Ja maar volgens z'n Excel sheet klopt het.quote:Op zondag 22 december 2019 21:19 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Die Ingmar heeft een flinke dosis eigenwijsheid
Dankquote:
Die mag naar huis van mijquote:Op zondag 22 december 2019 21:19 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Die Ingmar heeft een flinke dosis eigenwijsheid
Terug de windturbine in, in het kwadraat.quote:Op zondag 22 december 2019 21:23 schreef SonicVolcano het volgende:
Lol Ingmar zag het niet aankomen.
Pakje boter op de zijkant van je taart smeren.quote:Op zondag 22 december 2019 21:23 schreef SonicVolcano het volgende:
Lol Ingmar zag het niet aankomen.
Omdat het niet volledig over het tv-programma gaat, volgens mij, het is qua opzet in ieder geval een ander soort programma.quote:Op zondag 22 december 2019 21:24 schreef Joosie200 het volgende:
Die speldjes zijn nieuw.
Geen het smaakt naar meer maar doorbakken. Waarom gooien ze de naam om?
quote:
Dan gaat Esther ook ver komenquote:
Die ligt er volgende week dus uitquote:
Plus dat ik vind dat daar ook wel rekening mee mag worden gehouden in de jurering. Alsof je bepaalde baksels gaat maken bij heet weer, dat doe je thuis ook niet Je gaat geen croissants maken (waarin koude boter een must is) als het buiten 35 graden is. En die botercrème glijdt ook weg van je taart. En hij koelt minder snel af met die temperaturen. Ik vind 't allemaal een beetje 'oneerlijk'/streng.quote:Op maandag 23 december 2019 09:42 schreef Koningin het volgende:
Leuke aflevering weer.
Enige minpuntje is dat gezeur over die warmte en dat hete weer......kunnen ze dat niet op een ander tijdstip opnemen? Totaal ongeloofwaardig, lopen met 34 graden in een pak rond.
quote:Op maandag 23 december 2019 08:09 schreef TLC het volgende:
De ode aan Martine was ontroerend, heel mooi gedaan van de makers van HHB
Martine Bijl
Ik kreeg niet de indruk dat ze iemand afgerekend hebben op dingen die door de temperatuur misgingen. Wel op smaken en technieken (slecht gemaakte botercrème). Dat het niet handig is om dit soort opdrachten te geven met zulke temperaturen ben ik volledig met je eens.quote:Op maandag 23 december 2019 12:35 schreef Postbus100 het volgende:
Plus dat ik vind dat daar ook wel rekening mee mag worden gehouden in de jurering. Alsof je bepaalde baksels gaat maken bij heet weer, dat doe je thuis ook niet Je gaat geen croissants maken (waarin koude boter een must is) als het buiten 35 graden is. En die botercrème glijdt ook weg van je taart. En hij koelt minder snel af met die temperaturen. Ik vind 't allemaal een beetje 'oneerlijk'/streng.
Hiddequote:Op maandag 23 december 2019 14:22 schreef AgnesGru het volgende:
Van mij mag er wel een frisse jury komen Een Hidde de Brabander of Rudolph van Veen bijvoorbeeld.
Vorige week wel een beetje. Nu iets minder. In UK doen ze het nog meer.quote:Op maandag 23 december 2019 14:48 schreef Rewimo het volgende:
[..]
Ik kreeg niet de indruk dat ze iemand afgerekend hebben op dingen die door de temperatuur misgingen. Wel op smaken en technieken (slecht gemaakte botercrème). Dat het niet handig is om dit soort opdrachten te geven met zulke temperaturen ben ik volledig met je eens.
quote:Op maandag 23 december 2019 15:10 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Hidde
(waar Janny haar culinaire sporen aan heeft verdiend, is mij nog steeds onduidelijk )
[..]
Vorige week wel een beetje. Nu iets minder. In UK doen ze het nog meer.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Janny_van_der_Heijdenquote:Ze schrijft dagelijks voor diverse dagbladen en tijdschriften[1] en was hoofdredactrice van het kookblad Tip Culinair. Daarnaast schreef ze vele tientallen kookboeken.
Ik ook. Waarom weet ik niet, maar ze zitten hoog in mijn irritatiefactor.quote:
Ik vind, in tegenstelling met vorige seizoenen eigenlijk helemaal geen spraakmakende deelnemers er tussen zitten.quote:
Prachtig inderdaad.quote:Op maandag 23 december 2019 08:09 schreef TLC het volgende:
De ode aan Martine was ontroerend, heel mooi gedaan van de makers van HHB
Martine Bijl
Sterkte.quote:Op maandag 23 december 2019 19:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Zo vreemd toch... Mijn moeder is 2 maand geleden overleden, doet extreem veel pijn maar het komt er niet uit en dan.... 20 seconden Martine Bijl. Wow, kraan open
Oh ja, het zijn van die kleine dingen die zoiets ineens triggeren... Sterkte!quote:Op maandag 23 december 2019 19:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Zo vreemd toch... Mijn moeder is 2 maand geleden overleden, doet extreem veel pijn maar het komt er niet uit en dan.... 20 seconden Martine Bijl. Wow, kraan open
Is niet raarquote:Op maandag 23 december 2019 19:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Zo vreemd toch... Mijn moeder is 2 maand geleden overleden, doet extreem veel pijn maar het komt er niet uit en dan.... 20 seconden Martine Bijl. Wow, kraan open
Rudolph zou best nog eens kunnen, die heeft samen met Robert de bruidstaart voor Irene Moors gemaaktquote:Op maandag 23 december 2019 14:22 schreef AgnesGru het volgende:
Van mij mag er wel een frisse jury komen Een Hidde de Brabander of Rudolph van Veen bijvoorbeeld.
Je vraagt je af wie daarmee samenleeft..quote:Op maandag 23 december 2019 20:15 schreef Guanabana het volgende:
Die Ingmar, wat een lul Blij dat hij weg is. Eigenwijs doen, het slecht doen, en 'het dan niet zien aankomen'.
Eens. Klaar met dat gepruts in die tent. Patisserie is fucking gevoelig.quote:Op maandag 23 december 2019 12:35 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Plus dat ik vind dat daar ook wel rekening mee mag worden gehouden in de jurering. Alsof je bepaalde baksels gaat maken bij heet weer, dat doe je thuis ook niet Je gaat geen croissants maken (waarin koude boter een must is) als het buiten 35 graden is. En die botercrème glijdt ook weg van je taart. En hij koelt minder snel af met die temperaturen. Ik vind 't allemaal een beetje 'oneerlijk'/streng.
Alleen als ze er een fikse reflectie bij moeten schrijven over wat het maken van deze ster met ze heeft gedaan.quote:
En ze is de dochter van Evert ten Napel sportverslaggever.quote:Op maandag 23 december 2019 14:46 schreef TLC het volgende:
En mocht Andre er ooit mee stoppen hoop ik op Carrie ten Napel als opvolgster van HHB
(ze komt uit n bakkersfamilie + ook omroep Max, dus t kan he )
Sterkte.quote:Op maandag 23 december 2019 19:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Zo vreemd toch... Mijn moeder is 2 maand geleden overleden, doet extreem veel pijn maar het komt er niet uit en dan.... 20 seconden Martine Bijl. Wow, kraan open
Aline heeft zichzelf wel onsterfelijk gemaakt met die rabahbahtaart (met dank aan André)quote:Op maandag 23 december 2019 16:15 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ik vind, in tegenstelling met vorige seizoenen eigenlijk helemaal geen spraakmakende deelnemers er tussen zitten.
Aline, die is wel leuk
Sterkte!quote:Op maandag 23 december 2019 19:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Zo vreemd toch... Mijn moeder is 2 maand geleden overleden, doet extreem veel pijn maar het komt er niet uit en dan.... 20 seconden Martine Bijl. Wow, kraan open
Ik vond hem ook brutaal doen tegen Robert. Goed dat hij m er meteen uitgesodeflikkerd heeft.quote:Op maandag 23 december 2019 20:15 schreef Guanabana het volgende:
Die Ingmar, wat een lul Blij dat hij weg is. Eigenwijs doen, het slecht doen, en 'het dan niet zien aankomen'.
Yep! Waarom die tent?quote:Op maandag 23 december 2019 20:51 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Eens. Klaar met dat gepruts in die tent. Patisserie is fucking gevoelig.
Temperatuur, luchtvochtigheid. Al jaren mislukken er dingen door. Tijd voor een goede bakkerij met klimaatbeheersing.
Eigenlijk geen verrassing. Enorme plaat voor zijn kop.quote:Op zondag 22 december 2019 21:23 schreef SonicVolcano het volgende:
Lol Ingmar zag het niet aankomen.
Naja, klimaatbeheersing hoeft misschien niet (heb je thuis ook niet), maar binnen zou al een hoop schelen.quote:Op maandag 23 december 2019 20:51 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Eens. Klaar met dat gepruts in die tent. Patisserie is fucking gevoelig.
Temperatuur, luchtvochtigheid. Al jaren mislukken er dingen door. Tijd voor een goede bakkerij met klimaatbeheersing.
Gaat idd om stabiele temperatuur. En over de 35 is natuurlijk belachelijk, hoewel een keuken in een restaurant dat ook makkelijk haalt overigens.quote:Op dinsdag 24 december 2019 09:33 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Naja, klimaatbeheersing hoeft misschien niet (heb je thuis ook niet), maar binnen zou al een hoop schelen.
Ik heb wel raardere dingen meegemaakt in een professionele keuken.quote:Op zondag 15 december 2019 22:15 schreef AgnesGru het volgende:
Pakte ze nou serieus taart van de grond en legde het weer op het rooster?
Oh? Ik ben wel fan hoor.quote:Op maandag 16 december 2019 14:29 schreef StevenHyde het volgende:
Leuke deeldnemers. Op die Esther na. Daar gaan de nekharen van overeind staan.
Dit lijkt me inderdaad zeer waarschijnlijk!quote:Op dinsdag 24 december 2019 09:07 schreef Guppy het volgende:
Dikke kans dat dat onderdeel is van het concept en dat een tent verplicht is vanuit de BBC
Waarom is het recept niet makkelijk dan? Het is 'gewoon' een koekjesdeeg waar je een stuk kant in drukt, aanrolt, kant eruit trekt en bakt?quote:Op dinsdag 24 december 2019 10:19 schreef realAIVD het volgende:
Na het bekijken van de HHB site, vraag ik me trouwens af wie de moeilijkheidsgraad vaststelt van de recepten?
De wannabe-kerstboom van Nina was volgens de site in ieder geval makkelijk
https://heelhollandbakt.o(...)/gehaakte-kerstboom/
Dat ziet er goed uit Hopelijk smaakte het ook zo goed!quote:Op dinsdag 24 december 2019 22:09 schreef Rewimo het volgende:
Wij aten vandaag een broodster bij de gourmet Gebakken door qltel.
[ afbeelding ]
Hij was heel erg lekkerquote:Op zondag 29 december 2019 19:03 schreef BillDauterive het volgende:
Dat ziet er goed uit Hopelijk smaakte het ook zo goed!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lekkah. Maar vanille is beter.quote:Op zondag 29 december 2019 20:23 schreef zoem het volgende:
Zo, ik schuif alvast aan met een zelfgemaakte custardvla
Het is niet heel erg eerlijk nee.quote:Op zondag 29 december 2019 20:39 schreef Da hopman het volgende:
Eigenlijk moeten ze met die hitte uitwijken naar een andere locatie. Heeft te veel invloed op de producten waar mee gewerkt wordt.
Beetje variatie in het levenquote:Op zondag 29 december 2019 20:42 schreef jevl het volgende:
Waarom is deze topicreeks in cul en niet in tv?
Ja, precies Robert maakten zijn hapjes waarschijnlijk ook gewoon in een normale keuken. Vast niet in die tentquote:Op zondag 29 december 2019 20:39 schreef Da hopman het volgende:
Eigenlijk moeten ze met die hitte uitwijken naar een andere locatie. Heeft te veel invloed op de producten waar mee gewerkt wordt.
Mooi toch.quote:Op zondag 29 december 2019 20:42 schreef PirE het volgende:
Nina praat overigens perfect Nederlands met een Zeeuws accent.
Ik hoop van niet, vind hem wel leuk. Ik hoop exit Nina.quote:Op zondag 29 december 2019 21:10 schreef Lienekien het volgende:
Op basis van de persoonlijke filmpjes die deze aflevering zijn vertoond verwacht ik exit kaasboer.
Was je in Winsum?quote:Op zondag 29 december 2019 21:31 schreef Postbus100 het volgende:
Volgens mij liep ik gisteren langs de kaaswinkel van Johan
Nee, Groningen. Was zijn kaaswinkel (ook) in Winsum? Dacht dat hij daar alleen maar woonde. Maar de kaaswinkel leek op die in de Brugstraat Astraat. En daar liep ik langs.quote:
Waarschijnlijk ieder uur een touch upquote:Op zondag 29 december 2019 22:40 schreef Najieto het volgende:
Ze zien er altijd wel opvallend fris en fruitig uit met 30+ graden in een tent. Ergens klopt er iets niet..
Dat is net het thema van deze afleveringquote:Op zondag 29 december 2019 22:40 schreef Najieto het volgende:
Ze zien er altijd wel opvallend fris en fruitig uit met 30+ graden in een tent. Ergens klopt er iets niet..
quote:Op zondag 5 januari 2020 20:27 schreef F1gamer het volgende:
[..]
Dat is net het thema van deze aflevering
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |