abonnement Unibet Coolblue
pi_190770993

quote:
Rellen in Duindorp na afgelasten van vreugdevuur: dertien mensen aangehouden

Bij rellen in de Haagse wijk Duindorp zijn afgelopen nacht dertien mensen opgepakt, onder wie een jongetje van (9). De relschoppers zetten meerdere ondergrondse containers, een boom en een bushalte in de wijk in brand. Diep in de nacht werd ook nog een leegstaande patatkraam in brand gestoken. Waarnemend burgemeester Remkes reageert fel op de ongeregeldheden, die begonnen nadat bekend werd dat er dit jaar geen vreugdevuur mag worden gebouwd op het strand.

De organisatie die jaarlijks het bouwen van het vreugdevuur op het strand bij Duindorp regelt, besloot vrijdag dat er dit jaar geen stapel gebouwd zal worden. De regels voor het bouwen van vreugdevuren is dit jaar flink aangescherpt nadat de vuurstapels in Duindorp en Scheveningen afgelopen jaarwisseling voor een zeer gevaarlijke situatie zorgden. De Duindorpers zagen geen kans om aan de nieuwe regels te voldoen.

De brandweer moest bij het blussen van de vele kleine brandjes worden beschermd door politieagenten. Relschoppers hadden zondagavond tevens de toegangswegen naar de wijk met hekken gebarricadeerd. Ook lag er een Felyxscooter midden op de weg. De politie heeft de versperringen weggehaald. Daarbij zijn enkele stenen naar agenten van de Mobiele Eenheid (ME) gegooid.

Molotovcocktail
Volgens waarnemend burgemeester Johan Remkes is de jongste verdachte een jongetje van slechts negen jaar oud. Het kind was volgens de gemeente 'betrokken bij het rondlopen met een molotovcocktail'. De moeder van het kindje zegt dat haar zoon onschuldig is. Lees hier haar kant van het verhaal.

Remkes geeft vandaag in een brief aan dat de komende weken harder wordt opgetreden in de wijk om de wetteloosheid tegen te gaan.



,,Het is onaanvaardbaar dat de bewoners van Duindorp worden blootgesteld aan dit soort ongeregeldheden en dat er op deze schaal vernielingen worden aangericht'', aldus Remkes, die onder meer doelt op het belemmeren van de hulpdiensten door het gebruik van kraaienpoten en het opwerpen van barricades. ,,In situaties waarin elke seconde telt, kan dit leiden tot een levensgevaarlijke situatie en dat is onacceptabel.''

De waarnemend burgemeester zegt dat hij met de handhavings- en hulporganisatie in de stad afspraken heeft gemaakt om 'op te treden om deze wetteloosheid het hoofd te bieden'. Om welke maatregelen het concreet gaat, laat hij in het midden.

Groep van vijftig relschoppers
De ongeregeldheden begonnen zondagmiddag en de spanning liep hoog op rond 22.00 uur. Na ingrijpen van de ME leek de orde rond middernacht hersteld te zijn. Rond 02.30 uur stond echter een leegstaande patatkraam aan het Markenseplein in Duindorp in brand. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat het snackbarretje grote schade opliep.

Volgens een woordvoerder van de politie was het een groep van ongeveer vijftig mensen die zich schuldig heeft gemaakt aan het vandalisme. Dertien personen, onder wie ook minderjarigen, werden gearresteerd en krijgen een proces-verbaal. Alle dertien zijn inmiddels vrijgelaten.

Bouwkeet
De onrust in de Haagse wijk begon al op zaterdag. Volgens calamiteitenwebsite Regio15 werd die dag een oproep geplaatst op sociale media om bijeen te komen. De politie was zaterdagavond daarom met een groot aantal agenten aanwezig. Er werden verschillende brandjes gesticht, een bouwkeet omgeduwd en de politie vond zelfgemaakte kraaienpoten op de weg, waar ten minste één auto schade door heeft opgelopen.



Richard De Mos: 'Regel alsnog die Vreugdevuren!'
Richard de Mos, fractievoorzitter van de grootste Haagse politieke partij, heeft de jeugd in Duindorp opgeroepen te stoppen met de vernielingen. 'Het slopen van je eigen wijk is een absolute no-go. Buiten de vernielingen geven de relschoppende jongeren de overige bewoners van Duindorp een zeer onveilig gevoel.' De voormalig wethouder heeft verder ook nog een boodschap aan waarnemend burgemeester Johan Remkes. 'Regel alsnog die Vreugdevuren! Die vuren zijn ontstaan om volstrekt losgeslagen rellen in de wijken te voorkomen.'

Geert Wilders geeft aan achter Duindorp en Scheveningen te staan. 'Ik steun Duindorp en Scheveningen in het behoud van hun prachtige vreugdevuren', schrijft hij vanmiddag op Twitter. 'Geen geweld, geen rellen, maar wel fantastisch traditioneel vreugdevuur.'

Vrees voor afbranden kerk
Vermoedelijk zijn de vernielingen en brandstichtingen een reactie op het feit dat het vreugdevuur dit jaar niet doorgaat in Duindorp. Nu het vreugdevuur voor deze jaarwisseling definitief is afgelast, wordt er ook gevreesd voor rellen in de feestnacht zelf. Vastgoedman Jasbir Singh wil daarom de leegstaande Pniëlkerk versneld slopen.

,,We moeten wel slopen. We zijn bang dat het fout gaat'', zegt hij. De ontwikkelaar van bouwproject Green Harbour aan de Tesselsestraat in Duindorp wil op de plek van de leegstaande kerk zeventig appartementen bouwen. Van sloop kwam het nog niet, maar volgens Singh is het sinds deze week alle hens aan dek. De bedoeling is om vóór de jaarwisseling de kerk plat te gooien.

https://www.ad.nl/den-haa(...)angehouden~abbf598d/
quote:
'Vreugdevuur hoort bij Duindorp, ze pakken de levens van die jongens af'


Reportage van nieuwsuur bij bron


Voor de derde avond op rij is het onrustig in het Haagse Duindorp. Opnieuw zijn jongeren de straat op gegaan, nadat bekend werd dat het vreugdevuur daar niet doorgaat. Gevreesd wordt dat de onrust tot de jaarwisseling aanhoudt.

https://nos.nl/nieuwsuur/(...)-die-jongens-af.html
OP vorige topic:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.

Filmpje in de tweet
  maandag 30 december 2019 @ 15:06:34 #2
-1 #ANONIEM
pi_190771017
Rond de 40??? WTF gast! Grow the fuck up.

Dat ze heel lang achter slot en grendel worden gezet.
  maandag 30 december 2019 @ 15:07:58 #3
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190771045
Zulke mensen volwassen noemen 8)7

quote:
ze pakken de levens van die jongens af
Als zo'n vreugevuur je leven bepaalt, heb je iets gruwelijk niet op orde :{w

Klapmongolen >:O
  maandag 30 december 2019 @ 15:16:33 #4
464230 saparmurat_niyazov
Türkmenbashi
pi_190771253
quote:
Naast de 38-jarige Hagenaar werden maandagochtend nog vijf andere mannen aangehouden voor ongeregeldheden. Drie Hagenaars van 35, 37 en 39 jaar oud worden verdacht van opruiing en het plegen van geweld tegen personen of goederen, aldus de politie. Een 43-jarige Hagenaar is aangehouden voor betrokkenheid bij het oproepen tot ongeregeldheden in de Haagse wijk Laak.

Een 42-jarige Hagenaar werd aangehouden voor het maken van een vuurwerkbom. Deze werd in een plantenbak voor een woning aan de Zeezwaluwstraat in Den Haag aangetroffen. De man wordt er ook van verdacht begin december op een politieagent te hebben ingereden.
Sneue lui. :{w
  maandag 30 december 2019 @ 15:22:54 #5
487764 kippieknaus
kippieknaus
pi_190771431
Haha wat een volk
kippieknaus
  maandag 30 december 2019 @ 15:45:45 #6
326902 Glazenmaker
pi_190772078
Ik kijk echt uit naar 1 januari. Lekker lam in bed genieten van filmpjes uit de randstad.
  maandag 30 december 2019 @ 15:52:17 #7
291145 MakkieR
pi_190772188
Een maat van mij gaat oud jaar vieren in Duindorp, ik heb hem maar sterkte gewenst en zijn auto heb ik alvast maar afgeschreven haha :7
  maandag 30 december 2019 @ 15:52:58 #8
108676 Aether
pi_190772199
NPO: De Haagse kerstbomenjacht (2010)
https://www.npostart.nl/andere-tijden/23-12-2010/NPS_1160404

Den Haag kent een beruchte traditie in de aanloop naar Oud en Nieuw: kerstbomen 'rausen'. Halverwege de jaren '80 liep de situatie uit de hand en raakten jeugdbendes verwikkeld in complete 'kerstboomoorlogen'. Er werden niet langer alleen bomen verzameld voor het vuur in de eigen buurt. 'Voor kerstbomen en autobanden of een goede matpartij gebruikten we een sluiproute door het bos. Met 100 tot 120 man slopen we naar Rijswijk om kerstbomen te pikken. Dat ging er af en toe heel hard aan toe. Er werd ook wel eens geschoten', aldus de Haagse Dennis en Eitje, tieners in de jaren '80 en veelvuldig van de partij. Op oudejaarsavond ging de fik in alles wat verzameld was, dan kwam de ontlading. Volgens Dennis en Eitje 'een samenscholing van gezelligheid'. Maar de autoriteiten dachten er anders over. Niet alleen de huizenhoge vuren waren hun een doorn in het oog; na een aantal alcoholische consumpties verplaatste de aandacht zich naar het plunderen van winkels en molesteren van ramen en winkelpuien. In samenwerking met gemeente en welzijnswerk slaagde de politie erin de ergste excessen in te dammen. Andere Tijden over gesmolten rolluiken en het uitdelen van rode kaarten. Met o.a. Rien Boogerd, de vader van Michael Boogerd, over het verstoppen van kerstbomen in de jaren '50; Dennis en Eitje over vechtpartijen in de jaren '80; de Haagse politie over 3 à 4 miljoen schade en dertig gewonden.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  maandag 30 december 2019 @ 16:18:19 #9
395101 pokkerdepok
bla bla bla
pi_190772689
enige oplossing lijkt me toch, al die gasten oppakken die wat doen. en nooit meer een vreugde vuur totdat ze normaal kunnen doen met oud en nieuw.
  maandag 30 december 2019 @ 16:28:26 #10
21153 RAVW
Alleen maar feiten
pi_190772953
quote:
2s.gif Op maandag 30 december 2019 15:52 schreef Aether het volgende:
NPO: De Haagse kerstbomenjacht (2010)
https://www.npostart.nl/andere-tijden/23-12-2010/NPS_1160404

Den Haag kent een beruchte traditie in de aanloop naar Oud en Nieuw: kerstbomen 'rausen'. Halverwege de jaren '80 liep de situatie uit de hand en raakten jeugdbendes verwikkeld in complete 'kerstboomoorlogen'. Er werden niet langer alleen bomen verzameld voor het vuur in de eigen buurt. 'Voor kerstbomen en autobanden of een goede matpartij gebruikten we een sluiproute door het bos. Met 100 tot 120 man slopen we naar Rijswijk om kerstbomen te pikken. Dat ging er af en toe heel hard aan toe. Er werd ook wel eens geschoten', aldus de Haagse Dennis en Eitje, tieners in de jaren '80 en veelvuldig van de partij. Op oudejaarsavond ging de fik in alles wat verzameld was, dan kwam de ontlading. Volgens Dennis en Eitje 'een samenscholing van gezelligheid'. Maar de autoriteiten dachten er anders over. Niet alleen de huizenhoge vuren waren hun een doorn in het oog; na een aantal alcoholische consumpties verplaatste de aandacht zich naar het plunderen van winkels en molesteren van ramen en winkelpuien. In samenwerking met gemeente en welzijnswerk slaagde de politie erin de ergste excessen in te dammen. Andere Tijden over gesmolten rolluiken en het uitdelen van rode kaarten. Met o.a. Rien Boogerd, de vader van Michael Boogerd, over het verstoppen van kerstbomen in de jaren '50; Dennis en Eitje over vechtpartijen in de jaren '80; de Haagse politie over 3 à 4 miljoen schade en dertig gewonden.
Ik ben in de jaren 80 daar bij geweest , en deel van mijn familie woonde toen in spoorwijk ...
:+

maar kan je wel verzekeren als je dan uit 010 komt en je gaat daar als jonge knul oud en nieuw vieren daar , dat je dat van je levens dagen niet meer zult vergeten ... _O_

oke heb hard moeten lopen maar we hebben wel een lol gehad
want politie op paard met knuppels waren mij nog niet bekent toen ..
En die slaan hard :o :o ~O>
maar het is leuk om ooit eens 1 keer mee te maken .. want toen ging je gewoon verder tegenwoordig word iedereen maar voor de rechter gesleept en is de lol er gewoon vanaf
toen liep je twee dagen mank en je ging door met het leven })

maar voor de rest blijf ik nu wel thuis , wel zo veilig
Ik stijg als een vogel, maar kom never in nesten…!
  maandag 30 december 2019 @ 16:32:17 #11
331634 Messina
Zo ist
pi_190773084
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 16:28 schreef RAVW het volgende:

[..]

want politie op paard met knuppels waren mij nog niet bekent toen ..
En die slaan hard :o :o ~O>

Ahhh dat waren de dagen. Zo'n rubberen knuppel in je nek _O-
Je raekt an de dinge geweun.
  maandag 30 december 2019 @ 16:34:43 #12
192514 Questular
pi_190773155
Hahaha super gaaf geslagen worden door de politie omdat je je achterlijk gedraagt!
  maandag 30 december 2019 @ 16:38:21 #13
21153 RAVW
Alleen maar feiten
pi_190773256
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 16:34 schreef Questular het volgende:
Hahaha super gaaf geslagen worden door de politie omdat je je achterlijk gedraagt!
of net zo als ik toen , op het verkeerde moment op de verkeerde plek staan
kan je verzekeren de politie gaat echt niet vragen wat je daar komt doen in zo'n gebied
want op dat moment wist ik nog helemaal niet wat er aan de hand was ... we kwamen een bocht om lopen en gelijk van die agenten op paard op je af :o
, en plof een rubber lat tegen je aan
Ik stijg als een vogel, maar kom never in nesten…!
  maandag 30 december 2019 @ 16:41:45 #14
331634 Messina
Zo ist
pi_190773337
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 16:34 schreef Questular het volgende:
Hahaha super gaaf geslagen worden door de politie omdat je je achterlijk gedraagt!
Voor geen goud wil ik terug naar Den Haag :@ :D
Je raekt an de dinge geweun.
  maandag 30 december 2019 @ 16:49:11 #15
487776 Noordzijde
pi_190773498
Hahaha, ben benieuwd naar morgen. Gaat 1 grote chaos worden
  maandag 30 december 2019 @ 16:51:27 #16
-1 #ANONIEM
pi_190773559
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 16:28 schreef RAVW het volgende:

[..]

Ik ben in de jaren 80 daar bij geweest , en deel van mijn familie woonde toen in spoorwijk ...
:+

maar kan je wel verzekeren als je dan uit 010 komt en je gaat daar als jonge knul oud en nieuw vieren daar , dat je dat van je levens dagen niet meer zult vergeten ... _O_

oke heb hard moeten lopen maar we hebben wel een lol gehad
want politie op paard met knuppels waren mij nog niet bekent toen ..
En die slaan hard :o :o ~O>
maar het is leuk om ooit eens 1 keer mee te maken .. want toen ging je gewoon verder tegenwoordig word iedereen maar voor de rechter gesleept en is de lol er gewoon vanaf
toen liep je twee dagen mank en je ging door met het leven })

maar voor de rest blijf ik nu wel thuis , wel zo veilig
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 16:32 schreef Messina het volgende:

[..]

Ahhh dat waren de dagen. Zo'n rubberen knuppel in je nek _O-
Jullie waren (hopelijk verleden tijd) gewoon randdebielen.
  User die overal opduikt 2022 maandag 30 december 2019 @ 16:53:29 #17
186611 Haags
pi_190773595
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 16:49 schreef Noordzijde het volgende:
Hahaha, ben benieuwd naar morgen. Gaat 1 grote chaos worden
Denk dat het redelijk mee gaat vallen. Verwacht eigenlijk geen grootschalige rellen maar wel veel kleine incidenten. Politie en brandweer zullen het wat drukker krijgen dan normaal ja, dat staat vast.
Zonder wrijving geen glans
  maandag 30 december 2019 @ 17:21:42 #18
485953 SjoukjeHooynaayer
pi_190774282
De straffen zijn gewoon te laag. Dat jongetje van 9 bijvoorbeeld, moet ondergebracht worden bij een onbekend pleeggezin in Drenthe. Iedere vuurwerkgooier 5 jaar cel. Iedere brandstichter 10 jaar. Dan zijn er volgend jaar geen problemen meer.
  maandag 30 december 2019 @ 17:23:48 #19
324368 DrMabuse
pi_190774347
Gisteravond leek het af en toe echt een vliegtuigbom die daar insloeg.

Tering.

Wat een debielen.

Ik verwacht morgennacht echt een oorlog daar.
  maandag 30 december 2019 @ 17:24:28 #20
485953 SjoukjeHooynaayer
pi_190774367
Grapperhaus schijnt een vuurwerkverbod te willen overwegen. Maar er moeten eerst nog wat meer doden vallen. Den Haag, zet hem op.
  maandag 30 december 2019 @ 17:27:20 #21
380075 -Hakuna-
pi_190774455
Waar ik woon hoor ik vrijwel niks, alleen af en toe een klein knalletje op de verre achtenrond ergens ver weg. Op de laatste dag hoor ik hooguit enkele knallen en dat was het, voordat ik het in de gaten heb is het alweer 1 januari.
Kappers knippen met metaal in je haar en halen zo het goud van je hoofd.
  maandag 30 december 2019 @ 17:31:21 #22
331634 Messina
Zo ist
pi_190774567
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 16:51 schreef babylon het volgende:

[..]

[..]

Jullie waren (hopelijk verleden tijd) gewoon randdebielen.
Ja. Waar je mee omgaat word je mee besmet, het is echt waar.

Alles is nu anders. :)
Je raekt an de dinge geweun.
  maandag 30 december 2019 @ 20:21:30 #23
128271 Slayage
INFP
pi_190779612
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 16:41 schreef Messina het volgende:

[..]

Voor geen goud wil ik terug naar Den Haag :@ :D
Welke wijk heb je gewoond?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator maandag 30 december 2019 @ 20:29:34 #24
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190779971
ik zou meteen gaan huilen als ik geen Hagenees meer zou zijn
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 30 december 2019 @ 20:39:51 #25
331634 Messina
Zo ist
pi_190780388
quote:
10s.gif Op maandag 30 december 2019 20:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

Welke wijk heb je gewoond?
Scheveningen (Hoogaarsstraat) & Duindorp (Pluvierstraat)
De gezellige wijken dus, zeg maar. _O-
Je raekt an de dinge geweun.
  maandag 30 december 2019 @ 20:53:43 #26
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190781056
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 17:27 schreef -Hakuna- het volgende:
Waar ik woon hoor ik vrijwel niks, alleen af en toe een klein knalletje op de verre achtenrond ergens ver weg. Op de laatste dag hoor ik hooguit enkele knallen en dat was het, voordat ik het in de gaten heb is het alweer 1 januari.
Jij woont niet in Den Haag toch?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  User die overal opduikt 2022 maandag 30 december 2019 @ 20:55:38 #27
186611 Haags
pi_190781143
Net thuis, de knallen die ik hoor zijn tering hard maar wat een genot om te horen.
Zonder wrijving geen glans
  maandag 30 december 2019 @ 20:57:25 #28
261630 marsan
"D'oh!"
pi_190781222
quote:
1s.gif Op maandag 30 december 2019 20:53 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Jij woont niet in Den Haag toch?
Ergens in de buurt van Heerlen toch?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  maandag 30 december 2019 @ 21:02:26 #29
331634 Messina
Zo ist
pi_190781396
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 20:57 schreef marsan het volgende:

[..]

Ergens in de buurt van Heerlen toch?
Ja, hij is al eerder komen vertellen dat hij geen last heeft van de Haagse Herrie. In Heerlen.
Je raekt an de dinge geweun.
  User die overal opduikt 2022 maandag 30 december 2019 @ 21:12:16 #30
186611 Haags
pi_190781814
DeScheveninger twitterde op maandag 30-12-2019 om 20:47:57 De ME is momenteel (weer) op bezoek in Duindorp. Er wordt oa met stenen gegooid. De politie staat op linie #duindorp #scheveningen reageer retweet
Zonder wrijving geen glans
  maandag 30 december 2019 @ 21:12:59 #31
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_190781854
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 17:23 schreef DrMabuse het volgende:
Gisteravond leek het af en toe echt een vliegtuigbom die daar insloeg.

Tering.

Wat een debielen.

Ik verwacht morgennacht echt een oorlog daar.
Sinds de legale verkoop begonnen is hier aanzienlijk meer afgestoken siervuurwerk. Tevens meer knallen.

De echte bommen inderdaad is echt fucking debiel :r dat zijn echt explosieven en zou als zodanig aangepakt moeten worden.

Keihard straffen, vooral die ouders die alles maar goed vinden en zelf met zo hard meedoen
  maandag 30 december 2019 @ 21:13:39 #32
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_190781892
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 21:12 schreef haags_kwartiertje het volgende:
DeScheveninger twitterde op maandag 30-12-2019 om 20:47:57 De ME is momenteel (weer) op bezoek in Duindorp. Er wordt oa met stenen gegooid. De politie staat op linie #duindorp #scheveningen reageer retweet
Leger ernaartoe en snoeihard ingrijpen ^O^
  User die overal opduikt 2022 maandag 30 december 2019 @ 21:21:09 #33
186611 Haags
pi_190782236
DeScheveninger twitterde op maandag 30-12-2019 om 21:15:01 Er zijn inmiddels verschillende aanhoudingen geweest in Duindorp. Bij de Meeuwenstraat is een confrontatie geweest tussen jongeren en de ME, waarbij met stenen werd gegooid #scheveningen https://t.co/gDuO61lhVn reageer retweet
@Zipportal 1800000000000!!!!
Zonder wrijving geen glans
  maandag 30 december 2019 @ 21:21:32 #34
178214 Zipportal
DSIGoden
pi_190782253
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 21:21 schreef haags_kwartiertje het volgende:
DeScheveninger twitterde op maandag 30-12-2019 om 21:15:01 Er zijn inmiddels verschillende aanhoudingen geweest in Duindorp. Bij de Meeuwenstraat is een confrontatie geweest tussen jongeren en de ME, waarbij met stenen werd gegooid #scheveningen https://t.co/gDuO61lhVn reageer retweet
@:zipportal 1800000000000!!!!
https://www.nu.nl/den-haa(...)rellen-den-haag.html

Wilde jou net mentionen :)
  maandag 30 december 2019 @ 21:31:17 #35
197798 Sicstus
pi_190782706
Leger inzetten en met scherp schieten.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  maandag 30 december 2019 @ 22:08:24 #36
34114 vipergts
pi_190784530
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 17:21 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
De straffen zijn gewoon te laag. Dat jongetje van 9 bijvoorbeeld, moet ondergebracht worden bij een onbekend pleeggezin in Drenthe. Iedere vuurwerkgooier 5 jaar cel. Iedere brandstichter 10 jaar. Dan zijn er volgend jaar geen problemen meer.
Vergeet niet alle schade op alle duindorpers te verhalen, desnoods pakken ze de uitkeringen en toeslagen maar af.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  maandag 30 december 2019 @ 22:13:43 #37
192514 Questular
pi_190784798
Sommige mensen hier lijken het nog leuk te vinden ook :')
  maandag 30 december 2019 @ 22:14:22 #38
192514 Questular
pi_190784830
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 20:55 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Net thuis, de knallen die ik hoor zijn tering hard maar wat een genot om te horen.
Genot? Ben je stiekem nog een puber?
  Moderator maandag 30 december 2019 @ 22:15:08 #39
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190784878
heeft wel wat vind ik
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  User die overal opduikt 2022 maandag 30 december 2019 @ 22:16:24 #40
186611 Haags
pi_190784933
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:14 schreef Questular het volgende:

[..]

Genot? Ben je stiekem nog een puber?
Nee, ik snap dat sneeuwvlokjes hier enorm wakker van liggen maar een echte Hagenees maalt er niet echt om.
Zonder wrijving geen glans
  maandag 30 december 2019 @ 22:20:29 #41
192514 Questular
pi_190785141
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:16 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Nee, ik snap dat sneeuwvlokjes hier enorm wakker van liggen maar een echte Hagenees maalt er niet echt om.
:') meer kan ik er niet van maken.
  maandag 30 december 2019 @ 22:31:03 #42
291145 MakkieR
pi_190785655
Best wel vreemd, aan de ene kant keuren de Fokkers massaal het gedrag van dit tuig af en tegelijkertijd moedigen ze de Duindorp aan om te gaan rellen. Immers het is ook wel weer spannend wat er gaat gebeuren. _O-
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 30 december 2019 @ 22:35:50 #43
408813 crew  trein2000
pi_190785862
Allemaal aanhouden. Jaarwisseling in de cel. Klaar dr mee.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 30 december 2019 @ 22:56:40 #44
197798 Sicstus
pi_190786908
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:35 schreef trein2000 het volgende:
Allemaal aanhouden. Jaarwisseling in de cel. Klaar dr mee.
Aanhouden :') Gewoon doodschieten die vuilniszakken.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  maandag 30 december 2019 @ 22:57:36 #45
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_190786955
Ik hoop dat er morgen een livestream is
  maandag 30 december 2019 @ 23:06:27 #46
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_190787386
Ik hoop vooral dat alle agenten heelhuids thuiskomen bij de vrouw en kinders.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
  maandag 30 december 2019 @ 23:23:43 #47
484078 dokter.knakworst
unox in je hol
pi_190788180
metal up your ass
  maandag 30 december 2019 @ 23:28:01 #48
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_190788349
Leuk voor de filmpjes. Maar wat een tokkies daar hahaha niet normaal. :’) Ik dacht altijd dat het een act was, dat gedrag. Oh oh cherso etc.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  maandag 30 december 2019 @ 23:36:02 #49
488213 BMW1993
Het echte leven.
pi_190788659
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:16 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Nee, ik snap dat sneeuwvlokjes hier enorm wakker van liggen maar een echte Hagenees maalt er niet echt om.
egt he, wij rotterdamers en hagenezen kijken nergens raar van op, zijn vooral die provinciale hier op dit forum die niet eens in agga of roffa wonen die staan te janken haha
  maandag 30 december 2019 @ 23:38:50 #50
326902 Glazenmaker
pi_190788795
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:14 schreef Questular het volgende:

[..]

Genot? Ben je stiekem nog een puber?
Ik geniet er wel van als de buitenwereld aan het ontploffen is zonder dat er daadwerkelijk huizen opgeblazen worden. Shoot me.
  maandag 30 december 2019 @ 23:39:48 #51
326902 Glazenmaker
pi_190788857
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:57 schreef the-eye het volgende:
Ik hoop dat er morgen een livestream is

Heb je morgenavond niet iets anders te doen?
  maandag 30 december 2019 @ 23:41:40 #52
459912 FlippingCoin
pi_190788952
Keihard aanpakken dit gepeupel. Vooral goed slaan met stokken zodat ze minimaal de jaarwisseling niet naar buiten durven.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 30 december 2019 @ 23:44:33 #53
488213 BMW1993
Het echte leven.
pi_190789128
jullie fokkers zijn toch altijd van de hollandse cultuur als je die zwarte pieten topic moest geloven

Rellen Hoort bij Den Haag , met de ouwe ado stadion was ook vaak rellen, branden op straat, vechtpartijen en knokken hoort bij de Haagse mentaliteit en Hagenezen

als jullie zo van de traditie zijn moet je niet druk maken om dit
  Moderator maandag 30 december 2019 @ 23:49:27 #54
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190789381
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 23:36 schreef BMW1993 het volgende:

[..]

egt he, wij rotterdamers en hagenezen kijken nergens raar van op, zijn vooral die provinciale hier op dit forum die niet eens in agga of roffa wonen die staan te janken haha
de fuck is agga nou weer
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Spellchecker maandag 30 december 2019 @ 23:49:48 #55
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190789403
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 20:29 schreef sp3c het volgende:
ik zou meteen gaan huilen als ik geen Hagenees meer zou zijn
_O-
  maandag 30 december 2019 @ 23:52:58 #56
488213 BMW1993
Het echte leven.
pi_190789551
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 23:49 schreef sp3c het volgende:

[..]

de fuck is agga nou weer
word onder jongeren gebruikt voor Den haag

we moven naar agga voor hejek goeie assie

we gaan naar den haag voor goede hasj

( Hajek is een term die je erg vaak op straat hoort. Het behoort dan ook echt tot de straattaal in ons land. Eigenlijk staat het woord voor 'super', je gebruikt het dan ook als bijvoeglijk naamwoord. )
  Moderator maandag 30 december 2019 @ 23:54:43 #57
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190789655
Den Haag heet het ...
Den
Haag

niet Agga, niet the Hague en niet het fucking Haagje en het is niet wij Rotterdammers en Hagenezen maar wij Hagenezen, de rest en de moffen

@haags_kwartiertje
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator maandag 30 december 2019 @ 23:55:28 #58
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190789698
en fuck de moffen man
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 30 december 2019 @ 23:57:01 #59
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190789777
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:13 schreef Questular het volgende:
Sommige mensen hier lijken het nog leuk te vinden ook :')
Waarom ben jij hier dan? Omdat je het zo erg vind en je hartje meeleeft.
  maandag 30 december 2019 @ 23:57:14 #60
484078 dokter.knakworst
unox in je hol
pi_190789797
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 23:54 schreef sp3c het volgende:
Den Haag heet het ...
Den
Haag

niet Agga, niet the Hague en niet het fucking Haagje en het is niet wij Rotterdammers en Hagenezen maar wij Hagenezen, de rest en de moffen

@:haags_kwartiertje
metal up your ass
  maandag 30 december 2019 @ 23:57:53 #61
128174 tralalala
Koekoek!
pi_190789840
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:57 schreef the-eye het volgende:
Ik hoop dat er morgen een livestream is

Straatprijs, Gaston op de vlucht.
  maandag 30 december 2019 @ 23:58:33 #62
185648 mascara-klodder
make-up veeg
pi_190789872
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 23:57 schreef tralalala het volgende:

[..]

Straatprijs, Gaston op de vlucht.
:D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 30 december 2019 @ 23:59:47 #63
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190789936
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:13 schreef Questular het volgende:
Sommige mensen hier lijken het nog leuk te vinden ook :')
Het is toch ook interessant om te volgen
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 30 december 2019 @ 23:59:47 #64
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_190789937
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 23:06 schreef Janneke141 het volgende:
Ik hoop vooral dat alle agenten heelhuids thuiskomen bij de vrouw en kinders.
Dit hoop ik elk jaar weer voor ze, en brandweerlieden ook. Die hebben bepaald geen leuke jaarwisseling, jaar na jaar, volgens mij -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:00:32 #65
186611 Haags
pi_190789968
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 23:54 schreef sp3c het volgende:
Den Haag heet het ...
Den
Haag

niet Agga, niet the Hague en niet het fucking Haagje en het is niet wij Rotterdammers en Hagenezen maar wij Hagenezen, de rest en de moffen

@:haags_kwartiertje
Zo is dat makker! 👊
Zonder wrijving geen glans
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:00:47 #66
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190789982
quote:
kippenvel iedere keer

slaat nergens op maar iedere keer :')
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:02:35 #67
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190790066
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:00 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Zo is dat makker! 👊
verdomme man

Agga ... klinkt als wat een baby zegt alstie een cadeautje voor je heeft achtergelaten in zijn broekje :')
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:06:34 #68
186611 Haags
pi_190790291
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:02 schreef sp3c het volgende:

[..]

verdomme man

Agga ... klinkt als wat een baby zegt alstie een cadeautje voor je heeft achtergelaten in zijn broekje :')
Zonder wrijving geen glans
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:18:34 #69
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190790842
quote:
mooi man, al die wijken _O_

de Hagenees laat zich niet knechten, volgend jaar gewoon weer stapelen en dan de fik erin
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:25:32 #70
360414 bitterbal
Met mayo.
pi_190791075
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:29:26 #71
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190791234
en ja ik vind het mooi ja, burgerlijke ongehoorzaamheid

men pakt iets af dat van ons is en we pikken het niet met zijn allen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:32:41 #72
360414 bitterbal
Met mayo.
pi_190791381
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:29 schreef sp3c het volgende:
en ja ik vind het mooi ja, burgerlijke ongehoorzaamheid

men pakt iets af dat van ons is en we pikken het niet met zijn allen
ja echt mooi man :r

Maandag werden er nog zes Hagenaren opgepakt voor het plegen van vernielingen en het organiseren van rellen in Den Haag. Een van hen zou bovendien illegaal zwaar vuurwerk onder een politiebus hebben gegooid, waardoor tenminste een agent blijvende gehoorschade opliep. Bij huiszoekingen werden honderden kilo's vuurwerk en wapens in beslag genomen.

https://www.nu.nl/den-haa(...)werk.html?redirect=1
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:33:26 #73
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_190791408
Laakkwartier gaat goed los vanavond
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:33:32 #74
360414 bitterbal
Met mayo.
pi_190791415
Zoals we in den haag zouden zeggen.

Kansloos k*nker tuig. ^O^
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:35:01 #75
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190791490
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:32 schreef bitterbal het volgende:

[..]

ja echt mooi man :r

Maandag werden er nog zes Hagenaren opgepakt voor het plegen van vernielingen en het organiseren van rellen in Den Haag. Een van hen zou bovendien illegaal zwaar vuurwerk onder een politiebus hebben gegooid, waardoor tenminste een agent blijvende gehoorschade opliep. Bij huiszoekingen werden honderden kilo's vuurwerk en wapens in beslag genomen.

https://www.nu.nl/den-haa(...)werk.html?redirect=1
geen omelet zonder gebroken eieren
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:35:25 #76
360414 bitterbal
Met mayo.
pi_190791508
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:35 schreef sp3c het volgende:

[..]

geen omelet zonder gebroken eieren
:')

je zal wel een grapje maken
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:36:45 #77
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190791558
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:35 schreef bitterbal het volgende:

[..]

:')

je zal wel een grapje maken
absoluut niet

ik vind het superlullig voor de agenten in kwestie en ik snap het prima als er een begint te schieten maar Den Haag is van Hagenezen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:36:52 #78
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_190791560
31-12-1900:34:54BrandweerHaaglandenP 1 BDH-03 Brand bijgebouw Kentucky Fried Chicken Vrijenbanselaan RIJSZH 155550 159591 155530 1556301500144 Brandweer Leidschendam-Voorburg Bevelvoerders1500161 Brandweer Rijswijk Kazernealarm1503902 Brandweer Infocode Haaglanden

Ohnee niet de KFC oO<
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:37:09 #79
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190791575
Heerlijk dit! Afbreken die hele tyfuszooi _O_ *O*
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:38:07 #80
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190791606
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:35 schreef bitterbal het volgende:

[..]

:')

je zal wel een grapje maken
Er is er maar 1 die grapjes maakt en dat is die van het vuurwerkverbod. De agenten mogen hem aanspreken op debiele verboden die niet te handhaven zijn.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:38:22 #81
484078 dokter.knakworst
unox in je hol
pi_190791616
ies koeltoer
metal up your ass
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:38:39 #82
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190791629
is cultuur
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:39:17 #83
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190791652
Hahaha! Er zou nu ook geschoten worden _O- gekkenhuis _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:39:44 #84
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190791670
zal wel niet
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:39:57 #85
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190791677
Mensen uit het rifgebergte zijn niet geciviliseerd maar die haagse mongolen kunnen er ook wat van.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:40:10 #86
488213 BMW1993
Het echte leven.
pi_190791688
ikk hoorde net op het niieuws schietpartije Zoetermeer?

https://district8.net/gro(...)raat-zoetermeer.html

gaat gek vanavond
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:40:35 #87
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190791711
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:39 schreef sp3c het volgende:
zal wel niet
Jawel. Kijk:

regio15 twitterde op dinsdag 31-12-2019 om 00:29:58 Nu online: Schietincident op de #Guntersteinweg in #DenHaag, hulzen op straat gevonden. Lees meer: https://t.co/i7l0sb9iVE https://t.co/Diqhi56PgD reageer retweet
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:40:40 #88
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190791716
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:39 schreef Tengano het volgende:
Mensen uit het rifgebergte zijn niet geciviliseerd maar die haagse mongolen kunnen er ook wat van.
ja laten we het wederom over moslims gaan hebben :')
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:41:25 #89
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190791745
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:40 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Jawel. Kijk:

regio15 twitterde op dinsdag 31-12-2019 om 00:29:58 Nu online: Schietincident op de #Guntersteinweg in #DenHaag, hulzen op straat gevonden. Lees meer: https://t.co/i7l0sb9iVE https://t.co/Diqhi56PgD reageer retweet
chaos@@11
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:41:32 #90
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_190791754
Wat een paupervolk daar
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:41:45 #91
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190791759
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:40 schreef BMW1993 het volgende:
ikk hoorde net op het niieuws schietpartije Zoetermeer?

https://district8.net/gro(...)raat-zoetermeer.html

gaat gek vanavond
Je zou eerder verwachten dat ze daar een cobra neer gooien haha
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:42:00 #92
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190791775
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:41 schreef WheeledWarrior het volgende:
Wat een paupervolk daar
Mooi toch
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:42:30 #93
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190791794
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:41 schreef WheeledWarrior het volgende:
Wat een paupervolk daar
Kansloos idd; gelijk die uitkering stopzetten.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:43:16 #94
488213 BMW1993
Het echte leven.
pi_190791809
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:41 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Je zou eerder verwachten dat ze daar een cobra neer gooien haha
hahaha scherp _O-
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:43:26 #95
291145 MakkieR
pi_190791818
Kun je nagaan, de gemeente Den Haag heeft een jaar lang de tijd gehad om te zoeken naar een oplossing en nu zijn we een jaar later en zagen we allemaal dit aankomen. Den Haag heeft duidelijk liggen slapen en nu wordt de rekening gepresenteerd.
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:43:32 #96
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190791819
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:42 schreef Tengano het volgende:

[..]

Kansloos idd; gelijk die uitkering stopzetten.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:43:48 #97
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_190791828
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 23:39 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Heb je morgenavond niet iets anders te doen?
Nee
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:45:17 #98
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190791902
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:43 schreef MakkieR het volgende:
Kun je nagaan, de gemeente Den Haag heeft een jaar lang de tijd gehad om te zoeken naar een oplossing en nu zijn we een later en zagen we allemaal dit aankomen. Den Haag heeft duidelijk liggen slapen en nu wordt de rekening gepresenteerd.
Het is echt niet toevallig dat ze dit qua timing op deze manier hebben aangepakt. Als ze dit in juni al geroepen hadden had je nu al 6 maanden gezeik van dat gedram van die tokkies.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:46:22 #99
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190791944
gewoon volgend jaar weer torens bouwen op het strand
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:46:38 #100
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190791956
En weer 2 autos in de fik _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:48:04 #101
291145 MakkieR
pi_190792007
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:45 schreef Tengano het volgende:

[..]

Het is echt niet toevallig dat ze het op deze manier hebben aangepakt. Als ze dit in juni al geroepen hadden had je nu al 6 maanden gezeik van dat agressieve gedram van die tokkies.
Daar gaat dit niet over, Den Haag had met een goed alternatief moeten komen dan stomweg de vreugdevuur verbieden. De oplossing was niet zo moeilijk, maar Den Haag kiest er voor om de confrontatie aan te gaan met zijn bewoners en eerlijk gezegd vind ik dat nogal onnozel.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:48:48 #102
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190792029
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:46 schreef sp3c het volgende:
gewoon volgend jaar weer torens bouwen op het strand
:Y Onder toezicht, hoe moeilijk kan het zijn :s)
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 00:49:31 #103
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190792055
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:48 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Daar gaat dit niet over, Den Haag had met een goed alternatief moeten komen dan stomweg de vreugdevuur verbieden. De oplossing was niet zo moeilijk, maar Den Haag kiest er voor om de confrontatie aan te gaan met zijn bewoners en eerlijk gezegd vind ik dat nogal onnozel.
Als ze morgen t gemeentehuis in de fik steken, dan komen er weer vreugdevuren
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:50:09 #104
291145 MakkieR
pi_190792081
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:48 schreef Stray_cat het volgende:

[..]

:Y Onder toezicht, hoe moeilijk kan het zijn :s)
precies hoe moeilijk kan het zijn, als dit in de zomer was gepresenteerd dan had je nu de ellende niet gehad. Maar ja politici het zijn net autisten
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:50:25 #105
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792088
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:48 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Daar gaat dit niet over, Den Haag had met een goed alternatief moeten komen dan stomweg de vreugdevuur verbieden. De oplossing was niet zo moeilijk, maar Den Haag kiest er voor om de confrontatie aan te gaan met zijn bewoners en eerlijk gezegd vind ik dat nogal onnozel.
Je moet die jochies gewoon een jaarabonnement aanbieden van een padvindersclub. Dan kunnen ze daar lekker hutten bouwen en kunnen ze hun energie ook eens op een niet destructieve manier kanaliseren.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:51:19 #106
165210 mootie
pi_190792121
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:48 schreef Stray_cat het volgende:

[..]

:Y Onder toezicht, hoe moeilijk kan het zijn :s)
Alleen werden de toezichthouders bedreigd, beetje jammer.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:51:59 #107
291145 MakkieR
pi_190792141
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:50 schreef Tengano het volgende:

[..]

Je moet die jochies gewoon een jaarabonnement aanbieden van een padvindersclub. Dan kunnen ze daar lekker hutten bouwen en kunnen ze hun energie ook eens op een niet destructieve manier kanaliseren.
Nee je snapt het niet, wat jij voorstelt is nog steeds confronteren en je weet dat de macht uiteindelijk bij het volk ligt. Wat Den Haag nu doet is gewoon heel dom...punt.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:53:14 #108
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190792185
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:51 schreef mootie het volgende:

[..]

Alleen werden de toezichthouders bedreigd, beetje jammer.
Dat is toch nog steeds handhaving, oppakken die bedreigers. Veels te soft.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:54:34 #109
484078 dokter.knakworst
unox in je hol
pi_190792227
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:49 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Als ze morgen t gemeentehuis in de fik steken, dan komen er weer vreugdevuren
Zoals deze?
metal up your ass
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:55:08 #110
291145 MakkieR
pi_190792246
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:51 schreef mootie het volgende:

[..]

Alleen werden de toezichthouders bedreigd, beetje jammer.
toezicht houden doe je tijdens het bouwen als niemand nog dronken is. De bewoners snappen ook wel dat de stad niet mag afbranden. Dat hebben ze van vorig jaar wel geleerd. Als je dan een beetje redelijk bent dan word je echt niet meteen gedreigd.
  dinsdag 31 december 2019 @ 00:56:13 #111
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792273
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:51 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Nee je snapt het niet, wat jij voorstelt is nog steeds confronteren en je weet dat de macht uiteindelijk bij het volk ligt. Wat Den Haag nu doet is gewoon heel dom...punt.
Als je wilt kijken wie de macht heeft moet je kijken hoe de geldstroom loopt.
En volgens mij betaalt de haagse bevolking gewoon net als iedereen in dit land zijn belastingcentjes aan de staat en niet andersom.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 00:57:59 #112
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190792334
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:55 schreef MakkieR het volgende:

[..]

toezicht houden doe je tijdens het bouwen als niemand nog dronken is. De bewoners snappen ook wel dat de stad niet mag afbranden. Dat hebben ze van vorig jaar wel geleerd. Als je dan een beetje redelijk bent dan word je echt niet meteen gedreigd.
uiteindelijk is er nog weinig gebeurt, veel vonken, geen doden, niet of nauwelijks gewonden en wat schade

wat we nu doen kost een stuk meer geld

jammer dat die foto van dat moedertje met dr kind heel de wereld rond is gegaan
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:00:02 #113
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190792390
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:57 schreef sp3c het volgende:

[..]

uiteindelijk is er nog weinig gebeurt, veel vonken, geen doden, niet of nauwelijks gewonden en wat schade

wat we nu doen kost een stuk meer geld

jammer dat die foto van dat moedertje met dr kind heel de wereld rond is gegaan
Social Media :{
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:00:09 #114
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792394
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:57 schreef sp3c het volgende:
jammer dat die foto van dat moedertje met dr kind heel de wereld rond is gegaan
Niks jammer, want dat was de realiteit. Daar was niks aan gefotoshopt. Get real.

  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 01:01:46 #115
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190792438
zijn ze gewond geraakt?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:02:38 #116
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792463
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:01 schreef sp3c het volgende:
zijn ze gewond geraakt?
Does it matter?
Is dit wat je je eigen stad wilt aandoen?
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:03:18 #117
453086 OscarMopperkont
Hugs & Kisses
pi_190792478
Hagenezen :')

Kan er geen muur omheen gebouwd worden?
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 01:03:49 #118
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190792498
graag
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:05:30 #119
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792551
Stel voor dat men met het suikerfeest zulke vreugevuren gaan bouwen en de hele stad in lichterlaaie zetten; zouden de Hagenezen dan nog steeds zo enthousiast zijn?

  dinsdag 31 december 2019 @ 01:05:30 #120
291145 MakkieR
pi_190792552
Maar uiteindelijk is dit de generale repetitie en de spanning zit er nu al behoorlijk in. De spanning is zo groot, dat dit het landelijke nieuws nu al heeft bereikt. Kun je nagaan wat het nieuws morgen zal brengen. Vast geen goede PR voor de stad Den Haag.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 01:05:59 #121
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190792567
boeit mij het suikerfeest nou _O-

niet alles gaat over moslims
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:06:00 #122
484078 dokter.knakworst
unox in je hol
pi_190792569
Morgen maar extra popcorn inslaan voor het geval dat
metal up your ass
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:06:47 #123
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792592
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:05 schreef sp3c het volgende:
boeit mij het suikerfeest nou _O-

niet alles gaat over moslims
Waarom zouden witte mensen zich wel mogen misdragen? En dan nog fors ook.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 01:07:09 #124
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190792603
waarom gaat het ineens over witte mensen?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:07:55 #125
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792627
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:07 schreef sp3c het volgende:
waarom gaat het ineens over witte mensen?
Omdat het hier over een bepaalde type mens gaat; de hagenees. En dan hebben we het niet over irritreeers of syriers oid.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:08:02 #126
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_190792633
Dat dit 8 topics waard is. Iedereen moet toch begrijpen dat die tokkies keihard fout zitten en godverdomme gewoon opgepakt moeten worden met dat criminele gedrag?

Dat ik het niet eens ben met die immigratie geeft mij toch ook geen vrijbrief om die lui te koppensnellen? Toch?
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 01:08:55 #127
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190792658
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:07 schreef Tengano het volgende:

[..]

Omdat het hier over een bepaalde type mens gaat; de hagenees. En dan hebben we het niet over irritreeers of syriers oid.
de Hagenees is niet wit maar Hagenees

ik ben ook niet wit
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:09:00 #128
309164 Woelwater
oranje-blanje-bleu
pi_190792660
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:02 schreef Tengano het volgende:

[..]

Does it matter?
Is dit wat je je eigen stad wilt aandoen?
Maar als die vonkenregen enkel vorig jaar heeft plaatsgevonden zouden die Hagenezen dan echt zo dom zijn om niet te kunnen verzinnen hoe ze het dit jaar moeten voorkomen dat het weer zo uit de hand loopt.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:09:01 #129
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792661
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:08 schreef RickoKun het volgende:
Dat dit 8 topics waard is. Iedereen moet toch begrijpen dat die tokkies keihard fout zitten en godverdomme gewoon opgepakt moeten worden met dat criminele gedrag?

Dat ik het niet eens ben met die immigratie geeft mij toch ook geen vrijbrief om die lui te koppensnellen? Toch?
Heeft alles te maken met het feit dat dit domme volk het IQ mist om te zien waar ze mee bezig zijn.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:09:54 #130
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190792700
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:05 schreef MakkieR het volgende:
Maar uiteindelijk is dit de generale repetitie en de spanning zit er nu al behoorlijk in. De spanning is zo groot, dat dit het landelijke nieuws nu al heeft bereikt. Kun je nagaan wat het nieuws morgen zal brengen. Vast geen goede PR voor de stad Den Haag.
Helaas ja, lekker de boel opstoken vanuit politiek Den Haag, achterover leunen en zien hoe het volk elkaar aanvalt. Walgelijk
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:12:52 #131
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792806
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:08 schreef sp3c het volgende:

[..]

de Hagenees is niet wit maar Hagenees

ik ben ook niet wit
Laten we het zo zeggen, normale mensen hebben niet het verlangen om hun eigen woonomgeving in de fik te zetten of daar onverantwoordelijke risico's mee te nemen.
Kijk maar naar Australie; die mensen zijn bezorgd als de boel in de fik staat en dat is een natuurlijke en normale reaktie; iets wat bij Hagenezen minder of iig duidelijk onvoldoende aanwezig is.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 01:14:29 #132
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190792875
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:12 schreef Tengano het volgende:

[..]

Laten we het zo zeggen, normale mensen hebben niet het verlangen om hun eigen woonomgeving in de fik te zetten of daar onverantwoordelijke risico's mee te nemen.
Kijk maar naar Australie; die mensen zijn bezorgd als de boel in de fik staat en dat is een natuurlijke en normale reaktie; iets wat bij Hagenezen minder of duidelijk onvoldoende aanwezig is.
het is ook niet dat de hele wijk is afgebrand ofzo

er waren wat teveel vonken en daar bleef het ook wel bij, dat je daar ras en religie aan wil hangen vind ik helemaal niks
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 01:15:08 #133
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190792893
denk ook dat iedereen het er wel over eens is dat dat teveel van het goede was _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:15:54 #134
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792919
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:14 schreef sp3c het volgende:
er waren wat teveel vonken en daar bleef het ook wel bij
Ik denk dat we goed zijn weggekomen en verstandige en volwassen mensen hebben daarom besloten dat we dat graag zo willen houden.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:16:27 #135
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792932
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:15 schreef sp3c het volgende:
denk ook dat iedereen het er wel over eens is dat dat teveel van het goede was _O-
:')
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 01:17:03 #136
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190792956
resultaat zien we nu iedere avond op straat
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:17:44 #137
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190792980
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:17 schreef sp3c het volgende:
resultaat zien we nu iedere avond op straat
Bij domme mensen heeft dat iets langer nodig om in te zakken.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:17:48 #138
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190792981
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:15 schreef sp3c het volgende:
denk ook dat iedereen het er wel over eens is dat dat teveel van het goede was _O-
Wees eens niet zo rationeel
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:18:37 #139
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190793011
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:17 schreef Tengano het volgende:

[..]

Bij domme mensen heeft dat iets langer nodig om in te zakken.
Take your time
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:19:32 #140
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190793045
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:18 schreef Stray_cat het volgende:

[..]

Take your time
De ME en Johan Remkes zijn geduldig.
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 01:20:20 #141
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190793078
ja prima oplossing tot nu toe _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:22:30 #142
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190793151
Je kunt achteraf pas conclusies trekken of een besluit juist of minder juist was.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:22:33 #143
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190793154
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:19 schreef Tengano het volgende:

[..]

De ME en Johan Remkes is geduldig.
Zijn
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:23:28 #144
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190793186
Thanks
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:23:48 #145
309164 Woelwater
oranje-blanje-bleu
pi_190793200
Joh, dit jaar gewoon geen diesel meer over de brandstapel flikkeren en je aan de maximale hoogte houden dan kan het weer net zo gezellig zijn als voorgaande jaren. Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen.
Nou poeh poeh, het is een keertje uit de hand gelopen maar er wordt nu net gedaan alsof ze met fakkels huis na huis in de fik hebben gezet.

Het leverde wel mooie plaatjes op trouwens :@
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:29:25 #146
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190793368
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:23 schreef Woelwater het volgende:
Joh, dit jaar gewoon geen diesel meer over de brandstapel flikkeren en je aan de maximale hoogte houden dan kan het weer net zo gezellig zijn als voorgaande jaren. Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen.
Nou poeh poeh, het is een keertje uit de hand gelopen maar er wordt nu net gedaan alsof ze met fakkels huis na huis in de fik hebben gezet.

Het leverde wel mooie plaatjes op trouwens :@
Voor gezelligheid heb je geen brandende houtstapel van 40? meter nodig.
En gezelligheid is beter te bewerkstelligen als je huis niet is afgebrand en je dus nog een huis hebt.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:31:14 #147
180543 kurk_droog
pi_190793413
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:48 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Daar gaat dit niet over, Den Haag had met een goed alternatief moeten komen dan stomweg de vreugdevuur verbieden. De oplossing was niet zo moeilijk, maar Den Haag kiest er voor om de confrontatie aan te gaan met zijn bewoners en eerlijk gezegd vind ik dat nogal onnozel.
Gelukkig is Den Haag steeds netter aan het worden en denk ik dat 80 procent van de bevolking achter dit besluit staat. Die tokkies bewijzen het gelijk van de gemeente nu gewoon trouwens.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:32:23 #148
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190793446
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:29 schreef Tengano het volgende:

[..]

Voor gezelligheid heb je geen brandende houtstapel van 40? meter nodig.
En gezelligheid is beter te bewerkstelligen als je huis niet is afgebrand en je dus nog een huis hebt.
Jij bent nooit jong geweest? Altijd in een kringetje gezeten? Laat die gasten gewoon, mét regels en daar schort het aan, niets meer niets minder.

#jaloers
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:34:45 #149
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190793519
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:32 schreef Stray_cat het volgende:

[..]

Jij bent nooit jong geweest? Altijd in een kringetje gezeten? Laat die gasten gewoon, mét regels en daar schort het aan, niets meer niets minder.
Ik vierde als kind mijn oud en nieuw in de Simonstraat in Delft en kocht mijn vuurwerk in Den Haag; ging daar ook op school. Ik hou ook van een feestje maar ben niet zo van de vernielingen en destructie; zie daar het nut niet van in. Lijkt me goed dat mensen die daar wel behoefte aan hebben eens gaan kijken waar dat vandaan komt dat ze graag dit soort destructieve gedrag willen uitleven.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:37:11 #150
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190793588
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:34 schreef Tengano het volgende:

[..]

Ik vierde als kind mijn oud en nieuw in de Kinkerstraat in Delft en kocht mijn vuurwerk in Den Haag; ging daar ook op school. Ik hou ook van een feestje maar ben niet zo van de vernielingen en destructie; zie daar het nut niet van in. Lijkt me goed dat mensen die daar wel behoefte aan hebben eens gaan kijken waar dat vandaan komt dat ze graag dit soort destructieve gedrag willen uitleven.
Wie wel? Wie is er voor vernielingen dan? Kijk verder dan dat. Kan je dat?
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:37:56 #151
180543 kurk_droog
pi_190793606
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:36 schreef sp3c het volgende:

[..]

absoluut niet

ik vind het superlullig voor de agenten in kwestie en ik snap het prima als er een begint te schieten maar Den Haag is van Hagenezen
Waar denk je dat die agent vandaan komt Mafkees, is gewoon iemand uit den haag die je voor het leven verminkt.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:39:06 #152
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190793640
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:37 schreef Stray_cat het volgende:

[..]

Wie wel? Wie is er voor vernielingen dan? Kijk verder dan dat. Kan je dat?
Kun jij zien wat die hagenezen voor ongezond gedrag neerzetten eigenlijk? Dat daar mensen die gewoon hun werk doen voor de rest van hun leven met een gehoorbeschadiging lopen ondat die drammers hun zin niet krijgen.
  dinsdag 31 december 2019 @ 01:42:10 #153
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190793705
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:39 schreef Tengano het volgende:

[..]

Kun jij zien wat die hagenezen voor ongezond gedrag neerzetten eigenlijk? Dat daar mensen die gewoon hun werk doen voor de rest van hun leven met een gehoorbeschadiging lopen ondat die drammers hun zin niet krijgen.
Uiteraard en ik vind het heel erg, maar ik zie ook de andere kant en ik denk zelfs deze agenten ook. Deze Hagenezen komen op voor hun rechten.
  dinsdag 31 december 2019 @ 02:03:31 #154
291145 MakkieR
pi_190794192
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:31 schreef kurk_droog het volgende:

[..]

Gelukkig is Den Haag steeds netter aan het worden en denk ik dat 80 procent van de bevolking achter dit besluit staat. Die tokkies bewijzen het gelijk van de gemeente nu gewoon trouwens.
en 120% staat achter een besluit dat een vredig besluit is....niet dit.
Dit is hetzelfde als kijken wie de grootste lul heeft. Het is gewoon dom en kinderachtig en politici zouden beter moeten weten, dat haantjes gedrag niet werkt. Ze hebben een jaar lang de tijd gehad om te zoeken naar een vredige oplossing waar iedereen vrede mee heeft. Nu lijkt het daar wel een fucking warzone onder een dictatoriaal bewind.
  dinsdag 31 december 2019 @ 02:06:38 #155
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_190794259
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 02:03 schreef MakkieR het volgende:

[..]

en 120% staat achter een besluit dat een vredig besluit is....niet dit.
Dit is hetzelfde als kijken wie de grootste lul heeft. Het is gewoon dom en kinderachtig en politici zouden beter moeten weten, dat haantjes gedrag niet werkt. Ze hebben een jaar lang de tijd gehad om te zoeken naar een vredige oplossing waar iedereen vrede mee heeft. Nu lijkt het daar wel een fucking warzone onder een dictatoriaal bewind.
Kop in het zand :Y
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 04:59:03 #156
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190796253
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:29 schreef Tengano het volgende:

[..]

Voor gezelligheid heb je geen brandende houtstapel van 40? meter nodig.
En gezelligheid is beter te bewerkstelligen als je huis niet is afgebrand en je dus nog een huis hebt.
Dit jaar wilden ze een stapel van 10 meter. Maar ook dat mocht niet. Stelletje kneuzen bij de gemeente.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  dinsdag 31 december 2019 @ 05:08:34 #157
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_190796310
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:37 schreef Stray_cat het volgende:

[..]

Wie wel? Wie is er voor vernielingen dan? Kijk verder dan dat. Kan je dat?
Het probleem is dat niemand zegt pro vernielingen te zijn, maar er worden wel massaal vernielingen gepleegd #hoedan

Er lopen daar wat figuren rond die simpelweg te dom zijn om dw gevolgen te zien van hun eigen acties. Daarom kun je daar moeilijk afspraken mee maken, en dat wordt versterkt door de agressie waardoor afspraken niet zijn te handhaven.
  dinsdag 31 december 2019 @ 05:09:21 #158
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_190796315
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 december 2019 04:59 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dit jaar wilden ze een stapel van 10 meter. Maar ook dat mocht niet. Stelletje kneuzen bij de gemeente.
Alsof ze zich aan die 10 meter gaan houden.
  dinsdag 31 december 2019 @ 07:01:57 #159
34114 vipergts
pi_190796790
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 23:36 schreef BMW1993 het volgende:

[..]

egt he, wij rotterdamers en hagenezen kijken nergens raar van op, zijn vooral die provinciale hier op dit forum die niet eens in agga of roffa wonen die staan te janken haha
Tuurlijk, ik heb wel een vuurtje de politie komt waarschijnlijk even langs rijden om te kijken maakt een praatje en gaat weer verder. Weinig te janken voor mij zeker niet als de ME op een stel relschoppers inslaat. Ik ben er alleen nog niet over uit wat daar nu een goed muziekje voor zou zijn.

Queen met another one bites the dust of Wagner met walkureritt vooral die laatste spreekt me erg aan omdat ik al 2 maanden de helicopterscene van Apocalypse Now in mijn hoofd heb maar ipv dat dorpje is het dan Duindorp of Scheveningen.

Domme Hagenezen die niet beseffen dat als ze zich dit jaar gedragen en volgend jaar met een gedegen plan komen er vast mogelijkheden zijn, zelfs met een verzekeraar.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  dinsdag 31 december 2019 @ 07:03:30 #160
34114 vipergts
pi_190796800
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 december 2019 04:59 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dit jaar wilden ze een stapel van 10 meter. Maar ook dat mocht niet. Stelletje kneuzen bij de gemeente.
Dat mocht best mits ze aan alle regel van de vergunning voldeden, de gemeente kan er niets aan doen dat de organisatie zijn best niet heeft gedaan.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  dinsdag 31 december 2019 @ 07:12:21 #161
34114 vipergts
pi_190796841
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:42 schreef Stray_cat het volgende:

[..]

Uiteraard en ik vind het heel erg, maar ik zie ook de andere kant en ik denk zelfs deze agenten ook. Deze Hagenezen komen op voor hun rechten.
Rechten welke rechten precies, een vreugdevuur hebben is geen recht. En als het dat wel zou zijn hebben ze het zelf verpest door hun recht 4x zo hoog als toegestaan te bouwen. Stemmen is een recht. En 1 van de regels is daar dat je niet met meer dan 1 persoon in een hokje mag anders is je stem ongeldig.
Dat de organisatie zich niet aan de regels hield vorig jaar en dit jaar liever liep te janken over hoe zielig ze wel niet zijn ipv even de schouders eronder te zetten en een simpel vergunningstraject af te werken kunnen ze alleen zichzelf aanrekenen.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  dinsdag 31 december 2019 @ 07:31:53 #162
326902 Glazenmaker
pi_190796985
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 05:08 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Het probleem is dat niemand zegt pro vernielingen te zijn, maar er worden wel massaal vernielingen gepleegd #hoedan

Er lopen daar wat figuren rond die simpelweg te dom zijn om dw gevolgen te zien van hun eigen acties. Daarom kun je daar moeilijk afspraken mee maken, en dat wordt versterkt door de agressie waardoor afspraken niet zijn te handhaven.
Ik ben voornamelijk pro ruiten ingooien. Van auto's moet je wel afblijven.
  Spellchecker dinsdag 31 december 2019 @ 07:43:51 #163
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190797092
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 07:31 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Ik ben voornamelijk pro ruiten ingooien. Van auto's moet je wel afblijven.
Logisch, jij kunt ze zelf repareren. ^O^
  dinsdag 31 december 2019 @ 07:48:20 #164
171727 StateOfMind
Ashen One
pi_190797143
:D
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  dinsdag 31 december 2019 @ 07:51:12 #165
239746 BoonDockSaint
WinterSoldier
pi_190797177
Alle steden in de fik zetten en opblazen dan zijn we klaar _O_
I will do what i must !!
  dinsdag 31 december 2019 @ 08:04:34 #166
192514 Questular
pi_190797314
Politie zal z'n handen vol hebben aan die "trotse" Hagenezen vandaag . Hopen dat ze er zonder teveel kleerscheuren vanaf komen. De agenten dan.
  dinsdag 31 december 2019 @ 08:08:33 #167
331634 Messina
Zo ist
pi_190797343
De hekken staan al klaar om Duindorp in te sluiten vanavond ;)
Je raekt an de dinge geweun.
  dinsdag 31 december 2019 @ 08:25:15 #168
477904 rododendronneke
reist
pi_190797497
Alle fietsen op t balkon vanavond :'(
J’ai faim.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 08:44:01 #169
186611 Haags
pi_190797710
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:46 schreef sp3c het volgende:
gewoon volgend jaar weer torens bouwen op het strand
Op naar de 80 meter :Y
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 31 december 2019 @ 08:47:26 #170
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190797747
Met kleuters mensen die zich niet aan gemaakte afspraken houden, zijn ook geen afspraken te maken.
  dinsdag 31 december 2019 @ 08:52:49 #171
192514 Questular
pi_190797805
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 08:47 schreef Tengano het volgende:
Met kleuters mensen die zich niet aan gemaakte afspraken houden, zijn ook geen afspraken te maken.
Je ziet al aan de Hagenezen hier dat een deel van de mensen die daar wonen er een aparte manier van denken en handelen op na houden.
  dinsdag 31 december 2019 @ 08:58:45 #172
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_190797879
Het is sneu dat mensen eerst een en ander grondig voor zichzelf en anderen verpesten en vervolgens gaan lopen janken dat er vervolgens maatregelen genomen worden.

Het is net als met vuurwerk. Hielden mensen zich aan de regels, was er niets aan de hand, maar hele volksstammen idioten schijnen dat tegenwoordig niet meer te kunnen. En maar janken en schelden ondertussen over politici die "hun pleziertjes afpakken".
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:12:03 #173
-1 #ANONIEM
pi_190798035
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:36 schreef sp3c het volgende:

[..]

absoluut niet

ik vind het superlullig voor de agenten in kwestie en ik snap het prima als er een begint te schieten maar Den Haag is van Hagenezen
Ja, en dus niet van een groep kutmongolen die allemaal een paar maanden cel verdienen.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:14:31 #174
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_190798071
Best veel steun voor die lui hier, kijk ik van op.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:16:34 #175
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_190798094
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:36 schreef sp3c het volgende:

[..]

absoluut niet

ik vind het superlullig voor de agenten in kwestie en ik snap het prima als er een begint te schieten maar Den Haag is van Hagenezen
:') en dat is mod _O-
Hoe kun je dit soort geweld nu verheerlijken en goedpraten?

:{
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:23:57 #176
331634 Messina
Zo ist
pi_190798215
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:16 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

Hoe kun je dit soort geweld nu verheerlijken en goedpraten?
Je raekt an de dinge geweun.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:25:57 #177
-1 #ANONIEM
pi_190798256
Dat er veel meer hulpdiensten nodig zijn vanavond in Den Haag is al kut zat voor de dames en heren van ambulance, ziekenhuis, brandweer en politie. Maar ik mag hopen dat ze hun werk kunnen doen met al het respect dat ze verdienen. Vooral de politie zal het vanavond slecht hebben. Sowieso fijn dat er al een paar jaar snelrecht is en zwaardere straffen met O&N. Hopelijk kunnen ze snel alle randdebielen inrekenen zodat de schade voor normale mensen beperkt blijft.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:29:15 #178
355286 Eufonie
pi_190798327
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:14 schreef Tyr80 het volgende:
Best veel steun voor die lui hier, kijk ik van op.
Verbaasd mij ook. Als het moslims waren was het forum te klein geweest :')

Dit soort paupervolk heeft net zo goed een (her)opvoedingskamp nodig als rellende Marokkanen.
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:29:28 #179
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_190798332
De bereidheid van de Hagenezen om tot actie over te gaan is echt wel bewonderenswaardig, zo jammer dat het over zoiets fakking sneus als vuurtje stoken gaat.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:30:40 #180
271507 tesssssssss
meenjeniet?
pi_190798353
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:25 schreef babylon het volgende:
Dat er veel meer hulpdiensten nodig zijn vanavond in Den Haag is al kut zat voor de dames en heren van ambulance, ziekenhuis, brandweer en politie. Maar ik mag hopen dat ze hun werk kunnen doen met al het respect dat ze verdienen. Vooral de politie zal het vanavond slecht hebben. Sowieso fijn dat er al een paar jaar snelrecht is en zwaardere straffen met O&N. Hopelijk kunnen ze snel alle randdebielen inrekenen zodat de schade voor normale mensen beperkt blijft.
Ik denk dat die mensen vanavond echt losgaan. Dan bedoel ik de rellende. Van het vuurwerk zie je vanavond ook niks, want er komt zeer dichte mist (niet volgens mij maar volgens buienradar)

https://www.rtlnieuws.nl/(...)ht-nieuwjaar-oudjaar

Dus die vervelen zich dood.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:30:43 #181
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_190798354
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:29 schreef Eufonie het volgende:

[..]

VerbaasT mij ook. Als het moslims waren was het forum te klein geweest :')

Dit soort paupervolk heeft net zo goed een (her)opvoedingskamp nodig als rellende Marokkanen.
Ja ik zie de parallellen ook wel inderdaad...
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 09:31:30 #182
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190798367
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 05:09 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Alsof ze zich aan die 10 meter gaan houden.
Jawel. Ze zouden zich er aan houden
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:40:32 #183
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_190798525
Paupers heb je in alle lagen der samenleving blijkt wel weer uit dit topic
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:41:29 #184
-1 #ANONIEM
pi_190798538
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:30 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ik denk dat die mensen vanavond echt losgaan. Dan bedoel ik de rellende. Van het vuurwerk zie je vanavond ook niks, want er komt zeer dichte mist (niet volgens mij maar volgens buienradar)

https://www.rtlnieuws.nl/(...)ht-nieuwjaar-oudjaar

Dus die vervelen zich dood.
Ik ben er ook bang voor, maar ik hoop ganze harte dat de hulpdiensten zo min mogelijk (=niet) worden aangevallen.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:41:47 #185
464844 torentje
pi_190798549
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:25 schreef babylon het volgende:
Dat er veel meer hulpdiensten nodig zijn vanavond in Den Haag is al kut zat voor de dames en heren van ambulance, ziekenhuis, brandweer en politie. Maar ik mag hopen dat ze hun werk kunnen doen met al het respect dat ze verdienen. Vooral de politie zal het vanavond slecht hebben. Sowieso fijn dat er al een paar jaar snelrecht is en zwaardere straffen met O&N. Hopelijk kunnen ze snel alle randdebielen inrekenen zodat de schade voor normale mensen beperkt blijft.
De schade bij normale mensen is al groot doordat er geen verbod is op het produceren van vuurwerk, maar dat zal men nooit zo sterk ontmoedigen als het roken.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:42:08 #186
-1 #ANONIEM
pi_190798558
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:40 schreef RedFever007 het volgende:
Paupers heb je in alle lagen der samenleving blijkt wel weer uit dit topic
Je hebt ze onder users en crew. Dus ja, klopt.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:44:06 #187
271507 tesssssssss
meenjeniet?
pi_190798582
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:41 schreef babylon het volgende:

[..]

Ik ben er ook bang voor, maar ik hoop ganze harte dat de hulpdiensten zo min mogelijk (=niet) worden aangevallen.
Ik wil ook niet dat ze worden aangevallen, maar ik vrees dat dat wel gaat gebeuren. Die rellen houden al best lang aan, en ik verwacht niet dat dat vanavond ineens stopt.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:44:34 #188
331634 Messina
Zo ist
pi_190798589
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:41 schreef babylon het volgende:

[..]

Ik ben er ook bang voor, maar ik hoop ganze harte dat de hulpdiensten zo min mogelijk (=niet) worden aangevallen.
Dat ze iedereen die ook maar vuil naar een hulpverlener kijkt direct met een knuppel in de nek slaan. Beetje rellen vind ik geinig om naar te kijken (jaja, veroordeel me maar ;) ), maar van hulpverleners moet je afblijven.
Je raekt an de dinge geweun.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:55:45 #189
165210 mootie
pi_190798779
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 08:52 schreef Questular het volgende:

[..]

Je ziet al aan de Hagenezen hier dat een deel van de mensen die daar wonen er een aparte manier van denken en handelen op na houden.
Ik ben met stomheid geslagen, net even teruggelezen.
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:57:31 #190
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_190798808
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:44 schreef Messina het volgende:

[..]

Dat ze iedereen die ook maar vuil naar een hulpverlener kijkt direct met een knuppel in de nek slaan. Beetje rellen vind ik geinig om naar te kijken (jaja, veroordeel me maar ;) ), maar van hulpverleners moet je afblijven.
Op het momemt dat een ambulance politiebegeleiding nodig heeft vind ik het al te ver gaan.
Als die politiebegeleiding vervolgens aangevallen wordt mag je wat mij betreft die ambulance achterwege laten, die zelf gecreëerde warzone moet het dan maar zonder stellen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 31 december 2019 @ 09:58:29 #191
440166 Sigaartje
pi_190798825
Oorlogsgebied vanavond ;(
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:02:07 #192
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_190798875
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Op het momemt dat een ambulance politiebegeleiding nodig heeft vind ik het al te ver gaan.
Als die politiebegeleiding vervolgens aangevallen wordt mag je wat mij betreft die ambulance achterwege laten, die zelf gecreëerde warzone moet het dan maar zonder stellen.
Lullig als de gewonde zelf niks afgestoken heeft.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:02:43 #193
440166 Sigaartje
pi_190798882
Heb het te doen met politieagenten en hulpverleners die vanavond zijn ingeroosterd in Den Haag ;(
Het zal een hel worden.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:05:01 #194
165210 mootie
pi_190798913
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:02 schreef Sigaartje het volgende:
Heb het te doen met politieagenten en hulpverleners die vanavond zijn ingeroosterd in Den Haag ;(
Het zal een hel worden.
En alle ‘normale’ Hagenezen wiens auto in de fik gaat. Die met alle rotzooi en ellende zitten.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 31 december 2019 @ 10:05:44 #195
426493 crew  PippenScottie
pi_190798920
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:40 schreef RedFever007 het volgende:
Paupers heb je in alle lagen der samenleving blijkt wel weer uit dit topic
Pauper is een laag an sich.
Per definitie
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:06:16 #196
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_190798923
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:02 schreef Tyr80 het volgende:

[..]

Lullig als de gewonde zelf niks afgestoken heeft.
Ja kut, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat je daar als weldenkend mens vanavond blijft.

Of is dat weer noodzakelijk om te voorkomen dat je hele huis leeggetrokken wordt en in een vuurstapel belandt?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:11:56 #197
271507 tesssssssss
meenjeniet?
pi_190799007
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:06 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja kut, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat je daar als weldenkend mens vanavond blijft.

Of is dat weer noodzakelijk om te voorkomen dat je hele huis leeggetrokken wordt en in een vuurstapel belandt?
Ik zou er in ieder geval wel voor zorgen dat mijn auto ergens anders zou staan.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:14:41 #198
459912 FlippingCoin
pi_190799060
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 09:29 schreef Eufonie het volgende:

[..]

Verbaasd mij ook. Als het moslims waren was het forum te klein geweest :')

Dit soort paupervolk heeft net zo goed een (her)opvoedingskamp nodig als rellende Marokkanen.
ALS HET MOSLIMS WAREN WAREN WE AL BIJ TOPIC ACHT GEWEEST!!!!!!!!!! :(
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:16:11 #199
459912 FlippingCoin
pi_190799080
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:02 schreef Sigaartje het volgende:
Heb het te doen met politieagenten en hulpverleners die vanavond zijn ingeroosterd in Den Haag ;(
Het zal een hel worden.
Ze kunnen beter soldaten neerzetten.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:18:38 #200
440166 Sigaartje
pi_190799108
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:11 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ik zou er in ieder geval wel voor zorgen dat mijn auto ergens anders zou staan.
Ik zou de auto op een P+R zetten en dan met de trein naar huis. Wel thuisblijven, want dit tuig is inderdaad in staat je huis leeg te trekken. Onder het mom van "Dappere Hagenezen komen op voor hun rechten.

Dit is gewoon schorem.

Maar goed dat ze het doen, dan komt een algeheel vuurwerkverbod eerder in beeld. Liever gisteren dan vandaag.

Gelukkig woon ik niet in die rotstad.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:19:36 #201
272610 Spanky78
pi_190799124
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:48 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Daar gaat dit niet over, Den Haag had met een goed alternatief moeten komen dan stomweg de vreugdevuur verbieden. De oplossing was niet zo moeilijk, maar Den Haag kiest er voor om de confrontatie aan te gaan met zijn bewoners en eerlijk gezegd vind ik dat nogal onnozel.
Eens. Zeker als je de geschiedenis kent. Iedereen kon bedenken dat het niet nog een keer kon als vorig jaar. De bouwers zelf snapten dat ook ( en dat zijn niet al te slimme lui). Maar op deze manier ingrijpen is onbegrijpelijk en triest.

Sowieso mag alles en laat men alles gebeuren in Nederland, maar dan in dit ineens allemaal helemaal niet meer. Het is echt een beetje flauw van de gemeente
Whatever...
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:28:54 #202
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_190799292
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:19 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Eens. Zeker als je de geschiedenis kent. Iedereen kon bedenken dat het niet nog een keer kon als vorig jaar. De bouwers zelf snapten dat ook ( en dat zijn niet al te slimme lui). Maar op deze manier ingrijpen is onbegrijpelijk en triest.

Sowieso mag alles en laat men alles gebeuren in Nederland, maar dan in dit ineens allemaal helemaal niet meer. Het is echt een beetje flauw van de gemeente
Ja goede reden om te gaan rellen. Alleen extreme leeghoofden kunnen zo iets doen. Manmanman wat een dom volk :')
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:32:44 #203
271507 tesssssssss
meenjeniet?
pi_190799392
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:18 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Ik zou de auto op een P+R zetten en dan met de trein naar huis. Wel thuisblijven, want dit tuig is inderdaad in staat je huis leeg te trekken. Onder het mom van "Dappere Hagenezen komen op voor hun rechten.

Dit is gewoon schorem.

Maar goed dat ze het doen, dan komt een algeheel vuurwerkverbod eerder in beeld. Liever gisteren dan vandaag.

Gelukkig woon ik niet in die rotstad.
Dat vuurwerkverbod gaat er ook wel komen.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:37:07 #204
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190799516
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:32 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Dat vuurwerkverbod gaat er ook wel komen.
Kwestie van tijd :Y
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:40:04 #205
375783 Cockwhale
Ik bijt.
pi_190799576
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:32 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Dat vuurwerkverbod gaat er ook wel komen.
Op deze manier wel ja. Niemand kan zich gedragen.

Van mij mogen ze deze figuren wel afschieten trouwens. Wordt de wereld weer een stukje beter van.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:40:25 #206
271507 tesssssssss
meenjeniet?
pi_190799583
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:37 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

Kwestie van tijd :Y
Niet zo heel veel tijd meer, denk ik. Ik las net dit artikel.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)ud-en-nieuw-vuurwerk
Het is pas echt crisis als het bier op is.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:41:51 #207
152519 opgebaarde
pi_190799616
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:48 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Daar gaat dit niet over, Den Haag had met een goed alternatief moeten komen dan stomweg de vreugdevuur verbieden. De oplossing was niet zo moeilijk, maar Den Haag kiest er voor om de confrontatie aan te gaan met zijn bewoners en eerlijk gezegd vind ik dat nogal onnozel.
Wat zou een alternatief zijn geweest wat de idioten enigszins kalmeert?
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:42:27 #208
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190799642
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:40 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Niet zo heel veel tijd meer, denk ik. Ik las net dit artikel.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)ud-en-nieuw-vuurwerk
Hulpverleners klagen al jaaaaaren terecht steen en been.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:43:40 #209
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190799688
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 07:03 schreef vipergts het volgende:

[..]

Dat mocht best mits ze aan alle regel van de vergunning voldeden, de gemeente kan er niets aan doen dat de organisatie zijn best niet heeft gedaan.
Ligt het aan de organisatie? Volgens mij was het probleem dat ze geen verzekering konden krijgen.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 31 december 2019 @ 10:44:34 #210
426493 crew  PippenScottie
pi_190799721
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:41 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Wat zou een alternatief zijn geweest wat de idioten enigszins kalmeert?
Waarom moeite besteden aan dit soort figuren?
Als het jongeren zijn, daar valt nog wat van te maken.

Maar als je op je 30e, 40e nog met illegaal vuurwerk loopt te kutten en hulpverleners aanvalt dan kan je alleen nog maar opsluiten. Die mensen zijn niet meer te helpen.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:46:19 #211
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190799770
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:28 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja goede reden om te gaan rellen. Alleen extreme leeghoofden kunnen zo iets doen. Manmanman wat een dom volk :')
Dat staat er niet. De hele stad vernielen praat ik ook niet goed, maar de gemeente had het wel wat verstandiger aan kunnen vliegen.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:47:04 #212
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190799791
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:43 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Ligt het aan de organisatie? Volgens mij was het probleem dat ze geen verzekering konden krijgen.
Goh en hoe zou dat nou komen
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:49:32 #213
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_190799864
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:41 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Wat zou een alternatief zijn geweest wat de idioten enigszins kalmeert?
Uit dat artikel:

quote:
Van GHB en coke raken sommige mensen in een psychose en worden ze zo gek als een bos uien.
Die mensen kunnen niet meer rationeel denken. Wat je ook verzint, ze worden opgefokt en dan heb je de poppen aan het dansen.

Rave met gratis drugs is misschien nog iets om ze binnen te houden, maar daar komen gegarandeerd ook ongelukken van.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:50:16 #214
-1 #ANONIEM
pi_190799901
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:44 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Waarom moeite besteden aan dit soort figuren?
Als het jongeren zijn, daar valt nog wat van te maken.

Maar als je op je 30e, 40e nog met illegaal vuurwerk loopt te kutten en hulpverleners aanvalt dan kan je alleen nog maar opsluiten. Die mensen zijn niet meer te helpen.
Precies dit.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:53:33 #215
152519 opgebaarde
pi_190799967
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:46 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Dat staat er niet. De hele stad vernielen praat ik ook niet goed, maar de gemeente had het wel wat verstandiger aan kunnen vliegen.
Dat heb ik even gemist. Wat deed de gemeente niet zo verstandig?
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:54:25 #216
-1 #ANONIEM
pi_190799989
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:53 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Dat heb ik even gemist. Wat deed de gemeente niet zo verstandig?
Niet luisteren naar terreur, zeer onverstandig :')
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:54:29 #217
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190799992
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:47 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

Goh en hoe zou dat nou komen
Verzekeraars zijn wel vaker lastig met die dingen.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:55:00 #218
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190800002
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:54 schreef babylon het volgende:

[..]

Niet luisteren naar terreur, zeer onverstandig :')
:') Heet jij fluitbekzeenaald2.0?
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:55:28 #219
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190800009
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:54 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Verzekeraars zijn wel vaker lastig met die dingen.
Ja, vooral als je als organisatie het jaar ervoor al hebt aangetoond schijt te hebben aan regels en toezicht en daarmee enorm veel schade hebt veroorzaakt :')

Geef die verzekeraars gróót gelijk.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:57:22 #220
152519 opgebaarde
pi_190800056
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:44 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Waarom moeite besteden aan dit soort figuren?
Als het jongeren zijn, daar valt nog wat van te maken.

Maar als je op je 30e, 40e nog met illegaal vuurwerk loopt te kutten en hulpverleners aanvalt dan kan je alleen nog maar opsluiten. Die mensen zijn niet meer te helpen.
Als gigantische vuren (en er is een alternatief volgens makkier), ervoor zorgt dat mensen kalmer zijn en het rustiger in de wijken is. Dan is er ook minder geweld naar hulpverleners.

Dus dat zou tof zijn.

Blijkbaar zijn veel van onze soortgenoten idioot en vallen ze hulpverleners aan.

Ik vind het geweldig om deze lui hard te straffen, alleen dat lost helemaal niks op. Daardoor wordt het geweld niet minder en dat zou toch het doel moeten zijn
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:58:02 #221
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190800073
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:53 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Dat heb ik even gemist. Wat deed de gemeente niet zo verstandig?
Sowieso is het jarenlang door gemeente en handhaving getolereerd dat die vuren hoger en hoger werden, dan kun je erop wachten dat het een keer mis gaat. Daarnaast stelde de gemeente en burgemeester zich volgens mij vooral op als tegenstander, in plaats van in gesprek te blijven.

Nogmaals (kennelijk is dit voor sommigen een moeilijk concept), dat ok dit zeg betekent niet dat ik juichend lees dat de stad de vernieling in gaat.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:58:34 #222
331634 Messina
Zo ist
pi_190800091
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:18 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Ik zou de auto op een P+R zetten en dan met de trein naar huis. Wel thuisblijven, want dit tuig is inderdaad in staat je huis leeg te trekken. Onder het mom van "Dappere Hagenezen komen op voor hun rechten.

Dit is gewoon schorem.

Maar goed dat ze het doen, dan komt een algeheel vuurwerkverbod eerder in beeld. Liever gisteren dan vandaag.

Gelukkig woon ik niet in die rotstad.
Nee, duidelijk niet. Inbraken zijn helemaal geen (groter dan normaal) issue.
Je raekt an de dinge geweun.
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:58:46 #223
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190800097
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:55 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

Ja, vooral als je als organisatie het jaar ervoor al hebt aangetoond schijt te hebben aan regels en toezicht en daarmee enorm veel schade hebt veroorzaakt :')

Geef die verzekeraars gróót gelijk.
Daar was iedereen bij. Organisatie inderdaad, gemeentelijk toezicht, handhaving.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 10:59:45 #224
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190800115
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:57 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Als gigantische vuren (en er is een alternatief volgens makkier), ervoor zorgt dat mensen kalmer zijn en het rustiger in de wijken is. Dan is er ook minder geweld naar hulpverleners.

Dus dat zou tof zijn.

Blijkbaar zijn veel van onze soortgenoten idioot en vallen ze hulpverleners aan.

Ik vind het geweldig om deze lui hard te straffen, alleen dat lost helemaal niks op. Daardoor wordt het geweld niet minder en dat zou toch het doel moeten zijn
Behalve dat je dan dus toegeeft aan geweld, en dat vervelende precedenten gaat scheppen op de lange termijn.

Dat gezegd hebbende, zou het prima zijn om de vuren terug te laten komen in kleinere vorm. En goede handhaving daarop.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 11:00:25 #225
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190800124
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:37 schreef kurk_droog het volgende:

[..]

Waar denk je dat die agent vandaan komt Mafkees, is gewoon iemand uit den haag die je voor het leven verminkt.
ja dat snap ik Flap_drol en hun veiligheid moet echt bovenaan staan hier net als brandweer en ambulance en als die dan ergens wat fors moeten ingrijpen om die veiligheid te waarborgen hoor je mij niet miepen

maar verder ... ik heb er geen moeite mee hoor

simpelste oplossing is als iemand gewoon op beide stranden tien pallets op elkaar legt en de politie niet ingrijpt als iedereen weer begint te bouwen

hoog zullen ze niet meer komen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:01:33 #226
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190800150
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:58 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Daar was iedereen bij. Organisatie inderdaad, gemeentelijk toezicht, handhaving.
Nog meer reden om er als verzekeraar niks mee te maken willen hebben.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:01:57 #227
152519 opgebaarde
pi_190800158
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:55 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

Ja, vooral als je als organisatie het jaar ervoor al hebt aangetoond schijt te hebben aan regels en toezicht en daarmee enorm veel schade hebt veroorzaakt :')

Geef die verzekeraars gróót gelijk.
Is toch niet zo moeilijk? De vuurstapel moet daar, daar en daar aan voldoen en dan ben je verzekerd.

Kost wel een enorm hoog bedrag wat niemand wil betalen.

Voldoe je niet aan de voorwaarden, dan wordt bij schade niks uitgekeerd.

Dat bedrag, van de verzekering, dat was het probleem, niemand die dat wil betalen. Daarnaast dat de vuurstapels veel en veel kleiner en lager moesten worden. Dat zouden de buurtbewoners niet accepteren en toch weer vuurtjes van stoken in de wijken
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:02:45 #228
-1 #ANONIEM
pi_190800172
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:54 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Verzekeraars zijn wel vaker lastig met die dingen.
Ja, stomme verzekeraars die niet eens een groep debiele pyromanen een brandverzekering wil geven. Wat een eikels.
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:02:57 #229
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190800178
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:01 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Is toch niet zo moeilijk? De vuurstapel moet daar, daar en daar aan voldoen en dan ben je verzekerd.

Kost wel een enorm hoog bedrag wat niemand wil betalen.

Voldoe je niet aan de voorwaarden, dan wordt bij schade niks uitgekeerd.

Dat bedrag, van de verzekering, dat was het probleem, niemand die dat wil betalen. Daarnaast dat de vuurstapels veel en veel kleiner en lager moesten worden. Dat zouden de buurtbewoners niet accepteren en toch weer vuurtjes van stoken in de wijken
Zo een verzekering is voor een vergunning vrijwel zeker niet voldoende. Dan loop je een enorm risico als gemeente als er toch te hoog is gebouwd.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:03:43 #230
152519 opgebaarde
pi_190800195
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:58 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Sowieso is het jarenlang door gemeente en handhaving getolereerd dat die vuren hoger en hoger werden, dan kun je erop wachten dat het een keer mis gaat. Daarnaast stelde de gemeente en burgemeester zich volgens mij vooral op als tegenstander, in plaats van in gesprek te blijven.

Nogmaals (kennelijk is dit voor sommigen een moeilijk concept), dat ok dit zeg betekent niet dat ik juichend lees dat de stad de vernieling in gaat.
Ah zo, daar heb je zeker een punt.
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:05:12 #231
35511 Basp1
pi_190800223
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:58 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Daar was iedereen bij. Organisatie inderdaad, gemeentelijk toezicht, handhaving.
Gemeentelijk toezicht en handhaving hielden zich op zijn zachtst gezegd nogal op de achtergrond. Dat deze overheden in het toezicht jaren achter elkaar gefaald hebben is gewoon een gegeven. Overheden hadden zelf dit jaar garant moet staan met het gezever over vergunningen en verzekeringen manoeuvreren ze zichzelf in onmogelijke posities als stuiptrekking op het jarenlange doorgeslagen gedogen.
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:06:50 #232
-1 #ANONIEM
pi_190800266
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:00 schreef sp3c het volgende:

[..]

ja dat snap ik Flap_drol en hun veiligheid moet echt bovenaan staan hier net als brandweer en ambulance en als die dan ergens wat fors moeten ingrijpen om die veiligheid te waarborgen hoor je mij niet miepen

maar verder ... ik heb er geen moeite mee hoor

simpelste oplossing is als iemand gewoon op beide stranden tien pallets op elkaar legt en de politie niet ingrijpt als iedereen weer begint te bouwen

hoog zullen ze niet meer komen
Waar heb je geen moeite mee? De autobranden? De scooterbranden? Het stenen gooien naar ME? De ramen ingooien? Wat?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 31-12-2019 11:15:54 ]
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:09:27 #233
440166 Sigaartje
pi_190800334
En dat de pallets werden gestolen.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:15:42 #234
-1 #ANONIEM
pi_190800528
Nog altijd best rustig. Duindorpers zijn lui geworden?
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:25:36 #235
108676 Aether
pi_190800763
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:15 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
Nog altijd best rustig. Duindorpers zijn lui geworden?
Er is niks meer over om in de fik te steken.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:28:32 #236
34114 vipergts
pi_190800841
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:43 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Ligt het aan de organisatie? Volgens mij was het probleem dat ze geen verzekering konden krijgen.
Dat klopt volgens mij moesten ze met 100.000 euro garant staan bij de verzekering. Tja als je dan geen Crowdfunding of sponsors zoekt dan doe je het toch echt zelf. Het is toch zo populair waarom wil er dan niemand 10 euro betalen. Ze staan te janken dat tradities en rechten worden afgepakt maar ipv wat saamhorigheid en de schouders eronder kiezen ze voor rellen en geweld.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:30:53 #237
-1 #ANONIEM
pi_190800934
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:28 schreef vipergts het volgende:

[..]

Dat klopt volgens mij moesten ze met 100.000 euro garant staan bij de verzekering. Tja als je dan geen Crowdfunding of sponsors zoekt dan doe je het toch echt zelf. Het is toch zo populair waarom wil er dan niemand 10 euro betalen. Ze staan te janken dat tradities en rechten worden afgepakt maar ipv wat saamhorigheid en de schouders eronder kiezen ze voor rellen en geweld.
Dat 10 je hebben ze niet want ze moeten dagelijks pakjes peuken kopen
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:32:58 #238
440166 Sigaartje
pi_190801019
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:15 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
Nog altijd best rustig. Duindorpers zijn lui geworden?
Het zijn mietjes. Ze liggen nog in bed en bij daglicht durven ze niet.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:36:42 #239
35511 Basp1
pi_190801145
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:30 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Dat 10 je hebben ze niet want ze moeten dagelijks pakjes peuken kopen
Met al die accijnzen die de overheid daarmee binnen krijgt hadden ze dat ook kunnen doen. :P
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:37:05 #240
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190801154
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:01 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

Nog meer reden om er als verzekeraar niks mee te maken willen hebben.
Klopt, maar dat ligt niet alleen aan de organisatie. Wat ik al zei, de vertegenwoordiging van het gemeentebeleid stond jarenlang vrolijk te kijken hoe de boel steeds groter werd zonder er iets mee te doen. En dan gebeurt er wat en zijn ze een en al geschokte verontwaardiging. Vind ik wat doen.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:39:58 #241
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190801220
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:37 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Klopt, maar dat ligt niet alleen aan de organisatie. Wat ik al zei, de vertegenwoordiging van het gemeentebeleid stond jarenlang vrolijk te kijken hoe de boel steeds groter werd zonder er iets mee te doen. En dan gebeurt er wat en zijn ze een en al geschokte verontwaardiging. Vind ik wat doen.
Oh nee maar daar ben ik het mee eens, die hadden beter moeten handhaven.
Die hadden geen zin in gezeik dus hebben ze alles op hun beloop gelaten indertijd.

Dat is ook de hele reden dat ik vind dat je nu dus juist niet toe moet geven aan het gezeik.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:43:26 #242
473624 Blubbertut
Moet hier iets stoers komen te
pi_190801309
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 00:39 schreef Tengano het volgende:
Mensen uit het rifgebergte zijn niet geciviliseerd maar die haagse mongolen kunnen er ook wat van.
Gebeurt niet alleen in den Haag anusverbreder 😘
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:45:11 #243
473624 Blubbertut
Moet hier iets stoers komen te
pi_190801354
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 01:03 schreef OscarMopperkont het volgende:
Hagenezen :')

Kan er geen muur omheen gebouwd worden?
Leve Den Haag!!
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:46:50 #244
34114 vipergts
pi_190801395
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:30 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Dat 10 je hebben ze niet want ze moeten dagelijks pakjes peuken kopen
Dat heb je met stadse mensen die willen niet voor zoiets betalen want stel je voor dat er mensen die niets of minder betaalt hebben komen dat gun je een ander toch niet. Nee dan liever geen feestje en rellen dan dat je een ander iets gunt. Staan ze vanavond in de kou neerkijkend op wat ze provinciaaltjes noemen die wel een vuurtje een hapje en een drankje hebben. En met een beetje geluk ook nog wat leedvermaak als de ME ingrijpt.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:47:27 #245
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190801408
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:28 schreef vipergts het volgende:

[..]

Dat klopt volgens mij moesten ze met 100.000 euro garant staan bij de verzekering. Tja als je dan geen Crowdfunding of sponsors zoekt dan doe je het toch echt zelf. Het is toch zo populair waarom wil er dan niemand 10 euro betalen. Ze staan te janken dat tradities en rechten worden afgepakt maar ipv wat saamhorigheid en de schouders eronder kiezen ze voor rellen en geweld.
Staat me iets van bij dat ze daar wel erg weinig tijd voor hadden gekregen. De regels hadden ook wel wat eerder uitgelegd kunnen worden natuurlijk.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:49:15 #246
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190801459
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:39 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

Oh nee maar daar ben ik het mee eens, die hadden beter moeten handhaven.
Die hadden geen zin in gezeik dus hebben ze alles op hun beloop gelaten indertijd.

Dat is ook de hele reden dat ik vind dat je nu dus juist niet toe moet geven aan het gezeik.
Nou ja, nu niet meer nee. Voordat er sprake was onrust had er al duidelijkheid gegeven moeten worden rondom de nieuwe eisen. Dan had iedereen zich tenminste voor kunnen bereiden.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:49:21 #247
291145 MakkieR
pi_190801465
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 10:41 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Wat zou een alternatief zijn geweest wat de idioten enigszins kalmeert?
Het alternatief is volgens mij al 100 keer gepasseerd in deze topic, een vreugdevuur maar dan onder een bepaalde norm die de brandweer veilig acht. De bewoners zijn geschrokken, de bouwers zijn geschrokken en de brandweer ook. Dus iedereen begrijpt wel dat de vreugdevuur van vorig jaar te groot was. De stad Den Haag had een jaar lang de tijd om samen met de bouwers een vergunning te maken die voldoet aan de veiligheidseisen. Lig dan niet te slapen en laat het niet op de allerlaatste minuut aan komen, maar zorg er voor dat er een prachtig vreugdevuur komt die wel aan de eisen voldoet.

Werkelijk niemand zou dan hebben geklaagd en iedereen was dan tevreden geweest.
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:49:31 #248
473624 Blubbertut
Moet hier iets stoers komen te
pi_190801469
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 07:43 schreef maily het volgende:

[..]

Logisch, jij kunt ze zelf repareren. ^O^
🤣
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:51:29 #249
34114 vipergts
pi_190801504
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:47 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Staat me iets van bij dat ze daar wel erg weinig tijd voor hadden gekregen. De regels hadden ook wel wat eerder uitgelegd kunnen worden natuurlijk.
Dan sla je een jaartje over kom je met een fatsoenlijk plan en zorg je dat de boel dit jaar rustig verloopt. Dat weinig tijd is natuurlijk Tegenwerken van de overheid geweest nee het is niet netjes. Maar het leven is nu eenmaal niet eerlijk dat snappen ze in Duindorp alleen niet. Ik kan er echt geen begrip voor op brengen dat er in de organisatie van die vreugdevuren niemand heeft gezeten met een lange termijn planning.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:54:28 #250
291145 MakkieR
pi_190801582
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:15 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
Nog altijd best rustig. Duindorpers zijn lui geworden?
Nee de Duindorpers zijn slim, als je nu gaat rellen, dan mag je meteen naar het bureau en kom je waarschijnlijk vanavond er niet meer uit.
Maar zo tegen middernacht als oom agent van een hele dag bewaken wel eens wat rust wil hebben, dan gaat het los.
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:55:32 #251
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190801604
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:02 schreef babylon het volgende:

[..]

Ja, stomme verzekeraars die niet eens een groep debiele pyromanen een brandverzekering wil geven. Wat een eikels.
Denk dat je de chronologie niet helemaal in het snotje hebt.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:57:19 #252
-1 #ANONIEM
pi_190801642
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:54 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Nee de Duindorpers zijn slim, als je nu gaat rellen, dan mag je meteen naar het bureau en kom je waarschijnlijk vanavond er niet meer uit.
Maar zo tegen middernacht als oom agent van een hele dag bewaken wel eens wat rust wil hebben, dan gaat het los.
Elke oom agent die op 31-12 rond 23,59 rust wil hebben moeten ze direct ontslaan
  dinsdag 31 december 2019 @ 11:58:18 #253
487820 Selqae
pi_190801665
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:49 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Het alternatief is volgens mij al 100 keer gepasseerd in deze topic, een vreugdevuur maar dan onder een bepaalde norm die de brandweer veilig acht. De bewoners zijn geschrokken, de bouwers zijn geschrokken en de brandweer ook. Dus iedereen begrijpt wel dat de vreugdevuur van vorig jaar te groot was. De stad Den Haag had een jaar lang de tijd om samen met de bouwers een vergunning te maken die voldoet aan de veiligheidseisen. Lig dan niet te slapen en laat het niet op de allerlaatste minuut aan komen, maar zorg er voor dat er een prachtig vreugdevuur komt die wel aan de eisen voldoet.

Werkelijk niemand zou dan hebben geklaagd en iedereen was dan tevreden geweest.
Het voorstel was volgens mij ook dat ze vuur mochten hebben wat aan de veiligheidseisen voldoet maar door de aangescherpte voorwaarden moeten ze nu onder andere een schadeverzekering afsluiten van 10k, en daar hebben ze geen trek in of ze kunnen het niet betalen.
You only live once, so be sure to spend fifteen hours a day staring at a screen seeking the approval of strangers
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:01:50 #254
291145 MakkieR
pi_190801742
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:58 schreef Selqae het volgende:

[..]

Het voorstel was volgens mij ook dat ze vuur mochten hebben wat aan de veiligheidseisen voldoet maar door de aangescherpte voorwaarden moeten ze nu onder andere een schadeverzekering afsluiten van 10k, en daar hebben ze geen trek in of ze kunnen het niet betalen.
Als het echt om die 10k zou gaan, dan vraag ik me af wat is duurder voor de gemeente den haag, alle politie en ME kosten van de afgelopen weken of de 10k van de schadeverzekering. Volgens mij zijn die politici daar in Den Haag niet zo slim, want het afsluiten van een verzekering was veel goedkoper geweest, dan de kosten dat Den Haag nu heeft met al deze ellende.
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:02:29 #255
487820 Selqae
pi_190801755
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:01 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Als het echt om die 10k zou gaan, dan vraag ik me af wat is duurder voor de gemeente den haag, alle politie en ME kosten van de afgelopen weken of de 10k van de schadeverzekering. Volgens mij zijn die politici daar in Den Haag niet zo slim, want het afsluiten van een verzekering was veel goedkoper geweest, dan de kosten dat Den Haag nu heeft met al deze ellende.
Die bewoners moeten dat betalen, niet de gemeente.
You only live once, so be sure to spend fifteen hours a day staring at a screen seeking the approval of strangers
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:03:21 #256
291145 MakkieR
pi_190801765
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:02 schreef Selqae het volgende:

[..]

Die bewoners moeten dat betalen, niet de gemeente.
Nee je begrijpt me verkeert, wat is duurder de ME kosten of de schade verzekering.
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:03:37 #257
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190801771
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:01 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Als het echt om die 10k zou gaan, dan vraag ik me af wat is duurder voor de gemeente den haag, alle politie en ME kosten van de afgelopen weken of de 10k van de schadeverzekering. Volgens mij zijn die politici daar in Den Haag niet zo slim, want het afsluiten van een verzekering was veel goedkoper geweest, dan de kosten dat Den Haag nu heeft met al deze ellende.
Het draait niet alleen om geld
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:03:51 #258
487820 Selqae
pi_190801777
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:03 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Nee je begrijpt me verkeert, wat is duurder de ME kosten of de schade verzekering.
Ja ok, dat is een retorische vraag :P
You only live once, so be sure to spend fifteen hours a day staring at a screen seeking the approval of strangers
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:04:37 #259
152519 opgebaarde
pi_190801788
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:49 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Het alternatief is volgens mij al 100 keer gepasseerd in deze topic, een vreugdevuur maar dan onder een bepaalde norm die de brandweer veilig acht. De bewoners zijn geschrokken, de bouwers zijn geschrokken en de brandweer ook. Dus iedereen begrijpt wel dat de vreugdevuur van vorig jaar te groot was. De stad Den Haag had een jaar lang de tijd om samen met de bouwers een vergunning te maken die voldoet aan de veiligheidseisen. Lig dan niet te slapen en laat het niet op de allerlaatste minuut aan komen, maar zorg er voor dat er een prachtig vreugdevuur komt die wel aan de eisen voldoet.

Werkelijk niemand zou dan hebben geklaagd en iedereen was dan tevreden geweest.
Ah sorry ik heb die 100 keer in dit topic helemaal gemist en zeker in combinatie dat iedereen helemaal blij en tevreden zou zijn.
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:09:09 #260
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190801893
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:49 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Het alternatief is volgens mij al 100 keer gepasseerd in deze topic, een vreugdevuur maar dan onder een bepaalde norm die de brandweer veilig acht. De bewoners zijn geschrokken, de bouwers zijn geschrokken en de brandweer ook. Dus iedereen begrijpt wel dat de vreugdevuur van vorig jaar te groot was. De stad Den Haag had een jaar lang de tijd om samen met de bouwers een vergunning te maken die voldoet aan de veiligheidseisen. Lig dan niet te slapen en laat het niet op de allerlaatste minuut aan komen, maar zorg er voor dat er een prachtig vreugdevuur komt die wel aan de eisen voldoet.

Werkelijk niemand zou dan hebben geklaagd en iedereen was dan tevreden geweest.
Eens met bovenstaande.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:10:45 #261
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190801928
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:04 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ah sorry ik heb die 100 keer in dit topic helemaal gemist en zeker in combinatie dat iedereen helemaal blij en tevreden zou zijn.
Blijer en tevredener dan nu. Een bescheiden vuur is beter dan geen.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:16:17 #262
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190802043
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:51 schreef vipergts het volgende:

[..]

Dan sla je een jaartje over kom je met een fatsoenlijk plan en zorg je dat de boel dit jaar rustig verloopt. Dat weinig tijd is natuurlijk Tegenwerken van de overheid geweest nee het is niet netjes. Maar het leven is nu eenmaal niet eerlijk dat snappen ze in Duindorp alleen niet. Ik kan er echt geen begrip voor op brengen dat er in de organisatie van die vreugdevuren niemand heeft gezeten met een lange termijn planning.
Ja, die hebben zitten wachten op de gemeente, want die zou met een plan komen. Geen idee of ze er nog naar gevraagd hebben en ze zijn waarschijnlijk wel naïef geweest in de kwestie. Maar de gemeente heeft jarenlang niks gedaan tot het mis ging, heeft toen nog wat langer niks gedaan, en is uiteindelijk met een eisenpakket gekomen op het moment dat er al bijna niet meer aan voldaan kon worden. Ondertussen nog wat spierballentaal uiten via de burgemeester en dan maar de vermoorde onschuld uithangen als de boel uit de hand loopt. :')
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:23:21 #263
331634 Messina
Zo ist
pi_190802210
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:16 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Ja, die hebben zitten wachten op de gemeente, want die zou met een plan komen. Geen idee of ze er nog naar gevraagd hebben en ze zijn waarschijnlijk wel naïef geweest in de kwestie. Maar de gemeente heeft jarenlang niks gedaan tot het mis ging, heeft toen nog wat langer niks gedaan, en is uiteindelijk met een eisenpakket gekomen op het moment dat er al bijna niet meer aan voldaan kon worden. Ondertussen nog wat spierballentaal uiten via de burgemeester en dan maar de vermoorde onschuld uithangen als de boel uit de hand loopt. :')
Hey hey hey, de gemeente kwam met het fantastische alternatief van een partytent. _O-
Je raekt an de dinge geweun.
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:24:13 #264
152519 opgebaarde
pi_190802227
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:10 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Blijer en tevredener dan nu. Een bescheiden vuur is beter dan geen.
Ik heb niet de illusie dat tuig dan ineens wel braaf gaat doen.
Nu waren hele wijken druk aan het bouwen, maanden bezig, met zijn allen. Als dat ineens weg is, dan is een brave fik georganiseerd door de brandweer geen alternatief.
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:26:03 #265
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190802257
Voor dit soort situaties moet het gewoon mogelijk zijn om met scherp te schieten; dan lost het probleem zich vanzelf op. Als die Amerikanen zich 75 jaar geleden met hun eigen zaken hadden bemoeid was dit wss op een dergelijke manier opgelost. Opgeruimd staat netjes zeggen ze.

U wenst een warzone? Wij zijn U ter wille :)
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:26:51 #266
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_190802274
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:49 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Het alternatief is volgens mij al 100 keer gepasseerd in deze topic, een vreugdevuur maar dan onder een bepaalde norm die de brandweer veilig acht. De bewoners zijn geschrokken, de bouwers zijn geschrokken en de brandweer ook. Dus iedereen begrijpt wel dat de vreugdevuur van vorig jaar te groot was. De stad Den Haag had een jaar lang de tijd om samen met de bouwers een vergunning te maken die voldoet aan de veiligheidseisen. Lig dan niet te slapen en laat het niet op de allerlaatste minuut aan komen, maar zorg er voor dat er een prachtig vreugdevuur komt die wel aan de eisen voldoet.

Werkelijk niemand zou dan hebben geklaagd en iedereen was dan tevreden geweest.
https://www.hartvannederl(...)r-crematie-duindorp/

Nou, ik mis dat een beetje. "De nieuwe burgemeester heeft dit allemaal veroorzaakt" en letterlijk: "Ik begrijp dit niet."

Bottom line: Wij moeten een vuur ook al hielden we ons niet aan de regels. Nu houden we ons nog irritanter niet aan de regels, o zo!
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:31:36 #267
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190802405
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:23 schreef Messina het volgende:

[..]

Hey hey hey, de gemeente kwam met het fantastische alternatief van een partytent. _O-
Die branden alleen niet zo goed.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:32:09 #268
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190802418
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:24 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik heb niet de illusie dat tuig dan ineens wel braaf gaat doen.
Nu waren hele wijken druk aan het bouwen, maanden bezig, met zijn allen. Als dat ineens weg is, dan is een brave fik georganiseerd door de brandweer geen alternatief.
Tsja, wat kan ik zeggen. Nog steeds beter dan dit.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:33:12 #269
152519 opgebaarde
pi_190802456
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:32 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Tsja, wat kan ik zeggen. Nog steeds beter dan dit.
Ja zo denken de bobo's vanuit hun zetel ook
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:34:35 #270
272610 Spanky78
pi_190802492
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 11:15 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
Nog altijd best rustig. Duindorpers zijn lui geworden?
Ze wachten op de mist, dan breekt de hel los vermoed ik.
Whatever...
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:36:43 #271
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190802542
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:33 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ja zo denken de bobo's vanuit hun zetel ook
Welke bobo's?
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:37:06 #272
272610 Spanky78
pi_190802550
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:26 schreef Qarrad het volgende:

[..]

https://www.hartvannederl(...)r-crematie-duindorp/

Nou, ik mis dat een beetje. "De nieuwe burgemeester heeft dit allemaal veroorzaakt" en letterlijk: "Ik begrijp dit niet."

Bottom line: Wij moeten een vuur ook al hielden we ons niet aan de regels. Nu houden we ons nog irritanter niet aan de regels, o zo!
Dus wat zou een verstandige gemeente doen? Een kleine fik na een hoop moeilijk doen toch toestaan. Met goede controle en niet zoals afgelopen jaren oogluikend toestaan dat er twee palletcentrales worden leeg getrokken en er containers brandstof ingebouwd worden.

Uiteraard mag je geen relschoppen. Maar het is niet zo dat deze aanpak nu voor minder schade en gedoe heeft gezorgd. Aangezien de relschoppers te dom zijn om te bedenken hoe het we kan zal de gemeente het verstandigst moeten zijn.
Whatever...
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:39:38 #273
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190802620
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:34 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Ze wachten op de mist, dan breekt de hel los vermoed ik.
Volgend jaar een nieuwe horrorfilm van Nederlandse bodem "gebaseerd op een waargebeurd verhaal".
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:48:37 #274
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190802838
Tip aan burgemeester Remkes:

Volgend jaar gewoon een palletstapel van 80 meter of hoger midden in Duindorp honoreren inclusief het overgieten van diesel. Daarnaast het voltallige brandweerpersoneel met oud en nieuw een spa-resort op Texel aanbieden ^O^
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:54:35 #275
272610 Spanky78
pi_190802988
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:39 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Volgend jaar een nieuwe horrorfilm van Nederlandse bodem "gebaseerd op een waargebeurd verhaal".
Dat was een toffe film trouwens

Maar ik kom uit die hoek. Ik heb de jaren tachtig meegemaakt met kerstbomen jacht. Echt niet normaal hoe het tekeer ging toen.
Whatever...
  dinsdag 31 december 2019 @ 12:59:34 #276
192514 Questular
pi_190803113
Kraaienpoten gestrooid voor brandweerkazerne Den Haag... Wat een in en in triest mensen :')
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:10:09 #277
403337 Sodeknetters
Draaien in een bel
pi_190803376
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:59 schreef Questular het volgende:
Kraaienpoten gestrooid voor brandweerkazerne Den Haag... Wat een in en in triest mensen :')
WAT?
Hoe debiel kun je zijn?
Het is dat er vrijwel altijd onschuldige mensen mee geraakt worden, maar anders zou je het die idioten toch gunnen dat die hele stad tot op de grond toe affikt.
Als de wolken aan staan blijf je gaan
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 13:10:31 #278
186611 Haags
pi_190803385
quote:
Ondernemers in de Haagse wijk Laakkwartier zetten zich schrap en timmeren hun ramen en deuren dicht
quote:
Brandweer Den Haag bezorgd om veiligheid: kraaienpoten bij kazerne gevonden
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:12:57 #279
274627 Harmankardon
pi_190803459
Wachten tot er doden vallen en dan een onderzoekscommissie aanstellen _O_
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:16:35 #280
484078 dokter.knakworst
unox in je hol
pi_190803556
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:10 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

[..]

metal up your ass
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 13:22:11 #281
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_190803709
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:59 schreef Questular het volgende:
Kraaienpoten gestrooid voor brandweerkazerne Den Haag... Wat een in en in triest mensen :')
Hopelijk wordt hun huis in brand gestoken door iemand anders en komt er dan geen brandweer
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:22:23 #282
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_190803716
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:10 schreef Sodeknetters het volgende:

[..]

WAT?
Hoe debiel kun je zijn?
Het is dat er vrijwel altijd onschuldige mensen mee geraakt worden, maar anders zou je het die idioten toch gunnen dat die hele stad tot op de grond toe affikt.
In ieder geval de huizen van die mafkezen
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:22:33 #283
165210 mootie
pi_190803722
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:59 schreef Questular het volgende:
Kraaienpoten gestrooid voor brandweerkazerne Den Haag... Wat een in en in triest mensen :')
Ach, een beetje burgerlijke ongehoorzaamheid :')
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:23:33 #284
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_190803761
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 12:37 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Dus wat zou een verstandige gemeente doen? Een kleine fik na een hoop moeilijk doen toch toestaan. Met goede controle en niet zoals afgelopen jaren oogluikend toestaan dat er twee palletcentrales worden leeg getrokken en er containers brandstof ingebouwd worden.

Uiteraard mag je geen relschoppen. Maar het is niet zo dat deze aanpak nu voor minder schade en gedoe heeft gezorgd. Aangezien de relschoppers te dom zijn om te bedenken hoe het we kan zal de gemeente het verstandigst moeten zijn.
Een verstandige gemeente had de afgelopen jaren al gehandhaafd. Ik denk overigens ook dat het op dit moment beter was geweest om een gecontroleerde brandstapel toe te staan. Daarnaast heb je een plan van jaren aan beleid nodig om het achterlijke gedrag dat omhoog komt met Oud & Nieuw hier en in heel Nederland aan te pakken.

Dit is namelijk denk ik het gevolg aan een aantal decennia aan gebrek aan handhaving en het opleggen van simpele regels. Voor sommigen is de eerste keer dat ze ooit een consequenties van hun gedrag ervaren het moment dat de politie de wapenstok trekt. Natuurlijk gaan mensen niet "omdat het moet" of "uit fatsoen" in de pas lopen dan ineens want fatsoen is of hoe het moet hebben ze nooit ervaren. Eigen verantwoordelijkheid is ze nooit bijgebracht en als er dan een regels opgelegd word hrdhandig is het de schuld van de politie/burgemeester/ander!

Wat er deze nacht elk jaar gebeurt in Nederland is alleen maar hoe de mensen de rest van het geconditioneerd zijn maar dan met alcohol, snuif en explosieven erbij in de mix.
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:23:48 #285
464230 saparmurat_niyazov
Türkmenbashi
pi_190803770
https://www.nu.nl/binnenl(...)zernes-den-haag.html

quote:
Voor de uitritten van brandweerkazernes in Den Haag zijn de afgelopen periode kraaienpoten aangetroffen, zo meldt zowel het AD als De Telegraaf dinsdag. Het gaat om zelfgemaakte pijpen waar schroeven uit steken, bedoeld om voertuigen te beschadigen.
Schandalig.
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:24:39 #286
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_190803796
quote:
Echt...
Dit lijkt op geen enkele manier meer op een volksfeest...
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:27:11 #287
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190803869
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:24 schreef Qarrad het volgende:

[..]

Echt...
Dit lijkt op geen enkele manier meer op een volksfeest...
En het idiote is dat er dan gezegd wordt dat dit het recht is van de hagenezen omdat het hun stad is :')
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:28:02 #288
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_190803901
quote:
_O-

Kraaienpoten voor de hulpdiensten neerleggen geeft wel weer een nieuwe dimensie aan de triestheid van het gebeuren.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 13:28:09 #289
186611 Haags
pi_190803904
regio15 twitterde op dinsdag 31-12-2019 om 13:18:54 De wagens van de #HaagseMileuServices zijn klaargemaakt voor de jaarwisseling. De wagens worden ingezet om puin te ruimen in #Haaglanden en zijn speciaal voor de jaarwisseling voorzien van tralies. https://t.co/3ZKOQOR14v reageer retweet
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:28:49 #290
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_190803920
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:27 schreef BMW1993 het volgende:
heb btw me bmw in parkeergarage gezet net vanavond dus die van mij kenne ze niet in de fik steken
De parkeergarage kan ook in de hens...
Er staat hier een uitgebrande Mini Cooper bij de Aldi. Derde auto binnen de afgelopen 2 weken.
Feest mijn reet.
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:29:27 #291
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190803937
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:28 schreef Qarrad het volgende:
Feest mijn reet.
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:30:39 #292
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_190803975
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:41:24 #293
324368 DrMabuse
pi_190804269
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 22:16 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Nee, ik snap dat sneeuwvlokjes hier enorm wakker van liggen maar een echte Hagenees maalt er niet echt om.
Ik vind het enigszins zorgwekkend dat mensen het blijkbaar normaal gaan vinden dat publiek eigendom structureel en elk jaar in toenemende mate vernield wordt en mensen (hulpverleners) belaagd worden onder de noemer "Oud en Nieuw vieren".

Dat vind kankerdebiel.

Als echte Hagenees.
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:42:43 #294
403337 Sodeknetters
Draaien in een bel
pi_190804308
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:22 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

In ieder geval de huizen van die mafkezen
Ja inderdaad. Maar zelf ontspringt dat soort tuig meestal de dans. Helaas.
Als de wolken aan staan blijf je gaan
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:55:12 #295
484078 dokter.knakworst
unox in je hol
pi_190804715
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:28 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

_O-

Kraaienpoten voor de hulpdiensten neerleggen geeft wel weer een nieuwe dimensie aan de triestheid van het gebeuren.
Idd en het is maar afwachten wat er verder vandaag daar gaat gebeuren :{
metal up your ass
  Moderator dinsdag 31 december 2019 @ 13:57:37 #296
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_190804795
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:58:55 #297
108676 Aether
pi_190804830
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:28 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

_O-

Kraaienpoten voor de hulpdiensten neerleggen geeft wel weer een nieuwe dimensie aan de triestheid van het gebeuren.
Eigenlijk kijk ik hier helemaal niet meer van op.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:59:03 #298
152519 opgebaarde
pi_190804835
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:28 schreef haags_kwartiertje het volgende:
regio15 twitterde op dinsdag 31-12-2019 om 13:18:54 De wagens van de #HaagseMileuServices zijn klaargemaakt voor de jaarwisseling. De wagens worden ingezet om puin te ruimen in #Haaglanden en zijn speciaal voor de jaarwisseling voorzien van tralies. https://t.co/3ZKOQOR14v reageer retweet
Dit is een grapje hoop ik?
Een vuilnisophaaldienst wordt toch niet belaagd oid?
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:59:15 #299
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_190804841
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:41 schreef DrMabuse het volgende:

[..]

Ik vind het enigszins zorgwekkend dat mensen het blijkbaar normaal gaan vinden dat publiek eigendom structureel en elk jaar in toenemende mate vernield wordt en mensen (hulpverleners) belaagd worden onder de noemer "Oud en Nieuw vieren".

Dat vind kankerdebiel.

Als echte Hagenees.
Niet alleen publiek eigendom, ook particulier eigendom.
Dat met die puinruimauto's met tralies: dat zie je normaal alleen in oorlogsgebieden. Den Haag is een oorlogsgebied met vuurwerk als wapens van de terroristen.

In de meeste andere steden loopt het niet zo uit de klauwen. En eerlijk gezegd ken ik dit soort situaties niet uit België of Duitsland waar de vuurwerkwetten ruimer zijn.
  dinsdag 31 december 2019 @ 13:59:31 #300
152519 opgebaarde
pi_190804849
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:58 schreef Aether het volgende:

[..]

Eigenlijk kijk ik hier helemaal niet meer van op.
Goed voor jou ^O^
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 31 december 2019 @ 14:00:24 #301
186611 Haags
pi_190804883
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 december 2019 13:59 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Dit is een grapje hoop ik?
Een vuilnisophaaldienst wordt toch niet belaagd oid?
Nee geen grap. Zie ook al rondrijden. Ook de heli hangt boven Den Haag.
Zonder wrijving geen glans
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')