Dan heb ik dat inderdaad verkeerd gedaan. Er staat heel veel op internet.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:08 schreef Gutz het volgende:
Ik weet niet waar jij je vooronderzoek gedaan hebt, maar dat heb je niet gedaan naar die boterbaksels van Loetje...
Volg dit recept en je komt redelijk in de buurt.
Link?quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:08 schreef Gutz het volgende:
Ik weet niet waar jij je vooronderzoek gedaan hebt, maar dat heb je niet gedaan naar die boterbaksels van Loetje...
Volg dit recept en je komt redelijk in de buurt.
https://www.vrouwvandeslager.nl/biefstuk-met-jus-a-la-loetje/quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:10 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dan heb ik dat inderdaad verkeerd gedaan. Er staat heel veel op internet.
Thx!quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:12 schreef Gutz het volgende:
[..]
https://www.vrouwvandeslager.nl/biefstuk-met-jus-a-la-loetje/
Link vergeten in vorige post, dus bij deze.
Gewoon even googelen, dan zie het vanzelf. Google op Loetje Klinkhamer.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:18 schreef Postbus100 het volgende:
Loetje? Biefstuk? Café? Ik mis een heel cultureel fenomeen, zie ik.
Geloof ik een restaurant. Had er zelf ook nooit van gehoord.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:18 schreef Postbus100 het volgende:
Loetje? Biefstuk? Café? Ik mis een heel cultureel fenomeen, zie ik.
Loetje is een Nederlandse restaurantketen. Het bedrijf heeft 16 vestigingen, vooral in Amsterdam, en breidt de laatste jaren flink uit, voornamelijk in de Randstad. De restaurants van Loetje staan bekend om de ossenhaasbiefstukken.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:18 schreef Postbus100 het volgende:
Loetje? Biefstuk? Café? Ik mis een heel cultureel fenomeen, zie ik.
Hij was eerst slager. Toen dat niet meer liep begin hij een biljartcafe. Daar kon je ook een broodje bal bestellen. Later begon hij met de biefstukken en dat werd een enorm succes. Hij is een begrip. Hij is niet zo lang geleden overleden, van de trap gevallen.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:29 schreef SVW5. het volgende:
[..]
Geloof ik een restaurant. Had er zelf ook nooit van gehoord.
Ben benieuwd Sigaartje!
Zat er zout en peper op de biefstuk?quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:10 schreef Tinkepink het volgende:
Hij serveert ze met twee schuin doorgesneden sneetjes wit casinobrood. Patat en sla kun je bijbestellen. Net als levertjes, ui en champignons.
Alhoewel best lekker allemaal vind ik Loetje wel wat overgewaardeeerd.
Bakken doe je zonder zout en peper. Die voeg je naderhand naar smaak toe.quote:
Tip: vergeet dat en gebruik ongezouten roomboter.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:29 schreef Sigaartje het volgende:
Inderdaad, ik zie het nu ook. Blue band, ik denk dat ik in de war was met Croma.
Inmiddels heb ik natuurlijk wel een beetje gegoogeld.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:33 schreef Chia het volgende:
[..]
Loetje is een Nederlandse restaurantketen. Het bedrijf heeft 16 vestigingen, vooral in Amsterdam, en breidt de laatste jaren flink uit, voornamelijk in de Randstad. De restaurants van Loetje staan bekend om de ossenhaasbiefstukken.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Loetje
Dat kan, dat heb ik ook wel in huis, maar ik ben gewoon benieuwd naar het origineel. Nee, ik heb geen zin om naar Loetjes af te reizen.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:55 schreef LorneMalvo het volgende:
[..]
Tip: vergeet dat en gebruik ongezouten roomboter.
ik zou het achteraf doen omdat ik het bij Loetje een zoute sloot jus vond.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:00 schreef Sigaartje het volgende:
Maar wat ik wel raar vind: gebruikt hij geen zout en peper?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |