abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 8 september 2020 @ 20:38:12 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194959993
Etappe 11: Châtelaillon-Plage - Poitiers, 167,5 km

Nog nooit zo'n spannend begin van een rit meegemaakt. Voor we überhaupt vertrekken was het eerst de vraag of we wel zouden vertrekken, aangezien we aan het wachten waren op de uitslagen van de coronatests. Spanning en sensatie. Welke ploeg gaat al naar de start? Welke ploeg missen we? Oei, ik heb Lotto-Soudal nog niet gezien jongens. Nee, een ambulance komt iemand van Quick Step ophalen! Zenuwslopend, maar uiteindelijk bleken alle renners negatief getest te zijn. Hilarisch genoeg bleek koersdirecteur Prudhomme wél positief te zijn, daar sta je dan met je goede gedrag. Je zou verwachten dat de koersdirecteur het goede voorbeeld geeft, maar waarschijnlijk heeft hij toch teveel verplichtingen door laten gaan waardoor hij in contact is gekomen met iemand met corona. Een aantal stafleden van verschillende ploegen bleken ook positief getest te zijn, maar nooit meer dan één per ploeg. We konden dus met een volledig peloton vertrekken. Met wat wind had het een leuke aanvangsfase kunnen worden, we moesten meteen over een lange brug. Het waaide alleen niet zo hard, dus hadden de renners er weinig zin in. Een Zwitserse entente werd gevormd, Stefan Küng en Michael Schär besloten de hele dag voor lul te gaan rijden. Dat was in ieder geval hun plan, maar dat ging niet echt door. Met een kilometer of 100 te gaan werd het peloton ineens nerveus, zou de wind dan toch gunstig staan? Er werd flink doorgetrokken en er ontstonden een aantal scheurtjes. Niet veel later vond er een grote valpartij plaats, waardoor het veld helemaal uit elkaar werd geslagen. Schär en Küng werden ondertussen bijgehaald. Lang duurde het waaiergeweld niet, al snel viel het weer stil. Daarna gebeurde er vrij lang eigenlijk vrij weinig, tot we door wat dorpen en steden mochten fietsen. Hier stond zoveel verkeersmeubilair dat valpartijen onvermijdelijk waren. In Rochefort gingen een hoop renners onderuit, met Formolo als grootste slachtoffer. Ook Martin en Pogacar lagen op de grond, maar zij konden snel weer verder. Een tijd later reden we door La Rochelle, de passage daar was ook vrij gevaarlijk. Als er zoveel rotondes op het parcours liggen dat het peloton alleen al daardoor op een lint komt te zitten weet je dat het erg is. Toch wel vrij onnodig, allemaal. Soms moet je het niet opzoeken. Je had ook prima rond deze steden heen kunnen rijden, maar omdat ze waarschijnlijk wat geld betaald hebben rijden we dwars door het centrum met alle drempels, vluchtheuvels en rotondes van dien. Je doet het ook voor de mooie plaatjes, zoals in La Rochelle, maar als je een stuk of tien wielrenners op de grond ziet liggen zijn die mooie plaatjes ineens toch een stuk minder mooi. Met het gevaar iets teveel als Michel Wuyts te klinken moet toch de vraag gesteld worden of dit beter aangepakt had kunnen worden.

Zelfs Renaat zei dat dit parcours ontworpen leek om renners te laten vallen, daar voel ik me dan wel weer door gesterkt. Enfin, ergens rond La Rochelle ging Barguil ook nog eens onderuit. Daarna werd het helemaal nerveus, want voorbij La Rochelle zou er een open stuk volgen richting de brug naar Île de Ré. En jawel hoor, tijdens dat kleine open stuk ontstonden er waaiers. Hoewel je ook zou kunnen zeggen dat enkele jongens na een nerveuze dag het tempo simpelweg niet meer konden volgen. We hielden in ieder geval een kleine groep over van een man of 80, die even later nog wat kleiner werd door een nieuwe valpartij. Die valpartij leek dan weer wat meer op een rechte weg te ontstaan, soms ligt het ook echt aan de renners zelf. Alaphilippe viel weg door deze valpartij en Superman Lopez moest even in de achtervolging. Op de brug kon Lopez weer aansluiten, waarna we gingen toewerken naar de sprint. In de laatste kilometers gebeurde niet gek veel meer, de wind stond allesbehalve gunstig. Jumbo reed op kop, om maar uit de problemen te blijven. Wout van Aert moest tot groot verdriet van de Belgen Roglic beschermen, het werd geen sprint voor hem. Eenmaal in de laatste paar kilometer zagen we een treintje van Sunweb, dat leek in eerste instantie heel goed te functioneren. Ontspoorde daarna alleen volledig, Bol kwam ver te zitten terwijl zijn mannen vrolijk op kop bleven rijden. Quick Step nam het commando over en bracht Bennett in een ideale positie naar de laatste 200 meter. Bennett ging aan en niemand kwam er meer over. Ewan strandde in het wiel, zoals het hoort. Eindelijk een overwinning voor Bennett, een behoorlijk emotionele zaak bleek achteraf. Valt ook wel te begrijpen, als sprinter van Quick Step is de druk groot. Je moet winnen, en dat lukte tot nu toe niet. Nu is het eindelijk wel gelukt, voor de gezelligheid krijgt hij meteen de kans om voor twee op een rij te gaan. Het peloton trekt naar Poitiers, op papier lijkt het een nieuwe massasprint te gaan worden.




De renners gaan van start in Châtelaillon-Plage, een plaats waar ze tijdens de vorige rit ook al doorheen mochten fietsen. In Châtelaillon-Plage wonen ongeveer 6000 mensen, groot is het hier niet. De toevoeging plage doet vermoeden dat we hier een strand aantreffen, en dat is ook wel zo. Volgens het roadbook is het zelfs het mooiste strand van de hele regio, drie kilometer lang. Dan ben je er alleen nog niet, want je wil natuurlijk niet de hele dag op het strand liggen. Nee, je wil ook zwemmen natuurlijk. Dat schijnt hier iets moeilijker te zijn, heb ik van mijn informant vernomen. Door de ligging moet je als het eb is een kilometer door de modder lopen om bij de zee uit te komen. Dat zeggen ze vooraf niet he, in Châtelaillon-Plage. Nee, kom je natuurlijk pas achter als je hier op een van de vele campings staat. Daarom dit vriendelijke advies aan iedereen: Ga niet naar Châtelaillon-Plage. Ook omdat je je tong breekt als je naderhand moet uitleggen waar je bent geweest. Goed, in het dorp valt vooral de boulevard op. Veel vakantiehuisjes, een aantal daarvan zijn zelfs vrij mooi. Belle Époque, blijkbaar. Er is een casino, en een theater dat er in ieder geval van de buitenkant mooi uitziet. Net onder Châtelaillon-Plage komen we het oesterdorpje Les Boucholeurs tegen, alles in deze omgeving heeft met oesters te maken. Het schijnt hier ook nog wel eens te waaien, daarom wordt hier jaarlijks een vlieger- en windfestival georganiseerd. Komen 70.000 mensen op af, amai. De foto in het roadbook laat vooral vliegers in de vorm van een octopus zien, bijzonder. De Tour is hier overigens nog nooit geweest voor een start of een vertrek, we hebben te maken met een primeur. Kan liggen aan het feit dat er verder bijzonder weinig over Châtelaillon-Plage te melden valt. Ja, dat het dorp aan de Vélodyssée ligt, een fietsroute van 1200 kilometer van Bretagne naar Spanje. Langste fietsroute van Europa, hoera. Om het geheel krachtig af te ronden vermelden we ook nog dat Lucie Anastassiou van hier is. Zij zou dit jaar deelnemen aan de Olympische Spelen, maar dat feest ging dus niet door. Welke sport? Schieten. Ja, echt.



De renners gaan van start langs de hippodroom, in beter Nederlands ook wel bekend als de paardenrenbaan. We rijden tijdens de neutralisatie dwars door de stad, op weg naar de kust. Over de Boulevard de la Mer rijden we langs alle vakantiewoningen, appartementen en uiteraard ook het water. Aan het eind van de lange boulevard slaan de renners rechtsaf, waarna ze een tijd gaan rijden over een weg waar we tijdens de vorige rit ook al over reden. Het is nog steeds geneutraliseerd, dus dat heeft verder weinig relevantie. Buiten de stad gaan we naar rechts waar het de vorige keer naar links ging, maar nog steeds is de neutralisatie niet voorbij. Een paar kilometer verderop mogen we pas echt los, nadat we over de snelweg zijn gereden. Ergens tussen de akkers gaat Prudhomme niet met z'n vlaggetje zwaaien, want uitgerekend hij heeft corona. Iemand anders zal zijn taken moeten overnemen, maar het resultaat zal hetzelfde blijven. De renners rijden de eerste drie kilometer over een brede en vlakke weg door de open velden. Het peloton komt uit in La Jarne, waar het naar rechts gaat. Na deze bocht komen we in La Jarne zelf nog wat verkeersmeubilair tegen, buiten het dorp gaat de brede weg zonder verdere complicaties vier kilometer volledig rechtdoor tot in Grolleau, alwaar ik toch wel verwacht een verwaarloosde man met een snor aan te treffen. Volledig open terrein nog steeds, wellicht krijgen we een dag later dan verwacht wel een waaiershowtje. In Grolleau komen we wat huisjes en wat vluchtheuveltjes tegen, maar eigenlijk fietsen we gewoon nog steeds rechtdoor. De komende tien kilometer komen we eigenlijk geen bocht van betekenis tegen, immer geradeaus door allerlei weinigzeggende nederzettingen. In de dorpjes wat obstakels, buiten de dorpjes vooral open terrein. Twee rotondes, om toch nog een beetje te moeten sturen. Niet lang na de tweede rotonde slaan de renners in Puydrouard linksaf, een beetje een verstopte weg in tussen twee huizen door. Ze rijden nu over een iets smallere weg verder richting Forges. Richting het noorden ook, terwijl we net richting het oosten rijden. Kan iets betekenen, als het waait. Goed, na Puydrouard rijden we weer langs vele akkers verder, via Forges op weg naar Bouhet. De komende zeven kilometer gaat het vooral rechtdoor, afwisselend door een bos en langs open velden. In Bouhet slaan we rechtsaf, daarna rijden we een kilometer of tien min of meer rechtdoor richting Courçon over een weg die wat glooiender begint te worden. Ook in dit stuk heeft de wind weer een aantal keer vrij spel, het Franse platteland biedt weinig beschutting. We fietsen wel nog door een paar dorpjes met de bijbehorende bochtjes en verkeersremmers, verder is het makkelijk fietsen tot aan Courçon. Hier treffen we na 34 kilometer koers een kerk aan in de vorm van een kasteel, terwijl we een paar kilometer eerder in Benon al een kerk zagen in de vorm van een vuurtoren.



In Courçon slaan we rechtsaf en daarna linksaf, op weg naar de volgende dorpjes. De weg buiten Courçon is een stukje smaller, en weer ouderwets open. We komen uit in Angiré waar het weer bol staat van de vluchtheuvels en dat soort onzin, daarna rijden we een paar kilometer langs de akkers richting La Grève-sur-Mignon. Dit dorpje is wat vriendelijker voor de renners, op een rotonde na weinig gekke fratsen. Vanuit La Grève gaat het vijf kilometer vooral rechtdoor richting Saint-Hilaire-la-Palud, in een bosrijke omgeving. Al komen we ook weer wat open velden tegen, doe mij maar windkracht 6. Voorbij Saint-Hilaire-la-Palud rijden we tien kilometer door open velden. In de verte zien we een watertoren, verder zien we alleen maar akkers en velden vol zonnebloemen, als ze nog niet verwelkt zijn ondertussen. Het is vlak en het is recht, maar het is vooral open. Kom op wind, doe het. Tussendoor rijden we nog een keer door een dorpje, Amuré. Buiten dit dorp verschijnen er wel iets meer bomen langs de kant van de weg, tot we na een tijd uitkomen in Sainsais. In dit dorpje slaan we linksaf, daarna volgen we 6,5 kilometer dezelfde weg tot in Coulon. We komen in het Parc naturel régional du Marais poitevin terecht, een moerasgebied. Het terrein begint ook een stuk groener te worden, na een aantal bochten in Sansais is de weg buiten het dorp goed voorzien van bomen ter bescherming tegen de wind. Even verderop komen de renners een rotonde tegen, daarna bevinden ze zich echt midden in het moeras. We rijden via een aantal bruggetjes over het water en zien de samenstelling van de natuur zienderogen veranderen. Een paar kilometer en een rotonde later rijden we over La Sèvre Niortaise, waarna we na 61 kilometer Coulon betreden. Ik zou dit dorpje willen omschrijven als het Giethoorn van Franrkijk. Ik zie bootjes en bruggetjes, meer heb je niet nodig voor die vergelijking. Coulon is het belangrijkste dorp van dit moerasgebied. Het is ook het drukste plaatsje, er komen veel toeristen op. Wel vooral veel Fransen, aangezien Coulon in het buitenland blijkbaar minder bekend is. Nou, daar komt nu dus verandering in. Laat de Chinezen maar komen.



In Coulon slaan we rechtsaf, daarna vervolgen we onze tocht over het Franse platteland. Hoewel dat land iets minder plat gaat worden, na drie vlakke kilometers gaat het zowaar drie kilometer vals plat omhoog richting Saint-Rémy. De iets minder brede weg is een beetje bochtig en verder vooral voorzien van veel bomen langs de kant. Eenmaal in Saint-Rémy is het weer zo vlak als wat, na een paar bochten in dit dorp rijden we verder richting Saint-Maxire. Vijf vlakke kilometers, nog steeds langs de akkers. Al worden die akkers vaak wel aan het zicht onttrokken door een bomenrij langs de weg. Als het waait is dit niet het meest interessante deel van de rit, al kom je er wel achter dat ze in Frankrijk ook best wat maïs hebben. Eenmaal in Saint-Maxire wordt het vrij bochtig, de passage in dit dorp is om duizelig van te worden. We slingeren ons een weg tussen de huizen door en gaan buiten het dorp op weg naar Échiré. De weg buiten Saint-Maxire blijft bochtig, redelijk smal ook. De komende zeven kilometer gaan we een beetje crossen door de bossen, af en toe ook door een dorpje. Het is relatief vlak, we komen alleen een paar stukjes vals plat omhoog tegen. Veel riviertjes hier, dus ook een paar bruggetjes. Die zijn soms wat smaller, we zagen een paar dagen geleden nog dat je dan goed moet opletten. Even verderop slaan we linksaf en dan rijden weer door wat meer open terrein Échiré binnen. Hier liggen wat rotondes en nog een stuk of wat bochten. Buiten het dorp rijden we nog eens over een bruggetje en daarna gaat het een kilometer of twee min of meer rechtdoor tot in Saint-Gelais, wat best een leuk dorpje is. Hier gaat het linksaf, op weg naar Cherveux. Vijf kilometer lang loopt de weg vals plat omhoog, behoorlijk rechtdoor. De renners rijden deels door de bossen en deels langs eindeloze velden, het lijkt de hele dag een beetje hetzelfde verhaal te worden. In Cherveux slaan we rechtsaf, waarna we op weg gaan naar de enige gecategoriseerde klim van de dag. Als we bij het verlaten van Cherveux naar links kijken zien we nog net de torentjes van een kasteel. Het kasteel van Cherveux, een prima exemplaar. Tijdelijk gesloten, net als de rug van Herbert Dijkstra.



Via een wat smallere weg die voor de gein is voorzien van wat paaltjes aan de zijkant rijden we buiten Cherveux naar de Côte de Cherveux toe. Eerst volgt er nog een stukje in dalende lijn, met zelfs een paar scherpe bochtjes onderweg. Daarna gaan we klimmen hoor, amai, riemen vast. Eén kilometer aan 4,6% gemiddeld, heel spannend is het ook weer niet. Toch, vierde categorie. Cosnefroy, we kijken naar jou. Beetje random om hier ineens punten uit te delen, maarja, het zal wel. Na 91 kilometer komen we boven, een korte afdaling van een kilometer volgt. Stelt weinig voor, al snel gaat het opnieuw omhoog. Anderhalve kilometer aan een procent of vier, dat is alleen blijkbaar geen bergprijs waard. Nouja, mij best. We komen uit in Cerzeau, buiten dit dorp is het een kilometer of vijf zo goed als vlak. We rijden verder over een behoorlijk brede en rechte weg richting Saint-Maixant-l'École. Het terrein is weer eens ouderwets open, al heb ik niet het idee dat het überhaupt gaat waaien. Zonde. Aan het eind van deze weg komen we uit op een industrieterrein, waar we bij de tweede rotonde linksaf moeten. Een tocht dwars door Saint-Maixent-l'École volgt, na bijna twee kilometer volledig rechtdoor te hebben gereden over een brede weg in dalende lijn slaan we linksaf. Na deze bocht komen we een rotonde tegen, waar we rechtdoor gaan. Bij de volgende rotonde slaan we rechtsaf en gaan we op weg naar de tussensprint van de dag. Die volgt na 108 kilometer in Les Grands Ajoncs, wat niet meer is dan een gehucht. Er staan een stuk of tien huizen en dat is het dan ook wel. Geen idee hoe ze hier aan genoeg geld komen om een tussensprint binnen te slepen, als de gemeente Exireuil heeft betaald hadden ze wel een betere locatie kunnen uitzoeken. Best een lastige sprint wel, daar niet van. Richting de tussensprint loopt de weg zelfs een kilometer of vier omhoog, met in het begin warempel een kilometer aan 5%. Daarna vlakt het in de laatste meters voor de tussensprint wel af, maar dit zou toch weer een goede gelegenheid voor Sagan moeten zijn om wat extra punten binnen te koppen. De organisatie doet nog zo z'n best om het hem naar de zin te maken. Aangaande het fotomomentje wil ik jullie de schoonheid van Les Grands Ajoncs niet onthouden. Als ze hier toch een paar duizend euro hebben neergetikt om de tussensprint binnen te hengelen mogen we ze wel even in het zonnetje zetten. Ga er even goed voor zitten en geniet:



Na de tussensprint moeten de renners nog 60 kilometer afleggen. Voorbij de tussensprint rijdt het peloton vier kilometer min of meer rechtdoor langs een afgeschermde weg. Daarna volgt er een geniepige bocht naar rechts, met wat verkeersmeubilair in het midden van de weg bij deze kruising. We rijden langs Chantecorps verder richting Vausseroux over een redelijk brede weg die vooral vrij vlak is. Het gaat tussendoor een keer een kilometer aan 2% omhoog, dat is het zwaarste stuk. De renners rijden vooral rechtdoor over deze weg die bijna volledig is omsloten door bomen. Zeven kilometer rijden we over deze weg, ergens halverwege komen we door Vautebis. Een dorpje dat zo betekenisloos is dat ze zelfs niet eens de moeite hebben genomen om een drempeltje of een vluchtheuveltje aan het geheel toe te voegen. Daardoor wordt het wel een stuk makkelijker om na bijna 120 kilometer Vausseroux te bereiken. Eenmaal in Vausseroux slaan we voorbij de kerk rechtsaf, waarna de renners een tijdje over een Streetviewloze weg gaan fietsen. Nouja, bijna volledig Streetviewloos. Een klein stukje hebben ze wel meegepakt, net genoeg om toch wat informatie op te doen. Iets smallere weg, door terrein met net iets minder bomen. Meer akkers, minder groen. Verder stelt het geen klote voor volgens mij, paar kilometer heel minimaal vals plat omhoog, maar eigenlijk is het gewoon vlak. Paar minimale bochten, maar ook dat mag geen naam hebben. Na 128,5 kilometer komen we uit in Vasles, een dorpje waar geen kinderen langs de kant van de weg zullen staan want die hebben vasles. Nee, dit kan niet. Maar dit dorp kan ook niet, er valt geen donder te beleven. Je zou kunnen stellen dat we zijn aanbeland in het grote Franse niets. De luiken zitten hier niet voor niets allemaal dicht. In Vasles slaan we rechtsaf, daarna rijden we nog even via een aantal bochten om de lokale kerk heen. Bij het verlaten van het dorp valt me verder vooral op dat ze een gigantische begraafplaats hebben, blijkbaar is hier wonen niet bevorderlijk voor de gezondheid.



Nog een kilometer of 40 tot de finish. Buiten Vasles rijden we over een rechte en brede weg verder naar de volgende dorpjes van weinig betekenis. Over negen kilometer komen we aan in Lavausseau, in de tussentijd rijden we eerst vijf kilometer over een behoorlijk vlakke weg naar Benassay. Veel bomen langs de kant van de weg, verder weinig bijzonders. Vlak voor Benassay gaat het een beetje op en af met wat bochtjes, daarna komen we in het dorp zelf ook wat bochten tegen. We fietsen door het centrum en houden daarna links aan, waarna het een kilometer of drie vrij recht en vrij vlak is tot in Lavausseau. In dit dorp komen we wel tal van bochten tegen, naast een enorme versmalling van de weg. Bij het binnenrijden van het dorp gaat het scherp naar links, daarna moeten we ergens rechtdoor waar je amper rechtdoor lijkt te kunnen gaan. Een huis half op de weg gebouwd, dat soort werk. Maar goed, 30 kilometer van het eind, geen paniek. Het blijft een tijdje smal, maar als we buiten Lavausseau rechtsaf slaan is de weg weer breed genoeg. Het gaat een tijd duren voor we het volgende dorp tegenkomen, de volgende 15 kilometer rijden we door een volstrekt verlaten gebied. Deels rijden we door bossen, maar we komen ook wel weer wat uitgestrekte velden tegen. Omdat ik mijn enthousiasme niet kan bedwingen heb ik het maar vast opgezocht, hier staat de wind waarschijnlijk tegen. Hebben we dus niets aan. Ach, de bomen overheersen toch. Het gaat verder vooral rechtdoor, terwijl het een klein beetje op en af gaat. Heel minimaal allemaal, niet genoeg om wie dan ook in de problemen te brengen. Zelfs Poels niet, kun je nagaan. Het is de kilometers aftellen tot we Poitiers bereiken, een weinig inspirerend parcours. Dit stuk van 15 kilometer is in het begin nog wel een klein beetje bochtig, maar na een tijd gaan we gewoon daadwerkelijk vijf kilometer rechtdoor. Aan het eind van deze eindeloze weg komen we uit bij een rotonde met een paar wolven in het midden, waar we rechtdoor gaan. Daarna gaat het een kilometer of drie vooral rechtdoor, terwijl we langs het vliegveld van Poitiers fietsen. Uiteindelijk komen we uit in Biard, een dorpje aan de rand van Poitiers. Het is vanaf hier nog een kilometer of 10 fietsen tot de finish.



In Biard slaan de renners rechtsaf, waarna ze een tijd over een vreemde weg gaan rijden. Vreemd, omdat ie vrij smal is. We komen bovendien tal van wegversmallingen tegen, en in het dagelijks leven staan hier ook wel een aantal van die bloembakken op de weg. Al zou het in de praktijk mee kunnen vallen, ik kom een krantenartikeltje tegen waarin staat dat men voor liefst 300.000 euro heeft gesleuteld aan het parcours in Poitiers. Drempels geëgaliseerd, rotondes weggehaald, borden verwijderd en ga zo maar door. Mag wat kosten, een Touraankomst. Alsnog vind ik het een merkwaardig begin van het lokale parcours. Na de bocht naar rechts in Biard volgt een nieuwe bocht naar rechts, waarna we linksaf slaan. Vervolgens duiken we naar beneden over een smalle weg, beneden bereiken we de Route de la Cassette. Deze weg volgen we een tijd, terwijl het soms smal is en soms iets minder smal. In het begin fietsen we door een mooi park, daarna komen we tussen de huizen terecht. De meeste verkeersobstakels zullen wel weggehaald zijn, maar aan die smalle weg is niets te doen. Na een tijd rijden we door een tunneltje, waarna we ons definitief in Poitiers bevinden. De listige Route de la Cassette volgen we nog een tijdje, tot we na een schuine bocht naar links de Rue de Maillochon bereiken. Langs het spoor rijden we een tijd verder over een vrij rechte en iets bredere weg. Deze weg loopt een beetje vals plat omhoog, tot we bij een rotonde uitkomen waar we naar rechts moeten. Al snel zou je normaal gesproken de volgende rotonde tegenkomen, maar die is voor de gelegenheid weggehaald. Zo, da's weer tienduizend euro. Het gaat nu een tijdje vals plat naar beneden over de Avenue de Nantes. Aan het eind van deze weg volgt er een scherpe bocht naar rechts onder de spoorbrug door, we bevinden ons nu op vijf kilometer van het eind. De renners rijden langs de Tour du Cordier, kicken torentje hoor. We rijden nu een tijd over een veel bredere en rechtere weg, langs de oevers van de Clain. Deze weg volgen we ongeveer twee kilometer, vlakke en aangename kilometers. Op iets meer dan drie kilometer van het eind slaan we linksaf en rijden we over de Pont Neuf. Aan de andere kant van de brug fietsen we door een winkelstraat, waar de weg ineens omhoog begint te lopen. 700 meter gaat het aan 4% omhoog, toch een hinderlijk stukje voor de sprinters. De renners komen uit bij een rotonde, waar ze naar links gaan. Daarna volgt er nog een vals platte uitloper van een paar hectometer. Ter hoogte van Le Palais de la Bière, een aangename verrassing, ligt de volgende rotonde op de renners te wachten. Hier gaan ze schuin naar rechts, waarna er een kort stukje in dalende lijn volgt. We rijden rechtdoor tot op anderhalve kilometer van het eind, hier volgt er een lastige bocht naar links. Dit is wel meteen de laatste lastigheid van de dag, hierna rijden we volledig rechtdoor tot aan de finish over een volkomen vlakke en brede weg. Hoewel, volkomen vlak, het lijkt in de laatste meters van de rit nog een klein beetje vals plat omhoog te lopen.




De rit eindigt op de ring van Poitiers, ze hebben weer een merkwaardige locatie weten te vinden. Het wordt extra merkwaardig als je bedenkt dat de man die verantwoordelijk is voor de aankomsten in de Tour de France afkomstig is uit Poitiers. We zijn in de stad van Stéphane Boury, medewerker van ASO. Hij tekent de aankomsten uit in steden die hij niet kent, dan kan het een keer gebeuren dat je voor een vreemde optie kiest. Maar deze stad kent hij dus op zijn duimpje, en dan bedenkt hij zoiets. Blijft toch een merkwaardige sport, hè. In een interviewtje dat in een of ander lokaal blad stond gaf hij wel aan zo trots als een hond met zeven lullen te zijn op deze aankomst. Als je de bloembakjes weghaalt is er verder geen gevaar. Het stuk in stijgende lijn bereiken we met zo'n volle vaart dat de sprinters daar lachend zullen overleven. Nemen we allemaal mee. De aankomst op de ring heeft dan weer vooral te maken met de benodigde ruimte, het te verwachten verhaal. Dit wordt de vierde keer dat er een Tourrit aankomt in Poitiers. In het verleden wisten Jean Forestier, Jean-Pierre Danguillaume en Sean Kelly hier te winnen. Ik spot qua namen een patroon. In het huidige peloton vinden we geen Jean of iets wat er op lijkt, maar met Sam komen we ook al best aardig in de buurt. Al hadden ze bij de organisatie vooral Arnaud Demare in gedachten, vol trots wordt op de officiële site gemeld dat Demare hier in 2014 nationaal kampioen wist te worden. Arnaud is er alleen niet bij, jongens. Mag aangepast worden. Hij werd overigens niet eens Frans kampioen in Poitiers, maar in Futuroscope. Dat pretpark ligt een kilometer of 12 ten noorden van Poitiers. Sinds 1994 is de Tour niet meer in Poitiers geweest, daarna werd Futuroscope steeds populairder, al hebben we dat park sinds 2000 ook al niet meer bezocht. Toen ging de Tour daar wel meteen van start, misschien vonden ze dat voorlopig voldoende aandacht. We hadden blijkbaar een Stéphane Boury nodig om terug te keren naar Poitiers. Een stad met 90.000 inwoners in het departement Vienne, regio Nouvelle-Aquitaine. Het is de thuisbasis van de vrouwenploeg van FDJ, pik je ook weer even mee. Die ploeg kennen we vooral dankzij de ondertussen vermoeiende act van Cecilie Ludwig Uttrup, of misschien moeten die namen wel in een andere volgorde. Poitiers is verder de geboortestad van Michel Foucault, een bekende filosoof. Niet ver van de route van vandaag vinden we de Résidance Michel Foucault, een studentenhuis. Want Poitiers is ook een universiteitsstad, de lokale universiteit is zelfs een van de oudste van Frankrijk. Onder meer Descartes schijnt hier gestudeerd te hebben. Ik denk, dus ik ben! Dat zijn teksten. Aangezien Poitiers een vrij oude stad is komen we in het centrum een paar leuke gebouwen tegen. Een aantal oude kerken bijvoorbeeld, uit de 12e eeuw. De Notre-Dame-la-Grande mag er best zijn, of de kathedraal van Saint-Pierre. In het behoorlijk gezellig ogende centrum treffen we ook nog wat vakwerkhuisjes aan, dan kun je bij mij al niet meer stuk.



In Poitiers is er ook nog een kerk ter ere van Sint Hilarius. Vernoemd naar Hilarius van Poitiers, blijkbaar de belangrijkste theoloog van de 4e eeuw, in het westen althans. Zijn geschriften vormen de oudste christelijke literatuur in Gallië. En dat allemaal in Poitiers, onvoorstelbaar. De renners finishen overigens dicht in de buurt van het lokale congrescentrum, het Parc des expositions de Grand Poitiers. Groot jongen, niet normaal. Maar goed, in Poitiers zal het overdag vrij warm worden, 29 graden in de middag. Geen kans op regen, een beetje wind vanuit het noorden/noordoosten. Staat dus grotendeels tegen, gedurende finale. Eigenlijk gedurende de hele rit, ook halverwege de rit staat de wind precies zo en is het zo warm. In startplaats Châtelaillon-Plage is het ook bijna hetzelfde verhaal, 29 graden overdag en wind die 's ochtends en in het begin van de middag vanuit het noordoosten komt. Vooral tegenwind dus, het wordt een slome dag. Die slome dag begint om 13:25, waarna we een kwartier door Châtelaillon-Plage gaan fietsen, wat overigens een verschrikkelijke naam is om te typen. Waarom doe ik het dan? Die vraag stel ik me sowieso regelmatig. Eurosport is in ieder geval weer meteen aanwezig, de NOS begint er om 14:40 aan en dat geldt ook voor Sporza. De aankomst wordt verwacht tussen 17:18 en 17:39.



Dit moet voorlopig de laatste kans voor de sprinters worden. De rit is ook bewust vrij makkelijk gehouden en men heeft een poging gedaan om toch zoveel mogelijk de bossen op te zoeken. Dat zijn de woorden van de heren Gouvenou en onze vriend Boury, ze hadden nog meer open terrein kunnen opzoeken maar dat is bewust niet gedaan. Van het klimmetje aan het eind verwacht men ook niet veel, de verwachting is dat de sprinters daar in volle vaart naar boven kunnen knallen. Nee, het moet een nieuwe sprint worden, waarna we wat ritten voor de vluchters en de klimmers krijgen. Open terrein of bossen, als we naar het weersbericht kijken lijkt het sowieso weinig uit te maken. Vooral wind tegen of schuin tegen, niet echt een aanleiding voor waaiers. Wel slecht voor de vluchters, het moet raar lopen wil deze rit niet eindigen in een massasprint. Daar gaan we dan ook maar gewoon vanuit, lekker makkelijk.
1. Bennett. Na Jean, Jean-Pierre en Sean een Sam. Bovendien een nieuwe Ier na Kelly. Klinkt allemaal bijzonder logisch, zeker na zijn net geboekte ritzege. Hij werd een keer goed afgezet en was in staat om het af te maken, dan ben je ook meteen de favoriet voor de volgende dag. Een sprinter van Quick Step wint altijd in de Tour, en normaal gesproken wel meer dan één rit ook.
2. Ewan. Heerlijk, die kleine smiecht die weer eens van achteruit probeert te komen maar dat het dan niet lukt. Dat ie net op een paar centimeter blijft hangen. Geweldig. Kan ik echt van genieten. Volgende keer niet beter, ouwe profiteur.
3. Bol. Cees is boos. De mannen in de trein zijn boos. Iedereen is boos. Gelukkig komt dominee Spekenbrink met wat zalvende woorden, waarna iedereen weer vol goede moed een nieuwe poging waagt om het niet te verneuken. Ach, we moeten eerlijk zijn, zelfs met een perfecte trein is Cees gewoon enorme middelmaat. Met dank aan het zwakke sprintersveld hier eindigt ie een paar keer hoog. Geen schande, we kunnen niet allemaal Wout van Aert heten. Daarover gesproken, die zal wel weer niet mogen. Ik heb even met Roglic gebeld, maar hij wil helaas nog steeds niet de sprint voor hem aantrekken. Heel flauw, ik weet het. Sorry Michel. Misschien op de Champs Elysees, als het geel binnen is!
4. Sagan. Altijd op vier, ook als hij de dag ervoor toevallig derde is geworden. De groene trui raakt steeds verder uit beeld, amai. Hij zal de dagen hierna flink aan de bak moeten. Zelden vertoonde praktijken.
5. Theuns. Pedersen. Stuyven. Even ingevuld bij random.org en daar komt Stuyven uit. Weten we dat ook weer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 8 september 2020 @ 20:47:03 #2
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194960176
quote:
2. Ewan. Heerlijk, die kleine smiecht die weer eens van achteruit probeert te komen maar dat het dan niet lukt. Dat ie net op een paar centimeter blijft hangen. Geweldig. Kan ik echt van genieten. Volgende keer niet beter, ouwe profiteur
Dat maakt sprinten ook weer mooi. En de keer dat die gluiperd weer net wel wint is niet ver weg ~O>
  dinsdag 8 september 2020 @ 22:06:51 #3
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_194961619
Tussen km 3 en 2 dus nog wel een dikke 3% omhoog. Kan mogelijk nog een dikke, zwakke sprinter worden afgefietst.
  dinsdag 8 september 2020 @ 22:10:28 #4
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194961675
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 september 2020 22:06 schreef Zwansen het volgende:
Tussen km 3 en 2 dus nog wel een dikke 3% omhoog. Kan mogelijk nog een dikke, zwakke sprinter worden afgefietst.
Heb het over Mads?
pi_194962694
Heb jij eigenlijk door je intensieve voorbeschouwingen in het echte leven ook al plekken bezocht die je tegen bent gekomen tijdens het schrijven van een voorbeschouwing? Al wat werken van Vauban gezien bijvoorbeeld, de appreciatie komt duidelijk naar voren in de stukken :) ?

@Rellende_Rotscholier
  Moderator dinsdag 8 september 2020 @ 23:43:20 #6
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194963425
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 september 2020 22:50 schreef Dale__Cooper het volgende:
Heb jij eigenlijk door je intensieve voorbeschouwingen in het echte leven ook al plekken bezocht die je tegen bent gekomen tijdens het schrijven van een voorbeschouwing? Al wat werken van Vauban gezien bijvoorbeeld, de appreciatie komt duidelijk naar voren in de stukken :) ?

@:Rellende_Rotscholier
Dat wordt iets voor in de toekomst. De afgelopen jaren vooral op vakantie geweest met vrienden en dan maken termen als wielrennen en Vauban weinig indruk kan ik je vertellen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194964967
De afdeling citymarketing van Pau is wraak aan het nemen

[ Bericht 63% gewijzigd door Slobeend op 09-09-2020 08:13:44 ]
pi_194964974
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 07:37 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

De afdeling citymarketing van Pau is wraak aan het nemen
😂😂😂
pi_194965138
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 september 2020 22:06 schreef Zwansen het volgende:
Tussen km 3 en 2 dus nog wel een dikke 3% omhoog. Kan mogelijk nog een dikke, zwakke sprinter worden afgefietst.
Ik zie er daar maar 2 of 3 aan gaan
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_194965274
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 september 2020 20:47 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Dat maakt sprinten ook weer mooi. En de keer dat die gluiperd weer net wel wint is niet ver weg ~O>
Ik vind het vooral wel leuk dat we met 4 verschillende sprints (etappe 7 niet meegeteld want dat was met 5 man) 4 verschillende winnaars hebben
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 9 september 2020 @ 08:52:35 #11
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194965496
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 07:37 schreef AllesKaputt het volgende:
De afdeling citymarketing van Pau is wraak aan het nemen
Wat stond hier?
pi_194965543
Hopelijk voor ons gaan ze bij Sunweb dit keer gewoon meteen na afloop op de vuist.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_194965962
Van Aert zou hier toch wel een kansje maken, maar gaat misschien toch niet meer meesprinten. Ik gok toch op Bennett vandaag.
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
pi_194966029
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 09:31 schreef JohnDDD het volgende:
Van Aert zou hier toch wel een kansje maken, maar gaat misschien toch niet meer meesprinten. Ik gok toch op Bennett vandaag.
Denk dat van Aert alleen kans maakt als de koers onderweg zwaar is geweest of de aankomst te zwaar is voor de "echte" sprinters. Dat is (normaal gesproken) allebei niet het geval vandaag.
pi_194966361
Ik stel voor dat Bjarne Riis vandaag voor onze lieve vriend Edvald gaat
pi_194966370
Ik denk ook dat Sam deze weer gaat pakken.

En Bol gun ik het ook wel. Team Sunweb verdient wel een succesje. Ik had weinig hoop toen ik zag met wat voor selectie ze begonnen maar ze verbazen me positief.
  woensdag 9 september 2020 @ 10:05:01 #17
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194966402
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 10:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik stel voor dat Bjarne Riis vandaag voor onze lieve vriend Edvald gaat
En Greipel en/of Hofstetter? Wat wordt dat.
  woensdag 9 september 2020 @ 10:12:40 #18
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_194966495
Kan me niet van de indruk ontdoen dat Caleb eigenlijk de snellere sprinter is, ook gisteren.

Maar hij zit natuurlijk in Lotto.
  woensdag 9 september 2020 @ 10:14:33 #19
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194966535
quote:
2s.gif Op woensdag 9 september 2020 10:12 schreef Beregd het volgende:
Kan me niet van de indruk ontdoen dat Caleb eigenlijk de snellere sprinter is, ook gisteren.

Maar hij zit natuurlijk in Lotto.
Mwa, Ewan is vooral heel snel uit de slipstream. Hij zal dus altijd heel strak moeten timen :7 . Dat gaat ook wel eens mis, zoals je ziet.
  woensdag 9 september 2020 @ 10:49:41 #20
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194967088
Ewan is alleen goed als hij tot 5 meter van de streep in de wielen plakt van andere wielrenners en er daarna overheen jumpt, zodra hij aan de kop van de koers is raakt hij totaal in paniek.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194967314
Vroeger waren de sprints toch wat netter. Nu is het vrij chaotisch, weinig treintjes. QuickStep met een halve, Sunweb heeft wel een redelijke trein. De rest niet echt.
  woensdag 9 september 2020 @ 11:10:42 #22
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_194967421
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 10:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik stel voor dat Bjarne Riis vandaag voor onze lieve vriend Edvald gaat
Edvald heeft gisteren rontgenfoto's gemaakt. Kan me voorstellen dat hij dus met stevige pijn rondloopt.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_194967513
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 11:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Vroeger waren de sprints toch wat netter. Nu is het vrij chaotisch, weinig treintjes. QuickStep met een halve, Sunweb heeft wel een redelijke trein. De rest niet echt.
Dat "vroeger" is wel al een tijdje geleden toch? Heb het gevoel dat het al jaren op deze manier gaat.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 11:27:40 #24
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194967679
Ik zou geen problemen hebben met het langzaamste schema
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 9 september 2020 @ 11:36:42 #25
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_194967836
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 11:17 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Dat "vroeger" is wel al een tijdje geleden toch? Heb het gevoel dat het al jaren op deze manier gaat.
In mijn herinnering waren
de laatste echt goede treinen in de tijd van petacchi en Boonen.
pi_194967865
Het broekje gaat niet echt uit voor dit ritje. -O-
Jack does it in real time...
pi_194967896
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 11:17 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Dat "vroeger" is wel al een tijdje geleden toch? Heb het gevoel dat het al jaren op deze manier gaat.
Maar met Kittel ging het toch al netter
Gino ♥
pi_194967929
quote:
2s.gif Op woensdag 9 september 2020 11:36 schreef Beregd het volgende:

[..]

In mijn herinnering waren
de laatste echt goede treinen in de tijd van petacchi en Boonen.


HTC - High Road goden.
Jack does it in real time...
pi_194968249
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 11:39 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Maar met Kittel ging het toch al netter
Maar die had in z'n QS-tijd ook niet echt een trein toch? Die kwam toen regelmatig nog van ver om iedereen op te rollen. In z'n Giant-tijd misschien nog wel ja.
pi_194968479
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 11:41 schreef DeeBee het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

HTC - High Road goden.
Die walgelijke tours waarin Mark Cavendish 6 ritten won of zo ...
  woensdag 9 september 2020 @ 12:25:17 #31
43584 Beregd
absolutely inch perfect
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 september 2020 @ 12:33:41 #32
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 12:37:17 #33
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_194969022
quote:

Alleen goedgekeurde volgers kunnen de Tweets van @NairoInGreen zien. Klik op Volgen om toegang te vragen.
  woensdag 9 september 2020 @ 12:42:05 #34
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_194969122
Ja, was een soort van licht ironisch fanaccount van Quintana, waar ze elke dag de hoogtepunten van Nairo postten, ook op bvb sprintdagen. Echt fijn, op de rode lantaarn spraken ze erover.

Maar nu doet ASO moeilijk omdat ze beelden gebruikt hebben. (Ze hebben het tijdelijk privaat gezet)
  woensdag 9 september 2020 @ 12:54:15 #35
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_194969325
twitter


@Columbiafan
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_194969535
laat maar
pi_194970094
CHUTE
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 13:39:54 #38
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194970100
Chute tijdens de neutralisatie. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194970103
Zakarin maar weer eens.
sig verwijderd door FA
pi_194970116
Ilnur, oh Ilnur
  woensdag 9 september 2020 @ 13:41:53 #41
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_194970126
Krijgen vast weer zo'n rit zonder ontsnapping.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 13:42:27 #42
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194970138
Heeft de NTT predictor al eens gelijk gekregen?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194970140
quote:
2s.gif Op woensdag 9 september 2020 13:41 schreef Beregd het volgende:
Krijgen vast weer zo'n rit zonder ontsnapping.
De Gendt zit al klaar voor een lange solo.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 13:43:17 #44
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194970148
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Chute tijdens de neutralisatie. _O-
:')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 9 september 2020 @ 13:44:40 #45
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_194970174
ah, de ontsnapping is daar. Klaar voor de komende uren.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 13:44:53 #46
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194970177
Haha, jammer joh.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 9 september 2020 @ 13:45:38 #47
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_194970189
Ook voor Bobby wordt het een lange dag.
pi_194970193
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 13:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Haha, jammer joh.
Symbolisch voor de FDJ-Tour.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 13:46:05 #49
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194970201
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 13:45 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Symbolisch voor de FDJ-Tour.
Briljant idee om Arnaud niet mee te nemen. Die had ondertussen al drie ritten gewonnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194970202
Succes Matthieu
  woensdag 9 september 2020 @ 13:51:10 #51
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_194970280
Volgende week moet ik mijn "thuiswerk" dagen beter inplannen.
pi_194970297
quote:
10s.gif Op woensdag 9 september 2020 13:51 schreef Beregd het volgende:
Volgende week moet ik mijn "thuiswerk" dagen beter inplannen.
Ik heb gisteravond weer gehoord gekregen dat we de komende 10 dagen thuis moeten werken. T/m 18 september, komt dus goed uit met de Tour.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_194970654
Wat is dit?
  woensdag 9 september 2020 @ 14:15:26 #54
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_194970658
Dit groepje heeft potentie
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 14:15:29 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194970660
Ah, toch nog actie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 9 september 2020 @ 14:15:39 #56
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_194970665
Ideaal
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 14:16:09 #57
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194970677
Ik zie Mr. Reliable.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194970684
Rond welk uur zijn ze binnen
  woensdag 9 september 2020 @ 14:17:04 #59
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194970691
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 13:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Briljant idee om Arnaud niet mee te nemen. Die had ondertussen al drie ritten gewonnen.
Ik neem aan dat hij volgend jaar wel gewoon mee mag als hij enigszins in vorm is.
pi_194970739
Ladagnous (FDJ) solo in de Tour gevolgd door een groepje van 5-7 man. Peloton op een minuut of 3-4.

Thomas (FDJ) solo in de Tirreno gevolgd door een groepje van 5-7 man. Peloton op een minuut of 3-4.

Tamelijk toevallig :)
Demain, on roule
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 14:23:16 #61
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194970789
Het peloton lijkt dit toch niet echt een briljant plan te vinden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194970806
Uitstekend beeld of ligt het aan mij ;(
pi_194970859
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 14:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Het peloton lijkt dit toch niet echt een briljant plan te vinden.
Ze gaan dit leuke groepje terugpakken en dan Ladagnous laten spartelen want het mag vooral niet te opwindend worden.

Lefevere zorgt er zo voor dat ik weer wat nuttigs kan gaan doen, bedankt Pat!
Demain, on roule
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 14:31:24 #64
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194970930
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 14:27 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Ze gaan dit leuke groepje terugpakken en dan Ladagnous laten spartelen want het mag vooral niet te opwindend worden.

Lefevere zorgt er zo voor dat ik weer wat nuttigs kan gaan doen, bedankt Pat!
Valt op zich wel te begrijpen toch?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194970963
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 14:16 schreef Belg het volgende:
Rond welk uur zijn ze binnen
Volgens programma boekje hier rond 1715

Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_194970987
quote:
10s.gif Op woensdag 9 september 2020 14:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Valt op zich wel te begrijpen toch?
Tuurlijk, zulke erkende hardrijders minuten geven zorgt alleen maar voor overwerk straks. En er komen nog genoeg leuke dagen aan, dus ik vind het prima zo verder.
Demain, on roule
pi_194971007
Volgens Gouvenou is parcours dan ook getekend zodat het een rustige dag wordt. Dat is hem goed gelukt
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 15:14:46 #69
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194971696
Haha de Zak en de Luts
pi_194971779
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 13:52 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik heb gisteravond weer gehoord gekregen dat we de komende 10 dagen thuis moeten werken. T/m 18 september, komt dus goed uit met de Tour.
Ik ben sinds maart niet meer naar kantoor geweest
pi_194971784
Peiper z'n Vlaams gaat er op achteruit.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_194971860
Stef in de leer bij Herbert _O_
leven zoals het leven is
pi_194971965
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 13:52 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik heb gisteravond weer gehoord gekregen dat we de komende 10 dagen thuis moeten werken. T/m 18 september, komt dus goed uit met de Tour.
Als je thuis kan werken, waarom ga je dan nu uberhaupt naar kantoor?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_194971988
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 15:31 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Als je thuis kan werken, waarom ga je dan nu uberhaupt naar kantoor?
Ik woon in Noorwegen, hier zijn veel minder problemen. Maar nu een uitbraak in Bergen dus zijn er sinds gisteravond (lokaal) extra maatregelen genomen. Het advies was tot gisteren van mijn werkgever om niet thuis te werken.

Ik ben trouwens thuis een stuk minder productief.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_194972019
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 15:33 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik woon in Noorwegen, hier zijn veel minder problemen. Maar nu een uitbraak in Bergen dus zijn er sinds gisteravond (lokaal) extra maatregelen genomen. Het advies was tot gisteren van mijn werkgever om niet thuis te werken.

Ik ben trouwens thuis een stuk minder productief.
Ik thuis juist een stuk productiever (relatief dan he). Op werk praat ik meer met anderen en ben ik veel vaker afgeleid.
pi_194972081
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 15:33 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik woon in Noorwegen, hier zijn veel minder problemen. Maar nu een uitbraak in Bergen dus zijn er sinds gisteravond (lokaal) extra maatregelen genomen. Het advies was tot gisteren van mijn werkgever om niet thuis te werken.

Ik ben trouwens thuis een stuk minder productief.
Ok. Noorwegen is inderdaad wel stuk beter dan Nederland.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_194972134
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 13:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Heeft de NTT predictor al eens gelijk gekregen?
Feltetgod gisteren wel, nadat hij voor de vijfde keer Bennett***** had.
pi_194972144
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 14:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Het peloton lijkt dit toch niet echt een briljant plan te vinden.
Zou Mes blij zijn met de altijd egoïstische kutlul Stuyven?
  woensdag 9 september 2020 @ 15:50:37 #79
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194972250
Jezus die Edward Theuns heeft echt het IQ van een fietsbel he?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194972382
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 15:50 schreef Mani89 het volgende:
Jezus die Edward Theuns heeft echt het IQ van een fietsbel he?
Ik kijk Tirreno, whatsup?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_194972385
Heeft Muhlberger covid?
  woensdag 9 september 2020 @ 15:56:57 #82
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194972393
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 15:56 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Ik kijk Tirreno, whatsup?
Ik keek een interview terug op Sporza, die man heeft een heel dom stemgeluid.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194972425
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 15:56 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik keek een interview terug op Sporza, die man heeft een heel dom stemgeluid.
Trekbelgen genot
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:00:29 #84
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194972475
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 15:50 schreef Mani89 het volgende:
Jezus die Edward Theuns heeft echt het IQ van een fietsbel he?
Toch familie van?
  woensdag 9 september 2020 @ 16:01:12 #85
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194972486
quote:
11s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:00 schreef Momo het volgende:

[..]

Toch familie van?
Wots in a name.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194972539
Vlaggen staan strak

Wout ziet kansen, amai @Slobeend
pi_194972675
Renner die 5 seconden later aankomt en nog precies op een fiets inrijdt :')
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:13:58 #88
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194972739
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 15:44 schreef wimderon het volgende:

[..]

Zou Mes blij zijn met de altijd egoïstische kutlul Stuyven?
Is iemand blij met Stuyven?

Behalve Jasper zelf dan natuurlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 9 september 2020 @ 16:18:48 #89
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194972820
Heeft Muhlberger corona?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_194972822
Ik snap er echt geen zak van dat ze die Mühlberger, gezien de tijden waarin we leven, laten doorfietsen. Die gast is ziek.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_194972830
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:18 schreef Koffieplanter het volgende:
Heeft Muhlberger corona?
Is al eerder gevraagd, maar zelfs als dat niet zo is: geen risico nemen; in de ambulance laten stappen.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_194972833
Stuur Carl er op af. _O_
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:20:16 #93
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194972837
Carl gaat informeren, zin in.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194972857
Spijsverteringsproblemen, diarree, maag- en darmklachten: staan allemaal in het covid-lijstje.
Ik doe het ff rustig aan.
  woensdag 9 september 2020 @ 16:23:05 #95
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194972879
Ziek, daar kun je duizend kanten mee op. Hier zou best een stokje gestoken voor mogen worden, zij het als organisatie, zij het als ploegleiding.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:24:01 #96
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194972896
Ja, laat die maar afstappen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194972915
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Carl gaat informeren, zin in.
Steef gaat ook met een Hannes offensief komen lijkt me zo.
https://twitter.com/cycli(...)149835182080/photo/1
pi_194972918
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:23 schreef Koffieplanter het volgende:
Hier zou best een stokje gestoken voor mogen worden
pi_194972954
Ah Van Garderen doet ook mee deze Tour.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:26:57 #100
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194972961
quote:
10s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

Steef gaat ook met een Hannes offensief komen lijkt me zo.
https://twitter.com/cycli(...)149835182080/photo/1
Hannes moet ook gewoon firstcycling gebruiken natuurlijk, geen fenomeen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194972963
Dit kan toch niet
Gino ♥
  woensdag 9 september 2020 @ 16:28:02 #102
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_194972986
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hannes moet ook gewoon firstcycling gebruiken natuurlijk, geen fenomeen.
twitter


Steef is ZIEDEND
  woensdag 9 september 2020 @ 16:28:59 #103
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194972998
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hannes moet ook gewoon firstcycling gebruiken natuurlijk, geen fenomeen.
Nouja, Thomas kondigde vanochtend een grote update aan voor de resultatenpagina en tot mijn grote schrik en boosheid nog altijd geen leeftijden.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:29:04 #104
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194973002
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:28 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

[ twitter ]

Steef is ZIEDEND
OH OH OH
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:29:40 #105
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973017
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Nouja, Thomas kondigde vanochtend een grote update aan voor de resultatenpagina en tot mijn grote schrik en boosheid nog altijd geen leeftijden.
Ik heb ze hier laatst op gewezen maar dat heeft blijkbaar weinig indruk gemaakt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 9 september 2020 @ 16:31:14 #106
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194973036
Alleen een DNF van Bennett kan Sagan nog redden, denk ik. Hij zit dik in de shit.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 9 september 2020 @ 16:31:31 #107
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973040
Moorkop is sterk jongens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:31:44 #108
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194973041
Trentin met zijn half gebakken sprint
  woensdag 9 september 2020 @ 16:31:59 #109
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_194973047
Coquard komt niet vooruit joh
pi_194973056
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:31 schreef Momo het volgende:
Trentin met zijn half gebakken sprint
I picked up the intermediate sprint but the big points are on the finish so if you don’t score on the finish, there’s no reason to keep going for this.

Slimme jongen.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:35:25 #111
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194973090
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:31 schreef Momo het volgende:
Trentin met zijn half gebakken sprint
Tussensprintgebeuren? Ik heb college dus kan niet kijken atm
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_194973108
Bewijst toch maar dat die tactiek meetings ook 1 grote flopshow zijn.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_194973116
Prima middag om de kamer op te ruimen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 9 september 2020 @ 16:37:13 #114
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_194973124
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:32 schreef showtimer het volgende:

[..]

I picked up the intermediate sprint but the big points are on the finish so if you don’t score on the finish, there’s no reason to keep going for this.

Slimme jongen.
Hij kan beter weer voor z'n klassieke 3e week ontsnappingsrit overwinning gaan
pi_194973125
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:36 schreef ThePlaneteer het volgende:
Bewijst toch maar dat die tactiek meetings ook 1 grote flopshow zijn.
Als je wilt winnen, dan mot je vooraan zitten.

Welnee man.
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:37:38 #116
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194973130
twitter
pi_194973146
twitter


Duiding van Paultje Voss.
pi_194973155
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:37 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Hij hep se drie-dee bril weer op?
Ik doe het ff rustig aan.
pi_194973160
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:38 schreef wimderon het volgende:
[ twitter ]

Duiding van Paultje Voss.
Dood dus?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 9 september 2020 @ 16:40:45 #120
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_194973189
Hij en de rest van de ploeg vanavond maar eens aan een extra test onderwerpen. Was Bora nou één van die 4 teams met een coronageval in de staf?
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:40:48 #121
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194973191
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:38 schreef wimderon het volgende:
[ twitter ]

Duiding van Paultje Voss.
twitter
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 9 september 2020 @ 16:42:10 #122
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_194973210
quote:
10s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:40 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

[ twitter ]
Woutergod
  woensdag 9 september 2020 @ 16:42:24 #123
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_194973216
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:39 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Dood dus?
Zelfs dan heb je een temperatuur.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:42:44 #124
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194973222
Misschien wel beter als hij afstand houdt van de rest al heeft ie misschien maar een buikgriep.
  woensdag 9 september 2020 @ 16:43:00 #125
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194973229
Autisten.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_194973252
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:43 schreef Koffieplanter het volgende:
Autisten.
Ik word zo moe van die WE GAAN DEAUD-retoriek bij iedere besmetting of symptomen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 9 september 2020 @ 16:44:18 #127
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194973257
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:43 schreef Koffieplanter het volgende:
Autisten.
Hebben ook een temperatuur.
  woensdag 9 september 2020 @ 16:44:19 #128
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_194973258
Je zou zeggen dat ze een zieke renner - zeker nu - uit voorzorg uit de Tour halen. Je weet maar nooit...
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:45:34 #129
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973279
Frank Hoste, dan weet je wel hoe laat het is.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194973298
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:31 schreef Koffieplanter het volgende:
Alleen een DNF van Bennett kan Sagan nog redden, denk ik. Hij zit dik in de shit.
Morgen en zaterdag worden cruciaal voor Sagan, denk ik. Maar als Bennett vandaag weer maximaal scoort, wordt het wel heel lastig ja.
pi_194973303
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Frank Hoste, dan weet je wel hoe laat het is.
Frank Hoste kan niet drinken. Tenzij het gratis is.
  woensdag 9 september 2020 @ 16:47:21 #132
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973322
Dus Frank is geen drinker.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194973342
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:46 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Morgen en zaterdag worden cruciaal voor Sagan, denk ik. Maar als Bennett vandaag weer maximaal scoort, wordt het wel heel lastig ja.
Sagan zal morgen wel mee willen zitten. Dat lukte hem voorgaande jaren dan wel vaak wel, maar denk dat QuickStep dat nu gaat voorkomen.
pi_194973366
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:48 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Sagan zal morgen wel mee willen zitten. Dat lukte hem voorgaande jaren dan wel vaak wel, maar denk dat QuickStep dat nu gaat voorkomen.
Voorgaande jaren ging ook geen andere ploeg echt serieus vopr de groene trui omdat Sagan er dan al zo goed voorstond.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_194973374
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:48 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Sagan zal morgen wel mee willen zitten. Dat lukte hem voorgaande jaren dan wel vaak wel, maar denk dat QuickStep dat nu gaat voorkomen.
Sagan lijkt zelf ook wat minder motivatie te hebben.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_194973377
Hannes moet een fantastische database hebben.
pi_194973378
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:44 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik word zo moe van die WE GAAN DEAUD-retoriek bij iedere besmetting of symptomen.
Heb ik hier nog niet gelezen.

Wel willen de meesten dat de Tour gewoon doorgaat, vermoed ik. Dat zal voor de organisatie ook wel gelden.
Dus dan moet je geen risico's nemen. Die gast moet afstappen.
Ik doe het ff rustig aan.
  woensdag 9 september 2020 @ 16:50:13 #138
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194973379
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:46 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Morgen en zaterdag worden cruciaal voor Sagan, denk ik. Maar als Bennett vandaag weer maximaal scoort, wordt het wel heel lastig ja.
De tussensprint ligt morgen wel ontzettend ongunstig voor Sagan. Dan gaat hij al dicht moeten zijn bij etappewinst om echt zaken te doen. Vrijdag en zaterdag zijn normaliter de ritten waar hij zijn zaken regelt, maar hij moet het wel heel goed verborgen hebben weten te houden wil hij nu plots weer ouderwets uitpakken.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 9 september 2020 @ 16:51:16 #139
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_194973398
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:50 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Heb ik hier nog niet gelezen.

Wel willen de meesten dat de Tour gewoon doorgaat, vermoed ik. Dat zal voor de organisatie ook wel gelden.
Dus dan moet je geen risico's nemen. Die gast moet afstappen.
Waarom niet gewoon testen? Uit voorzorg isoleren van de rest van het team en morgenochtend heb je de uitslag
pi_194973428
Ze fietsen nu wel heel langzaam.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_194973437
Ik sta vlak voor de bocht richting de 3km vlag maarrreee er staat zoveel volk en ze hebben die bocht echt zo smal mogelijk gemaakt. Succes om daar met z’n allen zonder kleerscheuren doorheen te gaan.
Meteen erna gaat het ook licht omhoog dus beter zit je dan al vooraan.

Verstappen zou er met z’n auto in z’n 1 langs moeten laat staan 150+ renners.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_194973441
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:44 schreef 4-elements het volgende:
Je zou zeggen dat ze een zieke renner - zeker nu - uit voorzorg uit de Tour halen. Je weet maar nooit...
De tourbaas had nergens last van terwijl ie positief is getest ... het is niet meer dan een verzwakte griep man

Overdreven gedoe allemaal
  woensdag 9 september 2020 @ 16:55:30 #143
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_194973470
Wat is de ETA vandaag mensen?

(naast een Baskische terroristische organisatie uiteraard)
pi_194973473
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:53 schreef PSVCL het volgende:

[..]

De tourbaas had nergens last van terwijl ie positief is getest ... het is niet meer dan een verzwakte griep man

Overdreven gedoe allemaal
Zelfs als dat je (onzinnige) mening is: volgens de voorschriften dit jaar is er slechts een minimum aan besmettingen toegestaan. Dus zelfs al lopen ze allemaal de 100 meter in 8 seconden: een besmetting is een besmetting, en met teveel besmettingen stopt de Tour.

Dus ook daarom moet je geen risico willen nemen.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_194973479
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:53 schreef RipCity het volgende:
Ik sta vlak voor de bocht richting de 3km vlag maarrreee er staat zoveel volk en ze hebben die bocht echt zo smal mogelijk gemaakt. Succes om daar met z’n allen zonder kleerscheuren doorheen te gaan.
Meteen erna gaat het ook licht omhoog dus beter zit je dan al vooraan.

Verstappen zou er met z’n auto in z’n 1 langs moeten laat staan 150+ renners.
twitter

Die bocht halverwege?
pi_194973483
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:55 schreef hhh38 het volgende:
Wat is de ETA vandaag mensen?

(naast een Baskische terroristische organisatie uiteraard)
17.40-17.45
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:56:21 #147
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194973487
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:55 schreef hhh38 het volgende:
Wat is de ETA vandaag mensen?

(naast een Baskische terroristische organisatie uiteraard)
Staat in de OP

De aankomst wordt verwacht tussen 17:18 en 17:39.

Waarschijnlijk meer late schema.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_194973498
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:55 schreef hhh38 het volgende:
Wat is de ETA vandaag mensen?

(naast een Baskische terroristische organisatie uiteraard)
Nog meer dan 41 km, zal wel iets voor 6'en worden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 9 september 2020 @ 16:56:55 #149
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_194973501
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:53 schreef PSVCL het volgende:

[..]

De tourbaas had nergens last van terwijl ie positief is getest ... het is niet meer dan een verzwakte griep man

Overdreven gedoe allemaal
Heb nog over geen enkele sporter met corona gelezen dat die er heel erg ziek van is geworden. Maar dat was mijn punt niet.

De vraag is of je het risico wil lopen om een zieke renner rond te laten rijden. Waarschijnlijk heeft hij geen corona, maar je moet op dit moment (voor het doorgaan van de Tour) geen risico nemen.
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
  woensdag 9 september 2020 @ 16:57:39 #150
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_194973512
quote:
14s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:56 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Staat in de OP

De aankomst wordt verwacht tussen 17:18 en 17:39.

Waarschijnlijk meer late schema.
Ja ik bedoel met de kennis van nu natuurlijk.

Maar thanks :)
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 16:58:22 #151
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194973525
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:56 schreef 4-elements het volgende:

[..]

Heb nog over geen enkele sporter met corona gelezen dat die er heel erg ziek van is geworden. Maar dat was mijn punt niet.

De vraag is of je het risico wil lopen om een zieke renner rond te laten rijden. Waarschijnlijk heeft hij geen corona, maar je moet op dit moment (voor het doorgaan van de Tour) geen risico nemen.
Van de wielrenners is Ciccone is op dit moment goed ziek. Ook Gaviria is ziek geweest en zelfs een aantal dagen in het ziekenhuis geweest.
  FOK!fotograaf woensdag 9 september 2020 @ 16:59:50 #152
842 Zorro
Z
pi_194973550
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:55 schreef hhh38 het volgende:
Wat is de ETA vandaag mensen?

(naast een Baskische terroristische organisatie uiteraard)
What is an ETA?
An Electronic Travel Authority (ETA) provides authorisation to travel to and enter Australia and is electronically linked to your passport.

It is for short term stays for tourism or business visitor activities such as attending a conference, making business enquiries, or for contractual negotiations.

An ETA is not a work visa. If you would like to work in Australia you can use our Visa finder to search for a visa that is suitable for you, visit https://immi.homeaffairs.gov.au//visas/getting-a-visa/visa-finder.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_194973555
YES. YES. HOHOHO.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 september 2020 @ 16:59:57 #154
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_194973556
Ohnee Gregor
pi_194973557
rip muhlberger.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:00:02 #156
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194973560
Dat is beter Gregor ..jammer
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:00:50 #157
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973574
Hadden ze beter vanochtend meteen kunnen doen, maar afijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf woensdag 9 september 2020 @ 17:01:23 #158
842 Zorro
Z
pi_194973587
Ah, Wuyts is van Aert alweer naar de overwinning aan het praten.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_194973594
Wuyts is alweer bezig over Van Aert.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:01:46 #160
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973595
De Wuyts is weer bezig zenne.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194973596
Weer een klap voor @Columbiafan .
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 9 september 2020 @ 17:01:55 #162
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_194973601
Michel wil dat Van Aert meesprint
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:02:23 #163
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_194973613
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:01 schreef El-Stinho het volgende:
Weer een klap voor @:Columbiafan .
Moet ie maar geen matige lieden supporteren
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:03:18 #164
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973635
En dan is De Plus er niet eens bij, Roglic had ongetwijfeld zijn gele trui aan hem af moeten staan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:03:23 #165
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194973638
Ik heb het idee dat Wuyts bij StuBru wordt opgehemeld, zomaar. Geen idee waarom ik dat denk.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_194973640
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:01 schreef Szura het volgende:
Michel wil dat Van Aert meesprint
Gras is groen. Ik denk niet dat het zinvol is, zeker met de langzame aanloop van vandaag.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 9 september 2020 @ 17:03:50 #167
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_194973643
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

[ twitter ]
Die bocht halverwege?
Prachtige bocht op 0.25. Dat gaat een enorme chute opleveren
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 september 2020 @ 17:04:04 #168
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_194973653
Hoor bij de NOS niks over Van Aert.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:05:32 #169
362868 crew  Slobeend
of all places
  woensdag 9 september 2020 @ 17:05:32 #170
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_194973677
Huilie Ewan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_194973679
quote:
7s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:04 schreef Pino112 het volgende:
Hoor bij de NOS niks over Van Aert.
Wij hebben Cees Bol uiteraard.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_194973704
quote:
7s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:04 schreef Pino112 het volgende:
Hoor bij de NOS niks over Van Aert.
Hah ok nevermind
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_194973708
Het is toch Logisch dat een Vlaamse commentator Van Aert de hemel inpraat? Ik snap jullie frustratie niet. Franse commentators spreken ook over Lollerflip alsof het hun god is.....
  woensdag 9 september 2020 @ 17:08:26 #174
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_194973720
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:07 schreef Belg het volgende:
Het is toch Logisch dat een Vlaamse commentator Van Aert de hemel inpraat? Ik snap jullie frustratie niet. Franse commentators spreken ook over Lollerflip alsof het hun god is.....
Wuyts zegt dat Roglic en Dumoulin moeten werken voor Wout.

Enkeltje psychiatrische kliniek
pi_194973724
quote:
7s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:04 schreef Pino112 het volgende:
Hoor bij de NOS niks over Van Aert.
NOS heeft een verbaasde Ducrot, waarom Gesink nu op kop moet rijden.
leven zoals het leven is
pi_194973725
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:07 schreef Belg het volgende:
Het is toch Logisch dat een Vlaamse commentator Van Aert de hemel inpraat? Ik snap jullie frustratie niet. Franse commentators spreken ook over Lollerflip alsof het hun god is.....
Op FOK! houden we niet van slaafse verering dag na dag.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 9 september 2020 @ 17:08:58 #177
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973730
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:07 schreef Belg het volgende:
Het is toch Logisch dat een Vlaamse commentator Van Aert de hemel inpraat? Ik snap jullie frustratie niet. Franse commentators spreken ook over Lollerflip alsof het hun god is.....
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:08:58 #178
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973731
Goede teksten weer van Bollie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194973742
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:07 schreef Belg het volgende:
Het is toch Logisch dat een Vlaamse commentator Van Aert de hemel inpraat? Ik snap jullie frustratie niet. Franse commentators spreken ook over Lollerflip alsof het hun god is.....
Dat is het punt niet hé.
Als Benoot in het geel rijdt moet ie ook niet gaan rijden voor Ewan
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  FOK!fotograaf woensdag 9 september 2020 @ 17:10:01 #180
842 Zorro
Z
pi_194973752
SJUUT!
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 9 september 2020 @ 17:10:01 #181
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973753
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Goede teksten weer van Bollie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:10:23 #182
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_194973761
Lopez Ion bloedt flink
  woensdag 9 september 2020 @ 17:10:24 #183
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194973762
Dat is niet Superman.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_194973763
oei
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:10:30 #185
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194973766
Lekker vallen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 september 2020 @ 17:10:32 #186
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_194973767
Oei Ion.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:10:32 #187
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973768
Gorka had ik met hoofdletters opgeschreven voor morgen, ai ai ai.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:10:33 #188
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194973769
Aai Izaguirre
  woensdag 9 september 2020 @ 17:10:41 #189
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194973773
Dat is John.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:10:46 #190
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973776
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:10 schreef Mani89 het volgende:
Gorka had ik met hoofdletters opgeschreven voor morgen, ai ai ai.
Maar het is Ion.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194973777
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:08 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Wuyts zegt dat Roglic en Dumoulin moeten werken voor Wout.

Enkeltje psychiatrische kliniek
Wuyts heeft gelijk

Roglic en Dumoulin zijn tweederangs klimmers die hebben toch niets te zoeken in de TDF. Ze kunnen beter een sprint aantrekken voor oppergod Van Aert

Bernal win straks toch de tour

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:10:53 #192
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194973779
TDE heeft veel vertrouwen in Bonifazio kennelijk.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:10:59 #193
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973781
Oh het is Sjon.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:10:59 #194
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194973782
Jeetje, dat ziet er niet goed uit
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_194973783
quote:
In Châtelaillon-Plage wonen ongeveer 6000 mensen, groot is het hier niet. De toevoeging plage doet vermoeden dat we hier een strand aantreffen, en dat is ook wel zo. Volgens het roadbook is het zelfs het mooiste strand van de hele regio, drie kilometer lang. Dan ben je er alleen nog niet, want je wil natuurlijk niet de hele dag op het strand liggen. Nee, je wil ook zwemmen natuurlijk. Dat schijnt hier iets moeilijker te zijn, heb ik van mijn informant vernomen. Door de ligging moet je als het eb is een kilometer door de modder lopen om bij de zee uit te komen. Dat zeggen ze vooraf niet he, in Châtelaillon-Plage. Nee, kom je natuurlijk pas achter als je hier op een van de vele campings staat. Daarom dit vriendelijke advies aan iedereen: Ga niet naar Châtelaillon-Plage. Ook omdat je je tong breekt als je naderhand moet uitleggen waar je bent geweest.
_O-

Je voorspellingen komen aardig uit, @Rellende_Rotscholier . Liggen alweer een paar op hun plaat :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_194973785
Dat zag er niet best uit.
pi_194973788
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:09 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Dat is het punt niet hé.
Als Benoot in het geel rijdt moet ie ook niet gaan rijden voor Ewan
Dat zou wel erg vreemd zijn ja.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:11:20 #198
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973790
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:10 schreef Slobeend het volgende:
TDE heeft veel vertrouwen in Bonifazio kennelijk.
Het wordt voor Tuurzjie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194973798
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:11 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dat zou wel erg vreemd zijn ja.
Ja Bol bedoel ik
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_194973799
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:11 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het wordt voor Tuurzjie.
Zou het wat uitmaken?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_194973801
Die heeft pijn.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_194973802
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:10 schreef Slobeend het volgende:
TDE heeft veel vertrouwen in Bonifazio kennelijk.
Wellicht wordt er een aanval van Sicard ingeleid.
pi_194973804
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:10 schreef Mani89 het volgende:
Gorka had ik met hoofdletters opgeschreven voor morgen, ai ai ai.
Foto hiervan?
pi_194973805
Fini.
Ik doe het ff rustig aan.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:12:23 #205
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973808
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:11 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Zou het wat uitmaken?
Voor ons niet, wij focussen ons op Wout haha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:12:35 #206
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194973812
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:11 schreef Godshand het volgende:

[..]

_O-

Je voorspellingen komen aardig uit, @:Rellende_Rotscholier . Liggen alweer een paar op hun plaat :)
Ik onderschrijf die passage.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:12:48 #207
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973815
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:12 schreef wimderon het volgende:

[..]

Foto hiervan?
Hier trap ik niet meer in, ik laat mijn handschrift niet meer uitlachen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194973826
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hier trap ik niet meer in, ik laat mijn handschrift niet meer uitlachen.
We zullen ons inhouden.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:13:38 #209
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973828
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:13 schreef wimderon het volgende:

[..]

We zullen ons inhouden.
Fuck jullie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194973831
Maarten ligt het liefst bovenop.
Ik doe het ff rustig aan.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:14:34 #211
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194973839
Fenomeen Harold rijdt een uitstekende eerste Tour.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_194973841
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Voor ons niet, wij focussen ons op Wout haha.
Hahahaha we lachen wat af hier xD ;P :-) :-D LOL
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:14:45 #213
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973843
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:12 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik onderschrijf die passage.
Toch fijn, inside informatie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:14:47 #214
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_194973845
Rip III
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 9 september 2020 @ 17:14:55 #215
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194973849
Ik sta volledig achter Hofstetter _O_ @Mexicanobakker
pi_194973856
Rojas se rugnummer is onleesbaar: boete.
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:15:27 #217
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973857
Altijd hetzelfde he, Ion breekt alles en Franco heeft alleen een paar schrammetjes.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194973866
Ik zou dolgraag eens zelf zo'n Tour de France parcour willen uittekenen :P

Heb een paar leuke ideeën in mijn hoofd
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:16:04 #219
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194973869
twitter
pi_194973878
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:16 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
collar bone, is dat sleutelbeen?
  woensdag 9 september 2020 @ 17:16:35 #221
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_194973879
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:15 schreef Belg het volgende:
Ik zou dolgraag eens zelf zo'n Tour de France parcour willen uittekenen :P

Heb een paar leuke ideeën in mijn hoofd
Maak er een topic over!
pi_194973883
José Sleutelbeen.

HAHAHA.
Ik doe het ff rustig aan.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:16:47 #223
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_194973885
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:16 schreef Belg het volgende:

[..]

collar bone, is dat sleutelbeen?
Ja.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:16:57 #224
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973888
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:15 schreef Belg het volgende:
Ik zou dolgraag eens zelf zo'n Tour de France parcour willen uittekenen :P

Heb een paar leuke ideeën in mijn hoofd
Ik zou zeggen: open een topic.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194973892
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:16 schreef Toby56 het volgende:
José Sleutelbeen.

HAHAHA.
Ik moest gniffelen
  woensdag 9 september 2020 @ 17:17:33 #226
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973904
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik zou zeggen: open een topic.
We zitten er niet op te wachten en we dringen er ook niet op aan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194973918
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:17 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Ik moest gniffelen
Het is te flauw voor woorden, maar de meligheid slaat toe.

Sterkte voor Ion. Dat wel natuurlijk.
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:18:24 #228
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973919
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:17 schreef Mani89 het volgende:

[..]

We zitten er niet op te wachten en we dringen er ook niet op aan.
Nou dan hebben we er hier in ieder geval geen last van.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194973920
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:17 schreef Mani89 het volgende:

[..]

We zitten er niet op te wachten en we dringen er ook niet op aan.
Jullie kliekjes spannen altijd samen he
  woensdag 9 september 2020 @ 17:18:33 #230
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194973921
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Altijd hetzelfde he, Ion breekt alles en Franco heeft alleen een paar schrammetjes.
:7 :7 :7

Niks tegen een beetje moreel tegengas hè ;(
pi_194973926
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:15 schreef Belg het volgende:
Ik zou dolgraag eens zelf zo'n Tour de France parcour willen uittekenen :P

Heb een paar leuke ideeën in mijn hoofd
Dan hem wel zelf eerst fietsen hè? Wel ff de lokale regering bellen voor een wegafsluiting voor als je over een Autoroute moet waar ze 130 km/u rijden.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:18:54 #232
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_194973928
Terwijl Rutte en De Jonge vragen beantwoordden, stroomde de chat op YouTube vol met scheldkanonnades. Op teksten als ‘Jullie hebben mijn oma vermoord!’, ‘Sluipschutters gezocht’ en ‘Rutte is crimineel’ werd door de bewindspersonen niet gereageerd. De livesessie duurde een uur, waarin maar een klein deel van alle vragen kon worden beantwoord.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:19:48 #233
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194973945
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:18 schreef Belg het volgende:

[..]

Jullie kliekjes spannen altijd samen he
Ik zit er wel op te wachten :7
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:19:49 #234
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973946
Oei, Wout niet de snelste? Wuyts gaat zo furieus reageren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194973950
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:15 schreef Belg het volgende:
Ik zou dolgraag eens zelf zo'n Tour de France parcour willen uittekenen :P

Heb een paar leuke ideeën in mijn hoofd
1e rit: Parijs - Lyon
2e rit: Lyon - Marseille
3e rit: Marseille - Toulouse
4e rit: Toulouse - Bordeaux
5e rit: Bordeaux - Nantes
6e rit: Nantes - Parijs
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:20:20 #236
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973953
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:18 schreef maxi-mus het volgende:
Terwijl Rutte en De Jonge vragen beantwoordden, stroomde de chat op YouTube vol met scheldkanonnades. Op teksten als ‘Jullie hebben mijn oma vermoord!’, ‘Sluipschutters gezocht’ en ‘Rutte is crimineel’ werd door de bewindspersonen niet gereageerd. De livesessie duurde een uur, waarin maar een klein deel van alle vragen kon worden beantwoord.
Uh, oké.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:20:53 #237
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973960
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:18 schreef Belg het volgende:

[..]

Jullie kliekjes spannen altijd samen he
Geheel juist. Het engste kliekje van heel FOK!.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:21:01 #238
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_194973962
Wuyts vindt Nederlanders diknekken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 september 2020 @ 17:21:08 #239
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_194973965
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:18 schreef maxi-mus het volgende:
Terwijl Rutte en De Jonge vragen beantwoordden, stroomde de chat op YouTube vol met scheldkanonnades. Op teksten als ‘Jullie hebben mijn oma vermoord!’, ‘Sluipschutters gezocht’ en ‘Rutte is crimineel’ werd door de bewindspersonen niet gereageerd. De livesessie duurde een uur, waarin maar een klein deel van alle vragen kon worden beantwoord.
-> POL of COR
pi_194973970
Nederlanders vol zelfvertrouwen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 9 september 2020 @ 17:21:32 #241
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_194973972
Nu hoop ik dat Bol wint
  woensdag 9 september 2020 @ 17:21:37 #242
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_194973974
quote:
82s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:21 schreef Pino112 het volgende:

[..]

-> POL of COR
Nee.
pi_194973976
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:21 schreef Szura het volgende:
Wuyts vindt Nederlanders diknekken
Wuyts heeft gelijk

Wat een kutvolk.

Jammer dat ze in België geen volwaardige forum hebben.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:21:53 #244
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973978
Bol gaat op de shitlist.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:22:02 #245
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_194973982
Treintjes :') Gewoon afschaffen die sprintritten, ga maar lekker op de baan fietsen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_194973987
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:21 schreef Van_Poppel het volgende:
Nu hoop ik dat Bol wint
Ik gun Sunweb wel een zege, maar eigenlijk dan nog Hirschi het meeste.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:22:15 #247
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194973988
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:21 schreef Belg het volgende:

[..]

Wuyts heeft gelijk

Wat een kutvolk.

Jammer dat ze in België geen volwaardige forum hebben.
Ga maar weer terug naar de zandbak.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:22:21 #248
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194973990
Ik begin Wout van Aert met de dag minder sympathiek vinden dankzij Michel Wuyts.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:22:24 #249
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_194973992
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:21 schreef Belg het volgende:

[..]

Wuyts heeft gelijk

Wat een kutvolk.

Jammer dat ze in België geen volwaardige forum hebben.
Ze kunnen daar ook helemaal niks hé? Is er nou al eens een regering?
  woensdag 9 september 2020 @ 17:22:30 #250
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_194973993
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:21 schreef Belg het volgende:

[..]

Wuyts heeft gelijk

Wat een kutvolk.

Jammer dat ze in België geen volwaardige forum hebben.
Opbokken naar je derdewereldland dan, met die gare teringwegen en zonder normale regering
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 september 2020 @ 17:22:35 #251
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_194973996
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:21 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Nee.
Wow
pi_194974002
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ga maar weer terug naar de zandbak.
Lijkt me te gevaarlijk, gewoon in de box
  woensdag 9 september 2020 @ 17:23:23 #253
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194974009
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:21 schreef Szura het volgende:
Wuyts vindt Nederlanders diknekken
pi_194974011
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:21 schreef Szura het volgende:
Wuyts vindt Nederlanders diknekken
Maar als er geen goeie Belg is, dan likt-ie graag Nederlanders de reet.

Gewoon een gezellige opportunist, die man.
Ik doe het ff rustig aan.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:23:42 #255
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194974014
Wat een vijandigheid, jongens jongens.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_194974015
Ik ben op mijn teentjes getrapt.
pi_194974021
Verdomme Wuyts, hou eens op man.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_194974025
Maar toch hou ik stiekem van Nederland <3
pi_194974033
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:23 schreef Koffieplanter het volgende:
Wat een vijandigheid, jongens jongens.
inderdaad, ik word hier uitgespuugd
pi_194974036
Kan iemand samenvatten wat Wuyts zei?

Hebben de Hollanders Wout beschimpt?
pi_194974037
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:23 schreef Koffieplanter het volgende:
Wat een vijandigheid, jongens jongens.
Ik luister nu naar NL, maar ik mag Wuyts en De Cauwer graag horen.
Wuyts omdat-ie graag over de Tour uit de 16e eeuw praat.
En José omdat-ie vaak erg duidelijk is: nee nee nee nee, lek lek lek lek, oei oei oei oei, man man man man.
Ik doe het ff rustig aan.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:25:34 #262
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194974042
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:23 schreef Koffieplanter het volgende:
Wat een vijandigheid, jongens jongens.
Eens. Nergens voor nodig. Belg is een prima knakker ^O^
  woensdag 9 september 2020 @ 17:26:08 #263
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194974050
Net een steelpannetje met jus leeg gedronken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:26:17 #264
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_194974054
:BE
pi_194974059
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:26 schreef Mani89 het volgende:
Net een steelpannetje met jus leeg gedronken.
#viesdik
  woensdag 9 september 2020 @ 17:26:39 #266
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_194974061
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:24 schreef Belg het volgende:

[..]

inderdaad, ik word hier uitgespuugd
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 september 2020 @ 17:26:40 #267
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_194974062
Froome :')
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:27:27 #268
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194974076
Viviani, waarschijnlijk alleen maar omdat Renaat even Italiaans wil babbelen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194974078
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:26 schreef Mani89 het volgende:
Net een steelpannetje met jus leeg gedronken.
Ik heb vanmiddag al warm gegeten.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 9 september 2020 @ 17:28:17 #270
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194974093
Elia klinkt strijdvaardig, dat is goed nieuws voor #VoorMani
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:28:19 #271
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_194974094
Ook alleen al de opmerking: "Bij de Belg", van wooooooow kijk jullie eens dom zijn dat je Nederland kijkt en kijk mij eens speciaal zijn, zelfde type figuren die met hun Mac Book de hele dag in de koffiewinkel zitten op 1 koffie, en denken: kijk mij eens ZZP'er zijn, maar in feit ben je gewoon een loser die denkt iets voor te stellen, ik help je uit de droom: Je bent middelmaat!
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_194974095
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Viviani, waarschijnlijk alleen maar omdat Renaat even Italiaans wil babbelen.
Wat een talent die Renaat _O_ Carl heeft al moeite met een Engelsman.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:28:37 #273
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194974097
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:26 schreef noodgang het volgende:
:BE
w/ b/
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:28:39 #274
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_194974099
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Viviani, waarschijnlijk alleen maar omdat Renaat even Italiaans wil babbelen.
Ook bijzonder dat ze in al die uren niet even ondertitels bij zo'n interview hebben kunnen regelen
pi_194974101
Ik doe het ff rustig aan.
pi_194974106
IK heb net pannenkoeken op. Onbeperkt pannenkoeken eten voor 5,50¤ _O_ met koffie _O_
  woensdag 9 september 2020 @ 17:29:25 #277
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_194974117
"17 grote rondes gereden, 19x de tour"
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_194974122
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:28 schreef Mani89 het volgende:
Elia klinkt strijdvaardig, dat is goed nieuws voor #VoorMani
Mooie naam he?
pi_194974124
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:28 schreef Belg het volgende:
IK heb net pannenkoeken op. Onbeperkt pannenkoeken eten voor 5,50¤ _O_ met koffie _O_
ik moet dringend ontopic blijven
pi_194974127
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:28 schreef Belg het volgende:
IK heb net pannenkoeken op. Onbeperkt pannenkoeken eten voor 5,50¤ _O_ met koffie _O_
Wat een boerentijdstip.
sig verwijderd door FA
pi_194974132
Bollie heeft de trein gemist.
leven zoals het leven is
  woensdag 9 september 2020 @ 17:30:22 #282
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_194974134
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:27 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik heb vanmiddag al warm gegeten.
Ben je al met pensioen?
  woensdag 9 september 2020 @ 17:30:29 #283
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194974135
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

Mooie naam he?
Een enorme eer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:30:54 #284
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194974144
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:30 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ben je al met pensioen?
Stijn wordt maar wat verwend door de thuiszorg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 september 2020 @ 17:31:10 #285
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_194974147
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:28 schreef Belg het volgende:
IK heb net pannenkoeken op. Onbeperkt pannenkoeken eten voor 5,50¤ _O_ met koffie _O_
Goedkoop, kan vast niet goed zijn.
pi_194974152
quote:
7s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:31 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Goedkoop, kan vast niet goed zijn.
Als je haar maar goed zit.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_194974159
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:30 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ben je al met pensioen?
Ik doe alleen nog aan postzegel verzamelen en een paar mongoloïde tweets/posts de wereld insturen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 9 september 2020 @ 17:31:54 #288
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194974163

Dit hebben de Belgjes wel leuk gedaan.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:32:10 #289
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194974164
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:28 schreef Belg het volgende:
IK heb net pannenkoeken op. Onbeperkt pannenkoeken eten voor 5,50¤ _O_ met koffie _O_
Oké, Naatje.
pi_194974165
quote:
14s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:28 schreef naatje_1 het volgende:
Ook alleen al de opmerking: "Bij de Belg", van wooooooow kijk jullie eens dom zijn dat je Nederland kijkt en kijk mij eens speciaal zijn, zelfde type figuren die met hun Mac Book de hele dag in de koffiewinkel zitten op 1 koffie, en denken: kijk mij eens ZZP'er zijn, maar in feit ben je gewoon een loser die denkt iets voor te stellen, ik help je uit de droom: Je bent middelmaat!
Ik mis nog dat plaatje van " Ik kijk op de Belg"
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:32:33 #291
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194974168
Raar dat Belg zijn moeder moet betalen voor pannenkoeken en koffie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:32:52 #292
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194974180
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Raar dat Belg zijn moeder moet betalen voor pannenkoeken en koffie.
Capuchon jongen was veel leuker.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:33:41 #294
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194974187
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:33 schreef showtimer het volgende:

[..]

Capuchon jongen was veel leuker.
Eens.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_194974198
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Raar dat Belg zijn moeder moet betalen voor pannenkoeken en koffie.
Dat is niet lief R_R. Terwijl ik je best respecteer met je super OP's

Jammer dit.
pi_194974200
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:32 schreef Slobeend het volgende:
Wuyts in paniek.
Wout neemt niet over. Werkweigering.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:35:29 #297
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_194974216
Het verbaast me dat er nog geen foto van Maggie de Block is gepost
  woensdag 9 september 2020 @ 17:35:41 #298
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_194974220
Als sprinter wil je winnen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_194974221
Flip aan het sparen voor morgen.
leven zoals het leven is
pi_194974234
Ik kan liplezen en zag nog net dat Flip zei: Paturijn das pas fijn.
Ik doe het ff rustig aan.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 september 2020 @ 17:37:26 #301
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_194974242
Aanval!
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:37:26 #302
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194974243
Dicht
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')