abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_196360624
Goedemorgen allemaal,

Ik heb er lang over zitten twijfelen of ik dit 'daten' verhaal wilde delen. Nu, danks de heel slechte huidige situatie, wil ik het toch delen, omdat ik eigenlijk wel echt een hart onder de riem kan gebruiken en advies over hoe ik hier mee moet dealen. Excuus als het Nederlands ook niet so perfect is, niet mijn moedertaal.

Ik ben 30 en had nooit een echte relatie: buitenland studeren en wonen, lang studeren, en nu pas een werk voor 2 jaar in Nederland. Maar ok nogal verlegen en niet echt het meisje dat mannen benaderen. Ik had wel gewoon dates (meestal door dating apps) maar gewoon dus niet de type ik voor me had gewenst, een aantal dates, dan seks en hopen dat iets meer komt... niets. Ook als je maar één keer seks hebt, leer je niets en voel je je meer gebroken.
In 2019 heb ik nog een keer veel pijn gehad vanwege een man die ik zo heb gedate maar uiteindelijk een leugenaar was die ook een stop aan onze relatie heeft gezet voordat ik een soort uitleg kon krijgen.

Ik had dus dit jaar veel probleme weer en nog steeds op de apps te zitten, tot september,1 jaar later, dus. Daar heb ik weer met een leuke man gematched. Ook eind twintig. We waren in onze eerste chat echt enorm open, over alles. Ik vond hem een ontzettend leuke man voor me. Gewone hobby's, knap (voor mij), banen die niet zo ver uit elkaar liggen, studies in hetzelfde bereik, en gewoon een heel schattige, open man die verdedigde dat hij leugens haatte en een relatie wilde op basis van eerlijkheid. Hij had een relatie van 6 jaar met een meisje dat vroeg klaar was met de coronatijd, en wilde gewoon iets nieuws beginnen

Voor mij zag dat er gewoon heel goed uit. Ik besloot uiteindelijk om hem te ontmoeten en het gevoel was zo goed dat ik hem op de eerste date kuste en knuffelde, want het voelde gewoon goed. Wij hadden nog een tweede lange date met een andere wandeling en restaurant. Date 3 en 4 zijn wij eindelijk eerst thuis bij hem of bij me geweest (de cafés ook langzaam dicht geworden...), samen geslapen jawel, voorspel ook, maar geen seks.

Hij heeft mij ook altijd het idee gegeven dat hij heel blij was en hij vertelde me heel snel dat ie van me hield, maar gewoon dat ie blij rond me was. Ik ben een voorzichtige persoon, maar ik had geen reden om naar zijn dating-apps te zoeken, omdat hij altijd zo open en positief was om me te ontmoeten en enthousiast was. Toen ik keek, zag ik geen enkele verandering in zijn dating-app, zoals afstand, en dat stelde me gerust.
Maar tijdens date 4 hadden we een open discussie over de dating-app, waar hij bevestigde dat hij het concept van swipen ook niet leuk vindt.

Na deze date viel me waarschijnlijk een vreemd intuïtief gevoel binnen, en de volgende dag kreeg ik ook minder berichten van hem, misschien was hij moe of zo na samen te hebben geslapen (wat in het begin soms niet zo gemakkelijk is, althans niet voor mij , ik kan niet ontspannen),maar ik begon zijn afstand op de app te checken. Hij had iets buiten de stad te doen en de afstand op zijn profiel begon heel vaak te veranderen.

Ik heb hem dan 2 dagen naar de date via whatsapp geconfronteerd. Ik vertelde hem dat ik zijn afstand had gecheckt, dat hij met andere meisjes heel waarschinlijk nog aan het praten was, en als hij met andere mensen uit wilde gaan het oké was, maar hij moest het mij vertellen. Hij zei nee dat hij zojuist had gereageerd op een bericht van een oudere match om te zeggen dat hij nu niet kon daten, dat hij met iemand anders op date ging, en niet met iemand anders zou uitgaan, en dat was alles. Dat hij gewoon bij mij wilde zijn.

Ik kon dat nauwelijks geloven, maar zei oké, bleef erg ongerust, want ik zie de interesse niet in om met anderen te praten terwijl je al zo leuke dates met iemand hebt. Of dan zeg je dat je met anderen wilt daten.
Hij schreef me ook redelijk minder overal, vroeg niet meer zo vaak om te daten, had het drukker in de weekenden en de stress stapelde zich in me op. Ik kon zien dat hij de app al die tijd bleef gebruiken.

We ontmoetten elkaar nog 2-3 keer, meer op mijn initiatief, en hadden eindelijk twee keer seks. Zelfs tijdens seks vertelde mijn gevoel me dat er iets vreemds was. Omdat ik niet veel ervaring heb, en hij niet de beste helper was, waren deze 2 keer misschien niet de beste, maar in een relatie helpt tijd zeker. En een deel van mijn vertrouwen was weg, waardoor ik gestrest raakte

Tussen de dates door bleef ik hem op de apps zien, en hij ontkende altijd als ik hem confronteerde. Hij wilde alleen mij en niemand anders. Maar hij heeft er bijvoorbeeld altijd voor gezorgd dat we nooit meer samen sliepen (alleen seks en dan ging hij of ik weer naar huis na een tijdje/douche/filmpje of zo).

Dankzij een vriendin, konden we vorige week heel gemakkelijk met hem matchen via de app, en hij begon het gesprek. Ik voelde me erg verdrietig dat dit kon gebeuren, wat betekende dat ik gelijk had dat hij op zoek was naar andere chats met een manier van praten die seksgericht kon zijn en heel anders dan de benadering die hij voor mij gebruikte van een heel lieve man die op zoek was naar liefde.

Ik zei hem niet wat wij hadden gedaan, maar ik zag hem van mijn eigen app met de afstand hoe hij actief in de app was, en confronteerde hem opnieuw, voornamelijk op basis van mijn gevoel, dat hij wist dat leugens alles waren wat ik niet wilde.

We hebben deze week dan verschillende berichten uitgewisseld, waarin hij nog steeds het gebruik van de applicatie ontkende, zei dat hij hem hoogstens had geopend om mijn foto's aan iemand te laten zien, wat een keer maar niet altijd waar kan zijn.

Uiteindelijk zei hij dat niet ' Ik wil een relatie waarin hij zichzelf de hele tijd moet rechtvaardigen en moet nadenken. Maar hij stond erop dat hij hoopte dat ik het begrijp en dat hij hoopt dat ik weet dat hij om me geeft en veel van me houdt.

Ik stelde voor om elkaar te ontmoeten na 1 dag nadenken, en zei sorry dat we de hele tijd via whatsapp hadden gepraat en dit is een gesprek dat we in het echt zouden moeten hebben. Na 2 dagen heb ik nog steeds niets terug ontvangen, maar met mijn vriend gingen we verder met de dating app-chat aan de zijkant, spraken de hele nacht met hem, hij was klaar om 'dat meisje' te ontmoeten voor seks, en zelfs na een van onze vragen sprak hij over iemand (IK) met wie hij de afgelopen maand seks had, en dat was heel erg, zoals de eerste keer, 'want ze had weinig ervaring en hij had nog nooit zoiets ergs' ... Deze persoon ben ik.

Ik voelde veel veel pijn en samen met mijn vriend schreven we dat hij stom was en verwijderde ik de match en het gesprek. Nu blijf ik bij deze pijn van: oprechte gevoelens voor hem vermengd met de pijn om voor een idioot te worden beschouwd, niet te weten wat waar is in wat hij ooit heeft gezegd in termen van gevoelens en wensen, en beschuldigd en genegeerd te worden omdat ik dat hem niet vertrouw. En niet wetend of hij ooit bij mij terug op mijn bericht zal schrijven, en wat hij zal zeggen.

Ik voel me zo slecht en ik erken dat het niet goed was om hem een ​​beetje te bespioneren, maar hoe moet ik iemand vertrouwen na zulke ervaringen? Ik voel me diepbedroefd dat hij me dit kan aandoen, toen ik hem zoveel kansen gaf om eerlijk te zijn en een goede relatie gaande te houden ... Ik heb het grootste deel van het weekend gehuild en ik heb vreselijke pijn.

Hebben jullie nog tips hiervoor? Is dit normaal gedrag van veel jongens? Of heb ik gewoon echt dikke pech... Hebben jullie misschien ook zoiets meegemaakt? Is het ook goed gekomen met jullie uiteindelijk? Verhalen van anderen helpen mij.

Bedankt voor het lezen..
pi_196360843
Ik heb ongeveer de helft gelezen; mijn tip is houd je eigen grenzen in de gaten en handel daarnaar. Houd je niet zo bezig met van alles invullen voor een ander.
  Spellchecker zondag 22 november 2020 @ 12:18:06 #3
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_196360898
Dit is geen relatiemateriaal.
Sterkte.

[ Bericht 73% gewijzigd door maily op 22-11-2020 12:27:33 ]
** na na na **
  zondag 22 november 2020 @ 12:20:36 #4
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_196360944
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:18 schreef maily het volgende:
Dit is geen relatiemateriaal.
Sterkte.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Volgens mij was dit iets wat ze via haar eigen app kon zien.
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 22 november 2020 @ 12:20:40 #5
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196360945
Ik heb geen verstand van dating-apps en dergelijke, maar als zijn verhaal niet klopt met de feiten dan moet je wegwezen.
  zondag 22 november 2020 @ 12:22:17 #6
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_196360974
Te lang verhaal, heb niet alles gelezen maar wat ik er wel uithaal is dat je teveel voor een ander aan het invullen bent.
Sterkte iig.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  zondag 22 november 2020 @ 12:23:09 #7
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_196360991
Dit is hoe dan ook een rotervaring, helemaal dat hij over jou zo negatief sprak terwijl hij niet wist dat jij het was. Op zich natuurlijk ook niet in de haak om hem zo uit de tent te lokken, maar je weet nu wel dat je hem moet vergeten.

Hoe je weer vertrouwen krijgt, vind ik moeilijk te zeggen. Natuurlijk zijn niet alle mannen onbetrouwbaar, maar een paar slechte ervaringen kunnen een hoop verpesten.
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 22 november 2020 @ 12:24:47 #8
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_196361013
Even een samenvatting: zij en een vriendin hebben onder een alias een match met hem gemaakt en toen bleek hij niet alleen voor van alles in, maar sprak hij ook nog eens heel negatief over de vrijpartijen van hem met TS.
The love you take is equal to the love you make.
  Spellchecker zondag 22 november 2020 @ 12:26:58 #9
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_196361034
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:20 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Volgens mij was dit iets wat ze via haar eigen app kon zien.
Je hebt gelijk :@
Ik haal het weg.
** na na na **
pi_196361267
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:24 schreef Lienekien het volgende:
Even een samenvatting: zij en een vriendin hebben onder een alias een match met hem gemaakt en toen bleek hij niet alleen voor van alles in, maar sprak hij ook nog eens heel negatief over de vrijpartijen van hem met TS.
Ja dat is het.

En aan me schreef hij dat ik hem zo veel pijn heb gedaan, omdat ik hem niet vertrouw, dat hij altijd trouw was. En is niet zeker een relatie te willen hebben met iemand die hem niet vertrouwt. Misschien heeft hij echt geen andere seks in de tussentijd gehad, maar is op zoek, alleen krigt hij het misschien niet zo makkelijk.

Misschien is hij wel boos op mij en daarom zulke gesprekken met vrouwen...maar voor een liefde man die wilde gewoon "nadenken" vind ik het een beetje te veel.

Of wat denken jullie ervan? Hij heeft ook daar geschreven dat hij met haar ex vriendin in het einde van de relatie ook nog vreemdgegaan is. Dat wist ik zelf niet, alleen dat zij het klaar had gemaakt, omdat zij niet meer verliefd was.
pi_196361345
Meid volg je gevoel die zegt dat er niks klopt aan dit hele verhaal. Blokkeer hem en ga verder met je leven, wat heb je nou aan zo'n natte krant?
pi_196363316
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:50 schreef lemmethinkaboutit het volgende:
Meid volg je gevoel die zegt dat er niks klopt aan dit hele verhaal. Blokkeer hem en ga verder met je leven, wat heb je nou aan zo'n natte krant?
Ja..ik weet het. Alleen heb ik gevoele en daarvan ga ik heel moeilijk eruit. Ook omdat ik elke keer door dezelfde pijn en alles moet gaan. Ziet eruit als mannen een vrouw door seks of zo eerst kiezen, en daar heb ik blijkbaar geen kans.
Ik ben benieuwd of een man dat hier liest en ook advies voor me heeft.
pi_196363746
Niet alle mannen zijn zo hoor, er zijn gelukkig ook genoeg goede mannen, denk dus dat je pech hebt gehad.
Het lijkt of hij jou een schuldgevoel wil aanpraten omdat jij hem niet vertrouwde, maar dat is onzin, zelfs als hij dat vervelend vindt, is dat geen reden om met andere vrouwen te gaan appen, juist niet. Volgens mij had je gelijk om hem niet te vertrouwen en kun je beter op zoek naar een beter exemplaar!
En ja, zoiets doet even pijn, maar uiteindelijk kom je er zeker bovenop! En je moet er maar vanuit gaan dat je iemand vindt die eerlijk en te vertrouwen is, en 1000x beter dan deze. Helaas moet je je daarvoor soms wel door wat rotte appels heen bijten (ben ik zelf ook nog mee bezig, maar zie genoeg succesverhalen om me heen, dus er is hoop! :)). Vooral je eigen grenzen bewaken en op je intuïtie blijven vertrouwen! Sterkte!
  zondag 22 november 2020 @ 15:44:46 #14
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196363955
Dit is een verkeerde dude die fout bezig is. Afkappen en wegwezen. Blokkeren die handel. Dit is geen positieve invloed in je leven.
Not all those who wander are lost.
pi_196364243
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 15:02 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja..ik weet het. Alleen heb ik gevoele en daarvan ga ik heel moeilijk eruit. Ook omdat ik elke keer door dezelfde pijn en alles moet gaan. Ziet eruit als mannen een vrouw door seks of zo eerst kiezen, en daar heb ik blijkbaar geen kans.
Ik ben benieuwd of een man dat hier liest en ook advies voor me heeft.
mja ik heb daar ooit eens vanalles over gelezen en wat daar keer op keer terug komt...
is niet alleen dat de andere kant dingen doet die niet door de beugel kunnen...

Maar dat mensen die dit stelselmatig overkomt... vaak door nare ervaringen in het verleden... onbewust meer vatbaar zijn voor zulke mannen.

Dus geen kant en klare tips hier.
Maar ga dingen anders doen.
Bedenk wat jou maakt wie je maakt.
Wat je blij maakt aan jezelf en in een ander.
En waar je niet blij van word.

Het begint bij bewustzijn.
  zondag 22 november 2020 @ 16:09:05 #16
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196364273
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
Not all those who wander are lost.
pi_196365087
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 16:09 schreef Mishu het volgende:
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
pi_196365110
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:04 schreef zon_9 het volgende:

[..]

vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
Maar.. block hem even.
Gewoon voor jezelf :)
  zondag 22 november 2020 @ 17:13:18 #19
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196365210
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 16:09 schreef Mishu het volgende:
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
Bij iemand die liegt moet je juist des te meer op je gevoel afgaan.
  zondag 22 november 2020 @ 17:22:14 #20
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196365325
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 17:13 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Bij iemand die liegt moet je juist des te meer op je gevoel afgaan.
Hoe weet je nou in eerste instantie dat ie liegt? Dat duurt even voordat dingen niet lijken te kloppen. Iedereen die liegt gaat foutjes maken maar dat duurt even voordat je het opmerkt.
Not all those who wander are lost.
  zondag 22 november 2020 @ 17:23:26 #21
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196365344
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:04 schreef zon_9 het volgende:

[..]

vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
Hij heet toch niet Patrick he?
Not all those who wander are lost.
pi_196365390
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:22 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hoe weet je nou in eerste instantie dat ie liegt? Dat duurt even voordat dingen niet lijken te kloppen. Iedereen die liegt gaat foutjes maken maar dat duurt even voordat je het opmerkt.
Dat duurt best wel even.

Maar als je met eigen ogen ziet dat ie tegen iemand anders via een datingsite over jouw seksuele prestaties praat en dat bovendien nogal onder de maat zegt te vinden.

Dan heeft ie kennelijk weinig principes mbt wat wel en niet netjes en sociaal is.
En moet je je afvragen of je uberhaupt nog wil controleren of ie liegt... dan zit je alleen jezelf maar te pijnigen.

Blocken die gast en weer door.
  zondag 22 november 2020 @ 17:30:07 #23
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196365474
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:22 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hoe weet je nou in eerste instantie dat ie liegt? Dat duurt even voordat dingen niet lijken te kloppen. Iedereen die liegt gaat foutjes maken maar dat duurt even voordat je het opmerkt.
Wat iemand beweert, leidt af. Maar zelf voel en zie je veel. Je registreert veel.
pi_196365656
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:23 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hij heet toch niet Patrick he?
Nee geen Patrick, iets met "F". Ken je een leugenaar die Patrick heet? Als iemand hier dat zou herkennen wil ik zeker graag een privé bericht. Alles informatie gaat mij nu helpen met het beter voor mezelf te maken. Misschien heeft hij het ook aan iemand anders gedaan..

@Uhmmpie Ik moet toch zeggen dat wij met de nepprofiel iets van een niet te serieuse meid hebben gespeeld, en die was heel direct met seks vragen. Wij hebben gevraagd, wanneer hij voor de laatste keer seks gehad, en dan hoe dat was.
Ik was blijkbaar nummer 2 van tinder, eerste was maanden geleden en volgens hem, "prima".... :/
pi_196366158
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 16:09 schreef Mishu het volgende:
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
Genoeg vrouwen die ook zo zijn.

@zon_9: Blokkeer die man en richt je op wat anders.
pi_196366378
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:18 schreef maily het volgende:
Dit is geen relatiemateriaal.
Sterkte.

ik krijg eerder de indruk dat TS zéf geen relatiematerieel is....

Ontzettend wantrouwig, heel afwachtend, benaderd anderen enorm negatief, en als ze 'vermoed' dat er misschienw el iets zal zijn, gaat ze vervolgens zelf een 'trap' opzetten voor de ander, om hem op leugens te gaan 'betrappen', wat utieindelijk ook wel lukt.

Ik denk dat TS gewoon oogst wat ze zelf zaait.

Misschien zal ze verder wel haar redenen hebben voor haar wantrouwige instelling, ik vermoed dat er wel een reden zal zijn voor haar gedrag, die ze misschien hier niet verder helemaal zil gaan uitleggen....
maar zolang ze die onderliggende issue bij zichzelf niet opgelost heeft, heeft het niet zoveel zin te doen alsof je een relatie wil, maar vooral als er een contact ontstaat een drang hebben de ander op leugens te willen betrappen en dan een 'val' voor hem op te gaan stellen
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
pi_196366502
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:38 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Nee geen Patrick, iets met "F". Ken je een leugenaar die Patrick heet? Als iemand hier dat zou herkennen wil ik zeker graag een privé bericht. Alles informatie gaat mij nu helpen met het beter voor mezelf te maken. Misschien heeft hij het ook aan iemand anders gedaan..

@:uhmmpie Ik moet toch zeggen dat wij met de nepprofiel iets van een niet te serieuse meid hebben gespeeld, en die was heel direct met seks vragen. Wij hebben gevraagd, wanneer hij voor de laatste keer seks gehad, en dan hoe dat was.
Ik was blijkbaar nummer 2 van tinder, eerste was maanden geleden en volgens hem, "prima".... :/
Waarom doe je dit dan?
Daarmee heb je hem ook niet met respect behandeld. Je vertrouwt hem niet, laat hem dan gaan. Het gaat niet goed worden.
pi_196366794
Dat is een typisch probleem van online dating. Liegen gaat daar iets makkelijker, waardoor de waarheid later aan het licht komt dan bij een spontane ontmoeting in real life. Laat je date lekker in het sop gaar koken. Iemand die zo met anderen omgaat verdient geen enkele seconde extra aandacht.
pi_196366852
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:38 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Nee geen Patrick, iets met "F". Ken je een leugenaar die Patrick heet? Als iemand hier dat zou herkennen wil ik zeker graag een privé bericht. Alles informatie gaat mij nu helpen met het beter voor mezelf te maken. Misschien heeft hij het ook aan iemand anders gedaan..

@:uhmmpie Ik moet toch zeggen dat wij met de nepprofiel iets van een niet te serieuse meid hebben gespeeld, en die was heel direct met seks vragen. Wij hebben gevraagd, wanneer hij voor de laatste keer seks gehad, en dan hoe dat was.
Ik was blijkbaar nummer 2 van tinder, eerste was maanden geleden en volgens hem, "prima".... :/
Mja afgezien van dat je dat beter niet had gedaan...
kun je ook beter hem niet steeds controleren.

Deur dicht.. en een Leuke Vent zoeken
pi_196367637
Als hij andere "matches" zoekt om te seksen, dan zal dat ook wel zijn idee zijn bij zijn dates met jou. En blijkbaar heeft 'ie goed in de gaten welke snaren hij moet raken om jou toe te kunnen voegen aan zijn lijstje.

En nu is het aan jou. Vind je het prima zo? Dan blijven daten en je niet druk maken over de rest. En was je uit op meer dan alleen seks? Dan de bittere pil slikken en verder gaan.
pi_196367774
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:04 schreef zon_9 het volgende:

[..]

vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
Dus omdat ie een knap koppie heeft en ingenieur is, vind je hem eigenlijk nog steeds leuk?
pi_196367811
Als hij schattig is en intelligente dingen zegt, is het o.k. dat hij je zo behandelt. Dit soort mensen zijn energiegevers die je in je leven wilt houden :Y :Y
Mijn boek "Ruimte, tijd, materie" over fundamentele natuurkunde (kwantummechanica, zwarte gaten, kosmologie, deeltjesfysica, etc.) op bol.com
Bijbehorend topic: W&T / Boek over kwantumzwaartekracht: jullie input gevraagd #3
pi_196367870
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 19:41 schreef Haushofer het volgende:
Als hij schattig is en intelligente dingen zegt, is het o.k. dat hij je zo behandelt. Dit soort mensen zijn energiegevers die je in je leven wilt houden :Y :Y
Vooral energie op heuphoogte... en dan weer door. Next!
pi_196367876
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 19:41 schreef Haushofer het volgende:
Als hij schattig is en intelligente dingen zegt, is het o.k. dat hij je zo behandelt. Dit soort mensen zijn energiegevers die je in je leven wilt houden :Y :Y
normal wel ja. Daarom. Niet dat het nu o.k. is, maar ik dacht zijn energie en liefheid heel normal en schattig was.

Ben heel teleurgesteld.

Of bedoelde je anders?
pi_196367949
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 19:45 schreef zon_9 het volgende:

[..]

normal wel ja. Daarom. Niet dat het nu o.k. is, maar ik dacht zijn energie en liefheid heel normal en schattig was.

Ben heel teleurgesteld.

Of bedoelde je anders?
Nou hij bedoelt dat je hem uit je hoofd moet zetten omdat hij NIET lief en schattig is maar een eikel die misbruik maakt van dat jij denkt dat ie lief en schattig is.

En al zou hij per ongeluk soms wel lief en schattig zijn.... dan is hij dat NIET voor jou.
pi_196367954
Of was dit te cru?
pi_196368128
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 19:49 schreef Uhmmpie het volgende:
Of was dit te cru?
Nee ik begrijp het. Alleen hoop ik misschien nog te veel dat ik in de waar zit, en dat doet alleen omdat hij boos op mij was.

Kortsamengevat: ik had eens mijn fotos op de app veranderd om het te laten zien dat ik ook op de app zat. (nadat ik zo veel keren een afstand hat zien veranderen. Hij heeft erover nooit besproken, alleen dit week, zegde dat het hem veel pijn had gedaan...
en toen is hij op de app weer gegaan, vanwege de frustratie.

Maar ik geloof hem niet helemaal, omdat hij ook zegde dat hij op de app niet de afgelopen tijd heeft geswiped, toch kon ik met mijn vriendin hem nog een paar dagen ervoor matchen.. en dat gaat alleen door swipen..

Dus ik zit te veel in de waar. Ik denk dat misschien ik ben deels zeker waar, maar misschien doet hij sommige dingen ook uit pure frustratie omdat ik hem heb gechecked en fotos veranderd en zo. Toch was hij vroeger dan dat nog op de app nadat ik hem voor de eerst al een bemerking had gemaakt.
Maarja dan.. ik weet het niet.

Ik vind het zo erg als hij ligt, en weet helemaal niet waarom hij zo een ding doet. Ik ben iemand die heel graag alles wil weten, in mijn werk (engineer en zo) maar ook dan in mijn privé leven. Ik ben gewoon zo.
pi_196368227
quote:
Nee ik begrijp het. Alleen hoop ik misschien nog te veel dat ik in de waar zit, en dat doet alleen omdat hij boos op mij was
Als hij zo doet omdat hij boos is.....
wil je daar geen relatie mee.
Easy as pie.

Een relatie is niet alleen maar rozengeur en maneschijn... en als je een meningsverschil hebt of 1 van beiden is boos.... dan moet je moet elkaar praten.

Ipv heel egoïstisch proberen die ander te kwetsen danwel degene te negeren omdat ze “het verdient heeft”

Want je hebt het niet verdiend. Punt.

Zoek iemand die ECHT lief en schattig is.
Ook (en vooral!) op de momenten dat je twijfelt, niet lekker in je vel zit of anderzins even minder leuk bent.
  Spellchecker zondag 22 november 2020 @ 20:06:46 #39
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_196368235
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 20:00 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Nee ik begrijp het. Alleen hoop ik misschien nog te veel dat ik in de waar zit, en dat doet alleen omdat hij boos op mij was.

Kortsamengevat: ik had eens mijn fotos op de app veranderd om het te laten zien dat ik ook op de app zat. (nadat ik zo veel keren een afstand hat zien veranderen. Hij heeft erover nooit besproken, alleen dit week, zegde dat het hem veel pijn had gedaan...
en toen is hij op de app weer gegaan, vanwege de frustratie.

Maar ik geloof hem niet helemaal, omdat hij ook zegde dat hij op de app niet de afgelopen tijd heeft geswiped, toch kon ik met mijn vriendin hem nog een paar dagen ervoor matchen.. en dat gaat alleen door swipen..

Dus ik zit te veel in de waar. Ik denk dat misschien ik ben deels zeker waar, maar misschien doet hij sommige dingen ook uit pure frustratie omdat ik hem heb gechecked en fotos veranderd en zo. Toch was hij vroeger dan dat nog op de app nadat ik hem voor de eerst al een bemerking had gemaakt.
Maarja dan.. ik weet het niet.

Ik vind het zo erg als hij ligt, en weet helemaal niet waarom hij zo een ding doet. Ik ben iemand die heel graag alles wil weten, in mijn werk (engineer en zo) maar ook dan in mijn privé leven. Ik ben gewoon zo.
Hou de eer aan jezelf ^O^
En ja dit doet pijn ... :*
** na na na **
  zondag 22 november 2020 @ 20:58:56 #40
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_196369095
Hij is een lul en jij bent te wantrouwend. En gek genoeg houden jullie elkaars gedrag in stand.
Doe jezelf een lol en blokkeer hem en ga door met je leven. Ookal vind je hem aantrekkelijk, jullie passen niet bij elkaar
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  zondag 22 november 2020 @ 21:19:12 #41
487436 Naardegallemiezen
Naar de filistijnen
pi_196369414
Door op die app of wat het ook is te gaan en met een 'nep' profiel via je vrienden met hem te gaan praten, zit je al te vissen naar antwoorden die je eigenlijk al weet: hij wil niet meer, en zit van meerdere walletjes te snoepen. Het is gewoon een fuckboy. :Y)

Je bent meer waard.
  zondag 22 november 2020 @ 21:22:54 #42
487436 Naardegallemiezen
Naar de filistijnen
pi_196369472
Oja, en stop met hem te stalken op die app met een nepprofiel. Dat is niet gezond.

Heb het gevoel dat je serieus denkt dat je iets misloopt (hem), maar geloof me, je loopt niks mis, you dodged a bullet.
pi_196369524
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 15:02 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja..ik weet het. Alleen heb ik gevoele en daarvan ga ik heel moeilijk eruit. Ook omdat ik elke keer door dezelfde pijn en alles moet gaan. Ziet eruit als mannen een vrouw door seks of zo eerst kiezen, en daar heb ik blijkbaar geen kans.
Ik ben benieuwd of een man dat hier liest en ook advies voor me heeft.
Ik snap dat het beroerd voelt om zo bedrogen te worden, maar ik denk niet dat het een specifiek mannendingetje is. Ik denk dat het bij daten hoort. Het duurt even voor je iemand hebt gevonden die de moeite waard is, want er zit nu eenmaal veel wrakhout tussen. Met wrakhout bedoel ik dan mensen die liegen en bedriegen....

Je kan alleen maar je gevoel proberen te volgen en toch ook niet je hele vertrouwen in de medemens te verliezen, want daar heb je uiteindelijk vooral jezelf mee, daardoor mis je misschien de boot als je iemand tegenkomt met wie het klikt en die wel te vertrouwen is.

Daten is nu eenmaal vallen en weer opstaan, afstoffen en opnieuw beginnen. Net zo lang tot je in de juiste armen struikelt. Frustrerend, verdrietig vaak, maar het hoeft gelukkig maar 1 keer echt goed te gaan. Dat is soort van troostend....
  zondag 22 november 2020 @ 21:27:12 #44
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196369540
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:22 schreef Naardegallemiezen het volgende:
Oja, en stop met hem te stalken op die app met een nepprofiel. Dat is niet gezond.

Heb het gevoel dat je serieus denkt dat je iets misloopt (hem), maar geloof me, je loopt niks mis, you dodged a bullet.
De psyche van de mens.
Not all those who wander are lost.
  zondag 22 november 2020 @ 21:28:28 #45
487436 Naardegallemiezen
Naar de filistijnen
pi_196369558
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:27 schreef Mishu het volgende:

[..]

De psyche van de mens.
Zelf ook zo vaak die fout gemaakt. *O*
En achteraf je zelf uitlachen dat je denkt, dat ik dat stuk schijt van een vent destijds zo mijn leven heb laten verzieken.
  zondag 22 november 2020 @ 21:33:21 #46
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196369663
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:28 schreef Naardegallemiezen het volgende:

[..]

Zelf ook zo vaak die fout gemaakt. *O*
En achteraf je zelf uitlachen dat je denkt, dat ik dat stuk schijt van een vent destijds zo mijn leven heb laten verzieken.
Ik ook. Duurt echter een tijdje voordat de 'spell' doorbroken is. Hij is voor je 'test' geslaagd (ingenieur, lief etc.) en daarom denk je dat je een 'goeie' verliest. Maar deze gast is emotioneel fucked up en in 'playzone'.

[ Bericht 16% gewijzigd door Mishu op 22-11-2020 21:41:27 ]
Not all those who wander are lost.
  zondag 22 november 2020 @ 21:36:07 #47
487436 Naardegallemiezen
Naar de filistijnen
pi_196369730
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:33 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ik ook. Duurt echter een tijdje voordat de 'spell' doorbroken is. Hij is voor je 'test' geslaagd (ingenieur, lief etc.) en daarom denk je dat je een 'goeie' verliest. Maar deze gast is emotioneel fucked up en in 'playzone'.
Precies dit dus. TS moet even 'wakker' worden.
Dat gaat het beste als je stopt met hem te stalken via die app met een ander profiel en over hem na blijft denken. Hij gaat (op korte termijn) echt niet veranderen.
pi_196369751
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:33 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ik ook. Duurt echter een tijdje voordat de 'spell' doorbroken is. Hij is voor je 'test' geslaagd (ingenieur, lief etc.) en daarom denk je dat je een 'goeie' verliest. Maar deze gast is emotioneel fucked up en in 'playzone'.
Ja ik had precies dezelfde vorig jaar, ik weet het, ook engineer alles. Maar is nu een verschill dat ik deze nu hem ontmoet precies nadat ik open was over de eerste leugenaar, en hij me beloofde dat hij altijd aardig en eerlijk zal zijn, zal ook me vertellen als hij niet meer met ons wil daten en dat we vrienden kunnen zijn. Als ik echt te
wantrouwend was, dan zou ik misschien helemaal niet op een date zijn gegaan ...
  zondag 22 november 2020 @ 21:38:16 #49
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196369789
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:36 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja ik had precies dezelfde vorig jaar, ik weet het, ook engineer alles. Maar is nu een verschill dat ik deze nu hem ontmoet precies nadat ik open was over de eerste leugenaar, en hij me beloofde dat hij altijd aardig en eerlijk zal zijn, zal ook me vertellen als hij niet meer met ons wil daten en dat we vrienden kunnen zijn. Als ik echt te
wantrouwend was, dan zou ik misschien helemaal niet op een date zijn gegaan ...
Hij loog.
  zondag 22 november 2020 @ 21:41:40 #50
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196369867
Hij zal best als 'een vriend' of 'een zoon' een leuk persoon zijn met ook leuke karaktertrekken(humor etc) maar niet in de juist mindset of emotionele staat om met vrouwen om te gaan zonder ze te fucken. Het verbaasde mij vooral dat er mensen bevriend met hem wilden zijn en dat zijn ouders niks door hadden dan wel er niks van vonden dat hij vrouwen zo behandelde.
Not all those who wander are lost.
  zondag 22 november 2020 @ 21:43:30 #51
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196369905
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 21:38 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Hij loog.
Eerste leugen inderdaad. Deze gast is niet serieus op zoek.
Not all those who wander are lost.
pi_196369946
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:41 schreef Mishu het volgende:
Het verbaasde mij vooral dat er mensen bevriend met hem wilden zijn en dat zijn ouders niks door hadden dan wel er niks van vonden dat hij vrouwen zo behandelde.
Wat bedoel je? Wie is "hij" hier?
pi_196369982
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:43 schreef Mishu het volgende:

[..]

Eerste leugen inderdaad. Deze gast is niet serieus op zoek.
Ja, hij heeft tegen mijn nepprofiel gezegd dat hij niet per se op zoek was naar een relatie, hij is op zoek naar een leuke vriendin, maar hoeft ook niet. Gewoon daten en zien.
Dan heb ik hem ook op een andere app gevonden en dan heeft hij "we will see" gezet en niet "een relatie".
  zondag 22 november 2020 @ 21:49:04 #54
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196370026
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:45 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Wat bedoel je? Wie is "hij" hier?
Mijn 'ex'. Ik heb hetzelfde meegemaakt.
Not all those who wander are lost.
pi_196370068
Deze gast is een randdebiel.
  zondag 22 november 2020 @ 21:51:01 #56
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196370074
Ga er trouwens maar vanuit dat die andere meiden onraad ruiken en het dus bij 1 date blijft bij hen. Totdat hij weer beet heeft bij iemand die een fout in de barriere heeft en hem met open armen ontvangt.
Not all those who wander are lost.
pi_196370124
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 21:51 schreef Mishu het volgende:
Ga er trouwens maar vanuit dat die andere meiden onraad ruiken en het dus bij 1 date blijft bij hem. Totdat hij weer beet heeft bij iemand die een fout in de barriere heeft en hem met open armen ontvangt.
Ja inderdaad, ik weet nu precies hoe veel matches hij heeft op de app en gewoon een paar max mag hij in het echt ontmoeten. Dat is dus wel een mogelijkheid.

Ah okay, your ex, P, nu begrijp ik het beter.
  zondag 22 november 2020 @ 21:55:16 #58
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196370147
Je spreekt nog in de tegenwoordige tijd over hem, wil je nog contact met hem opnemen..?
pi_196370228
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 21:55 schreef Boca_Raton het volgende:
Je spreekt nog in de tegenwoordige tijd over hem, wil je nog contact met hem opnemen..?
Gevoele gaan bij mij echt niet snel weg. Daarom moet ik ook deels wantrouwend zijn. Zeker mis ik hem. Maar ik weet wel dat dat waarschinlijk een echte nepe kant van hem dat ik mis.
pi_196370378
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:59 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Gevoele gaan bij mij echt niet snel weg. Daarom moet ik ook deels wantrouwend zijn. Zeker mis ik hem. Maar ik weet wel dat dat waarschinlijk een echte nepe kant van hem dat ik mis.
Stop ermee :)

Je mist de illusie.. je mist niet zijn sprankelende persoonlijkheid.
  zondag 22 november 2020 @ 22:11:01 #61
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196370389
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:59 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Gevoele gaan bij mij echt niet snel weg. Daarom moet ik ook deels wantrouwend zijn. Zeker mis ik hem. Maar ik weet wel dat dat waarschinlijk een echte nepe kant van hem dat ik mis.
Hij heeft een toneelstuk opgevoerd en je bent verliefd geworden op een illusie/zijn masker wat hij op heeft. Hij heeft vast inmiddels ervaring hoe hij onzekere vrouwen in moet palmen. Deze types targetten expres onzekere meiden.
Not all those who wander are lost.
pi_196370454
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 22:11 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hij heeft een toneelstuk opgevoerd en je bent verliefd geworden op een illusie/zijn masker wat hij op heeft. Hij heeft vast inmiddels ervaring hoe hij onzekere vrouwen in moet palmen. Deze types targetten expres onzekere meiden.
Dat is hij ook denk ik, daarom een masker. Hij is geen van degenen die met meisjes spelen maar ze verzamelen, meer van degene die zijn spraak aanpast om misschien te bereiken wat hij wil, maar tegelijkertijd heeft hij geen keus (ik zag zijn ex-vriendin op een foto en ze zag er erg mooi uit, ik zeg tegen mezelf dat hij misschien naar dezelfde op zoek is..., niet dat ik niet leuk uitzie, maar niet zo mooi)
  zondag 22 november 2020 @ 22:31:37 #63
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196370617
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 22:15 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Dat is hij ook denk ik, daarom een masker. Hij is geen van degenen die met meisjes spelen maar ze verzamelen, meer van degene die zijn spraak aanpast om misschien te bereiken wat hij wil, maar tegelijkertijd heeft hij geen keus (ik zag zijn ex-vriendin op een foto en ze zag er erg mooi uit, ik zeg tegen mezelf dat hij misschien naar dezelfde op zoek is..., niet dat ik niet leuk uitzie, maar niet zo mooi)
De tijd heelt alle wonden maar blokkeer hem en probeer iemand beter te vinden (misschien iets minder knap maar wel lief) want je verspilt alleen maar tijd aan iemand die met je gevoelens speelt en je uit balans haalt.
Not all those who wander are lost.
pi_196370674
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 22:31 schreef Mishu het volgende:
De tijd heelt alle wonden maar blokkeer hem en probeer iemand beter te vinden (misschien iets minder knap maar wel lief) want je verspilt alleen maar tijd aan iemand die met je gevoelens speelt en je uit balans haalt.
Hmmm knap weet ik niet. Ik vind hem knap.
Ik zou niet zeggen knap, hij ziet eruit als een aardige lieve jongen.

dus daarom begrijp ik het niet ... het is voor mij onmogelijk om het van tevoren te weten
pi_196370691
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 22:31 schreef Mishu het volgende:

[..]

De tijd heelt alle wonden maar blokkeer hem en probeer iemand beter te vinden (misschien iets minder knap maar wel lief) want je verspilt alleen maar tijd aan iemand die met je gevoelens speelt en je uit balans haalt.
aan de andere kant ja, zijn vriendin was mooi, en ik kan me voorstellen dat hij concurrenten had
  zondag 22 november 2020 @ 22:43:11 #66
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196370756
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 22:36 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Hmmm knap weet ik niet. Ik vind hem knap.
Ik zou niet zeggen knap, hij ziet eruit als een aardige lieve jongen.

dus daarom begrijp ik het niet ... het is voor mij onmogelijk om het van tevoren te weten
Het uiterlijk kan verraderlijk zijn. Je uiterlijk kies je niet maar is je gegeven. Hij zit duidelijk emotioneel in de knoop met zichzelf en hij is op zoek naar je vervanging. Dat is een overschreiding van welke gezonde relatie dan ook. Einde oefening, next.
Not all those who wander are lost.
pi_196371550
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 22:36 schreef zon_9 het volgende:

[..]
het is voor mij onmogelijk om het van tevoren te weten
Je kunt het ook niet van tevoren weten, je moet daar achter komen tijdens de dates door ondanks een goed gevoel ook rationeel-kritisch te blijven kijken naar de situatie zoals deze echt is. Nu ben je door je gebrek aan ervaring nog niet in staat om dit goed te doen. Vergeet hem, werk eerst eens aan jezelf want als je een account aan gaat maken om hem te controleren ben je simpelweg emotioneel niet klaar voor een relatie met welke leuke vent dan ook.

Verder nog de tip om deze ervaring niet om te zetten in een soort mannen haat, want die types zijn het meest onaantrekkelijk van wat er bestaat voor een man, dat gaat je niet verder helpen. Focus je op zelf emotioneel sterker worden. Op dating gebied zijn er altijd onoprechte mannen (en vrouwen ;) ), maar jij maakt uiteindelijk zelf de keuze om daar mee te dealen of niet. Kijk wat je zelf beter kan doen en doe dat de volgende keer ook, alleen dan kom je vooruit.

Waar ik benieuwd naar ben: ik lees dat hij erg positief was in het begin maar hebben jullie ook wat meer diepere en emotionelere gesprekken gevoerd? En was hij daar open in?
pi_196372175
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 11:57 schreef zon_9 het volgende:
Ik had dus dit jaar veel probleme weer en nog steeds op de apps te zitten, tot september,1 jaar later, dus. Daar heb ik weer met een leuke man gematched. Ook eind twintig. We waren in onze eerste chat echt enorm open, over alles. Ik vond hem een ontzettend leuke man voor me. Gewone hobby's, knap (voor mij), banen die niet zo ver uit elkaar liggen, studies in hetzelfde bereik, en gewoon een heel schattige, open man die verdedigde dat hij leugens haatte en een relatie wilde op basis van eerlijkheid. Hij had een relatie van 6 jaar met een meisje dat vroeg klaar was met de coronatijd, en wilde gewoon iets nieuws beginnen
Woorden zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Luister niet alleen naar wat hij zegt en wat jij zo graag wil horen, maar "luister" ook naar zijn daden en in hoeverre die op zijn woorden aansluiten.

quote:
Hij heeft mij ook altijd het idee gegeven dat hij heel blij was en hij vertelde me heel snel dat ie van me hield, maar gewoon dat ie blij rond me was. Ik ben een voorzichtige persoon, maar ik had geen reden om naar zijn dating-apps te zoeken, omdat hij altijd zo open en positief was om me te ontmoeten en enthousiast was. Toen ik keek, zag ik geen enkele verandering in zijn dating-app, zoals afstand, en dat stelde me gerust.
Maar tijdens date 4 hadden we een open discussie over de dating-app, waar hij bevestigde dat hij het concept van swipen ook niet leuk vindt.
Ik begrijp nooit zo goed waarom mensen die zeggen enorm onzeker te zijn, wel halve vreemden meteen geloven als ze binnen no time zeggen dat ze van ze houden. Je kent elkaar ook nauwelijks. What's the rush anyway als het goed zit en je serieus op langere termijn aanstuurt?

quote:
Ik heb hem dan 2 dagen naar de date via whatsapp geconfronteerd. Ik vertelde hem dat ik zijn afstand had gecheckt, dat hij met andere meisjes heel waarschinlijk nog aan het praten was, en als hij met andere mensen uit wilde gaan het oké was, maar hij moest het mij vertellen. Hij zei nee dat hij zojuist had gereageerd op een bericht van een oudere match om te zeggen dat hij nu niet kon daten, dat hij met iemand anders op date ging, en niet met iemand anders zou uitgaan, en dat was alles. Dat hij gewoon bij mij wilde zijn.
Laat het hem dan ook vertellen. En zien.

quote:
Ik kon dat nauwelijks geloven, maar zei oké, bleef erg ongerust, want ik zie de interesse niet in om met anderen te praten terwijl je al zo leuke dates met iemand hebt. Of dan zeg je dat je met anderen wilt daten.
Hij schreef me ook redelijk minder overal, vroeg niet meer zo vaak om te daten, had het drukker in de weekenden en de stress stapelde zich in me op. Ik kon zien dat hij de app al die tijd bleef gebruiken.
Hij laat het dus duidelijk zien..

quote:
We ontmoetten elkaar nog 2-3 keer, meer op mijn initiatief, en hadden eindelijk twee keer seks. Zelfs tijdens seks vertelde mijn gevoel me dat er iets vreemds was. Omdat ik niet veel ervaring heb, en hij niet de beste helper was, waren deze 2 keer misschien niet de beste, maar in een relatie helpt tijd zeker. En een deel van mijn vertrouwen was weg, waardoor ik gestrest raakte
Waarom heb je seks met iemand die je niet vertrouwt en je niet helpt?

quote:
Dankzij een vriendin, konden we vorige week heel gemakkelijk met hem matchen via de app, en hij begon het gesprek. Ik voelde me erg verdrietig dat dit kon gebeuren, wat betekende dat ik gelijk had dat hij op zoek was naar andere chats met een manier van praten die seksgericht kon zijn en heel anders dan de benadering die hij voor mij gebruikte van een heel lieve man die op zoek was naar liefde.
Daar was ie al mee gekapt voor je dit testje er tegen aan gooide..

quote:
Uiteindelijk zei hij dat niet ' Ik wil een relatie waarin hij zichzelf de hele tijd moet rechtvaardigen en moet nadenken. Maar hij stond erop dat hij hoopte dat ik het begrijp en dat hij hoopt dat ik weet dat hij om me geeft en veel van me houdt.
Talk is cheap.

quote:
Ik voelde veel veel pijn en samen met mijn vriend schreven we dat hij stom was en verwijderde ik de match en het gesprek. Nu blijf ik bij deze pijn van: oprechte gevoelens voor hem vermengd met de pijn om voor een idioot te worden beschouwd, niet te weten wat waar is in wat hij ooit heeft gezegd in termen van gevoelens en wensen, en beschuldigd en genegeerd te worden omdat ik dat hem niet vertrouw. En niet wetend of hij ooit bij mij terug op mijn bericht zal schrijven, en wat hij zal zeggen.
Na zulk gedrag kan het niet echt iets boeiends zijn.. Je hebt wel wat beters te doen dan op deze pipo wachten.

quote:
Ik voel me zo slecht en ik erken dat het niet goed was om hem een ​​beetje te bespioneren, maar hoe moet ik iemand vertrouwen na zulke ervaringen? Ik voel me diepbedroefd dat hij me dit kan aandoen, toen ik hem zoveel kansen gaf om eerlijk te zijn en een goede relatie gaande te houden ... Ik heb het grootste deel van het weekend gehuild en ik heb vreselijke pijn.
Ik begrijp even niet wat je bedoelt met een goede relatie gaande houden. Hij gaf je weinig aandacht, kwam alleen langs voor de niet behulpzame seks en bleef niet slapen. Jij wantrouwt en bespioneert hem, vult van alles voor hem in en dat is niet hetzelfde als hem de kans geven om eerlijk te zijn. Beter wees je blij dat je van hem af bent.

quote:
Hebben jullie nog tips hiervoor? Is dit normaal gedrag van veel jongens? Of heb ik gewoon echt dikke pech... Hebben jullie misschien ook zoiets meegemaakt? Is het ook goed gekomen met jullie uiteindelijk? Verhalen van anderen helpen mij.

Bedankt voor het lezen..
Je bent 30 mevrouw en het is tijd voor een man ipv een (fuck)boy. Lik je wonden voor een tijdje, werk aan je eigenwaarde en bedenk je waarom je wel de moeite waard bent en hoe je een relatie wel wil. En hou je dan ook aan die grenzen.

quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 20:00 schreef zon_9 het volgende:
Kortsamengevat: ik had eens mijn fotos op de app veranderd om het te laten zien dat ik ook op de app zat. (nadat ik zo veel keren een afstand hat zien veranderen. Hij heeft erover nooit besproken, alleen dit week, zegde dat het hem veel pijn had gedaan...
en toen is hij op de app weer gegaan, vanwege de frustratie.
Als hij iets om je gaf, dan was ie wel eens blijven liggen na de seks en had ie wat meer andere tijd in je gestoken. Als jij iets om jezelf gaf dan ging je niet als een brugpieper je foto veranderen om alsnog een reactie te krijgen. Wees even the bigger person en blokkeer hem gewoon.

quote:
Maar ik geloof hem niet helemaal, omdat hij ook zegde dat hij op de app niet de afgelopen tijd heeft geswiped, toch kon ik met mijn vriendin hem nog een paar dagen ervoor matchen.. en dat gaat alleen door swipen..

Dus ik zit te veel in de waar. Ik denk dat misschien ik ben deels zeker waar, maar misschien doet hij sommige dingen ook uit pure frustratie omdat ik hem heb gechecked en fotos veranderd en zo. Toch was hij vroeger dan dat nog op de app nadat ik hem voor de eerst al een bemerking had gemaakt.
Maarja dan.. ik weet het niet.

Ik vind het zo erg als hij ligt, en weet helemaal niet waarom hij zo een ding doet. Ik ben iemand die heel graag alles wil weten, in mijn werk (engineer en zo) maar ook dan in mijn privé leven. Ik ben gewoon zo.
Je weet het wel, maar je wil het niet. Kwestie van je hoofd en je hart wat dichter bij elkaar te engineren.
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:36 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja ik had precies dezelfde vorig jaar, ik weet het, ook engineer alles. Maar is nu een verschill dat ik deze nu hem ontmoet precies nadat ik open was over de eerste leugenaar, en hij me beloofde dat hij altijd aardig en eerlijk zal zijn, zal ook me vertellen als hij niet meer met ons wil daten en dat we vrienden kunnen zijn. Als ik echt te
wantrouwend was, dan zou ik misschien helemaal niet op een date zijn gegaan ...
Hoeveel mensen ken jij die alleen maar en altijd aardig zijn? Geloof jij daar in en vindt je dat soort mensen leuk? Naast dat het ongeloofwaardig is, is het ook nogal ongezond om zoiets te willen beloven en geloven. Beter beloof je geen dingen die je niet kan nakomen, zeker niet in een vroeg stadium van leren kennen.

quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 21:51 schreef Mishu het volgende:
Ga er trouwens maar vanuit dat die andere meiden onraad ruiken en het dus bij 1 date blijft bij hen. Totdat hij weer beet heeft bij iemand die een fout in de barriere heeft en hem met open armen ontvangt.
Jeetje, zeik je mannen eens niet af, dan moeten vrouwen er ook nog aan geloven. Gun een zelfstandige meid die wel vrijblijvend kan neuken ook gewoon die lekkere vent joh.
pi_196372901
Die gast is misschien een lul maar jij bent ook niet helemaal lekker TS.

Mensen kunnen met meerdere redenen op dating apps zitten. Ik zoek in principe een relatie, maar soms kom je er al snel achter dat je met iemand niet een relatie wil. Dan kan je alsnog een fwb/ons/vrienden worden met die persoon. Ken genoeg voorbeelden daarvan inclusief bij mezelf.

Als jullie met dat fake account (wtf dit is zoooo raar) expliciet uitzijn op seks dan kan hij prima denken, oh nou dan doe ik die er even naast. Dat hoeft niet te betekenen dat hij niet opzoek is naar een vaste relatie.

Na 4 dates is het nog niet perse exclusief tenzij jullie expliciet hebben aangegeven wel exclusief te zijn. Als ik iemand echt heel leuk vind dan zal mijn contact met andere dames vanaf date 2 of 3 wel lager liggen. Maar zodra die persoon die ik ziet zitten dan over mijn online gedrag op apps zou beginnen dan zou ik heel hard weg rennen.

Jij zit duidelijk met jezelf in de knoop. Werk daaraan voordat je een relatie begint met wie dan ook
pi_196372918
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 08:14 schreef soeverein het volgende:
Dat hoeft niet te betekenen dat hij niet opzoek is naar een vaste relatie.

Hij kan best op zoek zijn naar een vaste relatie, maar ziet in TS geen geschikte partner voor een vaste relatie. Dat blijkt wel uit zijn gedrag.

Verder eens. Veel mensen zijn natuurlijk snel klaar met iemand die snel begint te claimen, iemand digitaal loopt te stalken en dat niet eens geniepig doet, maar dat ook nog eens laat blijken door er opmerkingen over te maken.
  maandag 23 november 2020 @ 08:43:50 #71
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196373144
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 08:16 schreef Johan_de_1e het volgende:

[..]

Hij kan best op zoek zijn naar een vaste relatie, maar ziet in TS geen geschikte partner voor een vaste relatie. Dat blijkt wel uit zijn gedrag.

Verder eens. Veel mensen zijn natuurlijk snel klaar met iemand die snel begint te claimen, iemand digitaal loopt te stalken en dat niet eens geniepig doet, maar dat ook nog eens laat blijken door er opmerkingen over te maken.
Blaming the victim. Al voor die actie was hij zijn interesse verloren hoor. Alleen hij wilde haar wel blijven wippen.
Not all those who wander are lost.
pi_196373287
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 08:43 schreef Mishu het volgende:
Verder eens. Veel mensen zijn natuurlijk snel klaar met iemand die snel begint te claimen, iemand digitaal loopt te stalken en dat niet eens geniepig doet, maar dat ook nog eens laat blijken door er opmerkingen over te maken.

Ja, wat maakt me denken dat Mishu waar is, is dat in het begin van de "nep"-gesprek hij heeft toegegeven dat hij een aantal dates heb gehad, waarvan de laatste een maand geleden was. Hij heeft ook separat toegegeven dat hij had een aantal dates met een meisje waar het heel leuk was, maar na een aantal dates was het gevoel gewoon weg.

Maand geleden was niet waar, was een dag geleden, maar een maand geleden ging perfect met date 4, nadat hij weer veel meer actief op de apps was. En mijn eerste opmerking volgde dan, en hij "nee ik wil alleen jou"

Dus misschien was voor hem de laatste officiel date, gevoel toch weg, daarna niets gezegd, en gewoon van de mogelijkheid van seks genieten, maar seks was slecht, dus hij was toch meer in de leugens als hij zegde dat hij nog steeds alleen .. maar kon dan niet meer terug.

Als mijn bezwaren slechter worden, heeft hij nu gewoon de makkelijke way out genommen

Hoe klingt dat?
Ik vind het jammer dat ik meestal een goed gevoel bij heb.
echt een goede intuïtie maar ook geen goede intuïtie van veel mensen dan

@TucoRamirez Wij hadden in het begin veel veel dagelijkse chat over alles, wat wij wilden, etc etc.
Ik deelde uiteindelijk ook mijn eigen levenskwesties, maar hij kwam meer uit een standaardfamilie, dus niet veel om in dat aspect te delen, toch zei hij dat hij er was als ik meer moest delen ... maar dat was kort tussen datum 3 en 4, en na 4 was hij een andere man (vanwege gevoel weg, of vanwege opmerking van mij, maar op de app zat hij voor mijn opmerking... dus)
pi_196373289
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 08:43 schreef Mishu het volgende:

[..]

Blaming the victim. Al voor die actie was hij zijn interesse verloren hoor. Alleen hij wilde haar wel blijven wippen.
Lol TS is hier niet het slachtoffer maar de crazy.
pi_196373407
Je moet hem blokken.. en ik zou ook niet zo snel seks geven en de man meer moeite laten doen aan het begin..

Dat is iets wat mij enorm heeft geholpen. En verder, je gaat echt wel iemand tegenkomen die bij je past. Je moet zelfverzekerd zijn en overkomen. En vooral vrolijk. En wacht niet tot een man op jou afstapt, maar wees zelf open en benaderbaar voor mannen :) Maak een gezellig praatje met ze (vaker als gewoon vrienden!) En dan wen je eraan om gewoon mannelijk contact te hebben. Kortom heb meer vriendschappelijk mannelijk contact!

En als je ook maar een beetje leuk bent, vinden mannen je zo leuk lol.
pi_196373495
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 09:13 schreef Medusa666 het volgende:
Dat is iets wat mij enorm heeft geholpen. En verder, je gaat echt wel iemand tegenkomen die bij je past. Je moet zelfverzekerd zijn en overkomen. En vooral vrolijk. En wacht niet tot een man op jou afstapt, maar wees zelf open en benaderbaar voor mannen Maak een gezellig praatje met ze (vaker als gewoon vrienden!) En dan wen je eraan om gewoon mannelijk contact te hebben. Kortom heb meer vriendschappelijk mannelijk contact!

Ja tot date 4 had hij veel initiative, soms te veel, maar ik ben er gewoon aan gewend geraakt. Na date 4 was het gewoon veel minder... dat heb ik direct bemerkt, en dus ook gezegd. En dan moeste ik zelf de stap doen, en zelf voor de andere dates vragen, kwam niet echt van hem ..
Ik had het toen moeten opgeven en geen seks hebben, helaas vond ik hem al erg leuk dat ik gewoon hem wilde steeds meer zien.. maar ik weet, mijn gevoel zegde mij om te stoppen. Helaas nog een keer niet gedaan.
pi_196374480
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 09:03 schreef soeverein het volgende:

[..]

Lol TS is hier niet het slachtoffer maar de crazy.
Nee, want mannen zijn gluiperds :')

Maar ondertussen mogen vrouwen wel nep accounts aanmaken om iemand te controleren, daar is niks op aan te merken. Het was allemaal zijn schuld.
pi_196374521
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 09:24 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja tot date 4 had hij veel initiative, soms te veel, maar ik ben er gewoon aan gewend geraakt. Na date 4 was het gewoon veel minder... dat heb ik direct bemerkt, en dus ook gezegd. En dan moeste ik zelf de stap doen, en zelf voor de andere dates vragen, kwam niet echt van hem ..
Ik had het toen moeten opgeven en geen seks hebben, helaas vond ik hem al erg leuk dat ik gewoon hem wilde steeds meer zien.. maar ik weet, mijn gevoel zegde mij om te stoppen. Helaas nog een keer niet gedaan.
Hier beschrijf je precies wat je anders had moeten doen. Volgende keer meer ruggengraat tonen en het afkappen zodra iemand niet meer thuis geeft. Daarmee bescherm je jezelf, en maakt je ook nog eens aantrekkelijker. Geen man zit te wachten op een chick waarbij je alles kan flikken.
  maandag 23 november 2020 @ 11:39:54 #78
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196375171
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 09:03 schreef soeverein het volgende:

[..]

Lol TS is hier niet het slachtoffer maar de crazy.
Iemand een relatie voorspiegelen en dan een hit en run doen is niet oke hoor.
Not all those who wander are lost.
pi_196375960
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 08:43 schreef Mishu het volgende:

[..]

Blaming the victim. Al voor die actie was hij zijn interesse verloren hoor. Alleen hij wilde haar wel blijven wippen.
Zij hem ook, ongeacht zijn mixed messages. Maak haar niet een slachtoffer, zij heeft bewust de keuze gemaakt en het gewoon verkeerd ingeschat.
pi_196376095
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 09:24 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja tot date 4 had hij veel initiative, soms te veel, maar ik ben er gewoon aan gewend geraakt. Na date 4 was het gewoon veel minder... dat heb ik direct bemerkt, en dus ook gezegd. En dan moeste ik zelf de stap doen, en zelf voor de andere dates vragen, kwam niet echt van hem ..
Ik had het toen moeten opgeven en geen seks hebben, helaas vond ik hem al erg leuk dat ik gewoon hem wilde steeds meer zien.. maar ik weet, mijn gevoel zegde mij om te stoppen. Helaas nog een keer niet gedaan.
Volgende keer niet zo snel seks hebben, hoeveel zin je ook hebt.. ik heb pas seks als ik minstens een maand ofzo met diegene heb gepraat en ik het idee heb dat diegene mij echt leuk vindt om wie ik ben ben.

Maar als hij na 4 dates afstandelijk is... moest jij gewoon ook afstandelijk zijn en niet meteen aandacht zeg maar vragen aan hem. Dat komt heel onzeker over en mannen willen het idee hebben dat een vrouw hen niet nodig heeft/ afhankelijk is van hen snap je.

Maar zie het gewoon zo: deze liefde was gewoon niet voor jou bestemd. En jij verdient veel beter dan zo’n kerel.

Heb je toevallig nog struikelblokken op andere punten van je leven? En hoe oud ben je?
pi_196376118
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 10:52 schreef TucoRamirez het volgende:

[..]

Nee, want mannen zijn gluiperds :')

Maar ondertussen mogen vrouwen wel nep accounts aanmaken om iemand te controleren, daar is niks op aan te merken. Het was allemaal zijn schuld.
Wat is er zo mis met nep account maken dan? Als hij onschuldig was, zou ze niks daarover zeggen. En als hij schuldig is, heeft zij zichzelf beschermd.
pi_196376331
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 12:50 schreef Medusa666 het volgende:
Volgende keer niet zo snel seks hebben, hoeveel zin je ook hebt..
Als iemand zin in sex heeft, waarom moet ze dan nee-zeggen? is dat niet jezelf voorliegen of in een rare dwang-onthouding dwingen?

Wat TS volgens mij wel beter kan doen is niet zelf zichzelf voorhouden dat je enkel sex mag hebben onder bepaalde voorwaarden, dat sex 'verkeerd' zou zijn als het niet met iemand is waarbij je de rest van je leven blijft en dan gaan eisen dat hij vooraf dat beloofd om de sex te hebben waar je sowieso wel zin in hebt...

Zeker bij online dating websites is het gewoon altijd zo dat de mensen die daaraan meedoen zelf zin hebben en gebruik maken van het enige voordeel dat die 'apps' of 'websites' bieden en dat is dat ze een grote 'kwantiteit' aanbieden en dus veel keuze-mogelijkheden geven.

Het is erg onwaarschijnlijk dat iemand die gewoon voor de grote keuze en het grote aanbod gaat direkt al na een paar gesprekken/dates overtuigd is dat die 'ene' gelijk de enige zal zijn.
dat gold voor de man waarmee TS contact mee had, die wel zei dat zij 'de enige' was, maar die wel degelijk verder zijn ogen openhield en best geneigd was andere contacten aan te gaan (al bleek dat dat een cat-fish door TS zelf te zijn, om hem in de val te lokken).

Evengoed is het goed te realiseren dat als je TS onder hetzelfde criterium stelt, nl. de vraag of die man voor haar boven iedere twijfel stond en ze zeker wist dat hij de juist was en ze alleen voor hem ging; dat niet het geval was:
Ze wantrouwde hem sowieso, ging wel met hem naar bed nadat hij 'beloftes' deed, maar vertrouwde hem niet werkelijk.
Ik vermoed ook dat ze daarover tegenover hem evenmin eerlijk geweest is, dat ze wel met hem naar bed wilde gaan, maar hem niet werkelijk als de 'ware' zag.

is verder geen probleem hoor, om sex te hebben met iemand die niet een 'blijvertje' is, maar altijd handig om daarover zo eerlijk mogelijk te zijn..... om te beginnen eerlijk tegenover jezelf, waarbij ik het gevoel heb dat TS daarin net zo goed zichzelf voorliegt, dat ze enerzijds zichzelf voorhoud dat hem om de 'ware' te doen is, maar dat ze eigenlijk nog lang net bereid is iemand zo veel vertrouwen te geven, en dus tussentijds gewoon een beetje haar behoeftes met een tussen-vorm stilt.

[ Bericht 0% gewijzigd door RM-rf op 23-11-2020 13:13:05 ]
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
pi_196376420
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 13:06 schreef RM-rf het volgende:

[..]

Als iemand zin in sex heeft, waarom moet ze dan nee-zeggen? is dat niet jezelf voorliegen of in een rare dwang-onthouding dwingen?

Wat TS volgens mij wel beter kan doen is niet zelf zichzelf voorhouden dat je enkel sex mag hebben onder bepaalde voorwaarden, dat sex 'verkeerd' zou zijn als het niet met iemand is waarbij je de rest van je leven blijft en dan gaan eisen dat hij vooraf dat beloofd om de sex te hebben waar je sowieso wel zin in hebt...

Zeker bij online dating websites is het gewoon altijd zo dat de mensen die daaraan meedoen zelf zin hebben en gebruik maken van het enige voordeel dat die 'apps' of 'websites' bieden en dat is dat ze een grote 'kwantiteit' aanbieden en dus veel keuze hebben...

Het is erg onwaarschijnlijk dat iemand die gewoon voor de grote keuze en het grote aanbod gaat direkt al na een paar dates overtuigd is dat die 'ene' gelijk de enige zal zijn...
dat gold voor de man waarmee TS contact mee had, die wel zei dat zij 'de enige' was, maar die wel degelijk verder zijn ogen openhield en ebst geneigd was andere contacten aan te gaan (al bleek dat dat een cat-fish door TS zelf te zijn, om hem in de val te lokken).

Evengoed is het goed te realisren dat als je TS onder hetzelfde criterium stelde, nl. de vraag of die man voor haar boven iedere twijfel stond en ze eker wist dat hij de juist was, dat niet het geval was....
ze wantrouwde hem sowieso, ging wel met hem naar bed nadat hij 'beloftes' deed, maar vertrouwde hem niet werkelijk.
Ik vermoed ook dat ze daarover tegenover hem evenemin eerlijk geweest is, dat ze wel met hem naar bed wilde gaan, maar hem niet werkelijk als de 'ware' zag.

is verder geen probleem hoor, om sex te hebben met iemand die niet een 'blijvertje' is, maar altijd handig om daarover zo eerlijk mogelijk te zijn..... om te beginnen eerlijk tegenover jezelf, waarbij ik het gevoel heb dat TS daarin net zo goed zichzelf voorliegt, dat ze enerzijds zichzelf voorhoud dat hem om de 'ware' te doen is, maar dat ze eigenlijk nog lang net bereid is iemand zo veel vertrouwen te geven, en dus tussentijds gewoon een beetje haar behoeftes met een tussen-vorm stilt.
Omdat (aantrekkelijke?) mannen er altijd vandoor gaan of op zijn minst interesse verliezen als ze snel seks krijgen van een vrouw. Dat is ook mijn ervaring en andere ervaringen van vrouwen geweest. De vrouwen die een mannelijke blijvertje hadden, hadden -nooit- meteen seks gegeven. Het is hoe de natuur helaas werkt en ook het advies wat enorm veel mannen -zelf- geven! Een man moet moeite doen voor een vrouw, om écht om haar te geven. Seks zien zij als een trofee. Natuurlijk niet alle mannen, maar veel wel.

En aangezien zij het belangrijker vindt om een goede band op te bouwen met iemand en een blijvertje wilt, is het grofgezegd verstandiger om even geen seks te geven. Tja. Sorry.
pi_196376448
En al die sletten die zich afvragen waarom ze geen blijvertje kunnen vinden. Tja, gewoon de discipline hebben om je benen bij elkaar te houden. Het is sad, maar de bittere waarheid.

Als je snel je benen opendoet voor een man, denken ze onbewust dat je makkelijk bent en hebben ze minder respect voor je. Uitzonderingen daargelaten.
pi_196376465
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 11:57 schreef zon_9 het volgende:
Goedemorgen allemaal,

Ik heb er lang over zitten twijfelen of ik dit 'daten' verhaal wilde delen. Nu, danks de heel slechte huidige situatie, wil ik het toch delen, omdat ik eigenlijk wel echt een hart onder de riem kan gebruiken en advies over hoe ik hier mee moet dealen. Excuus als het Nederlands ook niet so perfect is, niet mijn moedertaal.

Ik ben 30 en had nooit een echte relatie: buitenland studeren en wonen, lang studeren, en nu pas een werk voor 2 jaar in Nederland. Maar ok nogal verlegen en niet echt het meisje dat mannen benaderen. Ik had wel gewoon dates (meestal door dating apps) maar gewoon dus niet de type ik voor me had gewenst, een aantal dates, dan seks en hopen dat iets meer komt... niets. Ook als je maar één keer seks hebt, leer je niets en voel je je meer gebroken.
In 2019 heb ik nog een keer veel pijn gehad vanwege een man die ik zo heb gedate maar uiteindelijk een leugenaar was die ook een stop aan onze relatie heeft gezet voordat ik een soort uitleg kon krijgen.

Ik had dus dit jaar veel probleme weer en nog steeds op de apps te zitten, tot september,1 jaar later, dus. Daar heb ik weer met een leuke man gematched. Ook eind twintig. We waren in onze eerste chat echt enorm open, over alles. Ik vond hem een ontzettend leuke man voor me. Gewone hobby's, knap (voor mij), banen die niet zo ver uit elkaar liggen, studies in hetzelfde bereik, en gewoon een heel schattige, open man die verdedigde dat hij leugens haatte en een relatie wilde op basis van eerlijkheid. Hij had een relatie van 6 jaar met een meisje dat vroeg klaar was met de coronatijd, en wilde gewoon iets nieuws beginnen

Voor mij zag dat er gewoon heel goed uit. Ik besloot uiteindelijk om hem te ontmoeten en het gevoel was zo goed dat ik hem op de eerste date kuste en knuffelde, want het voelde gewoon goed. Wij hadden nog een tweede lange date met een andere wandeling en restaurant. Date 3 en 4 zijn wij eindelijk eerst thuis bij hem of bij me geweest (de cafés ook langzaam dicht geworden...), samen geslapen jawel, voorspel ook, maar geen seks.

Hij heeft mij ook altijd het idee gegeven dat hij heel blij was en hij vertelde me heel snel dat ie van me hield, maar gewoon dat ie blij rond me was. Ik ben een voorzichtige persoon, maar ik had geen reden om naar zijn dating-apps te zoeken, omdat hij altijd zo open en positief was om me te ontmoeten en enthousiast was. Toen ik keek, zag ik geen enkele verandering in zijn dating-app, zoals afstand, en dat stelde me gerust.
Maar tijdens date 4 hadden we een open discussie over de dating-app, waar hij bevestigde dat hij het concept van swipen ook niet leuk vindt.

Na deze date viel me waarschijnlijk een vreemd intuïtief gevoel binnen, en de volgende dag kreeg ik ook minder berichten van hem, misschien was hij moe of zo na samen te hebben geslapen (wat in het begin soms niet zo gemakkelijk is, althans niet voor mij , ik kan niet ontspannen),maar ik begon zijn afstand op de app te checken. Hij had iets buiten de stad te doen en de afstand op zijn profiel begon heel vaak te veranderen.

Ik heb hem dan 2 dagen naar de date via whatsapp geconfronteerd. Ik vertelde hem dat ik zijn afstand had gecheckt, dat hij met andere meisjes heel waarschinlijk nog aan het praten was, en als hij met andere mensen uit wilde gaan het oké was, maar hij moest het mij vertellen. Hij zei nee dat hij zojuist had gereageerd op een bericht van een oudere match om te zeggen dat hij nu niet kon daten, dat hij met iemand anders op date ging, en niet met iemand anders zou uitgaan, en dat was alles. Dat hij gewoon bij mij wilde zijn.

Ik kon dat nauwelijks geloven, maar zei oké, bleef erg ongerust, want ik zie de interesse niet in om met anderen te praten terwijl je al zo leuke dates met iemand hebt. Of dan zeg je dat je met anderen wilt daten.
Hij schreef me ook redelijk minder overal, vroeg niet meer zo vaak om te daten, had het drukker in de weekenden en de stress stapelde zich in me op. Ik kon zien dat hij de app al die tijd bleef gebruiken.

We ontmoetten elkaar nog 2-3 keer, meer op mijn initiatief, en hadden eindelijk twee keer seks. Zelfs tijdens seks vertelde mijn gevoel me dat er iets vreemds was. Omdat ik niet veel ervaring heb, en hij niet de beste helper was, waren deze 2 keer misschien niet de beste, maar in een relatie helpt tijd zeker. En een deel van mijn vertrouwen was weg, waardoor ik gestrest raakte

Tussen de dates door bleef ik hem op de apps zien, en hij ontkende altijd als ik hem confronteerde. Hij wilde alleen mij en niemand anders. Maar hij heeft er bijvoorbeeld altijd voor gezorgd dat we nooit meer samen sliepen (alleen seks en dan ging hij of ik weer naar huis na een tijdje/douche/filmpje of zo).

Dankzij een vriendin, konden we vorige week heel gemakkelijk met hem matchen via de app, en hij begon het gesprek. Ik voelde me erg verdrietig dat dit kon gebeuren, wat betekende dat ik gelijk had dat hij op zoek was naar andere chats met een manier van praten die seksgericht kon zijn en heel anders dan de benadering die hij voor mij gebruikte van een heel lieve man die op zoek was naar liefde.

Ik zei hem niet wat wij hadden gedaan, maar ik zag hem van mijn eigen app met de afstand hoe hij actief in de app was, en confronteerde hem opnieuw, voornamelijk op basis van mijn gevoel, dat hij wist dat leugens alles waren wat ik niet wilde.

We hebben deze week dan verschillende berichten uitgewisseld, waarin hij nog steeds het gebruik van de applicatie ontkende, zei dat hij hem hoogstens had geopend om mijn foto's aan iemand te laten zien, wat een keer maar niet altijd waar kan zijn.

Uiteindelijk zei hij dat niet ' Ik wil een relatie waarin hij zichzelf de hele tijd moet rechtvaardigen en moet nadenken. Maar hij stond erop dat hij hoopte dat ik het begrijp en dat hij hoopt dat ik weet dat hij om me geeft en veel van me houdt.

Ik stelde voor om elkaar te ontmoeten na 1 dag nadenken, en zei sorry dat we de hele tijd via whatsapp hadden gepraat en dit is een gesprek dat we in het echt zouden moeten hebben. Na 2 dagen heb ik nog steeds niets terug ontvangen, maar met mijn vriend gingen we verder met de dating app-chat aan de zijkant, spraken de hele nacht met hem, hij was klaar om 'dat meisje' te ontmoeten voor seks, en zelfs na een van onze vragen sprak hij over iemand (IK) met wie hij de afgelopen maand seks had, en dat was heel erg, zoals de eerste keer, 'want ze had weinig ervaring en hij had nog nooit zoiets ergs' ... Deze persoon ben ik.

Ik voelde veel veel pijn en samen met mijn vriend schreven we dat hij stom was en verwijderde ik de match en het gesprek. Nu blijf ik bij deze pijn van: oprechte gevoelens voor hem vermengd met de pijn om voor een idioot te worden beschouwd, niet te weten wat waar is in wat hij ooit heeft gezegd in termen van gevoelens en wensen, en beschuldigd en genegeerd te worden omdat ik dat hem niet vertrouw. En niet wetend of hij ooit bij mij terug op mijn bericht zal schrijven, en wat hij zal zeggen.

Ik voel me zo slecht en ik erken dat het niet goed was om hem een ​​beetje te bespioneren, maar hoe moet ik iemand vertrouwen na zulke ervaringen? Ik voel me diepbedroefd dat hij me dit kan aandoen, toen ik hem zoveel kansen gaf om eerlijk te zijn en een goede relatie gaande te houden ... Ik heb het grootste deel van het weekend gehuild en ik heb vreselijke pijn.

Hebben jullie nog tips hiervoor? Is dit normaal gedrag van veel jongens? Of heb ik gewoon echt dikke pech... Hebben jullie misschien ook zoiets meegemaakt? Is het ook goed gekomen met jullie uiteindelijk? Verhalen van anderen helpen mij.

Bedankt voor het lezen..
Lang verhaal, korter antwoord:

Dit was hem niet, verder gaan, en de ervaring gebruiken voor de volgende man in je leven waarmee je na 10 leuke dates pas verder gaat dan een kusje?

Je hebt afgelopen september een man leren kennen en nu ruim 2 maanden later is het alweer voorbij, ik denk dat je net even te hard van stapel gelopen bent.

De moet niet opgeven, en succes!
pi_196376539
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:11 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Omdat (aantrekkelijke?) mannen er altijd vandoor gaan of op zijn minst interesse verliezen als ze snel seks krijgen van een vrouw.
En jij vind dat een vrouw enkel sex mag hebben als die persoon voor de rest van zijn leven bij haar blijft?

Sowieso is dat verder onzin, hooguit een gevolg van je eigen insteling, als je met sex 'spelletjes' gaat spelen om de ander aan je te kunnen binden, wordt dat spelletje vaak net zo goed met jou gespeeld.

Wat mij betreft is het gewoon zo dat als iemand zin in sex heeft met een ander, hij of zij gewoon op zijn eigen gevoel moet afgaan en er zelf van kan genieten...
sex is geen bindmiddel of methode, maar een vorm van genot, als het goed is voor beiden.

Of twee mensen een succesvolle en stabiele relatie kunnen opbouwen, is zeker niet afhankelijk van het gebruik van sex als 'middel' een man aan je te binden...
Het is zeker iets dat belangrijk zal zijn, maar juist absoluut niet dat als je maar meer spelletjes gaat spelen, een man wel bij je blijft...

Of denk je dat je huidige relatie wel enkel bij je gebleven omdat hij zo lang mogelijk moest wachten op sex?
Of daarvoor eerst 'beloftes' of 'toezeggingen' moest doen?
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
pi_196376660
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 13:18 schreef RM-rf het volgende:

[..]

En jij vind dat een vrouw enkel sex mag hebben als die persoon voor de rest van zijn leven bij haar blijft?

Sowieso is dat verder onzin, hooguit een gevolg van je eigen insteling, als je met sex 'spelletjes' gaat spelen om de ander aan je te kunnen binden, wordt dat spelletje vaak net zo goed met jou gespeeld.

Wat mij betreft is het gewoon zo dat als iemand zin in sex heeft met een ander, hij of zij gewoon op zijn eigen gevoel moet afgaan en er zelf van kan genieten...
sex is geen bindmiddel of methode, maar een vorm van genot, als het goed is voor beiden.

Of twee mensen een succesvolle en stabiele relatie kunnen opbouwen, is zeker niet afhankelijk van het gebruik van sex als 'middel' een man aan je te binden...
Het is zeker iets dat belangrijk zal zijn, maar juist absoluut niet dat als je maar meer spelletjes gaat spelen, een man wel bij je blijft...

Of denk je dat je huidige relatie wel enkel bij je gebleven omdat hij zo lang mogelijk moest wachten op sex?
Of daarvoor eerst 'beloftes' of 'toezeggingen' moest doen?
Een vraag, heb je zelf een relatie? En hoeveel ervaring heb je zelf met daten en vrouwen?

En nee natuurlijk hoef de vrouw geen seks te hebben pas als de man de rest van je leven. Maar als je een man voor een langere periode wilt houden en wilt dat hij je echt leert kennen etc is het verstandiger dat je even wacht met seks geven. Waarom geven zat mannen dat zelf toe? En waarom geeft mijn eigen mannelijke vriend dat zelfs toe?

En mijn eigen mannelijke relatie zag mij wel als een vrouw met meer klasse ja in tegenstelling tot de vrouwen die hij heeft versleten (ook gewoon pump en dump) en dat sletten waren. Hij vond mij al leuk, maar nog leuker omdat ik niet direct seks gaf (hoewel hij dat niet direct toegeeft) Maar over het algemeen merk ik wel dat hij (en zijn vrienden trouwen ook) neerkijkt op vrouwen die snel zijn met seks hebben/ op vrouwen die geregeld seks hebben met anderen.

Het hele flirten en de eerste dateperiode zie ik ook een als een soort spelletje en parendans tussen man en vrouw. Dat is toch heerlijk? Houdt het lekker spannend.
Is het meteen een ‘spel’ als je gewoon even rustig aandoet als vrouw en er niet meteen helemaal op springt? :’) Voor de rest lieg je toch niet.

En dit is gewoon met alles zo. Alles waar ‘te’ voor staat is niet goed.
pi_196376676
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 13:18 schreef RM-rf het volgende:

[..]

En jij vind dat een vrouw enkel sex mag hebben als die persoon voor de rest van zijn leven bij haar blijft?

Sowieso is dat verder onzin, hooguit een gevolg van je eigen insteling, als je met sex 'spelletjes' gaat spelen om de ander aan je te kunnen binden, wordt dat spelletje vaak net zo goed met jou gespeeld.

Wat mij betreft is het gewoon zo dat als iemand zin in sex heeft met een ander, hij of zij gewoon op zijn eigen gevoel moet afgaan en er zelf van kan genieten...
sex is geen bindmiddel of methode, maar een vorm van genot, als het goed is voor beiden.

Of twee mensen een succesvolle en stabiele relatie kunnen opbouwen, is zeker niet afhankelijk van het gebruik van sex als 'middel' een man aan je te binden...
Het is zeker iets dat belangrijk zal zijn, maar juist absoluut niet dat als je maar meer spelletjes gaat spelen, een man wel bij je blijft...

Of denk je dat je huidige relatie wel enkel bij je gebleven omdat hij zo lang mogelijk moest wachten op sex?
Of daarvoor eerst 'beloftes' of 'toezeggingen' moest doen?
En seks is wel degelijk een bindmiddel. Eh wtf? Zat relaties die bijvoorbeeld uitgaan door te weinig seks/ intimiteit.
pi_196376706
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:28 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Een vraag, heb je zelf een relatie? En hoeveel ervaring heb je zelf met daten en vrouwen?

En nee natuurlijk hoef de vrouw geen seks te hebben pas als de man de rest van je leven. Maar als je een man voor een langere periode wilt houden en wilt dat hij je echt leert kennen etc is het verstandiger dat je even wacht met seks geven. Waarom geven zat mannen dat zelf toe? En waarom geeft mijn eigen mannelijke vriend dat zelfs toe?

En mijn eigen mannelijke relatie zag mij wel als een vrouw met meer klasse ja in tegenstelling tot de vrouwen die hij heeft versleten (ook gewoon pump en dump) en dat sletten waren. Hij vond mij al leuk, maar nog leuker omdat ik niet direct seks gaf (hoewel hij dat niet direct toegeeft) Maar over het algemeen merk ik wel dat hij (en zijn vrienden trouwen ook) neerkijkt op vrouwen die snel zijn met seks hebben/ op vrouwen die geregeld seks hebben met anderen.

Het hele flirten en de eerste dateperiode zie ik ook een als een soort spelletje en parendans tussen man en vrouw. Dat is toch heerlijk? Houdt het lekker spannend.
Is het meteen een ‘spel’ als je gewoon even rustig aandoet als vrouw en er niet meteen helemaal op springt? :’) Voor de rest lieg je toch niet.

En dit is gewoon met alles zo. Alles waar ‘te’ voor staat is niet goed.
Gewoon nieuwsgierig:
Gaf jij niet direct seks bij elke man die je gedate hebt of alleen bij mannen waar jij een relatie mee wil hebben?
pi_196376751
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:28 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Een vraag, heb je zelf een relatie? En hoeveel ervaring heb je zelf met daten en vrouwen?
Ja, al twintig jaar samen (nu al meerdere jaren getrouwd), voordat ik mn vrouw leerde kennen heb ik een date-leven geleid waarbij mn vriendinnen wat vaker wisselden .... wat maakt dat verder uit?
Ervaring met dating-websites heb ik idd niet, mijn indruk is dat dat eerder nog 'losser' is en de meeste mensen daar vooral een zeer 'losse' instellinge hebben, gewoon veel keuze hebben en veel kunnen 'rond-shoppen', en veel uitproberen, wat volgens mij an sich niet verkeerd is.

Iig denk ik niet dat dating-websites het opbouwen van een relatie makkelijker maken... het levert hooguit wat meer keuze op...

maar iemand als TS heeft volgens mij sowieso daar al een probleem, dat ze helemaal geen mannen interssant vind die als werkelijk geschikt relatie-matrieel kunnen gelden... en dat ze vervolgens aan dat soort mannen zihzelf heel kwetsbaar gaat opstellen en hun 'trouw' laat beloven...

dat is dan al een initieel probleem van TS, dat ze écht niet gaat oplossen door iedere kandidaat eerst 10 dates te laten afronden, voordat een eerste kusje mag volgen...
Helemaal niet als ze zelf ook aangeeft dat ze best wel zin en behoefte gewoon aan sex heeft..
dat is ook voor vrouwen best wel een normaal gevoel, gewone lust te ervaren..

Ergens heb ik de indruk dat TS gewoon vanwege de lust ok op dat soort dating-websites zit en niet omdat ze werkelijk toe is aan een relatie..
ik betwijfel of ze enige geschiktheid zelf heeft om serieus een relatie op te bouwen, ik vermoed dat daarvoor haar vertrouwen in mannen ontbreekt (al dan niet terecht, al pikt ze die mannen toch echt zelf uit)
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
pi_196376770
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:32 schreef Amee het volgende:

[..]

Gewoon nieuwsgierig:
Gaf jij niet direct seks bij elke man die je gedate hebt of alleen bij mannen waar jij een relatie mee wil hebben?
Nope, ik gaf niet direct seks bij mijn exen en mijn huidige relatie :)

Ik had wel een keer te snel seks gegeven bij een jongen en die had na de seks meteen minder interesse. Daarvoor had hij wel meer oprechte interesse. En ik was toentertijd al gewaarschuwd door mijn mannelijke vrienden dat ik niet te snel seks moest geven. Maar ik dacht ‘het zal toch vast niet zo zijn’. Maar mijn mannelijke vrienden hadden gelijk.

En trouwens, ik ga nooit meer zo snel seks geven. Vind dat gewoon niks/ voel me goedkoop achteraf. Een ervaring was oke om het te weten.
pi_196376786
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 13:36 schreef RM-rf het volgende:

[..]

Ja, al twintig jaar samen (nu al meerdere jaren getrouwd), voordat ik mn vrouw leerde kennen heb ik een date-leven geleid waarbij mn vriendinnen wat vaker wisselden .... wat maakt dat verder uit?
Ervaring met dating-websites heb ik idd niet, mijn indruk is dat dat eerder nog 'losser' is en de meeste mensen daar vooral een zeer 'losse' instellinge hebben, gewoon veel keuze hebben en veel kunnen 'rond-shoppen', en veel uitproberen, wat volgens mij an sich niet verkeerd is.

Iig denk ik niet dat dating-websites het opbouwen van een relatie makkelijker maken... het levert hooguit wat meer keuze op...

maar iemand als TS heeft volgens mij sowieso daar al een probleem, dat ze helemaal geen mannen interssant vind die als werkelijk geschikt relatie-matrieel kunnen gelden... en dat ze vervolgens aan dat soort mannen zihzelf heel kwetsbaar gaat opstellen en hun 'trouw' laat beloven...

dat is dan al een initieel probleem van TS, dat ze écht niet gaat oplossen door iedere kandidaat eerst 10 dates te laten afronden, voordat een eerste kusje mag volgen...
Helemaal niet als ze zelf ook aangeeft dat ze best wel zin en behoefte gewoon aan sex heeft..
dat is ook voor vrouwen best wel een normaal gevoel, gewone lust te ervaren..

Ergens heb ik de indruk dat TS gewoon vanwege de lust ok op dat soort dating-websites zit en niet omdat ze werkelijk toe is aan een relatie..
ik betwijfel of ze enige geschiktheid zelf heeft om serieus een relatie op te bouwen, ik vermoed dat daarvoor haar vertrouwen in mannen ontbreekt (al dan niet terecht, al pikt ze die mannen toch echt zelf uit)
En had je toentertijd ook snel seks met je huidige vrouw? Ff eerlijk. En met die wisselende vriendinnen?

En je moet ook begrijpen dat jij leefde in een tijd die sowieso veel conservatiever was en waarin mannen toch respectvoller waren naar vrouwen toe.

Nu moet je als vrouw zijnde gewoon meer oppassen.
pi_196376927
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:12 schreef Medusa666 het volgende:
En al die sletten die zich afvragen waarom ze geen blijvertje kunnen vinden. Tja, gewoon de discipline hebben om je benen bij elkaar te houden. Het is sad, maar de bittere waarheid.

Als je snel je benen opendoet voor een man, denken ze onbewust dat je makkelijk bent en hebben ze minder respect voor je. Uitzonderingen daargelaten.
Sad is dit soort geleuter zeker. Jezelf wijsmaken dat dit gedrag je per se als wifey material toont, terwijl iedereen weet dat er net zo goed mensen bestaan die er voor leven om zo te scoren. En dan alsnog de trofee niet hoeven houden en weer vrolijk verder gaan met andere projectjes. Voor zover je al de enige was..
pi_196377056
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 13:49 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Sad is dit soort geleuter zeker. Jezelf wijsmaken dat dit gedrag je per se als wifey material toont, terwijl iedereen weet dat er net zo goed mensen bestaan die er voor leven om zo te scoren. En dan alsnog de trofee niet hoeven houden en weer vrolijk verder gaan met andere projectjes. Voor zover je al de enige was..
Projectjes :’) Dus alleen ff wachten en de kat uit de boom kijken is al een project? Lol.

Je ziet ook dat TS zich best wel kut voelt achteraf. Het is gewoon ook kut als er mannen zijn die zo met je omgaan. Dus je kunt beter de kat uit de boom kijken als je zo naar achteraf voelt.

Vanwaar die frustratie altijd hier op fok als je zo denkt? Alleen maar omdat je zelf de slet hebt uitgehangen vroeger en je aangevallen voelt door wat ik zeg?
pi_196377080
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:39 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

En had je toentertijd ook snel seks met je huidige vrouw? Ff eerlijk. En met die wisselende vriendinnen?

En je moet ook begrijpen dat jij leefde in een tijd die sowieso veel conservatiever was en waarin mannen toch respectvoller waren naar vrouwen toe.

Nu moet je als vrouw zijnde gewoon meer oppassen.
Geen idee hoe oud RM-rf eigenlijk is, maar er waren vroeger ook gewoon drank, drugs en de anticonceptiepil op een gegeven moment he.
pi_196377107
Ik wil gewoon hier toevoegen dat ik zelf seks voor de eerste keer met 26 heb gehad, dat is waarschinlijk rond 10 jaar later dan deze man, hoewel hij jonger dan ik is.

Ik was nooit van plan mezelf aan een man te geven totdat ik "een vriendje" had. Maar het hebben van een vriend is nooit gebeurd, dus besloot ik met bijna 26 om meer uit pijn seks te hebben, omdat ik niet in de dertig wilde zijn zonder enige ervaring. Mijn ervaring blijft minimaal, want hij zei tegen zichzelf "het was slecht, als een eerste keer". Dit zijn kwetsende woorden, maar dus willen alle jongens die seks belangrijk vinden, niet bij me blijven. Terwijl ik gewoon tijd wil om te leren vertrouwen en tijd om van elkaar te leren.
En dat hoopte ik via hem te vinden.
Na ja had ik moeten wachten, en vooral hem niet op date te vragen, na date 4, maar het leven soms...
Ik dacht dat ik mijn kans zou missen of misschien wachtte hij tot ik mijn interesse zou tonen
  maandag 23 november 2020 @ 14:01:36 #97
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_196377108
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:39 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

En had je toentertijd ook snel seks met je huidige vrouw? Ff eerlijk. En met die wisselende vriendinnen?

En je moet ook begrijpen dat jij leefde in een tijd die sowieso veel conservatiever was en waarin mannen toch respectvoller waren naar vrouwen toe.

Nu moet je als vrouw zijnde gewoon meer oppassen.
Hij leeft nog steeds hoor.

En ik ben van zijn generatie en Jan he vertellen dat mannen twintig, dertig jaar geleden echt niet anders waren dan de mannen van nu. Verschil was hoogstens dat we niet zo moeilijk deden met de relatie labeltjes.

Verder moet ieder doen wat hem/haar goeddunkt. Iemand met vrije gedachten over seks past nu eenmaal niet bij iemand met een conservatievere gedachtengang. Jammer als je elkaar toch leuk vindt, maar in de regel gaat het niet werken.
Accepteren en door zonder elkaar te veroordelen
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_196377132
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 14:00 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Geen idee hoe oud RM-rf eigenlijk is, maar er waren vroeger ook gewoon drank, drugs en de anticonceptiepil op een gegeven moment he.
Ja klopt, maar mensen settelden eenmaal sneller en mensen hadden minder veel relaties dan nu.
Er was overigens ook geen social media, waarmee je nu lekker snel seks kunt scoren. Het was toch een heel andere tijd denk ik.

En voor conservatievere denkers als ik en als je een man wilt die echt serieus iets met je wilt, is gewoon echt lastiger te vinden in deze tijd.
pi_196377170
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 14:01 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Hij leeft nog steeds hoor.

En ik ben van zijn generatie en Jan he vertellen dat mannen twintig, dertig jaar geleden echt niet anders waren dan de mannen van nu. Verschil was hoogstens dat we niet zo moeilijk deden met de relatie labeltjes.

Verder moet ieder doen wat hem/haar goeddunkt. Iemand met vrije gedachten over seks past nu eenmaal niet bij iemand met een conservatievere gedachtengang. Jammer als je elkaar toch leuk vindt, maar in de regel gaat het niet werken.
Accepteren en door zonder elkaar te veroordelen
Dit zal het dan wel zijn. Ik vind hypocriete mannen het aantrekkelijkst (helaas). Die dus vinden dat een man wel altijd mag neuken en voor een vrouw dat anders is. Ik ben het er gewoon mee eens..

Heb geprobeerd om vrijer te denken erover, maar wat ik zie en ervaar is het gewoon zo.
pi_196377206
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 14:01 schreef zon_9 het volgende:
Ik wil gewoon hier toevoegen dat ik zelf seks voor de eerste keer met 26 heb gehad, dat is waarschinlijk rond 10 jaar later dan deze man, hoewel hij jonger dan ik is.

Ik was nooit van plan mezelf aan een man te geven totdat ik "een vriendje" had. Maar het hebben van een vriend is nooit gebeurd, dus besloot ik met bijna 26 om meer uit pijn seks te hebben, omdat ik niet in de dertig wilde zijn zonder enige ervaring. Mijn ervaring blijft minimaal, want hij zei tegen zichzelf "het was slecht, als een eerste keer". Dit zijn kwetsende woorden, maar dus willen alle jongens die seks belangrijk vinden, niet bij me blijven. Terwijl ik gewoon tijd wil om te leren vertrouwen en tijd om van elkaar te leren.
En dat hoopte ik via hem te vinden.
Na ja had ik moeten wachten, en vooral hem niet op date te vragen, na date 4, maar het leven soms...
Ik dacht dat ik mijn kans zou missen of misschien wachtte hij tot ik mijn interesse zou tonen
Toen ik tussen de 20 en 25 was, had ik enorme problemen en het proberen van seks deed me pijn. Het hielp me daar overheen te komen, dus afhankelijk van de man is het nu comfortabeler en gemakkelijker of minder, maar het is tenminste niet als een pure eerste keer (ik was dronken toen ik 26 was en dat was echt het beste wat er kon gebeuren). Het feit dat hij zei dat het altijd als een eerste keer was, toont waarschijnlijk aan dat hij het nooit echt heeft gedaan met een meisje dat het nog nooit eerder had gedaan ... omdat het nog steeds zoveel meer is gemakkelijk dan het zou zijn geweest toen ik jonger was

edit: tegen de nep profiel heeft hij gezegd dat "ik kon echt niet ontspannen hoevel hij alle rust nam". Maarja... dat kwam ook door de tinder feiten, en alles, en ook omdat hij het niet makkelijker kon maken (het was makkelijker met een ander man vorig jaar hoewel ik niet weet of hij het echt wel leuk vond, ook anderen ervoor)
  maandag 23 november 2020 @ 14:10:17 #101
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196377245
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 14:07 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Toen ik tussen de 20 en 25 was, had ik enorme problemen en het proberen van seks deed me pijn. Het hielp me daar overheen te komen, dus afhankelijk van de man is het nu comfortabeler en gemakkelijker of minder, maar het is tenminste niet als een pure eerste keer (ik was dronken toen ik 26 was en dat was echt het beste wat er kon gebeuren). Het feit dat hij zei dat het altijd als een eerste keer was, toont waarschijnlijk aan dat hij het nooit echt heeft gedaan met een meisje dat het nog nooit eerder had gedaan ... omdat het nog steeds zoveel meer is gemakkelijk dan het zou zijn geweest toen ik jonger was

PS: naar de nep profiel heeft hij gezegd dat ik kon echt niet ontspannen hoevel hij alle rust nam. Maarja... dat kwam ook door de tinder feiten, en alles, en ook omdat hij het niet makkelijker kon maken (het was makkelijker met een ander man vorig jaar hoewel ik niet weet of hij echt wel leuk vond)
Je schrijft een stuk beter plots :o
pi_196377278
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:58 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Projectjes :’) Dus alleen ff wachten en de kat uit de boom kijken is al een project? Lol.
Ja, je zal ze minder snel horen als je zo duidelijk bent wat jij met jouw gedrag wil bereiken. Maar ze zijn er zeker weten wel.

quote:
Je ziet ook dat TS zich best wel kut voelt achteraf. Het is gewoon ook kut als er mannen zijn die zo met je omgaan. Dus je kunt beter de kat uit de boom kijken als je zo naar achteraf voelt.

Vanwaar die frustratie altijd hier op fok als je zo denkt? Alleen maar omdat je zelf de slet hebt uitgehangen vroeger en je aangevallen voelt door wat ik zeg?
Het is ook gewoon kut als vrouwen elkaar aanpraten dat ze een soort weerloze slachtoffers zouden zijn. Er waren duidelijke signalen, als je daar willens en wetens aan voorbij gaat is dat niet puur de schuld van de ander he. Daar heeft ts zelf bewust een keuze in gemaakt. Dat maakt het niet leuker ofzo, maar het lijkt mij een stuk meer empowerend om nog eens de eigen motivatie en handelen onder de loep te nemen. Beter dan janken over hoe kut mannen wel niet zijn en andere vrouwen voor slet uit moeten maken. Alsof er geen kutwijven zijn die mannen net zo behandelen. Alsof er niet ook heel veel wel mannen zijn die en niet zo doen en niet bezet zijn.

Leer jezelf kennen en motiveer je handelen gewoon omdat iets wel of niet bij je past en niet zozeer voor krampachtig een imago neer te zetten.
pi_196377356
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 14:02 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Ja klopt, maar mensen settelden eenmaal sneller en mensen hadden minder veel relaties dan nu.
Er was overigens ook geen social media, waarmee je nu lekker snel seks kunt scoren. Het was toch een heel andere tijd denk ik.

En voor conservatievere denkers als ik en als je een man wilt die echt serieus iets met je wilt, is gewoon echt lastiger te vinden in deze tijd.
Ze settelden vroeger ja en gingen minder snel scheiden in eerste instantie, maar voor dat gebeurde was er nog genoeg tijd om rond te neuken. Tijdens trouwens ook, vreemdgaan is van alle tijden, maar bijvoorbeeld ook sleutelparty's, parenclubs, etc.

Tevens zie ik nu ook heel veel mensen moeilijk doen met wat Tinkepink zegt over relatielabeltjes. It's complicated blablabla, bindingsangst ditdat, oh wee als je verkering uitgaat. In dat opzicht kun je ook berederen dat er minder relaties zijn..
pi_196377478
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 12:45 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja dat is het.

En aan me schreef hij dat ik hem zo veel pijn heb gedaan, omdat ik hem niet vertrouw, dat hij altijd trouw was. En is niet zeker een relatie te willen hebben met iemand die hem niet vertrouwt. Misschien heeft hij echt geen andere seks in de tussentijd gehad, maar is op zoek, alleen krigt hij het misschien niet zo makkelijk.

Misschien is hij wel boos op mij en daarom zulke gesprekken met vrouwen...maar voor een liefde man die wilde gewoon "nadenken" vind ik het een beetje te veel.

Of wat denken jullie ervan? Hij heeft ook daar geschreven dat hij met haar ex vriendin in het einde van de relatie ook nog vreemdgegaan is. Dat wist ik zelf niet, alleen dat zij het klaar had gemaakt, omdat zij niet meer verliefd was.
Persoonlijk kom je me een beetje naïef over.

Als je mij na 4 dates had geconfronteerd met het feit dat je me in de gaten zou houden, had ik je al lang af geserveerd. Als man kan ik je vertellen dat dat echt een enorme afknapper is. Niet alleen geeft dat aan dat je onwijs jaloers bent, maar ook komt het behoorlijk wanhopig over. Daar houden mannen niet van.

Wellicht dat zijn intenties in het begin goed waren, maar dat hij daarna door je jaloezie zo is afgeknapt dat alleen de sex hem nog kon boeien. Als ook dat tegen viel, snap ik dat het voor hem ophoudt.

Wil natuurlijk niet zeggen dat het leuk is om dan achteraf te horen dat hij de sex zo slecht vond. Ik snap dat dat je raakt. Echter moet je dit niet veel groter maken dan dat het is. Zoals je zelf al aangeeft heb je weinig ervaring, dus dat komt vanzelf wel. En hij zal ongetwijfeld overdreven hebben tegen je vriendin, dat doen mannen nog wel eens.
pi_196377720
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 14:27 schreef AToontje87 het volgende:
Wellicht dat zijn intenties in het begin goed waren, maar dat hij daarna door je jaloezie zo is afgeknapt dat alleen de sex hem nog kon boeien. Als ook dat tegen viel, snap ik dat het voor hem ophoudt.

Voor info: ik heb nu oudere berichten gecheckt: ik schreef echt zoiets als "dat is gewoon normal als je dat wilt (andere daten en zo), alleen zou ik dat niet meer leven (dat iemand zo veel tinder checkt als hij met me aan het daten is, ik stop mijn energie en tijd alleen in 1 person). normal gesproken zeg ik dat nooit en voel pijn (of zo)..
En hij zegde dat is niets, behalve dat hij af en toe nog een match kreeg en vond alleen niet aardig om haar niet te aantwoorden.

het kwam slechts als een kleine indicatie van mijn kant dat ik er een beetje pijn van had, maar toen ging hij verder in plaats van stoppen of tenminste vermijden om het op verschillende locaties te openen.

Dus ik gaf hem echt vrijheid om het naar mij te zeggen, maar klingt niet zoooo zo sterk als het zou kunnen zijn van mijn post hier, minstens niet deze eerste keer na date 4
pi_196380001
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 12:52 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Wat is er zo mis met nep account maken dan? Als hij onschuldig was, zou ze niks daarover zeggen. En als hij schuldig is, heeft zij zichzelf beschermd.
Een emotioneel gezond account gaat iemand niet testen en controleren met dit soort methoden. Als je hier al mee bezig bent ben je niet klaar voor een normale relatie, ongeacht wat die ander doet. De drang om iemand te controleren komt voort uit een (te) grote onzekerheid.

Ze had ook gewoon kunnen concluderen dat hij niet genoeg in haar investeert om er vervolgens een punt achter te zetten. Wat hij verder op apps doet is niet relevant en hij is haar niks verplicht verder, ze hebben geen relatie of wat dan ook. Al was het netjes geweest als ie het zelf had afgekapt.
pi_196380444
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:39 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

En had je toentertijd ook snel seks met je huidige vrouw? Ff eerlijk. En met die wisselende vriendinnen?

En je moet ook begrijpen dat jij leefde in een tijd die sowieso veel conservatiever was en waarin mannen toch respectvoller waren naar vrouwen toe.

Nu moet je als vrouw zijnde gewoon meer oppassen.
ach gut, nu ben ik een oude man geworden die uit 'vroeger tijden' stamt :D

om je voyerutistische wens te vervullen, toen ik mn vrouw leerde kennen is het idd een beetje snel gegaan, volgens mij zat tussen het eerste aansprekene n de eerste zoen nog geen 15 minuten en die avond ben ik ook met haar meegegaan.

Overigens staat dat volgens mij los ervan of je daarna een eventuele relatie kunt hebben, uiteindelijk hebben we elkaar daarna ook beter leren en uiteindelijk ontdekte ik toen ook gronden die maakten dat ik idd mn leven met die vrouw wilde delen...

Punt daarbij is wel dat je niet moet denken dat het lang uitstellen van sex een garantie zou zijn voor een goede match.
Als het tussen mij en mn vrouw toen verder iks geworden was, had ik het ook niet erg gevonden, ik ben toen niet met haar meegegaan omdat ik toen al gelijk met haar wilde trouwen, initieel ws het gewoon een wow-effect en een dame die me erg positief opgevallen was (en andersom naar ik aanneem).

Het lijkt me werkelijk verschrikkelijk als mensen al bij een eerste contact al gelijk gefixerd zijn op een 'noodzak' om absoluut een langdurige en stabiele relatie te moeten hebben met iemand die ze op dat moment nog nauwelijks kennen...
wat dat betreft vind ik er verder niks erg aan als mensen ook gewoon soms hun lust eerst laten komen en initieel gewoon gaan voor één of een paar leuke avonden, al dan niet met sex (zeker als je er zelf de behoefte toe voelt is daarmee imho niks mis).

Als ik TS' haar posts lees, vermoed ik ook dat ze nog lang niet toe is aan een vaste en stabiele relatie met een man... er kennelijk nog een enorme basis van wantrouwen en deels angst voor mannen ligt, die ze vermoedelijk eerst moet weg zien te werken, voordat ze het vertrouwen in iemand zal kunnen hebben:
Meestal gaat het overigens ook samen dat iemand die eigenlijk niet echt toe is aan een relatie, ook zelf niet de contacten met mannen opzoekt die zelf ook daaraan toe zijn (of dat die contacten veel kans-op-succes hebben).

Ik vermoed dat dat de kans groot is dat ze voorlopig voral contacten met mannen zal hebben die uiteindelijk even weinig geschikt zijn voor een stabiele relatie, als zij is...
beter dat dan ook niet te gaan verwachten en vooral niet jezelf heel erg kwetsbaar op te gaan stellen, wat ze nu doet.
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
pi_196381446
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 17:31 schreef TucoRamirez het volgende:

[..]

Een emotioneel gezond account gaat iemand niet testen en controleren met dit soort methoden. Als je hier al mee bezig bent ben je niet klaar voor een normale relatie, ongeacht wat die ander doet. De drang om iemand te controleren komt voort uit een (te) grote onzekerheid.

Ze had ook gewoon kunnen concluderen dat hij niet genoeg in haar investeert om er vervolgens een punt achter te zetten. Wat hij verder op apps doet is niet relevant en hij is haar niks verplicht verder, ze hebben geen relatie of wat dan ook. Al was het netjes geweest als ie het zelf had afgekapt.
Eens, maar wel met de aanvulling dat er nog best wat tussen een nepaccount aanmaken en anders maar uitmaken zit.

Ja, ts probeerde op haar manier wel een gesprek aan te gaan, maar door in te vullen en te sturen is dat ook niet zo constructief als gehoopt. Ze gaf hem de kans om alsnog te voldoen aan haar gewenste beeld of om af te kappen. Dat is niet elkaar willen leren kennen zoals jullie zijn en kijken of daarmee te werken valt.

De focus zou denk ik beter liggen op wat er speelt in het contact onderling en het stellen van open vragen. Dan geef je hem de kans om zichzelf te presenteren zoals hij is ipv hem jou naar de mond/kut te laten praten.

Ongeacht of hij met andere dames chatte (of meer deed) was het al vrij snel niet meer wat ts wilde, dus waarom zoveel waarde hechten aan of hij dat nou echt deed? Het gedrag naar ts wordt er niet significant leuker of beter van en het lost het probleem van kwalitatieve tijd met elkaar hebben niet op. Toch daar de prio op leggen en icm met de sturende gesprekstactiek zegt dat wel iets over in hoeverre je relatiemateriaal bent/kunt zijn denk ik.

Zelfde als met de seks. Het lijkt me vrij normaal dat als je elkaar echt leuk vindt, je gaat oefenen om het (nog) leuker te maken. Maar in plaats van hem af te rekenen op dat beetje moeite en dat ie niet meer blijft slapen enzo, ligt de focus bij ts meer op wat hij met anderen zou doen. Waar je niet bij bent geweest, zijn het "maar" zijn woorden. Waar je wel bij bent, zijn het daden en dat is nou juist waar je aan kan werken.

Als zo iemand dan wel tegen een ander erover gaat praten en dan ook nog in zulke denigrerende bewoording, dan kun je die persoon echt van harte wegstrepen als twijfelgeval. Het laat prima zien wat voor mens hij is als hij geen enkele gêne heeft om dat zo met een wildvreemde, in wiens broekje hij ook nog wil, te bespreken en het kennelijk nog lollig vindt ook. Niet leuk, maar ook als hij dat niet zo gezegd had had je alsnog niet ineens wel leuke seks gehad omdat je te druk bent met hem te vragen om woordelijke bevestiging. Weinig praktisch, want je schiet er zoals je merkt geen reet mee op. Zonde.
  maandag 23 november 2020 @ 19:16:17 #109
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196381663
TS had gewoon pech met deze dude. Hij had het af moeten kappen ipv de volgende regelen en ondertussen nog seks hebben met TS.

Soms heb je pech en soms heb je geluk. Dit is niet zo'n leuke jongen. Op zoek naar een jongen die wel leuk en lief is.
Not all those who wander are lost.
  maandag 23 november 2020 @ 19:18:05 #110
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196381693
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 17:31 schreef TucoRamirez het volgende:

[..]

Een emotioneel gezond account gaat iemand niet testen en controleren met dit soort methoden. Als je hier al mee bezig bent ben je niet klaar voor een normale relatie, ongeacht wat die ander doet. De drang om iemand te controleren komt voort uit een (te) grote onzekerheid.

Ze had ook gewoon kunnen concluderen dat hij niet genoeg in haar investeert om er vervolgens een punt achter te zetten. Wat hij verder op apps doet is niet relevant en hij is haar niks verplicht verder, ze hebben geen relatie of wat dan ook. Al was het netjes geweest als ie het zelf had afgekapt.
Je hebt niet zomaar uit het niets wantrouwen. Vaak geeft je gut feeling een signaal dat er iets niet snor is. En dan ga je speuren omdat je wilt weten wat er aan de hand is. Vrij menselijk.

Alleen TS houdt dan vervolgens nog vast aan hem terwijl nu ze weet wat ze weet 1 ding betekent: hij is niet jouw ware Jacob en door. Laat hem je niet meer gebruiken TS.
Not all those who wander are lost.
pi_196385205
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 19:18 schreef Mishu het volgende:

[..]

Je hebt niet zomaar uit het niets wantrouwen. Vaak geeft je gut feeling een signaal dat er iets niet snor is. En dan ga je speuren omdat je wilt weten wat er aan de hand is. Vrij menselijk.
Als je iemand moet wantrouwen, is diegene dan een juiste partner voor je?

Mijn punt is dat zij daar überhaupt niet mee bezig is. Hij is leuk no matter what, en laten we maar eens op een app kijken of we nog een aanknopingspunt kunnen vinden. Dat het vervolgens erger werd, tsja dat had ik je van tevoren kunnen vertellen :')

Met een beetje zelfrespect vanuit haar kant zou dit probleem er niet zijn. Die jongen is een eikel maar verder irrelevant in het probleem. Met zoveel onzekerheid ga je alleen een partner vinden die ook erg needy en onzeker is, dat zijn geen gezonde relaties op basis van vertrouwen.
  dinsdag 24 november 2020 @ 06:20:26 #112
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_196387448
Jullie zijn best aan elkaar gewaagd. Jij werkt met valse accounts en een vriendin die meteen seks aanbiedt. En hij zou wel seks met haar willen.
Trouwens, jij bent de betere in achterbaks zijn, zo iets bedenken EN uitvoeren gaat toch al een stuk verder dan dat een man seks wil met een vrouw als die hem dat aanbiedt terwijl hij een nog prille relatie heeft met een ander.

Als je die man wilt had je niets moeten zeggen en je best doen dat hij voor jou kiest. Je hebt hem geconfronteerd en dat staat nu al zo tussen jullie in, dat je het wel kunt vergeten dat daar nog een leuke en liefdevolle relatie uit kan rollen! Gewonnen heb je vermoedelijk wel, tenminste, hoe je het bekijjkt.

In de verkoop leert men, discussie gewonnen, klant verloren.
Bij jullie vrees ik, confrontatie gewonnen, hem eens goed op zijn nummer gezet, liefde verloren. Gaat niet meer lukken. En zoals jij hem beschrijft zal ie echt niet lang alleen blijven.

[ Bericht 0% gewijzigd door LeesFoknl op 24-11-2020 14:00:02 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_196387745
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2020 06:20 schreef LeesFoknl het volgende:
Jullie zijn best aan elkaar gewaagd. Jij werkt met valse accounts en een vriendin die meteen seks aanbiedt. En hij zou wel seks met haar willen.
Trouwens, jij bent de betere in achterbaks zijn, zo iets bedenken EN uitvoeren gaat toch al een stuk verder dan dat een man seks wil met een vrouw als die hem dat aanbiedt terwijl hij een nog prille relatie heeft met een ander.

Als je die man wilt had je niets moeten zeggen en je best doen dat hij voor jou kiest. Je hebt hem geconfronteerd en dat staat nu al zo tussen jullie in, dat je het wel kunt vergeten dat daar nog een leuke en liefdevolle relatie uit kan rollen! Gewonnen heb je vermoedelijk wel, tenminste, hoe je het bekijjkt.

In de verkoop leert men, discussie gewonnen, klant verloren.
Bij jullie vrees ik, confrontatie gewonnen, hem eens goed op zijn nummer gezet, liefde verloren. Gaat niet meer lukken. En zoals jij hem beschrijft zal ie echt niet lang alleen blijven.
Dat ging al niet meer lukken... ook voordat ze die account aanmaakte hoor :)

Sterker nog... ze komt dusdanig angstig over dat ie wegloopt... dat mannen de neiging zullen hebben het verstikkend te vinden.

Ongeacht wat hij van de seks vond.

Belangrijkste is dat TS gewoon stopt.
En hem lekker in zn eigen sop laat gaat koken... willekeurig in welk bed hij dat doet.
Zolang het maar niet haar bed is.
En dat ze wat gaat doen aan dr angsten en wantrouwen. Hoe logisch die misschien ook zijn... (het komt altijd ergens vandaan) het gaat niet helpen bij het opbouwen van een gezonde wederkerig aangename relatie.
  dinsdag 24 november 2020 @ 14:16:16 #114
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_196391863
Ben het helemaal met je eens Uhmmpie. Een van de duimpjes omhoog heb je dan ook van mij.
Het is kapot, gebroken, en op een manier dat het niet meer gelijmd kan worden. Zelfs seks of "Friends with sexual benefits like penetration and or oral sex" (of hoe heet dat in moderne, hedendaagse spreektaal) kunnen ze wel vergeten.

Controle en bezitsdrang werkt niet, zeker in een relatie die op het punt staat te ontluiken en nog wankel en kwetsbaar is. Kijk, als je 20 jaar samen bent en zo iets gebeurt en je schopt daar stennis over, okay.

Een relatie is als zand in je hand (of meel, zout of suiker, mag je het ook mee proberen). Houd je je vingers gespreid; dan heb je een bepaalde hoeveelheid in je hand. Maar begin je te knijpen, hoe harder je knijpt, hoe minder dat er over blijft.

:Y :Y :Y
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_196391903
quote:
Een relatie is als zand in je hand (of meel, zout of suiker, mag je het ook mee proberen). Houd je je vingers gespreid; dan heb je een bepaalde hoeveelheid in je hand. Maar begin je te knijpen, hoe harder je knijpt, hoe minder dat er over blijft.
Mooi gezegd :)
  dinsdag 24 november 2020 @ 14:22:57 #116
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_196391970
Echt? dan geef me ook een duimpje .... :)

_O- _O-
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_196392130
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2020 14:22 schreef LeesFoknl het volgende:
Echt? dan geef me ook een duimpje .... :)

_O- _O-
^O^

Genoeg duimpjes zo? _O-
  dinsdag 24 november 2020 @ 14:39:29 #118
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_196392173
Heel goed, eeuwig dank :) w/ *O* _O_ *; :Y
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  dinsdag 24 november 2020 @ 18:50:10 #119
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196395560
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2020 06:20 schreef LeesFoknl het volgende:
Jullie zijn best aan elkaar gewaagd. Jij werkt met valse accounts en een vriendin die meteen seks aanbiedt. En hij zou wel seks met haar willen.
Trouwens, jij bent de betere in achterbaks zijn, zo iets bedenken EN uitvoeren gaat toch al een stuk verder dan dat een man seks wil met een vrouw als die hem dat aanbiedt terwijl hij een nog prille relatie heeft met een ander.

Als je die man wilt had je niets moeten zeggen en je best doen dat hij voor jou kiest. Je hebt hem geconfronteerd en dat staat nu al zo tussen jullie in, dat je het wel kunt vergeten dat daar nog een leuke en liefdevolle relatie uit kan rollen! Gewonnen heb je vermoedelijk wel, tenminste, hoe je het bekijjkt.

In de verkoop leert men, discussie gewonnen, klant verloren.
Bij jullie vrees ik, confrontatie gewonnen, hem eens goed op zijn nummer gezet, liefde verloren. Gaat niet meer lukken. En zoals jij hem beschrijft zal ie echt niet lang alleen blijven.
Ik denk niet dat zijn volgende vriendin blij moet zijn dat ze zo'n parel gevonden heeft met zulk gedrag :)
Not all those who wander are lost.
pi_196395779
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2020 18:50 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ik denk niet dat zijn volgende vriendin blij moet zijn dat ze zo'n parel gevonden heeft met zulk gedrag :)
Misschien is hij wel heel lief en trouw als hij wel denkt de liefde van zn leven te hebben gevonden.

Lekker makkelijk oordelen zo :)
pi_196396267
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2020 14:18 schreef Uhmmpie het volgende:

[..]

Mooi gezegd :)
Ja hij is de laatste tijd heel erg goed op dreef. Zinvol advies, niet met de nadruk op seks/Filipijnen.
Hij kan het dus wel. Van mij ook een plusje. ^O^
pi_196396298
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2020 19:05 schreef Uhmmpie het volgende:

[..]

Misschien is hij wel heel lief en trouw als hij wel denkt de liefde van zn leven te hebben gevonden.

Lekker makkelijk oordelen zo :)
Niet helemaal mee eens. Het is dus wel toegestaan om anderen slecht te behandelen zolang ze niet de liefde van je leven zijn zeg je? :?
pi_196396639
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2020 19:44 schreef Gruj0 het volgende:

[..]

Niet helemaal mee eens. Het is dus wel toegestaan om anderen slecht te behandelen zolang ze niet de liefde van je leven zijn zeg je? :?
Nee dat zei ik helemaal niet :)

Ik zei alleen dat mensen niet per definitie zich altijd hetzelfde gedragen. En als ze zich 1x misdragen dat niet betekent dat ze dat altijd doen.
pi_196399440
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:37 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Nope, ik gaf niet direct seks bij mijn exen en mijn huidige relatie :)

Ik had wel een keer te snel seks gegeven bij een jongen en die had na de seks meteen minder interesse. Daarvoor had hij wel meer oprechte interesse. En ik was toentertijd al gewaarschuwd door mijn mannelijke vrienden dat ik niet te snel seks moest geven. Maar ik dacht ‘het zal toch vast niet zo zijn’. Maar mijn mannelijke vrienden hadden gelijk.

En trouwens, ik ga nooit meer zo snel seks geven. Vind dat gewoon niks/ voel me goedkoop achteraf. Een ervaring was oke om het te weten.
'Seks geven'?! :') Seks geef je niet, seks heb je samen.

Als een man zijn interesse in je verliest omdat je seks met hem hebt gehad, was hij in de eerste plaats al niet echt geïnteresseerd in je.

Vraagje, heb jij seks omdat je er zelf oprecht zin in hebt en van geniet? Of heb je seks omdat mannen dat nou eenmaal willen en doe je het vooral om hun een plezier te doen?
  dinsdag 24 november 2020 @ 23:09:57 #125
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_196399531
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2020 13:37 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Nope, ik gaf niet direct seks bij mijn exen en mijn huidige relatie :)

Ik had wel een keer te snel seks gegeven bij een jongen en die had na de seks meteen minder interesse. Daarvoor had hij wel meer oprechte interesse. En ik was toentertijd al gewaarschuwd door mijn mannelijke vrienden dat ik niet te snel seks moest geven. Maar ik dacht ‘het zal toch vast niet zo zijn’. Maar mijn mannelijke vrienden hadden gelijk.

En trouwens, ik ga nooit meer zo snel seks geven. Vind dat gewoon niks/ voel me goedkoop achteraf.
'Seks geven' klinkt al goedkoop genoeg
Bravo.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_196399585
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 19:18 schreef Mishu het volgende:

[..]

Je hebt niet zomaar uit het niets wantrouwen. Vaak geeft je gut feeling een signaal dat er iets niet snor is. En dan ga je speuren omdat je wilt weten wat er aan de hand is. Vrij menselijk.

Alleen TS houdt dan vervolgens nog vast aan hem terwijl nu ze weet wat ze weet 1 ding betekent: hij is niet jouw ware Jacob en door. Laat hem je niet meer gebruiken TS.
Ik weet niet of het erg zinvol is om in zo'n prille fase te gaan 'speuren' zoals de TS dat deed. Iemand die inconsitent is in zijn handelen na slechts 2/3 dates kap je af ipv. er zoveel moeite in te steken en het tot de bodem willen uitpluizen. Los van wat er al over de drang naar controlle is gezegd in dit topic; Waarom zou je jezelf dit leed willen aandoen ? Zoveel tijd en energie voor iemand die je nauwelijks kent met mooie praatjes. Daarmee geef je zo'n man veel te veel eer en dat is hij het helemaal niet waard.
pi_196400725
...

[ Bericht 87% gewijzigd door margaretha_01 op 25-11-2020 02:08:06 (Topic is al zes pagina’s lang! :o) ]
...it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing...
  woensdag 25 november 2020 @ 09:36:43 #128
240618 Micson
The lonely stoner
pi_196402789
Zielig voor TS ;(
  donderdag 26 november 2020 @ 11:30:46 #129
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_196420011
WAT is zielig voor ts-er? Dat het zo gelopen is. Dat is life. De ene keer heb je geluk, de andere keer pech, dan tref je een goede, dan zit het tegen en duurt de relatie (als je het al een relatie kunt noemen) niet lang.

[ Bericht 0% gewijzigd door LeesFoknl op 26-11-2020 21:21:58 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')