Ik dacht juist later, daarom staat hij er nog niet tussen. Maar jij hebt er verstand van dus ik pas even wat aan.quote:Op vrijdag 15 januari 2021 12:05 schreef drakin het volgende:
Wilplukken is beter niet te laat in het seizoen te doen, veel kruiden laten zich begin van het jaar zien.
quote:Op vrijdag 15 januari 2021 12:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik dacht juist later, daarom staat hij er nog niet tussen. Maar jij hebt er verstand van dus ik pas even wat aan.
Edit: done.
Jij schrijft vast wel een leuk stukje over wildplukken toch?![]()
Niet echt, maar iemand moet het doen. Ik flans zo wel wat.quote:Op vrijdag 29 januari 2021 21:02 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft iemand zin om uiterlijk zondag een kort verhaaltje over dips en sauzen te schrijven?
quote:Op zaterdag 30 januari 2021 18:07 schreef sigme het volgende:
[..]
Niet echt, maar iemand moet het doen. Ik flans zo wel wat.
Neenee, niet zo makkelijk opgeven! Het gaat geen uitgebreide OP worden, maar wel een OP. Opperdepop.quote:Op zaterdag 30 januari 2021 18:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]![]()
We kunnen ook gewoon besluiten dat we vanaf nu zonder uitgebreide OP verder gaan. En als er dan iemand toch iets wip schijven, mag dat altijd.
quote:Op zaterdag 30 januari 2021 19:38 schreef sigme het volgende:
CUL / Kook mee met CUL: Saus en dip 1 - 7 februari
Heel graagquote:Op maandag 8 februari 2021 10:13 schreef Myraela het volgende:
Zal ik het Fondue topic voor de week hierna maken? Of was daar al iemand voor?
Prachtige OP!quote:Op zondag 7 februari 2021 23:41 schreef Yinny het volgende:
Oef, een stukje schrijven over de Chinese keuken! Dat valt niet mee!
quote:Op zondag 14 februari 2021 17:26 schreef Knutknuttsson het volgende:
Geen Chinees, maar weet niet waar ik dit anders moet plaatsen. Ik heb namelijk een tip voor degene die in de Zweden-week een smörgåstårta wilde maken. Hier hebben ze namelijk 21 maart een online workshop.
https://www.northerndelight.nl/online-kookworkshop-zweedse-keuken-smorgastarta/
Zelf heb ik een paar weken geleden de Semla-workshop gedaan. Was erg leuk. We gaan ook met deze meedoen.
Ik zag idd al recepten voor met daslook of paardenbloemen al verschijnen!quote:Op maandag 1 maart 2021 00:22 schreef drakin het volgende:
Ik merk dat ik minder meedoe met het kook met cul, maar voor de wildpluk week straks zag ik de eerste eetbare planten hun kopje boven de modder uitsteken
Ik zag de daslook(echt een favoriet) en zevenblad weer opkomen in mijn tuin, en nog wat rare sprietjesquote:Op maandag 1 maart 2021 08:22 schreef Yinny het volgende:
[..]
Ik zag idd al recepten voor met daslook of paardenbloemen al verschijnen!
@:lonaa borrelplanktopic?
Oh shit fuck. Ja.quote:Op maandag 1 maart 2021 08:22 schreef Yinny het volgende:
[..]
Ik zag idd al recepten voor met daslook of paardenbloemen al verschijnen!
@:lonaa borrelplanktopic?
Oeps, je opmerking niet gezien. Graag! Red je het nog?quote:Op zondag 7 maart 2021 12:50 schreef Hupje het volgende:
Ik wil wel een topic maken voor koken met gele kleuren.
Je hebt het heel goe gedaan.quote:Op zaterdag 13 maart 2021 20:00 schreef Hupje het volgende:
Hopelijk klopt hij zo:
Koken met de kleur geel!
Ja hoor, ik zet je in de OPquote:Op donderdag 25 maart 2021 19:08 schreef minilot het volgende:
Kan ik misschien historische gerechten voor m'n rekening nemen over een paar weken, qua openingspost?
Zondag is op tijd.quote:Op donderdag 25 maart 2021 19:18 schreef minilot het volgende:
Als jullie niemand anders voor Pasen kunnen vinden dan kan ik daar zondag eventueel wel tijd voor vrijmaken, maar eerder niet, vrees ik..
Ja, graagquote:Op donderdag 25 maart 2021 19:18 schreef minilot het volgende:
Als jullie niemand anders voor Pasen kunnen vinden dan kan ik daar zondag eventueel wel tijd voor vrijmaken, maar eerder niet, vrees ik..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |