abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 00:41:49 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195798579
Tappa 19: Morbegno - Asti, 258 km

Nou nou nou nou nou, dat was me allemaal wat hè? Het was van dattum, om met Jeroen te spreken. Toch wel de hele dag koers, uiteindelijk. Eerst een strijd om in de vlucht van de dag te geraken, natuurlijk zat Ben O'Connor ook weer in de vlucht. Kleinere kopgroep dit keer, een kansloze kopgroep. Ben hield het lang vol, maar op de Stelvio was hij zonder pardon een vogel voor de kat. Sunweb gooide het tempo omhoog, ook Ineos was bijzonder gemotiveerd aan het koersen. Het peloton werd snel kleiner, onze roze vriend Almeida kwam ook betrekkelijk snel in de problemen. Pozzovivo was zo'n beetje het eerste grote slachtoffer, daarna volgden de grote namen elkaar snel op. De Stelvio is natuurlijk een beestachtige klim, of welk superlatief u dan ook in gedachten heeft. Status is weer toegenomen na gisteren, zou ik zeggen. Na het werk van Sunweb hielden we vooraan maar vier renners over. Hart, Hindley en Kelderman hadden we wel verwacht. De joker van de dag was Rohan Dennis, die had om onverklaarbare redenen ineens fantastiche binnen. Een dag eerder kon hij er nog niets van, nu vestigt hij de nieuwe recordtijd op de Stelvio. Nuance is dat we niet zo vaak de Stelvio van deze kant hebben bedwongen, maar toch. Dennis ging hard. Zo hard dat Kelderman niet meer kon volgen. Keihard gelost, Hindley wachtte niet. Zoals Masnada eigenlijk ook geen zin had om te wachten op Almeida, we hebben bijzondere tactische hoogstandjes gezien. Dennis bleef maar stampen en stampen, hij leek zelfs te hard te gaan voor Hart. Kelderman hield aardig stand, de rest was al verder weg. Nibali was weer ouderwets slecht, Almeida zag de roze droom snel veranderen in een nachtmerrie.

Het was ook wel echt genieten van de plaatjes, werkelijk een lust voor het oog. Extreem van genoten, zeker in combinatie met de koers. Ik twijfel of ik heb genoten van de onkunde van Hindley en Kelderman inzake het jasje. Beide heren deden hun best om Balotelli te imiteren. Erg moeilijk, een jasje aandoen. Daarna de rits dicht zien te krijgen is nog lastiger zelfs. Daardoor moesten ze zonder de juiste kleding de koude afdaling in, toch wel een misser. Kun je beter even stoppen en het snel fixen, lijkt me. Deden ze niet, het zal de stress zijn geweest. Op de top had Kelderman een achterstand van een seconde of 40, virtueel reed hij nog vrij dik in het roze. In de afdaling verloor hij ook helemaal niet veel, dat vond ik eigenlijk verrassend sterk gedaan. Maarja, daarna was het een paar kilometer vlak. Rohan Dennis slingerde de brommer nog eens aan en dat kwam Kelderman niet goed uit. De voorsprong liep snel op. Gelukkig voor Wilco was Dennis daarna wel helemaal klaar en mocht Geoghegan Hart het commando overnemen. Hindley bleef lekker in het wiel, bij Sunweb leek het er sterk op dat Hindley plots hun kopman was geworden. Vooral nadat de wagen snel voorbij Kelderman reed. Een bidon en door, tot groot ongenoegen van Kelderman. Zit daar toch niet lekker, ondanks alle mooie praatjes. In het begin van de slotklim leek Kelderman stil te staan, Fuglsang en Bilbao vlogen ineens voorbij. Vooral Bilbao vond zijn tweede adem, hij reed de snelste slotklim van allemaal. Leek zelfs nog even richting de kop van de koers te kunnen gaan, want Hart gaf nu ook weer niet enorm veel gas. Op de limiet, wat natuurlijk vrij logisch is. Hindley bleef continu in het wiel en perste er daarna een sprintje uit, een ritoverwinning voor de Australiaan. Bizar wel, dat de twee zwaarste bergritten worden gewonnen door Geoghegan Hart en Hindley. Had je rijk mee kunnen worden. Hart was niet blij, maar van de andere kant, op Piancavallo was hij de Hindley van dienst. Bilbao werd derde en schuift op naar de vierde plaats in het klassement. Kelderman werd vijfde, nog net op tijd om het roze in ontvangt te nemen. Hij staat nu 12 seconden voor op ploeggenoot Hindley en 15 op Geoghegan Hart. We krijgen hierna dus een aantal bijzonder spannende dagen. Al is de komende rit niet zo spannend. Enorm kut zelfs. Meer dan 250 kilometer over vlakke wegen, geen genot. Hebben we wel extra tijd om na te praten over de keuzes van Sunweb, want was dit allemaal wel zo logisch? Had Hindley niet Kelderman moeten helpen om de schade te beperken? De voorsprong van Kelderman in het klassement had groter kunnen zijn met de steun van Hindley, misschien. Boeit mij verder geen flikker, ik wil eigenlijk niet dat een van de drie renners op het virtuele podium de Giro wint. Wie het ook wordt, het is een aanfluiting. Net zo'n aanfluiting als deze rit, een verplaatsing op de fiets.

Overigens, nog een kleine observatie tussendoor: lange en zware bergritten kunnen leuk zijn. Ze kunnen zelfs heel leuk zijn. Kijken we mee, ASO? Het hoeft niet altijd 130 kilometer te zijn met twee kutklimmetjes onderweg, een echte tappone mag ook.




De langste rit van de Giro, langer dan drie Touretappes bij elkaar, gaat van start in Morbegno. De rit is zelfs nog vijf kilometer langer geworden omdat een van de burgemeesters in een van de dorpjes die we passeren geen zin had in de Giro, daarom moeten we omrijden haha. Morbegno is een gemeente in de Italiaanse provincie Sondrio (regio Lombardije) en telt 12.419 inwoners. Het is de geboorteplaats van Francesco Gavazzi, coureur van Androni. Een van de betere renners van die ploeg, desondanks is hij er in deze Giro niet bij. Zuur dus. Roberto Gusmeroli zou ook van hier moeten zijn, maar die ken ik dan weer niet. De Giro is al een aantal keer in dit stadje geweest, in 2011 voor het laatst. Toen ging hier ook een rit van start, die zou eindigen in San Pellegrino Terme waar Eros Capecchi zou winnen. Twee jaar eerder ging er ook een rit van start in Morbegno, die rit eindigde dan weer in Bergamo en werd gewonnen door Sivtsov. Of Sioutsou. Die ene Wit-Rus die een tijd terug werd betrapt op het gebruik van EPO, een onbenul dus. In 1991 kwam hier dan weer een rit aan, gewonnen door Franco Ballerini. Het stadje, gelegen aan de Adda, is blijkbaar behoorlijk vooruitstrevend. In 2007 begon met men met een project genaamd Morbegno 2020, de inwoners mochten blijkbaar bepalen hoe zij de toekomst van de stad voor zich zagen. Nou, met een rit in de Giro dus. Verstandige bewoners. Er schijnt ook een museum te zijn in Morbegno, het belangrijkste museum van de provincie Sondrio. Museo Civico di Storia Naturale di Morbegno, als het roadbook het zegt zal het wel goed zijn. Er zijn ook wat palazzo's, kerkjes en er is een brug over de rivier.



Heb ik zin om deze rit te beschrijven? Nee. De simpelste samenvatting is eigenlijk dit:
________________________________________________________________________

In het begin van de rit rijden de renners 60 kilometer over vlakke wegen. Brede wegen, over het algemeen. Na de eerste kilometers komen we wat dorpjes en bochten tegen, daarna bereiken het het Comomeer. We fietsen godsgruwelijk lang langs dit mooie meer. Vorig jaar waren we ook nog in deze omgeving, heeft iemand verder tekst en uitleg nodig bij het Comomeer? Leuk, water. Fraaie dorpjes. Vrij bochtige wegen, dat wel. Slingeren langs het meer, joepie. In de buurt van Como, waar Dario Cataldo vorig jaar een rit won, komen we een paar korte klimmetjes mee. Maakt het wat uit? Nee, zeer zeker niet. Hier de eerste foto als je zoekt op Comomeer:



Voorbij Como komen we nog wat lichte glooiingen tegen, kan gebeuren. Vervolgens rijden we over rechte, brede en vlakke wegen richting het zuiden. Er wordt koers gezet richting Milaan, maar die stad gaan we vakkundig ontwijken. Ik kan hier veel over zeggen, maar dat kan ook niet. Vooral rechtdoor dus, af en toe een dorpje waar er wat bochten liggen. Tussen de dorpen en steden in behoorlijk open terrein, dat dan weer wel. Na een kilometer of 100 rijden we door Saronno, leuk voor de mensen aldaar. Tre Valli Varesine ging hier een aantal jaar van start, bovendien komt Alberto Volpi hier vandaan. Hebben Jeroen en Karsten toch nog iets om het over te hebben. Uboldo is dichtbij, daar komt Claudio Chiappucci vandaan. We rijden er net niet doorheen, maar een vermelding lijkt me desondanks niet strafbaar. Voorbij Saronno wordt het een stuk bochtiger. De metropool van Milaan kent vele dorpjes en derhalve vele bochtjes. Goed voor de renners, blijven ze een beetje wakker. Een aantal kilometer later wordt het voorbij Sedriano pas weer wat rechter. Via Abbiategrasso rijden we vervolgens naar Vigevano, waar na 146 kilometer de eerste tussensprint wordt afgewerkt. Daarvoor rijden we over de Ticino, een keer wat anders dan de Po. Mario Cipollini won ooit een rit in Vigevano in de Giro, best een fraai stadje.



Na de tussensprint rijden we rechtdoor over brede en vlakke wegen richting Mortara, waar de tweede bevoorrading is. Ja, krijg je als de rit zo lang is. Na een paar bochten in deze stad gaat het weer heel lang rechtdoor in de Povlakte, die ellendige rivier gaan we strakjes tegenkomen. Een aantal kilometer verderop steken we in Oltreponte de rivier over, aan de andere kant van het water komen we uit in Casale Monferrato. Hier liggen flink wat rotondes, maar buiten deze stad gaat het weer vooral rechtdoor. Het blijft breed, recht, vlak, ellendig. Het terrein behoudt wel een open karakter, de wind zou deze rit eventueel kunnen redden. Dat er zoveel akkers kunnen zijn in een land, onvoorstelbaar. In de buurt van Felizzano komen we weer wat meer bochten tegen, we rijden even later over de Tanaro. Veel rivieren vandaag. Daarna rijden we via Abbazia naar Masio, waar na 232 kilometer de tweede tussensprint van de dag volgt. Iets glooiender terrein hier, vooral na de tussensprint gaat het een tijdje omhoog. Niet dat het iets uitmaakt verder. In vier kilometer van 100 naar 175 meter hoogte, zou dat veel indruk maken op de renners? Iets smallere wegen wel, tijdelijk. In Masio hebben ze een toren, te gek.



De finish komt in zicht. Na het stuk vals plat omhoog over de smallere weg volgt misschien nog wel de grootste uitdaging van de dag, het gaat een kilometer naar beneden over die smalle weg. Zelfs een paar haarspeldbochten onderweg, dat is schrikken na 230 kilometer over een vlakke snelweg. Al snel wordt het weer vlak, vrij snel bereiken we ook weer een bredere weg. Daarna rijden we een aantal kilometer langs de Tanaro. We steken de rivier zelfs nog een over, gaaf. Uiteindelijk komt het peloton uit in Castello di Annone, hier laten ze de rivier achter en wordt er koers gezet richting Asti. We rijden vier kilometer min of meer rechtdoor over een brede en vlakke weg richting Quatro Inferiore. Hier slaan we linksaf, daarna rijden we rechtdoor Asti binnen. Weer een brede en rechte weg, met een paar keer een minimaal hoogteverschil. Eenmaal op het industrieterrein van Asti komen we behoorlijk veel rotondes tegen, toch al snel een stuk of tien. En dan zitten we dus inmiddels al in de laatste vijf kilometer, wordt een grappige finale dus. Tussen de rotondes door fietsen we wel rechtuit, het is iets. Het blijft recht tot op twee kilometer van het eind, als we de rotondes buiten beschouwing laten. Daarna volgt er een flauwe bocht naar links, terwijl we even verderop weer wat rotondes tegen het lijf lopen. Nog wat vluchtheuvels en andere verkeersobstakels ook, die verwijderen ze hopelijk. Steentjes bovendien, bij het binnenrijden van de laatste kilometer. Bij een gekkig verkeerspleintje slaan we linksaf, daarna rijden we over het asfalt een stukje rechtdoor. Even verderop slaan we twee keer kort achter elkaar rechtsaf. Die eerste bocht is nog wel listig omdat het iets smaller wordt. Vervolgens gaat het in de laatste 500 meter rechtdoor tot aan de finish over een brede en vlakke weg. Al komen we blijkbaar in de allerlaatste meters nog een chicane tegen. Op basis van Streetview kan ik er niet veel van maken, dan gaan ze hier toch aardig wat verkeersmeubilair moeten verwijderen. De bedoeling is waarschijnlijk dat we op de steentjes finishen voor het gebouw van de prefectuur van Asti.




Asti is een stad gelegen in de Noord-Italiaanse regio Piëmont. De stad is vooral bekend door de wijn Barbera die op de heuvels rondom Asti verbouwd wordt. Het historische centrum is goed geconserveerd. Het belangrijkste monument is de bijna duizend jaar oude bakstenen Duomo. Ieder jaar wordt op de derde dinsdag van september de Palio gehouden; dit is samen met die van de Toscaanse stad Siena die belangrijkste historische paardenrace van Italië. Er wonen 70.000 mensen in deze stad, die in het verleden vaker de Giro heeft mogen ontvangen. In 2003 won Petacchi hier, om maar wat te noemen. Het Italiaans kampioenschap van 2017, gewonnen door een toen nog goed Aru, ging hier ook van start. Rik Van Looy won hier ook ooit in de Giro, leuk voor Jeroen. Paolo Conte is van Asti, die doet iets met muziek. Asti is ook de hoofdstad van de provincie Asti, mooi. Buiten de dom zijn er nog enkele fraaie kerkjes in Asti, de San Pietro mag er ook zijn vindt het roadbook. Er zouden ook nog wat restanten van een oude stadsmuur moeten zijn. Dat is het dan ook wel, vind ik.



In Morbegno gaat het 17 graden worden. De kans op regen is zo ongeveer 100%, ik pak m'n paraplu vast. Weinig wind, dat gaat de rit dus ook al niet redden. Eens even onderweg weg kijken: ook in de omgeving van Milaan verwachten ze regen, al is de kans daar slechts 80! Iets meer wind, vanuit het oosten. Alsnog niet veel 10 km/u. Nee, daar gaat het niet van komen. Alsnog wel een vervelende dag, 250 kilometer door de stromende regen. Arme, arme renners. In Asti wordt het 13 graden, de kans op regen neemt gedurende de dag af. Misschien een droge finish, dat zou prettig zijn. Bijna geen wind, daar hoeven we dus als het goed is geen rekening mee te houden. Deze absurd lange rit begint om 10:00, een vroege start uiteraard. De PLAYER gaat om 12:25 live, Eurosport 1 om 12:45 pas blijkbaar. Maar goed, je kunt deze rit makkelijk missen. Hoewel, door de regen zou het toch nog enigszins nerveus kunnen worden. Normaliter eindigen we tussen 16:10 en 16:47.



Dit zou normaal gesproken een massasprint moeten worden. Aan de wind ligt het in ieder geval niet. De regen kan wel spelbreker zijn. Ook de lengte, welke ploeg heeft er überhaupt nog energie over om de boel 250 kilometer te controleren? Het zal afhangen van de kopgroep. Als FDJ slim is laten ze alleen Bais en Frapporti vertrekken, dat valt te controleren. Een grotere kopgroep met enkele sterke renners maakt zeker kans. Desondanks, we gaan maar gewoon uit van een sprint. Waarom zijn de sprinters anders in koers gebleven?
1. Demare. Uiteraard.
2. Sagan. Uiteraard.
3. Hodeg. Ik volg de uitslag van de vorige sprint.
4. Viviani. Nu niet meer. Zal het Elia lukken om een keer voor Consonni te eindigen? Spannend!
5. Zabel. Blijft toch een merkwaardige sport he? Zul je zien dat ze nu voor Cimolai gaan, haha. Gooien met dingen, jongen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 01:21:48 #2
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_195798794
260 km vlak, succes kopgroep
pi_195799166
Ik zie liever het koersen van een Hindley bij Sunweb, dan het eentonige treintjerijden voor een kopman zoals in de Tour. Ik denk dat het nut op het wachten op en daarna het meesleuren van een niet-meekomende kopman in een bergetappe nogal overschat wordt. Zie Bernal en Quintana in de Tour. Stel als Hindley wel op Kelderman had gewacht en daarna steeds voor hem op kop had gereden, dan was het risico dat Kelderman misschien net iets teveel over de kling zou worden gejaagd

Ik vind dat Sunweb gisteren de goede tactiek heeft gevolgd, door Hindley te laten profiteren van de tijdelijk fantastische benen van Dennis.

En vandaag een lange vrij vlakke rit is niks verkeerd. We hoeven er niet de hele dag naar te koekeloeren, maar laat de renners ondertussen maar wat kilometers in de benen krijgen..

[ Bericht 11% gewijzigd door Idisrom op 23-10-2020 02:49:56 ]
pi_195800009
Barbera d'Asti _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 07:53:38 #5
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195800350
Die Duomo _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 08:14:00 #6
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195800476
twitter

Lange dag
pi_195800554
Dit wordt echt een verschrikkelijke rit.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 08:29:25 #8
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_195800582
Milaan - San Remo maar dan zonder de Cipressa, de Poggio en de mooie uitzichten?
pi_195800677
Kelderman kan in elk geval 250 km van zijn roze trui "genieten"
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
pi_195800960
Wie gaat er in de aanval vandaag?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_195801054
Het is trouwens zo, om even op de OP terug te komen, dat het inderdaad fascinerend was om te zien hoe goed Dennis opeens was gisteren. Ik zat in de trein op mijn mobiel te kijken en herinner me nog dat Jeroen of Karsten zei van "alleen Dennis, Geoghenhart en Hindley zijn nog over" en dat ik keihard (in de stiltecoupé) riep: "DENNIS? ROHAN DENNIS?"

Heel apart.
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 09:20:19 #12
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195801065
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 08:14 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Lange dag
Schitterend

Heerlijk

Grandioos
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 09:24:43 #13
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195801105
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 09:18 schreef JohnDDD het volgende:
Het is trouwens zo, om even op de OP terug te komen, dat het inderdaad fascinerend was om te zien hoe goed Dennis opeens was gisteren. Ik zat in de trein op mijn mobiel te kijken en herinner me nog dat Jeroen of Karsten zei van "alleen Dennis, Geoghenhart en Hindley zijn nog over" en dat ik keihard (in de stiltecoupé) riep: "DENNIS? ROHAN DENNIS?"

Heel apart.
Dit is nog minder geloofwaardig dan Riccardo Ricco.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195801326
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 09:24 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit is nog minder geloofwaardig dan Riccardo Ricco.
Ik vond het ook wel heel vreemd. Maar we kunnen misschien ook concluderen dat het niveau van deze Giro gewoon heel laag is, als Kelderman in het roze staat, Dennis de Stelvio op sleurt en mannen als Geoghenhart en Hindley, van wie ik persoonlijk nog nooit gehoord had, 3 en 2 staan.
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
pi_195801488
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 09:41 schreef JohnDDD het volgende:

[..]

Ik vond het ook wel heel vreemd. Maar we kunnen misschien ook concluderen dat het niveau van deze Giro gewoon heel laag is, als Kelderman in het roze staat, Dennis de Stelvio op sleurt en mannen als Geoghenhart en Hindley, van wie ik persoonlijk nog nooit gehoord had, 3 en 2 staan.
En toch breken ze record na record in deze Giro..
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 09:53:16 #16
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_195801495
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 09:41 schreef JohnDDD het volgende:

[..]

Ik vond het ook wel heel vreemd. Maar we kunnen misschien ook concluderen dat het niveau van deze Giro gewoon heel laag is, als Kelderman in het roze staat, Dennis de Stelvio op sleurt en mannen als Geoghenhart en Hindley, van wie ik persoonlijk nog nooit gehoord had, 3 en 2 staan.
Duidelijk geen Vuelta liefhebber.

(en ik was toen op vakantie)
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_195801827
twitter


twitter
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:16:02 #18
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195801840
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:15 schreef Marcoss het volgende:
[ twitter ]

[ twitter ]
Logisch dat de renners niet blij zijn om even een Milaan San Remo in de derde week van de giro...
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:17:19 #19
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195801868


Op naar het rijkdom.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195801875
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 09:24 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit is nog minder geloofwaardig dan Riccardo Ricco.
Op zich heeft Dennis dit al laten zien in Zwitserland vorig jaar, dus het komt niet helemaal uit het niets (maar wel als je het met de etappe hiervoor vergelijkt bijvoorbeeld). Als je de verhalen over hem hoort is het een rare patriot met een bipolaire stoornis in ieder geval.

Als het draait is het een heel lastig team om tegen te spelen zullen we maar zeggen.
pi_195801899
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:17 schreef Koffieplanter het volgende:
[ afbeelding ]

Op naar het rijkdom.
Je zit in Team Mole vandaag (alleen dan wel met odds die 3x zo laag zijn).
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:19:36 #22
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195801909
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:17 schreef Koffieplanter het volgende:
[ afbeelding ]

Op naar het rijkdom.
Team Mole
💰💰💰💰💰
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:21:10 #23
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195801942
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:15 schreef Marcoss het volgende:
[ twitter ]

[ twitter ]
twitter
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:22:41 #24
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195801971
Nee joh wat is dit.
pi_195801973
gelijk hebben ze. Dit slaat nergens op.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:23:12 #26
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195801979
twitter
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:23:14 #27
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195801981
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:21 schreef hhh38 het volgende:

[..]

[ twitter ]
Heerlijke giro chaos weer, vinden die dorpen niet leuk als je daar met je busje voorbij rijdt.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:24:11 #28
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195801995
Blijkbaar kwam het vooral van AG2R en Lotto-Soudal. Dus Thomas de Gendt heeft stampvoetend bij Vegni gestaan.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:24:41 #29
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195802004

Wivco is er klaar voor _O_
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:24:54 #30
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802008
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:25:31 #31
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195802015
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:23 schreef Pino112 het volgende:
[ twitter ]
Dit is heel ernstig vind ik.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:25:45 #32
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802017
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:25:58 #33
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195802022
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:25 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dit is heel ernstig vind ik.
Stel je voor dat je nu een team van 9 vluchters had opgesteld.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195802023
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:24 schreef Pino112 het volgende:
[ afbeelding ]
Wivco is er klaar voor _O_
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:24 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]
Wilco laat zich compleet belachelijk maken door Hindley. |:(
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:27:09 #35
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195802036
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:17 schreef Koffieplanter het volgende:
[ afbeelding ]

Op naar het rijkdom.
Ik denk het niet.
pi_195802040
Arme Wilco, eindelijk het roze wordt de etappe gelijk 100 kilometer ingekort.

Maar buiten dat wel een logische beslissing. Ben wel voorstander van zo nu en dan een 'klassieker-rit' in een grote ronde, maar met 0 hoogtemeters heeft dat geen meerwaarde.
pi_195802043
Flikker eerst die renners er maar uit die gisteren op 50 minuten achterstand binnenkwamen. :W
Stelletjes klagers .
pi_195802056
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Arme Wilco, eindelijk het roze wordt de etappe gelijk 100 kilometer ingekort.

Maar buiten dat wel een logische beslissing. Ben wel voorstander van zo nu en dan een 'klassieker-rit' in een grote ronde, maar met 0 hoogtemeters heeft dat geen meerwaarde.
Je wist als renner van te voren dat deze rit kwam. Schrijf je dan niet in, als je dit te lang vindt.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:29:09 #39
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195802065
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Arme Wilco, eindelijk het roze wordt de etappe gelijk 100 kilometer ingekort.

Maar buiten dat wel een logische beslissing. Ben wel voorstander van zo nu en dan een 'klassieker-rit' in een grote ronde, maar met 0 hoogtemeters heeft dat geen meerwaarde.
Beetje dubbel gevoel. Deze etappe was nergens voor nodig, maar het moet ook niet te makkelijk worden voor renners om zomaar een etappe in te kunnen korten.
pi_195802070
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:28 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Je wist als renner van te voren dat deze rit kwam. Schrijf je dan niet in, als je dit te lang vindt.
Hier ben ik het ook wel mee eens. Los van dat de rit idioot was, waarom ga je de nacht voor de start hierover nog zeiken als je het al maanden van tevoren weet? Die 5 km meer die erbij zijn gekomen maakt ook geen verschil meer
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:31:51 #41
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802101
twitter


Klinkt niet echt als ik ga die giro binnen halen.
pi_195802108
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:29 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Hier ben ik het ook wel mee eens. Los van dat de rit idioot was, waarom ga je de nacht voor de start hierover nog zeiken als je het al maanden van tevoren weet? Die 5 km meer die erbij zijn gekomen maakt ook geen verschil meer
In plaats van te klagen kun je als peloton ook onderling afspreken om de eerste 100 kilometer geen aanval te doen.
pi_195802112
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Arme Wilco, eindelijk het roze wordt de etappe gelijk 100 kilometer ingekort.

Maar buiten dat wel een logische beslissing. Ben wel voorstander van zo nu en dan een 'klassieker-rit' in een grote ronde, maar met 0 hoogtemeters heeft dat geen meerwaarde.
Ruim 2000.
pi_195802124
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:31 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]

Klinkt niet echt als ik ga die giro binnen halen.
Die rit van morgen is echt niet zo heel zwaar, op de Sestriere ga je geen minuten verliezen tenzij Ineos iets forceert op de eerste of tweede keer Sestriere maar dan heb je nog de gehele Sunweb ploeg bij je. Moet raar lopen wil die morgen meer dan een halve minuut verliezen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 23-10-2020 10:33:46 ]
pi_195802132
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:17 schreef wimderon het volgende:

[..]

Op zich heeft Dennis dit al laten zien in Zwitserland vorig jaar, dus het komt niet helemaal uit het niets (maar wel als je het met de etappe hiervoor vergelijkt bijvoorbeeld). Als je de verhalen over hem hoort is het een rare patriot met een bipolaire stoornis in ieder geval.

Als het draait is het een heel lastig team om tegen te spelen zullen we maar zeggen.
Neem wel aan dat heywoodu met dat ongeloofwaardige doelde op het schreeuwen van DENNIS in een stiltecoupe :D
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:33:19 #46
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195802136
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:29 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Hier ben ik het ook wel mee eens. Los van dat de rit idioot was, waarom ga je de nacht voor de start hierover nog zeiken als je het al maanden van tevoren weet? Die 5 km meer die erbij zijn gekomen maakt ook geen verschil meer
Toen wisten ze niet dat het zo hard zou regenen.
pi_195802142
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:32 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ruim 2000.
Ja, 0 relevante hoogtemeters dan.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:33:39 #48
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802145
twitter

Adam Hansen dus
pi_195802159
Groot gelijk, die 260km na 3 weken was altijd al mesjogge en dan met dit weer.

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 23-10-2020 10:35:40 ]
pi_195802164
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:33 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Adam Hansen dus
Adam Hansen is een held.

Inkorting van deze etappe is echt niet onrustig voor Wilco na zo'n zware dag als gisteren.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195802169
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:24 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]
Dit kan zondagnamiddag een iconische foto worden. :D
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:36:02 #52
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195802180
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:35 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Adam Hansen is een held.

Inkorting van deze etappe is echt niet onrustig voor Wilco na zo'n zware dag als gisteren.
Hier dacht ik ook al aan. Iedere rust is mooi meegenomen.
pi_195802189
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:33 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Ja, 0 relevante hoogtemeters dan.
Zo'n marathonetappe lijkt me vrij relevant voor het herstel, zeker aan het einde van een grote ronde.
pi_195802202
Nou dat deze etappe is ingekort zal echt niemand aan zijn reet roesten lijkt me zo.
pi_195802206
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:37 schreef Bill_Hillie het volgende:
Nou dat deze etappe is ingekort zal echt niemand aan zijn reet roesten lijkt me zo.
Alleen maar positief voor Kelderman, dus zal het halve forum het wel niets vinden.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 23-10-2020 10:38:02 ]
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:38:02 #56
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195802211
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:24 schreef Pino112 het volgende:
[ afbeelding ]
Wivco is er klaar voor _O_
Dit staat echt voor geen meter.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:38:28 #57
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:39:37 #58
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195802229
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:37 schreef Bill_Hillie het volgende:
Nou dat deze etappe is ingekort zal echt niemand aan zijn reet roesten lijkt me zo.
INEOS wellicht als Kelderman en Hindley morgen niet te lossen zijn
pi_195802262
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:24 schreef Pino112 het volgende:
[ afbeelding ]
Wivco is er klaar voor _O_
Het staat hem best snoezig. O+
leven zoals het leven is
pi_195802268
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:36 schreef wimderon het volgende:

[..]

Zo'n marathonetappe lijkt me vrij relevant voor het herstel, zeker aan het einde van een grote ronde.
Mja, gezien het parcours denk ik niet dat het heel veel verschil maakt. Uiteindelijk is het anders 6 uur in het peloton de benen wat losfietsen en een half uur/uur stress volle bak rijden in plaats van 4 uur losfietsen en een half uur/uur stress volle bak rijden. Netto twee uurtjes extra aan een verkapt toeristentempo.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:42:02 #61
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195802275
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:37 schreef Bill_Hillie het volgende:
Nou dat deze etappe is ingekort zal echt niemand aan zijn reet roesten lijkt me zo.
Zeker wel. Boven de 200 kilometergrens presteren is ook een kwaliteit, daarnaast is zo'n honderd kilometer extra niet echt favorabel voor de recuperatie, wat vrij belangrijk is zo laat in de ronde, en ten derde zijn de weersomstandigheden dusdanig dat het nog best voor gekte had kunnen zorgen.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:42:11 #62
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195802276
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:39 schreef hhh38 het volgende:

[..]

INEOS wellicht als Kelderman en Hindley morgen niet te lossen zijn
Behalve als ze vandaag zouden schroeien (kans leek me klein), maakt dat geen hol uit.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:43:54 #63
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195802299
Op zich vind ik het wel frappant om deel te nemen aan de Giro en dan te gaan klagen over de lengte van een rit die al een jaar bekend is. Doe dan niet mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195802324
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Op zich vind ik het wel frappant om deel te nemen aan de Giro en dan te gaan klagen over de lengte van een rit die al een jaar bekend is. Doe dan niet mee.
te gemakkelijk. Omstandigheden op de dag spelen een rol. En ik denk dat een protest nu effectiever is, dan al een jaar tevoren. Je kunt t veel harder spelen.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195802327
Geven jullie Hart en Bilbao nog kans op de eindoverwinning?

Als Hart op zaterdag een halve minuut pakt en Bilbao een dikke minuut op de roze trui, dan haalt Kelderman dat zondag niet meer in, denk ik.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:46:11 #66
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802337
https://www.ad.nl/video/k(...)-te-genieten~p175742

In het wiel is er ook voor Wilco.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:46:46 #67
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802349
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:45 schreef Idisrom het volgende:
Geven jullie Hart en Bilbao nog kans op de eindoverwinning?

Als Hart op zaterdag een halve minuut pakt en Bilbao een dikke minuut op de roze trui, dan haalt Kelderman dat zondag niet meer in, denk ik.
Bilbao niet echt, maar je moet hem geen groot gat geven zaterdag. Hart is wel echt gevaarlijk met oog op tijdrit.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:47:52 #68
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195802366
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:31 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]

Klinkt niet echt als ik ga die giro binnen halen.
Je zou bijna zeggen dat Wilco geen winnaar is die nooit wint.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:48:05 #69
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802369
Iconisch zou wel zijn als Hindley ineens een godentijdrit rijdt en zo de giro wint... :')
pi_195802378
Wat een watjes.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:49:04 #71
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_195802384
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:45 schreef Idisrom het volgende:
Geven jullie Hart en Bilbao nog kans op de eindoverwinning?

Als Hart op zaterdag een halve minuut pakt en Bilbao een dikke minuut op de roze trui, dan haalt Kelderman dat zondag niet meer in, denk ik.
Ik ben er nog totaal niet gerust op. Hiervoor hebben we te vaak meegemaakt dat een van 'onze' renners om verschillende redenen niet meer af konden maken (Kruiswijk Giro, Dumoulin Vuelta).

Kelderman is gisteren natuurlijk wel heel erg diep gegaan. Dan kan hij op papier misschien wel de beste tijdrijder zijn van de kanshebbers, maar dat zegt niet alles. Vraag maar aan Roglic.

Hoe dan ook, wat een ontzettende knappe prestatie gisteren van hem. Had hem eigenlijk al opgegeven bij het begin van de laatste col. Geweldig geknokt.
pi_195802405
Sporza

quote:
Bij de organisatie is er nog geen officiële communicatie geweest, maar volgens de RAI is dit scenario niet de wil van het volledige peloton. Als er straks "amper" 150 kilometer rest, dan kunnen we een massasprint al in de boeken schrijven. Een vlucht heeft dan vermoedelijk geen enkele kans op slagen.
Dus niet unaniem van het hele peloton.
pi_195802430
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:45 schreef Idisrom het volgende:
Geven jullie Hart en Bilbao nog kans op de eindoverwinning?

Als Hart op zaterdag een halve minuut pakt en Bilbao een dikke minuut op de roze trui, dan haalt Kelderman dat zondag niet meer in, denk ik.
Hart heeft zeker een goede kans, in mijn ogen de favoriet. Hij hoeft geen tijd te pakken op Hindley of Bilbao en (zeker als die nog zes of tien boni secondes pakt) hoeft ie maar zo'n 15 seconden op Kelderman te pakken en dat lijkt gezien Piancavallo en de Stelvio zeker mogelijk.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:52:41 #74
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195802431
Bais en Frapporti hadden langer in beeld willen rijden :(
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:53:03 #75
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802435
twitter
pi_195802443
FLOPSHOW
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 10:54:06 #77
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195802454
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:53 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Schoolziek.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195802496
Als ze nu toch naar Milaan rijden, dan kunnen ze net zo goed stoppen toch? Streep erover, winnaar uitroepen en klaar.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195802514
Allemaal mietjes.
Gewoon de volle 250 kilometer fietsen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_195802564
Wat een chaos. Staan ze daar in de stromende regen. _O-
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:02:43 #81
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195802566
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:56 schreef franklop het volgende:
Als ze nu toch naar Milaan rijden, dan kunnen ze net zo goed stoppen toch? Streep erover, winnaar uitroepen en klaar.
Idd, kort zaterdag ook maar in, het is genoeg geweest.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:04:05 #82
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195802587
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:17 schreef wimderon het volgende:

[..]

Op zich heeft Dennis dit al laten zien in Zwitserland vorig jaar, dus het komt niet helemaal uit het niets (maar wel als je het met de etappe hiervoor vergelijkt bijvoorbeeld). Als je de verhalen over hem hoort is het een rare patriot met een bipolaire stoornis in ieder geval.

Als het draait is het een heel lastig team om tegen te spelen zullen we maar zeggen.
Ik doel niet op Dennis, maar op het hardop "Dennis? Rohan Dennis?!" schreeuwen in de trein.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195802643
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:45 schreef Idisrom het volgende:
Geven jullie Hart en Bilbao nog kans op de eindoverwinning?

Als Hart op zaterdag een halve minuut pakt en Bilbao een dikke minuut op de roze trui, dan haalt Kelderman dat zondag niet meer in, denk ik.
Bilbao: zeker. Die zal in de tijdrit niet veel verliezen op Kelderman (hoewel ie zn tijdritkampioentrui nog niet echt eer aan heeft gedaan). Die moet wegrijden bij de tweede beklimming naar Sestriere. En wat doet Sunweb dan?

Hart: ja, die ruiken nu bloed. Ik verwacht dat Kelderman nog minuten gaat verliezen en zelfs het podium.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195802658
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:02 schreef Beregd het volgende:

[..]

Idd, kort zaterdag ook maar in, het is genoeg geweest.
Dat hadden ze natuurlijk al gedaan ;)
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:09:18 #85
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195802663
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:53 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Uhu. Wat een kutsmoes.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195802669
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:08 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Bilbao: zeker. Die zal in de tijdrit niet veel verliezen op Kelderman (hoewel ie zn tijdritkampioentrui nog niet echt eer aan heeft gedaan). Die moet wegrijden bij de tweede beklimming naar Sestriere. En wat doet Sunweb dan?

Hart: ja, die ruiken nu bloed. Ik verwacht dat Kelderman nog minuten gaat verliezen en zelfs het podium.
Laten we die rit ook weer niet enorm overschatten natuurlijk.. Nu wordt er net gedaan alsof Kelderman de slechtste klimmer van het peloton is zo ongeveer.
pi_195802714
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:09 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Laten we die rit ook weer niet enorm overschatten natuurlijk.. Nu wordt er net gedaan alsof Kelderman de slechtste klimmer van het peloton is zo ongeveer.
Nee hoor. Maar wel iemand die echt kapot is, niet alleen gisteren maar zondag ook al. Hindley en Hart wel gewoon beter. En de kans dat die t gaan proberen, of iig Hart en Bilbao, is 100 procent. De vraag is hoeveel Kelderman overheeft om dat te pareren want zelf aanvallen zie ik m niet doen.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195802716
twitter
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:13:23 #89
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195802717
twitter

Zijn hier foto's van? :D
pi_195802730
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:13 schreef hhh38 het volgende:
[ twitter ]
Zijn hier foto's van? :D
twitter
pi_195802743
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:13 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Nee hoor. Maar wel iemand die echt kapot is, niet alleen gisteren maar zondag ook al. Hindley en Hart wel gewoon beter. En de kans dat die t gaan proberen, of iig Hart en Bilbao, is 100 procent. De vraag is hoeveel Kelderman overheeft om dat te pareren want zelf aanvallen zie ik m niet doen.
Zondag verloor hij 2 seconden op Hart (misschien had hij wel meer verloren op Hindley, maar dat zullen we nooit weten) en gisteren was qua zwaarte wel onvergelijkbaar met morgen.

Het kan natuurlijk best dat hij tijd gaat verliezen, maar ik verwacht geen grote verschillen, daarvoor zijn die beklimmingen normaal niet zwaar genoeg.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:16:50 #92
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195802749
twitter
pi_195802766
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:13 schreef hhh38 het volgende:
[ twitter ]
Zijn hier foto's van? :D
Op deze manier gaan ze helemaal niet rijden :')
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:19:44 #94
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802792
Zou dit allemaal stressvol zijn voor Wilco?
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:19:54 #95
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_195802794
Lekker met zijn allen naast elkaar staan koukleumen in de stromende regen. Nee, daar krijg je geen corona van.
pi_195802820
Echt wel weer iets voor Wilco, de glorieuze dag dat hij in het roze kan rondrijden helemaal verregend.
Demain, on roule
pi_195802830
Het konvooi vertrekt _O_
pi_195802831
Wat is dit voor ongein?
Ongehoord.

Oh het regent wij hebben als een stel kleine kinderen geen zin om in de regen dat eind te fietsen en dus weigeren we? Nou dat moet ik eens tegen mijn baas gaan zeggen _O- _O-

Ja we snappen allemaal dat het een onzin rit is, die tussen etappes gaan nergens over, maar ze zijn er.
Klaag dan bij het bekend maken van de Giro.
En dan met het excuus komen dat je Corona ervan kan krijgen, lachwekkend.
pi_195802836
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:19 schreef Momo het volgende:
Zou dit allemaal stressvol zijn voor Wilco?
Die heeft vast privileges als roze trui _O_
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:24:47 #100
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802879
twitter
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:25:37 #101
40566 Ericr
Livewrong
pi_195802898
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:16 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zondag verloor hij 2 seconden op Hart (misschien had hij wel meer verloren op Hindley, maar dat zullen we nooit weten) en gisteren was qua zwaarte wel onvergelijkbaar met morgen.

Het kan natuurlijk best dat hij tijd gaat verliezen, maar ik verwacht geen grote verschillen, daarvoor zijn die beklimmingen normaal niet zwaar genoeg.
Is wel drie keer naar 2000m. Maar verder een lopende klim met weinig steile stukken. Hoogte in voordeel van de lichtere renners, zwaarte in voordeel Kelderman of een Fuglsang.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:26:41 #102
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195802923
twitter
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:30:36 #103
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195802989
twitter


Dit gaat de kortste etappe worden (excl ITT uiteraard).
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:31:16 #104
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195803005
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:30 schreef Pino112 het volgende:
[ twitter ]

Dit gaat de kortste etappe worden (excl ITT uiteraard).
Dat is buitengewoon lachwekkend, jongens en meisjes.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:31:20 #105
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195803007
Ja joh, sla de eerste tussensprint ook maar over. Rij anders gewoon alleen de laatste 10 km.
pi_195803013
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:31 schreef hhh38 het volgende:
Ja joh, sla de eerste tussensprint ook maar over. Rij anders gewoon alleen de laatste 10 km.
Prima idee toch
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195803021
Jeetje, dit is dan wel weer het andere uiterste.
pi_195803024
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:31 schreef hhh38 het volgende:
Ja joh, sla de eerste tussensprint ook maar over. Rij anders gewoon alleen de laatste 10 km.
Dat is in dit soort ritten altijd een goed idee _O_
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 11:32:45 #109
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195803028
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:31 schreef franklop het volgende:

[..]

Prima idee toch
De uitkomst is toch hetzelfde inderdaad. Maar dit is lachwekkend.
pi_195803145
Helemaal prima. Die 258 km sloeg nergens op, goed dat de renners een keer voor zichzelf op komen.
pi_195803154
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:21 schreef bianconeri het volgende:
Wat is dit voor ongein?
Ongehoord.

Oh het regent wij hebben als een stel kleine kinderen geen zin om in de regen dat eind te fietsen en dus weigeren we? Nou dat moet ik eens tegen mijn baas gaan zeggen _O- _O-

Ja we snappen allemaal dat het een onzin rit is, die tussen etappes gaan nergens over, maar ze zijn er.
Klaag dan bij het bekend maken van de Giro.
En dan met het excuus komen dat je Corona ervan kan krijgen, lachwekkend.
Dit is net zo lachwekkend als een Daniël Lohuis uit Zuid-oost Drenthe, die klaagt in een lied over het altijd tegen de wind in moeten fietsen. Een Wieringermeerder moet hierom schaterlachen.
pi_195803159
Ineos en Bora waren (onder andere) de ploegen die wel wilden koersen
pi_195803174
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:41 schreef Marcoss het volgende:
Ineos en Bora waren (onder andere) de ploegen die wel wilden koersen
Dat had ik ook wel verwacht. Dit zijn de beide ploegen met de echte bikkels in deze Giro.
pi_195803193
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:30 schreef Pino112 het volgende:
[ twitter ]

Dit gaat de kortste etappe worden (excl ITT uiteraard).
Als het zo kort is kan je er net zo goed echt een (ploegen)tijdrit van maken.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195803199
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:44 schreef Aguero het volgende:

[..]

Als het zo kort is kan je er net zo goed echt een (ploegen)tijdrit van maken.
RIP Kelderman dan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195803260
quote:
9s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:44 schreef franklop het volgende:

[..]

RIP Kelderman dan
Dat wint Ineos nog met alleen Ganna :D
pi_195803421
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:40 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Helemaal prima. Die 258 km sloeg nergens op, goed dat de renners een keer voor zichzelf op komen.
^O^
pi_195803444
Tijdstip van boos worden slaat toch een beetje nergens op?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195803509
Bernard Hinault en Hennie Kuiper in LBL 1977, dat waren pas echte wielrenners.
pi_195803510
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:56 schreef El-Stinho het volgende:
Tijdstip van boos worden slaat toch een beetje nergens op?
Denk niet dat je een sterke coalitie coalitie krijgt als je dit weken voorafgaand aan de Giro doet.

Tuurlijk, helemaal volgens de regeltjes der wet en mores, kan je hier best wat van zeggen. Maar als ik dat afweeg tegen wat ik een beetje redelijk vind als mentale en fysieke belasting voor een wielrenner op dit moment, dan opteer ik voor een pragmatische opstelling.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:01:43 #121
40566 Ericr
Livewrong
pi_195803553
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:59 schreef Idisrom het volgende:
Bernard Hinault en Hennie Kuiper in LBL 1977, dat waren pas echte wielrenners.
1980 dan toch. Dat was de sneeuweditie.
pi_195803576
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:01 schreef Ericr het volgende:

[..]

1980 dan toch. Dat was de sneeuweditie.
Je hebt gelijk. ^O^
pi_195803622
Nieuwe tt nodig
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:07:03 #124
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195803649
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:59 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Denk niet dat je een sterke coalitie coalitie krijgt als je dit weken voorafgaand aan de Giro doet.

Tuurlijk, helemaal volgens de regeltjes der wet en mores, kan je hier best wat van zeggen. Maar als ik dat afweeg tegen wat ik een beetje redelijk vind als mentale en fysieke belasting voor een wielrenner op dit moment, dan opteer ik voor een pragmatische opstelling.
Maar wat houd je dan aan in de toekomst? Inkorten als de meerderheid van de ploegen dat wil? En met hoeveel kilometer maximaal/minimaal?

Organisatorisch heeft dit heel veel chaos opgeleverd en renners hebben redelijk lang in de regen moeten staan omdat je nu nergens naar binnen mag. Weet niet of hier nou zo veel mee gewonnen is. Behalve een signaal aan organisatoren dat deze rit niet kon gezien de omstandigheden.
pi_195803672
Tering, wat is dit voor pussy gedrag allemaal in de giro :')
pi_195803690
(Bijna) alle renners zijn gewoon trouw aan kelderman en gunnen hem rust, nu sunweb nog.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-10-2020 12:09:36 ]
pi_195803712
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:07 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Maar wat houd je dan aan in de toekomst? Inkorten als de meerderheid van de ploegen dat wil? En met hoeveel kilometer maximaal/minimaal?

Organisatorisch heeft dit heel veel chaos opgeleverd en renners hebben redelijk lang in de regen moeten staan omdat je nu nergens naar binnen mag. Weet niet of hier nou zo veel mee gewonnen is. Behalve een signaal aan organisatoren dat deze rit niet kon gezien de omstandigheden.
Tja in de toekomst kijk je weer naar de situatie in de toekomst. Ik denk niet dat vanaf nu de renners iedere keer even op de dag zelf de rit gaan uittekenen als het hen uitkomt. Sowieso heb je normaal gesproken veel te veel wisselende belangen om tot consensus te komen.
pi_195803746
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:42 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zeker wel. Boven de 200 kilometergrens presteren is ook een kwaliteit, daarnaast is zo'n honderd kilometer extra niet echt favorabel voor de recuperatie, wat vrij belangrijk is zo laat in de ronde, en ten derde zijn de weersomstandigheden dusdanig dat het nog best voor gekte had kunnen zorgen.
Dat is inderdaad ook zo, maar ik zelf vind zo'n etappe van 260 km in de laatste week gewoon heel weinig toegevoegde waarde hebben. Je doet er eigenlijk niemand een plezier mee.

Ik vind trouwens wel...als zo'n etappe dan toch vaststaat is het nogal vreemd om pas dan te besluiten om hem in te korten. Dan had je als deelnemer aan de Giro dit van tevoren moeten aangeven.
pi_195803776
Hindley zit in dezelfde positie als Hennie Kuiper in 1977. Die moest zich ook steeds inhouden omdat DiDi Thureau lang in het geel zat. Anders hadden we nu drie Nederlandse tourwinnaars gehad.
pi_195803802
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:14 schreef Idisrom het volgende:
Hindley zit in dezelfde positie als Hennie Kuiper in 1977. Die moest zich ook steeds inhouden omdat DiDi Thureau lang in het geel zat. Anders hadden we nu drie Nederlandse tourwinnaars gehad.
Zijn genoeg voorbeelden van te vinden Froome/Wiggins bijvoorbeeld. Zolang het maar eindigt met de eindoverwinning voor Kelderman vind ik alles best.

Ook al denk ik dat we die etappe van morgen niet moeten overschatten die klim naar Sestriere is echt vrij makkelijk, vrij kort en grote stukken buitenblad. In principe overleeft Kelderman dat vrij makkelijk, Ineos moet wat dat betreft echt op de eerste of tweede keer al wat proberen en met een truc komen, maar dan komt de Sunweb ploeg om de hoek kijken die gewoon die eerste twee klimmen moeten kunnen controleren, kopgroepje dan nog weg laten gaan voor de bonis en je bent klaar.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 23-10-2020 12:18:19 ]
pi_195803813
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 10:35 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Dit kan zondagnamiddag een iconische foto worden. :D
Hindley geeft geen fuck, morgen lekker zelf Wivco lossen.
Jack does it in real time...
pi_195803816
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:13 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Dat is inderdaad ook zo, maar ik zelf vind zo'n etappe van 260 km in de laatste week gewoon heel weinig toegevoegde waarde hebben. Je doet er eigenlijk niemand een plezier mee.

Ik vind trouwens wel...als zo'n etappe dan toch vaststaat is het nogal vreemd om pas dan te besluiten om hem in te korten. Dan had je als deelnemer aan de Giro dit van tevoren moeten aangeven.
Kan me wel voorstellen dat het anders wordt nu de omstandigheden ook nog eens enorm beroerd zijn, maar dat had je in principe ook gisteravond aan kunnen geven..
pi_195803828
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:15 schreef dz5b604 het volgende:

[..]

Zijn genoeg voorbeelden van te vinden Froome/Wiggins bijvoorbeeld. Zolang het maar eindigt met de eindoverwinning voor Kelderman vindt ik alles best
Maar Froome en Wiggins zaten in dezelfde ploeg. Thureau was niet een potentiële eindwinnaar.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:25:00 #134
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_195803987
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:41 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Dit is net zo lachwekkend als een Daniël Lohuis uit Zuid-oost Drenthe, die klaagt in een lied over het altijd tegen de wind in moeten fietsen. Een Wieringermeerder moet hierom schaterlachen.
Bron?
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:25:43 #135
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195804006
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:26:06 #136
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_195804016
Kan me voorstellen dat Hart hier niet zo blij mee is. Dit geeft Wilco een ideale dag om bij te komen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:27:18 #137
102912 crv
Screwed up
pi_195804043
Weten ze. het al of gaan we gewoon met de bus naar de laatste 3 km......

quote:
Como of Vigevano?
Nu meldt de Italiaanse omroep RAI weer dat de start in Vigevano zal zijn. Dat ligt ongeveer halverwege de oorspronkelijke route. Er zou dan 100 kilometer koers overblijven. Als we dan even omrekenen, dan zou de start rond 14.00 uur zijn.

Wordt vervolgd.
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:27:29 #138
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195804093
Als ik Kelderman was en zondag zou winnen dan zou ik gelijk stoppen : stoppen op je hoogtepunt _O_

Veel mooier kan het dan niet meer worden _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:29:44 #140
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195804095
De Roemeense haarlijn heeft echt een gigantische meltdown.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:31:58 #141
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195804128
LACHWEKKEND
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:33:02 #142
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195804142
twitter
twitter
twitter



Zie-dend
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195804162
De wandelende goednieuwsshow kan zijn schaduwkant niet bedwingen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195804196
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:34 schreef El-Stinho het volgende:
De wandelende goednieuwsshow kan zijn schaduwkant niet bedwingen.
En hij gaat ook meteen helemaal los :D
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:40:12 #145
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195804230
Heeft Mihai geld staan op Geoghegan?
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:43:34 #147
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195804288
twitter
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:46:23 #148
102912 crv
Screwed up
pi_195804319
twitter
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
pi_195804335
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:36 schreef Marcoss het volgende:

[..]

En hij gaat ook meteen helemaal los :D
Ik vind het mooi, best lekker om je af en toe flink op te winden over dit soort dingen.
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:48:39 #150
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195804350
Tamelijk lachwekkend dat Adam Hansen het hoge woord voert. Dat wil zich na deze Giro gaan focussen op de Iron Man...
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:49:26 #151
40566 Ericr
Livewrong
pi_195804366
Morgen sneeuw, cancellen en alleen nog de tijdrit. Zal je altijd zien, rijdt Wilco de greppel in op zondag.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:51:02 #152
102912 crv
Screwed up
pi_195804399
nieuwe start 13:30
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:52:47 #153
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_195804426
quote:
Ok, waar klaagt hij precies over het altijd tegen de wind in moeten fietsen? _O-
pi_195804496
twitter


Spannond.
Gaan alle bussen de start halen?
Citius, Altius, Fortius.
pi_195804518
twitter
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:58:06 #156
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195804531
In interview with L'Equipe, Démare said that he was ready to do the 260km under the rain and that they didn't complain about Stelvio yesterday so it's quite unfair to shorten the race
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 12:59:14 #157
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195804547
Gaan ze weer finishen rond half 5?
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:00:32 #158
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195804566
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:57 schreef El-Stinho het volgende:
[ twitter ]
Die steppende gozer. _O_

Dat zijn wel skills.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:00:42 #159
102912 crv
Screwed up
pi_195804572
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:59 schreef Momo het volgende:
Gaan ze weer finishen rond half 5?
ja, mochten ze het niet redden nemen ze de bus weer
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:01:06 #160
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195804577
twitter
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:01:36 #161
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195804585
Lekker met zijn allen in de covidtent trouwens
pi_195804602
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:59 schreef Momo het volgende:
Gaan ze weer finishen rond half 5?
Ja, daar hebben ze de nieuwe startplaats ook op gebaseerd blijkbaar
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:06:08 #163
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195804665
quote:
8s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 11:16 schreef Pino112 het volgende:
[ twitter ]
:D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195804679
Die foto's van Wilco in het roze. Ik lach me echt wezenloos. Dit kan ècht niet (op de beste manier).
Ik heb echt nooit iets met hem gehad maar ineens voel ik enorme sympathie voor deze arme jongen. Staat ie dan ineens in het Roze, waanzinnig. En hij gaat m nog verliezen ook want het kan echt niet zo zijn dat Wilco straks op dat podium staat. Of toch wel? Ach, nee.
pi_195804706
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:07 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
Die foto's van Wilco in het roze. Ik lach me echt wezenloos. Dit kan ècht niet (op de beste manier).
Ik heb echt nooit iets met hem gehad maar ineens voel ik enorme sympathie voor deze arme jongen. Staat ie dan ineens in het Roze, waanzinnig. En hij gaat m nog verliezen ook want het kan echt niet zo zijn dat Wilco straks op dat podium staat. Of toch wel? Ach, nee.
Wilco lacht jullie zondag allemaal uit 8-)
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:09:22 #166
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_195804722
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die steppende gozer. _O_

Dat zijn wel skills.
Echt hè. Hoe hij die bocht ook neemt :D
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:11:00 #167
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195804754
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:01 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
De eerste taal van Adam Hansen is Engels toch?
pi_195804776
twitter


Ik ben #teamMihai
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:12:02 #169
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195804783
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:11 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De eerste taal van Adam Hansen is Engels toch?
Ja, hoezo?
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:13:29 #170
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195804815
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:12 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Ja, hoezo?
Die tweet is bijna onleesbaar. Verschrikkelijk slechte zinsopbouw.
pi_195804833
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:11 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De eerste taal van Adam Hansen is Engels toch?
"Done a few Grand Tours" begint hij met zijn onderschrift. Dat woordje 'Grand" kan hij nu beter achterwege laten..
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:14:38 #172
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195804841
Prachtige topshow weer _O_ Giro en Vuelta stellen nooit teleur
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:15:29 #173
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195804857
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:13 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Die tweet is bijna onleesbaar. Verschrikkelijk slechte zinsopbouw.
Wat als je deel 1 erbij leest, wordt het dan beter?
twitter
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:15:49 #174
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195804866
twitter
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:18:40 #175
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195804928
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:15 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Wat als je deel 1 erbij leest, wordt het dan beter?
[ twitter ]
Ah, wist niet dat het een vervolg op een andere tweet was. Dan heb ik niets gezegd.
pi_195804955
Van de ene kant snap ik het wel: zo'n etappe met bijna de oorspronkelijke lengte van M-SR tussen een paar zware bergetappes duwen na 3 weken koers in deze omstandigheden, daar zit niemand op te wachten.

Van de andere kant: vroegahh ging het vaak zo op een van de laatste dagen in grote rondes. Dan knalden ze gewoon een vlakke 300 km etappe op het einde erin, beestenweer of niet. Denk dat veel renners uit de jaren '70/'80 hierom lachen.
The only way you can be original, is to be yourself.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:20:56 #177
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195804985


_O_
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:22:31 #178
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195805018
Beetje in dubio, we schreeuwen wel vaker om lange etappes om renners te vermoeien en klagen over korte etappes van 150km. Dat de renners nu rondfietsen zonder enig vet op de botten is het probleem niet van de organisatoren... Al lijkt dit wel overkill in zulk zware week met steeds 6000+ hoogtemeters...
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:27:57 #179
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195805139
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:22 schreef Frozen-assassin het volgende:
Beetje in dubio, we schreeuwen wel vaker om lange etappes om renners te vermoeien en klagen over korte etappes van 150km. Dat de renners nu rondfietsen zonder enig vet op de botten is het probleem niet van de organisatoren... Al lijkt dit wel overkill in zulk zware week met steeds 6000+ hoogtemeters...
In de eerste week klagen we juist dat zo'n lange vlakke etappe geen enkel doel dient. Misschien moet er gewoon een regel zijn dat grote rondes minimaal 3500 km zijn en kijken de organisatoren zelf maar hoe ze dat invullen.
pi_195805353
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:37:10 #181
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195805354
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:20 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]

_O_
Zijn dit oude opnames van Holland in da Hood?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195805375
Start om 14.30 dus pas _O-
pi_195805379
Half 3 dus pas de start.
leven zoals het leven is
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:39:24 #184
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_195805396
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:27 schreef hhh38 het volgende:

[..]

In de eerste week klagen we juist dat zo'n lange vlakke etappe geen enkel doel dient. Misschien moet er gewoon een regel zijn dat grote rondes minimaal 3500 km zijn en kijken de organisatoren zelf maar hoe ze dat invullen.
Heb nooit het nut gezien van lange vlakke etappes. Paar renners vooruit (soms maar één), die dan circa 10 kilometer voor de finish wordt ingelopen. Vervolgens een massasprint. Totaal geen spanning in zo'n rit, dus inkorten graag.
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
pi_195805402
quote:
Waar is de roze fiets!?
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:39:58 #186
241690 kibo
Semper Fidelis
pi_195805415
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 12:14 schreef Idisrom het volgende:
Hindley zit in dezelfde positie als Hennie Kuiper in 1977. Die moest zich ook steeds inhouden omdat DiDi Thureau lang in het geel zat. Anders hadden we nu drie Nederlandse tourwinnaars gehad.
Thurau was een elegante renner - itt de bonkige Kuiper- die het goed zou doen in de sponsor exposure.
Daarom zette Post alles op Thurau.
De vraag is nu welke winnaar commercieel beter uitpakt voor Sunweb: Hindley of Kelderman.
Dat kan bepalend zijn voor de strategie zaterdag....
pi_195805425
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:39 schreef 4-elements het volgende:

[..]

Heb nooit het nut gezien van lange vlakke etappes. Paar renners vooruit (soms maar één), die dan circa 10 kilometer voor de finish wordt ingelopen. Vervolgens een massasprint. Totaal geen spanning in zo'n rit, dus inkorten graag.
Zulke lange etappes als onderdeel van het geheel zijn juist de essentie van een grote ronde.
pi_195805454
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:39 schreef kibo het volgende:

[..]

Thurau was een elegante renner - itt de bonkige Kuiper- die het goed zou doen in de sponsor exposure.
Daarom zette Post alles op Thurau.
De vraag is nu welke winnaar commercieel beter uitpakt voor Sunweb: Hindley of Kelderman.
Dat kan bepalend zijn voor de strategie zaterdag....
Denk niet dat daar heel verschil in zit..
pi_195805545
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:39 schreef Aguero het volgende:

[..]

Waar is de roze fiets!?
Wilco wordt weer eens beflikkerd. In de maling genomen, iedereen tegen de lieve Wilco!
pi_195805587
Niemand wil met een roze fiets rijden natuurlijk, terecht dat Wilco dat afslaat
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:51:18 #191
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195805633
LACHWEKKEND.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195805648
quote:
9s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:48 schreef Marcoss het volgende:
Niemand wil met een roze fiets rijden natuurlijk, terecht dat Wilco dat afslaat
Jij was geen fan van dit meesterwerk?

Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:58:22 #193
40566 Ericr
Livewrong
pi_195805749
Onder normale omstandigheden moet je nooit inkorten omdat de renners het misschien koud krijgen. Maar deze omstandigheden zijn niet normaal. Die gasten zijn vatbaar voor ieder virusje en in een wereld met een Covid explosie moet je zomin mogelijk risico's nemen.

Voor deze keer is het goed dat het belang van de renners voorop staat. Lange ritten horen er bij maar verantwoord omgaan met de renners net zo goed.
pi_195805771
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:52 schreef Aguero het volgende:

[..]

Jij was geen fan van dit meesterwerk?

[ afbeelding ]
Ik heb het idee dat die kleuren niet echt matchen inderdaad, maar ik ben uiteraard geen deskundige op dat gebied
pi_195805789
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:59 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Ik heb het idee dat die kleuren niet echt matchen inderdaad, maar ik ben uiteraard geen deskundige op dat gebied
Misschien dat @Momo daar een deskundig oordeel over kan vellen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:02:10 #196
40566 Ericr
Livewrong
pi_195805815


All-in gaan of gewoon niet doen.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:02:28 #197
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195805822
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:00 schreef franklop het volgende:

[..]

Misschien dat @:Momo daar een deskundig oordeel over kan vellen.
Het matched op een manier dat de giro shirts van EF zijn. Het is niet mooi maar wel prachtig .
pi_195805833
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:58 schreef Ericr het volgende:
Onder normale omstandigheden moet je nooit inkorten omdat de renners het misschien koud krijgen. Maar deze omstandigheden zijn niet normaal. Die gasten zijn vatbaar voor ieder virusje en in een wereld met een Covid explosie moet je zomin mogelijk risico's nemen.

Voor deze keer is het goed dat het belang van de renners voorop staat. Lange ritten horen er bij maar verantwoord omgaan met de renners net zo goed.
Met z'n allen onder een tentdak staan, lijkt mij dan niet de oplossing. Dan kun je beter op de fiets zitten.
pi_195805853
quote:
Telkens die kop alsof hij op schoolreisje is. :D

Wivco gaat er zo hard aan nog dit weekend...
Jack does it in real time...
pi_195805883
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:04 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Telkens die kop alsof hij op schoolreisje is. :D

Wivco gaat er zo hard aan nog dit weekend...
Juist dat zou hem tot zo'n leuke winnaar maken *)
pi_195805886
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:04 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Telkens die kop alsof hij op schoolreisje is. :D

Wivco gaat er zo hard aan nog dit weekend...
We hopen op het onmogelijke van Pejo.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:08:03 #202
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195805904
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:06 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

We hopen op het onmogelijke van Pejo.
Pijo als winnaar van een grote ronde, nee dat moeten we ook niet willen.
pi_195805918
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:04 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Telkens die kop alsof hij op schoolreisje is. :D
Enorm ontroerend.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:09:40 #204
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195805937
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:06 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

We hopen op het onmogelijke van Pejo.
Ik hoop gewoon op Kelderman.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195805941
Als Wilco de Giro zou winnen, zou je er toch wel een mooi boek over kunnen schrijven
pi_195805954
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:06 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

We hopen op het onmogelijke van Pejo.
Nee hoor.
pi_195805980
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:04 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Telkens die kop alsof hij op schoolreisje is. :D

Wivco gaat er zo hard aan nog dit weekend...
Zou een foto met Hindley of Hart in het roze heel anders zijn? ;)
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:11:05 #208
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195805986
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:09 schreef Max23 het volgende:
Als Wilco de Giro zou winnen, zou je er toch wel een mooi boek over kunnen schrijven
Hij is wel een soort anti-winnaar inderdaad. Zowel in prestaties als mentaliteit.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:13:44 #209
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195806061
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:08 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Pijo als winnaar van een grote ronde, nee dat moeten we ook niet willen.
Nou...
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:14:52 #210
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195806087
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nou...
Als je het Baskische vlaggetje wegdenkt wel toch?
pi_195806102
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:11 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hij is wel een soort anti-winnaar inderdaad. Zowel in prestaties als mentaliteit.
Daarom gaat hij ook nog gewoon netjes 4e worden.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195806121
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:15 schreef franklop het volgende:

[..]

Daarom gaat hij ook nog gewoon netjes 4e worden.
Niet zulke gemene dingen zeggen.
pi_195806133
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:09 schreef Max23 het volgende:
Als Wilco de Giro zou winnen, zou je er toch wel een mooi boek over kunnen schrijven
We krijgen over 10 jaar gewoon een Andere Tijden Sport over hoe dit mis is kunnen gaan.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:17:02 #214
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195806147
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:14 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Als je het Baskische vlaggetje wegdenkt wel toch?
Ook zonder vlaggetje kijk ik toch liever naar Bilbao dan naar Kelderman. Ondanks de lelijke stijl van Bilbao is het wel een aanvallende renner die soms zowaar ook wel eens een koers wint. Kelderman, tja, je merkt het eigenlijk nooit als hij ergens aan de start staat.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195806148
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:15 schreef franklop het volgende:

[..]

Daarom gaat hij ook nog gewoon netjes 4e worden.
Zullen we een Dafne Schippersachtige weddenschap doen ;) :P
pi_195806183
Vegni is WOEST.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:18:54 #217
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195806197
Ik eis meer Wilco UIs als steun w/
pi_195806286
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:17 schreef Max23 het volgende:

[..]

Zullen we een Dafne Schippersachtige weddenschap doen ;) :P
Ik wil best zeggen dat Kelderman op zeker de Giro niet gaat winnen. In ieder geval niet deze Giro.

En daar wil ik ook een UI op zetten van Kelderman.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:23:46 #219
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195806345
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:16 schreef wimderon het volgende:

[..]

We krijgen over 10 jaar gewoon een Andere Tijden Sport over hoe dit mis is kunnen gaan.
Kunnen ze er een leuke trilogie van maken, de dwaze Giro's van Steven, Tom en Wilco (2016-2018-2020)
pi_195806387
Zijn de mietjes al begonnen met fietsen?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:25:46 #221
102912 crv
Screwed up
pi_195806393
twitter
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
pi_195806397
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:18 schreef Momo het volgende:
Ik eis meer Wilco UIs als steun w/
En anders?
pi_195806444
twitter
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:27:49 #224
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195806454
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:25 schreef crv het volgende:
[ twitter ]
Maffioos
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195806470
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:27 schreef Szura het volgende:

[..]

Maffioos
Capo Wilco regelt dit wel.
Jack does it in real time...
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:28:32 #226
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195806471
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:25 schreef crv het volgende:
[ twitter ]
Dit klinkt als een maffiabaas
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:30:17 #227
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195806515
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:27 schreef El-Stinho het volgende:
[ twitter ]
Post dat gifje van Pat die zegt dat hij de baas is ofzo.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195806544
Eens met Vegni.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_195806561
We zijn weer live! *O*
leven zoals het leven is
pi_195806572
Grote groep al
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:33:22 #231
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195806574
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:18 schreef Momo het volgende:
Ik eis meer Wilco UIs als steun w/
Vooruit
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_195806586
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:34:30 #233
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806589
Als deze drie wegblijven he.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195806593
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:21 schreef franklop het volgende:

[..]

Ik wil best zeggen dat Kelderman op zeker de Giro niet gaat winnen. In ieder geval niet deze Giro.

En daar wil ik ook een UI op zetten van Kelderman.
Dan doe ik weer mee ^O^
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:35:07 #235
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195806605
Eisel briest door z'n mondkapje
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195806621
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:16 schreef wimderon het volgende:

[..]

We krijgen over 10 jaar gewoon een Andere Tijden Sport over hoe dit mis is kunnen gaan.
Zou dan een trio falen in de Giro kunnen zijn: Kruiswijk, Dumoulin (2018), Kelderman.

Ik hoop dat Kelderman wint, gister anderhalf uur in zijn eentje ploeteren. Daar heeft ie echt wel flink wat mentale klappen gekregen, maar niet opgegeven.
pi_195806622
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:35 schreef heywoodu het volgende:
Eisel briest door z'n mondkapje
Eisel leefde voor deze momenten.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:35:41 #238
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806624
Ik ga 9/9 hebben.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195806628
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:35 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik ga 9/9 hebben.
100%
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:36:50 #240
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806643
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:36 schreef showtimer het volgende:

[..]

100%
Ik zie het al. De groep blijft weg en Pellaud wordt tweede.
Put these foolish ambitions to rest.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:37:34 #241
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195806656
Ik versta er geen kut van maar rondom Vegni is het minstens 100 graden, jezus.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195806657
Niemand wil een sprint dus lol
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:37:43 #243
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806661
Quick-Step is mee, Israel is mee. _O-
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:38:12 #244
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806669
Cofidis is mee....
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:38:18 #245
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195806675
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:37 schreef Koffieplanter het volgende:
Quick-Step is mee, Israel is mee. _O-
😬
pi_195806690
Is Ballerini nou mee?
pi_195806691
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:38 schreef Koffieplanter het volgende:
Cofidis is mee....
Hoe ga je dit een plekje geven?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:39:26 #248
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806695
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:39 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Hoe ga je dit een plekje geven?
Als Pellaud wint loop ik binnen.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:40:04 #249
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806709
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:39 schreef TheArt het volgende:
Is Ballerini nou mee?
Is Keisse.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195806714
41
* CARBONI G.

74
HAAS N.

77
MATHIS M.

85
KEISSE I.

93
CLARKE S.

97
MORTON L.

115
DOWSETT A.

121
ARMEE S.

147
TORRES A.

196
MOSCA J.

216
VAN EMPEL E.
pi_195806716
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Als Pellaud wint loop ik binnen.
Maar je bent in een ander spel wel tegengehouden door dommeriken.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:41:31 #252
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806740
5/9. 7.gif
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195806749
Sander Armée, gewoon weer. Die zit dinsdag vast ook weer ergens op de wereld in de vlucht, hopend dat iemand een contract naar hem toegooit.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195806767
Jeetje, Lachlan Morton deed hier ook mee.
Demain, on roule
pi_195806774
Stelling: COF heeft met deze kopgroep grotere winstkans dan met Eljero.
pi_195806775
Boeken toe voor het peloton.
pi_195806778
Dus alleen Groupama gaat hier achteraan moeten rijden? Ik geef de vlucht een goede kans.
pi_195806779
Ach Bora
pi_195806782
Oh, Bora.
pi_195806793
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:43 schreef TheArt het volgende:
Dus alleen Groupama gaat hier achteraan moeten rijden? Ik geef de vlucht een goede kans.
Die gaan dat nooit doen na vorig jaar.
pi_195806806
Bora _O-
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:44:36 #262
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806809
BORA heeft ook effectief maar vier man die mee kunnen draaien.
Put these foolish ambitions to rest.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:45:03 #263
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195806820
Oh er is een brug ingestort waardoor het naar 258km ging? Ik dacht dat een burgemeester het gewoon niet wilde :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:45:34 #264
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806828
Verliest RemcoEvenepoelN1Fan hier de Giro?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195806835
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:43 schreef TheArt het volgende:
Dus alleen Groupama gaat hier achteraan moeten rijden? Ik geef de vlucht een goede kans.
Die gaven vooraf al aan niet te gaan rijden
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:45:50 #266
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195806837
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:45 schreef heywoodu het volgende:
Oh er is een brug ingestort waardoor het naar 258km ging? Ik dacht dat een burgemeester het gewoon niet wilde :+
Eigenlijk is alles wat ik zeg verzonnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:47:07 #267
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806855
Lichtgewicht Fabbro komt die mannen straks wel even terugfluiten.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195806862
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:47 schreef Koffieplanter het volgende:
Lichtgewicht Fabbro komt die mannen straks wel even terugfluiten.
Het is maar goed dat je niet drinkt.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:48:28 #269
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195806878
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:47 schreef showtimer het volgende:

[..]

Het is maar goed dat je niet drinkt.
Hij zuipt?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195806883
Niet geheel belangeloos gun ik Jacopo Mosca wel een etappezege.
pi_195806886
twitter


Kijken of een mention er in zit :+
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:49:32 #272
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195806898
twitter
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:50:28 #273
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195806916
Ook nog even bekvechten in de kopgroep, lekkere sfeer vandaag hoor.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195806920
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:43 schreef showtimer het volgende:
Stelling: COF heeft met deze kopgroep grotere winstkans dan met Eljero.
Draaien niet mee niet.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:50:41 #275
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195806921
Mathis mag niet meer?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:51:11 #276
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195806929
Het is niet overdreven leuk dat Cerny erbij zit.
pi_195806936
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hij zuipt?
Onze Freddy.
pi_195806949
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

Draaien niet mee niet.
Saboteren al vanaf het begin.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:52:19 #279
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195806956
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:48 schreef wimderon het volgende:
[ twitter ]

Kijken of een mention er in zit :+
Jeroen confirmed
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:52:58 #280
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195806970
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:52 schreef showtimer het volgende:

[..]

Saboteren al vanaf het begin.
Maar gaan ze meerijden in het peloton?
pi_195806990
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:52 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Maar gaan ze meerijden in het peloton?
Dat zou wel heel triestig zijn.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:56:31 #282
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195807033
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:53 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat zou wel heel triestig zijn.
Jammer dat je de voorzet niet inkopt.

Maar eens.
pi_195807048
Cofidis heeft 2 renners mee, waarom zouden die niet meerwerken?
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:57:25 #284
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195807056


PatLef weet wel wat voor een tweets hij moet liken.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:58:13 #285
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195807072
Nou ja, 'stralen' is ietwat relatief.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195807113
Schakelgenot
pi_195807116
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:57 schreef Marcoss het volgende:
Cofidis heeft 2 renners mee, waarom zouden die niet meerwerken?
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:01:31 #288
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195807149
Ik snap die Vegni trouwens ook wel dat hij nogal pissed is om deze actie.
pi_195807183
Ze gaan het dichtrijden :P
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:07:17 #291
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195807228
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

Onze Freddy.
Hij is wel ongeveer net zo intelligent ja hahaha.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:08:13 #292
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195807246
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:04 schreef showtimer het volgende:
Ze gaan het dichtrijden :P
Dat dacht FDJ ook in etappe 10
pi_195807314
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:04 schreef showtimer het volgende:
Ze gaan het dichtrijden :P
Nog steeds overtuigd :P?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:13:08 #294
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195807332
Koekjes!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:13:22 #295
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195807336
Jawel de bokkepoot
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:13:27 #296
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195807338
Bokkepoot
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:13:45 #297
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_195807343
Lekker!
pi_195807348
Een bokkepoot!
Citius, Altius, Fortius.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:14:10 #299
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195807353
Als die van Jeroen geel is en die van Karsten groen zou ik hem misschien even in de prullenbak deponeren jongens.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195807355
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:12 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nog steeds overtuigd :P?
Ja
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:14:43 #301
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195807363
DAT IS EEN MERGPIJP ACHTERLIJKE BARBAAR
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')