abonnement Unibet Coolblue
pi_191130968
Gefeliciteerd NJ, toekito en ggirl!

Leuk om te lezen dat er meer mensen aan het verbouwen gaan tijdens de zwangerschap. Hier is het plan om een aanbouw en opbouw te gaan realiseren. Als de ruwbouw staat en het huis dicht is voor juli ben ik tevreden. In principe moet dat zeker haalbaar zijn, maar je weet maar nooit wat er nog op het pad komt natuurlijk.

Hilmo, heftig die HG. Sterkte en hopelijk ben je er idd over een paar weken (liever eerder natuurlijk) vanaf. :*
  dinsdag 21 januari 2020 @ 15:15:50 #152
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_191130983
Wat een nieuwe aanwas ineens! Welkom allemaal :) Gefeliciteerd met alle streepjes.

Hilmo, wat heftig zeg. Lijkt me echt waardeloos. Hoop voor je dat het snel beter gaat. Ik heb snel last van luchtjes en daarmee kokhalzen en dát vind ik al schijtirritant.

Wat betreft bv, bij N. heb ik dus 6 maand alles afgekolfd. Nou, dat ga ik mezelf echt niet nog een keer aandoen :N. Man, wat heb ik daar bij N. een stress en een verdriet om gehad. Heel circus aan hulpmiddelen, lactatiekundigen, om de 2 uur kolven om de productie op gang te krijgen en te houden, dus ook 's nachts. Dat was eens, maar nooit weer. Als het lukt, dan ben ik heel blij en wil ik ook best lang voeden, maar als het weer zo'n struggle wordt, dan is het jammerdebammer, maar gaan we toch over op fv.

Vandaag in de weer met zo'n priksetje voor een glucosedagcurve. Wat een gedoe zeg. Tot dusver zijn m'n waardes allemaal prima, dus ik hoop dat het hierna klaar is met het getest op zwangerschapsdiabetes.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_191131330
Welkom alle nieuwe aanwas! Gefeliciteerd!

En jeetje Hilmo, ik duim dat de HG heeeel snel over is -O-

XcUZ_me gelukkig dat je waarden tot nu toe veelbelovend zijn!
En respect om 6 maanden fulltime te kolven. Ik vond 6,5 week prima te doen maar was heel blij toen hij bij thuiskomst lekker aan de borst kon. Hopelijk gaat het deze keer wel gewoon goed dan!
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 dinsdag 21 januari 2020 @ 15:45:45 #154
269689 crew  Viv
pi_191131412
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 15:15 schreef XcUZ_Me het volgende:
Wat betreft bv, bij N. heb ik dus 6 maand alles afgekolfd. Nou, dat ga ik mezelf echt niet nog een keer aandoen :N. Man, wat heb ik daar bij N. een stress en een verdriet om gehad. Heel circus aan hulpmiddelen, lactatiekundigen, om de 2 uur kolven om de productie op gang te krijgen en te houden, dus ook 's nachts. Dat was eens, maar nooit weer.
Dat was in mijn lurk/rammel-periode ja. Toen het hier niet goed ging met de borstvoeding had ik jouw verhaal helder voor ogen, en zei dus tegen mijn man: "Langdurig fulltime kolven, dat moet je écht niet willen."

Uiteindelijk draaide het daar dus toch op uit. :') Als ik bij een hypothetische tweede direct voor kunstvoeding zou kiezen, zou het vooral zijn om hier niet weer met open ogen in te tuinen. :X
pi_191132301
Bij mijn oudste had ik ook veel opstartproblemen met de borstvoeding (dat was in dezelfde periode als de oudste van XM) en heb ik de eerste 2 maanden fulltime gekolfd toen. Daarna wilde ik dat niet meer en zei ik tegen mezelf: Het is nu óf live voeden óf afbouwen, want langer fulltime kolven zie ik niet zitten.
En toen is ze vanaf dat moment alleen nog maar live aan de borst gegaan, wonder boven wonder lukte dat toen gewoon. En daar was ik heeel blij mee, want ik heb toen in dat eerste jaar behoorlijk invloed gehad van alle hormonen en het voeden was echt voor mij een enorme houvast in dat ik wél voor d'r kon zorgen en zo.

Ik weet dat het ook aan mij lag dat de borstvoeding in het begin niet goed lukte, ergens had ik blokkades zitten waardoor het niet allemaal goed ging (ik weet niet precies hoe of wat, maar ik voelde duidelijk dat het ook aan mijn kant zat).
Daarnaast denk ik dat ook mijn baby, die aan de kleine kant was, nog niet zo goed kon drinken door haar gewicht + dat er iets aan de hand is geweest met riempjes wat niet is opgemerkt door de lactatiekundigen...

Anyhow, wat ik vooral wilde vertellen:
Bij mijn tweede (en derde en vierde) ging het opeens gewoon helemaal vanzelf vloeiend van een leien dakje. Bij al die kindjes nooit problemen gehad, nooit een kloof gezien, nooit een borstontsteking, alles alleen maar superrelaxed. Dus de ervaringen met baby 1 zegt niet alles, het kan met volgende baby's dan alsnog wel gewoon heel supervloeiend en optimaal gaan!

Opvallend:
Het voeden van m'n oudste is altijd gevoelig gebleven, ook toen haar broertje er was en het nooit pijn deed als hij bij me dronk, was het nog altijd gevoelig als zij dan weer bij me dronk(!).
  dinsdag 21 januari 2020 @ 17:26:34 #156
277627 Seven.
We are Borg.
pi_191132493
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 13:26 schreef Hilmo het volgende:
Leuk, welkom alle nieuwe zwangeren!

Ik lees elke keer mee maar ben te zwak geweest om te reageren door de HG helaas. Ben nu sinds zondag bij mijn moeder, en hier gaat het meteen stukken beter. Nu wel flinke ontstopping, kan niet meer naar de wc, en pijn! Vorige week 11 weken echo gehad, weer beetje teruggezet, nu 7 augustus datum.
Bij de VK ook over eerste bevalling gehad. Man raakte geëmotioneerd toen hij daarover sprak, zitten nog flink wat onverwerkte stukken. Ook bloedgeprikt voor nipt en bloedgroep, suiker en weet ik veel. Over een week mag ik extra (korte) echo omdat ik me zon zorgen maak of alles wel goed gaat. Ik groei ook niet, nu 7 kg afgevallen.
:* wat vervelend voor je Hilmo ;( . Hopelijk gauw verbetering!
Resistance is futile.
  dinsdag 21 januari 2020 @ 18:07:04 #157
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_191133002
Thanks allemaal voor het warme welkom O+
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_191133670
First: Wow, veel reacties even in 24 uur. :9 Voor alle welkomstwensen die ik nu niet gequote heb: Hoi! Super leuk zoveel lieve en leuke reacties te lezen!

quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2020 19:38 schreef Rebubbled het volgende:
NJ zo blij voor jullie O+
O+
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2020 20:05 schreef ViviRAWRS het volgende:
NJ gefeliciteerd!! O+
Dankjewel!
quote:
14s.gif Op maandag 20 januari 2020 22:46 schreef Seven. het volgende:

[..]

Gefeliciteerd, wat leuk! En de jinx-angst, herkenbaar :') . 2 uur last van gehad en toen ben ik gaan posten en aankondigen :+ . Er kan zoveel misgaan en als het niet gaat zoals je hoopt, dan kun je op veel steun rekenen :) . Dus.. gewoon genieten!!
Ik was ook zwaar onder de indruk van dat jij alles 'al' deelde, maar ik las ook al wel een beetje mee in andere topics en kan me met de voorgeschiedenis, of ja, wijze van zwanger worden bij jou wel nog meer voorstellen dat je dan super enthousiast bent en het wil delen!

Hier uiteindelijk dezer dagen ook meer gedeeld, ook op het oog van dat het juist steun kan geven als het even niet gaat. Of dat nu op kleine schaal fysiek/mentaal is, of bij ultiem slechts nieuws..

quote:
1s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 08:42 schreef SQ het volgende:
Gefeliciteerd, NJ. Fijn dat alles er goed uitzag. Kom je dan nog in augustus uit ja, qua UD?

Ik was overigens wél blij dat borstvoeding na een jaar klaar was. Het was op het eind allerminst relaxed genieten, maar een bijt / trek / duwstrijd. Bij een newborn ben ik nog bereid die strijd te voeren, maar bij een dreumes niet meer :')
Thanks! Ja, kennelijk nog wel, het verbaasde mij ook eigenlijk.. Met de meting kwamen we op 8 weken, maar in de app stond gisteren al 8+4. Ze kwam voor nu op een UD van 27 augustus. Over twee weken de termijnecho, dus ben heel benieuwd of we dan toch nog worden teruggezet of het nog echt een augustusbaby is/blijft.

quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 10:18 schreef QuattroF het volgende:
@:NJ: Gefeliciteerd! En welkom.

@:Sunshine: Voel je vooral niet schuldig voor je keuze voor flesvoeding. Ik weet zeker dat iedere moeder de keuze maakt die het beste is voor haar en haar kind op dat moment. Je hebt er goed over nagedacht, dan is het helemaal goed toch. Er zijn ontzettend veel kinderen heel groot geworden op flesvoeding.

@:JustMe: Wat balen dat je het gevoel hebt dat het door haar werkwijze niet goed is gegaan. Kun je niet bij de huisarts opnieuw laten prikken?

Ik heb gisteren weer controle gehad in het ziekenhuis en in de avond de 3D-echo. De baby doet het heel goed en groeit heel gemiddeld. Hij is nu 1266 gram. Als hij zo doorgroeit en ik beval met 40 weken is hij ongeveer 3500 gram en dat is gemiddeld. Zijn hoofdje blijft kleiner (vooral smaller) dan het buikje en been maar wel helemaal op de lijn. Hij heeft lange beentjes en een gemiddelde buikomvang. Ze zag dat de darmpjes in het buikje iets meer uitgezet waren dan de vorige keer maar dat was niet zorgelijk, dat komt gewoon omdat de baby nu veel meer voeding nodig heeft. Ook de dokter was heel tevreden. Met mijn bloeddruk, bloedwaarden en gewicht gaat het heel goed gelukkig dus ze was erg tevreden. De volgende keer heb ik een hele lange afspraak, want dan ga ik preventief naar de anesthesist, een nieuwe groeiecho, de verpleegkundige en de lactatiekundige. Dat laatste zodat zij vast kan meedenken voor de borstvoeding omdat ik moet kolven. De kans is groot dat ze adviseren al te gaan kolven vanaf 34 weken zwangerschap. Dit omdat ons kindje vanwege zijn/haar operatie na de geboorte de eerste dagen enkel gekolfde borstvoeding mag krijgen. Ik sta er zelf heel open in. Ik wil het graag proberen, lukt het niet is flesvoeding ook helemaal prima. Maar ik vind het wel fijn dat ze alvast meedenken.
Dankjewel!
Klinkt alsof er al wel goed wordt meegedacht, maar wat een afspraken dan al allemaal zeg! Kan je partner wel een beetje erbij zijn, bij alle afspraken nu?
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 11:21 schreef Ggirl het volgende:
Zo. Stof van mijn account afgeblazen!
Ik kom hier voorzichtig om de hoek kijken.
Afgelopen zondag positief getest dus nog echt heel pril. (Voor de bekenden dus graag nog even mondje dicht).
Met een kleuter van 4,5 en peuter van 3,5 word dit onze derde.

Als alles goed gaat willen we zelf naar zolder verhuizen en daar buiten onze slaapkamer een tweede badkamer realiseren dus dan kan ik tzt nog wel wat klus inspiratie gebruiken!
Gefeliciteerd! Spannend!
quote:
19s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 11:28 schreef Toekito het volgende:
Papa to be hier :W

Mijn vrouw is 11 augustus uitgerekend van ons eerste kind. Dus ik kom hier vooral meelezen en tips en tricks te vinden. En waar nodig vragen te stellen :)
Leuk! Spannend ook! Altijd leuk om ook andere vaders hier aan te treffen. :9
pi_191134166
Veel nieuwe aanwas! Leuk! *O* gefeliciteerd allen!

Wat vervelend dat je je zo slecht voelt Hilmo ;( Gelukkig ging de echo goed!

BV... Ja ik wil het wel weer proberen. Fulltime kolven liever niet meer (Hoi Vivi! :+ ). We zien wel waar het schip strandt.

Ik voel me eigenlijk niet echt zwanger -O- Wel moe, maar ja, ik was altijd al moe _O- Eerste echo pas over 4 weken dus tot die tijd maar een beetje aanmodderen ofzo.
pi_191142862
Welkom nieuwe aanwas *O* Een groeiend lijstje was wel nodig :D

Hilmo, sterkte, wat klinkt dat pittig zeg! Hoop dat je je snel wat beter voelt.

XcUZ_Me, zes maanden fulltime kolven! Ik heb het bij mijn eerste een maandje gedaan wegens vroeggeboorte, en dat vond ik al heel pittig! Weet ook echt niet of ik mezelf dat nog een keer moet aandoen. Weet je al of je waardes oké zijn of dat je nog verder moet prikken voor zwangerschapsdiabetes?

Wij hadden vandaag een groei-echo omdat de VK vermoedde dat de baby weleens aan de grote kant zou kunnen zijn. Dat viel behoorlijk mee, de baby is bijna precies gemiddeld. Wel spiekte ze meteen even naar de placenta omdat die bij de 20 weken-echo gedeeltelijk voor de uitgang lag. Voor zo ver ze kon zien lag de placenta nu niet meer voor de uitgang, maar er naast. Blijkbaar moet de placenta 2 cm van de uitgang vandaan liggen om vaginaal te kunnen bevallen? Over drie weken hebben we weer een echo voor de placenta lokalisatie maar ik hoop heeeeel erg dat alles gewoon oké is. Morgenochtend hebben we weer een afspraak bij de verloskundige, ik ben benieuwd of zij ons iets meer over de richtlijnen en verwachtingen kan vertellen.
  woensdag 22 januari 2020 @ 12:33:49 #161
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_191142975
:@
Hoi!
Ik voeg me maar eens bij de nieuwe aanwas denk ik..
Sep 2020 als alles goed blijft gaan..

Nu nog vrij weinig last.. behalve van mijn darmen.. die normaal gesproken dus een menstruatie aankondigen.. dus.. iedere toilet gang is het toch weer spannend om te zien dat het nog steeds goed gaat..

Begin feb hebben we de eerste echo.. Ik hoop zo dat het goed blijft gaan..

En hier dus ook enorm de angst om alles te jinxen.. :o :@
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
pi_191143005
Jaaa ik las het in het andere topic, welkom Barrel *O* *O* Die angst is ook zonder jullie traject herkenbaar, dus ik kan me voorstellen dat het voor jullie driedubbel aftellen is tot de eerste echo.
  woensdag 22 januari 2020 @ 12:38:05 #163
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_191143039
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 12:35 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Jaaa ik las het in het andere topic, welkom Barrel *O* *O* Die angst is ook zonder jullie traject herkenbaar, dus ik kan me voorstellen dat het voor jullie driedubbel aftellen is tot de eerste echo.
En daarna.. hoe stom ook naar de 12 weken.. want dan staat eventueel een teller weer op 0 en dan kunnen we weer een traject in (mochten we dat willen.. ) Maar eerst .. de eerste echo maar dan..

Je mn K. ziet al.meteen 1000 beren op de weg.. we gaan nog op vakanties.. en concerten hoe moet dat dan? Etc etc.. hij is wel lief verder... ;) :D
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
pi_191143105
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 12:38 schreef Barreltje het volgende:

[..]

En daarna.. hoe stom ook naar de 12 weken.. want dan staat eventueel een teller weer op 0 en dan kunnen we weer een traject in (mochten we dat willen.. ) Maar eerst .. de eerste echo maar dan..

Je mn K. ziet al.meteen 1000 beren op de weg.. we gaan nog op vakanties.. en concerten hoe moet dat dan? Etc etc.. hij is wel lief verder... ;) :D
Ahhh da's helemaal niet stom, ik kan me voorstellen dat je nog andere mijlpalen hebt. En die beren op de weg verdwijnen vanzelf ;)
Heb je het idee dat je een beetje blij voor jezelf kunt zijn?
  woensdag 22 januari 2020 @ 12:48:38 #165
149959 SQ
snelle trees
pi_191143193
Concerten en vakanties kunnen zwanger óók prima hoor! Ik heb met 32 weken nog een hele avond staan dansen bij madness :')
Welkom lieve barrel, ik hoop dat je blijft tot eind september! :*
disclaimer
pi_191143226
quote:
1s.gif Op woensdag 22 januari 2020 12:48 schreef SQ het volgende:
Concerten en vakanties kunnen zwanger óók prima hoor! Ik heb met 32 weken nog een hele avond staan dansen bij madness :')
Welkom lieve barrel, ik hoop dat je blijft tot eind september! :*
Goed dat je het zegt. Ik heb voor mei kaarten voor een concert :)

Gefeliciteerd Barrel!
  woensdag 22 januari 2020 @ 12:51:06 #167
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_191143229
quote:
1s.gif Op woensdag 22 januari 2020 12:48 schreef SQ het volgende:
Concerten en vakanties kunnen zwanger óók prima hoor! Ik heb met 32 weken nog een hele avond staan dansen bij madness :')
Welkom lieve barrel, ik hoop dat je blijft tot eind september! :*
Ja dat weet ik al wel.. Ik lurk lang genoeg mee :P
Maar voor die vent van mij is alles nieuw.. ach.. Ik vind het wel fijn dat ie er mee bezig is.. en ik ben voorlopig nog geduldig met uitleggen..
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
  woensdag 22 januari 2020 @ 12:57:16 #168
149959 SQ
snelle trees
pi_191143298
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 12:51 schreef Barreltje het volgende:

[..]

Ja dat weet ik al wel.. Ik lurk lang genoeg mee :P
Maar voor die vent van mij is alles nieuw.. ach.. Ik vind het wel fijn dat ie er mee bezig is.. en ik ben voorlopig nog geduldig met uitleggen..
Het zal voor hem ook zeker even schakelen zijn na al die jaren. Dat komt vanzelf, naarmate het echter wordt :Y.
disclaimer
  woensdag 22 januari 2020 @ 13:30:21 #169
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_191143659
Wat fijn om jou hier te zien Barrel O+.

Ja laatste waarde was ook prima.
Mijn placenta ligt op 1,6cm, dus die moet ook nog opschuiven. Ze verwachten dat dat nog wel gaat gebeuren omdat in het 3e trimester kind nog flink groeit en de bm nog oprekt. Zo niet, dan wordt het een keizersnede en dat wil ik eigenlijk echt niet.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_191144829
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 19:25 schreef Miezziej het volgende:
Veel nieuwe aanwas! Leuk! *O* gefeliciteerd allen!

Wat vervelend dat je je zo slecht voelt Hilmo ;( Gelukkig ging de echo goed!

BV... Ja ik wil het wel weer proberen. Fulltime kolven liever niet meer (Hoi Vivi! :+ ). We zien wel waar het schip strandt.

Ik voel me eigenlijk niet echt zwanger -O- Wel moe, maar ja, ik was altijd al moe _O- Eerste echo pas over 4 weken dus tot die tijd maar een beetje aanmodderen ofzo.
Ik moet ook zeggen dat het na de eerste echo wel nóg echter aanvoelt. Als je dan hebt gezien dat er echt iets zit, dat het niet alleen de vermoeidheid en misselijkheid is, maar er iets groeit.. dan begint het voor jezelf ook écht te leven.

Als ik voor ons spreken kan dan. :9 Waar we nog een beetje gereserveerd waren is het nu wel geland.
Kun je je gedachten een beetje verzetten, normaal een beetje goed afwachten?

quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 12:33 schreef Barreltje het volgende:
:@
Hoi!
Ik voeg me maar eens bij de nieuwe aanwas denk ik..
Sep 2020 als alles goed blijft gaan..

Nu nog vrij weinig last.. behalve van mijn darmen.. die normaal gesproken dus een menstruatie aankondigen.. dus.. iedere toilet gang is het toch weer spannend om te zien dat het nog steeds goed gaat..

Begin feb hebben we de eerste echo.. Ik hoop zo dat het goed blijft gaan..

En hier dus ook enorm de angst om alles te jinxen.. :o :@
Gefeliciteerd! Hoop zo dat je hier mag blijven hangen! O+
Aftellen naar de eerste echo! :*
pi_191145623
quote:
19s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 11:28 schreef Toekito het volgende:
Papa to be hier :W

Mijn vrouw is 11 augustus uitgerekend van ons eerste kind. Dus ik kom hier vooral meelezen en tips en tricks te vinden. En waar nodig vragen te stellen :)
Een oude "bekende" gefeliciteerd

NJ en GGirl ook gefeliciteerd
Nu ga ik weer heel gauw dit topic uit
pi_191146139
Gefeliciteerd en welkom Barrel!

Hier vandaag nog twee te schattige setjes gekocht in maat 50. Ik had alleen maar 56, (man en ik zijn beiden best lang dus ik dacht dat we vast een grote baby zouden krijgen) maar onze kleine is vooralsnog heel gemiddeld en waarschijnlijk eerder iets kleiner dan groter. Dus toch maar een geboortepakje gehaald in maat 50, dan hebben we de keuze uit 2 maten.
pi_191146219
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 12:51 schreef Barreltje het volgende:

[..]

Ja dat weet ik al wel.. Ik lurk lang genoeg mee :P
Maar voor die vent van mij is alles nieuw.. ach.. Ik vind het wel fijn dat ie er mee bezig is.. en ik ben voorlopig nog geduldig met uitleggen..
Nou, die van mij wordt nu toch voor de derde keer papa, maar die heeft ook nog steeds geen idee soms :X. Is misschien wel een beetje maneigen. Maar beter (over)bezorgd dan er niks om geven! ;)

En uiteraard welkom *O*. Ook ik hoop heel erg dat je tot september hier mag rondhangen.

Ook welkom aan de rest van de nieuwe aanwas,
Inclusief de papa’s to be! :W
pi_191146264
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 16:58 schreef QuattroF het volgende:
Gefeliciteerd en welkom Barrel!

Hier vandaag nog twee te schattige setjes gekocht in maat 50. Ik had alleen maar 56, (man en ik zijn beiden best lang dus ik dacht dat we vast een grote baby zouden krijgen) maar onze kleine is vooralsnog heel gemiddeld en waarschijnlijk eerder iets kleiner dan groter. Dus toch maar een geboortepakje gehaald in maat 50, dan hebben we de keuze uit 2 maten.
Ik bak best forse baby’s (mijn eerste was 3700 en 55 cm gram, baby2 3800 en 52 cm) pasten allebei veel beter in maatje 50 dan 56. Niet heel lang, maar direct na de geboorte zat 50 echt netter. Zeker slim om die maat ook te hebben dus!
  woensdag 22 januari 2020 @ 18:26:21 #175
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_191147272
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 12:33 schreef Barreltje het volgende:
:@
Hoi!
Ik voeg me maar eens bij de nieuwe aanwas denk ik..
Sep 2020 als alles goed blijft gaan..

Nu nog vrij weinig last.. behalve van mijn darmen.. die normaal gesproken dus een menstruatie aankondigen.. dus.. iedere toilet gang is het toch weer spannend om te zien dat het nog steeds goed gaat..

Begin feb hebben we de eerste echo.. Ik hoop zo dat het goed blijft gaan..

En hier dus ook enorm de angst om alles te jinxen.. :o :@
Wow!! Als ik het iemand gun O+ gefeliciteerd lieverd :*
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')