abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_196360624
Goedemorgen allemaal,

Ik heb er lang over zitten twijfelen of ik dit 'daten' verhaal wilde delen. Nu, danks de heel slechte huidige situatie, wil ik het toch delen, omdat ik eigenlijk wel echt een hart onder de riem kan gebruiken en advies over hoe ik hier mee moet dealen. Excuus als het Nederlands ook niet so perfect is, niet mijn moedertaal.

Ik ben 30 en had nooit een echte relatie: buitenland studeren en wonen, lang studeren, en nu pas een werk voor 2 jaar in Nederland. Maar ok nogal verlegen en niet echt het meisje dat mannen benaderen. Ik had wel gewoon dates (meestal door dating apps) maar gewoon dus niet de type ik voor me had gewenst, een aantal dates, dan seks en hopen dat iets meer komt... niets. Ook als je maar ÚÚn keer seks hebt, leer je niets en voel je je meer gebroken.
In 2019 heb ik nog een keer veel pijn gehad vanwege een man die ik zo heb gedate maar uiteindelijk een leugenaar was die ook een stop aan onze relatie heeft gezet voordat ik een soort uitleg kon krijgen.

Ik had dus dit jaar veel probleme weer en nog steeds op de apps te zitten, tot september,1 jaar later, dus. Daar heb ik weer met een leuke man gematched. Ook eind twintig. We waren in onze eerste chat echt enorm open, over alles. Ik vond hem een ontzettend leuke man voor me. Gewone hobby's, knap (voor mij), banen die niet zo ver uit elkaar liggen, studies in hetzelfde bereik, en gewoon een heel schattige, open man die verdedigde dat hij leugens haatte en een relatie wilde op basis van eerlijkheid. Hij had een relatie van 6 jaar met een meisje dat vroeg klaar was met de coronatijd, en wilde gewoon iets nieuws beginnen

Voor mij zag dat er gewoon heel goed uit. Ik besloot uiteindelijk om hem te ontmoeten en het gevoel was zo goed dat ik hem op de eerste date kuste en knuffelde, want het voelde gewoon goed. Wij hadden nog een tweede lange date met een andere wandeling en restaurant. Date 3 en 4 zijn wij eindelijk eerst thuis bij hem of bij me geweest (de cafÚs ook langzaam dicht geworden...), samen geslapen jawel, voorspel ook, maar geen seks.

Hij heeft mij ook altijd het idee gegeven dat hij heel blij was en hij vertelde me heel snel dat ie van me hield, maar gewoon dat ie blij rond me was. Ik ben een voorzichtige persoon, maar ik had geen reden om naar zijn dating-apps te zoeken, omdat hij altijd zo open en positief was om me te ontmoeten en enthousiast was. Toen ik keek, zag ik geen enkele verandering in zijn dating-app, zoals afstand, en dat stelde me gerust.
Maar tijdens date 4 hadden we een open discussie over de dating-app, waar hij bevestigde dat hij het concept van swipen ook niet leuk vindt.

Na deze date viel me waarschijnlijk een vreemd intu´tief gevoel binnen, en de volgende dag kreeg ik ook minder berichten van hem, misschien was hij moe of zo na samen te hebben geslapen (wat in het begin soms niet zo gemakkelijk is, althans niet voor mij , ik kan niet ontspannen),maar ik begon zijn afstand op de app te checken. Hij had iets buiten de stad te doen en de afstand op zijn profiel begon heel vaak te veranderen.

Ik heb hem dan 2 dagen naar de date via whatsapp geconfronteerd. Ik vertelde hem dat ik zijn afstand had gecheckt, dat hij met andere meisjes heel waarschinlijk nog aan het praten was, en als hij met andere mensen uit wilde gaan het okÚ was, maar hij moest het mij vertellen. Hij zei nee dat hij zojuist had gereageerd op een bericht van een oudere match om te zeggen dat hij nu niet kon daten, dat hij met iemand anders op date ging, en niet met iemand anders zou uitgaan, en dat was alles. Dat hij gewoon bij mij wilde zijn.

Ik kon dat nauwelijks geloven, maar zei okÚ, bleef erg ongerust, want ik zie de interesse niet in om met anderen te praten terwijl je al zo leuke dates met iemand hebt. Of dan zeg je dat je met anderen wilt daten.
Hij schreef me ook redelijk minder overal, vroeg niet meer zo vaak om te daten, had het drukker in de weekenden en de stress stapelde zich in me op. Ik kon zien dat hij de app al die tijd bleef gebruiken.

We ontmoetten elkaar nog 2-3 keer, meer op mijn initiatief, en hadden eindelijk twee keer seks. Zelfs tijdens seks vertelde mijn gevoel me dat er iets vreemds was. Omdat ik niet veel ervaring heb, en hij niet de beste helper was, waren deze 2 keer misschien niet de beste, maar in een relatie helpt tijd zeker. En een deel van mijn vertrouwen was weg, waardoor ik gestrest raakte

Tussen de dates door bleef ik hem op de apps zien, en hij ontkende altijd als ik hem confronteerde. Hij wilde alleen mij en niemand anders. Maar hij heeft er bijvoorbeeld altijd voor gezorgd dat we nooit meer samen sliepen (alleen seks en dan ging hij of ik weer naar huis na een tijdje/douche/filmpje of zo).

Dankzij een vriendin, konden we vorige week heel gemakkelijk met hem matchen via de app, en hij begon het gesprek. Ik voelde me erg verdrietig dat dit kon gebeuren, wat betekende dat ik gelijk had dat hij op zoek was naar andere chats met een manier van praten die seksgericht kon zijn en heel anders dan de benadering die hij voor mij gebruikte van een heel lieve man die op zoek was naar liefde.

Ik zei hem niet wat wij hadden gedaan, maar ik zag hem van mijn eigen app met de afstand hoe hij actief in de app was, en confronteerde hem opnieuw, voornamelijk op basis van mijn gevoel, dat hij wist dat leugens alles waren wat ik niet wilde.

We hebben deze week dan verschillende berichten uitgewisseld, waarin hij nog steeds het gebruik van de applicatie ontkende, zei dat hij hem hoogstens had geopend om mijn foto's aan iemand te laten zien, wat een keer maar niet altijd waar kan zijn.

Uiteindelijk zei hij dat niet ' Ik wil een relatie waarin hij zichzelf de hele tijd moet rechtvaardigen en moet nadenken. Maar hij stond erop dat hij hoopte dat ik het begrijp en dat hij hoopt dat ik weet dat hij om me geeft en veel van me houdt.

Ik stelde voor om elkaar te ontmoeten na 1 dag nadenken, en zei sorry dat we de hele tijd via whatsapp hadden gepraat en dit is een gesprek dat we in het echt zouden moeten hebben. Na 2 dagen heb ik nog steeds niets terug ontvangen, maar met mijn vriend gingen we verder met de dating app-chat aan de zijkant, spraken de hele nacht met hem, hij was klaar om 'dat meisje' te ontmoeten voor seks, en zelfs na een van onze vragen sprak hij over iemand (IK) met wie hij de afgelopen maand seks had, en dat was heel erg, zoals de eerste keer, 'want ze had weinig ervaring en hij had nog nooit zoiets ergs' ... Deze persoon ben ik.

Ik voelde veel veel pijn en samen met mijn vriend schreven we dat hij stom was en verwijderde ik de match en het gesprek. Nu blijf ik bij deze pijn van: oprechte gevoelens voor hem vermengd met de pijn om voor een idioot te worden beschouwd, niet te weten wat waar is in wat hij ooit heeft gezegd in termen van gevoelens en wensen, en beschuldigd en genegeerd te worden omdat ik dat hem niet vertrouw. En niet wetend of hij ooit bij mij terug op mijn bericht zal schrijven, en wat hij zal zeggen.

Ik voel me zo slecht en ik erken dat het niet goed was om hem een ​​beetje te bespioneren, maar hoe moet ik iemand vertrouwen na zulke ervaringen? Ik voel me diepbedroefd dat hij me dit kan aandoen, toen ik hem zoveel kansen gaf om eerlijk te zijn en een goede relatie gaande te houden ... Ik heb het grootste deel van het weekend gehuild en ik heb vreselijke pijn.

Hebben jullie nog tips hiervoor? Is dit normaal gedrag van veel jongens? Of heb ik gewoon echt dikke pech... Hebben jullie misschien ook zoiets meegemaakt? Is het ook goed gekomen met jullie uiteindelijk? Verhalen van anderen helpen mij.

Bedankt voor het lezen..
pi_196360843
Ik heb ongeveer de helft gelezen; mijn tip is houd je eigen grenzen in de gaten en handel daarnaar. Houd je niet zo bezig met van alles invullen voor een ander.
  Spellchecker zondag 22 november 2020 @ 12:18:06 #3
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_196360898
Dit is geen relatiemateriaal.
Sterkte.

[ Bericht 73% gewijzigd door maily op 22-11-2020 12:27:33 ]
** na na na **
  zondag 22 november 2020 @ 12:20:36 #4
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_196360944
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:18 schreef maily het volgende:
Dit is geen relatiemateriaal.
Sterkte.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Volgens mij was dit iets wat ze via haar eigen app kon zien.
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 22 november 2020 @ 12:20:40 #5
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196360945
Ik heb geen verstand van dating-apps en dergelijke, maar als zijn verhaal niet klopt met de feiten dan moet je wegwezen.
  zondag 22 november 2020 @ 12:22:17 #6
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_196360974
Te lang verhaal, heb niet alles gelezen maar wat ik er wel uithaal is dat je teveel voor een ander aan het invullen bent.
Sterkte iig.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  zondag 22 november 2020 @ 12:23:09 #7
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_196360991
Dit is hoe dan ook een rotervaring, helemaal dat hij over jou zo negatief sprak terwijl hij niet wist dat jij het was. Op zich natuurlijk ook niet in de haak om hem zo uit de tent te lokken, maar je weet nu wel dat je hem moet vergeten.

Hoe je weer vertrouwen krijgt, vind ik moeilijk te zeggen. Natuurlijk zijn niet alle mannen onbetrouwbaar, maar een paar slechte ervaringen kunnen een hoop verpesten.
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 22 november 2020 @ 12:24:47 #8
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_196361013
Even een samenvatting: zij en een vriendin hebben onder een alias een match met hem gemaakt en toen bleek hij niet alleen voor van alles in, maar sprak hij ook nog eens heel negatief over de vrijpartijen van hem met TS.
The love you take is equal to the love you make.
  Spellchecker zondag 22 november 2020 @ 12:26:58 #9
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_196361034
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:20 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Volgens mij was dit iets wat ze via haar eigen app kon zien.
Je hebt gelijk :@
Ik haal het weg.
** na na na **
pi_196361267
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:24 schreef Lienekien het volgende:
Even een samenvatting: zij en een vriendin hebben onder een alias een match met hem gemaakt en toen bleek hij niet alleen voor van alles in, maar sprak hij ook nog eens heel negatief over de vrijpartijen van hem met TS.
Ja dat is het.

En aan me schreef hij dat ik hem zo veel pijn heb gedaan, omdat ik hem niet vertrouw, dat hij altijd trouw was. En is niet zeker een relatie te willen hebben met iemand die hem niet vertrouwt. Misschien heeft hij echt geen andere seks in de tussentijd gehad, maar is op zoek, alleen krigt hij het misschien niet zo makkelijk.

Misschien is hij wel boos op mij en daarom zulke gesprekken met vrouwen...maar voor een liefde man die wilde gewoon "nadenken" vind ik het een beetje te veel.

Of wat denken jullie ervan? Hij heeft ook daar geschreven dat hij met haar ex vriendin in het einde van de relatie ook nog vreemdgegaan is. Dat wist ik zelf niet, alleen dat zij het klaar had gemaakt, omdat zij niet meer verliefd was.
pi_196361345
Meid volg je gevoel die zegt dat er niks klopt aan dit hele verhaal. Blokkeer hem en ga verder met je leven, wat heb je nou aan zo'n natte krant?
pi_196363316
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 12:50 schreef lemmethinkaboutit het volgende:
Meid volg je gevoel die zegt dat er niks klopt aan dit hele verhaal. Blokkeer hem en ga verder met je leven, wat heb je nou aan zo'n natte krant?
Ja..ik weet het. Alleen heb ik gevoele en daarvan ga ik heel moeilijk eruit. Ook omdat ik elke keer door dezelfde pijn en alles moet gaan. Ziet eruit als mannen een vrouw door seks of zo eerst kiezen, en daar heb ik blijkbaar geen kans.
Ik ben benieuwd of een man dat hier liest en ook advies voor me heeft.
pi_196363746
Niet alle mannen zijn zo hoor, er zijn gelukkig ook genoeg goede mannen, denk dus dat je pech hebt gehad.
Het lijkt of hij jou een schuldgevoel wil aanpraten omdat jij hem niet vertrouwde, maar dat is onzin, zelfs als hij dat vervelend vindt, is dat geen reden om met andere vrouwen te gaan appen, juist niet. Volgens mij had je gelijk om hem niet te vertrouwen en kun je beter op zoek naar een beter exemplaar!
En ja, zoiets doet even pijn, maar uiteindelijk kom je er zeker bovenop! En je moet er maar vanuit gaan dat je iemand vindt die eerlijk en te vertrouwen is, en 1000x beter dan deze. Helaas moet je je daarvoor soms wel door wat rotte appels heen bijten (ben ik zelf ook nog mee bezig, maar zie genoeg succesverhalen om me heen, dus er is hoop! :)). Vooral je eigen grenzen bewaken en op je intu´tie blijven vertrouwen! Sterkte!
  zondag 22 november 2020 @ 15:44:46 #14
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196363955
Dit is een verkeerde dude die fout bezig is. Afkappen en wegwezen. Blokkeren die handel. Dit is geen positieve invloed in je leven.
Not all those who wander are lost.
pi_196364243
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 15:02 schreef zon_9 het volgende:

[..]

Ja..ik weet het. Alleen heb ik gevoele en daarvan ga ik heel moeilijk eruit. Ook omdat ik elke keer door dezelfde pijn en alles moet gaan. Ziet eruit als mannen een vrouw door seks of zo eerst kiezen, en daar heb ik blijkbaar geen kans.
Ik ben benieuwd of een man dat hier liest en ook advies voor me heeft.
mja ik heb daar ooit eens vanalles over gelezen en wat daar keer op keer terug komt...
is niet alleen dat de andere kant dingen doet die niet door de beugel kunnen...

Maar dat mensen die dit stelselmatig overkomt... vaak door nare ervaringen in het verleden... onbewust meer vatbaar zijn voor zulke mannen.

Dus geen kant en klare tips hier.
Maar ga dingen anders doen.
Bedenk wat jou maakt wie je maakt.
Wat je blij maakt aan jezelf en in een ander.
En waar je niet blij van word.

Het begint bij bewustzijn.
  zondag 22 november 2020 @ 16:09:05 #16
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196364273
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
Not all those who wander are lost.
pi_196365087
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 16:09 schreef Mishu het volgende:
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
pi_196365110
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:04 schreef zon_9 het volgende:

[..]

vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
Maar.. block hem even.
Gewoon voor jezelf :)
  zondag 22 november 2020 @ 17:13:18 #19
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196365210
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 16:09 schreef Mishu het volgende:
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
Bij iemand die liegt moet je juist des te meer op je gevoel afgaan.
  zondag 22 november 2020 @ 17:22:14 #20
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196365325
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2020 17:13 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Bij iemand die liegt moet je juist des te meer op je gevoel afgaan.
Hoe weet je nou in eerste instantie dat ie liegt? Dat duurt even voordat dingen niet lijken te kloppen. Iedereen die liegt gaat foutjes maken maar dat duurt even voordat je het opmerkt.
Not all those who wander are lost.
  zondag 22 november 2020 @ 17:23:26 #21
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_196365344
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:04 schreef zon_9 het volgende:

[..]

vandaag zag ik hem dicht bij me komen op een van die apps, en dat is gewoon niet normaal, ik vermoed waarschijnlijk goed dat hij een date had .. naast mij is een goede plek om te wandelen en dat stel hij gewoon voor als eerste date.

nog steeds geen reactie op mijn bericht.

Eigenlijk is hij fysiek gewoon schattig, een beetje jong en het liefdevolle type, ingenieur (nogal intelligent) en in zijn woorden ademt hij liefde uit .. hij stuurde me familiefoto's enz. Geen manier om het te weten, behalve om de afstand op de apps te observeren. Daarna heeft hij waarschijnlijk tot vandaag nog geen ander meisje ontmoet, maar hij keek tenminste en het is niet heel normaal om me iets te vertellen .. bedankt meiden, ik ben nog steeds geschokt. Geen man die hier commentaar geeft?
Hij heet toch niet Patrick he?
Not all those who wander are lost.
pi_196365390
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:22 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hoe weet je nou in eerste instantie dat ie liegt? Dat duurt even voordat dingen niet lijken te kloppen. Iedereen die liegt gaat foutjes maken maar dat duurt even voordat je het opmerkt.
Dat duurt best wel even.

Maar als je met eigen ogen ziet dat ie tegen iemand anders via een datingsite over jouw seksuele prestaties praat en dat bovendien nogal onder de maat zegt te vinden.

Dan heeft ie kennelijk weinig principes mbt wat wel en niet netjes en sociaal is.
En moet je je afvragen of je uberhaupt nog wil controleren of ie liegt... dan zit je alleen jezelf maar te pijnigen.

Blocken die gast en weer door.
  zondag 22 november 2020 @ 17:30:07 #23
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_196365474
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:22 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hoe weet je nou in eerste instantie dat ie liegt? Dat duurt even voordat dingen niet lijken te kloppen. Iedereen die liegt gaat foutjes maken maar dat duurt even voordat je het opmerkt.
Wat iemand beweert, leidt af. Maar zelf voel en zie je veel. Je registreert veel.
pi_196365656
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:23 schreef Mishu het volgende:

[..]

Hij heet toch niet Patrick he?
Nee geen Patrick, iets met "F". Ken je een leugenaar die Patrick heet? Als iemand hier dat zou herkennen wil ik zeker graag een privÚ bericht. Alles informatie gaat mij nu helpen met het beter voor mezelf te maken. Misschien heeft hij het ook aan iemand anders gedaan..

@Uhmmpie Ik moet toch zeggen dat wij met de nepprofiel iets van een niet te serieuse meid hebben gespeeld, en die was heel direct met seks vragen. Wij hebben gevraagd, wanneer hij voor de laatste keer seks gehad, en dan hoe dat was.
Ik was blijkbaar nummer 2 van tinder, eerste was maanden geleden en volgens hem, "prima".... :/
pi_196366158
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 16:09 schreef Mishu het volgende:
Je moet zelf je grenzen stellen inderdaad maar als je bepaalde topics op Fok! Leest dan zie je echt wel dat er mannen zijn die gewoon glashard liegen over hun intenties. Iemand die liegt is heel moeilijk om gelijk snel te doorzien. Het is belangrijk om je tegen dit soort misbruikers te wapenen.
Genoeg vrouwen die ook zo zijn.

@zon_9: Blokkeer die man en richt je op wat anders.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')