Spek pannenkoek met stroop ?quote:Op woensdag 18 november 2020 13:52 schreef Karzai het volgende:
Even een klusje gedaan in de tuin voor moeders
als dank kreeg ik een spek pannenkoek en bosbes pannenkoek met stroop
gaat goed samenquote:
Nu al gehaald? Is dat lekker als je dat vanavond opwarmt?quote:Op woensdag 18 november 2020 15:44 schreef Karzai het volgende:
[..]
gaat goed samen
voor vanavond een lekkerbek gehaald bij de viskraam
aardappelsalade erbij met erwtjes en rode ui
Je kunt lekkerbek en kibbeling prima in de oven oppiepen.quote:Op woensdag 18 november 2020 16:36 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nu al gehaald? Is dat lekker als je dat vanavond opwarmt?
Je had groente overquote:
Handig om te wetenquote:Op woensdag 18 november 2020 20:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Je kunt lekkerbek en kibbeling prima in de oven oppiepen.
Nee had dat spul ook nog vandaag gekocht. Dacht van hoe meer hoe meer indruk het maakt. Niet dat het er nou vorstelijk uitziet maar ik kook niet zovaak voor haar. Lijkt wel babystront linksonder en groene kots rechts ervan maar ja. Beter dan wat zij mij voorschotelt altijd, van je partner moet je het hebben zoals ze dan zeggen niet waar. Nou niet waar neequote:Op woensdag 18 november 2020 21:25 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je had groente over
[..]
Handig om te weten
Een baan in de verkoop is je op het lijf geschrevenquote:Op woensdag 18 november 2020 21:55 schreef phoenyx het volgende:
[..]
Nee had dat spul ook nog vandaag gekocht. Dacht van hoe meer hoe meer indruk het maakt. Niet dat het er nou vorstelijk uitziet maar ik kook niet zovaak voor haar. Lijkt wel babystront linksonder en groene kots rechts ervan maar ja. Beter dan wat zij mij voorschotelt altijd, van je partner moet je het hebben zoals ze dan zeggen niet waar. Nou niet waar nee
Wat voor recept gebruik je voor lente ui soep?quote:Op donderdag 19 november 2020 08:49 schreef FutureFairytale het volgende:
Vandaag:
Crackers met kaas en mandarijnen
Lente-ui soep en pistolets met komijnekaas
Noedels met roerbakgroenten en garnalen
Kantinesoep dus geen idee. Smaakt wel prima.quote:Op donderdag 19 november 2020 12:58 schreef anndb het volgende:
[..]
Wat voor recept gebruik je voor lente ui soep?
Vanavond gestoomde tarbot op zijn chinees met rijst.
Heb in 2 dagen een netje op. Moet weer nieuwe halen. Zijn erg goed nu ja!quote:Op donderdag 19 november 2020 15:01 schreef FranticDJ het volgende:
Mandje super lekkere mandarijnen gehaald![]()
kom wel aan mn twee stuks fruit zo
Werk je nou nog steeds niet thuis?quote:Op donderdag 19 november 2020 15:33 schreef FutureFairytale het volgende:
Kantinesoep dus geen idee. Smaakt wel prima.
quote:Op vrijdag 20 november 2020 12:53 schreef anndb het volgende:
Straks souvlaki, tzaziki, griekse rijst, tempura van aubergine en griekse salade.
Lekker! Sowieso tempura en tzatzikiquote:Op vrijdag 20 november 2020 12:53 schreef anndb het volgende:
Straks souvlaki, tzaziki, griekse rijst, tempura van aubergine en griekse salade.
dat is flink wat knoflook allemaal gepeld?quote:Op vrijdag 20 november 2020 12:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch wordt knoflooksoep (met 112 teentjes in de gehele pan)![]()
Met knoflooknaan erbij![]()
Vanavond röstischotel met groenteschnitzels.
Koop zakken van een kilo gepelde knoflooktenen. En dan in de keuksnmachine pureren. Dat irritante gepel sla ik liever over.quote:Op vrijdag 20 november 2020 15:29 schreef Karzai het volgende:
[..]
dat is flink wat knoflook allemaal gepeld?
ik neem een biertje, salami en blokjes kaas erbij
vanavond biefstukje, patat en broccoli
Je hebt ook reeds gehakte knoflook in (halve) kilozakken uit de diepvriesquote:Op vrijdag 20 november 2020 16:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Koop zakken van een kilo gepelde knoflooktenen. En dan in de keuksnmachine pureren. Dat irritante gepel sla ik liever over.
Bij de supermarkt of bij de groothandel? Bij die laatste zou ik dan van die knoflook puree gaanquote:Op vrijdag 20 november 2020 16:18 schreef Molo het volgende:
[..]
Je hebt ook reeds gehakte knoflook in (halve) kilozakken uit de diepvries
Wat is dramquote:Op vrijdag 20 november 2020 17:41 schreef Circle.Of.Filth het volgende:
Nu een dram uit een houten vat![]()
Straks Macaroni![]()
--> ik heb ook kaasvlinders op![]()
--> heel pakje
![]()
--> Team #viesdik
Amazing Oriental heeft het, vers.quote:Op vrijdag 20 november 2020 16:48 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Bij de supermarkt of bij de groothandel? Bij die laatste zou ik dan van die knoflook puree gaan
maar knoflooksoep klinkt wel intrigerend (en heel erg Balkan/Roemenie)
Ah een hoeveelheid dus. Dacht dat het echt een drankje wasquote:Op vrijdag 20 november 2020 18:35 schreef Circle.Of.Filth het volgende:
[..]
Hangt er sterk vanaf wie er schenkt
https://thewhiskeywash.co(...)epends-whos-pouring/
Drambuie welquote:Op vrijdag 20 november 2020 18:37 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Ah een hoeveelheid dus. Dacht dat het echt een drankje was
Juistquote:Op vrijdag 20 november 2020 18:37 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Ah een hoeveelheid dus. Dacht dat het echt een drankje was
Heb ik ook een zak vanquote:Op vrijdag 20 november 2020 16:18 schreef Molo het volgende:
[..]
Je hebt ook reeds gehakte knoflook in (halve) kilozakken uit de diepvries
En klinkt goed!
Net popcorn op, vanavond gebakken pompoen met noten en feta.
Hier beide, heb mandarijnen gehaald vanmorgen. En dan denk dinsdag sinaasappels.quote:Op zaterdag 21 november 2020 10:13 schreef Karzai het volgende:
Koffie en water
beetje yoghurt, gekookt ei met ketchup, kaiserbroodje met oude kaas
en een sinaasappel
Geen mandarijntjes gekocht, de sinaasappels waren in de aanbieding
Hoe ziet dat eruit?quote:
Oh dat ziet er best prima uit, al blijft zulke druipzut me aan andere vloeibare dingen denken dus dat zal ik nooit maken of kopenquote:Op zaterdag 21 november 2020 19:23 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
*steekt vingers achter in de keel
[ afbeelding ]
Beetje licht smeuīg/klef
quote:Op zaterdag 21 november 2020 19:25 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh dat ziet er best prima uit, al blijft zulke druipzut me aan andere vloeibare dingen denken dus dat zal ik nooit maken of kopen![]()
quote:Op zaterdag 21 november 2020 19:26 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
dat is keurig uitgestold hoorEn lang niet elke bakker doet 'm met fondant.
Bij een echte goede bakker varieert de kleur van de broodpudding per dag, immers de vulling varieert op basis van het oude brood/koekjes/broodjes/whatever dat ie over heeft van de dag(en) ervoor en die er door gemikt wordt.
Nee, Belgischquote:Op zaterdag 21 november 2020 19:28 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja maar toch, hou ook niet van de smaak, dat scheelt
En is broodpudding op deze manier iets Zeeuws? Heb het nog nooit gezien
Ah!quote:Op zaterdag 21 november 2020 19:30 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Nee, Belgisch
Weinig tot geen bakkers hebben het hier.
kom maar doorquote:Op zaterdag 21 november 2020 19:31 schreef Molo het volgende:
[..]
Ah!
Ik ga eens deeg maken voor gevuld speculaas, Holtkamp style
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |