abonnement Unibet Coolblue
pi_190526703
Wij hebben er nog een avond lamsribben met pastinaak bij gepland. Dan zij we compleet.
Spoilers!
pi_190529479
Heerlijk dit allemaal!

LS; je eet altijd al geweldig en tijdens kerst echt heel veel fantastische dingen weer O+

Realaivd; niet simpel, ja simpel voor jou :P Benieuwd naar de Koreaan.

Ik maak kerstavond 2 gerechten met rijst. Kung Pao garnaal en Thai Pineapple Chicken. Mag niks geks doen dus dat. Voorafje bekijk ik nog wel.
1e Kerstdag hoef ik niks te doen. Krijg een voorgerecht en als hoofd hertenbiefstuk met wijnsaus, peertjes, aardappeltjes, groenten en toetje.
2e Kerstdag maakt iedereen een gang. Ik samen met moeder hoofdgerecht + bijgerechten. Weten t nog niet...
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 19 december 2019 @ 00:09:37 #103
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_190530867
Eerste Kerstdag maken we kalkoen, naar recept van Jamie Oliver. Ben benieuwd :D

https://www.foodandfriends.nl/recepten/kerstkalkoen.html
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_190557961
Ik zie dat de garnalen dit jaar uitzonderlijk goed geprijsd zijn. Ik heb ze afgelopen jaren steeds minder gekocht vanwege de hoge prijs. Hebben jullie ze op de kerstplanning staan?
Spoilers!
pi_190558277
Het is dat m'n moeder bij me is met kerst, anders had ik wel een blikvoer-kerstspecial overwogen :P
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_190559355
quote:
1s.gif Op donderdag 19 december 2019 00:09 schreef AgnesGru het volgende:
Eerste Kerstdag maken we kalkoen, naar recept van Jamie Oliver. Ben benieuwd :D

https://www.foodandfriends.nl/recepten/kerstkalkoen.html
Die heb ik ook weleens gemaakt. Heerlijk!
pi_190559843
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2019 16:39 schreef Sicstus het volgende:
Het is dat m'n moeder bij me is met kerst, anders had ik wel een blikvoer-kerstspecial overwogen :P
Da’s best jammer ja. Ik las op het Vivaforum dat een familie de traditie had om met de spullen uit de diverse kerstpakketten een kerstdiner te maken, da’s ook wel een leuke uitdaging.

Hier wordt het 1 dag kaasfondue en 1 dag mezze/tapas. Niks ingewikkelds en weinig werk, gewoon geen puf voor.
  vrijdag 20 december 2019 @ 21:16:24 #108
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_190563372
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2019 17:54 schreef Bleie het volgende:

[..]

Die heb ik ook weleens gemaakt. Heerlijk!
Nice!

Heb je misschien nog tips wat er bij te serveren?
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_190563895
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 december 2019 18:17 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

Da’s best jammer ja. Ik las op het Vivaforum dat een familie de traditie had om met de spullen uit de diverse kerstpakketten een kerstdiner te maken, da’s ook wel een leuke uitdaging.

Hier wordt het 1 dag kaasfondue en 1 dag mezze/tapas. Niks ingewikkelds en weinig werk, gewoon geen puf voor.
-laten we het CUL houden-

[ Bericht 4% gewijzigd door Lucky_Strike op 20-12-2019 22:31:06 ]
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_190569818
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 20:24 schreef Tuindier het volgende:
Oke, ik heb een zalmzijde en een everzwijnrollade gehaald bij de sligro. Zalmzijde wordt gerookt en gerilet en gegravardlaxt. Wat zal ik bij de everzwijnrollade serveren? Ik zag iets van rode kool crumble langs komen, maar dat wordt misschien wel erg zwaar, of niet?
Even een simpelere rodekooltip: doe het met granaatappelpitten!
http://www.thesugarhit.co(...)sed-red-cabbage.html
Ik heb dit nu een aantal keer gemaakt bij stoofvlees en wildshizzle en de granaatappelpitjes smaken er echt fantastisch bij en het ziet er meteen ook beter uit dan alleen een kwak zachte rode kool :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_190569856
Meh! Ik heb gewoon niks boeiends te koken deze kerst. In plaats van 'n uitgebreid diner waarbij iedereen een of meer gangen maakt bij mijn schoonfamilie op tweede kerstdag wordt er dit jaar door omstandigheden voor het eerst in een decennium weer eens gegourmet. }:|

Op eerste kerstdag heb ik mijn moeder en haar vriend over de vloer, die allebei heel veel niet lusten en heel moeilijk zijn - het wordt: door mijn moeder meegenomen en kant en klare gevulde eitjes van de AH als hapje + kant en klare carpaccio van de AH als voorgerecht. Dan zorg ik voor ossenhaasstukjes in peperroomsaus, een beenhammetje, krokant geroosterde aardappelen, boontjes in spek gerold (wilde mijn moeder ook liefst kant-en-klaar uit de vriezer, maar daar heb ik een veto over uitgesproken :{w ) en stoofperen. Toe van die Viennetta-blokken met versgeklopte slagroom en bij het uitbuiken een irish coffee.

Jaja. Daar ben je dan CUL-mod voor geweest. Zucht. Naja, ze zullen het in elk geval lekker vinden. ~:)
Let me see you stripped down to the bone
pi_190569973
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 december 2019 21:16 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Nice!

Heb je misschien nog tips wat er bij te serveren?
Wij doen altijd vrij traditionele bijgerechten: puree, stoofpeertjes, rodekool, boontjes in spek, gebakken aardappels, dat soort werk.
pi_190569985
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 07:05 schreef minilot het volgende:
Meh! Ik heb gewoon niks boeiends te koken deze kerst. In plaats van 'n uitgebreid diner waarbij iedereen een of meer gangen maakt bij mijn schoonfamilie op tweede kerstdag wordt er dit jaar door omstandigheden voor het eerst in een decennium weer eens gegourmet. }:|

Op eerste kerstdag heb ik mijn moeder en haar vriend over de vloer, die allebei heel veel niet lusten en heel moeilijk zijn - het wordt: door mijn moeder meegenomen en kant en klare gevulde eitjes van de AH als hapje + kant en klare carpaccio van de AH als voorgerecht. Dan zorg ik voor ossenhaasstukjes in peperroomsaus, een beenhammetje, krokant geroosterde aardappelen, boontjes in spek gerold (wilde mijn moeder ook liefst kant-en-klaar uit de vriezer, maar daar heb ik een veto over uitgesproken :{w ) en stoofperen. Toe van die Viennetta-blokken met versgeklopte slagroom en bij het uitbuiken een irish coffee.

Jaja. Daar ben je dan CUL-mod voor geweest. Zucht. Naja, ze zullen het in elk geval lekker vinden. ~:)
Dit is precies waarom ik niet bij mijn schoonouders wil eten met kerst :D

Ik kook dit jaar overigens ook niet (echt). Het enige wat ik zelf maak is steak tartare voor tweede kerstdag.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_190570135
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 07:05 schreef minilot het volgende:
Meh! Ik heb gewoon niks boeiends te koken deze kerst. In plaats van 'n uitgebreid diner waarbij iedereen een of meer gangen maakt bij mijn schoonfamilie op tweede kerstdag wordt er dit jaar door omstandigheden voor het eerst in een decennium weer eens gegourmet. }:|

Op eerste kerstdag heb ik mijn moeder en haar vriend over de vloer, die allebei heel veel niet lusten en heel moeilijk zijn - het wordt: door mijn moeder meegenomen en kant en klare gevulde eitjes van de AH als hapje + kant en klare carpaccio van de AH als voorgerecht. Dan zorg ik voor ossenhaasstukjes in peperroomsaus, een beenhammetje, krokant geroosterde aardappelen, boontjes in spek gerold (wilde mijn moeder ook liefst kant-en-klaar uit de vriezer, maar daar heb ik een veto over uitgesproken :{w ) en stoofperen. Toe van die Viennetta-blokken met versgeklopte slagroom en bij het uitbuiken een irish coffee.

Jaja. Daar ben je dan CUL-mod voor geweest. Zucht. Naja, ze zullen het in elk geval lekker vinden. ~:)
Wat sneu ;(
Spoilers!
pi_190570147
Hahaha Minilot wat een ellende :D

Hier mogen we alleen eerste kerstdag aan de bak, manlief het voorgerecht en ik de toet. Maar nog geen idee wat het zal worden! Voor de andere dagen worden we helemaal uit de wind gehouden. Ik laat het me welgevallen 🤰🏼

Eens kijken of er vandaag voldoende inspiratie komt voor het dessert O+
pi_190570418
Arme mini! Waarom ze perse gevulde eieren k&k wil snap ik echt niet (of iemand anders).
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_190570468
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2019 16:22 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik zie dat de garnalen dit jaar uitzonderlijk goed geprijsd zijn. Ik heb ze afgelopen jaren steeds minder gekocht vanwege de hoge prijs. Hebben jullie ze op de kerstplanning staan?
Jep willen mn ouders dat ik dit 1e kerstdag als voorafje maak (cocktail).
Daarna gaan we gourmetten met zn 4-en ipv hertenbiefstuk. Vind dat zelf wel leuk. Zit veel lekkers bij voor op de plaat, pannetje of los erbij. Bv stoofpeertjes, pannenkoekjes, ei, zalm en kabeljauw.

2e Kerstdag waarin ik dus wat met m'n moeder moet maken heeft zij al bedacht dus ik mag zelf niks bedenken }:| We hebben deze ochtend overleg dus ik zal even m'n stem laten horen :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 21 december 2019 @ 09:20:01 #118
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_190570604
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 07:05 schreef minilot het volgende:
Meh! Ik heb gewoon niks boeiends te koken deze kerst. In plaats van 'n uitgebreid diner waarbij iedereen een of meer gangen maakt bij mijn schoonfamilie op tweede kerstdag wordt er dit jaar door omstandigheden voor het eerst in een decennium weer eens gegourmet. }:|

Op eerste kerstdag heb ik mijn moeder en haar vriend over de vloer, die allebei heel veel niet lusten en heel moeilijk zijn - het wordt: door mijn moeder meegenomen en kant en klare gevulde eitjes van de AH als hapje + kant en klare carpaccio van de AH als voorgerecht. Dan zorg ik voor ossenhaasstukjes in peperroomsaus, een beenhammetje, krokant geroosterde aardappelen, boontjes in spek gerold (wilde mijn moeder ook liefst kant-en-klaar uit de vriezer, maar daar heb ik een veto over uitgesproken :{w ) en stoofperen. Toe van die Viennetta-blokken met versgeklopte slagroom en bij het uitbuiken een irish coffee.

Jaja. Daar ben je dan CUL-mod voor geweest. Zucht. Naja, ze zullen het in elk geval lekker vinden. ~:)
Zeg me dat die vienetta ook nog wel even gevetood kan worden alsjeblieft :X
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_190571028
Door die viennetta krijg ik flashbacks naar de ijstaarten uit de jaren zeventig, die eruit zagen als een rond blok piepschuim. Elk jaar weer met kerst, wat een ellende. En dan als hoofdgerecht konijn, ik begin te snappen waar mijn afkeer van kerst vandaan komt
  zaterdag 21 december 2019 @ 20:00:44 #120
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_190581142
Wij moeten ook koken voor een wisselend enthousiast publiek, dus ik ga kijken of ik een rosbief nog interessant kan maken. Bijgerechten zijn helaas vrij klassiek, maar misschien kunnen we er nog een twist aan geven.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_190582589
toetjesvraag
Dit jaar een gast met een melk- en soya-allergie.

Inspratie nodug voor een nagerecht zonder melk en niet machtig ivm het hoofdgerecht. Iets met citroen? Het hoeft niet super culinair hoogstaand.

Zou het ook leuk vinden als onze peuter mee kan eten, dus zonder alcohol.
  zaterdag 21 december 2019 @ 21:54:08 #123
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_190584033
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 20:55 schreef Satijn het volgende:
toetjesvraag
Dit jaar een gast met een melk- en soya-allergie.

Inspratie nodug voor een nagerecht zonder melk en niet machtig ivm het hoofdgerecht. Iets met citroen? Het hoeft niet super culinair hoogstaand.

Zou het ook leuk vinden als onze peuter mee kan eten, dus zonder alcohol.
Chocolade mousse met avocado?
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  zaterdag 21 december 2019 @ 23:40:30 #124
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_190587660
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 20:55 schreef Satijn het volgende:
toetjesvraag
Dit jaar een gast met een melk- en soya-allergie.

Inspratie nodug voor een nagerecht zonder melk en niet machtig ivm het hoofdgerecht. Iets met citroen? Het hoeft niet super culinair hoogstaand.

Zou het ook leuk vinden als onze peuter mee kan eten, dus zonder alcohol.
Granita maken, anders iets op basis van kokosmelk?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  zaterdag 21 december 2019 @ 23:42:06 #125
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_190587682
Mandarijnenmousse met amandelkoekje
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_190591983
Iemand een idee voor een lekker voorgerechtje met hazenrugfilet? :9
Hoofd word iets met hert en pastinaak.

(wildliefhebbers hier)
pi_190599668
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 20:55 schreef Satijn het volgende:
toetjesvraag
Dit jaar een gast met een melk- en soya-allergie.

Inspratie nodug voor een nagerecht zonder melk en niet machtig ivm het hoofdgerecht. Iets met citroen? Het hoeft niet super culinair hoogstaand.

Zou het ook leuk vinden als onze peuter mee kan eten, dus zonder alcohol.
Meringue met tropisch fruit, kokosyoghurt en caramelsaus van gecondenseerde kokosmelk?
  zondag 22 december 2019 @ 19:53:46 #128
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_190599914
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2019 12:02 schreef emmyemmy2 het volgende:
Iemand een idee voor een lekker voorgerechtje met hazenrugfilet? :9
Hoofd word iets met hert en pastinaak.

(wildliefhebbers hier)
Ik had vrijdag hertenrug met daarnaast een bolletje hertenstoof en een stukje witlof. Alles met een jus van Deventer koekkruiden. Een aanrader, maar komt wel bij je hoofd in de buurt.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_190600137
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 20:55 schreef Satijn het volgende:
toetjesvraag
Dit jaar een gast met een melk- en soya-allergie.

Inspratie nodug voor een nagerecht zonder melk en niet machtig ivm het hoofdgerecht. Iets met citroen? Het hoeft niet super culinair hoogstaand.

Zou het ook leuk vinden als onze peuter mee kan eten, dus zonder alcohol.
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 20:55 schreef Satijn het volgende:
toetjesvraag
Dit jaar een gast met een melk- en soya-allergie.

Inspratie nodug voor een nagerecht zonder melk en niet machtig ivm het hoofdgerecht. Iets met citroen? Het hoeft niet super culinair hoogstaand.

Zou het ook leuk vinden als onze peuter mee kan eten, dus zonder alcohol.
Segmentjes uit citrusfruit snijden en marineren, bolletje sorbetijs erbij. Zoiets: https://www.simplyrecipes(...)_citrus_fruit_salad/
  maandag 23 december 2019 @ 16:34:47 #130
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_190614149
Dit jaar geen Kerstdiner @ thuis.

1e Kerstdag @ schoonouders: Ossehaas en verder geen idee. Ze willen het dit jaar helemaal zelf voor ons organiseren.

2e Kerstdag @ broertje:
- BBQ aan in de tuin
- Bakplaten op kinder- en grote tafel

Ik lever een in zout & met kruiden voorbereid stuk buikspek voor op de BBQ.
Lamskoteletjes voor op de bakplaten
Een kant en klaar goormetpakket van de Diepvriesman

Toetje doet mn moeder: IJs.

Dus ik denk dat ik het weekend -na- kerst maar een post-kerst diner ga opdienen. Nog even over dubben
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_190615551
Toetje: chai pannacotta met stoofpeertjes en zelf gebakken tuilles

Voorgerecht door mijn man: https://boozyoyster.com/p(...)nd-cauliflower-soup/ met lekker brood van Robért (van heel Holland bakt 8-) )

*O*
pi_190615614
Eerste Kerstdag gaan we gourmetten (met ouders en broertje). Wij hebben altijd wel een goede mix aan vlees en groenten enzo. Ik ga nog zoete aardappelkoekjes erbij maken om die ook te kunnen bakken, lekker.

Tweede Kerstdag het jaarlijkse grote kerstdiner. Ook bij mijn ouders. Met broertje, oudere broer en vriendin, oma, oom, tante en nichtje. Tante en ik hebben weer het menu bedacht. Thema Italiaans dit keer.

- Amuse: in de kleuren van de Italiaanse vlag: zelfgemaakte pesto, mozzarellamousse en gegrilde rode puntpaprika.

- Soep: pompoen met rozenharissa, sinaasappelrasp en saffraan en zelfgemaakte soepstengels met parmezaanse kaas.

- Knolselderijsalade met prosciutto.

- Trio van pasta: 3 mini torentjes van spaghetti, ook de kleuren van de Italiaanse vlag. Pesto met peultjes, pistachenootjes en ansjovis, carbonara en paprika.

- Gevulde appel: gevuld met amarettikoekjes, serranoham, broodkruim, gedroogd fruit en kruiden.

- Citroengranita.

- Hoofdgerecht: Kip Saltimbocca op een bedje van paddestoelenrissoto, gnocchi met parmezaanse kaas uit de oven, geroosterd spitskoolparten met citroensdressing.

- Dessert: citroensemifreddo met frambozencoulis en pistachenootjes, tiramisu, witte chocolade panna cotta met cranberries, cannoli en zuccoto.


Allemaal kleine porties. Ik bereid het meeste voor, ben vandaag al begonnen en ga morgen verder. 2e kerstdag komt m'n tante s ochtends na het kerstontbijt om het verder af te maken. Dan spenderen we tijdens het diner zo min mogelijk tijd in de keuken.

Heb er zin in! Heb al een deel getest met vriendinnen. Had de knolselderijsalade, soep, gevulde appel, het hoofdgerecht, de tiramisu, cannoli en semifreddo gemaakt. Was allemaal heerlijk en erg gezellig.
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
pi_190615772
quote:
1s.gif Op maandag 23 december 2019 17:56 schreef essnhills het volgende:

Dat klinkt allemaal heerlijk. Ik wil alles wel.
Spoilers!
pi_190616935
Ik was half vergeten dat we morgenavond met z’n vieren thuis eten. Vandaag toch maar een simpel menuutje bedacht.

Vooraf: mini mozzarella met tomaatje en pesto op amuselepel en bladerdeegsterren
Hoofd: pasta met auberginesaus van Jamie Oliver
Toe: panna cotta met gestoofde appel en kruimeldeeg
pi_190629487
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 06:54 schreef minilot het volgende:

[..]

Even een simpelere rodekooltip: doe het met granaatappelpitten!
http://www.thesugarhit.co(...)sed-red-cabbage.html
Ik heb dit nu een aantal keer gemaakt bij stoofvlees en wildshizzle en de granaatappelpitjes smaken er echt fantastisch bij en het ziet er meteen ook beter uit dan alleen een kwak zachte rode kool :)
Die gaat t worden! Zou ik de kool vandaag al kunnen voorbereiden (en maak ik dan ook al de granaatappel open?) of toch maar alles morgen doen?

De stoofperen staan in ieder geval in de slowcooker, en de zalmzijde ligt in de marinade/pekel.
  dinsdag 24 december 2019 @ 17:41:22 #136
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_190632257
Oh crap, onze oven is (drie)dubbel geboekt met Kerst ;(

Kennen jullie goede manieren om een kg rosbief eerder te bereiden en toch op de juiste temperatuur op tafel te krijgen?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 24 december 2019 @ 17:58:26 #137
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190632469
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 17:41 schreef Fretwork het volgende:
Oh crap, onze oven is (drie)dubbel geboekt met Kerst ;(

Kennen jullie goede manieren om een kg rosbief eerder te bereiden en toch op de juiste temperatuur op tafel te krijgen?
Ik zou niet gaan knoeien met de rosbief. Voor je het weet is die volledig gaar en dat wil je écht niet :N
Wat zijn de andere gerechten die de oven in moeten?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 24 december 2019 @ 19:04:09 #138
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_190633318
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 17:58 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Ik zou niet gaan knoeien met de rosbief. Voor je het weet is die volledig gaar en dat wil je écht niet :N
Wat zijn de andere gerechten die de oven in moeten?
We zijn nu bezig met de oven leerplannen, zalmrouleau wordt koud of een torentje, aardappelgratin wordt puree en friet en worteltjes worden gegrild.

We hebben niet heel goed overlegd hier :')
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 24 december 2019 @ 19:13:28 #139
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190633442
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 19:04 schreef Fretwork het volgende:

[..]

We zijn nu bezig met de oven leerplannen, zalmrouleau wordt koud of een torentje, aardappelgratin wordt puree en friet en worteltjes worden gegrild.

We hebben niet heel goed overlegd hier :')
Ah, jullie lossen het al op ^O^
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_190643731
Help, mijn vleesthermometer is kapot. Hoe ga ik bepalen hoelang ik mijn everzwijnrollade moet garen? Wordt die heel droog als ie te ver door is?
  donderdag 16 januari 2020 @ 22:49:20 #141
437551 Sneeuw-Leeuw
Liefde voor Jezus
pi_191065280
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2019 19:24 schreef Gaoxing het volgende:

[..]

Ik wilde iets dergelijks voorstellen, maar heb het recept alleen in het Frans :D

En als je nou echt niet van zoet houdt, zou ik er een tweede taartje bij bakken, maar dan iets quiche-achtigs met bijvoorbeeld een blauwe kaas. Kun je kiezen (tenzij iemand anders al voor een kaasgang zorgt natuurlijk).
Geen peking-eend maken met zo'n username... :'(
Liefde voor God
  donderdag 25 november 2021 @ 20:31:26 #142
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_202340097
Schop!
Ik mis zo'n topic voor 2021 -O-
Anderen ook?
Zijn er nog steeds geen mods voor dit subforum?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_202340966
quote:
1s.gif Op donderdag 25 november 2021 20:31 schreef Whiskers2009 het volgende:
Schop!
Ik mis zo'n topic voor 2021 -O-
Anderen ook?
Zijn er nog steeds geen mods voor dit subforum?
Geen mods nee. Ik wil morgen wel een nieuw topic maken als je niet durft ;)
Spoilers!
  donderdag 25 november 2021 @ 21:33:26 #144
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_202341833
quote:
1s.gif Op donderdag 25 november 2021 21:00 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Geen mods nee. Ik wil morgen wel een nieuw topic maken als je niet durft ;)
Dat zou echt geweldig zijn! O+
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')