Waar kun je die krijgen? Ik kan hem niet vinden.quote:
Bij de Duitse Lidlquote:Op zaterdag 26 september 2020 10:35 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Waar kun je die krijgen? Ik kan hem niet vinden.
Oh wacht, dat eet ik niet meer.
Dit is wel de beste van de Ristorante lijnquote:Op zaterdag 26 september 2020 10:44 schreef Sunshine1982 het volgende:
Deze:
[ afbeelding ]
De rest is niet veel soeps.
Sowieso de beste onder de diepvries pizza's. Vooral die dingen met een dikke bodem zijn gewoon niet te nassen.quote:Op zaterdag 26 september 2020 10:49 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Dit is wel de beste van de Ristorante lijn
quote:Op zaterdag 26 september 2020 10:44 schreef Sunshine1982 het volgende:
Deze:
[ afbeelding ]
De rest is niet veel soeps.
Doe je die Pizza ook extra beleggen?quote:Op zaterdag 26 september 2020 10:44 schreef Sunshine1982 het volgende:
Deze:
[ afbeelding ]
De rest is niet veel soeps.
Als je een hap neemt, trek je die hele lap kaas meequote:Op zaterdag 26 september 2020 10:44 schreef Sunshine1982 het volgende:
Deze:
[ afbeelding ]
De rest is niet veel soeps.
Ben je mooi klaar mee, heb je schimmel op je pizzaquote:Op dinsdag 29 september 2020 20:32 schreef I-O het volgende:
Ik vind de oetker pizzas lekkerder maar deze koop ik altijd vanwege de prijs. 2x voor 2.69 bij lidl
[ afbeelding ]
Witte champignons zijn lekker manquote:Op dinsdag 29 september 2020 20:33 schreef Dagoduck het volgende:
[..]
Ben je mooi klaar mee, heb je schimmel op je pizza
Hoelang bakken jullie die dr oetkers? 13min op 220? Soms is bodem niet super goed gaar als je de aangeschreven tijd hanteert. Beetje tricky.quote:Op dinsdag 29 september 2020 19:51 schreef Dagoduck het volgende:
[ afbeelding ]
Deze dus, en dan doe ik er vaak zelf nog wat ansjovis op. Een enkele keer jalapeños.
Wissel het soms af met Ristorante, één van deze dan:
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Meestal 2 minuutjes langer dan op de verpakking staat. Je ziet het wel aan de kleur.quote:Op dinsdag 29 september 2020 20:38 schreef RipCity het volgende:
[..]
Hoelang bakken jullie die dr oetkers? 13min op 220? Soms is bodem niet super goed gaar als je de aangeschreven tijd hanteert. Beetje tricky.
Verder proef je wel aan die oetkers dat ze MEGA zout zijn waardoor ze wel goed smaken en verslavend zijn
Ook een Ristorante, maar dan die met salami, "pesto" en tomaatjesquote:Op zaterdag 26 september 2020 10:44 schreef Sunshine1982 het volgende:
Deze:
[ afbeelding ]
De rest is niet veel soeps.
Precies, heeft niks met echte pizza te maken maar dat geldt voor alle diepvriespizza's,quote:Op zaterdag 26 september 2020 10:34 schreef Marsenal het volgende:
Big American Texas.
Sjieke pizza's vreet je maar in eem restaurant, thuis is een diepvriespizza junkfood. En amerikanen zijn het beste erin, daar hebben de Italianen geen kaas van gegeten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |