijk valt het mee qua sneeuw :D
Memento-Morizaterdag 6 februari 2021 @ 16:43
EP5kdvF.jpg

*O*
Sarabizaterdag 6 februari 2021 @ 17:15
quote:
Proost 🍻
Blueszaterdag 6 februari 2021 @ 20:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2021 10:15 schreef Sarabi het volgende:
Gisteren was het dan eindelijk zo ver en konden we onze Barley's Angels gaan bottelen.

De bottellijn bij de Brouwschuur is al weer een stuk professioneler dan hoe het bij Stadsbrouwerij Tilburg ging met onze Rocketmango.

Hier een impressie:

Maar 2 (lege) flesjes kapot laten vallen dus dat is geen slechte score :D


Wat gaaf lijkt me dat je eigen product te zien bottelen ^O^
Sarabizaterdag 6 februari 2021 @ 21:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 20:28 schreef Blues het volgende:

[..]

Wat gaaf lijkt me dat je eigen product te zien bottelen ^O^
Op het moment zelf waren we eigen te druk bezig om het echt bijzonder te vinden.
Maar als ik nu het filmpje terug zie is het inderdaad wel echt gaaf O+
Sarabizaterdag 6 februari 2021 @ 21:36
quote:
En bedankt voor je Untappd checkin *O*
Memento-Morizaterdag 6 februari 2021 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 21:36 schreef Sarabi het volgende:

[..]

En bedankt voor je Untappd checkin *O*
Graag gedaan. Ik heb alleen nul verstand van bier, ik vind iets lekker of niet :') en op basis van de omschrijving wist ik niet zeker of dit iets voor mij was vandaar een voorzichtige bestelling van twee flesjes maar ik vind 'm echt lekker :)
Sarabimaandag 8 februari 2021 @ 09:07
De webshop is nog geen week open maar ruim 1/3 van de Barley's Angels is al verkocht 😱 Gelukkig hebben we een grotere oplage dan van de Rocketmango anders moesten we mensen alweer teleurstellen. Bedankt voor alle bestellingen, reviews en leuke reacties op onze On Tour actie 🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
iD8hTnn.jpg
Sarabidinsdag 9 februari 2021 @ 16:03
Dit weekend gaan we weer persoonlijk en gratis bezorgen in de volgende regio's *O* :
• 13 februari: Limburg
• 14 februari: Nijmegen / Arnhem / Apeldoorn / Achterhoek
Sarabiwoensdag 17 februari 2021 @ 08:52
Update :D

Inmiddels is ons bier in een cafť in het dorp te koop, ze hebben een bierwinkel op dit moment en ze vroegen of ze onze bieren mochten verkopen *O*

Ondertussen zijn we ook aan het onderhandelen met een cafť die ook nu een bierwinkel heeft in Limburg.

En vanavond hebben we een gesprek met een lokaal bedrijf dat bierpakketten samenstelt *O*

Verder gaan we dit weekend weer On Tour. Dus voor de Fok!kers die ons willen ontmoeten en ons bier gratis thuis bezorgd willen hebben in de regio's Utrecht en Flevoland daar komen we zaterdag 20 februari. En omgeving Rotterdam en Dordrecht daar komen we zondag 21 februari. Bestellen kan via www.milkyroadbrewery.nl als je je postcode invult krijg je automatisch de gratis bezorgoptie.
IJsdraakjewoensdag 17 februari 2021 @ 08:55
Wat tof. :D
Sarabiwoensdag 17 februari 2021 @ 09:07
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 08:55 schreef IJsdraakje het volgende:
Wat tof. :D
Dat zeker :Y
Het voelt wel opeens heel anders want tot nu toe hebben we zelf alles verkocht.
Sarabiwoensdag 17 februari 2021 @ 18:06
En net een berichtje dat de lokale omroep een interview met ons wil :D

Het is in ieder geval niet saai de afgelopen weken. Dit hadden we afgelopen zomer toen we met de crowdfunding begonnen nooit gedacht.
Cat-astrophewoensdag 17 februari 2021 @ 18:56
Leuk leuk *O*

Nog steeds niet toegekomen aan de proeverij :@
Sarabiwoensdag 17 februari 2021 @ 19:56
quote:
1s.gif Op woensdag 17 februari 2021 18:56 schreef Cat-astrophe het volgende:
Leuk leuk *O*

Nog steeds niet toegekomen aan de proeverij :@
Een voordeel een barleywine wordt alleen maar beter dus je hebt geen haast :)
ikheetmartijnwoensdag 17 februari 2021 @ 22:00
Lekker bezig Sarabi! Candi Syrup gebruikt?
Sarabiwoensdag 17 februari 2021 @ 22:03
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:00 schreef ikheetmartijn het volgende:
Lekker bezig Sarabi! Candi Syrup gebruikt?
Een beetje maar ;)

BVNA8aO.jpg
ikheetmartijnwoensdag 17 februari 2021 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:03 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Een beetje maar ;)

[ afbeelding ]
Geen dadels (die de d-180 z'n smaak geven), maar is vast een lekker biertje geworden!

Succes met de distributie
Sarabiwoensdag 17 februari 2021 @ 22:12
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:07 schreef ikheetmartijn het volgende:

[..]

Geen dadels (die de d-180 z'n smaak geven), maar is vast een lekker biertje geworden!

Succes met de distributie
Thanks :)

Tot nu toe zijn de scores op Untappd in ieder geval positief.
ikheetmartijnwoensdag 17 februari 2021 @ 22:14
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:12 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Thanks :)

Tot nu toe zijn de scores op Untappd in ieder geval positief.
Zolang er een stukje liefde en toewijding in zit! ;)

En keuze van huurbrouw uiteraard
Sarabiwoensdag 17 februari 2021 @ 22:15
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:14 schreef ikheetmartijn het volgende:

[..]

Zolang er een stukje liefde en toewijding in zit! ;)

En keuze van huurbrouw uiteraard
Volgens mij zit er bij de meeste kleine brouwerijen wel liefde en toewijding in :) Moet ook wel als je er niets aan verdiend, dan doe je het toch vooral om lekker bier te delen.
ikheetmartijnwoensdag 17 februari 2021 @ 22:33
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:15 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Volgens mij zit er bij de meeste kleine brouwerijen wel liefde en toewijding in :) Moet ook wel als je er niets aan verdiend, dan doe je het toch vooral om lekker bier te delen.
Zonder meer!

Geniet van dit avontuur, fijn dat je het met je partner kan delen.

Mocht ik een biertje tegenkomen, zal ik hem uitaard kopen.
Sarabiwoensdag 17 februari 2021 @ 22:44
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:33 schreef ikheetmartijn het volgende:

[..]

Zonder meer!

Geniet van dit avontuur, fijn dat je het met je partner kan delen.

Mocht ik een biertje tegenkomen, zal ik hem uitaard kopen.
Geen zin in een meet en greet? ;)

En dankjewel O+ zeker erg fijn om dit samen te kunnen doen.
ikheetmartijnwoensdag 17 februari 2021 @ 23:03
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:44 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Geen zin in een meet en greet? ;)
Haha, heb je een FB berichtje gestuurd
Sarabidinsdag 23 februari 2021 @ 10:44
Stiekem zijn we al weer aan het nadenken wat het volgende biertje voor de verkoop gaat worden. Aangezien we de lente/zomer in gaan, zitten we zelfs aan iets lichts te denken.


Komende weekend gaan we trouwens de Barley's Angels weer gratis thuis bezorgen op de volgende plekken:
• 27 februari: Omgeving Den Haag / Leiden / Alphen a/d Rijn
• 28 februari: Noord-Holland
Bestellen voor deze dagen kan nog altijd 🍻
IJsdraakjedinsdag 23 februari 2021 @ 10:52
Oh, dank voor de reminder, ik ben de data een beetje kwijt. :')
Sarabidinsdag 23 februari 2021 @ 10:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 10:52 schreef IJsdraakje het volgende:
Oh, dank voor de reminder, ik ben de data een beetje kwijt. :')
:D we sturen ook nog een mailtje van te voren
Sarabidinsdag 2 maart 2021 @ 14:06
Tijd voor een update *O*

Barley's Angels is inmiddels bij 2 horecazaken te koop (1 in Brabant en 1 in Limburg). Helaas alleen nog in hun webshop dus hopen dat de terrassen snel open mogen 🤞

Verder hebben we net een nieuwe datum afgesproken om weer te gaan brouwen *O* Dus over 2 maanden staat er een nieuw bier in onze webshop.

Zaterdag komt LanderdTV langs om een item over ons te maken. Heel benieuwd was ze er van gaan maken.

En komende zondag is de 1 na laatste etappe van onze Milky Road On Tour actie.
zondag 7 maart gaan we naar Overijssel / Drenthe / Oost-Friesland / Groningen
Dus mocht je daar wonen en geen bezorgkosten willen betalen, bestellen kan nog enkele dagen 🍻

[ Bericht 0% gewijzigd door Sarabi op 02-03-2021 14:11:59 ]
Isabeaudinsdag 2 maart 2021 @ 14:10
Allemaal super leuk, Sarabi :Y ^O^
Auredinsdag 2 maart 2021 @ 15:03
Echt zo tof voor jullie! En heel benieuwd naar alle biertjes die nog gaan komen *O*
Sarabidinsdag 2 maart 2021 @ 15:06
Het voelt ook nog best onwerkelijk.
Nu maar hopen dat het volgende biertje ook een beetje verkoopt want onze eigen bock (dat zal dan ons 4e biertje worden) op de markt brengen is echt onze droom.
Barreltjedinsdag 2 maart 2021 @ 15:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 15:03 schreef Aure het volgende:
Echt zo tof voor jullie! En heel benieuwd naar alle biertjes die nog gaan komen *O*
Ja dit! Is er al een tipje van de sluier van biertje nr3?

En is de samenwerking met de laatste brouwer goed verlopen (afgezien van persoonlijke ongelukken) en gaan jullie weer bij hem/haar aan de gang? Of gaan jullie opzoek naar een nieuwe NOG grotere brouwer? ^O^
Sarabidinsdag 2 maart 2021 @ 15:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 15:28 schreef Barreltje het volgende:

[..]

Ja dit! Is er al een tipje van de sluier van biertje nr3?

En is de samenwerking met de laatste brouwer goed verlopen (afgezien van persoonlijke ongelukken) en gaan jullie weer bij hem/haar aan de gang? Of gaan jullie opzoek naar een nieuwe NOG grotere brouwer? ^O^
Het wordt een fris zomers biertje :) binnenkort maak ik het bekend en dan kunnen jullie ook meedenken over de naam. Want de naam die we voor de homebrew gebruiken is niet goed genoeg.

We blijven bij dezelfde brouwer :Y en ook nog dezelfde hoeveelheid :)
Mocht de horeca straks weer open gaan kunnen we misschien aan 1000L gaan denken, ipv 500L.
Cat-astrophedinsdag 2 maart 2021 @ 15:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 15:32 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Het wordt een fris zomers biertje :) binnenkort maak ik het bekend en dan kunnen jullie ook meedenken over de naam. Want de naam die we voor de homebrew gebruiken is niet goed genoeg.

We blijven bij dezelfde brouwer :Y en ook nog dezelfde hoeveelheid :)
Mocht de horeca straks weer open gaan kunnen we misschien aan 1000L gaan denken, ipv 500L.
Ik hoop dat ik het bier-in-wording tegen die tijd legaal een bezoekje mag brengen O+
Licht zomerbier _O_
Sarabidinsdag 2 maart 2021 @ 16:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 15:52 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Ik hoop dat ik het bier-in-wording tegen die tijd legaal een bezoekje mag brengen O+
Licht zomerbier _O_
Ik hoop dat ze snel open mogen :Y

Lijkt me wel heel raar dat als je daar aan het brouwen bent, iedereen je gewoon kan bekijken :D
Maar goed we gaan weer vrij snel brouwen dus dat zal dan nog niet het geval zijn.
Sarabiwoensdag 3 maart 2021 @ 16:03
Ul3YYr7.jpg

We kunnen het niet langer geheim houden 😁 Ons volgende bier voor de verkoop wordt onze Session IPA. Deze hebben we al meerdere keren thuisgebrouwen en het is een heerlijk bier voor in het zonnetje. Op het ONK 2019 scoorde hij ook goed, dus we willen deze mooie Session IPA graag met jullie delen 🍻 Over een kleine 3 weken mogen we weer brouwen bij Weerter Stadsbrouwerij 🎉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We hebben alleen wel jullie hulp nodig. We zijn op zoek naar een nieuwe naam voor onze Session IPA. Zelf hebben we Session: Impossible nu als werktitel, maar we zijn benieuwd wat jullie verzinnen. Net zoals onze vorige bieren zijn we op zoek naar een filmtitel met knipoog naar de bierstijl.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Postbus100woensdag 3 maart 2021 @ 16:45
Pulp Session
Postbus100woensdag 3 maart 2021 @ 17:14
Inse(p?)ssion (inception)
voetbalmanager2woensdag 3 maart 2021 @ 17:39
Als jullie weer een bockbier gaan brouwen dan heb ik nog Junglebock en 'I'll be bock' als tips, maar voor een IPA heb ik geen inspiratie helaas.
boriszwoensdag 3 maart 2021 @ 17:48
Ill be Bock is al ingebruik door de Cinema Brewers uit Amsterdam :+
Maar hey gaat om Session IPA
voetbalmanager2woensdag 3 maart 2021 @ 17:51
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 17:48 schreef borisz het volgende:
Ill be Bock is al ingebruik door de Cinema Brewers uit Amsterdam :+

_O_

Lag ook wel voor de hand die naam :s)
Sarabiwoensdag 3 maart 2021 @ 18:18
Wel een gave naam maar voor de bock hebben we al een naam :D
Session is wat lastiger....maar zie al leuke dingen hier voorbij komen ^O^ thanks.
luciferhoutwoensdag 3 maart 2021 @ 23:08
E.T. Phone hop
Sarabidonderdag 4 maart 2021 @ 08:08
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 23:08 schreef luciferhout het volgende:
E.T. Phone hop
Zou ook een gaaf label zijn :D
luciferhoutdonderdag 4 maart 2021 @ 09:47
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 08:08 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Zou ook een gaaf label zijn :D
Ja, ik werd ook al enthousiast met ideeŽn, maar jullie ontwerper kan dat een stuk beter dan ik :Y
Yinnydonderdag 4 maart 2021 @ 10:41
The session of the lambs
The usual sessions
Hobo with a session
gianni61donderdag 4 maart 2021 @ 10:49
Sess ∆on Flux

Moet het session zijn, of kan het ook saison zijn?
Sarabidonderdag 4 maart 2021 @ 11:19
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:41 schreef Yinny het volgende:
The session of the lambs
The usual sessions
Hobo with a session
The session of the lambs is ook echt goed :Y
Sarabidonderdag 4 maart 2021 @ 11:20
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 10:49 schreef gianni61 het volgende:
Sess ∆on Flux

Moet het session zijn, of kan het ook saison zijn?
Ja deze keer moet het echt session zijn :)
Wie weet komt er ook ooit een saison.
Sarabidinsdag 9 maart 2021 @ 08:53
We hebben uiteindelijk Session: Impossible gekozen als nieuwe naam :) We kregen al zoveel positieve reacties er op dat we deze wel moesten kiezen.
Nu wachten op het label *O*
Lucky_Strikedinsdag 9 maart 2021 @ 09:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 08:53 schreef Sarabi het volgende:
We hebben uiteindelijk Session: Impossible gekozen als nieuwe naam :) We kregen al zoveel positieve reacties er op dat we deze wel moesten kiezen.
Nu wachten op het label *O*
Goede keuze ^O^
Sarabidinsdag 9 maart 2021 @ 09:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 09:08 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Goede keuze ^O^
Dankjewel O+
Yinnydinsdag 9 maart 2021 @ 10:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 08:53 schreef Sarabi het volgende:
We hebben uiteindelijk Session: Impossible gekozen als nieuwe naam :) We kregen al zoveel positieve reacties er op dat we deze wel moesten kiezen.
Nu wachten op het label *O*
Ben benieuwd naar jullie label :)
Sarabidinsdag 9 maart 2021 @ 10:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 10:20 schreef Yinny het volgende:

[..]

Ben benieuwd naar jullie label :)
Wij ook :D

We hebben het gisteren ook nog over The Session of the Lambs gesproken, daar hadden we ook wel gave ideeen voor een label.
Sarabidinsdag 9 maart 2021 @ 12:50
Aanstaande donderdag verloot Upbeatles een bierpakket van ons tijdens hun Zeroes Heroes Music Quiz. Zeker een aanrader *O* Zelf spelen we sinds vorig jaar maart 3 a 4x per week mee met hun quizen :@
Auredinsdag 9 maart 2021 @ 14:01
Wat superleuk :D hebben jullie dat zelf aangeboden?
Sarabidinsdag 9 maart 2021 @ 14:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 14:01 schreef Aure het volgende:
Wat superleuk :D hebben jullie dat zelf aangeboden?
Ja :Y Toen Rocketmango net uit was wilden we die graag aan
bieden aan de quizmasters, als bedankje voor alles.
En toen kwam dit idee/samenwerking tot stand :)
Auredinsdag 9 maart 2021 @ 14:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 14:06 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Ja :Y Toen Rocketmango net uit was wilden we die graag aan
bieden aan de quizmasters, als bedankje voor alles.
En toen kwam dit idee/samenwerking tot stand :)
Leuk en slim ook, meer naamsbekendheid *O*
Ferdiidinsdag 9 maart 2021 @ 17:17
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 17:48 schreef borisz het volgende:
Ill be Bock is al ingebruik door de Cinema Brewers uit Amsterdam :+
Maar hey gaat om Session IPA
resevoir bocks dan maar :P
Ferdiidinsdag 9 maart 2021 @ 17:19
Gone in 60 session *O*
Ferdiidinsdag 9 maart 2021 @ 17:20
of naar de netflix film Secret Obsession
Ferdiidinsdag 9 maart 2021 @ 17:21
of I know what u did last Session
Sarabidinsdag 9 maart 2021 @ 17:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 17:21 schreef Ferdii het volgende:
of I know what u did last Session
Die hebben we inderdaad ook al van meer mensen gehoord 👍
Bedankt voor de ideeŽn :) we hebben gisteren besloten dat het Session: Impossible wordt.
Sarabiwoensdag 10 maart 2021 @ 08:58
Aanstaande zaterdag gaan we trouwens naar Roosendaal en provincie Zeeland. De laatste etappe van onze tour en ook de rustigste, dus bestellen kan nog 🍻
Ook als je op de route woont van Oss naar Roosendaal kunnen we nog wat regelen.
Sarabiwoensdag 10 maart 2021 @ 17:21
Ons interview is net uitgezonden :D jammer dat al mijn tekst de uitzending niet heeft gehaald.
Maar wel leuk om mee te maken.
Sarabizondag 14 maart 2021 @ 08:52
quote:
0s.gif Op woensdag 10 maart 2021 17:21 schreef Sarabi het volgende:
Ons interview is net uitgezonden :D jammer dat al mijn tekst de uitzending niet heeft gehaald.
Maar wel leuk om mee te maken.
Het staat online:

Jammer dat ze in de voice over het steeds over Marcel hebben. Op de dag zelf zei hij wel de juiste naam.
Sarabivrijdag 19 maart 2021 @ 15:51
RdqyRk1.jpg

Het was een erg geslaagde Milky Road On Tour 🚗 We zijn op 110 adressen langs geweest en hebben 614 flesjes Barley's Angels bezorgd. De drukste etappe was Den Haag, Leiden en Alphen a/d Rijn met 21 stops en 115 flesjes 🍻 De rustigste etappe was Roosendaal en provincie Zeeland met 4 stops en 26 Barley's Angels 👩🏻‍🦰👱‍♀️👩🏾‍🦱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als we voor Session: Impossible weer een Milky Road On Tour doen, doe jij dan (weer) met ons mee?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sigmevrijdag 19 maart 2021 @ 19:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 15:51 schreef Sarabi het volgende:
Als we voor Session: Impossible weer een Milky Road On Tour doen, doe jij dan (weer) met ons mee?⠀⠀
Graag!
Sarabivrijdag 19 maart 2021 @ 19:43
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 19:31 schreef sigme het volgende:

[..]

Graag!
Gezellig *O*
boriszvrijdag 19 maart 2021 @ 19:45
Als het uitkomt doe ik graag weer mee :)
Nanukevrijdag 19 maart 2021 @ 19:46
Dan sluit ik zeker weer aan. *O*
Cat-astrophevrijdag 19 maart 2021 @ 19:50
Het bier komt hier vast wel weer in meerdere stadia langs :+
Sarabivrijdag 19 maart 2021 @ 20:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 19:45 schreef borisz het volgende:
Als het uitkomt doe ik graag weer mee :)
Dat zou leuk zijn :D

quote:
0s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 19:46 schreef Nanuke het volgende:
Dan sluit ik zeker weer aan. *O*
Yay *O* de vorige al kunnen proeven?

quote:
1s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 19:50 schreef Cat-astrophe het volgende:
Het bier komt hier vast wel weer in meerdere stadia langs :+
Zeker :Y
Aurevrijdag 19 maart 2021 @ 21:06
Jaaaaa *O*
Sarabizondag 21 maart 2021 @ 17:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 maart 2021 21:06 schreef Aure het volgende:
Jaaaaa *O*
Yes *O* zo leuk dat er straks gewoon mensen zijn die al met 3 tours mee hebben gedaan
Barreltjezondag 21 maart 2021 @ 17:44
Jazeker! Wellicht dat ik dan nr 2 en nr3 tegelijkertijd afneem :7
gianni61zondag 21 maart 2021 @ 17:47
quote:
0s.gif Op zondag 21 maart 2021 17:39 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Yes *O* zo leuk dat er straks gewoon mensen zijn die al met 3 tours mee hebben gedaan
Ik heb ronde 2 overgeslagen omdat ik over algemeen geen groot fan van barley wine ben, maar ik ga er van uit dat ik ronde 3 wel weer er bij zal zijn :)
Sarabizondag 21 maart 2021 @ 18:01
quote:
0s.gif Op zondag 21 maart 2021 17:44 schreef Barreltje het volgende:
Jazeker! Wellicht dat ik dan nr 2 en nr3 tegelijkertijd afneem :7
^O^ we kunnen altijd wel iets regelen mocht je #2 toch eerder willem hebben.

quote:
0s.gif Op zondag 21 maart 2021 17:47 schreef gianni61 het volgende:

[..]

Ik heb ronde 2 overgeslagen omdat ik over algemeen geen groot fan van barley wine ben, maar ik ga er van uit dat ik ronde 3 wel weer er bij zal zijn :)
Begrijpelijk :) zou wel toch fijn als we weer jouw kant op mogen, het is zo mooi daar O+
Aurezondag 21 maart 2021 @ 18:12
quote:
0s.gif Op zondag 21 maart 2021 17:39 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Yes *O* zo leuk dat er straks gewoon mensen zijn die al met 3 tours mee hebben gedaan
Zo lang jullie de tour blijven doen, blijf ik meedoen :D

Binnenkort eindelijk de rocketmango eens proberen 8-)
Sarabizondag 21 maart 2021 @ 18:26
quote:
1s.gif Op zondag 21 maart 2021 18:12 schreef Aure het volgende:

[..]

Zo lang jullie de tour blijven doen, blijf ik meedoen :D

Binnenkort eindelijk de rocketmango eens proberen 8-)
Ik verwacht dat we het sowieso dit jaar nog met onze nieuwe bieren blijven doen. Het is erg leuk om te doen :)

Heel benieuwd wat je er van vindt *O*
Sarabizondag 21 maart 2021 @ 18:28
jkAUiWA.jpg

We hebben voor onszelf T-shirts laten bedrukken *O* We hebben van sommige maten een paar extra dus ze staan ook in de webshop.

Verder bespreekt De Biervriendenpodcast vandaag onze biertjes *O* Als de podcast online staat zal ik het nog een keertje posten.
Sarabiwoensdag 24 maart 2021 @ 08:58
Gisteren hebben we de Session: Impossible gebrouwen. Nu een maandje wachten op het resultaat.

gp1Rn7Z.jpg

Ws5iFgK.jpg

ltJvUna.jpg

0rZGbv0.jpg
IJsdraakjewoensdag 24 maart 2021 @ 09:14
Ben benieuwd, de vorige beviel goed, dus ik sluit ook weer aan bij de tour. :9
Sarabiwoensdag 24 maart 2021 @ 09:20
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 09:14 schreef IJsdraakje het volgende:
Ben benieuwd, de vorige beviel goed, dus ik sluit ook weer aan bij de tour. :9
Leuk *O*
Ik heb er al weer zin in :D de meeste mensen zijn toch vrolijk als je bier komt brengen
Sarabivrijdag 26 maart 2021 @ 17:57
"De typische Milky Road balans" 🍻 De mannen van De Biervriendenpodcast hebben onze biertjes geproefd en beoordeeld. Benieuwd wat ze van de Rocketmango en de Barley's Angels vonden? Download snel hun nieuwste aflevering. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
jM5dVzU.jpg

xwEDBew.jpg
Sarabidinsdag 6 april 2021 @ 17:19
Het nieuwe label is klaar *O*

KnhsbqI.jpg

Wat vinden jullie er van?
Myraeladinsdag 6 april 2021 @ 19:31
Cool!
FlippingCoindinsdag 6 april 2021 @ 19:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 april 2021 17:19 schreef Sarabi het volgende:
Het nieuwe label is klaar *O*

[ afbeelding ]

Wat vinden jullie er van?
Leuk :7
Sarabidonderdag 8 april 2021 @ 18:06
Thanks! :)

In April is trouwens Barley's Angels bier van de maand bij Cafe De Keizer in Meerssen
*O*

AzB3PJD.jpg
Sarabizondag 18 april 2021 @ 19:21
Vanaf vandaag zijn Milky Road glazen te bestellen in de webshop O+

wjJSwVH.jpg
Sarabizondag 18 april 2021 @ 20:51
WprmC6V.jpg

Komende dinsdag is het zover: we gaan onze "Session: Impossible" bottelen!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om dit te vieren gaan we de komende week weer van start met "Milky Road On Tour", waarbij we het land afgaan om het bier gratis te bezorgen. De voorlopige planning is als volgt:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• 24 april: Breda / Tilburg / Eindhoven
• 27 april: Nijmegen / Arnhem / Apeldoorn / Achterhoek
• 1 mei: Rotterdam / Dordrecht
• 8 mei: Den Haag / Leiden / Alphen a/d Rijn
• 13 mei: Utrecht / Flevoland
• 15 mei: Limburg
• 16 mei: Overijssel / Drenthe / Oost-Friesland / Groningen
• 22 mei: Noord-Holland
• 24 mei: Roosendaal / provincie Zeeland
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de omgeving van Uden, Oss en Den Bosch bezorgen we altijd gratis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kan je bestelling plaatsen op www.milkyroadbrewery.nl (link in bio), op basis van je postcode krijg je voor het afrekenen vanzelf de juiste optie voorgeschoteld indien je in aanmerking komt voor gratis bezorging. De actie geldt voor alle producten, niet alleen onze nieuwe Session IPA.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan je niet wachten tot we in de buurt zijn? Bezorging via PostNL is uiteraard ook altijd mogelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sarabidinsdag 20 april 2021 @ 15:59
OKrM5Xy.jpg

Vandaag Session: Impossible gebotteld 🤩 We zijn er superblij mee. Hij is precies zo geworden zoals de keren toen we hem thuis gebrouwen hebben. We zijn nu helemaal klaar voor de nieuwe Milky Road On Tour en we hebben er superveel zin in.🚗⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cat-astrophedinsdag 20 april 2021 @ 16:32
Bier besteld :9
Sarabidinsdag 20 april 2021 @ 16:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 16:32 schreef Cat-astrophe het volgende:
Bier besteld :9
*O* het bier gaat terug naar hun geboorteplaats
Cat-astrophedinsdag 20 april 2021 @ 16:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 16:38 schreef Sarabi het volgende:

[..]

*O* het bier gaat terug naar hun geboorteplaats
We moeten toch echt eens een work around uitvinden daarvoor _O-
Sarabidinsdag 20 april 2021 @ 17:03
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 16:43 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

We moeten toch echt eens een work around uitvinden daarvoor _O-
Ach het is geen probleem voor ons :) als we naar het echte zuiden moeten komen we toch langs jou.
gianni61dinsdag 20 april 2021 @ 17:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:03 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Ach het is geen probleem voor ons :) als we naar het echte zuiden moeten komen we toch langs jou.
is dit een hint?
Cat-astrophedinsdag 20 april 2021 @ 17:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:03 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Ach het is geen probleem voor ons :) als we naar het echte zuiden moeten komen we toch langs jou.
…chte zuiden? }:|
Sarabidinsdag 20 april 2021 @ 17:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:37 schreef gianni61 het volgende:

[..]

is dit een hint?
O-)

We hebben sowieso al bestellingen in Meerssen maar we komen ook graag bij jou langs

quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:38 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

…chte zuiden? }:|
:*
gianni61dinsdag 20 april 2021 @ 17:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:40 schreef Sarabi het volgende:

[..]

O-)

We hebben sowieso al bestellingen in Meerssen maar we komen ook graag bij jou langs
[..]

:*
Oh ja, ik zag dat jullie in Meerssen ook in een cafe/bierwinkel nu te koop zijn. Tof.

Bij mij 1 dorp verderop in Margraten zit trouwens ook een mooie winkel met een enorme biercollectie (slijterij Mans). Daar zou jullie bier misschien ook niet misstaan in de collectie..
Sarabidinsdag 20 april 2021 @ 17:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 17:45 schreef gianni61 het volgende:

[..]

Oh ja, ik zag dat jullie in Meerssen ook in een cafe/bierwinkel nu te koop zijn. Tof.

Bij mij 1 dorp verderop in Margraten zit trouwens ook een mooie winkel met een enorme biercollectie (slijterij Mans). Daar zou jullie bier misschien ook niet misstaan in de collectie..
Ik zet hem op de lijst ^O^
We moeten toch eens meer winkels gaan aanschrijven.
Sumppizondag 25 april 2021 @ 20:20
Besteld. *O*
Barreltjezondag 25 april 2021 @ 21:00
Ja hoi! Ik wil graagv2 x een 6-pack bestellen en niet 1 x een 12-pack..
Maar dat lukt dus niet echt..
Sarabizondag 25 april 2021 @ 21:28
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 20:20 schreef Sumppi het volgende:
Besteld. *O*
O+


quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 21:00 schreef Barreltje het volgende:
Ja hoi! Ik wil graagv2 x een 6-pack bestellen en niet 1 x een 12-pack..
Maar dat lukt dus niet echt..
Hmmm raar...kan je 1x een 6 pack wel selecteren?
Sarabiwoensdag 28 april 2021 @ 15:21
Zaterdag 1 mei gaan we gratis bezorgen in Rotterdam, Dordrecht en omgeving. Er zijn nog een paar plekjes vrij *O*
Sarabidonderdag 20 mei 2021 @ 19:03
https://www.beertube.tv/b(...)niac-nl-bier-review/

Een review over ons nieuwste bier :D
Sarabivrijdag 28 mei 2021 @ 10:53
Bijna 2 maanden te laat, maar ze zijn er *O*

w4kQmHJ.jpg
Fretworkzaterdag 29 mei 2021 @ 08:34
Ben benieuwd naar de Barley's Angels, binnenkort toch maar eens de webshop bezoeken :)

Blijf alsjeblieft doorgaan met bieren naar de Rode Lantaarn sturen, wellicht krijgt Jonne ooit smaak ;)
Sarabizaterdag 29 mei 2021 @ 08:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 08:34 schreef Fretwork het volgende:
Ben benieuwd naar de Barley's Angels, binnenkort toch maar eens de webshop bezoeken :)

Blijf alsjeblieft doorgaan met bieren naar de Rode Lantaarn sturen, wellicht krijgt Jonne ooit smaak ;)
Hahaha wie weet. De volgende sturen we zeker ook weer op :D

We gaan komende weken weer een rondje gratis bezorgen doen in NL dus mocht je interesse hebben, moet je dat even in de gaten houden.
Sarabimaandag 31 mei 2021 @ 08:47
9Au63py.jpg

Blij met onze glazen *O*

Morgenavond gaan we gratis bezorgen in Limburg
En woensdagavond in omgeving Apeldoorn, Meppel en Arnhem.

Dus mocht nog iemand daar gebruik van willen maken, laat het even weten. Er zijn nog een paar plekjes vrij.
marc0871vrijdag 4 juni 2021 @ 10:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 10:53 schreef Sarabi het volgende:
Bijna 2 maanden te laat, maar ze zijn er *O*

[ afbeelding ]
Diamantglazen *O*
Ik heb er een aantal van Brand.
Drinken wel prettig ^O^
Sarabivrijdag 4 juni 2021 @ 10:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 10:11 schreef marc0871 het volgende:

[..]

Diamantglazen *O*
Ik heb er een aantal van Brand.
Drinken wel prettig ^O^
Die van Brand is ook de favoriet van mijn man :D
Het glas van deze is wel ietsje dikker.
Sarabiwoensdag 9 juni 2021 @ 08:26
De laatste 12 flesjes Barley's Angels staan in de webshop :o Dat is een stuk sneller gegaan dan we dachten.
Sarabivrijdag 11 juni 2021 @ 09:57
wXPwwhO.jpg

Ons vierde bier voor de verkoop wordt The Bock Lebowski 🎉 Het label dat je hierboven ziet is gemaakt door Hans Gravekamp in 2017 🍻 The Bock Lebowski was namelijk een van de bieren die we cadeau gaven tijdens onze bruiloft 💞 Nu komt er natuurlijk een geheel nieuw label!
H_Tdonderdag 24 juni 2021 @ 11:31
Wat een prachtige etiketten zijn het toch
Sarabidonderdag 24 juni 2021 @ 11:57
quote:
17s.gif Op donderdag 24 juni 2021 11:31 schreef H_T het volgende:
Wat een prachtige etiketten zijn het toch
Dankjewel O+ we zijn er ook heel erg blij mee.
Volgende week brainstormen over het nieuwe etiket *O*
sigmedonderdag 24 juni 2021 @ 18:38
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juni 2021 08:26 schreef Sarabi het volgende:
De laatste 12 flesjes Barley's Angels staan in de webshop :o Dat is een stuk sneller gegaan dan we dachten.
Wow. Misschien moet ik de paar flesjes die ik nog heb staan maar bewaren als beleggingsobject.

Nah. Ik drink ze op!
Sarabidonderdag 24 juni 2021 @ 18:55
quote:
11s.gif Op donderdag 24 juni 2021 18:38 schreef sigme het volgende:

[..]

Wow. Misschien moet ik de paar flesjes die ik nog heb staan maar bewaren als beleggingsobject.

Nah. Ik drink ze op!
Gewoon lekker van genieten :D

Ze zijn nu allemaal uitverkocht.
Maar we zitten wel te twijfelen of we met een core range gaan werken en dan zou Barley's Angels de eerste zijn die daar in hoort.

[ Bericht 0% gewijzigd door Sarabi op 24-06-2021 19:51:14 ]
sigmedonderdag 24 juni 2021 @ 19:17
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 18:55 schreef Sarabi het volgende:
code range
Wa's da?
Sarabidonderdag 24 juni 2021 @ 19:52
quote:
5s.gif Op donderdag 24 juni 2021 19:17 schreef sigme het volgende:

[..]

Wa's da?
Een stomme autocorrect, het moet core range zijn :D
Dus een aantal biertjes die altijd in het assortiment zitten.
En dat dan aangevuld met specials die maar tijdelijk zijn.

Maar dat is nog toekomstmuziek hoor.
Sumppidonderdag 24 juni 2021 @ 21:51
Ha, goede naam. Zo benieuwd naar het nieuwe label! En naar het bier natuurlijk.
Sarabizaterdag 26 juni 2021 @ 12:49
quote:
14s.gif Op donderdag 24 juni 2021 21:51 schreef Sumppi het volgende:
Ha, goede naam. Zo benieuwd naar het nieuwe label! En naar het bier natuurlijk.
Ik ben ook weer heel benieuwd naar het label O+
Maandag brainstormen.
Sarabizaterdag 31 juli 2021 @ 16:59
We hebben gisteren The Bock Lebowski gebrouwen *O* voor het eerst 1000 liter.

Ik zal ook hier eens het verslagje plaatsen :)


Om 7.45 begon de brouwdag. De vorkheftruck was kapot dus moesten we deze keer alle 16 zakken mout van de eerste verdieping naar beneden gooien. Daarna begin je met het schroten van de mout. Dan gaat het graan door een soort grote koffie molen. Het malen gaan automatisch maar je moet wel zelf de zakken er in gooien en er gevuld onderuit halen.

Alle zakken gaan dan in een grote bak die je vervolgens naar de ketels rolt. Het water in de ketel is dan al op de juiste temperatuur dus dan kan je de zakken meteen daar in gooien. Op dat moment begint het maischproces. Meestal is dat ongeveer een uur tussen de 60-70 graden en dan daarna nog 5 minuten iets heter.

Daarna gaat het water/moutmengsel naar de volgende ketel waar het gefilterd wordt. Dit is een urenlang proces. Maar ondertussen moeten we wel wat metertjes in de gaten houden en steeds bijstellen, dus relaxen is het ook niet echt. En natuurlijk wordt er tussendoor ook weer gepoetst.

Als dat gedeelte klaar is gaat het terug naar ketel 1, waar nu het wort (waterige suikermengsel wat er over is gebleven) 1-1,5u gaat koken. In die tijd wordt er ook nog 3x hop toegevoegd (waar het de 1e keer fout ging met de stoom en mijn hand).

Tussendoor ben je steeds de ketels en buizen aan het poetsen. Soms dus meerdere keren dezelfde ketel omdat het bij een volgende stap weer terugkomt in die ketel. Zo blijft er na het filteren ook heel veel mout over, dat heb je voor het bier niet meer nodig maar dat wordt weer gebruikt als veevoer. Daar hadden we ook 2 grote bakken van vol.

Als het koken klaar is, gaat het wort naar de whirlpool ketel (ketel #3) daar laat je het een tijd ronddraaien zodat restjes hop, mout etc wat je uiteindelijk niet in het bier wil zich allemaal beneden in het midden verzamelt.

Daarna moet het vloeistof gekoelt worden, dat duurt ook zeker een uur. Vervolgens gaat het naar de vergisting ketels en daar voeg je nog het gist toe. Dan is het proces klaar en kan je weer alles gaan poetsen. Vervolgens moet ook alles met loog behandelt worden en dat duurt ook 1 a 2 uur.
Rond 21.00 waren we klaar met alles.

Over 3 a 4 weken kunnen we gaan bottelen en is het bier echt klaar.

Nog wat foto's:

Vanaf het terras kan je zo de brouwerij in kijken, dus ook wel leuk als ze weten wie er bezig zijn :)
rsPJSaN.jpg

Omdat de vorkheftruck kapot was begon de dag met de zakken naar beneden gooien.
ipv6xwD.jpg

Overzicht van de brouwerij
Ud0sxMK.jpg

De schrootmolen
rJ1oJDS.jpg

De kook/maischketel (ketel #1)
xVIW6C8.jpg

In de ketel
msSf6Sx.jpg

De overgebleven mout gaat naar de boerderij. We hadden 2 van deze bakken vol.
cNhtp1n.jpg

Ondertussen moesten we ook het niveau tijdens het filteren in de gaten houden en soms bijstellen.
Ruyy2kn.jpg

'Onze' ketel voor deze keer
FLanqQ1.jpg
Sarabizaterdag 7 augustus 2021 @ 09:54
Ik mag het eindelijk vertellen *O*
Het etiket van Barley's Angels is door naar de top 10 van de etiketverkiezing van Nederland *O*
18 september horen we wie er gewonnen heeft.
Sarabizondag 8 augustus 2021 @ 16:17
Het nieuwe label is ondertussen ook al klaar O+ alleen het alcoholpercentage moet nog toegevoegd worden en dan kan het naar de drukker.

tSq4E2v.jpg
Barreltjezondag 8 augustus 2021 @ 16:21
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 16:17 schreef Sarabi het volgende:
Het nieuwe label is ondertussen ook al klaar O+ alleen het alcoholpercentage moet nog toegevoegd worden en dan kan het naar de drukker.

[ afbeelding ]
oh cool! droste effect!!

en hoort het bockbier bier te zijn ?
Sarabizondag 8 augustus 2021 @ 16:41
quote:
7s.gif Op zondag 8 augustus 2021 16:21 schreef Barreltje het volgende:

[..]

oh cool! droste effect!!

en hoort het bockbier bier te zijn ?
Ja, bij deze ziet het er alleen ene beetje vreemd uit.
Het ene geeft de stijl aan en het andere is verplicht om er op te hebben staan, vaak staat bier er ook nog in andere talen op.

De vorige stijlen waren Barley Wine en Session IPA, dan ziet het er minder vreemd uit.

Wel komt daar straks in die hoek nog het alcoholpercentage bij.
Sarabimaandag 23 augustus 2021 @ 20:56
Vandaag hebben we The Bock Lebowski gebotteld *O* ik zal morgen weer wat foto's/filmpjes plaatsen.

Dan zal ik ook de data van de nieuwe tour doorgeven.

Verder zijn we al begonnen met onze verjaardagen te vieren (1 maand te vroeg :@ ).
We hebben een tas laten bedrukken met alle hoofdrolspelers van onze bieren uit ons eerste jaar.

hZ68Vlf.jpg

Deze is vanaf nu ook in de webshop te vinden.
Hopelijk volgen er nog vele jaren en bieren, dan kunnen we mooi elk jaar zo'n tas maken O+
Sarabidinsdag 24 augustus 2021 @ 08:52
Alvast de planning voor het gratis bezorgen:
3YVvzMF.jpg
𝙑𝙖𝙣𝙖𝙛 𝙣𝙪 𝙩𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩𝙚𝙡𝙡𝙚𝙣!
Gisteren was het eindelijk zo ver en hebben we onze Bock Lebowski gebotteld!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om dit te vieren gaan we de komende week weer van start met "Milky Road On Tour", waarbij we het land afgaan om het bier gratis te bezorgen. De voorlopige planning is als volgt:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• 28 augustus: Breda / Tilburg / Eindhoven
• 11 september: Den Haag / Leiden / Alphen a/d Rijn
• 18 september: Nijmegen / Arnhem / Apeldoorn / Achterhoek
• 19 september: Noord-Holland
• 25 september: Utrecht / Flevoland
• 2 oktober: Rotterdam / Dordrecht
• 9 oktober: Overijssel / Drenthe / Oost-Friesland / Groningen
• 10 oktober: Limburg
• 16 oktober: Roosendaal / provincie Zeeland
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de omgeving van Uden, Oss en Den Bosch bezorgen we altijd gratis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kan je bestelling plaatsen op www.milkyroadbrewery.nl (link in bio), op basis van je postcode krijg je voor het afrekenen vanzelf de juiste optie voorgeschoteld indien je in aanmerking komt voor gratis bezorging. De actie geldt voor alle producten, niet alleen onze nieuwe Bockbier.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan je niet wachten tot we in de buurt zijn? Bezorging via PostNL is uiteraard ook altijd mogelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lucky_Strikedinsdag 24 augustus 2021 @ 09:17
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 20:56 schreef Sarabi het volgende:
Vandaag hebben we The Bock Lebowski gebotteld *O* ik zal morgen weer wat foto's/filmpjes plaatsen.

Dan zal ik ook de data van de nieuwe tour doorgeven.

Verder zijn we al begonnen met onze verjaardagen te vieren (1 maand te vroeg :@ ).
We hebben een tas laten bedrukken met alle hoofdrolspelers van onze bieren uit ons eerste jaar.

[ afbeelding ]

Deze is vanaf nu ook in de webshop te vinden.
Hopelijk volgen er nog vele jaren en bieren, dan kunnen we mooi elk jaar zo'n tas maken O+
Toffe tas!

Als je wilt dat je bezorgdata weer in de OP komen te staan, moet je @borisz even een berichtje sturen (tot er een nieuw modteam is gevonden).
IJsdraakjedinsdag 24 augustus 2021 @ 09:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 08:52 schreef Sarabi het volgende:
Alvast de planning voor het gratis bezorgen:
[ afbeelding ]
𝙑𝙖𝙣𝙖𝙛 𝙣𝙪 𝙩𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩𝙚𝙡𝙡𝙚𝙣!
Gisteren was het eindelijk zo ver en hebben we onze Bock Lebowski gebotteld!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om dit te vieren gaan we de komende week weer van start met "Milky Road On Tour", waarbij we het land afgaan om het bier gratis te bezorgen. De voorlopige planning is als volgt:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• 28 augustus: Breda / Tilburg / Eindhoven
• 11 september: Den Haag / Leiden / Alphen a/d Rijn
• 18 september: Nijmegen / Arnhem / Apeldoorn / Achterhoek
• 19 september: Noord-Holland
• 25 september: Utrecht / Flevoland
• 2 oktober: Rotterdam / Dordrecht
• 9 oktober: Overijssel / Drenthe / Oost-Friesland / Groningen
• 10 oktober: Limburg
• 16 oktober: Roosendaal / provincie Zeeland
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de omgeving van Uden, Oss en Den Bosch bezorgen we altijd gratis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kan je bestelling plaatsen op www.milkyroadbrewery.nl (link in bio), op basis van je postcode krijg je voor het afrekenen vanzelf de juiste optie voorgeschoteld indien je in aanmerking komt voor gratis bezorging. De actie geldt voor alle producten, niet alleen onze nieuwe Bockbier.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan je niet wachten tot we in de buurt zijn? Bezorging via PostNL is uiteraard ook altijd mogelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*O* *O*
Sarabidinsdag 24 augustus 2021 @ 09:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 09:17 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Toffe tas!

Als je wilt dat je bezorgdata weer in de OP komen te staan, moet je @:borisz even een berichtje sturen (tot er een nieuw modteam is gevonden).
Oja goede tip :D

@borisz ? O-)

quote:
0s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 09:23 schreef IJsdraakje het volgende:

[..]
*O* *O*
*O* leuk!
boriszdinsdag 24 augustus 2021 @ 09:58
oO< *)

Ik wil bestelling doen, maar die krijg je dan pas op het laatste moment wegens verjaardag broertje. :s). Kan zijn dat ik jullie naar IJmuiden laat komen, kan zijn dat hij het een week later viert en dan wordt het Haarlem. Hij is 20sep jarig.

Overigens is het geen verjaardagscadeau, want is totaal geen bockbierdrinker _O-

[ Bericht 26% gewijzigd door borisz op 24-08-2021 10:05:22 ]
Sarabidinsdag 24 augustus 2021 @ 10:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 09:58 schreef borisz het volgende:
oO< *)

Ik wil bestelling doen, maar die krijg je dan pas op het laatste moment wegens verjaardag broertje. :s). Kan zijn dat ik jullie naar IJmuiden laat komen, kan zijn dat hij het een week later viert en dan wordt het Haarlem. Hij is 20sep jarig.

Overigens is het geen verjaardagscadeau, want is totaal geen bockbierdrinker _O-
Bedankt voor de OP *O*

En hoe kan ie nu geen bockbierdrinker zijn o|O Wel ander soort bier?

En is goed hoor :) we gaan toch alle kanten op.
boriszdinsdag 24 augustus 2021 @ 10:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 10:09 schreef Sarabi het volgende:

[..]
Bedankt voor de OP *O*

En hoe kan ie nu geen bockbierdrinker zijn o|O Wel ander soort bier?

En is goed hoor :) we gaan toch alle kanten op.
Blondje en een tripel gaat net. Maar hij blijft toch bij het pilsch. :+
Sarabidinsdag 24 augustus 2021 @ 10:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 10:13 schreef borisz het volgende:

[..]
Blondje en een tripel gaat net. Maar hij blijft toch bij het pilsch. :+
Ieder zijn smaak, maar hij weet niet wat ie mist ;) zoveel mooi speciaalbier in zoveel verschillende smaken.
Molodinsdag 24 augustus 2021 @ 11:53
Bockjes voor mij en een IPA voor Koos besteld voor 2/10 *O*
Sarabidinsdag 24 augustus 2021 @ 12:03
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 11:53 schreef Molo het volgende:
Bockjes voor mij en een IPA voor Koos besteld voor 2/10 *O*
Gaaf :D ik ben echt heel benieuwd wat jullie er van gaan vinden
Molodinsdag 24 augustus 2021 @ 12:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 12:03 schreef Sarabi het volgende:

[..]
Gaaf :D ik ben echt heel benieuwd wat jullie er van gaan vinden
Als je er maar geen koriander in hebt gemikt :T

Nee grapje, ben ook heel benieuwd, leuk!
Sarabidinsdag 24 augustus 2021 @ 12:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 12:25 schreef Molo het volgende:

[..]
Als je er maar geen koriander in hebt gemikt :T

Ik zou niet durven ;)
Sarabidinsdag 24 augustus 2021 @ 20:56
Nog even een kort verslagje over de botteldag.

Om half 10 begint de dag. Als eerste moeten we dopjes uitkiezen, we hebben oranje gekozen vanwege het label.

6iEAIna.jpg

In het begin waren er nog even zorgen of het bottelapparaat het wel goed zou doen, want vrijdag waren er grote problemen mee. Maar gelukkig waren die opgelost *O*
Het bottelen van 3000 flesjes duurt ongeveer 3u. Mijn man staat aan het begin van het proces, hij spoelt alle flesjes en zet ze vervolgens op de lopende band.

yb6L2jN.jpg

Daar worden de flesjes automatisch gevuld en vervolgens gelabeld.

https://youtube.com/shorts/VTLsAPTgaOA?feature=share

Aan het eind van het proces sta ik, ik pak alles in dozen en zet de dozen vervolgens op de pallets.

Na het bottelen begint het schoonmaken van het apparaat en alle onderdelen. Dat kost ook weer ongeveer 1 uur. Het is niet echt iets wat je met 2 man kan, dus ik ben ondertussen de auto's gaan volladen.

https://youtube.com/shorts/K_vKkSOwSkY?feature=share
Dat ging net goed :D

Aangezien het deze keer 1000liter was, hebben we 2x moeten rijden. Mijn ouders hielpen gelukkig wel bij het uitladen. En zo waren we na een dag van 12u klaar :D
Sumppizondag 29 augustus 2021 @ 10:07
Besteld voor 9 oktober. :9
Sarabizondag 29 augustus 2021 @ 10:10
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 10:07 schreef Sumppi het volgende:
Besteld voor 9 oktober. :9
Gezellig :D
sigmezondag 29 augustus 2021 @ 14:39
Ik sla deze ronde even over, ik ben geen liefhebber van bokbier en niet van caramelsmaak in bier. Dus ik denk dat ik jullie nieuwste lichting dan geen eer aandoe.

Jullie zijn natuurlijk wťl van harte welkom om even langs te komen, poezen gedag zeggen, honden van het lijf houden etc :D
Sarabimaandag 30 augustus 2021 @ 10:27
quote:
7s.gif Op zondag 29 augustus 2021 14:39 schreef sigme het volgende:
Ik sla deze ronde even over, ik ben geen liefhebber van bokbier en niet van caramelsmaak in bier. Dus ik denk dat ik jullie nieuwste lichting dan geen eer aandoe.

Jullie zijn natuurlijk wťl van harte welkom om even langs te komen, poezen gedag zeggen, honden van het lijf houden etc :D
Er komt vast een volgende keer :)
Jouw 'buurvrouw' heeft deze keer ook nog niet besteld dus ik weet niet of we jouw kant op komen. Maar ik hou je op de hoogte.
Sarabimaandag 30 augustus 2021 @ 10:29
5NW9MN2.jpg

Voor de podcastluisteraars onder ons. De Rode Lantaarn heeft afgelopen donderdag The Bock Lebowski besproken. Vanaf 18minuten bespreken ze ons bier.
sigmedinsdag 31 augustus 2021 @ 18:24
quote:
0s.gif Op maandag 30 augustus 2021 10:27 schreef Sarabi het volgende:

[..]
Er komt vast een volgende keer :)
Jouw 'buurvrouw' heeft deze keer ook nog niet besteld dus ik weet niet of we jouw kant op komen. Maar ik hou je op de hoogte.
Ik krijg van mijn liefste geen toestemming om een rondje over te slaan :')
We bestellen altijd DUS deze keer ook :+
Sarabidinsdag 31 augustus 2021 @ 21:15
quote:
11s.gif Op dinsdag 31 augustus 2021 18:24 schreef sigme het volgende:

[..]
Ik krijg van mijn liefste geen toestemming om een rondje over te slaan :')
We bestellen altijd DUS deze keer ook :+
:D gezellig
sigmewoensdag 1 september 2021 @ 08:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 augustus 2021 21:15 schreef Sarabi het volgende:

[..]
:D gezellig
Bestelling is gepleegd! Toch maar weer gewoon 2 sixpacks, dat bestelt het makkelijkst.

[ Bericht 0% gewijzigd door sigme op 01-09-2021 09:12:19 ]
Sarabiwoensdag 1 september 2021 @ 09:00
quote:
14s.gif Op woensdag 1 september 2021 08:54 schreef sigme het volgende:

[..]
Bestelling is gepleegd! Toch maar weer gewo0n 2 sixpacks, dat bestelt het makkelijkst.
We gaan mooie pakketjes maken ^O^
Sarabidonderdag 9 september 2021 @ 10:25
Voor de mensen met instagram we hebben daar op dit moment een winactie om onze verjaardag te vieren 🍻
boriszdonderdag 9 september 2021 @ 11:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 augustus 2021 09:58 schreef borisz het volgende:
oO< *)

Ik wil bestelling doen, maar die krijg je dan pas op het laatste moment wegens verjaardag broertje. :s). Kan zijn dat ik jullie naar IJmuiden laat komen, kan zijn dat hij het een week later viert en dan wordt het Haarlem. Hij is 20sep jarig.

Overigens is het geen verjaardagscadeau, want is totaal geen bockbierdrinker _O-
Het wordt het bekende adres in Haarlem ;). Bestelling volgt.
Sarabidonderdag 9 september 2021 @ 12:11
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 11:23 schreef borisz het volgende:

[..]
Het wordt het bekende adres in Haarlem ;). Bestelling volgt.
Top ^O^
Sarabivrijdag 1 oktober 2021 @ 09:14
De laatste paar weken van The Bock Lebowski tour zijn ingegaan 🍻
Voor wie nog wil bestellen, op de volgende plekken komen we nog gratis bezorgen:

• 2 oktober: Rotterdam / Dordrecht
• 9 oktober: Overijssel / Drenthe / Oost-Friesland / Groningen
• 10 oktober: Limburg
• 16 oktober: Roosendaal / provincie Zeeland


Verder hopen we binnenkort leuk nieuws te kunnen melden *O*
Sarabizondag 10 oktober 2021 @ 17:29
Zoals beloofd het leuke nieuws :D :

Yv5TTQg.jpg

"Jazeker! We gaan weer brouwen 🎉 Over een maand gaan we weer aan de slag bij De Brouwschuur. Zoals jullie misschien wel kunnen raden komt de Barley's Angels weer terug 🍻 Deze keer wel in een ander jasje, waarover later meer 👀"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sigmezondag 10 oktober 2021 @ 17:34
quote:
1s.gif Op zondag 10 oktober 2021 17:29 schreef Sarabi het volgende:
Zoals beloofd het leuke nieuws :D :

[ afbeelding ]

"Jazeker! We gaan weer brouwen 🎉 Over een maand gaan we weer aan de slag bij De Brouwschuur. Zoals jullie misschien wel kunnen raden komt de Barley's Angels weer terug 🍻 Deze keer wel in een ander jasje, waarover later meer 👀"
^O^
Krijgt een ander jasje dan ook een nieuw etiket? Ik hoop het wel :Y
Sarabizondag 10 oktober 2021 @ 17:40
quote:
14s.gif Op zondag 10 oktober 2021 17:34 schreef sigme het volgende:

[..]
^O^
Krijgt een ander jasje dan ook een nieuw etiket? Ik hoop het wel :Y
Daar zijn we nog over aan het discussiŽren :D
Sowieso moet het wel duidelijk zijn dat het over een ander/nieuw bier gaat.
Sarabivrijdag 12 november 2021 @ 12:45
Gisteren hebben we de Barley's Angels 2.0 gebrouwen.

ZMwKbqO.jpeg

iU0l6vP.jpeg

052gYqm.jpeg

ioj64tz.jpeg

BmTP5UD.jpeg

Over ruim een week nog de sterke drank toevoegen en over 4 weken is ie klaar voor de verkoop.
Sumppivrijdag 12 november 2021 @ 18:02
Leuke foto's! Ben benieuwd naar welke sterke drank jullie gaan toevoegen. :9
Sarabivrijdag 12 november 2021 @ 18:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 18:02 schreef Sumppi het volgende:
Leuke foto's! Ben benieuwd naar welke sterke drank jullie gaan toevoegen. :9
Dat maken we bekend tegelijkertijd met het nieuwe label :D waarschijnlijk eind volgende week.
Sarabizaterdag 20 november 2021 @ 17:45
Het label voor Barley's Angels 2, rum edition is klaar *O* Om duidelijk te maken dat het om een nieuw/ander bier gaat is de achtergrond aangepast. Deze keer is de achtergrond geÔnspireerd op de film Charlie's Angels uit 2019.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ld47HKw.jpeg
Sarabidinsdag 23 november 2021 @ 19:32
En ook Barley's Angels 3: gin & oak edition heeft een label *O* Deze achtergrond is geÔnspireerd op de oude tv series.

fpR89SX.jpeg
Cat-astrophezaterdag 27 november 2021 @ 19:22
Ik heb een nieuwe flessen opener :+
SuySN4n.jpg

En bierkeurder
6fP9Jq2.jpg
FlippingCoinzaterdag 27 november 2021 @ 19:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 12:45 schreef Sarabi het volgende:
Gisteren hebben we de Barley's Angels 2.0 gebrouwen.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Over ruim een week nog de sterke drank toevoegen en over 4 weken is ie klaar voor de verkoop.
Wat is dat zwarte goedje?
FlippingCoinzaterdag 27 november 2021 @ 19:46
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2021 19:22 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ik heb een nieuwe flessen opener :+
[ afbeelding ]

En bierkeurder
[ afbeelding ]
Leuk beestje btw
Lucky_Strikezaterdag 27 november 2021 @ 22:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 november 2021 19:32 schreef Sarabi het volgende:
En ook Barley's Angels 3: gin & oak edition heeft een label *O* Deze achtergrond is geÔnspireerd op de oude tv series.

[ afbeelding ]
Tof weer. Wat leuk dat jullie gelijk twee edities maken.
Sarabizaterdag 27 november 2021 @ 22:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2021 19:22 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ik heb een nieuwe flessen opener :+
[ afbeelding ]

En bierkeurder
[ afbeelding ]
Wat een cutie O+

quote:
16s.gif Op zaterdag 27 november 2021 19:43 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
Wat is dat zwarte goedje?
Kandij siroop

quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2021 22:24 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Tof weer. Wat leuk dat jullie gelijk twee edities maken.
Ja voelt ook echt weer als een stap :) vraag me wel af wat dat voor de verkoop gaat doen (positief of negatief).
FlippingCoinzaterdag 27 november 2021 @ 23:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 22:44 schreef Sarabi het volgende:

[..]
Wat een cutie O+
[..]
Kandij siroop
[..]
Ja voelt ook echt weer als een stap :) vraag me wel af wat dat voor de verkoop gaat doen (positief of negatief).
Ahhh oke. :7
Sarabizondag 28 november 2021 @ 18:13
De preorder staat open B:)B
Ik zal zo nog even de planning voor de tour hier plaatsen.
Het wordt een korte tour omdat we iedereen de kans willen geven om het bier voor de kerstdagen te proeven.
Sarabizondag 28 november 2021 @ 18:27
HAAtg3j.jpeg

𝙑𝙖𝙣𝙖𝙛 𝙣𝙪 𝙩𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩𝙚𝙡𝙡𝙚𝙣 𝙖𝙡𝙨 𝙥𝙧𝙚-𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧!
Op 10 december keert Barley's Angels weer terug, deze keer in maar liefst twee edities: part 2 heeft een vleugje rum en part 3 kreeg eikenhouten snippers en een vleugje gin mee.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om dit te vieren gaan we in december weer van start met "Milky Road On Tour", waarbij we het land afgaan om het bier gratis te bezorgen. De voorlopige planning is als volgt:

• 10 december 2021 (avond): Limburg
• 11 december 2021: Den Haag / Leiden / Alphen a/d Rijn
• 12 december 2021: Oost-Gelderland / Overijssel
• 13 december 2021: Breda / Tilburg / Eindhoven
• 14 december 2021: Roosendaal / provincie Zeeland
• 15 december 2021: Noord-Holland
• 17 december 2021 (avond): Drenthe / Friesland / Groningen
• 18 december 2021: Utrecht / Flevoland
• 19 december 2021: Rotterdam / Dordrecht
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de omgeving van Uden, Oss en Den Bosch bezorgen we altijd gratis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kan je bestelling plaatsen op www.milkyroadbrewery.nl (link in bio), op basis van je postcode krijg je voor het afrekenen vanzelf de juiste optie voorgeschoteld indien je in aanmerking komt voor gratis bezorging. De actie geldt voor alle producten, niet alleen onze nieuwe barley wines.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan je niet wachten tot we in de buurt zijn? Bezorging via PostNL is uiteraard ook altijd mogelijk!

RsCcCMs.jpeg
boriszzondag 28 november 2021 @ 18:44
15 december. Als jullie naar Amsterdam willen komen... :+
Wel dan in de middag :+
Sarabizondag 28 november 2021 @ 18:46
quote:
0s.gif Op zondag 28 november 2021 18:44 schreef borisz het volgende:
15 december. Als jullie naar Amsterdam willen komen... :+
Wel dan in de middag :+
Als je het bij de opmerkingen zet dan houden we er rekening mee :)
Sarabivrijdag 3 december 2021 @ 18:37
We hebben ook een speciale (tijdelijke) feestdagenactie:

8Nlh1vL.jpeg
boriszvrijdag 3 december 2021 @ 23:49
Welkom in de Hoofdstad alvast :P Net binnen de ring ;) Rest staat in de notities en we appen vast :)
Sumppimaandag 6 december 2021 @ 11:50
Weer besteld! Mooi, zo voor de feestdagen. ~:)
Sarabimaandag 6 december 2021 @ 22:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 december 2021 23:49 schreef borisz het volgende:
Welkom in de Hoofdstad alvast :P Net binnen de ring ;) Rest staat in de notities en we appen vast :)
Yes komt helemaal goed. We houden je op de hoogte.

quote:
14s.gif Op maandag 6 december 2021 11:50 schreef Sumppi het volgende:
Weer besteld! Mooi, zo voor de feestdagen. ~:)
*O* heel benieuwd wat je er van gaat vinden
boriszvrijdag 17 december 2021 @ 13:25
Had iemand gewezen op je biertjes en dat ze bij Simons te koop zijn. Nou die heeft beide versies gekocht ;).
Sarabivrijdag 17 december 2021 @ 13:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 13:25 schreef borisz het volgende:
Had iemand gewezen op je biertjes en dat ze bij Simons te koop zijn. Nou die heeft beide versies gekocht ;).
Kijk dat is leuk :D thanks!
Sarabivrijdag 31 december 2021 @ 13:59
🍻Terugblik op 2021🍻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit jaar gingen we voor het eerst brouwen bij @weerterstadsbrouwerij 🍻 Dit beviel zo goed dat we uiteindelijk 5 bieren gebrouwen hebben het afgelopen jaar, in totaal 3000 liter!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het begon met 500 liter Barley's Angels Part 1 (uitverkocht). Daarna 500 liter Session: Impossible (ook uitverkocht). Toen de verkoop zo goed bleef lopen hebben we besloten om The Bock Lebowski op 1000 liter te brouwen (nog 2 flesjes te koop!!!) Als laatste hebben we 1000 liter Barley's Angels gesplit in Part 2 (nog 65 flesjes te koop) en Part 3 (nog 13 flesjes te koop) .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En dan vergeet ik nog het belangrijkste getal 💞 2 blije brouwers 🍻.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
77ljOmd.jpeg
Sarabizaterdag 12 maart 2022 @ 18:55
Het is erg stil in het topic maar ik wilde toch even onze nieuwste labels showen O+

g3361dQ.jpeg

PlcTvp1.jpeg

Voor het eerst dat we 2x 1000 liter hebben gebrouwen dus heel spannend hoe het gaat.
Cat-astrophedinsdag 22 maart 2022 @ 18:20
Kiek noh wat ik heb O+
BRv8EHR.jpg

Vers uit het ei, en ik mocht op kraambezoek komen.

Ik heb morgen een verjaardag en wilde wat biertjes kado geven. En de brouwers waren zo lief om me langs te laten komen tijdens (of eigenlijk net na, want tijdens hebben ze betere dingen te doen) het bottelen _O_

Rondleiding gekregen, Tonka bier getest (goedgekeurd!) en daarna met een fietstas vol drank naar huis *O*
Sarabidinsdag 22 maart 2022 @ 21:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 18:20 schreef Cat-astrophe het volgende:
Kiek noh wat ik heb O+
[ afbeelding ]

Vers uit het ei, en ik mocht op kraambezoek komen.

Ik heb morgen een verjaardag en wilde wat biertjes kado geven. En de brouwers waren zo lief om me langs te laten komen tijdens (of eigenlijk net na, want tijdens hebben ze betere dingen te doen) het bottelen _O_

Rondleiding gekregen, Tonka bier getest (goedgekeurd!) en daarna met een fietstas vol drank naar huis *O*
Leuk dat je even langskwam :)
En bedankt dat je de allereerste bestelling voor ons nieuwste bier was *O*

Vanaf nu zijn de bieren ook in de webshop te koop.

Ik zal morgen nog even een post over de nieuwste Milky Road On Tour maken. Maar op onze site staat ook alvast de uitleg.
sigmedinsdag 22 maart 2022 @ 21:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 21:09 schreef Sarabi het volgende:

[..]
Leuk dat je even langskwam :)
En bedankt dat je de allereerste bestelling voor ons nieuwste bier was *O*

Vanaf nu zijn de bieren ook in de webshop te koop.

Ik zal morgen nog even een post over de nieuwste Milky Road On Tour maken. Maar op onze site staat ook alvast de uitleg.
Gefeliciteerd met de nieuwe lichting!
Nu eerst met de voetjes omhoog ;)
Cat-astrophedinsdag 22 maart 2022 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 21:09 schreef Sarabi het volgende:

[..]
Leuk dat je even langskwam :)
En bedankt dat je de allereerste bestelling voor ons nieuwste bier was *O*

Vanaf nu zijn de bieren ook in de webshop te koop.

Ik zal morgen nog even een post over de nieuwste Milky Road On Tour maken. Maar op onze site staat ook alvast de uitleg.
Was leuk jullie te zien en eens een kijkje achter de glazen wand te kunnen nemen.

Eerste slokje en eerste bestelling *O*

Zoals het er nu voorstaat heb ik vooral gratis bier meegekregen :P
Ik zal de bestelling (en vooral betaling voor het harde werk) maar eens formeel gaan maken in de webshop :+
boriszdinsdag 22 maart 2022 @ 22:02
Ik zag al de data... Wordt een bestelling op het laatste moment. :s)
Geef op 1 mei evt maar een app/dm als reminder :P.
Sarabidinsdag 22 maart 2022 @ 22:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 21:53 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]
Was leuk jullie te zien en eens een kijkje achter de glazen wand te kunnen nemen.

Eerste slokje en eerste bestelling *O*

Zoals het er nu voorstaat heb ik vooral gratis bier meegekregen :P
Ik zal de bestelling (en vooral betaling voor het harde werk) maar eens formeel gaan maken in de webshop :+
Dat is helemaal goed gekomen zag ik net :D

quote:
14s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 21:45 schreef sigme het volgende:

[..]
Gefeliciteerd met de nieuwe lichting!
Nu eerst met de voetjes omhoog ;)
Dankjewel O+ gaan we doen
En een lekker biertje er bij :)

quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 22:02 schreef borisz het volgende:
Ik zag al de data... Wordt een bestelling op het laatste moment. :s)
Er valt anders altijd iets te regelen voor vaste klanten :) laat maar weten.
Zal je sowieso een reminder sturen ^O^
boriszdinsdag 22 maart 2022 @ 22:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 22:04 schreef Sarabi het volgende:

Er valt anders altijd iets te regelen voor vaste klanten :) laat maar weten.
Zal je sowieso een reminder sturen ^O^
Als jullie evt in april/mei in Amsterdam zijn (of Haarlem natuurlijk), mag je eerder aan de bel trekken. ;)
Het kan zijn dat ik op vakantie ben en maar het is ook mogelijk dat ik in juni het vliegtuig pak. Het hangt een beetje van oma af...
Sarabidinsdag 22 maart 2022 @ 22:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 22:16 schreef borisz het volgende:

[..]
Als jullie evt in april/mei in Amsterdam zijn (of Haarlem natuurlijk), mag je eerder aan de bel trekken. ;)
Het kan zijn dat ik op vakantie ben en maar het is ook mogelijk dat ik in juni het vliegtuig pak. Het hangt een beetje van oma af...
Snap ik. Ik hou je op de hoogte.
Sarabiwoensdag 23 maart 2022 @ 09:26
9vVmwqs.jpeg

Gisteren hebben we You Only Live Dubbel en Tonkasino Royale gebotteld.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om dit te vieren gaan we vanaf dit weekend weer van start met "Milky Road On Tour", waarbij we het land afgaan om het bier gratis te bezorgen. De voorlopige planning is als volgt:

• 26 maart: Oost-Gelderland / Overijssel
• 2 en 16 april: Drenthe / Friesland / Groningen
• 9 april: Den Haag / Leiden / Alphen a/d Rijn
• 10 april: Roosendaal / provincie Zeeland
• 23 april: Rotterdam / Dordrecht
• 30 april: Utrecht / Flevoland
• 7 mei: Breda / Tilburg / Eindhoven
• 14 mei: Noord-Holland
• 21 mei: Limburg
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de omgeving van Uden, Oss en Den Bosch bezorgen we altijd gratis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kan je bestelling plaatsen op www.milkyroadbrewery.nl (link in bio), op basis van je postcode krijg je voor het afrekenen vanzelf de juiste optie voorgeschoteld indien je in aanmerking komt voor gratis bezorging. De actie geldt voor alle producten, niet alleen onze nieuwe bieren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan je niet wachten tot we in de buurt zijn? Bezorging via PostNL is uiteraard ook altijd mogelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
OgzPaz5.jpeg
Sarabidinsdag 12 april 2022 @ 09:21
EXbBlJw.jpeg

Een nieuwe fase in ons avontuur *O* We worden gevraagd voor bierfestivals.

Zondag 26 juni staan we in Tilburg B:)B

Voor meer info check: https://www.tdrinks.nl/tilburgsbierfestival
Sumppiwoensdag 13 april 2022 @ 10:59
Heel leuk! *O* Jammer dat ik niet meer in de buurt woon.
Sarabiwoensdag 13 april 2022 @ 11:14
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2022 10:59 schreef Sumppi het volgende:
Heel leuk! *O* Jammer dat ik niet meer in de buurt woon.
Ja jammer! Zou leuk zijn om bekende gezichten te zien.
Sarabiwoensdag 20 april 2022 @ 19:49
En 3 juni staan we in Oss tijdens het bierfestival *O*

M3cGZIK.jpeg
Sarabimaandag 20 juni 2022 @ 20:51
We hebben ondertussen onze eerste 2 festivals achter de rug. Eentje in Oss en eentje in Drachten. Allebei heel anders maar beiden leuk. In Oss was het een bierfestival met zo'n 1200 man. En in Drachten stonden we in de grote zaal van Iduna tijdens Blues & Brews.

Een foto van ons in actie op Pruuven in Oss:


jHXzssj.jpeg


De komende weken staan we ook nog op festivals in:
Tilburg
Oisterwijk
Uden
Ermelo
stavromulabetawoensdag 22 juni 2022 @ 21:57
Is jullie bier ook ergens in een winkel te verkrijgen? Ben wel benieuwd, maar om het nou helemaal te bestellen...
Sarabiwoensdag 22 juni 2022 @ 22:34
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2022 21:57 schreef stavromulabeta het volgende:
Is jullie bier ook ergens in een winkel te verkrijgen? Ben wel benieuwd, maar om het nou helemaal te bestellen...
Er zijn enkele winkels waar ons bier te koop is.
Maar volgend mij niet eentje bij jou in de buurt.

Ze zijn ook te koop bij MisterHop.
Tenganowoensdag 22 juni 2022 @ 22:49
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2022 20:51 schreef Sarabi het volgende:
We hebben ondertussen onze eerste 2 festivals achter de rug. Eentje in Oss en eentje in Drachten. Allebei heel anders maar beiden leuk. In Oss was het een bierfestival met zo'n 1200 man. En in Drachten stonden we in de grote zaal van Iduna tijdens Blues & Brews.

Een foto van ons in actie op Pruuven in Oss:

[ afbeelding ]

De komende weken staan we ook nog op festivals in:
Tilburg
Oisterwijk
Uden
Ermelo
Op die festivals verkoop je het dus ook uit flesjes en niet uit de tap begrijp ik.

Is eigenlijk wel een goed idee. Dan zie je ook het flesje met die leuke en onderscheidende labels. Zorgt voor herkenbaarheid (voor koop bij herhaling) en je kunt zien wat er in zit. Goedzo ^O^
Sarabidonderdag 23 juni 2022 @ 15:17
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2022 22:49 schreef Tengano het volgende:

[..]
Op die festivals verkoop je het dus ook uit flesjes en niet uit de tap begrijp ik.

Is eigenlijk wel een goed idee. Dan zie je ook het flesje met die leuke en onderscheidende labels. Zorgt voor herkenbaarheid (voor koop bij herhaling) en je kunt zien wat er in zit. Goedzo ^O^
Klopt, aangezien we totaal nog geen rekening gehouden hadden met festivals dit jaar :)

Maar het is goed te doen. Alleen moet je vaak wel extra betalen voor de huur van een koelkast.
Sarabidinsdag 26 juli 2022 @ 11:07
Zaterdag 6 augustus staan we op het festival van de grootste bierwinkel van Nederland Burg Bieren B:)B

RqZdZTK.jpeg

Zijn er nog Fok!kers die een drankje komen drinken in Ermelo?

[ Bericht 1% gewijzigd door Sarabi op 26-07-2022 12:17:14 ]
Bluesdinsdag 26 juli 2022 @ 12:04
Er staat nergens bij waar het is :?
Of ik kijk niet goed.

Leuk trouwens *G*
Molodinsdag 26 juli 2022 @ 12:09
Denk dat we de info op de achterkant missen :P
Sarabidinsdag 26 juli 2022 @ 12:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:04 schreef Blues het volgende:
Er staat nergens bij waar het is :?
Of ik kijk niet goed.

Leuk trouwens *G*
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:09 schreef Molo het volgende:
Denk dat we de info op de achterkant missen :P
Ah sorry :D Burg Bieren is zo'n begrip in de bierwereld dat ik even vergat dat niet iedereen weet waar het is.
Het festival is in het altijd mooie Ermelo.
Molodinsdag 26 juli 2022 @ 12:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:16 schreef Sarabi het volgende:

[..]
[..]
Ah sorry :D Burg Bieren is zo'n begrip in de bierwereld dat ik even vergat dat niet iedereen weet waar het is.
Het festival is in het altijd mooie Ermelo.
Oh ja, nu je het zegt, in die combinatie wel een bekende.

Mooie plek dat ook O+
Sarabidinsdag 26 juli 2022 @ 12:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:17 schreef Molo het volgende:

[..]
Oh ja, nu je het zegt, in die combinatie wel een bekende.

Mooie plek dat ook O+
Heel veel bier en erg mooie omgeving, wat wil je nog meer :D

Vroeger ben ik er ook vaak op vakantie geweest. Maar toen mocht ik nog niet drinken :+
Sarabimaandag 8 augustus 2022 @ 08:52
Afgelopen vrijdag hebben we 2 nieuwe bieren gebrouwen:
-The Bock Lebowski (een variatie op het recept van vorig jaar)
-School of Weizenbock

Voor het eerst 2 bieren tegelijkertijd gebrouwen. Dat wil zeggen dat je zo'n 13u bezig bent en op een gegeven moment in 3 ketels tegelijkertijd bezig bent :o


Hb4JLRi.jpeg
Heel veel zakken mout

OD3rpSg.jpeg
Maischen

WXlSh9e.jpeg
Spoelen

cZmtnZN.jpeg
The Bock Lebowski in de gisttank

MDcnhRR.jpeg
Overzicht van de brouwerij van boven

Nu 1 maand geduld hebben O+ Vanaf September gaan we weer gratis bezorgen door het hele land dus mocht je interesse hebben, nu is je kans!


En afgelopen zaterdag stonden we op het bierfeest van Burg Bieren in Ermelo. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Bijna 3000 bezoekers maar alles liep op rolletjes. Als je een bierdrinker bent moet je daar volgend jaar echt eens gaan kijken.

DBA9QQq.jpeg
De klanten kwamen van 2 kanten :D

EgX9dpZ.jpeg
Cicimaandag 8 augustus 2022 @ 14:03
Goed bezig Sarabi en partner!
Sumppimaandag 8 augustus 2022 @ 17:38
Wat een drukke dagen hebben jullie achter de rug! Leuk om de foto’s te zien en ik heb zeker weer zin om de nieuwe bieren te proeven. B:)B
Bluesmaandag 8 augustus 2022 @ 17:41
Leuk zeg! Ook die overzichtsfoto van de brouwerij.
Hoe kom je op nieuwe smaken? In het klein eerst uitproberen of zo?
Kaneelstokjemaandag 8 augustus 2022 @ 17:44
Even bijlezen. Dit is me ooit helemaal ontgaan.
Sarabimaandag 8 augustus 2022 @ 18:19
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 14:03 schreef Cici het volgende:
Goed bezig Sarabi en partner!
Thanks!

quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 17:38 schreef Sumppi het volgende:
Wat een drukke dagen hebben jullie achter de rug! Leuk om de foto’s te zien en ik heb zeker weer zin om de nieuwe bieren te proeven. B:)B
*O* altijd leuk om jullie weer te spreken

quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2022 17:41 schreef Blues het volgende:
Leuk zeg! Ook die overzichtsfoto van de brouwerij.
Hoe kom je op nieuwe smaken? In het klein eerst uitproberen of zo?
Inderdaad :Y thuis brouwen we zo'n 20 liter per keer. En dan lekker experimenteren. We brouwen het recept zeker 2x thuis voordat we er professioneel mee aan de slag gaan. Maar soms zelfs vaker dan 10x.

quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 17:44 schreef Kaneelstokje het volgende:
Even bijlezen. Dit is me ooit helemaal ontgaan.
Er is ook nog een deel 1 :)
Sarabiwoensdag 24 augustus 2022 @ 12:47
De labels zijn klaar *O*

The Bock Lebowski - Smokey Edition
E9BmLbQ.jpeg

School of Weizenbock, ons 10e bier waar veel oude bekende te zien zijn in het publiek
zLZvJbK.jpeg


Vanaf volgende week te bestellen. Dan gaan we ook weer gratis bezorgen door heel het land.
Lucky_Strikewoensdag 24 augustus 2022 @ 13:07
Ik vind die labels zo enorm gaaf _O_
Sarabiwoensdag 24 augustus 2022 @ 15:09
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 13:07 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik vind die labels zo enorm gaaf _O_
Thanks! We hebben zo veel geluk met een vriend die precies dit kan wat wij zelf ook zo mooi vinden.

Je moet toch opvallen tussen de vele andere bieren die tegenwoordig in de winkel staan.
Blueswoensdag 24 augustus 2022 @ 18:33
Weer erg leuk!!
Sarabidinsdag 30 augustus 2022 @ 22:35
We hebben de bieren vandaag gebotteld *O*

yubPwys.jpeg

Ze zijn vanaf nu ook te koop in de webshop.
We gaan ook weer gratis bezorgen door heel NL. Ik zal morgen nog even de data delen :)
Candaasjedinsdag 30 augustus 2022 @ 22:47
Lekker bezig geweest! *O*

Ik ben wel benieuwd naar de Weizenbock!
Sarabidinsdag 30 augustus 2022 @ 22:54
quote:
7s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 22:47 schreef Candaasje het volgende:
Lekker bezig geweest! *O*

Ik ben wel benieuwd naar de Weizenbock!
Ik zei het net nog tegen de andere brouwers die aanwezig waren. Het is totaal niet mijn bierstijl maar ik vind deze eigenlijk wel het beste wat we tot nu toe gebrouwen hebben.
Sarabiwoensdag 31 augustus 2022 @ 12:02
LG6Whmh.jpeg

Gisteren hebben we School of Weizenbock & The Bock Lebowski - Smokey Edition gebotteld.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om dit te vieren gaan we vanaf dit weekend weer van start met "Milky Road On Tour", waarbij we het land afgaan om het bier gratis te bezorgen. De voorlopige planning is als volgt:

•3 september: Den haag/Leiden/Alphen ad Rijn
•4 september: Breda/Tilburg/Eindhoven
•10 september: Noord Holland
• 11 september: Utrecht/Flevoland
• 18 september: Limburgs
• 24 september: Oost Gelderland/Overijssel
• 25 september: Drenthe/Friesland/Groningen
• 2 oktober: Rotterdam/Dordrecht
• 9 oktober: Roosendaal/provincie Zeeland
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de omgeving van Uden, Oss en Den Bosch bezorgen we altijd gratis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kan je bestelling plaatsen op www.milkyroadbrewery.nl, op basis van je postcode krijg je voor het afrekenen vanzelf de juiste optie voorgeschoteld indien je in aanmerking komt voor gratis bezorging. De actie geldt voor alle producten, niet alleen onze nieuwe bieren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan je niet wachten tot we in de buurt zijn? Bezorging via PostNL is uiteraard ook altijd mogelijk!

[ Bericht 0% gewijzigd door Sarabi op 31-08-2022 17:07:27 ]
Sarabiwoensdag 31 augustus 2022 @ 12:13
Nog een filmpje van gisteren van het nieuwe bottelapparaat :)

https://youtube.com/shorts/bQJE1hEjkkM?feature=share
Sarabidonderdag 1 september 2022 @ 08:17
We doen trouwens een deel van onze (prive) bierglazen weg. Als je een bestelling plaatst kan je bij commentaar laten weten welk glas je graag wil. Deze doen we dan gratis bij de bestelling :)

ZOlqDXD.jpeg

BJOTzrF.jpeg
boriszdonderdag 1 september 2022 @ 08:28
Oei... 10 september aka openmonumentendag.
Weet niet of ik thuis ben. :s)
Sumppimaandag 5 september 2022 @ 12:31
Zojuist een bestelling gedaan. Tot de 25e! *O*
Sarabimaandag 5 september 2022 @ 12:59
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2022 12:31 schreef Sumppi het volgende:
Zojuist een bestelling gedaan. Tot de 25e! *O*
*O* gezellig
Sarabivrijdag 30 september 2022 @ 21:34
Weet even een update van wat evenementen :)

8 oktober staan we op het bokbierfestival in Deventer. Niet alleen met onze 2 nieuwe bokbieren maar ook met onze dubbel en tonkastout.

22 oktober staan we met een proeverij in Burg Bieren, de grootste bierwinkel van NL.
We hebben ook een speciale aanbieding dan dus mocht iemand nog twijfelen B:)B kom zeker even hoi zeggen.

17 december staan we op de Kesteloo kerstmarkt in Koudekerke.

Genoeg leuke plannen dus de komende tijd *O*
Volgende week gaan we ook weer een nieuw bier brouwen.
BillDauterivevrijdag 21 oktober 2022 @ 17:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 september 2022 21:34 schreef Sarabi het volgende:
22 oktober staan we met een proeverij in Burg Bieren, de grootste bierwinkel van NL.
We hebben ook een speciale aanbieding dan dus mocht iemand nog twijfelen B:)B kom zeker even hoi zeggen.
Leuk! Normaal kom ik daar niet op een zaterdag, omdat het dan te druk is, maar voor morgen maak ik een uitzondering. Ik zal zeker hoi zeggen en ben benieuwd naar jullie bockbieren :D
De_Hertogvrijdag 21 oktober 2022 @ 17:43
Grappig dit topic te zien, ooit een bier van jullie gedronken op een festival en toen vond ik het blijkbaar ‘de eerste tonka die ik lekker vind’ ;) Even in de gaten houden dus :)
Sarabivrijdag 21 oktober 2022 @ 17:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2022 17:24 schreef BillDauterive het volgende:

[..]
Leuk! Normaal kom ik daar niet op een zaterdag, omdat het dan te druk is, maar voor morgen maak ik een uitzondering. Ik zal zeker hoi zeggen en ben benieuwd naar jullie bockbieren :D
Leuk! We laten al onze vier bieren proeven dus kom zeker even hoi zeggen/proeven :D

quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2022 17:43 schreef De_Hertog het volgende:
Grappig dit topic te zien, ooit een bier van jullie gedronken op een festival en toen vond ik het blijkbaar ‘de eerste tonka die ik lekker vind’ ;) Even in de gaten houden dus :)
Wat toevallig! Onze tonka is ook wel heel subtiel, sommige vinden het weer te subtiel.
Welk festival was het?
Sarabivrijdag 21 oktober 2022 @ 17:57
Gisteren trouwens ons nieuwste bier voorgeproefd. Een brut IPA die nu 2 weken in de tank zit. Hij is al erg lekker droog :9 en de Nieuw Zeelandse hoppen komen goed naar boven.
Over 2 weken bottelen en dan gaan we ook weer gratis bezorgen.

Zal binnenkort het nieuwe label laten zien *O*
De_Hertogvrijdag 21 oktober 2022 @ 18:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2022 17:55 schreef Sarabi het volgende:

[..]
Leuk! We laten al onze vier bieren proeven dus kom zeker even hoi zeggen/proeven :D
[..]
Wat toevallig! Onze tonka is ook wel heel subtiel, sommige vinden het weer te subtiel.
Welk festival was het?
Ja, subtiel werkt blijkbaar beter voor me in dit geval ;) De biermatinee in Oisterwijk
Sarabizondag 23 oktober 2022 @ 10:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2022 18:43 schreef De_Hertog het volgende:

[..]
Ja, subtiel werkt blijkbaar beter voor me in dit geval ;) De biermatinee in Oisterwijk
Ah leuk :) daar stond mijn man met een vriend.

Gisteren was een succes bij Burg Bieren *O*
Sarabidonderdag 27 oktober 2022 @ 15:32
Het nieuwe label is klaar *O*

5xNimc0.jpeg
Sarabidinsdag 1 november 2022 @ 20:01
Voor de geÔnteresseerden we gaan weer On Tour 😁


rcPzw7n.jpeg

kaDJJbs.jpeg

Brutfellas onze superdroge Double Brut IPA vol tropische fruitsmaken door een flinke dosis Nieuw-Zeelandse hoppen is vanaf nu te bestellen! Een ideaal biertje voor de feestdagen 🍻🎄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om dit te vieren gaan we vanaf dit weekend weer van start met "Milky Road On Tour", waarbij we het land afgaan om het bier gratis te bezorgen. De voorlopige planning is als volgt:

•5 november: Roosendaal/Provincie Zeeland
•5 november: Breda/Tilburg/Eindhoven
•12 november: Drenthe/Friesland/Groningen
• 13 november: Oost-Gelderland/Overijssel
• 19 november: Noord-Holland
• 20 november: Den Haag/Leiden/Alphen a/d Rijn
• 27 november: Limburg
• 3 december: Rotterdam/Dordrecht
• 4 december: Utrecht/Flevoland
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de omgeving van Uden, Oss en Den Bosch bezorgen we altijd gratis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kan je bestelling plaatsen op www.milkyroadbrewery.nl (link in bio), op basis van je postcode krijg je voor het afrekenen vanzelf de juiste optie voorgeschoteld indien je in aanmerking komt voor gratis bezorging. De actie geldt voor alle producten, niet alleen onze nieuwe bieren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan je niet wachten tot we in de buurt zijn? Bezorging via PostNL is uiteraard ook altijd mogelijk!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sarabidonderdag 17 november 2022 @ 08:27
UTT2Y5x.jpeg

Zaterdag 26 november staan we op een lokaal muziekfestival met onze bieren. Woensdag voor het eerst de locatie gezien, dat gaat heel gaaf worden :D
Sarabidinsdag 22 november 2022 @ 18:08
We hebben vanaf nu ook cadeauverpakkingen *O*

hlVRuAw.jpeg

Ze staan niet in de webshop maar bij interesse stuur me een DM :)
Dvendinsdag 22 november 2022 @ 18:13
Heb je al dopjes? :+
Sarabidinsdag 22 november 2022 @ 18:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 18:13 schreef Dven het volgende:
Heb je al dopjes? :+
Al onze flesjes hebben een dopje ;)
Maar nee nog geen met ons logo.
Na alle prijsverhogingen waar we mee te maken krijgen denk ik niet dat mensen nog meer willen gaan betalen alleen voor het dopje.
Sarabidonderdag 1 december 2022 @ 16:31
DEvYIQX.jpeg

Haal nu de Aftelkalender in huis en proost iedere dag vanaf de kerst tot en met nieuwjaarsdag! Acht brouwers, acht bieren en een samenwerking om trots op te zijn. Van kerstbier tot quadrupel en van IPA tot tripel en alles daartussenin, het ideale cadeau voor de bierliefhebber!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deelnemende brouwerijen:
Hooglander Bier, ROTT. Brouwers, Strieper Craft Beer Company, Brouwerij De Blauwe IJsbeer, ROEM Bier, Milky Road Brewery, Brouwerij Ebontree & BE+ER Bierbrouwers.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Let op: De kalender wordt vanaf week 49 geleverd.

Bestellen kan hier: https://www.milkyroadbrewery.nl/webshop
Sarabivrijdag 2 december 2022 @ 11:14
Gisteren trad Halestorm in Nederland op en aangezien de gitarist een groot The Big Lebowski fan is moesten we natuurlijk wel ons bier The Bock Lebowski met hem delen O+

We4pc7j.jpeg