abonnement Unibet Coolblue
pi_196183452
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:50 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Sorry? Meningsuiting bij niet-vaccineren? Die zie ik even niet.
Of jij je wel of niet wil laten vaccineren dat zou primair een eigen keuze moeten zijn, maar wat als jouw keuze de volksgezondheid potentiële schade toebrengt? Ga er maar aan staan als rechter.
blablablabla
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 11 november 2020 @ 10:56:15 #77
408813 crew  trein2000
pi_196183453
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:54 schreef Elan het volgende:

[..]

De wet is niet zo eenduidig als jij stelt want gezondheid is ook een recht.
De wet is best duidelijk. Verwerking van bijzondere persoonsgegevens mag niet.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_196183472
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:07 schreef chratnox het volgende:

[..]

Alles hangt af van hoe effectief het vaccin is, maar ook wat het gevolg van het vaccin is. Als je zelf bijna niet ziek meer wordt maar nog steeds besmettelijk kan zijn kun je pas versoepelen als de kritieke massa bereikt is.

Over het griepvaccin is een goed punt: Als voor nagenoeg heel Nederland het virus teruggebracht is tot een griepje, hoe ver willen we dan gaan? Tot nu toe worden elk jaar een aantal griepdoden geaccepteerd, is dit anders? Ik zou het liever anders zien dat er niemand aan dood gaat, maar ik denk niet dat dat volledig te voorkomen valt.

Naast vaccineren zijn er inmiddels ook andere mogelijkheden die goed lijken te werken bij mensen met een immuunsysteem dat niet goed werkt, zoals Sanquin die anti-stoffen toedient (dat is effectief ook wat Trump gekregen heeft). Daarmee haal je wel de angel eruit.

De situatie van nu is absoluut onwenselijk, dat ziekenhuizen binnen no-time weer vol liggen, daar ben ik het mee eens. Maar we moeten wel een balans vinden. Als we volgend jaar alles op slot laten om de levernsverwachting van de gemiddelde griepsterfte te verlengen en het jaar erna wanneer iedereen gevaccineerd is we diezelfde mensen wel dood laten gaan omdat het griepvaccin niet goed werkt gaat er volgens mij iets mis.
Waarom gaat er dan iets mis?

Ik ben echt niet van plan om de rest van mijn leven in die 1,5m hel te blijven voor de griep hoor, fak dat.

Vergeet niet, men neemt deze maatregelen primair om de zorg niet te ontwrichten. Plus dat mensen die overlijden aan griep gemiddeld 10 jaar ouder zijn dan aan covid 19 las ik, plus dat hier mensen ook veel vaker veel langer ziek van zijn. En het sterftepercentage is 10 a 100 keer hoger.

Niet vergelijkbaar dus.

De griep is ingeburgerd, als het jaar daarna er weer wat de pijp uitgaan daaraan, is dat gewoon geen nieuws.

En dat is maar goed ook, ik wil graag na de pandemie gewoon m'n leven weer terug zonder social distancing, knuffelverboden, en andere dystopische ongezellige onzin, en ik neem aan jij ook.

Vaccin -> breed uitrollen -> back to normal :) als er zich dan een andere pandemie aandient zien we wel weer verder.
#WeesGeenWhales
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 11 november 2020 @ 10:58:42 #79
408813 crew  trein2000
pi_196183499
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:56 schreef Elan het volgende:

[..]

Of jij je wel of niet wil laten vaccineren dat zou primair een eigen keuze moeten zijn, maar wat als jouw keuze de volksgezondheid potentiële schade toebrengt? Ga er maar aan staan als rechter.
Lichamelijke integriteit dus :) of wellicht geloofsvrijheid.

De rechter gaat hierin waarschijnlijk gewoon de wetgever volgen neem ik aan overigens
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_196183516
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:29 schreef _serial_ het volgende:

[..]

Nou ik heb 2020 wel ervaren als alles op slot hoor, de horeca was ruim 3,5 maand gesloten en is nu weer dicht, mijn competitie is stilgelegd en ligt weer stil, mijn sportschool was 3,5 maand gesloten en is nu weer gedeeltelijk gesloten, mijn vakantie is 2xgeannuleerd, al mijn festivals, evenementen zijn niet doorgegaan, etc, etc.

Dat gaat in 2021 weer voor een groot gedeelte zo zijn als er geen aanpassingen gebeuren.
[..]

Ik vlieg soms voor het werk, en natuurlijk ook wel eens privé, maar ik word er sowieso vrij vaak uitgepikt omdat ik vaak alleen reis.
Mij boeit dat echt niet meer om eerlijk te zijn. Maar vrijwel altijd wordt het netjes gevraagd.
Iedereen weet toch al dat het 2022 zal zijn voordat alles van festivals enzo weer kunnen zonder beperkingen? :/

Dat kan toch inmiddels geen teleurstelling meer zijn?
#WeesGeenWhales
pi_196183534
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:19 schreef aartstyle het volgende:

Stel een vaccin beschermt voor 80%. Ik neem dat vaccin dus ik heb 80% minder kans dat ik het krijg als ik in aanraking kom met het virus. Als ik dan met mensen om ga die ook gevaccineerd zijn dan wordt de kans heel snel kleiner. Tot dat ik op een festival in aanraking kom met iemand die er bewust voor gekozen heeft zich niet te vaccineren. Dan is de kans dus ineens weer aanzienlijk dat diegene mij besmet.
Er is geen makkelijke oplossing voor dit probleem. Voor velen hier is het misschien een nieuw probleem, maar degenen met kinderen hebben al ervaring met vaccinaties. Je wil dat ieder voor zich kan bepalen over kwesties die lijf en leden aangaan, maar je hebt ook een bepaalde vaccinatiegraad nodig om te zorgen dat we afdoende beschermd zijn. Het ideale scenario is dat genoeg mensen op vrijwillige basis zich laten vaccineren, maar wat als dat niet gebeurt omdat individuen kiezen voor een verondersteld eigen belang? In feite komt dit neer op het prisoner's dilemma. Ik worstel zelf wel met dat soort vragen en ik kan een ieder die daar licht overheen stapt niet echt serieus nemen. Het is met recht een dilemma.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_196183536
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:56 schreef trein2000 het volgende:

[..]

De wet is best duidelijk. Verwerking van bijzondere persoonsgegevens mag niet.
Tenzij het onder 1 van de 6 grondslagen valt waaronder dit wel mag.

Als mensen daar zelf toestemming voor geven, middels een vinkje op het aanmeldingsformulier bijvoorbeeld.
blablablabla
  Moderator woensdag 11 november 2020 @ 11:00:56 #83
27107 crew  chratnox
Digitaal viroloog
pi_196183545
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:49 schreef eragon2890 het volgende:

[..]

Ja, leuk, dat mag, maar kijk , het is heel simpel:

De ruime meerderheid van de bevolking. wil terug naar normaal. Los van die 1,5m, gewoon naar de kroeg mogen, zingen, dansen, naar een festival, etc.

70% (ongeveer) zegt ook zich te willen laten vaccineren waarbij dat de primaire drijfveer is.

Ik verwacht dus dat als die vaccins breedbeschikbaar zijn dat ik mijn leven terugkrijg.

Ik ga daarbij niet wachten op een minderheid die "ikkie willie spuitie nie BWEHHH"

Ik denk de gemiddelde festival-organisator die eindelijk weer zou mogen etc ook niet.

Dus, in eerste instantie zullen we meer sob-filmpjes van de overheid zien "ik neem het vaccin om opa te beschermen. Jij ook?" , challenges van influencers die het vaccin nemen met #ikbengeenprikmietje , etc.

Als dat echter niet genoeg helpt zullen we iets moeten verzinnen om de 70% die braaf is hun leven terug te geven en de economie weer te gaan herbouwen los van die 30%.

Dat kan op meerdere manieren:

- als het genoeg is dat de ziekenhuizen niet meer te veel onder druk komen te staan, gewoon alles loslaten, als jij dan corona krijgt als vaccindownie, eigen schuld, succes.

- als dat nog steeds zou leiden tot dat de gewone zorg onder druk komt te staan, dan dus maar iets als "festivals mogen weer als vanouds, maar alleen voor gevaccineerden", etc.

Ik ga namelijk, en ik denk velen met mij, inclusief ondernemers en de tweede kamer, niet accepteren dat ons primaire doel, Vrijheid van de 1,5m!, niet bereikt wordt door een paar mensn die zich niet willen laten vaccineren.

De rest van de samenleving moet niet langer leiden door jullie weigering.

Op een manier natuurlijk die zo veel mogelijk vrijheid garandeert ook voor jullie, maar als er een verschil gemaakt moet worden daarvoor, jammer dan.

Bijkomend voordeel is dat als je én (door de clips en groepgedachte) al door je vrienden als een vercrackte mongool wordt gezien als je het niet neemt én daarbovenop eenzaam thuiszit terwijl zij op lowlands zitten, ik denk dat dat ook helpt het mensen te laten nemen! :D
Ik weet niet eens waar ik moet beginnen om hier serieus op te reageren. Het moment dat je op me reageerde met 'vaccindownie' was ik eigenlijk klaar. Jij hebt jouw visie erop, ik heb mijn visie erop. Jouw visie op deze manier doordrukken kun je proberen, maar dat maakt je punt alleen maar zwakker.

Het is gewoon niet zo zwart/wit als je stelt. Prima dat jij graag naar Lowlands wil en weer mensen wil knuffelen, dat is je goed recht. Er zijn mensen die om welke reden dan ook niet gevaccineerd kunnen of willen worden, en mensen die niet vooraan staan om het vaccin te nemen zodra het er is. Dat kun je afdoen als vaccindownies en als 'ikke wille nie BWEHH', dat laat vooral je eigen onvolwassenheid in je reactie zien.

Ik laat me gewoon vaccineren wanneer ik aan de beurt ben, maar ik sta echt niet te springen om gevaccineerd te worden. De hoeveelheid mensen waarop het getest is is gewoon beperkt, dus er zitten risico's aan. Voor sommige mensen zullen die risico's zwaarder wegen dan voor anderen.
Lid van de vaste commissie van het FOK!OMT
pi_196183550
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:56 schreef Elan het volgende:

[..]

Of jij je wel of niet wil laten vaccineren dat zou primair een eigen keuze moeten zijn, maar wat als jouw keuze de volksgezondheid potentiële schade toebrengt?
Dan heb je pech wat mij betreft. Als jij als ouder willens en wetens een gevaar bent voor de publieke gezondheid met je 'heb op facebook gestaan'-antivaccinatiegezeik heb je echt geen krediet bij mij. In Duitsland is vaccinatie sinds dit jaar verplicht, kwestie van tijd voordat dat hier ook gebeurt.

Voor de duidelijkheid: dan heb ik het over het 'standaard' vaccinatiepakket tegen mazelen, bof etc. Vaccins waarvan de effectiviteit al ruimschoots aangetoond is, op korte én lange termijn.
Cum hoc ergo propter hoc (correlation does NOT imply causation)
De coronacijfers van vandaag zijn een achteruitkijkspiegel van één à twee weken terug: COR / Het datavertragingstopic #2
pi_196183556
Alleen met vaccinatie mag straks de regels worden versoepeld :')

Voor wie nog steeds denkt dat we niet naar een soort jodenster gaan..... alleen privileges met een vaccin :')
Iets wat begin dit jaar al voorbij kwam.... knap dat ze dat toen gelijk al wisten als plan van aanpak....
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_196183582
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:59 schreef eragon2890 het volgende:

[..]

Iedereen weet toch al dat het 2022 zal zijn voordat alles van festivals enzo weer kunnen zonder beperkingen? :/

Dat kan toch inmiddels geen teleurstelling meer zijn?
Oh nee hoor, dat riep ik al eind van de zomer, maar in 2022 is er simpelweg geen branche meer over, maar goed het is sowieso een branche die Grapperhaus/overheid liever kwijt dan rijk is.
wegmetdetestwet.nl / wegmetdetestmaatschappij.nl voor een gratis subdomain DM me.
pi_196183587
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 11:01 schreef OscarMopperkont het volgende:
Alleen met vaccinatie mag straks de regels worden versoepeld :')

Voor wie nog steeds denkt dat we niet naar een soort jodenster gaan..... alleen privileges met een vaccin :')
Iets wat begin dit jaar al voorbij kwam.... knap dat ze dat toen gelijk al wisten als plan van aanpak....
Je chip krijg je rectaal ingebracht hoorde ik.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_196183602
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 11:00 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Er is geen makkelijke oplossing voor dit probleem. Voor velen hier is het misschien een nieuw probleem, maar degenen met kinderen hebben al ervaring met vaccinaties. Je wil dat ieder voor zich kan bepalen over kwesties die lijf en leden aangaan, maar je hebt ook een bepaalde vaccinatiegraad nodig om te zorgen dat we afdoende beschermd zijn. Het ideale scenario is dat genoeg mensen op vrijwillige basis zich laten vaccineren, maar wat als dat niet gebeurt omdat individuen kiezen voor een verondersteld eigen belang? In feite komt dit neer op het prisoner's dilemma. Ik worstel zelf wel met dat soort vragen en ik kan een ieder die daar licht overheen stapt niet echt serieus nemen. Het is met recht een dilemma.
Het is idd letterlijk het klassieke prisoners dillema.

Maar de oplossing is heel simpel: de regels van het spel aanpassen.

Er is nu een knop waar allebei de gevangen op kunnen drukken dat ze gratis vrijgelaten worden los van wat de ander doet.

De knop is het vaccin. Vrijgelaten worden betekent dat je weer je oma mag knuffelen, naar een festival mag, etc.

Dat is wat De Jonge hier zegt. Met zo'n beloning VOORKOM je dat het een prisoners dillema wordt, omdat je een echte uitweg creërt voor de spelers. Namelijk gewoon niet zeiken en het vaccin nemen.
#WeesGeenWhales
pi_196183606
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 11:02 schreef _serial_ het volgende:

[..]

het is sowieso een branche die Grapperhaus/overheid liever kwijt dan rijk is.
Ach kom op. Waarom dit soort dom populistisch geleuter?
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
  woensdag 11 november 2020 @ 11:05:06 #90
131800 Tarado
capô de fusca
pi_196183627
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:31 schreef WheeledWarrior het volgende:

[..]

Nederland kan het wel eisen op Schiphol, maar heeft verder weinig zin met al dat verkeer dat over de weg uit heel Europa komt binnen rijden.
zal wel in Schengen verband gebeuren, anders zinloos
pi_196183640
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 11:03 schreef Da_Sandman het volgende:

[..]

Ach kom op. Waarom dit soort dom populistisch geleuter?
https://www.parool.nl/nie(...)-nederland~b5968f6b/
wegmetdetestwet.nl / wegmetdetestmaatschappij.nl voor een gratis subdomain DM me.
pi_196183661
quote:
Ik geloof niet dat daar staat dat Grapperhaus/de overheid de branche liever kwijt dan rijk is.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 11 november 2020 @ 11:08:37 #93
408813 crew  trein2000
pi_196183678
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 11:00 schreef Elan het volgende:

[..]

Tenzij het onder 1 van de 6 grondslagen valt waaronder dit wel mag.

Als mensen daar zelf toestemming voor geven, middels een vinkje op het aanmeldingsformulier bijvoorbeeld.
Voor bijzondere persoonsgegevens gelden andere regels.

Maar voor toestemming in zn algemeen geldt dat hij vrij moet zijn. “Aanvinken of u rot maar op” is geen vrije toestemming.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_196183690
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 11:03 schreef Da_Sandman het volgende:

[..]

Je chip krijg je rectaal ingebracht hoorde ik.
https://giphy.com/gifs/southparkgifs-3oz8xrMKVZ9OfE9xpm
pi_196183718
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 11:00 schreef chratnox het volgende:

[..]

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen om hier serieus op te reageren. Het moment dat je op me reageerde met 'vaccindownie' was ik eigenlijk klaar. Jij hebt jouw visie erop, ik heb mijn visie erop. Jouw visie op deze manier doordrukken kun je proberen, maar dat maakt je punt alleen maar zwakker.

Het is gewoon niet zo zwart/wit als je stelt. Prima dat jij graag naar Lowlands wil en weer mensen wil knuffelen, dat is je goed recht. Er zijn mensen die om welke reden dan ook niet gevaccineerd kunnen of willen worden, en mensen die niet vooraan staan om het vaccin te nemen zodra het er is. Dat kun je afdoen als vaccindownies en als 'ikke wille nie BWEHH', dat laat vooral je eigen onvolwassenheid in je reactie zien.

Ik laat me gewoon vaccineren wanneer ik aan de beurt ben, maar ik sta echt niet te springen om gevaccineerd te worden. De hoeveelheid mensen waarop het getest is is gewoon beperkt, dus er zitten risico's aan. Voor sommige mensen zullen die risico's zwaarder wegen dan voor anderen.
Oh sorry, ik dacht even dat je zo'n complottokkie was van "het zal wel niet goed zijn want het gaat snel" "de farma wil geld verdienen aan ons" etc.

Maar ja "dat is je goed recht" dat is dus mijn punt. Daarvoor zullen genoeg mensen het moeten nemen. Of je zal het mijn goed recht moeten maken, los van wat de rest doet, en dan krijg je dus per definitie dat ik het mag omdat ik het vaccin heb genomen en Pietje die denkt dat er een 5g chip in zit niet. Jammer dan, ik ga echt niet accepteren dat mijn rechten daarom langer beperkt worden dan nodig. En daar verreweg de belangrijkste motivatie voor mensen om het vaccin te willen was "terug naar een samenleving zoals we die hadden zonder angst voor corona", en 70% het wilde hebben, denk ik vele anderen met mij ook niet. Laat staan ondernemers (nachtclub eigenaren bv...), en waarschijnlijk de Tweede Kamer als de spoedwet weer verlengd moet worden.

Dit zou dan uiteraard wel pas moeten nádat iedereen een kans heeft gehad, dus tweede helft/eind volgend jaar.

Mensen die het niet kunnen nemen is iets anders uiteraard, die moeten alles mogen en voor zichzelf het risico kunnen nemen. *Belangrijk* detail: mrna vaccins, zoals Pfizer, gebruiken GEEN virus(delen) en kunnen dus door iedereen genomen worden. Ik zag experts zeggen dat groepen die normaal niet gevaccineerd kunnen worden, dit vaccin dus wél veilig kunnen krijgen.

Als de zorg niet kan overstromen meer kan je alles ook vrijgegeven voor niet gevaccineerden zoals ik zei, maar dan hebben die wel het risico op corona, ik ga dan echt niet meer 1,5m afstand houden, niet naar evenementen toegaan, en een mondvod op voor ze. Ze hebben dan namelijk een alternatief gehad om zich te beschermen gratis, dat is het verschil met nu.

En de hoeveelheid mensen waarop getest is is net zo groot als normaal hoor. Alleen is er nu meer geld in gepompt waardoor alle fases sneller achter elkaar kwamen.

Maar goed, fijn om te zien dat jij het ook gewoon neemt als je de oproep krijgt. Ik ook. Als iedereen (of 80% zeg) dat nu gewoon doet, kunnen we allemaal weer verder met ons leven gezellig sociaal doen en wordt 2022 iig een topjaar! Can't wait :)
#WeesGeenWhales
  Moderator woensdag 11 november 2020 @ 11:14:58 #96
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_196183757
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 10:44 schreef Discombobulate het volgende:
Bolsonaro, wat een savage _O_
Mensen die dood gaan aan corona zijn watjes. Groetjes Jair die de beste zorg had.
  Moderator woensdag 11 november 2020 @ 11:18:37 #97
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_196183883
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 11:02 schreef _serial_ het volgende:

[..]

Oh nee hoor, dat riep ik al eind van de zomer, maar in 2022 is er simpelweg geen branche meer over, maar goed het is sowieso een branche die Grapperhaus/overheid liever kwijt dan rijk is.
Dat riep je toen ook al, maar het is nog steeds gewoon een complottheorie volgens mij. Ik heb dat ene krantenartikel over drugs op festivals ook gezien ja. Maar A) dat ging niet over discotheken, theaters, bioscopen, kroegen, restaurants, en alle andere dingen die nu beperkt zijn, B) Grapperhaus is niet de overheid, en C) hij zij niet dat hij er van af wilde, maar dat meer dan 1000 per jaar misschien wat veel is.

Wat ik kan bevestigen - het aantal anime events bv. waar ik naar toe ging is flink afgenomen de laatste jaren, van like 16 of 18 ofzo per jaar naar like 8. Prima, want het begon krankzinnige proporties aan te nemen, de kwaliteit van veel van de nieuwe was om te janken, en het was niet meer te betalen - en dat zijn dan nog non-profit events!

Politie of drugs is daar uiteraard nooit een issue geweest, weebs doen niet aan XTC over het algemeen of iig zal je nooit zoiets aantreffen op een con, sterker nog de hotels zijn er altijd heel blij mee omdat ze nooit hoeven schoon te maken na afloop (ja, dat is ons echt verteld door het theaterhotel Almelo...), maar het punt dat "te veel is nooit goed" blijft gewoon staan.

Zelfs op het festileaks forum zag ik mensen al posten dat een goede sanering van het aantal festivals door corona een zegening zou zijn. Bezoekers dus, wel te verstaan.

Maar hij heeft dus nooit gezegd dat hij van de branche af wil, en Rutte hamert nu ook elke keer erop dat hij ze terug wilt, sterker nog hij zij in een persoonlijk interview toen hem gevraagd werd "wat mis je het meest nu" "grote concerten" direct, maar zeg 500 per jaar is misschien genoeg.

Er is echt geen overheidssamenzwering om nu door corona van festivals, concerten, theaters, carnaval, en voetbalwedstrijden af te komen.

En zoals ik ook toen al zei: A) genoeg groten die het wel overleven, en B) kleinere lokale initiatieven etc, komen vanzelf weer als paddestoelen uit de grond na de crisis. De vraag is er nog, het mag weer, hoera.

Dat van 2022 is niet omdat de overheid van de branche af wil, dat is omdat iedereen van Fauci tot Bonten tot Kikkert tot Vossen tot Van Gucht tot de WHO verwacht dat het dan pas weer veilig kan.

Tenzij je vermoed dat Antony Fauci samenwerkt met Grapperhaus om het aantal festivals hier te verminderen, kan je er dus denk ik wel van uitgaan dat het gewoon is omdat de meeste experts dan pas weer verwachten dat het mogelijk is. Wereldwijd, al sinds april, en kloppend met de tijdslijn van de Tapas Tyfus destijds ook.
#WeesGeenWhales
  woensdag 11 november 2020 @ 11:23:14 #99
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_196183890


VS begint nu aan een stijging, VK, Nederland, Tsjechië, Duitsland? vlakken al af. België is onvolledig, maar die stijgen in principe nog door. Het is toch ook nog weer goed misgegaan in Italië, nog geen twee maanden geleden was dat nog een zogenaamd voorbeeldland (met mondkapjes en een volgzame bevolking enzo).
pi_196183907
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2020 11:07 schreef Da_Sandman het volgende:

[..]

Ik geloof niet dat daar staat dat Grapperhaus/de overheid de branche liever kwijt dan rijk is.
WOW LOL zie mijn reactie hierboven, ik moest ff wat frustratie kwijt over deze gedachtengang, zie nu pas die van jou, maar ik WIST gewoon dat het om dat krantenartikel zou gaan, ik noemde het al!

En nee, dat staat er idd niet. -_-
#WeesGeenWhales
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')