quote:Op donderdag 30 juli 2020 00:27 schreef Gogo83 het volgende:
@:MaJo: er was hier volgens mij iemand bij wie het maagzuur minder werd toen ze door zwamgerschapsdiabetes minder koolhydraten ging eten. Het valt natuurlijk altijd uit te proberen hoe jij erop reageert als je even minder suiker en andere koolhydraten eet.Jup dit was ik! En deze keer opnieuw heb ik precies hetzelfde wat betreft koolhydraten/suikers en maagzuur.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat een verdrietige spoiler, sterkte!
Nee, die moet je verhitten voordat het veilig is. Volgens mij gaat listeria niet dood in de diepvries.quote:Op donderdag 30 juli 2020 10:49 schreef Bienelientjee het volgende:
Newbie vraagje. Wij hebben nog een pakje gerookte zalm in de vriezer liggen. Nog van voor we wisten dat ik zwanger was. Kan ik dat veilig eten sinds het ingevroren is geweest of toch liever niet?
Als je het gaat verhitten mag je het sowieso eten. En anders durf ik het niet zo goed te zeggen. Ik weet niet precies hoe dat zit met dat invriezen. Ik lees daar verschillende verhalen over, de een zegt dat de listeriabacterie de vriezer niet overleeft terwijl ik ook lees dat dit dus wel het geval is. Ik zou het zelf alleen verhit eten.quote:Op donderdag 30 juli 2020 10:49 schreef Bienelientjee het volgende:
Newbie vraagje. Wij hebben nog een pakje gerookte zalm in de vriezer liggen. Nog van voor we wisten dat ik zwanger was. Kan ik dat veilig eten sinds het ingevroren is geweest of toch liever niet?
Waarschijnlijk op hearsay, dus beter gewoon de betrouwbare bronnen aanhoudenquote:Op donderdag 30 juli 2020 10:59 schreef Aure het volgende:
Rondje Google zegt inderdaad dat listeria niet dood gaat in de vriezer het is meer op fora dat er verhalen rond gaan waarbij ze zeggen dat het wel kan, maar waar dat dan op gebaseerd is...
Ja maar biefstuk verhit je dan weer.quote:Op donderdag 30 juli 2020 11:13 schreef Aure het volgende:
Ah ik zie het al, toxoplasma gaat wel dood in de vriezer (min 2 dagen op -12). Dat zou dan op gaan voor je biefstuk, maar volgens mij kan daar ook listeria in zitten dus dan schiet je er als zwangere nog niks mee op.
Ik had hier het afgelopen weekend heel veel last van, mijn verloskundige zei het volgende:quote:Op woensdag 29 juli 2020 22:53 schreef MaJo het volgende:
Iemand trouwens nog tips tegen maagzuur? Ik slik al omeprazol en rennies maar het blijft er doorheen komen. Ik ga het vrijdag ook even bespreken met de VK.
Ohja ik doelde op als je je biefstuk rood zou willen eten. Ik eet mijn biefstuk alleen maar rood en anders gewoon helemaal niet brrrr, doorbakken biefstukquote:
Ja als je daar 100% zeker van bent kan dat.quote:Op donderdag 30 juli 2020 12:53 schreef Framblij89 het volgende:
Gerookte zalm kan dan bijv wel weer vers van de visboer toch?
Ja! Duim duim duim! Zet em op Hilmo!quote:Op donderdag 30 juli 2020 14:07 schreef SQ het volgende:
ik ben zo benieuwd hoe het met Hilmo is!
Zou echt geweldig zijn als het nu gewoon alsnog spontaan komt
Hahaha, ohjee succes maar dan.quote:Op donderdag 30 juli 2020 14:21 schreef 1inamelon het volgende:
Ik vind dat met rauw en niet rauw en in de vriezer of doorgebakken maar ingewikkeld dus heel veel dingen eet ik maar gewoon niet .
Tijdens m’n vorige zwangerschap waren we bij mijn schoonouders in Frankrijk in de middle of nowhere en op alle marktjes en terrasjes moest ik supergoed opletten of er geen rauwe melk, rauwe vis, rauw vlees of alcohol in zat. Op mijn verjaardag gingen we uit eten en daar had ik de keus uit... soep. De rest was serieus allemaal rauw of met alcohol
Drie keer raden waar we over 3 weken heen gaan
Nog maar 4 joh, is zo voorbij . Ik mis het ook niet per se maar ik word een beetje simpel van alles nakijken.quote:Op donderdag 30 juli 2020 14:28 schreef Donna het volgende:
[..]
Hahaha, ohjee succes maar dan.
Ik eet het ook gewoon niet. Het is 'maar' 9 maanden. Nog 4 te gaan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |