abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_196360624
Goedemorgen allemaal,

Ik heb er lang over zitten twijfelen of ik dit 'daten' verhaal wilde delen. Nu, danks de heel slechte huidige situatie, wil ik het toch delen, omdat ik eigenlijk wel echt een hart onder de riem kan gebruiken en advies over hoe ik hier mee moet dealen. Excuus als het Nederlands ook niet so perfect is, niet mijn moedertaal.

Ik ben 30 en had nooit een echte relatie: buitenland studeren en wonen, lang studeren, en nu pas een werk voor 2 jaar in Nederland. Maar ok nogal verlegen en niet echt het meisje dat mannen benaderen. Ik had wel gewoon dates (meestal door dating apps) maar gewoon dus niet de type ik voor me had gewenst, een aantal dates, dan seks en hopen dat iets meer komt... niets. Ook als je maar één keer seks hebt, leer je niets en voel je je meer gebroken.
In 2019 heb ik nog een keer veel pijn gehad vanwege een man die ik zo heb gedate maar uiteindelijk een leugenaar was die ook een stop aan onze relatie heeft gezet voordat ik een soort uitleg kon krijgen.

Ik had dus dit jaar veel probleme weer en nog steeds op de apps te zitten, tot september,1 jaar later, dus. Daar heb ik weer met een leuke man gematched. Ook eind twintig. We waren in onze eerste chat echt enorm open, over alles. Ik vond hem een ontzettend leuke man voor me. Gewone hobby's, knap (voor mij), banen die niet zo ver uit elkaar liggen, studies in hetzelfde bereik, en gewoon een heel schattige, open man die verdedigde dat hij leugens haatte en een relatie wilde op basis van eerlijkheid. Hij had een relatie van 6 jaar met een meisje dat vroeg klaar was met de coronatijd, en wilde gewoon iets nieuws beginnen

Voor mij zag dat er gewoon heel goed uit. Ik besloot uiteindelijk om hem te ontmoeten en het gevoel was zo goed dat ik hem op de eerste date kuste en knuffelde, want het voelde gewoon goed. Wij hadden nog een tweede lange date met een andere wandeling en restaurant. Date 3 en 4 zijn wij eindelijk eerst thuis bij hem of bij me geweest (de cafés ook langzaam dicht geworden...), samen geslapen jawel, voorspel ook, maar geen seks.

Hij heeft mij ook altijd het idee gegeven dat hij heel blij was en hij vertelde me heel snel dat ie van me hield, maar gewoon dat ie blij rond me was. Ik ben een voorzichtige persoon, maar ik had geen reden om naar zijn dating-apps te zoeken, omdat hij altijd zo open en positief was om me te ontmoeten en enthousiast was. Toen ik keek, zag ik geen enkele verandering in zijn dating-app, zoals afstand, en dat stelde me gerust.
Maar tijdens date 4 hadden we een open discussie over de dating-app, waar hij bevestigde dat hij het concept van swipen ook niet leuk vindt.

Na deze date viel me waarschijnlijk een vreemd intuïtief gevoel binnen, en de volgende dag kreeg ik ook minder berichten van hem, misschien was hij moe of zo na samen te hebben geslapen (wat in het begin soms niet zo gemakkelijk is, althans niet voor mij , ik kan niet ontspannen),maar ik begon zijn afstand op de app te checken. Hij had iets buiten de stad te doen en de afstand op zijn profiel begon heel vaak te veranderen.

Ik heb hem dan 2 dagen naar de date via whatsapp geconfronteerd. Ik vertelde hem dat ik zijn afstand had gecheckt, dat hij met andere meisjes heel waarschinlijk nog aan het praten was, en als hij met andere mensen uit wilde gaan het oké was, maar hij moest het mij vertellen. Hij zei nee dat hij zojuist had gereageerd op een bericht van een oudere match om te zeggen dat hij nu niet kon daten, dat hij met iemand anders op date ging, en niet met iemand anders zou uitgaan, en dat was alles. Dat hij gewoon bij mij wilde zijn.

Ik kon dat nauwelijks geloven, maar zei oké, bleef erg ongerust, want ik zie de interesse niet in om met anderen te praten terwijl je al zo leuke dates met iemand hebt. Of dan zeg je dat je met anderen wilt daten.
Hij schreef me ook redelijk minder overal, vroeg niet meer zo vaak om te daten, had het drukker in de weekenden en de stress stapelde zich in me op. Ik kon zien dat hij de app al die tijd bleef gebruiken.

We ontmoetten elkaar nog 2-3 keer, meer op mijn initiatief, en hadden eindelijk twee keer seks. Zelfs tijdens seks vertelde mijn gevoel me dat er iets vreemds was. Omdat ik niet veel ervaring heb, en hij niet de beste helper was, waren deze 2 keer misschien niet de beste, maar in een relatie helpt tijd zeker. En een deel van mijn vertrouwen was weg, waardoor ik gestrest raakte

Tussen de dates door bleef ik hem op de apps zien, en hij ontkende altijd als ik hem confronteerde. Hij wilde alleen mij en niemand anders. Maar hij heeft er bijvoorbeeld altijd voor gezorgd dat we nooit meer samen sliepen (alleen seks en dan ging hij of ik weer naar huis na een tijdje/douche/filmpje of zo).

Dankzij een vriendin, konden we vorige week heel gemakkelijk met hem matchen via de app, en hij begon het gesprek. Ik voelde me erg verdrietig dat dit kon gebeuren, wat betekende dat ik gelijk had dat hij op zoek was naar andere chats met een manier van praten die seksgericht kon zijn en heel anders dan de benadering die hij voor mij gebruikte van een heel lieve man die op zoek was naar liefde.

Ik zei hem niet wat wij hadden gedaan, maar ik zag hem van mijn eigen app met de afstand hoe hij actief in de app was, en confronteerde hem opnieuw, voornamelijk op basis van mijn gevoel, dat hij wist dat leugens alles waren wat ik niet wilde.

We hebben deze week dan verschillende berichten uitgewisseld, waarin hij nog steeds het gebruik van de applicatie ontkende, zei dat hij hem hoogstens had geopend om mijn foto's aan iemand te laten zien, wat een keer maar niet altijd waar kan zijn.

Uiteindelijk zei hij dat niet ' Ik wil een relatie waarin hij zichzelf de hele tijd moet rechtvaardigen en moet nadenken. Maar hij stond erop dat hij hoopte dat ik het begrijp en dat hij hoopt dat ik weet dat hij om me geeft en veel van me houdt.

Ik stelde voor om elkaar te ontmoeten na 1 dag nadenken, en zei sorry dat we de hele tijd via whatsapp hadden gepraat en dit is een gesprek dat we in het echt zouden moeten hebben. Na 2 dagen heb ik nog steeds niets terug ontvangen, maar met mijn vriend gingen we verder met de dating app-chat aan de zijkant, spraken de hele nacht met hem, hij was klaar om 'dat meisje' te ontmoeten voor seks, en zelfs na een van onze vragen sprak hij over iemand (IK) met wie hij de afgelopen maand seks had, en dat was heel erg, zoals de eerste keer, 'want ze had weinig ervaring en hij had nog nooit zoiets ergs' ... Deze persoon ben ik.

Ik voelde veel veel pijn en samen met mijn vriend schreven we dat hij stom was en verwijderde ik de match en het gesprek. Nu blijf ik bij deze pijn van: oprechte gevoelens voor hem vermengd met de pijn om voor een idioot te worden beschouwd, niet te weten wat waar is in wat hij ooit heeft gezegd in termen van gevoelens en wensen, en beschuldigd en genegeerd te worden omdat ik dat hem niet vertrouw. En niet wetend of hij ooit bij mij terug op mijn bericht zal schrijven, en wat hij zal zeggen.

Ik voel me zo slecht en ik erken dat het niet goed was om hem een ​​beetje te bespioneren, maar hoe moet ik iemand vertrouwen na zulke ervaringen? Ik voel me diepbedroefd dat hij me dit kan aandoen, toen ik hem zoveel kansen gaf om eerlijk te zijn en een goede relatie gaande te houden ... Ik heb het grootste deel van het weekend gehuild en ik heb vreselijke pijn.

Hebben jullie nog tips hiervoor? Is dit normaal gedrag van veel jongens? Of heb ik gewoon echt dikke pech... Hebben jullie misschien ook zoiets meegemaakt? Is het ook goed gekomen met jullie uiteindelijk? Verhalen van anderen helpen mij.

Bedankt voor het lezen..
pi_196360843
Ik heb ongeveer de helft gelezen; mijn tip is houd je eigen grenzen in de gaten en handel daarnaar. Houd je niet zo bezig met van alles invullen voor een ander.
  Spellchecker zondag 22 november 2020 @ 12:18:06 #3
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_196360898
Dit is geen relatiemateriaal.
Sterkte.

[ Bericht 73% gewijzigd door maily op 22-11-2020 12:27:33 ]
** na na na **
  zondag 22 november 2020 @ 12:20:36 #4
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_196360944
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:18 schreef maily het volgende:
Dit is geen relatiemateriaal.
Sterkte.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Volgens mij was dit iets wat ze via haar eigen app kon zien.
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 22 november 2020 @ 12:20:40 #5
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196360945
Ik heb geen verstand van dating-apps en dergelijke, maar als zijn verhaal niet klopt met de feiten dan moet je wegwezen.
  zondag 22 november 2020 @ 12:22:17 #6
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_196360974
Te lang verhaal, heb niet alles gelezen maar wat ik er wel uithaal is dat je teveel voor een ander aan het invullen bent.
Sterkte iig.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  zondag 22 november 2020 @ 12:23:09 #7
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_196360991
Dit is hoe dan ook een rotervaring, helemaal dat hij over jou zo negatief sprak terwijl hij niet wist dat jij het was. Op zich natuurlijk ook niet in de haak om hem zo uit de tent te lokken, maar je weet nu wel dat je hem moet vergeten.

Hoe je weer vertrouwen krijgt, vind ik moeilijk te zeggen. Natuurlijk zijn niet alle mannen onbetrouwbaar, maar een paar slechte ervaringen kunnen een hoop verpesten.
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 22 november 2020 @ 12:24:47 #8
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_196361013
Even een samenvatting: zij en een vriendin hebben onder een alias een match met hem gemaakt en toen bleek hij niet alleen voor van alles in, maar sprak hij ook nog eens heel negatief over de vrijpartijen van hem met TS.
The love you take is equal to the love you make.
  Spellchecker zondag 22 november 2020 @ 12:26:58 #9
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_196361034
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:20 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Volgens mij was dit iets wat ze via haar eigen app kon zien.
Je hebt gelijk :@
Ik haal het weg.
** na na na **
pi_196361267
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:24 schreef Lienekien het volgende:
Even een samenvatting: zij en een vriendin hebben onder een alias een match met hem gemaakt en toen bleek hij niet alleen voor van alles in, maar sprak hij ook nog eens heel negatief over de vrijpartijen van hem met TS.
Ja dat is het.

En aan me schreef hij dat ik hem zo veel pijn heb gedaan, omdat ik hem niet vertrouw, dat hij altijd trouw was. En is niet zeker een relatie te willen hebben met iemand die hem niet vertrouwt. Misschien heeft hij echt geen andere seks in de tussentijd gehad, maar is op zoek, alleen krigt hij het misschien niet zo makkelijk.

Misschien is hij wel boos op mij en daarom zulke gesprekken met vrouwen...maar voor een liefde man die wilde gewoon "nadenken" vind ik het een beetje te veel.

Of wat denken jullie ervan? Hij heeft ook daar geschreven dat hij met haar ex vriendin in het einde van de relatie ook nog vreemdgegaan is. Dat wist ik zelf niet, alleen dat zij het klaar had gemaakt, omdat zij niet meer verliefd was.
pi_196361345
Meid volg je gevoel die zegt dat er niks klopt aan dit hele verhaal. Blokkeer hem en ga verder met je leven, wat heb je nou aan zo'n natte krant?
pi_196363316
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:50 schreef lemmethinkaboutit het volgende:
Meid volg je gevoel die zegt dat er niks klopt aan dit hele verhaal. Blokkeer hem en ga verder met je leven, wat heb je nou aan zo'n natte krant?
Ja..ik weet het. Alleen heb ik gevoele en daarvan ga ik heel moeilijk eruit. Ook omdat ik elke keer door dezelfde pijn en alles moet gaan. Ziet eruit als mannen een vrouw door seks of zo eerst kiezen, en daar heb ik blijkbaar geen kans.
Ik ben benieuwd of een man dat hier liest en ook advies voor me heeft.
pi_196363746
Niet alle mannen zijn zo hoor, er zijn gelukkig ook genoeg goede mannen, denk dus dat je pech hebt gehad.
Het lijkt of hij jou een schuldgevoel wil aanpraten omdat jij hem niet vertrouwde, maar dat is onzin, zelfs als hij dat vervelend vindt, is dat geen reden om met andere vrouwen te gaan appen, juist niet. Volgens mij had je gelijk om hem niet te vertrouwen en kun je beter op zoek naar een beter exemplaar!
En ja, zoiets doet even pijn, maar uiteindelijk kom je er zeker bovenop! En je moet er maar vanuit gaan dat je iemand vindt die eerlijk en te vertrouwen is, en 1000x beter dan deze. Helaas moet je je daarvoor soms wel door wat rotte appels heen bijten (ben ik zelf ook nog mee bezig, maar zie genoeg succesverhalen om me heen, dus er is hoop! :)). Vooral je eigen grenzen bewaken en op je intuïtie blijven vertrouwen! Sterkte!
  zondag 22 november 2020 @ 15:44:46 #14
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196363955
Dit is een verkeerde dude die fout bezig is. Afkappen en wegwezen. Blokkeren die handel. Dit is geen positieve invloed in je leven.
Not all those who wander are lost.
pi_196364243
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 15:02 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja..ik weet het. Alleen heb ik gevoele en daarvan ga ik heel moeilijk eruit. Ook omdat ik elke keer door dezelfde pijn en alles moet gaan. Ziet eruit als mannen een vrouw door seks of zo eerst kiezen, en daar heb ik blijkbaar geen kans.
Ik ben benieuwd of een man dat hier liest en ook advies voor me heeft.
mja ik heb daar ooit eens vanalles over gelezen en wat daar keer op keer terug komt...
is niet alleen dat de andere kant dingen doet die niet door de beugel kunnen...

Maar dat mensen die dit stelselmatig overkomt... vaak door nare ervaringen in het verleden... onbewust meer vatbaar zijn voor zulke mannen.

Dus geen kant en klare tips hier.
Maar ga dingen anders doen.
Bedenk wat jou maakt wie je maakt.
Wat je blij maakt aan jezelf en in een ander.
En waar je niet blij van word.

Het begint bij bewustzijn.
  zondag 22 november 2020 @ 16:09:05 #16
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196364273
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
Not all those who wander are lost.
pi_196365087
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 16:09 schreef Mishu het volgende:
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
pi_196365110
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:04 schreef zon_9 het volgende:

[..]

vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
Maar.. block hem even.
Gewoon voor jezelf :)
  zondag 22 november 2020 @ 17:13:18 #19
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196365210
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 16:09 schreef Mishu het volgende:
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
Bij iemand die liegt moet je juist des te meer op je gevoel afgaan.
  zondag 22 november 2020 @ 17:22:14 #20
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196365325
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 17:13 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Bij iemand die liegt moet je juist des te meer op je gevoel afgaan.
Hoe weet je nou in eerste instantie dat ie liegt? Dat duurt even voordat dingen niet lijken te kloppen. Iedereen die liegt gaat foutjes maken maar dat duurt even voordat je het opmerkt.
Not all those who wander are lost.
  zondag 22 november 2020 @ 17:23:26 #21
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196365344
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:04 schreef zon_9 het volgende:

[..]

vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
Hij heet toch niet Patrick he?
Not all those who wander are lost.
pi_196365390
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:22 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hoe weet je nou in eerste instantie dat ie liegt? Dat duurt even voordat dingen niet lijken te kloppen. Iedereen die liegt gaat foutjes maken maar dat duurt even voordat je het opmerkt.
Dat duurt best wel even.

Maar als je met eigen ogen ziet dat ie tegen iemand anders via een datingsite over jouw seksuele prestaties praat en dat bovendien nogal onder de maat zegt te vinden.

Dan heeft ie kennelijk weinig principes mbt wat wel en niet netjes en sociaal is.
En moet je je afvragen of je uberhaupt nog wil controleren of ie liegt... dan zit je alleen jezelf maar te pijnigen.

Blocken die gast en weer door.
  zondag 22 november 2020 @ 17:30:07 #23
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196365474
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:22 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hoe weet je nou in eerste instantie dat ie liegt? Dat duurt even voordat dingen niet lijken te kloppen. Iedereen die liegt gaat foutjes maken maar dat duurt even voordat je het opmerkt.
Wat iemand beweert, leidt af. Maar zelf voel en zie je veel. Je registreert veel.
pi_196365656
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:23 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hij heet toch niet Patrick he?
Nee geen Patrick, iets met "F". Ken je een leugenaar die Patrick heet? Als iemand hier dat zou herkennen wil ik zeker graag een privé bericht. Alles informatie gaat mij nu helpen met het beter voor mezelf te maken. Misschien heeft hij het ook aan iemand anders gedaan..

@Uhmmpie Ik moet toch zeggen dat wij met de nepprofiel iets van een niet te serieuse meid hebben gespeeld, en die was heel direct met seks vragen. Wij hebben gevraagd, wanneer hij voor de laatste keer seks gehad, en dan hoe dat was.
Ik was blijkbaar nummer 2 van tinder, eerste was maanden geleden en volgens hem, "prima".... :/
pi_196366158
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 16:09 schreef Mishu het volgende:
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
Genoeg vrouwen die ook zo zijn.

@zon_9: Blokkeer die man en richt je op wat anders.
pi_196366378
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:18 schreef maily het volgende:
Dit is geen relatiemateriaal.
Sterkte.

ik krijg eerder de indruk dat TS zéf geen relatiematerieel is....

Ontzettend wantrouwig, heel afwachtend, benaderd anderen enorm negatief, en als ze 'vermoed' dat er misschienw el iets zal zijn, gaat ze vervolgens zelf een 'trap' opzetten voor de ander, om hem op leugens te gaan 'betrappen', wat utieindelijk ook wel lukt.

Ik denk dat TS gewoon oogst wat ze zelf zaait.

Misschien zal ze verder wel haar redenen hebben voor haar wantrouwige instelling, ik vermoed dat er wel een reden zal zijn voor haar gedrag, die ze misschien hier niet verder helemaal zil gaan uitleggen....
maar zolang ze die onderliggende issue bij zichzelf niet opgelost heeft, heeft het niet zoveel zin te doen alsof je een relatie wil, maar vooral als er een contact ontstaat een drang hebben de ander op leugens te willen betrappen en dan een 'val' voor hem op te gaan stellen
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
pi_196366502
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:38 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Nee geen Patrick, iets met "F". Ken je een leugenaar die Patrick heet? Als iemand hier dat zou herkennen wil ik zeker graag een privé bericht. Alles informatie gaat mij nu helpen met het beter voor mezelf te maken. Misschien heeft hij het ook aan iemand anders gedaan..

@:uhmmpie Ik moet toch zeggen dat wij met de nepprofiel iets van een niet te serieuse meid hebben gespeeld, en die was heel direct met seks vragen. Wij hebben gevraagd, wanneer hij voor de laatste keer seks gehad, en dan hoe dat was.
Ik was blijkbaar nummer 2 van tinder, eerste was maanden geleden en volgens hem, "prima".... :/
Waarom doe je dit dan?
Daarmee heb je hem ook niet met respect behandeld. Je vertrouwt hem niet, laat hem dan gaan. Het gaat niet goed worden.
pi_196366794
Dat is een typisch probleem van online dating. Liegen gaat daar iets makkelijker, waardoor de waarheid later aan het licht komt dan bij een spontane ontmoeting in real life. Laat je date lekker in het sop gaar koken. Iemand die zo met anderen omgaat verdient geen enkele seconde extra aandacht.
pi_196366852
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:38 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Nee geen Patrick, iets met "F". Ken je een leugenaar die Patrick heet? Als iemand hier dat zou herkennen wil ik zeker graag een privé bericht. Alles informatie gaat mij nu helpen met het beter voor mezelf te maken. Misschien heeft hij het ook aan iemand anders gedaan..

@:uhmmpie Ik moet toch zeggen dat wij met de nepprofiel iets van een niet te serieuse meid hebben gespeeld, en die was heel direct met seks vragen. Wij hebben gevraagd, wanneer hij voor de laatste keer seks gehad, en dan hoe dat was.
Ik was blijkbaar nummer 2 van tinder, eerste was maanden geleden en volgens hem, "prima".... :/
Mja afgezien van dat je dat beter niet had gedaan...
kun je ook beter hem niet steeds controleren.

Deur dicht.. en een Leuke Vent zoeken
pi_196367637
Als hij andere "matches" zoekt om te seksen, dan zal dat ook wel zijn idee zijn bij zijn dates met jou. En blijkbaar heeft 'ie goed in de gaten welke snaren hij moet raken om jou toe te kunnen voegen aan zijn lijstje.

En nu is het aan jou. Vind je het prima zo? Dan blijven daten en je niet druk maken over de rest. En was je uit op meer dan alleen seks? Dan de bittere pil slikken en verder gaan.
pi_196367774
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:04 schreef zon_9 het volgende:

[..]

vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
Dus omdat ie een knap koppie heeft en ingenieur is, vind je hem eigenlijk nog steeds leuk?
pi_196367811
Als hij schattig is en intelligente dingen zegt, is het o.k. dat hij je zo behandelt. Dit soort mensen zijn energiegevers die je in je leven wilt houden :Y :Y
Mijn boek "Ruimte, tijd, materie" over fundamentele natuurkunde (kwantummechanica, zwarte gaten, kosmologie, deeltjesfysica, etc.) op bol.com
Bijbehorend topic: W&T / Boek over kwantumzwaartekracht: jullie input gevraagd #3
pi_196367870
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 19:41 schreef Haushofer het volgende:
Als hij schattig is en intelligente dingen zegt, is het o.k. dat hij je zo behandelt. Dit soort mensen zijn energiegevers die je in je leven wilt houden :Y :Y
Vooral energie op heuphoogte... en dan weer door. Next!
pi_196367876
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 19:41 schreef Haushofer het volgende:
Als hij schattig is en intelligente dingen zegt, is het o.k. dat hij je zo behandelt. Dit soort mensen zijn energiegevers die je in je leven wilt houden :Y :Y
normal wel ja. Daarom. Niet dat het nu o.k. is, maar ik dacht zijn energie en liefheid heel normal en schattig was.

Ben heel teleurgesteld.

Of bedoelde je anders?
pi_196367949
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 19:45 schreef zon_9 het volgende:

[..]

normal wel ja. Daarom. Niet dat het nu o.k. is, maar ik dacht zijn energie en liefheid heel normal en schattig was.

Ben heel teleurgesteld.

Of bedoelde je anders?
Nou hij bedoelt dat je hem uit je hoofd moet zetten omdat hij NIET lief en schattig is maar een eikel die misbruik maakt van dat jij denkt dat ie lief en schattig is.

En al zou hij per ongeluk soms wel lief en schattig zijn.... dan is hij dat NIET voor jou.
pi_196367954
Of was dit te cru?
pi_196368128
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 19:49 schreef Uhmmpie het volgende:
Of was dit te cru?
Nee ik begrijp het. Alleen hoop ik misschien nog te veel dat ik in de waar zit, en dat doet alleen omdat hij boos op mij was.

Kortsamengevat: ik had eens mijn fotos op de app veranderd om het te laten zien dat ik ook op de app zat. (nadat ik zo veel keren een afstand hat zien veranderen. Hij heeft erover nooit besproken, alleen dit week, zegde dat het hem veel pijn had gedaan...
en toen is hij op de app weer gegaan, vanwege de frustratie.

Maar ik geloof hem niet helemaal, omdat hij ook zegde dat hij op de app niet de afgelopen tijd heeft geswiped, toch kon ik met mijn vriendin hem nog een paar dagen ervoor matchen.. en dat gaat alleen door swipen..

Dus ik zit te veel in de waar. Ik denk dat misschien ik ben deels zeker waar, maar misschien doet hij sommige dingen ook uit pure frustratie omdat ik hem heb gechecked en fotos veranderd en zo. Toch was hij vroeger dan dat nog op de app nadat ik hem voor de eerst al een bemerking had gemaakt.
Maarja dan.. ik weet het niet.

Ik vind het zo erg als hij ligt, en weet helemaal niet waarom hij zo een ding doet. Ik ben iemand die heel graag alles wil weten, in mijn werk (engineer en zo) maar ook dan in mijn privé leven. Ik ben gewoon zo.
pi_196368227
quote:
Nee ik begrijp het. Alleen hoop ik misschien nog te veel dat ik in de waar zit, en dat doet alleen omdat hij boos op mij was
Als hij zo doet omdat hij boos is.....
wil je daar geen relatie mee.
Easy as pie.

Een relatie is niet alleen maar rozengeur en maneschijn... en als je een meningsverschil hebt of 1 van beiden is boos.... dan moet je moet elkaar praten.

Ipv heel egoïstisch proberen die ander te kwetsen danwel degene te negeren omdat ze “het verdient heeft”

Want je hebt het niet verdiend. Punt.

Zoek iemand die ECHT lief en schattig is.
Ook (en vooral!) op de momenten dat je twijfelt, niet lekker in je vel zit of anderzins even minder leuk bent.
  Spellchecker zondag 22 november 2020 @ 20:06:46 #39
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_196368235
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 20:00 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Nee ik begrijp het. Alleen hoop ik misschien nog te veel dat ik in de waar zit, en dat doet alleen omdat hij boos op mij was.

Kortsamengevat: ik had eens mijn fotos op de app veranderd om het te laten zien dat ik ook op de app zat. (nadat ik zo veel keren een afstand hat zien veranderen. Hij heeft erover nooit besproken, alleen dit week, zegde dat het hem veel pijn had gedaan...
en toen is hij op de app weer gegaan, vanwege de frustratie.

Maar ik geloof hem niet helemaal, omdat hij ook zegde dat hij op de app niet de afgelopen tijd heeft geswiped, toch kon ik met mijn vriendin hem nog een paar dagen ervoor matchen.. en dat gaat alleen door swipen..

Dus ik zit te veel in de waar. Ik denk dat misschien ik ben deels zeker waar, maar misschien doet hij sommige dingen ook uit pure frustratie omdat ik hem heb gechecked en fotos veranderd en zo. Toch was hij vroeger dan dat nog op de app nadat ik hem voor de eerst al een bemerking had gemaakt.
Maarja dan.. ik weet het niet.

Ik vind het zo erg als hij ligt, en weet helemaal niet waarom hij zo een ding doet. Ik ben iemand die heel graag alles wil weten, in mijn werk (engineer en zo) maar ook dan in mijn privé leven. Ik ben gewoon zo.
Hou de eer aan jezelf ^O^
En ja dit doet pijn ... :*
** na na na **
  zondag 22 november 2020 @ 20:58:56 #40
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_196369095
Hij is een lul en jij bent te wantrouwend. En gek genoeg houden jullie elkaars gedrag in stand.
Doe jezelf een lol en blokkeer hem en ga door met je leven. Ookal vind je hem aantrekkelijk, jullie passen niet bij elkaar
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  zondag 22 november 2020 @ 21:19:12 #41
487436 Naardegallemiezen
Naar de filistijnen
pi_196369414
Door op die app of wat het ook is te gaan en met een 'nep' profiel via je vrienden met hem te gaan praten, zit je al te vissen naar antwoorden die je eigenlijk al weet: hij wil niet meer, en zit van meerdere walletjes te snoepen. Het is gewoon een fuckboy. :Y)

Je bent meer waard.
  zondag 22 november 2020 @ 21:22:54 #42
487436 Naardegallemiezen
Naar de filistijnen
pi_196369472
Oja, en stop met hem te stalken op die app met een nepprofiel. Dat is niet gezond.

Heb het gevoel dat je serieus denkt dat je iets misloopt (hem), maar geloof me, je loopt niks mis, you dodged a bullet.
pi_196369524
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 15:02 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja..ik weet het. Alleen heb ik gevoele en daarvan ga ik heel moeilijk eruit. Ook omdat ik elke keer door dezelfde pijn en alles moet gaan. Ziet eruit als mannen een vrouw door seks of zo eerst kiezen, en daar heb ik blijkbaar geen kans.
Ik ben benieuwd of een man dat hier liest en ook advies voor me heeft.
Ik snap dat het beroerd voelt om zo bedrogen te worden, maar ik denk niet dat het een specifiek mannendingetje is. Ik denk dat het bij daten hoort. Het duurt even voor je iemand hebt gevonden die de moeite waard is, want er zit nu eenmaal veel wrakhout tussen. Met wrakhout bedoel ik dan mensen die liegen en bedriegen....

Je kan alleen maar je gevoel proberen te volgen en toch ook niet je hele vertrouwen in de medemens te verliezen, want daar heb je uiteindelijk vooral jezelf mee, daardoor mis je misschien de boot als je iemand tegenkomt met wie het klikt en die wel te vertrouwen is.

Daten is nu eenmaal vallen en weer opstaan, afstoffen en opnieuw beginnen. Net zo lang tot je in de juiste armen struikelt. Frustrerend, verdrietig vaak, maar het hoeft gelukkig maar 1 keer echt goed te gaan. Dat is soort van troostend....
  zondag 22 november 2020 @ 21:27:12 #44
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196369540
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:22 schreef Naardegallemiezen het volgende:
Oja, en stop met hem te stalken op die app met een nepprofiel. Dat is niet gezond.

Heb het gevoel dat je serieus denkt dat je iets misloopt (hem), maar geloof me, je loopt niks mis, you dodged a bullet.
De psyche van de mens.
Not all those who wander are lost.
  zondag 22 november 2020 @ 21:28:28 #45
487436 Naardegallemiezen
Naar de filistijnen
pi_196369558
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:27 schreef Mishu het volgende:

[..]

De psyche van de mens.
Zelf ook zo vaak die fout gemaakt. *O*
En achteraf je zelf uitlachen dat je denkt, dat ik dat stuk schijt van een vent destijds zo mijn leven heb laten verzieken.
  zondag 22 november 2020 @ 21:33:21 #46
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196369663
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:28 schreef Naardegallemiezen het volgende:

[..]

Zelf ook zo vaak die fout gemaakt. *O*
En achteraf je zelf uitlachen dat je denkt, dat ik dat stuk schijt van een vent destijds zo mijn leven heb laten verzieken.
Ik ook. Duurt echter een tijdje voordat de 'spell' doorbroken is. Hij is voor je 'test' geslaagd (ingenieur, lief etc.) en daarom denk je dat je een 'goeie' verliest. Maar deze gast is emotioneel fucked up en in 'playzone'.

[ Bericht 16% gewijzigd door Mishu op 22-11-2020 21:41:27 ]
Not all those who wander are lost.
  zondag 22 november 2020 @ 21:36:07 #47
487436 Naardegallemiezen
Naar de filistijnen
pi_196369730
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:33 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ik ook. Duurt echter een tijdje voordat de 'spell' doorbroken is. Hij is voor je 'test' geslaagd (ingenieur, lief etc.) en daarom denk je dat je een 'goeie' verliest. Maar deze gast is emotioneel fucked up en in 'playzone'.
Precies dit dus. TS moet even 'wakker' worden.
Dat gaat het beste als je stopt met hem te stalken via die app met een ander profiel en over hem na blijft denken. Hij gaat (op korte termijn) echt niet veranderen.
pi_196369751
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:33 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ik ook. Duurt echter een tijdje voordat de 'spell' doorbroken is. Hij is voor je 'test' geslaagd (ingenieur, lief etc.) en daarom denk je dat je een 'goeie' verliest. Maar deze gast is emotioneel fucked up en in 'playzone'.
Ja ik had precies dezelfde vorig jaar, ik weet het, ook engineer alles. Maar is nu een verschill dat ik deze nu hem ontmoet precies nadat ik open was over de eerste leugenaar, en hij me beloofde dat hij altijd aardig en eerlijk zal zijn, zal ook me vertellen als hij niet meer met ons wil daten en dat we vrienden kunnen zijn. Als ik echt te
wantrouwend was, dan zou ik misschien helemaal niet op een date zijn gegaan ...
  zondag 22 november 2020 @ 21:38:16 #49
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196369789
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 21:36 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja ik had precies dezelfde vorig jaar, ik weet het, ook engineer alles. Maar is nu een verschill dat ik deze nu hem ontmoet precies nadat ik open was over de eerste leugenaar, en hij me beloofde dat hij altijd aardig en eerlijk zal zijn, zal ook me vertellen als hij niet meer met ons wil daten en dat we vrienden kunnen zijn. Als ik echt te
wantrouwend was, dan zou ik misschien helemaal niet op een date zijn gegaan ...
Hij loog.
  zondag 22 november 2020 @ 21:41:40 #50
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196369867
Hij zal best als 'een vriend' of 'een zoon' een leuk persoon zijn met ook leuke karaktertrekken(humor etc) maar niet in de juist mindset of emotionele staat om met vrouwen om te gaan zonder ze te fucken. Het verbaasde mij vooral dat er mensen bevriend met hem wilden zijn en dat zijn ouders niks door hadden dan wel er niks van vonden dat hij vrouwen zo behandelde.
Not all those who wander are lost.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')