Tip, het werkt het beste met beetje kruimige aardappelen. Vastkokend plakt niet genoeg en echt kruimig geeft minder goede structuur.quote:Op zondag 19 april 2020 11:44 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik zet aardappelen op m’n boodschappenlijstje
Dank voor de tip. Eet zo zelden aardappels dat ik er nauwelijks wat van weet.quote:Op zondag 19 april 2020 11:47 schreef Farenji het volgende:
[..]
Tip, het werkt het beste met beetje kruimige aardappelen. Vastkokend plakt niet genoeg en echt kruimig geeft minder goede structuur.
Aardappelen zijn zo briljant veelzijdigquote:Op zondag 19 april 2020 12:00 schreef Kaatje1 het volgende:
Dank voor de tip. Eet zo zelden aardappels dat ik er nauwelijks wat van weet.
Ze lopen hier meestal vanzelf de kast uit 🤣quote:Op zondag 19 april 2020 14:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Aardappelen zijn zo briljant veelzijdigEcht nog een wereld van mogelijkheden te ontdekken
Gepofte aardappel op de bbqquote:Op zondag 19 april 2020 14:54 schreef Myraela het volgende:
Ziet er lekker uit.
Ik ben zelf een afhaker bij deze opdracht, ik gooi straks lekker de barbecue aan.
Ja, dat staat wel op de planning met zoete aardappel.quote:
Ik ben het er mee eens dat het een beetje een heel vrije invulling isquote:Op zondag 19 april 2020 15:05 schreef Myraela het volgende:
Ja, dat staat wel op de planning met zoete aardappel.Maar dat zie ik toch niet echt als zelf koolhydraten maken hoor.
Zo, ziet er lekker uitquote:Op zondag 19 april 2020 14:51 schreef minilot het volgende:
Goed, niet de juiste ingrediënten, wél veel haast (moest van begin tot eind af in een half uurtje) en de invloed van een tweejarige souschef, maar niettemin lunch volgens de kookopdracht van vandaag!
Random restjesvulling van gebbqde knoflookkip, bosui, bieslook en roomkaas:
[ afbeelding ]
Pierogideegje gekneed:
[ afbeelding ]
Vullen:
[ afbeelding ]
Done:
[ afbeelding ]
Koken:
[ afbeelding ]
En opgebakken in boter:
[ afbeelding ]
Makkie en best lekker!
Ook al iets waar ik niet bekend mee wasquote:Op zondag 19 april 2020 14:51 schreef minilot het volgende:
Goed, niet de juiste ingrediënten, wél veel haast (moest van begin tot eind af in een half uurtje) en de invloed van een tweejarige souschef, maar niettemin lunch volgens de kookopdracht van vandaag!
Random restjesvulling van gebbqde knoflookkip, bosui, bieslook en roomkaas:
[ afbeelding ]
Pierogideegje gekneed:
[ afbeelding ]
Vullen:
[ afbeelding ]
Done:
[ afbeelding ]
Koken:
[ afbeelding ]
En opgebakken in boter:
[ afbeelding ]
Makkie en best lekker!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Whoah, dit was in een half uur klaar?!quote:Op zondag 19 april 2020 14:51 schreef minilot het volgende:
Goed, niet de juiste ingrediënten, wél veel haast (moest van begin tot eind af in een half uurtje) en de invloed van een tweejarige souschef, maar niettemin lunch volgens de kookopdracht van vandaag!
Random restjesvulling van gebbqde knoflookkip, bosui, bieslook en roomkaas:
[ afbeelding ]
Pierogideegje gekneed:
[ afbeelding ]
Vullen:
[ afbeelding ]
Done:
[ afbeelding ]
Koken:
[ afbeelding ]
En opgebakken in boter:
[ afbeelding ]
Makkie en best lekker!
quote:Op zondag 19 april 2020 15:56 schreef Yinny het volgende:
Dat was moeilijker dan verwacht....
Panda steamed buns van https://www.theguardian.c(...)-with-red-bean-paste
Gevuld met Nutella ipv rode bonenpasta.
[ afbeelding ]AhhhhhhSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
@minilot, daar heb ik ook wel zin in 😄
De hash brown potatoes, jum!You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
quote:Op zondag 19 april 2020 15:56 schreef Yinny het volgende:
Dat was moeilijker dan verwacht....
Panda steamed buns van https://www.theguardian.c(...)-with-red-bean-paste
Gevuld met Nutella ipv rode bonenpasta.
[ afbeelding ]Ze zien er echt belachelijk fluffy uit.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Oei, succes!!!quote:Op zondag 19 april 2020 16:28 schreef Hupje het volgende:
Ik ben gnocchi aan het maken. Maar het kan zomaar zijn dat het straks rechtstreeks in de kliko gaatHet lijkt nu nog niet echt een succes.
courgettespaghetti is ketoproof pastaquote:Op zondag 19 april 2020 17:44 schreef Circle.Of.Filth het volgende:
Ik pas want ik volg een keto lifestyle
Ik denk het wel, ik lust dan weer geen marmelade😂quote:Op zondag 19 april 2020 17:36 schreef Kaatje1 het volgende:
Wat zien ze er mooi uit Yinny. Zou ook lekker zijn met een marmelade vulling denk (lust geen nutella)
Hier is de simpele vulling voor de ravioli klaar. Nu de pastamachine aan t werk zetten
Lastig vullen😂quote:Op zondag 19 april 2020 18:11 schreef Kaatje1 het volgende:
Geen ravioli maar pappaddelle. Verkeerde opzetstuk gebruikt![]()
Was er even niet bij met m’n gedachtenquote:
Ja maar het gaat in dit topic om koolhydraten hequote:Op zondag 19 april 2020 17:47 schreef drakin het volgende:
[..]
courgettespaghetti is ketoproof pastaen zo zijn er wel meer zoals in dit filmpje
![]()
In 100 gram courgette zit toch 1 koolhydraat?quote:Op zondag 19 april 2020 18:23 schreef Farenji het volgende:
[..]
Ja maar het gaat in dit topic om koolhydraten he
Dat was waar ik ook op afhaakte vandaagquote:Op zondag 19 april 2020 18:44 schreef minilot het volgende:
Potver @:Golfer, ik was al de hele dag benieuwd hoe je in vredesnaam zelf macaroni ging maken. Het helemaal from scratch maken van dát onderdeel van je maaltijd is juist waar de hele opdracht van vandaag om ging. Snif.
quote:Op zondag 19 april 2020 15:56 schreef Yinny het volgende:
Dat was moeilijker dan verwacht....
Panda steamed buns van https://www.theguardian.c(...)-with-red-bean-paste
Gevuld met Nutella ipv rode bonenpasta.
[ afbeelding ]Wat tof!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Let me see you stripped down to the bone
Oh. Verkeerd begrepen. Zal volgende keer ook de aardappelen zelf telen en het meel zelf malen.quote:Op zondag 19 april 2020 18:44 schreef minilot het volgende:
Potver @:Golfer, ik was al de hele dag benieuwd hoe je in vredesnaam zelf macaroni ging maken. Het helemaal from scratch maken van dát onderdeel van je maaltijd is juist waar de hele opdracht van vandaag om ging. Snif.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Lekker? Ja.
Veel werk? Holy hell ja.
Verdere op- en aanmerkingen: Het deeg was ietsje te dik en daardoor wat taai. 'Mijn' vulling miste iets wb smaak. Bord was in 7 minuten leeg (hard werken = grote honger) en nu heb ik een klein foodcoma. Oh en ik moet echt een deegroller kopen.
Nog een keer doen? Nou nee, dat denk ik niet.Sterkheidsbaas van alles.
Wat ziet het er mooi uitquote:Op zondag 19 april 2020 19:25 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik wilde vandaag ravioli met een vulling van zongedroogde tomaatjes maken. Had niet genoeg tomaten in huis om ze zelf te drogen dus uit een potje, gemengd met pijnboompitten en uitgebakken seranoham (nutteloze toevoeging). Omdat kneden niet meer kan heb ik een paar maanden geleden een pastamachine gekocht (zo blij met deze aankoop) maar dan moet je wel de lasagne maker op de machine zetten ipv de pappaddelle maker![]()
Maar, het was wel erg lekker. Salade was met overgebleven pijnboompitjes, verse pesto, en een (gekochte) frambozen dressing
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik zet de foto’s op fb (voor alleen mezelf) en dan kopieren, truukje van of @Blues of @AnneXquote:Op zondag 19 april 2020 19:27 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Wat ziet het er mooi uit
Straks even proberen vanaf mijn mobiele telefoon alle foto's hier te krijgen.
quote:Op zondag 19 april 2020 19:16 schreef Lonaa het volgende:
Ze zeggen dat goed gereedschap belangrijk is. In de wereld van pasta bezit ik dit niet. Zelfs niet goedkope meuk van de Action. Dus, daar ging ik. Weinig ruimte, geen pasta-gereedschap, weinig zin maar met doorzettingsvermogen.
Als klap op de vuurpijl werk ik slordig en matig chaotisch, ook ben ik superslecht in het maken van foto's, laat staan tijdens het koken.
Anyway, here we go:Restaurant waardig.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Lekker? Ja.
Veel werk? Holy hell ja.
Verdere op- en aanmerkingen: Het deeg was ietsje te dik en daardoor wat taai. 'Mijn' vulling miste iets wb smaak. Bord was in 7 minuten leeg (hard werken = grote honger) en nu heb ik een klein foodcoma. Oh en ik moet echt een deegroller kopen.
Nog een keer doen? Nou nee, dat denk ik niet.
Ik zou hier voor betalen.
"People that use Fiat currency as a store of value.
There is a name for it:
We call them Poor"
Oja dat is ook nog een optiequote:Op zondag 19 april 2020 19:29 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik zet de foto’s op fb (voor alleen mezelf) en dan kopieren, truukje van of @:Blues of @:AnneX
Was het ook wel ja. Voor allebeiquote:Op zondag 19 april 2020 19:30 schreef Kaatje1 het volgende:
Ohhh @:Lonaa, wat een enorm werk en wat ziet het er lekker uit
Woahquote:Op zondag 19 april 2020 19:31 schreef capricia het volgende:
[..]
Restaurant waardig.
Ik zou hier voor betalen.
quote:Op zondag 19 april 2020 19:16 schreef Lonaa het volgende:
Ze zeggen dat goed gereedschap belangrijk is. In de wereld van pasta bezit ik dit niet. Zelfs niet goedkope meuk van de Action. Dus, daar ging ik. Weinig ruimte, geen pasta-gereedschap, weinig zin maar met doorzettingsvermogen.
Als klap op de vuurpijl werk ik slordig en matig chaotisch, ook ben ik superslecht in het maken van foto's, laat staan tijdens het koken.
Anyway, here we go:Goed gedaan!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Lekker? Ja.
Veel werk? Holy hell ja.
Verdere op- en aanmerkingen: Het deeg was ietsje te dik en daardoor wat taai. 'Mijn' vulling miste iets wb smaak. Bord was in 7 minuten leeg (hard werken = grote honger) en nu heb ik een klein foodcoma. Oh en ik moet echt een deegroller kopen.
Nog een keer doen? Nou nee, dat denk ik niet.
Het deeg is ook heerlijk! Maar de vulling van Nutella kan ik niet aanbevelen, veels te zoet😂quote:Op zondag 19 april 2020 16:11 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ze zien er echt belachelijk fluffy uit.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |