IS dat het meest recente seizoen? Want daar ben ik compleet niet bijquote:Op vrijdag 10 juli 2020 18:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
DP! Ik kijk Greys. Die met de brieven
Enkel Duiven is voor de groothandel. Wist ik wel, maar gewoon toch gaan winkelen.quote:Op vrijdag 10 juli 2020 21:26 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Hmm wij zijn vorige keer ook geweest.. maar geen pasje nodig.
Wel andere vestiging.
Had ook niet het idee dat wij de enige particulieren waren.
Zijn dit de Noodles die je zocht? extra pittig. in de 8000 van de Scovilleschaal.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 09:28 schreef FutureFairytale het volgende:
Vind ik ook Isa. Die criminelen verpesten elke demonstratie, waar dan ook over.
Zo blij met de zon! Vandaag dagje fietsen met ouders, met lekker tussendoor koffie/gebak, lunchen, ijsje etc. Kado'tje van mij voor vaderdag nog. Hoop gezellig dagje. En denk dat we richting strand fietsen.
Zó scherp, dat je niks meer proeft?quote:Op zaterdag 11 juli 2020 17:55 schreef z80 het volgende:
[..]
Zijn dit de Noodles die je zocht? extra pittig. in de 8000 van de Scovilleschaal.
Samyang Instant Hot Chicken Ramen 2x Spicy. Gister bij amazingoriental gekocht.
Of is er een nog scherper variant?
Dit valt nog mee. Kan nog veel scherper. En ja dan proef je nog steeds.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 18:09 schreef AnneX het volgende:
[..]
Zó scherp, dat je niks meer proeft?
Straks makkelijk en smakelijk met Shakshuka en chips. en toet met aardbeien tiramisu.
Zojuist kwam mn.X thuis met aardbeien zo klein als kersen. Smakelijker.
Morgenochtend op de beschuiten.
Er zijn grote delen van de wereld waar scherp eten op het menu staat. Of het schadelijk is? Ik denk dat het nog wel mee vat als je in maten eet. Dus niet elke maaltijd bacteriedodend scherp.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 18:52 schreef derLudolf het volgende:
Is het eigenlijk schadelijk, heel scherp eten? Vraag ik me gewoon zo af.
Nu ben ik niet super ervaren met de Aziatische keuken en waarschijnlijk niets gewend, maar het is mij ook niet snel te scherp
En laat me ook niet kennen als het wel te scherp is
Wehehe samequote:Op zaterdag 11 juli 2020 18:52 schreef derLudolf het volgende:
Is het eigenlijk schadelijk, heel scherp eten? Vraag ik me gewoon zo af.
Nu ben ik niet super ervaren met de Aziatische keuken en waarschijnlijk niets gewend, maar het is mij ook niet snel te scherp
En laat me ook niet kennen als het wel te scherp is
Althans, niet het niet zo ervaren gedeelte, de rest.quote:
Ah vandaarquote:Op zaterdag 11 juli 2020 17:49 schreef z80 het volgende:
[..]
Enkel Duiven is voor de groothandel. Wist ik wel, maar gewoon toch gaan winkelen.
Je merkt eigenlijk niet dat het een groothandel is. Enkel de verpakkingen zijn een stuk groter voor de zelfde prijs als een klein pakje in een normale winkel. Vooral te merken met kruiden en knoflookpoeder.
Ook grote delen waar ze niets gewend zijn. Weet nog dat ik deel nam aan een project in Macedonië. Een van de deelneemsters uit het VK had roots in India geloof ik. Een avond kookte zij met wat mensen voor de groep, een of andere curry en bewust niet scherp/pittig.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 19:05 schreef z80 het volgende:
Er zijn grote delen van de wereld waar scherp eten op het menu staat.
Niet heel gek. Zowel in de Nederlandse als Britse keuken zit een stukje verre oosten in vanwege de handel die we daar deden. Een Duitser zal het eten al pittig vinden als je er een pepermolen naast zet.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 19:45 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ook grote delen waar ze niets gewend zijn. Weet nog dat ik deel nam aan een project in Macedonië. Een van de deelneemsters uit het VK had roots in India geloof ik. Een avond kookte zij met wat mensen voor de groep, een of andere curry en bewust niet scherp/pittig.
Uiteindelijk hebben allen de Nederlanders en Britten er van gegeten, de overige deelnemers klaagden dat het veel te pittig was Ik had nergens last van en het mocht wel wat pittiger.
Het koloniale verleden was inderdaad onze verklaringquote:Op zaterdag 11 juli 2020 19:50 schreef z80 het volgende:
[..]
Niet heel gek. Zowel in de Nederlandse als Britse keuken zit een stukje verre oosten in vanwege de handel die we daar deden. Een Duitser zal het eten al pittig vinden als je er een pepermolen naast zet.
Ik lag ook achter en ben het nu aan het inhalen. Ik ben nog een mening aan het vormen.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 17:41 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
IS dat het meest recente seizoen? Want daar ben ik compleet niet bij
Al ben ik al wel gespoiled en
Ik durf.niet meer zo goed naar de videotheek dus ik loop een half seizoen achter denk ik.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 20:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik lag ook achter en ben het nu aan het inhalen. Ik ben nog een mening aan het vormen.
Dat liep ik ook achter inderdaad. Ik heb dat Station 19 ook maar gedownload. Er zijn te veel cross overs.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 20:21 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ik durf.niet meer zo goed naar de videotheek dus ik loop een half seizoen achter denk ik.
quote:Op zaterdag 11 juli 2020 20:48 schreef Myraela het volgende:
Begonnen aan een macrame gordijn. Ik had ook kunnen beginnen met een plantenhangertje in plaats van aan deze 2 km touw voor de openslaande deuren. Maar ach, je moet ergens beginnen.
quote:Op zaterdag 11 juli 2020 20:48 schreef Myraela het volgende:
Begonnen aan een macrame gordijn. Ik had ook kunnen beginnen met een plantenhangertje in plaats van aan deze 2 km touw voor de openslaande deuren. Maar ach, je moet ergens beginnen.
Het is niet altijd zo spannend/leuk als vandaagquote:Op zaterdag 11 juli 2020 21:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
We kijken voor het eerst de F1 kwalificatie. Dat blijkt enorm leuk
We snapten de regels eerst niet helemaal dus het was al leuk om uit te vogelen hoe het allemaal zat.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 21:27 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Het is niet altijd zo spannend/leuk als vandaag
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |