Uiteraard, een gezonde blije kip heeft echt geen slappe kam hoor.quote:
Hilarisch.quote:
Altijd betere dan zo'n stakkernaam als Hyaenidae.quote:Op zaterdag 22 februari 2020 21:01 schreef Hyaenidae het volgende:
Marijn wat een kutnaam als je zo heet
ok boomerquote:Op zaterdag 22 februari 2020 21:03 schreef golfer het volgende:
[..]
Altijd betere dan zo'n stakkernaam als Hyaenidae.
Lees dit maar eens, misschien dat je dan begrijpt wat je zegt:quote:
Met productie voor de appie.quote:Op zaterdag 29 februari 2020 13:31 schreef Gruj0 het volgende:
Die kerel van 26 met zijn eigen macaron fabriek.
Hij maakt ze in zijn fabriek wellicht beter dan gelijk welke patissier die het probeert ...quote:Op donderdag 27 februari 2020 20:57 schreef golfer het volgende:
Die jonge gast van 26 met die fabriek. 1 miljoen per week. En hij gebruikt gewoon top-ingredienten.
Ik zou zeggen: kijk het terug.quote:Op dinsdag 3 maart 2020 09:51 schreef Molline het volgende:
Dat heb ik dus gemist: is die bij de patissier nou echt zoveel lekkerder dan die uit de fabriek, daar was ik nou net benieuwd naar...
Volgens mij, qua smaak, allemaal hetzelfde.quote:Op dinsdag 3 maart 2020 12:36 schreef Molline het volgende:
Huh ik heb het gezien, werd daar iets over gezegd dan, nee toch?
onder het mom, wat er op zit, kan er niet meer af, snap ik het wel.quote:Op donderdag 5 maart 2020 20:37 schreef Van_Poppel het volgende:
Ongekruid vlees is duurder dan gekruid vlees
Vreemd idd dat er niks over Israël werd gezegdquote:Op donderdag 5 maart 2020 22:51 schreef golfer het volgende:
Gyros is dus het enige dat van origine met varkensvlees wordt gemaakt.
En die moslim op de Zwarte Markt van Beverwijk wilde niet zeggen dat shoarma Israelisch/Midden Oosters is, dus verzon hij de oorsprong daarvan maar in Griekenland.
quote:Op donderdag 5 maart 2020 22:57 schreef Sapstengel het volgende:
Zei Marijn nou "aan de paal rijgen" of hoorde ik gewoon wat ik graag wil horen.
Ik hoorde het ook heel duidelijk, later had ze het nog over "vleespaal" 😂quote:Op donderdag 5 maart 2020 22:57 schreef Sapstengel het volgende:
Zei Marijn nou "aan de paal rijgen" of hoorde ik gewoon wat ik graag wil horen.
Het liefst nog extra benadrukken en herhalen...quote:Op vrijdag 6 maart 2020 22:11 schreef hemarookworst het volgende:
Woordgrappen en dubbele betekenissen zijn ze niet vies van in KvW
Ik ak al jaren zelf brood met gemalen meel van de molen uit het buurdorp. Meel, gist, water, drupje olie, zout en een heel klein beetje suiker.quote:Op donderdag 12 maart 2020 20:31 schreef Van_Poppel het volgende:
Wist echt niet dat er suiker in brood zit.
Stel het aan ze voor.quote:Op dinsdag 10 maart 2020 06:22 schreef JayHovah het volgende:
Weer een brood gerelateerd onderwerp...
Tijd voor nieuwe inspiratie, misschien wat meer over de Vegetarische Slagers enzo, volgens mij zit er genoeg troep in die vegetarische hamburgers enzo ter vervanging van. Als je het elke dag eet groei je vanzelf een extra tepel erbij...
Ontbijtgranen = snoep...quote:Op donderdag 19 maart 2020 20:26 schreef Van_Poppel het volgende:
Eindelijk is een helpdeskmedewerker eerlijk.
Voor zover ik weet is suiker gewoon lege energie. Als die mineralen zo noodzakelijk zijn dan is een pilletje ook voldoende. Suiker is suiker.quote:Op zondag 22 maart 2020 12:32 schreef djkoelkast het volgende:
Ongeraffineeerde suiker is wel degelijk minder slecht dan geraffineerde suiker, er zitten mineralen in die ons lichaam helpen de suiker te verwerken.
Klopt.quote:Op zondag 22 maart 2020 12:49 schreef qajariaq het volgende:
Ongerafineerde suiker is een marketing concept.
bron:https://www.diabetesfonds(...)geraffineerde-suikerquote:Je lichaam verwerkt alle vormen van suiker op dezelfde manier. Het maakt dus geen onderscheid tussen geraffineerde suikers en natuurlijke suikers. Palmsuiker, kokosbloesemsuiker en alle andere vormen van natuurlijke suiker zijn dus niet per definitie beter of gezonder dan de geraffineerde suiker die je vindt in producten als koek, snoep, frisdrank en vruchtensap.
Geraffineerde suiker is 100% suikersquote:Op zondag 22 maart 2020 12:49 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Voor zover ik weet is suiker gewoon lege energie. Als die mineralen zo noodzakelijk zijn dan is een pilletje ook voldoende. Suiker is suiker.
Ongerafineerde suiker is een marketing concept.
Ik kom werkelijk nergens op gerenommeerde websites tegen dat HET beter is. Vitamines zitten er slechts zeer schaars in en het woord mineralen kom ik niet eens tegen.quote:Op zondag 22 maart 2020 13:16 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Geraffineerde suiker is 100% suikers
Ongeraffineerde suiker heeft een lager percentage suikers
en DAT is wat het uitmaakt.
Het is een feit dat hoe meer je uit een product haalt hoe minder voedingswaarde er overblijft.quote:Op zondag 22 maart 2020 16:22 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Ik kom werkelijk nergens op gerenommeerde websites tegen dat HET beter is. Vitamines zitten er slechts zeer schaars in en het woord mineralen kom ik niet eens tegen.
https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/suiker.aspx
Tja, als er nog iets bij zit dan is het geen 100% suiker maar als je twee korrels meer in je koffie doet dan heb je evenveel suiker binnen plus wat reststoffen. Kom zelf eens met een voorbeeld maar dan wel graag één die niet puur in de alternatieve hoek zit.
Oh, zout uit (Nederlandse) bodem is 100% mineraal. Hooguit wat jodium toegevoegd.quote:Op zondag 22 maart 2020 16:22 schreef qajariaq het volgende:
Kom zelf eens met een voorbeeld maar dan wel graag één die niet puur in de alternatieve hoek zit.
En die lobby-club heeft dus in Brussel dusdanig veel invloed dat de EC het goedkeurt als er biologisch op die kweekvissen komt te staan.quote:Op donderdag 26 maart 2020 20:56 schreef Freak188 het volgende:
Wat een slecht verhaal van die Biologische troela zeg. Goede bedoelingen maar hier worden alle richtlijnen overtreden. Echt heel slecht.
Dus dat en die bolle Pierre Wind zat alleen maar onzin uit te kramenquote:Op donderdag 2 april 2020 20:45 schreef Remco het volgende:
Dit is allemaal niet zo opzienbarend. Iedereen weet dat proteïne een ander woord voor eiwitten is, en dat vooral sporters wat meer moeten hebben, maar de gemiddelde Nederlander sowieso genoeg binnen krijgt.
Idd, dat mag wel wat vaker.quote:Op donderdag 2 april 2020 20:30 schreef Van_Poppel het volgende:
Pierre Wind eindelijk weer 's op TV.
Even verschrikkelijk als altijd.quote:Op donderdag 2 april 2020 20:30 schreef Van_Poppel het volgende:
Pierre Wind eindelijk weer 's op TV.
Dat maaltje van die Wind lust ik ook wel!quote:
En toch weer grappig dat producenten daar zo op in spelen (en consument 't ook gewoon kopen).quote:Op donderdag 2 april 2020 20:45 schreef Remco het volgende:
Dit is allemaal niet zo opzienbarend. Iedereen weet dat proteïne een ander woord voor eiwitten is, en dat vooral sporters wat meer moeten hebben, maar de gemiddelde Nederlander sowieso genoeg binnen krijgt.
Dat is het inderdaad.quote:Op woensdag 8 april 2020 20:51 schreef JayHovah het volgende:
Donderdag 9 april 20.25 uur NPO3:
Qua smaak is er tussen witte en bruine eieren geen verschil. Toch eten Nederlanders liever een bruin dan een wit. Hoezo? De Keuringsdienst wil ook weten waarom witte eieren in de supermarkt zoveel goedkoper zijn.
In Nederland hebben we witte en bruine kippeneieren. De Keuringsdienst van waarde had hier nogal wat vragen over en ging op onderzoek uit. Welke kleur eieren een kip legt, ligt aan het ras. Een kip met witte oorlellen legt witte eieren, eentje met rode oorlellen legt bruine. Qua smaak is er geen verschil.
Ben bijna zeker dat het een herhaling is...
quote:Keuringsdienst van Waarde: Tomaat (1/2)
16 APR 2020 om 20:25
Na uitzending van de aflevering over tomaat in blik kreeg de Keuringsdienst heel veel reacties. Ook werden er kamervragen gesteld. Want hoe kan het dat er uitbuiting bestaat in de tomatenteelt in Europa, en dat die blikken gewoon in de supermarkt liggen? Kan je eigenlijk wel weten van welke boer de tomaten in jouw blik afkomstig zijn. En hoe zit het eigenlijk weer met de andere groenten. Voor ons reden om in een tweeluik verder onderzoek te doen naar de groente- en fruitteelt in Europa.
Ik ook!quote:Op woensdag 8 april 2020 23:00 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is het inderdaad.
Overigens zijn wij sinds die uitzending bewust steeds meer alleen maar witte eieren gaan kopen.
Witte eieren met 3 sterren in die plastic doosjesquote:Op donderdag 9 april 2020 10:31 schreef qajariaq het volgende:
Bij eieren kijk ik naar sterretjes op het doosje en ook naar de prijs. De kleur maakt me niet uit maar sterloze eieren wil ik niet.
quote:Op donderdag 9 april 2020 11:02 schreef Piles het volgende:
Witte eieren met 3 sterren in die plastic doosjes
Ook een herhaling toch..?quote:Op donderdag 9 april 2020 00:29 schreef hemarookworst het volgende:
Volgende week komt er wel een interessante aflevering:
[..]
Nee, 2x een vervolg op...quote:
Herhaling uit 2018.quote:Op donderdag 9 april 2020 20:20 schreef ThePlaneteer het volgende:
Ik heb echt vrij recent nog die eieren aflevering gezien.. Wat zouden nieuwe inzichten kunnen zijn?
Naar aanleiding van een herhaling?quote:Op vrijdag 10 april 2020 17:32 schreef Bocaj het volgende:
Zouden we nu echt meer witte eieren gaan zien bij de AH?
Dan zouden we dat nu inmiddels al moeten zien!quote:Op vrijdag 10 april 2020 17:54 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Naar aanleiding van een herhaling?
Ik heb nooit witte eieren, mijn kippen leggen alleen bruine En veel ook op het moment, ik moet maar cakes gaan bakken ofzo.quote:Op vrijdag 10 april 2020 18:12 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Dan zouden we dat nu inmiddels al moeten zien!
Ik had ze net in de gewone bruine jumbodoosquote:Op zaterdag 11 april 2020 06:52 schreef derLudolf het volgende:
Alleen jammer dat die witte eieren dan weer in een plastic bakje zitten...
Jumbo kijkt ook mee en dacht hééééééé...quote:Op zaterdag 11 april 2020 07:55 schreef Adames het volgende:
[..]
Ik had ze net in de gewone bruine jumbodoos
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |