SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kip met pindasaus:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pangasiusfilet met mosterdsaus:
Alle landen in Oost Europa zijn gek op dille volgens mij. Ik heb geen idee wat daar de achtergrond van is.quote:Op zondag 7 februari 2021 21:35 schreef derLudolf het volgende:
Dille, in tzatziki? Nooit geweten.
Mijn eerste associatie met dille is Litouwen. Echt, die doen overal dille op/door/in
Heerlijk. Ik maak het wel eens met munt, stukjes (niet gewelde) rozijn en gehakte walnoot.quote:Op zondag 7 februari 2021 21:46 schreef Doedezemaar het volgende:
Ik maakte deze week labneh, wat eigenlijk niks anders is dan uitgelekte yoghurt of hangop met een beetje zout. Er ging verder nog wat munt, citroenrasp, oregano en olijfolie door- en overheen. We aten het bij Libanese kipspiesjes en flatbread. Foto heb ik niet gemaakt.
Een volgende keer meng ik er wat za’atar doorheen, er zijn tig opties te bedenken voor net weer een wat andere smaakvariant.
Uit mijn ervaring toch echt Litouwen, misschien de andere Baltische staten en (delen van) Polen ook, daarmee veel minder ervaring. Andere landen heb ik nooit kunnen betrappen op het gebruik er van.quote:Op zondag 7 februari 2021 21:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Alle landen in Oost Europa zijn gek op dille volgens mij. Ik heb geen idee wat daar de achtergrond van is.
Dat dacht ik over de honing.quote:Op zondag 7 februari 2021 21:35 schreef derLudolf het volgende:
Dille, in tzatziki? Nooit geweten.
Mijn eerste associatie met dille is Litouwen. Echt, die doen overal dille op/door/in
Lucky is gewoon raar dus nadat ze de foto maakte werd er vast ook nog een blik ananas in gekieperdquote:
Checkquote:
quote:Op maandag 8 februari 2021 07:00 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Lucky is gewoon raar dus nadat ze de foto maakte werd er vast ook nog een blik ananas in gekieperd
Warme mandarijntjes en Smac erbij voor de complete sensatiequote:
Waar je mee omgaat word je mee besmet?quote:
De Hongaarse komkommersalade die ik bij de goulash maak is ook met dille. En Duitsers zijn gek op ingelegde Salz-Dill-Gurken. Sowieso is dille met komkommer een klassieke combinatiequote:Op maandag 8 februari 2021 06:40 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Uit mijn ervaring toch echt Litouwen, misschien de andere Baltische staten en (delen van) Polen ook, daarmee veel minder ervaring. Andere landen heb ik nooit kunnen betrappen op het gebruik er van.
Doe ik ook altijd. Dille en een klein beetje munt (beide gedroogd).quote:Op zondag 7 februari 2021 21:35 schreef derLudolf het volgende:
Dille, in tzatziki? Nooit geweten.
Mijn eerste associatie met dille is Litouwen. Echt, die doen overal dille op/door/in
olijfpoeder is ook erg lekker op labne. En nog verder laten indrogen, balletjes draaien en bewaren in kruiden olie of (weer) rollen 8n de poederquote:Op zondag 7 februari 2021 23:40 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Heerlijk. Ik maak het wel eens met munt, stukjes (niet gewelde) rozijn en gehakte walnoot.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |