abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Moderator maandag 27 juli 2020 @ 13:57:01 #1
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194279461
Star Trek was oorspronkelijk een door Gene Roddenberry bedachte Amerikaanse sciencefiction-televisieserie die tussen 1966 tot 1969 werd uitgezonden. Uiteindelijk groeide het Star Trek-universum uit tot een succesvolle media-franchise met vijf televisieseries, een animatieserie, tien speelfilms, tientallen computerspellen en honderden boeken, stripboeken, technische handleidingen en encyclopedieën. Verder bestaat er sinds 1998 in Las Vegas een Star Trek-attractiepark, genaamd Star Trek: The Experience en worden er over de hele wereld regelmatig Star Trek-conventions georganiseerd: grote bijeenkomsten voor fans (de 'trekkies'), waar vaak acteurs uit de series te gast zijn. In de Verenigde Staten is er minstens elk weekend een ST convention.

Roddenberry bedacht een utopische toekomstwereld, waarin een verenigde Aarde de meeste moderne wereldproblemen heeft opgelost: vervuiling, honger, armoede en conflicten tussen mensen onderling behoren grotendeels tot het verleden. Door uitvindingen als synthetische replicators en sneller dan licht-technologie heeft de mensheid, met hulp van buitenaardse volken, in het Melkwegstelsel koloniën gesticht. De mensheid heeft samen met enkele buitenaardse volken een overkoepelende organisatie van werelden opgericht: de Verenigde Federatie van Planeten. De verhalen in de diverse Star Trek-media volgen vooral de officieren en burgers in dienst van Starfleet, de militaire onderzoeksinstelling van de Federatie die met haar ruimtevloot vooral diplomatieke en onderzoeksmissies uitvoert en tevens de krijgsmacht vormt.

De avonturen van de verschillende televisieseries en films spelen zich hoofdzakelijk af in de 23e en 24e eeuw, enkele tijdreizen uitgezonderd. Men is bekend met een aanzienlijk deel van de Melkweg, die is verdeeld in vier kwadranten. In het Alfa-kwadrant bevinden zich grote delen van de Federatie en het Cardassiaanse Rijk, in het Beta-kwadrant bevinden zich onder andere het Klingonrijk en het Romulaanse Rijk, het Gamma-kwadrant, dat via het Bajoraanse wormgat met het Alfa-kwadrant is verbonden, wordt geregeerd door de Dominion en het Delta-kwadrant, waarin de Voyager jarenlang rondzwierf, herbergt onder andere de Kazon, Ocampa en Hirogen. Ook de Borg komen uit het Delta-kwadrant.

Star Trek werd voor het eerst uitgezonden in 1966. Sindsdien zijn er zes series gemaakt door Gene Roddenberry en zijn opvolgers. Sommige daarvan waren een groot succes, andere wat minder.

The Original Series (TOS) - Dit is de door Gene Roddenberry geschreven serie, met de naam Star Trek. Het is het verhaal van het ruimteschip USS Enterprise NCC-1701 (kortweg: Enterprise), dat driehonderd jaar in de toekomst, vanaf het jaar 2265, op een vijfjarige missie is om het heelal te verkennen. De serie sprak oorspronkelijk maar een kleine groep kijkers aan en stond naar verluidt jaarlijks op de nominatie om geschrapt te worden. Toen bleek dat deze kleine groep kijkers behoorde tot een erg selecte doelgroep (hoger opgeleiden), werd de serie interessant voor adverteerders.

The Animated Series (TAS) - Na het stoppen van de oorspronkelijke serie bleek die in de herhaling steeds populairder te worden. Dit was in 1973 een van de redenen voor het maken van een tekenfilmserie, waarbij de stemmen van de vaste personages gedaan werden door de acteurs die ze in de oorspronkelijke serie ook gespeeld hadden. De serie ging verder waar het verhaal van de oorspronkelijke serie ophield. Dat wil zeggen dat de laatste twee jaar van de missie ingevuld werden.

The Next Generation (TNG) - Deze nieuwe serie speelde zich honderd jaar later af, in het jaar 2364, rond een nieuwe Enterprise met een nieuwe bemanning. Hoewel het eerste seizoen van The Next Generation kritiek kreeg, onder andere omdat de afleveringen te zoet zouden zijn, was dit eerste seizoen goed genoeg om de serie te prolongeren. Met nieuw materiaal, en met beduidend meer middelen dan de oorspronkelijke serie uit de jaren '60, werd The Next Generation uiteindelijk een enorm succes. Er werden in de periode 1987-1994 in 7 seizoenen 177 afleveringen van uitgezonden. In 1991 overleed Gene Roddenberry.

Deep Space Nine (DS9) - Zoals de oorspronkelijke serie een missieduur van vijf jaar had, zo was het ook duidelijk dat de succesvolle serie The Next Generation niet altijd maar door kon blijven draaien. Daarom werd een volgende serie opgezet, met een ander thema. In plaats van een ruimteschip dat bij planeten langsging werd het centrale thema een ruimtestation ver in de ruimte, op een plaats waar veel ruimteschepen langskwamen.

Voyager (VOY) - Dit schip raakt op haar eerste missie door toedoen van het wezen Caretaker (verzorger) verzeild in het Delta-kwadrant, 70.000 lichtjaar van de Aarde. Voyager kent een sterke rode draad, namelijk de lange thuisreis van het ruimteschip Voyager, en de zoektocht naar mogelijkheden deze reis te verkorten.

Enterprise (ENT) - Deze serie gaat over een eerdere Enterprise, van 2151. Deze tijd, meer dan honderd jaar gesitueerd voor de oorspronkelijke serie, is de tijd waarin de mensheid begint aan het onderzoeken van de ruimte met ruimteschepen die sneller dan het licht kunnen vliegen, nu zij schepen ontwikkeld heeft die 'Warp 5' halen. Het is het begin van Starfleet, en in deze tijd worden de technieken en protocollen ontwikkeld die in de latere series algemeen bekend zijn. In het eerste jaar was dat ook meteen de zwakke plek van de serie, omdat de karakters nog veel moesten leren, maar de kijkers veel minder. In de volgende seizoenen heeft de serie echter duidelijk meer vaart gekregen. De serie is begonnen in 2001, en heeft in totaal vier seizoenen en 98 afleveringen gedraaid.

Discovery (DIS) - De nieuwste serie gestart in 2017, het eerste seizoen speelt zich af tussen ENT en TOS. We volgen Michael Burnham die op het schip discovery terecht komt. En daar onder andere geconfronteerd wordt met de klingons die een oorlog starten tegen de federation.

Picard (PIC) - Uitgezonden vanaf 2020 in Europa op Amazon Prime, speelt zich 15 jaar af na Star Trek: Nemesis in de Prime Timeline: Romulus is vernietigd, maar Vulcan niet (Kelvin Timeline).
Deze serie brengt Patrick Stewart terug in de rol van Jean-Luc Picard, samen met karakters uit Star Trek: TNG en Star Trek: Voyager.

Overzichtje in uitzendvolgorde:
TOS, James Kirk (William Shatner)
TAS, James Kirk (William Shatner)
TNG, Jean Luc Picard (Patrick Stewart)
DS9, Benjamin Sisko (Avery Brooks)
VOY, Kathryn Janeway (Kate Mulgrew)
ENT, Jonathan Archer (Scott Bakula)
DIS, Michael Burnham (Sonequa Martin-Green)
PIC, ...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
***Deze openingspost is hier te vinden!***
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator maandag 27 juli 2020 @ 13:57:20 #2
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194279466
Voglende week, 6 augustus, begint dus de lower decks animatie serie.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_194280031
Op welke zender eigenlijk, weten we dat? Gewoon op Netflix net als Discovery?
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  maandag 27 juli 2020 @ 14:57:18 #4
488763 Starflyer
Flies to the stars
pi_194280068
Of op Amazon net zoals Picard?
No Dyson Barrier is going to stop me!
  Moderator maandag 27 juli 2020 @ 14:58:01 #5
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194280078
Op CBS all access sowieso zoals zowel discovery als picard. Maar geen idee of er ook een wereldwijde uitrol is.

quote:
The first 10-episode season of Star Trek: Lower Decks is expected to premiere on August 6, 2020, on CBS All Access in the United States.[1][17] Like previous All Access Star Trek series, each episode of Lower Decks is broadcast in Canada by Bell Media on the same day as the All Access release, on the specialty channels CTV Sci-Fi Channel (English) and Z (French) before streaming on Crave.[24]
Oh weer iets wazigs. Dat is dus canada en USA over de UK zeggen ze dit:

quote:
While the show is being created for CBS All Access, a service not yet available in the UK, ViacomCBS Global Distribution Group will be distributing it worldwide.

It is currently unclear which UK channel ViacomCBS will be giving the show's rights to but we'll keep you updated when the news is announced.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator maandag 27 juli 2020 @ 15:04:49 #6
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194280148
Wat de...

quote:
Lower Decks won’t be the only animated series from Star Trek, though. As officially announced earlier in the Star Trek Universe block of panels, Nickelodeon will be launching Star Trek: Prodigy in 2021. A more serious take than Lower Decks, Prodigy will focus on a group of teens who discover an abandoned Starfleet ship, and decide to use it to go on adventures around the galaxy.
Nog een animated series... :{

hoeveel ST krijgen we inmiddels

Discovery
Picard
Lower Decks
Prodigy
Een Michelle Yeoh section 13 serie
Een Captain Pike serie

6 series die gelijk lopen :? Allemaal in andere tijdlijnen zeker... star trek:Clusterfuck
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator maandag 27 juli 2020 @ 18:03:20 #7
42184 crew  DaMart
pi_194282089
Discovery season 3 start half oktober:

twitter
  maandag 27 juli 2020 @ 18:44:28 #8
488763 Starflyer
Flies to the stars
pi_194282631
Na Star Trek: Lower Decks dus, want die loopt tot t/m 8 oktober.
No Dyson Barrier is going to stop me!
  maandag 27 juli 2020 @ 21:01:36 #9
102757 EdvandeBerg
LET’S GO BRANDON!
pi_194284682
quote:
2s.gif Op maandag 27 juli 2020 15:04 schreef Bosbeetle het volgende:
Wat de...
[..]

Nog een animated series... :{

hoeveel ST krijgen we inmiddels

Discovery
Picard
Lower Decks
Prodigy
Een Michelle Yeoh section 13 serie
Een Captain Pike serie

6 series die gelijk lopen :? Allemaal in andere tijdlijnen zeker... star trek:Clusterfuck
Misschien wel een beetje overkill? Straks moeten ze er een aantal voortijdig afbreken zoals dat ook bij Enterprise gebeurde.

Maar een Section 13 serie zou best grappig kunnen zijn. Eindelijk eens wat anders dan constante moralistische geneuzel wat de Star Trek series regelmatig kenmerkt
pi_194285123
quote:
0s.gif Op maandag 27 juli 2020 21:01 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Misschien wel een beetje overkill? Straks moeten ze er een aantal voortijdig afbreken zoals dat ook bij Enterprise gebeurde.

Maar een Section 13 serie zou best grappig kunnen zijn. Eindelijk eens wat anders dan constante moralistische geneuzel wat de Star Trek series regelmatig kenmerkt
Trekkies kunnen wel eens puristisch uit de hoek komen, maar ik denk ook dat een hoop mensen zo’n serie graag kijken. Ik ben wel toe aan iets anders.
Op donderdag 15 april 2021 11:47 schreef ChevyCaprice het volgende:
Pedofilie en homoseksualiteit, daar bestaat natuurlijk ook een link tussen, maar dat hoor je nooit om homoseksuelen te beschermen.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 27 juli 2020 @ 21:36:05 #11
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_194285310
Wat is Prodigy?
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
  Moderator vrijdag 7 augustus 2020 @ 16:45:05 #12
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194446342
quote:
0s.gif Op maandag 27 juli 2020 21:36 schreef TARAraboemdijee het volgende:
Wat is Prodigy?
Een star trek animatie serie met een serieuzere toon dan lower decks.

Ik heb trouwens de eerste aflevering van lower decks nog niet gezien eens kijken waar ik die kan vinden...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator zaterdag 8 augustus 2020 @ 00:12:10 #13
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194452404
Ik vond de eerste aflevering van lower decks erg tof, alleen wel heel erg dialoogvol.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar wel echt heel leuk allerlei kleine details en ik vind het gegeven van 'second contact' tof bedacht. Dit kan wel eens een leukere serie worden dan ik dacht.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_194455182
quote:
88s.gif Op zaterdag 8 augustus 2020 00:12 schreef Bosbeetle het volgende:
Ik vond de eerste aflevering van lower decks erg tof, alleen wel heel erg dialoogvol.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar wel echt heel leuk allerlei kleine details en ik vind het gegeven van 'second contact' tof bedacht. Dit kan wel eens een leukere serie worden dan ik dacht.
Het viel mij ook niet tegen. Nu waren mijn verwachtingen wel erg laag (want geen fan van rick & morty), maar dan nog, best aardig.
  zaterdag 8 augustus 2020 @ 23:05:32 #15
488763 Starflyer
Flies to the stars
pi_194466916
quote:
Paramount onderbreekt voorbereidingen voor nieuwe Star Trek-film

Paramount heeft de plannen rondom een nieuwe Star Trek-film geschreven en geregisseerd door Noah Hawley in de ijskast gezet. De filmafdeling van het bedrijf staat sinds kort onder leiding van Emma Watts en zij besloot de voorbereidingen te onderbreken om de koers van de franchise nog eens te bestuderen, meldt Deadline.

Hawley werd zo'n negen maanden geleden aangetrokken als regisseur van de nieuwe film die hij zelf schreef. Ingewijden zeggen dat Watts het project tijdelijk heeft stilgelegd om meer duidelijkheid te krijgen over de toekomst van de Star Trek-franchise binnen het bedrijf. Er is geen sprake van het volledig annuleren van de film.

Paramount werkt ook aan een Star Trek-film geproduceerd door Quentin Tarantino en geschreven door Mark L. Smith. Ook waren er plannen om een film in de franchise uit te brengen waarin Chris Hemsworth aan de cast wordt toegevoegd. S.J. Clarkson was hiervoor als regisseur aangenomen, maar verliet het project om aan Game of Thrones te werken. Wanneer deze films moeten verschijnen, is momenteel onduidelijk.
https://www.nu.nl/film/60(...)-star-trek-film.html
No Dyson Barrier is going to stop me!
pi_194496708
Ik moest eerst nog even VOY voor de tigste keer tot het einde bingewatchen, dus ben nu pas aan Picard toegekomen. Ik had hier en in vorige topics graag willen lezen wat iedereen er zo van vindt, maar het is erg lastig iets zinnigs te vinden tussen al het halve geruzie met "niet ST-waardig, geen echte fans, etc". Het leest een stuk lekkerder weg als iedereen aardig blijft doen in een Star Trek topic. Zeg gewoon "ik ben het daar niet mee eens, want.." in plaats van dat gebash *;

Dat gezegd hebbende; Picard kijkt lekker weg. Ben ook geen fan van de Discovery-laag eroverheen, maar dat komt omdat ik ook meer "1 verhaal per aflevering" gewend ben. Heb TNG nog nooit echt gezien, maar ken de hele lore eromheen uiteraard wel.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ook vraag ik me af of die zwevende touchscreens wel echt zo handig/realistisch zijn als ze willen doen laten overkomen. Zonder fysieke feedback van een scherm, is het toch enorm lastig typen/scrollen? Het komt nu meer over alsof ze willen laten zien wat voor kekke graphics ze kunnen maken. Spijkers op laag water enzo, maar goed :Y)
  Moderator dinsdag 11 augustus 2020 @ 12:50:50 #17
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194503158
Ik zie die zwevende dingen een beetje zoals VR zonder bril, dus dat het scherm gewoon weet waar je vinger is en je niet precies op het juiste plekje moet zitten. Zoals Rios zijnjoystick begweegt dat het dingen gewoon bij je hand gaat zitten ipv dan je er met je hand precies op moet zitten...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_194519278
Gisteren zag ik deel 1 van Picard.
De filmstijl is anders dan ST next generation. Artistieker, donkerder, langzamer
Verwacht dus niet teveel als je gehecht bent aan nextgeneration-stijl.
Beoordeel de serie op zichzelf
Deel 1 beviel me best.

Vorige week rommelde ik wat met web-client en torrents downloaden. Ik kreeg wel het geluid maar niet de beelden. Andere downloads gingen nergens heen... veel junkmail. Dus ik gaf het maar op
Hoe ik het gedaan heb, weet ik niet meer maar gisteren zag ik in mijn mapje downloads de volledige seizoen 1 Picard staan ....kon ik zo openen met beeld en geluid.
pi_194519301
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 12:29 schreef Bluesdude het volgende:
Gisteren zag ik deel 1 van Picard.
De filmstijl is anders dan ST next generation. Artistieker, donkerder, langzamer
Verwacht dus niet teveel als je gehecht bent aan nextgeneration-stijl.
Beoordeel de serie op zichzelf
Deel 1 beviel me best.

Vorige week rommelde ik wat met web-client en torrents downloaden. Ik kreeg wel het geluid maar niet de beelden. Andere downloads gingen nergens heen... veel junkmail. Dus ik gaf het maar op
Hoe ik het gedaan heb, weet ik niet meer maar gisteren zag ik in mijn mapje downloads de volledige seizoen 1 Picard staan ....kon ik zo openen met beeld en geluid.
Dief!
Iedereen mag cojona krijgen!!!!!
  Moderator woensdag 12 augustus 2020 @ 12:46:23 #20
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194519475
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 12:31 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Dief!
Lower decks maakt mij ook tot dief :@ omdat daar dus geen europese distributeur voor is (bij mijn weten)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_194519534
quote:
88s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 12:46 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Lower decks maakt mij ook tot dief :@ omdat daar dus geen europese distributeur voor is (bij mijn weten)
Maar Picard wel. Die is voor heeeel weinig geld te zien bij Amazon.

Ik ben trouwens na 3 afleveringen afgehaakt.
Iedereen mag cojona krijgen!!!!!
pi_194519779
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 12:50 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Maar Picard wel. Die is voor heeeel weinig geld te zien bij Amazon.

Ik ben trouwens na 3 afleveringen afgehaakt.
Je moet een creditcard hebben voor Amazon Prime. Heb ik niet ....
Als Amazon de slag met netflix en disney wil verliezen dan moet het vooral zo doorgaan.
Netflix betaal ik simpel automatisch via de bank en IDEAL
pi_194520026
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 13:10 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Je moet een creditcard hebben voor Amazon Prime. Heb ik niet ....
Als Amazon de slag met netflix en disney wil verliezen dan moet het vooral zo doorgaan.
Netflix betaal ik simpel automatisch via de bank en IDEAL
Zo. Hoe heb jij de afgelopen 20 jaar betaald op internet?
Iedereen mag cojona krijgen!!!!!
pi_194520900
quote:
10s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 13:30 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Zo. Hoe heb jij de afgelopen 20 jaar betaald op internet?
IDEAL zoals het meest wordt gedaan in Nederland
Gisteren een pakketje SD-card ontvangen van Amazon. Met IDEAL betaald
pi_194521052
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 14:22 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

IDEAL zoals het meest wordt gedaan in Nederland
Gisteren een pakketje SD-card ontvangen van Amazon. Met IDEAL betaald
Gast het is internationaal al een eeuwigheid de gewoonte met creditcard te betalen op internet. Pas sinds een paar jaar kan dat met ideal bij meestal alleen NLe bedrijven.
Iedereen mag cojona krijgen!!!!!
pi_194521311
quote:
10s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 14:31 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Gast het is internationaal al een eeuwigheid de gewoonte met creditcard te betalen op internet. Pas sinds een paar jaar kan dat met ideal bij meestal alleen NLe bedrijven.
Ja... maar ik woon niet internationaal en de meeste Nederlanders ook niet.
Amazon prime verliest de slag zo in de Nederlandse streamingsmarkt
Heel dom management.
pi_194521530
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 14:51 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Ja... maar ik woon niet internationaal en de meeste Nederlanders ook niet.
Amazon prime verliest de slag zo in de Nederlandse streamingsmarkt
Heel dom management.
Ik woon ook niet 'internationaal' maar zoals je misschien wel weet is het internet dat wel. Zodoende als je online shopt, zeker bij buitenlandse bedrijven, dan is het al heeeeeel lang gangbaar dat met creditcard te doen. Nog verstandiger ook bij grote aankopen omdat je dan verzekerd bent.
Iedereen mag cojona krijgen!!!!!
pi_194521700
quote:
10s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 15:05 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Ik woon ook niet 'internationaal' maar zoals je misschien wel weet is het internet dat wel. Zodoende als je online shopt, zeker bij buitenlandse bedrijven, dan is het al heeeeeel lang gangbaar dat met creditcard te doen. Nog verstandiger ook bij grote aankopen omdat je dan verzekerd bent.
Wat is je probleem nou ?
Ik moet niet klagen over een crappy marketing van Amazon Prime.
En het is mijn fout dat ik geen creditcard heb?
pi_194521750
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 15:17 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Wat is je probleem nou ?
Ik moet niet klagen over een crappy marketing van Amazon Prime.
En het is mijn fout dat ik geen creditcard heb?
Het is fout dat je producten steelt. Terwijl je overal altijd de moraalridder uithangt. En als smoes gebruikt dat je geen creditcard hebt.
Iedereen mag cojona krijgen!!!!!
pi_194522186
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 15:20 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Het is fout dat je producten steelt. Terwijl je overal altijd de moraalridder uithangt. En als smoes gebruikt dat je geen creditcard hebt.
ohhh je bent bezig met een politieke strijd tegen mij.
ik ben links en dat staat jou niet aan en dan wil je me zo onderuithalen
doe die strijd elders voeren
moderators zullen deze posts schrappen ? *O*
pi_194522793
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 15:49 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

ohhh je bent bezig met een politieke strijd tegen mij.
ik ben links en dat staat jou niet aan en dan wil je me zo onderuithalen
doe die strijd elders voeren
moderators zullen deze posts schrappen ? *O*
ondanks dat De_Onnoembare hier gelijk heeft en ik dat klein Hollandse gezeur van ik heb geen creditcard en het daarmee goedpraten dat je shit illegaal download meer dan zat ben, lijkt het me verstandig dat een mod even de bezem erdoor haalt.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  Moderator woensdag 12 augustus 2020 @ 16:33:11 #32
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194522837
:O wmb gaat het gewoon weer over star trek.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_194522849
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 12:29 schreef Bluesdude het volgende:
Gisteren zag ik deel 1 van Picard.
De filmstijl is anders dan ST next generation. Artistieker, donkerder, langzamer
Verwacht dus niet teveel als je gehecht bent aan nextgeneration-stijl.
Beoordeel de serie op zichzelf
Deel 1 beviel me best.
Dit klinkt alsof je zelf had verwacht dat het een soort TNG was. Vind ik wel een beetje raar, die serie kreeg 33 jaar geleden zijn première...
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_194524646
quote:
2s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 16:33 schreef Karstman het volgende:

[..]

Dit klinkt alsof je zelf had verwacht dat het een soort TNG was. Vind ik wel een beetje raar, die serie kreeg 33 jaar geleden zijn première...
oa nav eerdere posts in dit topic had ik niet verwacht dat deze serie in TNG-stijl zou zijn.....ik dacht dat sommigen in dit topic enkele maanden terug wel zoiets zouden willen en verwachtten, vandaar nu maanden later mijn antwoord daarop
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 13 augustus 2020 @ 09:41:17 #35
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_194532637
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 18:26 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

oa nav eerdere posts in dit topic had ik niet verwacht dat deze serie in TNG-stijl zou zijn.....ik dacht dat sommigen in dit topic enkele maanden terug wel zoiets zouden willen en verwachtten, vandaar nu maanden later mijn antwoord daarop
Het is wel een voortzetting van verhaallijnen uit de TNG-era. En die Riker-aflevering voelde heel TNG aan. Maar de stijl, nee, die is heel anders.
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
pi_194535735
De eerste ep staat op het youtube kanaal van CBS voor diegene die hem nog niet gezien hebben of konden zien.

[ Bericht 5% gewijzigd door Axelf0leyoo7 op 13-08-2020 13:07:18 (link edit) ]
  Moderator donderdag 13 augustus 2020 @ 13:17:35 #37
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194535877
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2020 13:05 schreef Axelf0leyoo7 het volgende:
De eerste ep staat op het youtube kanaal van CBS voor diegene die hem nog niet gezien hebben of konden zien.
Ah nice dus toch een manier om het buiten america te zien, hoop dat ze het ook me de andere afleveringen doen.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator vrijdag 14 augustus 2020 @ 09:40:59 #38
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194549431
Tweede aflevering van lower decks is ook vermakelijk :) ik hoop dat ze de karakters blijven uitbouwen.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_194550159
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2020 13:05 schreef Axelf0leyoo7 het volgende:
De eerste ep staat op het youtube kanaal van CBS voor diegene die hem nog niet gezien hebben of konden zien.
En inmiddels is hij weer verdwenen. Mazzel dat ik hem gister nog even snel heb bekeken.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_194965481
Hee leuk.

Hoop dat Micheal wat minder boos doet dit seizoen.
Op donderdag 15 april 2021 11:47 schreef ChevyCaprice het volgende:
Pedofilie en homoseksualiteit, daar bestaat natuurlijk ook een link tussen, maar dat hoor je nooit om homoseksuelen te beschermen.
  woensdag 9 september 2020 @ 08:51:32 #42
8369 speknek
yo momma so speknek
pi_194965487
Video doet het niet hier ;(.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  woensdag 9 september 2020 @ 09:08:15 #43
8369 speknek
yo momma so speknek
pi_194965650
CBS loopt fiks te geofucken, maar deze lijkt het wel te doen:

twitterMoet zeggen na alle nostalgie van Picard dat ik eigenlijk veel meer naar Discovery uitkijk. Ze hebben toch wel een paar goeie karakters neergezet.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 10:22:30 #44
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194966666
Ik vind de lower decks ook wel smakelijke snackjes, al mag het wel iets meer variatie hebben na 5 episodes. Het is toch een beetje mariner is stoer en saves the day en die jongen (weet zn naam niet) is de dork die het allemaal niet snapt. Die andere twee (de blauwe en de augment) doen de sidequest.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  woensdag 9 september 2020 @ 10:27:13 #45
451138 babylon
Ya Hya Chouhada
pi_194966738
quote:
88s.gif Op woensdag 9 september 2020 10:22 schreef Bosbeetle het volgende:
Ik vind de lower decks ook wel smakelijke snackjes, al mag het wel iets meer variatie hebben na 5 episodes. Het is toch een beetje mariner is stoer en saves the day en die jongen (weet zn naam niet) is de dork die het allemaal niet snapt. Die andere twee (de blauwe en de augment) doen de sidequest.
Het valt mij heel erg op dat de serie gaat over de lower decks die niet elke aflevering de big heroes zijn zoals normaal de bridge crew, en dan nu uiteindelijk toch wel de big heroes zijn.
We moeten nu alles inzetten op het tegenhouden van de bewezen door mensen veroorzaakte klimaatcatastrofe!
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 12:08:06 #46
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194968427
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 10:27 schreef babylon het volgende:

[..]

Het valt mij heel erg op dat de serie gaat over de lower decks die niet elke aflevering de big heroes zijn zoals normaal de bridge crew, en dan nu uiteindelijk toch wel de big heroes zijn.
Wat dat betreft zijn de zijverhalen leuker daar mislukt nog wel eens wat!
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_194977693
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 08:51 schreef speknek het volgende:
Video doet het niet hier ;(.
Be curious, not judgmental
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 22:19:28 #48
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_194978953
quote:
:9~ die baden op ~0:39 zijn dat van die baden waar de trill symbionten in leven :o zou er een dax terugkeren :o
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_194980338
quote:
Supermichael _O_
pi_194980471
Hier de trailer op de officiële site. Die "thriller" is stuk korter en wat anders.

https://intl.startrek.com(...)season-three-trailer

[ Bericht 3% gewijzigd door VelitoX op 10-09-2020 00:42:43 ]
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')