Ziet er goed uit!quote:Op zondag 29 maart 2020 09:55 schreef minilot het volgende:
Te laat wakker voor ontbijtbrood maar niet wakker genoeg om de ingrediënten van het recept te halveren. Na drie blunders en toch eerst maar koffie gezet, de onderdelen min of meer correct bij elkaar:
[ afbeelding ]
Braaf zacht deegje Uiteindelijk dan. Ik heb niet zo'n fancy standmixer en pfoe, met ei en slagroom en melk verrijkt deeg twintig minuten met de hand kneden is een bitch, qua plakkerig
Maar het kwam goed!
[ afbeelding ]
Trusten vensterbankdeeg, tot straks!
[ afbeelding ]
Je plaatjes doen het alleen als ik ze in een nieuw tab open, maar damn dat ziet er goed uit zeg!quote:Op zondag 29 maart 2020 09:50 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
En kruim: [ afbeelding ]
Met roomboter er op, jummmm! Dit moet ik veel vaker doen!
quote:Op zondag 29 maart 2020 09:00 schreef Barreltje het volgende:
Wat is het effect van teveel of te weinig zout op het deeg?
Dat kennelijk.quote:Op zondag 29 maart 2020 09:03 schreef douche-eendje het volgende:
Teveel vind je gist en je smaak niet leuk. Te weinig, nog sneller een droog brood en vooral smaak.
Wow, die zijn mooi gelukt!quote:Op zondag 29 maart 2020 09:50 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
En kruim: [ afbeelding ]
Met roomboter er op, jummmm! Dit moet ik veel vaker doen!
Respect! Met de hand kneden kwam bij mij niet eens op😂quote:Op zondag 29 maart 2020 09:55 schreef minilot het volgende:
Veel te laat wakker voor ontbijtbrood maar niet wakker genoeg om de ingrediënten van het recept te halveren. Na drie blunders en toch eerst maar koffie gezet, de onderdelen min of meer correct bij elkaar:
[ afbeelding ]
Braaf zacht deegje Uiteindelijk dan. Ik heb niet zo'n fancy standmixer en pfoe, met ei en slagroom en melk verrijkt deeg twintig minuten met de hand kneden is een bitch, qua plakkerig
Maar het kwam goed!
[ afbeelding ]
Zet 'm op, vensterbankdeeg - tot straks!
[ afbeelding ]
Je plaatjes doen het niet bij mij..quote:Op zondag 29 maart 2020 09:50 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
En kruim: [ afbeelding ]
Met roomboter er op, jummmm! Dit moet ik veel vaker doen!
De link openen in nieuw tabblad.quote:Op zondag 29 maart 2020 10:17 schreef Barreltje het volgende:
[..]
Je plaatjes doen het niet bij mij..
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 29 maart 2020 10:39 schreef douche-eendje het volgende:
Ja hoi. Ik bak vandaag 2 broden met hazelnoten, 2 kleine paprika-peterselie broden en 24 kaasbroodjes .OhSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Spoilers!
Ik kon niet kiezen dus dan maar 3 dingenquote:
Lukt mij mobiel ook niet, plaatsen doe ik altijd maar via laptopquote:Op zondag 29 maart 2020 10:42 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
https://imgur.com/gallery/kKecmAd
Hoe moet je plaatjes plakken met Imgur
Ik heb geen laptop daarom de vagequote:Op zondag 29 maart 2020 10:44 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Lukt mij mobiel ook niet, plaatsen doe ik altijd maar via laptop
quote:Op zondag 29 maart 2020 10:42 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
https://imgur.com/gallery/kKecmAd
Hoe moet je plaatjes plakken met Imgur
En dat vouwen is erg goed om de gluten steviger te maken..quote:Op zondag 29 maart 2020 10:58 schreef BE het volgende:
Ik doe de versie van @:qltel en moet nog een uurtje wachten tot het brood de oven in kan.
Die 20 keer vouwen viel overigens enorm mee, dat is niet meer dan overslaan.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt. Gemengd en met theedoek eroverheen in de keuken neergezetSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vanmorgen zag dat er zo uit:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt. Ik vond het wat weinig bubbelig.. dus nog even een uurtje in de warmere woonkamer gezet..
Daarna brood gevouwen en nu wachten tot ik het mag gaan bewerkenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtjezondag 29 maart 2020 @ 11:13:28 #121Hupje
Ik zag het een beetje laat, maar mijn broodjes zijn inmiddels ook aan het rijzen.
Leuk idee dit!zondag 29 maart 2020 @ 11:15:07 #122Zo-is-dat
of nie dan?Jaaah! Gelukt! heb de plaatjes gemaakt! Dankquote:Op zondag 29 maart 2020 10:54 schreef Farenji het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Long press op de afbeelding, toon in nieuw tabblad en dan daarvan de url kopieren.Geluktquote:Op zondag 29 maart 2020 10:54 schreef Farenji het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Long press op de afbeelding, toon in nieuw tabblad en dan daarvan de url kopieren.Ynske
Bedankt voor de zon...Nquote:Op zaterdag 28 maart 2020 21:17 schreef Clubsoda het volgende:
[..]
Ik vind deze fijn: https://nombelina.com/zelfgemaakte-hamburger-broodjes/
Wij hebben nog een broodbakgebeuren uit een kerstpakket liggen, misschien ga ik me daar morgen maar eens aan wagen. Mochten we daar niet aan toe komen dan heb ik vandaag prima pizza gebakken, dus mijn portie 'klooien met deeg' voor dit weekend is sowieso al binnen
Jaaaaa daar heb ik zin in.... * Ynske doet ook mee. Kleine in de stoel mee naar de keuken.Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.
Dale Carnegiezondag 29 maart 2020 @ 11:32:25 #125Yinny
Brood is klaar!
Nog even met kwastje boter eroverheen gesmeerd
Helaas net niet helemaal gaar, wel heeeel zacht, maar niet heel fluffy. Had toch langer moeten kneden, denk ik.
Smaak is wel goed!
Forum Opties Forumhop: Hop naar: