Een varkensbrander? Whut?quote:Op maandag 25 januari 2021 15:37 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Even met de varkensbrander erover als ie uit de sous vide komt
Oh. Onkruidbrander heet dat ook welquote:
Even nog op heel hoog vuur in een braadpan kort aan de buitenkant karamelliseren.quote:
Ah! Lekkerquote:Op maandag 25 januari 2021 16:39 schreef Karzai het volgende:
[..]
Nee bij moeders, zij had 4 kilo hert besteld
Met stroop of met piccalilly?quote:
die piccallily kan je eigenlijk niet lekker kopen uit een potjjequote:Op maandag 25 januari 2021 19:19 schreef maily het volgende:
[..]
Met stroop of met piccalilly?
Ik vraag dit voor een vriendin.
Wij hadden rijst en sperzieboontjes.
Met kipsaté uit de vriezer.
Ik heb zo'n klein potje van Kesbeke. Ben de enige hier die het lekker vindt ...quote:Op maandag 25 januari 2021 19:23 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
die piccallily kan je eigenlijk niet lekker kopen uit een potjje
mcdonalds gebruikt picalliy, ik heb echter de laatste honderd jaar geen piccallily gevonden die ik lekker vond, terwijl eigenlijk het niet zo moeilijk is
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op maandag 25 januari 2021 19:31 schreef maily het volgende:
[..]
Ik heb zo'n klein potje van Kesbeke. Ben de enige hier die het lekker vindt ...ach ik zat zo te denken wat gebeurt er nou eigenlijk als we een pot au feu of een bouilon maken, of een saus van groenten restjes en wat kruidenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
maar dan van de iets betere qualiteit, die wat zoeter zijn
dan gaat tijdens de lange bereiding, zo'n picalliy sausje echt heel lekker smaken, omdat het dan eerlijk is
stukjes bloemkool mensen
Vuâhhhhquote:Op maandag 25 januari 2021 15:40 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Oh. Onkruidbrander heet dat ook wel
Gasbrander met een dikke vlam er aan
Zoiets is eigenlijk handzamer:
https://www.bol.com/nl/p/(...)er/9200000102188926/
Deze is zelfs speciaal oor sous vide volgens bol
quote:Op maandag 25 januari 2021 15:50 schreef golfer het volgende:
[..]
Even nog op heel hoog vuur in een braadpan kort aan de buitenkant karamelliseren.
En met de crème bruleebrander afmaken.
Heldquote:Op maandag 25 januari 2021 16:39 schreef Karzai het volgende:
[..]
Nee bij moeders, zij had 4 kilo hert besteld
Heb ik ook altijd in de vriezer en mini-tompoucequote:Op maandag 25 januari 2021 19:51 schreef FranticDJ het volgende:
Slagroomsoesjes
onder het mom van de diepvries moet echt leeg.
lekker vers brood kan ook zo lekker zijn, ik zou daar maar wat extra geld aan uitgevenquote:Op maandag 25 januari 2021 20:19 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Heb ik ook altijd in de vriezer en mini-tompouce
Vanavond gewoon brood gegeten, vers van de bakker
Beleg was smeerworst met mosterd, smeerkaas met sambal en salami. Thee erbij.
Nu ook weer thee en wat blokjes chocolade.
Brooddag doe ik hier ook meestal wel 1x per week hoorquote:Op maandag 25 januari 2021 20:19 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Heb ik ook altijd in de vriezer en mini-tompouce
Vanavond gewoon brood gegeten, vers van de bakker
Beleg was smeerworst met mosterd, smeerkaas met sambal en salami. Thee erbij.
Nu ook weer thee en wat blokjes chocolade.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |